welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Vendégszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Vendégszoba 28.10.12 2:39


Jason

Minden olyan gyorsan történik, az események csak úgy megtörténnek én pedig hagyom magam, elvégre piszkosul élvezem, ahogyan hozzám simul, ahogy csókol, sőt még azt is, ahogyan azokkal a gyönyörű szemekkel rám néz. Egyik pillanatban még táncolunk, aztán pedig képtelenek vagyunk egymás ajkaitól elválni. Nem szívesen csókolózok mások előtt, de most azt sem tud érdekelni, hogy hány kíváncsi szempár szegeződik ránk, mindössze csak Jason érdekel.
- Kis türelmetlen. - Lágyan bele harapok alsó ajkába, ahogy csókolom. Be kell látnom, igaza van túl messze van és nem hiszem, hogy hirtelen jött vágyaink egymás iránt odáig kibírnánk, hogy egymást jobban megkóstoljuk. Nem ellenkeztem, hagytam, hogy Jason irányítson és hogy elhagyjuk a szórakozóhelyet. Bevallom kissé izgultam, mert nem szokásom csak így bele vágni az éjszakázásba.
- Az most az örökkévalóságnak fog tűnni. - Válaszolok szerényen a csók után, úgy tűnik most én vagyok türelmetlen. Combomon még mindig érzem kezének meleg érintését, egyre jobban szeretném ha Jason, testem minden egyes porcikáját feltérképezné. Mint ha csak vissza szerettem volna vágni, kúszott kezem át combjára. Lassan felfelé haladva, már majdnem rátapintva a lényegre, de ekkor rám szól, elkapom a kezemet, megpróbálok jó kislány lenni és engedelmeskedni neki, tény hogy én sem szeretném oda adni neki magamat az autó hátsó ülésén, mikor egy kényelmes ágyban is megtehetem.
- Nem hiszem, hogy tudok halk lenni. - Sejtelmesen elmosolyodok, ahogy kiszállok az autóból, mármint akkor tudok halk lenni, mikor a szobája felé tartunk, de mikor már ajtón belül leszünk semmit sem garantálok, minden csak Jason teljesítményétől fog függeni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 28.10.12 14:31

Ahogy beértünk a szobába, és becsukódott mögöttünk az ajtó, már nem bírtam tovább visszafogni magam, kezeim végig futottak Veronica vállain, majd a csípőjénél fogva megragadtam őt, közelebb húztam magamhoz, aztán addig lépkedtem vele, hogy az ajtónak dönthessem. Ott szenvedélyesen csókoltam, lefejtettem róla a ruháját, kibújtattam belőle vállait, karjait, hogy a ruha könnyedén csúszhasson le testén.
- Gyönyörű vagy és kívánatos. - Suttogtam a fülébe, majd ajkaim bőrét karistoltál, karjaimmal megtámaszkodtam az ajtó lapján, miközben újra őt csókoltam, közben igyekeztem kibújni a pólómból.
- Őrületes vagy. - Mosolyogtam rá, majd ajkaimmal, s kezeimmel feltérképező útra indultam, közben felkaptam őt a karjaimba, lassan sétáltam vele, majd az ágyra döntöttem, ahol fölé másztam, további csókokkal, érintésekkel kényeztettem, miközben alig vártam már, hogy megszabadulhassak a nadrágomtól.
- Segítesz?- vigyorogtam rá, ujjait az övemre fűztem, majd újra fölé hajoltam, hogy megcsókolhassam őt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 28.10.12 16:12

Testemet kellemes bizsergés fogta el, ahogy Jason erős és férfias karjai indultak el végig rajtam kíváncsian, hogy minden egyes porcikámat érintve tovább hergeljen. Engedtem csábításának, szinte észrevétlenül bújtatott ki ruhából, miközben annyira szenvedélyesen csókolt, hogy csoda, hogy eddig bírtam magammal. Testem lázban égett, arcomra pedig pír szökött.
- Már felesleges bókolni, így is sikerült már levenned a lábamról. - Persze női hiúságomon nagyon sokat dob, ha Jason ennyire elismerő szavakkal áll elő, de most annyira felesleges a beszéld, inkább azt szeretném, ha a tettek vennék át a főszerepet. Újabb bókjára egy önelégült mosoly jelenik meg arcomon, közben próbálok neki segíteni, hogy pólójától hamarabb megszabaduljon, de mikor kezemmel mellkasát megérintem onnantól túl nagy volt a csábítás. Minkét kezemet mellkasára simítottam, finoman érintve körmömmel húztam végig kezeimet lefelé, egészen addig, ameddig karjai között nem találtam magam. Olyan hirtelen történt minden, már az ágyon fekve nézek fel rá, egyszerűen isteni a látvány.
- Persze. - Kezeim alatt megadja magát a öve, majd utána a nadrággombja és a slicce is. Ahogy ezzel a művelettel meg vagyok, ajkaim úgy fedezik fel Jason állvonalat és nyakát. Nem tudhatom, hogy neki miféle tervei vannak, de én meg szeretném adni a módját annak, hogy az együttlétünk feledhetetlen legyen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 28.10.12 17:10

- Erre nem lesz szükségünk - Mosolyogva pattintottam el melltartó pántját, majd lehúzva róla az anyagot félrehajítottam, s ajkaimmal estem neki finom bőrének, nyakvonalától egyre lejjebb haladtam, majd visszatértem egy újabb csókért ajkaihoz, és addig meg is támaszkodtam a feje mellett karjaimon. Aztán rámosolyogtam, ő is segített megválnom övemtől, miközben ajkaival érintett, kezei ügyes mozdulattal húzták le cipzáromat, majd én is rásegítve letoltam a nadrágomat, gyorsan megszabadultam a zavaró anyagtól, majd újra Veronica fölé magasodtam, ajkaimmal ízleltem ajkait, selymes bőrét, újra felfedeztem testét, domborulatait, s míg visszatértem ismét egy csókra, élveztem minden érintését, ahogy ő is bebarangolta egész testemet. Már szűkössé vált a bokszerem, szabadulni vágytam belőle, de előtte még folytattam Vero testének feltérképezését, egyre lejjebb haladtam, míg öléhez nem értem. Az utolsó ruhadarabtól is megszabadítottam őt, ujjaimmal könnyedén húztam le róla a fehérneműt, amit egy könnyed kézmozdulattal hajítottam félre, és eddig még előlem rejtett részeinél is elidőztem egy ideig. Sóhajaiból éreztem, hogy élvezi a helyzetet, ez ajkaimra mosolyt csalt, kezeimmel végig simítottam combjain, újra és újra, miközben csókokkal hintettem testének minden zugát. Azt hiszem, halk sóhajai, érintései bennem is egyre jobban felszították a vágyat, ennek már látható jelei voltak, de az örömöt meghagytam neki, hogy ő fejthesse le rólam a ruhadarabot. Míg ő ezzel foglalatoskodott, addig újra fölé magasodtam és hosszan csókoltam ajkait.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 28.10.12 21:15

- Ahogy már semmire sincs szükségünk, ami közénk tudna állni. - Suttogom egy pofátlan mosoly kíséretében, ahogy lekerül rólam melltartóm és Jason szemügyre veszi kebleimet. Immár mezítelen hátam alatt éreztem a lepedő kellemes érintését, de az még is csak kellemesebb volt, ahogy Jason ajkaival kezdte felfedezni testemet. De közben én sem tétlenkedtem, ezért eléggé gyorsan le is került róla a nadrágja legnagyobb örömömre. Nem akartam semmit sem elkapkodni, viszont képtelen voltam engedni a csábításnak, Jason rossz hatással van rá, ha vele vagyok elő jön azaz énem, ami eddig mélyen el volt zárva. De most csak a pillanatnak élek és annak, hogy élvezem, ahogyan bánik velem. Ott csókolom egyre türelmetlenebbül, ahol érem, hol a nyakát, hol a vállát. Csípőmet megemeltem, hogy ezzel is segítsem, hatásos is volt, pillanatok alatt lekerült rólam szinte minden ruhanemű. Most pedig ott fekszek alatta teljesen meztelenül, minden egyes porcikámmal megfeszült, ahogy száját és nyelvét ott érzem, ahová most a legjobban kívánom. Egyre szaporábban kapkodom a levegőt, pár apró sikoly el is hagyja a számat, majd felnyögök egy nagyot, ahogy az a kellemes, leírhatatlan érzés, rám talál. Teljesen extázisba esve, mosolyogva csókoltam vissza. Mind két kezemmel alsójához kapva tuszkoltam róla lefelé azt a fránya ruhadarabot. Amint lekerült róla, egyik lábamat derekához emeltem, felkínálva magam neki. Szavak nélkül is megértett, mert abban a pillanatban éreztem, ahol belém hatol. Ráharapva alsó ajkamra megpróbáltam magamban tartani sikolyomat, mikor Jason méretes férfiassága bennem kezdett el mozogni. Először csak finoman, lassan mozgott, majd egyre gyorsabban, amitől hol a lepedőt markoltam, hol a vállába mélyesztettem körmeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 28.10.12 22:55

Miután már a ruhadarabok is lekerültek rólunk és teljesen készen álltam, semmi nem akadályozhatott minket abban, hogy folytassuk, amit a klubban elkezdtünk. Forrón csókoltam ajkait, testem minden egyes porcikája vágyott rá, benne akartam lenni, vele együtt élvezni a testi örömöket, ami egy férfi és nő között történhet. Nem is haboztam tovább, egy újabb csókot követően közelebb húztam magamhoz, majd teljesen elmerültem benne, miközben végig tekintetét figyeltem. Az első, finom és lassú mozdulatokat követően egyre határozottabb mozdulatokkal bitoroltam ölét, közben nem feledkeztem meg testének egyéb pontjairól sem, ajkaimmal hol a domborulatait, hol száját, testének minden zegét-zugát kényeztettem. Aztán, megtámaszkodva feje mellett , gyorsabb tempót diktáltam, hevesebben bitoroltam őt és sikolyaiból, érintéséből tudtam, hogy meddig mehetek el. Mikor mellkasomat érintette, kissé vissza fogtam magam, de mikor magához húzott, s fülembe suttogott, akkor ismét határozottabban próbáltam őt meghódítani. Kezdtem kimerülni, éreztem, ahogy elönt a forróság, homlokomon apró izzadságcseppek futottak végig, aztán már én sem bírtam tovább, mindent beleadva mozdultam még párat, majd végleg elborította elmémet a kéjjel járó ködös fátyol, arcvonásaim megrándultak, akárcsak testem, s halk nyögéseket hallatva, néhány lassabb mozdulat után kimerülten, szaporán véve a levegőt kidőltem Chloé mellett.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 29.10.12 0:04

-Ha megengeditek... - Bökök fejemmel -persze szigorúan csak elegáns mozdulattal, olyannal, ami még belefér az etikettbe-, az előttem lévő tányérom felé, a hatalmas, díszes étkezőben ülve. Hátam természetesen olyan egyenesen simul hozzá a szépen megmunkált széknek a támlájához, mintha csak karót nyeltem volna. Nem értem, hogy mire föl ez a szigorú étkezési szabály! Apám tényleg az ókorban érzi magát? Holnap már kényszeríteni fogja a buggyos, fűzős ruhákat, amikben a nőknek darázs derekuk volt? Megvárom míg engedélyt kapok, aztán felállok helyemről, és mással már nem is foglalkozom. Az, hogy betolják a székem és kivigyék a tányérom, már mind csak a házvezető nők dolga. A söpredék legalja... Az asztal közepén lévő kosárból útközben még kikapok egy almát -persze a legtökéletesebbet, hiszen a ház legszebb lényének csak is jó járhat mindenből-, amibe bele is harapok, miközben már felfelé tartok az aulából a hosszas lépcsősoron, hogy elvonulhassak készülni a vizsgáimra. Sikeresnek és az eddigieknél is befutottabbnak kell lennem! Lépteim egyenletes hangot adva koppannak a márványon, de mikor elhaladok a vendégszobák ajtajai előtt, valami megzavarja ezt a ritmusos "zenét". Gondolkodás nélkül visszafarolok ahhoz az ajtóhoz, ahonnan a hangokat hallottam. Gyorsan körbe nézek, hogy nem-e lát senki, aztán rászorítom fülemet az ajtóra és hallgatózni kezdek. Ilyet még soha nem csináltam. A hangok azonban... nyögések, lihegés és minden, amit még ellehet képzelni. Személyzeti tagnak kell bent lennie, hacsak nem forgatnak pornót a villában. Összeszorított állkapoccsal hajolok le a kulcslyukhoz, és akit először megpillantok az... Chloe, rajta... Jasonnal?! Meglepettségemben leejtem az almámat, ami gurulni kezd előre, én pedig a látottak végett felegyenesedem, és hátamat a falnak döntöm. Ők ketten... most tényleg... szexelnek? Hogy teheti ezt velem a barátnőm? Vagyis, nem velem, hiszen... végülis... azt csinálnak ők ketten, amit csak akarnak, de... velem miért nem tudott így bánni? Ilyen.. gyengéden és... szenvedélyesen, amikor... ott lett volna neki a lehetőség? Fúj! Még az almától is elment az étvágyam. Remegő térdekkel lököm el magam a faltól és miközben próbálom felfogni azt, amit láttam, folytatom utamat a szobámhoz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 29.10.12 0:50

Halk, sóhajokkal, nyögésekkel díjazom, teljesítményét. Eszméletlenül élvezem, ahogyan velem bánik, gyengéd csókjaitól elvesztem az eszem, arról az érzésről már nem is beszélve, amit oda lenn érzek. Már másodszor sikerült eljuttatni a csúcsra, amiért jelen pillanatban is nagyon hálás vagyok. Próbálom csillapítani légzésemet, mikor már mellettem fekszik. Felé fordulva mosolyra húzódik a szám, ettől a kielégültség érzettől, amit csak neki köszönhetek.
- Ez csodálatos volt. - Kúszik fel kezem mellkasára, majd ajkaira tapadva ismét megcsókoltam.
- Jason akármennyire is élveztem, ígérd meg, hogy ez kettőnk között fog maradni! - Mikor ráeszmélek, hogy szinte már parancsként adtam tudtára akaratomat, bocsánat kérő tekintettel nézem rá. Nagyon nem szeretnék neki parancsolgatni, mindössze azt akarom, hogy ez a csodás este, csak a ki kis közös titkunk maradjon.
- Megígéred, hogy ami közöttünk történt, arról senki sem fog tudni? - Bele gondolva meglehet, hogy túl nagy port kavarna, ha valaha is napvilágra kerülne, hogy mit tettünk a vendégszobában. Valamiért úgy érzem, hogy nem cselekedtem teljesen helyesen, de még sem tudom bánni, minden egyes pillanatát kimondhatatlanul élveztem.
- Azt hiszem a legjobb lesz, ha most elmegyek. - Kérdőn nézek rá, várva valamiféle reakciót. Szívesen tölteném vele az éjszakát, de valljuk be, túl nagy a lebukási rizikó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 29.10.12 13:00

Egyik karommal magamhoz ölelem, míg másik kezemmel magamra húzom a takarót, lábfejemet viszont kidugom alóla, mert egyáltalán nem fázom, sőt, melegem van. Felé fordított fejjel figyelem őt, ajkaimra mosoly kúszik, majd két ujjam közé csippentem pár hajszálát és a füle mögé söpröm azokat.
- Szerintem is - Csókolom vissza, kezem megérinti az övét és ismét rámosolygok, ez tényleg csúcsszuper este volt és álmaimban sem gondoltam volna, hogy Chloe ennyire vad és szenvedélyes tud lenni az ágyban. Következő szavai azonban meglepnek, össze is ráncolom homlokomat.
- Miért? - További szavait hallva bólintok, bár nem igazán értem, miért kellene titkolóznunk.
- jól van..megígérem. - Bólintok és ígéretet teszek neki erre, tőlem aztán senki nem fogja megtudni, de vajon mi lesz, ha meglátom és ismét megkívánom? Ha lerohanom őt egy rendezvényen, akkor így is, úgyis megtudnák. Morfondírozásomból szavai rángatnak vissza a valóságba, túlzottan nem örülök annak sem, hogy már el akar menni.
- Ennyire rossz volt velem?- Hajolok hozzá közelebb, hol az ajkait,hol a szemeit nézem, nem tudom eldönteni, mire ez a nagy sietség, miért ne tudna itt maradni velem, hogy a felejthetetlen éjszaka után kellemesen pihenjünk egymás mellett.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 31.10.12 8:16

Meztelen testemmel Jason szintén fedetlen testéhez bújok. Ajkaim szegletében ott bujkál mosolyom, ami csak is neki szól, elvégre nagyon is jól éreztem magam vele és semmi okom sem lehet panaszra. Ahogy vissza csókol, az egyszerűen elképesztő!
- Köszönöm. - Nem szégyenlem a történteket, és nem is bánom, mindössze jobb, ha ezt csak mi tudjuk, hogy mi zajlott le közöttünk, mert félő, hogy valakinek nem tetszene annyira, hogy Jasonhoz sokkal közelebb kerültem, mint kellett volna, de egyszerűen képtelen voltam ellen állni neki.
- Nem! Dehogy! - Hirtelen nem is vettem észre, hogy kissé felemeltem hangomat vele szemben, egy bűnbánó mosoly kíséretében folytatom tovább a magyarázkodást.
- Jason hidd el, hogy nagyon is élveztem azt, amit velem műveltél. - Elégedett mosolyra húzódnak az ajkaim, már csak akkor ha vissza gondolok, hogy nem is olyan régen még alatta sóhajtoztam. Ujjaimat közben izmos mellkasán jártattam, bebarangolva egész felső testét.
- Csak nem akartam, hogy baj legyen abból, hogy mi ketten, most itt vagyunk. De, ha azt szeretnéd, hogy maradjak, akkor megteszem. - Egészen közel hajolok hozzá, szinte már érintve ajkait ajkaimmal suttogok. Csak nem bírtam vágyaimnak parancsolni, ezért újból megízleltem Jason édes csókját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 04.11.12 10:07

Nem értettem, miért akarna ilyen sietősen távozni, de hamar rájöttem arra, hogy talán azért, mert ez mégis csak a barátnője háza, s valószínűleg attól tart, hogy Sabrine vajon mit szólna mindehhez.
- Ne aggódj, én tartom a számat, nem mondom el senkinek. - Elmosolyodtam, figyeltem ujjait, melyekkel mellkasomon játszott, aztán mikor újra megcsókolt, visszacsókolva őt combja alá nyúltam, s újra a hátára fordítottam, majd fölé magasodtam.
- Viszont, ha már úgyis maradsz...- Ajkaimra perverz vigyor kúszott, s ha nem ellenezte, újból kezdtem elölről mindent, kezeim, ajkaim bebarangolták egész testét, majd ismét birtokba vettem az ölét, és hosszas játszadozás után , egyszerre jutottunk el a csúcsra. Egy estén kétszer is, nem gondoltam, hogy Chloe is benne lesz, de úgy tűnt, hogy nagyon is élvezett minden pillanatot, azt követően mindketten elaludtunk.

***

Reggel, korán csörgött az ébresztőm, kómásan tértem magamhoz, súlyt éreztem a vállamon, s ahogy oldalra pillantottam, megláttam Chloet , ahogy édesen aludt, zavartalanul. Gyorsan kinyomtam a telefonomat, megdörgöltem a szemeimet és a kijelzőre pillantottam, láttam, hogy már nyolc óra is elmúlt.
- Basszus..- morogtam, majd gyorsan ébresztgetni kezdtem Chloét.
- Hahó, ébredj..kelj fel Chloe, elaludtunk..már nyolc elmúlt, ilyenkor Sabrine is korán kel, ha nem akarsz vele összefutni, most kell valahogy kisurrannod. - suttogtam neki, ha magához tért, közben én is felültem, és elkezdtem keresni a gatyámat, amit gyorsan magamra is rángattam, majd a többi ruhadarabomat is keresni kezdtem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba 04.11.12 16:31

Ez, amit Jasonnel egymással műveltünk tényleg csodás volt és egyáltalán nem bánom, hogy engedtem a csábításnak és hagytam, hogy a józan eszem felett vágyaim átvegyék az irányítást. Mégis nem szeretném, hogy napvilágra kerüljön az, hogy mi mennyire jól éreztük magunkat egymás közelségében, még ha tényleg minden egyes pillanatát élveztem annak, ahogy bánt velem. Hálásan mosolyogtam rá, ahogyan biztosított arról, hogy nem fog eljárni a szája, ez jó hír, már csak a kellemetlen szituációktól is megkímél ezzel, mert abban biztos vagyok, hogy valakinél biztosan szemet szúrna a viszonyunk.
- Jason te telhetetlen! - Halkan felnevettem, aztán pedig engedtem újból vágyaink megnyilvánulásának. Azt kell mondanom ismét nem bántam meg, sőt talán még egy kicsivel jobban is élveztem, mint az elsőt. Kimerülten kötöttem ki mellette az ágyban, kielégülten, de piszkosul fáradtan. Utolsó emlékeim, hogy hozzá bújva ragadtak le szemeim a fáradságtól.
El sem tudtam képzelni, hogy mi lehet ez a hang, de annyira távolinak tűnt, még szememet sem voltam képes kinyitni, de végül egy ismerős férfi hang vissza zökkentett a valóságba. Minden először olyannak tűnt, mint egy szép álom, de ahogyan kinyitottam a szemem, és megpillantottam Jasont rá kellett jönnöm, hogy nem álom volt, tényleg lefeküdtünk egymással, amiről meztelen testem is tanúskodik. Mikor felfogtam, hogy mit is mondott úgy pattantam ki az ágyól szétdobott ruháimat keresgélve.
- Köszönöm a múlt éjszakát. - Fehérneműmet már magamra kaptam, most pedig a ruhám felvételével foglalatoskodok, közben egyre inkább megközelítem Jasont.
- Sosem fogom elfelejteni. - Egészen közel lépek hozzá, ha már úgy is elaludtunk, akkor még pár pillanatot megragadok arra, hogy újfent édes ajkait ízlelgessem. Felsóhajtva távolodok el tőle, egyelőre csak kézbe kapom fel magassarkúmat, - hogy nehogy valaki meghallja a kopogást, amit a cipő csapna - szelíden rámosolygok, ahogyan kezem az ajtókilincsre teszem, aztán csak elhagyom a szobát. Sietős léptekkel a hátsó kijárathoz sietek, - még szerencse, hogy jártas vagyok ebben a nagy házban - majd észrevétlenül elhagyom a "bűntettet".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba

Vissza az elejére Go down

Vendégszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Vendéglista
» Vámpír vendégház

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Goldwin villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához