welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 11.04.14 14:22

Már kéri is az italt, látszik, hogy törzsvendég, mert a kidobónak és a csaposnak is tudja a nevét és láthatóan ők is tudják ki is a másik fél. Amikor bemutatkozik egy picit kitágulnak a pupilláim.
Úgy tűnik sose szabadulok ettől a névtől. Volt egy srác otthon, aki totál meg volt őrülve értem, még a búcsúbulimon, amikor teljesen szétcsúsztam és már mindenki ott hagyott, akkor is ő vitt haza. Az ősök persze rettentő hálásak voltak velem együtt, csak hát nem tehetek róla, hogy a 30 kiló vasággyal típusú pasik nem jönnek be nekem. Egyébként normális srác, csak kicsit tucat...
- Ha hiszed, ha nem pont egy ilyen nevű sráctól menekültem otthon... bár, ha ő nézett volna ki így még talán esélye is lett volna! Újabb kacsintás és új kérdés....
- Mivel tudnám meghálálni? Tekintetem ismét belefúrom az övébe és még közelebb lépek hozzá. A testünk körülbelül 20 centire van a másikétól, ám az arcom az még attól is közelebb. Szeretek flörtölni és ügyesen le tudom venni a lábukról a kiszemeltem, legyen az férfi vagy nő. Igaz, még csak egy csajjal volt dolgom, de ha látnék valakit akiben megfog valami, akkor biztos bepróbálkoznék egy velem egyező neműnél is.
Visszatértve Georgre, ő mélyet szippant a füves cigijéből, igen teljesen biztos, hogy ez az. Kipróbáltam már párszor és tetszett, de én önként és dalolva azért nem mernék kérni senkitől ilyesmit, ám mivel ő magától nyújtja így elfogadom. Mélyet szippantok bele, majd miután átjárta a tüdőm George füléhez fújom ki a füstöt, a számat csücsörítve, erotikusan. Utána visszaadom neki, mert nekem egy slukk bőven elég az ilyesmiből. Ritkán szívok és így mindig beszédülök tőle és szinte mindenem zsibbad... valószínűleg érezni is fogom nemsokára, így megfogom a karját és valamiféle ülőalkalmatosság felé húzom. Elég nekünk egy másfél személyes valami is, szívesen ülök közel hozzá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 17.04.14 13:21

Elvigyorodok. Hogy menekülni fog e? Az isten bizony madárkám, hogy tőlem bizony nemigen! Először mert imádni fogod, aztán meg már mert nem engedem.
Szó szót követ, megint szövegel.. de nem is ez lényeg, hanem ahogy közelebb lép és a szemeimben méreget. Már most megmondom hogy tetszik ez a lány. Mit tetszik!? MÁR.. felkeltette az érdeklődésemet, és ahogy a fülemhez hajolva tovább incselkedik, újabb vigyorral lehunyom a szemem.

- Veszélyes játékot játszol kiscsibém.. - szűröm a fogaim között, de amikor megnyitom, és a kezembe kapaszkodva húzni kezd, a távolban belövöm a slozit szemmel, arrafelé szabad a terep, és engedem hadd cselekedjen. Mutasd mekkora spíler is vagy babám! Rajtam ne múljon, simán adok szabad kezet! Egy darabig...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 05.05.14 13:11

Ellépkedünk a mosdók irányába, úgy tűnik a folyosón akad pár üres ülőalkalmatosság. Kiválasztok egy nekem tetszők kanapé szerűséget és már húzom is magam mellé Georgot.
-Veszélyes? Ezt hogy érted? Nem igazán értem mire gondol. Mi lehetne ebben veszélyes? Azt hiszem nem tudom felmérni a helyzet súlyát. Hagyom, hogy az ösztöneim irányítsanak a szívem és az eszem helyett. Forr a vérem és ilyenkor nincs kiút. Annyira közel helyezkedek hozzá, hogy ha közelebb lennék, már rajta ülnék. A jobb oldalán vagyok, így a bal lábamat szépen felhelyezem a térdére, így kényelmes. Nem érdekelnek az emberek és nem érdekel a zene, csak rá koncentrálok. Megérkezett a csibogás is a tagjaimba és persze a fejembe. A fű hatása. Ha akarnék se tudnék innen felkelni, csak támogatással. Persze nem is akarok, nem azért jöttem ide, hogy aztán itt hagyjam. Göndör fürjeimet hátradobom, hogy nehogy zavarja őt. Arcunkat csak pár centimeter választja el és én így duruzsulok a fülébe.
- Be kell valljam, gerjedek rád Csak ennyit mondok, semi többet. Pillantásaink megint találkoznak, az enyéimen látszik kissé, hogy most éppen nem vagyok teljesen a tudatomnál. Gondolom ő ezt már megszokta, hiszen a lent lévő csaj sem volt valami tiszta. Vajon ő ki? Ő is csak egy a sok közül? Én nem szeretnék csak egy lenni!
- Mi kell ahhoz, hogy valaki ne csak egy legyen a sokból? Lehet nem kellene feltenni a kérdést, de engem baromira érdekel a válasz és nem hagy nyugodni a téma. Közben kortyolok egyet a koktélomból.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 06.05.14 2:56

- Pont úgy ahogy hangzott! - vigyorgok a szemeibe, miután leránt maga mellé, és kényelmesen hátradőlve mélyet szippantok a cigiből.
De nem áll le. És én vagyok az aki ezt egy tetves percig se bánja! Tetszik ahogy felpréselődik a seggemen, az meg annál inkább mikor félig még rám is mászik. A lábára ragad a szemem. Aztán már nem csak a szemem, hanem a kezem is követi szééppen lasssan végigsimítva azt az isteni bőőőrt, egészen a térdéről indulva fel, minimum combközépig. Eszemben sincs ma elengedni ezt a mesés falatot, és ahogy mindvégig követi a kezemet a szemem, csak akkor figyel másmerre amikor már a fülemben kajtat, kis híján a nyelve, de ez épp elég ahhoz hogy megint elvigyorodjak.

- Ki hinné, cicám..! - vigyorgok tovább, most már lejjebb tapogatva a szemem, nem áll meg az arcánál előttem, lezsírozok minden egyes felkínálkozó porcikát, és csak akkor térek vissza az övéibe, amikor megint jár az a csinos száj, és muszáj megint elvigyorogjak.

- Felőlem lehetsz kettő is, nem feltétlenül adom fel egy kör után.. - beszélek, de szabad kezem már a nyakán csúszik le közben, és lejjebb.. ha nem ellenkezik, és minden egyes percben a szemeimmel követem. Nagyszerű éjszakának nézünk mi elébe!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 08.05.14 17:33

Úgy tűnik nem igazán kell bátorítani Georgot semmire, megy minden mint a karikacsapás. Azért remélem nem csak azért simít végig a lábamon, mert túl rámenős vagyok és úgy van vele, hogy ha már így alakult akkor legyen valami, hanem azért mert tényleg bejövök neki. Igaz még nem igazán volt e téren rossz tapasztalatom, de a srácoktól otthon egy csomószor hallottam, hogy csak azért dugtak megy egy csajt mert baromira rámenős volt és hát mivel a harmadik lábuk irányítja őket nem hagyhatták ki a numerát. Volt olyan is aki azt mesélte, hogy nem is emlékszik rá, hogy milyen volt az éjszaka, csak reggel egy "bányarém" mellett ébredt. Na ez az, amit én nem lennék hajlandó elviselni, hogy valaki ne azért csókoljon meg, öleljen meg, feküdjön le velem, mert nem akar kihagyni egy ingyen menetet, hanem azért mert tényleg bejövök neki.
Azt hiszem a beszélgetés nem lesz könnyű menet. Nem túl beszédes a pasi, ha valamit kérdezek arra sem hajlandó válaszolni normálisan. Nekem bejön a stílusa, de azért lehetne kicsi beszédesebb is. Igaz, a jelenlegi szituációban nem a szövegelés a fő eszköz azt hiszem.
- Ennek kifejezetten örülök! És persze abban is bízok, hogy nem kár az energiáért és nem 5 perces menetre gondol, mert akkor én bizony az első menet után egészen biztosan le fogok lépni. A kezét a nyakamtól kezdi lecsúsztatni, imádom amikor valaki ezt a részt izgatja, puszikkal simogatásokkal… már a gondolatba is beleborzongok. A kezére rá teszem az enyémet és ha esetleg megállna a dekoltázsom felett, akkor is lejjebb irányítom. Közben pedig szépen lassan belemászok az ölébe, úgy hogy szemben legyünk egymással. Persze a térdemmel a kanapén támaszkodom, de a formás kis hátsómat szépen beleillesztem az ölébe, hagy érezze a törődést. Most már nincs megállás!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 15.06.14 2:31

Nem szívbajos a kicsike! Feltűnik hogy partner benne, és eszem ágában sincs megállni a dekoltázsnál, simán csúszok lejjebb, ahogy a kezemre simul a keze és muszáj kinyögnöm egy újabb vigyort is útközben.

- Hát még én... - követi csak továbbra is a szemem a kezeinket, amikor hirtelen lép közbe, és egy percig sincs ellenemre ahogy átcsúszik az ölembe. Azonnal a seggére tapad a kezem, csak úgy kellemesen végigmérve majd erősen markolok bele hogy közelebb húzzam.

- Szóval szeretsz.. élesben játszani..– beszélek a szájára, a cigi valahol kiesett a kezemből útközben, de még ha felgyújtja ezt az egész kócerájt, még akkor se érdekel. – Ugye..? – emelkedik az egyik szemem, és nem tökölve a válasszal a szám élesen kap az övébe, csak hogy eleresztve azt a formás kis segget a két tenyerem a két combjára csússzon magam mellett.
Ennek a napnak is tökéletes a vége!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 03.08.14 17:19

- Látom tetszik a helyzet!*Bebaszna, ha nem tetszene. Konkrétan vérig lennék sértve és egész biztosan lebuziznám, ha konkrétan valaki nem így reagálna rám. Értem én, hogy nem minden a külső, de azért mégis csak pasik a pasik és a farkuk irányítja őket, akárki akármit is mond. Talán pont ezért nem volt még komoly kapcsolatom, mert nem hiszem el, hogy valaki annyira képes lenne leragadni mellettem, hogy egy csaj se kell neki rajtam kívül. Ki ne örülne egy szép dekoltázsnak vagy egy formás popsinak?! Térjünk vissza a mostani helyzetre. Amikor George elvigyorodik én először finoman majd kicsit erősebben beleharapok az alsó ajkába, hogy úgymond érezze a törődést.
- Naná!Kacsintok egyet kacéran és a szája máris az enyémre tapad. Vadul csókolózva, összegabalyodva egy kanapén. Kár, hogy ez nem valamelyikünk lakásán történik, vagy mégsem? Igazából nem tudom ő hogy gondolja, de majd kiderül. Jobb kezemet elindítom a nyakától, a mellkasán át húzom lefelé, de nem gyengéden, hanem picit erősebben, hogy még jobban felhúzzam úgymond. Le a mellkasán... a hasán... végül megállok a sliccénél és "tapógatózok" egy kicsit. Konkrétan képes lennék kicipzározni és kibújtatni a "kis" Georgot, elvégre a szoknyám alá úgy sem látnak be, a bugyimat meg el lehet húzni... de egyelőre várok vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 22.03.15 3:26

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2016. Dec. 21.TémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 24.01.17 15:10

Natasha & Skye


Régebben valahogy taszítottak az ilyen „pofamutogatós-benyalós” partik, szánalmasnak találtam a sok kis mitugrászt, akik úgy gondolták, lehetnek valakik, ha megtalálják a legmegfelelőbb fényeznivaló tomport. Néhányan mondjuk kicsit előrébb jutottak, a legtöbben viszont továbbra is csak a kulimunkát tolják. És mindannyian maradtak kis mitugrászok. Ma már nincs bennem szánalom, ha végignézek rajtuk, sőt néhányuk esetében még aranyosnak is találnám az igyekezetet… ha nem pont engem akarnának épp „fényezgetni”. Na persze szeretem én is a bűbájos szavakat, de a túlzott hízelgés csak elrontja a kedvemet. Ha valaki közelíteni akar felém, az hamar rájöhet, hogy nálam a tettek számítanak, nem a nyelvük bársonyossága.
A medence túloldalára nézek, ahol a polgármester legújabb kis üdvöskéjét még mindig körbeudvarolják, akik ettől remélik a boldogulást, és a pasas szemmel láthatóan élvezi is a helyzetet. Végül is érthető. Tekintetem tovább kúszik, kiélvezem a leginkább fürdőruhás felszerelésben bulizó testek látványát. Bár a medencében most kevesebben vannak, ha valaki idejön, érdemes úgy készülnie, hogy bármikor a vízben köthet ki. Részemről én mégis egy türkizkék és fekete hosszú ruha mellett döntöttem. Laza szabású, de tökéletesen kiemeli a testem minden olyan domborulatát, amit szeretnék, hogy valóban vonzza a tekinteteket. Talán épp ennek köszönhetően soha nem vagyok egyedül, most is itt áll mellettem a bárpultnál egy hatvanas éveiben járó ázsiai férfi, aki rendkívüli beleéléssel magyaráz nekem valamit. Sajnos pár perce már elvesztettem a fonalat, mikor a neki már ártó mennyiségű alkoholtól csapongani kezdett az angol és a saját anyanyelve között. Thai, vagy talán vietnámi…? Mindegy is. Nem akarok tőle semmit, így koktélommal a kezemben arrébb is sétálok. Nem sietős a dolgom, minden lépésemmel a stílust és eleganciát akarom közvetíteni; bár ma este nem a csábítás a célom, ez már annyira beleivódott a vérembe, hogy el sem tudnám képzelni magamat „lazáskodva”.
Ezt a bulit nem én szerveztem, tulajdonképp ezen a helyen ez egy szokásos este, csak éppen betévedt valami ismertebb figura is; még ez is szokásosnak számít. Én azonban nem csak a szórakozás kedvéért vagyok itt. Ahogy a jó társra, úgy előfordul, hogy a megfelelő autóra is vadászni kell, utána meg a vevőjére is. Több szem többet lát alapon pedig nem is vagyok egyedül, de társaim természetesen nincsenek mellettem. Nem is lenne értelme, ha csoportosan vizslatnánk a parkoló autók minőségét. A leghatékonyabb munkához mindenkinek megvan a helye. A legjobb vadászterületek ezek, ahol a milliomosok mellett a becsületes munkából élők is helyet kaphatnak. Minél nagyobb a diverzitás, annál könnyebb elvegyülni.
Kis retikülömben rezegve jelzi a telefonom, hogy ismét üzenetet kaptam, én pedig kíváncsi természet lévén elő is veszem a mobilt. Egy újabb fénykép, egy újabb ígéretes négykerekű jelöltről. Bár ez most nem a szokásos luxuskategória: egy ilyen Ford Mustang eredeti alkatrészekkel sokat érhet, a tulajdonosa talán nem is tudja, hogy mennyit. Egyes vevőknek némi tuninggal pedig még többet. De egyelőre még nem döntöttem, kicsit még várok, van ezen kívül még két másik járgány, mérlegelem a lehetőségeket, amíg a koktélt szürcsölgetem. A szórakozóhely kicsit nyugisabb részére sétálok, bár a DJ által játszott zene még itt is elég hangos, a kevesebb ember miatt nem olyan zsúfolt és fullasztó. Kényelmes kerti padok és székek vannak ezen a részen, halovány fényű kis lámpásokkal; egész hangulatos. Látszik, ide azok jönnek, akik beszélgetni szeretnének, vagy kicsit pihegni. Találok is egy üres helyet, egy szélesebb pad egyik végén, a másikat már elfoglalta egy fiatal nő. Villantok rá egy mosolyt és mivel a zene és a távolság miatt valószínűleg úgy sem hallana, kérdő tekintettel az üres helyre mutatok, hogy szólhasson ha esetleg foglalt, mielőtt leteszem a kis hátsóm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Mar. 09.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club 13.08.18 10:57Emily & DerickM

a van a szülinapompompompom remek a hangulatomtomotomtomtom. Dudorászva veszek elő magamnak egy jó mély boros poharat amit behűtve vár egy jó kis Chateau Lafite. Kortyolgatva nézegetem a ruhatáram. Ma van Szent Patrik, az én ünnepem. A tivornyázók napja! A csengőm hosszan és kíméletelnül cseng. "Hallo?" "Csajsziiiiii, engedj be minket!" Megjöttek a csajok, úgy hallom már van bennük rendesen, akkor nem ártana felzárkóznom. Lehúztam a poharam tartalmát és felesekre cseréltem a felhozatalt, vaaaan itthon gyümölcsös Absolut vodka és némi tequila is rejtőzik valahol. Kirakok öt poharat egymás mellé, és telitöltöm édes vodkával, egymás után mind az ötöt lehúzom és máris jobb a kedvem, kitöltöm a következő kört és kikészítek pár zöld ruhát amíg beesnek az ajtómon a lányok. Úgyis szükségem lesz a segítségükre a választásban, mini divatbemutató sok soook piával, szükségem lesz a mai estére, kell egy kis pihenés a hosszú fárasztó, stresszes munka után, és ráadásul ma van a szülinapooom. Ajtó puffanást hallok és vihorászó hangokat a nappalimból. "Foglaljatok helyet, mindjárt jövök." Bútortologatás, néhány tompa botladozó hangok, vad röhögés, értem valaki mellé ült a babzsák fotelnek. Felveszem az első ruhaneműt és kilejtek benne. " Játszunk egy játékot, iszunk és kritizálhatjátok a választásaim." Böktem vigyorogva az előttük lévő feles poharakra, nem kellett őket győzködni már is húzták a tartalmát és be nem állt a szájuk, talán a harmadik vagy a negyedik ruha volt a megfelelő de végül csak meglett a tökéletes tízpontos. Leintettünk egy taxit, a bárhoz érve elcsórtam valaki kalapját és a pulthoz vágtattunk. " Szia, nem vállalnál köldök piát pár szexi csajszitól?" Visítottam vigyorogva a dögös kis pincérnek. Elég széles vigyort villantott válaszul, még a végén tényleg jó lesz az estém, csak dobja le végre a pólóját, és később az alsóját is szívesen bevállalom a lakásom padlóján. Csajok kirángatták a pultból és lecibálták a felsőjét, végighúztam kockáin a körmöm, hello szexi.....


Click me
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Encore Beach Club

Vissza az elejére Go down

Encore Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához