welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

New Age

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: New Age 15.09.13 22:20- Jó, na! Gondoltam azt az emléket meghagyom magamnak, de aztán elbambultam és mégis kiadtam az infót... na mindegy, olyan mintha a testvérem lennél, te azért tudhatsz róla - lötyögtetem meg az agyvizemet és már kortyolok a sörbe.
- Nem feledem én! Elhiszem - igen, Avalon is épp olyan gyönyörű. Csak míg őt inkább egy csilingelő, ragyogó angyalhoz hasonlítanám, addig azt a nőszemélyt egy vadmacskához. Nekem pedig nem kellenek a vadmacskák főleg nem akkor, ha azok a rossz énemet hozzák elő belőlem. Kell valaki, aki biztos pont lehet az életembe. És ha ehhez csilingelő tündérkék kellenek, akkor azt is fogok szerezni. Ja, és nem, nem vagyok beállva! Mert ez a lány tényleg olyan.
- Mi van? - horkanok fel, ezzel ki is fújva a sör habját a pultra, amit a csóka rögtön elkezd letakarítani. Egyszemélyes takarító brigád. Jöhetne hozzám is - persze majd egy olyan nőt fogok megkuffantani, akinek az olcsó kis bandája agyonvert. Ennek egy a millióhoz esélyét látom - vázolom fel le nem véve tekintetemet a velem szemben ácsorgó szekrény poharairól, üvegeiről. Mintha arról olvasnám a szöveget.
- Igen? Nem gondoltam, hogy tudat alatt ilyen öngyilkos szándékkal vagyok megáldva. Azért majd figyelmeztess néha, hogy fogjam vissza magam oké? - tényleg nem áll szándékomba még elpatkolni, de drog és alkohol hatása alatt az ember máshogy viselkedik, mint normálisan.
- Feljegyezve. Csengő. Király. Aztán gyorsan tanulj bele jó? Kíváncsi vagyok már rá. Ja de várj, ahhoz előbb meg kell születnie. Ó, a fenébe... - fancsalodok el egy pillanatra. Nem is tudom, hogy miért várom ennyire a kiskölyök érkezését. Talán azért, mert ez nekem is épp elég nagy szó? Nem tudom. Minden esetre kíváncsi vagyok milyen lesz.
- Ó, hagyjuk már, annyira nem veszélyesek. Lehet, hogy titokzatosak, de nem harapnak. Vagy Roxy igen? - fordulok felé olyan gyorsan, hogy a kapucniba tűrt hajam is összeborzolódik, s pár arany tincs a szemembe hullik.
Aztán persze szó kerül arra is, hogy mi van velem, a rózsaszín köddel és stb. Látom az arcán a meglepettséget, mikor megemlítem, hogy vak, de csak nem erről kezd el kérdezősködni.
- Igen-igen persze, tudom. De basszus... - lököm le a fejemről az idegesítő, fekete csukját, s a hajamba túrva pillantok David-re.
- Tudod, ő... olyan mint egy angyal. Gyönyörű, jó a modora, kedves, együtt érző és még sorolhatnám. És bár ő meglátta bennem azt, amit mondjuk eddig csak te. Épp azért, mert vak. Nem külső alapján ítél meg. Viszont tudod jól, hogy nem vagyok egy daliás herceg, akire a legtöbb lány vágyik. És bár így elfogad, mert nem lát, csak azt az embert ismeri aki mellette vagyok, mi lesz akkor, mikor meglát? Én rettegek már csak a puszta gondolattól is... főleg azok után, hogy én voltam neki az első. Mi lesz, ha csalódás lesz neki? - tárom szét a karomat értetlenül.
- Soha nem éreztem magam még ilyen töketlennek... úgy érzem valakik nagyon összeesküdtek ellenem odafent.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: New Age 15.09.13 22:48

- Nyugi, nem fogok erről fantáziálni. Nem lesz neked attól kevesebb, mert tudok róla. Amúgy meg, nem fogom tovább adni senkinek - győzködöm mosolyogva és valahol bánom, hogy tudok róla. De bízhat bennem, senki más nem fog erről tudni. Se arról, hogy megverték, sem azt, hogy valami jó csaj volt a fejes.
Az egész témához komoly arcot kellene vágni, de én erre képtelen vagyok. Még akkor sem, amikor eléggé látványosan meglepődik a szavaimon. Védekezően magam elé emelem a kezem és csak megrázom a fejem.
- Semmi, haver - vigyorgok továbbra is türelmetlenül. Kicsit megindult a fantáziám és mivel a társaságában szokásom meggondolatlanul beszélni, így ez is kicsúszott a számon. Ennyi baj legyen. Még ha tényleg kicsi is az esélye, hogy megtörténik, nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.
- Foglak is figyelmeztetni. Egy idő után már azért fogsz könyörögni, hogy nem ismételgessem állandóan - mondom magabiztosan.
A következő szavain viszont újra felnevetek. Lehet, hogy neki fájdalmas a nevetés, de engem semmi nem tart vissza attól, hogy jól érezzem magam.
- Igen, nem árt megszületnie. De remélhetőleg hamar be fog az már következni - mosolygok. - Aztán neked is irány a kispapaképző. Nem leszek engedékeny tanár, most szólok! - már a gondolatra is nagy vigyorra húzódik a szám. Hiába, na. Ha a fiam leendő bébiszitteréről van szó, mindent tökéletesen kell tudjon. Csak tartanánk már ott, hogy én megbirkóztam a feladattal!
- Nem harap, de üt - magyarázom nagy komolyan. - Gyomorba, az oldalamba... - sorolom. Persze egyik sem túl komoly, de akkor is ütések. Akkor az egyszer volt, hogy mindkettőnk elveszítette a fejét, de azóta sem. Nem is lesz, ha rajtam múlik!
Ezután viszont úgy döntök, hogy elég volt belőlem. Nem tesz jót, hogy ennyit beszélünk az apróságról, vagy Roxyról. Ilyenkor kicsit úgy érzem, hogy szeretnék hazarohanni. Pedig még igazán szívesen maradnék is, hogy kihasználjam a időt. Jobb ez, hogy most én kérdezek. Ha már ennyire belemerültünk a nők tárgyalásában, ideje neki is mesélnie.
- Na várjunk, te voltál neki az első? - döbbenek le kapásból. Annyira lényegtelen részletként beszél erről, hogy egy pillanatra elbizonytalanodok azon, hogy jól értjük-e egymást. Aztán kapásból folytatom.
- Ne beszélj így! - szólok rá a kelleténél ingerültebben. Utálom, amikor saját magát lombozza le a hülye szövegével. - Ha nem mész el vele, és nem leszel ott, amikor megműtik, akkor egy rohadt apró esélyt sem adsz az egésznek. Mi lenne, ha hagynád, hogy ő döntse el, mit lát majd benned, ha... ha nem lesz vak? Ez olyan barom szöveg részedről, mint amit a nagy filmekben mondanak. "Te jobban érdemelsz nálam" - utánozom a klisé mondatot valami idióta hangon. - Ne mondd, hogy te nem utálod az ilyen jeleneteket?! Menj el vele és ne futamodj meg!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: New Age 17.09.13 17:02Fújtatva rázom meg a fejem és gondolok bele abba, hogy milyen infantilis tud lenni még most is, hogy tudja, apa lesz. Na mondjuk nem árt néha elszakadni kicsit a témától és így a gondolattól se. A végén még teljesen befordulna.
- Jól van, de azért nem kell túlzásokba esned, remélem ezzel is tisztában vagy. Legalább akkor ne b*szogass majd, ha teljesen józan vagyok - széles vigyorom ismét a képemen virít és láthatja, tényleg őszinte, viszont nem bántásnak szánom, csak amolyan "hülyülés" néven.
- Hidd el, nem okoznál komolyabb meglepetést. Ebben egész biztos vagyok - veregetem vállon. Már épp eleget kaptam a tanáraimtól az életem során, ha ő is épp elég szigorú lenne ezen a téren, az se lepne meg. Persze tudom jól, hogy nem gondolja véresen komolyan a dolgot. Vagy mégis? Elvégre ki bízná a gyerekét egy felelőtlen bolondra, aki még azt se tudja, hogy kell megemelni egy kölyköt? A végén még arra érnének haza, hogy focimeccs nézése közben ülünk egymás mellett a kölyökkel a kanapén, totál KO-ban, hála a fűnek.
- Téged még egy nő is elver? Szégyen - sziszegek, pedig tényleg én voltam az, akinél ennek a veszélynek a lehetősége fenn állt. Jó, hozzám se ért komolyan, mivel még időben rájött arra az a drága nőszemély, hogy a haverjai rohadtul összetévesztettek valakivel. Kellemetlen.
Mikor visszakérdez, meglepetten fordulok felé.
- Látom rátapintottál a lényegre. Igen, én voltam neki az első, de ez miért olyan meglepő? Talán furcsállod, hogy nem valami gyakorlott, bögyös macát szedtem össze, hanem gyakorlatilag egy olyan lányt, aki még kislánynak mondható? Jó, tény, hogy a mostani tizenévesek már felnőttebben viselkednek, de na... nem tudom David. Én komolyan kötődök ehhez a lányhoz, és... azt hiszem, hogy - nyelek egy hatalmasat, s mintha nehezemre esne kimondani azt az egy szót, pislogok párat fájdalmasan grimaszolva - azt hiszem, hogy szeretem őt.
Nem fordulok el tőle, sokkal inkább kőkeménnyé, határozottá varázsolom a tekintetemet, mintha ezzel szeretném neki bizonyítani, tényleg így gondolom. Persze a puszta hanglejtésemből sejtheti, hogy az igazat mondom és ez tényleg valami más.
A szidása hallatán viszont összerezzenek, s az a pillanat mikor határozottnak és elhivatottnak éreztem magam, mostanra apró szilánkokra robbant, pedig tényleg ez a pár szidalmazó, fegyelmező szó kellene, hogy erőre, lépésre késztessen.
Nagy sóhaj kíséretében szegem le a fejem és kezdem el bámulni kezeimet, melyen még mindig tisztán látszanak a kötél nyomai, ahogy véresre dörzsölték a csuklómat.
- De - nyöszörgöm - tényleg utálom őket - ezzel sikerült rávilágítania arra, hogy milyen kibírhatatlanul gyáva tudok lenni, ha tényleges érzelemkimutatásról van szó. Szánalmas.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: New Age 17.09.13 19:58

- Eszemben sincs. Ha józan vagy, akkor semmiképp - teszek ígéretet vigyorogva és még ezután sem tudom levakarni a vigyort a képemről. Tekintve, hogy milyen témába merülünk el. Még szép, hogyha én megtanulom, hogy kell jó apának lenni, megtanítom neki is. Főleg, ha tényleg párszor vigyáz majd az apróságra. Ha nem tudjak tökéletesen azt, amit én, akkor biztos nem bízom rá, bármennyire is nagy haver. De úgy látom, ezzel nem is kell győzködnöm. Kész szerencse.
- Hé! - háborodok fel egy pillanatra és nem fájdalmasan, de belebokszolok a vállába. Nagyon remélem, hogy nem egy meglévő sérülést sikerül eltalálnom. De ha mégis, akkor így járt. Kellett neki ilyeneket mondania.
- Nem elver, csak... mindegy - megrázom a fejem és nem éppen kedvesen nézek rá, ezzel is figyelmeztetve, hogy nem merjen egy szót sem szólni. Persze az egészre jócskán rájátszok, de akkor is.
Szerencsére erről elterelődik a szó és egy perc múlva már én vagyok az, akinek nagy a szája, míg ő szinte rám sem néz, amikor beszél. Mintha bármi szégyellnivaló lenne abban, hogy talált valakit, aki fontos neki.
- Nem furcsállom - szögezem le. Az igazság az, hogy fogalmam sincs, miért lepett meg a tény. Az pedig még jobban meglep, amikor bevallja, hogy talán szereti. Mégis csak megértően mosolygok.
- Ugye milyen különös érzés? - kérdezek vissza végül, továbbra sem változtatva a mosolyomon. Eszemben sincs kinevetni. Nem tudom, hogy egyáltalán megfordul-e ilyesmi a fejébe, de mivel nagyon is tudom milyen érzés szerelmesnek lenni, könnyedén megértem, mi játszódik le benne.
Az viszont nem tetszik, hogy akár egy pillanatra is megfordult a fejében, hogy hagyja a fenébe azt a lányt és megfutamodik. Ezért is szól valamivel élesebben a hangom, mint terveztem. Látom, hogy eléggé inába száll a bátorsága. Bár az már valami, hogy láthatóan megérti a szavaimat. A baj viszont ott kezdődik, hogy ettől függetlenül ugyanúgy fél, én pedig nem rugdoshatom el a kórházig.
- Figyelj, tudom, hogy rohadt nehéz, de hidd el, megéri! - győzködök valamivel csendesebben. Őszintén, kifogytam a józan okokból, hogy miért emberelje meg magát és menjen.
- Ha látni fog és ellök magától, akkor sem veszítesz többet, mintha meg sem próbálod - magyarázom és anélkül, hogy egy pillanatra is levenném róla a szemem, rendelek még egy kört mind a kettőnknek.
- Mikor lesz az a műtét? - kérdezek rá végül, és tényleg érdekel a válasz. Bár igazán nem tudom, hogy segíthetnék neki, hogy ne parázzon és kísérje el. Nem lökdöshetem egész úton a kórházig, hogy menjen a lánnyal. Pedig esküszöm még ezt is megtenném, ha végleg megfutamodna.
De most úgy tűnik, hogy ezt nem fogom megosztani vele. Nem azért, mert nem szeretném közölni vele, sokkal inkább azért, mert megcsörren az újonnan beszerzett telefonom. Szinte azonnal felkapom. Egy perc az egész, de aztán nagy vigyorogva teszem le és jelentem be a nagy hírt.
- A fiam úgy döntött, hogy ma este születik meg - újságolom és pár másodpercig csak ülök ott. Aztán rájövök, hogy a fenébe is, indulnom kellene! De rohadt sürgősen!
- A fenébe! Bocs, de mennem kell - mondom ki is, mikor végre észbe kapok és már sokkal kevésbé vigyorogva, de annál idegesebben indulok futva a kijárat felé.

/...és akkor én köszöntem a játékot Smile /
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: New Age 21.01.14 23:27

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 16.11.14 11:18

Skoli & Alf

Alf már nyugodtan éldegelhetett volna abból a csillagászati összegből, amit a legutóbbi leszállítottja után kapott. Akár egy évig nem kéne semmit csinálnia, de nem bírta ki. A kórházi kezelés után felújíttatta a lakását, aztán hamar rátört az unalom. Már nem dobta fel az otthoni piálás és cigizés, a járkálás a városban, csajozás a klubokban. Nem várta, hogy megint megkeressék, inkább bement ő az egyik kapitányságra, hogy van-e valami nekivaló eset. Preston hadnagy volt az, aki megint a segítségét kérte. Nem egy nagy ügy, tettlegességért és hatósági közeg elleni erőszakért akartak bevarrni egy Wilton Kurtz nevű arcot. Egy közértben jött rá a dühroham és elkezdte borogatni a polcokat, nekiesett az egyik vevőnek is. Úgy tűnt, valami kemény drogot nyom, attól ilyen agresszív. A kiérkező rendőröket is le tudta nyomni, aztán taxiba ült és felszívódott. Üldözték, keresték, de valamit nagyon jól csinált, hogy nem lett meg se aznap, se azóta. Ült már kábítószer birtoklásáért, két hónapja engedték ki feltételesre. Preston Alfet kérte fel, mert a rendőröknek nem volt kapacitása ezzel foglalkozni. Nagyobb ügyek után szaglásztak inkább, ezért pedig kipengettek a fejvadászoknak szép nagy suskákat.
Alf azért vállalta el, hogy csináljon valamit. Nem a pénz mozgatta. Annak is örült, de a lényeg az volt, hogy történjen már valami az életbéen. Munkamániás, nem bírt leállni még most se. Megkapta az aktát, utánajárt Kurtz ügyeinek. Autószerelő volt a fickó, a felesége 2 éve elhagyta, valószínűleg a szerek miatt. A szülők Minnesota-ban élnek, jó ideje nem tartották a kapcsolatot se a dutyi előtt, se a börtönből. A fickó egyedül volt, mint a kisujja és csak a drog maradt neki. A fejvadász megtalálta, ki volt a dílere régebben. Egy fiatal arc, aki azóta szintén börtönben ül. Alf most meg akarta keresni azzal, hogy ha mond pár szót a jómadárról, akkor ő is mond róla pár jó szót és kap egy pár kiváltságot a börtönben, "csókos" lesz. Talán előbb is szabadulhat. Az informátorokkal gyakran köttetett ilyen alku a rácsok mögött. Az a Brennan Smith nevű alak nagy nehezen bele is ment az egyezségbe. Kiderült, hogy ő csak futár és a felettese nagyon okosan gazdálkodik. Sose tudták rábizonyítani a tényt, hogy drogot árul, továbbít, azzal üzletel. Nem is ez a fő profilja, inkább lányokat futtat. Alf megmondta, hogy nem kell aggódni, nem a főnököt keresi, tőle is csak infó kell. Árult olyan kemény drogokat, amik kihozzák az emberből a közértes produkciót és még rosszabbakat. Az egyelőre névtelen díler néha ellátogat a New Age étterembe üzletelni, ennyit tudott kiköhögni az arc.
Elsőre az ilyenek idegenkednek, ezért Alf nem is beszélt meg találkozót, csak úgy eljött. Laza, kigombolt, világoskék ingben, fekete zakóban és sötétkék farmerben érkezett. A nyakában napszemüveg lógott és a belső zsebében ott lapult a cigi meg a gyújtó. A hátsó zsebében a fegyvere, a pisztoly, amit mindig magával hordott. Rendelt egy italt, jó erős whiskey-t és egy újsággal a kezében ücsörgött az egyik asztalnál. Várta, hogy felbukkanjon a pasas, akinek a kinézetét Smith leírta. Olvasgatta a Vegas Review-t és szemével az ajtót, a belépő embereket figyelte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 16.11.14 17:01

Utálok nappal bárhova is járkálni, hiszen ilyenkor vagyok a legjobban szem előtt. De, ha nagyot akarok ezzel az üzlettel szakítani, akkor kénytelen vagyok kibújni a sötét lyukamból. Igaz, ilyentájt rég aludni szoktam, akárcsak a vámpírok, én is csak az éjszakai fényben vagyok gyakorian látható. Most mégis kikényszerülök az utcára. Szokásos khaki színű dzsekimet húzom magamra és a sötétkék farmeremet. A napszemüvegem már az öltözködésem része, hiszen ha ez nem lenne rajtam, már rég megvakultam volna. Ezért is szeretem jobban az éjszakát, mert a lámpák fénye nem bántja annyira a szemem, mint ez a nappali fény. Utálom, így fintorogva, de elindulok. Két emberem is velem jön, hogyha átverés lenne és menekülni kéne, így nem is aggódok, hiszen tudom, hogy mennyire megbízhatóak és az életüket is feltennék rám. Jó főnök vagyok, és ezért meg is jutalmazom őket, talán ezért ennyire lojálisak hozzám.
A sötétített üvegű fekete mercédeszbe szállok be hátra és a telefonomat kezdem el nyomkodni. Ilyenkor még a csajaim is alszanak, hogy fel tudjanak készülni az éjszakai műszakra. Illetve egy-kettőt kivétel, akik a nappali műszakot kedvelik. Nem szabom meg nekik, hogy mikor dolgoznak a lényeg, hogy minél több pénzt hozzanak nekem. Talán ezért is szeretnek ők is, mert különösen nem b@szogatom őket hülyeségekkel.
Ahogy gondolkozok, hogy kit is kéne felhívnom, lényegtelenné válik az egész, hiszen megérkezünk. Nem szállok ki, mert nem akarok feltűnést kelteni és ahogy láttam útközben még egy utcai rendőrpárost is felfedeztem. Nem mellesleg úgy vagyok vele, hogy illik késnem egy kicsit, már nem azért de nagyon is időben vagyok. Bár nekem ez az étterem nagyon nem tetszik, mert eléggé b*zis, de állítólag egy nővel kell tárgyalnom. Hátrapillantok és amint látom, hogy a rendőrpáros elkanyarodik az egyik utcába, kiszállok. Embereimnek hagyok egy-két utasítást, mire bólintanak, én meg magam mögött becsukom az ajtót, hogy az étterembe belépjek. Szétnézek, de nem zsúfolt a hely, így hamar rájövök, hogy nincs itt még a vendégem. Egy hátsó asztalhoz vezettetem magam, majd megkérem a hoszteszt, hogy amint egy nő felőlem érdeklődik vezessék az asztalomhoz. Egy pohár whiskyt kérek dupla jéggel, amíg várok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 17.11.14 10:04

Alf épp egy cikket olvasott a cirkuszról, ahol "jeges" előadásokat tartanak fókákkal, jegesmedvékkel, sőt még sarki rókát is hoztak, ami nagy ritkaság. Nem merült bele annyira, hogy ne vegye észre az étterembe belépő társaságot. Smith megmondta, hogy ez a pasas mindig napszemüvegben járkál, állítólag még este is látta rajta. Amúgy meg illett rá a leírás és a 2 gorilla is arra engedett következtetni, hogy itt nagykutyáról van szó, aki veszélyes életet él. Egy pincér már jött is elé és hátrakísérte az embereivel együtt. Alftől két asztalra ültek le. A fejvadász megfigyelte, hogy szintén whiskey-s a pasas, jól bírhatja a piát, ha így jön üzletet kötni. Alf is bírta, munka közben mindig lecsúszott egy pár feles. Egyelőre még kivárt. A hostess-szel volt valami kis beszélgetés, amiből semmit nem hallott, de sejtette a lényeget. Ha jön az üzletfél és a díler mással beszél, akkor ugrik az egész és Alf ellen fordul minden. Nem ez volt a célja. Csak annyit akart megtudni, merre találja Wilton Kurtz-ot, mik a szokásai. Készült kérdésekkel, pénzzel. És cigivel, hogy majd utána rágyújtson. Arra mindig nagy szüksége volt, így vezette le a feszültséget. Az éttermekből és hasonló helyekről kitiltották a dohányzást, nagy sajnálatára. Egyszer-kétszer odapillantott, addig is olvasta az újságot.
A gazdasági híreknél járt, mikor elfogyott a whiskey-je. Intett a pincérnek és rendelt még egy ugyanilyet. A főúr elvitte az üres poharat és hamar érkezett az újabb aranyszínű itóka. Tisztán. Alf így szerette. Se jég, se energiaital, se kóla bele. Azok csak elrontják. Teltek a percek és úgy sejtette, hogy ez az alak nem fog túl sokáig várni a vendégére. Nem tűnt valami türelmesnek, az ő szakmájában megtehetik a legnagyobbak, hogy továbbálljanak, ha valakinek nem erénye a pontosság. Elszalasztani nem akarta, úgyhogy a mellényzsebéből elővette az igazolványát és összehajtotta az újságot úgy, hogy benne legyen majd a magánnyomozói igazolvány. Ha így mutatja meg, senki más nem foghat gyanút és a díler is más szemmel nézhet rá. Fogta a whiskey-t és átment Skoli asztalához. Megállt mellette, pontosabban az egyik gorilla mellett, mert biztos nem lehetett csak úgy megközelíteni az arcot.
- Jó napot! Válthatnánk pár szót? - kérdezte közönyös hangon, az újságot egy pillanatra kinyitva és megmutatva az igazolványt.
Ha ez nyílt intézkedés lett volna, nem titkolózna ennyire. Mutatta, hogy tiszteletben tartja az inkognitót és nem az az ellenség vagy a levadásznivaló, akihez épp jött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 17.11.14 15:41

Miután rávettem magam, hogy elinduljak és az étterem közeléből a zsaruk is eltűntek, úgy kiszálltam a kocsiból. Természetesen egyedül (!!!) mentem be, mert nem akarok feltűnést kelteni, úgy gondolom, hogy már az autóval is elkövettem már ezt. Pont ezért kértem, hogy messzebbről figyeljék a terepet az embereim. Az asztalnál ülök egy pohár whiskyvel, miközben várom az ügyfelem. Azért remélem, mert nő, nem fog sokat késni, mert egyrészt a türelmem elfogy, másrészt sokáig nappal nem szeretek kint lenni egészségügyi okok miatt.
A telefonom kijelzőjét bámulom, hogy mikor kapok egy üzenetet, hogy inkább tegyük át máskorra a találkozót. Ebben reménykedek, és ezért is szuggerálom a készüléket. De semmit sem kapok, csak egy mély hangot magam mellől. Biztos vagyok benne, hogy nem engem keres, mert én mással beszéltem meg találkozót.
- Nem! Épp vendéget várok! – Fel sem nézek, csak akkor mikor belekortyolok az italomba. Ajkaim akaratlanul is mosolyra húzódnak, majd elkezdek nevetni. Komolyan mondom egyre hülyébbekkel van tele az utca. Nyílván nem ismer engem, mert ha igen akkor tudhatná, hogy nem kéne azt lebegtetnie előttem. Csak egyet kellene csettintenem és egy ilyenért szép lassú halálban lenne része. Abbahagyom a nevetést, és komolyan rápillantok. Hangom is elkomorul, kezem pedig szorosabban kezdi el fogni a poharat.
- Meg akar halni ember? Tegye el azt a kib@szott igazolványt! – Csapom le kicsit hangosabban a poharamat az asztalra. Szerencsémre a halk zene, ami az éttermet kellemessé teszi, elnyomta ezt a zajt. Valószínűleg zöldfülűvel van dolgom, hiszen, ha valóban ismer, akkor nem lengetné azt a sz@rt előttem. De az is megfordult a fejemben, hogy odakint lesz a rajtaütésem és ezzel azt akarja elérni, hogy kiiszkoljak, ahol majd 100 zsaru markai közé kerülök. Ahhoz mondjuk előbb kell felkelnie.
- Remélem nem gondolta komolyan az előbbit! Most kezdhette a pályáját… Zöldfülű! – Röhögöm ki, mivel ha akarnám már most megölhetném, hogy minden el legyen takarítva. Még jó, hogy utálok kimenni nappal, pont az ilyenek miatt. De az is feltűnik, hogy egyáltalán nem engem akar, mert akkor már rég a kommandósok torlódtak volna be az ajtón. Sóhajtok egyet és az ajtó felé pillantok, amit nem láthat a napszemüvegnek köszönhetően. Akarom, hogy betoppanjon egy nő és végre kettesben legyek az ügyfelemmel. Csak tudnám, hogy mi a sz@rt akar tőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 18.11.14 22:56

Alf konkrét elutasíst kapott, nem túl durván, csak határozottan. Mindenkinek szíve joga ezt mondani, mégis csak kevesen teszik meg. Az embere tudta, mit akar. A fejvadász nem tágított, megvárta, amíg a tekintet is rászegeződik. Most már nevetést kapott az arcába, mint valami zöldfülű, aki így akar elkapni egy menő gengsztert. A díler nem tudhatta, miért jött a látogatója, azt hitte, ő kell. A kis egoista, mintha körülötte forogna a világ, mondta magában Alf.
- Nekem nem maga kell - folytatta közönyösen.
Egy magánnyomozói igazolvány mögött ezer történet rejtőzhet. Féltékeny házastársak, családtagjaikat kereső rokonok, bármi. Skol inagyon harciasan reagált, de Alfet nem rettente el. Tisztázta a lényeget.
- Wilton Kurtz neve mond valamit?
Alf figyelte az ajtót is. Ha a hostess idekísért valakit, akkor neki mennie kellett. Egyébiránt nem távozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 20.11.14 17:26

Egyedül ülök az asztalomnál, de remélem, hogy nem sokáig, mert hamarosan betoppan a vendégem. Bár félszemmel az ajtó felé pislantok, mégsem figyelek. Türelmetlenül forgatom meg a poharamban a whiskeyt, de mielőtt bármerre is mozdulhattam volna, egy férfi áll meg mellettem, aki elég hülyének tűnik. Ha tudná, hogy ki vagyok kétszer is meggondolta volna azt a mozdulatát, amivel az igazolványát bemutatta. Kuncogok rajta, mert tudom, hogy nem én kellek neki, azért nem adom magam ilyen könnyen egyrészt, másrészt, akik engem akarnak nem egyedül jönnének. Bár megfordult a fejemben, hogy talán csapda, de nem tűnik profinak a férfi, így ezt elvetettem magamban.
- Gondoltam… - Forgatom meg a szemeimet, nem mintha látná, de a hangomon érezheti a megvetőséget. Azért ennél jóval ügyesebbnek érzem magam, minthogy feladjam magam így. Mivel elég feltűnő, hogy így itt áll és nem hiszem, hogy hamar le tudnám rázni magam, így gyors vonakodás után a fejemmel a szemközti székre biccentek, hogy üljön le. Szerintem, ha meghallgatom, bármiről is legyen szó, hamarabb megszabadulok az idegesítő személyiségétől. A kérdésére nem reagálok gyorsan. Kicsit elgondolkozok, mert azért nekem sem kell mindenkiről nyilvántartást vezetnem a fejemben.
- Miből gondolja, hogy én ismerem? – Kérdésre kérdéssel válaszolok. Klasszikus, mert nem vagyok se besúgó, se semmi. Jobb szeretek ezekből kimaradni, ráadásul szerintem ezzel a sráccal még nem találkoztam, mindössze csak a nevét ismerem. Arra emlékszem, hogy elég nagy mennyiségben kért minőségi cuccot, de hogy ki vitte el neki azt nem tudom, és nem is érdekel.
- Mellesleg honnan van az információja rólam? – Azért jobb tudni, hogy ki volt az, aki beköpött, hogy egy kicsit móresre tanítsam. Az én embereim biztos, hogy nem, mert ők semmi pénzért sem árulnának el engem. A drogfutárok pedig nem mindig találkoznak velem, így tényleg csak találgatni tudok, amit nem akarok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 21.11.14 23:41

Alfnek ugyanannyi kedve volt a beszélgetéshez, mint Skolinak. Nem hobbiból, nem jókedvéből jött ide egy stricihez, hanem azért, mert információ kellett tőle. A munkájával járt, hogy csatornába kívánt emberekkel kellett beszélnie. Most is vágyott már egy cigire. Nagyon kívánták az ujjai és a légutai. Nem álldogált tovább, mint egy faszent, elérte, hogy leültessék az asztalhoz. Nem a legjobb helyet kapta. Háttal az ajtónak. Inkább másik széket választott, ahonnan fél szemmel látja a bejáratot. Skolitól jobbra ült le az egyik székre.
- Nem csak gondolom... - mondta Alf jelezve, hogy nem légből kapott információkra támaszkodik.
Amúgy is nagyobb ellenkezés lett volna a válasz, nem egy ilyen gyenge kitérés, ha rossz helyen kopogtatna. Az informátort nem adta ki. Alkut kötöttek és egy ilyen arcnak, mint ez a minden hájjal megkent napszemüveges, biztos voltak kapcsolatai a börtönben. Még annyit se mondhatott a fejvadász, hogy onnan van az infó. Le tudta volna nyomozni az arc és utána hiába ment volna más rabhoz is, ha épp a rács mögül kellett csicseregnie valami nagyokosnak.
- Csiripelték a madarak... Annyi a baj, hogy túl nagy port kavart. Ha előkerül, el tudom intézni, hogy az embere neve ne merüljön fel a nyomozás során.
Ebben már benne volt, hogy a dílerre főleg nem tenné rá senki a kezét. Ha nincs meg a futár, annak a főnöke pláne nem lesz meg.
- Gondolom, egy jó megbízott többet számít magának, mint egy időzített bomba...
Kurtz szedhette volna még egy darabig a szereket, aztán úgyis hibázik és lekapcsolják. Amilyen megbízhatatlan, kinyögné a futár nevét és a rendőrök azt is lenyomoznák. Egy kis infóért cserébe viszont békénhagyják a hálózatot, lezárják majd az ügyet azzal, hogy nem volt bizonyíték. Ez gyakori. A szerencse mellett egy belsős kapcsolat se árt a nagymenő maffiózóknak, Alf kötött már ilyen alkukat. Csak a bolti randalírozóra volt szüksége, nem a futárra és nem erre az alakra itt. Ezt akarta tudatosítani. A széken mereven ült, faarccal lesve a másikat, kicsit feltartott fejjel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 24.11.14 9:26

Azt hiszem, nehezen fogom tudni lerázni ezt az alakot. Komolyan mondom herótom van az ilyenektől, akik ennyire tenyérbe mászóak. Mint az újságírók. Azokat sem bírom, de ez a csávó fél perc alatt kikészíti az idegeimet. Kíváncsi vagyok, hogy ki csiripelt neki, mert az nem fogja egy könnyen megúszni. Ahogy végig nézek rajta, látom, hogy elég jó tárgyalóképessége lehet, bár még csak az elején vagyunk és őszintén szólva, nekem mással kéne beszélgetnem. Hogy miért nem ért ez rá, mikor elintéztem a másik ügyfelem.
- Nem tudnák rám bizonyítani. Semmi közöm nincs ehhez az ügyhöz. Viszont, ha magának információ kell, akkor nekem is. - Kortyolok bele a whiskeymbe, mert így leszünk kvittek. Viszont valóban nem tudnának rám bizonyítani semmit, hiszen drogot nem tartok a laskában és nem is én veszem át a szállítmányt. Én csupán leadom a rendelést, de azt is olyan mód, hogy ne tudják lenyomozni. Azért én sem most jöttem le a falvédőről.
- Nekem megbízható embereim vannak. Aki köpött magának az is csak egy drog fogyasztó. - Rántom meg a vállaimat, nekem semmi hasznom nincs ebből az egészből, ahogy hallom. Egyetlen egy futáromat se kapcsolták még le. Tudom, hiszen én tudnám meg elsőnek, hogyha valamelyik börtönbe kerülne. És meg is jutalmazom, ha nem köp be, és ezt mindegyik tudja. Pár hónap max 1 év a sitten, kihozom, cserébe nem köp be. Ezt az alkut mindegyik tudja, aki velem üzletel.
- Még mindig nem jutottunk el odáig, hogy nekem mi a hasznom ebből. - Dőlök hátra a széken, és összefonom a karjaimat a mellkasom előtt. Azt hiszem jó lenne, ha pontosítana és a tárgyra térnénk, mert nekem sincs túl sok időm és őszintén szólva kezd irritálni ennek az alaknak a feje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 26.11.14 0:36

Skoli és Alf továbbra is játszották a macska-egér játékot. Egyik se akart túl sokat mondani és ez már nem volt sokáig tartható. A fejvadász nem akart eredménytelenül távozni. Valamit ki kellett találnia, hogy többet tudjon meg a keresett személyről. Agya fogaskerekei forogtak, kereste a köztes megoldást.
A börtöntöltelék ugyanezeket mondta. A dílerként is működő arc rendkívül okosan intézte az ügyeit, eddig se tudtak semmit rábizonyítani és könnyen lehet, hogy Kurtz esetében se jutottak volna el hozzá. Ez pedig nagyon hűséges embereket és biztonságos hálózatot jelentett.
Brennan Smith esetében így már nem stimmelt valami. Az az alak futárnak állította be magát és pár előnyre éhezve kiadta a dílerről azt a keveset, amit kiadott. Nevet nem mondott, csak egy helyet. Egy komoly maffiózó számára ez is túlmutat a megbízható ember kategóriáján. Drogfogyasztókból is lesz futás, néha díler, de ha nem állnak le, ritkán kerülnek a legjobbak közé. Azon a szinte észnél kell lenni és nem lehet mindig repülni. Alf egyszerű megoldást talált. Nem kell semmi konkrétum, nyomozgasson az arc, ha akar.
- Megállapodást kötöttem és én tartom a szavamat. Arról az arcról nem mondok egy szót se magának és magáról se fogok mondani semmit feljebb.
Még mindig nem Skoli volt a cél. Alf visszafordította a kérést arra, hogy mit várhat tőle a maffiózó.
- Nem akarom sokáig rabolni az idejét. Mint mondtam, a futár neve nem fog felmerülni a nyomozás során, ha segít nekem. Ha nem állapodunk meg, megy minden a maga útján és futhat pár kellemetlen kört.
A fejvadásznak nem volt kétsége, hogy a strici el tudná intézni az ügyet simábban, de minek fáradjon, ha nem muszáj? Egy kevéske infóért cserébe más, bennfentes elintézi neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 30.11.14 20:25

Kicsit kezdem ezt a "beszélgetést" unni. Igaz, még csak rá sem tértünk a lényegre, de akkor is unalmas. Azt hittem, hogy legalább bevállalós és egy kicsit nekem is segít. Így nem látom értelmét, hogy bármilyen információt is szolgáljak.
- Magának információ kell. Nekem is. Szerintem így korrekt. Vagy mitől fél, hogy esetleg a spiclijével baleset történik? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, persze nem garantálom, hogy nem történik semmi. Azt látom, hogy elég keményfejű, de akinek fontosabb az információ az nem én vagyok. Én csak egy nevet akarok, cserébe több mindent kap. Szerintem így korrekt az üzlet. A többi már csak ezen a bájgúnáron múlik.
- És mi történik, ha felmerül? Max beviszik. Onnan meg kihozom őket. Attól függetlenül ugyanúgy nem fog köpni. Viszont magának konkrét információ kell. Előbb megtalálja, ha egy nevet mond nekem. Ügyes a srác, nem bukkan egy hamar a nyomára. - Rántom meg a vállaimat, majd belekortyolok a whiskeymbe. Most már tényleg nagyon érdekel, hogy ki köpött rólam. Mivel, hogy engem szinte egyáltalán nem lehet drogokkal összefüggésbe hozni.
- A döntés a maga kezében van. Viszont én hamarabb megtalálom a spiclit a segítsége nélkül is, mint maga valaha is azt az ürgét. - Dőlök hátra a székben, majd kíváncsian fürkészem a szemeit. Ha elmegy, nem én veszítek. Szerintem nagyon is szüksége van erre a fickóra, hiszen ha nem így lenne, most nem beszélgetnénk. Talán még azt is meg tudnám mondani, hogy merre található az illető, de ennek ára van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: New Age 02.12.14 13:20

Alf tartotta magát az adott szavához. Az informátorok között hamar híre ment, ha valaki elárulta őket és megbízhatatlannak bizonyult. Az pedig utána már hiába ment bárkihez. De miért is volt mindez ennyire fontos? A fejvadász nyugodtan éldegélhetett volna a megkeresett pénzéből. A munkamániájára ment rá a házassága, azért hagyta el az asszony és vitte el a gyereket. Alf pedig akkor se változtatott, hagyta őket lelépni, feléjük se nézett, inkább ég mélyebbre merült a nyomozások mocsarában. Ilyen kellemetlen alakokkal foglalkozott az ideje nagy részében.
Ránézett Deanre szótlanul. Nézte az arcvonásokat, ha már a szemek napszemüveg mögé voltak rejtve. Aztán kinézett az ajtó felé, ahol még mindig nem volt semmi érdekes.
- Nem azért érdeklődik, hogy baleset történjen vele? - dobta vissza a kérdést, amire a választ természetesen tudta.
Ez az arc nagy tételekben játszott és nem érdekelte, egyáltalán nem érdekelte az ajánlat. Amit ő felkínált, azt pedig Alf nem tudta elfogadni. Ha Kurtz ügyes, hát ügyes. Volt már 1-2 keresett személy, aki nem lett meg, csak évekkel később, hullazsákban. Elhanyagolható, ettől még a fejvadászt foglalkoztatták, mert sok másikat megtalált, például olyan nagymenőket, mint Stoneward.
Az ajtó nyílt és Alf odanézett. Egy jól öltözött, de az álcázásra is figyelő, kendőbe burkolózott, napszemüveges nő lépett be. A hozzá odasiető hostess hátrafelé mutogatott, pont Dean asztala felé. A fejvadász tudta, hogy ennek semmi értelme tovább. Nem fognak megegyezni és nem húzza ki a gyufát azzal, hogy meghiúsít egy üzleti tárgyalást. Nem ez az alak érdekelte, sőt szívesen el fogja felejteni. Lehet, hogy nem érdemes már annyi energiát beleölnie a munkájába, ha ennyire belefásult. Csak egy cigire vágyott és még egy italra, valami nyugodtabb helyen.
- Mint mondtam, nekem nem maga kell. Ezt a beszélgetést se fogom megemlíteni sehol. Viszlát!
Utoljára még leszögezte, hogy még minimális kockázatot se kell látni benne. Ezzel pedig felállt az asztaltól, majd a pulthoz ment fizetni és utána gyorsan távozott. Az utcán pedig kellemes sétálgatás közben szívta a cigit, amire vágyott már az első pillanatban is. Pihennie kéne. Régen nem így mentek a dolgok...

// Köszönöm a játékot! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: New Age 05.12.14 4:09

Irritál a jelenléte is a fickónak és ahogy látom, nem fogok egyhamar megszabadulni tőle. Hamar összerakja a dolgokat, de sajnos nem túl okos. Sóhajtok egyet, igazából tudom, hogy egy drogos még az anyját is feldobja, hogy magát mentse. De még az anyagért el is adná őt. Nem túl megbízhatóak, de azt hiszem nem fog tudni nekem ártani.
- Kíváncsiságból kérdeztem. Nekem nem tart sokáig kiderítenem ki volt. - Rántom meg a vállaimat. Persze, ha meg tudom ki volt, akkor még tudok mérlegelni, hogy mi legyen vele. Valószínűleg csak egy kis büntetést kapna, amitől elmenne a kedve a köpéstől. Főleg úgy, hogyha nincs nyelve az embernek, elég nehezen menne. Gondolkozok azokon, hogy mik is történhetnének vele, bár engem egyáltalán nem érdekel se az a fickó, se Kurtz. Elég hamar feladta, azt hittem, hogy tovább fogja bírni, de nekem ez csak jó. Legalább nem fáraszt le egész napra a győzködésével. Bár nélkülem úgysem találja meg a fickót, de ha neki ez nem létfontosságú, akkor nekem sem. Van jobb dolgom is.
- Viszlát! - Forgatom meg a szemeimet, bár ezt úgysem látja. Nem fogok neki hálálkodni, mert nem érdekel, hogyha esetleg bárhol is megemlítené a nevem, vagy hogy találkoztunk. Mindenesetre követem a tekintetemmel az alakját, mikor megpillantom az ügyfelemet is. Végig is mérem, nem is olyan rossz, mint ahogy azt a telefonban említették. Azt hiszem, ma egy sikeres üzletkötés lesz és ezzel a gondolattal csak önelégülten állok fel az asztalnál, hogy kezet foghassak vele.


// Én is köszi ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: New Age 24.01.15 0:45

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: New Age

Vissza az elejére Go down

New Age

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-