welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Imaszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 06.06.13 6:27

+ 18Nincs más hátra mint az, hogy bekapcsoljuk a biztonsági öveket és hátradőlve élvezzük egymás társaságát. A kis papomban megszűnt teljesen minden ellenállás sőt most már egyenesen követelte a részét én pedig csak játszi könnyedséggel adtam át magamat az élvezetnek amit nyújtott nekem. Néha egy halk sikoly tört elő a torkomból amikor éreztem, hogy a keze keményebben mar bele a fenekembe. Amikor végre magához von és és a szájával lecsap a melleimre a testem önkénytelenül is reagált rá, hátra vetett fejjel élveztem hogy az édes nyelvével megtalálta azt a helyet amit a legjobban szeretek ha izgatnak. A kezével a hátamat tartotta, hogy biztosan meg ne gondoljam magam, de eszem ágában sincsen nekem innen elmenni, ha már betörtem akkor élvezni akarom a munkám gyümölcsét. A hajába túrok miközben a mellemen dolgozik, egyre hangosabb sóhajok hagyják el a számat, nehezen bírok magammal, a bugyim elképesztően lucskos odalent teljesen eláztattam szegény atyácska alsónadrágját. Hát legalább erőteljesen érezhetni, hogy nem csak én vagyok rá izgató hatással hanem azért ő is tud egy két dolgot. Az a sejtésem támad, hogy az ilyen mozdulatokat bizony nem a papképzőben tanulta.
Tudom, hogy nem kéne itt így sikítoznom mert az emberek nem fogják elhinni, hogy a mi atyánkat élveztem ennyire ezért a szám elé kapom a kezemet majd az ajkaira tapadva hallgattatom el magamat. Eldöntöttem, hogy nem várhatok tovább, érezni akarom magamban most azonnal! Egy kecses mozdulattal átlendítettem az egyik lábamat az övén és megfordultam így a popsim nézett most farkas szemet vele. Hullámzó mozgásban ringattam a csípőmet és egyenes úton szabadulok meg a bugyimtól. Hoppá és úgy láthat most ahogyan Isten megteremtett. Visszafordulok és hagyom hogy pár percig legeltesse a szemét az ő imádott urának teremtményének a meztelen testét. Nálam nem is teremthetett volna szebbet nem igaz?
Most már csak egy aprócska kellemetlen anyagdarab választ el a mennyország kapujától, rövid úton attól is megszabadulok, megy a többi felesleges ruhadarab közé. Mindketten meztelenek vagyunk és tettre készek, nem is húzom az időt, nem is tudom egyáltalán, hogy mire vártunk eddig, jah igen az előjáték.
Hangosan nyöszörögve csúsztam bele a férfiasságába, igazán méretes, azt hiszem bőkezűen bánt vele az úr amikor a javakat osztogatta. Érzem, hogy a mohó kezek mindenhol hozzám érnek egész egyszerűen nem tud betelni velem, de nem bánom érjen hozzám minél többet és gyakrabban. Hihetetlen, hogy az érintése nyomán izzik a bőröm szinte perzsel érzem, hogy lángra kap a testem.
Ajkaink szenvedélyesen találkoznak, hozzá préselem magamat, és a combommal olyan erősen szorítom, hogy az már fáj. De a fájdalmat és a gyönyört csak egy picike vonal választja el... És a legjobb ingázni a két oldal között. Teljesen megfelejtkeztem róla, hogy hol vagyunk, nyögéseim egyre hangosabbak, szinte zihálok, de már nem érdekel, hogy ki hallja meg, had tudják csak meg, hogy mennyire élvezem a papom társaságát.
A lábamat körbe fonom a derekán és úgy hintázok a férfiasságán, remélem nem csak én élvezem ennyire, mert még sokkal többet akarok belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 21.06.13 15:05

+ 18


A keze a hajamban.. Isteneeeem de szeretem.. Először csak liheg.. Majd nyög.. ójajjistenem.. aztán már egyre hangosabb, és egy pillanatra beköszön az eszem, hogy ezt nem kéne, ha valaki erre jönne.. De aztán mintha olvasná minden gondolatom, a keze a szája előtt, aztán az én számra eresztve költözik be a gyertyafénybe a néma csend. Már majjjd.. megörülök érte, amikor MEGINT SZÖKIK! - vesz újabb rémületet a szemem, de csak a lába repül előre, és két formás.. feszes.. íncsiklandón kerek fenékpofa köszön fel az ölemben amire már muszáj hogy én is szaggatottan lélegezzek. Aztán EMELKEDIK! Fel! Az orrom előtt kecsesen ringva meg, az één két kezem ökölbe szorul magam mellett, a fejem blokkolt, feszes görcsbe rántva a testemet, egyszerűen felpasszírozva arra az apró székre...És aztán a LÁTVÁNY..! Ha először köszönne be, talán még el is ájulnék, de mivel nem volt először csak régen.. túúúl régen, érzem ahogy a fogaim csikorogva csiszolódnak meg. Aztán MEGFORDUL! Én úgy állok mint a cövek.. ÜLÖK! Na meg állok is rendesen, de a karjaim még mindig feszült görcsben gyötrődnek és szinte megfojt az oxigénszükséglet a tüdőmben. Ha nem jön közelebb fél percen belül én itt elpusztulok, de legalábbis követem a Magad uram ha szolgád nincsen parancsolatot, ezzel is eleget téve az igének, de szerencsémre végül ez nem történik meg, repül a gatyám.. ki tudja hol áll meg, közel a lány.. még a levegő sem talál utat, bennakad, ahogy a kezek a vállamon és lassan csúszva fel rajtam talál szabad utat és hallom a saját megszabadult nyögésemet. Az egekben tornyosuló istenem kegyelmezz nekem! - szorul a két kezem újra a fenekének, a szája a számban, egymást falják a nyelvek, de a kezeim türelmetlenek, önmaguktól marva bele kérik a mindent megváltó műveletre, és meg is kegyelmez. Mozogni kezd!
A Mennyország.. egy ósdi hely ehhez képest, itt.. ahol a pokol tüze éget, ahogy elnyel a végítélet és ahogy a nő egyre hevesebben pattog az ölemben szálanként tépve ki az eszemet. Hangos! Nem szabad, én mégis élvezem, képtelen vagyok törődni vele, hogy nem kéne, hogy hallgasson el, csak vele együtt nagyokat nyelek, és a melleit a számhoz emelem! Imádom ezt az ííízt! Ezt az illatot! Ez az érzést a nyelvemen... A követelő akaratot, de amikor már nagyon is hangosan nyögdécsel a szentem, muszáj hogy útjára induljon a kezem.
A szájába kapok! Először befogom, fél kézzel, de aztán az állát húzom közelebb, hogy a kezemre hagyva a peckesen feszülő melleket, a nyelvét inkább az enyémre bízzam. Ó, ééédes Istenem mi lesz ezután velem...?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 26.06.13 3:31

Teljesen elment az eszünk, hogy itt esünk egymásnak ezen a szent helyen, de nem tehetek róla, hogy az egyház ilyen ínycsiklandozó papokat alkalmaz, nem csoda, hogy megkívánja őket az ember. Végignyaltam a vágytól tüzes ajkamat, a testemet nem ez az egyetlen hely ami lángokban áll és el kéne oltani. A vágyam kielégítése folyamatban van és ahogyan elnézem a papom sem a mi atyánkkal van elfoglalva, sokkal inkább jobban érdekli a melleim kényeztetése aminek én csak örülni tudok. A fejemet hátravetve élvezem ahogyan játszadozik velük, ingerelve őket, hogy ez az érzés valahol mélyen, az ágyékomban verjen visszhangot. A nyelvével csillapítja a bennem tomboló kéjt, habár van egy olyan érzésem, hogy csak a torkomból előtörő nyögések számát szeretné csökkenteni, de mit bánom én az ajka teljesen megrészegít mint a misebor és ettől kezdve csak az számít hogy hozzámér.
Görcsösen markoltam a vállait, belé mélyesztettem a körmeimet, még a vére is kibuggyant az ujjaim között, de nem érdekel nem vagyok hajlandó visszafogni magamat, csak az érdekel, hogy kielégülhessek méghozzá vele.
A levegő egyre forróbb lett, izzadtság cseppek gyöngyöztek ajkam fölött. Ajkamba haraptam, amikor szemem elidőzött izmos felsőtestén, persze láttam már ehhez hasonlót, de még is csak... wáu.
Érzem, hogy az orgazmus már nincs egészen messze, lassan hatalmába kerít az az ismerős jóleső érzés amit akkor szoktam érezni amikor elélvezek. Egyre szűkebb leszek odalent, nincs visszaút és igazából nem is akarok ellenállni. A hajamba túrok majd a melleim, után kapok amikor a gerincemen végigfut az a bizsergető villám ami minden alkalommal szokott.
Szinte szédültem ettől az euforikus érzéstől és meg kellett kapaszkodnom benne, hogy ne ájuljak el.
Az, hogy elélveztem az nem azt jelenti, hogy a pap bácsi megszabadul tőlem ugyan is amíg őkelme hátra van addig nincs vége a bulink...oh nem még csak most jön a java, nekem nem probléma ha többször el kell élveznem és addig nem megyünk sehová amíg kellő képen nem élveztem ki a társaságát. Lehet, hogy én vagyok a perverz, de még kipróbálnék vele pár pózt nem csak ezt az egyet. Ha már így elcsábítottam és hagyta magát akkor úgy is mindegy így is a pokolba jutunk akkor legalább élvezzük az oda vezető utat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 02.07.13 20:28

A körme a vállamban, mélyen a bőrben, megugrok de nem hagy nekem menekülési utat! Nem is menekülnék, ugyan hová is futnék, eszemben sincs inalni előle, de érzem hogy felkiáltok és a nyelvemet eltépem tőle, mégis csendesnek kell lennem. Valamennyire. Ezért érte kapok, azonnal lerántva a vállamról a vérre szomjazó kezeket, és az egyik kezembe fogva őket, tapad a másik újra a fenekére, csak hogy további mozgásra késztessem! Közel már a Menny, és nem engedek belőle, mire újra nyög és nekem is lecsukódik a szemem. Óóó, Istenem.. - hangzik fel újra és újra a fejemben, ahogy a vérem éget, minden egyes mozdulatra hevesebben tépi a fejemet, és az én hangom is engedelmeskedve az enyészetnek összeszorított fogakkal nyelem vissza a levegőket. Gyerünk kislány, csináld! Csináld még! - szurkolok neki fejben ahogy érzem elpattan az a szál, az utolsó benne, a teste megfeszül a kezemben, összerándul, majd aléltan esik össze, én meg.. én meg... rövid pihenőt véve esek vissza hátra a székben. Muszáj hogy lepihenjek. Ahogy elnézem nem adja fel egykönnyen a kicsike, újra mozdul, csak lassan.. ingerelve.. miközben a szemeimbe néz.. folyamatosan megfeszülve és én tisztában vagyok vele, hogy nem úszom meg ennyivel. Hát akkor.. ha már lúd, legyen kövér, az az igazi húsos féle, vágjunk bele! - döntöm el hirtelen, miközben az ölembe kapva megemelem, a bokámon a gatyám, csak kis híja hogy nem esek el benne, de megoldom. Nehezen. Araszolgatva lépkedek, csak míg a térdeplő kéztartójához nem érek, most így köszönöm meg hogy velem a Szentlélek, és a kis hölgyet a vékony korlátra emelve, két kézzel kapaszkodom én is bele. Közelebb lépek. Egész közel, csak hogy a nyakamon kapaszkodót vehessen, remélem nem szomjazik újra vérre, bízom benne, mást úgyse tehetek. A szemeibe nézek, hosszú vigyor köszön fel a képemen, de nem hagyom hogy sokáig pihenjen, azonnal nekikezdek. Újra! Ütemesen.. Sebesen! Könyörületet nem ismerve, már hívogat a a Mennyország perzselő ígérete, és én hülye leszek nem engedelmeskedni neki! Nem is teszem, csak mozgok benne egyre hevesebben, a fogaim kocognak, vacognak a testemben száguldozó érzésre, de mééég.. bírni kell mééég.. bírni, kitartani, míg ez a szegény lélek itt előttem, látogatást nem tesz újra a kecsegtető Menny felhőiben...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 08.07.13 8:11

A pap hátát véres karmolásnyomok díszítették, amiket az én karmaim vájtak bele, azt jelzik hogy itt jártam és megkaptam ezt a férfit. Azt hirdeti, hogy nem csak a hitem megerősítésében kértem ki a segítségét hanem bizony más téren is keményen megdolgoztattam. Szerintem ezzel nincs semmi baj, hiszen mindketten élvezzük amit művelünk én ennek már a bizonyítékát is adtam és nemsokára ő is. Maximum majd azt mondja, hogy azok nem karmolás nyomok hanem korbácsütések, vagy egész egyszerűen leesett a lépcsőn, hát balesetek előfordulnak, nem? Aztán ha kételkednek még mindig előveheti a pap vagyok isten báránya dumát és ha nem hisznek neki akkor Isten megbünteti őket dumát.
Akárhogyan is, de annyira nem díjazta azt, hogy belé vájtam a körmeimet véres nyomokat hagyva magam mögött így a kezét az enyémbe csúsztatta és lefogta a kezemet. Ez csak olaj volt a tűzre és még jobban élveztem, hogy a magáévá tesz, egyszerűen imádom ha kikötöznek, hát ha még a szememet is bekötik közben.
Hamarosan nem tudtam ellenállni a csábító Mennyország hívogató szavának és kéjes nyögések közepedet elélveztem. Nem akartam, hogy itt vége legyen és ezért egy kisebb pihenő után újra mozogni kezdtem. Ekkor azonban a papom hirtelen ötlettől vezérelve a fenekemnél fogva megemelt és egy azonosítatlan tárgyra tette le a popsimat. Mivel csak a szemeibe tudok nézni ezért fogalmam sincsen, hogy min csücsülök éppen, csak az érdekelt, hogy újra fáradhatatlanul ostromolni kezdte a testemet kegyelmet nem kímélve. Ez az, az Atya Úr Isten sem kímélt senkit hát te se tedd.
- Ne hagyd abba... ah...
Ennyit tudok kinyögni, két nyögés között, próbálok halk lenni, de olyan élvezetben részesít amit halkan elég nehéz átvészelni. Még inkább hozzá simulok, hogy minden kőkemény mozdulatát jobban élvezhessem közben az egyik kezemmel a nyakába kapaszkodom a másikkal a korlátot fogom és hangosan nyögdécselek, most már úgy is mindenki hallotta, hogy mit csinálunk mi itt bent teljesen mindegy kár is tagadni. Hát így inkább élvezzük a szex nyújtotta örömöket. Igen édes, ad meg nekem azt amire a testem vágyik, csak így tovább. Lassan nem bírom tovább ezt a kitartó ostromlást ezért ismét szaporábban veszem a levegőt és egy hangos sikollyal elélvezek ezúttal remélem magammal rántom őt is orgazmus földjére.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 19.07.13 1:10

A hangja a fülemben csak még jobban ingerelt, Uram.. Atyám.. mikor volt utoljára hogy ilyenben lehetett részem, ilyen forró és melegben, és egyszerűen kezdte elvenni minden egyes csepp maradék eszem. De túúl hangos! Még mindig az, ezért egy percig sem hagyva abba a mozgást benne, egyik kezem engedi a korlátot, remélhetőleg nem borul vagy törik le és esik be a gyertyák közé a szentatya képébe, de muszáj volt hogy a szájára fonjam a kezem és ha szabadulni akart, inkább a szájába dugtam az ujjamat. "Sz.pjad kedvesem!" És meg is tette! Ha megtette egyáltalán, az én vérem rögtön dobott egy lendületeset, nyelnem kellett, de dupla haszon, ő sem nyög olyan hangosan csak kitartóan és kellemesen és én is.. egyszerűen megindító volt a dolog. Csak néztem.. hangosan lihegve a lendületet egy percig sem eresztve, aztán csak fennakad a szemem, majd összeszorít, és végleg elélvezem a Mennyország virágos lejtőin is látogatást téve, végre kapva is nem csak remélve, és hangosan lihegve a vállára esik a fejem.
Nem tudom meddig tartott. A pihenő, az egész, az amióta a korlátot görcsösen szorítja a kezem, de a kilincs hangjára ébredek, majd kopogásra.. dörömbölésre, és..

- Az isten verje meg..(!) – suttogom vagy kétszeresére tágult szemekkel egyenesen a lány szemeibe, de aztán ennyi a fagyott reakció hamar kapok észbe és azonnal vagy ezer dolog cikázik át a fejemen.

- Öltözz fel! – lököm neki oda sebesen, amikor félig még szanaszét esek, de a korlátról már leemelem, azonnal talpra, ahogy szabadon engedem, és csak remélem, hogy nem célja hogy én is vele bukjak. Az isten verje meg!
Olyan sebesen kapkodtam magamra mindent mint soha még ezelőtt! Rajtam a nadrág, félig az ingem, a reverenda is összekaparva a háttérben, és a lány.. ha felöltözött csak sebtében nézek végig azon a korábban isteni örömöket nyújtó testen.

- Ki kell mássz az ablakon...! – fagyok le ahogy nézek a szemeibe, a kilincs még mindig dolgozik vagy ezerrel, nem tudom melyik atya ilyen türelmetlen de igazán tanulhatna némi nyájasságot, szerénységet, én viszont csak állok a lánnyal szemebn, már nem úgy mint alig húsz perce és összeszorított öklökkel várom ami most történni fog. Vagy megteszi ezt értem, ami a minimum.. amiért a Mennyekbe repítettem.. kétszer is..(!) vagy ugranak azonnal és végzetesen, az apám által birtokolt átkozott milliók. Óóó, szegény fejem! Mindig mondta nekem az apám.. egyszer a farkam lesz a vesztem!

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 23.07.13 23:23

Ahhoz képest, hogy nem minden nap gyakorolja ezt a tevékenységet egész ügyesen csinálja, pont olyan lelkes mint prédikálás közben. Ha nem tudnám, hogy pap meg nem mondtam volna, hogy mi a hivatása. Azért egyszer úgy is kipróbálnám vele, hogy nem kell aggódnunk vagy odafigyelnünk a decibelekre. Viszont kétlem, hogy ismét el tudnám csábítani efféle játszadozásokra, azért gondolom ő is félti a hivatását és én sem szeretném, hogy kockázatot kelljen vállalnia emiatt. Talán jobb ha soha többé nem látjuk egymást, amit roppantul sajnálok, mert Isteni szerető válna belőle.
A szex valami fantasztikus volt régen éreztem ilyesmit, de sajnos hangot is adtam neki amit egy templomban nem igazán kellene, tekintettel arra, hogy ki a partnerem. Egész egyszerűen nem tehetek róla annyira jól csinálta, hogy nem tudtam parancsolni a hangszálaimnak, csak úgy kitörtek belőlem az élvezet magas C-je. Szerintem Isten számára ez szebb muzsika mint a kórusok leggyönyörűbb áriája.
Annak érdekében, hogy a fülbemászó dallamom ne jusson illetéktelen fülekbe eleinte befogta a számat majd miután ez sem hatott a számba dugta az ujját amivel én eljátszadoztam addig amíg el nem érte ő is a mennyek kapuját. Most legalább tudja, hogy mi vár rá ha meghal, tömör gyönyör. A vállamon pihente ki az édes fáradságot, hagytam, hogy összeszedte magát közben a hátát cirógattam, egész egyszerűen jól éreztem magam. Jól rendbe tette a hormonháztartásomat ez a kis délutáni légyott. Azonban megtörtént az amire számítottam, de reméltem, hogy elkerülhető lesz, a zár fel-le kezdett mozogni, elég erőteljesen. Az ajtó másik oldalán lévő személy nagyon be akart jutni hozzánk. Mind a ketten felpattantunk és villámgyorsan felöltöztünk, igaz kicsit szedett vetetten, de legalább van rajtunk ruha. Feltételezem nem lenne túl nyerő ha meglátnának így minket, mert rögtön tudni fogják, hogy mit műveltünk egymással. Tudtam, hogy el kell tűnnöm valahogyan, de merre, az ablak elég magasan van és túl szűknek is tűnt, még is arra kért, hogy ott távozzak angolosan.
- Az bajos lenne, elég szűknek tűnik, mit szólnál inkább ha a szekrénybe bújnék?
Nem akarom az időt húzni ezért remélem gyorsan válaszol, ha ragaszkodik hozzá, hogy az ablakon távozzam akkor viszont segítenie kell. Minimum abban, hogy felemel, remélem nincs berácsozva az ablak. Mondjuk arra kíváncsi vagyok arra, hogy mit szólnak majd odakint sz emberek ha meglátják, hogy egy nő lóg kifelé a templom ablakából. Majd azt mondom, bezártak és nem tudtam másként kijutni vagy valami hasonló kamu szöveget.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 31.07.13 19:16

"Szekrénybe.." - játszott vissza a szó a fejemben, én meg kapkodtam a fejem, hol is lát itt szekrényt. Aztán.. csak beleütközött a figyelmem abba a ládába a hátam mögött, ami aprócska.. vízszintes, mégis... A lányt néztem és a ládát. A lányt és a ládát. Egymás után ismételgetve, de a fülemben hangzó dörömbölés türelmetlen, nem nagyon akarja hogy nyugtom legyen vagyis gyorsan kell gondolkodjak.

- Azt hiszed.. beleférnél!? - kérdezem kétségbeesetten, nem is magamat féltem hanem az örökségem, amiért már maaajd 20 évet szenvedtem, mikor-hogy, vagy hogyan kikerülve és nem most akarom lepasszolni végleg. Mégis gyorsan kell cselekedjek. Még nem válaszolt, de pattanok is oda az egészhez, szórom le a két gyertyát a tetőről, a tetejét megemelem és végignézek mi van benne. Gyertyák! Még több. Töménytelen mennyiségben, így jobb későn mint soha, de a legjobb már rééég tegnap lenne, sebtiben kezdem őket kapkodni az ölembe és beszórni őket a szentélyen feszítő kereszt mögé.

- Segíts! - szólítom fel, bár inkább már csak a végső elkeseredettség tombol bennem, meg sorra minden fogadalom, hogy legközelebb.. NEM.. hagyom, hogy az ilyen gyönyörű nőcskék íncsiklandó testére lépre menjek, mégis nagyon jól tudom hogy így lesz. Javíthatatlan vagyok! Már apám is megmondta egyszer. És most.. újra és újabb baklövésekkel bizonyítják az évek! Csak eddig mindig sikerült kimásznom belőle.. Vajon most hogyan végződik majd ez az eset!??
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 06.08.13 18:25

Az követelőző kezek egyre jobban rázták a kilincset, majd kiszakadt a helyéből. Nem értem mitől olyan fontos, hogy bejöjjön ide, remélem nem azért, mert hallotta miközben hangosan nyögdécseltem. Nem az lehetetlen, ezek a templomok mind ezer évesek és baromi vastagok a falai, kizárt dolognak tartom, hogy bármit is hallottak volna odakint. Amikor bejöttünk ide, nem volt senki a templomban mindenki elszállingózott és erősen kétlem, hogy ilyenkor kellene misét tartania. Minden bizonnyal egy fontoskodó ministráns akar bejutni aki nem tud jobb elfoglaltságot magának mint, hogy itt őgyelegjen és megzavarja a meghitt pillanatot a papocskával.
Szegényke, mennyire kétségbe van esve, annyira nem érzem át a helyzetét, mert ami velem történhet annyi, hogy kikiáltanak gaz csábítónak, nagy dolog ezt eddig is tudtam. Esetleg kiátkoznak, na bumm, sosem voltam hithű katolikus, sőt a templomba járók nagy része nem az. Egytől egyig mind vasárnapi hívők akik bejönnek reggel szép tiszta élére vasalt ruhában köszönnek, hogy heló Isten majd hazamennek és az asszony a kertésszel hempereg a férj pedig nekem fizet, hogy elfenekeljem és egyedül azért imádkoznak, hogy a másik előtt le ne bukjanak. Ennyi az egész, fölösleges képmutatás, a hiúság széles kirakodóvására.
- Segíttek!
Hevesen válaszoltam és gyorsan kipakoltuk a gyertyákat, együtt valahogy gyorsabban ment mint neki egyedül. Számtalan menekülés állt rendelkezésemre, de egyik sem volt túl kecsegtető. Az ablakon kimászva megpillanthat valaki és akkor magyarázkodhatok, hogy mi a fenét lógok én ott. Már csak abban reménykedem, hogy a kopogtató idegen nem akar benézni a ládába amibe belegyömöszölöm magamat. A többit pedig a papra bízom, az Isten amúgy is a hazugoknak kedvez mindig.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 20.11.13 11:07

Válaszol! Fél siker, mégsem hagyom abba egy percre sem, odakinn már hangok is megjelennek, az érsek! Az isten verje meg, az ÉRSEK!!! - kezd még nagyobb ütlegelésbe a szívem, a homlokom izzad.. talán mééég erőteljesebben mint alig 20 perce és fogaim csikorognak.

- Bújj be! - utasítom, persze nem az ajtó mögött álló legfőbb szentnek hanem ennek az istenien  kecsegtető gyönyörűségnek, akiről most a szükség elnyeri minden pillanatom. Bemászik! Ha igaz, és valóban megtette, rendben elrendezem, imitálva nagy levegőre késztetem és azonnal a fejére is csukom a fedelet. A két gyertya visszakerül a tetőre sebtiben, egy utolsó pillantás a kereszt mögött megrekedt tömegre, de nincs baj, nem feltűnő. Teljesen..
Nagy levegő.. fejemben százával cikáznak a gondolatok, kifújom, a reverendát rendben elrendezem, szentséges tekintet és rohanok is a zárhoz, fordítom a kulcsot és még épp idejében ugrok félre hogy a betörő érsek nehogy teljesen letaroljon. Hova ez a nagy sietség az ééég.. szerelmére!

- Igen.. eminenciás uram..(?) - felelem kérdőn békés tekintettel, csendben megdörzsölve a szemeimet.

- Mi történt!? Miért volt bezárva az ajtó! - újabb kérdés a fülemben, figyelő és kutató szemek, a hátam mögé, engem teljesen mellőznek, legalábbis úgy tűnik az első körben.

- Één.. én csak kettesben akartam lenni a Szentlélekkel. - adtam elő az első beugró mentséget, és hogy így volt e? Eeeez a nő valóban egy igazi szent, de legalább felterjeszteni kéne a szentségre mert egy igazi jótét lélek! Nadevisszaatényekhez..
A szemeit figyeltem. Lestem, hogy valamit megsejtett e, amikor valamit nagyon néz.

- És mi történt az imapaddal!?- hallom a következő kérdéseket, én meg megfordulok, a letört kupakra nézek, és nem is mentegetem a helyzetet, azonnal érte lépkedek és felemelve helyezem vissza a helyére. Leesik. Újra felemelem és alázatosan nézek az érsekre.

- Történt egy kis.. baleset. Túl vehemensen könyörögtem a Szentekhez, hogy az örökké sarkalatos lelki békét adják meg nekem. - biccentettem rá a szövegelésre, kérdés hogy nem csak ő, de én elhiszem e!(?) - De megkegyelmeztek. - engedtem szabadjára a következőket - Tökéletes lelki harmóniába estem. És pont ezért is reagáltam késve... - szentséges tekintet.. akárcsak mindig, és egy percre sem térve ki arra a kellemetlenségre, ahogy az érsek közelebb hajol, talán csak ellenőrzi hogy a misebor szaga betölti e a levegőt, de nincs miért aggódnom. Régen volt már az este.

- Hozza majd rendbe. - hallom a csalódottságot meglepve a hangon, nem csodálkozom, talán csak örömmel tölt el amiért sikerrel végeztem és sűrű bólogatások közepette állva tűröm, hogy végül hátat fordítson és elmenjen.
Egyetlen pillantás. Csak egy, vissza a lezajlott esemény színhelyére, egy kegyetlen sóhaj.. de el tudnám ezt élvezni minden egyes estére, mire hirtelen észbe kapok. A LÁNY!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 12.12.13 18:03

Ma amikor felkeltem azt hittem, hogy unalmas napnak nézek elébe és egy sima esküvőnek, de akkor megakadt a szemem egy helyes papon és mindent elkövettem, hogy elcsábítsam. Sikerrel is jártam, de mondhatom nehéz dolgom volt, nem egy könnyen adta be a derekát. Viszont nem is igazán ellenkezett így könnyen megszabadíthattam a ruháitól és már indulhatott is a móka, csak sajnos nemsokkal a beteljesülés után ránk akarták törni az ajtót. Fogalmam sincs, hogy ki lehet az, de dühösnek tűnik a papocska pedig idegesnek. Biztosan a főnöke vagy valami hasonló, mert kedves elhivatott barátom izgatottá vált és egyből kidobott volna az ablakon ruhátlanul. Éppen hogy sikerült magamra rángatnom a ruhámat és már is egy ládában találtam magamat. Lélegzetvisszafojtva hallgattam az idegen hang dühös vádaskodását, szinte magam elé tudtam képzelni a szúrós tekintetét és érezni lehetett a hangjában a csalódottságot, amikor nem talált semmit. Na, de a kis atyuskát sem kellett félteni lehazudta a csillagos eget a földről. Alig bírtam ki, hogy hangosan ne nevessem el magam a szavai hallatán, ha az a másik tudná, hogy mi történt azzal az imaszékkel minden bizonnyal leesne az álla.
Hallottam, hogy a dühöngő személy távozott és csend borult a nem olyan rég még a sikolyaimtól hangos szobába. Várom, hogy nyíljon a fedél a fejem felett, kissé koporsó hatása van a dolognak, de nem pánikolok hiszen bármikor kimászhatok innen és előbb vagy utóbb úgy is mindenkire egyszer ráteszik azt a bizonyos fedőt, akkor meg igazán felesleges hisztizni ilyen kis semmiség miatt, sőt még némi iróniát is érzek a helyzetben, de nekem érdekes életfelfogásom van.
Nemsokára nyílt is a fedél és én csak arra tudok gondolni, hogy milyen szexi ez a pasi és mennyire elzsibbadt a lábam. Rámosolyogtam és rögtön kiböktem azt a kérdést, ami azóta furkálja az oldalamat amióta ismerem.
- Úgy hazudtál neki mind a vízfolyás, igazán mulattató volt hallgatni, de mond csak miért mentél el papnak, ha nyűgnek érzed az egészet és legszívesebben élnéd a világodat?
Amíg a válaszát vártam addig végigmértem, még jó, hogy magas nyakú inget visel különben észrevették volna a harapásnyomot a nyakán, de ezen kívül nem látszott rajta, hogy nemi kapcsolatot létesített volna nővel. Kicsit rendetlen volt az igaz, de ezen kívül semmi nem utalt rá. Még jó, különben most lebuktunk volna és akkor szegény papocska jól megnézhette volna magát engem meg kiátkoztak volna az egyházból, nem mintha annyira zavart volna, de azért a papocskámat sajnáltam volna. Tetszett az izgalom, még sosem csináltam ilyesmit és nagyon tetszett a dolog, lehet, hogy nem utoljára csináltam ilyesmit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 09.01.14 19:09

Kapok is oda sebtiben, nem kapkodok, legalábbis azt hiszem, nehogy az érsek úr talán visszatalálna jönni! Talán elfelejtett valamit, vagy csak eszébe jutna magának is imába foglalni a tanait, de szerencsém volt. Alig néhány percbe telt amíg kitartott a türelmem, azután egyik gyertya le, mellé a másik, a láda ajtaja fel.. ééés..

- El kell tűnnöd! - csúszik ki, bár nem a legmeghittebb fogadtatás, de a pénz az Isten! Az örökségem, és nem hagyhattam hogy megcsússzon akármi más, szóval jobb lenne mielőbb eltüntetni innen.
Aztááán mégis meglep a következő kérdés. Vagyis hogy nem lep meg, de nem megszokott dolog hogy én ezekről szövegeljek, pláne nem egy tök ismeretlen nőnek, akiii.. hát igen, jól tudom már milyen belülről, kellemes és meleg, de úgy a teljes lelki állapotáról fogalmam sincsen.

- Öööö.. ez egy hosszú történet. - vágtam rá sebtiben, miközben a kezemet felé nyújtom hogy kisegítsem és még egyszer végignézzek azon az ínycsiklandó testen. NEMMM! Nem lehet.. - Mi lenne ha megbeszélnénk ezt egy kávé mellett? - jön aztán mégis a hirtelen fordulat, ami még engem is meglepett, de ha így, hát így! Milyen hatással van rám a fehérnép szépsége.. - Odaát! - mutatok az irányba az ablakon túl - Van egy kávézó, ott megvárhatnál! - teszem az ajánlatot, habár még magam sem igazán tudom hogy mit akarok, de valami csak kisül belőle. Ha más nem.. talán néhány ééédes és.. kellemes éjszaka lehetősége..
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 20.01.14 22:49

Ennek a papnak is meghallgathatja Isten az imáit, mivel nem buktunk le és az én kilétem a ládában titok maradt. Ebből is látszik, hogy kit véd meg igazán az Úr, hazugokat és a piásokat, de ez engem már egyáltalán nem zavar. Tini korszakomban átestem a világfájdalmon és az embergyűlöletemen, azóta felnőttem és felülemelkedtem az ilyen baromságokon és fogalmazzunk úgy, hogy most már az én védőszentemmé is vált az öreg.
- Nyugalom nem terveztem, hogy ide költözöm, eddig sem jártam templomba és nem most fogom elkezdeni.
Hihetetlen, hogy a pasik mennyire beparáznak szex után, azt hiszik, hogy én is olyan vagyok mint a többi, hogy ezután többet akarok tőle és a képzeletemben már összeházasodtunk és üldözni fogom a szerelmemmel. Ez baromság, én nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy a legtöbb pasi csak szexet akar, viszont mellé nem kíván komoly kapcsolatot. Ennek a tudatában általában felöltözök és korán reggel lelépek, így senkinek sem kellemetlen.
Elfogadom a papom kezét és kiléptem a ládából, ami majdnem a koporsóm lett, és mosolyogva megsimítottam az arcát. Olyan ábrázattal, ami annyit mondott, hogy oh drágám nekem nem kell megjátszanod magad tudom, hogy miről szólt ez az egész. Ezért átnyújtottam neki egy kártyát, amin a telefonszámom van rajta.
- Ha hasonló élményre vágysz hívj és megdumáljunk, vagy ugorj át hozzám, a címem is rajta van.
Nem kell, hogy meghívjon kávézni vagy ilyenek, tökéletesen megelégszem azzal, amit nyújtani tud. Aztán ha akar él a lehetőséggel ha nem akkor nem, a döntést rábíztam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Imaszoba 07.03.14 20:56

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Imaszoba

Vissza az elejére Go down

Imaszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: St. Emerich Church-