welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 26.08.14 19:39


Leonard & Barbi

Talán tévedtem, mikor azt hittem, hogy bármi jobb lehet a semmit tevésemtől, hiszen akkor is ha kimozdultam otthonról, folytatom ugyan azt, amit eddig is. Csak annyi különbséggel, hogy most nem a szokványos négy fal között vagyok, hanem egy pub falai között. Már nagyon is kezd elegem lenni, hogy ebben a városban egy árva lelket sem ismerek, vagyis ismerek egyetlen egyet, de börtönben van és ismét egyedül maradtam. Még annyira szokatlan ez az egész helyzet nekem, hiszen régebben egy szabad pillanatom sem volt, hiszen Hollywood-ban mindig zajlott az élet. De egyszerűen muszáj volt onnan eljönnöm, ki kellett szabadulnom a "mókuskerékből". Kellett egy kis változatosság, de főleg új ismerősköre vágytam, akik nem hódolnak semmilyen tudatmódosító dolognak, hiszen semmi kedvem újból elvonóra menni. Meg tudtam küzdeni a saját démonjaimmal, remélhetőleg többször ez nem fog előfordulni. Általában, ahogyan most is csak figyelem a körülöttem lévő embereket. Tudom rossz szokásom, de próbálom észre venni azt az alig észrevehető jelet, vagy akár mozdulatot, amitől arra tudok következtetni, hogy ki él a drogokkal. Régebben sok drogost ismertem, ezért is akarok most olyan társaságba bekerülni, akik lehetőleg semmit sem használnak. Hiszen túl nagy a kísértés, én pedig túl esendő vagyok és fogalmam sincs, hogy mit tennék. Még nem szedtem annyira össze magamat, hogy ellen tudjak állni, pedig kellene.
- Inkább maradjunk a tegezésnél. - Nekem kellene magáznom, nem pedig neki engem, de mégis jobban szeretek tegeződni, úgy közvetlenebb. Meg egyébként is, ha valaki magázni kezd egyből öregnek kezdem magam érezni, ahogyan akkor is mikor az utcán sétáló gyerekek csókolómmal köszönnek.
- Valahogy úgy, ez az év már csak ilyen. - Válaszolok egy halvány mosollyal az arcomon. Értékelem, hogy ennyire kedves és, hogy érdeklődik.
- Ha már így alakult megtudhatom a nevedet? - Nem szeretnék tolakodó lenni, de szeretem tudni, hogy kivel is állok le beszélgetni. Mutató ujjammal az asztal lapon kezdek el körözni, amíg a választ várom, már ha eljárulja a nevét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 26.08.14 20:01

 Kényelmes volt a szék, az ital is jó volt és a hangulat elérte a tetszetőst. Amint a lánnyal elkezdtem beszélni, még inkább kellemesen éreztem magam és ez így volt jó. Bár enyhén szúrt a szemem, ami biztos jele az álmosságnak, csupán érezhető volt, nem zavaró. Mint amikor egy hirtelen és erős sprint után megáll az ember és érzi a vérét a kékes érben lobogni.
Nem volt kifejezetten rossz érzés.
Enyhe bódulatra erősödött az ital hatására, ám ez a kellemes bizsergés olyannyira jól eső volt, hogy a mosolyom végig ott maradt az arcomon.
Bár a bódulattal vigyázok hiszen, egy alkalommal kis híján kinyírattam magam. Egy alkalommal, nagyjából lehettem húsz éves mikor egy bulira elhívtak. Akkor épp Miamiban voltam egy egész jó fej barátomhoz mentem el bulizni. Mikor már a buliszint fent volt a tetőn hirtelen két patkányképű srác lépett hozzám és a kezembe nyomtak egy kissé erős illatú, sötét színű lével teli, teáscsészét. Nem értettem, hogy miért próbálnak megitatni ilyen vacakkal, hisz a kezembe ott volt egy pohár martini, de azért mégiscsak átvettem majd egy nagyot szürcsöltem belőle. Nos meg kell mondanom, hogy soha nem drogoztam. Tényleg. Ismerek elég sokat és tudom, hogy minek mi a hatása (sok betépett embert láttam) de én nem szívtam egy spanglit se, nem láttam a fehér nyulat, se a sárkányokat az égen. Mégis aznap beleittam a teába, aztán képszakadás. Mint kiderült máktea volt. Aki esetleg nem tudná, a máktea hatása hasonló az ópiuméval. Az embert álmataggá és mákonyossá teszi.
Én nem mákonyos lettem, hanem ájult.
A lány szavait hallva bólintottam.
- Ahogy neked tetszik.
Igaz, ami igaz fiatal ahhoz, hogy magázódjak. Én személy szerint hozzászoktam, hogy ritkán tegeznek.
Könnyedén felnevettem.
- Minden év ilyen. Az élet örök hajtás! Bár attól függ, hogy kinek mi a munkája.
Egy rövid ideig szótlanul végigmértem az arcát majd kijelentettem.
- Hirtelen karrier, mi? Azért is meg kell dolgozni.
Nem tudom biztosan, hogy hirtelen karriere van-e, ám maga a kisugárzás, a finom mozdulatsor olyan akár egy színészé vagy előadóé, legyen az énekes vagy táncos.
Sóhajtottam egyet és megjátszott gondolkodással szólaltam meg.
- Hát megmondjam? Hmm...nem is tudom. Na, jó. Leonard a nevem. Az egyik. A másik Salah. Azt használod amelyik kényelmesebb.
Megittam a maradékot majd rendeltem még egy pohárral magamnak.
- És szabad tudnom a tiéd?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 27.08.14 16:46


Leonard & Barbi

Van egy álmom, ami már egy karnyújtásnyira van tőlem, mégis egyedül saját magam tehetek arról, hogy még nem lettem sikeres. Túl sok démonom van, akikkel küzdenem kell.
- Remélhetőleg egyszer én is csatlakozok a híres színésznők közé. - Nagyon is rátapintott a lényegre. Nem titok, hogy minden álmom, hogy újra színésznő legyek, mert eléggé megfeneklett a karrierem, mikor az elvonóra száműzött a menedzserem. Most pedig itt vagyok munka nélkül, de legalább már nem a régi életemet élem. Nagy szerencse, hogy valahogy képes voltam letenni, mert ha továbbra is folytattam volna, biztosra veszem, hogy egy használható erem sem lenne, mert annyit szurkáltam a vénáimat. Párat a könyékhajlatomban elég szépen lestrapáltam, ezért is van rajtam hosszú ujjú felső. Nincs szükségem az emberek szánakozó tekintetére, attól jobban nem gyűlölök semmit. Idővel elmúlik, elhalványul, mindössze csak egy rossz emlék marad, ami örök életemben emlékeztetni fog arra, hogy sose nézzek vissza. Ne akarjak a múltban élni, inkább a jövőmre koncentráljak.
- Leonard, ezt könnyebben megjegyzem, habár lehet, hogy még néhány pohárka után már a saját nevemre sem fogok emlékezni. - De ha már a piáról volt szó, akkor már újra bele ittam a poharamba, egész pontosan kiittam az utolsó csepp vodkáig. Kedvem lenne még egy dupla vodkát kérni, de jobb lesz ha lassítok, még nagyon fiatal az este.
- Barbara, de a többség csak Barbinak hív. - Nem én tehetek arról, hogy ezt a nevet kaptam, talán itt lenne az ideje nevet változtatni már csak a karrierem szempontjából is, néhány sztárnak már bejött.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 28.08.14 9:18

Ó szóval színésznő a kedves! Mily meglepő, bár ezekből a finom mozdulatokból és a kisugárzás egyértelműen művész lelket takar, ezt a vak is észreveszi. De mintha valami gátolná. Fogalmam sincs mi, de egyértelműen látszik rajta. Pedig nincs messze a tökéletes lét, egy ilyen fajta nőnek.
- Ha elég makacs és kitartó vagy hozzá, biztosan köztük lehetsz.- mondtam kissé szomorkás mosollyal az arcomon.- Bár én csak gyémántokkal kereskedek, nem sok mindent tudok a művészekről.
Való igaz, nem sok mindent konyítok hozzájuk. Csupán annyit tudok, hogy sokuk van a tévében, színházban. Van aki a gazdagságért totál idiótát csinál magából, mások lemennek kutyába, hogy ismerje őket az emberiség. És vannak azok akik tisztességesen vért izzadnak a fényáradatért. A színészekhez csupán annyi közöm van, hogy anyai nagybátyám egyszer színházban dolgozott, bár ő csak díszlettervező volt, amíg el nem küldték nyugdíjba.
Szavaira csupán rábólintottam.
- Akkor hívj Leonardnak. Salahnak nagyon kevés ember hív, leginkább azok akik tudják, hogy nem vagyok amerikai.
Egyszóval közelebbi ismerősök és a szüleim. Fogalmam sincs, hogy ezt miért kezdtem elmondani egy számomra szinte még ismeretlen nőnek, de kicsúszott a számon. Bár számomra nem egy nagy titok, nincs rajta nagyon szégyellni valóm, hogy izraeli vagyok.
Szemem az üres poharára tévedt.
- Azért ne próbálj padlóra kerülni. Szeretem a változatos estéket, de egy részeg lányt összevakarni a padlóról nem a legjobb elfoglaltságom.
A nevét hallva elmosolyodtam.
- Szóval Barbi. Szép név. Jobb mint az enyém.
Hát lehetne jobb nevem mint Leonard, bár akárhányszor meglátogatom a szüleim, ők Salahnak szólítanak. Tegyük hozzá, hogy olyankor nem is angolul beszélünk egymással.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 31.08.14 8:35


Leonard & Barbi

Leginkább mostanában a drogos, lecsúszott szerepet játszottam, de ezzel csak az a baj, hogy nem a kamerák előtt, hanem a való életben. Gyorsan össze kell kaparnom magam ahhoz, hogy ne jussak olyan sorsra, mint a többi szenvedélyeivel küzdő színésznőcske. Mindenki pótolható, főleg a filmvilágban. Elképesztő, hogy mennyien akarnának filmcsillagok lenni, nagy a konkurencia. A rendezők pedig megbízható színésznőket akarnak, akik időben oda érnek a forgatásra és lehetőleg józanul.
- Én is ebben reménykedek. - Na meg abban, hogy megúszom a szereposztó díványt, mert sokan sok mindenre képesek a hírnév eléréséért. Nekem van tehetségem, már csak az kell, hogy valaki komolyabban felfigyeljen rám.
- Én pedig a gyémántokhoz nem értek. - Sosem voltam olyan nő, aki rajongana az ékszekért. Mindössze annyit tudok a gyémántokról, hogy bizony nagyon nem olcsóak. Talán egyszer megengedhetem magamnak, hogy meglepjem magam egy gyémántnyakékkel, ha beindul a karrierem.
- Hát akkor ez is meg van beszélve Leonard. - Ezt a nevet azért nekem is könnyebb megjegyezni, mint a másikat. Egyébként is szerintem pocsék a névmemóriám és néhány pohárka után a másik neve nehezen is jutna az eszembe.
- Nyugi én nem terveztem magam padlóra küldeni. - Noha tényleg nem voltak efféle terveim, de még nagyon fiatal az esete ezért bármi megtörténhet. Nem azt mondom, hogy egy - két töménnyel teli pohárkától máris a pult alá iszom magam, de már én sem bírom olyan jól az alkoholt, mint régen.
- Ezzel most tudnék vitatkozni, mert ugye a Barbarát Barbinak becézik és sokszor hívnak ezért Barbie babának, pedig nem is úgy nézek ki. - Akaratlanul is elnevetem magam magyarázkodás közben. Egy Barbie baba szőke, legalábbis a legtöbb esetben és szerintem közel sem állok külsőleg ahhoz a műanyag babához.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 19.10.14 3:39

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub

Vissza az elejére Go down

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Patkányok kódexe
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához