welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Night Club
Ezra Lincoln
05.07.22 14:49
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2202)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Lyna Hill (914)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Desmond Drescher (694)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Cassandra Drescher (640)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Charlotte Collins (501)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Jennifer Ariadne Lively (480)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Veronica Chloe Foster (449)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Aurora Rossum (430)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Dylan Hanning (327)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Helena Nina Lemmer (306)
 Golf & Country Club Vote_lcap Golf & Country Club Voting_bar Golf & Country Club Vote_rcap 
Top posting users this month
No user

Share

Golf & Country Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Lyna HillTémanyitásTárgy: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime17.04.20 13:42

KLIKK1 KLIKK2 KLIKK3 KLIKK4 KLIKK5 KLIKK6

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime19.04.20 21:06Logan & Grace
Minden figyelmem leköti a kampány, a programok lebeszélése, tervek átbeszélése, egyeztetés, de úgy csináljak mindent, hogy szeretem a munkám, szóval a Mrs. Whitmore-al kapcsolatos dolgokkal csak csínyén, épp csak annyira, hogy ne boruljon ki, azért alakul valami a jótékonysági esttel kapcsolatban is, még csak Lizbeth-et kellene valahogy tájékoztatni, hogy ha bárki érdeklődik nála bármiről tudjon róla, hogy Ő szervezte, nem pedig én. Az estét pedig a szűkebb költségvetésű középiskolák fogják megkapni, méghozzá a könyvtáraik bővítésére, az ötlet részben Whitmore képviselőtől származik, miután elárulta, hogy saját könyvtára van odahaza és, hogy szeret olvasni, így könnyű lesz beszélnie róla. Ezzel az oktatásban is kivesszük a részünket, azután pedig meglátjuk.
Valamikor az is bekattant, hogy mi a hétvégén golfozni megyünk, azontúl, hogy sejtelmem sincs a játékról, úgy értem ténylegesen, még elrohantam gyorsan venni szerkót hozzá,hmm, majd nézzük Lisával, ahogy a komoly férfiak komoly témákban elmerülve játszanak, bár belőle kinézem, hogy inkább csatlakozna a férfiakhoz.
Miután elfoglaltuk a szállásainkat, átöltöztem a délutáni golfhoz, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket, de majd nézelődőm, gyönyörű. Mire leértem a szalonba Lisa már lent áll Casey-vel és a többi férfival.
- Jesszus anyám... - Kaptam a kezem a szám elé, de ez már kicsúszott, szerencsére nem túl hangosan és még elég messze voltam tőlük ahhoz, hogy hallják, na meg Lisa hangján kívül aligha hallani mást. Úgy érzem túlöltöztem, mármint túl sok ruha van rajtam. Azt hiszem, hogy itt ma újraírtuk és gondoltuk a közönséges fogalmát. Ebben a szoknyában mégis mi nem fog látszani, ha lehajol? Szoknya ez egyáltalán? Egy biztos, a kacsákat a tavon senki sem fogja látni, Lisa alsóneműjét annál inkább. Este a vacsoránál kilehetne kérdezni őket milyen színű bugyiban volt.
Oké, hát meleg van, értem én. Logan-t kerestem, de még nem volt lent, amikor odalépett nem tudtam megállni, felé fordultam, majd sokatmondóan összenéztünk. Lesz itt még melegebb is.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime20.04.20 7:34Grace & LoganE

gyetlen nagyon pozitív, na jó nem csak egy és ha a végén megválasztanak sokkal de sokkal több előnye lesz, a kampánynak, hogy kevesebbet látom azt az isten verését, igen a nejemről beszélek jól gondolod, ki mást illetnék eme fennkölt szavakkal, vagy ki más érdemelné meg jobban ezeket a kifejezéseket, gesztusokat, na jó a múltkori elszólása után Graceről is valami hasonló dolgok jutottak eszembe, de kezdi összeszedni magát, remek ötlete támadt a jótékonysági estre, az oktatás és a szegényebb iskolák támogatása mindig is Achillesi sarok pontja volt a politikának és a városunknak, ahol a szegényebb régióknak nem jár rendes oktatás, és ezért azt hiszik a gyerekek, hogy az utcán a helyük, az nevel az iskola helyett, amitől nagyobbat nem is tévedhetnének, ezt akarjuk meggátolni az estéllyel, nem mondom, hogy egy est alatt megváltjuk a világot, de hátha többeket ösztönzünk vele hasonló jó és szép tettekre, a másik ami miatt fontos is volt ez az ügy, mert ezzel több érzékeny pontját is érintjük annak a rétegnek amivel jó színben tűnünk fel, hisz egy boldog, feleségét átölelő férfi, aki támogatja az oktatást, annál szebb példakép nincs is a világon, mondhatom bátran azt, hogy Grace kitett magáért, a sárkányom se csinálta volna jobban,.ha egyáltalán vennék a fáradtságot hasonlóra, de a kertész, a kanapé, bon bon és a pénzem elköltése mellett neki nincs ideje és energiája hasonló dolgokra.
De már nem is bosszantom magam, ez a golf hétvége majd kikapcsol, gyönyörű környezetben vagyunk, és maga a játék is elég nyugtató, feltéve, ha nem duruzsolnak a füledbe, hogy nézd azt a segget, láttam, nyugtáztam, hagyjál már játszani és élvezni a természetet, ahogy egy show műsorban mondták egyszer,hogy nézzem a látvány látványát.Elfoglaltam a szobám, ami Grace mellett van, direkt egybe nyithatóakat kértem, hogy ha támadna valami ötletünk a hétvégén, ne gondolj rosszra, a kampánnyal kapcsolatban akkor nem kell mindenki szeme láttára kimásznia a folyosóra és be hozzám, csak simán átkopog, szerintem jó ötlet, mert mindig szállhatja meg az ember fiát vagy lányát ihlet.
Lefelé tartottam a lépcsőn, a pólóm ujját igazgattam, már mindenki lent volt és rám várt, szokásához híven Lisa majdnem egy szál semmiben.
- Drága Lisa, ha otthon felejti a ruháját, szóljon nyugodtan Caseynek, biztos szívesen elviszi a legközelebbi boltba vásárolni, e miatt nem kell a törölközőt magára tekernie.
Utaltam a szoknyája hosszára, és tök ártatlan képpel néztem ahogy vörös lesz, nem tudom, hogy dühösebb vagy szégyenlősebb lett egyben hirtelen.
- Jól néz ki, Ms Handrick. Na, mehetünk?
Mondjuk tényleg eltalálta, tettem a kezem a lapockájára és indítottam meg a többiek után.
-  Válasszunk golf kocsit, és segédeket, Rudi, ön az enyém, mint mindig.
Vigyorogtam a megszokott kis fickómra, aki a golf cuccaim hordozza.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime27.04.20 10:24Logan & Grace
Uhh, hát ez egy kicsit... erős találat volt, ha golfozni is így tud, remélem, mert nem fogom fogalmam sincs róla, komolyan szerintem még az ütőt sem tudnám helyesen megfogni, ellenben Lisának biztosan jól megy már, és ma nem is tudom bokán rúgni, ha idézőjelben valami rosszat mond, íígy jó lesz.
Még azt sem mondhatnám, hogy többször láttam filmben hogyan is játsszák ezt, annyi biztos, hogy ruhában, és hát ez is az, csak ez a Lady Gagás változat, vagy Miley Cyrus? Mindegy is.
- Köszönöm, uram. - Mosolyodtam el, majd elindultunk.
Mintha forgatókönyve lenne a hétvégének, jól van Lisa, ennyire nem kell reklámozni, hogy mennyire jól áll minden hosszú és hengeres tárgy a kezedben, és azt is tudjuk már milyen bugyi van rajtad, ez melyik kollekció? Legközelebb ajánlanám az "Így ne legyél lotyó" legújabb darabjait.
Én inkább csak csendben figyeltem, megtanultam például, hogy rohadtul nem csak egy labda meg egy ütő van, hanem megvan milyen távhoz melyik illetve ajánlott, az anyagától és attól függően hány colos, mondjuk ez fogalmam sincs mit jelent, de azért lelkesen bólogattam, amikor Rudi próbált gyors talpalón elmagyarázni néhány dolgot.
- Grace, maga jön. - Integetett Lisa széles mosollyal az arcán. Én esküszöm megfojtom ezt a nőt.
- Tessék? Jaj, én nem... én nem játszom, sajnos nem ismerem... - ...a játékot.
- Ugyan már, ne csinálja! Majd a képviselő megmutatja hogyan kell... - Hát ez remek. Jött a vihogás Lisa részéről meg a kuncogás a férfiak felől. Oké, szívatnak, világos.
- Rudi, ugye azt mondta, hogy fémből készült ütők is vannak? Azt inkább ne adja most ide. - Rudi csak vigyorgott, majd a kezembe nyomott egyet, hogy nyugodjak meg, a kezdéshez fa fejeset szoktak használni. Milyen szerencse. Még azt sem tudom hogyan kell jól fogni ezt az izét, nincs benne akkora gyakorlatom.
- Uram, megtenné? - Lóbáltam előre-hátra az ütőt a kezemben, majd beálltam az elütőhelyhez. Talán mégis inkább ahhoz kellett volna ragaszkodnom, hogy Lizbeth kísérje el, jót tett volna a házasságuknak, vagy az is lehet, hogy nem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime27.04.20 21:39Grace & LoganM

indig is szerettem sportolni, ez látszik is rajtam, széles vállamon, erőteljes alakomon, persze ez mind nem a golftól alakult ki, attól inkább csak a hasam nőtt volna, mert oké, sétálsz egy csomót meg lengeted a botokat és hajolgatsz a labdáért, de a végén csak betérsz egy jó ebédre a Clubba, és teletömöd magad, attól nem a formás felső test alakul ki, mondjuk a gömb is egy forma, fiatalabb koromban több harcművészetet is űztem sport szerűen, később már nem maradt mindenre időm, ahogy egyre feljebb lépdeltem a ranglétrán, ma már csak edzőtermekbe járok néha, többnyire éjszaka, amikor már nem bírom tovább hallgatni az asszonyt, olyankor az igazi, csend van, béke és nyugalom, nem jönnek, hogy hé nem te vagy a polgármester, de én, jó örülök, lapozhatunk, használhatnám azt a gépet, jó értem még nem, mert mondod az elképzeléseid, amik jók lennének a város számára, hát persze, a politikusok csak a zsebüket tömik, én csak a pénzt mosom itt, na álljál szépen félre öreg és hagyjál menni a dolgomra, mielőtt komolyabban is felbosszantasz.
De a golf más, az az úriemberek sportja, ahol nem az izzadás a lényeg, hanem, hogy ellazulj, és közben akár üzleteket is köss, sok olyan fontos dolog dőlt már el egy golf pályán ami a város fejlesztését tette lehetővé, lendítette előre, vagy csak alapozta meg, a zöld fű, a domborulatok és a lyukak, minden férfi szereti ezt a sportot, hisz itt az a lényeg, hogy elsőként találj a lyukba, egy ütésből, ami sokaknak már most sem megy. Visszarakom az ütőm a helyére és Grace segítségére megyek, mögé állok és a karjaira rakom a kezem.
- Így fogja az ütőt, a térdét rogyassza, koncentráljon a labdára és a távolságra, lendítsen és közben fordítsa a csípőjét.
Ütögettem meg a bal kezemmel, lendületet vettünk és ütött is.
- Na, valahogy így, egy kis gyakorlás és egész jó lesz. Ne is figyeljen Lisara, ő már sokadjára van itt, ha kell segítség nyugodtan forduljon Rudihoz, vagy kérdezzen, segítünk.
Léptem hátrébb tőle, és indultam vissza a férfiak felé, ne vigyorogjatok, nem húzom meg....

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 0:42Logan & Grace
Élénken izzó kék szemeim emelem Lisára, majd erőteljesen próbálok felvelé ívelni ajkaim, hhh oké, a golfozás nem tarotozott ügyes, bajos teendőim közé, amiket még el kell sajátítanom, mint a buta libákkal való csevegés, de tartok tőle valahová be kell még iktatnom, hát ez igazán... nem fontos. Figyelek, majd aprókat bólintok, még felveszem a "megfelelő" pozíciót és testhelyzetet az ütéshez, lendítek és ütök csípőmmel belefordulva a mozdulatba.
- Köszönöm, majd igyekszem... gyakorolni. - Pislogok a labda után, hát azt hiszem ez egy kicsit erősre sikeredett, majd kérek építő tanácsokat, a miről is? Khm, hogyan viselkedjünk úgy, mint egy lotyó a képiselőház férfi tagjai között? És én még munkával akartam bekerülni ide, tiszta liba vagxok, hát kérlek...
- Nem tudom ki következik. - Álltam hátrébb átadni a helyet és csak mosolyogva figyeltem, hát ez határozottan jobb volt, mint az enyém.
- Ne tartsa olyan görcsösen az ütöt kisasszony...
- Köszönöm Rudi.
Még mindig az az érzésem, hogy Lizbeth jobban boldogulna a helyemben, bár fogalmam sincs Mrs. Whitmore tud-e golfozni, de az biztos, hogy nem feszengene így, a csodába is, inkább nézem a játékot, nem is Lisáét, azt már tudom hogyan kell kitolni a fenekem, köszönöm, sőt véleményem szerint mindenkinek erősen a szemébe és a tudatába égett a látvány, jó ég Grace!
- Ön jön kisasszony. - Mosolyodott el Rudi, mi, már megint? Hát ez gyors volt.
Beálltam laza terpeszbe, térdeket rogyaszt, majd bemérve a távolságot lendítettem és tütöttem, enyhén szeem fölé tartva kezem figyeltem a labda útját, majd elégedett mosolyodtam el, ügyes vagy Gracie.
- Ez ügyes volt Grace. - Lisa persze ki sem hagyhatta volna, nem tudom melyik lenne a rosszabb, ha direkt csinálná vagy ha tényleg kiderülne, hogy ennyire sekélyes.
- Jók voltak az insttrukciók. - Vigyorogtam Logann felé majd zavartan kezdtem forgatni az ütőt a kezemben, hosszú lesz ez a hétége. Nem lőhetnénk inkább agyaggalambot?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 10:52Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifT

alán ez így elsőre túl erős volt, óvatosan húztam el a kezem az övéről, kósza tincsei csiklandozzák az orrom és az arcom, vadvirág illata van, megnyugtató, még is édes. Megköszörültem a torkom és arrébb léptem.
- Legközelebb kicsit lágyabban, ha kell segítség szóljon.
Nem mondom, hogy nem érintett meg a közelsége, hiszen mégis csak egy fiatal, vonzó hölgyről beszélünk, és nem mondom, hogy érdekelne az esküm a sárkányok anyja felé, de a hitelem kötelez, nem azzal akarok bevonulni a köztudatba, hogy a polgármester aki képviselő akar lenni, ezért döngeti a kampánymenedzsert, azt hiszem nagyon elkalandoztam, úgy őszintén fogalmam sincs miről is beszéltünk, vagy ki volt a téma, áh, megvan Lisa kivillanó hátsója, megdörzsöltem a halántékom és forgattam a szemem.
- Nektek tényleg nincs jobb témátok?
Sóhajtottam, egy nagyot.
- És mi van veled és a szöszivel?
Villantottak felém egy nagy vigyort.
- Nem pont így gondoltam. Miért kellene lennie bárminek is? Munkatársak vagyunk, nem kell mindenkinek Casey-nek lennie, hogy az első szembejövő csinos pofit megfektetem.
Vigyorgok rájuk jelentőségteljesen.
- Na akkor ugye, hogy csinos?!
Vág vissza Casey a saját fegyveremmel, sakk és matt, felnevettem és megcsóváltam a fejem, ezt a kört ő nyerte, megpaskoltam a vállát, haladjunk inkább.
- Na ez már egész jó volt.
Dicsértem meg Grace-t, a végére egész belejön.
- Hogy is volt? A vesztes fizet? készítsd a tárcád Casey.
És ezzel be is vittem az utolsó ütést is, hibátlanul.
- Jó a lyuk érzéked.
Forgatta meg a szemeit, és próbálta felülmúlni a teljesítményem, sikertelenül.
- Nem tudom, hogy vagytok vele, de én farkas éhes vagyok, ha végre befejezte Casey a szerencsétlenkedést, mehetnénk végre ebédelni.
Veregettem meg a vállát a saját levében főlő Caseynek.
- Jöjjön Grace, sétáljunk vissza, majd Rudi gondoskodik az ütőkről.
Nyomtam egy kis borravalót a kezébe, és megköszöntem neki a segítséget.
- Indulhatunk?
Nyújtottam felé a karomat.
- Na milyen volt az első golf partija?
Mosolyodtam el ahogy lassan vissza indultunk a távoli épület felé.
- Remélem nem bánja, hogy sétálunk, mára kicsit elegem volt már Lisa hátsójának a hallgatásából.
Nevettem fel hangosan, a vadvirág jobban érdekel, mint a közönséges úti poloska.


Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 13:06Logan & Grace
Igen, igen, khm próbáltad már egy golfozóból kikezelni a lyuk érzéket? Na, a férfiak is pont így működnek. Szám elé tartva kézfejem kezdek kuncogni a kis adok-kapok szójátszma hallatán, elnézést uram, de ez most betalált Casey-től, de legalább egy menetnek vége van és az ebéd is jól hangzik, mondja valaki ugye, hogy az asztalhoz legalább átöltözik? Bizonyára khm, fárasztó lehetett megizzadhatott a nagy igyekezetében, hogy felhívja magára a férfiak túlnyomó figyelmét, mosolyodtam el, tíz pont Lisa hátsójának.
Hála az égnek. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel és csúsztattam vissza az ütőt a tartóba.
- Igen, mehetünk. Köszönöm. - Karoltam belé, huh hát ezt most valahogy kicsit sem tudom bánni, legalább még visszaérünk érdekfeszítőbb látványban részesíthetem kékjeimet és itt a csodás tájra gondolok, igen határozottan arra.
- Hát elég sokat elárult, de jó volt. - Mosolyodtam el sokatmondóan, nem kell részletezzem, öbbek között Lisa kedvelt alsóneműmárkáját, van ízlése a nőnek és bizonyára ezt meg is kell mutatnia mindenkinek, ez vajon a hadd nézze minden férfi, de csak egy kaphatja meg közönséges verziója?
- Jaj ne, kérem ne! - Hunytam be a szemem erősen kényszerítve magam, hogy kiúzzem fejemből a korábbi képkockákat.
- Bahh, még mindig látom...  - Kezdtem nevetni, hát ez nem jött össze, a csodába is. Tud valamit ez a nő, ha ez a férfiaknál is így működik, de nekem miért kell? Ja, merthogy most már én is itt vagyok és nem egyedül élvrzi és sütkérezik a társaságban.
- Majd igyekszem megszokni, éss később már biztosan nem lesz ilyen ... bocsásson meg, nem tudom hogyan is fogalmazzak, csak az asztalnál, had ne keljen ezt látnom. - Tartottam fel szabad kezem, mjd még mindig mosolyogva néztem fel rá, igazán szépek a szemei, ahogy ragyognak a napfényben, kicsit talán fáradtnak tűnnek, de ez már nem a te dolgod, Grace!
- És milyen sportágakból kell még felkészülnöm? - Ha én szervezem a következő hétvégéjét bowling-ozni megyünk, vagy valami hasonló.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 15:59Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifÉ

lvezem a társalgást Grace-el, rég volt egy fecsegés ennyire felüdítő számomra, mindig mindenki csak a számokkal és a jelenlegi kampányokkal traktál, az ezt így csináld, oda menj, azt mond, és csinálj úgy, mintha érdekelne, de nem, egy cseppet sem érdekelnek, vele most még is annyira könnyű beszélni, szemtelenül fiatal, amit az előnyére is fordít, szemet gyönyörködtető a mosolya, elveszem ajkai vonalában ahogy játékosan a szeme elé teszi a kezét, a szél bele - bele kap tincseibe és megforgatja maga körül a szőke fürtöket, túl öreg vagyok én már az ilyesmihez, húzódik kósza mosolyra a szám, majd magam elé bambulva hallgatom őt, egy jó döntés volt ez a lány.
- Hát feledhetetlen teremtés az egyszer biztos, gondoskodik róla, hogy valamilyen botránnyal mindig emlékezzenek rá, bár ez nem tesz mindig jót Casey-nek, nem is értem minek tartja ezt a fruskát. Szemmel látható köztük lévő hatalmas korkülönbség, az emberek nem szeretik ezt, mert még ha ártatlan is, mondjuk ő nem, de tegyük fel, hogy az, és tényleg szereti, az első reakció még is az, hogy a pénzéért van vele, mondjuk szerintem Lisa inkább a hatalomért, van egy sötét csillogás a szemében ahogy ránéz.
Elfelhősödik az arcom ahogy felidézem magamban, esőcseppek érintik finoman még is hidegen bőröm, felemelem a tekintetem és egyre jobban esni kezd az eső, megragadom szabad kezemmel is Grace-t és húzni kezdem, hogy fussunk, bár már nincs messze az épület odáig ebben a felhőszakadásban nem fogunk elérni, így behúzom egy nagyobb, lombosabb fa alá, nem véd meg teljesen, de amíg megcsendesedik kevésbé ázunk, mint a pálya közepén. Nekidőlök a fának és oldalra fordítva tekintetem akad meg szemem Grace kékségében, mint az óceán, mély és sejtelmes, kezemmel simítok ki egy nedved tincset arcából és tűzöm füle mögé.
- Hát jól jártunk, évente kétszer esik és mi kifogjuk.
Nevettem el magam, majd ujjam futtatva végig arcának meleg bőrén húztam el a kezem, lenyűgöző teremtés.


Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 18:02Logan & Grace
Mind láttuk már a Micsoda nő című filmet, nos a mi esrtünknben Lisa Julia Roberts, csak a film elejéről, a szőke parókájával meg a combig érő csizámájval, Casey meg, Casey, valóban nem az süt le róluk, hogy jól mutatnának és nem azt jegyzik meg az embrek, hogy milyen édesek vagy helyesek már együtt, még ha mondjuk égbekiéltó is a korkülömbség, ahgy mondja is, mert egyébként az, de láttunk már ilyet, megfogja ütni a bokáját, Lisa csak egy felkapaszkodott nőszemély, van esze, az nyilvánvaló vagy simán csak jókor volt helyen és tudta mit és hogyan tegyen, ugyanakkor már viselkedni is megtanulhatott volna, előnyére válna mindkettejüknek.
Apró cseppekben kezdett kopogni az eső a fák lombjain, majd meleg bőröm kezdte hűteni, oké, ez hihetetlen, szinte másodpercek alatt kezdett egyre erősebben zuhogni, komolyan nagyobb esélye van annak, hogy nyersz a lottón, minthogy Vegasban eláztasson az eső, halkan felnevetve futottunk a főépület elé, amíg bőrig csurom vizesek lennénk. Oké, a többiek most biztos jól szórakoznak azon, hogy mi sétálni akartunk inkább, nevetve dőlök neki a fa törzsének, majd fújom ki magam, miután idáig szaladtunk, filmbe illő jelenet lett volna, már csak a... Ajkaim résnyire válnak el egymástól és benn akad a lélegzetem, ahogy ujjai arcomat érintik félretűzve nedves tincseimet fülem mögé.
- Talán mégis csak önnel tartanék arra a pókerpartira kedd este... - Mosolyodtam el, rabul ejtett lágy pillantásával, miközben keze futott végig arcomon.
- Hátha másban is ilyen szerencsés vagyok, nem csak abban hogyan ázzak bőrig a sivatag közepén, egyébként varázslatos... - Emelem fel kék Íriszeimet a szürkés égbolt felé, észre sem vettem, mikor állapodtam meg ismét mogyoró barna szemeimben. Mit művelek én? Engedd el.
- Kezd megcsendesedni, már biztosan mindenki ránk vár az asztalnál. - Szavaim halkan csengtek az esőben, őszintén szólva ezeket is úgy kellett kikényszerítenem magamból, inkább állnék az esőben ez alatt a fa alatt Logan-nel, de várnak és ne adjunk táptalajt a pletykának, van már egy, az is bőven elég.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 20:01Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifI

gaz ami igaz, az ember hamarabb lesz milliomos a rulett asztalnál, mintsem szakadó esőben bőrig ázzon egy golf pályán egy sivatag közepén, de vannak még meglepetések, érnek még meglepetések, nem csak a szakadó eső, hanem a Grace-el töltött percek is épp oly felüdítőek voltak, meglepett mennyire meg tud nevettetni valaki Lisa bugyijával, mennyire meg tud ragadni mosolya, szemének kékje, bah még mindig túl öreg vagyok én az ilyen dolgokhoz, és nős is, ami mellékes, mivel elválok Isten átkától amint végre lehetséges, elegem van már, belefáradtam, nagyon.
- Örülnék neki ha velünk tartana.
Húzódott laza kis mosolyra arcom, tényleg örülnék.
- Segítek ha szeretne játszani is.
Mert Lisa megint csak lábatlankodni és hízelegni fog, ami bosszantó, saját magát járatja le Casey ezzel a nővel, de ez végképp nem az én dolgom, legalább könnyebben győzök ellene.
- Igaza van, mennünk kellene.
Bár egy örökkévalóság még el tudok szakadni tekintetétől, és a tájat fürkészni, megfogtam a kezét és magam után húzva tettem meg az utolsó métereket.
A hallban Casey nyomkodta a telefonját és le fel járkált.
- Végre itt vagytok, már hívni akartalak, de ahogy látom ti nem úsztátok meg az esőt.
- Miből gondolod?
Vigyorodtam el, bár élvezetes pár perc volt amíg egymás szemében vesztünk el, én már túlontúl is öreg vagyok a tini drámákhoz.
- Kérlek rendelj nekem egy whiskyt, Grace ön kér valamit? Csak átöltözünk, pár perc és csatlakozunk.
Casey bólintott, futólag még végig mért minket, majd hátat fordítva tért vissza a várakozó társasághoz.
Felsiettem a lépcsőn, be az ajtón, és egy kupacba dobálva szabadultam meg minden ruhámról, a fürdőben kicsit áttöröltem magam, megszárítottam a hajam, felvettem egy farmert és egy sima inget, majd átkopogtam Grace-hez.
- Kész van?
Csilingelő hangja jelezte, hogy pár perc, a folyosón megvártam és az ebédlő felé vezettem.
- Már itt is vagyunk, Lisa bugyiján kívül miről maradtunk le?
Nevettem el magam, Lisa a vállamra csapott, és úgy tett, mint aki bosszús, Grace felé emeltem a tekintetem, az italát szürcsölgette, a szemem elé emeltem a kezem, mint ő mikor az ominózus fehérneműről beszéltünk, muszáj volt halkan nevetnem, egész jó ez a nap.


Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 21:37Logan & Grace
Elkapom a tekintetem, muszáj volt mosolyognom, khm igen, csak nem vizesek vagyunk?
- Igen, egy pohár bort, fehéret, köszönöm. - Ez egyszer rábízom a választást, szeretnék már megszabadulni a vizes ruháimtól, felvenni valami szárazat és hát nem Lisa fecsegését hallgatni ebédnél, de túl sokat akarok, ha már itt tartunk, túlontúl sokat.
Felérve a szobába, kibújtam a cipőmből és gyorsan váltam meg ázott gönceimtől, megszárítkoztam, majd belebújtam egy farmer shortba és egy egyszerű fehér blúzba, jó lesz ez most, még mindig többet takar, mint Lisa golf szerelése, tehát bőven jó lesz.
- Csak egy perc. - Túrtam bele vizes hosszú fürtjeimbe, ez így nem lesz jó, kaptam le a szárítót és a fésűmet, oké, oké, sietek, tudom ez nem egy perc, szerencsére gyorsan szárad a hajam, mégse álljon úgy, mint egy ázott libának, van már lent egy.
Oké, tényleg mindenki minket várt, helyet foglaltam...
- Remélem megfelel a bor, amit választottam.
- Bizonyára, köszönöm. - Halvány mosolyra húzva ajkaim fordultam Casey felé, majd számhoz emelve a poharat aprót bele is kortyoltam, legalább az italok terén van ízlése, minden nem jöhet össze.
Jajj, nyelek egy nagyot, majd illően takarva el a szám kezdek kuncogni, majd nézek fel Logan-re.
- Nagyon eláztatok? Casey már utánatok akart menni... - Istenem, csak fogd már be!
- Nyugodtan csatlakozhatott volna hozzánk az esőbe a fák lombjai alatt, de biztosíthatom, nem maradt le semmi izgalmasról. - Mosolyodtam el, szemmel láthatóan mindenkit felettébb érdekel mi történt odakint az esőben, amíg hát elvoltunk, bár kétlem, goy itt ennyiben hagynák a dolgot, a többi már a férfiak dolga hogyan folytatják tovább az egymással való élcelődést. Tovább szürcsülgettem az italomat és hallgattam őket, ahogy a délelőtti játékról beszélnek, jaj kérlek, csak maradj ülve, így egy fokkal jobb. Lassan forgattam a poharat ujjbegyeimmel, néha lopva magamnak egy pillantást Logan felé, amikor épp mindenki belemerült valamibe.


KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 22:31Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifH

átam vetem a folyosó hideg falának, és csak bámulom a tökéletesen szimmetrikus köröket és kockákat amiből a plafon dekorációja áll, vajon ki érhetett rá ennyire, hogy ezeket mind megtervezze, formázza és igazítsa, hatalmas nyomás lehetett rajta, meg tudom érteni, én is szívesebben tölteném máshol a napjaim az iroda, a házisárkány és a kampány között lavírozás helyett, már azt sem tudom miért mentem bele abba, hogy képviselő legyek, és még csak két hete tart az egész, hol van még a vége, legalább egy hónap még, nincs konkrét dátum kitűzve, ahhoz előbb lesz egy biztossági ülés, na az is egy izgalmas nap lesz, viszont ahhoz el kell utazni Washingtonba.
Az ajtó halk puffanása szakít ki a gondolataim közül, Grace kész van, muszáj kicsit megköszörülnöm a torkom ahogy felé fordulok.
- Igazán csinos, Miss Handrick.
Mosolyodtam el, valóban az, hosszú lábait igazán kiemeli a shortja, szerintem még sosem láttam semmiben ami térd fölé ért, üdítő látvány. Lisa rövid kis szoknyája is addig volt érdekes még Grace rövid shortja be nem libbent az ebédlőbe, sejtelmes, még is enged magának és a fantáziának utat és lehetőséget.
- Ne csorgasd a nyálad.
Nevettem fel ahogy Casey a választott bor felől érdeklődött, ott van Lisa, vagy ő már kiment a divatból? Kell valami új? Nem voltál elég gyors, már az én csapatom része.
- Még csak az kellett volna, tutira telibe trafálta volna a fát egy hatalmas villám ha Casey is ott van.
Többen kezdtek hangosan nevetni, én pedig nagyot kortyoltam az italomból és Grace felé sandítottam, egy röpke pillanatig találkozott a pillantásunk, igazán tüneményes amikor nevet, tehetné többet is.
Hangos nevetések és ércelődések közepette folytatódott az ebéd, az étel fenséges volt, megkértünk egy pincérnőt, hogy készítsen rólunk egy csoport képet, átöleltem Grace vállát és tömörültünk a kép kedvéért.
Fáradt vagyok, ledőlök egy kicsit, hosszú volt a hét, és most megtehetem.
- Ó, Grace, kérem várjon.
Kaptam el karját mielőtt belépett volna a szobájába.
- Nincs kedvem a ma estét is velük tölteni, kérem valamikor mondja le, inkább jöjjön át és egyeztessük a jövő hetet, esedékes új dolgokat is szőhetünk bele, valami átlagosat, majd ide rendelünk vacsorát. Ez megfelel önnek?  
Engedtem el finoman karját.


Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime05.09.20 23:51Logan & Grace
Hangos nevetésben tört ki az asztal, azt hiszem ez ma nem Casey napja, sem ami a golfot illeti, sem ami a szópárbajt, de legalább a boromat eltalálta, de hiába ez a hízelgés meg vigyorgás, Lisa biztosan készségesen ugrik erre minden alkalommal fene érti miért, egy biztos, sokkal inkább pattog az ostobasága szikraként, mint a vágy közöttük, Casey megfordul minden csinos és rövid szoknya után, itt is, ami azt illeti és nem túl diszkréten.
Ki hitte volna, hogy egy ebéd is lehet kimerítő, ja hogy csoportkép, oké, mosolyogva bújok közelebb Logan-hez, amikor átkarolja a vállam, finom illata van és eszméletlenül vonzó is, a férfiaknak ez a génjeikben van, vagy ezt valahol külön oktatják?
Épp jó lesz némi egyedüllét a szobámban, lesz egy kis időm magamhoz térni és felkészülni vacsora előtt.
- Igen? - Fordulok vissza felé, miközben hosszú fürtjeim omlanak a vállamra.
Megkönnyebbülten mosolyodom el, oké, elintézem és kitalálok valamit, azon ne múljon.
- Ömm lenne is néhány dolog, amit átakartam beszélni, jól hangzik. Akkor később... - Köszöntem el, majd léptem be a szobámba. Üdítő lesz még munkáról beszélni is, és tényleg van néhány dolog, amit azt hiszem elfelejtettem megemlíteni, már beírtam a noteszembe, csak aztán kiment a fejemből, ilyen például a rendőrség éves rendezvénye, ahol beszédet mond, mint a polgármester minden évben.
Igaz, mostanra már megszáradtam, mégis jóleső volt a melengető zuhany, kikapcsolta a gondolataimat, bedőlve az ágyba dugtam be a fülesem és húztam elő a könyvem a táskámból, "Bor, mámor, Provence", film is készült belőle Russell Crowe-al, nem állt rossul neki, de a Gladitor sem volt rossz alakítás, határozottan nem. Időközben késő délután valamikor lemondtam  vacsit, így egész biztosan meglesz a téma az asztalnál, de egyetértek, semmi kedvem velük tölteni az estét, legalább ennyi had maradjon meg a hétvégéből, inkább dolgozom Logan-nel, vagy bármit.
Nem sokkal nyolc előtt tettem le, hmm száznyolcvan oldal, oké, ha nem húzódik túl későre az este ma még befejezem, kimentem a fürdőbe, hogy gyorsan rendbeszedjem magam, előkerestem a dolgaimat, jellemző, mindent feljegyzek mindenhova, összekotortam mindent, majd átkopogtattam az enyémmel szomszédos szobába, majd még egyszer, de továbbra sem hallottam semmit, így halkan nyitottam be az ajtón.
- Hahó, Mr.  Whitmore?! - Alig léptem bejlebb, örültem, hogy nem ejtettem le semmit, és próbáltam becsukni a számat, ami nem ment, így továbbra is O-t formálva ajkaimmal igyekeztem bármi értelmeset kinyögni.
- Ó, elnézést... - Mondom valami értelmeset Grace. - Kopogtam, de nem hallotta... - Ezt eddig hol rejtegette? Jesszus, ugye ezt nem mondtam ki hangosan?
- Valószínűleg épp zuhanyozott. - Tettem hozzá halkan és vontatottan. Igen, nyilvánvalóan.


KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 0:25Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifH

osszú volt az a hét, jót fog tenni most egy kis pihenés, lassan emelem egyik lábam a másik után fel a lépcsőn, mondtam már, hogy öregszem? Vagy csak fáradok, túl sokat kell másnak tennem magam, mint ami, azt mondják a politikusok élete könnyű, hát én cserélnék néha bárkivel aki ki akarja ezt próbálni, nagyon szívesen haver, csak gyere, dönts úgy, hogy tudod az emberek élete függ ettől, a városé,a környezetedé, és nem mindig fognak szeretni, nem fogok azért pénzt osztogatni, hogy szeressenek, szerintem annak sem sok értelme van, inkább fogjuk meg őket máshogy, szóljunk minden réteghez, nem feltétlenül szavakkal, a jelenlétünkkel, közös programokkal, ezeket szeretném átvitatni Grace-el az este folyamán, én sem voltam még ilyen nehéz és kemény helyzetben, de ketten összedugjuk a fejünket, csak kihozunk valamit, valami olyat amire szüksége van a kampányunknak, tehetséges lány, már is csomó dolgot szervezett le és egyeztetett, de szeretnék valami egyszerűbbet is, nem mindig beszédek és tehetős partik, valamit, ami a munkásréteghez is szól.
Ezen kattogva aludtam el, nagyon régóta először aludtam mélyen, annyira mélyen, hogy a saját ébresztőm sem hallottam, a hosszas rezgés, ahogy a fa bútor könyörög keltett fel, a feleségem hív.
- Igen Lisbeth? Persze, tedd ahogy jónak látod, nem, már mondtam, hogy egész hétvégén nem leszek otthon, ne kezd megint, munka ügy. Lish, LISH! Szia!
Fejfájást okoz pedig még fel sem keltem, megdörzsölöm a szemem, nyújtózom egy nagyot és a telefonom órájára pillantok, az igen, mindjárt nyolc,kerekdtek ki a szemeim, gyorsan lezuhanyozom mielőtt Grace megérkezik, fel kell ébrednem.
Csak alsót és egy kényelmes nadrágot vittem magammal, vettem egy forró zuhanyt, felöltöztem, és a hajamat törölgetve sétáltam ki a szobába.
- Jó estét Grace.
Dobtam a vizes anyagot a székre.
- Igen, zuhanyoztam, ne haragudjon, elaludtam.
Arcát kezdtem fürkészni.
- Miért van zavarban? Ah, persze,bocsánat.
Húztam elő egy pólót és bújtam bele.
- Főzök egy kávét, kér ön is? Nem valami nagy szám, de a szobával ez jár.
Kapcsoltam fel a kis forralót, és készítettem magamnak elő a bögrém tartalmát, komolyan megfájdult a fejem a feleségemtől, dörzsölgetni kezdtem a halántékom, hátha segít.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 1:32Logan & Grace
Miért is vagyok zavarban? Hát fgalmam sincs, a friss illatától, azoktól a zavarba ejtően és tökéletesen kidolgozott kockákon a hasán, oké ha Casey-nek is ilyen van máris kevésbé ítélem el azt a libát, kényszeresen pislogok párat, ahogy félredobja a nedves törölközőt, istenrm had túrjak bele a hajába, basszus nem, nem!
Ahh, köszönöm, végignéztem, ahogy a póló eltakarja szemtelenül izmos hasfalát, hát nem lett jobb, de legalább már képes vagyok összekötni két különálló szót és mondatokat képzeni, húú jó lesz ez.
- Igen, kérek. Az most jól fog esni. - A koffein valahogy kimaradt a napból, meg is van az oka, miért viseltem olyan rosszul Lisa... az egsz nőt. Még valamikor reggel ittam kávét, szóval most bármilyen megteszi, ami kicsit felélénkíti a lelkemet, bár Ő már megtette a mielőbb, kifejezetten élénkítő látvány volt, azt meg kell hagyni. És ezek a férfiak élnek pocsék házasságban, ez most komoly? Kész pazarlás. Kilépett a zuhany alól és nem potyogtak le a csempék? Mély levegő, abbahagyom.
Lepeakolok a kis asztalra, már nem kell attól tartanom, hogy elmbambulok, azután elejtem őket, hmm ugyanolyan, mint az én szobám. Leülök és lapozgatni kezdem a notesze, pókerparti, ez jó, ezzel nem lesz gond, mondja ugye, hogy Lisa nem jön, áh ne reménykedjek ilyesmiben, akkor utána jótékonysági est, huh beszélnem kellene még Mrs. Whitmore-al... Kölcsönveszek egy tollat és gyorsan jegyzetelni kezdek, necces volt bezsúfolni, mert a hotel számos ilyen rendezvényt tart, de ez megoldva, elintéztem mindent már csak egyeztetnem kellene pár dologban, ami a felesége dolga lenne- hát ez nem lesz könnyű menet.
- Oh, köszönöm. Minden rendben van? - Húztam közelebb a bögrémet, valahogy haragosabbnak tűnnek a szemei, mint délután.
- Oké, nem tudom említették vagy hívták-e a szokásos éves rendőrségi bállal kapcsolatban, bocsánat kiment a fejemből, most lesz a napokban, és lefoglalt a jótékonysági gála... - Legközelebb esküszöm megtanulom befogni a számat.

KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 12:37Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifA

prót bólintok, elveszek még egy bögrét és beleöntöm a kis kávés tasak tartalmát, tenyeremmel támaszkodom a falnak, apró kört írok le a fejemmel, átmozgatva a nyakam, majd szabad kezemmel dörzsölöm meg azt és a tarkóm, a lehető legrosszabb ébredés ha Lisbeth az aki felkelt, én nem tudom mindig is ilyen megkeseredett volt ez a nő, vagy a sok év utálkozás tette, én értem, hogy a pénz nagy úr, de megéri összekötni az életed valakivel akivel ki sem tudjátok állni egymást, ezzel nem csak a saját de más életét is tönkre téve, nekem sem az volt tizenöt éve a vágyam, hogy elvegyek egy házisárkányt, és hosszú, végtelennek tűnő évekig éljek boldogtalan házasságban, mert ez egyikünknek sem jó, bár neki az, hisz a kertész rendszeresen tesz neki extra szolgálatokat, és azt hiszi nem tudok róla, az, hogy nem szólok semmit, mert teljes mértékben hidegen hagy az nem ugyan az.
A hosszú évek folyamán sok pénzéhes kis hölgy próbálkozott azzal, hogy elcsábítson a feleségemtől, nem a szerelem tartott vissza, inkább a csöbörből vödörbe? Minek? Ehhez a sárkányhoz már hozzá szoktam, nem kell nekem egy idegen aki ugyan ilyen csak még kiszámíthatatlanabb, én már végre csak egyedül akarok lenni, veszekedések és nyugtatók nélkül, az össze őszhajszálamat Lisbeth-nek köszönhetem. A forraló halk puffanással engedte vissza gombját, leforráztam a kávét, a kis tányérra tettem cukrot és egy kis tejet, majd Gracehez léptem aki nagyban jegyzetelt, haja illata borította el az érzékeim ahogy lehajoltam hozzá a csészével, mindeddig viccesnek találtam Lisbeth féltékenységét Grace-re, de be kell vallanom élvezem a társaságát, jobban, mint a környezetemben bárkiét.
- Csak bal lábbal keltem, úgy, hívják, hogy Lisbeth....
Sóhajtottam fel, majd leültem vele szemben és kevergetni kezdtem a kávém.
- Igen, a sajtó felelősünk már jelezte, hogy várja a képeket, így gondoltam, hogy idén sem marad ki. Semmi gond Grace, túl nagy terhet róttam ki önre ezzel a gálával.
Kortyoltam a kávémba, forró, és keserű, pont ahogy szeretem.
- Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk hétköznapibb dolgokat, akár nem is tudom, vetélkedőket is, ami a közemberek számára elérhető, dárc versenyeket, billiárd partikat, karaoke esteket, amiknek a végén a három legtehetségesebb valami kis díjat kapna,  de a résztvevőket is lehetne jutalmazni, hogy mindenki jól érezze magát, és én is szeretnék ezeken részt venni, persze kizárólag szemlélőként, azt akarom, hogy jól érezzék magukat.
Éreztem ahogy kezd visszatérni belém az energia, Grace jó hatással van rám, kreatívvá és életerőssé tesz.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 16:46Logan & Grace
Apró mosoly jelent meg arcomon, majd letettem a tollat.
- Áh, mindent értek. - Egy kevé cukrot és tejet tettem a kávémba, majd lassan kevergetni kezdtem, nem szeretem, ha túl édes, ugyanakkor keserűen sem bírom meginni, és a trj is dob egy kicsit az édes ízén, jó ez, most nem kell az a lórúgásnyi adag méregerős kávé, mint reggelente.
- Igen, öhmm azt hiszem megtanultam a leckét. - Kedztem el ujjaim között forgatni a kanalat.
- De egyébként élveztem, a Four Queens már kevésbé értékelt... - A Palms-ban közölték, hogy nyolc rendezvény van előrelátva és ha nekik kellene, akkor az is húzós lenne. - De ez nekik is jó, de már mindent lebeszéltem, elintéztem és rendben lesz, már csak a feleségével kellene valamikor egyeztetnem. - Ha már elméletben ez a gála Lisbeth keze munkája, amit én nem bánok egyáltalán, csak épp előnyére válna az estélynek, ha ezt-azt tudna is róla, de ha másképp nem megy, akkor majd tartok neki egy gyors tíz-tizenöt perces gyorstalpalót a helyszínen.
- Persze, jó ötlet, bowling mondjuk? Azt mindenki szereti. - Vontam meg a vállam.
- Esetleg játszhatna is valamiben, a részvétel is jó dolog, összébb hozza az embereket, ott vannak még a fesztiválók, szabadidőhelyek, lehetne grillezni, rengeteg minden van, utána nézek néhány dolognak... - Fogtam lázas jegyzetelésbe szabad kezemmel, túl sok minden van, túl sok felé, a noteszembe, a mobilom jegyzettömbjébe, a laptopomon... és még így is van, amit elfelejtek.
- Ó, a Venetian-ból is jeelztek... - Folytattam közben, oké kezdek belemelgedni.
- Az Opera felajánlja a csütörtök esti műsorának bevételi díját, Önök voltak már? Én még csak képeken láttam, de el voltam varázsolva... - Pillantottam fel rá lelkesen magyarázva tovább, miközben tenyerem simítottam mellkasomra, tényleg elképesztően szép az a hely.
- Két jegyet küldenek, önnek és a kísérőjének... a feleségének gondolom. - Tettem hozzá bizonytalanul, majd nagy végre kis szünetet tartva kortyolok bele a kávémba.

KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 19:25Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifL

assan kortyolgattam a kávém ahogy Grace-ből szinte csak úgy záporoztak a jó ötletek, ennyi helyre nem tudok szakadni, bár én élvezném a legjobban ha nem kellene otthon lennem Lisbeth-el, ezt a megtisztelő feladatot átadom másnak, bár mondjuk jobban örülnék ha nem az én házamban lenne, azért én dolgoztam meg, és ki is fogom belőle penderíteni, csak érjünk már az egész végére, szabadulnék a láncaimtól amit a sárkányok anyja és tanítója bélyegként süt rám, nehéz, és szét akarom tépni, túl régóta viselem őket, reméltem, hogy könnyebb lesz, de az évek során ha lehet akkor még jobban elhidegültünk egymástól.
Elégedett mosoly ült ki az arcomra.
- Valóban úgy véli, hogy megtanulta? Ugye legközelebb előbb kérdez és aztán fecseg?
A mondat végén már muszáj volt nevetnem, letettem a bögrét is inkább, mielőtt kilöttyen, a kávé minden cseppje érték, aranyat ér, legalább is most számomra, azonnal vérré válik bennem, felpezsdít, akár csak a túlzott lelkesedése.
- Úgy érzem önnek is ez az első komolyabb kampánya, nyugodjon meg, ajánlom, hogy ne ennyi felé szórja a figyelmét, inkább egy helyre jegyzeteljen, mert el fogja felejteni és teljesen szét fog esni.
Kezem csúsztattam az övére, miután letette a tollat egy egy percig nyugodtan tudott egy helyben maradni, mélyen néztem izzó kék szemébe.
- Nincs egyedül, rendben, itt vagyok, és az asszisztensem is, inkább szóljon nekünk is, és így több naptárban lesz benne.
Elengedve őt, álltam fel és a bőröndömből kivettem a határidő naplóm, és a jövő héthez lapoztam.
- Hallgatom ami már biztosan le van egyeztetve, mikor, hánykor és hol. Kölcsön vehetem a tollát?  
Jegyzetelni kezdtem, hallgatva szavait sűrű lesz a hetem, de legalább lefoglalom magam, és már nem lesz erőm veszekedni a nejemmel. Jól érzed még a gondolataim is gúnyosak ha róla van szó. Ajkaimhoz emeltem a toll végét és kissé ráfogva fogaimmal néztem végig a lapokon.
- A bowling jó ötlet, és a hétvégén még van szabad nap, vasárnap? Vagy az túlzás lenne?
Pillantottam fel rá, hisz a vasárnap mindenkinek a pihenésé.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 20:47Logan & Grace
- Ó igen, határozottan. - Bukott ki belőlem is a nevetés. Jól lehordott, azt meg kell hagyni, de hát végül csak összehoztam azt hiszem rekordot döntően rövid idő alatt, mert hát nem bírtam befogni a számat, utána meg már kiszáradásig beszéltem, mobilon, e-mailben, személyesen, hogy megvalósuljon, amiről sikerült fecsegnem, huh többet nem fordul elő.
- Tudom. Én csak... - Meglepetten kapom fel tekintetem és engedem el a tollat, ahogy bőre melengeti kézfejem.
- Szorít minket az idő és csak beleakarok adni mindent. - Lágyan csiollogó barna szemei ejtenek rabul, egyetlen hosszú másodpercig engedve a pillanatnak viszonzom és merülök el bennük kékjeimmel.
- Rendben, köszönöm. - Szólalok meg halkan, majd feláll az asztaltól, én pedig másodpercek alatt igyekszem összekapn is felrázni magam vissza a valóságba, vissza ebbe a szobába, vissza vele. Megrázom a fejem és inkább diktálom neki az napokat és időpontokat.
- Egyedül a rendőrség rendezvényét nem tudom pontosan megmondani melyik napra tették... - Elgondolkodva kezdek ujjaimmal kopogni a papírlapon. - Opera, csütörtök este nyolc. - A pókerestet már egyeztettük a hét közepén valamikor, így az gondolom már bevan írva.
- Hát nem tudom, lehet. - A vasárnap általában a pihenésé, a családé, ilyesmi. - Nem maradt egy nap sem szabadon a héten? - Lapozok bele a füzetembe, akkor tényleg belehúztunk.
- Akkor talán átcsúsztathatjuk a következő hétre? - Vetettem fel kérdőn, majd számhoz emelve a csészém kortyolok bele, hmm egészen jól esik ez most. Oké, volt még valami? Ez megvan, megvan, megvan, megvan...
- A kórház éves adománygyüjtő estje? - Néztem fel rá ismét. Nem tudom ki hogy van vele, de nem túlzás ez már kissé?
- A Southern Hills-é, ez kimaradhat, nem? - Ez annyira a város közembereit nem érinti, jobbára a dolgozókat, az orvosi kamerát és a jelenlegi és jövőbeli támogatókat, nyilvánvalóan. Tavaly mintha olvastam volna róla, benne voltak valamelyik lapban, valami spéci eszközt teszteltek, azt hiszem szerződtek is egy hét számjegyű összeg kíséretében.

KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 22:32Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifE

lengedve fogaim alól a tollat meredtem vissza a határidő naplómra, összeráncoltam a homlokom, nagyon hosszú hetem lesz, újra kellene gondolni a hétvégét, legalább a szombatom szabaduljon fel, és akkor két napom lesz Lisbeth-el, hogy az idegeimre mehessen, az is egyfajta munka, csak az inkább a pszichiátereké, én megfizetem azt is csak nem magyarázhatna inkább neki, kérlek, bárkinek fizetek csak ne nekem kelljen foglalkoznia vele, vajon mi másért fizetem a kertészt amikor én dolgozom helyette, de inkább felveszek még egyet csak hagyjon békén az én kis drágaságom, hát amennyibe kerül havi szinten nevezhetem is így, annyi különbséggel, hogy én nem sajnálom rá a pénzt, csak ne nekem kelljen foglalkoznom a vágyaival és többivel.
- Hm, mi lenne ha a szombati grillezést csúsztatnánk inkább, és a pénteki megbeszélést áttennénk reggelre, így délután még belefér a bowling és nekem is marad egy kis szabad időm.
Kedd, szerda, csütörtök, péntek, hosszú lesz a hét, és így is túl sokat fogom látni a drága nejem, hisz több eseményen is kötelező lesz vele megjelennem, tiszta élvezet lesz ez a négy nap, de legalább Grace is ott lesz, a legtöbb napon legalább is.
- Szerintem így pont jó lenne, a többi pedig már az az utáni hétre, úgy is emlékszem, hogy a rendőrségé két hét múlva lesz.
Lapozom tovább a naplóm és bökök a pénteki napra.
- Itt is van, két hét múlva péntek este. Ez minden évben egy jó buli, ha gondolja kísérjen el.
Húztam le az utolsó korty kávém, visszalapoztam és kihúztam az eredeti tervezetet és átírtam az újra.
- A kórház, hát persze, na ők aztán tudnak inni. 
Nevettem el magam, volt szerencsém már párszor leülni orvosokkal és nővérekkel felesezni, nem semmi tűrő képességük van.
- Nem éhes? Én már nagyon.
Nyúltam a telefon melletti étlapért, majd tárcsáztam a szobaszervizt, én mindig tudom mit akarok, így átnyújtottam Grace-nek a papírt, kedves hang a vonal túl végén.
- Harminc perc és itt is van, meg kell még valamit beszélnünk? Mert ha nem akkor én felkezdem a minibárt, ha szeretne valamit szolgálja ki magát nyugodtan.
Intettem a kis hűtő felé, mindig van benne pár üveg jó fajta alkohol.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime06.09.20 23:37Logan & Grace
Öhmm, gyorsan lapozok vissza, pénteki megbeszélés, igen megvan és akkor kora délután még igen, beleférne  még a bowling.
- Megoldható, persze. - Más nincs is aznapra beírva, így lehet egy hosszú szabad hétégéje, ha ez jó hírnek számít, nem tudhatom miként telnek a napok Lisbeth-el, de a szavaiból kivéve nem túl jól.
Az szuper, mert ebbe a hétbe már elég neccesen férne bele.
- Öö rendben van, szívesen. - Oké, akkor mégis csak feljegyzem, két hét múlva pénteken, hát "zsarubálon" se voltam még, a Parisban? Tudnak válogatni, a legdrágább helyek a városban.
- Azt meghiszem. - Mosolyodtam el, olyan lehet ez, mintha az ember Jack Daniels-el ülne le inni, mondjuk nem is hangzik rosszul, hajtom fel a kávém utolját. Hát, nyújtóztam egyet, ez egész gyorsan ment, azt hiszem mindent átvettük és tábeszéltünk, ami még kérdőjel volt, nekem maradt még egy köröm Mrs. Whitmore-al.
- Nem, ennyi volt... - Végigmentünk mindenen, ha már itt tartunk felállok a székről, hogy kicsit kinyújtóztassam a derekam, minibár? Jól hangzik. Pont két pohár van a szekrényen, elveszem a másikat, whisky? Tökéletesen jó lesz. Bár ennyire nem gondoltam komolyan a metaforát, de most kívánok valami erősebbet és a vacsora majd úgyis lenyomja.
- Töltene nekem is? - Tartottam poharam az övé mellé, valahogy határozottan jobb ez így, mintha most odalent lennénk és Lisa üres és hát korlátoltnak csöppet sem mondható, ami most még csak bóknak sem nevezhető fecsegését hallgatni, elég lesz holnap meg a pókerpartin, a gálán, Casey nem fogja kihagyni, a csütörtök estém szabad lesz, pénteken pedig egy laza bowling.
- Köszönöm. Akkor... cheers. - Emeltem és koccintottam poharam az övéhez, majd aprót kortyolok belőle, szám elé tartva kézfejem fut ráncba a homlokom.
- Hűha... - Kezdek el nevetni, miközben próbálom magamat legyezni, aha a férfiaknak ez valahogy jobban áll a jég dupla whisky-vel, én legközeelbb inkább mentes kólával kérném. Újabb korty erejéig eelem a számhoz a poharat, majd engedem le mellkasom elé, oké ez már jobb volt.  

KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime07.09.20 15:03Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifL

assan mozdítom a vállaim és apró köröket leírva ropogtatom ki a vállam és a hátam, még mindig piszkosul fáradtnak érzem magam, jó ötlet volt kibújni a vacsora terhe alól, nincs most kedvem hozzájuk, inkább csak végig nyúlni az ágyamon és egy film mellett elszundítani, mondjuk úgy reggelik, fogom mostanában épp eleget látni mindenki képét, belegondolva a jövő hétbe, már is megfájdul a fejem, a sok üres fecsegés, de persze meg kell jelenni az összes nagyobb eseményen, és rendezvényen, bár az egész jótékonysági dologból talán a kedd és a péntek az egyetlen ami fel tud csigázni, Casey-t elverni bármilyen sportban, vagy játékban is felemelő érzés, legalább fokozatosan hozzászokik a vereség gondolatához, aprócska mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy bevillan az a mogorva és vereségtől bosszús képe.
- Persze, de biztos, hogy pont whiskyt kér? Van itt gyengébb is.
De ám legyen, egy nő ritkán iszik tisztán szeszes italt, főleg ilyen hőfokút, de ám legyen, töltöttem az ő poharába is egy ujjnyit, de csak annyit, szerintem az is meg fog ártani.
-  Egészség.
Koccintottam poharam az övéhez, selymes, intenzív, tüzes, mint egy jó szerető, csak ezt a nélkül is tudhatom magaménak, hogy azzal tönkre vágnám a kampányt, az életem és az egész jövőm.
Halk kopogtatás az ajtón, az órámra pillantok, még nem telt el fél óra, ez gyors volt, nem rendeltünk túl bonyolultat, szeretem az egyszerűséget.
- Jó estét. Igen, köszönöm. Viszlát.
Adtam egy kis borravalót a fiatalembernek, aki kicsit sem gyanúsan mért minket végig, mindaddig még meg nem látta a laptopot és a különböző jegyzetfüzeteket, látszott az arcán az őszinte megkönnyebbülés, nem értem az emberek miért mindig kapásból a legrosszabbra gondolnak, de az is igaz, hogy ha nem akkor meg kiröhögik és közlik vele, hogy túl naiv vagy.
- Jó étvágyat.
Emeltem fel a fedőket, félre dobtam a noteszem és az asztalra pakoltam az ételt.
- Ha van kedve és nem sértem meg vele, evés után nézhetnénk valami filmet, egész jó kínálatuk van.
Ha nincs nagy kedve azt is megértem, csak egy ötlet volt.

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Grace Kendra HandrickTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime07.09.20 22:56Logan & Grace
Egész jó nap volt, igaz kissé vonakodva bólintottam rá előzőleg a hétvégére, nem mintha Logan sok választást hagyott volna, miután közölte, hogy jövök és pont. Oké, de se golfozni nem tudok és túl sok első hirtelen, esetlenebbnek gondoltam magam,de mint kiderült van, aki ezt jobban hozza nálam és még így csekély ismeretséggel sem tudnám így lejáratni magunkat, szóval végtére is nyugodt vagyok, simaliba, ahogy mondani szokás.
Hát neki ez valahogy jobban áll, szinte eltudom képzelni, ahogy otthon ül a saját kis konyvtárszobájában a laptopjával, a whisky-jét iszogatva, mocsok jól festhet, mint bármiben, mondjuk ing vagy póló nélkül, mégis mikor lehet idej ennyi mindenre és mégis mindebe eszméletlenül összeszedett és dögös, nagyon dögös, azon kapom magam, hogy alsó ajkamat harapdálva forgatom oda-vissza a poharat a kezemben, baszki kezdek aprókat pislogni és hálát adok az égnek, hogy közben megérkezett a vacsi, mint kiderült fene jól olvas az arckifejezésemből. Segítettem lepakolni az asztalról és helyet csinálni, mennyi lehet az idő? Eddig fel se tűnt, hogy éhes volnék, csak most amikor érzem az étel finom illatát és jól is néz ki, nagyon jól.
- Önnek is, köszönöm. - Tényleg nem hittem, hogy éhes vagyok, de ez isteni finom.
Be kell vallanom kicsit meglepett a kérdéssel, amit igyekeztem nem kimutatni és végül szombat este van, tíz körül lehet és nincs más dolgunk, legalábbis én ma már nem akarok lemenni és csatlakozni senkihez sem, előbb had lazíthassak kicsit és aludjak egyet.
- Oké, üdítően hangzik. - Őszintén, ha otthon lennék sem csinálnék most mást, huszonkilenc vagyok és kezdem elfelejteni hogyan is kell bulizni, szomorú, fel kellene eleveníteni valamikor, hmm mondjuk a jövő hétvégén? Meglátjuk.
- Holnapra mi a terv? - A hétvége javaslatát Casey-ék dobták fel, de hátha tudható előre mire kell készülni, a lassan megszokottá vált fehérneműbemutatón kívül, még egy-két nap vagy rendezvény és a komplett repertoárját feltudjuk sorolni színek szerint, bár lehet a férfiak már tudják is. Én csak nem értem ezt meg, de persze láttunk már ilyet.  

KLIKK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Logan WhitmoreTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime08.09.20 20:47Grace & Logan
379f45f10420db644aa28a73ae774c797cf42211_hq.gifA

vacsoránk aránylag csendesen telt, egy két kósza kérdés röppent fel, de már mindent átbeszéltünk amit lehetett, vagy hát amit kellett, és ami kikívánkozott, egy pillanatra elkaptam Grace tekintetét ahogy a poharat forgatta, halvány mosoly ült ki az arcomra, inkább terítek, azzal előrébb vagyunk, jól főznek, nem lehet kifogásom, pont olyan ahogy szeretem, és ahogy kértem, jól átsütve,ropogós külsővel, azt hiszem máskor is jövök ide munka ebédre, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a helyről, megtöröltem a szám és csípőmet kissé előre csúsztatva dőltem hátra a széken, ez most nagyon jól esett.
- Holnap? Páros tenisz partik lesznek ha jól emlékszem. Van valami amit szeretne nézni, vagy amit találunk?
Felálltam és elővettem egy palack vizet a minibárból, mélyen húztam meg az üveget, nem tudom, hogy az étel teszi-e vagy, hogy már lassan tizenegy, de kezd leragadni a szemem, nyújtóztam egyet, hogy átropogtassam minden porcikám, majd felkaptam a távirányítót és kényelmesen végig dőltem az ágyamon.
-  Na most onnan akarja nézni, vagy ide jön? Nem harapok esküszöm.
Nevettem el magam, nem csinálok semmit esküszöm, olyan lesz, mintha Lisbeth feküdne ott, csak Grace-t jobban kedvelem, de most arra gondoltam, hogy hozzá sem érek, és esküszöm hozzá se fogok, ne adjunk alapot a pletykáknak, ez most nem az a pillanat.
Felkapcsoltam a tévét és az előre beállított programok között kezdtem barangolni, horror, csádi, romantikus, ah, vígjáték, az most jó lesz, láttam, láttam, láttam  és nem voltam oda érte.
- Ó, Taxi maraton?
Csillant fel a szemem, örök klasszikus, és én személy szerint nagyon is szeretem, megunhatatlan a végtelenségig.
Kiválasztottam az első részt, alig telt el pár perc belőle de már is hangos nevetésben törtünk ki, édes ahogy nevet, és még mindig vadvirág illata van, vajon mi lehet olyan különleges ebben a nőben ami hiányzik a többiből akik körülvettek?

Click meVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Golf & Country Club Golf & Country Club I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down

Golf & Country Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Canyon Gate Country Club
» Stoney's Rockin Country bár
» Club Lux
» Club N.Y.C - Welcome to the party
» Club Chateau

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Város határain túl-