welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.08.13 14:55


George & Darla

Hatott. Most vagy a csúnya nézésem, vagy a megvillanó kés az oldalamon fogta be a kisköcsög száját, de nem volt több hezitálás, se baszakodó szó, aminek nem tudom hogy örültem e. Régóta szerettem volna már megmutatni egy ilyen féregnek mit is jelent a hatalom, ha az ember kezében megvillan a penge és hogy hova dugja fel a szaros pénzét, ha nem beszél velem tisztességgel. Igen, szerettem volna feldugni a seggébe, csak hogy a hígfosás örök életre emlékeztesse, mégis belibbent a képbe egy újabb nőcske, rá is tapadva a kis taknyos nyakára.

- Felőlem játszadozhattok kedvetekre, csak azt a kurva pénzt virítsd itt előttem és én már le is léptem! - szűrtem oda foghegyről a kisfiúnak, egy oltári sóhajjal azért még lazán végigvezetve a kiscsirkén a szememet. Nem volt rossz darab. Sőt! Nagyon nem volt az, kedvem lett volna hozzá ma estére, de előbb az üzlet. Frank kinyuvaszt ha nem viszem neki vissza a lét még ma este, de ha már nálam a pénz, majd meglátjuk a kisfiú tud e olyat mutatni mint amilyet én raknék be neki egyetlen csettintésre.
Kedveltem az efféle nőket. Mutatós.. dögös és hajlandó. Tökéletes párosítás! A kedvencem..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.08.13 15:29


George & DéAmikor kimondta a másik férfi a mondatát, akkor hirtelen megdobbant a szívem. Nem volt nagy dobbanás, csak egy jelzés, hogy rosszat szemeltem ki magamnak. Otthon más a kép, nem hallottam őket beszélni csak zöngéket, amiből következtethettem. - Amszterdamban akiktől drogot akarsz is drogoznak, sokkal inkább néznek ki anyagosnak, mint akik veszik tőlük. Ott más a világ, de ez Las Vegas, rájöhettem volna, hogy itt soha nem lesz olyan könnyű dolgom, itt tényleg kihívásokkal fogok találkozni. - Nem zavarodtam össze, senki nem láthatta rajtam, hogy megtorpantam volna. A képlet egyszerű, elintéztem egy jól irányzott alázással. Talán még imponált is a másiknak, akit végre jobban megfigyeltem a szemem sarkából, majd oda is fordultam felé.
- Az utóbbi neked szólt.
Elővettem azt a vigyoromat, amiből láthatta, hogy csak szórakoztam egyet a másikkal. Úgy sem szeretem ezeket a pondrókat, akiknek a pénzért kell könyörögni, hiszen azoknak valószínűleg nincs is, csak csöpög a nyáluk valami szar anyagra... legalább nagyban játszanának. Én nagyban akartam, ezért már fordultam is teljes testtel a másikhoz, akit, mikor jobban megnéztem, már nem is értettem miért nem vele kezdtem ki. Vagy is de... azért, mert őt hittem a vásárlónak, vagy csak valakinek, akinek nem tetszett, hogy a másik így liheg a porért.
- Szóval?
Azt nem tudhattam, hogy itt akarta-e tölteni az estét, de szívesen tartottam volna vele bármerre, igazából nagyon is vártam a reakcióját, miközben a másik fiúról azt sem tudtam még, hogy ott áll-e.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.08.13 16:10

Nem mondom hogy nem lepett meg a kiscsaj hirtelen térváltása, de nem volt ellenemre. Mégis elég volt egyetlen pillantás a szemeibe, aztán vissza a tacskóra, aki még mindig kénytelen kelletlen de kiszurkolta a pénzt.

- Én is így gondoltam. - hajoltam le az asztalra hogy magamhoz vehessem, és megnyálazva az ujjamat rendben le is számoltam az összeget. Nem fogom kipótolni ha a gyerek esetleg hülyére venne..

- Legyen máskor is szerencsénk. - köptem oda neki még monoton kötelességgel, AZTÁN.. kapott vissza a nőre a szemem és nyújtottam ki felé a kezemet.

- Egy italra a vendégem vagy! - vonultattam rajta végig most már tüzetesebben a szemeimet, nem voltam szégyenlős fajta, tudta jól mitől döglik a légy a kicsike, hát pont hogy ettől!
Ha kedvére velem tartott, ha tovább nem színészkedett hanem belesimult a tenyerembe, elkaptam a derekát egész közel rántva magamhoz és úgy lőttem be a pultot nem is olyan messze.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 16.08.13 15:51


George & Dé


Néztem csak őket, hagy beszéljék meg a kis üzletüket, addig én is kifigyeltem mindent, ami körülöttem folyt. - Szeretem felmérni a terepet, ez a velejáróm, persze nem kell tudnia senkinek, hogy mit is gondolok és teszek. - Ez is egy ilyen pillanat volt, s legeltettem gleccserkék szemeimet a helyen, embereken.
Amikor befejezték tudtam csak rendesen szóba állni az idegennel.  - Mindig is kedveltem ezt a szórakozást, sosem lehet tudni, mi sül ki, ha leszólítok egy tök ismeretlent - Kihívóan viselkedtem vele, minden mozdulatom azt sugallta, de legalább tudtam mit akarok, legalábbis látszatra, hiszen még csak akkor körvonalazódott bennem a kép, hogy szükségem van-e egyáltalán rá.
- Valami töményet.
Jelentettem ki, megfogva a kezét, hogy aztán a pulthoz sétálhassunk. - Furcsa ez a sok új arc, na meg nagy ez az egész város, de az azt jelenti, hogy sokkal több a lehetőség.-
- Mondj valami jó helyet nekem estére.
Legeltettem végig szemérmetlenül rajta a szemeimet, tudni akartam, az ilyen helyi dílerek, vagy csak simán rossz fiúk között mi a menő hely. Nekem mindenhol ott kell lennem, legfőképpen mindent ismernem kell.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 07.09.13 14:33

- Mondjuk a hálószobám. – tartottam a tekintetét, szííín komolyan aztán az útközben beeső csaposgyerekre emeltem a fejem. – Két dupla whisky. – löktem oda aztán visszafordultam a kiscsibéhez.

- És.. mi szél hozott erre egy ilyen dögös nőőőt, vagy tudod mit!? – szakítottam meg a szöveget – Ez nem is lényeges, a lényeg hogy pont a jóóó emberbe futottál bele. – kacsintottam a szemeibe.- Az a kisköcsög ott – böktem irányba fejjel – tévedés. – csempésztem sajnálkozó színt bele – Nem csak egy szarrágó aki nem akar fizetni, de még a farka is akkora mint egy virsli. – kacsintottam megint ahogy belekaptam a kiérkező whiskybe.

- Csirió! – emeltem meg aztán legurítottam az egészet a torkomon. Már kurvára hiányzott nekem!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 30.11.13 22:13

Mostanság egy kicsikét túlvállaltam magam a munkákban és túl sok időt töltöttem a szalonban, kevés maradt a barátokra és a kikapcsolódásra. Imádom a munkámat, nem is kicsit, de érzem, hogy kellene egy kis szabadság, hogy felpezsdüljön a vérem. Erre igazából a Mark-al való beszélgetés után döbbentem rá, hogy talán egy kicsikét nekem is lazábban kéne vennem az életet, bátran bulizni, szórakozni, nem mindig csak a megszokott dolgokat csinálni. Ezért is jöttem ma ide, méghozzá a tömegközlekedést használva, ugyanis elterveztem, hogy nem óhajtok egész este üdítőzni, tehát a motorom jelenleg a lakásom előtt pihen. És hogy miként jutok haza? Hát majd vagy hazavisz valaki – az is lehet, hogy ismerősbe fogok belebotlani -, vagy marad a taxi. Végülis mindegy.
Na de a lényeg most az, hogy megérkezek végre a klub elé, amelyet a mai estére szemeltem ki magamnak, majd miután beérek, már gyorsan körbe is tekintek az ismerős, de rég nem látott helyen. Egy ideje nem voltam itt, de talán most jött el ennek is az ideje. Egy üres asztal felé sétálok, majd ledobom a szék támlájára fekete kabátomat és még a pulóveremet is, hogy ez után már csak egy ezüst színű, rövid ujjú, felül kigombolt blúzban maradjak. Alul amúgy fekete, testemre tapadó szűk naci van rajtam és magasskarú, hosszú szárú csizma, melynek szárába nadrágom alja bele is van tűrve. Hajam kibontva, szemeim körül fekete smink, tehát szép az összhatás. Gyorsan rendelek is magamnak egy tequilát, mellé pedig egy kis vörösbort, hogy miután a tömény lecsúszott, jöhessen a másik ital. Az estee egyelőre még magányosan telik, de néhány pohár után már nem fog. A zene ritmusára lassan dobolni kezdek ujjammal az asztalon, majd kissé elmosolyodva bambulok el az egyik asztal felé, szúrva ki egy férfit. Túl sokáig viszont nem fixírozom, mivel valaki már meg is fogja vállaimat és azonnal a nyakamba csókol, mire én hirtelen kapom el fejem és fordulok is hátra. Le is kapna a részeg disznó, ha tehetné, de én már fel is pattanok a székből, mely az hangos csattanással dől el, akár csak az eddig kezemben lévő pohár, amely szintén a földre kerül, így törve darabokra, és ömlik ki a lé is.
- Hé kislány, mit csinálsz? Csak nem félsz apucitól? – kérdezi alkoholtól és cigarettától bűzös szájával az amúgy 50-es korosztályúnak tűnő pasas. Na szép, csak ilyen pasik tudnak idejönni hozzám? Dupla annyi idős, mint én, jobb lenne, hogyha elfelejtene.
- Már elnézést, de nem éppen így szokás ismerkedni. – jegyzem is meg mérgesen, mire dülöngélve próbálja meg kikerülni a széket, hogy hozzám jöhessen. De azért néhány ember figyelmét már sikeresen felkeltettük, de a pasit nem zavarja, csak tovább közelít, majd nemsokára már el is dől, mint egy disznó. Hangosan kezd el sopánkodni a földön, mire én csak megcsóválom a fejem és inkább úgy döntök, hogy tovább állok. Talán jobb, ha nem foglalkozom tovább vele, majd a biztonságiak elintézik, ahogy nézem, úgyis kiszúrták már. Inkább csak felkapom cuccaimat és egy másik asztalt keresek szép szemeimmel, a gond viszont az, hogy a hely tele, szóval nincs nagyon más hely… de akkor ha nem találok, marad a pultnál lévő székek egyike. Ettől függetlenül néha fél szemmel az idős fószert fixírozom, remélem, hogy többet nem talál meg ma. Ez az én szerencsém is… eljövök ide, hogy kikapcsolódjak, erre meg…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 02.12.13 17:53


George & Lauren

Nem reagált. Most vagy beragadt valami útközben vagy mégse olyan bevállalós a kislány mint amennyire levágta nekem, de a dupla whisky simán becsúszott vagyis nem lesz gond vele. Kérem is a következőt, na meg még egy, csúszik is a dolog, csak pörög rendben szépen, amikor valami faszfej csinálja a fesztivált a háttérben. Azonnal irányba kapok. Ha sok nálam a lé, az ember nem lehet elég óvatos, az oldalamon a kezem, de nincs gáz, nem én vagyok a kiszemelt vagyis lassan vissza is csúszok a már eléggé alélt kiscsaj szemeibe. Lassan érik ám a dolog. – ejtek meg egy kóbor vigyort,ugyanis kinek ne jönne be egy kósza numera, még ha nincs is annyira képben a kicsike, élvezni fogja. Ám akkor a semmiből szólal meg.. Mosdó. Oké, ami gebasz hogy nem abban a viszonylatban ami nekem tetszene, én meg nem pattoghatok, ha Frank tudomást szerez róla hogy összeugrottam a helyi szervvel leszedi a fejem, ezért nem próbálkozok. Egyelőre. Majd ha már jobban elveszik az irányítás.
Egy fejbökéssel nyugtázom hogy lelép, elcsámpázik a háttérbe, én meg visszafordulva a pulthoz csúszok másik könyékkel is vissza a hideg lapra. Biccentek a kisfiúnak a pult mögött hogy dobjon meg még eggyel, amikor a másik oldalról is felém csúszik egy újabb bige. Micsoda kellemes nap a mai! – villan fel a fejem. Egy pislantás az előbbi fele, a másiknak még nyoma sincs, hát akkor lógassunk be még egyet.

- Vigyázz kislány, aki ilyen hamar kidöglik azzal nemsokra mész! – vigyorgok a szemeibe, és tetszik az a riadt szempár. Mindig is szerettem az ilyeeet.. - Kezdj valami erősebbel! - bököm oda és tolom elé a whiskymet. Istentelenül nagyvonalú vagyok ma!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 02.12.13 23:10

Én tényleg csak egy nyugodt estét szerettem volna, lazítani, iszogatni egy kicsit és ha úgy van, akkor szórakozni is egyet. Nem igazán zavar, hogyha kikezdenek velem, de akármeddig mégse vagyok hajlandó elmenni, tehát csak mértékkel, aztán majd meglátjuk, hogy a jövő mit hoz. A tequila tehát ki is ürül, majd miközben a boromat iszogatom, már fel is tűnök valakinek. A gond csak az, hogy nem éppen olyan pasinak, akinek én szeretnék, mivel ez az öreg, alkesz fószer egy cseppet se hozzám való. A szék dől, a pohár törik, én pedig ahogy lehet, el is húzom a közeléből a csíkot. Amíg a földön fetreng, addig a két biztonsági oda is sétál hozzá, hogy nemsokára felkapva a férfit kikísérjék a szórakozóhelyről és csak remélni merem, hogy többet nem fogok vele összetalálkozni, hát pech lenne.
Asztal viszont már nincs több üres, az előzőt valahogy elkerülném, így hát marad a pult. Úgy sincs most már mit innom, szóval nem ártana rendelnem egy újabb kört, így nemsokára formás hátsóm a székre kerül, miközben türelmesen várakozok arra, hogy a srác felém is tekintsen, majd kiszolgáljon. Ekkor ér viszont a meglepetés, amikor a mellettem ülő férfi hozzám szól, így szép, barna szemeim arcára vetülnek. Markáns, komor tekintet, de valahol mégis vonzó, rosszfiús külső. Egy mosolyt mindenképpen megérdemel, miközben válaszolok is szavaira.
- Vele semmire se akartam menni, nagyfiú. – ha már ő lekislányoz, akkor miért ne? Az ital viszont őszintén meglep, azt hittem, hogy magának rendelte, de ha már ilyen kedves, akkor végülis, miért ne? Amikor legutóbb whiskyztem, akkor elég jól alakult az este, bár Mark-ot azóta se láttam, de ki tudja, hogy mikor akadunk mi össze.
- A tequila se nevezhető szerintem gyenge italnak, de kössz. Amúgy Lauren vagyok, és te? – nyújtom felé jobbom, majd ha elfogadja a kezem, akkor ez után fogok csak magamhoz emelni a poharát, melyből két nagyobb kortyot meg is iszom. Jól van, bár remekül próbálom titkolni, azért kissé megijedtem az előbb. Nem szoktam én ilyen helyzetekbe keveredni, főleg nem akkor, amikor tök egyedül vagyok, szóval jobb is, hogy akadt újabb társaságom, bár… Igen, pont őt figyelgettem az előbb.
- Öhm, nem zavarok? Ahogy láttam, a barátnőddel voltál, nem akarom, hogy bármit félreértsen. – kezdek is el forgolódni, de akármerre nézek, sehol se látom azt a csajt. Fogalmam sincs, hogy ki lehet az, vagy hogy mi lehet közöttük, de szerintem közöm sincs hozzá, így inkább még egy korty ital és majd George szól, hogyha jobb, ha inkább nem dumálunk. Nincs szükségem egy féltékenységi jelenetre, az tényleg nem emelné feljebb az este fényét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 03.12.13 5:45

- Heh.. - vigyorgok fel a szavaira, szemeimet a pohárra majd vissza a szemébe fúrva - Nem az italra gondoltam! - kacsintok rá, és elengedem a poharat hogy elhúzza.

- George! - bököm oda, szemeimet nem takargatva vezetve végig a feszes cuccba öltöztetett alakján, bár jobban bírom az apró és dögös szoknyát, de azért ez is mutat valamit. Nem is kevés valamit! - dobja meg a szemöldököm a látvány, és csak ezután nézek vissza a szemeibe és csúsztatom a kezébe a kezem, hogy rászorítva a mesés kis bőrére, stílszerűen rázzam meg. Dejólneveltvagyoook!

- A csaj nem a nőm. - jelentem ki egyszerűen, még mindig a szemeibe nézve és a kezét még mindig nem engedem el. Már ha le nem ráz, vagy ha erősködik, csak egész lassan hagyom kicsusszanni az ujjaim közül. - Vagyis egy percig se zavartasd magad. - engedem el, és könyökömmel visszatámaszkodom a pultra. Közben egyetlen intés csak a kis gyíknak, és a már nem is habozik szállítani az újabb whiskymet, én se maradjak már szárazon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 03.12.13 12:08

Nem számítottam arra, hogy majd ez az incidens után a pultnál majd újabb társaságom lesz, de egy picit se vagyok a dolog ellen, főleg azért nem, mert külsőleg egyelőre tetszik az, amit látok és valószínűleg ez kölcsönös is, mert ha nem így lenne, akkor nem szólított volna meg. Csak elmosolyodva kezdek vele beszélgetésbe, és jól láthatóan máris félreértem szavait. Nem az italra gondolt?
- Szóval azt szeretnéd, ha veled kezdenék? – kérdezek rá így kerek-perec, mert ezt aztán jó hamar kinyögte. Azért meglep picit, és még el is mosolyodom a dolgon, de ha azt hiszi, hogy engem ennyire egyszerű rögtön megkapni, akkor hatalmasat téved. Na de játsszunk, úgyis szeretek szórakozni, így végül a pohár hozzám kerül, iszok belőle néhány kortyot, majd ez után történik meg a bemutatkozás is. Ahogy viszont végignéz rajtam, mintha egy aprócska pír azért megjelenne csinos pofimon. Oké, ennyire nem szoktam hozzá még ehhez, de ettől függetlenül állom ezt az egészet és még kezét is megrázom, de mintha nem akarna olyan hamar elereszteni. Nem húzom még el a kezem, hagyom egyelőre, had fogdossa és ha már itt tartunk, szóba hozom azt a csajt is, akit nem is olyan régen vele láttam.
- Nem az? Áh, akkor bizonyára azért fog utálni, mert most velem társalogsz és nem vele. – vigyorodom is el és ebből a viselkedésből leszűrheti George is, hogy rohadtul nem érdekel, hogy mit fog gondolni. Bizonyára már máshol jár, talán vissza se fog térni hozzánk, fene tudja. A kezem azért lassan visszakapom, így folytathatom tovább az iszogatást és most igyekszem mértékkel inni, nem úgy, mint a múltkor, nem kéne ismét olyan állapotba kerülnöm.
- Na és te gyakran jársz ide? Eléggé úgy nézel ki, mint egy vadász, aki folyamatosan zsákmány után kutat. – nem megbántani akarom ezzel a jelzővel és talán nem is fogja rosszul értelmezni. Végülis, veheti akár pozitívumnak is a dolgokat. Én viszont nem vagyok hülye, elég hamar leesett, hogy mit is akarhat tőlem, de én akkor is csak szórakozom, szóval majd max koppanni fog, ez már nem az én problémám. Nem kell nekem minden ember lelkét ápolgatnom, néha lehetek én is önző és érezhetem úgy jól magam, hogy az nekem jó, nem pedig mindkét félnek… bár tény, hogy nem egyszerű a számomra ez, de ideje, hogy kicsit én is rossz kislány legyek, unom már a jó szerepét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 03.12.13 16:54

- Nem állnék ellen.. – villan ki a második kósza vigyorom és mivel a torkom füstre szomjazik, útközben már kapar is a vele átellenes kezem a seggemnél a farzsebemben, és húzza elő az enyhén aszottá hordott cigarettásdobozt.

- Hmh..? - nyújtom felé, mert ugye dejólnevelt vagyok, először, és kér.. nem kér.. én kibűvészkedek magamnak egy darabot és a fogaim közé csúsztatom. Ekkor tűnik csak elő mellőle a gyújtó, lobban a láng, felparázslik a szálam alatt, mélyre szippantom magamba a kiadós füstöt, és dobom is le, amennyiben ő dohány nélkül maradt.

- A csaj mint meg mondtam.. ne aggódj. Csak az egyik helyi csirke. – köpöm ki a füstöt útközben, és egy nagy sóhajjal szívom magamba a már amúgy is füstös levegőt. Mit nem adnék most egy kiadós adagért..! De jól tudom, amíg a nagy pénzek a zsebemben figyelnek, egy percig sem pattoghatok. Még ha ma nem is olyan eget rengető a bevétel.
Amikor megint beszél viszont muszáj hogy egy kóbor vigyor széthúzza az arcomat.

- Igen.. mondhatjuk. – mondom mindezt szétterpesztett ajkakkal, de közben végig egyensúlyozom hogy a szál ne végezze az ölemben, kellemetlen lenne és nincs kedvem elégetni a tökömet. Aztán hirtelen szívok bele, és az ujjaim közé eresztve könyékkel megtámaszkodom a pulton. – Szóval ha én vagyok a vadász.. akkor te vagy a vad? – kérdezem őszinte érdeklődéssel, naná, mert nekem van ám olyan, és a dolgot mellékelendő még fel is húzom az egyik szemöldökömet. Tetszik ez az ártatlan tekintet. SŐT! Tetszik az egész helyzet! Mindig is szerettem megrontani a jókislányokat..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 03.12.13 18:43

Nem kicsit tűnik rámenősnek a pasas, de egyelőre még nem zavar a dolog, sőt, valahogy imponál is nekem a helyzet. Az utóbbi időkben valamiért elkerülnek a férfiak – Mark-ot kivéve -, tehát igenis örülök annak, hogy sikerült felkeltenem valaki érdeklődését, még akkor is, hogyha ez csak kis ideig tart ki. Majd meglátjuk, hogy milyen is lesz az este. És hogy kezdek-e majd úgy komolyabban ma vele bármit is? Kiderül… egyelőre még én magam sem tudom. Inkább csak kíváncsian pillantok keze irányába, miközben a cigarettáját kutatja, majd amikor előkerül, lassan rázom meg fejem. Néha rá szoktam gyújtani, de most talán éppen elég lesz az ital is.
- Azért köszi, de talán később. – utasítom vissza szóban is, hogy ne tűnjek azért én se valami bunkónak, majd ez után hozom még egyszer, utoljára szóba azt a lányt, aki nemrég még George társaságát élvezhette. Hát… ha csak így eltűnt, akkor így járt, pedig egy ilyen helyes pasival jó lehet szórakozni, nem is értem, hogy miért lépett le, bár lehet, hogy megint csak naív vagyok és egyelőre még nem látom azt, amit kellene.
- Oké-oké, akkor hagyjuk is őt. – emelem fel védekezően magam elé kezeimet, mert azért nem akarok tényleg ezen a témán lovagolni, így most már többet nem hozom fel, inkább a whisky-hez nyúlok, majd folytatom is a beszélgetést némi érdeklődéssel. Ezek szerint időnként meg szokott fordulni itt, ahogy én is nagy ritkán. Itt volt az ideje, hogy találkozzunk.
- Hát, most kicsit úgy érzem magam. Szeretnéd, ha a vad lennék? – vigyorodom is el, majd ez után nem szórakozok tovább, lehúzom egybe a whisky maradékát. Testem egy pillanatra megremeg az alkoholtól, majd ez után hívom magamhoz egy csábos ujjmozdulattal a pultos srácot.
- Két tequilát kérek. – természetesen sóval meg citrommal várom azt. Nem tudom, hogy George szereti-e, de nem tűnik válogatósnak – a nők terén se így első ránézésre -, tehát miért ne fogadná el, hogyha most én hívom őt meg egy körre? Ahogy a poharakat megkapjuk, már elé is tolom az egyiket, amelyen ott pihen a citromdarabka is, és lassan magamhoz húzom a sajátomat.
- Most én állom a kört és én választok italt. Azért remélem, hogy nem vagy finnyás. – utalok itt a mexikói italra, majd ez után megnyalom kézfejem, miközben tekintetem azért a másik arcát figyeli és jöhet rá nemsokára a só is. Kezembe veszem a citromot, majd másikba a poharat és türelmesen várok, hogy George is hasonlóan tegyen. Picit felé is emelem a poharat, ezzel jelezve felé, hogy koccintani szeretnék.
- Egs! – ha nem akadályoz meg, akkor nemsokára a poharak összezörrennek, én pedig már a só után le is húzom az italt és végül jöhet az a savanyú, de mégis nagyon finom citromdarab is, amelyen egy kis ideig még nyammogok is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 05.12.13 7:54

Eldobva a cigarettásdobozt, már gyullad is a láng az enyém alatt. Sokat kérdez. Ám nem zavar, megszoktam már a folyamatos szövegelést, és ha valami nem tetszik teszek is róla hogy elég legyen. Viszont tetszik ez a lány. Őszintén, nem tudom mi tetszik benne, talán az ártatlansága vagy sebezhetősége, és pont ezért ér meg egy kiadós misét!

- Nos… egyáltalán nem lenne ellenemre. – szívok mélyen a cigarettába egy elmélyült sóhaj kíséretében és visszafordulok a pulthoz. A szemem sarkából viszont nem kerüli el ahogy bedobja a maradékot sebtiben, mégis csak egy kóbor mosoly csúszik el a szám szélén. Szóval így állunk.. Én is felhörpintem az orrom előtt figyelő whiskymet, végtére is miért is ne kapkodjuk el, ám én nem szarozok részletekkel, egyetlen hajtásra dobom be és fűződik a kezem az övére amit épp az előbb tolt elém.

- Ooookééé… - egyezek végül bele, mert miért is ne, nem vagyok válogatós, a sót csak sebtiben nyalom fel mikor már ott figyel a levegőben a pohárral a keze, azzal emelem én is az enyémet, keményen csapom a levegőbe, egy része ki is ömlik a gatyámra és a kettőnk között a földre, de egy percig se érdekel, éééés.. Szemvillanás alatt csúszik le az ital a torkomon, nem az a füstös és karakteres, de úgy igazából édesmindegy, és amint érzem már a gyomromból figyel, mit nekem citrom, a lány tarkóját kapom el és a számra rántva smárolom le az övéről a savanyú ízt.

- Tényleg nem rossz.. – rántom el elismerőn a fejemet ha nem kapok közben egy orbitális maflást. Ha igen.. azzal sincs baj, csak vigyorogni kezdek. Bírom a tüzes kis bigéket!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 07.12.13 15:00

Jó hát rólam tudni kell, hogy imádom jártatni a számat. Barátkozós ember vagyok, szeretek ismerkedni, azt pedig kérdésekkel lehet megtenni, én úgy érzem. Nem csak röpke kalandokat keresek, amiknél meg se kell szólalni, elég néhány igéző tekintet és már irány is valami eldugott helység, ahol meg lehet ejteni a szexet. Nem köszönöm, én azt kihagynám, inkább megmaradok az a lány, aki vagyok, és akit valahogy is érdeklek, az majd elfogad így, akit meg nem, hát tovább áll. Elég nagy a világ, biztosan mindenki talál magának tetsző embert.
- Hmm, akkor legyen, vadász. Csak ne ölj meg az este végére. – nevetek is fel jókedvűen, hiszen a vadász, amint elkapja a vadat, ritkán engedi el, én viszont nem szeretném rosszul végezni és ezen szavaim is a játékot szimbolizálják. Lehet, hogy ez a pasi nem szereti az ilyesmit, de majd akkor leállít. A whiyks viszont elfogy, így jöhetek én, hogy megrendeljem a következő italainkat. Jól akarom érezni magam, még társaságom is van, tehát néhány rövid igazán lecsúszhat. Ahogy viszont megfogja kezem, kíváncsian pillantok le mancsainkra, de nem húzódom el rögtön, csak kis idővel később, amikor az ivásra kerül a sor, mert hát ezt a fajta italt én két kézzel szoktam fogyasztani. Nem akarok elutasító lenni és olyan morci, mint amilyen néha szoktam lenni.
- Eléggé szűkszavú vagy. Te nem szeretsz beszélgetni? – azért most már rákérdezek erre, mert mindenre csak olyan röviden reagál, és kicsit kezd kellemetlen lenni, hogy csak én próbálkozom az ismerkedéssel nála. Mindenesetre a sót elpusztítom, majd nemsokára a tequilát is, így figyelem a másikat, aki kissé állat módjára hajtja végre ezt a műveletet. Szemöldököm is a magasba szökik, miközben őt figyelem és a közénk kerülő sómennyiséget. Viszont arra aztán egy picikét se számítok, hogy majd így el fog kapni. Velem sose bántak még így, erőszakosabban, így nem kicsit lepődöm meg, miközben puha ajkam már George-éra is tapad és érezhetem is a másik akaratos csókját. Első pillanatra a megdöbbenéstől reagálni se tudok rá, de aztán leesik, hogy ez így… nem túl gyors egy kicsit? Hirtelen tolom el magamtól, és rázom meg kissé fejemet is, de a pofon… hát most inkább elmarad, nem örülnék neki, ha esetleg visszakapnám, szóval csak ésszel, legalábbis addig, amíg az italok még nem hatnak túlságosan.
- Hé, te meg… mégis mit képzelsz? Nem erről volt szó. – köszörülöm is meg most már egy aprócska pírrel az arcomon a torkomat, majd kissé hátrébb is húzódom a másiktól. Mégis, még nem kelek fel és nem köszönök el, miért vonz valahogy mégis ez az ismeretlen?
- Örülnék, ha nem csókolgatnál csak úgy kedvedre, főleg, hogy egy picit se ismerlek. – jegyzem is meg most már cseppet morogva, de szerintem még ígyis aranyosnak vagyok nevezhető. – Vagy te mindig ilyen vagy? – lassan azért visszafordítom felé a tekintetem, miközben hajamba túrva igazítom azt meg picit, mintha bármi baja is lenne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.12.13 18:23

- Eszemben sincs.. - dünnyögöm el a végére, nem vagyok én rossz ember.. pontosítok! Soha nem ölök brahiból, csak mert úgy tartja kedvem, vagyis.. hm.. na jó, ezt azért még átgondolom majd ha lesz hozzá kedvem. Most mégse ezen jár az agyam, pont azért mert előtérbe kerülnek az italok, és ha már kapkodunk, miért is ne!? Sebtiben csúszik is le a whisky a torkomon, végül is sose lehet elég belőle, és már következik is az a mexikói pancs.. de soha nem voltam finnyás, senki nem mondja hogy George Goodwin bármire is köpködne, ezért belemegyek a játékba. Jól esik kicsit elszöszölni vele.

- Van amit többre értékelek. - emelkedik meg a szemöldököm és már koccintom is a poharának az enyémet, nem törődve azzal hogy a dolog fele az ölemben végzi. Majd megszárad.. azt mondják a szesz fertőtlenít! - dobom is be egy szemvillanás alatt az adagot, ne hagyjuk hogy felmelegedjen, és amíg ő a citromra harap, nekem van egy sokkal jobb ötletem.
Csak vigyorgok amikor eltol. Naná hogy, hisz tényleg ízlett! És amikor kézzel-lábbal tiltakozik a kicsike.. Hogy is ne tenné! Hisz mindegyiknek van ellenérve!

- Túl sok időt pazarolsz csipogásra. - kacsintok rá csak a szemem sarkából visszafordulva a cigimhez, és tetszik ahogy akadékoskodik. És micsoda érvek! - Nos.. épp azon vagyok hogy ez változzon. - vonul ki a következő pofátlan vigyorom, a szemem nem takargatva falva bele a látványba ahogy a haját igazgatja. Kellemes.. az illata, még így, a mindent betöltő füstön át is érzem, pedig ez kifejezett érdem, nem titkolom hogy a kokó tönkrevágja az orromat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 12.12.13 0:00

Ez a vadász-vad játék eléggé érdekes lehetne, de George komolyabb férfinak tűnik annál, mint aki ilyesmibe belemenne. Én mégis próbálom elviccelni ezt az egészet, játszadozni vele, de mintha nem érdekelné. Miért ilyen merev és miért koncentrál ennyire rám? Nem nagyon tudom beazonosítani viselkedését, főleg, mivel a beszélgetős dologra is annyira furán reagál.
- Igazán? És mit értékelsz többre? – nem mintha nem sejteném, de mégis, valamiért hallani szeretném a válaszát. A poharak koccannak, a tequilák fogynak, én pedig nemsokára le is leszek kapva, amire nem kicsit nézek meglepetten. A csók amúgy nem lel viszonzást, inkább csak meglepetten tolom őt el magamtól, de ez a vigyor… hát eléggé rám van mozdulva a pasi és most kéne visszavonulót fújni. Miért nem teszem meg? Mit akarok én tőle? Nem biztos, hogy jól járnék, ha közelebb engedném magamhoz… vagy talán mégis? Nem volt még ilyen férfival dolgom, vonz, mint valami őrült mágnes, a fenébe is.
- Csipogásra? Hát nem vagy valami kedves. – morgom most oda, mert nah, azért ez nem volt szép. De a fenébe is, akkor meg mi van? Inkább emelem kezem, azzal jelezve a srácnak, hogy most jöhet még egy-egy adag whisky. Talán egy kis pia még nem fog megártani. Ő elég hamar ki is szolgál minket, én pedig lassan fordítom vissza szép szemeimet George felé, aki már érezhetően engem stíröl.
- Tudod… - iszom néhány kortyot az italból, majd azt lassan csúsztatom vissza a bárpultra, hogy ez után közelebb tudjak kissé hajolni a férfihez. – Eléggé magadnak való módot választottál az ismerkedéshez. Mondd, mit akarsz? Nem hiszem, hogy pont én lennék az a csaj, akire ma vágysz, akadnak itt nálam jóval bevállalósabbak és részegebbek is, nézz csak körbe. – még mindig nem távolodom el tőle, csak kíváncsian vizslatom szemeit, így próbálva meglátni bennük a választ. Tényleg nem értem, hogy miért kell neki most a nehezebb falat, amikor itt… hát egy ilyen pasival sokan megosztanák az ágyukat, bár a viselkedésén lenne még mit javítani.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 12.12.13 2:07

Még mindig jár a szája, de én csak egy mindent betöltő kacsintás után csapom is az övéhez a poharamat. Ez most nem a beszéd helye kislány, hanem a szórakozásé! - és már gurul is a lötty, követi a csók, azt meg az akadékoskodás ami újfent szórakozással tölt el, szereteeem.. hergelni az ilyen kis.. csibéket!

- Legalább őszinte vagyok! Köszönd meg! - kacsintok rá mégegyszer előhúzva a számból a cigimet. - Azt kapsz amit lááátsz.. - ejtek meg egy hátradőlést széttárt kezekkel bemutatva a kínálatot - vagyis értékeld! Nincs.. zsákbamacska.- vigyorgom megint el, a cigi visszatalál a számba, én meg kiadósat szippantok belőle ahogy megérkezik az újabb két pohár.

- Ezt már szeretem.. - vigyorodom megint el, és bökök a csaposnak, nagyvonalú vagyok írja a számlámhoz nehogy már a kis bige fizessen. Az viszont meglep, amikor közelebb hajol és bizalmaskodni kezd, és nekem sincs ez ellenemre.

- Na nézd már milyen kishitűek lettünk itten.. - vigyorgok újfent - szóval te nem vagy jóóó nőőő? - rántom el az arcélemet, mintegy rácáfolva a lehetőségre - De tudod mit? Nekem most te kellesz.. - halkítom a hangomat egészen és közelebb hajolva szinte rálehelem a bőrére. És hogy miért? Nos.. sosem gondolkozok el ki és miért a következő áldozat az ember egyszerűen csak.. érzi ezt! És én ezt az ezt, most belőle érzem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 13.12.13 19:49

Asszem kezdem felfogni, hogy hiába kérdezgetek, nem nagyon kapok rá válaszokat. De miért nem? Kezd dühíteni a dolog, de hát nincs mit tenni, ha nem akar szociálisan dumcsizni, akkor majd max iszunk még pár kört, aztán lelépek. Nem fogok itt feleslegesen ücsörögni és azt figyelni, hogy miképp nyáladzik rám. Bár jó pasi, de azért vannak határok és nem ittam még annyit – asszem, legalábbis így ülve még nem érzem -, hogy túlságosan is ki legyek ütve bármihez. A szavai viszont már kissé bántóak is a számomra, mégse veszem úgy magamra, mint talán pár órával ezelőtt vettem volna, azóta már ittam valamennyit, így lazább vagyok és én akartam rosszabb társaságba keveredni, magamra vessek.
- Köszönjem meg? Azt tuti nem. – vigyorodom is el, majd végül biccentek arra, hogy igen, azt kapom, amit látok, itt nincs kérdés, ezt én is levágtam már. Bár… a helyes külsőhöz azért kicsivel talán több ész is társulhatna, de annyi gond legyen. Inkább rendelek még egy-egy whisky-t, amit kissé meglep, hogy George áll, de csak köszönésképp biccentek neki és ez után hajolok közelebb hozzá, hogy úgy folytassam a beszélgetésünket.
- Félreértesz. Egy szóval se mondtam, hogy nem vagyok az, egyszerűen találhatnál mást is, akivel könnyebb, érted? – mert hát láthatóan én nem érdeklem, max egy gyors numera, vagy én ismerem rohadtul félre. Ahogy viszont kiböki kis idővel később, hogy neki most én kellek, kissé zavartan köszörülöm meg a torkom, majd távolodom is el tőle ismét, hogy lehúzzam a poharam tartalmát. Talán nem kéne így, egyszerre, így kissé megremegek az erős italtól, majd cseppet fel is köhögök. Uhh, na jó, ez tényleg nagy marhaság volt és egy pillanatra meg is fordul velem ez a bár.
- Na jó, ez most így erős volt. – kapaszkodom meg egy cseppet a bárpult szélében, majd lassan felkelek, próbálva egy kissé észhez térni. Mivel pont kettőnk közé kerülök, így hátsóm talán egy pillanatra George térdéhez érhet, én pedig szép szemekkel felé pillantok.
- Nem megyünk ki egy kicsit levegőzni? Cseppet szédülök… - remélem, hogy nincs ellenére, ha néhány percet odakint töltünk a hidegben, amíg összekapom magam, és utána folytathatjuk az estét, elméletileg. Tehát lassan, nagyjából egyenes úton indulok meg a kijárat felé, hogy majd a klub falának nekidőlve szívhassam be a kinti levegőt. Bent meleg van, füst és sok ember, kint azért könnyebb levegőhöz jutni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 24.01.14 1:27

Elvigyorodok ahogy jön az ellenkezés, de miért ne jönne! Van már bevált receptem szinte minden kis bigére, legyen az kicsi.. nagy.. bögyös vagy lapos mint a deszka, mindegyiknek van önhitűsége, és mindegyik szereti a szilárd bánásmódot. Hát miért ne kapjanak belőle kedvükre! – vigyorodom el, mikor reppen a whisky és koppan is meg az üveg a pulton, egy biccentés félre, ma jóóó volt a bevétel, szórakozzunk kedvünkre, és meg is van az eredménye ahogy a kis barna közelebb hajol.

- Akkor egy dologban egyet értünk.. - vigyorgom bele a képébe, de az egész csak suttogás, a szemeitől csak alig néhány centiméterre, amíg lepillant egy percre, arra a korábbi ízletesre a szemem. Aztán vissza rá. Hogy tetszik e? Már hogy a jó fenébe ne tetszene, ha egyszer ilyen édes illat árad belőle, és az is tetszik ahogy a szavaimra hirtelen hőköl hátra, én meg.. újra megsodorva az ujjaim közt a cigimet, az utolsót szippantom belőle, mielőtt elsodrom a pulton. Steve.. csúnyán néz. Nem figyelem, de érzem a hátamban a szúrós szemeket, de ne pattogjon vagy tüsténkedjen, Frank olyan mennyiségű árut terít el itt mindenhéten, hogy hova lenne az a sok fogyasztás és ital nélküle. Vagyis kuss a neved!
A kislányra kapom fel aztán a figyelmemet, aki láthatóan.. összetűzésbe került a szesztermékkel, és ahogy borulna, utánakapok.

- Ho-ho-ho.. - kapom el a karját mielőtt repülne, de aztán még időben korrigál, nem lenne kedvem végignézni egy piruettet itt ücsörögve, ezért amikor letornázik és fordul.. hátulról is szemügyre veszem. – Nem is rossz.. – motyogom csak az orrom alatt, aztán fordul.. vissza a szemeibe, és.. már hogy a fenébe ne! – vigyorgom megint, intek Steve-nek, kicsapva egy húszast a pultra előtte, aztán megindulok a kis.. kerge galamb után, a derekára fogva, az utolsó két léptet kiegyenesítve, mielőtt kajakból lefejeli az ajtót.

A lépcső már nem volt nehéz menet. Az a kettő, ami odakinn figyel, én a derekára tenyerelve, nem mondom.. finom kis húús az ujjaim alatt, és csak ahogy fordul.. dől.. a falnak és már megint az arcomba figyel, csak engedve a szónak eresztem el.

- Egy slukkot? – kérdezem megemelt szemöldökkel, de most már neeeem, a sima és íztelen a menet hanem a legjobb minőség..! A kapható legízesebb, sodort, minőségi fűféle, ami csak megfordul Frank.. és az ééén kezeim között. Sosem árt lecsippenteni a szállítmányból egy keveset…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 10:07

A többi itt lévő embernek valószínűleg ez egy átlagos este ezen a szórakozóhelyen, viszont nekem ez az első bulizós estém a városban. Rengeteg ruhát felpróbáltam, hogy mit is kellene felvennem életem első bulijába Las Vegasba, de végül az én stílusomba maradva egy fekete, elég sokat megmutató fűzős felső mellett döntöttem és egy hozzá építhető piros tüllös szoknyában.Fekete platform cipőt húztam, mert nekem az kényelmesebb mint a sima magas és persze a sminket és a parfümöt sem sajnáltam magamról. Ajkaim és szemeim úgy csillognak a sok festéktől, mint valami éjjeli pillangónak. Remélem azért nem talál be semmi idióta, aki fizetni szeretne a szolgáltatásaimért. És hogy mit keresek pont itt? Fogalmam sincs... csak sétálgattam a városban és meghallottam a zenét. Mivel az volt a cél, hogy bulizzak, így természetesen megragadtam az alkalmat és elindultam az első szórakozóhely irányába amit találtam és ezért vagyok most az Encore Beach Club bejárata előtt.
Biztos jó hely. Ezt az előttem álló sorból és a bentről kidübörgő zenéből állapítottam meg. Lassan telik az idő és vannak olyan lányok, akiket be sem engednek. Persze azok keresnek egy idősebb pasit maguknak és újra beállnak a sorba, hátha így már beengedik őket. Ledöbbenve nézem, ahogy a tőlem pár évvel fiatalabbak már picsa részegen rázzák magukat ilyenkor. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. Na nem azt mondom, hogy megvetem az alkoholt, de hogy ne tudjam hol vagyok olyan még csak egyszer fordult velem elő és másnap azt is megbántam.
Haladjunk már! Otthoni vizeken sohasem kellett sorban állnom, mert ismertek szinte minden szórakozóhelyen és simán beengedtek sorban állás nélkül is, de most nem Sheffieldbe vagyok és nem a barátnőimmel indultam meghódítani az éjszakát, hanem Las Vegasba és teljesen egyedül. Persze minden vágyam az volt, hogy elszabaduljak otthonról és független nőként éljem az életem. Nem kell félre érteni, nem volt ott rossz, de a zenei karrierem nem igazán akart beindulni és hát a szüleim is nagyon óvtak mindentől, ó ha tudnák hol vagyok most... azt hiszem halálra aggódnák magukat reggelig. Közben lassan halad a sor, én pedig úgy döntök rágyújtok egy újabb vékony női cigarettára. Ki is veszek a dobozból egy szálat, majd keresem az öngyújtómat, amit sajnos nem találok sehol. Nem csoda, hogy a fiúk galaxisnak hívják a női táskákat, ha már ebben a piciben sem találom meg amit keresek. Egy nő és egy férfi pont felém tartanak... hát a csaj elég ramatyul fest jelenleg. A pasi viszont nem rossz, sőt van benne valami ami megfog így első pillantásra.
- Kaphatok tüzet? Kérdem tőlük, amikor már csak fél méterre vagyunk egymástól. Tekintetem belefúrom a férfiéba, már ha hagyja és miközben bal kezemmel tartom a cigit a számhoz, jobbal beletúrok hullámos, vörös fürtjeimbe.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 11:50


George & Héloise


Nem szól. Azt hiszem rosszul van, de nem hinném hogy komoly baja lenne, csak a szemei állnak keresztbe az meg előfordul néha.

- Jól van mucikám asszem ezt már te ne vedd be. - húzom el inkább a cigit, nem kell hogy Johnson leszedje itt a fejemet amiért rontom a közönséget, ezért egy nagy sóhajt kieresztve én is inkább a csaj mellé a falnak feszítem a seggemet. Ha ez nem jön rendbe, asszem nem lesz itt menet. Kivéve ha vadászok egy épeszűbbet és igen, Franknek vinni kéne a lét, de nagyon elkapott itt a hév, és eszembe sincs elégedetlenül távozni.
Legeltetem is a szemem, egy darabig a sorban álló kínálaton előttem és felmérem kit is kéne ma csapra verni. Aztán mégis csak félig a hátam mögül jön a szöveg, irányba kapom a fejemet, és egy nem kicsit dögös csitri áll velem szemben. Nagyooooon az! - szélesedik ki a vigyor a képemen, és hátrahagyva a félájultat lököm el magam a faltól csak hogy közelebb lépve egyetlen egyet, feltúrjam a farzsebemből a gyújtót.

- Te.. mucikám bármikor! - vigyorgok a szemeibe és megpöccintve a cuccot már lobban is a láng az orra előtt, de mindvégig a szemeit figyelem. Tetszik nekem.. Mit tetszik!?? A faszt! Egyenesen megdöglök érte és már meg is van a haditerv.

- Kicsicsillag, nem gondolod hogy egy ilyen dögös bigének nem itt kéne rostokolni, mikor odabenn van az igazi buli!?? - bökök irányba fejjel, és útközben szüntetve meg a tűzet, már túrom is vissza a farzsebembe.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 12:13

Eddig elég unalmas a buli, igaz még be se jutottam. Nem mondom, hogy halálra unom magam, mert valljuk be mindig van mit/kit nézni, hiszen vannak itt elég érdekes emberek és dolgok, csak valahogy a sok agyhalott nem tartozik a kedvenc műsorom közé. A nagy várakozásban gondoltam rágyújtok, de hát nem is én lennék, ha megtalálnék valamit a táskámban. Szerencsére van a közelemben valaki, aki úgy tűnik majd ki tudja elégíteni ezen szükségletem, úgyhogy meg is szólítom.
Szerencsére vevő rám, úgyhogy már bele is szívhatok az én kis mentolos cigimbe és hát úgy tűnik felkeltettem az érdeklődését is, mert nem lép vissza a csajszihoz akivel eddig volt, hanem egy kérdést intéz hozzám.
- Gondolhatod, hogy nem önszántamból ácsorgok itt, de az izomagyak nem akartak beengedni amikor be álltam a sor elejére, - fejemmel a kidobók felé bökök - szóval a várakozásban arra jutottam, hogy vagy nem vagyok elég fiatal, vagy nem vagyok elég részeg és ki kell várnom a soromat! A füstöt automatikusan rá fújom, nálunk ez azt jelenti, hogy bejön a srác. Remélem itt is és nem veszi tőlem bunkóságnak.
Ó, ha anyámék látnának. Van egy olyan sejtésem, hogy nem kapnék tőlük dicséretet, ha meglátnának egy ilyen pasival és pláne, ha hallanák hogy beszél. Nekem viszont baromira bejön, untam már a sok nyálas dumát, én attól sokkal vadabb vagyok!
Mivel kárpótolhatlak, ha beviszel és itt hagyod őt? Pillantásomban megjelenik valamiféle tűz miközben belevájom tekintetem az övébe, nem tehetek róla, forr a vérem és azt hiszem ő valahogy le tudna hűteni, vagy ha ő nem is egy jó kis jeges ital odabent.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 12:33

Széles vigyor terül el a képemen.

- Háát ez öreg hiba.. - rázom meg színészien a fejemet és beleszívok a cigibe, miközben a kiscsajból tovább folyik a szöveg, én meg a hátam mögé nézek ahol a másik elterülve találkozott útközben a földel. Annál lejjebb már nem eshet.

- Na gyere, és odabenn lesz egy-két ötletem. - tolom vissza a számba a cigimet, és már kapcsolva is le az elválasztó kötelet intek Johnsonnak - Hé, haver! A csaj velem van! - szöveggel, az meg fintorogva biccent egyet és már fogok is rá a kis tündér karjára hogy áthúzzam a tömegen.

- Gyere kicsicsillag és csak hogy lásd milyen jó napod van, az első kört is én fizetem. - indulok meg befele, figyelve hogy a lány követ e, nem fogok másodjára is bakot lőni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 13:03

- Lehet, de ezzel szerzett nekünk egy jó estét! Rákacsintok a megmentőmre és mellé küldök egy széles vigyort is. Igazából ez a kijelentés még kicsit korai, de a hetedik érzékem azt súgja ez így lesz és akkor már egyáltalán nem bánom, hogy sorba kellett állnom.
Elindulunk a bejárat irányába és ő megfogja a karom, mond valamit a kidobónak amit nem nagyon értek, de a csávó arcán megjelenik valamiféle fintor. Gondolom nem velem van problémája, de akár az is előfordulhat. Kíváncsi vagyok rá mi okozza ezt a cseppet sem kedves gesztust, de nem hiszem, hogy meg fogom tudni. Azért mindenesetre rá fogok kérdezni a későbbiek folyamán. Elég nagy a tömeg és kissé nehézkes az átjutás, de én mindent megteszek, hogy minél előbb átjussunk ezen a helyzeten, egyenesen követem a srácot a pulthoz.
- A másodikat mindenképpen én állom! Egy csomó csaj szinte pénz nélkül indul bulizni és egész este a potya piára utazik, hát én nem ilyen vagyok. Sose indulnék el pénz nélkül még úgynevezett randira sem! A pulthoz érve csak annyit mondok.
- Valamit amibe alkohol van és lime! Imádom a limeos koktélokat, azok a kedvenceim. Na persze nem vetem meg a whiskeyt, a tequilát, az absinthot sem és még sorolhatnám az olyan piákat amiket általában magukban szoktak fogyasztani.
- Egyébként Loise vagyok, és te? Kicsit közelebb lépek hozzá, hogy tisztán értse mit mondok és persze én is halljam a választ. A piára várva kicsit szétnézek. Rengetegen vannak és mind jól szórakoznak. Azt már kevésbé tudom eldönteni, hogy a zene miatt vagy a tudatmodósító szerektől amiket bevittek a szervezetükbe, de mindenesetre jó a buli idebent. Szerencsére tömegnyomor sincs, el lehet férni. Arcomra felkerül a jól ismert vigyor, azt hiszem ez nem igazán fog lekerülni róla az este folyamán.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 14:03

Pöpec! - villan meg csak fejben, de amint elérjük a pultot, hamar csinálok helyet és intek is Steve-nek, hogy vegyen előre minket.

- Hé, Steve! Ide valami lime-os pancsot a kishölgynek, nekem meg a szokásosat! - bököm oda csak fél füllel, amúgy is rendesen ismer, biztos vagyok benne hogy nem valami szimplával szúrja ki a szemem.

- George! - vágom rá egyértelműen, és tetszik az hogy közelebb lépked, pláne mikor az illata megcsapja a tüdőmet! Mmmmm.. micsoda isteni keverééék.. - szippantom mélyen be, és ekkor térek csak vissza a lényegre, ugye odakinn beszéltünk valami háláról..

- Szóval.. hogy is volt az a fizettség? - emelem az egyik szemöldököm a szemeibe, de hogy közben a kezemben félig leégett fű se menjen szemétre, mélyet szippantok belőle és nyújtom át a lánynak. Gyere madárkám, most valami isteniben lesz részed!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club

Vissza az elejére Go down

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához