welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Teg & Raina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Teg & Raina 14.01.13 12:14


- Kussolj már, Leo! - förmedtem rá, amikor már a harmadik nőies vinnyogás hagyta el a száját, és helyette is belekortyoltam a whisky-be. Fel nem fogtam, hogy lehetett ennyit szenvedni. Csak pár öltés, nem igaz, hogy nem tudja fasziként kibírni. Igaz, hogy helyes kis vértócsa keletkezett alatta a sebészeti gyorstalpalóm után, de ki a halált érdekelte, ha egyszer megmentettem azt a rohadt seggét?! Ezért még úgyis tartozik.

- Bazd meg, Rain! Az előbb vagdalták szét a hasam, te meg itt pöcsölsz velem! - akadt ki rám a bajszos ürge, mire vállat vontam, és véletlenül belemarkoltam a sebtől pár centire, ahol a hosszú és elég mély seb tátongott még percekkel ezelőtt. Örüljön, hogy nem remegett meg a kezem és az artériája is fickándozott még mindig. - Különben meg kössz. Azt hiszem, hogy Rhys le is tépte volna a fejem, ha őt hívom - eresztett meg egy mosolyt, ami sokkal fáradtabbnak látszott, mint azt eddig észrevettem rajta. A picsába. Ujjbegyeim a csuklójára simultak, csak hogy a pulzusát ellenőrizhessem, és rohadtul nem tetszett az, amit éreztem.

- Majd később körbenyalhatsz. Most gyere inkább - kidobtam a sikátorban álló konténerbe a véres gézlapokat, majd felsegítettem őt olyan óvatosan az utca kövezetéről, amennyire csak bírtam. A franc akart magának egy halottat, így is már eléggé tarka volt tőlük az életem. Vinnie elég nagy segítség volt a problémás emberek eltüntetésében már évek óta. Jobb ötlet híján, és mivel mindkettőnk lakása legalább egy órára volt innen, a legközelebbi nyugis helyet megkeresve, mint a lajhárok, a legközelebbi szálló felé kormányoztam az egyre nehezebben mozgó pasival együtt magamat is. Hogy én hogy utáltam ezt! De most mondja bárki is, hogy nem én vagyok Raina- Teréz Anya -Maddox! Nem mintha hittem volna valaha is ilyen hülyeségekben.

- Helló! Egy kétágyas szobát kérnék, de rohadt gyorsan! - a szokásos turista mosoly valahogy lemaradt az arcomról, ahogy Leo hasát igyekeztem egyben tartani. A recepciós, mintha sokkot kapott volna a két véres tagtól, akik ide csöppentek a semmiből, de jelenleg leszartam. Habogva, döbbenten nézett végig rajtunk. A kezeim és a felsőm bűzlött a ragacsos vértől, ahogy Leo összetákolt, félig eltakart felsőteste sem nyújtott valami szép látványt. - Jobb ma egy szoba, mint egy temetés! - sürgettem a fickót a lehető legszárazabban, aki megköszörülte a torkát, zavartan a telefonért is nyúlt, és remélve, hogy nem szarakodik, idegesen körbenéztem a hallban, hogy még hányan fognak minket cirkuszi statisztáknak nézni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 02.02.13 10:04

- Igen, ez jó. Olyan jól csinálod. Gyerünk már nem kell sok.
A világ legszebb nőével voltam a hotel 2. legdrágább szobájába. A szálló legdrágább szobája ugyanis az enyém volt. De ezt nem fontos. Igaz, hogy még csak napközben volt, de az ítéljen el, aki nem csinálta délután 4 órakor. Minden tökéletes volt. Ő tökéletesen értette a dolgát, bármit csináltam neki tetszett, így az este jobb nem is lehetne. Éppen a csúcsra jutottam volna, mikor megszólalt a telefon. Magamba kezdtem átkozni a munkámat, de nem tehettem mást. Lemásztam a csajról, majd megköszöntem neki a menetet. Felvettem a telefont, majd a portás izgatott hangon közölte, hogy egy sérült férfivel a vállán szobát szeretne.
- Menjen a francba, hogy ilyennel zavar. Adjon nekik egy szobát, majd később benézek hozzájuk. Nem ítélünk el, mi nem az a szervezet vagyunk. Küldje oda az orvost, később én is benézek hozzájuk. - Mondom dühösen, majd lecsapom a telefont.
A lány már felöltözött és épp menni készült, így jobb híján én is követtem a példáját. Megköszöntem a menetet, majd elbúcsúztunk. Mikor sikerült lenyugodnom, először a szálloda orvost hívtam fel, hogy a szerencsétlen portás elintézte már a dolgot, amint igenlő választ kaptam az asszisztens kérdésére a földszinten ülő portást hívtam fel, aki közölte a szobaszámot, így hát elindultam. Jó 5 perces séta és liftezés volt eljutni az említett szobába, majd bekopogtam és vártam, hogy valaki szóljon, hogy mehetek.


//Bocs a gyenge posztért és a késésért, alkotói vállság és a feledékenység közbeszólt xD//
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 02.02.13 21:37

Szerencsére nem tökölt sokat a fickó, akinél a kezdeti eltitkolt elmeháborodottságot felváltotta a profizmus. Már szinte ledöbbentem a higgadtságától, ami úrrá lett rajta, amikor a nevemet kérdezte, úgyhogy inkább Leo véres zsebébe nyúlva előkapartam a tárcáját a pultra csapva a személyijét, kezdjen vele a csóka, amit csak akart. Öt perccel később már a szobaajtón estünk be szinte - még idejében elkaptam a véres fickót, mielőtt mindketten végignyaltuk volna a padlót.

- Egyre szarabbul nézel ki - már-már aggódó éllel szólaltam meg, ami még nekem is idegen volt, de most erre nem volt időnk! Betámogattam a fürdőbe, kitámasztva őt lerángattam róla a cuccait, hogy lemossam róla valamennyire a vért. - El ne patkolj nekem! Kivel járok majd pókerezni? - vigyorogtam rá, de kezdett ijesztően sápadttá válni, amivel nem akartam foglalkozni. A következő hosszú, cseszett hosszú perceket a közös zuhannyal töltöttük, aminek eredménye az lett, hogy egy sürgető kopogásra valahogy nem tudtam felelni, és már épp, hogy az ágyba szenvedtem Leot, kicserélve a kötést a hasán, amikor ismételten egy kopogtatás hangzott fel az ajtón.

- Mi a szar van már?! - mérgesen fordultam az ajtó felé, vizes, csapzott hajjal, már a víztől rózsaszínessé váló véres felsőben és nadrágban léptem oda az ajtóhoz, amit hirtelen szélesre tártam, hogy a kezembe vett hosszú pengéjű tőr egyelőre még takarásban maradjon. - Már foglalt ez a szoba.. és nem rendeltünk semmit a szobapincértől - pillantottam végig csak úgy mellékesen a fickón, nem is nagyon megnézve az arcát, sokkal inkább a testtartása kötötte le a figyelmem. - Elég sok dolgom lenne. Óhajtana valamit? - még egy meglepetés. Mikor lettem én ennyire kedves!? A picsába, biztosan sokkot kaptam. Nem pont türelmesen, sokkal inkább csak-gyorsan-rendezzük-le nézéssel pillantottam a fickó szemeibe, hátha megtudom, miért zaklatnak.


☻ Semmi gond, előfordul az ilyen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 04.02.13 14:17

Vége volt a dolognak a szoba elintézve a lány pedig lelépett. Összeszedtem a cuccaimat, majd egy gyors zuhany után lementem a portás által említett szobához. Az orvos már ott várt, így hát bekopogtam. Hamarosan jött a nem túl barátságos válasz, de ezt igennek vettem, hiszen nem küldött el. Ekkor egy ázott hölgyemény nyitott ajtót. Magam is bűnöző lennék, így egyből feltűnt, hogy a kezében valami lapul és abban is biztos voltam, hogy nem borravaló.
- Nem a szobapincér vagyok és nem is a szobát akarom bitorolni hölgyem. Én a tulaj vagyok, ő meg a szálloda orvos. A portás mondta, hogy ön jött egy vérző társával és azért vagyunk itt, hogy megnézzük.
Az orvos fehér ruhája és az én a személyzettől eltérő viseletem meg kell győzze, hogy az igazat mondom és nem tervezek semmit. Ha viszont támadni készül egyből a lendülni készülő csuklójához nyúlok, hogy még véletlenül se tudjon kárt okozni bennünk.
- Hölgyem nem érdemes ilyennel próbálkoznia, ugyanis én is tagja vagyok bizonyos köröknek.
Remélem megérti a célzást és beenged, ha eddig nem tette.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 04.02.13 18:10

Felvontam a szemöldököm. Na meg végignéztem megint a pacákon, ahogy a fehér ruhás csókán is. Nem voltam meggyőzve. Persze, hogy nem, a francba is, túl sokan baszakodtak már velem az életben, hogy ilyesminek bedőljek. Gyorsan végignéztem a dokin még egyszer, csak hogy megdumáljam magammal, hogy az a fickó tényleg jót akart Leonak.

- Gondolom Ön nem doki, szóval semmi értelme, hogy mindketten rontsák a levegőt és elszívják előle az oxigént. Úgyhogy Hófehérke bejöhet, maga viszont marad ott az ajtóban - intettem szabad kezemmel a doktor felé, hogy bejöhet, de nem voltam vicces kedvemben, komolyan figyeltem minden lépését. És ha a tulaj ellenkezett is volna, nem igazán érdekelt. Maximum kidob a szállodából, többet úgysem tehetne. Mivel semmit nem követtünk el sem ellene sem a vendégek ellen, még a rendőrséget, sőt, a biztonságiakat sem lenne érdemes hívnia.

Lenyűgöző. Hát, ha már lebuktam, láthatóvá tettem a faragott csontmarkolatú tört az ürge számára is, de nem tettem mást, csak vártam, hogy a dokit beküldje végre. Ha tényleg nem akarnak halottaskocsit hívni Leonak. Kurvára megszívnánk, mindannyian. A fickónak a hotel jó híre forogna kockán, nekem meg az egyik haverom patkolna el. Na nem!

- Nem különösebben érdekelnek a körei - vontam meg hányaveti módon a vállaimat, lehet, hogy sok esetben vakmerő voltam és előbb járt el a kezem, mint ahogy továbbgondoltam volna a dolgokat, de Vinnie-nek hála azért kezdtem megkomolyodni. Ideje is lenne, harmincegy évesen nem kellene hülye libaként viselkednem.

- Minden csúnya nénit és bácsit ellenőriz? Csak hogy tudja, nem-e lopunk el valamit a szállodából? - barátságtalanná váltam, de még nem sértegettem. Tényleg érdekelt volna, minek ide az üdvhadsereg. A doki felé fordultam. - Sok vért vesztett, de ahogy láttam, nem perforálódott semmije sem. Mégis mély a seb.. ha kell, akkor vágja fel megint és rakja nekem rendbe, mert élve kell! - pillantásom visszavándorolt a fejesre megnézve most már ténylegesen is az alakját, arcvonásaival. Hogy a picsába van neki szállodája ilyen fiatalon? Nekem egy kurva tetőtéri lakásra futja csak! - Esetleg mi addig beszélhetünk, ameddig megmentik a háttérben Leo-t - dőltem neki az ajtófélfának is, csak hogy ne érezze magát otthonosan a saját szállodája egyik szobájában. Most az enyém volt, Leo fizetett érte.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 06.02.13 0:53

A nőn látszott, hogy nem bízik bennem túlságosan. Én se vagyok az a bizalmas típus, pont azért van a szobám a legfelső emeleten és ezért lehet csak két, kulccsal működtethető felvonóval megközelíteni. Még egyszer végig nézett, mind a társamon, mind rajtam. Nem tudom, hogy mi változhatott rajtunk ennyi idő alatt, de a nő megenyhült. Dokit, akit hófehérkének hívott, beengedte, és be kellett látnom, hogy nekem tényleg fölösleges benn lennem, hiszen az tökéletesen érti a dolgát. Nem nagyon volt értelme ellenkezni, mert hiába a betyárbecsület, ami az ügy mélyebb vizsgálatát feltételezte, a vendéglátóiparban a vendégnek mindig igaza van. Jeleztem az orvosnak, hogy mehet, én majd itt vagy valahol várok, akár a hölggyel, akár egyedül.
A nő nemtörődöm stílusa, ahhoz a hülye libához képest, akit nem rég tömtem, jóval izgalmasabb volt.

- Nem kell ellenőriznem. A szállodában annyi kamera van, hogy innen egy tű hegyet se tudna kilopni.

Azt már nem említettem, hogy azért néha az embereim is élvezik a szobákban folyó ingyen pornót, amiből én is kapok, már ha igényesebb. Közben az orvos vizsgálta a sérült pácienst, mire a nő kioktatta.

- Hölgyem kettőnk közül ki az orvos? Maga vagy én? Látja, akkor kérem ne szóljon bele, mert én is látom.

Meg kell mondjam, egyre jobban bírtam a nőt, az orvos meg amúgy is régi barátom volt és a legjobb fej, akit ismertem, mindig jó társaság volt az öreg. Közben megtudtam a férfi nevét is, Leo, mint az asztrológiában az oroszlán.

- Mit szólna hozzá, ha a dokit hagynánk hadd végezze a dolgát, mi pedig egy kellemes kávé mellett elbeszélgetnénk a kávézóban vagy a 25. emeleten a lakásomon? Ön dönt.

Az utolsó mondatban már benne volt, hogy többnek tekintem, mint egy vendég, mégis megtartom azt a tiszteletet, hogy nem tegezem le, amíg nem ad rá engedélyt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 06.02.13 19:06

Még egy! Már megint egy olyan fickóhoz van szerencsém, aki a biztonságért még akárt Jézust is kihantolná. Vinnie esetében már hozzászoktam, elég zűrös életünk volt az életünk ahhoz, hogy ne lepődjek meg, úgyhogy nem vágott nagyon mellbe az, amit mondott a fickó, ezért csak kurtán biccentettem. Mondjuk azt nem kell tudnia, ha valaki akaratom ellenére végigtaperolna, azt enyhén szólva is, de megismertetném a tenyeremmel. De most inkább csak tovább dumáltam, mire a doki igyekezett kioktatni. Nem mintha szükségem lett volna rá.

- Remélem nem csak a szája nagy, de érti is a dolgát - morogtam a tulaj felé a fehér köpenyesről a véleményemet, amire nem is igen vártam reakciót, de nagyon nem baszakodtam. Ha megmentik a barátomat, akkor onnantól kezdve akár még egy kibaszott áment is mondanék. Na ja, ha benyomnék talán.

Az ajtónállóm ajánlatára felvontam a szemöldököm és még egyszer végigvezettem rajta a tekintetem. Nem, nem felmértem, egyszerűen csak elgondolkodtam. Nagyot sóhajtva az ágy felé pislogtam, ahol Leo egy igen hosszú káromkodást engedélyezett magának.
- Megleszek. Majd lekapom a doki tökeit, ha meghalok - mutatta fel a mutatóujját is, de valahogy... féltettem?! A picsába, a végén még elérzékenyülök. Szemeket forgatva fordultam vissza az idegen felé, és úgy, ahogy voltam, vizes hajjal és ruhában kimásztam a szobából, így egészen közel kerültem hozzá, mögöttem pedig becsuktam az ajtót is.

- Kávé. Ahhoz, hogy a huszonötödikre betegyem a lábam, több mindent kell megtennie, mint hogy a tulaj - kacsintottam rá, eltéve a combomra erősített tokba a tőrt is, elléptem a fickó és az ajtó közül, hogy adhassak neki elég teret. - Minden vendégét így lemeóznak? Csak mert elég idegesítő véresen kicaplatni ajtót nyitni - pillantottam a fickó szemeibe, várva, hogy mutatja az utat. Én is megtalálnám egy idő után a kávéhoz vezető utat, csak az kicsit tovább tartani. Főleg, hogy lehet whiskyre vagy vodkára cserélném a feketét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina 09.02.13 9:18

Doki annak ellenére, hogy bizonyos helyzetekben igen önfejű tud lenni nagyon jó fej és igazán jó orvos, így nem félek, hogy az ismeretlen, akinek közben megtudtam a nevét, Leo, itt halljon meg a kórházban.
- Régóta ismerem, régen egy kórházban dolgozott, de jobb lehetőséget ajánlottam, miután megmentette az életem.
Válaszoltam a nő morgására. Közben a nő ismét végig mérte rajtam a tekintetét, de ez más volt. Egyszerűen csak gondolkodott a válaszon. A munkám miatt igen jól kellett értenem az emberekhez, tudnom, hogy kit hogyan kápráztathatok el vagy borzongathatom meg. Közben a zavaró tényező, a beteg férfi eleresztett egy káromkodást. Tetszett a nő válasza, hogy nem egyből ajtóstól rontott a házba, vagyis nem volt hajlandó feljönni velem a 25-re.
- Ez esetben van egy kellemes bár a 6. szinten, ha gondolja vagy a 18.-on egy kicsit gazdagabbaknak. Hova szeretne menni?
Mondom, majd mutatom az irányt a lifthez. Várom, hogy elinduljon, majd ha elhaladt mellettem egy gyors popó mustra, ami épp csak egy másodperc, után csatlakozom mellé.


//Merre? Ahova mész, oda nyiss egy másik topikot//
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Teg & Raina

Vissza az elejére Go down

Teg & Raina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Raina Maddox
» Raina Frankenstein

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Piero hotel és szálloda :: Földszint-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához