welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Gé & Payton - Egy temető éjszakáján

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Gé & Payton - Egy temető éjszakáján 31.07.13 3:50

***
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Gé & Payton - Egy temető éjszakáján 11.08.13 22:58


Csak az utat figyelem. Folyamatosan ott a szemem, Vegasban sose tudod mikor vág ki eléd egy balfasz az meg hogy összetörjem a pofám egyáltalán nem vonzó opció.
A hangja az amire ébredek, még ha nem is aludtam egy percig sem, de felé fordítom a fejem, aztán a zacskóra amit felém tukmál.

- He? – kérdezem útközben de aztán csak egy gyors fejrázással jelzem, hogy iyleneken nem élek, pontosabban.. ahhoz nagyon piásnak kell lennem és NAGYON belőve. A szemem újra az úton, aztán megint mocorog, a rádió hangzik fel, de már fel se veszem. Minél előbb haza akarok érni, nem mert valami sürget, egyszerűen csak.. jóóó lenne már elnyúlni a hosszú kanapén a nappali – vagy valami oylasmi – közepén, és egy nagy sóhajjal felszívni egy löketet.
De aztán megint csönd. A kiscsajnak zabszem a seggében, nem tud megülni egy percig se, de csak újabb gyors ráfigyelés ahogy kilóg az ablakon és..

- Vigyázz le ne vigye a fejed egy kamion! – szólok oda neki teljesen természetesen, még nem volt rá példa, nálam.. de hallottam már ilyet a hírekben és amúgy is mit kezdenék 40 kilónyi.. vagy legyen 35.. hátrahagyott döghússal!? Kinek van most kedve ásni...
Aztán újabb néhány kanyar, itt már betartom a sebességet ki a fenének kell hogy lemeszeljenek aztán magyarázkodjak miért tág a kislány pupillája. Megint kanyar.. és megint.. csendes városrész, aztán..

- Ahogy mondod. – állítom le a motort, most is mint mindig távolabb áltam meg, nem szeretem ha a kocsiról a sok mocskos kis nyálzó drogos egyből belövi merre rejlenek a komolyabb készletek, ezért innen még sétálni kell. – Vagyis kiszálás, és irány valami kellemesebb! – kacsintok rá, közben a magába döntött kólára nézek végül is szolgálhatok én valami annál is sokkal jobbal.
Kilöktem az ajtót, és ha ő is megtette, kulccsal zártam a zárakat, jobb a biztonság, még ha nem is nagyon tudnak mit elvinni belőle, a fegyverem a kesztyűtartóban jelöletlen, van még belőle, se ujjlenyomat, se semmi rajta, erre mindig figyelek, és öles léptekel, - útközben kezemben már a karton sör - megindulok a lakás felé.
Ha a kislány rendben követett, a nagy lakathoz és lánchoz érve előtúrom a spéci kulcsomat és lefűzve a láncot kiszabadítom a bejáratot.

- Fáradj be! – tárom ki, nééézd már! Milyen gáláns is vagyok, és ha belépett, csak őt követve zárom magunk mögött, és ledobom a közeli kopott fiókos szekrény tetejére a sörömet.

- És érezd magad otthon.. – lököm oda neki, bár ez nem jelenti azt hogy kapásból felszívhat két csíkot ha épp rátalál a falba rejtett kis páncélra, de azért nem kell pipiskedve tötyörögnie míg lazán megkínálom hellyel. Vagy ilyesmi. – Whisky-t? – kérdezem – mert udvarias vagyok; na de naná hogy még mennyire – félig megemelt szemöldökkel akármerre is kóborol – vagy sört. – pillant a szemem a kartonra, bár a hűtőből vettem ki a kútnál, de azért.. hirtelen kapok bele és megindulok a nagydarab és rééégi orosz frigider felé.
Vissza az elejére Go down

Gé & Payton - Egy temető éjszakáján

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Honebochi – Csont temető
» Falu temetője
» A falu temetője
» Város temetőjétől és a rét közti dombos rész
» Angyal Temető (Brooklyn)

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Raktárlakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához