welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hard Rock Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 08.03.12 8:13

- Na jó, nem akarom, hogy egyből megharagudj rám.- mosolyodtam el majd csak egy dolog ugrott be.- Nos a tv- ben párszor lehetett látni, de sajnos egy évig nem tudtam mutatkozni, mert úgy mond..... "szabadságon" voltam.
Ezek után belekortyoltam a kávémba ami meglepően még mindig egész kellemesen meleg volt. Bár sokat szeretek beszélni, de gyorsan kiszárad a torkom ezért az utolsó mondatot már kissé rekedtesebben mondtam.
- Valahogy így van.- mondtam miközben beleszívtam a bagóba.
Na igen. Számomra kissé nagyon lehetetlen, hogy leszokjak. Ahogy a lusta emberek mondják:"Még ráérek leszokni". Na, persze!
- Jaj ne! Megtudtad a hétpecsétes titkomat!- mondtam mosolyogva majd hozzátettem.- Igen van egy húgom.
Na eljött a bemutatkozás ideje. Nyújtom a kezem majd megfogom a kezét.
- Shawn vagyok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.03.12 0:56

A már megszokott éberségemmel figyeltem. Hisz mindig muszáj ébernek lennem, talán ez a szakmám egyik hátul ütője, hogy még akkor is az vagyok, mikor nem akarok ez lenni. Talán már berögződés ez nálam.
- Nyugi nem vagyok az a haragtartó fajta. - Sosem voltam képes bárkire is napokig vagy akár hetekig haragudni, egyrészt, mert nem állna jól a duzzogás, másrészt, pedig túl rövid az élet, hogy haragudjak bárkire is.
- Nem hiszem, hogy a tv-ben láthattalak volna. - Számomra túl butító és mivel kevés szabadidőm van ezért hasznosabb elfoglaltságokat keresek.
- Nálad a szabadság börtönt vagy elvonót jelent? - Mindig is kíváncsi alkat voltam, ezt most is bebizonyítottam. Talán ennyi ismeretség után túlságosan is tolakodónak fogja venni... de hát mikor ilyen kíváncsi vagyok. Jobban bele gondolva, mintha rémlene valami, de annyi emberrel volt már dolgom, hogy kész csoda lenne, ha mindet megjegyezném.
- Szerintem ez közel sem a legnagyobb titkod volt. - Mondtam, majd halvány mosolyra húzódott a szám. Bele szívtam a cigarettámba még egy utolsót és elnyomtam az asztalon lévő hamutálba.
- Valahonnan ismerős ez a név. - Csupán ennyit mondtam, majd vissza húztam kezemet, hogy ismét bele kortyoljak kávémba. Közben kémlelő szemeimmel figyeltem minden egyes mozdulatát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.03.12 8:02

- Megnyugodtam.- vigyorodtam el majd elnyomtam a cigimet és újra beleittam a kávémba.
Egy pillanatra eltűnt a mosoly az arcomról, de nagyon hamar visszatért.
- Na, jó látom ezt már nem úszom meg élve.- mondtam majd sóhajtottam egyet.- Beismerem börtönbe voltam és beismerem a saját hülyeségem miatt. De annyi bizonyos, hogy nem drogozok ezért soha nem voltam elvonón.
Miután ezt elmondtam szorosan összehúztam a szám majd idegesen megvakartam az orrom tövét.
- Pedig nem is hinnéd mekkora titok.- mondtam mosolyogva.
- Hát Amerikába legalább húszezer Shawn él, de lehet hogy már találkoztunk. Amúgy névre nem, de arcra te is nagyon ismerős vagy.- mosolyodtam el.
Az utolsó korty kávét is megittam, majd a közeledő pincérnek szóltam.
- Elnézést, hölgyem.
Természetesen ugyanaz a punk pincér volt.
- Igen?- kérdezte cseppet sem érdeklődő hangon.
- Tudna hozni még egy csésze kávét?
- Persze.- mondta majd elrobogott.
Visszafordultam az asztalhoz majd halkan, csak úgy megjegyzés kép hozzátettem.
- Jó veled beszélgetni, gyere máskor is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 10.03.12 6:43

Valami halk csattanás csapta meg a fülemet, mint ha egy poharat törtek volna szét, egy pillanatra hátra pillantottam, de semmit sem láttam. Talán csak képzelődtem, bár ki tudja...
- Hm, akkor már mindent értek és világos is, hogy honnan ismerlek. - Miután fény derült az igazságra valamiféle furcsa érzésem támad, olyan, mint ha feszélyezve lennék. Hisz nem szokásom volt elítéltekkel kávézgatni, mivel sokan nem szívlelnek különösebben, amit meg is értek. De akkor is... olyan különösnek találom az egészet. Talán megint a sors furcsa fintora játszadozik velem, hisz nincs kizárva. Mindenre gondoltam csak arra nem, hogy szabadnapomon össze futok egy régi "ismerőssel".
- Vagyis csak titok volt. - Halványan elmosolyodok. Közben tovább méregetem, persze nem túl feltűnően. Próbálok vissza emlékezni, bár csak futólag volt szerencsém a börtön falai között látni.
- Biztosan, hogy találkoztunk. - Ismét elmosolyodok, de nem akarom annyira feszegetni, hogy honnan is. Talán kínos lenne számára a helyzet, ha még nem jött volna rá magától is. De lehet, hogy így civil ruhában fel sem ismert, már csak ebben reménykedek.
- Mármint velem? - Meglepődve néztem rá. Valahogy eddig elvesztem gondolataimba és nem figyeltem kellőképpen Shawn-re.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 10.03.12 14:47

Felfigyeltem egy pillanatra a csörömpölős- csattanós hangra. Elejtettek egy poharat. Nem volt túl érdekes így visszafordultam Florahoz.
- Akkor most már azt hiszem, te is ismerő vagy nekem. De annyit mondhatok, hogy nem vagyok veszélyes senkire, szóval nem kell parázni.- mondtam mosolyogva.
- Hát már csak volt.- vigyorodtam el.
Mikor ezt kimondtam odajött a pincérnő egy csésze kávéval a kezében.
- Köszönöm.- mondtam majd belekortyoltam.
Kissé hideg volt, de ez most cseppet sem zavart. Figyelmesen hallgattam Flora szavait.
- Várj egy pillanatot.- mondtam majd jobban elkezdtem kémlelni az arcát és úgy fél perc után széles mosoly ült ki az arcomra.
- Most már tudom ki vagy. Jól emlékszem.
- Ja, nem neked szólt. Tudod ez amolyan megjegyzés. Mivel a pincérnő nagyon szótlan volt ezért mondtam megjegyzés kép, hogy:"jó veled beszélgetni, gyere holnap is." Irónia.- magyaráztam.
Na, igen azért az ilyet tudom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 13.03.12 4:04

Akaratlanul is elmosolyodok azon, amit mond. Úgy látszik még nem is sejti, hogy kivel van dolga. Talán nem vagyok nagydarab, de erősnek erős vagy, szóval inkább én vagyok kettőnk között az, aki veszélyesnek mondható.
- Nem látszik rajtam, hogy milyen nyugodt vagyok? - Sejtelmesen elmosolyodok, miközben megszólalok. Még, hogy én parázok? Ennél sokkal több kell ennél.
- Megnyugtatlak, kettőnk között én vagyok, aki bárkire is veszélyes lehet. - Bár alapjáraton egészen nyugodt természetűnek mondanám magam, de nálam is eljön az a pont, mikor kifordulok saját magamból. Persze nem gyakran történik meg és elég ritka, mikor valaki úgy ki tud idegeni, hogy szemtanúja legyen egy Flora féle idegbajnak.
- Hm, valóban tudod, hogy ki vagyok? - Kissé zavarba ejtő volt, hogy ennyire méregetett, de illene hozzá szoknom, hisz a rácsok mögött az elítéltek nap, mint nap ezt teszik. De akkor is ehhez túl szemérmes vagyok. Különös, ha tényleg tudja, hogy ki is vagyok valójában, hogy még nem hagyott ott. Azt hiszem fordított esetben nem akarnék egy börtönőrrel csevegni.
- Áh, így már világos. - Az tény, hogy a pincérnő se túl beszédes, se kedves, de hát lehet, hogy nincs valami túl jó napja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 13.03.12 6:43

- Dehogynem csak gondoltam szólok.- vigyorodtam el.
Na, jó ez nagyon sz@r szöveg volt. Öcsém ez égő, de nagyon.
- Hát elhiszem, mivel én nem vagyok valami nagy bunyós. Sőt egyáltalán nem vagyok az. Csak ha kell akkor védem meg magam.- mondtam egy zavart mosollyal az arcomon.
- Igen, határozottan emlékszem.- mondtam. Immár nem méregettem hanem normálisan csak néztem rá.
- Bár biztos nem tehet a rossz kedvéről.- mondtam vállamat megvonva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 14.03.12 6:43

Bevallom fogalmam sincs, hogy miért, de egyre jobban feszélyezve érzem magam a társaságában. Talán csak azért, mert nem szokásom emberek közé menni, kivéve a rabok közé, de azok egészen más kategóriába vannak sorolva nálam.
- Oh, ebben az esetben ez rendes tőled. - Egyre jobban kezdem érzseni, hogy zavarba jövök, bár fogalmam sincs, hogy mitől. Eddig nem voltam zavarban és nem is akarok abban lenni, csak reménykedek benne, hogy nem pirultam már el így is.
- Én sem vagyok valami nagy bunyós, de vannak olyan helyzetek, ahol annak kell lennem. - Ezt nevezném szakmai ártalomnak. Volt már olyanra is példa mikor kissé ideges lettem és egy rám támadó elítéltnek eltörtem a kezét, pusztán véletlenből.
- Megosztanád velem is a fejleményeket? - Kissé idegesen bele harapok alsó ajkamba. Nem lehet igaz, hogy nem átkozott már le, ha valójában rájött, hogy honnan is ismerhet. Egyenlőre hatalmas szemekkel nézek rá, és próbálom leplezni meglepettségemet.
- Talán nekem is rossz kedvem lenne, ha itt kellene dolgoznom. - Csak egy pillanatig vettem le Shawn-ról szempáromat, amíg végig néztem a körülöttünk ülő személyeken, akik nem túl kedvesek. Nem is csodálom, hogy a pincérnőnek morgós kedve van.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 14.03.12 19:24

Kicsit zavarva érzem magam, hisz nem mostanában beszéltem olyan sokat. A szokásos zavaró bizsergést érzem a tarkómban ám próbálok nem foglalkozni vele.
- Nincs mit.- motyogom. Mi a fene történik velem?! Máskor olyan könnyen tudok beszélgetni mint az állat most meg alig jutok szavakhoz és érzem, hogy arcom mintha kezdene melegedni. Jézus, asszem el fogok pirulni. Á, ez gáz!
- Tényleg? Pedig könnyen kinéztem volna belőled, hogy simán megvéded magad.- mosolyodtam el.
- Nos annyi megmaradt bennem, hogy volt egy szimpatikus női őr aki mindig kicsit megböködte az oldalam mikor reggel felkeltettek. De semmi rossz nem ugrik be.- mondtam egy mondhatni biztató mosollyal.
- Nos ezzel nem vagy egyedül főleg, hogy mennyi bunkó él ezen a földön.- mondtam miközben fejcsóválva néztem a nőt akit éppen most szidtak le mert egy férfi meglökte és ki is öntötte a kávéját.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 16.03.12 8:55

Különös, hogy a rácsok mögött mennyire természetesen érzem magam és most, hogy nem ott vagyok szinte feszélyezve érzem magam. Talán csak a tudat miatt. Talán csak szakmai ártalom, de olykor én is úgy érzem, hogy végre kiszabadultam onnan, pedig sosem voltam bezárva.
- Igen, az egy dolog, hogy meg tudom védeni magam. - Nem vagyok az erőszak híve, de ha nincs más választásom, akkor biztosan nem fogom hagyni magam csak úgy. Nem mellékesen ezek a helyzetek ideálisak arra, hogy levezessem a bennem tomboló agressziót.
- Áh lebuktam. - Könyökömmel az asztalra támaszkodok és bele temetem tenyereimbe arcomat. Eléggé kínosnak érzem most ezt az egész helyzetet. Felsóhajtottam, majd elvettem arcom elől kezeimet.
- Hát, amit azt illeti elég sok bunkó él a földön. - Nap mint nap szerencsém van találkozni ostoba teremtményekkel. De már lassan kezdek hozzá szokni. Vetek egy félénk pillantást Shawn-ra, majd kis hezitálás után megszólalok.
- Amúgy, mikor jöttél rá, hogy börtönőr vagyok, vagy már ez elejétől tudtad? - Kíváncsi szemekkel meredek rá. Valahogy egyre különösebbnek érzem az egész helyzetet, vagy talán eddig is elég különös volt, csak nem vettem észre.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 16.03.12 9:35

- Nos nem is nézném ki belőled, hogy olyan elkényesztetett csitri lennél akinek semmi agya nincs.- mosolyodtam el. Ezt persze a két asztallal ülő szilikon, cicababa meghallotta és elég sértődött arcot vágott.
- Jaj, ugyan már! Nem gáz, ha emlékszem egy őrre. Nem legjobb az arc memóriám és mégis emlékszem rád!- mondtam kicsit bíztatóan.
- Na ebben nem tudok kifogást találni. Sajnos igaz.- mondtam majd a cigidobozt betettem a zsebembe.
- Nos, hogy őszinte legyek amikor bejöttél nagyon ismerősnek tűntél ezért kezdeményeztem a beszélgetést, viszont amikor azt mondtad, hogy én is ismerős vagyok egy mosoly jelent meg az arcomon amiről felismertelek.- mondtam.
N jó ez rohadt nyálas szöveg, de sajna tényleg arról a mosolyról ismertem fel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 20.03.12 11:39

Megdöbbent arccal nézek rá, hisz eléggé meglepett kijelentésével. Egyszerűen azt hittem, hogy rosszabb véleménnyel van rólam. De valahogy megkönnyebbült lettem ezek után.
- Köszönöm, ezt most bóknak veszem. - Majd halványan elmosolyodok. Valahogy úgy érzem, hogy ez egy burkolt bók volt tőle. Egyenlőre még nem tudom eldönteni, hogy ennek most örülnöm kellene-e vagy sem.
- Talán jobb lenne, ha nem emlékeznél rám. - Legszívesebben most valahonnan előkerítenék egy ásót és jó mélyre elásnám magam. Néha elég kínos helyzetekbe kerülök a munkám miatt és ilyenkor eléggé megbánom, hogy börtönőrként dolgozok. Ennek ellenére, remélem, hogy ez csak nekem ennyire kínos. Következő kijelentésére nem szóltam semmit, hisz úgy éreztem, hogy azt a témát már eléggé kibeszéltük. Csupán még mindig meglepett arccal nézem és hallgatom, amit mond.
- Oh értem. És benned nincs semmi bosszúvágy irántam? - Alig, hogy rákérdeztem nem bírtam ki és halkan felnevettem. Gyakran fenyegetnek meg az elítéltek, hogy ha kikerülnek, akkor majd megkeresnek, ezért is vagyok mindig éber. Eléggé kíváncsi vagyok, hogy tettem-e olyant, amiért Shawn dühös lehet rám.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 20.03.12 13:44

Nagyot nyeltem, mivel biztos voltam, hogy valami hülyeséget mondtam.
- Miért lenne baj ha emlékszek rád?- kérdeztem kissé kíváncsian bár volt egy olyan érzésem, hogy inkább nem kéne tudnom.
Bár tudom semmi olyat nem mondtam amit cikinek éreztem volna ám most kissé kínosan éreztem magam. Elég hülye érzés és egyre inkább kissé, hogy is mondjam.... talán kissé ijedt lettem, bár ez durva szó.
- Bosszúvágy? Miért lenne bosszúvágyam? Tudom kissé értelmetlen, hogy egyáltalán nem vagyok dühös ám nem vagyok haragtartó.- mosolyodtam el.
Fogadni mernék, hogy Flora biztos csodálkozni fog ám annyit mondhatok, hogy ez a lány még biztos tartogat meglepetést szóval az se kizárt, hogy nem lepődik meg.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 20.03.12 15:51

Nem megszokott, hogy ilyen szituációba kerülök, pontosabban egy asztalnál kávézgatok egy volt elítéltél. Nem hittem volna, hogy ilyenre valamikor is sok kerül, de úgy látszik a sors furcsa játékot űz velem.
- Mert így már alkottál rólam egy véleményt. Jobb lett volna új lapokkal kezdeni. - Igazából bele sem merek gondolni, hogy milyen véleménnyel vélekedhet rólam. Talán nem én vagyok a legjobb élmény az életében, főleg, hogy ha rám gondol, mindig a börtön juthat eszébe. De ami még mindig nem hagy nyugodni, hogy tudja, hogy őr vagyok és emlékszik is rám és még is ilyen kedves hozzám. Talán nem volt szerencséje bent jobban megismerni. Mert már volt komolyabb összetűzésem pár elítéltek, de úgy látszik Shawn-t megkíméltem.
- Tudod a férfi elítéltek nehezen bírják, hogy egy nő parancsolgat nekik. Az évek során már párszor megzsaroltak, de még mindig itt vagyok és élek. - Akaratlanul is elnevetem magam. Ez az egész olyan vicces számomra. Mindig van oly, aki megzsarol, de soha sem tapasztaltam meg a következményeit. Egyébként is nem az a félős fajta nő vagyok, mert ha így lenne, akkor már rég más munkát néztem volna magamnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 21.03.12 6:45

- Nem is tudom. Semmi rosszat nem tettél velem, szóval nem alkottam rólad véleményt.- mondtam miután megvontam a vállam.
Tényleg nem tudok rá megharagudni, hisz egyszer-kétszer találkoztam vele és akkor is a legtöbbször csak reggel láttam mikor felébresztett vagy a reggelinél.
- Hogy őszinte legyek én nem látom értelmét, hogy gonosz tetteket hajtsak végre.- sóhajtottam.
Tényleg nem lenne értelme valakire rátámadni azért mert a múltban néhányszor kicsit szemétkedett vele. Én inkább nem foglalkozok vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 23.03.12 3:23

Talán az arcomra van írva, vagy kellőképpen látszik rajtam, hogy nem vagyok az a társasági lény, hisz nem sok időm van a munkám mellett bárhova is eljárni. Mikor vége a munkaidőmnek nem vágyok másra csak egy forró fürdőre és a puha ágyamra. Bár ahhoz hozzá szoktam, hogy a börtönben férfiak vesznek körül, de az még is csak más, ott nem jövök zavarba. Mondjuk most túlságosan is zavarban érzem magam, csak reménykedni tudok benne, hogy arcomon még nem jelent meg pír, mert abban az esetben elég kellemetlenül érezném magam és nem akarom beszélgetőpartneremet is hasonló helyzetbe hozni.
- Akkor úgy látszik nincs minden veszve. - Akaratlanul is egy halvány mosoly jelenik meg arcomon. Azon meg sem lepődök, hogy nem tettem vele semmi rosszat, hisz nem szokásom másokat ok nélkül bántalmazni, azért én sem vagyok szörnyeteg és nálam az elítéltek is embereknek számítanak.
- Szóval, akkor se megkéselni, sem elrabolni nem fogsz? - Hatalmas szemekkel meredek rá. Megpróbálok komolynak látszani, de elnevetem magamat. Nem nézném ki belőle, hogy hajlamos lenne az ilyenekre, bár sok mindenkiben ott van a rossz, de olykor túl naiv, vagy elfogult vagyok, ahhoz, hogy észre vegyem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 27.04.12 2:23

Játék fagyasztva, szabad játéktér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 07.05.12 21:34

Jeffrey Kyle részére

Zavartalanul ücsörögtem épp az iskola lépcsőin és azon tanakodtam, meddig mehet még ez így. Végül is, lógtam, ráadásul napjában többször. Gyűlöltem a hétfőket világ életemben és ez máig sem változott. Hétfőn minden tanár óvakodott tőlem, mert előfordult, hogy teeeljesen véletlenül ragasztót kentem a székre, meglazítottam annak lábát, vagy szimplán egy vödör csokoládészirupot erősítettem az ajtó fölé, ami aztán a kedves tanárok nyakában landolt. Imádnak szerintem, de tényleg. Na jó, ha ők nincsenek is odáig meg vissza értem, akkor ott vannak a többiek. Egy nyomorult kockának tartanak, aki folyton a World of Warcraft és a Call of Duty világában lézeng, de ettől függetlenül bírják a képemet, mert nem félek senkitől és semmitől. Ugyan már, egy kis figyelmeztetés... ugyan már, egy kis intő... ugyan már, egy kicsapás... Oké, utóbbi még nem történt meg és nem is igazán szeretném, ha megtörténne, de nem rázna meg a dolog. Főleg azért, mert soha semmilyen körülmények közt nem eshet bántódásom a nagy világban. Vannak kapcsolataim és vannak barátaim, akik segítenének akár a pénzről, akár egy lakásról lenne szó. Kétségtelenül szeretnek és ragaszkodnak hozzám.
Elnyomtam a cigicsikket a járda peremén, majd felálltam és kinyújtóztattam elgémberedett tagjaimat. Jó idő volt, a Nap korongja bevilágította az eget és harciasan tűzött retinámba. Felkaptam magam mellől a műanyag üveget, amiben átlátszó folyadék volt és természetesen NEM víz. Vodka és eddig még soha nem kérdeztek rá, mit tárolok a flakonomban. Ha meg mégis, hát hazudtam, viszont olyan bátrak, hogy felbontsák és beleszimatoljanak, eddig még nem voltak. Viccesek tudtak lenni a nevelők, mikor a megaláztatástól rettegtek. Vagy éppenséggel tőlem.
Úgy döntöttem, hogy az utolsó óra végét nem várom meg, hanem lelépek és elviharzom a Hard Rockba. Imádtam azt a helyet a capuccino miatt. Egyszerűen Isteni és nem tudok leszokni róla. Habár, sosem kedveltem a kávékészítményeket, sőt még az attól mentes forró csokoládét sem, na de ez... Kihagyhatatlan és páratlan, talán az egész világon. Nem vagyok gördeszka őrült, még csak korit sem húztam soha a lábamra, ezért maradt a bmx, amire felpattantam és eltekertem az üzletig, ami körülbelül tíz percre volt a sulinktól.
Mikor odaértem leszálltam a bringámról, hozzácsatoltam a zárral egy lámpaoszlophoz és besétáltam a kávézóba, ahol nem sokan voltak. Sötétbarna tincseimbe túrtam idegesen, mintha csak rájöttem volna, hogy még sem kellett volna oda mennem, de végül a pulthoz sétáltam és kértem egy csésze capuccino-t. A szőke csaj készségesen elém tolta, én pedig biccentettem köszönésképp, végül fizettem. Kezembe fogva a csészét fordultam meg és akartam nagy sebbel-lobbal egy asztalhoz sietni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 04.08.12 2:35

Játék fagyasztva! Szabad játéktér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 04.08.12 17:39

Leonard Kruger

Egy hosszú műszak után, beülök a szokásos kávézóba, ahol Vegas legfinomabb kávéját lehet kapni. A pultoz érve megrendelem kávémat, pár másodpercig kell csak várnom, hiszen törzsvendégnek számítok, ezért protekcióm van. Fizettem majd kezemben a gőzölgő kávéval elindultam egy asztalhoz, ami eléggé elrejtett helyen van és ott képes vagyok nyugodtan gondolkozni. Ameddig várom, hogy hűljön a kávém, a történtek járnak újra és újra a fejemben. Legszívesebben már az első csóknál, amit kiprovokált, már akkor a fejemet vertem volna a falba. De a második az egészen más volt. Azt nem provokálta ki, csak úgy megtörtént és ami a legrosszabb, hogy vissza csókoltam és még élveztem is. Ez megrémít. Gondolataimban merülve nézek le kezemre, ahol még mindig ott virít a telefon száma. Esküszöm, megpróbáltam lemosni, de nem akart lejönni. Úgy hittem, hogy ha lemosom és nem gondolok többet rá, akkor örökre el bírom felejteni az ott történt dolgokat. Egy darabig őrlődtem magamban, miközben a kávét kortyolgattam és próbáltam magamat meggyőzni arról, hogy elment az eszem. De végül csak előkerül zsebemből telefonom. Amit kiteszek az asztalra és farkasszemet nézek vele. Fejemben próbálom össze vetni a pozitívumokat és a negatívumokat. De akkor igaza volt, hogy nem ítélhetem el csak így, végül is tényleg semmit sem tudok róla, csak azt hogy eléggé pofátlan tud lenni, de ez is egy közös tulajdonságunk. Végül mikor a józan eszem végképp felmondja a szolgálatot megragadom telefonomat és, ahelyett, hogy felhívnám, inkább egy sms-t küldök neki ezzel a szöveggel: "Kérlek ölj meg!" Ha még emlékszik a kis csevejünkre a börtönben, akkor tudni fogja, hogy ez mire vonatkozik. Innentől kezdve már csak várakoznom kell a válaszára, ami nem is biztos, hogy lesz. Még mindig nem hiszem el, hogy képes voltam elküldeni ezt az sms-t. De hát, aki nem mer az nem is nyerhet. Semmit sem veszíthetek egy újabb találkozással. Maximum megint egymásnak feszülünk, vagy akár jól is érezhessük magunkat egymás társaságában, semmi sem letehetetlen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.08.12 14:01

Egy hosszú nap után térek be a kávézóba. Ez volt közelebb és még sör is kapható és nem kell otthon egymagamban őrlődnöm arról, hogy mekkora egy barom voltam. Csak nem igazán tudom, hogy valóban bánnom vagy esetleg sajnálnom kellene-e a történteket. Még ha igen is a válasz akkor sem megy. Képtelen vagyok a sajnálkozásra... Bánni azt már tudom, még pedig azt, hogy ennyiben hagytam a dolgot. De mi mást tehetem volna? Most már minden rajta áll. Az ő kezében vagy is most a kezén van az irányítás. Rendelek egy hideg sört a pultnál azonnal fizetem is majd elvánszorgok az egyik eldugott kis asztalig az egyik sarokban. Ahol nincs annyi világítás így nem leszek egy feltűnő személyiség és amúgy sincs túl nagy kedvem a társalgáshoz. Tudom mire volna szükségem és az egyik már a kezemben van. Egy jó hideg sörre és egy jó menetre. De persze ahhoz ketten kellenének és nekem mostanság nem éppen mindegy.
Akaratlanul is egy nőre téved tekintetem. A szeme sarkából szemlélem... Olyan ismerősnek tűnik de nem vagyok olyan bolond, hogy meg is szólítsam és hülyét csináljak magamból. Az ma valahogy nem megy. Lemerültem az aksim. De bármibe le merném fogadni, hogy már találkoztunk, de ha tényleg így van akkor valamiképpen úgy is elárulja magát nekem pedig semmi mást nem kell tennem mint hogy figyelni őt. Nem túl feltűnően, de az most nem lesz nehéz.
Látom ahogy a telefonjával babrál és azt is, hogy az enyém éppen akkor kezd el jelezni mikor ő eltette a sajátját. Kíváncsian kapom a kezembe és olvasom a kapott üzenetet ami ma először csalt mosolyt az arcomra. Lám, lám, lám... Megvagy! Akár oda is mehetnék de már annyiszor megalázkodtam a kedvéért, hogy már szinte fáj. Inkább csak én is elkezdek írni a következő szöveggel a gondolataimból... " Kívánságod számomra parancs. Hogyan szeretnéd, hogy csináljam? "
Majd rányomok a küldés gombra és a szöveg eltűnik. Ennél többet szántam volna neki de úgy vélem egyszerre bőven elég. Veszíteni valóm... Ennél több már úgy sincs. Maximum még egyszer utoljára elküldhet a pokolba.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 07.08.12 4:48

Talán eddig még sosem voltam ennyire össze zavarodva és ez a tehetetlenség egyszerűen kikészít. A józan eszem azt kiabálja, hogy felejtsem el örökre, de viszont testem minden egyes porcikája vágyik a közelségére. Annyira arrogáns, de még is oly vonzó. Teljesen össze zavart. Eddig mindig tudtam, hogy mi a jó nekem és azt főleg, hogy mit akarok, de most már azt sem tudom, hogy mit szeretnék és abban sem vagyok biztos, hogy jó lenne-e hozzám. De ha nem próbálom meg, akkor nem is tudhatom meg. Bevallom kissé tartok attól, hogy mit fog ezek után reagálni a közeledésemre, hiszen eddig nem voltam vele túl kedves, sőt azt kell, hogy mondjam, nagyon aljasan bántam vele, de csak azért volt, hogy magamat védjem meg tőle. De már akkor úgy éreztem, hogy veszett ügyem van, mikor már másodszorra érezhettem ajka édes ízét. Az első csók még nem bírt számomra túl nagy jelenetőséggel, de az a második az egészen más volt. Testem abban a pillanatban önkívületi állapotba került. El sem hiszem, hogy tényleg hagytam, hogy megcsókoljon, de azon még jobban csodálkoztam, hogy nem képeltem fel miatta. Most pedig itt vagyok egyedül egy kávézóban, gondolataimba merülve és egy sms után, amiről még mindig nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet elküldeni. Maradék kávémat kortyolgatom, miközben kaptam egy sms-t. Bevallom meglepődtem, hiszen nem számítottam arra, hogy lesz rá válasz, de az még jobban megdöbbentett, hogy ilyen gyorsan írt vissza. Ismét a telefonomhoz nyúlok, hogy megnézzem, hogy mit is írt. Miután végig olvastam önelégülten elmosolyodok. Úgy látszik közel sincs annyi veszve, mint ahogy hittem. Egy sóhaj után rá megyek a válasz funkcióra, hogy vissza tudjak neki írni. Sms szövege: " Gyorsan és kíméletesen." Ment is a rövid, de annál célratörőbb válaszom számára. Még mindig nem akarom elhinni, hogy bele mentem az egészbe. Az órámra pillantok, kezd későre járni, tanácsos lenne, ha a kávé után megindulnék hazafelé, hiszen ha nem fogok egy taxit, akkor eléggé hosszadalmas séta vár rám.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 08.08.12 14:12

Ilyen nővel mint ő még nem volt doglom de még csak nem is találkoztam. Remélem mind ez nem csak az újdonság varázsa mert akkor számíthatok rá, hogy minimum meg nyuvaszt. De sokkal rosszabb dolgok is számításba jöhetnek szóval a lehető legrosszabbra is fel kell készülnöm. Azt már tudom, hogy ő nem az a fajta nő akivel lehet játszadozni és mikor meg unod csak úgy ott hagyod szó nélkül. Normális esetben sem biztos, hogy meg úszod épp bőrrel. Ezt most jól ki fogtam. Nem hiszem el, hogy bele másztam. De talán még jól is el sülhet a dolog. Én megteszek minden tőlem telhetőt és ha meg engedi akkor jól fogok vele bánni és ahogy meg ígértem soha sem fogok neki hazudni. Ha magamért nem is de másokért talán tehetek ezt-azt. Talán megtanul másképp tekinteni a férfiakra. De persze ezek csak szép remények és a jövő titka. Talán meg sem érdemlem csak én akarom annyira. Azt sem tudom igazándiból, hogy miért. De hagyom a dolgokat maguktól kibontakozni. A plázában nagyon is tetszett. Vissza kellene kapnom azt a nőt de már túl késő volna újra kezdeni?! Tiszta lappal? Tartok tőle semmi sem változna és a semminél már ez is több. Nem fogom még ezt is fel adni. A biztosat a bizonytalanért. Más esetben talán megtenném de most képtelen vagyok rá.
A telefonom kijelzőjét kezdem el figyelni és nem is kellett sokáig várnom a csodára. Kíváncsian olvasom a rövid kis üzenetet. Bevallom rosszabbra számítottam a történtek után, sokkal rosszabbra. Fel kapom az asztal lapról a telefont és pötyögni kezdek a billentyűzeten. Még pedig a következőt írom: " Attól tartok, hogy az nem fog menni. De mi lenne ha két asztallal odébb ülnél és mondjuk megbeszélnénk?"
Türelmetlenül nyomok rá a küldés gombra. Azt hiszem most mindent feltettem egy lapra. Vagy mindent vagy semmit. Én mindent akarok még apránként is kaphatom meg.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.08.12 3:35

Csak az tud járni a fejemben, hogy talán a harmadik találkozásunk sokkal jobb lesz, mint az előző kettő. Megpróbálok kedves lenni és főleg, nem ennyire elutasító, mint eddig ezt tettem. Ahogy jobban vissza gondolok, nagyon is ellenséges voltam és túl gyorsan hoztam azt a döntést róla, hogy ő is az olyan férfiak táborát népesítik, akik arról, híresek, hogy tipikus macsók. Meg lehet, hogy nem úgy tekint rám, mint egy újabb trófeával, amivel dicsekedni bír, hanem tényleg meg akar ismerni. De azon sem lepődnék meg, ha ezek után az ég világon semmit sem akarna tőlem, sőt szánt szándékkal minél messzebbről elkerülne. De nagyon is úgy fest a dolog, hogy még nem mondott le rólam, hiszen már az első üzenetemre is válaszolt és úgy hiszem nem kell túl sokat várnom, hogy a másodikra is fogjon. Nem hiszem el! Úgy érzem magam, mint egy tinilány, aki csak arra vár, hogy az a fiú írjon végre vissza neki, aki számára tetszik. Talán sokkal könnyebb lenne minden, ha még gyerekek lennénk, de nem. Mi már felnőttek vagyunk, ha néha nem is úgy viselkedünk. Mikor megkapom az annyira várt üzenetet türelmetlenkedve nézem meg. Azt hiszem egy pillanatra teljesen leblokkoltam. Ilyen válaszra nem is számítottam. Kellett nekem bele menni ebbe az egészbe, de nem bírtam a véremmel. Zsebembe csúsztatom telefonomat, miközben erőt veszek magamon, hogy felkeljek és oda sétáljak hozzá. Mikor megpillantom, akaratlanul is elmosolyodok. Oda lépek elé, de még egyáltalán nincs szándékomban helyet foglalni.
- Ugye még véletlen sem követtél? - Gyanakodva nézek rá. Persze ezt is betudhatnánk a sors furcsa fintorának, hogy pont véletlen ismét a törzshelyemen találkozunk.
- Na és megtudhatnám, hogy miért nem fog menni? - Pedig nem is kértem tőle túl nagy dolgot, csak azt, hogy gyorsan és kíméletesen legyen velem. De azt már nem tudhatom, hogy ezt ő, hogyan értelmezte. Nem igaz, még mindig nem tudom a nevét, így harmadik találkozásunkra sem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.08.12 22:41

Meg sem lepődöm a nem érkező üzeneten inkább csak kíváncsian ki várom a fejleményeket mert ezek után egész biztos, hogy lesz. Annyira azért már ismerem ha fogalmazhatok így, hogy tudjam, hogy ezt nem fogja csak úgy mindenféle szó nélkül hagyni és nem is tévedtem. Ezt már szeretem.
- Gondolkodj már! Még is hogyan követhettelek volna? - Meglepetten pislogok rá. Ez eddig a legnagyobb őrültség amit ma hallottam. Egyáltalán végig is gondolta mind azt amit mondott? Ugyan miért követném? Ez pedig a másik dolog. Nem vertem tábort a börtönhöz egy közel lévő helyen, hogy onnan figyelemmel kísérjem minden mozzanatát és minden egyes lépését követően utána slisszolhassak. Még így át gondolva is nevetséges.
- Tudok gyors lenni... és kíméletes is. De mindkettő egyben az már nem, tartok tőle. - Azt hiszem pillanatnyilag minden okom megvan rá, hogy egy széles vigyort villantsak előtte. Akár félreértettük egymást akár nem.
- Most ott fogsz ácsorogni vagy esetleg le is ülsz? - Mutatok a velem szemben elhelyezkedő székre... Majd rá nézek. Tudom már, hogy semmit sem tesz meggondolatlanul és ez így rendjén is van... azt hiszem.
- Vagy ne talán ki húzzam neked a széket? - Pimaszul rá mosolygok bár nem tudom vagyunk-e már azon a szinten, hogy ezt tehessem. De megkockáztatom. Már máskor is bejött.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café

Vissza az elejére Go down

Hard Rock Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához