welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

- Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 28.01.13 18:55

Azt már megszokhattuk és félig-meddig már el is fogadtuk, hogy nekünk már soha sem lesz átlagos vagy akár hétköznapinak nevezhető életünk, de kinek is kell az? Viszont ha már amúgy is mindenki őrültnek tart legalább élvezzük ki. Cseppet sem érdekelt, de még kevésbé zavart az a néhány furcsa szempár akik végig kísérték hazafelé tartó utunkat, ami hát nem épp a megszokott úton és módon történt. Én magaslatai levegőt kaptam és titkon abban reménykedtem, hogy odahaza nem fog avval a szomorú ténnyel szembesíteni, hogy túl nagy fenekem volna és, hogy nehéz vagyok és, hogy eltilt az édességektől nem mintha annyira rajonganék értük. Különben sem vagyok lusta csak reggelente egy kicsit, de megnézném én azt az embert aki minden áldott reggel fitten és üdén ébred na de nem tizenkét óra alvás után, amiről én csak álmodozom egy ideje, de ő most még megteheti... és értem is az okát, hogy miért tűnik fáradtnak vagy ilyesmi, de még mennyire hogy értem.
Becuccoltunk a nappaliba, mert mint mondtam és szinte biztosra is veszem, hogy rövidesen miután elkezdünk filmezni tíz perc elteltével kellene fog valami és egyikünknek sem lesz kedve felpattanni érte, de még csak elmászni sem... és ezen aztán már fix, hogy nem fogunk összekapni. Így én sem fogom kicsapni a hisztit és neki sem kell ugráltatnia. Probléma megoldva.... Mindenki boldog.
- Mihez volna kedved? Parodizáljunk ki egy komédiát, akciózzunk egyet... Hm, a horrorfilm most nem túl időszerű... - Fordultam ismét Axel felé és közelebb is léptem hozzá... elég közel... Két kezem nyaka köré fonva várom, hogy közölje velem, hogy mihez is volna kedve igazán. Így túl a reggeli kávén már sokkal alkuképesebb vagyok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 30.01.13 0:47

Igazán elégedett vagyok a reggeli elfogyasztása után, pláne úgy, hogy a kávé, amivel kiszolgáltak nagyon is iható volt ahhoz, hogy pár órára energia bomba váljon belőlem. Ezért is támad egy olyan őrült ötletem, hogy Lorenát felkapva a hátamra sétálok el hazáig. Vicces volt látni a meghökkent embereket, van aki furcsán nézett ránk és olyan is akadt, aki megmosolyogta a látottakat. Engem egyik sem érdekelt túlzottan, inkább csak arra figyeltem, hogy stabil lábakon maradjak és ne essünk be egy bokorba sem. Valamilyen szerencsének hála sikerült épségben haza érnünk, még jó, mert ha Lorenának valami baja esett volna sosem bocsájtottam volna meg magamnak, viszont burokban sem bírom tartani és megvédeni mindentől és mindenkitől. De hogy most velem van tudom, hogy biztonságban is van. Lazán leteszem magam a kanapéra, úgy figyelve végig asszonyon mozgolódását. Ha továbbra is ilyen szorgos lesz, akkor elgondolkozok azon, hogy a kapcsolatunkat feljebb léptessem egy szinttel. Valójában már nagyon is kíváncsi vagyok a reakciójára, de semmit sem akarok elkapkodni, ameddig nem tudom biztosan, hogy működne a kapcsolatunk és így két nap együttlét után nem is tudom még megmondani. Szükségem van még egy kis időre, hogy biztosan tudjam.
- Szerintem kezdhessük azzal a filmmel, ami legfelül van. - Böktem kezemmel az asztalon található film kupacra. Valójában fogalmam sincs róla, hogy mibe mentem bele, de szeretem a meglepetéseket. Karjaimat Lorena dereka köré fontam, de még nem húztam le magam mellé.
- Elindítod? - Néztem rá kérdően, ha már úgy is áll, akkor ne keljen felkelnem, különben is annyira kényelmesen ülök, hogy vétek lenne innen felkelni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 02.02.13 18:26

Túl az ébredésen, a reggeli lustaságon, a kávén majd egy magaslati kiránduláson láthatóan összeszedettebben mozgolódok a házban ki pakolva a cuccokat na meg persze bekészítve a nappaliba. Szeretek filmezni viszont ugrálni mindenért minden öt percben az már kevésbé... ezért is határoztunk így, hogy úgy lesz a legjobb ha mindent előkészítünk így lehetőleg elkerülve a feleslegesnek vélt vitákat is... Mert ilyen apróságokon utálnék vele veszekedni és nem is nagyon szeretnék sort keríteni rá. Korainak tartom még. szeretném még egy kicsit a rózsaszín felhők között tudni magam amíg ő le nem emel, mert ez szinte elkerülhetetlen, de ne kísértsük a sorsot inkább használjunk ki minden egyes adandó pillanatot ami értünk van s tegyük emlékezetessé.
- Hát jó, legyen. - Vontam meg a vállam. Végül is nekem teljesen mindegy csak valami jó legyen. A kategória az már annyira nem lényeges főleg, hogy már tudom hogy nagyjából mik is találhatók a filmek között így nincs is mitől tartani. A film címét olvasva elmosolyodtam. Elég... érdekesen hangzik. Mi lesz ebből?
- Tudtam, hogy le kellett volna ülnöm... Így nem lesz alkalmunk egymást szekálni, hogy ki keljen fel elindítani. - Ez általában mindig így van ahogy kivételek is. Így csak kedvesen rámosolyogtam majd belehelyeztem a lemezt a lejátszóba kezembe kaptam az irányítót és rányomtam az indításra és lám... Elindult. Én egy varázsló vagyok, de ezt most inkább nem osztanám meg vele. Inkább csak letelepedtem mellé a kanapéra keresve a saját helyemet hogyan volna kényelmesebb...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 06.02.13 23:11

Annyi mindent kell még kettőnknek együtt csinálni, pótolni az elvesztegetett időt, mikor már együtt voltunk, még is távol egymástól. Nem néztem túl sok sorozatot, de mikor először megpillantottam egyből tudtam, hogy olyan pillanat ez, mint a szappan operákban, mikor a két főnös egymásba szeret. Nem voltak szokványosak a körülmények, még is megfogott azzal az édes mosolyával, ahogy szégyenlős pillantásokat vetett felém, már akkor tudtam, hogy kell nekem.
- Majd a következő filmnél fog majd bekövetkezni. - Lejjebb süppedtem a kanapén, minél inkább kényelmesebb pózban akartam elhelyezkedni, ameddig arra vártam, hogy Lorena végre indítsa a filmet. Vaktában válogattam, ezért számomra lesz igazán csak meglepetés, hogy mit is fogunk nézni. Mikor végre Lorena is vissza ült mellém, megvártam még kényelmesen elhelyezkedik, majd a megfelelő pillanatban karjánál fogva finoman magamra rántottam, pontosabban úgy, hogy karomat áttettem vállán, hogy hozzám tudjon bújni, persze ha csak szeretne.
- Előre szólok, ha nem fog tetszeni a film, az csak is a te hibád fog lenni. - Ameddig a stáblista tartott, gyorsan össze kócoltam haját, de mielőtt még meg bírt volna szólalni elcsitítottam.
- Psszt, kezdődik a film. - Nem kockáztattam szája elé tettem kezemet, óvatosan befogva száját, hogy bírjak a filmre összpontosítani.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 16.02.13 19:38

- Szólok előre, hogy nagyon kitartó tudok ám lenni. - Tudom-tudom... Ő pedig rendkívül bosszantó ha nagyon akar valamit és még bosszantóbb a tény, hogy mindig tudja, hogy hogyan is érje el a célját. Szóval, nekem végem. Persze ettől függetlenül nem fogom olyan könnyedén megadni magam az elnyomásnak még ha a végén én is találom jó magamat alul maga alá gyűrve. Még ha titkon ezt is szeretném érezni neki erről akkor sem kell tudnia és nem szeretem a könnyen jött dolgokat, mert ami könnyen jön arról tudni illik, hogy könnyen is megy.
- Hát persze, hogy az enyém. Merd csak rám fogni... - Épp, hogy csak hozzá bújtam. Nem volt hatásos indítás és azt hiszem most kezdünk majd csak bele igazán. Hogy én mire vállalkoztam már megint? Próbálja csak meg tényleg rám fogni és akkor majd meglátja, hogy mi is fog történni. Simán kinézném belőle persze nem ténylegesen, legalább is nagyon remélem. Tudom, olykor szurkálódós és előszeretettel csipkelődik velem.
Egy az egyben ki tudtam volna csapni a hisztit abban a pillanatban amikor is a hajamba túrt és fél perc alatt madárfészket csinálhatott belőlem. De ő befogta a számat én pedig elszámoltam magamban tízig még mielőtt megszólaltam volna.
- Ezt most miért kellett? - Vettem le a kezét a számról. Téved ha azt hiszi, hogy ilyen hamar és ilyen könnyen befoghatja a számat. Nagy szemekkel néztem rá lebiggyesztett szájjal de végül inkább felhagytam vele és a filmet kezdtem el figyelni. Nem telt bele öt percbe és nevetésben törtem ki.
- Drágám, az ott véletlenül nem a szomszéd? - Alig tudtam abbahagyni a nevetést, hogy meg tudjak végre szólalni is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 17.02.13 14:42

Legszívesebben felnevettem volna azon, amit Lorena közölt velem. Ezzel eddig is tisztában voltam, de szerintem még nem tudja rólam, hogy ha akarok valamit, akkor tényleg el is érem. De csak rá hagyom az egészet, elvégre mindkettőknek így lesz a legjobb, mert abban semmi köszönet nem fog lenni, ha újból egymásnak esünk. Semmi kedvem a kanapén tölteni az éjszakát.
- Valóban? - Nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá. Nem emlékszek arra, hogy eddig kitartó lett volna bármiben is, ezt a tulajdonságát még számomra nem bizonyította be. De úgy őszintén nem is várok arra túlzottan, hogy megtapasztaljam azt, hogy mennyire tud kitartó lenni, főleg ha olyan dologról van szó, amit én nem szeretnék. Abból is csak veszekedés lenne.
- Nyugodt szívvel rád is fogom fogni. - Pofátlan mosoly kúszik ki képere, ezek után elkapom, hogy össze borzoljam haját, ami látszólag nem nyerte el túlzottan a tetszését.
- Mert szeretem, mikor bevágod ezt a sértett arckifejezésedet. - Nem bírtam magammal, muszáj volt nevetnem rajta. Aztán ahogy néztem vele együtt a filmet, már nem is azon nevettem, hogy mi zajlott a tv-ben, hanem azon, hogy Lorena milyen jóízűen nevetett fel.
- Nem. Hát nem látod? Neki sokkal több foga van, mint a szomszédnak. - Ennyi volt, nálam szó szerint szakad a film. Eldőlve a kanapén kezdtem bele a nevetésbe, komolyan már fájt ennyit nevetni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 22.02.13 21:08

- Mindketten tudjuk, hogy a tegnapi nem erről szólt... - Ezzel nem felhozni szeretném ismét, csak rámutatni, hogy az éjjel azért maradtak annyiban a dolgok, mert mi úgy akartuk. Egyikünk sem akart tovább veszekedni a másikkal sem pedig fájdalmat okozni neki... ez nem arról szólt, hogy ki milyen akaratos vagy kitartó, mert én határozottan nem voltam az! Szerintem nem az volt a legmegfelelőbb alkalom és időpont arra, hogy azt a témát megbeszéljük.
- Azt tudom és ki is lehet próbálni... - Egyszer mindent ki lehet próbálni másképp soha sem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna a végeredmény és hogy miképpen alakultak volna a dolgok és én annyira nem vagyok jóban a mi lett volna ha gondolatával. Viszont ezt a filmet nem én választottam és tudom, hogy igazam van, de nem kötök bele, mert nincs különösebb jelentősége azt meg amúgy is tudom, hogy volna szíve rám fogni, mert neki igen is van szíve, én tudom! És mivel nekem is ezért nem is fogok rá haragudni!
Mindig is utáltam ha a hajammal babráltak. Teljesen mindegy volt, hogy éppen csak meghúzták vagy összekócolték, megborzolták... Na most is ugyan annyira oda vagyok érte, annyi különbséggel hogy el telt már jó tíz év és már nem sírok miatta. Annál sokkal jobb módszerem van. Talán időigényesebb, de attól még odateszi magát.
- Én totálisan megértem... Nem szereti a mű dolgokat. - Közöltem ezt vele teljesen komoly ábrázattal, de már hullottak a könnyeim a sok nevetéstől, de amint a képernyőre pillantottam ismét kitört belőlem a szakadatlan nevetés.
- Édes, fő az önbizalom és hogy mosolyogj. - Komolyan mondom nem bírok már nevetni, mert már az is fáj, de abba hagyni is alig bírom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 25.02.13 6:20

- Most ezzel mire is szeretnél célozni? - Teljesen elveszítettem a fonalat, nem azért értetlenkedek, mert nincs jobb dolgom, hanem azért, mert tényleg szeretném megérteni. Túl sok minden van, amit még meg kell értenem, főleg a női logikát, amit soha életemben nem értettem, mert mindig több nőről volt szó, de most kizárólag csak egyetlen egyről. Remélem Lorena nem lesz számomra egy rejtély, akit meg kell fejtenem, mert sosem szerettem igazán a keresztrejtvényeket, mindig túl türelmetlen voltam és idő előtt feladtam. Ergo sosem jutottam el a megfejtésig, de valamiért még is azt hiszem, hogy Lorenával megérné türelmesnek lennem. Ha pedig még így sem sikerül, akkor is tudom, hogy mindent beleadtam.
- Attól, hogy ki lehet, még nem biztos, hogy ki is fogom. - Ezt is így gondolom, egy dolog az amit mondok és egy egészen másik, amit valójában meg is teszek. Ezt pedig még nem tudhatja rólam, ahogyan még sok mindent meg kell egymásról tudnunk, de erre való az idő. Idővel mindenre fény derül, úgymond kitapasztaljuk egymást.
- Mármint a műfogsorra gondolsz? - Elkapott a nevető görcs, most már belátom hogy még is sikerült jól tippelnem. Valójában alig ment le a filmből pár perc, de már is teljesen kész vagyok tőle.
- Leállítsam pár percre? Csak hogy levegőhöz is jussunk. - Hirtelen már megint nem tudom, hogy min nevetek jobban, Lorena nevetésén, vagy a filmben zajló eseményeken.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 27.02.13 20:02

- Jobbnak látom ha semmire, csak megjegyeztem. - Ami határozottan nem volt valami jó ötlet most már be látom, de akkor ezentúl hatszor meg kell rágnom minden egyes mondatomat plusz tízig elszámolnom még mi előtt ki merném mondani? Mert az nekem nem menne túl hosszú távon, ahogy a folytonos veszekedés sem. Én nem azért vagyok vele hogy állandóan vitázzunk. Épp ezért ha ki bírja akkor én is és befogom a számat és nem beszélek erről az egészről ameddig az megoldható. ettől eltekintve egyelőre még nem célom letenni a dologról és feladni valamit felhagyni vele. Én ezt csinálom, mert én ebben vagyok jó és mert már úgy hiszem elég nagylány vagyok ahhoz, hogy el tudjam dönteni mit akarok.
- Örülnék neki... - Elég hamar fel tudjuk kapni a vizet... Épp ezért jobb volna nem teremteni egymásnak a kínálkozó alkalmakat, mert félő hogy egyikünk sem habozna és már kész egy jópofa összetűzés. Nem mindig vagyok épp a legmeggondoltabb, de ugyan akkor ezen változtatni is tudok. Mindig is azt mondtam, hogy majd változom ha lesz kinek és most van és én pedig meg mutatom, hogy képes vagyok rá!
- Mi másra? - Alig tudtam megszólalni, jó formán csak bólogattam ha kellett ha nem annyira kész volta, hogy már rázott a nevetés és a hasam is belefájdult, de akkor sem bírtam abba hagyni.
- Jó lenne... - Leállt a film csak a nevetés nem maradt annyiban akárhányszor a képernyőre pillantottam a fejembe villantak azok a képek és filmszakadás. Kellett egy-két perc még nagy nehezen de megnyugodtam és még levegőhöz is jutottam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 28.02.13 5:18

Figyeltem rá, sőt tökéletesen hallottam is, amit közölt velem de már nem akartam rá válaszolni, vagy bármit hozzá fűzni ehhez a témához. Csupán nem akarok minden kis apróságon vele össze veszni, tekintve hogy még mindketten próbaidőn vagyunk. Ezeken az együtt öltött napokon sok fog múlni ami a közös jövőnket érinti. Most már nem vagyok annyira biztos abban, hogy ilyen hamar össze kellett volna-e költöznünk, csak pótolni szerettem volna ez eddig elvesztegetett időt, de már az is megfordulta a fejemben, hogy nem ártott volna normális tempóban haladni. Mert a veszekedések is abból fakadnak, hogy még nem ismerjük annyira egymást, mint ilyenkor szokták a párok. De mit tehetnék? Szeretem, nekem pedig ez a legfontosabb. Sőt, hiszek abban, hogy mi ketten mindent meg tudunk oldani, ha kell kompromisszumokkal, csak hogy együtt maradjunk.
- Hitted volna, hogy ennyire nehéz lesz? - Amennyire vonzzuk egymást annyira sikerül taszítani is azzal, hogy mindketten önfejűek is makacsok vagyunk. Az a baj, hogy túlságosan is hasonló jellemünk van, ezért is esünk egymásnak annyiszor. Nem tudom, hogy meddig fog ez menni, mert vannak olyan alkalmak, mikor már végképp nem vagyok arra képes, hogy befogjam a számat és abból csak is kizárólag baj lesz, ha megszólalok és hangoztatom a véleményemet.
Alig voltam képes leállítani a filmet a nevetéstől, de mikor sikerült úgy csendesedett el nevetésem. Fülig érő vigyorral figyeltem még Lorena hogy küszködik a belőle kitörni készülő nevetéssel.
- Folytassuk tovább, vagy esetleg nézzünk mást? - Mikor képes voltam már megszólalni és ő is abba tudta hagyni a nevetést egy kérdés elé állítottam. Ha tovább nézzük a filmet és még ennél is viccesebb lesz, ami szerintem biztos tekintve hogy csak az elején tartunk, félő hogy a földön kötünk ki a sok nevetéstől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 02.03.13 20:58

- Nem, őszintén nem. - Akármennyire is a nehezünkre esik ezt beismerni, de nagyon így áll most a helyzet. Kicsit bánt a dolog, na jó nem is kicsit... Annyira nem ezt és nem így akartuk mégis ez lett belőle, de én tényleg nem hittem volna.
- De senki sem mondta, hogy könnyű lesz majd. - Most inkább csak hangosan gondolkodtam és vagy egyet ért velem vagy nem. Attól még szerintem igaza van és ami engem illet nem fogom hagyni, hogy ennyinél feladjuk a dolgot annyival, hogy nem megy, mert azt mindig könnyebb kimondani és meghátrálni... és tény, hogy alig töltöttünk még együtt néhány órát ha úgy vesszük, viszont ez idő alatt többször is sikerült összekapni... de ennyi idő után talán még nem kellene elhamarkodott döntéseket hozni. szerintem még túl korai volna bármit is határozottan kijelenteni. Remélem, hogy ezt ő is gondolja és nem csak én ragaszkodom ilyen görcsösen ehhez a kapcsolathoz.
- Dehogyis, te választottad és ezt nyugodt szívvel rám is kenheted. - Ezért igazán nem fogok megsértődni, sőt felőlem ha lesz még kedve ezek után még egy filmre vállalkozni megengedem, hogy akár azt is ő válassza ki, mert ez valami eszméletlen.
Bár arról még elképzelésem sincs, hogy hogyan fogom hasonló körülmények mellett átvészelni a filmet, mert nekem már most fáj a hasam a sok nevetéstől, amit alig tudtam abba hagyni és azóta is próbálok száműzni a fejemből azt a néhány filmkockát, mert igen esélyes, hogy megint rám tör a nevetőgörcs.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 05.03.13 1:12

Remélem nem volt hiba az, hogy ilyen hamar vágtunk bele a dolgok közepébe. De már túl voltunk a szokásos ismerkedős részes és azt hittem, hogy már sínen vagyunk és annyira egyszerű lesz az együttélés, most pedig szembesülnöm kellett azzal, hogy nehezebb, mint gondoltam volna valaha is.
- Legalább végre valami, amiben egyet tudunk érteni. - Halványan rámosolyogtam, de mosolyom mögött még is aggodalom bújt meg. Jól tudom, hogy a párok szoktak veszekedni, de én nem szeretnék vele sosem vitatkozni, de még is megtörténik, mikor már nem bírom vissza fogni magamat és a temperamentumomat. Olykor hiába számolok el tízig, hogy jól meggondoltan szólaljak még, még is kicsúszik sokszor az, amit jobb lenne inkább benn tartani.
- Én azért bíztam abban, hogy minden simán fog menni. Szerintem csak mi bonyolítjuk meg a kelleténél is jobban a szálakat. - Mindkettőnknek engednünk kellene a makacsságunkból és a fele problémánk meg is lenen oldva, csak hát a megszokott dolgoktól nehéz eltérni. Nem szeretném megváltoztatni, mert nekem arra a nőre van szükségem akibe bele szerettem. De mi van akkor ha nem fog ez nekünk menni? Azért még is szeretnék még ennek egy kis időt adni, hogy legalább mindketten meg tudjunk erről győződni. Nem szeretek kudarcot vallani, minden erőmmel harcolni fogok értünk, még akkor is ha már a remény utolsó kis szikrája is kialszik.
- Hát jó, ez esetben folytassuk tovább. Mert igazán felkeltette ez a film az érdeklődésemet, kíváncsi vagyok a végkifejletre is. - Nevetve jegyeztem meg és újból elindítottam a filmet, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a továbbiaknak is ilyen humoros lesz-e a folytatás. Normálisan vissza ültem a kanapéra, Lorenát átkarolva, tekintetem vissza tévedt ismét a filmre, ami eddig eléggé nyugodt körülmények voltak az előzőhöz képest.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 09.03.13 15:25

- Talán több minden is volna... - A semminél több, a többnél viszont kevesebb. Eddig tényleg kevés dolog volt amiben együtt tudtunk érteni bonyodalmak nélkül, de talán több is volna ha végre rá vennék magunkat és behatóbban elbeszélgetnénk, mert amit eddig műveltünk az lássuk beléggé felszínes volt, csak azért mert valakinek valami nem tetszett. De hát ez egész biztosan nem az első és nem is az utolsó eset volt. Veszekedni viszont egyikünk sem akar, de erre nem ez a legjobb megoldás, csak a legegyszerűbb.
- Ebben biztos vagyok. - Nem akarok ismét belekezdeni és emlékeztetni rá, hogy az a múlt este sem hallgatott meg, csak is azt hangoztatta amit ő akart és hogy annak márpedig úgy kell lennie és úgy is lesz és még csak meg sem próbáltunk valamiféle középutat választani. ezek után nem tudom mit mondhatnék, amitől jobban éreznénk magunkat. Nyilvánvaló, hogy mi magunk nehezítsük meg a saját életünket, ki más? Ez mind addig így is marad még be nem látjuk, hogy ez így nem fog menni és akkor valaminek történnie kell majd.
- A végkifejletre? Gondolod, hogy ebben lesz bármi értelem? - Én személy szerint semmi ilyesmire sem számítok. Elnézve a szereplőket hát nem túl sok értelmet sugároznak. Vajon meddig tarthatott őket így összeválogatni? Kétségtelenül hosszú hónapok kemény munkája.
- Azt a, de romantikus valaki. - Nem bírtam ki és megszólaltam, amikor egy roppant izgalmas részhez értünk, amikor is Don Jiuan akcióba lendült, azaz csak szeretett volna még hozzá egy fának dőlve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 09.03.13 15:39

- Biztosra veszem, hogy több minden is volna, amiben egyet tudunk majd érteni, szerintem idővel majd ki is fog derülni, hogy pontosan mik is azok a dolgok. - Őszintén nem szeretném ha az életem egy spanyol szappanoperához hasonlítana, ahol a főhős szerelmespár mindig civakodik egymással. Én csak egy nyugodalmas életre vágyok, de úgy látszik ez még túl nagy elvárás részemről. Csak szeretnék veszekedés nélküli szép hosszú napokat, amik emlékezetesek lehetnének számunkra. Nem azért akarom egy-egy napra emlékezni, mert csúnyám össze vesztünk, hanem azért mert tényleg jól éreztük magunkat egymás társaságában.
- Tudod mit? Csak próbáljunk meg lazítani. Minden komoly témát tegyünk félre egy kis időre és csak legyünk boldogak egymással. - Ezt szeretném és remélem valahogy kivitelezhető is fog lenni. Most is csak arra vágyok, hogy megnézhessek a barátnőmmel nyugodtan pár olyan filmet, amiről a börtönben töltött idő alatt lemaradtam. Később is ráérünk egymásnak esni, sőt biztosra veszem, hogy fogunk is, már csak az a kérdés, hogy milyen módon.
- Nem gondolom, de nem akarok elhamarkodott döntéseket hozni. Ha végig tudnánk nézni, akkor kiderülne. - Eddig a filmben tényleg semmi értelem nem volt, mindössze jót múltattunk rajta a vicces effekteken. Nem hiszem, hogy ebből valaha is sikerfilm lenne, mert egyetlen egy színészt sem ismerek belőle, akiknek lenne bármiféle hírneve is. Ez a film valami másodosztályú gyártmány lehet, az eddigiek alapján biztosan az.
- Ez neked romantikus? Nehogy megmutassam, hogy mi is az a romantika. - Provokáló mosollyal arcomon vigyorogtam rá, szinte az összes fogamat kitéve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 09.03.13 18:00

Mindeddig a távolság, a bezártság, a rácsok és most pedig az idő. Tartok tőle, hogy mindig lesz majd valami, ami közénk tud furakodni, hacsak nem vesszük elejét a dolgoknak. De hosszú idő után én csak arra vágyom és szerintem ő is, hogy együtt lehessünk mindenféle viták és bonyodalmak nélkül, aminek lássuk be elég rosszul fogtunk hozzá, de a kezdet mindig nehéz, vagy nem? El indulni egy úton midig elhatározás kell és cél ami ott lebeg előttünk és erőt ad ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni amíg végül már nem lesz legyőzhetetlen akadály, ami elszakíthatna a másiktól.
- Csak már kezdem elfelejteni, hogy milyen is az. - Egy kívülállónak mindig könnyebb szemlélődni és valamit csak figyelni és arról véleményt alkotni róla mint belecsöppenni, azaz vissza a dolgok kellős közepébe és utat találni, hogy rendbe hozhasd az életed, ami fenekestül felfordult.El kell döntened, hogy a régi életed szeretnéd tovább élni, csak egy teljesen új fejezetet nyitni, köztes út nincs, mert ez a kettő között elveszel. Közelebb húzódva bújtam hozzá megragadva a pillanatot és az érzést, hogy hosszú ideje most először érzem azt, hogy boldog vagyok. Olyan régen volt már...
- Miért ne tudnánk? - meglepetten kérdezek vissza. Tényleg nem tudom, hogy ezzel most mégis mire akart célozni, de ha akarja akkor majd kifejti bővebben, ha pedig nem, akkor csak nem lehetett olyan fontos.
- Csak mond, hogy ennek a közelében sem jár?! - Tulajdonképpen csak erre szerettem volna rámutatni és arra, hogy nálunk ilyen egész biztosan nem fog lenni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 13.03.13 3:29

Nem arról van szó, hogy nem figyelnék rá eléggé, de mos kissé sikerült összezavarnia, azt hiszem valahol elvesztettem a fonalat a túlzott gondolkodásom közepette. Fejemben sok kósza gondolat szállingózik, mind a kapcsolatunk körül forog. Még soha egyetlen nőt sem engedtem magamhoz ennyire közel ilyen rövid idő után. Ez szerintem nagyon is sokat jelent, hogy képes volt ilyen rövidke idő alatt belelopnia magát a szívembe és nagyon nem szándékozom elengedni.
- Hogy milyen boldognak lenni? - Muszáj volt vissza kérdeznem, mert eddig abban a hitben éltem, hogy mellettem boldog, de ezek után eléggé sikerült neki összezavarnia. Mert én tényleg minden erőmmel azon vagyok, hogy boldoggá tegyem, de arról halvány sejtésem sincs, hogy mivel tudnám tényleg boldoggá tenni. Eddig azt hittem, hogy neki elég az a boldogsághoz, hogy itt vagyok mellette és szeretem.
- Tudod, sok tényező közrejátszhat, hogy ne tudjuk végig nézni. Az első az, hogy már fájni fog mindenünk a nevetéstől, a második hogy annyira unalmas lesz, hogy közös megegyezés alapján másikat választunk ki. És a harmadik a kedvencem, hogy már annyira nem bírunk magunkkal, hogy filmezés helyett valami egészen mást csinálunk. - Huncut mosoly jelenik meg ajkaimon, lassan közeledve felé csókolom meg, ezzel célozva arra, hogy a harmadik pont alatt pontosan mit is értettem.
- Nem, ennek tényleg nem jár a közelében. - Esküszöm már fáj a rekeszizmon a mértéktelen nevetéstől.
- Édesem, ide még csak Greg hiányozna, hogy teljes legyen az összhatás. - Komolyan mondom elkapott a sírás, akaratlanul is könnyek kezdtek el hullani szempáromból, természetesen a nevetéstől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 16.03.13 19:40

- Hosszú ideje most először érzem magam boldognak... - ... és szeretném ha ez a pillanat örökké tartana még ha tudom is, hogy ez nem lehetséges, attól még hinni kell benne. Még soha senkihez sem kötöttek ilyen gyengéd szálak. Még soha senkihez sem ragaszkodtam ennyire mint hozzá. Jól érzem meg magam és szeretek vele lenni, a közelében és ezért bármit megadnék. Ami most az enyém, de senki sem tudhatja, hogy meddig vagy hogy mit hoz a jövő. Akadályokat és áldozatokat...
- Ha ezt így folytatod tovább akkor igen esélyes, hogy a harmadik pont lesz a hibás a dologban. - Nem hiába, a jó dolgokra mindig várni kell. Igen, az első sem kizárt... A második tényleg uncsi, de a harmadik már meglehetősen izgalmas és egyre inkább nagyobb esélyt is látok rá. De azért még nem adom fel ennyivel. Adjunk még ennek a filmnek néhány percet... Általában vagyok annyira kíváncsi, hogy már csak abból adódóan is végig nézem az adott filmet, de ebbe most jelen esetben sok minden beleszólhat és közrejátszhat.
- Kettőnk közé vagy a filmbe? - Megjegyzem nekem egyáltalán nem hiányzik sehová sem. Ki állítja, hogy a hülyeség nem tud fájni? Dehogyis nem. Szeretném már abba hagyni a nevetést, mert már fáj a hasizmom is, de egyszerűen nem bírom, akárhányszor visszapillantok a képernyőre kezdődik elölről. egyszerűen ennyi eszetlenséget már nem lehet tolerálni. Azt sem rétem hogyan lehet véghezvinni. Leforgatni? Én már a forgatókönyvet olvasva is nevetőgörcsöt kaptam volna... és a színészek? Vajon meddig tartott ennyi félkegyelműt 9sszeválogatni? Igen sok kérdésem lenne. Hogyan lehetett ezt leforgatni egyáltalán vagy meddig tartott? Mert szinte esélytelennek tartom, hogy ők ezt mind kibírták nevetés nélkül. ez volna a természetes énjük? Nos, azt már sokkal valószínűbbnek tartom, mert ezt már megjátszani nem lehetne élethűbben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 19.03.13 3:19

Őszintén szeretek filmet nézni, csak van ami jobban le tudja kötni a figyelmemet. Azt hiszem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány filmet sikerült végig néznem úgy, hogy az éppen aktuális barátnőm volt mellettem. Valahogy mindig sikerült jobb elfoglaltságot találnunk. De már felnőttem, talán sikerülni fog végre úgy végig nézni egy filmet, hogy nem engedek a csábításnak, erős elhatározás, de ha Lorena jó kislányként tudna viselkedni akkor, azt hiszem végre valahára tudnék figyelni a filmre is, már ha annyira érdekesnek találnom, hogy inkább rá szenteljem a figyelmemet és ne a mellettem lévő barátnőmre.
- Tényleg boldog vagy? - Remélem azért mondja ezt, mert tényleg így van és nem csak azért mert ezt szeretném hallani. Mert én tényleg boldog vagyok vele, már azzal is boldoggá tesz, ha itt ül mellettem a kanapén, nem kell semmit sem tennie a puszta jelenlététől érzem ezt a furcsa és szokatlan érzést, ami a boldogság és a szerelem keveréke.
- Ezek szerint azt szeretnéd, ha leállnék? - Mert akkor merítek magamból annyi erőt, hogy uralkodni tudjak magamon. Ha végig szeretné nézni a filmet, akkor hát végig nézzük, ezen biztosan nem fogok problémázni végül is még előttünk áll az egész nap.
- Természetesen a filmbe. - Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Greg beülne közénk filmezni és a meghittségből csak Greg csámcsogása maradna meg, ahogy próbálna azokkal a fogakkal majszolni a pattogatott kukoricáját.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 19.03.13 12:19

- Ha nem lennék, azt észrevennéd. - Legalább is én ebben bízom és még talán abban, hogy erre nem kerül majd sor egy hamar, hogy megtapasztalja ilyen az amikor nagyon nem vagyok boldog. Én még soha senkihez sem ragaszkodtam ennyire, talán ezért is mertem olyan hamar belevágni vele a dolgok közepébe, ami cseppet sem bizonyult könnyűnek, de még így is megértem, mert én pontosan azt kapom tőle, amire vágyom és remélem, hogy ez fordítva is legalább ennyire igaz. Nem szeretnék még több bonyodalmat, már ez is sok ami van.
- Ne csináld ezt. Ne tegyél úgy mintha még nem állna előttünk az egész nap. De ha majd már unalmasnak találom a filmet, akkor biztosíthatlak róla, hogy találni fogok magunknak valami jobb szórakozást. - Fordultam felé mosolyogva és őszintén szólva nem sok hiányzott ahhoz, hogy valami egészen mást feleljek és hagyjam a fenébe ezt az egész filmezést. Az apámat leszámítva és azt amikor moziban ültünk még nem sok férfival tudtunk végignézni egy értelmes vagy épp cseppet sem értelmes filmet. Mondhatjuk úgy is, hogy nálunk mindig boldog volt a vége.
- Én szeretem a palacsintát. Te mikor fogsz engem palacsintával ébreszteni reggel? - Fordultam felé mosolyogva, bár azt hiszem, hogy erre még várhatok. Axel nem kimondottan egy konyhatündér és inkább rendel valamit vagy elmegyünk étterembe, vendéglőbe minthogy ne kelljen állnia a konyhába. De ki tudja? Talán érthetnek még kellemese meglepetések.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 24.03.13 5:19

- Kivéve ha nagyon jól tudnál színészkedni, ebben az esetben remélem, hogy pocsék színésznő vagy, mert ha észre venném, hogy már nem vagy boldog mellettem remélhetőleg tudnék tenni bármit is az ügy érdekében. - Gondolom ez magától értetődő, hogy szeretném ha a barátnőm boldog tudjon lenni mellettem és minden tőlem telhetőt megtegyek az ügy érdekében. Mindig vannak kiskapuk és meg tudnánk találni a megoldást legyen szó bármiről, bár ez a póker téma még nagyon is korai, inkább erről nem szeretnék vele beszélni, mert egyből véget vetnék a boldog perceknek.
- Jobb szórakozás alatt rám gondoltál? - Megjátszott meglepődéssel mutató ujjammal magamra mutatok. Mint aki nem is akarna hinni a saját fülének úgy hitetlenkedtem. Tény, hogy a film kezdetben nagyon is izgalmas volt, de Lorenánál egyetlen egy film sem lehet izgalmasabb, de megfogadom a tanácsát és türtőztetem magam, hiszen tényleg előttünk áll az egész nap. Majd csak kibírom valahogy a sóvárgást utána.
- Hogy aztán én is menjek vissza a konyhába és csináljak neked valami mást enni? - Tudom attól, hogy a filmben így történt még nem kell követnem a példájukat.
- Édesem megígérem, hogy egyszer kapsz tőlem egy palacsintás ébresztőt, de adj egy kis időt, legalább annyit hogy megtapasztaljam hogyan is kell palacsintát sütni, mert ez nekem eléggé ismeretlen terület. - Őszintén annyira nem értek hozzá, hogy azt sem tudom milyen alapanyagok kellene hozzá, de az ő kedvéért végeznék egy kis kutatómunkát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 24.03.13 20:17

- Biztosra veszem, hogy tudnál! - Abban viszont most nem mennék bele, hogy mennyire vitathatónak is találom azt, hogy pocsék színésznő volnék. Való igaz, hogy nem tanultam ki úgy a dolgot mint mások és másképp is csinálom és alkalmazom. Én inkább úgy mondanám, hogy annyira vagyok jó színésznő amennyire kell és amikor kell.
- Ez olyan hihetetlen? - Ne gondolja, hogy csak ő tud ilyen meglepett képet vágni, ugyan is nekem is megy. Ez is sok más mellett.
- Talán keressek valami mást erre a célra? - Meglepetten nézek vissza rá, mint akit tényleg teljesen eltaglózott az a néhány szó avagy kérdés ami az imént elhangzott.
- Nem-nem, én tényleg szeretem a palacsintát. - Ráztam meg a fejem. Dehogy kellene mást csinálnia. Én már annak is örülnék ha egy reggelen tényleg palacsintával várna reggelire. Ébredés után általában nem a hasam ami először eszembe jut és ritka, hogy igazán éhes vagyok, kivéve ha... valamii oknál fogva kimerültem az éjjel. Az első gondolatom a kávé anélkül ugyan is életképtelen vagyok és kell reggelente az a néhány nyugodt perc a gőzölgő kávésbögre fölött.
- Szóval, először mutassam meg hogyan is kell palacsintát sütni ahhoz, hogy egy reggelen váratlanul meglephess vele? - Nem tartom kizártnak ahogy lehetetlennek sem és akár még az is lehet, hogy rá tudnám venni magam és még a közeljövőben, mert tényleg régen ettem már palacsintát és tényleg nagyon szeretem!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 26.03.13 1:26

- Jó hogy az egyikünk biztos ebben! - Őszintén vagy egy- két ötletem arra, hogy mivel tudhatnám boldoggá tenni, de azt még nem tudhatom, hogy ténylegesen mitől is lenne boldog. Sok dolgot nem tudok még róla, szóval nagyon is mellé nyúlhatok, de idővel mindent kiderítek róla, mint például hogy mi a kedvenc színe, vagy itala vagy hasonlók, hogy tényleg boldoggá tudjam lepni, ajándékok formájában is. Mert nem hinném hogy attól boldog lennék, ha valami olyat vennék neki, amit ki nem bír állni.
- Egy egészen picit az. - Még mindig alakítottam a meglepett fél szerepét. Na jó, azért még sem annyira hihetetlen, mint amennyire annak beállítom. Sőt, örülök is annak, hogy én jobb szórakozást jelentenék neki.
- Ugyan! Még is minek, mikor itt vagyok egy karnyújtásnyira tőled? - Biztosra veszem, hogy most csak cukkolni próbál, hiába keresne más szórakozást helyettem, kötve hiszem hogy találna is.
- Nahát, napról napra többet tudok meg rólad. - Ami nagyon is jó, szeretem mikor új dolgok derülnek ki róla, mert így érzem, hogy egyre inkább enged közel magához, még ha arról is van szó, hogy elárulta nekem, hogy szereti a palacsintát, de ezzel is közelebb érzem hozzá magam.
- Igen, azt hiszem hogy előbb jó lenne, ha megtanítanál palacsintát csinálni, feltéve ha tényleg szeretnél egyik reggel arra kelni, hogy ilyen meglepetéssel várlak. - Viszont nem is rögtön fogom neki megmutatni, hogy mit tanultam el tőle, biztosan várnék vele pár napot, hogy még véletlenül se sejtsen semmit meg és tényleg meglepetést okozzak neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 28.03.13 11:43

Gondolva egyet fordultam felé és csókoltam meg ez úttal csak röviden még mi előtt túlságosan elragadtatnánk magunkat és az orrom alá dörgölné, hogy én akarok annyira filmezni, akkor talán nézhetnénk is azt a filmet... Hát nézzük is. Csupán csak megpróbáljuk izgalmasabbá tenni az unalmasnak induló perceket.
- Hm, annyira sem. - Mosolyodtam el ismét. Tényleg nem kell még a karomat sem kinyújtanom, bőven elég az is ha csak felé fordulok és ezt bármikor megtehetem akármelyik pillanatban és esetleg az sem kizárt, hogy egy váratlan pillanatban meggondolom magam és a csodába is a filmmel! Még bármi megtörténhet!
- Mint például, hogy szeretem a palacsintát? - Igaz ami igaz, hogy lassan kell haladni előre és lassacskán tényleg egyre több dolgot fogunk megtudni egymásról. Még ha először a negatív tulajdonságaink is mutatkoznak meg. Azokat sem árt tudni. Mivel most már tudom, hogy milyen könnyedén és gyorsan fel tudja kapni a vizet majd jobban odafigyelek a számra, mert nem szeretnék vele veszekedni. Ez ilyen egyszerű. Bár fogalmam sincs, hogy a palacsinta mégis hogyan kapcsolódik ehhez... De most már ezt is tudja.
- Ha emlékszel azt is megemlítettem már a reggelinél, hogy nem túlságosan szeretem a narancssárgát. - Fogalmam sincs, hogy ez most miért jutott eszembe. Nem hinném, hogy a palacsintáról, inkább arról, ahogy megemlítette, hogy egyre több dogot tud meg rólam és ha figyelt akkor már ezt is említettem...
- Igen, szeretnék. De még jobban szeretném nézni is ahogyan csinálod. - Nem tudom miért, de valamiért az külön élvezettel töltene el. De ha nem megoldható a palacsintával is elérheti a kívánt eredményt, ugyan is őszintén meglepődnék szerintem... Tudom, hogy csakis akkor csinálná amikor a legkevésbé sem számítanék rá. Kitűnően jól tud időzíteni azt meg kell hagyni!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 30.03.13 22:55

Annyira gyorsan kapott ajkaim után, szinte vissza csókolni sem tudtam, mert azonnal elhúzódott tőlem. Nem meglepő ez az óvatossága, tekintve azt hogy az eddigiek alapján pár apró csók után mindig ugyan ott kötöttünk ki. Mentségemre legyen már hosszú hónapok óta nem szeretkeztem, elvégre börtönben voltam és most szeretném bepótolni, amit eddig elmulasztottam.
- Igen, most megtudtam ezt, talán percek múlva valami egészen mást is megosztasz velem és én is veled és így lassan de biztosan sikerül egymást jobban megismerni. - Sok mindent nem tudunk egymásról, igaz ezek nem annyira hű de fontos dolgok, de azért jó tudni azt is, hogy szereti a palacsintát. Ez csak egy apróság, de nem árt észben tartani, esetleg hatalmas meglepetés is kisülhet az ilyen dolgokból.
- Emlékszek rá és kész szerencse, mert nem passzol a narancssárga szín ehhez a csodálatos barna szempárodhoz. - Gyengéden simítottam végig arca szélén, közben gyönyörködtem tekintetében. Nem csak azért mondom ezt neki, mert kötelességemnek érzem, vagy mert így lenne helyes, azért osztom meg vele mindezt mert szeretném ha tudná, hogy mennyire gyönyörű szeme van.
- Sajnálom, de nem nézheted azt, hogy hogyan csinálnám, mert akkor nem lenne meglepetés. Különben is, te még nagyban aludni fogsz, mikor én ráveszem magam, hogy palacsintát csináljak neked, erről szól az ágyba vitt reggel. - Szeretném ha meglepetés lenne számára és az is fog lenni. Azért megnézném az arcát, mikor álmosan felébred és a szobát átjárja a frissen készült kávé és a palacsinta illata.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra 02.04.13 18:14

- Ugye egyet értesz velem ha azt mondom, hogy ez eléggé kétértelműre sikeredett?! - Nem tudom ő hogy van vele vagy mennyire gondolt bele abba amit mondott, de én erre a talán percek múlva valami egészen mást is megosztasz velem és én is veled dologról egészen másra kezdtem el asszociálni és most már talán ő is ha ismét lejátszotta magában az elhangzottakat. Merem remélni, hogy most nem csak én egyedül gondoltam rosszra, mert szerintem nagyon is jó lenne. Tulajdonképpen ha úgy vesszük számomra az egész mondat olyan félreértelmezhető volt, de nem hiszem hogy ő ezt annyira bánná.
- Mondja ezt az aki káprázatosan kék szemekkel rendelkezik. - Most inkább nem térnék ki arra, hogy mennyire nem vagyok megelégedve a barna szempárommal és hogy mennyire nem szeretem, mert én mindig is kéket akartam, de legalább zöldet... erre a kettő közül kaptam egy harmadikat, barnát. Mintha már akkor is sokat akartam vagy kértem volna az életemtől. Most már csak egy valamit szeretnék, őt és most már mindig. Csak ő maradjon meg nekem.
Nem tagadom meg fordult a fejemben, hogy szóvá teszem, hogy milyen szemtelenül jól bókol és hogy rá kérdezzek valójában mire is megy ki a játék, mert az utóbbi napokban hát több is volt mint egyértelmű és nem úgy tűnik mint aki kezdene fáradni inkább mint aki elemében van!
- Na meg a korán keléssel ami neked sem igazán megy, de nekem se... - Nekem főként nem különösen mikor valaki jó későig nem hagy aludni és azután még szépen az ágyról is lekísérel húzni. Na mondhatom szép. De nem fogom elfelejteni megbosszulni csak még a megfelelő alkalomra és pillanatra várok...
Azt hiszem elérkeztünk a következő frontális nevetőgörcshöz. Azt még valahogy kibírtam amikor Tucker fejére esett a méhkas, de ahogy elkezdett hadonászni a fűrésszel a kezében és futkározni mint valami félkegyelmű miközben egy időben a másik srác után futott, az már nem csak egyszerűen vicces volt, hanem már nevetséges és siralmas is egyben. ezt már nem bírtam cérnával.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: - Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra

Vissza az elejére Go down

- Tucker and Dale vs Evil - Trancsírák Lorena & Axel módra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához