welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Mosdók részlege

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Mosdók részlege 22.01.13 3:36

Mosdók részlege

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mosdók részlege 30.03.14 13:55

To Rid

Már egy ideje a városban vagyok, és még alig csináltam valamit. Versenyezni akarok végre, és főként nyerni. Kell a pénz, hogy tovább tudjak állni. Kaptam egy fülest, egy havertól, hogy az egyik bár kidobója szokott versenyezni. Nem tudom, ez mennyire igaz, de kell egy esély. Bementem hát a bárba, majd a mosdóknál, megszólítottam egy csávót. Nem, még nem a kidobót, azt a csávót aki a csapba pisált, és ezt vajon miért nem vette észre senki?
-Na mi van haver, túl messze volt a wc? Kérdeztem miután végzett. Felém fordult, és kis szünet után válaszolni is hajlandó volt.
-Ha nem akarsz balhét, csak tűnj el innen, és ne pofázz ismeretlenekkel. Mondta mérgesen majd fordult volna meg, és ütni akart. Kihajoltam aztán belevertem a fejét a falba. Vérezve össze esett, de hamar felráncigáltam.
-Te meg lehettél volna kedvesebb is. Mondtam mosolyogva.
-Mit akarsz tőlem te barom? Eltörted az orromat!
-Egyszerű. Hol találom Vincent-et?
-Ő a kidobó. Gondolom a helyén, de nem hiszem, hogy bele kéne kötnöd, mert még kétszer akkora, mint te.
-Vele nem bunyózni akarok.
-Akkor?
-Versenyezni.
Mondtam, majd rákacsintottam a férfire, és kisétáltam a mosdó ajtaján, Vincent-et keresve a szememmel. Ha itt mindenki úgy versenyzik, mint ahogy verekszik, akkor könnyű dolgom lesz később.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mosdók részlege 31.03.14 11:02


" to Troy "

Az öt perces bagót szívtam. Azt az ötperceset, ami úgy négy óránként jutott, a 12 órás műszakban, pláne ha olyan eszement a tömeg mint ma. Az ajtónál Tony állt, én félrevonultan gargalizáltam a füstömet, és hallgattam az egyik új lány.. asszem Cheyene csiripelését valamiii.. na jó, elvesztettem a fonalat úgy két mondat után, de úgy tűnt őt ez nem zavarta meg. Na hurrá! Legalább teljes figyelmet szentelhetek a gomolygó szentségnek, mivel túúl messze az a következő szünet.
Aztán minden olyan hirtelen változik meg. Csak fél szemem a zsanér melletti ajtórésen, de látom hogy Bob és Rommel, valami eszement tempóval tart a mosdók fele, ami azt jelenti van ott valami kialakulóban.

Bocs kislány, munka van..! - dobom el a csikket, és hátrahagyva a beszédes barnát, csak egy kiáltással oda Tonynak hogy helyettesítsen, veszem én is az utat az ajtók felé.

Tömeg van. Ami a női wc-nél nem szokatlan, mégis nehezíti a terepet, de átverekedve magam a felfújt dudákon és villanó seggeken csak szembe jön egy fószer, akit Bob utánam kiáltása után az ajtóból, egyetlen lendülettel kapok el, és szorítok meg a felkarjánál fogva.

- Hé.. haver.. valami probléma van? - kérdezem a fazont, amikor Rommel egy másikat támogatva ki talpig vérben, engedek nekik utat. - Lehiggadtunk vagy jót tenne egy kis frisslevegő! - kérdésnek szánom, de egyáltalán nem célzom választandó lehetőségnek, ha még mindig pattog, vagy visszapofázna részegen, a karját egyetlen mozdulattal csavarom meg, és kísérem ki a hátsó részlegen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mosdók részlege 04.07.14 20:54

Lynn & Rid


Épp a szerelőaknában bütykölöm a lábujjhegyemig is olajosan a kis "hibridem" fékcsonkját, amikor a telefonom hangos zümmögésbe kezd a szerelőasztalon. Mire kikászálódom a kocsi alól, már egy MMS üzenet fogad egy fényképpel.
- Troy Connel, Las Vegasban. - füttyentem, miközben pár gombnyomással kitörlöm az üzenetet a telefonomról. Alapos vagyok, nem szeretek semmit sem hátra hagyni. Viszont ez a hír bearanyozza a napom, hiszen a fickó szép kis dohányt ér, különösen, ha figyelembe vesszük az előtörténetét. Azért valahol sajnálom őt, már csak azért is, mert nem szívesen teszek közvetve hűvösre olyasvalakit, aki maga is szenvedélyesen szereti a vasakat. - De ha meló van, akkor meló van. - nyugtázom magamban, miközben megtörlöm az arcom az első ronggyal, ami a kezem ügyébe akad. Nem bajlódok sokáig a készülődéssel, egy gyors zuhanyt követően magamra kapok egy sötét farmert, a motoros csizmám, felülre pedig egy toppot. Azonban mielőtt magamra kapnám a bőrdzsekimet, gyorsan lehuppanok a gépem elé. - Lássuk csak, lássuk. - dünnyögöm az orrom alatt, miközben átböngészem Las Vegas illegális utcai versenyeinek helyszíneit. A kis mocsok biztosan olyan helyen bukkan majd fel, ahol egy kis adrenalin löketre számít. Ahogy sorra böngészem a helyszíneket felfigyelek valami furcsaságra. Majdnem mindegyik esemény szorosan kapcsolódik a Vinnie's Night Clubhoz. Egy pillanatra végig futtatom a tekintetem az öltözékemen. Nem épp alkalomhoz illően vagyok öltözve, de ez most rohadtul nem érdekel. - Ideje vadászni! - jelentem ki egy széles vigyorral az arcomon, miközben magamra kapom a bőrdzsekim és megindulok a garázs távolabbi végében álló motorom felé.
***
A Clubhoz vezető út kész örökkévalóságnak tűnt és folyton az zakatolt a fejemben, hogy látnom kell Connel Úr tetoválását kerül, amibe kerül. Nem feltételezem ugyan, hogy szerepet játszott volna a múltamban okozott sérelmekért, ezt inkább csak az évek alatt kialakult megszokásból csinálom. A Club igen csak népszerűnek számít a városban és ezt mi sem igazolja jobban, mint a bejárat előtt kígyózó tömeg. A bukósisakom rejtekéből felmérem a terepet és úgy döntök, hogy az épület melletti sikátorhoz közel támasztom le a motorom, hiszen ha jól sejtem a mosdók ablakai épp erre nyílnak. Pár perc elteltével, a nyávogó cicamicák hadával mit sem törődve, vészjóslóan araszolok felfelé a robusztus lépcsőkön. - Lynn Wolf, fejvadász. Egy körözöttért jöttem. - villantom meg az igazolványom a biztonsági embernek a Club bejárata elé érve, aki ettől készséggel beenged. A hangos zene, a cigaretta füst és a tömény alkohol illata kitölt mindent a parfümáradatról nem is beszélve, viszont mindez kevés ahhoz, hogy elvonja a figyelmem a mosdók előtt gyülekező tömegről. Ahol tömeg van, ott bunyó, ahol pedig bunyó, ott az én emberem. - Megvagy! - jelentem ki diadalittasan, miközben sietős léptekkel keresztül "verekszem" magam a zenétől megrészegültek tömegén. Úgy is lett, ahogy gondoltam. Illetve majdnem úgy. Leszámítva egy magas kigyúrt fickót, aki épp a felkarjánál tartja fogva a zsákmányomat, egyelőre nekem háttal. Gyűlölöm, ha háttal állnak nekem, ezért egy gyors torokköszörülést követően határozottan szorítom meg a férfi vállát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mosdók részlege 18.07.14 2:18


" to Lynn "

A fickó csak bambán áll, és még mindig nem tudom leszűrni hogy segg részeg, teletolta az agyát valami ütőssel vagy egyszerűen hülye. A szorításon viszont nem engedek, amíg legalább valamiféle reakciót kicsikarok belőle, ha minden marad a régiben, lesz egy szép kis sétánk a hátsó ajtóhoz.
Mivel a helyzet néhány perccel, és némi rábeszélésen túl sem változik, a döntésen nincs mit tovább filózni, kapaszkodom is bele az ürgébe, és amint Bob kikiált hogy a másikkal minden rendben, nem tört lába.. keze.. nem szakadt le a fél veséje, vagyis úgy anblock járni képes, máris nincs mi mást intézni emezzel vagyis irány a friss levegő. Ott talán majd megindul a beszélőkéje vagy egyszerűen csak beborítom a kukák mögött, majd kijózanodik reggelre, amikor egy véletlenszerű kéz tapad fel a vállamon.
Egyből reagálok. Ösztön vagy gyakorlat.. nem lényeges, a mi köreinkben akkor élsz túl ha elég gyors vagy, és engedve a figurát már villámsebességgel is fordulok meg, felmérni a helyzetet, az ajtónálló gyerek új, kés.. pisztoly, bármi becsúszhatott ha nem figyelt, nem beszélve az üvegek, de egy nem várt, szőke kis formás nő terpeszkedik helyette előttem.

- Segíthetek? - kérdezem égbe szaladt szemöldökkel, mert simán meglep hogy mégis mit akar tőlem, autogramot.. vagy letaperolni a bicepszemet, esetleg hozzá tartozik ez a seggfej, és máris meg van oldva a helyzet, nincs vele több probléma.

- Szóval? - válok türelmetlenné a dologgal, nem érek rá reggelig, mennem kéne, de azért nem árt ezt itt mellettem, szintén szemmel tartani. Ki tudja mikor józanodik ki a baromja, vagy változik egyszerűen a kedve. Szépen elintézte azt a cingár nyurgát ott benn...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mosdók részlege

Vissza az elejére Go down

Mosdók részlege

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Kiképzőterepek
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...
» Hisztis Myrtle mosdója (II. emelet)

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Vinnie's Night-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához