welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Maya Sandoval
 
Hayley Woodson
 
Lionel Bloom
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lea & Bastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Lea & Bastian 11.06.14 21:36

Miért kell nekem mindent túlgondolni? Azért hív fel magához, mert úgy gondolja, hogy elvárnám tőle, miután haza hoztam, vagy azért, mert még nem akar tőlem elbúcsúzni? Inkább az utóbbira tippelnék, már csak azért is, mert hercegemnek nevezett. Ha én herceg volnék, akkor Lea az én hercegnőm, de inkább tündérkémnek mondanám, mert olyan kicsi és aranyos, már csak a szárnyakat és a varázspálcát hiányolom.
- Nem szokásom feladni, ahhoz túl kitartó vagyok. - Természetesen ha tudtomra adja, hogy nincsen nála esélyem, akkor nem kezdem el zaklatni. Értek én a szóból, persze most nem is erről van szó, de ha kell akkor kiharcolok magamnak egy esélyt. Mert azokat a hibákat nem fogom elkövetni, amit az előbb említett személy. Nem fogok rátelepedni, sem pedig sürgetni. Nem sietek sehova, haladhatunk lassú tempóban. Nagyon kicsin múlott, hogy el ne nevessem magam, de aztán mégis erőt vettem magamon. Tőlem aztán biztos nem kell tartania.
- Egy kis lépcsőzésben nem fogunk bele halni. Különben is túl sok időt töltök az íróasztalom mögött, kell is ennyi mozgás. - Régen sokkal több időm volt mozogni, de mára a mozgás nálam ott ki is merül, hogy aktákat lapozgatok és sétálok A pontból B-be. Aztán meg egy szép napon már azon kapom magam, hogy beálltam a pocakos ügyvédek közé, akik már egy kis lépcsőmászástól is kifulladnak.
- Elfoglalt nő vagy, ezért nem is lehet túl sok időd a takarításra, főleg ha egy nehéz munkanap után már csak aludni jársz haza. - Nekem ezért van bejárónőm, nem túl sok időt töltök a lakásomban, de ha otthon vagyok akkor sem azaz első dolgom, hogy rendet tegyek. Na, nem mintha annyira rendetlen lennék, de azért porszívózni még sem szoktam.
- Pont erre számítottam. - Kíváncsian néztem körül, na nem azért, hogy meggyőződjek arról, hogy mennyire van nála kupi, inkább az érdekelt, hogy miféle tárgyakkal veszi körül magát, elvégre azt mondják a berendezés nagyon árulkodó tud lenni. Az is. Látszik, hogy itt nő uralom van, ahogyan az is, hogy egyedül él itt.
- Legyen forrócsoki. - Iszonyúan férfias fogok lenni miközben kortyolgatom a forrócsokit, de hát jobban szeretem, mint a teát. Mikor Lea kisétált a szobából helyet foglaltam a kanapén arra várva, hogy ismét felbukkanjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 13.06.14 13:40

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


- Ó, szóval mozgáshiányban szenvedsz? Hát miért nem szóltál előbb, ezen könnyedén tudnék segíteni. - gonosz kis mosoly suhant át az ajkaimon, aztán, hogy ne hagyjam sokáig kétségek között vergődni, vajon miféle módszerek is lappanghatnak a tarsolyomban, elő is vezettem őket.
- Ha ennyire unod, hogy kötött pályán mozogsz, reggelente csatlakozhatsz hozzám és kocoghatunk együtt a parkban, vagy hétvégente jöhetsz velem túrázni, hegyet mászni... Már persze csak akkor, ha az ügyvédúrnak ez nem lenne túl megterhelő, és nem purcanna ki közben. - bár ahogy így elnézem, nem tartozik a kimondottan tunya, puhány emberek közé. Hm - hmm... vajon milyen lehet az alatt a kifejezetten kilátást romboló fehér ing alatt? És már megint mik járnak az eszemben? Sürgősen össze kéne kapnom magam! Most, mielőtt még másfajta mozgást is megajánlok neki! Gyerünk Lea, térj magadhoz!
- Persze ezek csak tippek, de, ha van kedvenc sportod azt is kipróbálhatjuk. - uramistenuramisten mi van velem?

- Nos igen, ebben igazad van. Anya többször mondta már, hogy vegyek fel valakit, aki, ha már én ennyire rendetlen vagyok, akkor majd takarít helyettem, de eddig még nem volt elég időm arra, hogy tényleg keressek is egy ilyen személyt. Túl sok macerával jár. Mármint gondolom tudod. Hirdetés feladás, elbeszélgetés a jelentkezőkkel, mialatt megint kibújna belőlem a pszichiáter és azonmód azt kezdeném keresni - kutatni, vajon mikor hazudnak, mikor titkolóznak, stb. Bizalmatlan természet vagyok, így pedig nem könnyű olyat találni, akit szívesen beengedek az otthonomba úgy, hogy én nem vagyok itthon. - sóhajtottam.
- Szóval egyelőre marad a Lea -féle kupi és a magyarázkodás, ha esetleg nem várt vendég jön. - épp mint most.
- Mit jelentsen az, hogy pont erre számítottál? Mesélj csak. - kíváncsi vagyok, vajon mit gondol rólam most, hogy már a lakásomat is látta, az én abszolút magánszférámat.

- Egy bögre forrócsoki rendel. - ezzel már kint is teremtem a konyhában, hogy elkészítsem mindkettőnk számára. Igyekeztem gyors lenni, mert nem akartam Bastiant sokáig megváratni, ennek köszönhetően viszont figyelmetlenné is váltam, mikor pedig kitöltöttem a forró italt a két bögrébe, egyszer csak a kezemre csöppent, én pedig felszisszentem.
- Auu... basszus. - remek Lea, ügyes vagy.
- Jól vagyok! - szóltam ki gyorsan, a kezemet pedig bedugtam a csap alá, hogy hideg vizet folyassak rá. Lehetnék még ennél is bénább? Aligha!


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 15.06.14 2:01

Mindössze mosolyogva bólogattam, nem mertem megszólalni, nehogy valami véletlenül kicsússzon a számon miután olyan kétértelműen fogalmazott. Férfiból vagyok ezért akaratom ellenére is arra a bizonyos testmozgásra gondoltam, hiába voltam annak tudtában, hogy ez most nem egy nyílt szexhez vezető utalás volt részéről. Attól, hogy este van és a lakására tartunk még nem jelenti azt, hogy itt is töltöm az éjszakát. Egyrészt mert nem hinném, hogy olyan könnyen adná magát, másrészt mert hatalmas idióta vagyok és nem élnék a lehetőséggel. Nem akarom csak úgy ágyba vinni.
- Ha lehet inkább a túrázást választanám. - Messze lakunk egymástól, ezért félő, hogy mire idáig eljutnék gyalogosan már attól kifáradnék és végül futásra már képtelen lennék, de attól még ha akad szabad hétvégém, amit nem az elém tornyosuló aktákkal kell eltöltenem akkor szívesen elmennék vele.
- Ne vedd sértésnek, de nem néztem volna ki belőled, hogy túráznál. - Már előre is bocsánatkérő tekintettel néztem rá. Azért már nagyon is kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog kinézni túrázóbakancsban és a túrázáshoz megfelelő öltözékben, mert eddig mindig csinosan, elegánsán láthattam, de ezek szerint akkor lesz alkalmam megismerni Lea egy másik énjét is.
- Szeretem az európai focit, de azt javaslom ahhoz ne magassarkút vegyél fel. - Mennyire bevállalós? Vajon még ebben is benne lenne? Tudtommal a nők többsége ki nem bírja állni a focit, még nézni is utálják, nem hogy még a pályán is kipróbálják milyen lehet egy labda után futkorászni.
- Ez teljesen érthető, szerintem senki sem szeret beengedni a lakásába egy vadidegent, hiszen sosem lehet tudni, hogy mit művel amíg egyedül van, arról nem is beszélve, hogy mi van akkor ha a személy enyveskezű... - Szerencsémre én nagyszerű bejárónőt találtam, megbízok benne és eddig nem vettem észre, hogy bármi is eltűnt volna a lakásomból, na és nagyon profi munkát végez, persze utánam nincs is túl sok pakolni valója, mindössze a szükséges takarítást kell elvégeznie.
- Szerintem felesleges magyarázkodnod, ha ennél nagyobb rend lenne, akkor azt hinném, hogy tisztaság mániákus vagy. - Ez valamiféle nagyon rosszul sikerült bók volt részemről, pedig csak arról akartam meggyőzni, hogy nem uralkodik akkora káosz a lakásában, mint hiszi.
- Hát a színek, meg a bútorok, valahogy így képzeltem el, hogy ilyen környezetben élsz, hasonló ízlésünk van. - Pont erre számítottam, mert belőle aztán nem néztem volna ki a fehér - fehérrel kombinációt, vagy azt, hogy mindenhol sötét színek dominálnak.
Türelmesen üldögéltem a kanapén egészen addig míg meg nem hallottam, hogy Lea feljajgatott. Nem bírtam tovább egy helyben ülni és várni, egyszerűen muszáj volt látnom, hogy jól van-e. Oda érve egyből szemet szúrt, hogy a kézfejét megsütötte. Óvatosan megfogtam azt a kezét, hogy adjak rá vigyázva egy amolyan gyógyító hatással bíró puszit.
- Nagyon fáj? - Kérdeztem, de kezét még mindig nem engedtem el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 20.06.14 1:03

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


- Túrázás? Hát jó, részemről benne vagyok. - mosolyodtam el, mikor pedig Bastian felhozta, hogy egyáltalán nem nézte volna ki belőlem, hogy túrázós fajta lennék, összevont szemöldökkel fordultam felé, a tekintetemben pedig ott bujkált a játékosság, az incselkedés, a komiszság.
- Hát ami azt illeti, innen te sem tűnsz épp egy kiköpött Indiana Jonesnak, vagy egy szerény túrabolondnak. - sőt, Bastian inkább az a kaliber a szememben, aki, ha nagyobb kirándulásra kerül sor idegbajt kap, hogy a fák között nem működik a mobiltelefonja, így nem képes tartani a kapcsolatot az ügyfeleivel, munkatársaival, és aki, ha mondjuk sátrat kell állítania, azt maximum a takaró alatt teszi meg egy - egy fülledt álom hatására. Na jó, ez utóbbi egy kicsit gonosz gondolat volt, de hát na, le se tagadhatnám, hogy én vagyok én, vagy azt, hogy egy kriptából menekültem és most az életkedvemet igyekszem újraéleszteni mielőtt még elpatkolna végelgyengülésben.
- Hát, ha ezt nem mondod drága én hülyén halok meg. - bólogattam nagy komolyan a magas sarkú cipős megjegyzésére, miközben magamban újabb megállapításra tettem szert. A pasinak eddig sötét barátnői lehettek, csak ez lehet a magyarázat arra, hogy ilyeneket szögez le nekem. Ez vajon kiről is állít ki szegénységi bizonyítványt? Na jó, ideje lesz visszafogni magamban ezt a gonosz kis törpét, és inkább örülni annak, hogy Bastian velem van.

- Na látod, ezt mondtam én is anyámnak. Roppant nehéz manapság megbízható személyzetet találni, ezt pedig épp neki kéne a legjobban tudnia, hisz ő az, aki sorra gyanúsítja meg a takarítónőit lopással, hallgatózással, tudom is én. - pedig amondó vagyok, hogy eddig az összes szerencsétlen nő ártatlan volt, anyám pedig csak kezd szenilis lenni, vagy unatkozott, azért talált ki képtelenebbnél - képtelenebb történeteket az eltűnt gyógyszerekről, ékszerekről, stb.
- Ha valami, hát pont az nem jellemez engem, hogy tisztaságmániás lennék. Sőt... - nevettem halkan, jókedvűen.
- De ezzel inkább nem hencegek, mert anyám szerint kellemetlen, és nem kéne dicsekednem vele. - blablabla... ilyen vagyok és kész, ez van, ezt kell szeretni.
- Ügyesen kivágta magát ügyvéd úr, ezúttal elfogadom a magyarázatát. - avagy ahogy a nagymamám mondta volt régen, „Fiam szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál.”

A bénaságom egész egyszerűen párját ritkítja, ahogyan azt mondani szokták. Hogy lehetek ekkora balfék, hogy épp előtte sérülök le? Ráadásul Bastian kijött hozzám és vizsgálgatni kezdte a kezemet, amitől csak még inkább zavarba jöttem. És az a puszi....
- Áh... túlélem... azt hiszem... vagyis... persze nem kellemes, de... - már megint csak hebegek – habogok össze vissza, mint valami buta kislány, ez így nagyon nem lesz jó.
- De... kész a forrócsoki...


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 21.06.14 19:39


- Akkor ezt meg is beszéltük. - Szóval túrázni fogunk menni, kettesben? Mondjuk nem lenne lennemre, de előbb meg kell néznem a naptáramat és vele is egyeztetni egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelő tudna lenni.
- Nem tűnök Indiana Jonesnak? Biztosan a kalap az oka, vagyis inkább annak hiánya. - Na jó, még kalapban sem hasonlítanék rá, de azért poénkodni szabad, nemde?  
- Bocsi tudhattam volna, hogy nem jönnél magassarkúba, de mióta az egyik haverom barátnője képes volt megtenni, azóta semmin sem tudnék elcsodálkozni. - Arra a nőre tényleg igaz volt a szőke nőkről szóló viccek, kész szerencse, hogy Lea barna hajú, ezért nem is tartok attól, hogy valami efféle dolgot művelne.
- Na meg arról se feledkezzünk meg, hogy a zsenik átlátnak a káoszon. - Ezzel valami olyasmire szerettem volna célozni, hogy nagyon is intelligensnek tartom, amolyan burkolt bók volt részemről. Persze először a szépsége tűnik fel, de aztán gyorsan az is kiderül róla, hogy mennyire helyén van az esze. Ismerek olyan férfiakat, akik rettegnek az okos nőktől, de engem személy szerint vonzzanak. Szeretem ha egy olyan nő van mellettem, akivel lehet intellektuális beszélgetéseket folytatni.
- Frászt is kaptam volna, ha minden rózsaszín lett volna a faltól kezdve egészen kanapéig, valahogy nem tudtam volna belőled kinézni a pink mániát. - A lakása tényleg olyan, amilyenre számítottam, nagyon hasonló az én lakásomhoz, ezek szerint nagyban megegyezik az ízlésünk, ez pedig plusz pontot jelent.
- Habár nem vagyok orvos, de véleményem szerint is túl fogod élni. Azért legközelebb vigyázz jobban magadra. - Most akár magamat is hibáztathatnám, mert ha nem fogadtam volna el az invitálását akkor most nem forrázta volna le a kezét.
- Akkor azt hiszem legjobb lesz ha... - Ellentmondást nem tűrően fogtam meg a két bögrét, majd megindultam a nappali felé. - Azért mégis csak jobb biztosra menni. - Nem úgy értettem, hogy lenne ismét olyan ügyetlen, hogy újra megégetné magát, de azért inkább nem kockáztatnék.
- Na és engem is szoktál elemezgetni? - Mert ugye említette, hogy nála ez nem olyan, hogy kikapcsolja amikor akarja, egyrészt azért tettem fel a kérdést, mert érdekelne a válasza, másrészt bármi jobb a kínos csendtől. Letéve a dohányzóasztalra a bögréket ismét helyet foglaltam a kanapén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 28.06.14 1:45

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


- Meg hát. - nahát, el sem hiszem, hogy felhoztam neki ezt az egészet. Mi ez, ha nem nyílt flört? Vagy inkább.... randira hívás? Meglehet, hogy túl sok pezsgőt ittam abban a panoptikumban, ezért vagyok ennyire béna? Áh nem, sajnos ez inkább születési hiba, amire alaposan rájátszott az elfogyasztott alkohol. Túl nagy kérés lenne, hogy holnap ne emlékezzen erre az egészre? Áh bukta, Mr. Jófiú nem ivott, így csak az amnézia segíthetne rajtam. Istenem, tégy csodát!
- Igeeen Bastian, egészen biztos csak a kalap hiánya a probléma. - nevettem fel, majd alaposabban is szemügyre vettem Őt magamnak. Tény, hogy a srác nem épp egy Harrison Ford, ám az is, hogy sokkal szemrevalóbb, mint az öreg Indi.
- Legközelebb, ha találkozunk, majd viszek neked olyan kalapot, és meglátjuk. - kacsintottam rá játékosan. Amekkora idióta vagyok, még ki is telik tőlem, hogy tényleg megcsinálom.
- Oké, így már azt hiszem minden világos, most elnézem neked a dolgot, de a jövőben légy oly drága és ne általánosíts, vagy használj hozzám „szőke liba” kézikönyvet, mert ezúttal elnéző voltam, de legközelebb harapok. - végtére is, ki szeretné, hogy egy ostoba tyúkhoz hasonlítsa az a srác, aki tetszik neki? Ácsi... már megint miken gondolkozom?

- Köszönöm! Végre valaki, aki megért engem. - csaptam össze a tenyeremet elégedetten, ahogy Bastian a zsenikről és a káoszról beszélt. A jelek szerint tényleg rengeteg mindenben hasonlítunk, vagy legalábbis.... megértjük egymást.
- Bastian most, hogy ezt így felhoztad... be kell vallanom neked valamit. - haraptam bele az ajkaimba tökéletesen adva a szende szűz kislányt. - A hálószobám falai.... mind pink színűek. Ahogy a bútorok is. - egy darabig a padlót tanulmányoztam áthatóbban, ám aztán csak nem bírtam megállni a dolgot nevetés nélkül, ahogy elnéztem a srác arcát.
- Nyugi Bastian... csak vicceltem. Isten mentsen engem a rózsaszíntől. - tudom, hogy lány vagyok, de akkor is, herótom van ettől a színtől.

Azt gondoltam ez az este már nem lehetne rosszabb, ám aztán alaposan megégettem a kezem, Bastian pedig szemtanúja volt az egész jelenetnek. Űberkínos!
- Habár nem vagy orvos, azért bízom a diagnózisodban. - mosolyodtam el halványan, próbálva menteni a menthetőt. - És oké, igyekszem legközelebb nem megégetni magam. - Végül is mekkora az esélye, hogy ma újra megtörténik a dolog? A villám sem csap be ugyan oda kétszer egymás után...
- Köszi... vagy mi. - böktem ki, ahogy a férfi bevitte magával a két bögrét. Remek, tehát akkora lúzernak gondol, hogy inkább helyettem viszi be a cuccokat, nehogy megint elcsesszek valamit. Azt hiszem lassan a kardomba dőlök.
- Csak nem képzeled, hogy erre válaszolok? - huppantam le mellé egy hamiskás mosollyal.
- Egyrészt köt a titoktartást, másrészt nincs itt az ügyvédem, hogy megvédjen, szóval ajkamon lakat.


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 13.07.14 9:13

Nem vagyok annyira jártas a randevú szokásokban, de a túrázás is randinak számítana? Csak mert nem is tudom... Idiótán festenék, ha a túra előtt beállítanék hozzá egy csokor rózsával, aztán kiderülne, hogy Lea nem randinak szánta a dolgot, mindössze nála a túra az túrát jelent, nem többet, sem kevesebbet. Talán rá kellene keresnem a neten, hát ha más férfiak is voltak már előttem efféle tanácstalan helyzetben.
- Sajnos nem kedvelem a kalapokat, de azért nélküle is jó leszek, nem? - Viccesen is néznék ki egy akkora karimájú kalapban, valójában el sem szeretném képzelni hogyan festenék.
- Harapni? Verbálisan, vagy ténylegesen? - Szemöldököm a magasba ugrott mert most meglepett. Valahogy nem nézném ki belőle a dolgot, talán csak alábecsülöm és a legközelebbi ilyen hozzászólásom után azt fogom észrevenni, hogy Lea már az alkaromat rácsálja. Viszont én tényleg nem szerettem volna semmi sértő, vagy akár bántó dolgot mondani neki ezzel, remélem nem is haragszik rám ez miatt.
- Nem nehéz téged megérteni, nem vagy túl bonyolult eset, uh ez sem hangzott valami fényesen, igaz? - Nem azt akartam mondani, hogy annyira egyszerű, mint az egyszer egy, de valahogy számomra nem okoz nagyobb kihívást megérteni a vele kapcsolatos miérteket és hogyanokat. Azt hiszem egy kissé zavarban is vagyok, ezért mondok ki efféle dolgokat hangosan.
- Nekem pedig azt kell bevallanom, hogy most nagyon megkönnyebbültem ettől a vallomásodtól, mert ha rózsaszín lenne a hálószobád át kellene gondolnom az eddig rólad alkotott képet. - Különösen venné ki magát a dolog, ha most megkérném arra, hogy invitáljon be a hálóba, hogy saját szemmel is meggyőződjek arról, hogy a szoba nem úgy néz ki, mint amit a csillámpónik maguk után hagytak.
- Nagyobb volt az ijedség, mint a sérülésed. - Legalábbis ez elmondható rólam, mert nagyon is megijedtem mikor halottam, hogy a dolgok nem úgy alakulnak a konyhában, ahogy kellene. Nevezzük szerencsének, hogy csak ilyen picit sérült meg, mert sokkal jobban is megégethette volna selymes bőrét.
- Tudtommal a titok tartás akkor nem köt ha a saját eredményemet akarnám belőled kicsikarni. Azért nem osztod meg velem, mert iszonyúak az eredményeim? - Noha tényleg érdekel, hogy Lea mit is gondolhat rólam úgy vélem nehezebb dolgom lesz, mint eddig hittem. Azt gondoltam könnyedén, játszva kiszedem belőle az infókat, de megmakacsolta magát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 03.08.14 23:48

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


- Hát nem is tudom kedves Bastian, hiszen Indiana Jones csak kalapban az igazi.... így meg.... - húztam el a számat játékosan, miközben magamban majd megpukkadtam a nevetéstől, ahogy megjelent előttem a kép a görgő szikla vagy a feldühödött bennszülöttek elől menekülő Bastianról, akinek a háta mögött szül az I. J főcímdala. Úgy látszik „ vén” fejemmel teljesen idióta leszek, ha már efféle sületlenségek jutnak az eszembe. Istenem, miért kellett ennyire vizuálisnak születnem?
- Az attól függ, mikor épp milyen hangulatban vagyok. - incselkedtem a kérdését hallva. Persze nem vagyok az a fajta, aki csak úgy harapdálja az embereket, hiszen akkor már réges – rég meggyűlt volna a bajom egy – két morcos pácienssel és a törvénnyel, ám, ha valaki elég „ügyes” nem tartom kizártnak, hogy még ezt is kiváltsa belőlem. A kérdés már csak az, vajon milyen formában? Ej, ezek a perverz gondolatok...
- Igaz. De tudod mit? Hagyjuk, hogy nyögvenyelős bókod szép csendben múljon ki, nyomtalanul, végelgyengülésben. - legalábbis remélem, hogy ezt az egész szöveget valamiféle szörnyen elcseszett bóknak szánta és nem épp arra akart célozni, hogy tökéletesen hozom a szőke nők szintjét. Hogy miért? Nos csakis a saját érdekében, nincs kedvem és szívem átharapni a torkát az este után... Eh, én érzelgős.
- Na és akkor mi történne, ha át kellene gondolnod? Ez a gyenge pontod, vagy mi? Beteges fóbiád van a rózsaszín hálószobáktól? - nevettem fel jókedvűen.
- Gyerünk Bastian, ideje vallani. - szurkálódtam még egy kicsit. Aztán megtörtént a baj... hülye bénaságom...
- Igaz... de várjunk csak... te megijedtél? - esett le hirtelen a szavai értelme. Vagy csak én értem félre és rám gondolt?
- Igen, azért. - vágtam rá azonnal, egy hamiskás mosollyal az arcomon. - Aki kíváncsi hamar megöregszik, nem tudtad? Én meg nem bukom az öreg hapsikra, még George Clooneyra sem.


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 04.08.14 4:00


- Ezek szerint sosem leszek igazi Indiana Jones, de nem is sajnálom annyira, szeretek saját magam lenni. – Sosem gondoltam még bele, hogy mi lett volna ha az életben egészen másfelé sodródom. Valahogy mindig is úgy éreztem, hogy a nekem szánt utat járom, mintha csak az lenne a végzetem, hogy ügyvédként védjem a tisztes polgárokat. Vicces, de ez olyan, mintha Batman lennék, csak a felesleges fekete hacuka nélkül. Mégsem éreztem magam szuperhősnek, csak tettem amit kellett.
- Valahogy mégsem nézném ki belőled azt, hogy annyira harapdálós lennél, de talán tévedek, hiszen kettőnk közül nem én vagyok az agy kurkász. – Ennek ellenére, hogy nem mondhatom el még, hogy ténylegesen ismerném, attól még úgy gondolom, hogy Lea visszafogott teremtmény, aki nem harapdál. Legalábbis eddig ezen a véleményen vagyok róla, de sosem lehet tudni, hogy miféle meglepetéseket tartogat még számomra.
- Talán tényleg az lenne a legjobb. Na meg az, ha legközelebb valami jobb szöveggel állnék elő, ha bókolnék. – Általában mindig megtalálom a megfelelő szavakat, tudom is, hogy mit kell mondanom, de most szörnyen beégtem előtte. Valamiért Lea közelében nem igazán tudok a magam ura lenni.
- Tudtommal nincs rózsaszín hálószoba fóbiám. – Ezen kénytelen voltam nevetni, már csak a puszta gondolatot is viccesnek tartottam, hogy talán mégis vannak olyan emberek, akik rettegnek a rózsaszín hálószobától.
- Valószínűleg semmi sem történne abban az esetben, ha át kellene gondolnom az eddig rólad alkotott képet, de a mostani kép túlságosan tetszik.– Ez amolyan vallomás volt tőlem, szerencse, hogy nem jegyző könyvbe ment, mert így bármikor letagadhatom, de nem hinném, hogy tagadnám.
- Igen, mert hirtelen nem tudtam mi történt és egyből a lehető legrosszabbra tudtam gondolni, de szerencsére nem lett túl nagy bajod. – Beismertem. Lea fontos számomra, ezért ijedtem meg annyira, mikor hallottam feljajdulni a konyhából. Talán jobb lett volna ezt tagadni, de mi értelme lenne annak?
- Szép! Ismét kitérsz a válaszadás alól! Azért mégsem lehet olyan rossz, amit eddig kielemeztél belőlem, vagy mégis? – Érdekel, hogy mit gondolhat rólam, de Lea nagyon nem szándékozik beavatni a részletekbe, ez pedig egyre kíváncsibbá tesz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 05.08.14 12:30

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


- Miért, annyira jó dolog Bastian Montgomerynek lenni? - vontam fel a szemöldökömet kíváncsian. - Mondjuk... valahol még meg is értem, hiszen sikeres ügyvéd vagy, aki sorra nyeri a pereket, aki jóképű, minden burzsuj anyuka kiszemeltje a leánya számára, jó parti, magas rangú barátokkal... - ezt már inkább magamnak meséltem, mintsem neki, amolyan hangos gondolkozás képpen.
- Igaz, jobb, hogy az vagy, aki, Indiana Jonesból elég egy is. - állapítottam meg végül egy apró mosollyal az ajkaimon. Most, hogy így jobban belegondolok egészen biztos kezdek lenni abban, hogy ez a pasi szuperhősös képregényeken nőtt fel, teszem azt Batman, Superman, Spiderman... Green Arrow.... tudom is én, azért lett belőle később az általam megismert igazság bajnoka. Olyan elszántsággal dolgozott minden egyes ügyön, amibe besegítettem, láttam mennyire komolyan veszi, hogy éjszakákat virraszt át, ha kell, csak, hogy ne tudjon neki a másik oldal meglepetést okozni, ez pedig... valahogy megfogott. Megszállott a szentem, úgy mint én. Megszállott, de aranyos.
- Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy a látszat olykor csal. - kacsintottam rá a férfira, tegye ahová jól esik jeligével. Sokakat félrevezet a termetem, a hatalmas őzike szemem, lehetséges lenne, hogy Bastian is így járt? Na majd idővel kiderül.
- Legközelebb több szerencsét. - cukkolódtam kicsit a kárára. De! és itt a nagy DE, ezek szerint igazam volt, és csórikám tényleg csak bókolni szeretett volna. Hm – hm... ez érdekes fordulat.
- Megnyugtattál, de csak, hogy tudd, ha mégis volna, csak szólnod kell, és kikezellek belőle. Tudod... nem akarok hencegni, de király vagyok a munkámban. - csak semmi ego, épp csak vicc. Persze tény, elismert vagyok a szakmámban, de tisztában vagyok azzal, hogy az embernek mindig van hová fejlődnie...
- Szóval túlságosan tetszik... csak vigyázz, nehogy hamis képért rajongj. - oké, ezzel most azért meglepett, nem is kicsit. - Nem lenne jó, ha végül mégis csalódnál. - tettem hozzá elgondolkozva, csak úgy halkan.
- Csak a szokásos ügyetlenkedésemet csípted el, semmi komoly. Ne aggódj, nem terveztem fűbe harapni még a közeljövőben. - próbáltam meg oldani a szitut egy kis poénnal. Hátha...
- Talán igen, talán nem. - egykönnyen úgy sem fogja kihúzni belőlem.


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 08.08.14 13:33

Mit gondolhat rólam egy kívülálló? Ha az autómra néz, akkor azt, hogy bizony felvet a pénz, öltönyömre pillantva szintén ezt gondolhatja. Mégis nagyon kevesen tudják, hogy mennyit dolgoztam azért a bizonyos sikerért. Nem volt könnyű, de tisztességes maradtam mindvégig, nem hagytam, hogy magába szippantson a korrupció. Azt hiszem most tartok ott az életemben, ahol ilyen idős koromban lenni szerettem volna.
- Legtöbbször jó. - Válaszoltam tömören mielőtt felsóhajtottam volna. Az is lehet, hogy talán velem van a baj, hogy túl empatikus vagyok másokkal szemben.
- Akkor szeretek Bastian Montgomery lenni mikor segíthetek másokon, de van, hogy mindent megpróbálunk és még az sem bizonyul elengedőnek, ekkor mikor egy élet a szemeim előtt megy tönkre nem szeretek az lenni, aki most vagyok. - Önostorozásnak lehet nevezni, amit magammal szoktam művelni. Nem az én hibám ha mások rossz útra térnek, de néha hibásnak érzem magam, főleg akkor mikor egy karnyújtásnyira vagyok, de mégsem tudom vissza rántani az adott személyt a helyesnek vélt útra.
- Olykor tényleg csak a látszat, de most nem hinném, hogy erről lenne szó. Leginkább tündérre hasonlítasz, nem hinném, hogy hirtelen a semmiből elő vennéd a vasvilládat, hogy bebizonyítsd mennyire félre ismertelek. - Már csak azért is hasonlítom egy tündérhez, mert olyan aranyos, nem pedig azért mert kicsinek tartanám a magasságát. Na persze már megint csak össze vissza jár a szám, talán ezek után biztosan őrültnek fog gondolni.
- Ha efféle gondom lenne, akkor hozzád fordulnék, nem is bíznám másra magam. - Tudtommal nincsen fóbiám, de ha nagyon keresnék valamit, amitől retteghetek talán sikerülne találnom, de nem is jönnék el hozzá valami mondva csinált ürüggyel, hogy többet láthassam, ennél azért bátrabb vagyok, na meg jobban hangzik a randizás, mint egy terápiával töltött óra.
- Bízok a megérzéseimben, ezért nem hinném, hogy végül csalódni fogok. - Jó emberismerőnek tartom magam, de egy olyan embert kiismerni talán nehezebb, akinek az a munkája, hogy más emberek viselkedését analizálja. Ha valaki, akkor Lea az aki tudja, hogy hogyan kell viselkedni egy másik ember előtt, remélem nem értelmeztem félre azokat a bizonyos jeleneket.
- Szokásos? Szóval ezt hobbiként űzöd? - Mert ami azt illeti nekem is vannak pechesebb napjaim, mikor például úgy indul a reggelem, hogy sikerül bele rúgnom a szekrényembe, aztán egész nap folytatódott az ügyetlenkedési szériám.
- Na jó! Mit kell tennem, hogy válaszolj? - Ilyenkor mindig a lehető legrosszabbra tudok gondolni, hogy talán azért nem akar válaszolni, mert nem szeretne megbántani, vagy nem akarja, hogy szembesüljek a rólam alkotott véleményével.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 22.09.14 0:06

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


Rengeteg sztereotípia kering különböző foglalkozásokról, és az azokat művelő emberekről. Hallottam már például arról, hogy az orvosokból lesznek végül a legrosszabb betegek, hogy az óvónők azok, akik leginkább gyerekekre vágynak és a munkájuk afféle kompenzáció a számukra, ha ez valamiért nem jön össze nekik, vagy épp még várniuk kell, ahogy arról is, mennyire nincs humora a temetkezési vállalkozóknak, vagy épp, hogy a vámpírok szakmai tiszteletből nem harapják meg az ügyvédeket. Tele van az internet efféle marhaságokkal, ám egyvalamiben úgy érzem egyet kell értenem a rengeteg „nagy gondolkodóval”, ismeretlen bloggerral... a pszichiátereknél nincsenek őrültebb emberek a világon! Ez tény, én pedig tökéletes példaként szolgálok ennek bebizonyítására. A hasadt tudat egyik mintapéldánya áll önök előtt tisztelt hölgyeim és uraim. S hogy miért? Nos, ez egyszerű, itt van néhány leleplező információ. Én vagyok az a nő, aki a kanapéján zabálja tonna számra a fagylaltot és csöpög Colin Firthre amint az Jennifer Ehlenek vall szerelmet a Büszkeség és Balítéletben, vagy, aki drukkol, hogy Elinor Dashwood és Edward Ferrars ne bénázzon annyit, hanem csókolja már végre meg egymást, miközben vagy egy tucat elcseszett kapcsolat áll a hátam mögött, amiknek legalább a fele azért ért véget, mert én dobbantottam belőlük. Nem hiányzott nekem a kötődés, a fojtogatás, hogy valaki becézgessen, nyáladzon a párnámon és teletömje a rögzítőmet cuki kis üzenetekkel. Romantikátlan romantikus vagyok, aki vágyik arra, amitől másfelől a hideg rázza ki. Mi ez, ha nem teljes téboly? De lehet még fokozni, vegyük csak azt, mennyire szeretek vájkálni mások gondolataiban, megfigyelni a viselkedésüket, analizálni a gesztusaikat, a mozdulataikat, miközben, ha valaki hozzám próbál meg közelebb kerülni, engem próbál meg megismerni, fülem - farkam behúzva menekülök, vagy rugdosom az illetőt minél messzebbre magamtól. Őrület a köbön. Magam vagyok a két lábon járó paradoxon, az oxymoron, ami még a legnagyobb írókat is a végső kétségbeesésbe taszítaná. És a legszörnyűbb, hogy ezt tudom is magamról, de Bastian nem. És remélem, sosem tudja meg. Ó bárcsak így lenne...

Annyira belemerültem a gondolataimba, hogy a férfi mondataiból szinte semmit sem fogtam fel, épp mintha csak a televízió szólt volna a hátam mögött, miközben egy páciensem anyagát olvasom. Akkor eszméltem csak fel, mikor Bastian nekem szegezte a nagy kérdést: mit kell tennie ahhoz, hogy válaszoljak neki? Úgy meredtem rá, mintha csak a kezemet kérte volna meg, pillanatokkal később pedig felpattantam mellőle, és a bögrémmel együtt járkálni kezdtem a lakásban.
- Miért érdekel téged annyira, hogy mit gondolok rólad? Hm? Az ember azt gondolná, hogy épp a magadfajta menő ügyvédek tojnak arra, hogy mit gondolnak róla a közemberek, maximum a pénzes megbízók véleménye számít. - és tessék, megint csak hebegek – habogok, és hülyeségeket beszélek, csak, hogy mentsem magam. Siralmas.
- Vagy arra vársz, hogy én is ajnározni kezdjelek, ódákat zengve a csodálatos, jóképű, kedves, megnyerő mosolyú ügyvédúrról, aki után biztos döglenek a csajok, és, akinek nem lehet ellenállni? - basszus miket mondok??? Valaki állítson le!
- Úgyis tudod magadról mindezt, ahogyan azt is, hogy bírom a hülye fejed, különben negyed ennyi éjszakai melót sem vállaltam volna veled, az irodám pedig háromszoros árat számított volna fel a konzultációkért. Csak szereted hallani, hogy mekkora ász vagy és.... - megtorpantam egy pillanatra, aztán mentem tovább.
- És rühellem, hogy mindig jófiúsra van fésülve a hajad, tiszta „most jöttem a papképzőből és cölibátust fogadtam” feeling. Mégis jól áll. Ezt is utálom, meg, hogy egy mosolyoddal mindent elérsz a nőknél. Még nálam is. Szóval summázva... kapd be Bastian Montgomery, ez a véleményem. - és ekkor, háttal neki, egyszeriben csak szembesültem mindennel amit eddig mondtam.
- Szubbasszus!


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
104
Join date :
2013. Feb. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 25.09.14 1:28

Kaptam egyaránt hideget és meleget is. Hirtelen nem is értettem ezt a kitörését, hiszen mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy mit gondol rólam, hogy van-e nála esélyem, ennél sokkal, de sokkal több mindent megtudhattam. Lea szó szerint kifakadt, mint egy léggömb. Lényegében nagyon sok mindent elárult most. Mindenkinek joga van a véleményalkotáshoz, de olyan dolgokat is hozzám vágott, amik kissé földhöz csaptak. Könyökömet térdemre támasztva szorítottam ökölbe kezemet, hogy így támasszam meg államat, mielőtt még tátva maradna a szám, azok után, hogy Lea nyelve nagyon is megeredt. Szerettem volna komolyan venni mindazt, amit mondott, de miután a végére ért egyszerűen csak elnevettem magam. Nem bírtam ki, hogy ne tegyem meg. Ki hitte volna, hogy ez fog rám várni miután haza hozom, s felhív magához egy forró csokira?
- Magamfajta? Szóval én csak egy jóképű ügyvéd vagyok semmit több. – Azért is érdekel a véleménye, mert szeretek vele együtt dolgozni, s nem akarom megkockáztatni annak az esélyét, hogy a szakmai kapcsolatunk rovására menne, hogy ha a szimpátia, amit érzek az csak egyirányú lenne. Mármint nekem Lea tényleg nagyon szimpatikus, mondjuk ki nyíltan, hogy tetszik nekem
- Nem várok ajnározásra, de azért hízelgő, hogy szerinted nekem nem lehet ellenállni. - Most akkor a frusztrált énje beszél belőlem, akinek már nagyon is nehezére esik magát vissza fogni, mert alig képes nekem ellenállni? Akárhogy is nézem csak erre a következtetésre tudok jutni.
- Esetleg van még valami, amit hozzám szeretnél vágni? - Mert ha már így bele kezdet, akkor ne fogja vissza magát, csak adja ki magából azt, amit még esetleg szeretne. Mégis azt hiszem, hogy jobb lesz, ha lassan távoznék és hagynám, hogy lenyugodjanak kettőnk között a kedélyek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Mar. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian 24.01.15 13:49

Come closer
Deep down
you might like what I've found!


A fejem úgy zúgott akár a légkalapács, a szívem pedig hevesebben kezdett dobogni, mint bármikor máskor eddigi életem során. Sokkot kaptam, szó szerint, ahogy tudatosult bennem mi mindent vágtam hozzá az elmúlt néhány perc során Bastien fejéhez. Visszhangzott a fejemben minden egyes szó, minden aprócska, kiejtett hangocska, minden ez eddig elfojtott gondolat, amik egyszerre zúdultak ki belőlem. Épp mint a lavina, ha egyszer elindul nincs ami megállítsa, elpusztít mindent ami csak az útjába kerül. Most épp a szakmai kapcsolatomat Bastiennel, mert, hogy ezek után ziher, hogy hülyének néz és messzire elkerül majd, amit nem is csodálok. Épp ellenkezőleg. Bravo Lea, ezt aztán jól megcsináltad.
- Legalább te jól szórakozol. - motyogtam továbbra is háttal neki, miközben megtámaszkodtam az egyik fotel háttámlájában, körmeimet alaposan belemélyesztve a puha anyagba. Tessék, mit sem jelentett ez a kis kifakadás, ő csak mulat a szavaimon, kinevet. Istenem bárcsak elnyelne a föld, ennél kínosabban már aligha érezhetném magam az este.
- No comment. - bravó, az ügyvédúr leszűrte a tanulságot, megállapodott annál, hogy milyen jóképű és ellenállhatatlan férfi is ő valójában, a mögöttes tartalomra azonban ügyet sem vetett. Hogy vajon miért mondtam, miért látom így. Mindegy, talán épp így jártam jól, maradunk a szakmai dolgoknál, ezt az esetet pedig igyekszem villámgyorsan kitörölni az emlékezetemből.
- A hamutartót, a kislámpát, az ébresztőórát... - feleltem az utolsó kérdésére nyugalmat erőltetve a hangomra, viccesen fogalmazva, pedig szívem szerint tényleg mindezeket hozzávágtam volna, csak, hogy ne nevessen többet rajtam és menjen el. Nem akarom, hogy így lásson, hogy tovább égjek a szemében.
- De nem most, ehhez én már túl fáradt vagyok. Már csak egy forró fürdőre és az ágyikómra vágyom. Ha megittad a forrócsokid csak csapd be magad után az ajtót. - indultam meg a fürdőszobám felé.
- Jó éjszakát Bastien. - pillantottam felé még utoljára, majd eltűntem az ajtó mögött, amit aztán be is csuktam magam után.

Megeresztettem ugyan a vizet a kádba, de ahelyett, hogy vetkőzni kezdtem volna egyszerűen csak leültem a szélére és a tenyerembe temettem az arcomat utat engedve a könnyeimnek, amik jó ideje készültek már előbukkanni. Ezt aztán szépen elcsesztem...  


To: Bastian
Outfit: Ruha


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lea & Bastian

Vissza az elejére Go down

Lea & Bastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lea Hudson lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához