welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Gimnázium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 24.04.14 21:09

Vágytam Benre, ez nyilvánvaló volt, már nem a legtitkosabb vágyaim egyike volt, napokkal ezelőtt még csak az én kis titkom lehetett, hogy mennyire izgatja a fantáziámat, de mára már ez a mi kis közös titkukká nőtte ki magát. Szeretem a titkokat. Arról nem is beszélve, hogy mennyire szórakoztató ezt a kis mocskos játszmát űzni vele úgy, hogy a teremben lévőknek halovány sejtése sincs arról, hogy mi miféle egyességet kötöttünk egymással. Ha az emlékezetem nem csal akkor abban nem állapodtunk meg, hogy mindezek után az óráján jó kislányhoz méltóan kellene viselkednem. Egyrészt nem is tudnék, másrészt nem is akarnék jól viselkedni. Sokkal, de sokkal érdekesebb, hogy látom rajta mennyire nehezére esik magát türtőztetni. Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy ha ketten lennénk a teremben nem fogná vissza ennyire magát, sőt... Oh, inkább bele sem akarok gondolni, mert a végén még olyat tennék mindenki szeme láttára, ami nagyon is megbotránkoztatná kicsiny kis lelki világukat.
Vajon tényleg fogalmam sincs arról, hogy hogyan hívnak, vagy mindez csak a többieknek szólna? Akárhogy is legyen tenni fogok arról, hogy még jó sokáig ne tudja elfelejteni sem a nevemet, sem pedig azokat a mocskos dolgokat, amiket még tenni fogok vele.
- Miss. Foster. -  Ezután kezdődött csak az igazi móka, avagy inkább csak egy kis ízelítőt adtam neki, hogy mi fog rá várni még a mai nap folyamán. Annyira mocskosnak éreztem magam, de mégis annyira izgatott, hogy olyan kíváncsi szemekkel meredt rám. Bevallom megnéztem egy-két olyan pornót, ahol a tanárját elcsábította a diáklány, persze csak a miheztartás végett. Próbáltam minden onnét elsajátított dolgot bevetni ellene. Ezért is nyalogattam nyalókámat úgy, mintha csak a farkával tenném, vagyis tettem pár nappal ezelőtt. Hiába szeretem a málna ízű nyalókát, azért most a farkával mégis csak szívesebben játszadoznék. Vajon meddig mehetek még el, vagy már így is meredezik férfiassága?
- Oh, pedig olyan finom, de ha ezt akarja. - Felkelve helyemről igazítottam meg magamon szoknyámat. Nem terveztem ezeknek a tapasztalatlan fiúkáknak bármi olyat mutatni magamból, amit még csak a netes pornóoldalakon láthattak eddig. Engedelmesen sétáltam a szemeteshez, hogy kidobjam a nyalókámat, ahogy kérte. Látszólag tényleg mindenki - rajtam kívül - nagyban írta a dolgozatot, ezért éltem az adandó lehetőséggel. Ahelyett, hogy egyből vissza sétáltam volna a helyemre megálltam Ben asztala előtt, vele szemben, háttal a többiekkel.
- Javítani szeretnék. - Olyan hangerőn beszéltem, hogy Benen kívül más ne hallhasson, közben minél feltűnésmentesebben kezdtem kigombolni egyik kezemmel felsőm gombjait.
- Mit gondol tanár úr, esetleg óra után egyeztethetünk? - Ha most benyitna bárki is annak lenne mit látnia. Mindenki nagyban a dolgozat felett görnyed, addig én gátlástalanul állok drága tanárom előtt takarás nélküli felsőtesttel. Mindkét kezemmel megtámaszkodtam az asztalon, így közelebb hajolva hozzá, szinte csaknem arcába tolva melleimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin M. McCraige
Hozzászólások száma :
49
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 30.04.14 7:37

Durva nyelvezetet tartalmazhat

Komoly kihívást jelentett a helyzet. Kényszerítenem kellett magamat, hogy a kis fruska zavartalan bámulása helyett a dolgozatot író diákjaim felé fordítsam a figyelmemet – persze, fölösleges kísérlet volt, mert minduntalan arra a kis némberre tévedt a tekintetem, aki miatt a nadrágom már így is a kelleténél szorosabbá vált, pontosabban fogalmazva úgy szorította heréimet, mintha befőttes gumit csavartam volna az ujjaim köré – egy idő után nagyon kellemetlené tudott válni. Elég volt arra az átkozott nyalókára pillantanom, ahhoz, hogy akaratom ellenére a farkamba menjen a vér megzápult agyam helyett és komoly nehézséget okozott az is, hogy arra kényszerítsem széthulló elmémet, hogy minden percben emlékeztessem magamat, hogy ez csak egy túlságosan is pimasz kislány, aki ennek ellenére derűs jókedvvel szórakozott velem –, de sajnos a fantáziámnak semmi sem szabhatott gátat, mert képtelen voltam visszafogni az egyre felhalmozódó képeket, hogy miként torolom meg neki ezt a kellemetlenül kellemes fájdalmat, amit minden elmúló pillanattal egyre jobban éreztem, de már jó előre ígéretet tettem magamnak – és ki nem mondva a szavakat hangosan –, hogy neki is legalább ilyen helyzetet fogok teremteni, meg fogja kapni a méltó büntetését, amint egy kicsit több lehetőségem adódik rá, mert lássuk be, hogy egy tanterem az óra közepén semmiképpen sem a legmegfelelőbb, hogy elővegyem a gyíkot, miközben jó néhány diák írja a dolgozatot, mert ha nem is figyelnek, de mégis csak feltűnne nekik. Nagy bánatomra szívesen megtettem volna. Túlságosan is nagy volt a kísértés, én meg nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy ilyen helyzetben tartóztatnom kellett magamat. S miközben kivette a nyalókáját a kukához, egy pillanatra se vettem le róla a szemeimet – magyarra fordítva, majd kiestek a szemgolyóim a helyükről, mert másra sem tudtam gondolni csak arra, hogy a két lába közé férkőzve megdugjam. Vasakarat kellett ahhoz, hogy ne cibáljam ki a teremből és rántgassam be a férfi vécébe, ahol kedvemre szórakozhattam volna vele, legalább is amíg tartott a tanóra. Még egy-két ilyen apró húzás és biztosan ez történt volna. S mivel többre nem futotta, megigazítottam a mogyoróimat. Igyekeztem ignorálni a lányt, esélytelenül... De azért szúrós szemmel igyekeztem a diákjaimat nézni, mintha azt lestem volna, hogy ki puskázik, persze nem sokkal később ábrázatom inkább fancsali lett, mintsem szigorú és mogorva.
– Tudja, hogy bizonyos körülmények között van rá lehetőség – morogtam felnézve rá, nem éppen a jókedvtől csattantam ki. Baromira nem lett tőle jó kedvem, hogy az ő helyzetéből tudott incselkedni, ellenben velem, aki ha csak egy ujjal is hozzányúlt volna, végzetes katasztrófasorozatot indított volna el, de halál komolyan. Átrántottam volna az asztalon és arra kényszerítettem volna, hogy ugyan úgy leszopjon, mint amikor a legelső alkalommal csinálta. Erre vágytam leginkább. A tudat még is kiborított, amikor felsője lassan elkezdett szétnyílni, számban a nyál összefutott, míg a torkom olyan lett, mint a sivatag. Már nem érdekelt az orális. Csak a farkamat akartam a két melle közé bedugni és addig baszni, amíg rá nem élvezek. Olyan fogdosni valók voltak a mellei! Szívesen vettem volna a számba őket és addig szívtam volna, míg nem vörösödött volna ki. Nem volt ember a földön, aki nálam jobban nagyobb kísértésnek lett volna kitéve – mert ezt még egy homoszexuálist is a padlóra vágott volna, nem hogy engem!
– Az órák után a mihamarabb látogasson meg, Miss. Foster! – Mostantól nem kellett erőltetnem magamat, hogy megjegyezzem a nevét, mert tudtam, hogy beleégett a tudatomba, ha pedig még sem akkor mellei alapján mindenképpen képes lettem volna felidézni. Főként, ha továbbra is ilyen lenge "öltözékben" rohangál, fehérnemű nélkül. Felháborítónak kellett volna találnom, még is baromi izgató volt. Ha mások tudnák, amit én…
– Tegye meg kérem, üljön vissza a helyére és fejezze be a dolgozatát, minden bizonnyal össze tud valahogy kaparni egy kettest. – Mondtam felnézve rá rekedt, vágytól vibráló hangon. Kétségem sem volt afelől, hogy könnyedén feltornássza majd a jegyét ötösre. – És nyugodtan marad a csinos kis popsiján.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 04.05.14 8:33

Túlzás lenne azt állítani, hogy az egyik vállamon egy kis angyalka gubbaszt, míg a másikon maga az ördög vasvillával? Legbelül egy hang azt suttogja, hogy ez nem helyes, ezt nem kellene megtennem, de mégis annyira élvezem, hogy kénytelen vagyok ezt a hangot elfojtani magamban, és csak arra koncentrálni amit az ördög suttog, miközben bökdös a villácskájával. Mert az már biztos, hogy képtelen is vagyok nyugton maradni. Egyrészt tényleg nagyon izgat a dolog, hogy ezt tehetem vele, viszont ennek a következménye még ennél is jobban képes felizgatni. Vajon Ben most haragszik rám, hogy képes vagyok ezt tenni vele? Azt hiszem ismerem már annyira, hogy tudjam ezt nem fogja csak úgy elnézni nekem, sőt szerintem már most is azon jár az esze, hogy hogyan tudná ezt megbosszulni. Hm, azt hiszem nagyon is tudnám élvezni, ha megkötözne és addig kefélne, míg könyörögnöm nem kellene, hogy hagyja abba. Mióta olyan keményen baszott, azóta másra sem vágyok, mint hogy ismét újra olyan keményen, - mint a farka is volt - bánjon velem. Vajon mikor rám pillanat, akkor neki is hasonló dolgok járnak a fejében? Mert én már attól nedves leszek, ha arra gondolok milyen nagy farka van, arról nem is beszélve, hogy milyen kíméletlenül képes vele a csúcsra juttatni. Legszívesebben már most magamhoz nyúlnék, nagy kár, hogy nem tehetem meg, túl sokan vesznek körül és túl hangos is lennék, ahogy nyögnék, Ben pedig szerintem eret is vágna magán, ha az első sorból kellene végig néznie, de csak a látvánnyal kellene beérnie.
- Bizonyos körülmények között? - Kérdeztem vissza megjátszott értetlenkedéssel. Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy a mi esetünkben mit is takarnak azok a "bizonyos körülmények". Meddig vagyok képes tovább feszíteni azt a bizonyos húrt? Átléptem volna ezzel a tettemmel egy határt? Biztosra veszem. Bátran markoltam bele egyik mellembe, háttal vagyok mindenkinek ezért senki sem látja éppen mivel is kínzom a drága tanár urat.
- Nem vagyok biztos abban, hogy a mai nap alkalmas lenne számomra. - Megjátszott szomorúsággal közlöm vele, majd szép lassan vissza begomboltam magamon ingemet. Mintha ez egy jelzés lenne annak, hogy vége a műsornak, talán vége is, talán nem.
- Van egy olyan sejtésem, hogy sokkal jobb jegyet fogok kapni. - Kettes? Na ne! Engedelmesen leültem a helyemre, azért a látszat kedvéért úgy tettem, mintha tényleg írnék valamit a papírra, csak hogy másoknak ne legyen gyanús az, hogy az órán nem csinálok semmit, mégis jó jegyeket kapok. Hm, jól hallom, hogy megszólalt a csengő?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin M. McCraige
Hozzászólások száma :
49
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 04.05.14 22:10

Durva nyelvezetet tartalmazhat

– Jól hallotta, Miss Foster, bizonyos körülmények között esetleg megbeszélhetjük a javítás időpontját – a nagy lófaszt, abból beszélgetés biztos, hogy nem lesz – pontosabban bármi más lehet csak éppen az nem, mert hogy én nem vagyok nagyon hajlandó vele hajlandó a szexen kívül nagyon mást csinálni az fix – különben sem lenn ennél sokkal többre szükségem, az kellene még, hogy véletlenül a fejemre nőjön és állandóan a sarkamban legyen, a mi kapcsolatunk mindössze csak arra jó, hogy mindketten hasznot húzzunk belőle – természetesen én ezzel szívesen is vissza élek a nap bármely szakaszába, de arra nem vágyom, hogy ugrásra kész kiskutyaként ugorjon, ennek ellenére még is elhúztam a számat, amint közölte, hogy nem biztos, hogy ma ráér. Felvontam a szemöldökömet, mivel nem kimondottan voltam beszédes kedvemben, s különben is a hangom inkább egyfajta morgásra emlékeztetett volna, mintsem normális emberi beszédre, úgyhogy inkább ezt követően úgy döntöttem, hogy ignorálom a kis tündér jelenlétét – némiképpen jobban is tudtam koncentrálni az előttem lévő dologra most hogy összezárt lábakkal és begombolt felsőkkel ült – és csak ajánlani mertem, hogy nagyon senki más nem veszi észre, hogy milyen lezser "öltözékben" rohangál. Persze, nekem igazából egy szavam sem lehetett volna, de leginkább csak akkor nem lett volna, hogy ha meg tudtam volna őrizni a hideg véremet vagy pedig ráránthattam volna a lábam között igazán fájdalmasan lüktető nemi szervemre. S bár meglepett, hogy engedelmes kislányként tényleg leült a helyére – eddig ez nem feltétlenül volt jellemző rá. Szerencsére nem sokkal később meg szólalt a kicsöngő hangja, ami nem csak nekem jelentett megkönnyebbülést, hanem a diákok számára is, akiknek a többsége jól láthatóan nem írt túlságosan sok mindent a papírra, ezt voltaképpen nem is bántam, annál kevesebb javítani valóm volt, mindössze csak azt sajnáltam, hogy a nevük és néhány kérdés miatt kellett kivágni egy esőerdőnyi fát – költői túlzással természetesen. Természetesen a kisasszony a legvégére maradt... Nyilván maradni akart és "beszélgetni", de persze előtte még volt egy-kettő idegesítő diák, akik még néhány kérdéssel fárasztották az éppen hogy élő és mozgó agysejtjeimet. Túlságosan is sok fárasztó népség járt ide, és túlságosan sok idegesítő ember vett körbe itt nap, mint nap, még a diákok többségén meg sem lepődtem, viszont a tanáriban amik egyesek képes voltak egymás között beszélni az kész agyrém volt, felnőtt "tanult" emberek szájából is úgy áradt a hülyeség, mint betegből a híg fosás... Nevetséges volt. Úgyhogy itt nem nagyon lehetett sehol sem találni menedéket...
– Szóval, mit óhajt Miss Foster? – Pillantottam a két diák mögött becsukódó ajtóra. – Miben állhatok a rendelkezésére? – Hajoltam előre kissé az asztalomon, ujjaimat pedig összefontam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 13.05.14 6:45

Közel a negyvenhez mit érezhet Ben, mikor szerény személyem így - szinte már ezüst tálcán - felkínálja magát? Azért egy egészen kicsit csalódtam, de még az kérdéses, hogy kiben. Benne vagy magamban? Azt hittem annyira nagy hatással leszek rá, hogy már az asztallapot fogja karmolászni, de ezek szerint nem voltam eléggé szexis. Én csinálhattam bármit is rosszul, vagy neki van ennyire nagy önkontrollja? Hm, óra után kiderül.
- Rendben Mr McCraige, akkor kivárom a megfelelő pillanatot arra, hogy megbeszéljük mikor is javíthatok. - Röviden és tömören: mikor dugsz már meg végre? Erre még várnom kell, ezért akármennyire is nem áll nekem jól a jó kislány szerep mégis engedelmesen leteszem hátsó felemet és úgy teszek, mintha tényleg a dolgozaton dolgozik, miközben csak azon jár az eszem, hogy még mennyi pózt ki szeretnék próbálni vele. Persze olykor - olykor felé pillantottam, nem is egyszer találkozott tekintetünk. Nem, mintha nem lettem volna eddig is biztos abban, hogy Ben is ugyan arra gondol, de abból, amilyen szemeket bámul, nos az több, mint sokatmondó. Aztán nagy nehezen végre megszólalt a csengő. Szép lassan, ráérősen kezdtem pakolászni megvárva, hogy végre csak mi ketten maradjunk.
- Hm, szerintem már nagyon is a rendelkezésemre álltál. - Finoman céloztam arra, hogy mennyire lehet már kényelmetlen a nadrágja. Végre! El sem hiszem, hogy az idióta osztálytársaim magunkra hagytak minket.
- Tetszett a műsorom? - Alsó ajkamra harapva közelebb léptem hozzám. Vajon mennyire merészkedhetek közel hozzá? Mindennél jobban vágyok arra, hogy leteperjen, de itt és most túl rizikós lenne. Pedig csak le kellene róla varázsolnom nadrágját és indulhatna is a móka, elvégre ötöst szeretnék kapni. Az pedig szerintem teljesen biztos, hogy én vagyok a tanár úr leglelkesebb tanítványa. Nagyon, de nagyon sok mindent megcsinálnék, hogy a kedvére tegyek, persze egy csöpp kis hátsószándékkal. Elvégre neki is jó, nekem is jó, mindkettőnk élvezzük, kell ennél több?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin M. McCraige
Hozzászólások száma :
49
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 15.05.14 10:12

Durva nyelvezetet és cselekményt tartalmazhat

– Igazán... – élvezetes volt – morogtam, s nem csak hogy eljátszottam, hogy a szavakat kellett keresnem, valójában éppen hogy arra volt szükségem, hogy ezt a három értelmileg is összefüggő mondatot valahogy képes legyek kiköhögni. Miután az utolsó mintadiák is távozott az osztályteremből csak áldani tudtam az igazgatót, hogy ez utánra nekem már nem rakott be több órát – legalább is, ha minden igaz nem kell bemennem helyettesítésre – különben igazán kellemetlen perceket okoztam volna nem csak magamnak, hanem annak az osztálynak is – teszem azt, mogorvább lettem volna, merthogy nincs, ami lekössön – a kisasszony megtette a hatását, mivel a kis magánakciójának köszönhetően úgy begerjedtem, hogy voltaképpen még most sem igazán értettem, hogy miként voltam képes megállni, hogy ne kelljek fel és tegyek valami igazán rossz dolgot, elvégre mégis csak széttette előttem a lábát, úgy hogy a ruhája alatt a hamvas bőrt leszámítva nem volt semmi az ég adta világon. A rohadt életbe is! Hogy lehet valaki még majdhogynem gyermek létére ilyen kibaszottul szexi? Hiába kerestem erre a kérdésre már napok óta választ, még mindig nem találtam semmit.
Viszont azt tudtam, hogy mit akarok most vele csinálni – persze, első sorban legszívesebben elfenekelném – illetve ezt kellene tennem, de szerencsétlenségére erre most nincs elég idő.
Felálltam a helyemről, mert képtelen lettem volna akár egyetlen egy percnél is tovább ülva maradni a közelében, anélkül, hogy ne tettem volna semmit sem, így közelebb léptem hozzá és magamhoz rántottam, majd pedig durván megcsókoltam. Nem volt kedvem most finomkodni, egyetlen dolgot akartam, de azt mindennél jobban, mégpedig, hogy a farkam mihamarabb benne legyen a lába között. Ez nem tűnt kifejezetten nagy kérésnek, legalább is a helyzetünket tekintve. Jelen pillanatban az agyamat annyira elborították a szexszel kapcsolatos gondolatok, hogy képtelen voltam mással foglalkozni és már az sem különösebben tudott érdekelni, hogy mi lesz, ha esetleg valaki erre jár. Az ajtó felé irányítottam, s közben kezeimmel ott markoltam, ahol csak értem. Szinte már attól kedvem lett volna elégedetten felmordulni, hogy a kezeim között tarthattam. Egy pillanatra tettem szabaddá az egyik kezemet, éppen csak annyi időre, hogy ki tudjam bontani a nadrágomat. Végre! Megkönnyebbültem, hogy a feszítő szorító érzés végre teljesen eltűnt. Felkaptam, hogy lábait a derekam köré tudja csavarni, majd egy határozott mozdulattal benne voltam.
– Megy csöndben is vagy fogjam be a kicsiny szádat? – Szemöldökömet megemeltem, ahogy lepillantottam rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 18.05.14 16:20

Miért érzem úgy, hogy az én kezemben van a hatalom? Talán azért mert nálam van az a fegyver, amivel akármikor legyőzhetem Bent? Aki tud csábítani, annak hatalmas is van. Hiszen láttam, hogy hogyan reagált a kis műsoromra. Eleinte azt hittem, hogy elvetettem a sulykot, de most döbbentem rá arra, hogy ennél sokkal, de sokkal jobban képes lettem volna kínozni, miközben Ben nem tehetett volna ellene semmit sem. Oh, de rossz kislánynak érzem magam, vajon ezért kapok is büntetést? Talán el fog fenekelni? Jelen pillanatban úgy érzem, hogy mindegy is mit tenne velem, mert így is úgy is élvezni fogom.
- Az élvezés még csak ezek után jön. - Nem kell jósnak lennem, hogy tudjam ezek után mit fogunk egymással művelni, biztosan nem sakkozni fogunk. Na nem azért mert nem is tudok, hanem azért mert valami máshoz sokkal, de sokkal jobban értek. Ahogy megindult felém egyből szemet szúrt, hogy mennyire mereven áll már. Tetszett, amit láttam. Elvégre ezért provokáltam. Mindig is tudtam, hogy hogyan érjem el azt, amit akarok. Most pedig csak is Bent akartam ismét magamban érezni. Durván, követelőzően csókolt, mégis annyira izgató volt, hogy annyira nem bír már magával, hogy a teremben esik nekem. Ben nem vesztegette az idejét, amint alkalma adódott egyből belém hatolt. Körmeimet vállába mélyesztettem, ahogy felnyögtem az első lökésére. Istenem! De vágytam már erre. Azt akarom, hogy még keményebben tegyen magáévá, keményebben, mint a lakásán tette.
- Ha nem fogod be a számat az egész iskola a nyögéseimtől fog visszhangozni. - Nyilván egyikünk sem szeretné, hogy a kis egyességünk kitudódjon, ezért kezemmel Ben keze után nyúlok, hogy tényleg tapassza tenyerét a számra. Nincs vesztegetni való időnk, jobban mondva ha már bennem van, akkor elvárom, hogy úgy megbasszon, hogy utána percekig csak csillagokat lássak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin M. McCraige
Hozzászólások száma :
49
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 01.06.14 23:34

Durva nyelvezetet és cselekményt tartalmazhat

Hogy én mennyire gyűlöltem ezt az átkozott kis némbert, aki tényleg olyan őrjítő hatással volt rám, mintha egy szerencsétlen taknyos kis kanos kölyök lettem volna, aki már csak egy boka villanástól is, olyan izgalomba jön, hogy ha megához nyúlna rögtön eldurranna. Gyűlöltem ezt az érzést, a tudatot még annál is jobban, még is mindennél jobban azt utáltam, hogy legszívesebben a nap bármelyik szakaszában legszívesebben a magamévá tettem volna –, ha pedig nem vénülő szervezetemen múlt volna, akkor egész nap képes lettem volna állni a strapát, legalább így gondoltam, az már más kérdés, hogy mindennek megvannak a fizikai határai, de most akkor is úgy éreztem, hogy nálam ezek a korlátok ledőltek. Különösen akkor, amikor nyögéseit hallatta.
– Az ördög vigyen el téged kislány – dünnyögtem meglehetősen mogorván, miközben még inkább igyekeztem a combjai közé furakodni, s magamban győzelemittasan hördültem fel. Ezért határozottan megérte az elmúlt egy óra pokoli kínzása és porcikájának apróbb villanásai, amelyek igencsak felhergeltek. Szabad kezemmel megragadtam a combját, hogy még közelebb húzzam magamhoz, míg a másik továbbra is a szájára tapadva csillapította hangos nyögéseit –, aminek eredményeként természetesen az én pofámról sütött az elégedettség. – Gyerünk, kislány, már nincs messze – nyögtem elhaló hangon a fülébe, s még mielőtt megadtam volna neki a kegyelemdöfést kihúzódtam belőle és az asztal felé taszítottam, ahová keményen nyomtam le, csak a megszokott durvasággal, éppen annyira erőszakosan, hogy ettől még ne érezze magát kényelmetlenül, majd pedig hátulról hatoltam belé – nem tehettem róla, hogy imádtam nézni, ahogyan a testem az övének csapódott, már a gondolattól is extázisba estem, hát még a látványtól! Csípőm egyre keményebben és gyorsabban mozgott és kénytelen voltam az övét lefogni, hogy ne izegjen-mozogjon, mert így is éppen alig bírtam magammal, főként amikor megéreztem, hogy össze nem szorult körülöttem. Kénytelen voltam a kezembe harapni, hogy jó hangosan fel ne nyögjek… És a rohadt életbe is, azt még inkább nehezemre esett megállni, hogy benne ne menjek el. Kegyetlenség volt, de kihúzódtam belőle – már csak a komplikációk hiányoznak…
– Mehetsz kislány a dolgodra, biztos vagyok benne, hogy jobb jegyet kapsz bárki másnál. – Magamra rántottam a nadrágomat. Fölösleges lett volna ennél tovább húzni a dolgot, elvégre ez kettőnk között csak egy jó kis kefélésről szólt – meg hogy átmenjen történelemből. Voltaképpen megfordult a fejemben, hogy meghúzzam – mármint év végén – kíváncsi lennék, hogy azért mivel fizetne, az biztos, hogy én megkapnám az osztályrészem. Képtelen voltam megállni egy vigyort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 07.06.14 15:03

Mikor megkötöttem vele azt a bizonyos alkut álmodni sem mertem arról, hogy ennyire élvezni fogom, pedig ha akarnám sem tudnám letagadni, túlságosan árulkodóak tudnak lenni kéjes nyögéseim. Azt hittem, hogy Ben is csak egy öreg pöcs, aki a nyálát csorgassa és már attól a gatyájába élvez, hogy hivalkodóan kéretem magam. Az csak pozitívum, hogy nem kell bekapni pár kék pirulát ahhoz, hogy felállva tisztelegjen nekem a kis katonája, aki bármikor képes egy kis akcióra.
Jó fiúként engedelmeskedett és tényleg befogta a számat. Reméltem is, hogy felfogja, hogy nem csak viccből mondtam. Vissza emlékezve a múltkorira, hogy akkor milyen magas hangokat csikart ki belőlem... Inkább fogja be a szám, mint hogy bárki is rájöjjön arra, hogy mi folyik a teremben. Van ebben valami izgató, valami mocskos, tiltott dolog, hogy a saját tanárommal kefélek az osztályban. Mindig is szerettem a titkokat, de sosem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetesek is lehetnek.
- Még ne! Még ne! - Ne merészeljen még elmenni, mielőtt ki nem elégített volna. Imádom, hogy nem finomkodik velem, talán a kelleténél hangosabban nyögtem fel, mikor az asztalra nyomva újra magamban érezhettem. Hol az asztallapba kapaszkodtam, hol a számat próbáltam befogni, mikor úgy éreztem akkorát sikítok, hogy még az ablak üveget is képes lennék törni a magas hangokkal. Hiába éreztem magam kielégültnek, jól tudtam, hogy miután ez a kellemes bizsergés elmúlik ismét vágyni fogok arra, hogy megint ilyen izgató és kemény módon megtudjon. Oh, bassza meg! Mellette lassan, de biztosan nimfomán leszek.
- Oh, abban én is biztos vagyok, mert ha véletlenül is nem olyan jegyet kapnék, amire számítok, akkor te se számítsál újabb kóstolóra. - Próbáltam finoman megfogalmazni, hogy ha baszakszik velem akkor ne is gondoljon még csak arra is, hogy továbbra is megdughat. Szerencsémre nem kellett sokat időznöm az öltözködéssel, hiszen nem is volt túl sok minden rajta, ezért megigazítottam szoknyámat, begomboltam pár gombot és kész is.
- Remélem a legközelebbi viszont látás örömre is ennyire élvezetes fog lenni. - Elé lépve szinte már ajkai találkoztak ajkaimmal, ahogy suttogtam szavaimat. Mielőtt még meggondolnám magam és követelnék még egy menetet szép lassan elhúzódok tőle, s kiriszáltam formás háts felemet a teremből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 08.06.14 16:32

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 20.02.16 14:41


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

 - K
icsim, ideje felkelni, kész a reggeli! – Morcosan mászok ki az ágyból, miután drága anyukám már vagy ötödször sipítozik odalentről, hogy kész a reggelei. Lassan vonszolom magam l a lépcsőn, mi ez az... Már a szobámból kilépve éreztem a szagot. Fantasztikus, már megint odaégetett valamit. Azt hiszem inkább mégsem kérek reggelit, majd veszek valamit útközben. Az már biztos, hogy anyu sosem volt egy konyhatündér, bár igyekszik, nagyon is igyekszik kisebb-nagyobb sikerekkel, bár miattam igazán nem kellene...
- Már megint mi égett oda? - Felvont szemöldökkel néztem végig a konyhán, ami javarészt makulátlanul tiszta na meg persze érintetlen szokott lenni, de most mintha egy szökőár vagy forgószél söpört volna végig rajta, legyünk reálisak, maradjunk a forgószélnél, csakhogy ezt most Barbarának hívják. Továbbra is komoly kétségeim voltak afelől, hogy éhes vagyok, erősen kételkedve szemeztem az elém pakolt palacsintával, így inkább a kávémmal indítottam annak reményében, hogy egy kávét csak nem lehet elrontani, vagy mégis? Most komolyan? Most miért kell így nézni? Forgatja a szemét, csúnyán néz, sosem ment ez az anyai szigor. Inkább azért hallgatok rá, mert az idegeimre megy, minthogy mert akkora hatással lenne rám. Mondom, hogy nem... Na jó, jól van. Miután leerőszakoltam két palacsintát, nagy büszkén és boldogan elmosolyodtam, felkaptam a kávésbögrém és már ki is pucoltam a konyhából, de még a közeléből is. Percek alatt elkészültem, aztán irány a suli. Tetves hétfő. A hétvégét valahogy sokkal jobban élveztem, kár hogy valaki volt olyan kedves, hogy alaposan elcsessze nekem, na mindegy. Mi is az első óra? Töri. Oké, akkor annyira azért nem sietünk. Esküszöm, nem százas az a nőszemély. Nem csak külsőleg hibádzik vele valamit, mondjuk a jó ízlés, de belülről sem stimmel vele valamit, mondjuk a fejében lévő sötétség. Agnes-el egy időben ugyanazzal az életünk képpel léptünk be az osztályba, ledobáltam a cuccaimat és próbáltam úgy tenni, mint aki nincs is itt, engem nem látni, nem hallani, nem vagyok itt. Mindenki hagyjon békén. Még azt sem vettem észre, hogy időközben néma kuss lett, csak a szokásos pusmogás maradt meg, de amikor a jól megszokott némber hang helyett egy férfi szólalt meg annál ismerősebb hangon, na arra már nagyon is felkaptam a fejem. Elaludtam volna? Neeeem. Ezt nem hiszem el.
 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 21.02.16 21:57

Ben & SaigeS

oha nem szerettem korán kelni, szerintem a tanár lét egyetlen nagy hátránya az a fránya korán kelés, de sajnos muszáj. Nem késhetek el már az első napomon, már reggel az első óra az enyém, hú de fognak engem ma reggel szeretni, ha történelemmel nyaggatom majd őket… De hát ez van, én tanítok, ők tanulnak, ha rajtam múlik, akkor egész bizonyosan így lesz, attól, hogy fiatal tanár vagyok, még nem vagyok lágy és elnéző. Kemény kézzel bánok a diákjaimmal, nálam nincs lógás és potya kettes. A csak még öt percet harmadik felvonása után kénytelen voltam kivánszorogni az ágyból, lezuhanyozni, és a bőröndömből felöltözni, mivel nemrég érkeztem még nem pakoltam ki, nem volt hozzá túl sok kedvem. Ígyesen kávéfőzőm és kávém sincs, de még csak valami ehető a frigóban sem, kénytelen vagyok hamarabb indulni ma, hogy legalább meg tudjak inni valahol egy kávét és enni valamit, mert hosszú lesz az első napom, és azok alapján, amit az előző tanárnőről hallottam, lesz mit behoznunk történelem terén. Úgy gondoltam adjunk az eleganciának és a formalitásnak, még is csak ma kezdek ott, kék inget és szürke zakót vettem ki a kofferemből, a hozzá illő nadrággal, az aktatáskám már elkészítve várt a kis asztalon. Kulcsokat felkapva indultam meg kifelé. Nem messze lakom az iskolától, de hál istennek van egy kis kávézó oda menet. Rendeltem egy kávét, valami reggeli szerűt, hogy valahogy azért induljon a nap. Időben értem a gimnázium elé, felmentem a lépcsőn a tanáriba, az az egyetlen terem, amit jelenleg tudom, hogy hol van. Megkaptam a beosztásom és az előre megszabott tanmenetet, amit az elődöm hagyott rám, úgy nézem lesz mit változtatnom rajta, de nem baj, majd megoldom, mint eddig mindig mindent. Kértem egy kis útbaigazítást a kollégáktól az első órámhoz. Oké végzős diákok és a második világháború. Menni fog ez nekem, elmagyarázták, itt jobbra ott balra és megtalálod. Meg is lett elsőre. Besétáltam, körbe nem nézve, néma csönd fogadott, a táskámat az asztalra rakva fordítottam hátat nekik és írtam fel krétával a táblára a nevem. - Jó reggelt, diákok! Mr… A mondatom közepénél lefagytam, mert közben megfordultam és megláttam a tegnap esti szőke csajt az iskolapadban, ezt nem hiszem el, egyszerűen nem és nem, ugye csak álmodom. Koncentrálj Ben, mindenki téged néz. - … Price vagyok, az új történelem tanár. Kezdjük talán a múlt félév ismétlésével, lássuk, hogy is állunk tudás terén. Lerogytam a székre, és próbáltam nem elsüllyedni szégyenemben. Jeremy kinyírlak! Tegnap majdnem meghúztam az egyik diáklányom…


Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 09.03.16 17:51


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

 T
átott szájjal néztünk össze Agnessel, oké ez aztán a váratlan... Fordulat. Tanár úr, oké, hirtelenjében azt sem tudnám eldönteni sírjak vagy nevessek kínomban, de most valahogy egyik sem jön ki, mindössze próbálom, nagy erőkkel próbálom becsukni a számat é úgy körülbelül megsemmisülni, az lehetséges volna? Kétlem. Mindegy, azért kitartóan fogok próbálkozni. Bár ami azt illeti legalább dögös, plusz végre nem az szipirtyó van, nem fog hiányozni, sőt így akár még az is elképzelhető, hogy sűrűbben befogok járni ezekre az órákra, hmm, még azt is megkockáztatom, hogy javulni fognak a jegyeim is, amikkel most eléggé hadilábon vagyok, sőt a szüleimmel is ez lesz a helyzet, főleg, hogy ez az utolsó félév, csessze meg! Jaa, hogy közben figyelni is kéne? Hát, Mr Price, lövésem sincs hol vagyunk az anyaggal, mert eddig kb lószart se csináltunk, leginkább vitatkoztunk a hárpiával plusz utáltuk, szerintem Ő is minket és valóságos nyaralással ér fel neki, hogy végre megszabadult az osztálytól és nem csak ettől, de Ben eltudná érni, hogy jól viselkedjek, esetleg még oda is figyeljek az óráin. Ki gondolta volna, hogy ez így fog viselkedni, hisz nem is olyan régen még csak Ben volt, egy szexi pasi, nem mellékesen az ágyamban voltunk, egész pontosan már majdnem a bugyimba, nem mellékesen rohadj meg, Agnes! Oké, hosszú érdekes félévünk lesz, legalábbis történelemből. Végre lesz valami, ami feldobja a napomat. Agnes pillantottam, szegényke iszonyú zavarban van, végül is Ő "nyitott ránk", a pokolba, miért nem tudtál csak pár perccel később jönni? És bazd meg Jeremy! Az óra végén a lehető legtermészetesebben sétáltam ki a teremből, bár egyszer-egyszer összeakadt a pillantásunk, most még inkább hagynám had emésztgesse a dolgokat, túl sok infó. Nem figyeltem, hogy esetleg jön-e valaki a hátam mögött, sőt észre sem vettem, hirtelen megálltam kicsivel a tanári bejárata előtt és szinte egy másodperces késéssel valaki belém jött. Épp készültem volna valaki szerencsétlennek leüvölteni a haját, hogy legközelebb nézzen már a szeme elé is, ha már van neki, amikor is Bennel találtam szembe magam, alig néhány centis távolságból. Oké, teljesen igaza van. Ki a fenét is érdekelnek azok a pályázatok... - Igen, Ben? - Vajon hová figyelt, amíg előtte voltam, ha már kis híján sikerült elgázolnia. - Vagyis most már Mr. Price... Ehhez még hozzá kell szoknom. ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 29.03.16 0:06

Ben & SaigeÉ

letem talán legrosszabb és legnehezebb negyvenöt perce volt ez, amit most éltem át. Szinte kínzásnak éreztem, hogy így megszívatott Jeremy, csak kapjam el, adok én neki olyat. Ilyen csúnyán kicseszni velem, elvinni egy csomó dögös csaj közé, akik közül az egyikkel majdnem tökéletesen alakult az este és nem szólni, hogy oda jár, ahol tanítok? Ez mi ha nem szemétség? Végig szenvedtem az órát, semmit nem tudnak így sok dolgom lesz velük, nagyon sok. Hogy lehet egy tanárnő ennyire felelőtlen? Elhiszem, hogy nem a legelitebb magániskola ahol vasszigor és fenyítő pálca valamint magas elvárások vannak, de hogy nulla a tudások, még, hogy nulla… Az alatt bőven… Nem gondoltam, hogy ennyi bajom lesz az első osztályommal, de majd valahogy megnevelem én őket, azon ne múljon. Kínkeserves volt a névsorolvasás, fele itt sem volt, adok én nektek lógni tőlem, ahány igazolatlan annyi plusz munka vagy megbuktok, ha szépen nem lehet, akkor kezdjük csúnyán. Alig vártam már a csengőt, hogy vége lehessen ennek a rémálomnak, amit itt folyik. Számoltam már a perceket is, kell egy kis idő még ezt teljes valójában fel tudom dolgozni valahogy, ha egyáltalán fel tudom. Az a baj, hogy mocskosul bejön a csaj, de a diákom... Ezért ki is csaphatnak, és ami rosszabb elveszik az engedélyem és már véget is ért a tanári pályám, mielőtt valóban el is kezdődhetett volna. Ültem még pár percig a székemben a megváltó csengő hangja után, megvártam, amíg minden egyes diákom kiszállingózik a teremből és vehetek egy mély levegőt, hogy összegezzem éltem legrosszabb és leghosszabb negyvenöt percét. Majd lassan feltápászkodtam, megfogtam a táskám és az anyagaimat, és megindultam következő célpontom felé. Ami hol is van? Fogalmam sincs még melyik terem hol van… Előkerestem a cetlim amin az alapraj van és a termek. Sétálás közben próbáltam elemezni, hogy is áll ez a vacak? Fejjel lefelé tartom? Csak annyit vettem észre, hogy belementem valakibe. Felpislogtam a papírom alól hát pont Saige-be kellett nekem is belefutni. - Üdvözlöm Miss Hannigan. Elnézését kérem, csak elbambultam a papíron, nem találom a következő termet. Esetleg megmutatná nekem hol a 101es terem? Néztem rá felvont szemöldökkel és értetlen fejet vágva a papír láttán.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 03.04.16 23:23


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

 S
zavai hallatán csak halkan felnevettem, oké, nem tudom mi ez az egész, a sors furcsa fintora, hogy megint épp egymásba botlottunk, egy biztos, érdekes félévünk lesz, sőt még az is elképzelhető, hogy elkezdek bejárni töri órákra, most hogy már nem kell folyton azzal a vén szipirtyóval vitatkoznom, valahogy sosem jöttünk ki jól, Bennel pedig... Fogalmazzunk úgy, hogy az első perctől fogva megvolt a közös hang, bár kétlem, hogy ez javítana az átlagomon, sajnos nem látszik annak a fajtának, szóval ez szívás, de muszáj javítanom, ha nem akarom, hogy otthon kitörjön az apokalipszis, nem mintha nagyon érdekelne, de kettő percig kell hallgatnom anyámat és már belefájdul a fejem, hátha még hosszabb időn keresztül, eret is vágok.
- Ben, vagyis Mr. Price, ez csak egy gimnázium... - A négy év alatt sosem hittem volna, hogy valaha, egyszer is, egyetlen percig örülni fogok annak, hogy ebbe a porfészekbe járok, megtörtént, ki gondolta volna? - Nem az Alcatraz. Arra nem lesz szükség. Itt nem lehet elveszni. - Mutattam a kezében lévő vacak térképre, na azzal már el lehet veszni, ha azt próbálja meg követni az ember, egyáltalán honnan szedte? Azt se tudtam hogy van ilyen. Apropó, biztos, hogy azt szeretné, hogy én vezessem körbe? Mármint semmi akadálya, az Ő két szép szeméért bármikor beadom a derekam, hogy késsek akármelyik óráról, de ha úgy kell körbevezetnem, mint a legutóbb, akkor azon az órán már ne is számítsanak rá, hogy megjelenek, bár kétlem, hogy a tanár úr ilyen alapon megvesztegethető lenne abból ítélve amilyen képet vágott, amikor meglátott, lehet kissé félre volt informálva a bulival kapcsolatban? Ejnye, ejnye Jeremy...
- De persze, megmutatom merre van a 101es... - Azzal hátat is fordítottam neki, eleinte valóban a 101es felé tartottunk, de valahogy a szertár gondolata kettesben a tanár úrral sokkal vonzóbb volt, a fene se tudja mégis hogy jutott eszembe... Talán mert hajlamos vagyok a merész ötletekre, hirtelen meg is álltam az említette helyiség előtt, lassan megnyitottam az ajtót, ez az, nyitva van, gyorsan körülnéztem, nem figyel senki, gyorsan megragadtam Bent és még mielőtt visszakozhatott volna behúztam magammal az üres helyiségbe, két kezem a mellkasára tapasztottam, nekinyomtam a falnak és olyan hévvel tapadtam ajkaira, hogy nemhogy a szót, de szerintem még a levegőt is belefojtottam.


 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 08.04.16 12:17

Ben & SaigeS

zámomra mindig is nehéz volt a tájékozódás egy új és még ismeretlen helyen, ahol eddig még sosem voltam, most is a helyett, hogy legalább körbevezettek volna vagy valami, de nem, csak utamra engedtek egy térképpel, ami szintén nem az erősségem… Ha az lenne földrajra mentem volna, nem történelemre… De valahogy erre senki sem gondol, azt se tudom melyik a teteje és melyik az alja, vagy legalább az oldala ennek a darab papírnak. Próbáltam rájönni, a most itt állok alapján, de hol is állok? Várjál, várjál, melyik terem is ez? Aha, megvan, akkor arra kellene mennem. Próbáltam kibogozni, forgatni és rájönni, hogy is működik ez az egész vacak, amikor valakinek sikeresen nekimentem… Remek, még ez is… Próbáltam türtőztetni magam, és nem rögtön üvölteni, hogy nem látsz a szemedtől? Lassan lehúztam a papírt szemem elől, és nocsak, kinek mente neki? Hát persze, hogy a szexi szöszinek, ööö, hogy is hívják, Saige, megvan! A kötelező magyarázkodás után, hogy miért is mentünk egymásnak próbáltam menteni a helyzetet, és ha már így alakult némi segítség reményében megkértem, hogy vezessen már el a teremig, igazán hálás tudnék lenni, ha egyszer megtanulnám, mi hol is van… Mondatára felhúztam a szemöldököm és kicsit rosszallóan pislogtam vissza rá. Alkatraz? Hát azért majdnem…   - Nos, Miss Hannigan… Valóban nem… Vettem egy mély levegőt, majd sóhajtva néztem a papíromra, amit már valószínűleg nem kapok vissza. - De, mivel most vagyok itt először, ezért nekem nagyon is hasonlít rá, és képes vagyok elveszni a folyosókon, miközben fogalmam sincs hol vagyok. Szóval, kérem, megmutatná a termet? Köszönöm. Indultam meg utána, abban a reményben, hogy valóban elvezet a keresett teremhez. Sétálás közben nézegettem az osztály ajtókat és próbáltam memorizálni, hogy melyik terem hol is van. Elhaladva egy terem előtt torpantam meg. - Az ott nem a… Nem is volt időm végig mondani, amit akartam, már is a ruhámnál fogva lettem berántva a szertárba, Saige a falhoz lökött és időt nem hagyva tapasztotta ajkait az enyémre. Nem tudtam mit is tegyek, akarom is meg nem is, ha valaki megtalál, miközben épp össze vagyunk gabalyodva neki is annyi és nekem is… De túl édesek és puhák ajkai ahhoz, hogy most ez egy cseppet is érdekeljen. Hajába markolva húztam egy pillanatra hátra fejét. - Ez nem a 101-es terem Saige… Magamhoz rántottam, és átfordítottam, hogy ő legyen a falnál, mohón kaptam ajkai után. Kezem végig csúszott kecses alakján, a combjánál megállt és felhúztam, hogy egyik lábával átkarolja derekam és még közelebb kerüljünk egymáshoz. Nem érdekelt hol vagyunk és, hogy rajta is kaphatnak, csak csókolni akartam és érezni, ahogy megadja magát nekem.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 02.05.16 21:42


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

 S
zándékomban állt neki segíteni, komolyan, na jó, annyira mégsem, illetve megfogom neki mutatni merre is lészen, amit keres, csak előbb mi lenne, ha lopnék magamnak még egy kicsit az élményből, sőt ennyinél meg sem álltunk volna, ha Agnes nem szakít félbe minket. Eszem ágában sincs kínos helyzetbe hozni, csakhogy akkor sem én csak én akartam és mos sem csak én akarom, akkor mégis kit akarunk becsapni? Akarom ezt a pasit és a legkevésbé sem érdekel, hogy a tanári asztalnak mégis melyik oldalán áll, bár valamiért az az érzésem, hogy ennek semmi köze sem lesz az év végi jegyemhez, pedig igazán megszánhatna, persze csak a jövőm érdekében. Mindenesetre ebben a tanévben először jó esélyt látok arra, hogy beriszáljam  hátsó töri órákra anélkül, hogy még hosszú percekig vitatkoznék azzal a szipirtyóval, amiért megtiszteltem a jelenlétemmel az óráit. Így is van, többé-kevésbé. De hozzá az az érzésem, hogy szívesebben fogok bejárni, sőt korrepetálhatna is... Sosem mozgatott meg igazán a történelem, kivéve most, mert most nagyon is izgat az, ami nem is olyan régiben történt kettőnk között. - Nem Mr. Price, ez sokkal jobb. - Szisszentem fel, amikor hátravetette a fejem. - És szívesen megmutatok még pár termet, ha gondolja... - Ha már így láthatóan elvan veszve, én nagyon szívesen segítek neki tájékozódni, de nem is csinálja olyan rosszul, rajtam egészen jól tájékozódik. Lábamat szorosan hoztam fel az oldalához, hmm, egy tanterem lehet mégis csak jobb ötlet lett volna, követelőzve kaptam ajkai után, majd finoman beleharapok alsó ajkába, nem akarom elengedni, de a csengő nem így gondolja, kirúgatni pedig azért szeretném, akkor mégis mivel fogok szórakozni a félév hátralévő részében, sem pedig magamat, így kénytelen voltam rá... - Hmm, rajtam egészen jól kiismered már magad. De nem szép az első óráról elkésni. - Igazítottam meg az inge gallérját, szexi, azt hiszem sok vetélytársam is lesz, akik kikaparnák magukat a padból egy ilyen, jobban mondva ezért a pasiért, vagy nem? De abból nem esznek. - A folyosó végén jobbra, édes. - Ha minden igaz a folyosó mostanára kiürült, szóval probléma nélkül kisurranhatunk. Nekem is jelenésem lenne, a kérdés már csak az melyikünk fog jobban meglepődni, a matektanárnő vagy én?


 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 01.06.16 17:06

Ben & SaigeS

egítő készsége egészen páratlan, ahogy ajkai játéka az enyémen is úgyszintén elég rafináltan segíti elő vágyaim iránta. Szinte levegőt is alig kapok, csak ajkaira vágyom, ahogy a legutóbb is mikor majdnem letéptem a bugyiját. Nem tudom, hogy imádjam vagy utáljam Agnest… Megbuktassam, vagy kitűnővel engedjem át? Ki a francot is érdekel ez most? Mohón csókoltam, és kezem bebarangolta teste minden egyes tökéletesen érzéki porcikáját. Ebben a pillanatban marhára hidegen hagyott, hogy épp a diák lányom vonaglik érintésemtől, itt és most ő csak egy vadító picsa akit úgy kívánok, hogy azt szavakba nem tudnám önteni. És igazából valahogy valami mindig jelzi nekünk, hogy ezt nem szabad, mert nem és kész! Mert magunktól, mint két bagzó macska esnénk egymásnak, tépnénk a ruhákat és elégítenénk ki egymást minden létező módon. Ám az anyatermészet furcsa jószág, ad és elvesz, adta őt, de nem adott elég időt és lehetőséget, hogy kiélvezzem ezt a szexi vadmacskát. A csengő éles hangja hasított bele a levegőbe és választotta szét egybeforrt ajkainkat, vadul kapkodtam a levegőt és nem akartam órára menni, mert tudom, hogy egész végig csak ő járna a fejemben, az ajkai puhasága, feszes feneke, mámorító illata. - Azt mondja Miss? Hát igyekszem kiismerni minden porcikáját. Simítottam végig szavaim nyomatékosítása ként egész testén, majd megállapodott kezem a fenekét és közelebb rántottam magamhoz. - Tudom, hogy nem illik elkésni, de én akkor is váratnám őket még egy két percig drága. Estem újra mohón ajkainak és markoltam meg fenekét, istenem teljesen elveszi az eszem és az erkölcsi érzékem is egyaránt. Fájdalmasnak éretem azt amikor végre elszakadtam tőle, és kikukkantottam a folyosóra, szerencsére sehol senki, már mindenki bent ül órán és a tanárait várja, vagyis most a 101-es teremben engem. - Gyere, nincs kint senki. Ragadtam meg karját és kihúztam a folyosóra. - Köszönöm a segítséget Saige. Közelebb hajoltam, hogy fülébe súghassam szavaim. - De legközelebb nem úszod meg ennyivel bébi. Rákacsintottam és hátat fordítva indultam el a terem felé.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 04.10.16 17:02


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

 F
ogalmam sincs, hogy örülnöm kéne a hirtelen jött váltásnak vagy inkább nem. Ki nem állhattuk egymást a vén szipirtyóval, lehet épp ebből az okból kifolyólag egyik év végén sem vágott el, érthető okokból, ne büntessük már egymást egy újabb hosszú évvel, nekem megvolt az átmenőm, neki pedig kevésbé keserítettem meg az óráig, De Mr. Price kissé nehezebb dió, neki nem elég, ha szívóm a vérét, sőt a fene se tudja... Még a végén kiderülne, hogy jók vagyunk abban is, mert hát hogy úgy fogalmazzunk év eleje óta van egy bizonyos hatás-ellenhatás közöttünk, ami olykor gyengül, olykor pedig a szertárba vezet, upsz, van ilyen, mindenesetre ez semmilyen kihatással sincs a jegyeimre, sőt esküszöm néha az az érzésem direkt szívat. Most az én hibám lenne, hogy Ben bá képtelen volt uralkodni magán és leteperte egy szexi diáklányát, nem, igaz? Oké, Ő ennek nem igazán volt tudatában, ahogyan én se annak, hogy hétfő reggel az az infó plusz látvány fog foadni az első óráimon, ha ez nem lenne elég sokk magában, hogy fel kellett kelnem és be kellett másznom, hogy a hétvégi pasi az új történelemtanár, újabb hupsz. A lényeg, hogy nekem kell, nagyon kell az a négyes alá és lassan már nem nagyon érdekel mibe kerül, bár van egy olyan érzésem, hogy fájni fog, jobban is, mint vártam. Jól van na, az összes óráján itt voltam, még ha gondolatban kicsit mással is voltam elfoglalva, például, hogy nem kell-e véletlenül újbóli segítség, könnyű ebben az épületben eltévedni, csak ajnos nem elég hosszú időre... Akkor hajrá Saige! Kicsengettek, megvártam még lassan mindenki elhagyja az osztályt, addig lassacskán lépegettem Mr. Price asztala felé. - Mr. Price, volna rám egy perce? - Oké bevallom, nem vagyok hülye, csak ha megjátszom, de az most nem segít elérni, amit akarok. - Az osztályzataimról lenne szó... Az a helyzet, hogy engem élve fognak megnyúzni, ha nem jutok be az egyetemre. Nekem kell az a négyes alá, bármit megteszek, bármire hajlandó vagyok, szóval kellene egy kis segítség. - Pislogtam elkalandozva az ajtó felé, majd vissza Ben-re, a négy év alatt nem volt ilyenre példa, már ezért elismerést kéne kapnom, komolyan év végére csak a glória fog hiányozni.

 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 01.11.16 0:24

Ben & SaigeA

 napok egészen megszokottnak mondhatóan teltek, azóta a bizonyos szertáras eset óta, hát hogy is mondjam, hála istennek, vagy talán még sem, én sem tudom, de az a lényeg, hogy nem kötöttünk újra egyetlen raktárszerű szobában sem, ahol egymásnak eshetnénk, hosszú félév lesz én ezt már előre látom, de nem baj, egyelőre próbálok erőnek erejével arra koncentrálni, hogy rendbe rakjam először is azt a fránya tanrendet, mert ez mindennek mondható, csak rendnek nem! Talán pár héten belül össze tudom szedni készre az egészet, de addig is annyi könyv vesz körül, hogy másra sincs időm gondolni, mint, hogy hogyan az istenben fogom ezt kibogozni, amit ez a tehetségtelen banya maga után hagyott itt nekem, esküszöm a karácsonyi izzókat könnyebb kibogozni, pedig az is idő és türelem igényes munka. De talán majd egyszer, remélem, hogy nem arra fogok kelni, hogy elaludtam az irodai asztalomra borulva, szövegkiemelővel a kezemben, mert már nagyon unom az álmatlan, kényelmetlen éjszakákat. És ezekről a diákokról meg ne is beszéljünk, hát esküszöm néhány még akkor is lesokkol, ha csak a nevét kérdezem, mi lenne, ha a tananyagot, például a mikor kapitulált Németország a második világháborúból? Az osztály kilencven százalékának alapból ránthatnám be az egyest, sajnos az én türelmem is véges. És akkor jönnek, itt nekem a mit tehetnék a jobb jegyért, szempilla rebegtetve és vigyorogva. Mit tehetnél? Melegítsd a széket picinyem és verj tudást a kobakocskádba, akkor talán nem buktatlak meg. Mondom talán! Alig vártam a csengőt, esküszöm jobban, mint a diákok, ami tanár létemre nagy szó, de annyi dolgom van még mindig a tanmenettel, hogy azt sem tudom, lassan én mit adok elő, és mit kell majd csak később, történelmi kutatókönyvek hatalmas kupaca áll az asztalomon, amikhez vigyorogva lépdelt oda Saige. A szokásos kellene a jobb jegy témával, egy enyhe ér pattant el az agyamba, de megőrizve hidegvérem mutattam rá az előttem lévő kemény kötéses, vastag könyvekre.   - Jobb jegyet szeretne Miss. Hannigan? Válasszon ki egy kor részletet, egy kupacot ezek közül és készítsen nekem belőle jövő hétre egy szép kis prezentációs beszámolót, és ha meg leszek elégedve vele, akkor kap egy szép kis jegyecskét. Próbáltam nem fogcsikorgatva mosolyogni rá. Mindenki egyelő szívem, ha jobb jegyet akarsz dolgozz meg érte.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 07.11.16 19:23


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

- S
zívat... - Bukott ki belőlem a keserű felismerés. Most komolyan, miért csinálja ezt velem? Tuti szívat. Direkt. Legalább egyikünk jól szórakozik, csak mert az asztal másik oldalán állhat, hmm, néhány napja még simán csak Ben volt, most pedig már Mr. Price. chh ha rajta áll vagy bukik a dolog az az érzésem, hogy ez sem az én évem lesz, vagyis ami a jegyeimet illeti. Édes istenem, sosem hittem volna, hogy valaha visszasírom még a vén csoroszlyát, ki nem állhattam a vén hárpiát, de az utálat legalább kölcsönös volt, és mivel biztos voltam benne, hogy Ő sem akarna még egy évvel többet szenvedni a jelenlétemtől mindkettőnk számára világos volt, hogy nem fog megvágni, így nem is kellett túlságosan megerőltetnem magam nem mintha szándékomban is állt volna, csak na. Most sem különösebben lelkesedem a gondolattól, inkább csak rettenetesen bosszant az egész, legszívesebben na és persze, ha máshol lennék most úgy a képébe olvasnék, hogy nem az én hibám, hogy akkor este nem húzott meg, ahogy az sem, hogy, de szeretett volna, ráadásként pedig akkor valahogy nem izgatta annyira, hogy mennyi az annyi nálam években, most pedig ez a bosszú? Szívat? Komolyan? Ennyire nem lehet aljas? Bár ez nem is aljas, inkább a szánalmas kifejezés jut róla eszembe. Az élet iróniája pedig, hogy ebben a harci helyzetben egyelőre sehogyan sem kerülhetek felülre, szóval csesszem meg! - Vagyis komolyan mondja. - Tényleg szívat. Okkééé, nem áshatnám inkább el magam, már most nekifognék, ha lehet, abba tuti jobb lennék, általában egész jól vágom a fát magam alatt, szemléltetésképp mint például most is. Úgy is kezdhette volna, hogy hétfőtől tanár a gimiben, tuti nem mászom rá, vagy mégis? Áh, már mindegy.
- Szóval át kellene rágnom magam ezen az egészen? - Mutattam rá az asztalon lévő könyvkupacra. Eret vágok, még mintát is rajzolok ki belőle, komolyan mondom, de ez az egész már magában egy érvágás. Hát mindjárt kiakadok, összvissz nem tanultam még soha ennyit töriből, nem hiszem el, most tényleg nem tudott volna várni még egy félévet? Most muszáj éppen engem túráztatni?

 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 20.11.16 16:06

Ben & Saige


J

elenleg kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy ki hányast akar, különben is, aki jó jegyet akar tegyen érte, egy bájos vigyor, és az, hogy a hátsómba bújik nem fog segíteni neki abban amit a naplóban látok, nincs jó jegy szép mosolyért és nyalizásért, és nem érdekel milyen sütikét süt anyukád, nagymamád, szomszédod, és a helyi gyümölcs és zöldségtermelők egyesülete által legszebb és jobb almának titulált valamit sem kérném, köszönöm. Hogy mit kérek? Tessék leülni és melegíteni a széket, szívesen adok hozzá olvasni valót, abból egy szép kis prezentációt, hogy lássam, hogy akarja és megérdemli azt, amire oly hőn vágyik, nos az, hogy mi kell a felvételihez, az már engem teljes mértékben hidegen hagy, tőlem csak annyit kapsz amennyit megérdemelsz. Lógni nem érdemes, bizonyos számú hiányzás után nem engedem meg, hogy félévi vizsgán részt vegyen, magyarul buktad az egészet és találkozunk jövőre. Visszarogytam a székemre és elmélyülve jegyzeteltem ki tovább az anyagot, amit össze kell nekik állítanom, van, aki nem való tanárnak, ez tény és való, de van, aki meg sem próbálja, tudom, hogy nem illik idősekre csúnyát mondani, de ez amit itt leprodukált nem tanárhoz méltó, ez egy nagy rakás szemét semmi más, és akkor még tökéletesen és szépen fogalmaztam. Saige mondatára kaptam fel a fejem. - Parancsol? Sandítottam rá, és remélem, hogy rosszul hallottam az iménti megnyilvánulását, itt és most épp a tanára vagyok, nem a pasi aki ha tehetné simán megdöntené. - Vagy úgy, nos, nem, nem szívatom, kisebb problémám is nagyobb a maga jegybeli óhajainál. Vettem egy mély levegőt, és lassan kifújva, próbáltam visszafogni a belőlem feltörő állatot, és egy kicsit kedvesebbre fogni a figurát, mégis csak egy diák, és nem akarom, már mos elveszíteni az állásom, ezt az élményt egyelőre kihagynám. - Vagy, az esetleg az, de az utolsót nem ajánlom, elég nehéz anyag, majd azon inkább én rágom át magam a félévi dolgozatra. Nyugodtan választhat témát. De igaza van, egy hét kevés erre itt mind. Legyen kettő. Mosolyogtam a tőlem telhető legbájosabban. Ez egy érdekes élmény lesz, én már látom előre.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 30.08.17 22:56


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

F
rancba! Világos, felfogtam, minden világos, mire ennek az egésznek a végére jutok, eltelik három év, négyszer elunom az életem, ötször meghalok és hatszor eltemetnek. Eskü szívat, vagy ez valamiféle beteges hajlam? Értem én. Szívat, mert megteheti, de na, ez azért már szemétség, csak azért, mert jó pasi, plusz kis híján a bugyim is leesett tőle nem is olyan régen, ez még nem jogosítja fel, hogy szemétkedjen, főleg mert az nekem sokkal jobban áll és gyűlölök az áldozat szerepében lenni, mert az azt jelenti, hogy nem kapom meg, amit akarok. Valahogy nem megy ez nekem, most pedig komolyan még azt is elvárja tőlem, hogy leüljek és ezt az egészet bevágjam, csak mert Mr. Price-nak ahhoz van kedve, fenébe az egésszel.
Hisztis leszek, komolyan! Ez mégis hány oldal lehet? Túl sok. Erre a fél életem is kevés lesz, nem egy hét. Gyűlölöm!
Esetleg külön korrepetálás? Esélytelen, ugye? Fenébe az egésszel! Ennél még az a vén elviselhetetlen satrafa is jobb volt. Mondjuk nem volt ilyen jóképű, de legalább annyira utált minket, hogy ne akarjon következő évben is látni, szívesség volt mindenkinek. Erre jön helyette egy halál cuki pasi, halál édes, és, és, és... báh! Komolyaaaan, miééért? Agnes, hogy botlottál volna meg a lépcsőn!
Jól van! Ha harc, hát legyen harc! - Meglesz. Nem éri csalódás. Viszlát Mr. Price!  - Felragasztva legangyalibb, legártatlanabb ábrázatom kaptam fel a könyveket az asztalról, és riszáltam ki a fenekem az osztályteremből, kb.olyan arckifejezéssel söpörtem végig dühömben a folyosón, hogy mindenkit megölök! Saige most határozottan sétálna el az első kukáig, ehelyett Saige most megpróbálja nem meggyilkolni szemmel az irodalomtanárnőt!

 ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Price
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 10.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 28.09.17 20:49

Ben & Saige


P

ppffff, hát ez a nap is eljött... Valahogy reménykedtem, hogy a folyosóra kifüggesztett közlemény, miszerint "Jótékonysági jelmezbál pénteken!", csak a diákoknak szól. Hát a francokat, szembe jött a tanáriban is, pedig én csak békében akartam meginni egy bögre kávét... E helyett egy kolléganőm pattant, szó szerint pattant, oda mellém az imént említett cetlikével a kezében, azzal a mondattal, hogy ugye jössz? Várjunk csak... Ez nekünk is kötelező? Szívatsz? Milyen iskola az ahol nem csak a kölyköknek kell nevetségesen kinéznie?  Nem értek egyet ezzel az egyenrangúsággal, hol a panaszkönyv?! Halkan morogtam egy igent, és duzzogva kortyoltam tovább a kávém. Most szeretnék én is hisztis kisgyerek lenni, hogy nem akaroooom. De tényleg nem akarom ezzel elb@szni a péntek estém... Próbálkoztam behízelegni magam az igazgatónál, de teljesen felesleges volt minden próbálkozásom, ez a szülőknek, a diákoknak és a tanároknak egyaránt szól, fontosak a támogatók és bla bla bla. És persze ugye milyen jó móka jelmezbe öltözni? Csak az én hátamon állt fel a szőr? Mondjátok, hogy nem... Szemet forgatva ugyan de kénytelen vagyok megjelenni ezen a rohadt eseményen. Na jó, hozzuk össze a kellemeset a hasznossal, hogy minél kevesebb felesleges göncöt kelljen magamra aggatni, őrizzük az eleganciát, nem  vagyok én cirkuszi bohóc... Egy elegáns öltöny, palást, amit mondjuk nem értek, de filmben így volt én pedig őrizném a hitelességet, és egy fél maszk. Kész is az operaház fantomja, egészen tűrhetően festek, még akkor is ha jelmezbe kellett bújnom. Ironikus választás, nemde? Pezsgő? Komoly? Itt még gyerekek is vannak... Ja, hogy ti azt hiszitek majd ők üdítőt fognak inni, meg alkohol mentes pezsgőt, persze... Most komolyan? Hol élnek ezek? Fejfájást okoz a naivitásuk, és, hogy azt hiszik, majd egy maréknyi tanár éberen tud figyelni egy seregnyi diákot, jegyzem meg úgy, hogy hivatalosan miénk az alkohol. Értem én... Vagy mi nem, most mi van? Komolyan nem értem, ezt mi alapján tervezték meg, de azt hiszem cserélni kéne a marketingest...  
Click me


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Saige Hannigan
Hozzászólások száma :
15
Csatlakozás dátuma :
2016. Jan. 13.TémanyitásTárgy: Re: Gimnázium 05.10.17 14:47


Time keeps rolling on, I need my absolution
Ben & Saige

"J
ótékonysági jelmezbál pénteken! Diákoknak megjelenni kötelező, alkoholjellegű italok fogyasztása szigorúan tilos! " - Na persze. Ezeknek komolyan nincs jobb dolguk? - Szándékomban állt a lehető legnagyobb ívben elkerülni az egészet, de valószínűleg túl hangosan gondolkodtam, vagy netalán csak észre kellett volna vennem a mindvégig a hátam mögött álló minden lében kanál szociológia tanárt, hát ezt nem hiszem el, ez komolyan mindenütt ott van, idén komolyan mindenki engem akar szívatni? - Tanár úr... - S már készültem is volna udvariasan elsétálni mellette, hát nem jött össze. Khm, az előbbi egy költői kérdés volt, nem gondoltam komolyan, nem kell rá válaszolni. - Miss Hannigan, amennyiben azt tervezi, hogy nem óhajt részt venni a rendezvényen, sajnálatos módon attól tartok, hogy nem adhatom meg önnek év végén a kívánt jobb eredményt. További szép napot! - Mivaaan? Ez belém lát? Kedvem lett volna utánafordulni és közölni vele, hogy azt kívánom, bár rohadna meg, de végül féken tudtam tartani a nyelvem. Oké, akkor álarcos bál. Hmm, ahol mindenki valamilyen álarcban lesz? Ki hitte volna, hogy ilyen hamar alkalmam lesz ismét feszegetni a határokat. Bár egészen jól állok azzal a fránya beszámolóval, de ez engem cseppet sem érdekel, eddig sem érdekelt, mindössze nem volt más választásom, mint kompromisszumra jutni Mr. Price-al... Engem egy másik történet jobban érdekel annál, mint amit Mr. Price szajkóz minden áron. Kit érdekel mi volt több száz éve? A kutyát se, nem igaz? Vagyis ha, az kell, hogy elérjem, amit akarok, akkor engem fog... Már csak a stílus végett is emeltem el egy pohár pezsgőt, ahogy beléptem a díszterembe, amit aztán egy hajtásra ki is ittam, uhh, ez pont olyan, mint amit vártam, szörnyű. Tuti megromlott benne valami. Egy roppant elbűvölő mosollyal intettem Mr Parker-nek, hogy fordulna fel, aki nem túl távol a bejárattól üdvözölte az érkezőket, gondolom megvannak a hozzám hasonló áldozatai, nagy valószínűséggel, komplett lelki terror ez az alak. Áh, na végre! Megpillantva Ben-t valahol a tömegben, siettem utána. Elnézést, bocsánat, takarodj mááár! - Szép estét, Price, igazán... fess ma! - Nem zavartatva magam igazítottam meg a palástját. - Mondhatni hátborzongatóan. - Hát igen, az Ő jelenlétében már valamivel nehezebb féken tartani a nyelvem.

KLIKK


 ©️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Gimnázium

Vissza az elejére Go down

Gimnázium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához