welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hátsó folyosók, szolgálati terek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 22.11.12 16:17

Csakis a személyzet részére!!!

A lányok öltözői, köztes folyosók... raktárak, szolgálati terek...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 13.08.13 0:32

Vincent Morris Belvedere

Mostanában elég sok dolgom van és azt sem tudom, hogy hol áll a fejem, Vin a főnököm új alkalmazottakat vesz fel a bárjába és az én dolgom, hogy felvegyem őket. Mondanom sem kell, hogy nehéz feladat kiválogatni a megfelelő személyeket mivel nekem könyvelői diplomám van az ide jelentkezőknek pedig hastáncospapírjuk. Érezhető a különbség azt hiszem, nem teljesen vagyok tisztába azzal, hogy mondjuk ránézésre ki lesz jó táncosnő vagy éppen pultos fiú, de van némi sejtésem. Alapból azt nem is hívom vissza azt akinek nincs legalább egy rendes önéletrajza. Ráadásul akkor még referenciát nem is kérek, pedig az lenne a következő, de örülök, ha valamelyik egy rendes nyomtatott önéletrajzot hoz. Sokan azt hiszik, hogy egy ilyen helyre nem kell olyan, hát nagyot tévednek, mert kell. Egyszóval sok dolgom van és ráadásul a lakásom előtt jöttem rá, hogy az átolvasásra szánt életrajzokat az íróasztalomon hagytam a munkahelyemen. Remek, most autózhatok vissza a munkahelyemre értük, mindegy megteszem mert Vin türelmetlen ember és ha reggelre nem lesznek meg vele akkor leveszi a fejemet. Nem akarok balhét, Vin még sosem volt durva velem, de hallottam már milyen az amikor kifejezi a nemtetszését. Arra jó volt, hogy tudjam nem akarok vele összeakaszkodni. Így jó kislány módjára bevágódtam a kocsiba és nem sokkal zárás előtt értem oda. Ilyenkor már csak pár ember lézeng bent mivel a nagy része már hazament a többieket is éppen most paterolják ki,  hogy be tudjanak zárni és a takarítok tudják végezni a dolgukat.
A hátsó bejáraton felsomfordáltam az irodámba és felmarkoltam a papírokat, szuper megvan amiért jöttem és most pedig hazamegyek. Viszont hallottam egy ajtónyikorgást és némi halk hörgést. Gondoltam, hogy Vin jött haza, biztosan fáradt, de azért beköszönök neki. A zaj irányába mentem oda ahol Vin szokott pihenni, de nem számítottam arra a látványra ami ott fogadott. A papírokat is kiejtettem a kezemből és a földre hullott az összes, beterítette az egész padlót. A szám elé kaptam a kezemet, Vin csupa folt, horzsolás és vér.

- Ki művelte ezt veled?
Lassú léptekkel közeledtem felé, mert nem tudtam miként fog reagálni rá, majd amikor odaértem hozzá a kezemet végigsimítottam az arcán. Majdnem elsírtam magamat a látványtól, de azzal nem érnék el semmit és őt is csak felhúznám vele így visszafogtam magamat.
- Elég rosszul nézel ki!
Gondolom, hogy ezt azért ő is tudja, így nem is mondtam többet, mindössze jobban szemügyre vettem a sérüléseit, hogy felmérjem mire lesz szükségem ahhoz, hogy kicsit rendbe szedjem.
- Várj meg itt, hozok jeget meg némi kötszert és fertőtlenítőt.
Remélem nem utasítja vissza a segítségemet, mert nem tudnék most nyugodt szívvel elmenni és magára hagyni őt, főleg, hogy ilyen állapotban van.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 13.08.13 18:16

Jótékony volt a csönd. Kellemes.. ha más szavakkal élek. Az a régi.. kedvenc klasszikus, elnyúlt dallamokkal töltötte be a kocsi csöndjét és bennem a harc heve egyre lejjebb csillapodott. Nem volt hosszú az út, de pont elég ahhoz hogy amikor megérkeztünk, és Heinz leparkolva a klub hátsó ajtaja előtt nyílt az ajtó, már teljesen üresen, a régi formámban lépjek ki, és célozzam meg a klubbot. Most nem volt szükségem az irodára. Ahogy a kérdező tekintetekre se a körzetben, nem mert egy percig is meghatna vagy törődnék vele, de jobb elejét venni az újabb pletykáknak miszerint mi is történhetett, hány ember látta kárát vagy éppen ki lehet az a nagyobb hal aki így elintéztetett.
A szivar füstje a már csendesedő folyósókon gomolyogva töltötte be a teret, amikor egy – gondolom – újonc kis féreg lazán nekem jött útközben.

- Nem tudsz vigyázni!? – szóltam csak oda, de semmi egyebet nem tettem, most.. nem voltam dühös, ezért nem is törődtem tovább vele, csak továbbra is lépkedtem az eltervezett csendes kis zúg felé. Majd ott rendeződnek a kedélyek.
Nyílt az ajtó, nem is csukódott mögöttem, csak kellemesen elfáradva dobtam el magam a benn heverő kanapén, amin most nem kifejezetten érdekelt, máskor kik és mit szoktak csinálni rajta, csak ejtőzöm néhány percet. Néhány.. percet. – sóhajtottam kellemesen és a homlokomra csúsztattam a könyökömet. Ekkor csapott meg a hirtelen csattanás, amire automatába ülésbe ugrottam, bármire készen!

- Nyda? – ráncoltam a szemeimet mikor felfogtam hogy ki is van előttem, de.. fájt. Csak hogy ez egy percig se érdekelt. – Mit keresel te még itt..?- eresztettem le már kellemesen elkényelmesedve és megtámasztottam a térdeimen a két könyökömet.

- Ne aggódj, semmi gond. – válaszoltam csak óvatosan kitépve a kezéből az arcomat, de megszokhattam volna már hogy mennyit.. aggódalmaskodik, csak éppen arra nem számítottam hogy még itt lesz benn! – Csak egy kis… szóval lejátszottam pár meccset. – dörgöltem meg a fájó szemöldökömet mire az megint vérezni kezdett. Nabazdmeg!

- Szóval miért is vagy még benn? – kérdeztem továbbra is érdeklődve, de ahelyett hogy válaszolt volna máris jött a szokásos női szöveg.

- Nem kell Nyd! Megleszek! – kiáltottam utána, de feltartóztathatatlan az a nő, és ha most is eltűnt az ajtóban, ahogy azt szokása szerint tette ha aggodalmaskodik, nem szóltam megint utána. – Hallod!?- vagy mégis. Mégse.. egy percig se gondoltam, hogy meghatnám vele, ezért hagytam.. hadd csináljon velem amit csak akar. Annál hamarabb szabadulhatok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 14.08.13 1:57

Vint ugyan úgy megleptem mint engem az látványa, nem is örült nekem kifejezetten. Ez kicsit rosszul esik, hogy ennyire nem szívleli a jelenlétemet, de nincs mit tenni, ez van. Most már mindenképpen ellátom a sérüléseit ha akarja ha nem és a reakciójából ítélve nincs ínyére, hogy gondoskodjak róla. Azért annyira már ismerhet, hogy tudja amit a fejembe veszek azt véghez is viszem. Mindent összeszedtem amire szükségem lehet és visszasiettem Vin-hez, hogy elláthassam a sebeit. Szerencsére ott maradt ahol hagytam nem mozdult sehová, lehet csak azért mert ismer és sejti, hogy nem tágítok az elhatározásomtól miszerint egy elfogadható megjelenést szintjére rendbe hozom az arcát.
- Itt felejtettem a megüresedett munkákra jelentkezők önéletrajzait, szerettem volna holnapra kiválogatni, hogy kit hívjak vissza elbeszélgetésre, de a beadott papírok nélkül kicsit nehéz lett volna így visszajöttem értük és most kérlek ne mozogj!
Ez kicsit csípni fog.

Egy fertőtlenítővel átitatott vattapamaccsal közelítettem meg a vérző szemöldöke környéki részt. Erősen nekiszorítottam a vattát és ha nem, mozdul semerre akkor addig törölgetem amíg alább nem hagy a vérzés.
- Ezt a sérülést egyenlőre beragasztom, de lehet, hogy össze kéne varrni, talán jobb lenne, ha látna egy orvos is. Ki volt az az állat aki ezt művelte veled, remélem ő rosszabbul néz ki mint te...
Aggódó képet vágok, egyáltalán nem örülök, hogy megint bunyózni volt, nem is értem, hogy miért csinálja ezt mindig. Felesleges erőfitogtatás az egész, Vin enélkül is férfinak érezheti magát. Ráadásul ezekről a harcokról nem tudok túl sokat, hogy Vin kivel csinálja meg hol, ebbe nem igazán avatott bele, de talán nem is kellett neki, az eredményt anélkül is látom nem kell ecsetelnie.Annyit tudok, hogy pénzért verekszenek és némiképpen megbundázzák az egészet, de ezt nem túl nehéz kikövetkeztetni. Ebből az üzletből érthető okokból kivonom magamat, amúgy is csak az abból befolyt pénzeket számolom össze.
Leszedtem a ragtapasz hátulját és betapasztottam az immár enyhén szivárgó sebet. Nedves kendővel letörölgettem róla az izzadságot és feltételezéseim szerint az ellenfele vérét is. Talán némi saját is van benne azt hiszem, de ez most lényegtelen. Ellátom a többi kisebb karcolást is és nyugodtan látom, hogy kicsit jobban fest.

- Na így már sokkal jobban hasonlítasz egy emberre. Nem vagy éhes? Esetleg készíthetek neked valamit, vagy egy ital?
Rámosolyogtam és vártam az utasításait, igaz ez nem tartozik a munkakörömhöz, de szívesen elintézek neki bármit amit csak kér, és lelkesen teljesítem a kéréseit. Mindig jó volt hozzám és a mai napig hálás vagyok neki érte, miért ne viszonozhatnám neki a szívességét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 07.09.13 14:22

Szöveg.. Most is dőlt belőle ahogyan szokott, de én kérdeztem vagy nem!? És amint a fülemben landoltak a válaszok, újabb utasítás és én meg se mozdultam.

- Ssssssszz.. – szizegtem fel amikor nekem nyomta azt az.. izét, de csak első reakció, utána már nem rántottam el a fejem előle. Kemény vagyok!

- Biztosra veheted, hogy mind az öt minimum kórházi ellátásra szorul.. – nevettem el, de nem is tudom miért. Nincs ebben semmi mulatságos. Ahogyan abban sincs hogy miért tettem amit tettem, de most nem akarok emlékezni erre. – Csak ragaszd le, aztán jó'van! Nem halok bele. – kacsintottam rá, csak a megszokás, egy vigyor kíséretében, de most sem volt jó ötlet. – Áó.. – változtattam a haditerven és inkább nyugton maradok. Biztosabb. Már csak az érdekel, hogy Rain hova tűnhetett..(?)
Azután viszont.. egy szót sem szólt. Csak csinálta amit.. hát úgy igazából fogalmam sincs mi az amit csinált, ráhagytam, csak teltek az órák.. na jó, valószínű csak percek, de mintha óráknak tűntek volna mire végre végzett.

- Mikor lettél te ilyen házitündér!? – mosolyogtam rá egy percig sem ironizálva, csak kedvesen, aztán a szemem a falón lógó órára esett és.. – éjjel..!? – egészítettem ki, de most nem is ez a lényeg.

- Mindenesetre egy whisky jólesne.. – toltam fel magam és felé nyújtva a kezemet vártam, hogy az övé is landol e a kezemben, csatlakozik, vagy inkább más terve lenne. Ha már megkérdezte…

- És köszönöm.. – tettem hozzá újabb mosollyal, még mindig az ülő alakját nézve.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 28.09.13 18:52

- Nagyon csíp? - Lágyan kérdeztem tőle, vigyázva arra, hogy ne emeljem fel a hangomat, tudom, hogy utálja, ha erélyeskedem vele, de nem is szoktam, általában mindig kedves vagyok hozzá és ő is az velem.- Várj, kicsit megpróbálom enyhíteni a fájdalmat.
Óvatosan fújni kezdtem a felületet és Vin már el sem húzódott tőlem én pedig jutalomképpen rámosolyogtam.
- Reméltem is, hogy elintézted őket különben én magam mentem volna utánuk.
Vin-el együtt nevettem a kis viccünkön, habár tudom, hogy ez egyáltalán, nem mulatságos. Ha csak fele olyan rosszul néznek ki az ellenfelei ahogyan állítja akkor valószínű, hogy fél holtra verte őket és ez elborzaszt.
- Azért még is csak meg kellene mutatnod egy orvosnak a sérüléseidet.
Követtem az utasításait mivel nem akarom, hogy kiakadjon rám, ő a főnököm én pedig az alkalmazottja vagyok, azt csinálom amit mond, többnyire, valamibe jobb ha nem szól bele, mert akármennyire is szeretem őt kettőnk közül a számokhoz én értek a legjobban.
- Mindig is házi tündér voltam, csak előtted nem fitogtattam ezt a képességemet, mivel attól féltem, hogy kirúgod a takarítónődet és a zoknidat is én moshatom nem csak a számláidat.[/corol]
Mosolyogva mondtam neki, mert poénnak szántam és semmi esetre sem szeretném ha megsértődne, ami könnyen előfordulhat, olyan érzékeny lelkű, akár csak a legtöbb férfi akinek belegyalogolnak az önbecsülésébe, ezért kell vele nagyon vigyázni.
- Egy whisky rendel, azonnal hozom, és igazán nincs mit.
Ismét felé indítottam egy mosolyt és ő pedig a kezét felém nyújtva várta, hogy belecsúsztassam az enyémet, egy kissé zavarba jöttem, de végül is miért ne? Elvégre ő a főnököm és én végrehajtom amit kér tőlem, így az ujjai közé csúsztattam az enyémeket és elindultam, hogy készítsek neki egy finom italt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 31.10.13 13:17

Nem szóltam. Nem mondtam azt hogy igen, mert ez inkább csak ösztönös reakció mint tényleges fájdalom, de jól esett az enyhítés.
Aztán mégis nevetni kezdek. Mindig is tetszett benne ez a „ki ha én nem” hozzáállás, az ahogy kiáll értem, és még ha tisztában is voltam vele hogy az egész csak mese, mert lássuk be.. melyik mocsadék töketlen dobna oda egy nőt maga helyett, mégis kellemes volt a tudat hogy valaki megtenné. Őőő.. megtenné. Biztos voltam benne.

- Nem kell Nyd, megleszek! – kaptam el inkább a kezét a két kezembe, és magam előtt szorítva össze bírtam rá a kevesebb tüsténkedésre. Már rendben voltam. Teljesen. És nem is kell erre több időt pazarolni.
A következő szavain viszont megint vigyorognom kell. Nem ismertem más nőt aki ezt elő tudja adni előttem ííígy.. ilyen meggyőződéssel, de közben úgy, hogy mellette nevetnem kell.

- Ki tudja.. lehet érdemes lenne megpróbálni. – vigyorogtam még mindig, persze egy percig se gondoltam komolyan, viszont ugratásnak remekül elment.

- Nem kell.. majd megcsinálom én! Ezért az ellátásért az a minimum hogy töltök neked egyet. – mosolyogtam rá, és na igen, nem ment nálam túl sok esetben hogy valakit kiszolgálok, vagy hogy egyáltalán.. bárkit kiszolgálok, de vele, néhanapján kivételt tehetek. Néha.. Mert ugye nem kell senki megszokja hogy ugráltat kedvére. – Mehetünk? – kérdeztem útközben és miután követett, meg is céloztuk a már bezárt és közben üressé váló pultot.

- Mi a helyzet a havi bevétellel..? – tettem fel a random kérdést ahogy már a pult mögött állok mint egy csapos és őt hellyel kínáltam előtte és töltöm is ki az egyik legdrágább és zamatosabb, aranysárga italt. – Ha már helyben vagyunk és témánál. – tettem hozzá a saját poharam is teletöltve és elé tolva a neki szánt adagot, a sajátot egyetlen mozdulattal emeltem meg.

- Proszit! – és beborítottam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 19.11.13 0:55

Annyira makacs, és sosem törődik magával, ráadásul nekem sem hagyja. Próbálom ellátni a sérüléseit, de hiába elkapja a kezemet és a marka bilincsébe zárja, egyáltalán nem fáj, de az érintése perzsel, mint a tűz.
Fújok egyet, a hajam meglibben. Feladom. Nem tudok segíteni rajta segíteni, ha a fejem tetejére állok, akkor sem hagyná, hogy gondoskodjak róla, pedig szívesen tenném. Mindegy, nem fecsérlek több energiát reménytelen kísérletekre. Durcás képet vágok és huncutul nyelvet öltök felé.

- Jól van, de ha leesik az arcod, akkor nekem ne sírj!
Elnevettem magam a kis komédián, majd kiszabadítottam a kezem az övé rabságából, majd két kezemmel végigsimítottam az arcán és csókot nyomtam a homlokára. Anyám is mindig így tett ha gyerekkoromban ellátta a sérülésemet, talán nálam is ezért rögzült be ez a szokás. Habár én nem hisztiztem mint egy óvodás, csendben tűrtem, hogy ellássák a sérülésemet, igaz az enyémek nem voltak olyan komolyak mint Vin-é.
- Higgy nekem a zoknikat fele olyan jól nem mosnám, mint a pénzedet.
Örülök, hogy annak ellenére, hogy így ellátták a baját jó hangulatban van, a viadalok után olyan morcos szokott lenni, hogy még én sem merek hozzászólni, nem hogy a többi alkalmazott. Ezek szerint rengeteget kaszálhatott, általában akkor van ilyen fergeteges jó kedve, ha sok lóvé áll a házhoz.
- Sosem fogod hagyni, hogy törődjek veled, igaz?- Sóhajtottam egyet.- Hát ha így van, akkor elfogadom az ajánlatodat és iszom veled egyet, végtére is a főnököt nem szokták visszautasítani.
Kérdésére bólintottam és kéz a kézben mentünk le az üres szórakozóhelyiségbe, milyen furcsa ilyen kihaltnak látni, még sosem voltam itt zárás után. Leültem a pulthoz és élveztem a ritka pillanatok egyikét, méghozzá azt, hogy Vin szolgál ki engem itallal. Úgy érzem elértem valamit az életben, Vin nem akárkivel kedves. Néha az az érzésem, hogy csak velem ilyen közvetlen.
- A havi bevétel egész jó, de a múlt havihoz képest elég gyenge a forgalmunk. Minden ilyen helyet megviseli az, hogy a rendőrök portyáznak a környéken. Az emberek félnek és nem igazán jönnek, persze azért a kemény mag megvan. A mai nyereményedet azonban még nem kaptam kézhez, azt holnap hozzák, a többi ügyed pedig szépen alakul, kerekednek a nullák az egyes után
Tudom, hogy itt nem lesz razzia mert Vin lefizeti a rendőröket, de a környéken sok volt a rajtaütés és ez visszaveti a forgalmunkat. Azért nem kell kétségbe esni, az éhenhalástól messze járunk.
Egészségedre!Hátra dobom a fejemet és hagyom, hogy az édes nedű végigfolyom a torkomon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 19.11.13 20:36

Nevetnem kell. Megint. Talán ő az egyetlen a közelemben aki néha úgy tud viselkedni mint egy gyerek és én egészen régen érzem magam, még fenn, Kanadában, a korai években, az óvodában.. Na jó, nosztalgiából ennyit. Két nő volt az életemben. Jelenleg. Aki persze a számított is valamit, a többi jött és ment, az egyik Rain volt.. akit semmi pénzért nem adnék senkinek, és a másik Nyda. Ők ketten a leglényegesebbek és mégis tökéletes ellentétei egymásnak.
Mégis meglepett az utána jött jelenet, na igen, lehet hogy köpni és nyelni se tudtam egy percig amíg a homlokomra csókolt, nem volt ez megszokott, se mástól se tőle, de aztán.. Nőőők! - maradtam magammal ennyiben mire aztán újra szellemes a válasz.
Nagyot sóhajtottam. Nem panaszosan, sokkal inkább jólesően és nyújtottam is felé a kezemet, ha már ilyen.. kellemesen elrendezett, az a minimum hogy ápoljuk egy kicsit a kapcsolatot.

- Nem vagyok már óvodás. - kacsintottam rá vicces mosollyal is megtűzve, és amint landolt a kezemben a keze, meg is indultunk az azóta elcsendesült vendégtér felé.
Kitöltve az italokat mégis valahogy visszaterelődött a szerep. Az üzletre, mi másra, és üzlet közben én nem viccelek.

- Vagyis akkor nem kell aggódjak... - hagytam félig kérdőre a mondatot miután a hűvös, karakteres ital végigsimogatta a torkomat. Valahogy véletlenszerűen tért vissza a fél-hivatalos hangnem, de ha a pénz volt terítéken, ő is.. és mindenki más tudta hogy soha nem engedek. - És Ward-dal is minden rendben lesz..(a havi jatt a polgármesternek) - folytattam még mindig a szemeit fixírozva, nem keményen, nem volt semmi szigorú elvárásom tőle, csak érdekeltek a részletek. Nyda.. Nydát alig néhány éve ismertem meg és újabb hosszú hónapokba telt mire végül teljesen megbíztam benne, de az ördög soha nem alszik. Ahogy egy jó vezető se teheti meg hogy a valamit semmibe vegye, ezért olykor rajtatartottam a szemem. Csakúgy, mint mindenki máson. Paranoia? Nem érdekelt. Sosem érdekelt. Egészen addig, amíg én vagyok a győztes egy ütközetben, nem számított kin kell átgázolnom érte. Egyetlen kivétel ez a két nő volt. Az egyetlenek akik számítottak valamit az életben..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 11.12.13 21:49

Késő este futottunk össze és italozásra adtuk a fejünket, úgy vélem ez egy újabb kötelék lesz köztünk, ami közelebb hoz hozzá. Kellenek a közös emlékek így könnyebben megbízik bennem és nem lesz kényelmetlen a munka. Eleget láttam ahhoz, hogy tudjam nem akarok azoknak a sorsára jutni, akik nem nyerték el a bizalmát. Nem mintha félni valóm lenne, hiszen évek óta kifogástalanul és hűséggel szolgálom, de Vin nagyon szeszélyes gyorsan fordul nála az ember szerencséje.
- Tudom jól, hogy nem vagy már gyerek, de te is ember vagy és tudtommal nem vagy golyóálló sem, de ha idő közben sérthetetlen lettél, akkor ne haragudj, Mr. Vasember.
Ezeket mind úgy vágtam a fejéhez, hogy közben kedvesen mosolyogtam, remélem tudja, hogy azért olvasom a fejére ezeket, mert aggódom érte és nem szeretném ha komolyabb baja esne a nemtörődömsége miatt elvégre így is elég veszélyes életet él nem kell még az is, hogy a saját maga ellensége legyen. Szeretek róla gondoskodni, legalább én is megnyugszom kicsit, nem csak azért mert ő írja alá a fizetési csekkemet.Annak meg kifejezetten örülök, hogy ezt nyugodtan meg tudjuk beszélni, sőt még viccelődünk is, nem mindenkivel ilyen közvetlen.
- Igen...hát...ez...az amiről beszélni akartam veled.- Most kezdődik a kellemetlen része az estének, utálok hírvivőt játszani mivel néha azokat ölik meg, de ebben a helyzetben nem tehetek mást.- Nos Ward többet szeretne és nem csak kicsivel, legalább tízzel, nem tudom megadhatjuk neki vagy inkább beszélsz vele?
Fogalmam sincs mennyire lesz dühös, de az biztos, hogy nem fog annak örülni, hogy az a gazember ilyen kapzsi. Ráadásul még perverz is az az állat, folyton illetlen ajánlatokat tesz nekem én meg nem tehetek semmit csak udvariasan elutasítom. Nem mondtam ezt soha Vin-nek, nem akarom a saját problémáimmal zavarni, Ward perverz humora rám tartozik nekem kell elbánnom vele nem neki. Egyenlőre az a lényeg, hogy ezt éljem túl, a többi már semmiségnek tűnik Vin dührohamának átélése után.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 09.01.14 18:30

Az útközbeni közjátékot fel se veszem, csak egy sanda mosoly a válasz, de betérve a bárpult mögé, máris a pénzre terelődik a szerep, ami meg már túlmegy a barátkozás határain. Munkaadó és alkalmazott.. Hamar változnak a szerepek, de mindig mindennek megvan a maga helye és én szerettem is a helyére tenni mindent.
A következő óvatoskodó megjegyzés viszont nem nyugtat meg.

- Már megint mi a baj! – sikerül valamivel erélyesebbre is mint azt alapból szeretném, de ahogy folytatja.. Muszáj a pultnak csapnom a kiürült poharamat, kis híja csak hogy nem törik darabokra. – Hogy az a mocskos.. rohadék.. faszfej! – rázom a fejemet dühöngve, túl szép volt a mai este hogy ne jöjjön több probléma amin begőzöljek. – Az a szemétláda nem tudja hol a határ.. – lököm el magam a pulttól, csak félig véve hátat Nyda fele, de a pult mögött szűkös a mozgásterem. – Elkapom azt a rohadékot és megmondom neki kivel baszakodjon! – fordulok vissza a fogaim közt szűrve de épp az a legrosszabb az egészben, hogy nem tehetem meg. Nem pattoghatok, Ward az a fajta ember aki tényleg sérthetetlen. Nem golyóálló csak kismillió felé elér a keze és végül biztos én húznám a rövidebbet. A kezében vagyok. Ismeri az előéletem, és csak egyetlen szavába kerül hogy lakatolják a klubbot, engem meg küldjenek a hűvösre, ahol meg mernék rá esküdni hogy akadnak Torettonak emberei. Nem beszélve Rain-ről mi lenne vele, ha.. – Hogy az a büdös.. szemétláda.. – sziszegem, de illene visszafogni magam, hisz Nyda az egészből semmit se sejt és a legjobb ha ez így is marad. Mégis beletelik néhány percbe mire visszakényszerítem a hidegvéremet.

- Beszélek vele! – biccentek kimérten, jelezve hogy ez a dolog részemről el van rendezve. Nem várok több kérdést és nem várok több lehetőséget. A levegő megfagyott, de egy ilyen hír után nem is kívánok több viháncoló felelőtlenséget. Minden jókedvem elszállt a semmibe.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 07.03.14 19:57

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 09.04.14 13:53

zene:


Ha lehetett volna, a cigik istenéhez mormoltam volna el az imáimat, de basztam az egészre. Enyhén feszültebb voltam az átlagnál, és amikor Candice húzott el előttem olyan gyorsan, mint amikor...

- Can, állj meg! - szóltam és azonnal utána lendültem, ahogy megindult Vinnie felé, úgyhogy már csak félúton sikerült elkapnom a karját magam felé rántva, egy pillanatra lefagyva attól, amit láttam. A lehető legóvatosabban elhúztam a reszkető lány arcából a barna hajzuhatagota füle mögé tűrve a tincseket.. ami felpüffedt, vörös arcot, felrepedt felső ajkat.. és a szemei alatt éktelenkedő kibaszott nagy még kurva lila foltokkal volt kidekorálva.

- Bassza meg! Már megint? - azonnal minden dühöm ennek a lánynak a kurva faszija felé irányult, mert már nem először történt ez, de eddig megúszta. Most viszont a fejét fogom a falba vagdosni, az kurva isten. Can félve bólintott, szemeit igyekezte lesütni, de csak az egyiket tudta... a Jobb teljesen haszontalan volt.

- Ne.. bántsd, megérdemeltem! Én.. nem.. nem.. mentem el - rebegte elkínzottan, és először nem is vágtam, mi a picsáról beszélt... nem ment el.. hova a faszomba kellett volna? Amikor rájöttem, hogy érthette a táncos lány, nem mondom, hogy nem bassza meg-eltem hangosan, pont akkor, amikor Gabe kilépett azon a kurva ajtón, és még inkább megfeszengve néztem Sadik felé, majd ahogy lassan végigsimítottam a lány állán, és a lehető legnyugodtabban néztem vissza rá.

- Menj az öltözőbe. De ma este nem táncolsz, Candice.. várj meg, és bemegyek majd hozzád - hálásan, és egyszerre félve bólintott, végül elhúzott. Volt még egy utam ma... De előbb Gabe.. sóhajtottam fel hosszan, megindultam felé, és csak akkor álltam meg, amikor elé értem.

- Életben maradtatok mindannyian? - érdeklődtem könnyedén.. és csak én tudtam, hogy kurva nagy kő esett volna le a szívemről egy igent hallva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 11.04.14 1:47


Amint csukódott az ajtó, még egy pillantás az előtte álló nem kis darab.. hegyomlásra, de ennyi volt amit érdekelt. A fickónak biztos oka van hogy nem velük csináltatja az ilyen ügyeket, vagy mert agyuk annyi mint ahogy kinéznek, vagy mert egész egyszerűen lehetetlen velük észrevétlen maradni. Seggfejek..

A folyosóra érve, két irányba is néztem. Nem az hogy nem tudtam merre menjek, sokkal inkább mintha kerestem volna valakit. De tényleg keresem?? - sóhajtottam nagyot a megvilágosodott gondolatra és inkább a kijárat felé vettem az irányt, amikor hangok töltötték be a mögöttem álló teret. Rita volt az. Ezt a hangot akár ezer közül is felismerem, épp ezért torpantam meg és fordultam vissza, szembe vele, hogy a szemeibe nézhessek.

- Elvetted a fegyvereimet vagy nem? - kérdeztem teljes nyugodtságot színlelve, de volt ott valami a levegőben ami ennek ellenére még kikívánkozott. - Ami ahogy veled bánik hibás lépés volt.. - dünnyögtem már sokkal kevésbé erőteljesen, de nem messze a némettől a néma csendben, minden egyes szót kihallhatott.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 11.04.14 13:33

zene:


Felvontam a szemöldökeimet arra, amit mondott. Hogy a francba ne vettem volna el az Eagle-öket? Nem akartam senkit sem hullazsákban elvitetni ma és ez volt a legbiztosabb megoldás. Ezért csak bólintottam mindarra, amit mondott. Minek magyarázkodjak? Néha már így is azt gondoltam, hogy túl sokat jár a pofám. Mint ahogy odabent sem tudtam befogni.

Ezért is ült ki a képemre a kibaszott döbbenet, ahogy folytatta, én meg kurvára nem tudtam hova tenni ezt a hirtelen jött atyáskodást felettem. Mi a franc?

- Tegnap láttál nyolc év után először, nem kell erényövet felraknod rám - mielőtt végiggondolhattam volna, már járt a szám, amire csak egy fintorral válaszoltam, hogy utána folytathassam. - És ha azt hiszed, hogy csak annyi volt, amit hallottál, kibaszottul álomban élsz. Majd még lesz vele egy beszélgetésem, ahol Vinnie-től még nagyobb lebaszást kapok, én meg mondom, hogy dugja fel vagy bassza meg - vontam vállat nem törődöm stílusban. - Szokásos családi ugatás lesz - vigyorodtam el, és nem tagadtam... néha imádtam felhúzni a főnököt, mert tudtam, hogy úgysem veszi komolyan a szidásaimat. És bármi is kívánkozott ki, mindig, minden esetben ott voltunk a másiknak. Bármennyire is kívántuk egymást a halál farkára.

- Bassza meg - jutottam erre a következtetésre, mert rájöttem, hogy valami fasz hősiesség miatt Gabe csak védeni akart volna és mielőtt tapló parasztnak gondolt volna, ami voltam is, felsóhajtottam egy hosszút. - Nem vagyok jó a köszönömök terén - egy félmosolyba forduló szánalmas arckifejezés jelent meg arcomon, végül elálltam Gabe útjából, mert nem volt kedvem Hegy 2-nek lenni, mint ahogy a fehér szekrény állt még mindig az ajtó előtt. Már rég leléphetett volna.. Mindegy is.

- Még mindig csak vizet kérsz? Vagy most már valami erősebbet is elfogadsz? - néztem a szemeibe, és kurva komolyan folytattam: - Esetleg egy rostos.. narancslevet? - felnevettem, várva, hogy milyen reakciót váltok ki belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 17.04.14 22:36

- Az a baj hogy azt mondom ennél többet érdemelsz?? - jött az első reakció, de amikor a fejem is utolérte, már hiába haraptam el. Kimondtam. És csak továbbra is bámultam a szemeibe, de nem akartam vele semmit. Tőle.. Vagy legalábbis... Csak jó volt egy rövid percre elveszni az emlékekben.
Aztán az a rövid biccentés. Ennyi amivel nyugtáztam aaa.. "köszönetnyilvánítást" vagy minek is nevezzem az ő szájából hangozva, de hamar törte a csendet, amire már tényleg reagálnom kellett.

- Bekaphatod, Rita. – mosolyogtam meg amikor ellépett, és asszem valamiért köszönettel tartozom ezért neki - Most már jöhet az a whisky.. - préseltem ki a második mosolyomat, és ha egyéb szóvá nem tette, és elindult előre, minden további hang nélkül követtem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 18.04.14 0:15

zene:

- Nem tudom már, hogy mit érdemelnék - hagyott ki az agyam nagyjából három másodpercet csak halkan megszólalva őszintén, ameddig mindezt kimondtam, de utána már baszhattam. Nem volt mit tennem, sikerült agyatlanul reagálnom a szavaira. A rohadt életbe! Morcossá váltam a saját meggondolatlanságom miatt, de már mindegy, megtörtént, inkább váltottam. Muszáj volt.

Rámosolyogtam szélesen a felhangzó szavaira. Nem vettem komolyan, legalábbis részben. És Leo-nak jó dolga volt mellettem. Szerettem vele levezetni a felmerülő feszkót, amit ő sem bánt.. ha nem lett volna félig még mindig lerokkanva a múltkori akciója miatt. De nem volt itt az ideje efféle gondolatoknak, ezért csak bólintva a whisky-re elindultam, és ahogy elhagytuk a németet, bevártam, hogy mellém lépve induljunk meg. Nem volt gondom azzal, ha a fickók mögöttem voltak, de Gabe.. furcsa érzéseket váltott ki belőlem ennyi év után, amivel kibaszottul nem tudtam mit kezdeni.

- Kössz.. hogy bevállalod a melót a tulokkal - pillantottam rá őszintén, mert valahogy bíztam abban, hogy ezek ketten túl fogják élni a holnapot. - De miattam tényleg nem kell aggódnia senkinek sem. Nagylány vagyok. Vagy mi a picsa - mosolyodtam el, ami félig fintorrá torzult. És igen! Ezt tényleg így gondoltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 19.04.14 0:06

Nem volt túl vidám.. A szövege, és talán tetves nyolc év is telt el, de akkor is.. én voltam az aki a legjobban ismerte. A bátyján.. kívül...
Nem szóltam, inkább elnyomtam egy megjelenő kóbor sóhajt a fejemben, emlékeztetve magam, hogy ez az ő élete. MÁR.. nem vagyok a része...
Valahogy így is követett szó szót, és indultunk el - valószínűleg - a bár fele. Az viszont mégis meglepett ahogy a korábbi téma hirtelen szólt közbe, és igyekeztem.. hátt.. nem is tudom miben igyekeztem igazán...

- Okééé.. - biccentettem rá - Igazad van. - követte valamiféle lemondó beleegyezés, mert biztos voltam benne hogy így van. Rita mindig tudta hogy mit-miért csinál, vagy legalábbis kitartásban és eltökéltségben jeles, vagyis valószínűleg nyomósak azok a tényleges indokok. Igaza van. Ne üssem bele az orromat...

- A melóval meg.. - sóhajtottam a másodikat amint elértük a bárt, és a távolban még mindig lézengett néhány ember, én meg két alkaromat egymás elé fektetve támaszkodtam meg, helyet foglalva a korábbi helyemen. - nincs mit. Kell a pénz. - fogalmaztam szűkszavúan, nem mert bármit is titkoltam előle, egyszerűen csak.. még mindig feszült volt a helyzet. Némileg..

Folyt. ITT..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek... 24.04.14 18:01

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hátsó folyosók, szolgálati terek...

Vissza az elejére Go down

Hátsó folyosók, szolgálati terek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Akadémiai edzőterek
» Utcák és terek
» Utcák és terek
» Kiképzőterek
» Folyosók

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Vinnie's Night-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához