welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

A kezdetek kezdete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Kath

Vendég


TémanyitásTárgy: A kezdetek kezdete 10.11.12 22:08

[
A Kezdetek Kezdete

Az alaptörténetünk bár eltér a sorozattól, sok elemét meg is tartottuk. Hagy meséljem el:
Elena Gilbert 18 éves felnőtt lány, nagymamájával élt... mígnem egy napom holtan találta szeretett szülőjét, (mivel a szülei nem akarták). Arra sarkalta magát, hogy ide Mystic Fall'sba érkezzen. Ez így is történt. Történetünk első fontos eleme tehát, hogy Elena ide érkezik.
De nem csak ő érkezik meg a pici városba. Ekkor tájt telepednek haza a Zack bátyjukhoz, a Salvatore fivérek. A nagy nőcsábász Damon Salvatore két okból érkezeik ide, az egyik, hogy kövesse vámpír öccsét Stefant, a másik, meg hogy megtalálja a régi szerelmét Katherine Piercet. Stefan és Damon beköltözik Zack bácsikájukhoz és ekkor még nem is tudják, hogy régi szerelmük, Katherine őket követi. Bár Ms. Pierce sejti Stefan miért jött ide, azt még mindig nem tudja, hogy a bátyja miért is követi az öcsköst. A hasonmás sok kérdésre adna választ, de mivel még sehol nem is láttak egy Petrova utódot sem, így ez kivan zárva. Ám mi van ha egy Mystic Fall's-i kis bárban, a bizonyos Grillben a két hasonmás összetalálkozik?...
De ez már csak az idő kérdése.
Sok Mystic Fall's-i lakos is történetünk hőse lesz, sőt már azok is. Az idén végzős osztály két nagy üdvöskéje a boszorkány Bonnie Bennett és az örök mozgó, csodás szőke kislány Caroline Forbes. Ők a nagy barátnők, akik már most sem élnek "fehér" életet. Bonnie nagyon nagy hatalmú boszorkány leszármazottja a bizonyos Emily Bennetté, aki Katherine régi szolgája volt egy adósság törlesztése következtében. Természetesen, itt is közre játszik majd a huza- vona: vajon kihez pártol majd a boszi? De ez is csak az idő kérdése!
Lépj be ebbe a teljesen új világba, ahol te írhatod a törvényeket, és a szabályokat. Építs bimbózó kapcsolatokat és készíts ördögi terveket! Majdnem minden rajtad múlik![/justify]

[center]http://vampirekezdetek.hungarianforum.com/
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Kath

Vendég


TémanyitásTárgy: A kezdetek kezdete (Vámpírnaplók&Alkonyat) 19.11.12 19:54

A Kezdetek Kezdete

Az alaptörténetünk bár eltér a sorozattól, sok elemét meg is tartottuk. Hagy meséljem el:
Képzelj el egy olyan világot ahol Edward nagy mosollyal veregeti Damon Salvatore vállát. Vagy hol Bella éppen Katherine Piercetől kér segítséget. Bizony ilyen létezik már!
A történetünk egy kicsit eltér a rendes változattól, de bemutatom nektek itt, hogy mi a lényeg:

Elena Gilbert 18 éves lány, aki most vesztette el a nagymamáját. Egyke gyerek létére Mystic Fall’sba érekezik és itt próbál rendes életet élni.

Eközben: Phoneixből távozó Bella apjához költözik Fork’sba, ahol is tovább folytatja az iskolát, vajon úgy, mint a filmben megpillantja Edwardot, és a fiú meg is menti vajon őt? Gyere és irányítsd te a könyvek és a sorozat, na meg a film történetét, majdnem minden csak rajtad múlik.
A szereplők változatlanok, rengeteg a cannonunk és van pár keresettünk is.
Lépj be ebbe a teljesen új világba, ahol te írhatod a törvényeket, és a szabályokat. Építs bimbózó kapcsolatokat és készíts ördögi terveket! Majdnem minden rajtad múlik!

http://vampirekezdetek.hungarianforum.com/
Vissza az elejére Go down

A kezdetek kezdete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Kezdetek Erdeje
» [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Társoldalak :: Társoldalak :: inaktívnak tűnő oldalak-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához