welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Encore Beach Club 20.11.12 13:34


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 10.12.12 18:24

Alexey


-Baba, tíz perc és te jössz! - Vágja át magát a fű mámorító ködén keresztül Stewie szaggatottnak hallott, és tompán érzékelt hangja. Még szerencse, hogy diszkrét emberről van szó, és még mielőtt bejönne kopog, és nem ront rám ajtóstul. Az utolsó slukkot a stikában szívott füves cigiből - amit még a legutóbbi alkalommal Jonah dugott bele búcsúajándékként a melltartómba-, a hirtelen hang hallatán sikerül félre tüdőznöm mindez azonban ezer szerencsémre még nem adott elég okot arra Stewienek, hogy szélesebbre tárja az ajtót, mint az a kis rés, és hogy bejöjjön, hogy megnézze minden rendben van-e.
-Ahaaaa jóóó... - Válaszolom egy kis fázis késéssel, és mikor becsukódik az öltöző ajtaja, még egy utolsó pillantás erejéig visszafordulok az öltözködő asztalom tükréhez.
-Oké Vörzsi, annyira nem látszik, hogy be vagy tépve, mint a... szar... - Hajolok közelebb fátyolos szemekkel a tükörhöz, szinte teljesen lelassulva, majd két szerencsétlen, félre sikerült próbálkozás után megragadom öreg, hű barátom, Jack Daniels nyakát, és lehúzok belőle egy nagy kortyot. Csak egy kis feszültség oldás, de komolyan semmi több! Persze, visszatenni már nem sikerül a helyére, ezért csak egy gyermeteg hangon kiejtett "hupikával" átlépek a földön heverő kis üvegszilánk törmelékeken, és a földre ömlött pia maradványokon. Nahááát, pedig előbb még a kezemben volt! Kilépve -kisebb-nagyobb nehézségek árán tipegve el az ajtóig-, a szűk folyosóra, rögvest hullámzani kezd a padló, a falak és néhány szembejövő ember arca is, amitől elég morbidul néznek ki.
-Na végre, mi tartott ennyi ideig?
-Stewieeeee! - Kapaszkodok bele a vállaiba, így fúrva bele arcom a nyakába.
-Te betéptél? - Tompán érzékelem még, ahogy megragad a vállaimnál fogva, és eltolva magától, igyekszik a szemeimbe nézni.
-Nem is mondtad, hogy van egy ikertestvéred... - Horkanok fel egy elfojtott nevetéssel, és fejemet erőtlenül nyögve hátrahajtom, teljesen elengedve magam.
-Így nem állhatsz ki a színpadra... - Szavai hallatán csak elnevetem magam, aztán kitépve magam karjai közül, botladozva, és a falba kapaszkodva megindulok a színpad irányába, a lépcsőknél azonban kisebb akadályba ütközöm.
-Ki volt az a f*szrágó, aki ezt ideb*szta? - Kérdezem felháborodva, majd lerúgom lábaimról a cipőt, és hogy megkönnyítsem saját magam dolgát, elindulok négykézláb fel a hullámzó, hányingert keltő lépcsőn. , rejtett radarjaimmal mindvégig a mikrofont keresve, amit meg is találok egy állványon. Belekapaszkodva a fekete rúdba, húzom fel magam.
-Hellóóó Las Vegassssss! - Kiabálok bele a mikrofonba.
-Egy kicsit be vagyok tépve, de attól még mehet a buli! Nehogy azt higgyétek, hogy így nem tudok... - Aztán mintha a saját hangom megszűnt volna, már nem hallok semmit a fejemben történű fülsüketítő zúgáson, és a közönség összemosódott moraján kívül. Már a kép sem ugyanaz... Mindenki... a közönség... olyan... elmosódott és torz és... Az ujjaim egyszerre kezdenek el bizseregni, minkek következtében a mikrofon kiesik a kezemből, végig gurul a színpadon, le egészen a nézők közé, majd átadva magam a pia, gyógyszerek és fű okozta kábulatnak, én is utána "indulok", kivágott faként dőlve le a színpadról...

//bocsi a silány kezdésért :/ //
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 10.12.12 21:58

Futok a mozgólécsőn egy metróállomáson, azt hiszem valaki üldöz. Végigfutok a peronon és közben egy furcsa érzés tart hatalmában. Aztán hirtelen megállok, körülnézek, de nem látok senkit, érzem, hogy a torkomban dobog a szívem. Majd egy lökést érzek hátulról és ekkor szólal meg a telefonom éles csengőhangja. Hirtelen felülök és érzem ahogyan az izzadságcseppek végigfolynak a hátamon. Álom volt, csak álmodtam az egészet.
Ébredés után a legtöbb álom olyan, mint a molylepke üres gubója vagy a felhasadt borsóhüvely: megannyi halott váz, amelyen tombolva, de röpkén viharzott át az élet, és aztán kiszállt belőle.
Ránéztem az órámra, hajnali fél hármat mutatott. Ritka alkalmak egyike, hogy ágyban alhatok és most meg felzavarnak, pedig így is dupla műszakot húztam le.Mi orvosok büszkék vagyunk arra, hogy gyakorlatilag állva is tudunk aludni. Bárhol, bármikor. De ez hamis büszkeség, mert az az igazság, hogy 20 órányi kialvatlanság után ugyanolyan szívesen mész részegen munkába, akár orvos vagy, akár nem. Ezért nem meglepő, hogy a legnagyobb orvosi hibákat éjjel követik el, mikor mi orvosok büszkék vagyunk arra, hogy állva is tudunk aludni. Nemrég a közösségi büszkeségünkön csorba esett és megsértették az egónkat az új szabályokkal. A szabály megköveteli, hogy egész nap aludjunk az éjszakai műszakot megelőzően. De mint olyan, aki talán majd orvosi ellátásra fog szorulni, örülhet neki. De mikor a Nap felkel, felelősséget kell vállalnod azért, amit a sötétben tettél, és szembenézel a hideg és kegyetlen világossággal.
A telefonomért nyúltam, ami az éjjeliszekrényemen világítva táncol. Próbáltam valami emberi formát kölcsönözni a hangomnak, de nem jött össze, úgy mordultam a kagylóba mint valami felbőszült vadállat.
- Ajánlom, hogy haldokoljon az illető, de legalább a kezében legyen a feje.- Néha a legkisebb baromsággal is meg tudnak keresni, ráadásul nem én vagyok az egyetlen orvos a kórházban. Néha igazán tudnám értékelni, ha nem csak én lennék kiverve az agyból.
- Nancy, ezt már megbeszéltük, én sebész vagyok, a drogos esetek nem hozzám tartoznak.- Szegény Nancyvel kiabálok itt, pedig nem ő tehet az egészről, de sajnos én meg rosszul viselem ha felkeltenek.
- Jah értem, szóval legurult a színpadról, hát ez csodás. Máris a helyszínen vagyok.- Ezek szerint a mentősök nem tudtak vele mit kezdeni és otthagyták, jellemző.
Villámgyorsan magamra kaptam egy pólót és egy farmert, majd bevágtam magamat a kocsiba és a örült sebességgel a megadott címre hajtottam.
A bejáratnál legalább tíz percet fecséreltem el az életemtől, mert az a tokéletlen secus barom nem akart beengedni. Mire meggyőztem, hogy orvos vagyok felforrt az agyvizem. Bent sem volt jobb a helyzet, a tehetetlen tömeg
csak sodródott az árral, fogalmuk sem volt, hogy mit tehetnének a földön fetrengő csajjal. Amint a tulaj meglátott hozzám sietett és egy vastag borítékot nyomott a kezembe és közölte velem, hogy ez nem tudódhat ki és bla bla bla. Kiderült, hogy a fazon ismeri a nővért aki felhívott, a testvérének a felesége, és megkérte, hogy kerítsen egy orvost, mert kórházba nem vihetik, különben a zsaruk rászállnak a helyre.
[b]- Uram, én csak arra lennék kíváncsi, hogy mit fogyasztott a kis hölgy.[/b- Persze lövése sem volt, de az látszott, hogy szörnyű állapotban. Gyorsan szétoszlattam a bámészkodó tömeget és a női wc-be cipeltem a kábult csajt.
Kénytelen vagyok ledugni a torkán az ujjam, hánynia kell.

[Nem lett ez gyenge. Wink ]
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 09.02.13 21:02

( ÚJ JÁTÉK! )

George & Max

Késő este volt. Én mégsem a jól megérdemelt whiskymet töltöttem otthon, a szakadt kanapé egyik szétkopott sarkán, és nem is azért tartottam a klub felé, hogy csak úgy szórakozásképp néhány tabival vagy egy kis porral megízesítve az életet, élvezzem a feszes és kiéhezett bőr, fülembe sikító gyönyörét. Munka volt. Rohadtul utáltam az ilyen napokat, de a pénz-pénz, Frank a főnök, és ha azt mondja menjek, majd hülye leszek nem ugrani neki. Jobb a békesség. Pláne egy ilyen nagykutya támogatása a háttérben és igaz, addig örüljek amíg nem jár el a szája annak a hamvas kis szőkének, Frank lánya, akit kis híján már a liftben húztam meg, de talán pont ezért is volt hogy csak élveztem az életet. Ki tudja mikor szorul majd egy kötél a nyakamra?

Sötét volt az utca. Körbe a sok kikent-kifent luvnya, és nem mondom, hogy nem találtam közte olyat, akit bármikor szívesen, önként és dalolva, de ez itt most munka! Ezért is volt, hogy inkább csak előhúztam a farzsebemből a cigimet és a számba túrva egyet lobban a láng, mélyet szívtam bele és a fejem fölé engedtem a füstömet. Hogy a bejutás... Frank nagyvonalakban uralta az egész terepet, elég sok klubnak tejelt, kezében tartotta az egész negyedet, ezért most is mint mindig, csak egyetlen bólintás a szembe, és a batár állat már bontotta is a kötelet, hogy csak kis híjján fújva a pofájába a füstömet beléphessek a helyre.

Odabenn.. minden a szokásos volt. Semmi különleges, jó nők… a pia mámorító bűze, keveredve némi fűvel, és jobb híján.. én is nagyot szippantottam belőle. 3-as asztal.. Ennyi összvissz amit tudnom kell, ezért hamar be is lőttem a helyet, ahol egy kis taknyos, gazdag ficsúr gyereket tekergett körbe vagy négy ,darab nem is semmi szépség. Hogy hogy rühellem én az ilyen mocskos kölyköket!

- Frank küldött! – álltam meg előtte fapofával, egyenesen bele a szemeibe. Ismertem én a fajtáját! A pofája akkora, mint az isten, tisztában van vele, hogy bárkit megvehet kilóra, csak a szemébe kell néznem, de velem most kurvára rossz lóra tett. Mégis.. vártam. Először meg kell hogy erősítsen, mielőtt előhúznám a 20 darab minőségi port tartalmazó kis tasakot, és levágnám elé a kénye kedvére.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 14.02.13 18:13

Csak egy szokásos kedd este. Vagy ma már szerda van? A fasz tudja követni ezeket a rohadt napokat. Le van szarva. A lényeg, hogy éppen az Encore-ban vártam azt a csókát, akit a dílerem megkért, hogy szállítsa ki nekem a megrendelt adagot. Délelőtt ugyanis hosszú öt perces keresés után rájöttem, hogy nincs semmi a házban, amitől rendesen beállhatnék. Ha meg van is, akkor azt meg túl nagy fáradtság megkeresni. Minek strapáljam magam, ha egyszer vehetek újat is? Ezért hívtam Franket – jé, neki megjegyeztem a nevét – aki azt mondta, hogy leghamarabb estére tudja nekem szállítani az árut.
Türelmesen vártam hát az ismeretlen ürgét a hármas asztalnál. Szokásomhoz híven, most se maradtam sokáig egyedül. Négy nagymellű csaj szórakoztatott, miközben a pincérek öt percenként cserélték ki az üres poharainkat teli darabokra. Ilyen jó nőkkel nem szívesen beszélgettem volna sokáig alap helyzetben. Ha rajtam múlt volna, már tíz percnyi tiszteletkör után megdugtam volna az elsőt még itt a klub egy eldugott részén, de sajnos nem mozdulhattam a helyemről. Így nem maradt más, mint figyelmet színlelni, amíg ők dumáltak, miközben gyönyörködtem a szép nagy csöcsök nyújtotta kilátásban és fejben kiszámolni milyen sorrendben húzzam meg őket.
Éppen a mellettem ülő szőke száját térképeztem fel a nyelvemmel, mikor egy ismeretlen férfi hang szólalt meg. Miután kiszabadítottam a nyelvemet, felnéztem a faszira, aki az asztalunk előtt állt meg. Rögtön levágtam, hogy ő az akire vártam.
- Igyatok meg valamit a pultnál, mindjárt csatlakozok – Néztem a lányokra, majd a pénztárcámból elővettem két ezer dolcsis bankjegyet és az asztalra tettem. Vagy lehet, hogy volt az három is, nem tudtam megszámolni, mert amilyen gyorsan letettem, a latin bige mellettem máris felvette onnan és mind a négyen indultak az általam megadott irányba. Még pár pillanatig elidőzött a tekintetem a seggükön, mire hajlandó voltam az ürgére nézni.
- Ja, gondoltam. Pincérnek túl szakadt vagy – Néztem végig rajta csak egy pillanatra, majd felvettem a poharamat és ittam belőle egy kortyot. Tipikusan olyannak tűnt a csávó, aki ilyen helyen maximum egy italt árát lenne képes kiperkálni és kész. Csoda, hogy az őrök még nem dobták ki a sittről szabadult képe miatt.
- Remélem, elhoztad, amit rendeltem – Dőltem kényelmesen hátra, mert elég fárasztó volt folyamatosan felfelé nézni. A mondat végén, pedig ismét a számhoz emeltem a poharat. Már így is eleget vártam. Komolyan, ha nem a minőségi cuccokra utaznék, akkor már kerestem volna mást.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 19.02.13 22:17

Egy tapodtat se mozdultam amikor a négy kurva szinte szemvillanás alatt repülve rá a pénzre tornázta le magát a kölyökről és felmarkolva azt az átkozott ezrest, egyenként.. engem kikerülve tűnhettek el valahol a háttérben. Engem most perpill nem érdekelt. Sokkal inkább a kölykön tartottam a szemem, aki rendesen adta a faszfejséget, azt aki, de már meg se lepődtem rajta. Ahogy az se érdekelt amikor beugatott, emlékeztettem magam, hogy ez itt most üzlet, és ha bármikor máskor is egy pillanat alatt törtem volna rommá azt a vigyorgó balfasz képet, most rendesen tűrtőztettem magam.

- Nem. Azért vagyok itt hogy a fancsali képedet bámuljam. – tettem hozzá csak enyhe fintorral és a kabátom belső zsebéből kitúrva az egyik kisebb csomagot hajítottam le neki az asztalra, miközben másik kezemmel kihúztam a számból a cigimet. Nem vagyok a rohadt szolgája, hogy neki nyaljak, ha kell neki, fogja meg és nyaljon bele, ellenőrizze, hogy minőségi árut forgalmazok, nem holmi porcukros szemetet.


JÁTÉK ZÁROLVA!
(ha mégis előkerülnél, értesíts pm-ben! Wink )


A hozzászólást George Andrew Goodwin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 31.03.13 3:56-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 31.03.13 3:51

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 23.04.13 12:13

A zene továbbra is Very Happy

Helena Nina Lemmer

Az egyik üveg követte a másikat. Helyesbítek, az első még jó félig volt az utánpótlás már is ott volt az asztalon. Ezt a bánásmódot azt hiszem megtudnám szokni. De, áh... Elsősorban ellustulnék. kettő, ami túl könnyen jött az túl könnyen is megy... De most semmire se szeretnék gondolni. Azt hiszem minden adott egy görbe estéhez. Természetesen a szálloda legfelső emeletéről kellett elvánszorognunk a medencéig. Ami nem volt könnyű, sem egyenes. Liftbe szállni valahogy senki sem akart, mert már így is kellőképpen forog velünk a világ. Talán nem kellene odabent is mindent felkavarnunk. Nem vetne ránk túl jó fényt és ez így most pont jó. Tudom, hogy a két hölgyemény, majd úgy is a segítségemre lesz az oldalamon ha szépen kérem meg őket. Mindenben... Már pedig az ilyenkor különösen jól megy. Csak ne fecsegnének annyit. Mintha legalább is figyelnék. Figyelek én... Látom, hogy mozog a szájuk, csak nem nagyon fogom, hogy miről is beszélnek. De az most nem is lényeges. A lényeg mindig kézzel fogható és megcáfolhatatlan. Akárcsak az, hogy ennek a két bájos teremtésnek mindene a helyén van és minden ott keres és gömbölyű, ahol kell és pontosan ott ahol én a legjobban szeretném. Valahol a medence közelében foglaltunk helyet egy asztalnál. Ennél pontosabban azt hiszem már képtelen is volnék behatárolni egy ilyen dolgot és valahogy most ez érdekel a legkevésbé. Egy újabb kört rendeltünk majd mindenki azzal foglalatoskodott, amiben igazán örömét lelte. Nos, én még keresem ezt a dolgot. Különös, de olyan hiányérzetem van... Kényelmesen hátradőlve egy pohárral a kezemben kezdtem behatárolni bizonyos dolgokat. De mégse... Valahogy nem igazán tudok felrázni a két hölgyemény jelenléte. Oké, persze néhány üveg után én is szemügyre vettem, amit akartam. De kérdés, hogy akarnék-e még ennél is többet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 23.04.13 21:47

Nincs is jobb, mint újra találkozni a gimis barátnőkkel és csapni egy csajos estét. Nálunk ez már hagyomány lett, hogy minden hónapban találkozunk egy kis pletyka partira és ha ezzel megvagyunk bele vetjük magunkat a féktelen szórakozás örömeibe. Hatalmas lelkesedéssel meséltem nekik Ryanről az álompasiról. Szinte már ódákat zengtem róla, hogy milyen sármos és mennyire egymáshoz illőek vagyunk. Hiába is akarták bizonygatni nekem, hogy ő is csak pasiból van és minden pasi ugyanolyan és ne éljen bele magam már a kezdetekkor ennyire, mert csak nagyobb csalódást fog számomra okozni. Minden hiábavaló volt, képtelen voltam nekik hinni, hiszen én ismerem és nem akarom elhinni róla, hogy tényleg képes lenne megbántani. Nem, Ryan nem olyan férfi! Ott mindenki előtt bizonygattam az igazamat, de majd idővel mindenki belátja, hogy mekkorát tévedtek. Minden barátnőm elment a tánctérre, én pedig elindultam a bárhoz még egy italért, mielőtt csatlakoznék hozzájuk. Már visszafelé igyekeztem kezemben a martinimmel, mikor megláttam Ryant. Először nem akartam hinni a szememnek, két olyan nővel vette körül magát akiken látszik, hogy bármire kaphatók. Most esett csak le, hogy mennyire naiv voltam, hogy megbíztam benne. Tényleg nem akarom elhinni, olyan kedves volt velem, azt hittem ennél többet jelentek neki, de úgy látszik megkapta tőlem amit akart és most másokat szándékozik becserkészni. Egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni, oda mentem hozzá és üdvözlésképpen az arcába öntöttem az italomat.
- Hogy te mekkora egy szemét dög vagy! Remélem elégedett vagy magaddal! - Az üres poharat lecsaptam az asztalra, majd hátat fordítva neki elindultam mindegy bármerre csak ne keljen most látnom. Hogy lehettem ekkora idióta? Elhittem minden szavát és hogy sosem fog nekem fájdalmat okozni, akkor ez most még is mi volt? Hatalmasat csalódtam benne, fel tudtam volna robban dühömben.ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 26.04.13 0:59

Tudom, hogy hibát követek el és hogy ez nem egy megbocsátható bűn. Miért? Mert én nem vagyok rá képes. Voltak pillantok, percek, órák amikor azt hittem, hogy megtudok változni, sőt még képes voltam ezt el is hitetni magammal. Aztán be kellett látnom, hogy tévedtem. Méghozzá óriásit. Csak, hogy ez úttal ebből a tévedésemből nagyon nem találom a kiutat. Nem tudok válaszokat, nem tudom megmagyarázni, mert erre egyszerűen nincs magyarázat. Nem megy. Annyiszor próbáltam már ezt eljátszani mással és mással. Most már tudom, hogy nem az ő hibájuk volt, hogy nem tudtak nekem megfelelni, hanem egyedül csakis az enyém. De aztán egy napon minden megváltozni látszott. Bízni kezdtem abban, amit éreztem. Akkor is tudtam, annyira éreztem, hogy nem kellene ezt tennem magunkkal. De túl jó volt vele, ahhoz hogy véget tudjak vetni neki. Meg sem érdemeltem és ő sem, hogy ezt tegyem vele. Egy mocskos szemét állat vagyok, tudom. Ahogyan azt is, hogy én már nem tudok megváltozni. Próbáltam... Mellette azt hittem ,hogy menni fog. Vele egyszerűen más embernek éreztem magam. Közben a fenéket vagyok én más. Legalább is a történtek nagyon ezt akarják bizonyítani. Itt van ez a két nő és ha akarom, akkor két perc múlva már három áll a rendelkezésemre, de mégsem tudják ugyan azt visszaadni nekem, amint Nina adott. Képtelen volnék ezek után még egyszer a szemébe nézni. Talán érzi is, hogy kerülöm. De csak mert nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy tényleg ne bántsam meg. Megígértem...
Nos, azt hiszem ő megtalálta a módját. Nem mondom, megérdemeltem amit kaptam. Sokkal többet is megérdemelnék és ez úttal nem hagyom ezt ennyiben. Felpattantam addigi helyemről és a nyomába eredtem. Még fogalmam sincs mit szeretnék tőle vagy hogy egyáltalán mit tudnék mondani neki. Egyszerűen csak elkaptam a karját és ismét szembefordítottam magammal. Képtelen voltam akár csak egy szót is mondani neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 26.04.13 2:42

Netalán rá van írva a homlokomra, hogy: bárki átverhet, mert túl naiv vagyok és minden férfi nemű egyedben feltétel nélkül meg tudok bízni? Mert eddig még mindenkitől ezt kaptam vissza, hiába is hitegettem magamat azzal, hogy Ryan más és sosem tud megbántani. De ami az egészben a legrosszabb, hogy pont az ő szájából is ugyan ezt hallottam vissza, nagyon meggyőző volt még az előtt, hogy leszedte rólam a bugyimat. Bedőltem neki, megkapott és úgy dobott el magától, hogy még annyi bátorsága sem volt, hogy megmondja csak egy éjszakára kellettem neki. Úgy látszik jó vastag a pofáján a bőr, mert még nem is olyan rég kéz a kézben sétálgattunk az utcán és azt hittem vele minden más lesz. Tévedtem, de hatalmasat. Gyomrom össze szorult már csak a látványtól is, hogy két mindenre kapható nőszeméllyel veszi körül magát. Komolyan ez kell neki a műanyag nők? Mert az már biztos, hogy azokon a nőkön semmi sem eredeti az már biztos. Tudom nem fogadtunk egymásnak hűséget, de azért elvártam volna tőle, hogy legalább annyit mondjon hogy vége, bár ha jobban bele gondolok még valójában el sem kezdődött közöttünk ez a kapcsolat, csak én loholtam bele magam ebbe az illúzióba. Annyira mérges voltam rá, hogy muszáj volt képen öntenem az italommal, azután pedig minél gyorsabban el szerettem volna onnan tűnni, mert nehezemre esett vissza tartani könnyeimet, el sem hiszem mennyire tud ez fájni. Tombolt bennem a düh és megbántottság, mikor megragadta karomat akkor végleg búcsút vett tőlem az értelem és helyett felváltotta a megbántottság. Túlságosan mérges voltam rá, elégtételt szerettem volna venni, ezért gondolkodás nélkül vágtam pofon.
- Még hogy nem fogsz sosem megbántani ugye? - Nem érdekelt, hogy most mindenki minket nézett, most semmi sem tudott érdekelni. Talán hangosabbra sikeredett a mondandóm, mint kellett volna, de teszek rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 26.04.13 3:22

Felképelt, én pedig nagyon is megérdemeltem. Nem ellenkeztem. Nem akadályoztam meg benne, csak hagytam hogy azt tegyen amit csak akar. Ha érkezett volna a következő pofon azt is szó nélkül eltűrtem volna. Sőt, még az sem lett volna elég. Szótlanul álltam előtte. Vártam, hogy most mi következik. Vártam, hogy végre mondjon valamit, mert én hiába szerettem volna nem tudtam mégis mit mondhatnék. Annyi minden kavarog a fejemben mégsem tudom megragadni egy gondolatot, mert egy sem elég tiszta hozzá. Mind mocskos, akárcsak én. Én már ebbe beletörődtem. De neki mégsem mondhattam ezt. És megérdemeltük, hogy kettőnkért megpróbálom ezt az egészet. Megváltozni, de mind hiába... Belőlem már nem lesz más ember és én nem várom, hogy megértse.
- Befejezted? - Kérdeztem rá azért, mert ha volna még valami akkor kivárom a dolog végét. Üssön csak. Ne kíméljen. Elviselem. Kibírom. De kötve hiszem, hogy attól bármi is jobbra fordulna. Akár tetszik akár nem, de ezen csakis mi ketten tudunk változtatni.
- Nina, én megpróbáltam. Tehetek róla vagy sem és eredendően mindenkinek fájdalmat okozok akit szeretek. - Eddig szinte mindenkinek csalódást okoztam, aki egy kicsit jelentett valamit a számmora. Csak szeretném ha tudná, hogy ő nem hibás. Egész egyszerűen nem érdemlem meg őt.Ezért is próbálok mindenkit távol tartani magamtól amennyire csak az lehetséges. Én nem akartam beleszeretni, mert féltem. Eleinte nem akartam tőle többet mint bármely másik nőtől, de aztán megfogott azzal az ártatlanságával.
- Nem így akartam. De értsd meg nem tudtam volna a szemedbe nézni és végképp hogyan elmondani. Képtelen voltam rá. - Bármi is történt én tudom, hogy szeret. Érzem. És én is szeretem. De a történtek után már mi értelme volna...?
- Tudom, hogy gyáva voltam amiért nem volt bátorságom eléd állni és őszintén bevallani és nem várom, hogy megbocsáss, mert nem érdemlem meg. Én nem érdemellek meg. - Tökéletesen tisztába vagyok mind ezzel, elhiheti. De mégis arra kérem, hogy... Szeretem! Még közelebb léptem hozzá úgy cirógattam végig arcán. Szánalmas vagyok. De érzem ha most hagyom ennyivel elmenni többé nem látom. Többé nem lesz lehetőségem arra, hogy elmondjam mindezt neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 28.04.13 22:57

Sosem volt bennem semmilyen agresszív hajlam sem, de annyira mérges voltam rá, hogy akaratlanul is kezem saját életre kelt és sikerült elég szépen felképelnem. Ennyit minimum, hogy megérdemel tőlem, nem kellett volna eljátszania nálam az esélyét! Istenem mennyire naiv liba voltam, hogy képes lettem volna megbízni benne. Pedig minden annyira szépen alakult közöttünk, de úgy látszik Ryan azt hitte, hogy ha már megkapott akkor akár el is dobhatna, tényleg csak ennyire kellettem neki, egy menetre semmi többre?
- Hogyne, befejeztem! - Nem csak a pofonosztást - bár már így is eléggé sajog a tenyerem - hanem mindent befejeztem ami hozzá köthetne. Nem akarom, hogy még egyszer át kelljen élnem amit eddig is. Tényleg velem van a baj? Vagy nem tudok normális pasit fogni magamnak, vagy rám lenne írva hogy bárki kihasználtja a naivságomat?
- Csak gratulálni tudok hozzá, mert ebben úgy látszik nagyon is profi vagy. - Nem fogom megválogatni szavaimat, már nem érdekel hogy megbántom-e vagy sem, csak érezze azt a fájdalmamat amin most megyek keresztül. Engedte, hogy belé szeressek aztán képes semmibe venni az iránta érzett érzéseimet, tőle nem vártam volna ezt.
- Szóval csak akkor tudsz a szemembe nézni, mikor a bugyimat vetted le rólam? - Ezt már halkabban mondtam, habár szerintem mindenkinek nyilvánvaló, hogy közöttünk volt valami, de még sem kürtölném világgá, hogy szépen bedőltem neki és hagytam, hogy megfektessen. Túl jól emlékszek arra a pillantására, hogy hogyan nézett rám akkor és arra is, hogy olyan gyengéd volt velem, mint eddig soha senki.
- Igazad van nem érdemelsz meg és nem is fogok neked megbocsájtani. - Hiszékeny voltam és tessék azt kell látnom, hogy két ilyen nőcskével veszi körül magát. Vajon mi olyat tudhatnak, amit én képtelen vagyok neki megadni? Rosszul voltam, de nem csak Ryan miatt, hanem azért is mert hagytam, hogy hozzám érjen. Hátrálni kezdtem, nem akartam hogy még egyszer hozzám érjen, nem akarom már, hogy valaha is hozzám nyúljon.
- Ne érj hozzám, undorodok tőled. - Fintorogva néztem a szemébe, a lehető legőszintébb reakciómat váltotta ki belőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 29.04.13 20:53

- Remek. Most pedig végig fogsz hallgatni akár tetszik akár nem. Nem érdekel! - Közöltem mindezt ellentmondást nem tűrő hangon vele. De ha azt nézzük még mindig szebben mintha erőszakkal kellene most őt itt tartanom, mert azt is megtenném ha szükséges.Bármit megteszek csak hogy meghallgasson. Ha kell felkapom mint egy zsákot és úgy fogom felvinni őt a szobámba, hogy beszélni tudjunk és ismételten nem érdekel hányszor rúg belém vagy üt meg!
- Ne feledd, hogy másban is! - Célzok erre az együtt töltött éjszakára, amire szerint ő is tökéletesen emlékszik, még hozzá minden egyes pillanatára.Ugyan akkor szerintem ő sem akarhatja, hogy ténylegesen kiteregessük a szennyest. Mert ha megteszi, akkor számomra csak egy trófea marad mint az itt jelenlévő összes férfi szemében, mert nem fognak más látni benne mint egy hisztis kis libát, akit meghúztam és most láthatóan nem tetszik neki a kialakult helyzet. Nem, ezt még ő sem engedné magának, hogy ezt a látszatot keltse ennyi ember előtt!
- Anélkül is megy. De mondd csak mégis kivel akarod elhitetni, hogy te nem élvezted? - Förmedtem rá... Mert ha szeretné bármikor nagyon szívesen felelevenítem benne az emléket, akár odafent tíz perc múlva a szobában is. Sőt, többet is mutatok neki!
- Na de mégis mit Nina? Mit nem fogsz megbocsájtani? - Tártam szét karjaimat kérdőn. Hát most már tényleg mindenki minket néz és figyel, csak hogy nem álltak még körbe kettőnket. De ez sem érdekel. Nem mondhatnám, hogy tombol bennem a szégyenérzet!
- Á tényleg? - Léptem ismét közelebb hozzá. Undorodik... Hát persze! Akkor persze nem undorodott... Ő is akarta! Ó, de még mennyire, hogy akarta!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 30.04.13 2:29

Cinikusan felnevettem szavaira. Ez remek ezek után is meg szeretné mondani, hogy mit kellene tennem. Remélem tisztában van azzal, hogy csak azért vagyok még mindig itt mert érdekel a magyarázkodása és nem azért mert ő ezt akarja. Nem is tudom miért nem hagytam már egyszerűen itt, úgy is lenne más helyettem aki szívesen elszórakoztatná. Én csak szeretném tudni, hogy miért nem voltam neki elég jó és mivel érdemeltem ki mindezt.
- Nem hiszem el, hogy képes vagy erre célozgatni. - Nekem az a vele töltött éjszaka nem csak szex volt, hanem szeretkezés, de Ryan még is csak úgy adja most elő, mintha neki nem jelentett volna semmit. Mekkora egy mocskos állat! Legszívesebben újból felképelném, de már így is sok kéretlen szempár szegeződött ránk, nem akarok nevetség sem pletyka kártya lenni.
- Elképesztő, hogy akkor mennyire gyengéd tudtál lenni, most pedig mennyire érzékelten vagy. Élveztem, most neked ettől jobb ha tudod? - Felesleges is lenne tagadnom, hiszen ott volt felettem. Testközelből láthatta, érezhette hogy mennyire élveztem. Ha akkor tudtam volna hogy azért az élvezetért ekkora árat fogok fizetni, nem hagytam volna magam.
- Azt hogy besétáltál az életembe és engedted, hogy beléd szeressek. Gondolom tisztában voltál vele, hogy ez lesz a vége, remélem elégedett vagy magaddal. - Igen bevallottam neki, hogy szeretem de ez már nem számít. Amilyen hirtelen az életem részévé vált olyan gyorsan meg is fogok tőle szabadulni, sőt minél előbb elköltözök, hogy még véletlenül se kelljen látnom. Hozzá szokhattam volna ahhoz, hogy mindenki össze töri a szívemet, de még is mindig tud iszonyatosan fájni.
- Csak ne érj többet hozzám. - Újból egy lépést hátráltam, fenyegetve érzetem magam közelségétől.
- Helena ez nagyon gáz, ne is foglalkozz vele! Majd találsz tőle sokkal jobbat. - Tiffany felé néztem, hallgatnom kellett volna rájuk, hiszen ők megmondták, hogy Ryan is csak egy szoknyavadász, csak nehezemre esett hinni nekik, tényleg azt hittem, hogy vele majd minden más lesz.
- Úgy látszik tényleg nem vagyok eléggé jó hozzád, remélem a kis barátnőiddel jobban fogod magad érezni. - Részemről ennyi volt, soha többé nem akarom látni, hátat is fordítottam neki, hogy ismét csatlakozzak barátnőimhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.05.13 13:32

Egyszerűen elakadt a szavam. Meg sem tudtam szólalni. Egy árva hang sem jött ki a torkomon. Miért? Mert pontosan tudom, hogy mit jelentett neki az az éjszaka és képtelen vagyok arra, hogy ezt most felhasználjam ellene. Az már még tőlem is gerinctelenség volna. Nem mellékesen pedig nem csak neki jelentett ez többet. De már ez sem lényeges. Már soha sem fogja elhinni nekem, hogy nem csak egy játékszer volt, amivel jól elszórakoztam majd végül kielégítettem vágyaimat és félredobtam. Még soha senkiért sem tepertem ennyit és ennyire és ami a legfurcsább, hogy örömmel tettem. A legkevésbé sem esett nehezemre vele lenni.
- Gondold csak végig. Ha csak arra kellettél volna előbb is megtehettem volna. Nem ellenkeztél volna, mert igen is akartad. - Gondoljunk csak szépen vissza arra az éjszakára amikor kizárta magát és hozzám kopogott be. Minden adott volt. Visszaélhettem volna a helyzettel és a kétkedésével. Mert volt mersze kezdeményezni és ha akartam volna nem lett volna akadály. De van az az ár amit nem adnék meg és amiből nem engednék.
- Nem, mert tudod én is ott voltam. Tudom, éreztem hogy élvezed. Láttam... - Akkor meg nem értem miért nem lehet ennyivel lezárni? Megtörtént, mindketten akartuk. Volt néhány szép napunk együtt. Miért nem lehet erre és csak erre emlékezni és tovább lépni?!
- Mondtam már, hogy több volt annál... Mégis mit akarsz még...? - Mondhatnék jóformán bármit akkor sem hinne nekem. eszméletlenül mardosott legbelül az az egy, az az egyetlen szó amit kimondott. De persze én ezt soha sem vallanám be, még magamnak se.
- Helena... Nem hiszem, ez már az én kedvenc pólóm. - Fenéket hagyom elmenni. De ugyan akkor eleget teszek kéréséének és nem fogok hozzányúlni, de ugyan úgy közelíteni kezdek felé. Tudom, hogy vissza fog tekinteni. Nem tudja majd megállni, hogy ne tegye.
- Daniel, nem volt még elég? Vedd már észre, hogy neki nem kellesz. Nekem viszont őrjítően! - Hát ez meg hogy került ide? Na már csak te hiányoztál! Komolyan mondom meg a macskád. Még egyszer akadjon a kezeim közé az a kis dög. Puszta kézzel fojtom meg veled együtt.
- Vedd le rólam a kezed. - Szúrós tekintettel fordultam felé minden egyes szavamra külön hangsúlyt fektetve abban bízva, hogy felfogja, de ha mégsem hát majd segítek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 13.05.13 1:38

Nem csak egy éjszakát akartam tőle, hanem azt hogy minden éjszaka ott legyen mellettem. Vele szerettem volna elaludni, hogy aztán minden reggel egy puszival ébreszthessem fel. El sem hiszem mennyire naiv voltam, mikor bele loholtam magam ekkora illúzióba. Tényleg bebeszéltem magamnak, hogy vele majd minden más lesz, hiszen annyira bizonygatta nekem, hogy sosem lenne képes bántani. Erre tessék, ennél jobban nem is lett volna képes, hogy megbántson. Annyira megalázónak tartom ezt az egészet, még arra sem volt képes, hogy megmondja már nem kellek neki, mert amit szeretett volna tőlem már megkapta.
- Most tényleg azt akarod velem elhitetni, hogy akkor nem csak arra kellettem? Tudod ez egészen különös, főleg úgy, hogy miután megkaptál már nem is kellek neked. - Nem csak az érzelmeim csaptak ismét be, hanem Ryan is. Nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen vagyok, hogy mindig ilyen hazug férfiakkal hoz össze a sors. Én pedig mindig képes vagyok bedőlni, mert azt hiszem már nem lehet rosszabb, és ekkor derül ki hogy ismét tévedtem.
- Tudod mit? Inkább felejtsük el, hogy valaha is bármi volt közöttünk. - Mondani könnyű, de tényleg véghez vinni nehezebb lesz. Ismerem már magamat ahhoz, hogy tudjam mély depresszióba fogok zuhanyin és az önsajnálat bugyrában fogok kikötni.
- Már nem akarok semmit, főleg tőled nem. - Két valamit még is szeretnék, távol kerülni tőle és örökre elfelejteni még azt is, hogy létezik és egykor azt mertem feltételezni, hogy az életem része fog majd lenni. Sikerült bele szeretnem, és az a legszebb az egészben, hogy teljesen hidegen hagyják azok a gyengéd érzések amiket felé táplálok.
- Ja ha szeretnéd vissza kapod, vagy kapsz helyette másikat, nem szeretnék semmivel sem tartózni. - Nem bírtam ki, hogy ne forduljak vissza, túl kíváncsi vagyok ahhoz.
- Tudod Daniel pedig pont össze illenétek. Előre is sok boldogságot hozzá és a többi kis nőcskédhez is. - Ez a mai nap tele van meglepetésekkel, de ami a legjobban meglepett azaz volt, hogy kiderült nem az a férfi akinek eddig hittem. Rá sem ismerek, én nem ilyennek ismertem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 14.05.13 16:51

- Tévedsz. Nekem te mindig kellesz. Én vagyok az, akire neked nincs szükséged. - Sajnos én ezt előbb beláttam mint ő. Mondhatni már a kezdetekben, de annyira akartam, hogy egyszerűen nem tudtam magamnak parancsolni. Annyira édes volt. Kellett nekem már az első pillanattól. Tudtam és egyszer majd ő is belátja szinte elkerülhetetlen volt, hogy belém ne szeressen. Nem arról van szó, én is megszerettem. Én ezt mégis kevésnek érem. Valóban hibás vagyok. Azért, mert hagytam, hogy reménytelenül belém habarodjon.
- Sok sikert kívánok hozzá. Majd szólj ha sikerült, de csak hogy gratulálni tudjak hozzá. - Na és persze, hogy megtudjam mégis hogyan csinálta. Mert szerintem úgy kapásból ebben az egész istenverte Club-ban nincs annyi pia, ami után én emlékeznék rá. Én nem akarom és nem is fogom őt elfelejteni és talán neki sem kell olyan görcsösen ragaszkodni ehhez, könnyebb lenne.
- Reméljük, hogy ez így is lesz. - Nagyon remélem és bízom benne, hogy kilenc hónap múlva nem fog megcsörrenni a telefonom és nem fognak becsengetni a lakásomra egy csemetével. Csapnivaló apa lenne belőlem, mind addig amíg nem vagyok képes egyetlen anyajelölt mellett lehorgonyozni. Ez nem nekem való. Egyszerűen meg sem érdemelném. Nincs ezen mit szépíteni és nem is fogok. Nem is akarok. Én ezt tudom és egyelőre úgy fest, hogy el is fogadtam mint tényt.
- Tudom, hogy nem válnál meg tőle, hiszen abban is alszol. - Ez utóbbiban nem vagyok biztos, inkább csak igen erősen sejtem. De azt biztosra veszem, hogy nem válna meg tőle egy könnyen. Nem dobna el magától olyan könnyen, nem tudna. Fájna...
- Hűtsd le magad szépségem. - Ebből elég volt. Elegem van ebből. Közelebb léptem majd hozzá majd egy laza mozdulattal a medencébe tessékeltem. Szerencsére eléggé közel állt a pereméhez. Valahogy mégsem találtam viccesnek a helyzetet így én jó magam is utána ugrottam. Amint a víz felszínére értünk szinte azonnal és ellentmondást nem tűrően a medence pereméhez nyomtam.
- Két dolog van amit még elszeretnék mondani neked. Az első, hogy eldöntheted vagy ingyenes műsort adsz itt mindenkinek vagy felveszed a pólómat, ami ugyan vizes de legalább eltakar, jut eszembe... - Azzal már nyúltam is a ruhája felső részéhez, hogy feljebb húzzam, mert az a fránya víz lejjebb húzta.
- A másik dolog. Tudom, hogy szeretsz. Mégis kit akarsz becsapni? - Hajoltam még közelebb hozzá. Még egy egészen kicsi és vagy egy csók következik vagy két akkora csárdás pofon...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.05.13 2:54

Egyre inkább volt sírhatnékom. Csak néztem Őt és már nem azt az embert láttam magam előtt akit eddig. Hogy lehettem ennyire naiv?
- Igazad van! Tényleg nincs szükségem rád. - Ha képes volt ezt eljátszani velem akkor nekem aztán tényleg nincs rá szükségem. Nem fogom minden áron rávenni arra, hogy maradjon velem és minden kis megingása után sem fogok ott lenni vele, hogy újra átéljem ezt a csalódást.
- Te leszel az első akit értesíteni fogok. - Gúnyosan mosolyogtam. Erősnek kell lennem, nem láthatja rajtam mennyire összetört. Egyáltalán képes leszek valaha elfelejteni? Fogalmam sincs ez a legrosszabb, de azt tudom nem úgy fogok rá gondolni innentől kezdve, mint az a férfi aki a nagy Ő lehetett volna, hanem a szemét dög aki átgázolt az érzelmeimen.
- Nyugi így fog lenni. - Most már tényleg nem akarok semmit tőle, egy másodperc alatt szerte foszlott bennem azaz illúzió hogy mi egymásnak lettünk teremtve. Pedig azt hittem, hogy illünk egymáshoz, már annyira görcsösen ragaszkodtam ehhez az elképzelésemhez, hogy már valóságos volt egészen eddig.
- Holnapi nap folyamán már vissza is fogod kapni. - Szemem sem rebbent mikor beletrafált. Valóban benne alszom, mert eddig így éreztem magamhoz közelebbinek mikor hiányzott, de a mostani helyzet szerint minél távolabb akarom magamtól tudni. Kikerekedett szemekkel néztem rá, már éppen hátrálni akartam mert sejtettem milyen tervei vannak velem. De gyorsabb volt tőlem. Hirtelen a medencébe találtam magam, iszonyúan hidegnek éreztem a vizet, felérve a felszínre simítottam ki szememből hajamat. Hogy mennyire utálom, szabadulni szerettem volna, de képtelen voltam rá.
- Nem hittem volna, hogy ekkora szemét vagy hogy ezt fogod velem tenni, élvezed ugye? - Legalább előttem volt és remélhetőleg takart, mert ruhám megadta magát. De azzal sem mentünk többre, hogy felhúzta, mert az anyaga bizony átlátszó ha víz éri. Remek, most aztán mindenkinek meg fog akadni rajtam a szeme, mert az már biztos hogy nem kell nekem semmi tőle!
- Csak egy pillanatnyi fellángolás volt, el fog múlni. - Ajkai csábítottak, de saját magamat bántanám még jobban azzal, ha most elgyengülnék.
- Szerintem végeztünk. - Határozottan néztem bele szemébe, közben megpróbáltam kikerülni szorításából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
272
Join date :
2012. May. 07.
Age :
31TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 17.05.13 13:38

- Már alig várom. - Jegyeztem meg csípősen és gúnyosan csak mint ő. De én nem találtam ezt olyan szórakoztatónak, hogy még mosolyogni is tudjak rajta. Maximum a saját kénytelenségemen és tehetetlenségemen tudnék mosolyogni. Na meg persze a szánalmamon, hogy mégis hogy lehettem ekkora barom. Mindketten tudjuk, hogy nem fog olyan könnyen menni mint várná vagy mint szeretné. Szenvedni fog, keservesen. Magányos lesz és csalódott. Ez az a két dolog amit én már nagyon régen éreztem. Magányos igazából szinte soha sem vagyok. Csalódni is legfeljebb csak magamban tudok, mert mások nem igazán izgatnak olyan szinten, hogy csalódni tudjak bennük oly annyira, hogy az még fájni is tudjon. Most is, hogy így megtörten áll előttem, akkor sem érzem azt, hogy ténylegesen csak játszottam volna vele. Ez már a gerinctelenség csúcsa volna? Én éreztem valamit, ami nem volt elég erős ahhoz, hogy ellen tudjak állni, ennyi. Erről nem ő tehet, hanem én. Mert egyszerűen én ilyen vagyok. Nem az ő hibája amit történt.
- Én nyugodt vagyok. - Eddig legalább is még higgadtan tűröm az eseményeket és mind azt amit a fejemhez vág. Mindössze mert tudom, hogy igaza van és mert ennyi jár neki mindazok után, amit vele műveltem. De azért lassacskán már ráunhatna és beláthatná, hogy ennek sincs semmi értelme. Csakis a műsort adjuk itt és láthatóan valaki ezt is még élvezi is.
- Tartok tőle, hogy holnap még nem találsz otthon, de majd összeegyeztessük. - Na most mosolyodtam én el nem tudom eldönteni, hogy inkább pofátlan vagy inkább gúnytól csöpögő volt. Szerintem én még holnap nem igazán leszek képben és odahaza sem igazán. Mondhatni, hogy csak miatta tartózkodtam annyit abban a lakásban egyébként édes kevés időt töltött ott. Szinte csak aludni járok haza vagy még azt sem. Attól függ miképpen alakult az éjszakám. Szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy csak pihenni járok haza és a szükséges cuccaimért. Így nincs mi miért aggódnia és elköltöznie sem kell. Nem kell attól tartania, hogy minden egyes nap egymásba fogunk botlani, ami egyébként valóban szinte elkerülhetetlen lenne... De ami engem illet, felnőttem. Igaz, a nagyképűségem még mindig gyerekes, de én ezt pontosan így élvezem.
- Nagyon! - Ha már így kérdi... Ez úttal még őszinte is voltam és még a szemébe is néztem, bár már én sem ugyan azt láttam mint eddig. Persze, hogy élvezem. Hogy is ne? Mi sem tenne boldogabbá!
- Nem fog! - Tettem hozzá magabiztosan. Nem fog. Nyugodjon bele, hogy nem fog! Azt hiszi, hogy most ezzel is csak bántani akarom? Nem, csakis magát áltatja ezekkel a hamis tényekkel. Én csak az igazat állítom. Neki is jobb és könnyebb lenne ha ezt belátná és nem ragaszkodna olyan görcsösen a gyűlöletéhez.
- Persze, menj csak. Fuss csak el. Előlem elrejtőzhetsz, de mi lesz azzal amit érzel? - Engedtem el a medence peremét, hogy ki tudjon szabadulni. Nekem azt mond amit akar, de vajon önmagának is tud ennyire jól hazudni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
273
Join date :
2012. May. 07.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 19.05.13 6:27

Gondolhattam volna, hogy nincs nekem akkora szerencsém, hogy végre találjak magam mellé egy olyan férfit aki meg is érdemelné a szerelememet. Sosem kértem senkitől sem sokat, csak annyit hogy szeressen még sem képes senki sem ennyit megtenni nekem. Tényleg velem van a hiba? Esetleg rám van írva, hogy nyugodtan használhatok ki, úgyis hozzá vagyok már szokva? Nincs semmi ilyesmi a homlokomra írva de még is úgy érzem, mintha meg lennék bélyegezve, vagy ez már egy átok lenne?
- Majd elküldöm postán. - Csak egy emelet választ el minket, de még is képes lennék feladni postán a pólóját, hogy ne kelljen vele személyesen találkoznom, vagy egyik ismerősömmel átvitetném hozzá. Valamit majdcsak kitalálok csak ne kelljen újból találkoznom vele. Ezek után meg pláne nem akarom látni amit velem tett. Azért landoltam a vízben, hogy lehűljek de még is a bennem tomboló mérgesség túl erős ahhoz, hogy egy kis víztől képes legyek lehiggadni.
- Ha lenne álszent hazug pasiknak járó díj biztosan megnyernéd. - Évezi? Hát élvezze is ki, mert ez az utolsó alkalom mikor ennyire közel lehet hozzám. Még mindig nem tudom felfogni hogy volt képes velem így játszadozni, mikor kedve volt hozzám mindent megtett hogy megkapjon, aztán úgy dobott el magától, mint egy megunt régi tárgyat.
- Idővel biztosan elmúlik. - Vágtam rá hasonló magabiztossággal, még akkor is ha tudom mennyire nehéz lesz túltennem magam a történteken. Nem rég szedtem magam össze annyira, hogy képes legyek ismét megbízni egy férfiban erre tessék, újabb csalódás ér. Miért kell mindenkinek össze törnie a szívemet?
- Jönni fog egy rendes pasi aki megérdemli azt amit érzek. - Ez volt a végszavam és már szabadultam is ki, minél távolabb szeretnék tőle lenni. Most az sem tud érdekelni, hogy ruhám vizesen teljesen áttetsző lett. Kijutva a medencéből kezeimmel takarom el melleimet a kíváncsi szemek elől ameddig el nem hagyom a szórakozóhelyet. Tiffany lelkesen felajánlotta boleróját, amit magamra is kaptam gyorsan. Még soha életemben nem éreztem magam ennyire megalázottan. Nem elég hogy a ruhám csurom vizes lett, ez még a legkevesebb, de szívem össze tört darabjaival mitévő legyek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 19.05.13 6:28

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 07.06.13 9:18

George & Max

- folytatás-

Olyan gyorsan nyúltam a kis szaros zacskóért, mint egy macska a gombolyagért. Már órák óta vártam rá, hogy megkapjam és végre a kezemben volt. Rögtön két kézzel nekiestem a tasaknak és egy szakítással fel is téptem az oldalát. Véletlenül se ott nyitottam ki, ahol kellett volna, az túl fárasztó meló én meg kurva türelmetlen voltam. A bal mutatóujjamat rögtön tövig mártottam a hófehér porba, majd a számba vettem. Igen, úgy tűnik Frank még mindig megbízható.
- Megfelel. Most add a többit – Adtam ki az egyértelmű utasítást ismét a csókára nézve. A faszom ebbe a jól neveltségembe. Ettől fog a végén kurvára fájni a nyakam. Hellyel azért mégse kínálom, mert nem szándékozok sokáig a savanyú ábrázatát stírölni.
- Elég nagy a pofád ahhoz képest, hogy én tejelek neked és nem fordítva – Reagáltam le kisebb fáziskéséssel a fancsali képes beszólását. Nehogy már a nyúl vigye a puskát. Ha én nem perkálok neki valószínűleg elég nagy szarban lesz. Frank nyilván nem a mosolyáért fizeti, hanem hogy átadja a rendeléseket.
- Ha nem kérsz bocsánatot a végén még elfelejtek jattolni – Vigyorogtam rá. Fogadja el, hogy ő most egy kibaszott alkalmazott, akinek addig kéne nyalnia a seggem, míg azt nem mondom, elég. Igazán tanulhatna a cselédemtől. Mi is a neve…. Leszarom, a lényeg hogy ő legalább vágja ki a főnök a háznál. Milyen elcseszett világban élünk. Már a szolgáltatók se tudják hol a helyük és mit engedhetnek meg maguknak.
Az ő érdekében reméltem, kinyög egy hihető sajnálkozást, mert én tényleg olyan jó fej vagyok, hogy még extra zsével is megdobnám. Oké, nyilván nem azért, mert megérdemli, csak egyszerűen lusta vagyok kiszámolni, pontosan mennyi pénz is adok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 08.06.13 1:24

Szótlanul figyeltem ahogy a kisfiú úgy cuppan rá a cuccra mintha már az anyja csöcséből ezt szívta volna, és nem bírtam nem elereszteni egy félrekúszó mosolyt a háttérben. Függők... Basszák meg! De legalább eltartanak egy életre..
Az viszont már annál kevésbé tetszett hogy a seggfej belezi a zacskót, bár ha kitalálná hogy szar a minőség úgyis megetetem vele ezzel nem lesz gond. Max Frank majd rálép a lábamra amiért kissé rendbeszedem a törzsvendéget. Ha mázlim lesz és nem nyír ki helyette...

Egy szót se szóltam. Még mindig. Nem a pofázásért fizetnek hanem hogy célba jusson az anyag, és én türelmesen vártam.. még.. türelmesen, amíg a kiskölyök adja az áldást, és leszurkolja a lét előttem.
Viszont nem tetszett a következő hangnem! Ráncoltam is a szemeimet, egészen bele az övéibe, de jól tudtam miért vagyunk itt, nem azért hogy laposra verjem.

- A tiéd viszont túl nagy.. ahhoz képest hogy a tojáshéj még ott figyel a seggeden. - fintorogtam meg, nem mert ne ütöttem volna meg azonnal, hanem mert nehezemre esett visszafogni a véremet. Mégse léptem. Csak egyik kézzel kinyitva a kabátomat a másikkal kihúztam a további pár csomagot, és egyetlen lendülettel kiszórtam elé az asztalra a többihez. - És ha meg te nem fogod be, elfelejtem hogy ne verjem szilánkosra az állkapcsodat. - hajoltam le hozzá csak úgy félig igényesen és halkítottam a szemeibe. Hogy nagynak érzi magát a kis csóka?? Hát lehet is mire büszke! Minimum arra a faszszopó hülye fejére, meg a modorára biztosan! Na nem mintha én ne így adnám elő ha ennyi zsé lenne a zsebemben, de mindig a nagyobb kutya baszik! És ideje hogy ezt megtanulja a kis retek! A pénz.. nem minden.. Pláne ha megvillan a derekamnál figyelő késem. Kíváncsi lennék hogy visítana a kis féreg..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.08.13 13:49

Dé & Max


Fogalmam sem volt arról, hogyan is kötöttem ki ezen az utcán, de elég hívogató volt az a Club, be kellett menjek, nem bírtam tovább az unalmat. - Én szórakozni jöttem ide, meg magam mögött hagyni a folyamatosan kender szagú városom. Hiányzik az illat, be kell vallani, de nem ettől függök. Nekem nem a kábszer az élet, de szeretem, ehhez pedig kerítenem kell valakit, - hát elindultam egy szórakozóhelyre, ott azért még is van esélyem.
Láttam amint két jó kis pasi szólalkozik, lehet nem is idegesek, csak itt ilyen a beszélgetés. Anyagról lehetett szó, de nem érdekelt, társaságra vágytam, úgy gondoltam, majd csak lesz valami jó ebből, engem senki nem hajt el, ahhoz túl jó a seggem. Már egy ideje faltam az egyiküket a szemeimmel, talán nem is ruhában volt már a fejemben... Úgy illegtem hát oda hozzá, olyan természetes kihívó mozgással, hogy azt a filmekben sem tudják eljátszani túl sokan, belém meg belém ivódott. Ki is használom sűrűn,úgy gondoltam ennek jó estének kell lennie.
Odamentem a férfihoz, aki jobban tetszik, a másikat szinte levegőnek nézem, az én világomba csak az tartozzon bele, akit én akarok. A többi csak járkáló élőhalott esetleg.
- Mi lenne, ha olyannal foglalkoznál, aki kedvesebb veled?
Rámosolyogtam, elővettem azt a kacér féle mosolyom, amivel általában mindenkit lekenyerezek, de még sem erőltetett. - Ez a legjobb dolog bennem, nem kell rágörcsölnöm, hogy jó legyek az vagyok magamtól is, az, meg hogy belül mi égett ki más lapra tartozik. Ezért is élem ki magam így, ahogy, na meg a jó pasikat sosem vetettem meg, ezért is szólítottam le pont Maxot, akinek a neve sem különösebben érdekel, csak igyon meg velem valamit.
- Igyunk meg valamit.
Mindig határozott vagyok, ekkor is így tettem, nem szeretik a hezitáló nőket, úgy vettem észre, persze ha kell, gond nélkül eljátszom. Kíváncsi voltam mi sül ki ebből az egészből, de már akkor tudtam, hogy ez nem az az éjjel, amit egyedül kell eltöltenem, na meg, hogy emberemre akadtam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club

Vissza az elejére Go down

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához