welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 19.03.14 19:48

Ha apám véréből indulunk ki, akkor itt se leszek sokáig. Sőt, mivel ő elvileg a fater rokona, ez teljesen lehetetlen helyzet, de nem szabad pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz. Lehet, hogy itt jófejséggel fogok találkozni. Olyan aranyosan nézek ki, mint egy csivava. Nem létezik, hogy ne kerüljek be abba a lakásba. Az igaz, hogy nemtudom hogy néz ki a csávó, de a neve megvan, és egy pár perces agy járatással rá is bukkantam a címére. Ilyenkor egy zaklató paparazzinak érzem magamat. Út közben szívtam egy kicsit a jó öreg kokó, kokain barátomból, így könnyebb lesz ez az egész. Teljesen tisztán és józanul unalmas létezni. Talán nem a legjobb kezdet, de annyira nem nézek ki zombinak. Legalábbis én ezt így gondolom.
Igazán jól öltözöttnek vagyok ma mondható, bankárnak is nézhetnének. Fekete ing, aminek a megszerzési történetét inkább hagynám, és egy egy kék farmer, ami magáért beszél a sok szakadásával együtt.
Nincsenek nálam bőröndök, mert azok drágák, és a nem is tudnék mit beléjük pakolni. Vagyis...lehet, hogy tudnék, de az rohadt feltűnő lenne.
Anthonynak a múltkor megmondtam, hogyha tudok akkor segítek, de mivel nem vagyok egy Vöröskereszt, fogalmam sincs, hogy mit tehetnék. Miért nem megy szállodába? Ja, hogy a faternek annyira nem nyalt be, hogy milliomos legyen? De kár. Ő baja.
Először magamat kell elintéznem, hogy végre ne padokon és járdákon aludjak, aztán jöhet a szöszke. Bár az én kommunikációs képességeimet elnézve az is kérdéses, hogy az az illető szóba fog állni velem.
Két óra bolyongás, keringés és "rohadt élet"-ezés után végre eljutottam a célpontig. A célpont házáig, mármint a házának a kapujáig.
Megeshet, hogy itt mindennaposak az idegen kölkök bekopogtatásai, beköltözési szándékokkal, szóval halál nyugodtan is kezelheti. Majd szépen mosolygok. A kokaintól, pláne úgy, hogy más most nincs bennem, a beteg fejemen kívül nem látszik rajtam semmi...furcsa. Hülyeségeket a normális állapotomban is szoktam beszélni. Lepofázom a csillagokat is.
Ez az egész már megint nem az én hibám. Apámé. Ha nem rak ki, akkor nem jövök el ide.
Ezzel a rokon dologgal csak az a baj, hogy gondolom tudják egymás számát, de két ok miatt ezen nem kell aggódnom. Első, hogy itt valami apai ágról leszármazott ügy van, vagyis nem biztos, hogy annyira ismerik egymást. Kettő. A papust az sem érdekelné ha feldarabolna egy sorozatgyilkos.
Pár percig csak álltam a kapu előtt, és azon gondolkodtam, hogy ők most tényleg ilyen gazdagok, vagy bankrablók.
Sokaknál ez egy átlagos háznak számíthat, de nekem ez olyan...nagy. A nagy házakban meg nagy emberek laknak, vagy gazdagok, vagy dílerek.
Istenem, mekkora mázlim lenne díler rokonokkal. Szép álmok.
A hezitálás után sikerült megnyomnom a kapucsengőt, de még mindig nem tudtam, hogy mit mondjak. Nem kéne az egész történettel kezdeni, majd beadom, hogy cserkész vagyok és jöttem sütit árulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 19.03.14 22:25

Füst. Mint ha füstöt éreznék. Az előbb még az utcát róttam, arra rácsodálkozva, hogy mennyire elnéptelenedett a város. Sehol senki az utcákon, egy árva lélek sem, mint ha mindenki elment volna innét. Vagy nem is lettek volna sosem itt? De hát az lehetetlen, tegnap a szomszéddal még beszélgettem. Most pedig olyan lett az ismerős utca, mint egy kísértetváros. Hazafelé sétálok az út kellős közepén. Lépteimet megszaporázom, ahogy egy furcsa rossz érzésem lesz. Mi van, ha odahaza sincs senki? Már megpillantom a házunk tetőszerkezetét. Már mindjárt elém kerül a kerítés is a két kutyával. Aztán hirtelen füst csapja meg az orrom. Arra pillantok, mint ha teljesen új fejezet kezdődne elmémben is. Az előbbi aggodalmas gondolatok szertefoszlanak. Marad a kíváncsiság, hogy lássam mi történik. Megannyi ember tolong előttem, egy látványos tűzesetet nézve. Egy fa ég. Két tűzoltó kocsi áll be elé és kezdik is oltani a tüzet. De minek ekkora felhajtás egy fához? Azonban nem látok sokat, az autók eltakarják az utat. A tömegből egy nő felkiált, "nézzék, egy kisgyerek". Megkerülöm lassan az autót. A házunk magasodik immár ki a fa helyén, és ott ég a tűz. Majd hirtelen megszólal a sziréna. Hosszan, majd még egyszer is. Az álmosság kimegy a szememből egyből, ahogy magam mellett mocorgást észlelek. Kinyitom a szemeimet, egy ideig csak meredek magam elé. Valószínűleg forgolódhattam is, mert most a hátamon fekszem és a plafonnal szemezek. Lassan eljut a tudatomig, hogy a csengő szól. Kikászálódok álmosan az ágyból, felöltözök és kimegyek. Azért örülök, hogy felébredtem. Még a verejték is kigyöngyözött a homlokomon tőle. Megnyugtató hallani Connor hangját, ahogy torka szakadtából üvölt. Persze most nem azért, mert égne bármi is. Csak felriadt a zajra. Most azonban nem tudok benézni hozzá, inkább fogom a zseblámpát és kimegyek. Biztos ami biztos. Noha a villanyt odakint is feloltom, de a teljes udvart nem világítja be. Pusztán a kapunál van még egy égő. Egy alak ácsorog ott, ahogy közelítek sem ismerős.
- Te csöngettél így éjjeli kettő felé? Nincs későn?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 19.03.14 22:48

A mély álmomból Colin mocorgása rángat vissza némiképp, majd ahogy meghallom a csengő hangját. Csengő? Most komolyan? Ilyenkor?
Nyöszörögve fordítom fejem Colin felé és figyelem résnyire nyitott szemekkel, ahogy feltápászkodik az ágyból. Közvetlenül ezután hallom meg Connor hangját is és egy nagy, keserves nyögés közepette arcom a párnába nyomom. Előző éjjel se aludtam valami sokat, mert jön a foga és piszok hisztis volt. Nem tudom, meddig fogom még ezt bírni én, aki nyolc óra alvás után is olyan fáradt, mint aki nem is aludt.
-Megyek már.- motyogom, közben szinte kifolyok a takaró alól és megdörzsölöm párszor a szemem, végül felkapom a köntösöm és a folyosóra sétálva figyelem, ahogy Colin az ajtóhoz megy. Ezek szerint a gyerek rám marad.
-Jövök kincsem. Jövök.- motyogom ismét, majd átsétálok Connorhoz, aki hatalmas krokodil könnyeket potyogtatva kalimpál a kiságyban. Szegénykém, nem igazán tudja szerintem, mi fáj és miért, azt meg végképp nem tudja, miért ébresztette fel a csengő, mikor végre már el tudott aludni.
Óvatosan emelem ki a kiságyból és nyomok pár puszit az arcára, hátha ezzel is megnyugtatom némiképp, majd elfektetem egyik karomon és sétálgatni kezdek vele. A nagy séta persze legfőképp lefelé vezet a földszintre, hogy a konyha ablakból kinézhessek a kapuhoz, hogy mégis ki a fene nyomkodja a csengőt késő éjjel, viszont a sötétben nem sokat látok Colinból és az ismeretlenből sem.
Átsétálok a hűtőhöz, amiben előre megpucolt répa van pont ilyen esetekre, hogy Connor azt rágcsálhassa. Egyrészt kellemesen hideg, másrészt szereti is a picúr, harmadrészt pedig jobb, mint valami műanyag játék vagy akármi.
-Nézd csak édesem.- gügyögöm neki mosolyogva, majd a kezébe adom szépen, ő pedig már neki is lát csócsálni. Így aztán, amint csend lesz újra, alkalmam nyílik ismét kifelé lesni a kapuhoz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 19.03.14 23:52

Most vagy alszanak, vagy nincsenek itthon, vagy máshol alszanak. Mondjuk aki ilyenkor alszik, az fura ember lehet. Na mindegy.
Végre megláttam valakit aki felém tart, de mivel fényképet nem kaptam a név mellé, csak a megérzéseimre hagyatkoztam. Azokban pedig nem lehet bízni. Szóval megvárom amíg valahogy elcsámpázok vele a bemutatkozásig.
Örülök, hogy nem csak én szoktam hanyagolni a felesleges köszönéseket. Nemtudom, hogy ki más csöngetett volna. Jobbra néztem, aztán balra, aztán az idegenre.
- Kizárásos alapon én. -
Jöhettem volna reggel, vagy délelőtt, vagy esetleg délután is, de így nagyobb volt az esély arra, hogy itthon lesz.
- Szerintem nincs. Ilyenkor indul csak be az élet. -
Be kéne mutatkoznom, de nemtudom, hogy lenne-e értelme. Ha nem ő az, akkor feleslegesen csináltam, de muszáj, hogy ő legyen. Végülis ha már ennyire katasztrófa elméletezek, akkor lehet, hogy rossz helyre jöttem, mást is hívhatnak így, és az is megeshet, hogy éppen egy terrorista áll előttem.
Kezdett feltűnni, hogy még mindig nem mondtam semmit. Kinyitottam a számat, de aztán be is csuktam. Hal lettem. Szeretem a halat, és éhes vagyok. Erre csak most jöttem rá.
Visszatérve erre a dilemmára, az meglepett, hogy ilyen öreg. Vagyis idősebb nálam. Sokkal.
- Te vagy Colin, ugye? Az apádnak a fia. -
Ezzel megvillogtattam az IQ-mat, de hirtelen nem jutott más eszembe. Először azt akartam kérdezni, hogy "Bemehetek-e"?, de még mindig lehet egy terrorista.
De ő is hiheti ezt rólam.
Kezdhettem volna korábban is családfakutatást, tök jó dolog. Kivéve akkor, ha terrorista.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 0:27

Fura ez a fickó, már nem azért. A megjelenése, az, ahogy beállít, egy szál semmiben. És ahogy előadja magát is. Először dilisnek nézném. Persze megfordul a fejemben, mi van, ha valami szintetikus cuccot szed? Vagy esetleg csak csőbe akarna húzni. Mégis ki az, aki beállítana ide éjnek évadján? Az arcomon erősen meglátszik, hogy mennyire vagyok megzavarodva. A nevemet már tudja. De mégis mi az istent akarhat? Sajnos a szakmámmal együtt jár, hogy bizony akadhatnak haragosaim. Nem kizárt hogy egy nap beállít valaki hozzánk, hogy megtorolja amiért valakijét, vagy esetleg őt magát rácsok mögé juttattam. Nem tudom mit válaszolhatnék neki.
- Igen, én vagyok. De mi közöm apámhoz? Csinált valamit? - kérdezek vissza most már egyre gyanakvóbb tekintettel. Ha apámról szó van, akaratlanul is az jut eszembe, hogy lelépett abból a diliházból is, ahova átszállították a legutóbb és ki tudja, sikerült-e meglépnie. Azért már bőven van kiket féltenem, kezdve Abivel, de most már Connor is bőségesen védelemre szorul. Szóval nem tetszene, ha hasonló helyzet alakulna ki mint a múltban.
- Pénz kellene? - kérdezek rá a legegyszerűbb megoldásra. Még mindig nem mondta, hogy mit szeretne, így kénytelen vagyok én kérdezni. Nem úgy fest a kölyök, mint aki maradni akarna, vagy be akarna jönni. Időközben mellém érkezik az egyik kutya is kíváncsian nézelődni, a kapuhoz megy és amennyire tudja, kidugja az orrát és szimatol. Valami furcsa neki.
- Nézd, ha szeretnél valamit mondani, akkor mondd gyorsan, mert még szeretnék az éjjel aludni. - arról nem is beszélve, hogy idekint ennyi ruhában nem a legjobb pont az éjszaka leghidegebb perceiben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 0:40

Folyamatosan kifelé lesek az ablakon és, bár szívem szerint visszamennék aludni, képtelen lennék erre úgy, hogy Colin kint ácsorog egy idegennel. Oké, hogy az illető nem épp egy súlycsoportban van vele, de akár fegyver is lehet nála vagy kés vagy bármi. Sajnos, manapság számítani kell mindenre, akár jó környéken lakik valaki, akár nem. Én pedig nem óhajtok "megözvegyülni", így aztán Connorral, miután pár perccel később már szuszog a karjaimban, nyakában a répával, elindulok vissza az emeletre. Óvatosan lefektetem, megsimogatom az arcát majd a maradék répát gyorsan eltüntetem.
Így baktatok aztán vissza a földszintre, köntösömön összecsomózom az övet és kinyitom halkan az ajtót. Kíváncsi tekintettel battyogok aztán közelebb a kis pároshoz és lesek az idegenre, aki bár nem tűnik elsőre veszélyesnek, azért tekintetem rajta hagyom.
-Minden rendben, Colin?- fonom össze magam előtt karjaim, ahogy Colin mellé lépek és gyanakodva végig mérem újra és újra a tagot. Most komolyan. Mi a fenét akar ez a srác itt késő éjszaka?
-Sokáig fog tartani? Ne hozzak egy pulcsit?- simítom végig Colin karját, majd megfogom a kezét és közelebb húzódok hozzá. Direkt nem kérdeztem rá, hogy bejön-e a vendégünk, hiszen nem szokásom éjszaka mindenféle idegeneket behívni, másrészt pedig ez Colin tisztje, ha már ő állt le a sráccal beszélni. Ő talán tudja ki ez és eldönti mi van. Más kérdés, hogy nem igazán tetszene, ha beinvitálná a tagot.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 0:58

Ez a terrorista dolog kezd egyre nagyobb hülyeséggé válni. Hogyha az lenne, akkor valami sátorban lakna, nem egy házban. Az indiánok is ilyenek.
- Nemtudom, honnan tudhatnám? -
Most kivételesen nem direkt vagyok ilyen nagyon kedves, csak erre nem tudtam mit válaszolni. Azt se tudom ki az apja. Apám testvére, de sose láttam, eddig azt sem tudtam, hogy egyáltalán a világon van.
- Közöm az inkább nekem van hozzá, részben. -
Lassan már minden oldalról körbejártam az el nem mondott történetet, mostmár beszélnem is kéne róla. Csak annyira jó titkolózni, de ha túl sokáig húzom az időt akkor elmegy és itt hagy.
A második kérdése hallatán felvontam a szemöldökömet. Nem lehet ő a fater rokona. Nem. De ha mégis, az egy csoda. Ez a kérdés az egyik kedvencem. De most nem a pénz az első, ami jól jönne.
- Nem. -
Ezt határozatlanul, halkan mondtam, mindenhogyan kivehető volt, hogy ez a "nem" egy erőltetett "nem". Nem gondoltam volna, hogy ennyire csövesnek nézek ki.
Idő közben megérkezett a kapuhoz egy blöki, aki szaglászott össze-vissza, de ez nem érdekelt különösebben. Biztosan nem rendőr kutya. Senki se tart ilyet az udvarában csak úgy.
A kutya után egy nő is feltűnt, és én csak pislogtam, az egyik idegenről a másikra néztem.
Hát, ezek szerint nem egyedül él. De meglepődni ráérek később is, mondjuk miután aludtam egy jót.
Mivel gyorsan túl akartam ezen esni ezek után, és nem csak én akartam már aludni, úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Mondok mindent egyszerre. Van két ember, és egy kutya, jó közönség.
Colin, mert kiderült, hogy Colin, nem is kell többet idegennek nevezni. Haladunk.
- A te apád az én apámnak a testvére, szóval mi unokatesók vagyunk. Aztán..azért jöttem, mert leléptem Miamiból, és nincs hova mennem. Nektek pedig nagyon szép a házatok. -
Elővettem a legkedvesebb mosolyomat, és vártam a reakciókat. Nemtudom, hogy a köntösös miért néz engem ennyire levegőnek, de az a lényeg, hogy végre elmondtam amit akartam.
Minden jött egyszerre, talán egy rabló is jobbat talál ki, de ez most igaz. Nincsenek nálam ilyen személyes papírok, de csak nem néznek rögtön hazudozónak.


A hozzászólást Axel Wainford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 20.03.14 14:39-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 10:56

Azt az ábrázatot, ami kiül az arcomra, a legjobb színitanodában sem oktatják. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy totál hülyére vesz a srác, vagy én nézzem-e őt hülyének, vagy esetleg mindkettő. Olyan az egész mint egy rossz tréfa. Mint ha csak azért rángattak volna ki az ágyamból, hogy ezt eljátsszák velem. Én hülye pedig hagyom.
- Mi közöd van neked az apámhoz? - kérdezem most már türelmetlenül. Tudom melyik apámról beszél, arról, amelyik jelenleg egy börtön zárt osztályán csücsül, mert kattant. Egy valami már biztos, nem pénzt kunyerálni jött. De így csak még jobban elvesztem a fonalat, miért keresett, mivel egy normális mondata nem volt neki.
Lépteket hallok a hátam mögül, mire egy pillanatra oldalt is fordulok. Abi jött ki, köntösben. Connor ezek szerint sikeresen visszaaludt, csak úgy nem hagyná bent egyedül, ha nyűgös lenne. Meg amúgy sem.
- Persze, szerintem a srác eltévesztette csak a házszámot. - bár nem értem akkor mit halandzsázik az apámról és honnét tudja a nevemet. Nekem már őszintén fogalmam sincs arról, hogy mit akar.
- Szállt már a fejedbe valami? - ez az, ami még igen csak esélyes, annyira hülyeségeket mond, hogy lehet nem is nagyon tudja kontrollálni magát. Viszont így kénytelen leszek szólni valakinek, hogy vigye haza, vagy kísérje be, mert ha dolgozok, ha nem, kötelességem jelenteni ilyen eseteket.
- Nem, azt hiszem mindjárt végzünk. Menj csak vissza nyugodtan, mert te fogsz fázni. - hálásan elmosolyodok Abi kérdésére, egy pillanatra oda is fordulok felé, hogy adjak egy puszit az arcára. Hektor pedig egyre jobban szimatolni kezd, mint ha érezne valamit. Türelmetlenül, kíváncsian nyüsszent egyet, majd rám néz. Én pedig hirtelen nem is kapcsolok arra, amit a srác mond. Először csak elképedek, aztán elnevetem magam.
- Na jó, ez már vicc. Tudod is valamivel igazolni? Meg úgy mégis, minek jöttél el Miamiból pont ide? Fogalmam sincs ki vagy, csak hadoválsz nevekkel, értelmetlenül beszélsz és nagyon úgy viselkedsz, mint aki nem százas. Mégis mi a hitele annak, hogy nem felforgatni jöttél a házat, vagy betörni, vagy csak megmutatni a nagyfiúknak, hogy el tudsz bánni egy rendőrrel?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 12:32

Csak nagyokat pislogva hallgatom a párbeszédet, aminek már én is fültanúja lehetek. Rokon? Nincs hol aludnia? Komolyan azt hiszi a srác, hogy ez így működik. Ide állít egy idegen, előad egy mesét és beengedjük? Az arcom leszakad, komolyan mondom. Sok mindent megtapasztaltam már, de ilyet még nem.
Így aztán, ahogy Colin közli, hogy menjek be nyugodtan, valahogy nem nagyon visz rá a lélek, hogy elinduljak. Inkább, csak átölelem a karját és fejem a vállára hajtom, úgy figyelem az eseményeket. Beleszólni nem akarok. Egyenlőre.
-Kettővel.- fűzöm Colin mondandójához, de egyebet nem szólok, mert teljes métrékben egyetértek vele és remélem, nem is fog meglágyulni a szíve. Nem tudnék úgy elaludni, hogy ez a srác ott mászkál a házban. És egyébként is. Tényleg, miből kellene tudnunk, hogy igazat mond? Ez kész őrület. Komolyan azt várom, hogy felébredjek, mert ez nem lehet más, mint egy hülye álom. Valami tragikomédia.
Jobb híján aztán, inkább magamhoz hívom Hektort és megsimogatom a fejét, ha már ilyen jó kutya, hogy itt szobrozik mellettünk.
-A nevedet esetleg elárulnád? Vagy Miamiban nem szokás bemutatkozni, ha odasétálsz valaki házához éjjel kettőkor?- lesek fel végül a srácra és rezzenéstelen képpel bámulok rá. Ha már egy nevet mond, akkor szépen bemegyek és betelefonálok a központba, hogy nézzenek utána. Az talán némiképp megnyugtatna.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 15:04

Elég sok mindenhez van közöm, de azt az öreget nem ismerem. Szerencsére. Biztosan olyan, mint az én faterom. De nem, nála senki se lehet rosszabb.
Történelmet írok, hiszen most nem én vagyok az, aki türelmetlen. Inkább halál nyugodtan nézek szembe a jövővel. Ha el leszek innen rugdosva, akkor is találok valami megoldást. Vannak szép padok, parkok, sarkok, lehet ott aludni.
- Az, hogy ő is a rokonom. -
A nagybátyám. Asszem. Mivel apám testvére, ezért az. Nem értem, hogy miért nem mesélt róla soha. De erre talán az a magyarázat, hogy sosem beszélgettünk igazán. A társalgások mindig kimerültek egy-két ordítozásban, aztán meg ütlegelésben.
Kezdek kifogyni az ötletekből. A házszámot azt nem tévesztettem el, mert erre gondolom csak egy Colin van. Annyira azért nem lehet gyakori név. De az ötletekre  visszatérve azt hiszem rossz úton haladok.
- Dehogyis, én nem vagyok olyan. -
Teljesen értelmes mondatokat rakok össze, nem is értem a feltételezést.
A puszi adós jeleneten elfintorodtam. Nagyon aranyos, de én meg éhes vagyok. Én vagyok a vendég, rám kell figyelni.
A nagy kérdéssorozat után leblokkoltam, és csak néztem előre. Colinra.
Hogy mivan?
Rendőr. Eljöttem egy rendőrhöz. Egy rendőrhöz. Rendőr, mert ezt máshogy nem lehet érteni. Nem mintha köröznének, de ez baromi nagy szívás. Megfordult a fejemben, hogy hátat fordítok nekik és feladom a bemutatkozósdit, de végül maradtam.
- Ha betörő lennék, nem nyomtam volna meg a csengőt, maszk lenne rajtam, kés vagy fegyver a kezemben, és már régen használtam volna valamelyiket. -
Hát most na, ő kérdezte.
- Egy rendőrrel elbánni manapság már nem nagy dicsőség. -
Megvontam a vállamat, aztán a zsebembe nyúltam. Közben a blöki közelebb jött, egy újabb kérdést kaptam, és kerestem valamit. Akármit. Ami kihúz a szarból.
- Ő se mutatkozott be. Amúgy meg Axel vagyok. -
Tovább kotorásztam a farzsebemben, és végre megtaláltam azt a papírt, vagyis útlevelet, amit meg akarok nekik mutatni. Azt hittem nincs nálam semmi ilyesmi, de ez a lejárt papírhalmaz jó lesz.
Az útlevél helyett a kokainós zacskót kezdtem el kivenni a zsebemből, de gyorsan visszacsúsztattam, aztán előhalásztam az igazi útlevelet. Csak nem vették észre. Maximum a széle látszhatott ki. Tarthatok magamnál lisztet, elmegy az lisztnek.
Kikerestem azt az oldalt, amin rajta van a nevem, a fejem, a születési dátumom és a többi hülyeség. Komolyan, mint egy kihallgatás. Miután megtaláltam, feléjük nyújtottam. Valamelyik csak elveszi majd. Hitetlenek.
- Ujjlenyomatot is adjak? -
Tudom, hogy át kéne mennem már kedvesbe, mert így megutálnak elég hamar, de igazán rosszul esik, hogy nem hisznek nekem. Borzasztó.
Eszembe jutott, hogy az egyik kedves kérdésre elfelejtettem válaszolni.
- Elmondom rögtön azután, hogy nem leszek őrült tolvajnak titulálva. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 16:24

Majdnem akaratlanul elnevetem magam a "Dehogyis, én nem vagyok ilyen." megjegyzésére. Mert egy kiköpött bűnöző nem ezt mondaná? Mégis valami nagyon furcsa a srácban. Mint ha tényleg nem lenne semmi tapasztalata az ilyenben, mint ha elbeszélnénk egymás mellett. Lehet tényleg be van állva valamitől. Egyezik minden rá, türelmetlen kicsit, furcsa válaszokat ad és kicsit ingerültebb is a kelleténél. Nem vagyok egy nagy igazságügyi szakértő ebben a témában, de én fogadni mernék hogy vagy betépett, vagy ivott. Nem is keveset.
- Olyan birtokháborítóról még nem hallottál, aki nem maszkban megy és pisztollyal a kezében, hanem bekéreti magát a házhoz és kezébe veszi az irányítást? Létezik másféle terror is. - igaz erről egy nem szakavatott honnét tudna ilyen pontosan? Van aki még az életben nem találkozott még hasonlóval sem.
Abi nem lep meg, ahogy reagál. De igazából ha olyan lennék mint ő, lehet én is ilyen vehemenciával védeném a nyugalmam. Mert itt igazából arról van szó. Egy vadidegen jött hozzám.
Aki amint előveszi az útlevelét, már bizonygatja is, hogy kicsoda. Most jön el a pillanat, hogy elvegyem tőle az igazolványt, és ha tetszik neki ha nem, a képébe világítsak a zseblámpával. Így már jobban látom. És... meg kell állapítsam, ez bizony nem lopott, ő van a képen. De itt akkor is valami orbitális nézeteltérés lehet.
- Rólam tudod kicsoda vagyok... - jegyzem meg azért csöndesen, miközben lapozgatni kezdem az iratot. Az apja neve ismerősen dereng valahonnét. Mint ha tényleg lenne egy ilyen nevű rokonom. Az viszont határozottan nem tetszik, ahogy jelenleg viselkedik. Tudtommal azért ne neki álljon feljebb.
- Mégis honnét az ördögből kellene tudnunk, hogy te nem egy csaló vagy? Nem ismerlek. Ő sem ismer. És nem tudom miért szabadultál el apádtól, vélhetőleg nyomós oka lehetett, hogy kitett. - válaszolok egyszerűen, miközben visszaadom az igazolványt neki.
- Beszélnem kell Ryannel. Aztán... nem tudom mi legyen. Ha tényleg rokon nem rakhatom csak úgy ki. - pillantok gondterhelten és tanácstalanul Abire.
- Na jó... addig amíg azt a telefont megejtem bejöhetsz. Ha valami nem klappol, akkor önszántadból lelépsz, oké? - kinyitom a kaput, Hektor pedig egyből nekilódul, hogy körbeszimatolja. Valamiért igen csak rácuppan a farzsebére. Nem tetszik ez nekem.
- Mi van nálad? - kérdezem egyből, bár a választ meg sem várva szépen rutinosan végigtapogatom a zsebeit. Papírzsepi, irat, cigi, öngyújtó és egy zacsi... Benne gyanús fehér droggal.
- Erre semmi szükséged.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 16:50

Folyamatosan Colint figyelem, miközben megnézi a srác papírjait és próbálok leolvasni valamit az arcáról a tök sötétben. Ami mondjuk nem egyszerű, de azt látom rajta, hogy elgondolkodik. Viszont, a srác nekem akkor sem tetszik. Furcsa és az még elég enyhe kifejezés, hogy pofátlan. Szemtelenül válaszolgat ahoz képest, hogy épp most akarja bekéretni magát egy állítólagos rokonhoz. Ilyenkor azért nem ártana legalább mosolyogni és aranyosnak tűnni. Bár, így legalább már azt tudjuk, mire számítsunk, ha bejön.
Engem is érdekelne, miért is tette ki az apja, de ugye közöm még mindig nincs az egészhez, max annyi, hogy az én házam is, ahova be lesz engedve, ha be lesz engedve és az én életemről is szó van. Na meg a családomról. Colinról és Connorról. Szemrebbenés nélkül tépném le a fejét a kis szöszinek, ha bántaná őket, de ezt szerintem ő is látja rajtam. Ha elég idős, már megtanulta, hogy egy anyától jobban kell félnie, mint egy kigyúrt pasitól.
-Mi az, hogy nem rakhatod csak úgy ki, ha rokon? Nem ismeritek egymást, azt se tudod, hogy került ide. Azt meg végképp nem, miért van az utcán.- magyarázok halkan, de végül csak sóhajtok egyet és próbálok nem teljesen kiborulni. Pedig közel vagyok hozzá. Nem szeretem az ilyen jött-ment rokonokat. Gyanús ez az egész.
Mikor Colin átkutatja a zsebeit és előkerül a kis zacskó, kezd már sejtésem lenni róla, miért lett kirakva otthonról. De persze, egyben meg is sajnálom picit a kölyköt, mert kétlem, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Remélem, nem lesz így de, ha Connor drogozna majd évekkel később, nem tenném ki. Inkább megpróbálnék segíteni neki. Miféle szülő az, aki kidobja a gyerekét? Bár, ha csak egy kicsit is hasonlít a tag Colin apjára, akkor nem is csodálkozom annyira.
-Gyere utánam. Amíg Colin telefonál én leszek a társaságod. Ja és egyébként Abigail vagyok.- eresztek meg egy mosolyt, amiből remélem semmi jót nem sejt. Viszont, mivel nem vagyok rohadék és azt vallom, hogy mindenkinek segíteni kell, legalább megkínálom valamivel.
-Kérsz valamit enni vagy inni?- kérdezem végül, ahogy intek neki, hogy kövessen és elindulok a konyhába. Közben persze feszülten figyelek és kész vagyok tarkón csapni, ha bármi olyat akarna csinálni, ami nem igazán tetszetős. Majd Ryan megmondja ki ez, aztán kiderül, hogy álljak hozzá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 18:11

Házakat nem szoktam kirabolni, maximum csak az utcán sétáló embereket. Kés az szokott lenni nálam, de nem szúrkálok össze-vissza. Én se vagyok teljesen gonosz és romlott. Csak önvédelem, hogyha a kirabolt személy éppen mondjuk egy ketrec harcos.
- Azok már nagyon profik. Én a kinézetemmel meg a személyiségemmel még egy macskával sem tudnám elhitetni, hogy jó és ártatlan vagyok. Pont ezért szoktam más bejáratot választani. Ha nem kell felkeltenem senkit, akkor a fegyvert sem kell használni. -
Ha ezt valamelyik haverom látná, hogy egy zsaruval beszélek a rablásokról, betörésekről, belehalnának a röhögésbe. Vagy hülyének néznének. Még jó, hogy Anthonyt körözik, és nem engem. Ő késelgetett, ebből is látszik, hogy ki az értelmesebb. Határozottan én.
A zseblámpa kiégette a retinámat, szóval gyorsan becsuktam a szememet, és vártam, hogy a zavaró fényáradat elmúljon.
- Igen. Máskülönben nem találtam volna ide. -
Ez a megjegyzés is elég sorozatgyilkososra sikeredett. Figyeltem, ahogy Colin az útlevelet vizslatta, és vártam a csodát. Nem hamisított, amin így jobban belegondolva én magam is meglepődtem. De jobb is így. Egy zsaru kezében van, biztosan rögtön levágná, ha nem lenne eredeti.
Ez az első alkalom, hogy egy rendőrrel való találkozás közben nem a bilincs az első dolog amit látok. A kalaposoknál csak egy rosszabb van, a kórház. És a rehab. Vagyis kettő.
- Onnan, hogy... -
Sehonnan, mert nem tudom bizonyítani. Megint csak pár bunkó válasz jutott az eszembe, de más nem.
- Sehonnan. -
Most bánom, hogy nem egy tíz éves angyalarcú kölyök vagyok, akinek vérzik az egyik keze, és nincs cipője. Akkor biztosan beengednének.
- Az volt az oka, hogy egy idióta. -
Ha el is mondanám az igazat, ugyanez lenne a vége. Ő egy idióta. A legrosszabb apa a világon. Csövessé teszi a saját fiát. Én se vagyok egy minta gyerek, de semmit sem ártottam neki. Az meg rossz duma, hogy akkor mehetek vissza, hogy leszokok a drogokról. Nem értem mi a baja ezzel.
Úgy éreztem, hogy eljött a kuss ideje. Legalábbis pár másodpercig. Ezek szerint rablóból kezdek rokonná átváltozni, végre. Nemtudom, hogy miért kell telefonálni, de csak nem jönnek ki a kommandósok.
- Jó, köszönöm. -
Ezt a szót is utálom, de nem volt más választásom. Idegenek még nekem, ahogy én ő nekik, de bemehetek. Nem került rögzítésre ez a köszönöm, nem lehet vele visszaélni.
Már kezdtem is megnyugodni, de a kutya aki eddig békén hagyott megtámadta a nadrágomat az orrával. Megijedtem, meg se mozdultam, azt hittem megharap. Seggbe harap. De nem, csak az orrával kerültem kapcsolatba, az jobban lesokkolt, hogy Colin konkrétan megtapogatott. Rendőrök..
- Semmi különös. -
Nem ellenkeztem, de ha megtalálja a kokaint, szerintem nem mehetek be. Bár kitalálhatok valami hihető sztorit. Vagy nem.
- De de de de.. -
Az elkobzott zacsi után nyúltam, de pár szomorú pillantás után feladtam a harcot. Tudok szerezni még, és szerencsére most nincs is rá szükségem.
- Jövök. Szép név. -
Tartottam attól, hogyha beérünk akkor Abigail leüt egy serpenyővel. Mosolygott, ami jó meg minden, de az előbb látszott rajta, hogy jobban annak, ha távoznék. És ez csak enyhe kifejezés volt.
De bejutottam a házba, és ez a lényeg. Régen láttam már ilyet. Házat, amiben vannak bútorok, nem koszos, és nem akarnak belőle rögtön kidobni. Nem úgy, mint egyesek.
Körbenéztem, de közben mentem Abigail után. Jó hely.
Határozottan jobb, mint az utca.
- Enni igen, ha nem gond. -
Az ámulás után megérkeztem én is a konyhába, és próbáltam nem hozzáérni a tárgyakhoz, nehogy kárt tegyek valamiben. Nem akarom Abigailt magamra haragítani már most, ez egy konyha. Kések is rejtőzhetnek a fiókokban.
- Ti házasok vagytok? -
A kínos csend lenne a legrosszabb, ez meg nem egy bunkó kérdés szerintem. Kicsit sablonos, de ez is valami.
A házasságos dolog is érdekel, meg az is, hogy mi folyhat ott kint az udvaron.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 21:38

Eleve előállt egy lehetetlen helyzet. Itt ácsorog egy idegen a mi kapunkban ki tudja mióta, kijöttem hozzá, hogy mit akar, és csak pár perce bökte ki, hogy rokon. Őszintén szólva fogalmam sincs mitévő legyek. Legegyszerűbb lenne letisztáznom ezt a helyzetet, úgy hogy mindenki jól járjon. Azt hiszem ebben az esetben ilyen nincs. Vagy nem egészen van jelen. Abi reakcióját megértem. Hisz elvégre közös a ház és ketten döntjük el mi legyen vagy mi nem. De ezzel nem könnyít cseppet sem a helyzeten.
- Had tisztázzam a helyzetet előbb, utána még megbeszéljük. Vagy addig ácsorogjunk idekint? - ha mást nem, akkor addig bejöhet, amíg elintézem azt a telefont. Egyikünknek sem jó idekint ácsorogni, és ha tényleg így van, hogy Miamiból jött a srác ide, akkor nyilván nem fogom elzavarni, hogy téves a házszám.
- Nem nem nem... Ha maradni akarsz ettől köszönj el. - rázom meg a fejem. Azért ez a kikötésem. A házba nem való se ez, se más ilyesmi még. És ha netán még maradna, akkor sem lehet. Connor miatt, meg úgy amúgy se. Főleg hogy az állásunk is kockán foroghat csak ennyitől. Hisz a kölyök kiskorú még. Nagykorú lenne, ott lőné be magát ahol akarja. Ez azonban így nem tetszik.
Bemegyek velük a házba, ahogy visszazárom a kaput, de csak hogy a telefonomat előkeressem. A hálóban van az éjjeliszekrényen. Le sem megyek most már, csak megejtem végre azt a telefont. Ryan számát egyből beütöm, majd ahogy végre kicseng, mindjárt némi szabadkozással kezdem. Tekintetem pedig automatikusan az órára esik. Hiába, azért tényleg már éjjel, sőt hajnal van. Kis ideig még azért eltart a telefonálás, mert Ryan egyből nagyon magához sem tér. De aztán végül válaszokat kapok. A srác tényleg rokon. Csak tudnám mit keres itt. Megköszönöm a felvilágosítást, majd sóhajtva kinyomom a telefont. Ledobom csak úgy az ágyra, majd kimegyek. Connor szobája épp útba esik, bepillantok hozzá, hátha ő meg felkelt azóta. De nem. Mélyen alszik, az arca nyugodt, hisz nem háborgatja senki. Kicsit elmerengek azon, hogy korábban mennyire meg volt riadva. Ugyan látni nem láttam, de hallottam. A csengő megijeszthette nagyon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 22:41

Nem hurrogom le Colint azért, ahogy dönt. Ráér ezt később is megbeszélni, amikor majd kettesben leszünk, hogy legközelebb mi lesz ilyenkor a teendő. Bár, remélem nem lesz legközelebb. Nekem sok rokonom nincs, aki így beállíthatna -kivéve a bátyámat-, Colin rokonai meg... hát fene tudja, ki merre van. De legközelebb már legalább tudni fogjuk, mi a helyzet ilyenkor.
-Köszönöm.- válaszolok az apró bókra, amit a sráctól kapok a nevemre, mert ugye így illik, majd a konyha felé vezérelem és amint választ kapok, mit kér, neki látok előszedni a vacsi maradékát a hűtőből. Ez az, amit bárki mással is megtennék, függetlenül attól rokon-e vagy sem. Egy fiatal kölyökkel pedig végképp, aki hajnalba ide csörtet. Egy tányér kajába még nem hal bele senki és, ha úgy is alakul, hogy végül elbúcsúzunk tőle, legalább elmondhatom, hogy megetettem.
-Házasok nem. Élettársak inkább vagy... nem is tudom, mi a hivatalos megnevezése ennek. Van egy kisfiúnk, Connor és ez a közös házunk. De esküvőről egy ideje nem esett szó.- világosítom fel röviden, miközben megmelegítem neki a kis sült csirkét és krumpli pürét, majd megterítek neki és leülök hozzá az asztalhoz.
-Mióta vagy a városban?- kérdezem kíváncsian, miközben próbálok nem úgy viselkedni vele, mint egy bűnözővel. Azonban minderre félkómásan elég nehéz rávenni magam. Nem szeretek így ébredni főleg, ha előző este se aludtunk valami jól. De erről mondjuk nem a srác tehet, szóval visszafogom magam.
-Honnan tudtad, hogy Colin itt lakik? És ki mondta, hogy a rokonod, ha nem is ismeritek egymást?- kérdezgetek, ha már így összefutottunk és együtt ücsörgünk a konyhában, mert valljuk be őszintén, ezek a kérdések jó pár perce bökik az oldalam. Furcsa ez az egész és nem is értem, mi történhetett Axel-el, hogy egy vad idegent keresett fel. Nincs több rokona? Anya? Tesó? Akármi?
-Ugye tudod, ha itt maradsz, a drogtól elbúcsúzhatsz és előre szólok, ha bántod a családom, megetetem veled a micsodádat.- dőlök közelebb Axelhez, miközben mindezt elsuttogom neki egy angyali mosoly kíséretében, végül visszasétálok a hűtőhöz és elő kapok egy üdítőt, hogy töltsek neki és magamnak is egy-egy pohárral. Nem fenyegetőzök én, csak szerettem volna tisztázni jó előre, mi is a helyzet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 20.03.14 23:24

Az elmúlt három hétben annyit ettem, mint egy galamb egy nap alatt. Kaját lopni mindig nehezebb volt, és ez most is így van. Táskát ki lehet kapni akárki kezéből, de nem mindenki mászkál finom lángossal a mancsai között. Persze nem csak a kevés evés játszik közre abban, hogy ilyen...lefogyott lettem. De az más.
- Nem is baj az. A házasság egy tök felesleges dolog. -
Ez a Connor név ismerős valahonnan. Meg is van. A Terminátorban hívták így a főszereplőt, vagy annak a fiát. A kisgyerekekkel nincs bajom, de csak akkor, hogyha békén hagynak. Harapnak, karmolnak, sírnak, igazi szörnyetegek. De jelen pillanatban az sem érdekelne, ha ez egy óvoda lenne. Éhezek, és Abigail tényleg ad kaját. Azt hittem, hogy csak viccel. Az előbbiek után..nem is tudom. Fura érzés, ha normálisak velem az emberek. Főleg úgy, hogy már megcsillogtattam a kedves oldalamat.
A csirkét és a pürét meglátva rögtön az asztalhoz libbentem, és leültem.
- Körübelül egy hete. -
Las Vegas ugyanolyan jó, mint Miami. Csak az utóbbiból kicsit többet láttam már, ezt a várost még nem igazán jártam be. Nem kérhetek meg egy dílert sem arra, hogy vezessen körbe.
Elkezdtem enni, de csak lassan, nehogy mangalicának legyek nézve.
Régen ettem már csirkét, vagy más meleg kaját.
- Az apámtól tudom. Legalább ennyi hasznát lehetett venni az öregnek. Azután eljöttem ide Vegasba, és nem volt nehéz kideríteni a címét. -
Ez azért túlzás, mert nehéz volt. Rohadt nehéz. De az, hogy hogyan tudtam meg, hogy Colin létezik, elég bonyolult történet. Kellett hozzá egy nagy veszekedés, de ez már teljesen természetes nálunk. Ezt az egészet véletlenül tudtam meg. Mondjuk veszekedhettem volna még pár óráig vele, talán elárulta volna azt is, hogy milliókat rejteget valahol.
- Tudom. Nem szoktam drogozni, ez csak egyszeri alkalom volt, mert véletlenül került hozzám. -
Talán ebben a terrorista feltételezésben nem is tévedtem nagyot. Nemtudom, hogy Abigail mindenkivel ilyen kedves-e, vagy csak én vagyok a kivétel.
- Bántani. -
Ha logikusan nézzük, ez kivitelezhetetlen. Először is, akitől akarok valakit, azt nem bántom. Másodszor, Colin kicsikét nagyobb nálam. Harmadszor, a gyerekeket kerülöm. Negyedszer, ha Abigail főzte ezt, akkor kellenek a kezei.
- Miért hisztek ennyire veszélyesnek? Nem bántok én senkit. -
Duzzogva lehajtottam a fejemet és a pürére koncentráltam.
- Hát..ha lehet választani, akkor inkább enném a csirkét. -
Végül ránéztem, mert csak érdekesebb látvány, mint a tányéromon lévő étel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 0:59

Oké, szóval a telefon letudva. Most itt áll egy helyzet előttünk, ami nem mozdult előre semmit. Vagyis de, mozdult valamennyit. A srác tényleg az unokatestvérem. Csak úgy kitenni szemétség lenne, ha direkt engem keresett fel. Mondhatnám, hogy menjen Ryanhez, hisz őt már gyerekkora óta is ismeri. De kétlem, hogy pont neki kellene a nyakára a két gyerek mellé. Ha mást nem is, pár napig talán maradhat. Csak ezt még le kell meccselnem. Nem tudom igazából, hogy akarom-e. Mert számomra idegen. Hiába rokon, ha egyszer idegen. Sosem láttam. Igazából az eredeti szüleim családja után sosem kutattam, nem kerestem fel senkit a családból. Elég ha Ryannel tartom napi szinten a kapcsolatom, és hogy tudom, van egy nem túl rózsás helyzetű húgom. Vagyis húgunk.
Jó most csak az ajtóban ácsorogni és Connort nézni az éjjeli kislámpa fényénél. Épp csak egy picit világítja be a kiságy környékét, de ez bőven elég. Most még ennyi idősen jó, ha világos van, amikor felébred teszem azt az éjszaka kellős közepén. Legalább feltalálja magát és nem érzi olyannyira elveszettnek, hogy nincs senki vele. Ha épp nem amiatt megy a hiszti, hogy fáj az ínye, akkor csöndesen felül és vagy a kis plüssével játszik, vagy halkan beszélget magában. Már ami a beszélgetést illeti, még egy normális szava nem volt. De már be nem áll a szája sokszor. Elmosolyodok egy pillanatra, ahogy álmában ásít egyet, végül ellépek az ajtókerettől és elindulok a folyosón, hogy lemenjek végül. Valószínűleg a konyhában lesznek. Beletúrok a hajamba, próbálom abban a pillanatban levonni mi történhetett itt, amint csak belépek a helyiségbe.
- Igazat mondott. Tényleg az unokatestvérünk. - lépdelek közben közelebb az asztalhoz, majd megmarkolom a szék háttámlájának felső részén kiálló kis pöcköket és arra támaszkodok rá picit előrébb billenve.
- Kérdés az, hogy mi legyen. Maradjon? Vagy esetleg pár napig, vagy már most menjen el? - Axelt most kihagyom, vagyis hagyom hogy egyen. Bár nyilván fülel, vagy figyel. Elsősorban most Abivel kell megbeszélni, mi legyen. Nem akarok csak úgy döntést hozni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 1:30

A házasságos megjegyzésén csak elmosolyodok, de többet inkább nem fűzök hozzá. Pedig tudnék mit. Többek közt azt, hogy gőzöm sincs, Colin valaha megkéri-e a kezem. Persze, apámnak kikötése volt de most már inkább Connorra koncentrálnak és az esküvő feledésbe merült. És persze, pénzügyileg se lenne egyszerű összehozni, de én azért szeretném már hivatalossá tenni. Legalább Connor miatt, meg úgy minden miatt. Viszont... nem erőltetem. Nem kérdezősködök és nem utalgatok. Majd Colin eldönti, mikor lép. Én ugyan nem fogom megkérni az ő kezét.
Lassan megérkeznek a válaszok a kérdéseimre, én pedig egy-egy bólintással jelzem, hogy értem. Szóval, hallott Colinról az apjától és egy hete kóvályog a városban. Mi a fenét csinálhatott eddig?
-Gondolom, nem volt egyszerű az az egy hét.- jegyzem meg, majd a kis fenyegetésem után inkább visszaterelem a szót a drogra. Elvégre is, ez piszkálja legjobban a csőröm. Nem kell, hogy olyan ember legyen a gyerekem közelében, aki függő. Nem, mintha bajom lenne velük, dehogyis. Csak tudom, hogy alkalom adtán képesek őrültségeket csinálni. Például, ha nincs meg a napi adag, nekem pedig elég az a stressz, ami alapjáraton jut rám, nem akarok még azon is aggódni, mikor csinál Axel valami baromságot.
-Azt hiszem, ezt te se gondoltad komolyan, hogy beveszem ezt a maszlagot. Valld be, ha használod ezeket a szereket, de ne mond, hogy véletlenül került hozzád. Nincs több drog, ha maradni akarsz. Ez a lényeg.- hangsúlyozom ismét, majd elé pakolom a pohár üdítőt és én is leülök a sajátommal. Alaposan szemügyre veszem ismét és éppen most azt keresgetem, hogy van-e valami hasonlóság közte és Colin közt, bár elég egyértelmű, hogy simán rá lehetne mondani, hogy rokon.
-Jól van, én csak figyelmeztettelek. Tudod, sokszor a legártalmatlanabbnak hitt ember teszi a legnagyobb őrültséget. De rendben. Nem ítélkezek, amíg nem érdemled meg.- vonok végül vállat, hiszen valóban így kell gondolkodnom, ha itt marad. Amíg nem ad okot rá, hogy meg akarjam fojtani, addig nem piszkálom.
Végül aztán megjelenik Colin. Sóhajtok egy nagyot, ahogy közli, mi is derült ki, közben elképzelem, mennyire örülhetett nekünk Ryan, végül Axelre lesek, mikor Colin felteszi a kérdéseit. Hirtelen én lettem Pilátus. Én hozom meg a döntést?
-Szerintem maradjunk annyiban, hogy most mindenki ledől aludni, holnap pedig vázoljuk neki a szabályokat és megbeszélünk mindent. Ha nem tetszik neki, akkor mehet, amerre lát.- bököm ki végül, utolsó szavaimat pedig már úgy mondom, hogy Axelt figyelem tekintetemmel. Tőle függ, tud-e viselkedni. Megtűrök én bárkit, ha tud viselkedni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 15:58

- Nem volt az, de túléltem. -
Az ide út még durvább volt. Annyiszor eltévedtem, meg direkt elvittek más fele, aztán már kezdtem is feladni. Miami azért nem egy köpésnyire van innen. Ilyenkor kár, hogy nincsen kocsim, de se arra, se benzinre sem lenne pénzem. Még így is épp hogy ki tudom fizetni a drogokat, a dílereknek meg elég sokszor tartozok. Mondjuk most pont nem, de már Anthonytól nem tudok kérni. Azt se tudom merre van, egyáltalán él-e még, elkapták-e a rendőrök, vagy mivan.
- Használom, de nem sokszor. Csak a házban nincs, vagy kint sincs? -
Itt bent nem is terveznék semmit sem csinálni. Azt egyszerű mondani, hogy nincs több drog. Mondani mindent olyan könnyű, de én már nem tudok ezek nélkül létezni. Ha itt maradhatok, akkor majd titokban csinálom, valahol messze. Ezzel szerintem nincs is semmi baj. Nem ártok vele senkinek, bár ez helyzet függő.
- Néha kell őrültségeket csinálni, mert különben elég unalmas lenne az élet.-
Attól függ, hogy milyen őrültség. Hotdog lopás, vagy gyilkosság. Van különbség a kettő között. Még nem gyilkolásztam, és ha nem muszáj, akkor nem is akarok. Igaz, hogy beállva vagy részegen erről eléggé más a véleményem, de érthető, hogy olyankor a tisztán való gondolkolkodás nem igazán megy.
- Ne is, mert kettőnk közül én ítélkezhetnék azok után, hogy mit akarsz mit akarsz megetetni velem. -
Elvigyorodtam, aztán újból lecsaptam a csirkére. Remélem, hogy van humora, vagy valami olyasmije.
Colin visszatért, de nem jöttek kommandósok vele, meg senki sem. Végre sikerült rájönnie, hogy tényleg rokon vagyok. Már ideje volt. Máshogy már nem tudnám bizonyítani, az útlevelemen kívül nincs más nálam, ami használható lenne.
Amíg Abigail válaszolt Colinnak csöndben hallgattam őket, és eltűntettem a csirkét. Végleg. És a pürét is.
Nem értettem, hogy most akkor elmenjek-e és kint aludjak, vagy itt maradhatok estére. Ezért vártam pár másodpercet, hátha felfogom közben, de nem sikerült.
Nembaj, úgy csinálok, mintha mindent értenék. Nem kell, hogy még ennél jobban is hülyének nézzenek.
- Tudtam, hogy a morcos arcok mögött kedvesség bújik meg. -
Ezután átöleltem Abigailt, de utána gyorsan el is engedtem.
Mostmár mindkettejüket bírom.
Az nem a legjobb, hogy lehet csak pár napig lehetek itt, de jobb, mint a semmi. Csak nehéz lesz adni a jó gyereket.
Mindent összefoglalva ez egy sikeres nap, mert bejutottam, kaptam enni, és ha az agyam jól sugallja, akkor itt is aludhatok. Jófejek, nem terroristák. Így még furcsább, hogy Colin és a faterom rokonok. Semmi közös sincs bennük.
- Minden tetszik. -
Szabályok, megbeszélés. Annyira nem lesznek vészesek, legalábbis remélhetőleg. Csak ne legyen ilyen hivatalos hangulat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 16:43

Igazából már tényleg csak azt akarom, hogy visszabújhassak az ágyba. A telefonálás után, meg Connor figyelése közben is éreztem, hogy elkezdett az álmosság, vagy inkább a fáradtság visszakúszni rám. Lehet eddig is csak azért nem vettem észre, mert hirtelen ébredtem fel. És olyankor mint valami szükséghelyzetben, kaptákba vágja magát a szervezetem. Hát most érzem, hogy kezdek leereszteni.
Így nemes egyszerűséggel csak vázolom a helyzetet, amint leérek. Na meg persze megbeszélni mindezt. Abinek bőven van beleszólása az egészbe, ha rokona, ha nem, hisz elvileg rajtam keresztül így is úgy is rokon. Vagy nem érzi ezt úgy igazán? Mondjuk... lehet csak én veszem annyira tök természetesen, hogy már családtagnak számítok a másik oldalon.
Elmosolyodok a válaszon, és bólintok is egyet. Axel reakciójára pedig egy picit meg is hökkenek, de el is nevetem magam. Fogalmam sincs, hogy miről diskuráltak eddig, de sokkal rózsásabb a helyzet, mint odakint volt. És ez felkeltette a kíváncsiságomat. Talán túlságosan is.
- Oké, akkor holnap még visszatérünk rá. - belekortyolok egy picit Abi poharába, de azt vissza is teszem az előbbi helyére.
- Egyezzünk meg abban, hogy ma estére megkapod a kanapét. Holnap pedig meglátogatjuk Ryant. És nem, nincs ellenkezés. - válaszolok még mielőtt bármit is elkezdene tiltakozni. Valamiért úgy érzem hosszú napom lesz, és azt is érzem, hogy az elkövetkezendő napok sem fognak zökkenőmentesen alakulni. Abire pillantok, kérdőn, hogy mi legyen, maradjunk még, vagy sem. De rajtam a lustaság most könnyedén győzedelmeskedik.
- Na jól van, jó éjszakát. - elhatározom magam aztán, és elindulok fel az emeletre. Még belesek a picihez is, végül csak bemegyek a szobába és ledőlök az ágyra. De nem alszok el, mint ha most annyira nem lennék fáradt. Inkább kíváncsi. Igaz, jelenleg semmi nem tudna meggyőzni, hogy még egyszer felkeljek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 17:04

-Sehol nincs. Se a házban, se a kertben. Ha nem vagy itt, felőlem azt csinálsz, amit akarsz, de nem akarlak meglátni szétcsúszva, világos?- magyarázok Axel alkudozására, hiszen nagyon úgy fest a dolog, hogy pár napig itt fog maradni. Legalábbis gondolom, hogy Colin nem akarja majd kitenni, ha tényleg rokon. Bizonyára, én se tenném meg.
-Csak aztán nehogy tényleg megetessem veled.- vigyorodok el, majd az üres tányért a mosogatóba pakolom és felvetem a legkézenfekvőbb lehetőséget Colinnak, mikor megkérdi, mi legyen. A kanapén elfér, aztán meglátjuk. De az biztos, hogy félkómásan semmi kedvem ezen gondolkozni. Ráérünk majd holnap reggel, ha mindenki észnél van.
Aztán Axel megölel, én meg csak elkerekedett szemekkel állok és lesek rá. Oké, ennyire beloptam magam a szívébe a farok-etetős ötletemmel? Fene tudja, de azért örülök, hogy nem borul a nyakamba hosszú percekig.
-Rendben.- bólintok Colin ötletére, hogy meglátogatja Ryant a sráccal, majd mosolyogva figyelem, ahogy elvonul. Csak aztán lesek Axelre és sóhajtok egy nagyot.
-Hozok neked ágyneműt meg valamit, amiben aludhatsz.- szólalok meg végül és Colin után baktatok, hogy aztán halkan elő szedjek pár holmit. Egy plédet, Colin egyik pólóját és egy mackónadrágot, hogy aztán ezekkel sétáljak vissza a földszintre.
-Parancsolj. A szállásod.- sétálok át a nappaliba és persze gondolom, Axel követ, majd leterítem neki a plédet és a kezébe nyomom a ruhákat.
-Alsót majd... holnap kapsz párat. Ruháid sincsenek? Semmi?- jut eszembe hirtelen a kérdés, hiszen üres kézzel jött ide. Se egy hátizsák vagy akármi. Nem értem, hogy indulhatott el így. Otthon azért biztos voltak cuccai.
-Jó éjt Axel. Ne tégy tönkre semmit, ha lehet és nyugodtan fürödj le, ha gondolod.- jegyzem meg még a lépcső aljában, mert hát honnan tudjam, fürdött-e az utóbbi pár napban vagy mi a fenét csinált. Elképzelni nem tudom, mit kezdhet magával egy srác egy tök idegen városban. Pár pillanatig még elgondolkodva lesek a nappali felé, végül bezárom a bejárati ajtót és felvonulok előbb Connorhoz, majd a hálóba.
-Miért nem alszol még, édes?- mászok be Colin mellé az ágyba, majd odafészkelem magam hozzá, fejem mellkasára pakolom, kezem pedig hasára csúsztatom és ásítok egyet.
-Remélem, a többi rokonod nem így kell majd megismernem.- jegyzem meg halkan, majd adok neki egy puszit és lehunyom a szemeim. Bár gyanítom, nem igazán fogok tudni elaludni most, hogy egy -számomra még mindig- idegen fekszik lent a nappaliban a kanapémon. Érdekes egy helyzet ez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 21.03.14 19:41

- A kertben amúgy sem időznék, mert az a kutya nem kedvel engem. Nem kell, hogy kiharapjon egy darabot belőlem. Jó, majd igyekszem. -
Nem ígértem meg semmit, mert ha nem úgy lesz, akkor hazug leszek meg nem szavahihető. Nem tudom, hogy hogyan fogok eleget tenni ennek a kérésnek, mert igazság szerint ez elég lehetetlen. De meg kell próbálnom, nem akarok innen is repülni.
- Majd felveszek egy erényövet. -
Erény. Hát igen, nálam minden értelemben hiányzik. Még nem láttam élőben erényövet, biztos csak a múzeumokban van. Gondolom, hogy Abigail csak viccel, de láttam én már olyat, hogy valaki viccből feldarabolt egy embert. Vagyis nem láttam, de hallottam. Azért elég durva lehet. Titokban eladhatta volna felvágottnak, és...fúj.
Nekem a hajnal még korai időpont, de ha eldőlök majd a kanapén, hamar be fogok aludni.
- Jólvan. Nem ellenkezek, de aludnék délig. Vagyis izé...akármikor jó. -
Megint hülyeségeket beszélek, mert délig amúgy sem tudnék aludni. Tizenegyig még talán. De ezt nem fejtem ki, mert most kaptam meg a kanapét, és inkább örülök neki. Ryant láttam már, de régen. Nemtudom, hogy vele miről tudok majd beszélni, a társalgás nem az erősségem.
- Jóéjt. -
Colin lelépett aludni, és mostmár tényleg kezdtem elhinni, hogy itt maradhatok, és nem leszek kidobva.
- Oké, köszönöm. -
Egy nap alatt, sőt egy óra alatt már kétszer mondtam azt, hogy köszönöm. Bár nem igazán van más választásom, egy hozzad akkor-t nem venne már senki sem viccnek, és elég gyenge poén lenne. Amíg Abigail elment az ágyneműért, én ittam az üdítőmből, és miután visszatért, követtem a nappaliba.
A kezemben lévő ruhákra néztem, aztán Abigailra, aztán a kanapéra.
Na, már korábban el kellett volna jönnöm ide. Anthonynak sose lesz része ilyenben, mert körözik, és ez baromi jól esik. Bírom őt, de kitúrt a saját apám mellől, szóval megérdemli. Aztán egy körözött kölyök nem hinném, hogy el merne jönni egy rendőr házához.
- Nincsenek, csak az ami rajtam van. Miamiban is nehéz volt őket beszerezni, itt meg pláne. Pénz nélkül elég bonyolult. -
Azt nem mondom, hogy általában lopom a ruhákat. Nem érzem ettől magamat rosszul, mert ez van, és megszoktam már, hogy mindig így járok. A fürdés meg még rosszabb. Amikor üres volt a fater háza, mert elment dolgozni, belopóztam a fürdőbe, és egy időre meg volt oldva a probléma.
- Jóéjt neked is. -
A tönkretevős részre nem is mondtam semmit, csak megcsóváltam a fejemet. Halálra alszom majd a kanapét, és tönkremegy.
A fürdés jól hangzik. Abigail is felment, én meg a ruhákkal együtt elindultam megkeresni a fürdőt.
Remélem nem most kelnek fel igazán, és elkezdenek huncutkodni, de csak nem.
A fürdő meg is lett hamar, és tisztává varázsoltam magamat. Ha nem lennék álmos, itt állnék még vagy két óráig. De a kanapé hívogat. Ki tudja, hogy mi lesz holnap. Visszajöhetek-e még ide. Ki kell használni az alkalmat. Felvettem az ideiglenes ruhákat, amik túlméretezettek voltak nekem, aztán visszaérve a nappaliba ledobtam magamat a kanapéra. Elfeküdtem, helyezkedtem még pár percig, és nemsokára el is aludtam.

// Köszönöm az elhelyezést, aztán ne hangoskodjatok annyira Surprised:P//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 22.03.14 3:07

Különös, hogy csak úgy a semmiből bukkannak elő rokonok. És az egész család apám részéről elég furcsa lehet. Nem kerestem sosem azokat a rokonokat, akik onnét köthetőek hozzám. Egyrészt nem éreztem kötelességnek, és igényét sem, hogy tudni akarjam, kicsodák azok. Talán tudat alatt azt hiszem, hogy jobb nem zargatni. Talán mert negatívak feltételezéseim a családom azon részéről. Úgy fest nem is hiába. Itt van ez a srác is, aki nem akárhogy rokonom, hisz az unokatestvérem. Még ha bő egy fél generációt el is van csúszva hozzánk képest. De valahogy ő is olyan fura. Igaz, lehet a drogtól, biztos beállt. De ez is csak azt támasztja alá, hogy elég zűrös élete lehet. Megfordul a fejemben, hogy vajon az egész oda tartozó rokonság ilyen? Mindenkinek van rejtegetnivalója, vagy egyszerűen túl sáros. Vagy hülye. Vagy nem beszámítható. Áh nem is tudom. Kezeimet a tarkóm alá pakolom, úgy kezdem el a plafont szuggerálni.
Abit hallgatom, ahogy matatni kezd némi holmi után. Talán a legkisebb ruhadarabokat válogatja ki a készletből. De még ez is elég nagy lesz rá, lévén, hogy nem vagyok egy kis termet. Figyelem, ahogy keresgél, majd tekintetemmel követem ahogy elindul kifelé.
Én pedig ismét gondolataimba mélyedek. Egyik kezem közben kihúzom a fejem alól, hogy a takarót magamra húzhassam. Nem megy az alvás, ez valahogy nekem fura. Na meg arra is még piszkosul kíváncsi vagyok, hogy mit beszéltek amíg nem voltam lent.
Abi közben visszaér, mire tekintetem egyből rá szegeződik. Haloványan elmosolyodok arra, ahogy visszafekszik mellém, és megkérdezi miért nem alszok még.
- Csak gondolkoztam. - szólalok meg aztán halkan, adva egy puszit a homlokára, ahogy hozzám is bújik.
- Fura rokonaim vannak. - bólintok egy parányit a megjegyzésére ezzel a válasszal megspékelve. Figyelni kezdem az arcát, ahogy lehunyja a szemeit, egyre jobban munkálkodik már bennem a kíváncsiság.
- Miről beszélgettetek?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 22.03.14 11:37

Őszintén remélem, hogy nem fogjuk megszívni ezt az egészet és persze, nem ítélem én el rögtön Axel-t és állítok őrőket a házba, de akkor is idegen. Idegen, aki simán megjátszhatja, hogy beállít ide, mert vér szerint rokon, aztán kipakol mindent. Vagy akármi. Még szép, hogy aggódom, de persze, ha itt marad esetleg, akkor rövid idő alatt úgyis kiderül, hogy mire készül vagy mire nem.
Eszembe jut az is, hogy most akkor ő nekem olyan lesz, mint valami örökbe fogadott gyerek? Vagy mi a fene? Hogy kell majd viszonyulnom hozzá, ha itt marad? Sok mindent meg kell még beszélnem majd Colinnal.
-Minek gondolkozol annyit az éjszaka közepén? Aludnod kellene. Reggel fáradt leszel és nem szeretem, ha szétcsúszva dolgozol. Vagy nem is mész be és helyette elviszed Axel-t Ryanhez?- kérdezem kíváncsian, miközben könyökömre támaszkodok, hogy a félhomályban láthassam Colin arcát. Annak örülnék a legjobban, ha holnap beszólnak, hogy mondjuk rosszul van vagy elrontotta a gyomrát. Akkor lenne szépen egy szabad napunk, hogy ezt az egész helyzetet megdumáljuk.
Ahogy elkényelmesedek, egyre inkább azon vagyok már, hogy én is befogjam és ne tartsam fel Colint. Szavaira aztán mégis felemelem a fejem és felpislogok rá mosolyogva.
-Kérdezte, hogy házasok vagyunk-e aztán érdeklődtem, hogy mióta van a városban. Kiderült, hogy már egy hete és hát, nem lehetett könnyű, ha nincs semmije. Ja és igen. Nincs nála semmi holmi, pénze sincs. Nem tudom mi történhetett a sráccal, de van egy olyan érzésem, hogy jó oka volt lelépni. Talán pont olyan idióta az apja, mint a tiéd volt. Mármint, az igazi.- simítom meg Colin arcát elgondolkodva és kicsit eltöprengek azon, hogy a f*szkalapság a családjában vajon öröklődő dolog-e, de abban biztos vagyok, ha így is van, Colin ebből kimaradt.
-Közöltem vele, hogy itt nincsen drogozás és, hogy megetetem vele a micsodáját, ha bántani mer titeket.- vigyorodok el sunyin, mert gyanítom, ezért nem leszek megdícsérve. Viszont jobbnak láttam elmondani. Nem szokásom elhallgatni dolgokat Colin elől most pedig, hogy ezt elárultam, engesztelésképp nyomok egy puszit a mellkasára és tovább vigyorgok rá. Dehát ismer, milyen vagyok.

//Eszünkben sincs hangoskodni, ha te odalent kuksizol Very Happy //
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel - 22.03.14 13:35

Elgondolkozok a kérdésén. Igazából még nem beszéltük meg Ryannel pontosan, hogy is legyen. Szóval talány, egyelőre az biztos, hogy holnap, vagyis ma reggel elviszem a kölyköt hozzá.
- Még nem tudom, majd reggel kiderül. - pillantok rá elgondolkozva, közben kihúzom az egyik kezemet a fejem alól és a hátára simítom. Sok volt ez az este nekem egy plusz rokonnal, akit életemben először látok. Abit ismerve pedig még idegenebb lehet neki a helyzet. De nyilván nem csinálnék átjáróházat akárkinek. Jelen esetben pedig nem tehettem csak úgy ki, mint aki tesz rá, hogy rokon-e, vagy sem. Lehet később megbánnám. Most ez tűnt a legjobb ötletnek.
- Miért, szerinted mit kellene csinálnom? - kérdezek vissza kíváncsian, ha már ennél a témánál vagyunk. Egy biztos, minél előbb jobb lenne átbeszélni, nem csak vele, de Axellel, vagy Ryannel is. És szerintem ezt most Abi is így gondolja.
Elmosolyodok, ahogy hallgatom, ahogy mesélni kezd, mit is beszélgettek. A házasságos megjegyzésre halk kuncogás lesz úrrá rajtam, de közben végig figyelem Abi tekintetét, hátha ki tudnék olvasni belőle valamit. Nem is sejti igazából, hogy már bizony komoly lépéseket kezdtem a dologban tenni. Nem idegen tőlem egyáltalán a téma, csak igazából a megfelelő alkalomra várok. Bár ki tudja, egyszer csak úgy sül el, ahogy a számítás közelébe sem veszem.
- Egy hét hosszú idő. Bár Vegasban még a hajléktalanok is jól laknak a kukából. - jó tudom, ez csúnya megjegyzés volt, sőt éjjel tipikus sivatagi területhez mérten csak szoktak olykor mínuszok röpködni. Szóval ja, nem olyan egyszerű azért, mint elsőre gondolná az ember.
- Az apámból kiindulva nem nehéz elképzelnem, hogy miféle alak a faterja. Valamit nagyon elronthatott az anyjuk a nevelésükben, annyi szent. - igazából örülök, hogy sohasem volt semmi közöm az igazi családomhoz, helyette sokkal jobb sorom volt. Igaz a nevelőapám meg szerencsejáték függő, de ha nem viszi szarba az adósságokkal a házat, akkor nincs vele túl nagy gond.
Széles vigyor ül ki az arcomra, ahogy hallgatom a befenyítést. Számítottam erre, de akár én magam is azt mondtam volna. Connor már képes felhúzni magát mindenen, amibe csak belekapaszkodik. Az kellene még, hogy beszívjon ilyen port bárhol is. A puszi hatására kezem a hátáról a felkarjára simítom és gyengéden cirógatni kezdem a bőrét.
- Meg fogja azt máshogy oldani, a függők találékonyak. De majd feltaláljuk magunkat, hogy miképp lenne a legjobb. Vélhetőleg elég nagyfiú, hogy ne konkrét fejmosást, vagy lenevelést kelljen alkalmazni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Vissza az elejére Go down

Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-