welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Parkoló és a klub körüli területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 04.12.14 22:53

Maya & LaraTudom, hogy sokan megvetik, lenézik a munkámat. Az undorodó pillantásoknál jobban talán csak a szánakozást utálom. Bár már hozzászoktam. Egyébként is lényegtelen végső soron, hogy mások mit gondolnak rólam és az életstílusomról. Hozzám közel állók meg lényegében nincsenek, akiknek számítana a véleménye bármit is. Egyébként meg, bár anno nem önszántamból keveredtem erre a „pályára”, hiszen máshoz nemigen értettem, amiből elég pénzt szerezhettem volna, mostanra kifejezetten megszerettem a munkámat. A legtöbb prostival ellentétben, én szinte kivétel nélkül mindig élvezem a szexet. Főleg azokban a körökben, ahol mostanában mozgok. Azokban az időkben, mikor az útmenti pihenőhelyeken a kamionosok voltak az elsőszámú kuncsaftjaim, ez nem mindig volt így, bár még abban is akadt valamiféle kissé perverz élvezet a számomra. Ha ezt nem találom meg, másképp aligha bírtam volna gyomorral. De a mostani helyzetemmel abszolút elégedett vagyok. Kellően magas életszínvonalat biztosít és már nem is kell mindenkivel elmennem, bizonyos fokú válogatásra is lehetőséget biztosít ez a „magasabb pozíció”, amiben most vagyok. Luxusprostinak lenni egyáltalán nem olyan rossz dolog véleményem szerint, mint azt a legtöbben gondolják. Főleg, ha valaki hozzám hasonlóan szereti a szexet. Felvont szemöldökkel, karba tett kézzel hallgatom a nőt.
- Mire gondolsz pontosan? – vajon arra céloz, hogy ingyen szeretnék igénybe venni a szolgáltatásaimat? Annak nagyon nem örülnék. De hát ha az az ára, hogy élve kijussak innen, hogy az egész műhely végigmegy rajtam, arra is kénytelen leszek. Végül is lehetne rosszabb is. Ám ahogy folytatja, már nem vagyok benne biztos, hogy erre gondolt, noha tényleg nem értem. Mit akarhat?
- Van rá lehetőség, hogy kicsit többet is megtudjak arról, mibe is kéne belemennem, mielőtt döntenék? Persze csak ha ez nem jár azzal, hogy nemleges válasz esetén golyót kapok a fejembe, vagy bármi hasonló – elég flegma stílust ütök meg, külső szemlélő talán úgyis láthatja, hogy halál laza vagyok. Pedig nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy itt az életemmel játszok és akár elhinnék rólam, akár nem, én a kellő komolysággal is kezelem a helyzetet. De meggyőződésem, hogy ez is csak egy üzlet, még ha az életemről van is szó, amiben ugyanúgy kell tárgyalni, mint egy kuncsafttal a „munka” elvállalása előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 10.12.14 10:39__________________
Lara & Maya

Hahó! Egyenjogúság van. Ezért nem is kell, hogy tovább űzze ezt a legősibb szakmát. Vicces. Régen az ősemberek a nőstényeket a hajuknál fogva húzták be a barlangba, hogy élvezetüket leljék bennük, most pedig ez a nő csak úgy felajánlja saját magát. Na persze nem ingyen, hanem pénzért. Annyi változott csak, hogy az őskorban nem fizettek a szexért.  
- Arra, hogy többet nem kellene széttenned a lábaidat. - Nem akartam túl cinikus lenni és azt mondani, hogy szakmai ártalom végett úgy sem fogja kibírni, hogy ne tegye szét... Végül is az emberek szexelnek, de talán ha csatlakozik hozzánk felhagy a pénzért való szexel. Rossznak tűnhetek, de próbálok olyan ajánlatot tenni számára, amit nem bír visszautasítani, de ha továbbra is a testéből akarna megélni, csak tessék.
- Lényegében arról lenne szó, hogy betársulsz és segítesz nekem. - Mondjuk már körvonalazódott bennem a terv. Amilyen kocsiban volt a nőcske, nos biztos vagyok benne, hogy már ült néhány hasonló eredeti bőrülésen és tudja, hogy az igazán jó verdákra hol tudnék lecsapni.
- Eléggé szép összeget kapnál minden autó után, de ha jobban szereted azt, amivel jelenleg foglalkozol, akkor ott az ajtó. - Én biztos nem fogom most bántani, de a többiek nevében nem nyilatkozhatok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 17.12.14 15:17

Maya & LaraA legtöbb embernek egyszerűen nem fér a fejébe, hogy én nem csak kényszerből végzem a munkámat. Én valóban azt csinálom, amit szeretek. Hogy pénzt is kapok érte, az hab a tortán. Szex és pénz együtt. Az a két dolog, amire a leginkább szükségem van. A jelenlegi „ügyfélkörömmel” pedig végképp nem panaszkodhatok. Rendesen megfizetnek és többnyire egyáltalán nem, vagy csak kevéssé undorítóak. Keresek annyit, hogy megválogathassam valamelyest a vendégkörömet. Na persze azért még mindig a pénz beszél elsődlegesen. Felvont szemöldökkel, továbbra is karba tett kézzel hallgatom a csaj ajánlatát. Kemény szavai nem vágnak mellbe, mondanak rám cifrábbakat is, minthogy ezen fennakadjak. Ami azt illeti, csöppet sem hat meg az ajánlata. Ha még mindig az út menti pihenőkben „szolgálatot teljesítő” kis cafka lennék, a pénzre talán felcsillanna a szemem. Így azonban abszolút nem érint meg. Veszélyesnek is tartanám egy olyan meló elvállalását, ami ennyire az illegalitásban mozog. Nem látom értelmét vásárrá vinni a bőrömet, főleg ha sokkal kellemesebben is megkereshetem azt a pénzt, ami a jelenlegi, egyébként abszolút nem alacsony életszínvonalam fenntartásához elég. Kérdés persze, hogy valóban olyan simán elengednek-e, ahogy mondja, amennyiben visszautasítom. Mert ezzel kapcsolatban azért vannak némi kétségeim.
- Szóval, amennyiben nemet mondok, hagynátok, hogy csakúgy egyszerűen kisétáljak innen? – kérdezem kimérten, mélyen a nő szemébe nézve. Egyelőre úgy teszek, mint aki mérlegeli a lehetőséget. Valamilyen szinten végül is ez a helyzet, noha számomra az alkudozás nem egészen a melóról, sokkal inkább arról szól, hogy élve kijussak innen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 21.12.14 4:56__________________
Lara & Maya

Nem kell ahhoz tudósnak lenne, hogy levágjam, nagyon nem hozza lázba az ajánlatom. Szerintem csak az életét szeretné menteni azért nem mondott még nekem nemet, ami persze logikus húzás lenne részéről. Nem akarom játszani a jótét tündér keresztanyát, aki megmenti a testét áruló lánykát, mert nem is úgy néz ki, mint aki megmentésre szorulna. Sőt! Szerintem egyetlen pillanatig sem gondolt arra, hogy éljen az ajánlatommal, már régen bele törődött abba, hogy miből él és ki tudja, talán még élvezi is. A világnak pedig mindig szüksége fog lenni laza erkölcsökkel rendelkező, szinte pénzért bármire kapható lányokra, csaknem ez rólam is elmondható, mindössze én nem a testemből élek. Persze időnként szükséges az, hogy felhasználjam szorult helyzetekben az adottságaimat.
- Tudod az a legnagyobb baj, hogy ezek a fickók nem szoktak hozzá ahhoz, hogy bárki is nemet mondjon nekik. – Kemények és kegyetlenek. Láttam már, hogy hogyan bánnak a rivális banda tagjaival, vagy azokkal, akik egyszerűen nemet mertek nekik mondani. Ami pedig engem illet, nem azért vagyok itt, mert megfélemlítettek, hanem mert jól fizet, rizikós és veszélyes és törvénytelen, de a pénz az mindig jól jön.
- Én hagynám, hogy kisétálj innen, de a többiek nevében nem nyilatkozhatok. – Ha netalán elindulna az ajtó felé és előkerülnének a stukkerek, akkor jobb lesz, ha inkább meggondolja magát és hátrál, mielőtt valaki az egész tárat bele eresztené.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 22.12.14 15:48

Maya & LaraGyanakodva méregetem a csajt. Őszintén szólva nem teljesen értem és nem bírok rájönni, mi játszódhat le a fejében. Túlságosan egyszerűnek és naivnak tűnik, hogy csakúgy engednének kisétálni innen mindazok után, amibe keveredtem. Teljesen önhibámon kívül, hozzátenném. Enyhén flegmának tűnik a lány, láthatóan nem örül annyira, hogy nem kaptam különösebben az ajánlatán. Biztosan megkönnyítettem volna vele a dolgát. Mert azt alighanem érzi, hogy csak azért nem utasítottam még vissza kerekperec, mert tisztában vagyok a kockázatos helyzetemmel. Ilyen alkupozícióban, amiben én most vagyok, ez aligha lenne okos húzás és ezt minden bizonnyal ő is átlátja. Nem néz ki azért ostobának. Ha az lenne, nem valószínű, hogy sokáig húzná ebben a „bizniszben”, amiben ő utazik. Továbbra is karba tett kézzel állok ott és nem mozdulok, csak nézek rá. A szemem sarkából látom, hogyan méreget a többi fickó a műhelyben, simán kinézem belőlük, hogy elég egy rossz mozdulat a részemről és szitává lőnek. Szóval bármennyire is menekülnék már a helyzetből, látszatra megőrzöm a hidegvéremet és nem indulok el.
- Szóval? Mit szándékozol tenni? – nézek továbbra is a lány szemébe. Hangom nyugodt, mintha a legkevésbé sem érdekelne az egész. Ami nyilván abszurd volna, hiszen az életemről van szó végső soron. A türelmetlenkedéssel, pánikolással vagy hisztizéssel viszont úgyse mennék semmire, szóval megőrzöm inkább a tárgyaló „üzletasszony” kimértségét, mivel ezt látom az egyetlen talán célravezető taktikának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 27.12.14 15:55__________________
Lara & Maya

Időhúzás ez már, semmi más. Biztosan eldöntötte már, hogy mit is szeretne valójában, csak még nem merte a tudtomra is hozni. Ennek ellenére én ráérek, hiszen ezt én szúrtam el, nem gondoltam, hogy a pénzes pasasnak ott lesz a játékszere az autójában. Túl könnyű melónak tűnt, hát ez volt benne a buktató. Gondolhattam volna, hogy van ebben valami gyanús, hogy ha már ilyen könnyű volt azt az átkozott autót ellopnom. Szóval most nem csak egy autóval lettem gazdagabb, amit a fiúk ma már szét is kapnak, s minden egyes alkatrészét egyesével kiszednek belőle, majd elpasszolják, ahogy az lenni szokott, hanem egy szemtanúval is. Ez pedig nagyon nem tesz jót a biznisznek.
- Szeretnék meginni egy sört, hogy ha ennek az egész mizériának vége. - Jól tudom, hogy nem pont erre volt kíváncsi, de a mai nap után biztosan jót tenne nekem a pia.
- Nekem csak annyi szándékom van, hogy megvárom a döntésedet és aztán kiderül mit is szeretnék tenni. - Valójában semmit sem, hogy ha ma meghal, akkor nem azért lesz, mert én meghúzom a ravaszt, mondtam már neki is, hogy nem fogom megölni, de tényleg a többiek nevében nem nyilatkozhatok.
- Szóval egyáltalán tudod már, hogy mit akarsz tenni? - Mert még mindig ott tartunk, hogy arra várok, hogy mondjon már valamit. Ha akar, akkor tőlem választhassa azt a megoldást is, hogy csak úgy kisétál, de azt nem garantálom, hogy miután átlépi a küszöböt nem kap néhány golyót a hátába.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 28.12.14 22:18

Maya & LaraA csajszin látom, egyre inkább fárasztja, talán kissé feszélyezi is a helyzet. Biztosan nem így tervezte a dolgot. Mit mondjak, nincs vele egyedül. Viszont elég nehezen megoldható így. Legalábbis számomra mindenképp. Biztos vagyok benne, hogy érzékelte, engem nem igazán érdekel ez ajánlata. Talán nem is igen tudja, így mihez is kezdjen. Végül is nem engedhet csak úgy el. Én viszont nemigen tudom, mit tehetnék, vagy mondhatnék, hogy biztosítsam, senki nem lő szitává, ha elhagyom a helyet. Felsóhajtok és megforgatom a szemeimet.
- Nézd, én elégedett vagyok a jelenlegi melómmal és nem szeretnék váltani. Viszont ha arra vagy kíváncsi mit szeretnék, leginkább, nem túl meglepő módon elsősorban azt, hogy élve kijussak erről a helyről és végre visszatérhessek az eddigi, megszokott életemhez. Gondolom, te sem akarsz mást. De ha neked esetleg valami biztosítékra van szükséged, hogy ne kelljen darabokra lőnötök, hallgatom a feltételeket. – Nálam is kezd már elszakadni a cérna, de saját jól felfogott érdekemben próbálom megőrizni a hidegvéremet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 05.01.15 12:25__________________
Lara & Maya

Jót akartam neki ezzel az egésszel, hogy felajánlottam neki, hogy csatlakozzon hozzánk, de úgy látszik nagyon más nézőponton vagyunk. Mert neki nem az a jó, amit felajánlottam számára, hanem az amilyen életet most is él. Pedig hasznát vettem volna, de úgy látszik továbbra is úgy kell boldogulnom, mint ahogyan eddig is tettem.
- Csak gondolj bele jobban, akár dupla hasznod is lehetne. Csak az infót kellene leadnod arról a pénzes pasassal, akivel éppen dolgod van és míg lefoglalnád, addig lenyúlnám az autóját, de megértem, ha nem akarod. - Pedig már úgy összeállt a kép a fejemben. Kapna pénzt az éjszakáért és aztán az autóért is kapna valamennyit. Persze ez is rizikós és nem játszhatnánk el mindig, mert egy idő után gyanús lenne, hogy mindig akkor tűnne el az autó, miután az ő szolgáltatásait vennék igénybe. De egy ideig működne a dolog.
- Annyi a feltételem, hogy erről a napról soha senkinek sem beszélhetsz, mert ha ránk küldöd a zsarukat nem úszod meg élve. - Remélhetőleg nem olyan ostoba, hogy beköpjön minket, mert azzal is számolnia kell, hogy ennek a bandának a keze nagyon távolra el tud nyúlni és hiába küld párat sittre a megmaradt tagok bizony nagyon csúnyán tudnak bosszút állni. Még én sem tennék nekik keresztbe és ez bizony tőlem nagy szónak számít.
- Teszek neked egy szívességet és elengedlek. Menj mielőtt még a többiek észre vennék. - Mindenki a lopott autóval van elfoglalva, hogy mielőtt szétszedjék, én pedig majd úgymond tartom miatta is a hátamat. Nagyon meggyőző tudok ám lenni és tényleg semmi kedvem sincs végig nézni egy kivégzést.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 05.01.15 23:20

Maya & LaraA csajszit mintha kissé rosszul érintené, hogy nem egészen úgy fogadtam az ajánlatát, ahogy elképzelte. Kicsit olyan arcot vág, mint egy durcás kisgyerek, aki nem kapta meg karácsonyra azt a játékot, amit kinézett magának. De hát az élet már csak ilyen. Én nem akarok a zsaruk látóterébe kerülni, az a helyzet. Akkor aztán vége lenne a kényelmes, nyugodt kis életemnek. Még ha a legtöbb ember véleménye szerintem a munkám túl is lépi a normális kereteit. De legalább annyira mégse illegális, amolyan megtűrt szakma, amivel jól is lehet kaszálni. Szóval nem, köszönöm, ezt nem akarom elcserélni valami ilyen kockázatosra, mint az autólopás. Nem is nekem való. Ez alatt a kis száguldozás alatt is majdnem összecsináltam magam a halálfélelemtől. Még egy ilyenből nem kérek. Éppen ezért szó nélkül is hagyom a további ajánlgatását. Először kicsit kétkedve fogadom, hogy csakúgy leléphetnék, de úgy tűnik, komolyan gondolja.
- Természetesen hallgatni fogok. Lehet, hogy kurva vagyok, de nem hülye – válaszolom kissé flegmán.
- Nos, köszönöm. Akkor minden jót a továbbiakra – mondom és meg is indulok a kijárat felé. Nem futva, de határozottan, tempósan, mielőtt tényleg észrevennének a többiek. Nem tudom, a fickóknak mennyire fog ez tetszeni, ha észreveszik, de ami azt illeti, ennyivel tartozik is nekem a csaj, miután belerángatott ebbe az egészbe, az a véleményem. Feltolni természetesen nem fogom őket, annál azért több eszem van. Meg mi hasznom lenne nekem abból? Tőlem aztán azt csinálnak azzal a kocsival, amit akarnak. Nem is hiányzik nekem valami hercehurca a rendőrséggel. Nekem most tényleg csak az az egy vágyam van, hogy leintsek egy taxit, hazafuvaroztassam magam és ott egy relaxáló forró fürdővel majd egy kiadós alvással tegyem túl magam ezen a kalandon, amit reményeim szerint utána el is felejthetek örökre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 05.01.15 23:59__________________
Lara & Maya

Legalább elmondhatom azt, hogy gazdagabb lettem egy újabb tapasztalattal. Mielőtt autót akarnék lopni nézzem meg jól, hogy van-e valaki benne mielőtt beülök a sofőr ülésbe és rálépek a gázra. Ezt csúnyán elrontottam, de a közeljövőben óvatosabb fogok lenni. Mondjuk az autós üldözés nagyon nem hiányzott mára, de azt is be kell vallanom, hogy iszonyúan élveztem, ahogy teljes erőből a gázpedálra léptem, s maximális sebességgel szeltem Vegas utcáit. Ami pedig vicces volt, hogy a szerencsétlen rendőrök nem tudtak elkapni. Esküszöm ez volt a mai napom fénypontja és büszke is lennék most magamra, hacsak azt a kis bakit el nem követtem volna. Sebaj, ettől is még szereztem egy verdát, aminek az alkatrészeit szép summáért tudjuk majd elpasszolni.
- Reméltem, hogy ezt fogod mondani. – Más különben abból a szép pofikájából nagyon csúnya látvány lenne, de neki már akkor édes mindegy lenne. Hiszen a halottak már nem foglalkoznak azzal, hogy hogyan néznek ki. Amíg tartja a száját addig életben fog maradni, ha pedig fecsegni kezdene, annak tudja miféle vége lenne. Karba tett kézzel figyeltem, ahogyan kiriszálta magát a raktárból. Ezek után mindenféle következmény rám fog hárulni, amiért elengedtem csak úgy. De nem hiányzik az, hogy még egy hullát kelljen eltüntetnem, van annál jobb dolgom is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek 06.01.15 0:02

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Parkoló és a klub körüli területek

Vissza az elejére Go down

Parkoló és a klub körüli területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Scream Music Club-