welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

A parkoló és kültéri részek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: A parkoló és kültéri részek 22.11.12 15:38


A parkoló és kültéri részek
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 22.06.13 20:48


"Rid & Drake"


A mai nap se volt más mint a többi. Ma is már nyitás előtt hosszú sorokban tolongtak a tömegek még ha jó részük inkább részesítette is előnyben a felkapottabb szórakozási részleget mint az egyszerűbb.. hát valljuk be egy nívósabb sztripper klubnak is beillene. Alig volt fél óra nyitásig. Jack jó szokásához híven ma is késett, a "Köpcös" meg.. alig három napja adta be a kulcsot amikor összetűzése volt valami népesebb.. na igen piás csapattal és ő sem volt már annyira szomjas hogy belássa, nagydarab, de hamar eljárnak a kések és négy ember ellen senki sem nyerhet. Béke poraira.. - mondanám, de alig egy hetet töltött itt és azt is végigpiálta vagyis nem hullattam könnyeket érte.
Azóta viszont.. kevesen voltunk. Odabenn is kellett lennie mindig embernek Vincent náci kutyái mindig az ő nyomában lihegtek, még ha nagy szükség esetén simán be is segítettek mégis hamar megéreztük a hiányt. Tegnap.. megint egymásnak ment két barom, nem sok híja volt hogy vér is folyjon vagyis mindenképpen kell még egy.. ember! Minimum. De hiába mondtam én Jacknek hogy 2013-at írunk, ez nem az őskor hogy papírokkal az ablakon szarakodjunk, ő mégis azt mondta meglesz az az új ember. Hát akkor meglesz.. Én nem fogok beugatni érte.- sóhajtottam nagyot az ajtóban állva, szomjazott a torkom némi füstre de alig 15 perc és nyitás, nem fér bele hogy most elvonuljak és szívjak egyet, majd ha lement a sűrűje.
Tíz perc.. - néztem megint az órámra az idő mintha ólomlábakon telne, megigazítom a láncot, aztán figyelek előre, mikor a távolból egy fickó tör előre, kis híján félrelökdösve a tömeget. Robra pillantok, jelentőségteljesen, lehet akció lesz, amikor felemelve a két tenyeremet magam előtt intem a nem kis darab fickót békességre.

- Hé! Lassabban haver! Még nem vagyunk nyitva, állj vissza a sorba..! - emelem meg a szemöldököm, nem fenyegetőzöm csak épp a jóindulat beszél belőlem. Sose kerestem a bajt. Amit lehet elintézek nyugodtan és békességben, de jól tudom mikor kell készenlétbe vágódni. Hát ez most nem annyira hajazott arra az esetre.Még! De ki tudja mit hoz a következő perc!?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 22.06.13 22:18

Riddick

Jó pár nap telt el azóta, hogy megérkeztem Vegasba és elfoglaltam a szállásomat. A bankszámlámon lévő pénzem jócskán elfogyott, már csak egy hétig húzhattam belőle, így minél előbb munkát kellett találnom. A napjaim nem is álltak másból, mint hogy reggel felkeltem, kijelöltem az újságban az aktuális címeket és elindultam azok felkeresésére, hogy munkát szerezzek. Benéztem egy pékségbe, két étterembe, egy ital nagykereskedelembe és egy kaszinóba is, de mindenhonnan visszautasítottak a papírjaim miatt. Nem csodálom, nem sokan alkalmaznának egy börtönviselt embert, az már nem is érdekli őket, hogy miért ültem, elég egy papírfecni, máris megbélyegeznek. Nem volt könnyű dolgom, elismerem, de azzal sem számoltam, hogy ennyire lehetetlen helyzetbe kerülök. Utolsó esélyem volt az a bár, ahová tartottam és úgy voltam vele, hogy ha ez nem jön össze, akkor kénytelen leszek rabolni, vagy valami eszetlenséget csinálni, hogy túléljem. Még a hideg is kirázott annak a gondolatától, hogy újra szembe szálljak a törvénnyel, de ez is benne volt a pakliban. Nem csoda, hogy kissé feszülten és sebesen tartottam a night club felé, aminek a neon világítása már az utca túloldaláról látszott. Hosszú sor ácsorgott már a bejárat előtt, elég felkapott hely lehetett, ha ennyien be akartak jutni arra a helyre. Ezen az estén azonban nekem még fontosabb volt az, hogy én legyek az első, aki átlépi azt a küszöböt, így kénytelen voltam átverekedni magam a tömegen. Sokan hőbörögtek, de nem foglalkoztam velük, zord vonásaim egy pillanatra sem simultak ki, határozottan tartottam az ajtó felé, ahol elém állt egy hozzám hasonló kötésű fickó és megálljt parancsolt nekem.
- A kidobói állás miatt jöttem. - Jelentettem ki a fickónak és továbbra sem tágítottam, vártam, hogy átengedjen végre.
- Kivel beszélhetnék a melóval kapcsolatban? A tulajdonossal? Vagy te lennél a főgóré? - Ez is benne volt a pakliban, bár nem mertem volna rá fogadni, első látásra is kidobónak látszott.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 23.06.13 1:32

"A kidobói állás miatt".. - visszhangzott a fülemben, és hiába volt hogy odabentről végre Jack is tiszteletét téve szinte hátbatámadott az üvöltő zene amikor kilépett, mégis tökéletesen hallottam mindent.

- Szóval az állás érdekel. - ismételtem a fickó szemeibe, és végigvezettem rajta a tekintetem. Na igen, testileg nyilvánvalón nem lesz gond, de mi van a többivel? Szúrósan félrepillantottam a mellettem dekkoló Rob-ra akinek a szeme épp két igencsak domborodó női mellen időzött el, és egy közbenső sóhajtással néztem vissza a fickó szemeibe.

- Állj oda félre! - mutattam alig jobbra a bejárattól, ahol már nem zavarhatott be se a munkába se a tömegbe. - Öt perc múlva nyitunk. - néztem rá az órámra - Ha a sűrűje bement, tudunk beszélni és intézkedem. - biccentettem felé, és ha engedelmeskedve megértett, félig hátrafordulva Jackhez, a fülébe hajolva közöltem hogy mennyire örülök amiért megint nem tudott rohadtul időben érkezni és nekem kellett beállnom a helyére. Ha ez még egyszer így lesz...
De már nem is kellett folytatnom, Rob is visszatért végre közénk, felém biccentett, én meg nyitva a láncot engedni kezdtem be sorjában az embereket. Személyimustra.. Utáltam ezt a műveletet, de kell. Akárki kis taknyos nem mehette be, nem mert Vincent utálja a pénzt, hanem mert borulna a bili egésze ha valakit elkapnának itt benn és Vincentet ismerve aki beengedte nem úszná meg szárazon. Sőt! Nem akarok belegondolni a fickó mi-mindenre lehet képes!

Alig negyed órával később.. vagy húsz perc!? Még akár több is lehet, csak visszaadtam Jacknek a kötelet, vele a pályát és én kilépve odamentem a még mindig ott dekkoló figurához.

- Szóval... mit kell tudnom rólad! - mondtam inkább mint kérdeztem egyenesen a szemeibe nézve, mindig egyenes ember voltam, a szarakodást nem most fogom elkezdeni. Nem olyan nehezen teljesíthetők az igények. Erő.. ész.. fegyelem és józanság. És persze nem árt ha az ember nem pofázik vissza ha a kenyeret adó kéznek épp rossz a napja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 23.06.13 9:46

- Öt perc? - Megfordult a fejemben, hogy ez az alak talán csak igyekszik a lehető legmagasabb szintekre felemelni önmagát és munkájának a fontosságát. Nem értettem, miért ne engedhetne be, hogy míg ők a vendégekkel foglalkoznak, addig én lezsírozzam a melót a főnökével. De a gondolataimban felötlő kérdések néhány másodpercen belül alább is hagytak, biccentettem.
- Rendben van, akkor öt perc. - Oldalra állva teret engedtem a tömegnek, borostás államat megdörgölve figyeltem, hogy milyen emberek próbálnak bejutni a night klubba. Voltak köztük fiatalok, idősebbek, egy-két punk, egy-két igen csak kirívóan öltözött bige, jó néhány kiéhezett forma fickó, meg egy-két balhésabbnak tűnő alak is, de ahogy a mondás is tartja, ne ítélj külsőre. 
Már zsebre csúsztatott kezekkel álltam, a tömeg az ellenőrzést követően szivárgott befelé és ugyan lassan, de kezdtek elfogyni az emberek. Nekem meg a türelmem. Az órámra pillantottam, már legalább húsz perc telt el, én meg nem arról voltam híres, hogy órákig szobrozzak. Ha valami öt perc, az öt perc. Nem több, nem kevesebb. Már menni készültem, mikor végre elém lépett a csóka, aki vagy főnöknek képzelte magát, vagy ő maga volt a főnök, utóbbit kétlem.
- Itt az utcán felvételiztetsz? - Körbepillantottam, a klub előtti tér nem tűnt éppen nyugodt beszélgetési területnek, a hátunk mögött autók gurultak el, a távoli utcákról fiatalok tombolása hallatszott. 
- Hát jó...most jöttem a sittről és szükségem van munkára, de a legtöbb helyre nem akarnak felvenni ez miatt. Több évig bokszoltam, ezt a lánctáncot meg nem nehéz művelni. - Gúnyolódtam kicsit a becsekkoláson. - szóval, szerintem eltudnám végezni ezt a kidobói feladatot. Az erő megvan hozzá, az ész meg.. - Nem akartam megjegyezni, hogy ehhez nem kellene sok ész, nem akartam a szívébe gázolni, így inkább csak halvány mosoly futott az ajkaimra. - Annyi pont van, ami ehhez szükséges. Megfeleltem a teszten, vagy vegyem elő a családi fotóimat is?- Kissé nyersnek tűnhettem, de a börtönélet után, türelmetlenül várva , hogy végre legyen egy állásom, érthető, hogy kissé túlpaprikázott kedvemben voltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 23.06.13 17:23

Elsőre feltűnt a fickó égnek szaladó szemöldöke, de mivel nem állt le tovább kötözködni, csendben biccentettem és visszafigyeltem a meginduló tömegre.
Első lecke teljesítve. Fegyelem. Vagy legalábbis a türelme ha nem is végtelen de kitartó. Egy jó pont.
Amikor viszont közelebb mentem csak megcsillantotta fényét az elégedetlenség, de mivel rövid idő után folytathattuk tovább nem is szóltam bele. A következő szavaira mégis mosoly futott végig a fejemen, nem kedveskedve sokkal inkább derülve a hiányos ismereteken. Nahátakkorvágjunkbele!

- Örülök neki hogy ilyen kreatív vagy!- emeltem meg a szemöldököm a szemeibe deeee.. még mindig nem kötözködtem. - A fizikumod tényleg úgy néz ki több mint megfelel, a temperamentummal sincs probléma de egy dolgon még nem árt csiszolni. A fegyelem és az együttműködés.. - mosolyodtam el megint - Üdv! Rid vagyok! - nyújtottam felé kezet - Vincent.. - húztam el rövid szünettel - vagyis a góóóréé, ha nem is jobb keze de én fogom össze a csapatot Robbal! - fordultam félig hátra hogy a még mindig az ajtónál tornyosuló benga néger felé intsek. - Legalábbis a védelem tekintetében. - biccentettem rá rövid sóhaj után. - Gratulálok az első szűrön átmentél! - vigyorodtam el aztán. - Add ide a papírjaidat - nyújtottam felé a tenyerem - és ha még mindig érdekel a dolog, azonnal szólok Vincentnek és ha épp nem elfoglalt és ő is rádbólint fel vagy véve! - emeltem a hangerőt kellemesen érthetőre. - Legalábbis egy próbaidő erejéig.. - fűztem hozzá már félhangerővel mert soha nem tudni kit hoz ide a szél. De egy börtönviseltet... csak nem lehet olyan könnyű megijeszteni.. Már csak az a kérdés mennyire tudja az eszét használni ha komolyabb együttműködésre is sor kerülne...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 26.06.13 20:18

- Pedig hiszed, vagy sem, eddig egész jól fegyelmezem magam. - Visszamosolyogtam, jelezve, hogy a megvárakoztatás miatt már rég elpattanhatott volna a cérna. Egyébként nem volt kedvem kötözködni, és vitázni sem, szimplán csak akartam ezt az állást ,és minél előbb le akartam rá csapni, mielőtt még valaki más vinné el előlem a műszakot.
- Drake
- Ráztam kezet a fickóval, miközben memorizáltam az arcát és a nevét. Nem tűnt túl szőrszálhasogatónak, még az is lehet, hogy idővel majd jól kijövünk egymással. Kézfogás után visszahúztam a kezemet és érdeklődve vártam, hogy bemutasson a főnökének, vagy valakinek, aki a tagfelvételért felelős.
- Vincent, hm - Biccentettem, igyekeztem megjegyezni a neveket, Rob említésénél a pasasra pillantottam, aki még mindig az egyik csajt bambulta, megfeledkezve a munkájáról.
- Arra a Robra gondolsz, aki mellett most surrant be egy vékony, nyurga csávó?- Vigyor futott végig az arcomon, nem akartam megjegyzéseket tenni az alkalmazottakra, de nem ártott volna Rob körmére nézni, mert nem tűnt túl lelkiismeretes alkalmazottnak.
- Kösz- Belső zsebembe nyúlva előhúztam a kért papírokat, majd átnyújtottam Riddicknek. Volt benne egy önéletrajz és egy papír a börtönről, erkölcsi bizonyítványt sajnos nem tudtam benyújtani, de reméltem, hogy ezek is megfelelnek.
- Oké, ez így már jól hangzik. - Most először eresztettem el egy barátságosabb mosolyt, már nem tűnt olyan feszültnek a helyzet.
- Nem bánjátok meg, nekem kell ez a meló, és jó munkaerő leszek. - Igyekeztem dobni az esélyeimen egy röpke marketing szöveggel, de szinte biztos voltam abban, hogy úgy sem ez fog számítani. Ha szimpatikus leszek a főnökének, akkor tuti bekerülök, ha nem, akkor jöhetnék egyenesen a Harvardról , akkor sem kerülnék be.
- Be is mutatsz most a főnöknek, vagy majd kiértesítetek telefonon?- Érdeklődtem újdonsült ismerősömtől, kíváncsian vártam a folytatást.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 28.06.13 1:20

Nem biztattak a következő szavak, egy ilyen ember lenne az aki képes csapatjátékosként viselkedni? Mi van ha épp közös együttműködésre kerül a sor, és ő ahelyett hogy betartaná a megbeszélteket, lazán magánakcióba kezd... Nemmm való ilyen helyre az, aki nem tud kompromisszumot kötni.. Mégsem szóltam bele. Majd Vincent eldönti neki mi-mit ér meg, és különben is erre van a próbaidő.

El is daráltam a szükségeseket, úgy nagyjából, na meg a szokásos szöveget amit lökni kell ilyenkor, amikor a hátam mögé mutogat. Odanézek.. na igen. - fancsalodik el az orrom - Hogy baszná meg! -  villan meg a fejemben de aztán nem is hagyom szó nélkül.

- Rob, a kurva életbe, jó lenne ha figyelnél is, nem csak a dudákon legeltetnéd a szemed! - üvöltöttem oda neki, mire az csak lesajnálón legyintett, én meg kicseszettül pipa lettem. - Mindegy... - szűrtem hozzá a tenyerembe vándorolt papírokat nézegetve - Ha sokat csinálja ezt ő sem lesz itt hosszú életű.. - magyaráztam csak félhangerővel bele a papírokba, amit csak annyi időre néztem át, hogy minden megvan e. Vincent nem az a fajta aki bármi baszakodást is eltűr.

- Na ja.. bízom benne. - dünnyögtem, még mindig ezen a faszkalapon (Rob) kattogva a fejem, de vissza a fickó szemeibe már megint nyitottan néztem. - Oké! Nem, gyere csak be! Mindjárt megnézzük Vincent tud e időt szakítani. Mióta Nyda szabin van.. - kezdtem valahogy automatikusan bele, de aztán félbehagytam. Nem lényeges. Majd ha tényleg fel lesz véve majd kioktatom a részletektől. Addig meg..  végül is Vincent mi kivetni valót találhatna benne!?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 10.08.13 12:48

Halvány mosollyal néztem végig, ahogy Rob és Riddick összemordultak, már magam előtt láttam, hogy a srácnak nem kell sok és repülni fog a helyről. Ez pedig az én esélyeimet növelte, még inkább.
- Érthető. - Biccentettem a kis főnök felé, hisz joggal latolgatta társa esélyeit a cégnél. Ezután vette át a papírjaimat, de úgy tűnt, nem igazán érdekli, hogy mi áll bennük, mert nem kezdett olvasgatni a sorok közt. Halleluja, talán még ma bekerülök! Gondoltam, majd biccentettem és követtem őt a bárba.
- Nyda? -Automatikusan kérdeztem vissza, de mivel elharapta a mondat végét, nem úgy tűnt, mint aki diskurálni szeretne velem arról, hogy mi zajlik a bárban. Én meg nem akartam faggatózni, talán jobb is, ha nem tudok bizonyos dolgokról. A sittről jöttem, nem lenne jó egyből visszakerülni. Nekem pedig nem volt más célom, mint hogy találjak magamnak egy normális melót a városban, hogy ki tudjam fizetni a számláimat és végre újra talpra álljak. Csak ez volt a célom egyelőre, semmi más.
- Mindig ilyen sokan vannak?- Követve Riddicket a klubban, ide-oda fordítottam a fejem és alaposan szemügyre vettem a helyet. Mindenütt bombázó csajok és olyan muksók, akik ki vannak éhezve a csajokra. A pult mögött néhány dögös csaj szolgált fel, de nem méricskéltem őket huzamosabb ideig, éppen csak egy pillantás futott rájuk. A továbbiakban nem akartam fölöslegesen fecsegni, valószínűleg Rid úgyis tudta, mi a teendő, gondoltam majd csak szól a főnökének, aki aztán berendel magához, így csak némán ballagtam mögötte, egészen addig, míg váratlanul üvegcsörrenésre nem figyeltem fel. Oldalra kapva a pillantásom, máris megláttam, hogy két pasas összeverekedett, nők kezdtek sikongatni, a férfiakat pedig újabbak vették körbe, akik szintén beszálltak a bunyóba.
- Vigyázz - Löktem egyet Riddicken, mert az egyik teli üveg éppen a feje felé röpült.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 12.08.13 0:37

- Nyda.. – kezdtem bele csak félig a hátam mögé ahogy előre beléptem, de aztán bevártam és magam mellé engedtem amikor folytattam – Nyda afféle kisfőnök itt. Az ő kezében van az üzlet. Általában ő viszi itt a dolgokat, neki kell jelenteni ha valami van, tőle kell szabit kérni szóval ő afféle.. jobb kéz Vincentnek. – biccentettem mellé, mert az a figura teljesen megbízott abban a nőben. Mi meg.. hát engedelmeskedtünk neki, ki akarna ujjat húzni a főnök – egyesek szerint- nőjével. Persze tényleges bizonyíték még soha, senki előtt nem volt rá.

- Na de mivel ő ma szabadnapos, a nagyfőnök kezei közé kerülsz! – biccentettem újfent, elérve a bárpultot, csak kis mértékben verekedve át magunkat az egyre gyűlő tömegen, most még csak istenes volt a helyzet.

- Lesznek még többen is! - kerestem szemmel a pult tükrében az ajtónálló németet, így sokkal könnyebb, mint elverekedni magunkat az ajtóig, na meg valakinek figyelni is kell. Heinz aztán csak megtalálta a szemeimet, egyetlen biccentés ennyi amit küldtem felé és ő már fordult is be az irodához hogy szóljon Vincentnek.

- Mi meg addig.. - fordultam vissza Drake!?? Igen, Drake.. ha jól emlékszem - felé, amikor hirtelen csörömpölés töltötte be a teret, az ösztön dolgozott, azonnal odakaptam a fejemet, de mivel Drake állt előttem egyetlen hajolással kerültem ki hogy ne töltse be a látóteret, amikor olyan hirtelen repült az üveg, hogy épp betalál keményen ha a fickó nincs résen és nem taszajt rajtam egyet!
Eltaknyoltam, de kit érdekelt! Azonnal üvöltöttem Richnek és Dave-nek és irányba figyelve megindultak a távolból mire én is talpra kecmeregtem és megindultunk a balfaszok felé.
Hogy Drake merre volt? Nem tudom nem láttam. Teljesen más volt ami betöltötte a fejem, a munkám, az egyik faszkalap aki nekem akart jönni késsel én meg egy csattogós mutatóujj legyezgetés után csavartam ki a kezéből az egészet, és koppanva a penge a hideg kőlapon hátracsavart kezekkel, még üvöltött amikor kivittem a hátsó kijáraton.

- Na takarodj.. - szóltam még utána, de a részeg seggfejek sosem hatottak meg, viszont volt egy keskeny vágás.. ami mégiscsak becsúszott a bal alkaromon, de szinte alig vérzett. Legalábbis nem mély..

- Kösz! - böktem oda Drake-nek mire újra összeszedtem magam, a másik kettőből egy még Dave karjaiban fetrengett ahogy húzta kifele a harmadik meg.. neki nyoma veszett. - Szóval.. most kaptál egy kis ízelítőt. - biccentettem a másodikat egy kellemes sóhajt is behúzva vele, és hogy ő részt vett e.. vagy csak szemmel követte az eseményeket.. talán mindörökre rejtély marad. Vagy legalábbis előttem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 12.08.13 11:47

Pillanatok alatt felfordult a bár hangulata, s az addig jókedvűen szórakozó férfiak először egymásnak, majd később már a biztonsági embereknek is nekiestek. Szerencsére az üveg nem talált el se engem, se Riddicket, akin kénytelen voltam lökni egyet, remélve, hogy nem veszi majd magára. Úgy tűnt, nem egy sértődékeny fazon, mert azonnal felugrott, és nekiiramodott, hogy lerendezze a késes fickót. Láttam, mi történik, a szemem előtt zajlott le, ahogy a két másik biztonsági is megérkezik és leszerel egy-egy embert, Rid pedig ügyes mozdulatokkal csavarja ki a fickó kezéből a kést. Ügyes munka volt, látszott a srácokon, hogy nem először csinálják. Aztán a következő pillanatban feltűnt, hogy az egyik fazon egy bárszékkel indul neki a németnek, aki a másik alakkal volt elfoglalva. Gyorsan mögé ugrottam, egyik karommal elkaptam a nyakánál fogva, majd hátra rántottam a fickót, aztán kicsavartam kezéből a széket, és bekönyököltem egyet az orra alá.
- Nem szép dolog hátulról támadni, remélem ebből tanulsz! - Jegyeztem meg a fickónak, miközben a kijárati ajtóhoz húztam, és löktem rajta egyet. Nem volt nehéz dolgom, sőt, kötelességem se lett volna közbeavatkozni, de ha már kell a meló, úgy gondoltam, villantok egy kicsit abból, hogyan tudnám végezni a melót. Visszasétálva leporoltam a kezeimet és Ridre pillantottam.
- Nincs mit, és jah, látom, jól elleszünk. - Húztam vigyorra ajkaimat, nem rémisztett meg a műsor, ahhoz túl sokáig ültem sitten, és túl sok mindent láttam odabent. Ez ahhoz képest csak egy könnyed fuvallatú bunyó volt.
- A karod ..vérzik. - Jegyeztem meg, de addigra talán már ő is észrevette, hogy a penge felsértette a bőrét. Ekkor pedig nyílt az iroda ajtaja...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 12.08.13 13:56

- Úgy legyen! – rántottam félre az arcélemet, még mindig kieresztve az utolsó gőzt, az utolsó sóhajt, amikor felhívta a figyelmem a..

- Ja, hogy ez!? – emeltem az orrom elé csak úgy lazán a másikkal megtörölve – Csekélység.. – fűztem hozzá de már nyílt is az ajtó a távolban, Vincent mint mindig most is azt a bűzös szivarát pöfékelte, az én szemem meg azonnal vizslatott is körbe, nem volt feladatom a főnök védelme, arra ott a folyton a nyakában loholó két náci, akik közül most csak Heinz követte, de azért egy ilyen buli után úgy éreztem jobb ha jobban a környezeten tartom a szemem.

- Vincent.. – biccentettem a főnöknek, aki úgy ha jó kedvében fogta ki az ember, egész rendes fazonnak tűnt, de ha épp rosszban, még én se akartam hogy ügyem legye vele. Túúl sok ember volt a kezében, túl sok olyan – már a hírek szerint – akikkel één speciel nem akarnám összerúgni a port ha nem muszáj, ezért volt hogy inkább nem is hergeltem. Na meg a munka is jól jött. Ha nem is kifejezetten a pénz, miatt, kapcsolatoknak és fedezetnek. Csak hogy erről meg senkinek nem kell tudnia!

- Drake a hiányos kidobói posztra jelentkezett Mike helyett, és mivel Nyda ma nincs benn, gondoltam… - bólintottam mellé a következőt, de már a szeméből is láttam hogy oké, megértett, azt hiszem az én szerepemnek itt vége is ebben a műsorban.

- Remélem még látjuk egymást! – dobtam oda a fickónak egy fejbökés kíséretében - És még egyszer.. kösz! - vágtam még felé azzal visszatűzve a helyemre elhagytam a terepet. Úgyis kiderül – előbb vagy utóbb – hogy mi lesz a vége. Nekem itt már nincs dolgom…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 12.08.13 14:00

Nyda pont a legrosszabbkor ment el. Nyakamon a havi zárás, Ward-nak is ki kell számolni a pénzeket, hisz  akkor van csönd és nyugalom ha a drááága.. és kedves polgármester úr is megkapja az igényelt részesedést, én meg.. nem értettem a számokhoz! Vagyis annyira igen, hogy át ne verjenek, de annyira már nem igazán hogy átlássam.. ezt a KÁOSZT(!) amit ez a nő itthagyott előttem, és kezdtem belefulladni az egészbe! Ekkor hallottam a kopogást.

- Mi van!? - sikerült valamivel erőteljesebben de én vagyok itthon, nem hat meg. Heinz hangja a túloldalról, azt mondja Riddick… egyáltalán nem volt kedvem most hozzá, de úgy kábé szartam rá, ha Nyda nincs, itt megáll az élet. – Mindjárt megyek.. – szóltam ki, kihalászva a hamutartóból a szivaromat és egy nagy sóhaj még útban az asztal felé a halomra, kilépve az ajtón kiadtam utasításba Günternek, hogy az ajtó elől el nem mozdul, mert ha bárki is bemegy nélkülem, az egyik karja bánja, vagy minimum kiheréltetem.
Szerettem a németeket. Értettek a szóból. Nem hőbörögtek vagy ellenkeztek, csinálták amit kell én meg rendesen meg is fizettem őket érte. Akárcsak a lányok is rendelkezésre álltak olykor..

Kilépve a vendégtérbe a szokásosnál nagyobb felbolydulás fogadott. Nem tudom mi volt, de bíztam az embereimben és miután Heinz azt mondta mehet és Riddick is irányba biccentett, nem volt probléma.

- Itt vagyok. – böktem oda a kopasznak, mire az elő is adta az eseményeket, az én szemem meg azonnal a pulton fekvő papírokra tévedt. Kóbor sóhajtás, egy intés neki hogy leléphet, én meg felraktam magam a rendesen megtermett fickó melletti székre és a szivaromat a pulton túli hamutartóra helyezve kezembe véve a papírokat olvasgatni kezdtem.

- Szóval Drake Brown.. – néztem még mindig a papírokat. – Börtönviselt.. volt zsaru.. – szívtam a fogamat az utóbbira, de nem igazán hagytam hogy bármit is meglásson belőle.

- Miért is voltál sitten!?- fordultam csak ekkor felé, az irányába, nem hogy végigvezessem a szemem a fizikai állapotán, az már messziről is feltűnt hogy azzal nem lesz probléma, a fontosabb most a háttér, és az esetleges hűség kérdése. Na akkor derítsük ki mivel is van dolgunk.. Rohadtul nem csíptem a zsernyákokat!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 14.08.13 21:02

Végül, némi balhés alakon átverekedve magunkat, csak eljutottunk a híres nevezetes Vincent ajtajához, akit ekkor még mindig rejtély és homály vett körbe. Már kíváncsi voltam, hogy ki lehet az a főnök, akihez ennyire macerás bejutni, hogy másfél órát kell várakoznom.
- Biztosan, és nincs mit! - Biccentettem Ridnek, aki egész jó fej fazonnak tűnt, annak ellenére, hogy elsőre azt hittem, főgórénak képzeli magát. Ha ezen a helyen fogok dolgozni, elképzelhető, hogy még haverok is leszünk, már ha szereti a sört, és lehet beszélgetni vele pár dologról.
Megvártam, míg Rid leadja a papírjaimat, közben míg várakoztam, letelepedtem az egyik bárszékre, és vártam. Nem sokkal később egy fickó telepedett mellém,közel velem egy magas, jó pár évvel idősebb alaknak tűnt, de még csak látásból sem volt ismerős.
- Jó estét! - Köszöntem a férfinek és figyeltem, ahogy tanulmányozza az irataimat.
- Testi sértés, meg...gyilkossággal is megvádoltak, de nem vettem részt benne, csak rossz helyen voltam, rossz időpontban. - Vállat vontam, nem akartam titkolózni, sem hazudni arról, hogy milyen büntettet követtem el. Jó zsaru voltam, de belekeveredtem a rosszba, amiből már nem volt kiút.
- Bizonyára most azt gondolja, hogy ha egy zsaru a sitten végzi, annak nem lehet jó vége, és egyáltalán nem megbízható. Nézze, őszinte leszek magával. Én szerettem csinálni azt, amit, és ha lehetne, helyre forgatnám azt a kereket, de nem lehet. Zsarunak soha az életbe nem vennének vissza, nekem meg szükségem van a pénzre. Meg kell élnem valamiből, de ezzel a múlttal nem szívesen alkalmaznak sehol. Nekem csak egy meló kell, és ha kapok, lojális leszek a megbízómhoz, más már nem érdekel. Csak legyen pénzem és életem. - Őszinte voltam ismét, elmondtam a fickónak mindent, ami esetleg még érdekelhette, s már csak azt vártam, hogy rábólintson a melóra, vagy küldjön haza. Két esélyes volt a dolog, de bíztam abban,hogy megkapom a melót.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 14.08.13 23:17

- Mind ezt mondják.. – szórtam csak oda foghegyről de a szemem még mindig a papirokban kutakodott. Viszont egy percig sem zavart. Kinyírt egy-két faszfejet!? Annál jobb! Ami egyedül problémát jelenthet mégis a hűség kérdése. Mi az amit elvárjak egy volt zsarutól, nem e lesz túúúl szeles a szája vagy ad ki nem publikus infomációkat, talán pont hogy a yard őreinek, ezért még jó néhány percig rágtam a dolgot a papírokkal a kezemben, amikor nem kellet kérdeznem folyt is belőle tovább a szöveg.
Végighallgattam. Nem akadályoztam benne. Zsaru helyett zsoldos!? Nem mindegy. Mégis elgondolkoztatott, és csak újabb néhány perc, csak a háttérből beszűrödő zene zavarta csönd után szólaltam újra meg.

- Nos.. ha fel is veszlek, teljesjogú hűséget várok el. Nem jár a szád, nem adsz ki belsős információkat, és rendesen végzed a dolgod. Persze meg is fizetlek érte. – böktem oda csak mellékesen. – A munkaidő este hattól reggel hatig, a beosztást majd megkapod Nydától ha előkeveredik végre. – pakoltam össze az összes papírt és még mindig nem nézve a fickó szemeibe a szivaromért nyúlva a pult mögé, fektettem el a pulton.

- Két hét! – fordultam csak ekkor felé erőteljesen megnyomva és mélyen beleszívva a szivarba – Ennyi lesz a próbaidő, ha beválsz.. maradhatsz. – biccentettem mellé – Egyébb óhaj-sóhaj? – emeltem meg megkönyökölve a pulton a fél szemöldököm, ahogy egy igencsak mutatós darab a fickó háta mögül úgy tűnt kiszúrt ma estére, de most nem érdekelt. Ez.. itt.. üzlet! És először az üzlet, csak aztán a szórakozás!
/ Mivel eltűntél záratom, ha előkerülsz, légyszi pm-ezz! /
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 17.11.13 3:17

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 27.03.14 1:39


"gabe & rain"

Előzmények ITT..

Dél még alig múlt néhány perccel, de én már messziről láttam a feliratot. Eljátszadoztam a tervvel.. megyek iszok előtte még egyet, de ehhez tiszta fej kell. Nem kell hogy valami lelassítson. Ekkor merült fel a kávé lehetősége, de azután ahányat bedobtam reggel, messze nem kívántam még nagyobb lendületet, ezért összeszedtem mindent ami van, és ami még lehet és rákanyarodtam a parkolóra.
Kihalt volt.. Délben errefelé sehol egy lélek, ami valahol megkönnyítette a helyzetemet, de máshol meg gyanússá tette az egészet.
A kormány gumija izzadva a tenyeremben be is céloztam az egyik helyet, és lassan gurulva be a motorral, a bejárathoz közel, indulásra készen tettem le. Soha nem lehetsz elég óvatos.. - csorogtam beljebb, amikor a szemem a klub melletti keskeny sikátorra tévedt, és valami volt ott.. VALAKI!!!

Nem mondom hogy sokat gondolkoztam a tényeken, a szemem mégis odaragadt egy időre. Nem tudom mit vártam.. mit akartam, talán egyszerűen csak jó volt újra látni őt.. figyelni.. Tudni hogy jól van... Hogy él! Hogy boldogul.. és BOLDOG! Mégis valami más is kiütközött a fejemben.

- Bassza meg.. - suttogtam az orrom alatt, és inkább leállítva a motort vissza, a kormányra figyeltem. Újabb sóhaj..: Helyesen cselekszem.. Azzal kihúzva a kulcsot és átemelve a lábamat a nyergen, lassú léptekkel indultam meg. Igen, pont a lány felé...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 27.03.14 2:18

zene:


Kurva szerencsétlen voltam. Már megint azok a kibaszott rémálmok. Megint.. Dave, megint a nyolc évvel ezelőtti események játszódtak le bennem, és hajnali négynél tovább nem bírtam az ágyban. Kikászálódva, félkómás idegbetegként életem legerősebb kávéját ittam, amit leküldtem négy egymás után elszívott cigivel. A tüdőmet is kiköptem szinte, de nem érdekelt. Felejtenem kellett, méghozzá kibaszott gyorsan. Vadbarom, faszfej...

Mégsem baszhattam el az időmet, muszáj volt megjelennem és muszáj voltam fapofával tűrni a nap további részét azért is, mert nem hogy Vinnie képét kellett elviselnem ma is egy kiadós kefélés után, amivel Leo-t fárasztottam le, de megint látnom kellett Gabe-et.. a rohadt életbe. Kezdtem úgy érezni, ha túlságosan is függnék a drogoktól, biztos, hogy kiadnám az elbaszott életemről szóló őstulok könyvemet.

A lehető legtöbb időt igyekeztem egyedül tölteni, hogy még véletlenül se küldjek el senkit se a picsába, ha nem érdemelték volna meg, de a szállítmány.. csörrent meg a telefonom és egy kurva sziát sem böffentettem bele, csak egy "mondjad" morgás hagyta el a számat, mire egymás után pakolva a csülkeimet az utam a sikátorba vezetett, hogy a papírokat átnézhessem. Ügyeltem arra, hogy ne basszanak át minket a palánkon, de Garcia rendes faszarcú volt, eddig minden egyes üzletünk sikeres volt, ezért sem baszakodtam tovább, alákanyarítottam a nevemet.. Raina Maddox. Felsóhajtottam megnézve a teherautó oldalán végigkúszó szöveget, és fogalmam sem volt arról, hogy.. él-e még bennem az egykori énem.. Rita Iversen. Idegenül csengett a saját nevem, ezért is volt, hogy egy újabb cigit toltam a számba, aminek a vége azonnal felparázslott, pont abban a pillanatban, amikor a motor hangja elhalt, és nem is kellett odanéznem, hogy tudjam, ki érkezett meg. A büdös picsába!

- Tudjátok a járást, fiúk. A két árja majd segít, ha eltévedtek odabent. Csak a seggetekre figyeljetek, mert elég morcosak - úgy látszik, hogy ez egy népbetegség volt nálunk, de erre pont magasról fostam. Megroppantva a nyakam hagytam ott Garcia-t és két emberét számban a cigivel, hogy nélkülem pakolhassanak, azért is kaptak tőlünk lóvét.

Kurvára nem akaródzott megadnom magam Gabe-nek. A tegnap, a múlt felemlegetése és az a cseszett királylányos bömbölés olyan dühbe fordult, hogy meggondolva magamat csak a sikátor végéig másztam el, hagyva hogy Sadik-nak kelljen megtennie az utolsó lépéseket hozzám. Nem voltam a szukája, hogy én futkossak utána, és ahogy elém ért, a szemeibe néztem röviden.

- Úgy dobtad ide a segged, mintha a halálsoron meneteltél volna - na ja, mi a fasznak köszöngessek? Amikor eltűnt nyolc éve, én sem kaptam tőle egy baszott viszlátot sem. - Nem foglak ma sem kibelezni. Nem szabad - feszült mosoly mászott a képemre, és jó volt emögé a fals faszság mögé bújni, minthogy bevalljam neki, igenis felkavarta bennem a múltat. Felsóhajtottam halkan, egy ideig inkább az aszfaltot stíröltem, visszapakolva a számba a cigit is, miután megkínáltam Gabe-et, hogyha akart, rágyújthatott ő is. El kellett szívnom a szálat, odabent meg nem akartam füstölögni, és legalább addig sem kellett jártatnom a pofámat, ameddig a szívásra és kifújásra koncentráltam, és áldoztam ennek a kurvára szent és sérthetetlen pillanatnak, egészen addig, ameddig meg nem állapítottam, hogy már nincs mit és nincs miből szívnom, ezért lepöccintettem a csikket, cipőm talpával elnyomva azt.

- Kössz, hogy eljöttél - váltott a hangom kedvesebbre, mert így is gondoltam. Vinnie idegbeteg dühével nem lett volna kedvem foglalkozni, ha Gabe mégsem jelenik meg. - Csak egy sima szórakozóhely, némi illegális felhanggal. Nem nagy ügy. Megoldjuk - intettem a fejemmel az épület felé, hogy nehogy azt higgye, embereket darálunk be hentes módra. Mert nem. Az csak Vinnie hobbija, széttrancsírozni másokat. Én inkább kikeféltem magamból a dühöt. - Ha végeztél, akár mehetünk is. A vendégem vagy egy körre. Van minden. Whiskey, rum, vodka, és ha valami szaros koktélt akarsz, azt is eléd teszem - vontam vállat nem törődőn, de az volt a legszarabb, hogy igen is érdekelt Gabe. Még mindig. A picsába bele!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 27.03.14 3:01

Nagyot sóhajtottam. Újra a régi stílus. Na igen, ez volt Rita.

- Neked is szia. - köszöntöttem mégis, nem mert így illik, hanem egyszerűen mert így éreztem jónak. - És kösz! - nyúltam a felém nyújtott bagóért, nem mintha annyira éheztem volna az ízre, egyszerűen csak.. így esett. Aztán beállt a néma csönd. Nem kerülte el a figyelmemet hogy nem szól egy szót sem, és valahogy nekem se akaródzott beszélni. Két idióta egymás mellett.. Pont valahogy így nézhettünk ki, de most a legkevésbé se érdekelt hogy mit látnak mások, vagy mit mondanak a seggfejek.

- Nem gond. - dünnyögtem aztán ahogy mégis beszélni kezdett, és ahogy kifújva a füstöt végigfuttattam a hátul rakodókon a szememet, úgy néz ki mégis csak figyelt valamelyest. - És itt lesz a munka? - böktem irányba fejjel, habár valahol azért biztos voltam benne hogy nem azért kérettek pont engem, mert nincs ki elhordja az üvegeket, de válasz helyett, újabb instrukciók, én meg.. most ő a főnök, engedtem. (Már hogy a jó életbe ne engedtem volna neki, ahogy számtalanszor régen.)

- Mehetünk! - fújtam ki a végét én is dobva a csikket - De elég lesz egy szóda. Csak tiszta fejjel üzletelek. - köptem oda a végét, de hogy paranoia?? Inkább óvatosság. De ha nem volt ellenvetése, minden további szó nélkül követtem. Érdekfeszítő egy napunk lesz!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 27.03.14 21:44

zene:

Egy biccentés válaszul a köszönésre meg a cigire is, nem apróztam el. Nem voltam tajparaszt annyira. Úgyis tudtam, hogy ez még csak a bemelegítés lesz a részemről, az igazi mély szarkupac még várat magára, amit meg fogok szívni. Méghozzá nagyon.

Aztán mit ad isten, járattam a pofám. Nem kellett volna. Magasról tennem kellett volna arra, hogy jól szórakozik-e. Nekem csak azt kellett volna tennem, hogy betolom a seggét Vinnie irodájába, utána pedig tenni arra, mit kezdenek ezek ketten egymással és a munkával. Mégis azon kaptam magam, hogy megráztam a fejem.

- Fingom nincs. Majd Vinnie beavat - vontam vállat, hogy egy újabb biccentéssel a rendelésére irányt változtatva a csülkeimet egymás után pakolva kövessen be, az épületbe.

Folyt.: ITT
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek 22.03.15 3:35

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: A parkoló és kültéri részek

Vissza az elejére Go down

A parkoló és kültéri részek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Parkoló
» Kenshiro Mirubi
» Báb alkatrészek
» [Küldetés] Csibészek
» Eldugott, belső részek

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Vinnie's Night-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához