welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Night Club
Ezra Lincoln
05.07.22 14:49
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2202)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Lyna Hill (914)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Desmond Drescher (694)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Cassandra Drescher (640)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Charlotte Collins (501)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Jennifer Ariadne Lively (480)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Veronica Chloe Foster (449)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Aurora Rossum (430)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Dylan Hanning (327)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Helena Nina Lemmer (306)
Füstös kiskocsma Vote_lcapFüstös kiskocsma Voting_barFüstös kiskocsma Vote_rcap 
Top posting users this month
No user

Share

Füstös kiskocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Admin

Admin


TémanyitásTárgy: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime22.03.15 4:04

Füstös kiskocsma Pubs_1252507822pubthepriory

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime10.07.19 16:45

Riley & Dexter

Egy kis lazítás soha senkinek sem ártott még meg. Őszintén ránk is fért már. Túl sok minden történt vele, ahogyan túl sok minden történt velünk is az elmúlt napokban. Azóta minden annyira más közöttünk, vagy csak én látok rémeket? A csók óta minden megváltozott, vagy csak számomra? Mert tényleg nem tudtam, hogy mit jelent számomra, de abban biztos voltam, hogy fontos nekem. Őszintén tartok attól, hogy ha engednék a vágyaimnak, akkor mindent elrontok és még ez a haveri kapcsolat sem fog megmaradni közöttünk. Mert már nem is emlékszem arra, hogy milyen is volt az életem mielőtt nem volt a részese. Túlságosan hozzá szoktam már a jelenlétéhez.
- Hozok még egy sört. - Eddig egészen jól elvoltunk, szokás szerint cikiztük egymást, miközben néhány sörön már túl voltunk. Persze most a biliárdasztalnál igyekeztünk leverni a másikat. El kell ismernem, hogy jól játszik, de nem hagyom könnyen magam.
- Láttad az a bőrkabátos bigét ott a biliárdasztalnál? Látszik rajta, hogy mekkora ribanc, mindjárt be is próbálkozok nála, még ma megdugom. - A pultnál állva már kaptam is a kikért két sört, mikor érdekes beszélgetésnek lehettem fültanúja. Először úgy gondoltam, hogy csak tovább állok szó nélkül, de folytatta a mocskolódást és valamiért úgy éreztem, hogy meg kell védenem Riley becsületét. Bármi is legyen az ára.
- Ha bárki is megdugja ma este, az én fogok lenni. - Azzal a lendülettel erősen ökölbe szorítottam ujjaimat és már lendült is a fickó arca felé. Megtántorodott az ütésemtől, aztán csak meglepett vérző arccal bambán nézett rám.
- Akármikor kaphatsz repetát, csak pofázz tovább. - Ha balhézni akar, akkor csak jöjjön, de én inkább mással szórakoznék tovább, ezért fogtam a két sört és vissza sétáltam ahhoz a nőhöz, akivel a mai estémet tölteni akarom.

 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime10.07.19 18:34

Dexter & Riley


Egy kis kikapcsolódás úgy érzem már igazán ránk fért az elmúlt néhány nap eseményei után, arról már nem is beszélve, hogy a lakásból lassan kezdett csömöröm lenni. Azóta az éjszaka óta, mikor Dexter megcsókolt valami mintha megváltozott volna kettőnk között, hiába is igyekeztünk mind a ketten úgy tenni, mintha a legnagyobb rendben lenne minden. Már nem tudtam szimplán csak haverként tekinteni rá, vagy a pasiként, aki segít nekem edzeni és intézni a fogadásokat a meccseimre, bekúszott ugyanis valami más, valami különös a képbe, ami nem hagyja, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyjam. Mégis minden erőmmel ezen vagyok azóta is. Ezért is bólintottam rá, mikor Dex javasolta, hogy ugorjunk le a közeli kocsmába biliárdozni egy kicsit, ennél tökéletesebb figyelemelterelés ugyanis nekem sem juthatott volna eszembe.

Egy ideje már játszottunk és rendesen tángáltuk a másikat szóban és lökésekben is, mikor egyszer csak ismét kiürültek a korsóink, a férfi pedig ajánlkozott, hogy intézi a következő kört. Bólintottam a szavaira, annál is inkább mivel most ő volt a soros, az előzőket én hoztam és míg ő távol volt alaposan felmértem a helyzetet, ami az asztalon maradt. Egyelőre ő áll nyerésre, viszont, ha a következő két lökésem sikerülne, akkor pillanatok alatt ki tudnék egyenlíteni. Hmm… Vajon nagy baj lenne, ha a hatékonyabb eredmény érdekében csalnék egy ici-picit? Hátat fordítottam a pultnak és egy picit lejjebb húztam felsőmet a dekoltázsomnál, persze nem feltűnően, épp csak mintha véletlen mozgás közben történt volna, majd visszafordultam, hogy lássam mikor érkezik az a bizonyos két sör.

Abban a pillanatban, ahogy a pult felé siklott a tekintetem láttam, ahogy Dexter bemos egyet az egyik vendégnek, akinek aztán dőlni kezd a vér az orrából. Döbbenten pislogtam, hiszen pont arról maradtam le, hogy mi válthatta ki ezt a férfiból, de túl sokat nem is gondolkodhattam rajta, mivel Dexter visszatért hozzám az italokkal.
- Nyomós ok, szakmai ártalom, vagy csak szimplán unalom? – pislogtam rá miközben elfoglaltam a helyem az asztalnál lökésre készen.
- Jobb szélső kettő csíkos a bal sarokba. – jelöltem ki a célt, a következő pillanatban pedig a golyók engedelmesen el is tűntek a lyukban.
- Ezaz! Na mit mondtam? Király vagyok! – mosolyogtam és kortyoltam a sörömből.
- Most pedig… piros csíkos a középsőbe… - lökés, visszapattanás, a golyó pedig ezúttal célt tévesztve áll meg előttem.
- Ne… szólj… egy szót se… - sziszegtem bosszankodva. Biztos vagyok benne, hogy most megint jön majd a vérszívás és a röhögés.


Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime10.07.19 19:14

Riley & Dexter

Nem akartam nagy dobra verni azt, amit az előbb tettem. Nem is vártam tapsviharra, meg semmi elismerésre részéről. Sőt, jobb is, hogy én ütöttem meg, mert ha Riley bekattan... Isten ments!
- Azt mondta, hogy még ma megfog téged dugni. - Azt pedig inkább elfelejtettem vele közölni, hogy csak a testemen át hagyom. Na meg persze azt a hencegést is, ami arról szólt, hogy csak is én dughatom meg. Riley saját maga dönti el, hogy kinek az ágyában akarja tölteni az éjszakát, de ez engem miért zavar mégis ennyire?
- Elbíztad magad. - Pedig tényleg nagyon kevesen múlott, hogy sikerüljön belöknie a golyót a lyukba. Ez csak egy játék, de mégis annyira szeretek nyerni, hogy mindent bele adok a cél elérésébe. Persze nekem nincsenek olyan módszereim, mint neki.
- Ha el akarod terelni a figyelmemet, akkor azért ennél jobban kellene villantanod. - Azt hiszi, hogy nem vettem észre? Feltűnt, hiszen eddig is eléggé szemeztem az ikrekkel. Most pedig engedte, hogy jobban is megtekintsem őket, ahogy lehajolt lökni egyet. Ez csalásnak számít? Mert ha igen, akkor nem tud zavarni.
- Most akkor nekem is le kellene vennem a felsőmet? - Cukkoltam, de máris ittam néhány kortyot a sörömből, majd megragadtam a dákót, már rajtam volt a sor.
- Figyeld, hogy hogyan csinálják ezt a profik. - Alig, hogy kimondtam már akcióba is lendültem. Az összes színes golyót beütöttem a lyukba, majd végül a feketét is. Ezzel újra sikerült levernem.
- Jegyzeteltél? - Pimaszul vigyorogtam, majd ismét a sörömmel foglaltam le magamat, ha így haladok akkor lassan részeg fogok lenni, de valahogy nem tudom bánni.

 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime10.07.19 19:39

Dexter & Riley


Meglepődtem az indokon, ami Dextert arra késztette, hogy képen törölje azt a barmot a pultnál, ám egyelőre úgy döntöttem, nem reagálom le a dolgot, mivel még magam sem tudom pontosan, hogy mit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban. Vajon miért zavarta, amit hall? Pusztán csak barátilag igyekezett a becsületem segítségére, vagy inkább piszkálta a gondolat, hogy valaki más hozzámérhet és esetleg ágyba vihet, ha én úgy akarom? Úgy szeretnék csak egy pillanatra belelátni a fejébe, de tudom, ez teljesületlen kívánság marad.

Az elhibázott lövésemet követően Dexter nem csak, hogy szívni kezdte a véremet, de még azt is tudatosította bennem, hogy tud az iménti kis cselemről és nem sokat értem el vele.
- Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. – feleltem durcásan, ám aztán csak a hatás kedvéért látványosan még lejjebb húztam a felsőmet, mintha csak tőle nyertem volna az ötletet.
- Nocsak… sztriptíz a kocsmában? Őszintén szépfiú, nem hinném, hogy rajtam kívül más is vevő lenne itt az ilyesmire, de azért még megkérdezheted a fiúkat a pultnál, lehet, hogy tévedek. – vágtam tűnődő arckifejezést, amit nehezemre esett nevetés nélkül fenntartani, de azért igyekeztem.

- Nagy a szád… csak rá ne fázz. – vetettem vissza válaszul, majd egyszer csak gonosz kis ötlet fészkelte be magát a fejecskémbe az iménti beszólása miatt. Megvártam, hogy elhelyezkedjen és lökni készüljön, közben pedig az asztal fölé hajoltam én is, mintha csak figyelném, amit csinál.
- Mellesleg… nem is olyan rossz a srác, egész kedvet kaptam a dologhoz. – pillantottam a pult felé.
- Egy jó dugás már úgyis rám férne. – épp mikor lökött bumm a gyomros, a golyó pedig valami különös oknál fogva célt tévesztett és még csak el sem érte a többit.
- Nahát Dexter mi a baj? Azt hittem a profik mindig találnakViselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime11.07.19 1:53

Riley & Dexter

Ha már az ikreket így kirakta a kirakatba, akkor nem fogom magamat zavartatni. Ha már közszemérre van téve, akkor miért csak én ne nézhessem? Szóval nem is zavartattam magamat. Sőt, még elismerősen is kommentáltam hümmögve.
- Van egy olyan sejtésem, hogy annak jobban örülnének, ha rólad kerülne le a felső. - Ezt felesleges is volt kijelentenem. Ebben a lebukkant kocsmában hemzsegnek a pasik. Nem sok könnyűvérű nőcske flangált még el mellettem, aki kapható lenne egy gyors menetre. Mi történt? Még a nők nem értek ide, mert még mindig sminkelnek?
Már biztosra vettem, hogy lenyűgözöm ismét a tökéletes technikámmal, egészen addig míg el nem kezdett arról beszélni, hogy mennyire ráférne egy alapos dugás. Őszintén nem is értem, hogy ez miért zavart be ennyire, de sikerült célt tévesztenem.
- Sajnálom szívi, de még én sem lehetek tökéletes. - Mindig nem, de azért elég gyakran az vagyok. Most jönne az a rész, mikor fényesre dicsérem saját magamat, de már nem akarok papagájt játszani, Riley is pontosan tudja, hogy mennyire közel állok ahhoz a bizonyos tökéletességhez.
- Ne égess már be! Azt mondtam, hogy ha megdug valaki ma, akkor az csak is én lehetek. - Végül beismertem, mert simán kitelik tőle, hogy ezek után oda toppan a pasashoz és akkor mindent hiába tettem, persze nem is kért meg rá senki sem, de azért mégis jól esett a lelkemnek. Sőt, ha még egyszer hallanám, hogy jártassa a száját, akkor is gondolkozás nélkül simán bemosnék neki egyet.

 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime11.07.19 4:29

Dexter & Riley


- Sajnálom szivi, pedig azt gondoltam, ha valaki, hát te biztosan az vagy. Lehangoló… - vágtam csalódott ábrázatot, mint a kislány, akivel épp az imént közölték, hogy a Mikulás és a húsvéti nyuszi nem is létezik, az öt centet pedig, amit a múltkor a fogtündér hagyott a párna alatt lenyelte a cica.
- Furcsa, pedig te valahogy mindig arról szónokolsz, mennyire az vagy… lehetséges, hogy kezd megkopni a varázsod Szépfiú? Hiába… öregszel. – olyan jól esett ugratni, az pedig főleg, hogy a gyanúm beigazolódott és tényleg bosszantja, amit az imént mondtam. A kérdés már csak az, hogy vajon miért? Miért zavarja őt a gondolat, hogy bármikor ágyba bújhatok valakivel, még akár azzal a tahóval is, akit az imént vágott orrba?

- Komolyan ezt mondtad? Életem… távolabb állsz tőle, mint bárki más ebben a teremben. – húztam el a számat. Szóval erről van szó, egyszerűen csak az egóját zavarja a dolog, semmi több. Persze, hisz Dexter az alfahím, a férfi, akinek minden nőt meg kell kapnia, és aki nem bonyolódik olyan felesleges dolgokba, mint holmi érzelmek.
- Talán vissza kellene vonulnod… - hogy ezt most a játékra vagy épp másra értettem-e, azt a fantáziájára bízom. Kortyoltam a sörömből, majd ismét az asztal fölé hajoltam, hogy ezúttal én lökjek. Szerencsém volt, kapásból három teli golyót sikerült a lyukba juttatnom. Miért érzem magam, akkor mégis ilyen rosszul? Hát ennyire fájna a gondolat, hogy neki pusztán csak egy lennék a sok közül? A következő lökést megint elhibáztam, így félreálltam az útjából.
- Rajtad a sor.Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime11.07.19 12:22

Riley & Dexter

- Ez így igaz. - Vitathatatlan, hogy az idő senkit sem kímél, ezért nem is fogok most vitába szállni vele, ettől sokkal gonoszabb ötletem támadt.
- Te sem leszel már fiatalabb. Addig tedd a kirakatba az ikreket, míg ilyen feszesek, mert a gravitáció téged sem fog megkímélni. - Mert amennyit eddig engedett magából láttatni, azok alapján azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon is tökéletes keblekről beszélünk. Viszont ezt nem mondhatom biztosra, csak akkor, ha ledobja a felsőjét és elém tárulna a teljes látvány. Eddig is voltam vele kapcsolatban hasonló gondolataim, férfiból vagyok, még szép, hogy gondoltam effélékre edzés közben mikor egymással hemperegtünk. Most mégis... Másra sem tudok gondolni. Ha nem lenne ekkora szája, én pedig nem akartam volna bizonyítani, hogy nem vagyok gyáva, akkor ez az egész meg sem történt volna. Soha nem csókolom meg. Mert azóta... Egyetlen egy nőt sem szedtem fel.
- Szóval, ezzel azt akarod mondani, hogy ha bepróbálkoznék nálad, akkor semmi esélyem se lenne? - Jobb már most letisztázni a dolgot, de én sem vagyok teljesen hülye. Vajon mennyire fogok tőle őszinte választ kapni erre? Múltkor a csók után én voltam az, aki leállítottam a további történéseket, ha bosszút akar, akkor most rajta a sor. Még nem sikerült teljesen letisztáznom magamban, hogy mit is jelent számomra azon kívül, hogy mennyire fontos nekem. Őt nem csak megdugnám, majd otthagynám. Viszont az a legnagyobb problémám, hogy sosem tudtam nyíltan beszélni az érzelmeimről, ezért most sem tettem meg vele. Mi van, ha Riley semmit sem akar tőlem? Ha egyáltalán nem tekint rám másként? Hát az nagy pofára esés lenne.
 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime11.07.19 13:36

Dexter & Riley


- Kapd be Dexter. – persze számítottam rá, hogy valami hasonlóan csípős replikával áll majd elő, mint amilyet én vágtam a fejéhez az imént, ám ettől függetlenül nem hagyhattam, hogy csak úgy az övé legyen az utolsó szó. De nem bizony, akkor nem én volnék Riley Price.
- Kicsit túlságosan is nagy érdeklődést tanúsítasz a melleim iránt, nem gondolod… haver? – vontam fel kíváncsian a szemöldököm. Valami tagadhatatlanul megváltozott kettőnk között az elmúlt néhány napban, hiába nem beszéltünk róla, most viszont úgy tűnik nem tudjuk tovább húzni-halasztani a dolgot, mert egyre furcsább helyzeteket szül a bizonytalanság. A kérdése ugyancsak meglepett, hírtelen azt se tudtam eldönteni fiú vagyok-e vagy lány, úgy zúdult a nyakamba minden egyes szava. De vajon, hogy érti egészen pontosan? Mire gondol? Arra, hogy ha bepróbálkozna, hogy csak úgy kötöttségek nélkül dugjunk egyet, akkor lepattintanám-e vagy sem, vagy arra, hogy, ha másként próbálkozna be, akkor mit tennék?

Nem akarok magamból még egyszer hülyét csinálni, azon az éjszakán épp eléggé sikerült már az önbizalmamba és a büszkeségembe taposnia, mikor elutasított, nem akarom, hogy most is ez történjen. Amíg nem tudom mire megy ki a játék pontosan, addig felelni sem olyan egyszerű.
- A kérdés az, hogyan és mivel próbálkoznál… - ezzel most feladtam neki a labdát, innentől tőle függ, végül hogyan is döntenék.
- Mit akarsz tőlem Dexter?Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime11.07.19 20:18

Riley & Dexter

Elnevettem magam, de még mindig ott bujkált a képemen elégedett vigyorom. Végre egy kicsit újra felszabadultak lehettünk, de miért érzem úgy, hogy ez nem lesz tartós? Tartok attól, hogy a mai napon nagyon gáz beszélgetés elé fogunk nézni. Hiába a kocsmázás, rajtunk már a sör, meg a biliárd se segít.
- Mi lenne, ha te kapnád be? - Ezt kis sem bírtam volna hagyni. Az ilyen magas labdákat mindig lecsapom.
- Akkor lenne baj, ha nem mutatnék irántuk érdeklődést. - Nem vagyok buzi, hogy ne izgasson a dolog. oké, eddig igyekeztem nem is úgy tekinteni rá, mint ahogyan most. Eddig elég erősen azon voltam, hogy figyelmen kívül tudjam hagyni, hogy Riley is nőből van.
Rossz előérzetem van, nagyon rossz. Kellett nekem jártatni a pofámat. Riley olyan kérdésekkel bombázott, hogy előbb innom kellett ismét a sörömből. Mit mondhatnék neki? Miért ennyire bonyolult? Ha nem ismernénk már egymást ilyen régóta, akkor talán minden sokkal könnyebb lenne. Sőt, akkor lenne a legkönnyebb, ha nem is ismerném, ha csak ma találkoztunk volna, na akkor már biztosan felszedtem volna. Most meg... Úgy érzem magam, mint akinek egy normális csajozós szövege sincs, amivel le tudná nyűgözni.
- Talán azt, hogy megszűnjön közöttünk a két lépés távolság. - Léptem közelebb hozzá, de valójában nem a fizikai távolságról beszélek, hanem arról a képzeletbeli határról, amit ha közös erővel lerombolnánk, akkor közelebb tudnánk egymáshoz kerülni.
- Aztán, hogy mi lenne, az csak kettőnkön múlna. - Igyekeztem kitérni a konkrét válaszadás alól, attól tartva, hogy nem pontosan ugyan azt szeretnénk egymástól és így talán Riley nem fog sírva nevetni rajtam. Attól, hogy tökéletes vagyok, talán Riley nem tekint rám úgy, hogy micsoda remek pasi jelölt lenne belőlem.
 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.07.19 12:49

Dexter & Riley


Mi a fenét művelünk mi itt tulajdonképpen? Az egész este gyakorlatilag másról sem szólt, mint, hogy flörtöltünk egymással, osztottuk a másikat akár szóban, akár pedig a játékban, mikor pedig Dexter elcsípett egy számára kellemetlen mondatot, nem általott még ütni is miatta. És mindezt miért? Mert nem bírta elviselni a gondolatot, hogy esetleg ágyba bújok majd valakivel? Vagy, hogy valaki így beszél rólam a hátam mögött? Mi lehetett a valódi ok, ami miatt tettlegességre is képes volt? Zavarodottan hallgattam a szavait, próbálva kiolvasni a szemeiből, a viselkedéséből mindazt, amiket a sorok közé igyekezett rejteni, mivel közel sem könnyítette meg a dolgom. Mintha csak biztonsági játékot játszott volna, tartva a véleményemtől, ezért a kétértelmű fogalmazás. Talán attól tart, hogy visszautasítom a közeledését, ha többet akar tőlem holmi egyszeri dugásnál, ezért úgy beszél, hogy rajtam múljanak a dolgok? Eléggé úgy fest a helyzet. Tipikus… „áh csak vicceltem, nyugi” – helyzetnek tűnik, vagy én értek mindent nagyon félre? Lehet, hogy tök másról van szó és csak én szeretném, hogy ez a közeledés valódi legyen?

- Ez nekem még kevés… - léptem hozzá én is egy lépést közelebb és felpillantva rá mélyen a szemébe néztem. Nem tudom mi üthetett belém, talán egyszerűen csak az agyam jutott el arra a pontra, hogy elege van a bizonytalanságból és abból, hogy nem vagyunk képesek vállalni a valódi szándékainkat, talán csak pillanatnyi elmezavar lépett fel, de már nem volt visszaút.
- Ne játssz velem, múltkor már épp eléggé megégettem magam. Én ki tudom mondani, hogy mit akarok, te mégis kétségek között tartasz. – vettem egy mély lélegzetet és feltettem mindent egy lapra.
- Bazdmeg Philips én veled akarok lenni! – és nem, világosan látszott az arcomon, hogy ez nem pusztán csak az ágyról szól, ennél sokkal-sokkal többről. Aztán talán kiderül, hogy nem passzolunk, hogy haveroknak sokkal jobbak vagyunk, de ezt sosem tudjuk meg, ha nem adunk rá esélyt.
- A kérdés már csak az… hogy te mit akarsz, félrebeszélés nélkül! – utoljára kérdezem tőle, ha most sem képes hozzám őszinte lenni, akkor nincs is értelme az egésznek.Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.07.19 18:30

Riley & Dexter

Az van... Hogy még magam sem tudom pontosan, hogy mi is van. Eléggé zavaró. Eddig mindig tisztában voltam azzal, hogy a nők mennyire döglenek utánam, de Riley esetében teljesen meg vagyok zavarodva. Fogalmam sincs, hogy mit is akarna tőlem. Most már kezdek biztos lenni abban, hogy tőle bonyolultabb nővel még sosem sodort össze az élet. Mégis rohadtul tetszik, hogy ilyen. Hogy nem vetette oda elém magát, de valljuk be, most már végképp itt lenne az ideje annak is.
Bepróbálkozzak? Égjek egy nagyot? De a másik véglet... Boldogan élünk, míg meg nem halunk? Majd, mint a férje szurkolok neki, miközben bunyózik... Miért vannak efféle gondolataim? Megmondom, hogy miért! Ez a némber már teljesen elvette az eszemet! Érte bármire képes lennék, ezt pedig még saját magammal is el kell fogadtatnom. Mégis mikor lett ilyen fontos számomra? Szép lassan, de sikeresen belopta magát a szívembe.
Egy az egyben padlót fogtam. Álmodok? Kész téboly! Még mindig ott motoszkál bennem az, hogy mi van, ha csak szívat? Aztán meg az, hogy mi van, ha mégsem? Ezt már csak egy módon tudhatom meg. Ha nem akarja, hogy félrebeszéljek, akkor nem is fogok beszélni. Mielőtt bármit mondhatott vagy tehetett volna, magamhoz húztam. Néhány másodpercig mélyen a szemébe néztem, aztán megcsókoltam, de úgy, mintha nem lenne holnap.
- Ennél sokkal többet akarok. - Vallottam be miután elváltak egymástól ajkaink. Most nem arról van szó, hogy további szintet lépnék vele, hanem inkább arról, hogy ezt nem egy ilyen lepukkant helyen tenném. Többet érdemel ennél. Nem fogok neki érzelgősködni egy kocsmában.
- Lépjünk le innen. - Hova is? Hozzám, hogy közelben legyen egy ágy? Ha oda is mennénk, akkor sem teperném le, Riley más. Nem csak egy kaland, viszont nem akarok semmi jónak sem az elrontója lenni.  
 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime14.07.19 13:40

Dexter & Riley


Az igazat megvallva rettegéssel töltött el minden egyes pillanat, ami a vallomásomat követte, hiszen a bizonytalanság sötét fellege továbbra is fölénk ereszkedve nehezítette a dolgunkat, azt, hogy egyről a kettőre jussunk. Úgy tűnt nem csak én, de ő is fél, ő sem mer igazán őszinte lenni, tartva a reakciómtól, ezért is döntöttem végül úgy, hogy felteszek mindent egy lapra és kockáztatok. Nem tudhattam mit érek el mindezzel, azt azonban igen, hogy legalább végre kilyukadunk valahol, jelentse ez akár azt, hogy kölcsönös, amit érzek és esetleg valami több is lehet köztünk, akár egy újabb pofára esést, mert így tudom, hogy nincs értelme reménykednem. Csak álltam előtte bizonytalanul mégis az iménti szavaimban cseppet sem kételkedve és vártam, vajon Ő mit teszek ezek után. Aztán egyszer csak…

Megcsókolt! Időm sem volt feldolgozni a történteket, olyan gyorsan történt minden. Egyik pillanatban még előttem állt, aztán pedig már a karjaiban is voltam és szinte faltuk egymás ajkait. Sokkal másabb volt ez, mint a pár nappal korábbi csókunk, volt benne valami plusz, valami „végleges”, valami, ami képes volt egycsapásra minden „ha”-t és „talánt”-t eltüntetni a fejünk fölül. Nem volt hosszú, mégis minden egyes másodpercét kiélveztük, mielőtt még elváltuk volna egymástól.
- Tényleg? – pislogtam rá még mindig az imént történtek hatása alatt, de azután bólintottam.
- Lépjünk! – már az sem érdekel, hogy hová, csak minél távolabb innen, hogy végre kettesben maradhassunk és kiderüljön hogyan tovább. Felkaptam a táskámat az asztal sarkáról és elindultam kifelé.

Odakint kellemes nyári szél fogadott, üdítő volt a dohos-füstös kocsmai levegő után. Mivel ezúttal gyalog jöttünk, hiszen Dexter lakása csak két saroknyira van innen, várakozásteljesen néztem rá, hogy vajon egyből haza szeretne menni, vagy inkább sétálna még egy kicsit előtte. Tudom, hogy most még egy elég komoly beszélgetés vár ránk, valahogy mégis kellemes izgalom van bennem a dologgal kapcsolatban.Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime18.07.19 18:35

Riley & Dexter

Jól átgondoltam ezt? Fogalmam sincs. Mióta ajkaink először találkoztak, azóta gondolok arra, hogy mi lenne, ha.... Őszintén nem tudtam erre a kérdésre választ adni még saját magamnak sem, akkor neki mégis hogyan szolgálhatnék bármi elfogadható válasszal? Aztán rá kellett jönnöm, hogy csak akkor tudhatjuk meg, hogy mi is lenne közöttünk, hogy ha végre befejezzük azt, hogy kerülgetjük egymást. Egyszerűen csak bele kell vágni, és majd lesz valahogy. Talán jó döntést hozunk, de az is lehet, hogy mindkettőnknek ez lesz élete legrosszabb döntése, de ezt csak is kizárólag egy módon deríthetjük ki. Fejest kell ugranunk a bizonytalanságba. Miután ajkaink ismét találkoztak biztosra vettem, hogy mi pontosan ezt tettük. Ugrottunk egy nagyot. Most pedig nekem kellene tudnom, hogy mi lesz ezután? Mert fogalmam sincs. Ilyenkor rendszerint felviszem magamhoz a kiszemeltet, aztán elkönyvelem a hódítást és talán fel is jegyzem a kis fekete noteszembe, ha legalább szóra érdemes a teljesítménye. Vicceltem. Nincs is kis fekete noteszem, vagy mégis?
Azt tudtam, hogy nem akartam tovább ott maradni, abban a gusztustalan kocsmában, ahol biztosan agyon is vertem volna azt a taplót, ha még egyszer meghallom a kommentározását. Ennyit tudtam biztosan, de abban már egyáltalán nem voltam biztos, hogy innen hova tovább.
- Ha azt mondom, hogy menjünk vissza a lakásomra, akkor azt fogod hinni, hogy azért akarok vissza menni, hogy megdöntselek? - Talán kezdek tényleg megöregedni, de már nem sok kedvem van ilyenkor kint kószálni. Sokkal jobban vágynék most a lakásom megnyugtató ismerős falai közé. Meg hát, talán ezt meg kellene beszélnünk, vagy csak sodródjunk az árral? Majd lesz valami alapon... Mert talán nem kellene többé a kanapén aludnia, vagy túl korai, hogy becsalogassam magam mellé a hálószoba ágyba? Megígérhetem neki, hogy egyetlen egy ujjal sem fogok hozzányúlni, de ezt mégis kettőnk közül melyikünk hinné el? Nem akarom elszúrni és talán képes leszek lassú tempóban haladni, ha ezt akarná. Csak az a baj, hogy lelki szemeimmel már látom, hogy akár egy ősember, hajánál fogva húzom be magammal a barlangomba közösülés céljából.
Miért van az, hogy a közelében olyan kanosnak érzem magam, mint egy szűz tini? Követelhetném, hogy írják be a guinness rekordok könyvébe, hogy eddig képes voltam megállni, hogy nem próbálkoztam be nála. Így is Riley adta meg számomra a kezdő lökést.
 

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime20.07.19 12:42

Dexter & Riley


Meglepett a kérdése, valahogy mégis pozitív érzéseket generált bennem. Bár a maga suta módján, Dexternek valahogy mégis sikerült ezzel a tudtomra adnia, hogy nem vesz egy kalap alá a többi nővel, akivel eddig dolga volt, épp ellenkezőleg. Látszott rajta, hogy mindenképp szeretné elkerülni, hogy akár csak néhány kósza pillanatra is de felmerüljön bennem, hogy csak megdöngetni akar. Apró, de megnyugtató mosoly jelent meg ajkaimon és megráztam a fejemet.
- Nem, nem fogom azt hinni, megígérem. – bíznom kell benne, ha azt akarom, hogy később jól alakuljanak köztünk a dolgok, vagy egyáltalán, hogy bármi esélyünk is legyen megpróbálni együtt. Hinnem kell, hogy tényleg többet jelentek neki, hogy velem nem lenne képes úgy elbánni, mint azokkal a rüfkékkel.

Szép csendben sétáltam mellette, miközben visszaindultunk a lakásba. Mindketten hallgattunk, mintha ki akartuk volna zárni az egész világot a kettőnk dolgából. Majd otthon, a biztonságos négy fal között eldől hogyan tovább. Hiába is igyekeztem volna, egyszerűen képtelenség lenne lepleznem, hogy mennyire tartok ettől a beszélgetéstől, mégis tudom, hogy túl kell esnünk rajta. Csak így kerülhetünk ki végre a bizonytalanságból. Miután megérkeztünk felakasztottam a kabátomat a fogasra, utána pedig egyből leültem a kanapéra, és onnan figyeltem. Eszembe jutott ugyan, hogy talán egy sör jót tenne mindkettőnknek a dolog előtt, de szerintem már épp eleget ittunk az este folyamán, ide amúgy is tiszta fejre lenne szükség. Csendben vártam mit szeretne most, hisz odalent ő kezdeményezett, neki kell hát elmondania, amit ott nem tehetett meg.


Viselem
 

Music: ELIA EX - Trouble ✞REBEL✞


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime23.07.19 23:52

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Minea Jade WeissTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime28.05.22 16:16Ben & Minea

tumblr_inline_os0qtawepf1rifr4k_540.gif
Az elítélteket a börtönbüntetés letelte után visszahelyezni a való életbe nem egyszerű feladat, főleg azért, mert ez azt jelenti, hogy figyelik őket, nehogy a régi életükbe csöppenjenek vissza. Gondlom Ben felügyelőtisztje nem repesne az örömtől, ha tudná én mégis ezt kényszerítem rá. Egy kis ügyeskedéssel megoldható, hogy sose szerezzen erről tudomást, ha pedig mégis lebukna… Arra is megvannak már a jól kigondolt módszereim. Ígéretet tettem neki, hogy a felügyelőt és a zsernyákokat intézem, neki csak a feladatával kell foglalkoznia. Szerencséjére mindig állom a szavam. Arról a kis részletről pedig elfelejtettem beszámolni neki, hogy a telefonba, amit tőlem kapott van egy kis nyomkövető, hogy mindig pontosan tudjam, hogy hol tartózkodik. Szerencséjére.
Mondjuk úgy, hogy az évek alatt nem most először fordult elő, hogy rácsatlakoztam a zsaruk által használt rendőrségi frekvenciára. Eddig is sikerült onnan néhány bennfentes információt szereznem, amik mindig a hasznomra váltak. Ma is ez történt. Megtudtam, hogy razziázni készülnek, ebben még nem lenne semmi szokatlan, de azon a helyen, ahol éppen Ben tartózkodik. Francba! Szerencséjére gyors az észjárásom és néhány percen belül meg is indultam, hogy a segítségére legyek. Egyikünknek se lenne jó, ha ott találnák. Habár örülnöm kellene annak, hogy megkezdte a visszatérést a bandájához és pontosan ezért van abban a lebujban, amiben leginkább Cervantes emberei részegednek le. Nem engedhettem, hogy bárki is felismerjen, ezért álcáztam magam. Ruhám pontosan annyira volt kihívó, amennyire kell az ilyen csehóba. Fekete bubifrizurás paróka alá rejtettem feltűnően hosszú szőke hajamat, arcomat pedig egy sötétkék vastag keretes szemüveg mögé. Ha több időm lenne, akkor sokkal jobban tudtam volna álcázni magam, de nem volt vesztegetni való időm.
Belépve éreztem magamon a kíváncsian vizslató pillantásokat. Már majdnem meztelennek éreztem magam, de nem azért, mert túlságosan mély volt a ruhámon a dekoltázs, hanem azért, mert a táskámban csak egyetlen fegyver lapult. Nem ehhez vagyok szokva. Be kell látnom, hogy Ben van most hazai terepen és talán vissza is él majd ezzel. Most itt van a remek alaklom, hogy a haverjaival összefogva eltegyen lábalól, hacsak nem tart attól, hogy halálom után is beváltom az ígéretemet. Jay érdekében nagyon remélem, hogy nem fog hülyeséget tenni, vagy mondani. Ben nem vett észre, de én már akkor kiszúrtam a pultnál, amikor beléptem. Mindent a látszat kedvéért ugyebár… Abban a pillanatban, ahogy mellé léptem már tettem is a kezemet a combjára.
- Hiányoztam szépfiú? – Tervem az egyszerűségétől tökéletes. Eljátszom a könnyen kapható nőt, aki felszedi és már itt se vagyunk. A többiek meg gondolják csak azt, hogy Bennek milyen jó estéje lesz. Így remélhetőleg nem fognak gyanakodni, ha a rendőrök rájuk törik az ajtót.


Ruha

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ben SullivanTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 16:55

Minea & Ben

 
f1baa573b33f0cd96ac47569fa9f9d34.gif

Nem is tudom már hanyadik sörömet iszogatom a pultnál, miközben az egyik régi haverom, Tony hülye sztoriját hallgatom arról, hogyan sikerült egy éjszaka leforgása alatt meglovasítania egy „fasza kis Cadit” és megdugnia a hátsó ülésén egy „bögyös vöröst”… Igyekszem érdeklődő arckifejezést magamra ölteni, miközben olykor kortyolok egyet az italomból. Színjáték az egész… Nem csak, mert pontosan tudom, hogy ebből az egészből egyetlen árva szó sem igaz, hiszen Tony rettenetesen piti tolvaj, aki örül, ha egy-egy „mama kocsit” sikerül megfújnia, ráadásul a nőkkel szemben sincs akkora szája és bátorsága, mint ahogyan előadja magát. Sőt, ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy életében akkor volt először és utoljára nővel, amikor mi a skacokkal befizettük egy menetre Carlához a tizennyolcadik szülinapján. De én úgy teszek, mintha hinnék neki, ő pedig úgy, mintha nem tudná, hogy csak színlelek és ennyiben is maradunk. Felesleges körök, kimondatlan gesztusok, udvariaskodás. Kénytelen vagyok végig menni ezen az egészen, ha azt akarom, hogy a banda tényleg visszafogadjon, elhiggyék, hogy annyira pofán vágott az élet, amikor kijöttem a sittről, hogy kénytelen voltam visszatérni ide, ahonnan nemrég indultam. És mindezt amiatt az átkozott nő miatt, aki megzsarolt a hülye öcsém életével…
- Mindjárt jövök haver, brunyálok egyet gyorsan… - kelt fel a srác.
- Én meg intézem a következő kört. – bólintottam, majd intettem a csaposnak, hogy még két korsó lesz.

Fáradtan dörzsöltem meg a homlokomat és intettem oda két újabb érkező bandatagnak, mikor egyszer csak mellettem termett egy fekete hajú csaj, aki egyből tapizni kezdte a combom.
- Nem vagy kicsit gyors, Cica? – fordultam felé, ám amikor felismertem a nő hangját, egyből leesett a tantusz. Bazmeg…
- Te meg mi a fenét keresel itt? – suttogtam, majd átpillantottam a válla felett a fiúkra.
- Meghívhatlak valamire kislány? – ezt már hangosabban kérdeztem, hogy tartsam a látszatot…
- Dalold el gyorsan, hogy mit akarsz, mert a haverom mindjárt visszaér…  


 Outfit: Ben
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade WeissTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 18:21Ben & Minea

tumblr_inline_os0qtawepf1rifr4k_540.gif
Ben nem is sejti, hogy mennyire elszánt vagyok, ha a fejembe veszek valamit. Szó szerint bármit hajlandó vagyok megtenni a célom elérése érdekében. Nem számít mibe kerül, hogy mit kell feláldoznom, vagy megtennem. A saját testi épségemet sose féltettem túlzottan, erről a rajtam található sebhelyek is árulkodnak. Ha egy sima munka miatt hajlandó vagyok ilyen hegeket szerezni, akkor egy személyes ügyért mégis mit kell még magamból feláldozni? Akkor is megölöm, ha ezzel a saját síromat ásom. Meg kell halnia és nem számít, hogy én is vele halok-e vagy sem.
Túl sok lezáratlan ügyem van a múltamban ahhoz, hogy a jövőmre tudjak koncentrálni. Mintha egy képzeletbeli erő húzna vissza újra és újra és nem engedni, hogy tovább lépjek. Pedig mennyire egyszerűbb lenne, ha csak úgy túltenném magam a történteken és élni tudnám az életemet. Mégse megy. Egyszerűen képtelen vagyok elengedni a múltat, főleg miután kiderítettem az igazságot. Anyám halála nem baleset volt. Ezért akarom ennyire Cervantes halálát. Bosszút akarok állni. Számomra csak a vérbosszú maradt. Ben csak egy eszköz a célom elérésében. Nem akartam senkit se belevonni, de máshogy nem tudok hozzá közel férkőzni. Számára pedig az a legjobb, ha az indítékaimról semmit se tud. Nem is kell tudnia, csak tennie kell a dolgát.
Nem bírtam ki nevetés nélkül, élveztem a helyzet komikumát. Megmenteni jöttem, de ha én nem lennék, akkor nem is lenne most itt… Szóval erről én tehetek, ezért is akarom minél hamarabb kirángatni innen.
- Nekem most nem italra van szükségem, hanem valami egészen másra. – Nem vettem lejjebb a hangerőmet, hiszen pont az lenne a lényeg, hogy mások is hallják.
- Nincs időm most magyarázkodni. – Hozzá hajoltam, hogy a fülébe súgjam. A beszélgetésünk további része csak ránk tartozik.
- Próbálj megbízni bennem és tedd, amit mondok. Hihető alakítást kell nyújtanod. – Hihetőt és látványosat, valami figyelemfelkeltőt. Oké, én sem gondoltam át mindent, de nem is volt túl sok időm előállni egy épkézláb tervvel.
- Csókolj meg és lépjünk le. – Múltkor azt gondoltam, hogy szívesebben csókolnék meg egy varangyosbékát, mint Bent és ehhez még most is tartom magam, de nem mindig van választási lehetőségünk… Gondolom ez az érzés kölcsönös. Egyikünk se vágyik erre, de mégis a látszat kedvéért mindent fel kell áldoznunk.


Ruha

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ben SullivanTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 18:56

Minea & Ben

 
f1baa573b33f0cd96ac47569fa9f9d34.gif

Baromira érdekelt, hogy mégis mit keres ez a nő épp abban a bárban, ahol a többiekkel együtt szoktunk összeverődni, honnan tudta, hogy épp itt talál ebben az órában és különben is, minek az álöltözet, de ezeket a kérdéseket egyelőre tudtam, hogy nem tehetem fel neki, mert valami gáz van.
- Megbízni benned? Hülye lennék… - soha a büdös életben nem leszek képes megbízni olyan emberben, aki valamelyik családtagom életével zsarol meg, de mivel látom rajta, hogy komoly lehet az ok, amiért ide jött, kénytelen leszek „engedelmeskedni” neki.
- Mivan?? – bukott ki belőlem, szerencsére nem túl hangosan, így a többiek nem hallhatták a követelésére adott reakciómat. Gyorsan rendeztem a vonásaimat és inkább magamban tartottam a kikívánkozó gondolatot: „Csókoljon meg téged a radai rosszseb!” Fél szemmel észrevettem, hogy Tony megindul visszafelé a mosdóból, így gyorsan kellett cselekednem. Félretettem minden létező undoromat, miközben a derekánál fogva közelebb rántottam magamhoz a lányt, majd mielőtt még bármit is léphetett volna szenvedélyesen megcsókoltam. Az egyik kezem a fenekére csúszott, míg a másik szép lassan felfelé a hátán, egészen a tarkójáig, hogy még közelebb vonjam magamhoz. Miközben a nyelvével játszadoztam, ujjaim a hajába siklottak, mellkasom pedig az övének simult. Mindent a cél érdekében…
- Ohohó, úgy látom rosszkor jöttem… - lépett oda hozzánk Tony torok köszörülve, miközben a röhögést igyekezett visszafogni.
- Pár percre tűnök csak el, erre Don Juan máris becsajozik! Az eszem megáll! – folytatta, mire picikét elhúzódtam a lánytól, de nem eresztettem el.
- Mit mondhatnék… aki tud, az tud.
- Nem mutatsz be a kisasszonynak? Félsz, hogy lenyúlom Tőled?
- Rettegek, ezért mi most meg is pattanunk, igaz szépségem? – keltem fel a székről, miközben kifizettem az italokat a csaposnak.
- Mázlista szemétláda. – nevetett Tony újra, közben a többieknek kezdett mutogatni. – Holnap mesélj el mindent.
- Ugyan, hiszen ismersz… úriember vagyok. – ezzel megindultam kifelé a lánnyal, a derekán pihentetve a karom. Kurvára ajánlom, hogy tényleg fontos dolog legyen, mert ezek holnap végig vele fognak szivatni, az biztos.


 Outfit: Ben
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade WeissTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 19:56Ben & Minea

tumblr_inline_os0qtawepf1rifr4k_540.gif
Legnagyobb sajnálatomra Ben nem annyira ostoba, mint azt eleinte feltételeztem. Végül is teljesen meg tudom érteni. Fordított esetben kizárt lenne, hogy valaha is bízni tudjak benne. Főleg azért, mert ha találkozunk, akkor mindig olyan dolgokra akarom rávenni, amit nem tenne meg önszántából. Viszont neki már azóta nincs döntése a tettei felett mióta beléptem az életébe. Szar érzés lehet ennyire függeni mástól, de talán az lehet a legrosszabb, hogy még csak nagyon választási lehetősége sincs. A helyzetéhez képest egészen jól viseli a zsarolásomat, legalábbis nekem úgy tűnik.
Jobb ötlet híján a csók jutott csak eszembe, gyors és egyszerű és nagyon gyomorforgató, de hinni szerettem volna azt, hogy Ben előáll valami jobb tervvel, ha már nem is annyira ostoba… Mégse történt meg. Pedig esküszöm, hogy reménykedtem benne, de most szórít az idő és nem is tudja, hogy mennyire. Bevallom felkészületlenül ért, legalább szólhatott volna előre… Mégis inkább az lepett meg, hogy milyen intenzitással csókolt. Ahogy neki se, úgy nekem se volt túl sok választási lehetőségem, ezért eljátszottam, hogy mennyire élvezem a szenvedélyes csókját na és a kezét a formás hátsómon. Hihető alakítást akartam, de Ben túlságosan is hihetővé tette a köztünk lévő kamu testi vágyat. Habár azt el kell ismernem, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen jól csókol. Más körülmények között biztosan vágynék arra, hogy újból és újból birtokba vegye ajkaimat és ne csak kezével fedezze fel testemet. De így inkább rettenetes volt, mint élvezetes.
Magamra erőltettem egy mosolyt és bólintottam. Hányni tudnék ettől a pasastól. Szánalmas a viselkedése. Csak azok érdeklődnek ennyire mások szexuális élete iránt, akik pancserok és nem tudnak senkit se megdugni. Ha tényleg azért lépnénk le innen, hogy dugjunk ahhoz se lenne semmi köze ezért is találom ilyen nevetségesnek a viselkedését.
- Neked tényleg régen erre volt szükséged? – Nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel ezt a kérdést miután kiértünk az utcára. Nem ismerem túl jól és olyan régen se, de már most tudom, hogy Ben sokkal értelmesebb ezeknél az ősembereknél. Nem is értem, hogy régebben hogyan tudott ilyen fejletlen emberekkel barátkozni.
- Ha válaszokat akarsz, akkor szállj be. – Elővettem a táskámból az autó indítóját és miután pityegő hangot adott ki, ami jelezte, hogy kinyitottam a központi zárt egyszerűen csak beszálltam a vezető ülésre arra várva, hogy Ben csatlakozzon és végre lelépjünk innen.  


Ruha

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ben SullivanTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 20:27

Minea & Ben

 
f1baa573b33f0cd96ac47569fa9f9d34.gif

Követtem a lányt kifelé a kocsmából egyenesen a kocsijához, miközben néha-néha odaintettem egy mellettük elhaladó bandatagnak. Mindegyik csak vigyorgott, mikor elhúztak mellettem, valamelyik még mutogatott is, hogy szerinte mit fogunk majd csinálni a lánnyal. Ez az egész csak fokozta bennem a rossz érzést, hogy holnap bizony valami részletes sztorit várnak majd tőlem és addig nem hagynak békén, míg oda nem vetek nekik valamit. Faszomat, már csak ez hiányzott az életemből. Miközben magamra erőltettem annyi nyugalmat, amennyit csak tudtam, szép lassan odaértünk a parkolóban álló autóhoz.
- Mert a te összes barátod a Harvardon cseszte a rezet mi? – forgattam meg a szemeimet. Tény és való, hogy Tony nem a jómodoráról híres, ahogyan az is, hogy nem állt kétszer sorba, amikor az észt osztogatták, de a szíve aranyból van és ha kell, akkor lehet rá számítani, ugrik és bármibe segít. Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ha felhívnám, hogy a csaj hulláját segítsen eltüntetni, kérdés nélkül hozná az ásót. Beszálltam az autóba mellé és becsaptam az ajtót, majd azonnal felé fordultam.
- Elárulnád végre, hogy mi a fene folyik itt vagy tovább játszod a 007-est? – mert, hogy őszinte legyek kezd a tököm tele lenni azzal, hogy csak bólogassak és szót fogadjak, ő pedig minden magyarázat nélkül ugráltasson. Múltkor sem válaszolta meg nekem, hogy mi a fenét akar Cervantestől, pedig az életemet teszem érte kockára. Most pedig csak úgy beszambázik a kocsmába, drága prostinak öltözve és kirángat, mikor épp jó helyzetben voltam…
- Csak, hogy tudd, elcsesztél nekem egy remek alkalmat arra, hogy összespanoljak a régi társaimmal, pedig már kilátásban volt egy megbízás is. Szóval csiripelj szépen, mi volt olyan fontos, hogy megzavarj? – pláne, hogy ő akar gyors eredményt, erre keresztbe tesz.
- Amúgy meg, honnan tudtad, hogy itt vagyok? – gyanakodva kezdtem méregetni. Ez a csaj komolyan mindenhová követne engem? Vagy valakit rám állított?


 Outfit: Ben
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade WeissTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime12.06.22 22:40Ben & Minea

tumblr_inline_os0qtawepf1rifr4k_540.gif
Gusztustalannak tartom azokat a férfiakat, akik a nőkre tárgyként tekintenek. Most mégis úgy érzem magam nekik hála, mintha valami trófea lennék, Ben pedig az, aki megnyerte. Azért kíváncsi lennék arra, hogy akkor is ilyen jól fognak-e szórakozni, ha perceken belül megérkezik a rendőrség? Valahogy kétlem.
- Nem az összes, csak a legjobb. – Vannak ismerőseim, de kevés emberre mondom azt, hogy barátok vagyunk, de Kim az más. Bonyolult a viszonyunk, de mégis barátok vagyunk. Hasonló az érdeklődési körünk és Ő az, aki tudja, hogy ha eltűnnék, akkor mi a teendő. Semmit se bízok a véletlenre, akkor nem, ha Cervantesről van szó.
- Mindig ennyire türelmetlen vagy? – Egyből a lényegre tért, ha másról lenne szó és vonzódnék hozzá, akkor ezt szexi tulajdonságnak találnám, de így inkább csak idegesítő.
- Nem venném hasznodat, ha visszakerülnél a sittre. – Ahhoz, hogy fel tudjam használni a céljaim eléréséhez Bennek szabadlábon kell lennie. Mindig állom a szavam és azt mondtam neki, hogy a zsarukat és a felügyelőjét intézem. Most is ezt teszem.
- Perceken belül razziázni fognak a rendőrök a kocsmában. – Végig az utat figyeltem a szélvédőn át, egyetlen egy pillanatra se néztem rá, míg a lakása felé tartottunk, de valahogy úgy érzem, hogy most nagyon bugyuta képet vág az információmat hallva.
- Most jön az a kérdés, hogy honnan tudom, ugye? – Esélyt sem adtam neki, hogy szóhoz jusson.
- Rémlik, hogy mondtam, hogy intézem a rendőröket és a felügyelődet? Jobb lenne, ha semmit se tudnál a módszereimről. – Hiszek abban, hogy minél kevesebbet tud annál jobb neki. Már csak azért is, mert ha lebukna és vallatnák, akkor nem tudna mit mondani. Jobb az elővigyázatosság.
- Boszorkánysággal. – Nevettem el magam. Ez már a huszonegyedik század és túl könnyű nyomon követni a másikat.
- Mindig tudni fogom, hogy hol vagy. – Az épület előtt leállítottam az autót és kikötöttem az övemet, hogy kiszálljak.
- Szükségem van rád, de ha nem tudunk együtt dolgozni, akkor át kell értékelnem a munkakapcsolatunkat. – A mai nap nem a legideálisabb arra, hogy ellenkezzen velem. Azért hoztam vissza a lakásához, mert ha eljut a felügyelőjéhez, hogy Ben régi törzshelyére nyomultak be a rendőrök, akkor nagy valószínűséggel váratlanul meg fog jelenni, hogy ellenőrizze. Ezért fogok bemenni vele, ha akarja, ha nem és én leszek a valaha volt legjobb alibije.  


Ruha

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Ben SullivanTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime13.06.22 22:21

Minea & Ben

 
f1baa573b33f0cd96ac47569fa9f9d34.gif

Döbbenten hallgattam a lány minden egyes szavát, ami azt hiszem, hogy jócskán kiülhetett az arcomra is, legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy szemlátomást piszok jól szórakozik rajtam. Szóval razziázni fognak a kricsmiben… egyfelől valóban hálás lehetek, hogy értem jött és még időben kirángatott onnan, mielőtt még szarba kerülnék, másfelől viszont épp miatta kellett ott lennem, szóval a maga módján még szép, hogy lépett az érdekemben.  Viszont… mi lesz vajon a többiekkel? Mármint, ha a zsernyákok rajtuk ütnek, akkor egészen biztosan sokan töltik majd az éjszakát rácsok mögött. Persze nem mondom, hogy sokáig lennének ott, hiszen a főnök mindig lép az ilyen esetekben, de akkor is aggódom. Azok ott a családom tagjai, hiába akartam teljesen kiszállni abból a világból, amiben ők vannak. Nem felejtettem el mi mindent köszönhetek nekik, sem a velük töltött éveket. És persze azt sem, hogy épp a védelmükben ültem annyit a sitten, vállalva, hogy egyiket sem dobom fel. Szívem szerint azonnal értesítettem volna őket a fejleményekről, de tudtam, ha megteszem, meg is kellene tudnom magyarázni nekik, hogy honnan tudtam a razziáról, akkor pedig előbb-utóbb Jayt sodornám még nagyobb veszélybe… Muszáj választanom, és persze evidens, hogy ebben az esetben ki mellett döntök.
- Na és mond csak, nem lett volna egyszerűbb csak egy smst pötyögni vagy ne adj isten felhívni, hogy tűzzek a francba? Miért volt szükség arra, hogy maskarát ölt és ide gyere? Meg akartad nézni, hogy tényleg dolgozom-e az ügyeden? Vagy az érdekelt, hogy feldoblak-e, ha hazai pályán vagyok, hatalmas erősítéssel? – tudom, sok kérdés, mégis kíváncsi vagyok, mert nem értem a motivációit. Talán, ha beavatna, akkor könnyebb dolgom lenne, de így, pusztán sötétben tapogatózom.
- Szükséged van rám, mégsem vagy képes elmondani, hogy mi a fenét akarsz Cervantestől. Zsarolsz, fenyegetsz, kockára teszed az életem, mégsem érdemlek tőled annyit, hogy elmond, voltaképp miért is akarod ezt az egészet… Sosem játszottál tisztességesen, igaz? - időközben visszaértünk hozzám, így kiszálltam és elindultam a lakásom felé. Gyanítom úgysem szabadulok még meg tőle egy darabig. Outfit: Ben
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Minea Jade WeissTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime14.06.22 5:12Ben & Minea

tumblr_inline_os0qtawepf1rifr4k_540.gif
Ben még sose hallott arról, hogy mi lesz azokkal az emberekkel, akik túl kíváncsiak és akik túl sok kérdést tesznek fel? Az én világomban az ilyen emberek hamar holtan végzik. Hatalmas szerencséje, hogy nekem élve van rá szükségem.
- Mert nem bízok benned. – Még ha akarnék se lennék képes rá, azok után, hogy sikerült már megégetnem magam. Az ember a saját hibáit sose feledi. Sikerült már megtapasztalnom, hogy mekkora fájdalommal és szenvedéssel jár egy olyan ember árulása, akiben bíztam. Még egyszer ugyanezt a hibát nem követhetem el.
- Te sem bízol bennem, ha felhívlak elhitted volna nekem, hogy jobb, ha lelépsz onnan? – Valójában nincs is értelme átjátszadozni a gondolattal, hogy mi lett volna, ha… Jobbnak láttam személyesen intézkedni.
- Na meg tartottam attól, hogy a lelkiismereted rávessz arra, hogy szólj a többieknek is, ezt pedig nem hagyhattam. – Nem véletlenül csak akkor számoltam be neki a razziáról, mikor már az autómban ült. Ha bárkinek is szólt volna az gyanúba keveri. Egyenes út a lebukáshoz és persze ahhoz, hogy többé már ne tudjam a hasznát venni.
- Ezt ne itt beszéljük meg. – Biztos lehet benne, hogy nem fogok neki a nyílt utcán beszámolót tartani a szándékaimról. Őszintén semmi kedvem ahhoz, hogy bármit is eláruljak neki, de valahol neki is igaza van abban, hogy legalább ennyit megérdemelne, ha már az életével játszok. Ha még nem is a teljes igazságot, akkor legalább egy kis darabkáját, hogy egy időre csillapítsam a kíváncsiságát.
- Ha tisztességesen játszanék, akkor biztosan nem kényszerítelek arra, hogy megcsókolj. Idővel úgyis megtetted volna magadtól is. – Elnevettem magam. Fene se hitte, hogy a mai nap még arra is rávisz a kényszer minket, hogy csókolózzunk. Mindegy is. Nem volt semmi jelentősége. Mindössze azt tettük, amit kellett. Már megtanultam külön választani a munkát és a magénéletet, de mi van akkor, ha a magánéletemnek köze van a munkámhoz? Azt hiszem, hogy tudom a választ. A lehető legrosszabb énemet kell felszínre engednem.Ruha

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Füstös kiskocsma Füstös kiskocsma I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down

Füstös kiskocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-