welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 15.04.13 2:20

- Hm.. Szóval követelőző.. - gondolkodtam el, de nem is komolyan a fickó személyét illetően, mindenesetre meglepett, hogy egy olyan nő mint Grace, összeáll egy olyan trógerrel aki egyenesen megmondja neki mikor-mit tegyen, és még hagyja is magát irányítani. De hát.. két év az két év.. - rántottam meg a vállam de csak gondolatban - ha neki így jó, hát szíve joga! Ez a nap a meglepetéseké! - rázott ki egy pillanatra a hideg ahogy az eszembe villant hogy még odakinn mit is mondott nekem. "Fejvadász".. Nem tudtam így elképzelni Gracie-t, ezt a törékeny kis testű nőt, agresszíven, de ugye az ember nem tudhat mindent.. Namármost!

- De még mennyire! - vigyorogtam fel helyette a szavaira, a gondolatok és a problémák ott lesznek még később is, most csak élvezzük az életet! És már gurítottam is le az itókát sebtében, kellemesem megköszörülve utána a torkomat.

- Imádom ezt az ízt! Soha nem tudnám megunni.. - pörgött meg csak szórakozottan a az üres pohár a kezemben majd rövid idő után koppant csak a pulton. Na de hol is tartottunk!??

- Van egy hely.. nem messze innen Vegas Vip.. hallottál már róla? - figyeltem a kipakolt pénzeket, majd ugyanolyan sebességgel simult is rá a tenyerem a két bankjegyre és csúsztattam is vissza Grace elé. - A vendégem voltál... nem emlékszel!? - emeltem meg az egyik szemöldököm a szemeibe emlékeztetve hogy miről is beszéltünk korábban mielőtt egy Onyx nevezetű seggfej keresztbe húzta a számításainkat. Persze közben még végig magyarázott, és mivel már hátat fordított nekem, csak lehúztam a pénzt a pultról, és utána lépve szabad kezembe fogva az egyik tenyerét, a pénzt belecsúsztattam és egyöntetűen zártam is össze.

- Ez a kör.. az enyém.. - néztem fel a szemeibe - A következő pedig a vesztesé! - vigyorodtam el, utalva a következő hely szépségeire, na meg az általa említett kis versenyre, ezzel is jelezve hogy benne vagyok! - Vagyis készítsd a tárcád! - vigyorogtam megint azzal egyetlen hátráló lépéssel csúsztam vissza a pulthoz, Jules-nak csúsztatva a szükséges kis összeget, egy kissé megtoldva is, jól tudtam hogy otthon várja két gyerek, aztán egy utolsó mosollyal a szemeibe, már előztem is be Gracie-t hogy kitámasszam neki az ajtót.

- Kösd föl a gatyád! - emelgettem meg a szemöldökeimet csak úgy viccesen, és ha kilépett én is utána lépkedve nevetve közelítettem meg az én kis szépségemet...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.04.13 23:41

zene

Csak egy kis mosoly volt a válaszom a férfi tűnődésére, de eszem ágában sem volt kijavítani, hogy nehogy elvigyék a gondolatai olyan irányba, aminek igazából semmi alapja sem volt. Most ennek az ideje még nem érkezett el. Sokkal inkább tetszett az, hogy témát váltva inkább az ivása került a sor, nevetve értettem egyet vele a tequilával kapcsolatban. Nem volt jobb az alkoholok közül, bárki bármit is mondjon, nekem megmarad szívszerelmemnek az az ital. A helyet illetően előbb megráztam a fejem, de aztán mosolyogva bólogattam, mégsem szándékoztam összezavarni, ezért gyorsan javítottam is ki magam.
- Tudom, merre van, de még nem voltam ott soha - felnevettem - ... de mielőtt azt hinnéd, hogy bármilyen szvinger klubban ismerősebb vagyok, ki kell ábrándítsalak... - megvontam a vállaimat nevetve nyitva hagyva a véleményemet, akárhogy is folytatta, azt már rá bíztam. Nem igen lett volna időm szórakozni járni, és különben sem örültek volna nekem, ha egy pelenkás totyogós kis futkározó csomagot üldözve borítottam volna fel a helyen az embereket felkutatva a kis rosszcsont gyerkőcöt.
Előrementem, csak hogy ösztönözzem, de amikor megérintett, meglepetten és egy kissé megszeppenten is néztem vissza rá hatalmas tányérszemeket meresztve Ridre. Örültem, hogy ő nem felejtette el, de számomra ez abszolút nem jelentett semmit, és egy mosolyba vegyült sóhajtással adtam meg magam neki elpakolva a pénzt egy szó nélkül. Nem akartam vele vitatkozni felesleges, és ha törik, ha szakad, fizetni fogok én is. Csakhogy nem vesztesként, és ahogy a pulthoz visszalépett, megvártam őt.
- Már megint kezded - mosolyogva megráztam a fejem, mert bosszantott, hogy azt hitte, mindig a szépsége seggét fogom bámulni, nem pedig Rid az enyémet, ahogy egyszer leelőzöm. Persze, hogy feltornázta a versengést bennem a kijelentése, ezért is siettem ki az ajtón egy pittyegést követően pedig a lopott autóhoz léptem.
- Azért azt elmondom, hogy nincs kedvem részegre inni magam - figyelmeztettem jó kedvűen jelezve, hogy nem fogom hagyni magam, ahogy kinyitottam a kocsi ajtaját, és nem is kellett hangosan beszélnem, mert a mellette lévő parkolóhely szabad volt, amikor megérkeztem. Belesüppedve az autó ülésébe felsóhajtottam mosolyogva, és a járgányt be is indítottam, hogy feldoromboljon a motor alattam, de nem siettem. Oldalra fordítva a fejem érdeklődve figyeltem Rid minden egyes lépéseit, miközben megint azon gondolkodtam, mit és hogyan bütykölt meg az autón. Ördögi kör, én mondom!
- Ha készen állsz, akkor egy zöldet majd várjunk meg. A zsaruk nem érdekelnek. Úgyis hamis a rendszám - vigyorogtam rá, ahogy lehúztam az ablakot, jelezve, hogy a lehető legkisebbre szorítottam a lebukási esélyem, és nagyon reméltem, hogy ő sem akart rácsok mögött maradni egy éjszakára, és ha beült az autóba, lassan kifarolva csorogtam ki a parkolóból ráfordulva a főútra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 17.04.13 17:24

Elvigyorodtam a szavain. Na igen.. úgy néz ki ez a lány tartogat még meglepetéseket nekem! Ki tudja még mi fog kiderülni róla? Alig pár hónapja még azt se képzeltem volna, hogy egyáltalán tökösebb, mint amilyennek eleve is kinéz. És nézennek oda! Fejvadász.. – forgattam még mindig a gondolatot a fejemben újra és újra visszatérve, de egyre inkább próbáltam nem fennakadni ezen. Csak egy a lényeg, hogy één.. ne szúrjak sehol szemet, és nem lesz itt semmi gond. És ki tudja!? Lehet még egyszer jól jöhet!

- Mit kezdek? – vigyorogtam még mindig, utánalépve ki az ajtón, amikor megelőzött, és csak óvatosan, isten ments hogy összetörjem, csak vállal meglöktem egy kicsit. – Álmodj kicsi Grace, álmodj… Szép álmokat! – kacsintottam rá még hangosan felnevetve aztán már nyílt is a kocsi ajtaja és berakva magam az ülésre már csak a lehúzott üvegen keresztül néztem a szemeibe.

- De azért elmondom… szép darab! – vonultattam végig a szemem a nem különben csodálatos kis karosszérián és ahogy a hangja is felzengett, meg kellett állapítsam, hogy odabenn is minden rendben. Húazannyát!És ne aggódj a számla miatt! Senki nem dug le csövet a torkodon.. – vigyorodtam ismét el, némi fáziskésébe csúszva, de ha egyszer az a csodás gép egyszerűen jobban érdekelt…

- Akkor a zöldnél! – vetettem még gyorsban oda, és hogy a zsaruk!? Na igen, okozhatnak még némi fejtörést, legalábbis nekem, de ahogy a gázba taposva felhangzott az én szépségem, máris mindent felülírt a vérem.

Nem kapkodtam el. Pontosabban nem rohanunk sehova.. az első lámpáig, és kár lenne már most a fejünkre hozni a Yardot, ezért csak csendben és szépen – már amennyire egy iyen bikával a segged alatt lehetséges, ráfordultunk a főútra.

Imádtam a sebességet! Annál inkább csak egy dolgot szerettem jobban, amikor ott állsz a piros lámpák előtt, tombol a véred, a fejed szétfeszíti az adrenalin, a várakozásteli ígéret, hogy szabad lehetsz.. már csak percek.. pillanatok.. és ZÖLD! Gázt adsz! Hangosan csikorognak a kerekek, és te nem figyelsz semmit, sem azt hogy hol az ellenfeled, csak az a vékony folyosó tölti ki a fejedet, az út ami húz, a cél, ami kecsegtetőn lebeg és pillanatok alatt elnyel teljesen. Az ezernyi ló mindent szabadjára engedve dübörög fel a segged alatt, féktelen erő… nyomod a gázt, és semmi másra nem figyelsz, csak hogy első lehess! Ez volt az ami éltetett.. És most is éreztem ezt az érzést. Vagy legalábbis egy töredéket.

- A következő lámpáig... - csorogtam be mellé az úton a pirosnál, minden csendes, sehol egy kocsi vagy kék fények, minden kihalt. Hallom az ő gépéből fel-felhangzó gázba taposott morajlásokat és az enyém is újabb és újabb gázlökettel válaszol. Elvigyorodom. Nem neki, csak magamnak. Újra az a feszült pillanat. A zöldet várom. Minnnt a messiást! Mégis csak egy pillanatra a visszapillantóba pillantva látom, hogy vigyorgok. Hát akkor hadd szóljon!


(Folyt. Főút (?) )SZABAD HELYSZÍN!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 19.06.13 11:08

Szabad játéktér! 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 20.06.13 0:38

Nevil & Zoe

Fejem nehezen koppant az íróasztalom falapján. Az emberek jöttek mentek körülöttem, Silas már régen elhúzott valamerre, nem is nagyon izgat merre, legfeljebb annyira, hogy a jelentést most neki illene megírnia, helyettem, mivel az előzőt is magamra vállaltam.
Pár percig csak ücsörögtem, főve a saját levemben, majd az asztalra csaptam a tollamat, és a jelentés első bekezdését átcsusszantottam az ő asztalára. A munkaidőm amúgy is lejárt.
Kell a kikapcsolódás. Mindenkinek, tehát nyilván nekem is. Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy az egész napos szolgálat után egy jól megérdemelt söröcske mellett nyomom le az off gombomat.
Ezért tehát a kocsikulcsomat lengetve betértem a legelső bárba amit találtam. Igazán nem néztem miféle hely ez, egyetlen dolog hajtott igazán. Elfelejteni azokat a rusnya dolgokat, amiket látok a munkám során. Meg amiket Silastól kell néha elviselnem. Na azokra inni kell.
Körbe sem nézve csörtettem be hát. Nem volt kifejezett tömeg, alig múlt hat óra, ráadásul csütörtök van. De őszintén örültem neki. Nehezen viselem a sok-sok embert egy helyen, egy zenére ütemesen vonaglani. Sőt, ha őszinték akarunk lenni, akkor igazán az ír kocsmákban lelem meg otthonom. Ha egyedül vagy, hagynak egyedül, vagy ha nem, akkor hamar lekopnak.
Sört kértem. Nem vagyok nagy ivó, de egy olyan apával nőttem fel, aki szigorúan betartja a napi egy sör alapelvet. Télen, hóban, szélben, esőben, nyáron, ő ott ül a kanapén, kezében az üveggel.  Nyilván én is ezért szoktam rá én is. Persze nem olyan szinten mint az öreg, de pár pofácska legurulhat néhanapján.
Az első üveg felénél jártam, a népet figyeltem, bár az ingerszegény környezet hatására hamar elbambultam és tényleg csak néztem ki a fejemből. Mígnem megpillantottam egy ismerős alakot. Nem, nem ismertem, de az arca valahogy…nem is tudom. Olyan volt, mintha már láttam volna korábban, de aztán elvetettem az ötletet. Tudod, hogy van ez.  Amikor nem tudod eldönteni, hogy egy gyerekkori emlék emlék-e valóban, vagy csak egy álom. Vagy csak valaki más emléke. De aztán rájössz, hogy egy fogászati várószobában látott képeslap jelenete. Sóhajtva fordultam vissza a söröm irányába. Rajta Zoe, felejts el mindent. Nem nagy kihívás. Mint egy középiskolai matekórán. Kihörpintettem a maradékot és kértem megint. Nem bánom, hogy egyedül vagyok, bár a társaság most az egyszer nem jönne rosszul.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 22.06.13 0:16


Zoe   &Nevil


Nem voltam boldog.. SŐT! Rohadtul nem voltam az hogy az a k.rva megjelent itt a városban! Mintha csak kiszagolta volna hogy kerülhet a nyomunkba és különben is.. hogy a fenébe talált meg!?? - kattogott még ezen az agyam néhány kört megtéve csak úgy a városban miután kivágtatva a motelből bevágtam a seggemet a chevybe és beletapostam a gázba. Most úgy rohadtul nem tudott érdekelni hogyha lemeszelnek, hogy ha valamelyik villogó szarházi a nyomomba szegődik hogyan rázom le, most csak arra tudtam gondolni, hogy ez a nő megint itt van! Gabe megint hülye lesz mint régen, pedig évekbe telt mire összeszedtem, és beletömködtem a fejébe, hogy szarja le! Ne legyen hülye, ha visszamegyünk Friscoba, az tuti hogy keresztüllőnek. És ez a cafka most meg itt van és még munkát is ajánl neki! - vágtam rá fél kézzel a kormányra nem mintha egyáltalán lenne jelentősége de rohadtul dühített! Olyan jól megvoltunk ketten! - tapostam a gáz helyett a féket ahogy egy seggbosszantó bogár megállt előttem.

- Mondd te hülye vagy!? - üvöltöttem ki a félig lehúzott ablakon az útközben beállt sötétbe - A zöld azt jelenti mehetsz nem azt hogy állj a fékbe és várd meg míg valaki átmegy a kis tetű gépeden! - löktem oda csak egy éles kanyart véve hogy kikerüljem és már vettem is egy jobbos utcát. Csendes volt. Viszonylag .. csendes. A végén viszont pár motor, fények, na meg valami pia lehetősége is lógott a levegőben és mivel ekkor éreztem csak hogy mennyire kiszellőzött a fejem, úgy döntöttem érdemes lenne egy kicsit szintre tölteni.
Csikorgó kerekekel húztam be az egyik fehérrel felvésett jelre, állt a motor, a kulcs a zsebemben, nekem meg végigcsúszott a szemem a pár mellettem dekkoló gépen. Harley-k... Mint Gabe-nek. Még mindig nem értettem mit esznek ezen, ezért egy lezáró sóhajjal löktem be az ajtót és inkább beléptem.
Odabenn minden csendes. Csendesebb mint egy átlagos kocsma erre de most pont nem voltam abban a hangulatban hogy válogassak kedvemre. Most csak inni akartam. Tisztán.. és ha lehet SOKAT!
Levágtam magam az egyik székre a pultszélen, most még azzal se törődtem amire Gabe tanított régen, "mindig lődd be az összes kijáratot, mérd fel a terepet mielőtt elkényelmesedsz", most csak leraktam magam, intettem a csaposnak hogy egy dupla whiskeyt kérek, de ne szórakozzon hagyja az egész üveget.
Lassan nyalogattam az italt. Nem akartam kiütni magam első körben de gondolkodni sem akartam. Féltem. Féltem hogy ez a barom belerohan a vesztébe, és egy kicsit sem érdekelt hogy engem is ránt vele az viszont annál inkább hogy ha Toretto kezére jutna az nem lesz kíméletes, Gabe meg amilyen hülye, egy büdös szót se fog neki mondani. A fickó meg nem az a fajta aki ha már nekem a betoncsizmát is beígérte majd pont vele fog kesztyűs kézzel bánni..- szürcsöltem bele megint a whiskybe, de az ösztön nem alszik azért szemet szúrt valami. A pult szemközti felén egy dögös kis szőke. Nagyon nézett és úgy elsőre nem tudtam levenni hogy bejövök neki vagy épp hogy a pofám az amivel nincs megelégedve. Hát akkor derítsük ki! - dobtam be a maradékot egyszerre, és elkapva az üveg nyakát, a poharat viszont hátrahagyva kellemes léptekkel megközelítettem a szőkeséget.

- Ismerlek!? - csaptam le az üveget a pultra közvetlenül mellette és kérdezés nélkül nagyjából birtokba is vettem a mellette feszítő helyet. - Mert nekem úgy tűnik te ismersz engem.. - beszéltem már az üvegnek, két könyékkel megtámaszkodva a pulton ahogy rendesen kényelembe helyeztem magam. - Vagy csak nem tetszik a pofám, de úgy tűnik el kell viselned. - mosolyogtam bele a képébe, de hogy őszinte legyek.. a korai alapozás után na meg a ráküldött két pohár mellett még az se érdekelt volna ha egyszerűen lekoptat. Nem lehet már ennél szarabb ez a nap!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 22.06.13 21:04

A srác merev bambulásából felocsúdva, ismét a söröm felé irányítottam a figyelmem. Fáradt vagyok. Csak ez lehet a gond. A fejem oldalra döntve roppantottam ki a nyakam, egyszer, kétszer, mindkét oldalon. Nem mondhatnám, hogy jobb így, de legalább a tér több síkjában is tudom mozgatni a fejem.
A következő pillanatban idegen hang furakodott a kevésbé gondosan felépített magánszférám csendjébe, és ezt még tetézte a falapra csattanó üveg is, ami szó szerint kirugdosott bástyáim mögül. Aszongyahogy...
Lassan fordultam a mellém huppanó férfira.
- Neked is helló. - válaszoltam, majd elgondolkodva mustráltam végig ismét. - Fogalmam sincs. Mintha emlékeztetnél valakire, de...áh, nem is tudom. Valószínű tévedek. Fogjuk a sörre...- pedig csak a második üveg, így elég szegényes kontóra írom a hibám, de ez van. A félhomály, meg a fáradtság...vagy csak mert a génjeimbe van írva a hülyeség kódja...Mindegy is.
- Ingerszegény napom volt, jól is jön a társaság...- válaszoltam egykedvűen, mikor marasztalta magát. Nem bánom. Már említettem, hogy sírnivalóan gyér azon ismerőseim száma, akiket nem az iparból ismerek valamilyen formában. Rendőrök, ügyvédek, pár patológusok, törvényszéki aktakukacok. Egy idő után hervasztó a társaságuk.
A pultos pedig látva, hogy az üvegem kiürült, egyből hozzánk startolt. Kérdésére, hogy mit kérek, csak oldalra sandítottam, újdonsült társam italára. - Whisky? – tettem fel a költői kérdést, majd választ sem várva, intettem a pasasnak, hogy léphetünk egy szintet és én is megpróbálkozom a tüzes vízzel.
- Amúgy Zoe. – mutatkoztam be, lazán kezet nyújtva. Lazán, nem mesterkélten, és nem is hivatalosan. Csak úgy...– Gyakran jársz ide? – kérdeztem meglógázva a lábaim a széken. Nem mintha számítana, mert amúgy én sem vagy itt gyakori vendég, sőt talán most ülök itt életemben utoljára, de addig sem ücsörgünk egymás mellett kínkussban. Lehet komolyan velem a bibi. Régen volt már hogy időt szántam a szocializálódásra.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 23.06.13 19:59

- Háttt.. pedig nem sok hozzám hasonló mászkál a környéken. - beszéltem valamelyest unottan de a dolog nem neki szólt. Sokkal inkább az estének. Na meg már úgy az egész napra rányomták a bélyeget a történtek, kezdve a korai seggfejjel aki a nyakamba öntötte a sörömet, aztán az a kurva a motelben, nem vagyok meggyőződve róla hogy ha Gabe nem jön, ne lépett volna és használja a farkamnak szegezett kést, és még az egészet tetőzte, Gabe kikelése amikor inkább azt a ringyót védte mint engem a tulajdon testvérét. Kurva élet.. - sóhajtottam nagyot és inkább kizártam a fejemből mindent mielőtt még elkezdem sajnálni azt is hogy élek és fulladok bele a saját szaromba. Ez a lány viszont.. ha már itt van és jó ideig nézte is a képemet, miért is ne!? Nem az a megszokott.. kikent-kifent kis puccos szőke, de miért is ne próbáljak szerencsét!? Mi baj történhet.. - mászott fel a szám szélére talán már egy kóbor mosolyom amikor tényleg el is kezdtem figyelni a szőkeséget hátrahagyva minden mást.

- Akkor neked mázlid volt! Nekem több is jött mint kéne. - fintorodtam el, de csak egy pillanatra, a szemem máris a pultost követte ahogy az harapva az üres üvegre már meg is jelent a háttérben. Miiint a hiénák! Azzal a különbséggel hogy most örültem érte, legalábbis ahogy a kislány szeme az üvegemre tévedt már meg is volt a következő lépés.

- Csak dobj meg két pohárral! - löktem oda a fickónak és csak aztán fordultam vissza a lány felé. - A vendégem vagy. - emeltem meg az egyik szemöldököm, csak rövid idő után egészítve ki. - Zoe.. - pillantottam le a kezére, és lassan csúsztatva belé az enyémet, finoman ráztam meg.

- Nevil. És mondjuk hogy először, na de milyen jól tettem hogy betévedtem! - csúszott mellé egy könnyű mosoly is, de még mindig nem volt szándékom vele. Hogy tetszett? Nem volt rossz. Határozottan. De amellett azt még nem döntöttem el hogy van e kedvem a mai nap után bármi meghatározó élményhez vagy egyszerűbb lenne magam csak úgy lazán taccsra rakni és holnap felébredni az egyik retkes sikátorban a koszos kukák mögé dőlve. Asszem most nem voltam finnyás. Asszem..


/hááát ez ritka szar lett. Bocccs! :/ /
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 26.06.13 21:27

Nem nagyon gondolkodtam el a megjegyzésén, annak hangulatán, így szóra sem vettem a dolgot. Szerény srác. Ennyi. Azt pedig végkép nem vettem tudomásul, ahogy ismét szemügyre vesz. Nem vagyok szégyenlős alkat, ha tetszik neki amit lát, legalább neki legyen jobb napja. Ha már nekem bődületesen unalmasra sikeredett, bár jó…jó. Ne igyunk előre a maci subájára, lehet ez még jobb is. Bár lehet, hogy a csodát érdemesebb lenne az italtól, és nem a sráctól remélni.
- Én ezt nem nevezném mázlinak. – horkantam fel, az üvegemet szuggerálva. – Egész nap egy íróasztal mögött ücsörögni…az ilyen napok a halálom. – csóváltam meg a fejem halvány mosollyal. Az éjszakai műszakot is jobban viselem ennél, pedig akkor egy retardálttal kell egy picike légtérben tartózkodnom. Ezekkel az aktatologatós napokkal csak azok a pillanatok versenyezhetnek, amikor téves hívásokat kapunk…Nahát…most kezdek ráébredni, hogy a munkám valóban nem egy olyan leányálom aminek sokszor lefestik…- De miért is cserélnéd le az ezek szerint esemény dús napodat? –kaptam fel a fejem váratlanul, bár a kérdés maga elég bugyután hangzott. Ezt én is belátom, sőt.
- Köszönöm, kedves…- fordultam felé a pincér belépője után, kis szünetet hagyva szavaim után. – Örülök Nevil. –mosolyodtam szélesen, bár ez…ez igazán a gondolataimnak szólt. Erre szinte egyből a J.K. Rowling univerzum Neville Longbottom-ját pörgette ki agyam böngészője. Eljátszottam a gondolattal, hogy vajon ő is olyan esetlen –e mint druszája, de el is vetettem a gondolatot. Nem tűnt félénknek vagy ügyetlennek. Aztán ki tudja mit rejt az első benyomás. De ha már dadogás nélkül szólít meg idegeneket, kétlem, hogy ilyesmit.- Éljenek a véletlenek. -dünnyögtem a whiskys poharamnak csendesen*
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 27.06.13 23:45

- Hm.. ülőmunka. - böktem ki nem is annyira lenéző jelleggel, inkább csak dünnyögve, mert ki az aki kibírja hogy vagy nyolc órát csak meressze és megmaradjon a seggén egyhelyben(?) Soha nem kívántam azt az életet.. - kalandoztam el, de csak mert épp bármit képes voltam felidézni csak az a szajha ne jusson az eszembe, a pultos megjelenése viszont igencsak kivert a gondolataim közül. Lehetőség.. Lehetőség egy jobb estére. Ugyan miért is ne!?

- Ne is törődj vele.. - fújtam ki egy utolsó sóhaj közben, és amint elért a fülemig a szó: whisky, máris intettem az ürgének hogy elég lesz két pohár is, ne pazaroljunk feleslegesen. A szó mellé egy név is járt. Zoe... Egész kellemesen cseng és miután én is előadtam a saját nevemet, a kezem belecsúszott az övébe. Hm. Puha. Legalábbis egész kellemes, mégsem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, annak már annál inkább amikor megérkeztek a poharak és gyorsban csúszva be az orrunk elé, már tekertem is a kupakot hogy önthessem a dúúús, sűrű színű italt teljesen színig mindkettőbe. Háttt.. ne aprózzuk el!

- Éééés ha jól sejtem.. akkor ma azért vagy itt, hogy felvillanyozd a már amúgy is unalmas napodat!? - csaptam le az üveg alját a pultra, végig a szemeit figyelve. - Csak mert ezen segíthetek! - rántottam félre az arcélemet a szemeit továbbra sem eresztve, de egy könnyű félmosoly csak felköszönt a képemen. Hogy feltűnt e hogy egy kissé élesebben is nyomulok mint átlag esetben? Hát persze! De miért is ne!? Mi az amit veszíthetek. Ebből a napból már az égvilágon semmi nincs ami veszhetne!

- Csirió! - emeltem meg az italt, a fele kinn végezte a pulton, szétfolyva, inkább tócsákban mint cseppekben, de hogy érdekelt e!? Egy cseppet sem! Végül is.. felejteni vagyunk itt mind a ketten! Hát akkor legalább csináljuk rendesen!


A hozzászólást Nevil Turner összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 28.06.13 15:58-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 28.06.13 15:40

- Ja, olyasmi...mostanában egyre inkább- bólogattam, ráhagyva a dolgot. Nem fogok fennakadni rajta, hogy a munkám tetemes részét nem csak a jelentések körmölése teszi ki. Jobb is így. Valamiért néha szeretem, ha unalmas embernek gondolnak, unalmas munkával, unalmas családdal, megszokott élettel. Ha már az első körben kibököm, hogy rendőr vagyok, egyből erre terelődik a szó. Kemény mi? Öltél embert? Milyen volt? És a fegyver? Nem. Jobb így.
- Ahogy érzed. - vontam vállat, halvány mosollyal kísérve lelkesnek könnyen nevezhető mozdulatait, amint a poharakat színig töltötte whiskyvel. - Pontosan. - villantottam sunyi mosolyt rá. - De ahogy elnézem neked is lenne mit feldobni rajta. - álltam a tekintetét, amit olyan makacsul fúrt az enyémbe. Felvont szemöldökkel pillantottam végül mégis csak vissza a poharamra. - Ennek én csak örülök, de...ha ezt ipari mennyiségű whiskyvel próbálod elérni...- somolyogva megcsóváltam a fejem. Lehet csak én sejtek minden bokor mögött szörnyeteget, és nyilván az is előfordulhat, hogy én ruccantam ki nagyon régen a Las Vegasi estébe, de ugyan már! Ez a faszi minimum szemmel ver azzal a furcsa szürke pillantásával. De vállat vontam. Annyira mindegy már. Úgyis inni jöttem, akkor hát körülbelül nem is számít, hogy én iszok, vagy itatnak-e.
- Csirió! - emeltem meg én is a poharat, finoman az övéhez koccintva az enyémet. Persze, hogy kiömlött, de nem foglalkoztam vele. Hatalmasat kortyoltam belőle. A sűrű ital végigkaparta a torkom, a nyelőcsövem, köhögésre ingerelt, de nem engedtem a kísértésnek. Lehunyt szemmel merengtem a korty utóíze felett. - Nem is rossz. - villantottam egy széles mosolyt rá. Nem igazán tudtam, hogy ez a megjegyzés az italnak szólt-e vagy a srácnak. De mindkettőre igaz volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 28.06.13 16:47

- Aham.. - rendeztem le ennyivel, de a többi nem lényeg. Kit érdekelnek az átlagos kis történetek? "Áááh, egy bankban dolgozom, és egész nap csak pénzt számolok.. Óóó neeem, tudod titkárnő vagyok a Folks & Springsnél, és aaannnyi de annyi munkám van, majd bele pusztulok!" Na meg a "Jenis vagyok, és a Telecel ügyfélszolgálatán dolgozom és állandóan ilyen csökött agyú bunkók hívogatnak és.. álllandóóan csak ocsmányságokat suttognak a fülembe és.. " Kifejezetten nyávogós hangon. Szóval.. túl vagyok már egy két hasonló jellegű tartalmon, kösz, nem kérek belőle. - döntöttem el fejben, és mivel nem is erősködött a csinos kis szőke, azt hiszem ezen is túl vagyunk. Akkor lépjünk a következőre!

Jött is a mentő ötlet, ha már a nap szar, legalábbis ami ottmaradt a hátam mögött, legalább a jelent öntözzük meg többel, ezért amikor dűlőre jutottunk a whiskyvel, eszemben sem volt csak félmunkát végezni. Mellébeszélés lerendezve, inkább térjünk a lényegre és amikor már a nevek is gazdát cseréltek, legalábbis nem kell már drágának vagy mucikámnak becéznem, egy cseppet sem könnyelmű ajánlatot téve emeltem meg a poharamat.

- Nos.. akkor ez egy jóóó alkalom, hogy igyunk! - tartottam még mindig a poharat, ahogy tiltakozott csak egy rövidet megrándulva a szám széle - Ugyan már, egyszer élünk! - kacsintottam rá, újabb adagot szétkenve a fapulton, mire ő is nekem koccintott, és fel se tűnt ahogy ő csak belenyalt a végébe, nekem meg úgy ahogy volt, egyetlen körben csúszott le az egész adag. Na bassza meg! - ráztam meg buldogként a fejemet, kezdett kissé kiütni végre, és rendesen levágva az üres poharat, a mutatóujjamat felé emeltem.

- Várj.. itt! -  beszéltem bele a szemeibe, habááár.. a fejem úgy megkergült rendesen, mégis csak elcsámpáztam a zenegépig, valami aprót is kitúrva a farmerzsebembe és betolva úgy az.. első számot, egy gomb.. még egy.. és MEHET! - fordultam vissza el, és léptem oda gáláns meghajlást vetve - valahogy így láttam valamikor a tv-be - és felé nyújtottam a kezemet.

- Táncolj velem! - néztem fel rá, mikor rájöttem hogy nagyon mellé nyomtam a zenével. Hááát.. akkor ez most így esett! De aztán csak beindult a végére!


/A zene kifejezetten a Te kedvedért! tongue :DDDDD/
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 30.06.13 23:22

Nem nagyon bántam, hogy átugortuk a témát. Nincs is annál hervasztóbb, minthogy egy átdolgozott nap után, kikapcsra vágyva, ismét ebbe a témába ütközzek, jól lehet mégis én voltam az, aki felhozta a témát. Már csak érintőlegesen is. Bár azért néha jó lenne ha mégsem feledkeznék meg róla, mert hiába tűnik most úgy, nem igaz, hogy nem szeretem a munkám. Csak nem vagyok megszállott és egy ilyen lélekölő nap után, jól esik kicsit morgolódni  rajta. Róla. Fárasztó állandóan jónak lenni és a rossz fiúkat üldözni. Főleg, ha lassan már inkább az aktatoloncolgatás lesz a fő feladatom.
- Na de tajtrészegre? -játszottam tovább a kétkedőt, és hogy az előadás hihetőbb, vagy inkább színesebb (ugyan ki gondolná azt, hogy nem inni jöttem egy pubba?)  legyen, vetettem egy pillantást az ő mosolygós képére, a kezében tartott, űrtartalmának felét vesztett pohárra majd az enyémre. De aztán nem bírtam tovább. Vetettem rá egy mosolyt és felhúztam a whiskyt. Nagyjából a felét. Aztán hamarosan a maradékot is elpusztítottam. Nem vagyok nagy ivó, de a kevés sem árt meg, úgy az átlagba sorolom magam és a sör is kezd reakcióba lépni a whiskyvel. Még nem vészes. Csak jókedvem lesz tőle. Jobb mint eddig. Talán ez is Nevil számlájára írható.
- El sem mozdulok. - ígértem százas mosollyal bólogatva és már mancsomba is fogtam az üveget, hogy újratöltsek magunknak. Aztán kíváncsian pillantottam fel. Érdekelt mit tervez, mit művel. A mozdulatai elég koordinálatlannak tűntek. Homlokomon a bőr ráncokba gyűrődött, majd azonnal elsimult, amikor visszatért.
Ajkam mosolyra rándult, ami vigyorrá szélesedett, aztán hitetlenül elnevettem magam, a hajlongására. - Örömmel Mister. - még mindig vigyorogva csúsztattam kezem az övébe és csusszantam le a bárszékről, hogy hozzásimulva, kezdjek valami táncféleségbe a zene ritmusára. - Jó választás volt...- hümmentettem elismerően. Nem volt ismerős, de tetszett. Jól énekelt a srác.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.07.13 2:10

Talán még egy kacsintás is bejátszott. NaNÁ hogy minimum, még ha nem is tagadom nagyon is.. mutatós darab a kis szőke, csak ííígy, az átlagos göncök mögé bújtatva most mégis az az egyetlen pohár nyújtotta az egyetlen megoldást. Na meg a már lecsúszott két haverja vele!

- Fenékig! - dobtam még hozzá sebtiben azzal gurult is le már az adag, kellemesen megcirógatva a torkomat, és amint csattant az üres pohár alja a pulton, a szemembe ötlött egy másik ötlet. Hát ha már lúd.. - jutottam félútig a mesében mire csak sikerült elmászni a gépig, bedobni az utolsó néhány centemet és fel is harsogott valami zene, először... na igen, guvadt ám a szemem, más se hiányzik most nekem mint valami csendesen andalgó hogy lehányjam a partnerem, de aztán csak begyorsult a dolog, ééés.. ahogy kinyújtottam felé a kezem, némi jólneveltséget is belecsempészve, nem is lepődtem meg ahogy az övé belecsúszott, én meg rászorítva éles vigyorral a képemen húztam le a székről és kaptam el a derekát hogy megpörgessem. Táncban.. mindig is jó voltam. És most nem számított hogy techno vagy épp Texas szülötte, a lényeg hogy élvezze és én is vele együtt vigyorogtam minden egyes pörgésre.

- Kösz! - csúszott oda röptiben - Köszönd a whiskynek! - vigyorodtam el, mert így volt igaz. Hogy én meg a country? Ég és föld! Igaz, lehúztunk pár hónapot Texasban anno, egy marhafarmon alig pár éve, de csak mert arra volt munkat. Pfúúú, azt a bűzt nem kívánom senkinek, de mégis amik jók voltak azok az esték. A tábortűz körül, vadnyugat, Gabe, én és a rögtönzött haverok, egy kis.. kisüsti, senki semmit nem kérdezett.. Szerettem azokat a perceket. - vigyorodott el már talán a fejem, mire a kis hölgyet újra elkaptam és megpörgettem, aztán visszarántva kapásból az ölembe is kaptam. Ekkor fuccsolt be a zene.

- Na és most? - emeltem az egyik szemöldököm de még mindig nem eresztettem. Csak szorítottam a derekát a hasamon és úgy néztem a szemeibe. Na igen. Jó kérdés. Nem mintha nem lenne vagy ezernyi ötletem...


A hozzászólást Nevil Turner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 03.07.13 22:45-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.07.13 22:32

Ivásban, nem maradtam le mögötte. Sokkal. A második poharamat nyalogattam, de közben mosolyogva figyeltem ahogy hirtelenjében ő maga le is döntött még két adagot. Helyes. Jó lesz így, sőt még jobb. Még véletlenül se tessék félreérteni, nem akartam én színjózanul kikeveredni innen, a józanság fellegvárából, szánakozó mosollyal fogadni a próbálkozásait, játékos szavait, vagy akár csak a közelségét. Nem próbatételnek szántam ezt, csak a munkám egyik hátulütője a túlzott óvatosság, aminek néha képtelen vagyok engedni, néha pedig elmar mindenféle szórakozás mellől. Ki tudja most melyik lesz a nyerő.
Szóval felhúztam a maradék whiskymet és a kezébe kapaszkodva hagytam, had vezessen. Szerettem táncolni, és nem is voltam ügyetlen sosem, ám tény és való ritka ha alkalmam van elengedni magam, akárcsak ilyen módon is. Hozzáteszem Owen utálta is.
Vele együtt mozdultam, és mosolyogtam meg minden egyes pörgetést. Fojtott nevetéssel lépkedtem a zene dallamára és simultam hozzá a ritmus ütemére. Élveztem. Jó volt. Ízelítő abból az egészből, amit az este tartogatott még számomra. Számunkra.
- Majd meghálálom valahogy... – villantottam a szemeibe egy széles, sokat ajánló vigyort. Csupa mosoly, csupa szín, csupa derű. Haha, gondolom az ital színezett ki mindent, pedig nem is csúszott le túl sok. Azért meggyőző. Mégsem volt hiba pont ide betérni. De mégis…honnan a fenéből ennyire ismerős a srác?
Mielőtt elfelejteném mindig felrémlik a gondolat. Ennyire nem lehetek ostoba… És bár pár bekezdést még szívesen szentelnék a problémának a zene elhalkul, majd végleg megszűnik recsegni, én pedig Nevil ölében találom magam. A helyzet egyre szebb és szebb lesz.
Arcomat ismét mosolyráncok gyűrik össze. Elgondolkodva merülök el a szemeiben, hátha sugároznak valami ötletet magukból. De csak olyasmit látok, amit magam is megtalálok. Kezem lassan emelkedik meg, mintha nem is az enyém lenne, a válaszomon rágódva simítottam végig a haján. A mozdulat a homlokától a nyakáig tartott. Karomat a vállán pihentetve szórakozottan cirógattam a tarkóját. Fel,és le.
- Ahogy gondolod. – hagytam rá egyszerűen, de ezzel nem fejeztem be a gondolatot. – Mondjuk szívesen venném ha nem időznénk túl sokáig...- folytattam lassan. Habár maradhatunk is. Látok fantáziát a helyben. Hajjaj. – De inkább a fantáziádra bízom…- hajoltam közelebb hozzá. Lélegzetem a bőrének csapódott, de én csak mosolyogtam, és elmerengtem, vajon van-e bennem annyi whisky, hogy most azonnal engedjek a kísértésnek. Valószínűleg nincs. Akkor a következő kérdés, hogy van-e elegendő ital még, hogy ez változzon? Van. De azt is tudtam, hogy van egy kerekded, feltűnő probléma velem. Szeretem húzni az időt és a madzagot, ameddig csak lehet. Néha örülök, ha nem hagyják, de mégis…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 04.07.13 17:51

Meghálálja.. – nevettem. Hát ha meg, hát meg! – fordítottam rajta újra egyet a zene ütemére, de aztán újabb pörgés, csak úgy a whisky gőzében, majd az utolsó taktus – nem játszottam, így jött össze – mire végleg magamhoz rántom és ha már itt van.. a dereka köré fonom a kezem, hogy meg ne lógjon, ha esetleg már azonnal inalni lenne kedve. Ha meg nem…
Ekkor is teszem fel a kérdésem, amire meglepő a válasz. Márminthogy.. engem lepett meg, talán nem erre számítottam, vagy talán pont hogy erre(!?) A szeme a szemeimben, tengerkékek.. majd a keze fut végig a fejemen, bizserget.. és erre már tényleg vigyorognom kell. Pláne amikor bejátszott a tarkómon! Úúúú, de nem lesz ennek jó vége!

- Hát ha ezt tovább csinálod nem is maradunk sokáig. – csúszott ki útközben, de amikor hozzám hajolt még a lélegzetem is elakadt. Neeem, nem vagyok pancser, na meg foghatnám a whisky gőzére, de így volt. Csak visszatartottam a lélegzetem, amíg néztem bele azokba a mélyen kéklő szemekbe és igen. Határozottan volt még ötletem. És határozottan támogattam is pont azt amit leművelt és SŐT! Még határozottabban a kedvemre is volt, ahogy a pillantásom lecsúszott az ajkára, majd vissza a szemeibe, de aztán muszáj voltam elvigyorodni.

- De addig is szórakozzunk még egy kicsikét! - kaptam el a nem engem ölelő kezét, szorítottam rá a kézfejére és olyan hirtelenséggel rántottam magammal vissza a pult felé mintha ott se állt volna korábban. Persze nem téptem ki a karját neeeem, nem vagyok én egy vadbarom állat, azt meghagyom Gabe-re, de odaérve a pulthoz szabad kezemmel feltúrtam a másik zsebemet, és egy szééép kerek bankjegyet kiteregetve, asszem egy húszas volt, de nem vagyok rá megesküdve, rácsaptam a tenyerem és odatoltam a pultosnak egyetlen bólintással a szemeibe. Megértett. Úgy néz ki, vagy legalábbis valaki már buherálta a zenegépet és indított be néhány jóóóval kellemesebb dallamot!

- Szóval akkor.. - kaptam el az üveg nyakát, és borítottam az ő poharát is tele, miközben az enyém úgy valamikor.. már útközben megtelt, vagyis ééén már azt emeltem a magasba amikor belemosolyogtam a szemeibe.

- Akkor igyunk... - álltam meg a valahol félúton a beszédben. Aztán mégis folyt. köv! - egy tökéletes estére! - sikerült már elég hangosan, de nem érdekelt, nem számított és nem is törődtem vele. Most csak ez a lány kellett. Itt a kezemben. Akivel ma bulizunk vagy mi az isten! - És hogy bassza meg az élet.. - sikerült ezt már közelebb hajolva, csak suttogva, de aztán ha a pohara koccant az enyémen, már gurítottam is le az adagot, a poharat csak úgy lazán elejtve ami a földre érve felrobbanva tört össze.

- Maz'l Tov! - kiáltottam fel beletaposva a közepébe és ekkor csendültek csak fel a következő dallamok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 05.07.13 23:27


Kijelentésére, mosolyom vesztett színéből, de nem hagytam abba. Körmöm élével finoman megkaristoltamtarkóján a bőrt, de egyáltalán nem erősen. Csak, hogy érezze, nem az ujjbegyem simítja végig. Felesleges bármin is gondolkodni, pláne nem azon, hogy mi a búbánatos gyöngyvirágot művelek most. Vagyis…valami hasonlót zubogott a fülembe, vérem tamtamjával az a pár pohár whisky. Társaságért kiáltott.
Nem hajoltam túl közel. Éppen csak annyira tolakodtam személyes terébe, hogy tisztán kivehessem még a félhomály ellenére is tekintetének útját ajkam és a szemeim között. Önkéntelen, nevetésszerű horkantást hallattam. Most már, kíváncsi voltam mi lesz a következő lépés, mindegy is volt merre visz.
- Helyes. – vágtam rá gyorsan, az arcomat körbeölelő vigyorral. Ha akartam volna se tudtam volna többet válaszolni, máris kézen fogva húzott maga után a pulthoz. A hirtelen váltás meglepett, de arcomra kíváncsiság csak költözött. Félredöntött fejjel pislogtam hol rá, hol a pasasra. Nem értettem a néma párbeszédet, lehet kellett volna. – Ez meg…? – céloztam az előbbi jelenetre finoman, de az arcomon mintha a felismerés árnyéka suhant volna át. Nem mintha gondom lenne a country-val, de a változatosság gyönyörködtet, és! Nem suhan át a fejemen unos-untalan a Túl barátságon című film egyetlen képkockája sem. Ami aztán nem elhanyagolható.
- Szóval akkor… - ismételtem a székemen hintázva, szórakozottan rásandítva szemem sarkából. Ajkamat félmosoly húzta szét, ahogy felemeltem a csurig töltött poharamat. Ismét. Hányszor fogjuk ezt még elismételni? Egy darabig még eltudnám viselni…
Ezért is bólintottam egy lendületeset, és a poharam az övének koccintottam. Szééép. Ahogy látom ő is egész gyorsan túltette magát azon a hatalmas, szót sem érdemlő problémáján, ahogy én a lélekölő munkanapjaimon. A whisky jótékony hatásai.
A tökéletesség unalmas, vágtam volna rá szemforgatva, de egyáltalán nem bosszúsan. Hál’ Istennek időben elharaptam a nyelvem. A második kijelentéssel már egyet tudtam érteni, és zokszó nélkül húztam fel az italt, a poharat pedig elégedett cuppantással csúsztattam vissza az asztalra. Ő, a valamivel egyszerűbb megoldást választotta. Mint Thor. Az üveg csörömpölésre felvont szemöldökkel fordult felénk a pultos, de nem szólt semmit. Gondolom gyakran él meg ilyesmit.
Hah. - Remélem kipihented magad...- ugrottam le a székről és a kezébe kapaszkodva húztam vissza. Táncolni. Ha már ennyire belejöttünk, és még zene is van. Élek a lehetőséggel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 09.07.13 20:19

Feltűűűnt.. a fény hiánya ami elveszett a szemében, de sokkal inkább az tűnt fel ahogy most a körme vette át az előbbi ingerlő szerepet, és.. és.. na igen, nem mondom hogy nem szaladgált meg a hátamon a hideg, ahogy azt se, hogy nem bizsergett bele minden gondolatom, pláne amikor közelebb hajolt és a szemeimbe nézett, már csak olyan kicsi kellene.. nyaltam meg az ajkamat amint a szemem letévedt az övéire, de aztán döntöttem. Élvezzük ki úgy IGAZÁN.. ezt a könnyed és bizsergető estét!
Máskor.. ha józan vagyok az tuti hogy megállok egy pillanatra, hogy "Te most hülye vagy!??" De mivel most könnyű szele se volt a józanságnak rohadtul nem érdekelt! Amihez épp kedvem van és amikor hozzá kedvem! Talán pont ezért is volt, hogy szinte rántottam magammal a lányt a kezemben és töltöttem színültig a két poharat, vagyis csak az egyiket mert a másik közben önmagától telt meg, de neeem baj az! Majd teszünk róla hogy üres legyen!
Tetszett.. ahogy az ééén szavaimat ismétli, talán bele is vigyorogtam a töltésbe, de aztán fontosabb beszéd fordult meg a fejemben így gyorsban szabadjára engedve eleget is tettem az előbbi célkitűzésnek! Gyorsan gurult le. Aztán.. újabb hirtelen gondolat, és ha már élünk, csináljuk rendesen! - robbant fel az üveg elérve a kemény fapadlót a talpunk alatt, mire valami rééégi, zsidó esküvő emlékére élesen tapostam bele, elnyomva az ilyenkor kötelező szavakat.  

- Nyugi haver, nyugi.. Van pénzem! - emeltem fel a komplett tenyerem ahogy a pultos ürge csúnyán méregetett, de hol is tartottunk!? Ja, hogy a buli! - vigyorodtam el amikor felhangzott az újabb kellemes kis dallam a fülemben. Tetszett! Határozottan.. Van ízlése a pultos gyereknek, amikor most a lány kapott életre és kapva is bele tenyerembe, egy percig se volt ellenemre hogy maga után rángatott. Az áldott 70-es évek.. - villant fel egy röpke percig a fejembe, de aztán nem szántam neki többet. Sokkal inkább a lány kötött le, maga a zene, na meg a whisky ami kajakra dolgozott a véremben és.. na igen. Ki tudja közben mennyi idő telt el!? Újabb és újabb zene, a lányból nem fogyott a szussz, ahogy belőlem se, mire a végén már valahol a sokadik pohár után ott kapok észbe, hogy fenn vagyok a pulton, kapaszkodok szorosan bele a pultszéli faoszlopba ami megy fel a plafonra, és.. és.. énekelek!?? (Shocked) Na bassza meg! Nem iszom SOHA TÖBBET! Csak hogy most pont nem ezen kevert a fejem hanem az az ooooltári szar zene amit üvöltve kornyikálok a jónépnek, nem is kicsit.. fars hangon. Még mázli hogy ők is besegítenek így rám tompítanak rendesen. A kérdés, hogy a kis szőke ott van e mellettem elengedve a vérét teljesen hogy egymás arcába üvöltve nyomjuk a szöveget, vagy éppen most hajolok le hozzá, kis híján a pultról is leesve hogy magam mellé segítsem. A lényeg hogy két dolgot akarok: Hogy ne essek a nyakába. Egy.. és kettő, hogy velem együtt élvezzen! Hát peeersze.. hogy a zenét! Egyelőre! Wink
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 09.07.13 23:32

- Milyen heves valaki. – mormoltam a bajszom alatt, a cserepekre szegezve a pillantásom, de nem időztem túl sok pillanattal az eseménynek. Vállat vonva, a zene első ütemeire felpattanva húztam is magam után táncolni. Sehogy sem bántam, hogy feltüzelte a whisky, bennem is munkához látott a sűrű, barnán fénylő lötyi. Kezdett melegem lenni…
És ezután több szó nem is esett. Egyik szám követte a másikat, az ital csak fogyott, a poharak ürültek, mi pedig fáradhatatlanul mozogtunk a zene ritmusára. Azt hiszem az egész estéből ennyi maradt meg, és égett belém. Meg az arca. De azért… táncolni azt nagyon tudott.
Aztán megcsörrent a telefonom. Sietve buktam ki az immár tömeggé nőtt emberfürtök közül, hogy valami csendesebb sarkot keressek- már ha ez egyáltalán lehetséges volt, hiszen az egész pub tajtékzott a zenétől és az emberek morajától. Akadozó nyelvvel válaszolgattam volt férjem kíváncsi kérdéseire, mindenféle baromságot összehordva, egyedül nem a konkrét kérdésre felelve. Tücsköt-bogarat-pókot lemeséltem neki a plafonról, amikor meghallottam.
Döbbenten fordultam hátra. Nevil csápolt ezerrel a pulton, az oszlop körül pörögve, és öblösen, inkább becsülendően kitartóan, semmint jól énekelte azt a pár, könnyen megjegyezhető taktusát a dalnak. Felnevettem, és még mindig vigyorogva nyomtam ki a telefont, hogy a tömegen átcsusszanva a pulthoz léptem.
Félredöntött fejjel bámultam fel rá, majd egy idő után kapcsoltam, és karjába kapaszkodva másztam fel mellé a pultra. Vigyorogva álltam meg mellette, és a következő versszakot már vele együtt üvöltöttem, fülig érő szájjal. És nem, nem éreztem magam hülyének, még akkor sem, ha merev állításom szerint nincs hangom. Főleg whisky gőzzel eltelve. De ahogy látom, ez a tény őt sem hozza zavarba. Hát akkor mulassunk. Hátralépve, véletlen leverek egy poharat a földre de még a csörrenésére sem ocsúdtam fel. Aztán ez a dal is véget ért…
- Hé… - használtam ki a másodpercnyi csöndet, és markoltam a felsőjébe, hogy magamhoz húzzam. – Talán inkább maradhatnánk a táncnál. Ha az még megy. – vigyorodtam el, az ajkához hajolva, de még mielőtt bármilyen gondolat átrebbent volna a fejemen, már meg is szólalt a következő dal, amire a testem már magától lendült mozgásba a zene ütemére.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 10.07.13 18:31

Éééés SIKERÜLT! – örültem magamnak teli szájjal vigyorogva a képébe, mikor voálá! Fenn is van és én sem estem térdre, vagyis kééész nyerő helyzet! – karoltam bele, na oké, inkább a derekába mint a kezébe, csupán kevéssé figyelve merre lézeng a hátulján a kezem, de számít az?? Most?? A FRANCOKAT! – üvöltöttem már vele együt a szöveget, a lehető leg.. közelebb rántva az oldalamon, kis híján végig a nyakában lihegve, a vele ellentétes jobb kezem a levegőben, a bal lábam már vadul trappol a pulton, de bármennyire is piás vagyok, az még feltűnik hogy a föld reng körülöttem, ezért hamar lejjebb is veszek az ütemen. Ekkor robban a pohár! Egy újabb, és csak fél szemmel követem – rohadt ösztönök – a csapos kis híján guvadt ábrázatát, na meg a szeme ahogy a nem messzi telefont vizslatja útközben. Neeeeeheheheem kellenek ide zsaruk!!! Így a kééét "komoly" refrén között az előbb kapálózó kezem már túr is mélyen a zsebembe és rántva ki már egy ötvenest - adjuk meg a módját rendesen! - a háttérben, lazán elengedve az szállingózik is le, a fancsali fazon orra előtt a képébe. Akkor ez rendezve is, ugye!? – kacsintok rá. Kapja be! - vigyorgok. Na..(!) azt azért mégsem!

A dal utolsó taktusai.. valahogy önműködően engedi el a lány csípőjét a kezem és kezd valami elvetemült tapsolásba mellette, ahogy a "közönség" sem habozik követi a példát még ha jól is tudjuk mindannyian egyszerre, hogy a bulinak mindjárt vége, mégis ezek a legszebb pillanatok! Aztááán.. véget ér a zene, én meg szélesen vigyorgok bele a semmibe, mire arra kapok észbe hogy valami elkapja a grabancomat. Vagy inkább valaki, és egy percig sincsenek ellenemre azok a képembe bámuló közeli szemek, mégse tudom abbahagyni a vigyorgásomat. Egészen addig míg mééég közelebb nem libben, ééés... Melyik hülye.. állatnak ne állna el a lélegzete ha egy iylen nőőő, ott van a közelében, alig pár centiméter és.. A szemeim megint a szemében vizslattak, ja, a vigyorom valahol elapadt, de nem is bántam, csak a közeli lélegzete.. és már újra a száján a szemem, amikor.. egy újabb szám hangzik fel, és.. Bassza meg! - áll azonnal forrásra a vérem, deee.. mielőtt egy percig is engednék az ütemének, előbb befejezem amibe belekezdtem! Hiába hogy a teste, szinte forr a kezeimben, na igen, az egyik valahogy visszavándorolt a csípőjére magába falva minden mozdulatát, de én csak nézem azokat a csodás kis szemeket, aztán nem is tökölök többet! Olyan hirtelen kap a másik kezem a tarkója után, hogy talán még nekem se tűnik fel amikor rácuppanok a szájára, de olyan hévvel, mintha távolabb sose engedném! Édes! Oké, a whisky íze, na meg a képzeletem, de egy jóó kiadós és mély csókkal megtépve, a zene tombol.. egyre erősebben, én meg hirtelen eltépve magam jobb öklöm a levegőben és a plafonra "huhogok" az időközben halkuló tapsviharban és hőbörgésben és egy pillanat alatt hajolok is le hogy a térdei alá nyúlva a lányt azonnal felkapjam a két kezembe, felmérem a terepet és UGROK! Remélhetőleg két lábra érkezem és nem taknyolunk el mind a ketten, de hogy a végkifejlett!? Háát majd ha egyben leérünk, kiderül hogy hogyan is folynak tovább az események.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 11.07.13 9:48

Nem sok jut el hozzám a külvilágból. Esetleg a tömeg moraja, a taps, a füttyögés, a ritmikus kántálás is alig. A zene és a mozgásom összekoordinálása valahogy jobban lekötötte a figyelmem. A whisky elért hozzám, és alapból nehezített pályán játszottunk. Énekeltünk, és közben azon voltam, nehogy leesek, vagy éppen lelökjem Nevilt a pultról. Nem is ment olyan egyszerűen. De azon voltam, hogy menjen, ezért nem is bántam, hogy belém karolt, ezzel valahogy megtartva két lábamon, én is kapaszkodtam a vállába rendesen, kevésbé nőiesen üvöltve a dal szövegét. Na, hát ez van.
De aztán mindennek véget kell érnie. Valahol mégsem bántam, a torkom úgyis kiszáradt az üvöltéstől, és a dal utolsó üteméig ez fel sem tűnt. És azután sem zavart egy pillanatig sem, hogy magamhoz húztam, és magamban eljátszottam egy röpke csók gondolatával. De a gondolat és a megvalósítás közötti vonalat egy következő dal tépte el, én pedig léptem volna vissza táncolni, de persze ember tervez, Isten végez, ez az önkéntelen mozdulat abba maradt.
Habozás nélkül kaptam ajkai után, ujjaim marokra gyűrték mellkasán a pólót, igyekezve még ezzel is közelebb tudni magamhoz. Beleborzongtam, vagy csak a meleg miatt reszkettem meg? Fene tudja, de széles vigyorral a számon hagytam, hogy elhúzódjon. Hah. Mégsem zárul olyan pocsékul a nap, egy lapos nyitány után.
Meglepetten felnevetve, de tiltakozás nélkül nyugtáztam a helyzet változtatást, és viszonylag nyugodtan helyezkedtem el karjaiban. De az ugrást, már nem tudtam ilyen birka higgadtsággal elviselni. Halk sikkantás, görcsösen kapaszkodó ujjak. Földet értünk már, mire kinyitottam a szemeim. – Egyáltalán nem vagy százas…- jegyeztem meg fejcsóválva. Kissé meglóbáltam a lábam, jelezni próbálva, hogy bizony igazán letehet. És ha teljesítette, ha nem néma kérésem, így is úgyis sikerült megtalálnom a módot, hogy ismét megcsókolhassam. Az előző is finom volt, miért repetázzak ha lehet?
Akárhogy is, de sikerült addig ügyeskednem, amíg vissza nem szereztem az üveg whiskynket. Nem mertem volna megesküdni rá, hogy ez valóban az volt-e amit megkezdtünk, de ugyan már. Ez legyen a legkisebb gondunk.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 15.07.13 1:03

TALPON! Kész csoda, bár meginogtam az utolsó percekben, mégse lett csúnya vereség a vége vagyis minden.. zsíííír! - vigyorogtam szélesen még minidg nem engedve és hogy őszinte legyek nem is volt hozzá kedvem. Kb. úgy állhattam ott mint akire a szarás jött rá, félig terpeszben, de egy percig se érdekelt. Csak néztem a szemeibe és vigyorogtam. Aztán.. aztán éreztem hogy fészkelődik, és ha már szökni akar ne ússza meg ennyivel, na meg amúgy is.. ííízlettt!

- Gyanúsítottak már meg vele.. – szökött ki egy újabb vigyor mellett, de aztán nem vártam többet, újra ráhajoltam, teljesen, csak hogy megismételjem az előbbi műveletet, immár kevésbé agresszíven de hasonlóképpen rendesen és belevigyorgva a csókba engedjem lassan le hogy földet érjenek a lábai. Csak ekkor szakadtam el. Ő viszont.. egy darabig még nézett a szemeimbe aztán csak talált valamit ami nálam érdekesebb, és ahogy kellemesen ringó, oké.. enyhén megimbolygó mozdulatokkal a pultot is benézte, nem mondom hogy nem néztem rajta végig hátulról, immár jóval.. éhesebb szemekkel mint annak előtte. A végén mégis csak belőtte az üveget! Aaaa.. félig már üres.. vagy teljesen? - akadt meg a szemöldököm ahogy az övé is ráncolódni látszott, de a nap megmentője.. A CSAPOS! Már koccintotta is fel a következő, még bontatlan üveget a pultra és a kis szőőőke.. nem mérlegelt sokat, enyhén ködfoltos mozdulatok közepette inkább lefűzte a kezét az egyikről.. és a telire simította fel. Jóóóó kislány! - vigyorogtam megint, a fülemben csak úgy tombolt a zene, a vérem zakatolva követte amikor csak elindult vissza hozzám, én meg ugyanazon mozdulatokkal elébe lépkedtem, csak hogy a derekára fűzzem a karom, úgy ahogy korábban ott fenn csak most vele szemben és húztam a legközelebb hogy a másik kezében a földig lógó whiskyvel a szemeibe nézzek.

- És mit szónál hozzá.. ha most sétálnánk kicsit… mi hármasban!? – böktem az utolsó szónál az üveg felé szemmel, aztán vissza a sziporkázó szemeibe. Imádtam! Mármint most.. kb mindent imádtam volna, de az az íz a számban.. örökké visszakívánkozott!


A hozzászólást Nevil Turner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 16.07.13 0:51-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 15.07.13 20:01

Szabadulásom nem volt olyan egyszerű és gyors, mint amilyet terveztem, de sokkal kellemesebb volt, mint vártam. Vállába…ajkába kapaszkodva értem földet, és még utána is nehezen akaródzott elszakadnom tőle. De a szükség nagyúr, és engem is birtokába vont.
Az első, kezemhez legközelebbi üveget ragadtam meg, de a mozdulat elhamarkodottnak bizonyult, alig akart feltűnni, hogy rosszat pécéztem ki magamnak. A csapos azonban a segítségemre jött és tolta felém az új adagot. Szélesen rávigyorodtam és egy köszönömöt biccentve vonultam vissza hozzá.
Lépteim nem voltak a legbiztosabbak, a talaj jócskán imbolygott alattam, de nem is kellett sokat ügyeskednem, elém jött magától is. Visszakozás nélkül simultam karjai közé, fél kézzel a whiskyt lóbálva, a másikkal a tarkóját cirógatta. Mint az előbb. Előbb? Az időérzékem teljesen elhagyott, fogalmam sincs hol járhat az óra, de fontos ez? Valahol nagyon mélyen a zene és a whiskymámor alatt egy nagyon pici felemet nem sikerült teljesen elhallgattatni az itallal meg a tánccal, és cinikusan megkérdőjelezte minden mozdulatomat, minden pici csókot amit Nevil ajkára nyomtam, de valahogy sikerült elnyomni. Legalább annyira, hogy ne vegyek tudomást róla.
- Tényleg, valahonnan szörnyen ismerős vagy. – jegyeztem meg félvállról, inkább csak csodálkozva, mint komoly kíváncsisággal a hangomban. Ujjaim maguktól indultak meg és barangolták végig vonásait – mintha máshogy nem tudnám megjegyezni az arcát- és állapodtak meg ajkánál, amin újra és újra végigsimított.
A tömeg változatlanul zajongott körülöttünk, a zene ritmusára hömpölyögve, de felvetését még így is hallottam. Sétálni akar. Fejem hátrabillent, ahogy elnevettem magam. Hangsúlyából minimum a rémmesékből ismert cukros bácsi jutott az eszembe, csak ez volt a mosoly tárgya.
De vidám ráncokkal a szemem alatt hajoltam közelebb hozzá. – Sétálni szeretnél? – nem kérdeztem merre, vagy hová. Amerre a lábunk visz, az orrunk után egyenesen. Mellékes volt, de egy hosszú és mély csókkal adtam áldásom tervére, ajkától el nem húzódva, magammal vonva hátráltam el az ajtó felé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.07.13 2:19

- Ugye emlékszel még.. mit mondtam korábban..? - kérdeztem csak kifutva megint a vigyor a fejemen amikor a másik kezem is automatikusan csatlakozott az előzőhöz hogy a másik oldalról is átölelje a derekát és úgy tartsam magamon, amikor az övé megintcsak eljárt és újra a tarkómon piszkálkodott. Végigszaladt a hátamon a hideg. Beleborzongtam az tény, sőt! Kis híján már nyelnem is kellet, de visszakényszerítettem. Először. Aztán már egy cseppet sem. Csak tartottam a kezeimben és vártam a válaszát, de ahelyett hogy válaszolt volna a kezei jártak el, na meg beszélt is, amire muszáj voltam megintcsak elmosolyodni ahogy végigfutva az arcomon egy percre lecsukódott a szemem.

- Szóval azt mondod több ilyen jóképű fickó is szaladgál a városban? - tettem fel a kérdést újabb vigyorral csak útközben nyílva meg a szemem, de a derekát ölelő karjaim valahogy önkéntelen gyenge ringásba kezdtek vele. Biiiztos a pia. Na bazdmeg! Viszont amikor elért az ajkamhoz, már nem volt könyörület muszáj volt megnyalnom, na nem őt, hanem az ajkamat de ez csak valami berögződött természetes reakció. Vajon az is az ha újra lekapom!? - kevert el megint a fejem, a háttér már valami újabb dalra váltott, már kevésbé vad és vérpezsdítő a zene, de nem is volt már szükségem a zenétől pezsgésre, volt a kezeimben valami más...
Tetszett a nevetése.. Ami nem csoda mert úgy az egész csaj nagyon is tetszett nekem, és még az se tudott megakadályozni benne, hogy úgy tűnt, tacskó vagyok hozzá képest.. vagy mégse! Mit számít a kor? - mosolyodtam el együtt vele, amikor megint közelebb hajolt, a számon éreztem ahogy csiklandoz a lehelete és nekem muszáj volt megint megnyalni az ajkamat. Vagy az övét. Kis híján. De ő volt aki megelőzött, és én vigyorral kaptam rá megint, újra és újra belekapaszkodva az ajkába, amikor lépkedni kezdett és én csak kis szabadságot engedve kézzel vele együtt lépkedtem.

- Igen..  sétálni.. vagy valami.. oylasmit.. - dumáltam egy-egy csókféle között, de minek!(??) Mégis csak vigyorogtam közben ahogy - gondolom - seggel lökte meg az ajtót és már kinn is voltunk a szokatlanul hűvös éjszakában, néhány zord fejű szakállas fazon mellett akik röhögve emelgették az üveg söröket. Rohadt motorosok... - téptem el magam tőle, és teljesen szabadjára engedve a kezem inkább az ujjai közé fonódtak be, fejjel a távoli parkoló felé intve.

- Gyere.. - És ő jött is! Ha jött magától és nem kellett húznom magam után, ő és az üveg.. egész míg egy kisteherautó platója mögött álltam meg és kézzel magam elé húzva annak háttal szorítottam fel gyengén magam előtt és néztem a szemeibe.

- Szóval a mi kis.. barátunk...-  csúszott le a kezem a kezében tartott whiskyért, csak hogy elvehessem és lecsavarjam a tetejét. - Kisasszony!? - biccentettem egy illedelmeset mielőtt felé nyújtom, nem vagyok én olyan rossz gyerek hogy pofátlanul előtte benyeljem, de a platóra felkenő testem ha éppen nem fickándozott vagy akart szabadulni előlem, egy percig sem engedte.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.07.13 18:00

Ööhmm…féloldalas mosollyal hunyorítva rá, igyekeztem előkaparni az elmúlt percek, órák történéseit, de a zene, a tánc, a whisky, és legfőképpen az ő közelsége igencsak megnehezítette a dolgom. Az ital sűrűvé változtatta a vérem, csak lassan csordogált a fejem felé, elnehezítve azt, úgyhogy nem is lehet hibáztatni ezért. De azért megpróbáltam felidézni, mit is mondhatott. Tény, hogy nem beszéltünk túl sokat, már az elején sem, volt jobb dolgunk is, így a lehetőségek száma végtelen, ötletem sincs mit is kellene keresnem. De lehet nem is fontos. Ő is csak hablatyol, én is motyogok neki valamit, így tartjuk a beszélgetés illúzióját, közben pedig…megyünk másfelé.
Mancsom, ami éppen nem a tarkóját simította, a mellkasán szántott végig és állapodott meg. Egy ideig. Aztán új szórakozást talált magának. Megráztam a fejem. – Sok mindent mondtál. – villant rá a szemem kíváncsian. – Pontosan mire gondolsz? – vigyorodtam el, és látva az arcán végigsuhanó kifejezést, tovább cirógattam.
- Hajjaj. – nevettem fel, automatikusan mozdulva vele, mikor megindult a zenére. – De most csak az egyik érdekel. – húztam magamhoz, a pólójába markolva. Nem is kellett. Közel volt, nagyon is, de élveztem, hogy rátámaszkodhatok. Talán nekem sem tűnt fel, de a lépteim nem olyan sziklaszilárdak, és amíg szokom a magaslati levegőt, elkél a segítség.
De lépjünk el. Sétálni. Így mondta, én meg hiszek neki. Hát sétáljunk. Ajkaim az övét simították, néha talán kicsit erősebben kaptak utána, és nem kellett nagyon győzködnöm, tudta, hogy mit szeretnék, jött, követett. A környezetből már csak a legszükségesebben jutottak el hozzám, így kisebb nehézségek árán, de sikerült elérnünk az ajtót, amit a hátammal- hátsómmal löktem ki. Nehogy már egy percre is el kelljen szakadnom tőle.
- Olyasmi…- ismételtem utána vigyorogva, kicsit megborzongva az éjszakában. Hűvös volt, és még így is megéreztem, ahogy az ital reakcióba lépve valami mással, felszedegette józan eszem faparkettáját és máglyát rakott belőle bennem. De a kint és a bent közötti különbség nem elhanyagolható.
Meglepetten pillantottam körbe, hogy vajon mi lehetett az a rendező erő, sürgető körülmény, amiért elhúzódott. Tekintetem találkozott a csapat bőrbe bújtatott motorossal, és mosoly gördül az arcomra. Ám ez nem nekik szólt. A helyzetnek sokkal inkább.
Ujjaiba engedelmesen kapaszkodva követtem a parkoló irányába. Kezemben még mindig ott hullámzott, bontatlanul az üveg whisky, de nem aggódtam édes-kettesünk harmadik tagjának épsége felől. Annak is eljön majd az ideje.
Egy teherautó. Apró darab. A homályban nem tudtam kivenni a színeket, a formákat is alig, de ez megragadt. Kényelmesen simultam Nevilhez, amikor felszorított a platóra. Nem volt merre menekülni, de nem is akartam. Ha mégis tettem erre utaló jeleket, hogy talán szabadulnék, azt csak a játék heve hozhatta ki belőlem, amúgy pedig nagyon is kedvemre volt a helyzet.
Karjaim egyből a nyaka köré fonódtak ahogy elvette tőlem az üveget, szemeim itták a mozdulatait. Kaján mosollyal fogadtam el, és húztam meg az italt. De valami még így is hiányzott. Tekintetem elidőzött az arcán, fogaim finoman kocogtatták meg az üveg peremét, nyelvem szórakozottan itta fel a szájáról a cseppeket. Aztán szóra nyíltak ajkaim, de meggondoltam magam, sokkal jobb megoldásnak tűnt ha megcsókolom. Most azonnal. Eleget téve a késztetésnek hajoltam ajkai után, és huppantam fel a platóra, egy pillanatra sem eresztve őt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub

Vissza az elejére Go down

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Patkányok kódexe
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához