welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Parkoló és a klub körüli területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next



do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Parkoló és a klub körüli területek 22.11.12 16:39

Parkolóhelyek.. a bejárat, az épület környéki előtéri részek
Vissza az elejére Go down



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 20.08.14 3:05

Maya & Lara



Péntek éjszaka volt, már hajnal felé járt az idő. Elég jó estét tudhatok magam mögött, még egy-két gyors vécés menetet is letudtam a klubban, most pedig az egyik állandó kuncsaftommal hagytam el a helyet a parkoló felé. Éppen a méregdrága, különleges, új autójáról zengett nekem ódákat. Nem mintha annyira érdekelnének a kocsik. Bár ez valami nagyon ritka darab állítólag és rengeteget ér. Remélem, kényelmes is. Bár annyira nem is fontos. Eltipegtem a fickó mellett a magas sarkú csizmámban, a mini ruhámban rendesen ringatva a csípőmet és persze mosolyogva bólogattam, ahogy hallgattam a szövegelését, mintha nem is hallottam volna még érdekesebbet. Az ügyfeleim elvárják az ilyesmit. Végtére is pasik. Ráadásul többnyire sznobok is. Kinyitotta előttem a kocsi ajtaját, én pedig beszálltam. Bár a sötétben nem láttam kívülről olyan jól az autót, belül elég szép volt a bőrüléseivel meg minden, azt meg kell hagyni.
- Basszus, a bankkártyámat ottfelejtettem a pultnál! Bocsáss meg, szivi, rögtön visszajövök! Te csak várj meg itt! – mondta a fickó, azzal becsukta rám a kocsi ajtaját és elsietett. Micsoda figyelmetlen alak. Annyi pénze van, hogy ezt lazán megteheti. Nem mintha én nagyon bánnám. Nem sietek én sehova. A retikülömből előszedtem a smink szettemet és a kézitükrömet és nekiálltam a sminkemet vizsgálgatni. Addig is tökéletesítek rajta egy kicsit. Remélem, nem nagyon látszanak rajtam az este folyamán lezavart menetek. Bár arra azért igyekszem figyelni. De ha már van egy kis időm, még jobb formámat próbálom hozni. Nem mintha ez a fickó nem perkálna majd így is, úgyis szép kis summát nekem majd az este végén. Viszont szeretem mindig a legjobb formámat nyújtani. Ilyen ez a női hiúság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 21.08.14 22:55



__________________
Lara & Maya

Vannak olyan emberek, akik képesek tanulni a hibáikból, na és vagyok én, aki sosem tanul semmiből sem. Néhány hiba túl jó ahhoz, hogy csak egyszer kövessük el? Valamilyen szinten ezt az elvet vallom. Hiába kerültem már sittre többek között autó lopásért mégis túl jól fizetnek azért, hogy alkalomadtán lenyúljak egy kocsit. Nem akármilyen autókra szakosodtam, persze a filmekben mindig könnyűnek látszik feltörni egy kocsit úgy, hogy ne induljon be a riasztó, de a való életben ettől sokkal, de sokkal nehezebb bejutni a vezető ülésre, aztán már könnyű beindítani a motort, még ha nincs is kulcsom a verdához. Ma nincs kedvem vacakolni, ezért mikor láttam, hogy a hapsi kipattan a kocsiból egyből megragadtam a lehetőséget. Halkan, de gyors tempóban lépkedtem a járműhöz, mindvégig lefelé nézve, hogy ha van is kamara a parkolóba ne tudjanak később azonosítani. Mivel az autónak sötétített üvegei voltak, ezért csak akkor tudhattam meg, hogy van valaki az anyósülésen, mikor már beszálltam. Ilyet még nem csináltam, de néha kell egy kis változatosság, izgalomra mindenkinek szüksége van.
- Helló. - Már csak az a kérdés, hogy kettőnk közül ki lepődött meg jobban? De most nincs időm kideríteni, inkább beindítottam az autó motorhát, ha már az a balfék benne hagyta a kulcsot.
- Most kocsikázunk egy kicsit. - Ahogy kihajtottam a parkolóból egyből bekötöttem magam. Mégis milyen autótolvaj lennék ha azért buknék le mert nem volt bekötve az biztonsági öv? Kerülni kell a feltűnést, még ha egy ilyen járgány vonzza is a tekintetet, de attól nem feltétlenül kell, hogy a zsernyákokat mágnesként vonzzuk.
- Nyugi nem ejtettelek túszul, ha szeretnél bárhol kiszállhatsz. - Még sosem loptam úgy kocsit, hogy volt egy potyautasom is, de ha nem problémázik akkor nem is fogom az első kanyarnál kilökni menet közben.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 23.08.14 18:22

Maya & Lara



Éppen a rúzsomat igazítgattam teljes nyugalomban, mikor nyílt a kocsi ajtaja. Kicsit meg is lepődtem, hogy az a balfék milyen gyorsan megjárta a klubot. Vagy csak most is elfelejtett volna valamit? Gyanús is volt a dolog. Aztán ahogy felpillantottam, a vezetőülésről, a visszapillantó tükörben egy női szempár nézett velem farkasszemet. Nem is értettem hirtelen a helyzetet, míg a nő be nem indította a motort. Szóval le akarja nyúlni a kocsit. Kívülről nem láthatta, hogy bent ülök a sötét ablaküvegek miatt és abból, amit ez az alak ömlengett, nem nehéz kitalálni, hogy ez valami marha drága autócsoda, amire jobb lett volna jobban odafigyelni. Nem igazán tudtam, hogy mit akar most ez a nő csinálni. Feszülten ültem egy kissé. Nem örülnék neki, ha menet közben kihajítana a kocsiból. Az alighanem maradandó nyomokat hagyna rajtam legjobb esetben is és akkor aztán búcsút inthetek a felfelé ívelő karrieremnek. Elcsúfított testtel és arccal legfeljebb a kamionosokhoz mehetnék vissza az autópálya menti pihenőkbe bagóért dolgozni. Lázasan gondolkoztam valami jó taktikán, hogy ép bőrrel megússzam a dolgot, addig is azt láttam legjobbnak, ha nyugodtan csöndben maradok. A megjegyzését is kicsit kétkedve fogadom. Mert az egy dolog, hogy kiszállhatok, na de milyen formában? Éppen szólásra nyitottam volna a számat, amikor is azonban hirtelen rendőrautó szirénája harsant a hátunk mögül. Nagyon remélem, hogy ez nem idegesíti fel túlzottan elrablómat. Csak ennél nagyobb bajba ne kerüljek! Már ha lehet ezt még fokozni…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 24.08.14 11:23



__________________
Lara & Maya

Egészen hallgatag a csaj. Oh, a kis virágszál talán megszeppent? Elnézve a fazont, aki az előtt kiszállt a kocsiból inkább az apjának gondolnám, de miféle naiv liba lennék ha ezt elhitetném magammal? Két tippem is van. Az anyósülésen lévő maca vagy a szeretője lehet, vagy csak egy nőcske, akit felszedett, hogy legyen egy jó estéje. Áh a francba! Ha tényleg így van, akkor ezek szerint én vagyok az ünneprontó. De a kocsiknak nem szokásuk, hogy csak úgy ellopassák magukat, ezért nekem kell megtennem. Egy ilyen járgányért jó sokat fognak fizetni, feltéve akkor ha épségben leszállítom. Külsőleg egy karcolás sincs rajta, szerintem még a fényezés is eredeti, nem beszélve arról, hogy miféle jó minőségű a bőr az öléseken. Ezért jó sok zöldhasú fogja ütni a markomat.
- Én a helyedben kapaszkodnék, feltéve ha nem szeretnél kirepülni a szélvédőn. - Habár be van kötve, de ez még nem garancia semmire. Maximum a biztonsági övvel annyira fog menni, hogy szép horzsolásai és véraláfutása fog lenni, nem maradandóan, de azért néhány hétig biztosan látszani fog rajta az öv nyoma, hogy ha az egyik kanyarban kénytelen lennék a padlófékre taposni.
- Hm, százhatvan. Ha ettől gyorsabban hajtanék, akkor nem csak a zsernyákok lennének a nyomunkban, de olyan autósüldözést csinálnék, amihez még a helikoptereket is mozgósítanák. Nem vagy túsz, de most nem tudlak csak úgy kitenni, hacsak nem szeretnél kiugrani, de így hogy százhatvannal megyünk eléggé fájna neked. - Nem kényszerítem arra, hogy legyen a bűntársam, sőt tényleg nem akartam túszul ejteni, mindössze rossz időben volt rossz helyen. Engem csak az autó érdekel, na meg az, hogy mennyi pénz fogja ütni érte a markomat.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 24.08.14 20:33

Maya & Lara



Nem túl rózsásak a kilátásaim, az tuti. Hogy nem rak ki, annak jelen esetben még inkább csak örülhetek. Ezek után már csak abban reménykedhetek, hogy legalább van annyira profi, hogy ne sodródjunk ki egy kanyarban, vagy valami. Ilyen sebességnél azt aligha élné túl bármelyikünk is. Aranyos amúgy a megjegyzése. Kapaszkodjak… és mégis mibe? Azért jól megmarkoltam a biztonsági övemet, de ez aligha fog segíteni egy rázósabb szituban. De ha pár horzsolással meg ütődéssel megúszom, akkor már jó. Azokat alapozóval el lehet fedni és ha lekapcsolnák a csajt, legalább lesz rá bizonyítékom, hogy engem itt kényszerítettek, bántalmaztak, vagy valami. Nehogy már bűnsegédként tekintsenek rám, vagy hasonló. Én csak a körülmények áldozata vagyok. Egy rendőrségi kihallgatást így se, úgyse fogok megúszni, aminek amúgy abszolút nem örülök. Nagyon macerás az ilyesmi. Végül csak sóhajtottam egyet. Kicsit paráztam ugyan a szituban, de elég gyorsan sikerült visszanyernem a megszokott hidegvéremet.
- Azt hiszem, nincs túl sok választásom, egyelőre inkább autókázom veled kicsit. Van valami konkrét elképzelésed is arról, hogy merre mész, vagy séta kocsikázni szándékozol Vegas utcáin? – Közben végig csak azon kattogtam, vajon mekkora az esélye annak, hogy élve megúszom ezt a kalandot. Igazság szerint nem egészen úgy képzeltem a halálomat, hogy az egy luxusautóval folytatott autós üldözés közepette fog valamilyen módon véget érni az életem. De hát ne legyünk válogatósak. Meg azért elég sok rázós, életveszélyes szituból keveredtem már ki. Talán most is összejön valahogy. Talán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 24.08.14 23:36



__________________
Lara & Maya

Imádok száguldozni. Ilyenkor az adrenalin tombol bennem. Ez olyan érzés, amit nem lehet csak úgy leírni, vagy elmesélni. Ezt át kell élni ahhoz, hogy tudd milyen is valójában. Érzem, hogy egyre jobban ver a szívem, ahogy egyre jobban és jobban rátaposok a gázpedálra. Ha egyedül ülnék a kocsiban, akkor még ennél is nagyobb gázt adnék, de ha netán bármi lenne és a kis csaj kirepülne az autóból és meghalna azért biztosan életfogytiglanra ítélnének. Nem bírnék még egyszer visszamenni a sittre, túl szűkösek a cellák, utálom az ottani bezártságot. Hihetetlen ugye, hogy egy magam fajta nem csak magára tud gondolni? Ha úgy nézzük, akkor nagyon is magammal teszek jót azzal, hogy vigyázok a hátsófelére, mert ha neki annyi, akkor nekem is.
- Mindig van célom, de előbb le kell ráznom a zsarukat. – Nem hajthatok egyből ahhoz a műhelyhez, ahol a lopott árut szétszedik, majd újra eladják, miközben éberék veszettül szirénáznak a hátam mögött. Kell egy kis elterelés, néhány utcányi előnyt kell szereznünk ahhoz, hogy gondtalanul megússzuk a dolgot, lehetőleg élve. Mindössze az idővel van némi problémám mert innentől percek kérdése, hogy mikor érkezik meg az erősítés, ha lesz némi szerencsénk, akkor elég sokára ahhoz, hogy felszívódjunk. Nem hinném, hogy velem lenne a baj, hogy ez az egész üldözés dolog izgat, valahogy vérpezsdítő érzés menekülni a törvény elől.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 25.08.14 22:13

Maya & Lara



Tényleg nem tudom, hogyan fogok én ebből élve kikeveredni. Pedig sose szerettem volna összetrancsírozott hulla lenni, amire most minden esélyem megvan. Ha ilyen sebességgel nekicsapódunk valaminek… De erre jobb inkább nem is gondolni. Csak tudnám, mivel terelhetném el a gondolataimat egy ilyen sebességgel száguldozó autó hátsó ülésén ülve. Nem látom okosnak tovább kérdezgetni a csajt. Inkább csak koncentráljon a vezetésre, hátha akkor marad némi esélyünk a túlélésre. Bánom is én, hol kötünk ki, amíg az nem a temető! Különben se várom el, hogy részletes útvonaltervet vázoljon fel nekem. Nem is rám tartozik, hova akar menni. Csak érjünk oda egyben!
- Nos, remélem, tudod, mit csinálsz… - jegyzem meg végül. Igyekszem nem mutatni mennyire be vagyok tojva a helyzetben. De ezúttal nem megy olyan jól, hogy megjátsszam magam. Pasikkal bájologni valahogy egyszerűbb. A helyzet pedig nem javul. Mintha egyre több rendőrautó szirénáját hallanám a hátunk mögül. Csodálatos… Vége lesz ennek valaha? Kijutok én ebből az autóból még élve? Másra sem tudok gondolni…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 26.08.14 3:49



__________________
Lara & Maya

Sokan a repüléstől félnek, de a statisztikák is kimutatják, hogy sokkal többen halnak meg az utakon, remélhetőleg mi nem fogjuk ma még jobban növelni ennek a statisztikának az arányát.  Azért élve mégis csak szebb vagyok, mint halva, ez pedig a potyautasomról is elmondható. Még mindketten nagyon fiatalok vagyunk ahhoz, hogy hullazsákban végezzük. Akár fel is adhatnám magam, de őszintén megvallva semmi kedvem újra élvezni a börtön kényelmetlenségét, ezért is tartom a sebességet, habár ez is már jóval a megendezett felett van. Nem feltűnési mániában szenvedek, mindössze az autóért járó pénz érdekel, nem is akarok olyan pancser lenni, aki bekerül a híradóba.
- Ráztam már le zsarukat és még élek, szóval… - Mondjuk azt, hogy tudom mit csinálok, bárcsak mindig sikerült volna leráznom a kopókat. Most komolyan ilyen gyorsan észrevette a hapsi, hogy megfújtam az autóját? Csak mert akkor ezek szerint a rendőrök a közelben járőrözhettek, ha már ilyen gyorsan ide értek.
- Tudom nem a legjobb alkalom arra, hogy ezt felhozzam, de inkább csapódok neki bárminek kétszáz felett, mint hogy elkapjanak. – Nem, semmiféle öngyilkos hajlam nincsen bennem, de ha már nagyon a vesztemet érezném akkor maximummal mennék nem törődve az esetleges következményekkel. Inkább lennék halott, mint újra bezárt. Szívás börtönben lenni és most ha bezárnának egy jó ideig nem is szabadulnék ki. Most nem csak egy – két évet ülnék, ezért inkább még jobban gyorsítottam, le kell ráznom minél előbb a zsarukat. Már nagyon kezd idegesíteni a szirénázás.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 26.08.14 22:56

Maya & Lara



A kilátásaim egyre rosszabbak. Azt mondja, élt már túl ilyesmit. Ezt én el is hiszem. De mi van, ha csak a szerencsének köszönhette máskor? Erre jobb nem is gondolni. Aztán a következő megjegyzése ráébreszt arra, hogy túlságosan is jól gondoltam eddig. Konkrétan életveszélyben vagyok. A hátunk mögül meg mintha egyre több szirénát hallanék. Biztosra veszem én is, hogy már nincs messze, hogy helikopterek körözzenek fölöttünk és hangosbeszélővel kérjék föl önjelölt sofőrömet a megállásra. Már így is elég durván villognak itt nekünk a hátunk mögül.
- Biztosan profi vagy, de egy szenátor autóját talán nem volt a legokosabb lenyúlni – jegyzem meg. Tény, hogy a fickó a kapcsolatai miatt egy telefonnal képes az egész állambeli rendőrséget a nyakunkra küldeni. Persze, talán tudott róla, kinek a kocsiját lovasítja meg. Vagy csak találomra választotta, mert értékes? Igazából mindegy is. Felmerült bennem, hogy megkérdezem, mikor azonban ismét előrefordultam, amit a szélvédőn keresztül láttam, attól kikerekedett a szemem. Abban a pillanatban egy másik rendőrautó vágott be elénk, megpróbálva elvágni az utunkat. Csak reménykedni tudok ebben a pillanatban, hogy ez a nő tényleg jó sofőr és megúszunk valahogy egy frontális ütközést anélkül, hogy egy másik kocsinak, vagy bármi egyébnek csapódnánk, mert az alighanem a végünket jelentené. Talán legfőbb ideje lenne elkezdenem imádkozni. Kár, hogy egy imát sem tudok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 27.08.14 16:28



__________________
Lara & Maya

Nem pont így terveztem a mai estémet, de még sincsen okom panaszra, elvégre még egy kis laza zsarus autósüldözés is jobb annál, mintha a semmittevéstől unnám halálra magamat. Örök hiba nálam, de mindig kell valami, ami kellőképpen fel tud pörgetni. Hiába mondják mindig azt nekem, hogy ne játsszak a tűzzel, mert végül meg fogom magam égetni. Na és ha az égési fájdalom sem tud eltántorítani? Párszor már így is megjártam, de sosem tanultam annyira a hibáimból, hogy vezekelni kezdjek, majd végül megtaláljam azt a bizonyos jó utat és felhagyjak az eddigi életemmel.
- Ugyan, ebből is rossz vas fog lenni, akárki puccos segge is volt az ülésen. - Nekem nem számít, hogy kinek az autóját nyúlom le, lényegtelen számomra egészen addig még megkapom az érte járó lóvét. Lekapják a rendszámtáblát, lekaparják az alvázról a gyári számot és már le is van passzolva a lopott árú. Ha van némi kapcsolatod a határátkelőnél lévő őrökkel, akkor simán be tudsz bármit csempészni bárhová.
- A picsába! - Be kellett fékeznem, miután az a kurva rendőr kocsi előttünk termett, de a hirtelen fékezéstől az autó megpördült a saját tengelye körül, ha már így alakult, akkor gondoltam egy merészet.
- Ez lesz csak a rázós része. - Én a helyében kapaszkodnék, amiben csak tudok, mert megfordulva elindultam az eddig minket üldöző rendőrautók irányába. Persze eltorlaszolták a menekülési utat, szerencsére elég széles volt a járda, hogy játszva kicselezzem őket, ahogy felhajtottam a járdára, így kikerülve a zsernyákokat.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 28.08.14 22:37

Maya & Lara



Nem mondom, rendesen felszaporodott az adrenalin a véremben. A pulzusom is valahol az egekben járt. Én ezt nem élem túl, az tuti. Pedig tényleg nagyon nem így terveztem a halálomat. Még szerencse, hogy nem valami vén csotrogány vagyok, akkor már tuti szívrohamot kaptam volna. Persze az talán kellemesebb halál lenne, mint összetrancsírozódni ebben a kocsiban, mikor nekicsapódunk valaminek. És meg kell hagyni, elég közel is voltunk hozzá. Egy elég merész manőverrel kanyarodott el a csajszi az utolsó pillanatban és vette útját a másik rendőrautó felé. Ahogy kitértünk a járdára, szentül meg voltam győződve arról, hogy tutira egy oszlopnak csapódva végezzük, vagy valami. Kapaszkodtam is a biztonsági övembe ezerrel. Na nem mintha ez sokat segítene baj esetén, de jobb támpontom egyszerűen nem volt. Még levegőt venni is elfelejtettem jóformán, mikor elhúztunk a rendőrautók mellett a járdán.  Csak mikor már láttam, hogy kikerültünk a rázós szituból és újra az úton száguldoztunk tovább, mertem felsóhajtani.
- Na ez azért nem volt semmi. Gyakran csinálsz ilyeneket? – tettem egy megjegyzést, miután újra volt levegőm beszélni és kicsit túltettem magam az életveszély okozta sokkon. A rendőrautók szirénája persze továbbra is ott harsogott mögöttünk, de ez lassan már kezd megszokott háttérzajjá válni „kocsikázásunk” alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 31.08.14 8:04



__________________
Lara & Maya

Fárasztó megmaradni a rossz kislány szerepemnél, de minden egyes porcikám vágyik az izgalomra. Tudom, olyan vagyok mint egy őrült adrenalin függő, aki szinte képes lenne bármire csak érezze azt a megmagyarázhatatlan érzést ami akkor keríti hatalmába, ha minden a feje tetejére áll. Valószínűleg elcseszett vagyok, de nagyon! Míg mások otthon egy finom tea kísérete mellett nyálazzák át újra és újra a kedvenc könyvüket és megmaradnak a fantázia világnál, miközben olyan izgalmakra vágynak, mint a kedvenc szereplőjük él meg, én addig bármit meg merek tenni, amihez éppen kedvem támad, ennek most van is egy tanúja mellettem, nem beszélve azokról a nyápic rendőrökről, akik minden erejükkel azon vannak, hogy végre le tudjanak szorítani az útról. Nem vagyok kezdő, kihalt terepre nem fogok hajtani, ahol kitehetik elém a szögesdrótot. Nem fogok defekt végett sittre kerülni. Ezért is csináltam ezt a vakmerő húzást. Attól jobban tartottam, hogy valamelyik figyelmetlen járókelő nem vesz észre és elütöm. Ez már cserbenhagyásos gázolás is lenne oda csapva az autós üldözéshez.
- Gyakrabban, mint mások. - Van ebben némi gyakorlatom, mármint ami az ajtós üldözést illeti, de most először kellett efféle cselhez folyamodnom. A visszapillantó tükörből látszott, hogy kezdenek lemaradni a zsaruk, biztosan még csak nem is számítottak arra, hogy kicselezem őket.
- Még néhány perc és sikerül leráznom őket. - Azért persze semmit sem akartam elkiabálni, de nagyon is úgy tűnt a jelenlegi távolságból ítélve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 01.09.14 0:25

Maya & Lara



Komolyan meglep, hogy még egyáltalán élek. Az előbbi rázós szitu után ez már csodaszámba megy. A csaj viszont elég nyugodtnak látszik a körülményekhez képest. Majdnem azt mondanám rá, igazi profinak tűnik. Leszámítva, hogy profi aligha vétene olyan hibát, mint például egy potyautast felejteni a hátsó ülésen. Bár lehet akad olyan autó tolvaj, aki lazán csak kilökött volna, vagy valami. Mondjuk az tutira súlyosbította volna a büntetését, ha elkapják. Már ha elkapják egyáltalán. Nem mintha olyan sok autó tolvajt ismernék…
- Ebben nem kételkedem. – Az autólopás végül is nem tartozik az átlagember mindennapos tevékenységei közé. Közben úgy tűnik, a zsaruk lemaradnak. Nem bánnám, ha lassan véget érne ez a kaland. Remélem, tényleg sértetlenül tesz ki a kocsiból. Végtére is láttam az arcát, simán beköphetem. De hát csak nem ölne embert, vagy ilyesmi. Nem tűnik olyannak. Jobban mondva  nagyon remélem, hogy nem olyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 01.09.14 13:06



__________________
Lara & Maya

Általában ezért ennél sokkal zökkenőmentesebben szoktak sikerülni az autólopó akcióim. Nem azt mondom, hogy már nem volt részem efféle üldözésben, mert akkor hazudnék, de valahogy mindig megúsztam, leszámítva egyetlen egy esetet. Akkor mintha a város minden rendőre engem vett volna üldözőbe. Sőt, azt is meg merem kockáztatni, hogy már egy ideje a látómezejükbe kerültem és csak azt az alkalmat várták, hogy mikor követek el egyetlen egy hibát is akár, hogy minél előbb a rács mögé kerüljek. Lényegtelen is, hogy akkor hogy volt ez az egész, most nem fogja megismételni magát a történelem, mert semmi kedvem vissza kerülni a sittre, ennek érdekében bármire képes vagyok. Most is be akartak keríteni, de szerencsére gyorsan kapcsoltam, s eszembe jutott az egyetlen menekülő út lehetősége. Kibaszott szerencse, hogy itt ilyen szélesek a járdák, hogy autóval is simán fel lehet hajtani rá. Így legalább le tudtam hagyni a nyomomban lévő zsernyákokat.
- Nyisd azt a rohadt raktárat, mindjárt ott vagyok. - Idő közben előkaptam telefonomat, hogy értesítsem az úgymond bűntársaimat. Most leráztam a zsarukat, ha befordulok pár háztömbnyire lévő sarkon egyenesen behajtok a raktárba és onnantól fogalmuk sem fog lenni arról, hogy hol lehetek. Ennyire egyszerű az egész.
- Ha élve akarsz maradni, akkor tartsd a szád. Ha aztán rohanni fogsz a zsarukhoz, akkor nagyon megbánjuk, hogy élve hagytunk és egy golyóval a homlokodban fogják bebizonyítani. - Ha élni akar, akkor tartania kell a száját. Még ha az egész raktáros autólopó társaság is sittre kerülne miatta, akkor is vannak olyan kapcsolataik, amikkel tudnának neki ártani még a börtön falai közül is. Itt a bosszú általában mindig halállal végződik. Idő közben pedig már be is gurultam a raktárba, hangosan csikorgott a fék, ahogy beparkolta.
- Végállomás. De még egy kicsit velünk kell, hogy maradj, túl rizikós lenne most szabadon engedni téged. - Még mindig nem tekintem túsznak, de addig jobb ha idebent marad, míg odakint az idióta zsaruk kocsikáznak a környéken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 11.09.14 22:23

Maya & Lara



Úgy tűnt, a csaj tényleg tudja, mit csinál. Én is láttam hátrapillantva, hogy a zsaruk kezdenek lemaradni. Minden elismerésem! Csak élve kerüljek ki ebből az egészből! Bánom is én, hogy lekapcsolják-e őt, vagy sem, csak én ússzam meg. Lassan kezdek látni erre valami reményt is. Ő is láthatta, hogy kezd tisztulni a levegő, ugyanis elővette a telefonját és tárcsázott. Nem kellett hozzá sok ész, hogy rájöjjek, alighanem egy bűntársával beszél. Az igazi profi autó tolvajok persze mindig csapatban dolgoznak, ezen nincs mit csodálkozni. Így sokkal egyszerűbb is kicsempészni a kocsit vagy túladni rajta, vagy akármi. Amit ezután mond, az nem lep meg igazából. Csoda, hogy eddig nem fenyegetett, ha már nem lőtt le, vagy lökött ki a mozgó járműből az elején. Valójában nem lep meg. Megvan azért a magamhoz való eszem. Teljesen nyugodtan rántom meg a vállam és faarccal válaszolok.
- Nyilván. Ennyire ostoba azért nem vagyok. Különben se hiányzik a zsarukkal semmilyen hercehurca. – Most, hogy úgy érzem, elmúlt a közvetlen vészhelyzet, kezdem visszanyerni a hidegvéremet. Bűnözőktől már fele annyira sem félek, mint egy száguldozó kocsitól. Sokféle alakhoz volt már szerencsém, valahogy mindig elboldogultam velük. Amit mondok, az pedig tényleg igaz. Nem hiányzik, hogy a rendőrök látókörébe kerüljek, akár csak tanúként is. Az én szakmámmal foglalkozókat nem tartják sokra és elég ferde szemmel néznek ránk, szóval ha egyszer kapcsolatba kerülsz velük, utána igencsak a körmödre néznek. Az meg nekem a legkevésbé sem hiányzik, hogy a nyakamra járjanak a fakabátok. Ezért is igyekszem kimaradni mindenféle balhéból. Csak végzem szépen a dolgomat és kész. Ahogy begördülünk a műhelybe, a csajszi tájékoztat, hogy még egy ideig kénytelen leszek a vendégszeretetüket élvezni. Sokat ehhez nem tudok hozzáfűzni, a helyzet az, hogy a játékszabályokat most ők diktálják. Csak remélni tudom, hogy nem lesz addig semmi gáz és rövidesen tiplizhetek innen. Egyelőre azonban nem tehetek mást, csak várok, továbbra is a kocsi hátsó ülésén ülve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 17.09.14 10:11



__________________
Lara & Maya

Szeretem az izgalmas dolgokat, de egy idő után unalmas menekülőset játszani, de mondjuk annak tudnék örülni, hogy ha a rendőr verdákban jó képű zsernyákok ülnének, akik meg szeretnének bilincselni, de lássuk be ennek jóformán annyi az esélye, mint annak, hogy elkapnak. Nagyon csekély. Ha rendőrökre gondolsz nem hiába asszociálsz rögtön a fánkra. Szóval nem szeretném, hogy ha a pofi rendőrök elkapnának, ezért is cseleztem ki őket ilyen könnyedén. Valójában még ennél is gördülékenyebben kellett volna zajlani ennek a kocsi lopásnak, nem kellett volna ekkora feltűnést keltenem, de néha nem árt, hogy ha a rendőröket is megdolgoztatja valaki.  
- Nyugi Pepe, a kis csaj nem fog gondot okozni. - Hát persze, hogy a műhely legtökösebb pasaijával kell egyezkednem, máskülönben már biztos arra készülne, hogy előkapja a stukkerét. Tipikusan az a kolumbiai pasas, aki szereti eljátszani a kinek van nagyobb farka versenyt, mindenkivel. Kész szerencse, hogy mindig is tudtam, hogy hogyan kell kezelni az ilyen farkakat.
- Mégis mi a picsát keres a bula a verdában? - Látszik rajta, sőt abból, hogy felemelte a hangját hallatszik is, hogy mennyire nincs az ínyére a kialakult helyzet. Máskor magasról leszarnám, hogy ordibál, de most nem tehetem meg, hogy nem törődök vele, máskülönben valaki meg fog halni.
- Egyedül nem volt olyan unalmas a meló. Kell a kocsi, vagy sem? - Ennyit kellett ahhoz mondanom, hogy befogja a pofáját. Egy kis morgás és keménykedés még belefér, de mindketten tudjuk, hogy kell neki a kocsi, mert nagy lé van benne.
- Esetleg kiszállnál a kocsiból? Pillanatokon belül szét fogják szedni, jobb ha már akkor nem ülnél benne. - Alkatrészenként könnyebb kicsempészni, de valójában engem nagyon nem izgat, hogy egyben vagy részenként teszik meg, csak az izgat, hogy kapjam meg a részem, ha már én sodrom magam mindig veszélybe.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 17.10.14 16:14

Maya & Lara



Nem valami bizalomgerjesztő a társaság itt a műhelyben, meg kell hagyni. Meg úgy az egész környék. De hát ez Las Vegas és nem épp a legelitebb körei. Láttam én már ilyet. Nem mostanában, mióta magasabb körökben dolgozok, de én is a ranglétra aljáról indultam, tudom milyen az érem másik oldala is, hogy úgy mondjam. Jobbnak látom nem ellenkezni itt senkivel, szó nélkül hallgatom végig a csaj és az egyértelműen mind kinézetében, mind akcentusában dél-amerikai bevándorló látszatát keltő, tagbaszakadt pasas beszélgetését. Nem kellemes pedig azt hallgatni, ha az ember életéről vitatkoznak, márpedig itt egyértelműen erről volt szó, nem kellett hozzá sok ész, hogy rájöjjek. Mindenesetre volt már dolgom ilyen körökbe tartozó egyénekkel is, tudom, jobb nem idegesíteni őket felesleges szájalással. Ha kell, majd szövegelek az életemért, de most úgy érzem, a legjobb, amit tehetek, ha csöndben maradok. Szó nélkül szállok ki a kocsiból is, mikor „sofőröm” erre szólít fel. Bevágom magam mögött a kocsi ajtaját, majd nyugodt léptekkel kicsit arrébb tipegek magas sarkúmban. Nem meglepő módon végig magamon érzem kb. a műhelyben tartózkodó összes egyén tekintetét. Az engem idefuvarozó csajszin kívül csak pasik vannak itt, nem is csoda. Igyekszem nyugodtnak és magabiztosnak látszani, viszont nem felvenni a szemkontaktust senkivel. Ha nem mutatok félelmet, de nem is viselkedek túl kihívóan, valamint semmi olyat nem teszek, amivel magamra haragíthatnám őket, talán hamarabb szabadulok. Na meg ingyen se szívesen szexelnék itt semelyik koszos söpredékkel, pláne nem csoportosan. Márpedig itt aligha vitatkozhatnék az árról, ha életben akarnék maradni. Arról nem is beszélve, hogy amennyire felmértem az itteni felhozatalt, normál körülmények között legfeljebb az engem idefuvarozó nővel lennék hajlandó egyáltalán tárgyalásokba bocsátkozni egy esetleges „üzletről”. Itt viszont nem én írom a szabályokat, úgyhogy nem tehetek mást, mint reménykedek és várom a további utasításokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 21.10.14 19:24



__________________
Lara & Maya

Nem kimondottan rajongok a gyilkolásért, vagy a vérfürdőért, de ha szükséges, akkor megteszem. Túl sok mindenre vagyok képes a túlélés érdekében, de az emberi természet már csak ilyen. Az erős marad életben, míg a gyenge meghal. Ez mindig is így volt, s így is fog lenni. Ha úgy vélem, hogy ez a nő számomra veszélyt jelent, vagy annak a kockázatát vélem felfedezni, hogy a zsaruknak szájalna, akkor egy árva szó nélkül repítenék golyót belé, de azért mégis csak remélem, hogy erre nem kerül sor.
- Nem tudhatjuk, hogy nem ered-e meg a nyelved, miután innen élve elengedünk. Néhányan biztosan azt akarnák, hogy itt mindenki szeme láttára halj meg, hiszen így a legbiztonságosabb. Nincs tanú, nincs lebukás. - Nem kertelek, egyből elmondom neki a nyilvánvalót mielőtt azt hinné, hogy ezután csak úgy egyszerűen kiriszálhatná a hátsóját a műhelyből.
- Ha elengedünk a rendőrök biztosan felkeresnek, az lenne a legjobb, hogy ha azt mondanád, hogy; minden olyan zavaros volt, alig emlékszem valamire. Olyan gyorsan történt minden... - Talán rossznak tűnhetek, de a mai nap folyamán eddig ez a legjobb tettem, próbálom megvédeni a seggét és élve kivinni innen, persze ehhez az is kell, hogy együtt működjön velem.
- Szóval mit mondasz a zsaruknak? - Feltehetőleg nem azzal fogja kezdeni, hogy egy körülbelül százhetven centis, szőke, barna szemű nő ejtette a kocsiban túszul és fuvarozta el a műhelybe, ahol a bűntársai autókat szednek szét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 29.10.14 16:38

Maya & Lara



Nem lep meg, mikor a nő odalép hozzám és gyakorlatilag egy burkolt fenyegetést közöl velem, hogy amennyiben eljárna a szám, azt nem úszom meg élve. Igazából még egészen barátinak is hangzik a körülményekhez képest. Most viszont már, hogy kikerültem abból a száguldozó borzalomból, mégsem érzem annyira közvetlennek az életveszélyt. Legalábbis nem rázós már annyira a szitu. Életem során volt már rosszabb is. Sóhajtok egyet.
- Figyelj, ami azt illeti, ha lehet, én szeretném a zsarukkal való érintkezést minimalizálni. Az lenne a legelőnyösebb, ha meg sem találnának. Ha mégis, valószínű azt mondanám, összetévesztenek valakivel, mert én semmi ilyesmire nem emlékszem. Vagy valami hasonlót – válaszolom teljes nyugalommal. Végtére is tényleg nekem is érdekem, hogy ne kerüljek a rendőrség látóterébe. Nem igazán szeretik azok a magamfajtákat. És bár nem szeretem ezt senkinek az orrára kötni, most az életemért cserébe kénytelen leszek. De mivel nem szeretném, ha itt a műhelyben esetleg egyesek ebből hasznot próbálnának húzni, kicsit közelebb lépek a nőhöz és a hangomat lehalkítva folytatnom.
- Egyébként nincs mitől tartanotok. A foglalkozásomat tekintve hivatásosan a testemből élek, ha érted. A zsernyákok pedig nem igazán adnak a magamfajták szavára, mint az talán tudod – teszem még hozzá, mélyen a szemébe nézve, hogy tudja, komolyan beszélek. Ezek után csak remélni tudom, hogy nem adja tovább az infót a tettestársainak. Nem örülnék, ha arra a következtetésre jutnának, hogy akkor itt „szabad a vásár”.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 07.11.14 1:17



__________________
Lara & Maya

Az adrenalin még mindig tombol az ereimben, habár már percekkel ezelőtt kiszálltam a volán mögül, mégis jóleső érzés, hogy az imént egy luxus autóban száguldhattam, s mondhatni egyszerűen leráztam a zsarukat. Lényegében ez éltet, az izgalom a veszély, na meg a száguldás. Nem gondolok a következményekre, sem pedig a jelenre, inkább a mának élek.
- Ezzel tudod csak az a baj, hogy nincs arra semmi garancia, hogy nem fog eljárni a szád. – Mintha csak újra és újra ismételném magamat. Mégis ezt kell tennem, ha nem akarok felesleges mészárlásba kezdeni, sem pedig lőszert pocsékolni. Nem kimondottan vagyok a „tegyünk el másokat lábaló” dolog híve, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor egy pillanatig sem habozok. Ez a nő mondhatni, hogy egy kívülálló, aki csak úgy becsöppent a farkasok közé, egy kis fehér ártatlan báránykának tűnik közöttünk.
- Na és mi van azzal a pénzes pasassal, akinek lenyúltam a kocsiját? Tudja, hogy ki vagy? – Mert, ha a zsernyákoknak nem is fecsegne, de attól még annak a másik muksónak szájalhat. Nekem pedig nem kell felesleges gubanc, ahogyan arra sincs szükségem, hogy valaki ránk küldje a rendőröket.
- Kislány rosszkor voltál rossz helyen, de még nem engedhetünk el. - Jobb, hogy ha megvárjuk, hogy odakint a kedélyek lecsillapodjanak. Nem dobhatom csak úgy ki a műhelyből, lesz ami lesz alapon.
- Csak maradj nyugton és nem esik bántódásod. - Lehet közhelyesen hangzik, de valójában így gondolom. Hogy ha nem akar elmenekülni, akkor nem fogom bántani, mármint szeretném nem bántani, de a többiek nevében nem beszélhetek. De amíg jól viselkedik addig biztosan élvezheti a védelmemet, ennyit megtehetek érte, ha már miattam van ebben a helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 07.11.14 15:17

Maya & Lara



Kicsit kezd idegesíteni a helyzet. Mennék már innen a fenébe. Nem félek már annyira, mint az előbb az autóban, pedig belegondolva, még mindig elég rázós, mi több, életveszélyes a szitu. Ennek ellenére inkább irritál az egész, mint megijeszt. A csaj meg persze csak szövegel, ismételgeti önmagát, mintha ezzel több bizonyosságot szerezhetne a hallgatásomról. Színpadiasan felsóhajtok, arcom alighanem elárulja, mennyire elegem van már ebből az egész helyzetből.
- Figyelj, nem tudom, mit vársz, milyen biztosítékot adjak, hogy befogom a számat? – várakozón nézek a szemébe.
- Ami a fickót illeti, ha akar, meg tud találni, de nem áll érdekemben bármit is mondani neki az esetről. Minél kevésbé keveredek bele, annál jobb. Ezt most persze vagy elhiszed, vagy nem. – További mondandójára csak egykedvűen bólintok. Ha lenne valami félreeső szék, most tuti odamennék és leülnék, így viszont csak karba tett kézzel ácsorogok ott tovább és várom az esetleges további utasításokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 08.11.14 20:51



__________________
Lara & Maya

Nem olyan egyszerű meghúzni a ravaszt, bárki bármit is hisz. Meglepő lehet, de még nekem is van lelkiismeretem, hiába tettem már életem során annyi rossz dolgot. Nem  tarthatom csak úgy a fejéhez a pisztolyt és lőhetem le, mert rosszkor volt rossz helyen és lehetséges kockázatot jelent számunkra. Mégis nem tartom jó ötletnek, hogy csak úgy kiengedjem, mintha csak egy élményutazáson vett volna részt, tekintve, hogy konkrétan elraboltam, mikor lenyúltam a kocsit. Szívás, de ez van.
- Tudod az a legnagyobb gond,hogy ezt még én sem tudom, de remélhetőleg minél hamarabb kitalálom. – Ezt az érdekében mondom. Egyik kezemet derekamra csúsztattam, ahogy egyik lábamról a másikra helyeztem át testsúlyomat. Rémesek ezek a magas sarkak, de szeretek magasnak látszani és imádom, hogy a magassarkúban a combjaim csábosan hosszúnak tűnnek. Nő vagyok, ezért szeretek szexi lenni, még lopás közben is.
- Talán egy hazug szajha vagy, aki képes úgy hazudni, mint a vízfolyás. – Sértésnek hangzott? Inkább bóknak szántam, hiszen abban a világban, ahová bele csöppentem akár meg is mentheti az életedet, ha efféle adottságokkal rendelkezel.
- Mondjuk ha tudsz hazudni, lopni és csalni, akkor akár kaphatnál egy kis ízelítőt ebből a világból is és nem kellene mindenkivel kefélned. – Mit láthat most maga körül? Néhány rossz fiút, akik olajos szerelésben szedik szét atomjaira az autókat, de ez csak a látszat, ebből még nem látszik mennyit is nyerünk egy lopott autóval.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 23.11.14 0:32

Maya & Lara



A csajszi elég keménynek tűnik, legalábbis nagyon adja a fenyegető dumát. Akár meg is ijedhetnék tőle, hiszen végtére is a markukban vagyok. Mégis, valahogy azt érzem rajta, hogy nem akar megölni. Karba tett kézzel, várakozón nézek rá, ahogy egyik lábáról a másikra áll. Más talán felháborodna azon, amit mond, de illettek már engem ennél csúnyább jelzőkkel is, minthogy magamra vegyem a dolgot. Szó nélkül is hagyom, még a szemem se rebben. Továbbra is várom, mire is akar kilyukadni. Következő megjegyzésére viszont már felvonom a szemöldököm.
- Mire is célzol ezzel most pontosan? – Elég flegma hangnemet ütök meg vele, másnak legalábbis kimértségem akár annak is tűnhet. Nem feltétlenül indokolt ebben a helyzetben, de ha hisztizni kezdenék, alighanem csak rontanék a saját helyzetemen. Tennem kell így is, úgyis, amit mondanak, akár tetszik, akár nem. Annyira vészes csak nem lehet. Összeszorított foggal (képletesen persze), szinte bármit meg lehet csinálni. Alighanem még mindig jobban járok vele, mintha hulla lennék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
173
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 02.12.14 19:57



__________________
Lara & Maya

Nincsenek előítéleteim, mindenki úgy éli az életét, ahogyan csak szeretné, hiszen én is követtem el életem során néhány hibát, sőt napi szinten művelek olyan dolgokat, amikkel nem szívesen dicsekednék. Ez a szakma már csak ilyen... Itt minden nap a bőrömet viszem vásárra, mégis csak jobb, mintha a testemmel tenném. Mármint nekem az örömlányokkal sincs semmi bajom, de ebben a nőben látok némi lehetőséget. S most nem a hős megmentőt akarom eljátszani, aki kimenti ebből a csúnya világból, ahol a szexért fizetnek neki, mindössze csak felajánlok számára egy új lehetőséget, mondjuk úgy, hogy az újrakezdéshez.
- Ha már ide kerültél nem szükséges csak úgy kisétálnod... Akár ha elég ügyes vagy talán hasznodat is vehetnénk. - Noha nem csak úgy kihasználásra gondoltam, hogy felhasználnánk és ennyi. Ebből neki is haszna lenne, hogy ha bele megy a buliba. Elismerem, hogy veszélyes ez a meló, de jobban fizet, mint az ha hanyatt vágnám magam.
- Nem kell most eldöntened, van úgy tizenöt perced a gondolkozásra. - Végül is mi veszítenivalója van? Egy próbát megér, bár is szerintem. Akármennyire is különös lehet, de nem erőszakoskodok vele, ahogyan ezt sem akarom rá erőltetni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?

Ajánlott tartalom



TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek

Vissza az elejére Go down

Parkoló és a klub körüli területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Parkoló
» Pokoltűz Klub Belső Kör
» Pokoltűz Klub
» Pokoltűz Klub
» Tisztás terület

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Scream Music Club-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához