welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Maya Sandoval

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Maya Sandoval 28.05.13 9:12


Maya Sandoval


Név: Maya Sandoval
Becenév: Nem becéznek.
Kor: 25 éves.
Születése hely, idő: 1988. 11. 23. / U.S.A - Milwaukee  
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Ex elítélt
Anyagi háttér:Középosztály
Szexualitás: Biszexuális

Jellem: Bátor, vakmerő, céltudatos, rendkívül ambiciózus. Temperamentumos és féltékeny. Magatartásával is gyakran vált ki irigységet és féltékenységet. Roppant büszke, elegáns, szép, nyílt, szüntelenül tettre kész, tisztában van értékeivel. Gátlástalan, őt uralni tudó, férfias férfira van szüksége. Igaz, hogy a kapcsolat létrejöttét követően önmaga is részben uralma alá hajtja a szeretett férfit. Pontosan tudja mit akar, konkrét elképzelései vannak és célját általában el is éri. Hibája, hogy nemigen befolyásolható, ha valamit elhatároz, nehezen téríthető el szándékától. Ó, nem is hittem volna, hogy ilyen csodálatos személyiségem van. Igen, ez is én vagyok! Eddig csak fényeztem magam most térjünk át kicsit a "rossz" tulajdonságaimra is. Makacs, harcias, manipulatív, erőszakos és őrült.

Külső: Arcom csontos, karakteres az arcélem. Szemem és hajam színe barna. Hajam egyenesszálú és leginkább kiengedve hordom. Nem sminkelem magam, egyedül ajkaimat szoktam vörös rúzzsal kihangsúlyozni. Alkatom vékony, csaknem véznának mondható, de izmos is egyben. Törékenynek tűnhetek, de ez csak a látszat. Öltözékem leginkább laza, farmer, póló kombináció, de néha megerőltetem magam és felveszek nőies darabokat is, ha az alkalom úgy kívánja. Rossz szokásnak mondható be, hogy mindig tartok magamnál fegyvert, vagy kést. Öklöm gyakran sebes, mert ha úgy adódik a közelharctól sem riadok vissza. Vagyok annyira őrült, hogy képes vagyok bárkinek neki menni, még ha az erőviszonyok nem is nekem kedveznek. Gyors és fürge vagyok ezért a tőlem sokkal nagyobb ellenfelektől sem tartok.

Előtörténet:

Nem az a fajta ember vagyok aki szeret vissza tekinteni a múltba. Felesleges is lenne azzal foglalkozni ami már elmúlt, inkább csak előre tekintek és a jelennel foglalkozok. Jobb is lenne túltenni magam a történteken, erősen próbálkozok, de a múltam mindig a nyomomban van és kegyetlen játékot űz velem. Új élet, új lehetőségek végett érkeztem Vegasba. Minden annyira tökéletesen el volt tervezve előre, csak nem kalkuláltam bele a buktatókat.


»«

Túl büszke voltam ahhoz, hogy elvállaljak piti kis munkákat, amiből még a lakbért is alig tudtam volna kifizetni. Pénzre volt szükségem a túléléshez, okosnak tartottam magam és nem féltem a lebukástól, sőt meg sem fordult a fejemben, hogy valaha is tetten érhetnek majd. Beindítottam a bizniszemet, túl egyszerűnek tűnt az autólopás viszont nagyon kifizetődő volt. Nekem csak annyi dolgom volt, hogy elkötöttem az autókat és leszállítottam egy műhelybe, ahol szétszedték és a kocsi darabjaival kereskedtek. Aztán pechem lett, de még mekkora. Minél drágább autót tulajdonítottam el annál nagyobb összeg ütötte a markomat. Én pedig túl nagyra vágyó voltam. Egy fekete lamborghinivel tartottam a műhely felé, mikor lekapcsoltak. Priusszal még nem rendelkeztem, szerencsémre a többi autólopással nem tudtak összefüggésbe hozni, de így is rám varrt az a szemét zsaru fél év letöltendő büntetést.

»«

Másoknak lehet hogy a börtön a poklok pokla, de nekem olyan volt, mint egy hatalmas játszótér. Egyedül a bezártságot viseltem rosszul, na meg a nagyképű picsákat, de őket mindig lerendeztem. Nem féltem bemocskolni a kezemet, ha kellett a két kezemmel tudattam másokkal, hogy velem nem éri meg játszadozni. Éppen elég volt a fél év szabadságvesztés is, nem akartam még több büntetést kapni a magaviseletemért, ezért igyekeztem jó kislány módjára meghúzni magam és kimaradni minden izgalmasnak ígérkező verekedésből, kisebb- nagyobb sikerekkel sikerült is.

»«

Ismét szabadon. Újból a semmiből kellett feltornásznom magam. Kétszer ugyan azt a hibát biztosan nem fogom elkövetni, ezért felhagytam eddig kis hobbimmal és új távlatokban gondolkoztam. Virágzik a fegyver kereskedelem, én pedig imádom a fegyvereket, mindent tudok rólunk ezért bele vágtam a kis illegális fegyverkereskedelmembe. Minden annyira könnyen ment ismét, már vártam hogy valami gikszer legyen és újból be is következett egy kis malőr. Sokszor előny szokott lenni, hogy nő vagyok de a fegyverbizniszben kifejezetten hátránynak számított. Nem vettek kellően komolyan. Osztozkodni nem tudok, ezért sosem vettem be magam mellé társat, főleg mert senkiben sem tudok megbízni. Úgy alakult, hogy az egyik kliensem egy tucat shotgunt rendelt meg tőlem azt hitte átverhet. Bennem már jócskán tombolt az adrenalin. Nekem sem kellett több ennél. Mikor előrántotta a fegyverét és kész tények elé állított, hogy fizetés nélkül távozik, vagy én távozok a túlvilágba csak mosolyogni tudtam ezen. Rám fogta a fegyverét aminek ravaszát akármikor meghúzhatott volna, de még sem tudtam félni, csak pofátlanul bele mosolyogtam a képébe. Ettől még idegesebb lett, nekem csak ki kellett várnom a megfelelő pillanatot, hogy el tudjam kapni fegyveremet. Végül csak úgy alakult, hogy Ő lett az aki távozott az élők sorából. Ez volt az első gyilkosságom, egy csepp bűntudatot sem éreztem végette. Inkább dühös voltam, mert oda lett az egyik ügyfelem és a nyakamon maradt egy tucat shotgun. Magam mögött hagyva a hullát másnap már nyélbe ütöttem egy másik üzletet. Nem vagyok ostoba, nem hagytam magam után semmi bizonyítékot, ezért nem is tudnak rám bizonyítani semmit sem.

»«

Úgy szép az élet ha zajlik, ez így igaz nekem pedig semmi okom sincs a panaszra. Kezdtem unalmasnak találni az életemet, ezért ki szerettem volna magam próbálni az utcai harcban. Illegális összecsapásokon vettem részt. Eleinte senki sem gondolta volna, még azt sem, hogy két percnél tovább bírnám, de arra senki sem számított milyen kitartó vagyok. Sikerült kiharcolnom magamnak, hogy elismerjenek, sőt tiszteljenek az ellenfeleim. Bele merülve a nagy harcban nem számítottam a razziára. Újból egy rég nem látott ismerőssel találtam szemben magam a kihallgató szobában. Egyre jobban kezdett felhergelni. Még azt sem tudtam elfelejteni, hogy az Ő jóvoltából élvezhettem a börtön vendégszeretetét, most meg újból be akar záratni. Nem bírtam letagadni az ellenem felhozott vádakat mert pont tetten ért, hogy neki is pont ott kellett lennie. Jhon az már biztos, nem fogom elfelejteni ezt a nevet.

»«

Először is zökkenőmentesen sikerült túlélnem a börtönt, másodjára sem volt nehezebb. Minden ugyan úgy zajlott, leszámítva az egyre inkább növekvő bosszúszomjamat. Sikerült bele gázolnia az önérzetembe, ezt csak nem hagyhatom megtorlatlanul. Elég időm volt gondolkozni és arra az elhatározásra jutni, hogy ha kiteszem innen a lábamat felkeresem Jhont és személyesen adom át neki üdvözletemet, na meg köszönetemet ezért a két emlékezetes kényszer nyaralásért.

»«

Azt hittem már sosem fogok kijutni abból a pöcegödörből, de lejárt a büntetésem és ismét szabad ember vagyok. Innentől kezdve már csak annyi dolgom van, hogy felkeressen Jhont. Remélem nem felejtette el a nevemet, vagy ha mégis, akkor itt a remek alkalom, hogy bemutatkozzak neki, lehetőleg úgy hogy sose tudjon elfelejteni


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Maya Sandoval 28.05.13 9:37

Maya Sandoval!
Az már biztos, hogy nem unatkozol, ilyen izgalmas élet mellett nem is tudnál. Mivel mindent rendben találtam a történetedben, ezért;
Elfogadva!
Üdvözöllek az oldalon! Kérlek foglalj avit! Maya, irány a játéktér! Wink

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Maya Sandoval

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Ex Elítéltek-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához