welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sunset Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7do you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 17.01.16 22:45

Igen megnyugodhatsz. - mosolyodok el haloványan. - Te még fel is szoktál tölteni feltéve, hogy nem éppen a "véremet szívod", és próbálsz rávenni valamire erőteljesen. - teszem még hozzá egy vigyorral. A tények azok tények, és a tény az, hogy Chloe általában jó hatással szokott lenni rám, de valamikor tényleg egy kicsit le tud szívni, mint amikor minden áron bulizni vagy piálni akar elrángatni. Ráadásul a mai nap végére biztosan hullafáradt leszek, de ez most olyan program, amit én is szerettem volna, mert szeretnék Chloe-val lenni.
- Biztos vagyok benne, hogy van más is, de én vagyok az egyetlen aki be is meri vallani Neked. - cukkolom egy kicsit a lányt. Tudom, hogy sose fog lekattani a témáról, hogy ilyen vagyok, de valahol mélyen úgy érzem, hogy talán még szereti is ezt bennem.
- Ha nem haragszol meg akkor ezt azért el is várom. - szólok megjátszott komolysággal a szavai hallatán. Kicsit fura belegondolni, hogy mi lenne, ha tényleg beindulna esetleg a karriere. Vajon még akkor is lenne rám ideje vagy egyáltalán még barátok lehetnénk utána? Én bízom benne, hogy így lenne, hisz nehezen tudom elképzelni Chloe-ról, hogy egyik napról a másikra megszakítja velem a kapcsolatot, hacsak nem teszek valamit én is ezért.
- Igen azt én is láttam. - nevetem el magamat halkan. - A legfájdalmasabb az benne, hogy manapság tényleg így van sajnos. - folytatom tovább, de immár lemondóan megcsóválom a fejemet is hozzá. A szomorú tény az, hogy ez tényleg így van. Néha úgy vagyok vele, hogy tényleg megérettünk a tömeges kihalásra, és ehhez nem kell más, minthogy fényes nappal végigsétáljak az utcán és szemügyre vegyem a többi embert magam körül...
- Nem csak a tényeket közlöm veled. - vörösödöm el hirtelen. Azt hiszem, ebből sose fogok kigyógyulni pedig most már aztán tényleg mindent láttam Chloe-ból, amit csak lehetett. - Mindig engem kérdezel, pedig tudod, hogy úgyse tudok dönteni, hisz rajtad minden remekül áll. - mosolygok rá szégyellősen.
- Nahát, hogy én erre nem is gondoltam még. - vonom fel gyanakvóan a szemöldökömet. - Remélem nem ez volt az igazi ok, amiért elhoztál ma ide. - teszem még hozzá, amikor Chloe a rá jellemző 1000 wattos mosollyal felém fordul. Persze sejthettem volna, hogy van valami ilyesmi hátsó szándéka, de még így se tudnék igazán dühös lenni rá emiatt, még ha nem is lelkesedem az elképzelésért.
- Igen az. - mosolyodom el zavartan. - DE te is tudod, hogy a barnák a gyengéim, ráadásul bár nem rétek túlságosan a lányokhoz, de mivel most is egy gyönyörű, csinos lánnyal vásárolok együtt, nem hiszem, hogy túlságosan díjaznának bármilyen ismerkedési kísérletet, hacsak nem túl szabados természetűek. - felelek diadalittas mosollyal az arcomon. - És amúgy sem örülnél, ha bárkivel is "osztoznod" kellene rajtam. - toldom még meg egy lapáttal a mondanivalómat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 01.02.16 7:15

- Ez pedig nagy bátorságra vall. - Nevettem fel halkan. Mármint az tény, hogy leginkább nem olyan társaságban logók, ahol könyvmolyok vannak, sőt nem is igazán láttam még olyat, hogy bárkinél könyv is lenne, hiszen a haverokkal nem könyvklubba szoktunk járni, hanem szórakozni. Neki a szórakozás azt jelenti, hogy neki áll olvasgatni, addig nálam azt jelenti, hogy szétcsapom magam egy kemény, pörgős, ivós buliban.
- Nyugi, esküszöm, hogy te leszel az első. - Még mindig ezzel a kitalált gondolattal vagyunk el, de azt már biztosra veheti, hogy ha úgy adódna, akkor nem felejteném el, nem cserélném le. Ha pedig a most említett karrierem ténylegesen beindulna, akkor tény, hogy kevesebb időm jutna rá, túlságosan elfoglalt lennék, de igyekeznék rá is időt szánni.
- Végül is az a jó a mai világban, hogy még mi is simán el tudnánk dönteni, hogy mik szeretnénk lenni. Meggondolhatjuk még magunkat a neműnkkel kapcsolatban. - Igyekeztem komoly képet vágni hozzá, de legszívesebben nevetnék rajta. Valahogy nem tudom magam pasiként elképzelni, ahogyan őt sem nőként. Szerintem tökéletesek vagyunk úgy, ahogyan vagyunk most.
- Oh, édesem! Olyan aranyos vagy, hogy még mindig képes vagy elpirulni miattam. - Finoman végig simítottam arcán, hiszen tényleg annyira aranyosnak találom ilyenkor, mikor elpirul.
- Azért kérdezlek mindig téged, mert tudom, hogy tőled őszinte választ kapok. - Még akkor is, ha legtöbbször a válasza ugyan úgy hangzik: Rajtad Chloe minden jól áll.
- Ez most hirtelen jött ötlet volt, mivel vásárolni jöttünk ide, de miért is ne köthetnénk össze a kellemest a hasznossal? - Avagy miért nem üthetnénk két legyet egy csapásra? Nem akarok kerítőt játszani, na jó, egy kicsit azért mégis, hiszen már igazán rá férne, hogy legyen valakije.
- Ha jól értem, akkor eddig azért nem csajoztál, mert azt hiszed, hogy nem örülnék annak, ha osztozkodnom kellene rajtad? - Eleinte biztosan féltékeny lennék, hogy nem sajátíthatom ki Timurt kedvem szerint, de szép lassan bele tudnék törődni, ha látom, hogy boldog azzal a bizonyos lánnyal az oldalán, aki nem én vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 07.02.16 22:18

- Tény. Márpedig ez ismerve a haragodat keveseknek adatik meg. - mosolyodom el szelíden Chloe szavaira. Na igen tőle az olvasás tényleg elég idegen,a hogy a baráti köre 99%-tól is amennyire én tudom, a maradék 1% pedig legjobb tudomásom szerint én vagyok. Mindig meg is kapom Chloe-tól, hogy a legnagyobb örömömet az olvasásban lelem, ami nem teljesen igaz mivel vele is legalább annyira szeretek időt eltölteni, mint a kedvenc könyveimmel. Arról nem is beszélve, hogy néha kicsit kevesebbet is akadékoskodhatna, mert a "szeretett könyveim" már nemegyszer megmentették az irháját, az egyetemről való eltávolítástól, amikor felbukkant nálam, hogy segítsem ki egy kicsit ebből vagy abból a tárgyból...
- Nos ezzel igazán sikerült megnyugtatnod a gyöngice lelkivilágomat, nagyon hálás vagyok érte. - A kezeimet japán módra összeteszem, és finoman egyenes derékkal meghajlok előtte a "hálám" jeléül. Egy kis bolondozás mindig belefér, ha rólunk van szó. Mindenesetre tudom, hogy nem felejtene el teljesen, ha esetleg beindulna a karrierje, és híres ember vagy mi a szösz lenne belőle. Talán még hálás is lennék, hogy kevesebbszer próbál meg inni ráncigálni, és több időm jut a tanulmányaimra hétvégén is.
- Igen. De én azt hiszem tökéletesen meg vagyok elégedve a nememmel, és amennyire ismerlek te is. Amúgy is elég nehéz lenne téged fiúnak elképzelni. - nevetem el magamat halkan a válaszán. Pedig igazából sírni kellene, hogy ez egyáltalán valakiben felmerülhet, mint lehetőség. Na mindegy. Szabad országban élünk...Ha valaki úgy dönt, hogy inkább a másik ligában játszana akkor lelke rajta.
- Igen, mert mindig teszel róla, hogy elpiruljak. - felelek neki szégyellős hangon, és ha lehet, még jobban elvörösödöm, ahogy megcirógatja az arcomat. Kellemes érzés, amikor ezt csinálja, valahogy mindig valami melegség tölt el ilyenkor.
- Igen. Ez az őszinte véleményem, de nem érzed kicsit egyhangúnak, hogy a véleményem már évek óta változatlan. - mosolyodom el erőtlenül, de kedvesen, ahogy a lányra pillantok.
- Értem. Tehát megint működésbe lépett a Chloe-féle híres kombinatorika, amely rögtönzött párkereső szolgáltatásokat nyújt. - nevetem el magamat halkan. Choe néha tényleg rosszabb tud lenni, mint egy kerítőnő. Persze hálás vagyok, hogy segít, csak néha tényleg kissé zavarba ejtő, hogy szemlátomást a legjobb barátomnak kell nekem lányt halásznia, mert én úgy néz ki képtelen vagyok arra, hogy ez véghez vigyem...
- Akár ez is lehet egy magyarázat, de a tény az, hogy a legutolsó "majdnem-barátnőmet" is képes lettél volna beinvitálni egy édes-hármasba ha szimpatikusnak találok, tehát ha akarnál tudnál rá módot találni, hogy osztozkodj rajtam. - nevetem el magamat ismételten. Persze viccnek szántam a dolgot, és remélem, hogy Chloe is venni fogja még annak ellenére is, hogy arra az estére emlékeztetheti, amire engemet is. De én azt hiszem ezen már túlléptünk szóval akár viccnek is vehetjük ezt. Meg aztán h a lány nem pattant volna meg, akkor ki tudja mi történhetett volna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 08.03.16 11:18

Halkan elnevettem magam Timur szavait hallva, de most mégsem fűzök hozzá semmit sem. Nem akarok ám mindig belé kötni, ezért jobbnak látom, ha nem kommentálnom a dolgot a továbbiakban. Mert ha valaki, akkor az Timur, aki tudja, hogy nekem mindenről van véleményen és nem félek kinyilvánítani.
- Ugyan, semmi szükség a hálálkodásra. - Jobb kezemmel legyintettem egyet, mielőtt elnevettem volna magam Timur műsorát látva. Az már biztos, hogy tudja, hogy hogyan kell engem megnevettetni. Ez is csak azt mutatja, hogy a barátságunk során eléggé sikerült neki kiismernie, sőt meg merem kockáztatni, hogy kizárólag ő az, aki valójában ismer, és tudja, hogy milyen is vagyok. Mások csak a külsőm miatt kíváncsiak rá, de Timurt a személyiségem is érdekli.
- Én tényleg tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, aminek születtem, de egy kicsikét elszomorít a tudat, hogy soha sem fogsz a legjobb barátnőm lenni. - Ismét elnevettem magam. Nem gondoltam ám komolyan, Timur számomra tökéletes úgy, ahogyan van, de azért mégis támogatnám, ha másként döntene, hiszen erre valók a barátok.
- Pedig, ha tudnád, hogy nem csinálom mindig szándékosan. - Ezek szerint, jobb lenne, ha nem kérném ki a véleményt azokról a fehérneműkről, amiket kinéztem magamnak, mert elképzelhető, hogy zavarában olyan fog lenni a feje, mint egy nagy, érett paradicsom.
- Most, hogy így mondod... Talán legközelebb egy olyan pasival kellene jönnöm vásárolni, aki kritikusabb, ha rólam van szó. - Habár semmi pénzért le nem cserélném a mostani partneremet, hiszen látszólag nem olyan nagy szenvedésnek éli meg a velem való vásárolást, mint a legtöbb pasi tenné.
- Így is lehet mondani. Viszont, ha szeretnéd, akkor csinálhatunk olyat, hogy kiszemelsz egy csinos lányt, én pedig összebarátkozok vele és úgy nem lesz ciki, ha bemutatlak neki. - Szóval így a lányra sem rontunk ajtóstul. Csak én érzem úgy, hogy egészen működőképes lenne az ötletem?
- Ígérem kimaradok a szexuális életedből, ha végre sikerül valakit becserkészned. - Vele együtt nevetek, és valahogy nyugodtsággal tölt el, hogy a történtek után képesek vagyunk ennyire felszabadultan beszélgetni. Ezek szerint már mindketten túl vagyunk a történteken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Timur Theodor Volkov
Hozzászólások száma :
198
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 01.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 12.03.16 14:23

Együtt nevetek Chloe-val hisz mi ketten gyakorlatilag mindig ezt csináljuk egymással. Néha kicsit mérgelődöm, hogy mindig talál rajtam valami fogást, de hogyha őszinte akarok lenni, akkor igazából szerintem sokszor már hiányozna is ez nekem hisz körülbelül ez nekünk olyan, mint a barátságunk egyik alapköve. Egyszerűen elképzelhetetlen lenne enélkül a kiegészítés nélkül.
- Azért nem hagyhattam szó nélkül az értékes segítségedet. - kacsintok még rá cinkosan mielőtt felemelkednék a "tiszteletteljes" hajlongó testhelyzetemből. Sok ide ismerjük már egymást tudom, hogy az ilyesmi mindig meg szokta nevettetni. Én pedig szeretem látni, és hallani, amikor nevet, és boldog. Jól eső érzés, hogy ha tudom, hogy ehhez én is hozzáadtam valamit, hogy Ő boldog lehessen. De hát ezért vagyunk barátok nemde?
- Nos nekem már így is a legjobb barátnőm vagy szóval az én vágyálmom már teljesült, és nincs miért szomorkodnom. - vigyorogtam Chloe válaszára. Nos szerencsére gy néz ki, hogy egyikünknek sem kell attól tartania, hogy a másik hirtelen nem-váltásra szánná el magát. Én valahogy sose tudnám megszokni a magam részéről, de ez én vagyok természetesen.
- Tudom, ahogy én sem akarok soha szándékosan elvörösödni, vagy átváltani szégyellős üzemmódba. - mosolyodom el szelíden. Tisztában vagyok Chloe adottságaival, de valahogy még így is képes mindig zavarba hozni hiába láttam belőle már mindent, amit egy férfi láthat egy nőből.
- Majd légy szíves szólj, ha találtál bárhol is ilyen férfit. - nevetem el magamat halkan a lány válaszára. - Mert ebben a dimenzióban nem fog menni. - intek felé figyelmeztetően az ujjammal. - nos igazából valószínűleg biztos találna olyat, aki kritikusabb lenne vele, mint én, de azok általában azok a tuskók, akik mindenkinél tökéletesebbnek hiszik magukat, úgyhogy valószínűleg nem lenne hosszú életű az a vásárlás, Chloe természetét ismerve.
- Jajj Chloe. - temetem egy pillanatra a kezeimbe az arcomat. - Hagyjuk szerintem ezt most. Azért vagyunk itt, hogy neked vegyünk ruhákat, nem pedig azért, hogy nekem keressünk barátnőt. - mosolygok rá kedvesen. - Amúgy is arról volt szó, hogy a mai napra csakis a tiéd vagyok. - hívom fel az egyezségünkre a figyelmét. Biztosan működne az ötlete - na jó egyáltalán nem biztosan, de most tényleg nem érzek ehhez nagy affinitást. A mai napomat tényleg inkább vele szeretném eltölteni.
- Ígérem, ha egyszer összeszedek valakit, és úgy érzem majd, hogy lapos vagy nem izgalmas a szexuális életünk, akkor te leszel az első, akit felkeresek. - emelem fel a bal kezemet mintha csak egy esküt tennék. Jó dolog, hogy erről ilyen nyíltan beszélgethetek Chloe-val, hogy őszinte legyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 28.03.16 11:38

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 18.07.16 13:27

Kora reggel van, s már fut, mint ahogy a szokása. Most a közeli Sunset park a kiválasztott helyszín, hogy jól induljon a napja. Lassú tempóban kocog a területen, mikor a távolban megpillant pár csövest, akik borogatják ki a kihelyezett kukákat, hogy találjanak benne némi élelmet. Mint a rend őre nem tud elsiklani e tény fölött, így arra veszi az irányt. A csövesek észreveszik, hogy kifejezetten felé indul egy személy, így a gyors elszelelést választják. Utánuk sprintel, azonban egy beláthatatlan helyen valami váratlan történik vele. Valakinek nekimegy izomból, s mivel van benne kiló így nem biztos, hogy az a illető a talpán marad. Lardon körülnéz, azonban szem elől téveszti a kiszemelt csövest. Káromkodik magában egyet, miközben elhúzza a szája szélét. Tekintete ezután maga elé néz, mikor meglátja azt, akinek nekifutott.
- Bocsáss meg! Nem volt szándékos, én a csövest akartam elkapni. – magyarázza el a helyzetet, miközben pillantásával megvizsgálja a nőt.
- Esetleg kárpótolhatlak valamivel? – érdeklődik a vad külsejű amazonnál, de ítéli el elsőre. Nem szokása, hiszen az embert a tetteik határozzák meg. Végezetül úgy dönt, hogy kivárja a másik válaszát, s csak azután tér vissza a futáshoz. Meg kell győződnie arról, hogy nem sérült meg súlyosan az ütközéskor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 19.07.16 1:07Lardon & Alice


M

a sem jött össze az alvás, gyűlölöm a határidős munkákat, én gürizek, a nagyseggű picsa meg learatja a babérokat és persze ez alatt a nagy lóvét értem, én meg pisloghatok, hogy miből fogok megélni. Ha félre tudnék tenni, saját galériát nyitnék, de hát, már honnan és miből is tudnék? Mindent lenyúl, a maradékból, amit nekem oda vet, inkább csak a saját kis kényelmem van meg. Nem tudom mikor jutottam oda utoljára egy jót gyújtogatni, de úgy tényleg, már hiányzik a tűz pusztító ereje, a hangja, az illata és az érzés, ami olyankor elönt. Ah, ma reggel itt van a hárpia, miért nem tudott kényelmesen a seggén maradni? Ilyenkor nem gyújthatok rá a műtermemben, ki kell mennem hátra abba a koszos, retkes sikátorba a kávémmal. Végig még lebotorkálok, a lépcsőn ezen fortyogok, szeretem az ablakomban ülve nézni a napkeltét, de ez most mindent elrontott. Lassan már mozognak az emberek az utcákon én meg egy rohadt sikátorban kávézom és cigizem, ah, csak felbosszantom magam rajta. Nem vittem le az egész dobozt, csak egy szálat, majd később még kilógok, de most elég lesz egyelőre ez is. Lettem a bögrém egy szilárd pontban és próbáltam rágyújtani, de vacakolt, az öngyújtóm, épp éktelen káromkodásba kezdtem volna, amikor valaki alaposan belém rohant. Oly annyira, hogy a földre estem, és lehorzsoltam a tenyerem és a térdem, de nem az a legrosszabb, eltört a cigim! Kettőbe baszki! Ha szemmel ölni lehetne, a tag már rég alulról szagolná az ibolyát!   - Persze! Adj egy másik szálat! - Tápászkodtam fel dühösen, nem elég, hogy fáj is, és kissé kiserkent a vérem is, de eltört az egyetlen szál cigim amit lehoztam… Ezentúl dobozostól jön velem!  Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sunset Park 19.07.16 7:30

Mikor a másik feláll, akkor tudja igazán megnézni, hogy milyen súlyos sérüléseket okozott neki. Látja a horzsolást, sőt a vére szintén kiserkent. Mivel bocsánatot kért már először, így tovább lép. Gyors gondolkozás után a legközelebbi dohányárusra gondol.
- Gyere sétáljunk egyet és megkapod a szálad. – hangzik a válasz tőle, s ha a másiknak nincs ellenére a dolog, akkor a közeli dohányoshoz viszi. Itt aztán minőségű márkák találhatóak, természetesen aranyáron. Rámutat a kezével azokra, aztán így szól a társaságához.
- Válassz egyet! – mondja felé, s ha sikerül döntenie, akkor az árustól megveszi azt a márkát, legyen az a legdrágább. Van Lardonnál pénz, azonban ő cseppet sem dohányszik. Ő rendszeres sportolásnak a híve. Mikor kezébe kapja a doboz cigit és az öngyújtót, akkor mindkettőt átnyújtja a vad nőnek, hogy a dühös magatartásból visszavegyen.
- Tessé, itt a szál cigid. – ejti ki a szavakat a nő felé, miközben Lardon ránéz az órájára. Egyelőre nem sietős neki, maximum sokkal tovább dolgozik a munkahelyén. Általában mindig időre megy, s sosem késik, de ha ilyen esetek vannak, akkor fennáll a kockázata. A mobiltelefonját előveszi, s betelefonál a munkahelyére, hogy picit késik. Elpakolja a mobilt, s várja a nő reakcióját, hogy mit fog tenni ezután? Vagy tovább fog itt neki rimánkodni, hogy mit csinált? A hosszú hallgatást végül a férfi töri meg.
- Még egyszer sajnálom az esetet, s a doboz cigivel és az öngyújtóval kárpótoltalak a téged ért veszteség miatt. Ugyan a sérülésed ott van, de ha szeretnéd, akkor az otthonomban elláthatom azt is. Ám nekem menni kell dolgozni. – magyarázza el a társaságának, miközben elmélkedik magában. Bemutatkozni nem szándékozik a másiknak, mert nem hinné, hogy többször látná.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sunset Park

Vissza az elejére Go down

Sunset Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához