welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Three Angry Wives Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 20.10.13 8:53

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 11.01.14 10:52

Edgar Miles Reeds

Nincs túl sok kedvem magyarázni, hogy miért is vagyok én itt. Talán azért, mert inni van kedvem, vagy talán azért, hogy pasizzak? Vagy inkább mindkettő? Nem lényeges. A pultostól a szokásosat kérem, aki máris önti nekem az italt. Nem vagyok az az alkoholista fajta, de azért esténként néha lecsúszik egy-egy pohárka. Először ízlelgetem a keserű, de erős piát, majd a kezemben lévő itallal körülnézek. Egész szép kis emberek gyűltek ma össze. Volt egy csapat lány, szerintem lánybúcsú volt éppen. Aztán egy-két pasi, akik a csajokat méregették. A pultnál két ember ült rajtam kívül. Egy dagadt pali, aki biztos a bánatait itta le és egy szőkés hajú férfi. Idősebb volt nálam, de az itt jelenlévők közül ő volt az egyetlen, aki még ígéretesnek nézett ki. Női "erőm" által felismerem az olyan férfiakat, akik nem házasok, bunkók vagy perverzek. Néha talán ez az erő nem működik túl jól, de most bíztam benne. A poharamat fogva lassan a férfi mellé lépek és ezt kérdezem tőle:
- Szabad ez a hely?
Ahogy megszólítom rám néz. Ahogy gondoltam, nincs gyűrű az ujján. Ez biztató. Mosolygok, hogy kedvesnek látszódjak. Néha nem kell színlelnem. Tudok én kedves lenni. A helyzettől függően biztos.
Azon gondolkozom, vajon mennyire lehetek dögös. A koktélruha és a dekoltázsom éppen annyit mutat csak, amennyit kell. Általában ez megteszi a kellő hatást. Hajam kiengedve a vállamra lóg. Nem vagyok túlsminkelve. Csak szemfesték és szempillaspirált használtam ma. Körömcipőben nem egyszerű egész nap lenni, de egy jó kis estéért megéri.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 19.03.14 12:13

Éjjel... Nem a magamfajtának való napszak, ilyenkor már rééég a paplak párnái közé temetkezve kéne forogjak hol az egyik, hol a másik oldalamra bújva, én mégis itt lebzselek. Hogy mi az amit keresek?? Talán lelkesedést, elkeseredést.. vagy valami egészen mást, talán szabadságot, messze a templomtól, néhány pohártól remélve s feledve a rabságot, de egy holtbiztos.. most nem a koromszínű reverendás tisztségemben tisztelgek. Most csak körülvesznek az egyszerű.. ismeretlen emberek és errefelé én is ismeretlen vagyok. Szerencsémre..
Talán túlságosan is belefullva egy pohárka whiskybe, talán a jelent siratom talán a múltamat, mégis kiesett az a pillanat, amikor egy igencsak Mennyekbe csengő hang megjelenik mellettem és valószínű az üreslő helyekre kérdez. Felé kapom a fejem és azonnal ledöbbenek. Nem, nem ismerős.. szerencsémre… Nem is az egyik bárány, akit egyszer már több.. mint szemügyre vettem, de most pótolhatom ezt a csekélységet, mert amit látok.. az szinte éget! Vagy legalábbis erősen próbára teszi a feszültséget.
- Háttt.. hogyneeeee! - kiáltom el magam, talán valamivel hangosabban is mint kéne, mert az alig szemben álló pultos ragyáktól duzzadó képe egyenesen belebámul az arcomba. Nem hat meg. Most.. itt.. egyáltalán nem,  nem foglalkozom vele, csak visszafordulok erre a kis tündérre, és még egyszer tüzetesen végigmérem.
- Ünnepelgetünk?? Ünnepelgetünk?? - kérdezem teljesen ártatlan képpel, de fejemben a velem szemben álló öltözet ténye már rég benn, az egyik sarokban figyel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub 28.07.14 5:57

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Three Angry Wives Pub

Vissza az elejére Go down

Three Angry Wives Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához