welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 17.07.13 17:05

( A még mindiiig kiszűrődő zene..♫ Wink)

Ééééés játszott velem! Már hogy a fenébe ne tette volna..? - vigyorodtam el, de nem szóltam egy szót sem. Csak lehunyt szemekkel élveztem ahogy az ujjai úgy játszanak a tarkómon, mintha egészen máshol ízlelgetne. Mégis megnyílt amikor újra beszélt, egyenesen a szemeibe.

- No, ez zene füleimnek! - vigyorogtam megint, de csak szelíden, erősen eljátszadozva a gondolattal na meg vele ahogy a keze a pólómba mart, de már nem is kellett lépnem, megtette helyettem ő! Iiimmádtam ha egy nő tudja mit akar és képes tenni is érte! - vigyorogtam a csókba miközben egyre csak húzott kifele, én meg.. MENTEM! Már hogy a jó életbe ne mentem volna, és még akkor is amikor az a pár koszos tahó bezavart az összképbe, még a zene kiszűrődő gyenge dobogásával a háttérben be is lőttem egy kellemesebb helyet. Legalábbis.. nem kutatják kereső szemek, én meg.. nem mondom hogy bármit is szégyelltem de sokkal inkább fordítanám minden figyelmem felé, minthogy rohadt nyálcsorgató gennyládákkal vesztegeljek. Ott viszont... Mmmm.. már eleve tetszett a helyzet hogy nem szökik.. nem ellenkezik. És nem mondom, egy kissé már el is csavarta a fejemet, épp annyira hogy altestemmel csak úgy kellemesen felnyomjam a kocsi platóján, csak hogy érezze, itt vagyok.. tartom.. és hogy menekülhet e!? Hááát.. velem lehet beszélni de annak ára van. Mégis mindvégig a szemeibe néztem ahogy a kezem a karján végigcsúszva óvatosan talált le a whiskyért, és lefűzve róla az ujjait emelkedett meg hogy lecsavarjam és kínáljam.
Nem mondom hogy nem tetszett amikor a nyakamra fűződött, mégis csak egy kaján mosoly, ennyi volt amit kicsalt belőlem, az viszont amikor az üvegért nyúlt már nem volt ennyire büntetlen. Végig a dekoltázsán vizsgált a fél sötétben a már amúgy is beszűkült szemem, ahogy nyelt... a bőre alatt megmozdult izmokat.. ereket... és nyelnem kellett. Megint. Sokadjára! Kívántam a nyakát. Már a fogaimon éreztem, de ekkor azt is hogy engem néz. Figyel. És visszapillantottam a szemeibe.
Láttam benne. Ugyanazt amit én is éreztem. Tüzet? Talán. Mégis ő volt a gyorsabb mikor megint rám kapott, és én nem engedtem volna.. többet el.. még szorosabban préselve rá a testemet, de éreztem ahogy eltol.. a keze? Talán. De csak annyira amíg fölügyeskedi magát, az én két kezem meg már azonnal fonódott is rá a két térdére hogy a lábait széttépje, csak annyira, hogy közelebb férkőzve én is elérhessem a plató szélét. Ekkor téptem csak el magam.

- Szeretek veled.. sétálni... mondtam már...? - vigyorogtam el a végét kajánul, mély, mormogásszerű, enyhén lihegő szaggatás után, de a leheletem még mindig nem engedte az arcát, csak kóstolgatta, ízlelgette, nem érve hozzá, de orrommal szinte minden egyes porcikán felmérve, és valahogy ennek kereszttüzében csúszott fel a két kezem lassan a farmerjának két lába szárán, egészen fel a combokon, és elérve a fenekéhez minden ösztönt szabadon engedve markoltam bele, hogy aztán méég közelebb húzhassam hirtelen, egészen rá a plató szélén feszülő testemre. - Sőt.. Egyre jobban! - mosolyodtam még újra el, valahol most a hajában beszélve, és orral végigsimítva az arca oldalát végül rátaláltam újra a szájára.
Ízlett! Ízlett nekem. Veszettül! És egyre inkább képes lettem volna most bármit megtenni érte...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 18.07.13 20:27

Nem tudtam, csak sejtettem, hogy tekintete végigmér. Ajkam mosolyra kunkorodott, így pár csepp a fénylő, maró whiskyből, végiggördült nyakam ínjai-izmai képezte csúszdán. Szemeim az övén nyugodtak, egy percig sem zavart, hogy pillantása elkalandozott, sőt! Tetszett, hogy ne tetszett volna vizslató tükörkék tekintete, vagy az a forróság amit magából árasztott és az én testem is lassan, de biztosan átvett tőle…És kifejezetten kedvemre volt, ahogy teste az enyémnek feszült, és én sem voltam rest hozzádörgölőzni.
De azért kivártam, amíg feltűnik neki, hogy őt bámulom. Szinte abban a pillanatban vontam magamhoz egy csókra, többre. Fogaim az ajkába kaptak, finoman végighúztam őket ajka vonalán. Végül is, ez csak egy játék nem? Színjózanul sem gondolnám ezt másképpen, erre a nagy vigyoroghatnék.
Felhuppantam a plató szélére, és zokszó nélkül hagytam, hogy lábaim közé fészkelje magát. Annál jobb. Kortyoltam egy utolsót az üvegből majd az ő ujjai közé nyomtam. Most rajtam volt a bámészkodás sora, amíg ivott, ismét végigmértem, az este alatt már sokadjára, de nem tudom megunni. A nőknek is kijutott a fantáziából, és az ő jelenléte reagálva a whiskyre, igencsak megmozgatta azt. A felsője alatt gyengén meg-meg feszülő izmok…olyan közel volt, hogy szinte éreztem, szívének ütemes trappolását. Felső ajkamon végigsöpört a nyelvem.
- Nem…nem nagyon volt rá alkalmad. – válaszom halk sóhaj csupán, ahogy lélegzete végigvándorol rajtam. Oh ez tetszik, de mégsem. Élveztem, hogy egyre feljebb és feljebb küzdi bennem az izgalmat, de szívesebben éreztem volna ajkait a nyakamon…igen, valószínű elragadott a hév, és türelmetlenné tett. De sebaj. A csók után az én köröm jön.
Elégedett morajlás szökik ki ajkaim közül, ahogy a fenekembe markolva magához szorít. Combjaim dereka köré fonódnak, és ajkaim a szájáról egyre lejjebb zarándokoltak. Először állkapcsát vette birtokba, apró alig érezhető csókokkal.
Ujjaim nadrágja szélébe kapaszkodtak. Ha tudtam volna, még közelebb rántom magamhoz, de legfeljebb magamba építhettem volna, már így sem fért volna közénk egyetlen papírlap sem, tehát csak lazán cirógattam hasfalát. Ahogy előbb a tarkóját, lassan, idegtépően köröztem, közben fogaim finoman cimpájába martak, hogy csókkal simítsam le az esetleges fájdalmat amit okoztam ezzel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 20.07.13 13:51

Music.. ♫

Egyetlen csepp! Az volt ami visszacsillant a bár keltette fényben, mégis rabul ejtett. Már a nyelvemen éreztem... Azt az ízt.. a zamatot, a bőrével keveredve, mégis más volt ami megzavart. Egy pillantás a szemeibe, a torkom száraz, marja az éhség, de ő mégis előbb lép.
Isteni a csókja! Ha lehet egyre ízesebb.. a foga a bőrömben, a vérem feszült munkára fogja talán ezért is van az hogy ahogy fenn ül előttem, a kezem ösztönösen rántja magam közelebb. Minden porcikámon érzem! Forró a teste! Mégis valahogy elengedem. Nem tudom miért. Talán hogy beszéljek. De az is lehet hogy csak miattam volt, hogy engem hűtsön a szünet, de ahogy újra a száján az üveg megintcsak vigyorognom kell.
Ellenkezés nélkül nyúlok érte és még az se érdekel, hogy végül a nyakamban végezte vagy a fele. A pólóm tocsog, ezért inkább csak félreteszem, hangosan koppanva a fém az üveg alatt.. aztán csak az arcára fonódik a kezem, az állcsontját a tenyerembe véve és a leheletem csak vizslatja, kergeti azt az illatot, azt az érzést amit csak ő adott. Most.. ma.. ezen a hűvös mégis forró éjjelen.
Hogy aztán eljárt a kezem!? Meglehet. De minden egyes sejtem csak őt akarta és én nem is haboztam engedelmeskedni neki ahogy hirtelen húztam közelebb.

- Vajon miért.. - suttogtam de már minek..(?) az ajkaihoz érve feszülten kaptam bele és téptem meg már jóval hevesebben amikor éreztem a lábait felfonódni az oldalamon. Az utolsókat rúgta a kezem... újra le, majd megint fel.. simította a combját egyre erőteljesebben ahogy megint ő volt az aki nem kért belőlem, de az ajka lefutva a nyakamon máris tért egy szorosabb lényegre, hát még amikor elkalandoztak a kezek... Halkan belenevettem az államon futó ajkakba, ami egyre inkább hergelte a véremet és egyre elkerülhetetlenebbé tette a végkifejletet, mégis a lélegzete a fülemben... harap.. én meg összerázkódom, de mégis sikerül felemelni a fejemet hogy a szemeibe nézzek.
Hogy a hangom? Mondhatni valahol elveszett, mégis nagyon jól tudtam hogy mi az amit akarok és össze is szedtem magam amíg félretoltam a véremet, csak hogy a fejemben tomboló kényszer mellett is tisztán tudjak beszélni.

- Ugye tudod.. hogy már nagyon közel jársz hogy már ne tudjak leállni? - beszéltem szaggatottan, ujjaim görcsbe fordulva fogták a derekát feltartóztatva a véremet de minden egyes veszett gondolatom csak őt akarta, a hangját a fülemben és a forró leheletét. Teljesen elvette az eszemet! És hogy mire vártam!? Egyetlen utolsó jelre. Egy csókra.. egy érintésre, bármire, csak hogy tisztában legyen vele és én mindent szabadjára engedhessek..


A hozzászólást Nevil Turner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 23.07.13 16:46-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 23.07.13 14:36

Szaggatottan kaptam levegő után, mellkasom mélyre süllyedt, és szuszogva emelkedett, hozzásimulva az övéhez. Kérdés sem volt mit akarok, és mire vágyok éppen most ebben a pillanatban, és ezért szándékomban állt tenni is. Habár ő sem húzta a száját, nem nagyon tiltakozott, mikor ujjam a hasfalára írt szabálytalan, felismerhetetlenül görbe köröket. A whisky és Nevil együttműködve ledöntögették az ösztönök köré épített gondos falak tégláit. Egy idő után készséggel segítettem is nekik, így még azt is elfelejtettem, ami kezdetben zavart okozott volna a gépezetben. Hogy talán, mint a rend felelős és megbízható őre, mégsem kellene ittasan egyéjszakás kalandokba keverednem vadidegenekkel – még a korát sem tudnám pontosan megsaccolni, miről is beszélünk?- vagy, azt például egészen biztosan tudom, hogy nem lenne szabad megsértenem a közszeméremsértés idevonatkozó pontjait. Mellesleg elég gáz lenne, ha most valaki hívná a fakabátokat. Sose mosnám le magamról. De hát utánunk a vízözön.
Másfelől pedig…a csókja túl finom volt, túlságosan tetszett ahogy a mancsa a fenekembe, a csípőmbe mart, hogy lélegzete újra meg újra végigsöpört rajtam. Többet akartam, és minden porcikám lüktetett érte. Sehogy sem bírtam elszakadni az ajkaitól, mégsem vettem zokon, hogy elhúzódott. Csak türelem.
Hangosan nevettem fel. Mindenét elárasztotta a whisky és bár legszívesebben minden cseppjét lekóstoltam volna a nyakáról, mégis önuralmat gyakorolva – nagyon jól színlelt türelemmel- bámultam a szemeibe.
- Remélem nem akarod ezt rám kenni. – suttogtam ajkaiba, de nem is váratott sokáig magára a csók. Ugyanolyan hévvel viszonoztam azt, combjaim pedig szorosabban feszültek köré. Csakhogy… nem elégedtem ennyivel, ajkaim vándorútba kezdtek és ennek megint csak ő vetett véget. Türelmesen, kicsit kába pillantással hallgattam végig a szaggatott mondat szavait. Elvigyorodtam, tenyerem, ami eddig a mellkasára feszülve pihent, ismét lejjebb csusszant.
- És most mit lehet tenni? – játszottam meglepetést, ujjaim pedig finoman megrángatták a pólója alját. – De egyenlőre vegyük ezt le…- sutyorogtam a nyakának, mielőtt megcsókoltam volna, és lassan, módszeresen elkezdtem lehúzni róla a pólóját.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 23.07.13 17:13

Széles vigyor.. ja valami ilyesmi lehetett ami felköszönt a képemen, de most nem voltam abban az állapotban hogy bármit is megítéljek.

- Nem.. nem kenném rád.. - fojtottam bele a csókba, mert az sokkal inkább érdekelt mint ahogy a fejemben tomboló vérem, minden egyes porcikám könyörgése, és én hülye leszek akár egyetlen percig is ellenállni neki!
Hamar elszálltak a tények. Mint ahogy az ép eszem is búcsút mondott neki. Nyílt terep, de érdekelt ez valaha engem? Egyszerűen csak engedelmeskedtem amikor éreztem hogy vége. Itt.. most.. pontot kell tenni a dolog végére de legalábbis egyenlő jelet.
Tetszett a válasza. SŐT! Talán még bele is vigyorogtam a végébe, ahogy hamar eljártak azok a kezek én meg igyekeztem segíteni neki.
A pólóm a földön, valahol a messziben, ragadok, de egy percig sem érdekel, csak a számhoz szorítva a nyakát harapom.. marok néha bele, nem keményen csak hogy érezzem a bőrét a fogaim között, a bizsergést.. a saját vérem, és ahogy folytatja a dolgot a kezem, betörve az ő felsője alá is, lassan simítva végig azon a tökéletes hasfalon, majd egyre feljebb, és a következő pillanatban rántom is le.

Ekkor csap be valami a fülembe. Nevetések. A távolból, talán azok a bűzlő seggfejek, talán valaki más az aki csapatban hujjogat, de egy percig sem érdekel.

- Gyere.. - súgom bele a nyakába, alig néhány pillanatra elválva tőle, de már engedi is szabadjára a bőrét a kezem, és nyúlok szorosan a feneke alá, csak hogy az ölembe emeljem, le a platóról és lőjem be a közeli parkot a kocsi orra mögött, a bokrokat, a fák magányosan álló törzsét, és ha hagyta magát és a nyakamba kapaszkodott, alig néhány méter távolságot téve meg vele, valamelyest már takarva a sötétben, csak a gyengén beszűrődő levelek takarta fényben támasztom a hátát egy igencsak megfelelően vastag fatörzsnek, és még mindig tartva az ölemben tolom újra rá magam.

- Na így már sokkal kellemesebb.. - vigyorgom az arcába.. a szájába, a nyakán, ahogy újra rákapok, még tartom és elvileg még ő is körülölel de már tökéletesen érezheti mennyire őrülten is kívánom.


A hozzászólást Nevil Turner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 01.08.13 18:24-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 24.07.13 18:51

Már nem akartam, és nem is tudtam volna válaszolni. Ajkai elnémítottak, és bár nem bántam, fogaim mégis erősen kaptak szájába, persze azért vigyázva, hogy vér ne folyjék. Egyenlőre.
Remek. Letisztáztuk a részleteket is, megszabadultunk mindentől. Esetemben ez főleg a zavaró gondolatok nyomását jelentette, de minden egyes csókja meggyőzött. Egyszer vagyok fiatal, hát miért is ne? Álmos mosoly hullámzott arcomra, ujjaim mohón járták be immár meztelen felsőtestét. Ragadt, de nem érdekelt. Tetszett amit láttam és amit éreztem. Ha akartam volna se tagadhattam volna, az arcomra volt írva minden. Gyerekes lelkesedés talán, rengeteg izgalom. Kipirult bőr, gyanúsan csillogó szemek. Kezeim bebarangolták, kitapintották az izmokat.
Reszketeg sóhaj tört elő belőlem, a fejem oldalra biccentettem jelezve, hogy tetszik…nagyon is és körmöm gyengéden végighúzva a mellkasán könyörögtem még többért.
Megborzongtam, mikor az én felsőm is lekerült rólam. Hűvös volt, mégsem annyira mint vártam, vagy ahogy emlékeztem rá. Tudjuk be ezt is Nevilnek, meg a forróságnak amivel sikerült szinte teljesen körbevennie.
Ledermedek az idegen hangokra. Igaz eljátszottam a gondolattal, hogy mi történne ha rajtakapnának minket, de egy pillanatig sem fészkelte magát komolyan a képzelgés. Nem voltam elragadtatva, de kábán bólintottam rá Nevil szavaira. Bíztam benne. Vagy legalábbis annyira rábíztam magam, hogy tudja mit csinál, és hová visz. Csak el ne hasaljon a saját lábában.
Karjaim a nyakát ölelték körbe, combjaim szorosan simultak az oldalára. És lám. Megtartott. Nem ejtett el, nem botlott el. Elvigyorodtam, puhán csókolva ajkait. –Csak ámulok és bámulok. – suttogtam, a hátam a fának támasztva, erősen szorítva magamhoz. És ha lehetett még közelebb préseltem ágyékom az övéhez. Elégedett mordulás tört elő belőlem amikor megéreztem izgalmát. Felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Nem fogtam vissza magam, haraptam, szívtam az ajkait, kezeim pedig megint önálló életre keltek, megtették az előbbi utat, végig a mellkasán, a hasán át…és jó, a nadrághoz most már jóval nehezebb volt hozzáférni, de próbálkoztam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 01.08.13 18:32

+18

Csak csókoltam! Kifulladásig, vagy éppen meg, de egy percig se érdekelt, csak mikor a szavai visszhangoztak a fülemben kúszott szét egy könnyű vigyor a képemen, de csak egy pillanat, egyenesen a bőrébe, most egészen más volt ami lekötötte minden idegsejtemet.

- Miért.. - csókolom bele a bőrébe, de egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy most tényleg érdekel, sokkal inkább csak folytatom amibe belekezdtem és egyre erőteljesebben feszítem neki a testemet, csak hogy érezzem a nyomást. Az övét.. a perceken belül bekövetkező érzés előszelét, de amikor hirtelen magához ránt, elfelejtek gondolkodni. Még az a cseppnyi maradék eszemnek is lőttek, csak falom, erőteljesen, érzéssel de mégis minden egyes cseppjét kiélvezve amikor érzem a meginduló kezet. Megborzongok ahogy megérint! A feszkó egy pillanat alatt száguld át a fejemen, hát még a vérem dob egy újabb löketet alapból kényszerítve hogy húzódjak hátrébb hogy mééég jobban hozzám férjem és nem is átallok engedelmeskedni neki! A szám szemvillanás alatt tépem el az övéről és feszesen harapva haladok lejjebb, végig a nyakán, végigkóstolva a dekoltázsán, hogy egyik kezem engedve a feneke alatt csak a másikkal tartsam szorosan a fához préselve és az előbbivel a melltartót és pántját veszem kezelésbe.
Imádtam a melleit a fogaim között! Egyszerűen megvesztem érte ahogy felfedezte forrón a nyelvem! És ahogy a vér egyre elkeseredettebb éhséggel dübörgött tovább a fejemben, még volt annyi tartás.. bennem, hogy még ne.. engedelmeskedjek neki! Élvezni akartam! Minél tovább és teljesen!


(Helyszínváltás +18-ba?? Wink)


/Hááát úgy látszik kedves - jelenlegi - szívszerelmemnek nyoma veszett -Sad - szóval muszáj lesz zárni a játékot.
Zoe, ha mégis előkerülnél, kérlek értesíts pm-ben vagy mailben! Wink
Köszi! Wink /
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 17.11.13 3:16

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 22.12.13 21:25

michael & emma

Bármennyire is próbáltam nem tudtam kiverni a fejemből a találkozásunkat Michael-el. Talán köze volt a dolgoknak ahhoz, hogy még a felsőmet sem dobtam ki annak ellenére, hogy már használhatatlan. Kezdem azt hinni, hogy becsavarodtam. Megtartottam csak azért, mert ő öntötte rá a kávét.. A legjobb lett volna, ha elégetem, mert eléggé fájdalmas volt vele beszélni.. Azt hittem egyszerűbb lesz és könnyebb.. De a francokat. Már kezd elegem lenni magamból. Igen nekem. Nincs szüksége rám és ezt el kell fogadnom. Felesleges harcolni ezt ő maga is megmondta. Lehet, hogy ezzel akar távol tartani magától, de akkor sikerült.. Csak félek, hogy amint meglátom meggondolom magam és újra megpróbálok harcolni érte.. Értünk. Viszont ennek az egésznek mindig ugyanaz lesz a vége. A pofára esés. Ezt már régen elcsesztem, de annyira, hogy helyrehozhatatlan az egész. El akarom fogadni, de még mindig jobb reménykedni, mint beletörődni a dolgokba. Az túlságosan is fájna.. Nem, mintha nem fájna eléggé, de arra még nem állok készen, hogy azt is átéljem.
Most pedig szinte sóvárgok azért, hogy elfelejtsem ezt az egészet és egy kicsit kikapcsolódjak. Azt hiszem, ha otthon egyedül iszogatnék az még rosszabb lenne, mintha egy nyilvános helyen innám le magam. Legalább van esély arra, hogy találjak egy rokonlelket, aki pontosan azért van itt, amiért én. Hogy elfelejtse a bánatát. De azt hiszem előbb halnék meg alkoholmérgezésben, mintsem elfelejtsem a fájdalmamat és azt, hogy mekkorát veszítettem Michael-el. De miért is kínzom magam? Nem lesz jobb.. Csak remélni tudom, hogy az alkohol segít, majd másként látni a dolgokat.
Helyet foglaltam a bárpultnál, majd rendeltem egyet a lehető legerősebb italból. Amint készhez kaptam le is húztam. Sikerült egy grimaszt előcsalogatnia belőlem, mert nem volt valami jó íze. Marta a nyelőcsövemet, de nem foglalkoztam vele egyszerűen csak megrendeltem a következő kört.
Körülbelül az ötödik forduló következett, amikor egy srác odaült mellém és valami olyasmit hadovált, hogy megismerhetnénk egymást közelebbről is. Próbáltam lekoptatni, de nem hallgatott rám. Megragadott a karomnál fogva és húzni kezdett kifelé azzal a magyarázattal, hogy részeg vagyok. Hiába kértem, hogy valaki segítsen valahogy inkább neki hittek.. De miért hibáztathatnám őket? Tényleg volt bennem egy kicsi.. Viszont én ezt nem akarom.. Alkalmam nyílt arra, hogy ágyékon rúgjam, amit ki is használtam, de hamar összeszedte magát és elindult felém.. Rohantam volna, de a lábaim már közel sem voltak olyan stabilok.. Megbántam, hogy idejöttem.. De még mennyire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 23.12.13 10:47


Azért próbálom hibáztatni, amit magam sem tudok megtenni. Olyan könnyű lenne, ha egyszer csak minden elveszne, kitörlődne az emlékeinkből, ha egyszerűen csak sikerülne elfelejtenünk, hogy mi valaha is együtt voltunk? Ha kérhetném, ha megtehetném azt hiszem igen megtenném. Csak épp senki sem kérte ki a véleményemet erről, ahogy arról sem, hogy mit akarok. Túllépni a múlton, mert elmúlt és hiába törnénk magunkat, akkor sem tehetnék semmit ellene. Mindezt már nem lehet meg nem történtté tenni... Én sem számítottam rá, hogy a menyasszonyom megfog csalni közel az esküvőhöz és éppen az egyik tanúval. Hánynom kell a gondolattól. De eltudtam fogadni, hogy végül nem engem választott, még akkor is ha elvártam volna tőle, hogy mindezt őszintén közölje velem, mert ennyit igazán megérdemeltem volna, mégsem volt rá képes. Én pedig ezt nem vagyok képes megbocsájtani, hogy semmibe vett. Én is most pontosan ugyanezt fogom tenni annyi különbséggel, hogy előzőleg őszinte voltam vele. Többé nem akarom azt hallani, hogy szeret. Neki csak az kell, amit elveszített. Undorodik attól amilyen lett. Azért érdekelne mit sugall reggelente a tükörképe. Én legalábbis rosszul lennék tőle. Ezek után mégis mit akarhat még tőlem? Nem tőlem kell megbocsátást nyernie... Én ezt nem adhatom meg neki. De akkor sem hiányzott az életemből, hogy csevegjünk. Több volt mint egy hideg zuhany, inkább úgy jött mint derült égből a villámcsapás és nagyon közel volt. De semmi sem változott. Most csak még elevenebben él bennem minden, amit akkor éreztem. Még senkiben sem tudtam ekkorát csalódni, de úgy tűnik, hogy ennek is meg kell történnie. Nos, túléltem. Ha volt ennek bármi értelme, akkor tanultam is belőle. Soha többé nem tudnék megbízni benne...  Sosem voltam egy őrülten, betegesen féltékeny típus és a továbbiakban is szeretném megőrizni ép elméjűségemet. Bolond voltam.
Jellemző... Komolyan. Csak egy viszonylag nyugodt helyet szerettem volna, ahol békés körülmények között leihatom magam egy kicsit, ha úgy tetszik miközben a testi épségemet is megőrizhetem, mert otthon nem kizárt, hogy valamit szétvernék mérgemben. A fickótól ugyan nem sokat láttam, de annál többet halottam és a hang nagyon is ismerős volt, túlságosan is. Menten kiborulok és ez most nem egyedül nekem fog fájni.
- Hé öcsi, engedd el szépen... - Mivel egyik szerencsétlen részeg disznó sem volt képes közbelépni kénytelen voltam. De egyelőre csakis az említett "úriemberre" összpontosul a figyelmem, aki ha nem szeretné, hogy pillanatokon belül kidekoráljam, akkor visszavesz abból a fene nagy pofájából és leengedi a mancsát villámgyorsan, más különben percek kérdése és meglehetősen nagyobb lesz, ugyanis fel fog dagadni elég látványosan.
- Ha megpróbálod megütni eltöröm a karod és nem vagyok épp humoromnál! - Nem talált épp viccelődös kedvemben, de hogy ezt megértessem vele egyik kezemmel erősen megragadtam a karját, a másikkal pedig a felsőjébe kapaszkodva löktem neki a bárpultnak, csak a mihez tartás végett.
- Világos...? Látom érthető voltam. Na és most takarodj, ha csak nem akarod, hogy én takarítsalak ki innen. - Azzal el is engedtem és néhány lépést hátrébb is álltam, hogy helyet adjak neki elhordania magát, de ha egyedül nem menne, akkor szívesen leszek a segítéségre ebben, ugyanis ha még nem vette volna észre ő ma itt eleget szórakozott már és szeretne tűnni...  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 25.12.13 23:59

michael & emma

Ha csak sejtettem volna, hogy ez lesz a vége ennek az egésznek, akkor nagy ívben elkerülöm az egész helyet. Csak egy kis nyugalmat akartam. Ki akartam kapcsolódni. El akartam engedni egy éjszakára a pocsék életemet. Még csak azt sem mondtam, hogy ennél rosszabb, már nem lehet, de máris rácáfolt az élet. Ellenkeztem, de senki nem figyelt rám. Senki nem hallgatott meg. Miért tették volna? Jó pár feles bennem volt, már valószínűleg én sem hittem volna magamnak. Így is undorodtam, már magamtól ez az egész pedig még csak rontani fog a helyzeten... Ha ez a részeg vadállat hozzámér.. Ha egyetlen egy ruhadarabomat is lefejti rólam én már soha nem leszek az, aki voltam.. Talán ez lesz azaz akadály, amit már nem tudok átvészelni az életemben. Ha attól is undorodok, ami azért történt meg, mert akartam.. Legalábbis egy kis részem nagyon is akarta, akkor mi lesz, ha egy olyan dolgon kell túltennem magam, amit még nem is akartam? Adam-mel lefeküdtem, mert akartam. Úgy éreztem, hogy erre vágyom. Talán a félelem volt az, ami felé lökött.. Ami a karjaiba taszított. De nincs rá mentség. Hibáztam. Most viszont, már semmi beleszólásom nincs a dolgokba. Az érzéseim egyáltalán nem számítanak. Fogalmam nincs mit fog velem tenni, ha kiérünk innen. A legrosszabb ebben, hogy kételkedem abban, hogy a sikátornál tovább jutunk.. Viszont én nem adom magam olyan könnyen kitartó vagyok.. Kitartó? Inkább nevetséges. Harcolok olyas valakiért, aki már úgy sem lesz az enyém. Bármennyire is magamnak szeretném ő, már nem tud úgy rám nézni, ahogy régen. Talán itt az ideje, hogy befejezem ezt az egészet és hagyjam megtörténni, aminek meg kell. De mégis.. A saját védekező ösztönöm egy hatalmas rúgást mér a lába közé. Elszaladnék, de lábaim annyira ingatagok, hogy azon csodálkozom, hogy még állok. Behunyom a szemem és, már készen állok a következő lépésre, amikor egy ismerős hang csapja meg a fülemet. Nem tudom, hogy ettől rettegtem jobban vagy a férfi haragjától, de nem mertem kinyitni a szememet.. Azt hiszem a sors direkt akar kiszúrni velem, mert pont most készültem lemondani róla.. Erre újra összesodor minket.. És megvédett.. Pedig igazán megérdemeltem volna azt, ami most következik. Hogy még jobban tönkretegyen lelkileg. Teljesen mértékben megérdemeltem volna. Azért, amit vele tettem ez a legkevesebb.
Mély levegőt vettem, majd kinyitottam a szemeimet és pontosan vele találtam szembe magam. A férfinak, már nyoma sem volt, ami egy kicsit megnyugtatott.. De tényleg megérdemeltem volna, ami történik bármennyire sem szerettem volna, hogy megtörténjen.. - Köszönöm. - Nyögtem ki csak ennyit, majd próbáltam lépni egyet, hogy akkor most elsétálok, hiszen nyilvánvalóvá tette a számomra, hogy nem kíván többet látni. A lábaim viszont nagyon nem akartak engedelmeskedni, hiszen szinte rögtön összeroskadtak, de még időben sikerült megkapaszkodnom a bárpultban, mielőtt pofára estem volna szó szerint.
- Azt hiszem egy picit sokat ittam. - Jegyeztem meg leginkább magamnak, bár ezzel már tisztában lehettem volna. Ha nem iszom annyit annak a férfinak esélye sem lett volna ellenem. Meg képes lettem volna, hogy elfutok, de ehelyett egy helyben álltam, mint valami idióta, aki a halálos ítéletére vár, ami tulajdonképpen meg is érkezett Michael képében.. Ha nem is szó szerinti halálos ítélet.. Hiszen megmentette az életemet.. Csak egy örök emlékeztetője annak, hogy mit veszítettem el és miért harcolok olyan reménytelenül..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 26.12.13 9:42


- Szívesen... Bárkiért megtettem volna. - Tettem hozzá vállat volna, csak hogy ne gondolja, hogy minden csak miatta történt, hogy más különben nem lépek közbe. Férfi vagyok, viszont ettől függetlenül nem fogom azt végignézni, hogy egy másik milyen élvezettel tud megütni egy nálánál sokkal gyengébb nőt, különösen hogy most róla van szó - ezt most elismerem, különbséget tettem -, hogy soha nem emeltem rá kezet és amíg megtehetem másoknak sem fogom megengedni, ez ennyire egyszerű. De azért jobban is odafigyelhetett volna. Jelen helyzetben ami jól áll egy férfinak, az nem minden esetben igaz egy nőre is.
Hogy tényleg eltörtem volna- e a kezét? Hát szerencsére ezt már nem fogjuk megtudni, de szerintem ha megüti abban a pillanatban nálam is elszakadt volna a cérna és addig ütöttem, rugdostam volna, ameddig még feltud állni, csakhogy megmutassam neki milyen érzés is a padlón lenni, de persze nem előtte. Nem lett volna szép látvány, de minimum, hogy kicsikét átrendeztem volna a pofaberendezését, a szemöldökét kicsivel feljebb, mínusz egy-két fog ás garantáltan nem lenne legközelebb.
- Azt látom... - Egy picit sokat ivott. Pontosan erről beszéltem. Egy picit majdnem sikerült felnyalnia a padlót, de ez úttal még nálam is gyorsabb volt és megkapaszkodott. Ügyes kislány... Ha lenne még hozzá bármi közöm, akkor egész biztosan most azonnal beültetném egy taxiba, ami meg sem állna az otthonáig, de mivel egy felnőtt szabad nőről van szó, aki azt tesz, amit csak akar, így boldogan maradok ki ebből.
- Mégis mi ütött beléd? Te sosem bírtad igazán az alkoholt... Abba kellene hagynod. - Tudom, azt mondtam nem fogom megszabni, hogy mit kellene tennie avagy mit nem, de akkor sem értem, hogy mit művel, mit akar ezzel elérni, bizonyítani? Többek között elérte azt, hogy holnap piszkosul másnapos lesz, de ezen felül? Most azt is az orra alá dörgölhetném, hogy engem hogy lehordott mikor ilyen állapotba kerültem haza, de még inkább ha együtt voltunk valahol, hogy még napokkal később is arra kényszerültem, hogy a kiselőadást hallgassam, hogy tudom mennyire nem tetszik neki, amikor ezt csinálom... Hát most nekem sem kimondottan tetszik, hogy ezt csinálja és még egyedül is.
- Gyere... hívunk neked egy taxit. Hazamész, ágynak esel, kialszod, utána pedig jobb lesz. - Előfordulhat, hogy most hazudtam egy aprócskát, mert ne, nem lesz jobb, de annak sincs értelme, hogy itt maradjon. Sőt, mindenkinek így lesz a legjobb. Közelebb lépve hozzá nyújtottam a kezem, hogy ha kell egy bravúros esést is megtudjak akadályozni... Engem pedig biztosíthatom róla, hogy nem kell majd támogatni, Itt maradni viszont nem fog, hogy együtt iszogassunk tovább a régi idők emlékére, na az kizárt. Legalábbis amíg én számítok a józanabbik félnek. Nagy butaságot csinál, de nekem ebbe már nincs beleszólásom, ahogy abban sem, hogy mit tesz miután beültetem egy taxiba, amennyiben ezt sikerül is végrehajtanom.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.01.14 11:00

michael & emma

- Megnyugodhatsz.. Egy percre se gondoltam, hogy miattam öltötted fel a hős rucidat.. De talán egyszerűbb lett volna hagynod, hogy azt tegye, ami jól esik.. Nem érdemlem meg, hogy bárki megvédjen. - Nem vágytam arra, hogy megvédjen, de azt hiszem ez az egész nem kívánságműsor volt. Nem tudom milyen férfi az, aki nem segít egy gyenge nőn, aki nem igazán van már magánál. Azért szerintem nagyon is van különbség aközött, hogy egy barát ráncigál ki a bárból és, hogy egy ijesztő részeg alak. Képes lett volna megütni, de ha Michael nem bukkan fel az este még csak itt kezdődött volna, mert nem hiszem, hogy megállt volna annál, hogy egyszer megüt. Sőt! Talán nem is egyszer ütött volna meg.. Sokkal többször, hogy úgymond "megtanuljam" a leckét végre, hogy kivel érdemes kezdeni és kivel nem. Bár jól esett az, hogyha csak egy pillanatra is, de fölékerekedtem. Nem lennék férfi.. Iszonyatosan rossz lehet, hogy van egy pont, amit ennyire védelmezni kell, mert iszonyatosan tud fájni, ha egy erősebb ütést mérnek rá.. De hála az égnek az Isten engem nőnek teremtett. Vagy éppenséggel így jött ki. Mindegy is. A lényeg, hogy nő vagyok és kész.
- Ezek szerint jók a szemeid. - Mondtam kuncogva. Igen.. Az alkohol megtette a hatását, de már egyáltalán nem érdekel semmi. Ennél jobban, már úgy sem tudom elüldözni magam mellől. Igaz, hogy az alkohol szag csak úgy áradt belőlem, de mit számít? Én ezt nem érzem ő meg nem igazán tudja megkülönböztetni szerintem, hogy mégis honnan is jön. Ez az egész hely tele van alkoholistákkal. Azt hiszem itt az ideje, hogy csatlakozzak a klubhoz.
- Lehet, hogy abba kellene hagynom, de minek? Az életemet már így is elcsesztem pár pohár vagy üveg nem fog megártani.. Inkább igyál te is velem. - Titokban azért abban reménykedek, hogy reggelre elpatkolok alkohol mérgezésben. Nincsenek öngyilkos hajlamaim egyszerűen csak már nem látom az értelmét annak, hogy éljek. Mégis mi értelme az egésznek? Ha reggel nem úgy ébredek fel, hogy megvilágosodtam és új életcélt találtam magamnak, akkor elég nagy esélyt látok arra, hogy pontosan ugyan ide találjak vissza. Ezzel azt hiszem nem ártok senkinek.. Viszont legközelebb, már minimum egy gáz spray lesz nálam, hogy meg tudjam védeni magam a különös alakoktól mindenféle segítség nélkül is. Bár otthon is iszogathatnék.. Egyedül.. Mondjuk az még lehangolóbb lenne, mint ez az egész.
- Nem kell atyáskodnod felettem. Akkor megyek haza, amikor akarok. Igyál velem.. Na.. Csak egy icipicit. - Tulajdonképpen gyerekesnek tűnhettem, ahogy mutogattam, hogy mennyire picit.. De nem érdekelt. Most semmi nem érdekelt csak az, hogy egy kicsit kikapcsoljak. Vagy vele vagy nélküle. Nekem aztán annyira mindegy ez az egész. Az alkohol ugyanúgy itt lesz a számomra, ha itt van, ha nem. Aztán ki tudja.. Ha még többet iszok még egy ilyen alak felbukkan majd csak ő sikerrel fog járni.. Megérdemlem. Minden büntetést, amit az élettől kapok. Egytől-egyig mindent megérdemlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 03.01.14 23:52


- Azt hiszem eléggé nagyfiú vagyok már ahhoz, hogy magam is eltudjam mi szúrja a szemem. Talán tényleg megérdemelted volna, de biztosan nem tőle... Én pedig soha nem emeltem rád kezet, akkor sem amikor nagyon dühös voltam, hát azt sem fogom végignézni, ahogy ez az állat megpróbál megütni. - Meglehet túlságosan is sokat mondtam ezzel, de tekintve, hogy holnapra nagy valószínűséggel semmire sem fog emlékezni, a legjobb esetben is csak annyira, hogy ismét találkoztunk, ami ismét nem végződött valami pozitív élménnyel nem is olyan lényeges. Én viszont nem tartanám most magam igazi férfinak, ha engedtem volna, hogy megüssenek egy védtelen nőt, aki hozzáteszem finoman fogalmazva is részeg, akitől most az is komoly teljesítménynek számít, ha segítség nélkül képes megállni a saját lábán. Fogalmam sincs mikor láthattam utoljára ilyennek, ilyen állapotban. Azt hiszem a megfelelő kifejezés a soha vagyis az egyszer sem. Nem volt igazán jellemző rám, legfeljebb egy-két pohárral, amitől oldottabb lett a hangulata, de ennyi. Fordított esetben sem nézte túl jó szemmel és nálam nem is egy-két kör csúszott le egy este folyamán, de azért magától értetődően jobban bírtam sőt, a másnapi kimondatlan megjegyzéseket sem volt nehéz kiolvasni a tekintetéből, de azokat is elviseltem, mert valahol talán igaza volt.
- Igen eléggé... - Ahhoz nem is kell különösebben jó érzék, hogy lássam nincs épp a helyzet magaslatán. Nem tudom megérteni, hogy ez megint csak mire volt jó, de felnőtt nő szabad akarattal. Én fogom neki megmondani mit tegyen. Talán egyszer megpróbálom jobb belátásra bírni és beültetni egy taxiba, ami ha nem megy nem erőltetem. Abban az esetben felőlem azt tesz, amit csak akar. Azok az idők elmúltak, hogy aggódjunk egymásért, még ha a látottak nem is azt támasztják alá, hogy tud vigyázni magára, mert most határozottan úgy fest, hogy ez nem így van. Hiába is tagadná és ragaszkodna hozzá makacsul, hogy igenis ura a helyzetnek...
- Te már éppen eleget ittál, nem gondolod? - Én pedig még hozzá sem foghattam, de azt hiszem ezek után minden egyes kört duplán kérem majd, mintha lenne az az alkohol mennyiség, ami megoldaná a dolgainkat, de holnap hozzáteszem másnaposan minden ugyanolyan vacak lesz. Ő is rövidesen megfogja tapasztalni, viszont nagyon nem szeretnék az efféle titkos és váratlan találkákból rendszert csinálni. Abba kellene ezt hagynia és csak élnie tovább az életét, úgy mint előttünk.
- Jó. Rendben van. Tudod mit? Azt csinálsz, amit akarsz. Engem nem érdekel. - Én megpróbáltam. Nem is vártam volna mást és mint mondtam nem fogom erőltetni a dolgot. Inkább helyet foglaltam a bárpultnál és megrendeltem magamnak az első kör dupla whiskyt. Mihez fog kezdeni? Fogalmam sincs. De biztos nem fog előbújni belőle a szófogadó kislány. Miért is engedte volna meg nekem, hogy kivételesen segítsek neki, mert ha nem is mutatom ki, attól még egyáltalán nem mindegy. Valószínűleg leül valahová és ugyanott folytatja, ahol percekkel ez előtt abbahagyta. Én pedig már csak azért is itt fogok maradni ma este, mert nem akarom, hogy az előbbi eset megismétlődjön. Egyáltalán nem akarom. Mi ütött belém? Már nem az én dolgom, hogy aggódjak érte.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 10.01.14 23:50

michael & emma

- Szóval, ha nem tőle akkor kitől érdemelnék meg egy hatalmas pofont? Az élettől, már megkaptam de neki én adtam a löketet szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy az én hibám. De most, hogy ezt így mondod.. Kire gondoltál..?  "De biztosan nem tőle.." Ha mástól megérdemeltem volna, akkor ugyanúgy tőle is.. Szóval pontosan mit is akarsz mondani ezzel? - Lehet, hogy az alkohol dolgozott bennem. Sőt biztosan.. De valahogy nem ment a fejembe, hogy mégis kire gondolt. Vagy mire.. Vagy egyáltalán gondolt-e valakire. Én úgy voltam vele, hogy megérdemlem és látszólag rajta kívül itt mindenki más is, mert senki nem lépett fel vele szemben. Nem érdemlek kegyelmet. Nem azok után, amit tettem. Egy szörnyeteg vagyok. Talán jobb lenne a világnak, ha egyszerűen csak magamhoz vennék egy zsáknyi altatót és kiütném magam, de örökre.. Soha nem gondoltam volna, hogy lesznek ilyen depresszív gondolataim, de most valahogy mégis a felszínre törtek. Nem tudom őket irányítani. Az alkohol a kitartásomat ostromolja. Micsoda váratlan fordulat. Bár kitartásom, már igazából nincs is.. Feladtam mindent. Feladtam Michael-t. Hagyom, hogy élje az életét én pedig a sajátomat. Bármennyire is fájdalmas el kell felejtenem.. Ehhez pedig a legjobb módszer az alkohol, amire most nagyon, de nagyon nagy szükségem van. Szomjazom valami elterelésre. Mert, ha nem ez, akkor félek tényleg a gyógyszerekhez nyúlnék, aminek egyáltalán nem lenne jó vége.. Mert milyen ember lennék, ha véget vetnék az életemnek csak mert jól elcsesztem? Meg kell próbálnom összekaparni egy második lehetőséget. Ha nem is Michael-el, akkor mással.. Bár az én életemnek nélkül nem igazán van értelme.
- Wow. Nem hittem volna. - Természetesen, már fogalmam nem volt arról, hogy mit beszélek de eszem ágában nem volt abbahagyni az ivást. A csapos már nem volt hajlandó kiszolgálni az állapotom miatt, amin csak felháborodtam. - Most azonnal ide raksz elém egy üveget vagy helyben kikaparom a szemeidet. - Mondtam egy halovány, cinikus vigyorral az arcomon. Komolyan gondoltam az egészet.. Teljes mértékben. Ne akarja keresztezni a terveimet, mert nagyon rosszul jár.
- Eleget? Dehogy. Határ a csillagos ég. - Már látom is.. Egy fiatal lány meghalt alkoholmérgezésben. Csak a szokásos. Semmi különös. Ez amolyan mindennapos dolog errefelé. De a legrosszabb ebben az egészben, hogy talán még a temetésemen sem lenne egy-két embernél több. Egy árnyék vagyok. Leromboltam a csodás életemet pár hónap gyönyörért. Ami így visszagondolva nem is volt annyira jó.. De késő bánat. Megtörtént. Nem fordíthatom vissza csak annyit tehetek, hogy elásom mélyen magamban vagy .. Vagy nem tudom.. Felejteni akarok. Ezért rombolom az agysejtjeimet.
- Óóó, ezt te sem gondolhattad komolyan.. Na, jól van. Jegyezd meg.. Te mondtad, hogy azt csinálok, amit akarok. - Nem vártam választ egyszerűen csak megcsókoltam. Hol érdekel, hogy mit fog erre reagálni? Ezt akartam megtenni, amióta megláttam a kávézóban.. Ezt szeretném minden áldott nap. Annyira nehéz lenne ezt elhinni? Kétlem. Egyszer már igent mondtam arra, hogy vele akarom leélni az életemet, habár azt nagyon bénán bizonyítottam be, de lényegtelen.. Csak a most számít. A múlt az a múlt. Teszek rá magasról. Legalábbis a jelenlegi pillanatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 11.01.14 16:56


 - Te ehhez most nem vagy túl részeg? - Talán inkább nekem kellene  gyorsan lerészegednem előbb ahhoz, hogy erről beszélni tudjak, mert így nem fog menni... Nyilvánvaló, hogy csak a figyelmét szeretném elterelni erről a témáról vagyis azért bízom benne, hogy nem mindenkinek ennyire egyértelmű. Nem akarom, hogy továbbra is ezt a dolgot feszegessük. Egy, mert nincs értelme. Kettő, mert nem vagyok hajlandó továbbá a kettőnk kapcsolatát elemezgetni. Három, mert igaza van. Mégis hogy értettem, mit akartam mondani ezzel az egésszel? Muszáj volt neki ennyire odafigyelnie rám és arra, amit neki mondok? Bevallom reménykedtem benne, hogy ehhez tényleg túl részeg, de úgy tűnik mégsem eléggé. A lényeg annyi, hogy a jelenlétemben nem fogom megengedni egyik állatnak sem, hogy megüsse. Az pedig teljesen mindegy és lényegtelen is, hogy éppen spicces vagy sem. A legjobb lenne ha egyáltalán nem is emlékezne semmire sem és bízom benne, hogy a fejfájása és a másnapossága majd segíteni fog ebben. Én voltam annyira ember és férfi, hogy sosem ütöttem meg, pedig ahogy mondta megérdemelte volna, de még ha akkor tényleg úgy is éreztem, hogy kijárna a pofon, akkor sem rajta töltöttem ki a dühömet, csak szavakban.De ez most nem áll szándékomban neki is elmagyarázni.
- Már hogy kaparnád mikor azt sem tudod melyik a valódi és a képzelt? - Kérdeztem nevetve, mert ezen már muszáj volt. De mégis mikor lett ilyen harcias, hogy már kiakarja kaparni valakinek a szemét? Egészen komolyan hangzott, majdnem el is hinném. Elhinném, ha ugyanezt némileg józanabb állapotában jelentette volna ki. Mert Emma azért nem egy olyan nő, akit a széltől is óvni kellene, igenis a sarkára tud állni.
- Csillagokat odakint is áthatsz a szabad ég alatt. Ahhoz nem is kell leinnod magad a sárga földig. Különben is, neked nem áll jól. - Fogalmam sincs hogy kellene jobb belátásra bírnom, de őszintén nem is szeretnék ezzel foglalkozni, csak ne előtte csinálná, mert így azért meglehetősen szúrja a szemem a dolog, valamint egy kicsit az is, hogy most már nem tartozik rám és érdekelnie sem kellene. Az a bizonyos eset után nekem is az volt az érzésem, hogy ha egy bizonytalan ideig minden áldott nap hülyére iszom magam és matt részeg leszek majd könnyebb lesz hamarabb elmúlik. Hát nem lett az és nem múlt el. Nem is fog.
Tudtam, hogy kussolnom kellett volna inkább. Hogy miért nem tudom befogni azt a fene nagy pofámat? Ahol a part szakad, mi is ott vagyunk, ott tartunk, mint legutóbb. De sajnos én még mindig nem vagyok ehhez kellőképpen részeg, bár talán elég lenne csak továbbra is a közelében maradnom a kívánt hatásért.
- Emma, ezt most fejezzük be. Engedd meg, hogy hazavigyelek és felejtsük el, ami történt. - Eltoltam magamtól még mielőtt túlságosan elmélyítettük volna ezt a csókot, de elengedni nem tudtam. Sőt, mindkét kezét megfogtam és finoman megszorítottam. Most nagyon szeretném ha rám hallgatna. Nem fog, igaz? Én csak érzem, hogy nagy hibát követnénk el, ha engednénk ennek a vágynak és csak még rosszabb lenne, mint most és fájdalmas. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 11.01.14 23:05

michael & emma

- Meglehet.. Igazából nem tudom.. Mit is mondtam? Ja, megjegyeztem amit mondtál, de most éppen félrebeszélsz és kerülöd a témát.. Akkor most te nem vagy magadnál? Vagy hogy is van ez? Bocsi, de forog velem a világ és, amíg járatom a számat legalább nem ezzel foglalkozom. Remélem ez nem okoz neked különösebb kellemetlenséget.. Amúgy sokkal vonzóbb vagy, mint voltál.. És a hajad.. Beletúrhatok? De komolyan.. Annyira nagyon bele akarok túrni, hogy uhh. Melegem van.. Nem.. Még sem... - Fogalmam nem volt, hogy mit hadoválok össze vissza. Az előbb tisztán felidéztem, hogy mit mondott most meg minden második mondatomban, már teljesen más téma felé tereltem a beszélgetést. Nem, mintha ő arra vágyna, hogy beszélgessen velem. Azon is csodálkozok, hogy nem lépett le.. Pedig nem szükséges itt lennie. Megmentett onnantól kezdve le van a gondja rólam és kész. Bár ki tudja mit rejteget még az éjszaka. Még egy ilyen barmot. Na, abból köszönöm szépen, de nem kérek. Mondjuk mióta kívánságműsor? Az előzött sem kértem mégis felbukkant. De jött az én hősöm, Michael. Ha lenne valami pompon féleség a környékemen valószínűleg előadnék valami idióta szurkolószöveget. De ezzel valószínűleg csak őt hoznám kellemetlen helyzetbe. Nem, mintha érdekelne.. Csak na.
- Na ácsi.. - Emeltem fel a mutatóujjamat. - Azért még nem látok duplán.. Legalábbis azt hiszem.. Nem.. Egyáltalán nem. Még jól vagyok. Szóval.. Egy kicsi nem fog megártani.. Egy vagy két üveg.. Nem vészes. - Sem az ő kedvéért sem pedig máséért nem fogok leállni. Láttam, hogy páran, már figyelnek, de különösebben ez sem érdekelt. - Mi van? Nem láttatok fehér embert bepiálva? Azért köszönöm a figyelmet. - Színpadiasan meghajoltam, majd az üveg után kaptam, amit végre elém rakott a csapos srác. Okos.. Tudja, hogy még nagyobb hisztit vágnék le, ha nem kapnám meg, amit akarok. Na, meg persze tényleg kikaparnám a szemeit. Nem olyan nagy dolog.
- Láthatni, láthatom őket. De nem biztos, hogy el is érhetem.. A piával pedig.. Lehet olyan érzésem, hogy képes vagyok rá. - Válaszoltam kuncogva. Igen.. Egyértelműen itt kellene meghúznom a határt, de nem megy.. Minek? Jól érzem magam és legalább most nem mardossák a szemeimet a könnyek, mikor a közelemben van Michael.. Ha a pia kell ahhoz, hogy el tudjam viselni az életemet, akkor én mától kezdve alkoholista leszek. Tisztán emlékezni fogok a mai napra.. Hányadika is van.. Előkotortam a telefonomat nagy nehezen, majd hunyorítani kezdtem, hogy meglássam a dátumot. Az alkohol mellékhatásai.. Várjunk, ha jól látom.. Ma.. Na, nem. Biztos nem itt töltené..
Nem tudom, hogy ez vezérelt-e a következő cselekedetemben vagy valami más, de megcsókoltam. Rövid ideig tartott, de élveztem.. Tudtam, hogy valahol mélyen ő is. Vagy csak a pia akarja elhitetni ezt velem. Számít ez? Nekem egyáltalán nem.. Már csak az is boldogsággal töltött el, hogy ennyi idő után újra érezhetem ajkát ajkamon..
- Van egy ajánlatom a számodra.. Megcsókolsz.. De úgy igazán. Vagy pedig egész éjszaka üldözni foglak és.. Na.. Tudod mit kell tenned, hogy elhallgattass. Boldog, boldog.. Boldog születésnapot.. - Kezdtem el énekelni. A hangom botrányos volt, de nem is akartam, hogy jó legyen. Ezzel is rá akartam venni arra, hogy tegye meg.. Csókoljon meg.. Oké, pia.. Nem valami vonzó, de azért nem vagyok annyira visszataszító sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 12.01.14 0:13


Azt hiszem ahhoz már nekem is le kellene dobnom néhány pohárral, hogy ezt a szálat követni tudjam, mert bevallom fogalmam sincs miről hadovál, csak össze-vissza bla, bla, bla... Azért érdekelne, hogy neki vajon van értelme annak, amit mond, mert akkor kétségtelenül bennem van a hiba. Értetlenül, mégis kikerekedett szemekkel próbálok figyelni és kihámozni ebből a nagy kusza valamiből a lényeget. Hogy mi van? Jó, lebuktam. Én vele ellentétben soha sem játszottam meg magam a szemében. Nem hazudott, hiszen sosem kérdeztem rá konkrétan a dologra, mert én marha nem is sejtettem, hogy megcsal, Emma épp csak nem mondta el az igazat. Ezeket a szavakat jobb szeretném inkább meg sem hallani. Mi van a hajammal? Most ez nem komoly. Dehogy fog beletúrni. Volt rá lehetősége, amennyiszer csak akarja, amikor akarja és ahol csak akarja, de ennek vége. Közöttünk mindennek vége- Nem nekem kellene most aggódnom érte ű, de akkor miért félek most azonnal magára hagyni. Teszek rá, hogy tudom mit kellene csinálnom, így akkor sem hagyom itt. Rohadjak meg ha önfejűen lelépek innen és valami baja lesz, mert hiába állítja, hogy tud vigyázni magára, csak rá kell nézni. Nem tud. Az is kész csoda, hogy a lábán megtud állni.
- Na ácsi... Te itt ma rohadtul nem fogsz többet inni, mert eltöröm a kezét annak, aki poharat mer adni a kezedbe és marhára nem érdekel, hogy neked erről mi a véleményed. - Nincs éppen a helyzete magaslatán, ahogy abban az állapotban sem, hogy esélye legyen ellenkezni, legfeljebb megpróbálhat erősködni, de akkor is ő fogja ma a rövidebbet húzni.
- Add ide azt nekem szépen. - Még ha meg is kell érte küzdenem, akkor is leveszem tőle az üveget közvetlen, hogy utána az idióta csaposhoz vághassam, hogy fogja már fel, hogy ez a nő ma nem fog többet inni. ha rajtam múlik. Márpedig rajtam múlik. De kibírtam, hogy csak a pultra vágtam az üveget és odébb is löktem, hogy még véletlenül se érje el. Nem hiszem el, hogy ezt csinálom. Könyörgöm... Már csak ez hiányzott. Volt egy pillanat, amikor visszaakartam nyúlni azért az üvegért és addigi inni egy hajtásra, amíg bírom tüdővel, de nekem most az sem lenne elég. Viszont ebből is elegem van.
Nem fogom megcsókolni... De valahogy azt sincs kedvem kivárni, amíg kiderül, hogy mi történik fordított esetben, ha egyszerűen csak ráhagynám. Akkor valószínűleg újabb löket után kutakodni és tartok tőle, hogy most már nem csak a csapost környékezné meg, annak meg megint csak nem lenne jó vége. Nekem pedig nincs kedvem verekedni.
Akkor legyen, amire emlékezzen, amivel tovább kínozzon. Odalépve hozzá megcsókoltam miközben mindkét kezemmel a tarkójánál fogva húztam magamhoz még közelebb. Hamar megtörtént, aminek nem kellett volna. Nagyon is elmélyítettük ezt a csókot. Érzelmektől túlfutott lett, ezt pedig nem akartam. De mindvégig tudtam mit csinálok. Alig, hogy elhajoltam tőle hirtelen és gyorsan felkaptam a vállamra, hogy ez úttal ne tudjon szabadulni. Megkapta, amit akart. Megcsókoltam és amit átérzett az minden őszinte volt. Rajtam a sor...
-  Most pedig velem jössz. Én a helyedben nem ficánkolnék túl sokat. - De természetesen úgy üthet, ahogy csak akar, akkor sem fogom elengedni, sem letenni. Ez annyira biztos, hogy már meg is indultam vele a kijárat felé, csak még a pultossal gyorsan rendeztük a számlát, amire csak rábólintott.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 12.01.14 10:29

michael & emma

Fogalmam nem volt, hogy mit hadoválok össze-vissza. Igen, határozottan kijelenthetem, hogy részeg vagyok. De még mindig nem elég részeg ahhoz, hogy elfelejtsem a saját nevemet is. Mert most erre van szükségem el akarom felejteni hol lakom. El akarom felejteni, hogy valaha is megcsaltam életem nagy szerelmét. Nem akarok emlékezni semmire.. Mennyivel egyszerűbb lenne, hogyha egy kicsit meg tudnék feledkezni a szerencsétlen életemről. Mert még így is tisztán ég az emlékezetemben a tettem.. Pedig igazából már nem is vagyok annyira magamnál. A hajáról beszélek.. Össze akarom borzolni és tényleg.. Késztetést érzek rá és magam sem tudom miért egy ideig csak mozdulatlanul állok.. Mert látom a szemeiben, hogy nem akarja.. Tőlem semmit nem akar, szóval nem mindegy? Nem fog belehalni, ha hozzáérek. Nekem pedig nem fog leszakadni a kezem a helyéről. Gyorsan odanyúltam, már amennyire gyorsnak volt nevezhető a jelenlegi állapotomban és összeborzoltam a haját. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, akinek megmondták, hogy ne tegyen valamit és már csak azért is megtette. Neki nem kellett szavakba öntenie, hogy nem szeretné, ha megtenném láttam rajta, hogy nem akarja.. Nekem pedig ez pont elég volt ahhoz, hogy megtegyem. Vajon ezért is csaltam meg? Mert tudtam fájni fog neki? Ennek az egésznek semmi értelme.. Szerettem teljes szívemből és azért csaltam meg, mert tudtam nem örül, majd neki? Ah, ennek az egésznek semmi értelme. Majd egyszer rájövök, hogy miért követtem el ekkora hibát.
- Most miért van ilyen gonosz? Az én életemet cseszem el azzal, hogy leiszom magam.. Valld be, hogy legbelül szeretnéd, ha alkoholmérgezést kapnék. Vagy egyszerűen csak feldobnám a talpam. Nem kellene attól félned, hogy egymásba rohanunk  és leöntesz kávéval.. Vagy éppenséggel hős jelmezbe kell bújnod azért, mert bajban vagyok.. Nem történne semmi ilyesmi.. Egyszerű lenne, nemde? - Én valószínűleg a Pokol fenekén unnám halálra magam, miközben neki sokkal könnyebb lenne az élete. Nem, mintha azt tervezném, hogy itt és most végett vetek neki. Mert nem vagyok ennyire gyenge. Ha így lenne, már rég egy koporsóban rohadnék. De túlélem ezt is.. Ha az van megírva nekem, hogy egyedül kell leélnem az életemet, akkor pontosan így fogom tenni. Előbb élem le szomorúságban, mintsem véget vessek neki azért, mert valami nem jött össze.. Valami, ami nagyon fontos volt a számomra.
Tudtam, hogy ez egy gonosz húzás tőlem.. De tényleg akartam, hogy megcsókoljon. Pontosan úgy, ahogy régen tette.. Egy kis nosztalgia. Ebben nincs semmi rossz. Legalábbis szerintem. Az már más kérdés, hogy neki milyen érzései lesznek ezzel kapcsolatban. Énekeltem neki, de szerencsémre nem kellett sokáig. Ha ő nem csókol meg, hogy befogja a számat akkor valaki más fog eltörni a fejemen egy üveget. Igen.. Ez eléggé valószínű volt. Van egy ilyen mellékhatása a borzalmas hangomnak, szóval..
Mikor megcsókolt végre kezeim, kezeire siklottak és úgy csókoltam, mintha az életem múlna rajta.. Még mindig ugyanúgy szeretem.. Ez nem kétséges. Éreztem, ahogy kettőnk között pattognak a szikrák és, ha ezt akarná se tudná letagadni. Plusz.. Egyszerűen be is foghatta volna a számat nem volt szükség a csókra, szóval valahol mélyen, de ő is vágyott erre..
Kicsit meglepődtem, mikor felkapott a vállára ezért egy halk sikoly ki is csúszott a számon.Ütögetni akartam, de éreztem ahogy a gyomrom bukfencezik párat.. Ez nagyon nem jó.. - Te.. Tegyél le.. Mert. Én.. Kidobom a.. - Tettem a szám elé a kezemet és próbáltam visszafojtani, ami elő akart törni belőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 12.01.14 21:44


- Jól van kicsi Emmácska. Összeborzoltad a hajam. Most ettől jobban érzed magad? Ha megengeded végre, hogy haza vigyelek megígérem cukorkát is kapsz. - Ez olyan nevetséges, hogy tényleg nevetnem kellett rajta. Hát ezt nem hiszem el. Összeborzolta a hajam? Én pedig csak álltam és tűrtem mint egy kisfiú a fejmosást. kezdem már elveszíteni a fonalat és egyre kevésbé tudom mihez kezdjek a kialakult a helyzettel. Eleinte semmit sem akartam, de mégsem tudtam figyelmen kívül hagyni, ahogy azt sem lettem volna képes végignézni, hogy az a részeg disznó megüti, utána pedig csak szerettem volna betuszkolni egy taxiba, ami meg sem áll az otthonáig, de összegezve a tényeket még mindig itt vagyunk és akárhogy is nézzük együtt, amit végképp nem akartam. Ami még rosszabb, hogy mindez csak rajtam múlik... Cukorkát? Fogalmam sincs honnan kerítek cukorkát, de esküszöm megoldom, ha végre engedi, hogy elvigyem innen, mert itt nem fog maradni.
- Részeg vagy és nem fogok most veled erről beszélni, úgyhogy kérlek ne fárassz ezzel tovább. Mi lenne ha inkább addig hagynád magad, amíg szépen kérem? - Végül is megtehetném, már régen megtehettem volna, hogy ráhagyom az egészet és keresek magamnak valami jobb elfoglaltságot. Mit ne mondjak nem lett volna valami nehéz dolgom. Én csak nem akarom, hogy valami őrültséget csináljon. Bármi is történt annyit nem ér meg. Én pedig nem fogom megengedni. Ha kell akkor innen nem haza, hanem előbb egy gyomormosásra megyünk. Ha az kell neki, hogy észhez térjen, azt is megkaphatja. Megoldható...
- Emma, ne! Csak az ne! Könyörgöm csak ne rám! - Nem is kérdés, hogy azonnal letettem majd előreengedtem és sietősen megpróbáltam kivezetni legalább a kijáratig vagy az utcára, hogy ne már bent dobja ki a taccsot, ha már muszáj. De legfőképpen ne engem érjen a találat, mert attól előfordulhat, hogy én is rosszul lennék. Egy biztos, ma már nem fogom többször megcsókolni, bárhogyan is könyörög. Inkább énekelek vele, hogy kiderüljön meddig bírjuk a másikat hallgatni. Én borulnék ki előbb szerintem, de az talán már meg is történt. Nem meglepő módon senki sem állt az utunkba miután látták, hogy Emmának már a száján van a keze és tudom, hogy az ilyesmivel nem igazán lehet időzni. Végül is nem érdekel, csak annyi, hogy most már nem rajtam fog kikötni, aminek ki kell jönnie. Odakint félrevezettem és a közelében maradtam, mert előfordulhat, hogy nem áll túl stabil lábakon és jobban tenné, ha belém kapaszkodna vagy valami és a haját is hátrasöpörtem az arcából, gondolom nem lenne egy kellemes élmény... Nem tudom, végül is nem emlékszem rá mikor kellett valakit utoljára meghánytatnom, bár azt hiszem neki segítség nélkül is menni fog. Szóval, lövésem sincs mikor volt utoljára részem hasonló élményben. Mármint, azt eléggé nehéz is lenne számon tartom mennyiszer ittam magam holt részegre miatta és hányszor estem be az ajtón vagy másztam el a kanapéig vagy épp ki a fürdőbe, hogy a mosdóba tudjam nyomni a fejem a hideg vizes csap alá, hogy valamilyen szinten észhez térjek, de rám inkább a durva másnaposság jellemző sőt, van hogy még napokkal később is istentelenül szarul vagyok... Hm, úgy tűnik mellettem csak az alkohol képes kitartani. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 14.01.14 19:00

michael & emma

El sem tudod képzelni, hogy mennyivel jobban érzem magam.. – Kuncogtam. Az igazat megvallva tényleg sokkal jobban éreztem magam így, hogy egy kicsit beletúrhattam a hajába. Valami ismeretlen érzéssel töltött el. Vagyis ismerős volt az érzés, csak már olyan régen éreztem, hogy egyszerűen a feledésbe merült.. Annyira élveztem, hogy legszívesebben újra és újra megtenném, de sejtettem, hogy egyáltalán nem örülne neki.. Én pedig nem vagyok mohó.. Legalábbis annyira nem, hogy újra megtegyem. Pedig nagyon vágyom rá. De szorosan magam mellett tartom a kezeimet, mert még a végén megváltoztatja az elvét arra, hogy nőt ütni jó. Vagy esetleg nőt ütni csak akkor lehet, ha engedély nélkül piszkálja a másik haját..
Szóval cukorka.. Anyukám mindig azt mondta, hogy ne menjek sehová egy olyan emberrel, aki cukorkát ajánl nekem jutalomként.. – Gyerekes vagyok, de még mennyire. Erre még ennyi alkohollal a szervezetemben is sikerült rájönnöm. Nem kell nagy IQ bajnoknak lennie az embernek, hogy rájöjjön éretlen vagyok. Legalábbis, mikor iszom.
Kitérsz a válasz elől, ami azt jelenti, hogy igen is szeretnéd, ha így lenne.. Felesleges tagadni. – Kezd kitisztulni előttem a kép, de még mindig nem vagyok ura a cselekedeteimnek a szavaimnak meg még annyira sem. Úgy érzem magam, mint valami szerencsétlen tini, aki egy szokásos hétvégéit tölti éppen.. Miért lenne átlagon felüli, hogy leiszom magam.. Nem szokásom, de a mai fiatalságnak ez az új hobbija. Ki tud jobban az üveg aljára nézni.. Most úgy beszélek, mint valami nagymami. Ez teljesen gáz. Pedig azért ennyire öreg még nem vagyok.. Vagy mégis? A piát sem bírom annyira, hiszen nem is emlékszem az utolsó alkalomra, mikor magamhoz vettem. De ezentúl van azaz érzésem, hogy mindennapossá fog válni. Így is visszataszítónak talál Michael, akkor meg még jobban. Nekem pedig csak ő van.. Volt.. Mindig is ő lesz.. Megpróbálhatom elengedni, de a szívemet nem verhetem át. Még akkor sem, mikor tele vagyok alkohollal. Lehet, hogy egy kicsit megvezethetem, de teljesen nem engedhetem el az érzést, hogy egy hatalmas idióta vagyok, amiért hagytam elmenni. Amiért megcsaltam. Még egy ilyen nyomorult nőszemély nincs a világon, mint én. Mindenki egy olyan személyre vágyik az életemében, mint amilyen nekem volt Michael. De most már teljesen mindegy. Elrontottam annyira, hogy ezt helyrehozni sem lehet.
Kavargott a gyomrom és ezt tudattam is vele, mert jobbnak láttam, ha most letesz. Nagyon sokat segített az, hogy a saját lábamon állhattam, már amennyire meg tudtam állni, de ez most nem számított. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb tényleg felkívánkozik az, ami bennem van és akkor nem lesz több lehetőségem ajkait a sajátjaimon érezni.. Az előző alkalom pedig túlságosan is jó volt ahhoz, hogy megálljunk egynél.
Nagyot nyeltem, majd mikor megbizonyosodtam, hogy semmi nem fog előtörni belőlem az elkövetkezendő két percben legalább odaléptem hozzá és megragadtam a tarkójánál fogva, majd megcsókoltam. Időt sem hagytam neki a reakcióra olyan gyorsan cselekedtem. Mondhatni egy szempillantás alatt teremtem mellette és csókoltam meg. Érezni akartam, hogy szeret.. Hogy vágyik rám.. Ahogy ott benn, mikor megcsókolt. Hiába volt kényszer az ilyen érzéseket nem lehet megjátszani.. Ahhoz nagyon részegnek kellene lennie és ő még nem ivott csak én voltam.. Én pedig mindennél jobban akartam őt.. A csókját, ami talán a legédesebb dolog a világon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 15.01.14 18:51


- Anyukád jól mondta, talán hallgatnod kellene rá. Gondolom nem azt tanította neked, hogy kislányom, ha másképp nem tudod megoldani a problémáidra, akkor rúgj be. - Ő egy nagyon helyes, de roppant bosszantó majdnem anyósom volt. Nem hiszem, hogy Emma beavatta volna az ötéves terveibe, miszerint foggal körömmel fog azért küzdeni, hogy visszakapja a régi életét, ami szinte képtelenség, ezt neki is be kell látnia egyszer. Már soha semmi sem lesz ugyanaz, mi sem. A történtek is egy kiváló példa arra, hogy talán mégsem passzoltunk annyira egymáshoz, csak szerettük volna, hogy úgy legyen és ami a legrosszabb, hogy hittem is benne, hogy összejöhet annyira, hogy feleségül kértem. Nem volt egy könnyű elhatározás vagyis az még a könnyebbik része volt a dolognak, esküszöm úgy térdeltem le elé a gyűrűvel mintha az életemről döntenének. Megérte-e? Nem. Még soha nem estem ekkorát pofára és többször nem is szándékozom.
- Csak ne próbáljuk ki, rendben? Elég az őrültségekből. - Az volt az első, hogy megkeresett, mármint tudom, hogy inkább egymásba botlottunk, vagyis nem kifejezetten kellett megtalálnia, de gondolom feltett szándéka volt és már azt sem kellett volna. Én nem tértem ki semmiféle válasz alól, de könyörgöm... Komolytalan kérdésre csakis komolytalan választ lehet adni és különben is mindezt csak az alkohol mondatja vele.
De mégis mit akar tőlem hallani? Hogy nem akarom elveszíteni? Tényleg nem akartam, de a dolgok másképp alakultak a döntéseink alapján, Emma pedig valaki más mellett döntött, nem mellettem. Túl kellene lépnem rajta? Meglehet sőt, biztosan. De azt már nem vele tervezem megtenni.
Minden olyan gyorsan történt, hogy szinte felfogni sem volt időm és miután újra érezhettem édes ajkait és azt, hogy egy hatalmasat dobbant a szívem abban a pillanatban, ahogy feltörtek az emlékek, a mi emlékeink már nem is akartam gondolkodni csak szorosan magamhoz ölelni és tovább csókolni. Eltartott néhány másodpercig mire magamhoz tértem és eltudtam lökni majd hátat is fordítottam neki, hogy itt fogjuk abbahagyni. De végül alig tettem meg néhány lépést és visszafordultam felé.
- Ne csináld ezt... Csak engedd el. Ne akard helyrehozni. Ne akarj szeretni. Ne akarj engem. Ne akard ezt... - Előbb-utóbb muszáj lesz, de nem most. A pokolba is nem megy. Nem szabott volna hagynom, ahogy ezt sem szabadna, de nem bírom megállni. Három lépésből termettem előtte és kezdtem el vele hátrálni egészen a mögötte lévő falig, aminek szinte nekipréseltem, úgy estem neki hevesen ajkainak, mintha felakarnám falni, mintha mindig is csak erre vágytam volna. Vele az alkohol mondatta, mindazt amit, de velem micsoda? Nem akartam, hogy baja essen, vele maradtam, a mi előbb úgy ragadtam, mintha el sem tudnám engedni, most pedig úgy érzem mintha soha nem is tettem volna meg és megcsókoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.01.14 15:55

michael & emma

Tudod az alkohol nem szerepelt azon a listán, amiről a legtöbbet beszéltünk.. Talán pont ezért is nem nyúltam hozzá úgy rendesen egészen mostanáig.. De meg kell mondanom nagyon  jó móka.. Legalábbis eddig. De, majd másnap is nyilatkozom.. Lehet az nem lesz ilyen pozitív, de erre is van egy megoldás! Megállás nélkül kell inni, hogy ne legyen az ember soha másnapos, hanem végig részeg. Juhé. – Az égbe emeltem a kezeimet, mint aki valami győzelmet ünnepel pedig csak a saját hülyeségemet bizonygattam minden egyes percben. Nem akarok észhez térni.. Még túlságosan is sok idő van vissza az éjszakából. Azt pedig nem szeretném józanul tölteni. Főleg, mivel már ő is itt van, szóval.. Fájdalmat éreznék valószínűleg, ha nem lennék ennyire elkábulva. Pont így tökéletes ez az egész. Azt csinálok, amit akarok és lehet, hogy nem is fogom emlékezni arra, ami itt történt. Ő pedig nagyon is, mert nem ivott.. Megcsókolt! Ez örökké bennem fog élni. Főleg, mivel ott volt benne az a régi szenvedély, amit egykor irántam érzett. Közel sem volt benne undor, ahogy a szavai mondják.. Pont most lobban fel bennem a remény, mikor azt hittem, már, hogy mindent elvesztettem? Kész voltam arra, hogy feladjam, de azt hiszem ennek még közel sem jött el az ideje.
Jó, jó. Semmi őrültség. Befogtam. – Mondtam, miközben úgy csináltam, mint aki lakatra zárja a száját és eldobtam a képzeletbeli kulcsot. Nem fogok beszélni, ha nem akarja. Mondjuk azért nem várhatja el azt tőlem, hogy komolyan ne tegyek semmit. Ha nem beszélhetek legalább cselekedni hadd cselekedjek. Ebben csak akkor tud megakadályozni, he lefog vagy valami ilyesmi.. De akkor sem adom fel könnyen. Harcos vagyok vagy mi.. Kitartok. Megszerzem, amit akarok. Nem szabad feladnom. Viszont nem szeretném, ha sajnálatból lenne velem. Azt akarom, hogy azért legyen velem, mert velem akar lenni.. Mert többé nem tagadja le, hogy ugyanúgy itt van köztünk a szikra, mint régen. Hogy még mindig ugyanúgy szeret, ahogy akar. Olyan jó érzés lenne ezt a szájából hallani.. Még így is, hogy valószínűleg nem sok marad meg belőle holnap reggelre..
Megcsókoltam mielőtt bármit is reagálhatott volna. Azt mondtam semmi őrültség.. Pedig talán ez volt a legnagyobb őrültség, amit valaha tettem.. Végül is abbahagytam az őrültségekről való papolást helyette inkább cselekedtem.. Meg hát nem ígértem semmit.. Vagyis nem tudom.. Ittas állapotban nehezebb gondolkodni, mint józanon.. Bár épp ez az. Nem kellene gondolkodnom.. Nem szabad.
De csinálom, mert helyre akarom hozni. Mert szeretlek. Mert akarlak. – Ahhoz képest, hogy úgy jöttem ide, hogy búcsút intek ennek az egésznek épp az ellenkezője történt.. Talán még nagyobb lendülettel vágok neki az egésznek.. Sőt biztos.
Mondanom sem kell, hogy meglepődtem, mikor közelebb lépett hozzám és szinte hozzápréselt a falhoz. Tetszett, de még mennyire.. A szemeiben talán egy pillanatra láttam azt a lángot, amit még régen.. Az oltári nagy hibám előtt.. Láttam, hogy akar engem, hogy kíván.. Ezzel én is pontosan ugyanígy voltam. Úgy faltam édes ajkait, mintha az életem múlna rajta közben pedig ujjaimmal újra és újra beletúrtam a hajába. Testemmel teljesen az övének simultam.. Érezni akartam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
203
Join date :
2013. Jan. 12.
Age :
35
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 16.01.14 22:31


- Mi az amiért felhagynál ezzel az önsajnálattal és önpúszítással? Nem igazán áll jól neked. - Nem hiszem el, hogy komolyan feltettem ezt a kérdést, de még kevésbé, hogy komolyan is gondoltam, amikor feltettem. Nincs most kedvem valahogy a jövőbe nyúló pazar terveit hallgatni arról, hogy kívánja tönkretenni magát. Én ebbe nem szándékoznék bele szólni, de azzal, hogy mindezt előttem csinálja épp és látnom kell, már nagyon is van közöm hozzá, akkor is ha nem így akartuk. Az már teljesen lényegtelen. Bebizonyította, amikor megcsalt. Én ezt érdemlem, úgy tűnik. Megbánta? Én is, hogy valaha megbíztam benne, egy nőben, hogy az egész életemet ajánlottam fel, de neki ez sem volt elég, eléggé jól. Ő sem érdemel többet nálam. Én semmit sem tettem, legalábbis tudtom szerint. Nem is kellett... Ő mindent tönkretett és gondoskodott róla, hogy soha többé ne tudjak úgy nézni rá, hogy közben ne akarna felfordulni a gyomrom tőlük.
Így képtelenség... Addig nem tudom kiverni a fejemből, amíg folyton szembe találom magam vele és a múlttal, a múltunkkal. Mindennek másképp kellett volna történnie, de nem így lett. Ez is csak annyit akar jelenteni, hogy nekünk nincs közös jövőnk. Mert még ha meg is próbálnánk újból, ha adnánk még egy esélyt a kapcsolatunknak, akkor is mindig lenne valami, ami közénk állna, amiről nem tudok elfeledkezni, nem tudok megbocsájtani és valahányszor a szemébe néznék az emlékek is feltörnének. Elképzelésem sincs hogyan tudnék ismét megbízni benne feltétel nélkül, nem menne. Volt egy dobásunk és úgy tűnik mindketten nagyon félrenyúltunk vele. Minden megváltozott. Akkor azt hittem eltudtam engedni, most viszont nem tudom, hogy menni fog-e még egyszer. Mintha az összes rajtam ejtett sebet feltépték volna és most jobban, elevenebben égnek bennem, mint valaha.
Hibát követtem el. A lehető legnagyobb ostobaságot, amit csak tehettem. Csupán egy pillanat műve volt, hogy nem tudtam magamon uralkodni és szinte falni kezdtem ajkait mohón és szenvedélyesen és képtelen voltam megálljt parancsolni. Mintha minden azon múlna, hogy elengedem vagy sem. Én viszont másképp döntöttem. Talán rosszul, hiszen a csókunkkal együtt a legbelül mardosó fájdalom is elmélyült, mintha csak újra élnénk mindent és mindketten tudjuk már hogyan fog véget érni.
- Gyere velem vagy engedj el. - Suttogtam ajkai közé, épp hogy csak elhajoltam tőle, de a tekintetem továbbra sem vettem le róluk olyan csábítóak voltak, mint talán még soha. Fogalmam sincs mit akarok, de egyet biztosan tudok, hogy bármi is legyen az, azt egyedül csak vele szeretném ma éjszaka. Itt hagyni semmiképp sem fogom, ha a fene fenét eszik is, akkor is elviszem innen. Nem fogom megengedni, hogy még többet igyon, bár erősen kétlem, hogy akár plusz még egy pohárral is letudna erőltetni a torkán anélkül, hogy az ne kívánkozna vissza. Na igen, pontosan ilyenkor kell abbahagyni. Ő pedig pontosan ezt fogja tenni, ha nem akarja, hogy most azonnal hátat fordítsak neki tudván, hogy ez úttal nem fogok visszanézni, hanem tovább megyek. Onnantól kezdve pedig nekünk nincs miről beszélnünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2013. Dec. 14.
Age :
30
Tartózkodási hely :
las vegas ••TémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub 19.01.14 16:21

michael & emma

- Nagyon jól tudod, hogy te vagy az egyetlen dolog, amiért abbahagynám az egészet. Tudom elcsesztem. Nem kicsit nagyon, de mindenki megérdemel egy második esélyt. Ezt is édesanyámtól tanultam. Főleg, ha az illető kitartóan harcol csak egyetlen egy új lehetőségért. Nem százat kérek vagy, hogy felejtsd el ki vagyok és mindent, amit a múltban tettem és kezdjük totálisan új lappal, mert tudom lehetetlent kérnék ezzel, de mégis.. Szörnyű vagyok. Viszont nem kérek olyan sokat.. Legalábbis azt hiszem. Egy aprócska esélyt arra, hogy bizonyítsak. - Nevetséges könyörgés az, amit itt leművelek.. Nem akarok benne bűntudatot kelteni, hogy miatta iszom és teszem tönkre magam. Mert nem szeretném, ha emiatt lenne velem, de van azaz érzésem, hogy mégis pont ezen az úton haladok és ez egyáltalán nem jó, de nem tehetek róla. Vissza akarom kapni annyira, hogy komolyan mondom ez már beteges. Tényleg elgondolkoztam azon, hogy alkoholba fojtom a bánatom a szó szoros értelmében..
Már magam sem tudom, hogy miért kelek fel reggel. Ezeket a negatív gondolatokat az alkohol hozza magával vagy sem? Nem tudom.. Szerintem inkább az, hogy kezd elmúlni a hatása. Talán vissza kellene mennem, hogy felhajtsak még pár pohárral és visszaszerezzem a bátorságomat. De ez nem vezetne engem sehova. Sőt.. Csak még szerencsétlenebbnek tűnnék a szemében.. Vagy talán, mikor kijönnék, már nem is lenne itt. Mondjuk nem hibáztatnám érte nem az ő felelőssége az, hogy épségben hazajussak. Már nem.. Fáj, hogy szinte semmi közünk nincs egymáshoz. Hogy nem mellette ébredek fel, de ebbe bele kell törődnöm. Vagyis legalább meg kell próbálnom elfogadni, mert meg van rá az esély hogy ez soha nem fog megváltozni. Hogy én örökké egyedül fogok felébredni.. Maximum pár kutyával vagy macskával fogok együtt élni.. De ez annyira depressziós cucc, hogy inkább minden nap felhajtok egy kicsit, hogy jól érezzem magam. Kell egy kis alapozás anélkül az életem nem áll másból, mint fájdalomból és kesergésből.
A szívem olyan hevesen kezdett el kalimpálni, hogy egy pillanatra azt hittem helyben szívrohamot kapok. Annyira elszoktam, már ettől az érzéstől, amit csak ő volt képes előcsalogatni belőlem hogy minden egyes szívdobbanásomtól egy kicsit megijedtem. Persze ezt nem mutattam ki hülye lettem volna. A csókja úgy térített észhez, mintha valami villámcsapás lett volna. Hálát adtam az égnek azért, hogy ma este pont egy bárba terelt minket vagy mi.. A lényeg, hogy együtt vagyunk és nem is akárhogy.. Még ha csak egy éjszakára is.. Ez már egy kezdet.
- Veled akár a világ végére is elmennék. - Suttogtam, miközben picit levegőhöz próbáltam jutni, mert annyira belemerültem a csókunkba, hogy szinte levegőt is elfelejtettem venni. Nem tudom, hogy most hova akar menni.. Hogy ez valami hülye próbálkozás arra, hogy épségben hazajuttasson.. Mondjuk nem úgy tűnik.. Abban nem lenne ennyi elszántság.. És érzelem. Azt csak egyszerűen megtenné ez sokkal többről szólt, minthogy elérje azt, hogy hazavigyen. Ha pedig ez is lenne a célja onnantól kezdve, hogy betette a lábát a házamba nem engedném el egy pillanatra sem. Soha többet. Egészen addig, míg meg nem bocsát. Ha kell még ki is kötözöm az ágyhoz.. Hmm, milyen szépen díszíteni az ágyamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Black Forest pub

Vissza az elejére Go down

Black Forest pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Patkányok kódexe
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához