welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Share| .

Csoport leírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Csoport leírás 30.01.12 1:39

Városlakók: Egyszerű emberek, akik élvezik a szabadságot. Persze közöttük is vannak bűnös lelek, akik még csak azért vannak szabadlábon, mert nem buktak le. De akadnak olyanok is, akik törvény tisztelők és még priuszuk sincs. Vasárlakónak számít: tanár, diák, cégtulajdonos, titkárnő, egyszóval minden olyan személy, aki nem felel meg a többi csoportban leírtakhoz.

Elítéltek: Azok akik, különböző bűncselekmény miatt fogva tartanak. Persze az elítéltek között is vannak különbségek. Hiszen valaki azért van a rácsok mögött, mert gyilkos, vagy bankrabló, de az is elő fordul, hogy kisebb bűncselekményért vannak bezárva, sikkasztás, vagy lopásért.

Börtönőrök: Vigyáznak a fegyelemre, persze akad korrupt őr is köztük. Általában mindegyik őr tisztességesen végzi a munkáját, de vannak olyanok is, akiket könnyen meg lehet vesztegetni. Persze egy korrupt őr nagy segítség lehet a börtönben, hiszen kellő fizetségért bármit be bír csempészni.

Rendőrök: Már a nevük is arra utal, hogy őrzik a rendet. Las Vegas, mint tudjuk a bűn városa, ha nem lennének rendőrök, akkor a bűnözés elszabadulna és a városban káosz törne ki. Bár az életük tele van veszéllyel, hiszen az elítéltek nagy része pikkel rájuk, de még ez sem jelent nekik akadályt. Természetesen közöttük is akad korrupt rendőr, aki elegendő fizetségért képes szemet hunyni a bűn felett.

Ápoló(nők): Ha az elítéltek kárt tesznek egymásban vagy akár magukban, ők lássák el a sebesülteket. Hiszen általában a börtönökben bandák alakulnak ki, akik ugyan abban a fajba, vagy nemzetiségbe tartoznak és olykor nem tűrik egymás társaságát, ezért gyakoriak, hogy egymásra támadnak. Az ápolóknak nagy szerepük van a kórházban, diliházban és az elvonón is.

Orvosok: Azt hiszem a csoport neve már mindent elárul. A hippokratészi eskü után, amiben megfogatták,  akármi is legyen, a gyógyításnak szentelik életüket. Nekik is fontos szerepük van a kórházban, elvonón és a diliházban, hiszen ők gondoskodnak a lelkileg és fizikailag sérült betegekről.

Művészek: Akik tehetségesek és van bátorságuk megmutatni, hogy miben jeleskednek. Lehetsz, táncos, színész, modell, énekes, grafikus, tetoválóművész, bármi. Itt szó szerint bármi lehetsz, ha eléggé művészlélek vagy.

Ex elítéltek: Akik már leülték börtön büntetésüket és újból szabadlábon vannak. Olykor jó hatással bír a börtön élet a volt elítéltekre, de vannak, akik sosem tanulnak a hibájukból és újból a rácsok mögött végzik. Ritkaság, de akad olyan is, aki a börtön után tisztességes emberré válik, ezek azok, akik tudnak tanulni a hibájukból.

Vandálok:Ők szándékosan pusztítanak el vagy rombol dolgokat, főleg köztulajdont, szépművészeti műveket, stb. A vandálok csak pusztítani és rombolni tudnak. Őket nem érdekel semmi, általában csak szórakozásból csinálják, azt amit, vagy figyelmes felkeltés céljából.

Börtönigazgató: Minden felelősség az kezében van. Ez a személy határozza meg, hogy kinek milyen sorsa lesz a börtönben. Olykor kegyetlen, de tisztességes. Nem lehet befolyásolni, erős személyisége van és eléggé makacs ahhoz, hogy csak is a maga feje után menjen.

Szenvedélybetegek: Talán bennünk is ott lappang, és észre sem vesszük... Nem csak az alkoholizmus, a drogfüggőség, vagy a dohányzás sorolható a szenvedélybetegségek közé. Napjainkban egyre több, modern kori szenvedélybetegségre derül fény, ilyen a játék vagy akár az internetfüggőség, de ide sorolható még a szexfüggőség is.

Fejvadászok: Munkájuk nem is egyszerű, sőt nem is gyerekjáték. Fejvadásznak csak azok állnak, akik elég bátrak hozzá, hiszen abból áll a munkájuk, hogy a feltételesen szabadlábon lévő bűznőzőket kapják el, ha valami törvénybe ütközőt műveltek. Persze az ha elkapnak valakit búsás jutalom üti a markukat. Minden körözött bűnöző tőlük retteg.

Ügyvédek: Megszállott hívei az igazságszolgáltatásnak. Minden ügyvédnek az a dolga, hogy védencét ártatlannak tüntesse fel a bíróság előtt. Még ha nem is ártatlan. Egy jó ügyvéd még a legelvetemültebb bűzözőnek is tisztára tudja mosni a nevét.

Körözöttek: Azok az emberek, akik életük során már rengeteg bűnt követtek el, és még a mai napig sem sikerült őket nyomra keríteni. Vannak olyanok, akiknek a személyazonosságukról abszolút semmit nem tudnak, de olyanok is akadnak, akiknek személyazonossága már nem titok a rend őrei előtt, csak egyszerűen túl jó búvóhelyeket használnak ahhoz, hogy el lehessen őket kapni. Vannak köztük olyanok is, akikről fantomképek vannak kiplakátolva az utcákra, hivatalokba, bevásárlóközpontokba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Csoport leírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Isora templom

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Kezdetek-