welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

McDonald's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: McDonald's 31.01.12 4:15

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 17:19

Gyönyörű csillagos este volt. Először nem volt sok kedvem bemenni, helyette egy kocsi platóján üldögéltem. Tudom kié az autó. A baseballl sapkás srácé aki éppen az ablak melletti asztalnál ül és a hamburgert kajálja. Egyre kínzóbb volt az éhség.
- A francba!- sóhajtottam majd leszálltam az autóból és elindultam befelé.
Volt bent jó pár ember ám mázlimra nem olyan sok. Odamentem az egyik szabad kiszolgálóhoz. Egy 17- 18 éves lány állhatott bent, hosszú szőke hajjal, kimázolt arccal. Ha enyém lenne ez a hely már rég kirúgtam volna.
- Üdvözlöm a Mc' Donaldsban, mit adhatok?- kérdezte flegma, orr hangon.
- Egy pohár kólát és egy sajtburgert.- mondtam.
- Máris.- mondta majd hátrament és hallottam, hogy elkezdi sorolni milyen kajákat kértem.
Sóhajtottam egyet majd hátra tűrtem a hajam mivel az egész az arcomba lógott. Egy- két perc várakozás után visszajött.
- 5 dollár.
Nocsak egész jó ár. Előhúztam a pénz tárcát mire újra megszólalt a lány.
- Szép lánc.- mutatott a nadrágomnál található ezüst ékszerre.
- Kösz.- mondtam majd elé raktam a pénzt majd leültem az egyik asztalhoz kajálni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 17:32

Mivel megint lusta voltam főzni, meg annyira nem is szeretek, sőt nem is tudok, ezért úgy döntöttem, hogy ma este magamba tömök egy kis undorító junk food-ot. Elhízástól úgysem kell tartanom. Ezúttal legyőztem undoromat és fogtam egy taxit, úgy jutottam be a belvárosba. Pech, hogy a sofőr beteg, a taxit még mindig undorítónak találom. Ma egész szolidan öltöztem, egy szürke farmert, egy térdig érő lapos talpú csizmát és egy fehér pólót választottam, fölé pedig bőrkabátot öltöttem. Bent a McDonalds’s-ban odaballagtam a kiszolgálóhoz, egy sráchoz és leadtam a rendelésemet.
-Egy narancslevet kérek, egy dupla sajtburgert és egy fagylaltot. –Rendeletem olyan elbűvölő mosollyal kísérve, hogy a „vacsorám” rekordidő alatt megérkezett. Elvettem a tálcát és nekiálltam, hogy egy szabad helyet keressek magamnak. Nézelődésem közben kiszúrtam magamnak egy fiatal férfit egyedül ücsörögni az egyik asztalnál. Annak ellenére, hogy nem voltak benn túl sokan, és szabad hely is akadt bőven, én úgy döntöttem, hogy csatlakozok hozzá, hiszen az úgy dupla haszon- ő sem lesz egyedül meg én sem. Mikor mellé értem, diszkréten köhintettem egyet.
-Ne haragudj, hogy megzavarlak az evésben. Szabad ez a hely? –Mutatok a vele szemben levő székre, közben kicsit idegesen toporgok. Nem szokásom csak úgy odaállítani idegenekhez. Idegességemet hogy kicsit leplezzem, megrázom a hajam és körbenézek az étteremben.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 17:40

Ó, tudom, hogy nem szabadna ilyet mondanom most mégis muszáj lesz. Isteni ez a kaja. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól folyamatosan csak hambit fogok magamba tömni, de ez a kaja! Mennyei! Ezt persze nem mutattam ki ennyire látványosan, csupán az első harapásnál egy elismerő hümmögés hagyta el a számat. Csupán ennyi. Az ablakon kifelé bámuldoztam és a holdat figyeltem. Milyen nagy most. Telihold. Vajon letudnám rajzolni? Gondolkodásomból egy női hang zökkentett ki. Felnéztem a hang irányába. Egy fiatal hölgy szólított meg.
- Persze, foglalj helyet.- mondtam a szokásos, nyugodt és halk hangon.
Csinos lány volt, ám csak addig néztem rá amíg megszólított.
- Jó étvágyat.- mosolyogtam rá miután lenyeltem a következő falatot is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 17:58

Mikor jóváhagyja „beszélgetőtársam”, hogy helyet foglaljak, elmosolyodok halványan, majd leveszem a kabátomat és a székre terítem, majd magam is helyet foglalok. Beleharapok a hamburgerembe, majd furcsa kifejezés uralkodik el az arcomon. Igen, tény, hogy nem szeretem a junk food-ot. Viszont az is tény, hogy egy lusta disznó vagyok, aki nem tud főzni, ezért folyamatosan pizzán meg kínain él. Nem hiszem, hogy belőlem valaha is családanya lesz, nem tudnám magamat úgy elképzelni. Őszintén... férjre sincs szükségem. Ha megöregszem, szenilis vénlány akarok lenni, aki a macskáival él. Gyorsan le is teszem a kaját és inkább leöblítem egy kis narancslével.
-Komolyan, hogy lehet szeretni ezt az izét? –Csattanok ki elkeseredetten. Lehet, hogy jobb döntés lett volna, ha egy étterembe megyek kajálni, ott ennyi pénzért talán ehetőt is tudtam volna szerezni magamnak. Lenyelem a narancslékortyot, majd a férfira nézek.
-ÖÖÖÖ, ne haragudj, hogy ilyen tapintatlan vagyok. Engedd meg, hogy bemutatkozzak. Meira Willison vagyok. –Nyújtom felé a kezemet, de persze csak miután megtöröltem.
-Ja, és nagyon remélem, hogy nemm zavar, hogy tegezlek. –Vetek rá egy bájos mosolyt, majd újra belekortyolok a narancslébe. Olyan... furcsa íze van. Talán... mert nincs benne vodka. Ez lehet az oka, csakis ez. Már el is felejtettem, milyen az olyan narancslé íze, amiben nincs alkohol. Oké... nem vagyok alkoholista, ezt tisztázzuk itt és most!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 18:10

Csendesen kajáltam nem akartam semmi megjegyzést tenni a kólára. Ekkor a nő végre kimondta azt amit én is éreztem. Bár a kaja jó volt mégis az ital..... hát arra már nekem is lenne egy- két szavam. Újból kibámulok az ablakon majd a holdra vetül a szemem. Vajon.......? Ekkor megint megszólal a nő ami miatt kizökkenek a gondolataimból. Halványan elmosolyodok. Gyorsan megtörlöm a kezem egy szalvétában majd megfogom a kezét gyengén, nem szorítom meg.
- Sam Daston.- mutatkoztam be.
- Amúgy tényleg kicsit furcsa ez a cucc.- mondtam megjegyzés képen miközben a hamburgert néztem.
Eszembe jutott az a dokumentum film mikor egy férfi egy hónapig élt csak gyors kaján. Mi is volt a címe? Hmm..... megvan! Super Size Me. Igen, ez volt. Eléggé jó hatással lenne az emberekre ha megnéznék ezt.
- Nem, nem zavar.- mosolygok.
Hamarosan megettem a hamburgert majd nagy nehezen még a kólát is letudtam ami után egy fájdalmasat sóhajtottam majd ennyit mondtam.
- Soha ilyet többet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 09.02.12 20:42

Érdeklődve figyelem, ahogy Sam nézelődik kifelé és az sem kerüli el figyelmemet, hogy a holdat nézi. Való igaz, gyönyörű ma este a telihold. Még szerencse, hogy a táskámban ott lapul a gépem, hazafelé menet tökéletesen megörökíthetem.
-Igen, egy panel mellett jó lenne, ahogy rávetül a holdfény. Ez lesz a hónap fotója. –Motyogom félhangosan, majd észbe kapok.
-Jaj, elnézést, túl gyakran beszélek magamban. Olykor-olykor a gondolataimat „megbeszélem” magamban. –Nevetem el magam. Tényleg így van, sokan rám szóltak már, hogy figyeljek, mikor beszélem meg magamban a gondolataimat, mert valaki így ellophatja az ötleteimet.
-Szerintem az, hogy kicsit, az gyenge jelző rá. Soha többet nem jövök ide vacsorázni, inkább fizetek többet, de legalább normális kaját kapok. –Való igaz, a pénz nem sűrűn jelent nekem problémát, max 1-2 napra, míg utalják át a pénzt. Simán ehettem volna a legdrágább étteremben is ma este, azonban nekem a junk foodra támadt gusztusom. Visszatekintve már nem értem, miért. Sam reakciójára elnevetem magam.
-Egyetértek. –Bólogatok, majd nekilátok a fagyimnak. Meglepődök egy kicsit az ízén. Kellemesen meglepődök.
-Hm, ez egész jó. Legalábbis a helyhez képest. –Közlöm Sammel, majd újabb kortyot iszok a narancslevemből.
-Meg a narancslé is egész iható. Mondjuk annak a kólának a közelébe se mennék. -mutatok a kóláspohárra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 9:57

Még mindig a holdat figyelem.
- Tudja én rajzokban szoktam ezeket a látványokat megeleveníteni. Régen volt egy fényképező gépem, akkor rengeteg képet csináltam, de sajnos egy baleset estéjén összetörtem.- mondtam.
Az autóbaleset, amit egyedül én éltem túl. Még az újságokban is ez volt. "A férfi aki könnyeb sérülésekkel megúszta a szörnyű balesetet". Igen, egy csukló töréssel. Fájdalmas emlék ám nem igazán ezen járt az agyam. Egyrészről a hölgy szavain járt a fejem, másrészről, hogy milyen lötyit ittam meg, aminek álítólagosan kóla a neve. Nem valami finom.
- Bár kíváncsi lennék, hogy ebbe mit raknak, mert tuti nem kólát.- mosolyogtam.
Kicsit arréb mentem ám ekkor egy tompa puffanást hallotam. Leesett a táskám és vele együtt az összes rajzom kiborult.
- Remek.- mondtam egy keserű mosollyal majd elkezdtem felvenni. Mindegyik tájkép.
- Tudja tényleg nem olyan egészséges dolog gyors kaját enni. Volt egy férfi aki egy hónapig csak hamburgeregen élt. 94 kg volt a férfi mire végzett 110 kg lett.- meséltem.
Tényleg nagyon kijózanító tapasztalat. Az amerikaiak 49% túlsúlyos csakis azért mert minden nap hambishoz megy
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 13:30

Elgondolkodok a rajzoláson. Pár éve próbálkoztam vele, de ment túl jól, így abba is hagytam a próbálozásokat.
-Néhány éve én is próbálkoztam a rajzolással, de rájöttem, hogy nem igazán van hozzá tehetségem. Maradok a fényképezőgépnél inkább. -Mosolygok. Pedig mit meg nem adnék, ha lenne hozzá tehetségem! A balaeset említésére kicsit elkomorodik az arcom. Persze nem feszegetem a témát, nem szeretek ilyesmikről beszélgetni.
-Én inkább nem lennék kiváncsi rá. Vannak az életben dolgok, amiket jobb, ha nem tudunk. Ez is azok közé tartozik. –Nevetem el magam. Ez olyan, mint amikor a pástétom összetevőit kezdik el feszegetni előttem, miközben az emberek tudják, hogy szeretem a pástétomot. Jópárszor ment már el az étvágyam ilyenek miatt. A puffanásra felkapom a fejem, az a néhány rajz felkelti érdeklődésemet.
-Vethetek rájuk egy pillantást? –Nézek Samre könyörgően. Tényleg kiváncsi vagyok a rajzaira. Alapból mindig kiváncsi vagyok más művészek munkáira.
-Igazából nagyon ritkán tévedek be ide, kb egy éve nem ettem itt. Nem vagyok odáig a gyorskajáért, meghízni meg pláne nem kívánok. –Igazából nagyon kényes vagyok az alakomra, meg amúgy az egész külsőmre is.
-Amúgy: nyugodtan tegezz, ha már én is tegezlek. Nem vagyok olyan öreg, hogy magázni kéne engem. –Nevetem el magam. Tényleg nem vagyok olyan öreg, senki sem magázott még soha.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 14:35

- Jó ha van az embernek hobbija.- mondtam továbbra is csendesen.
Elmosolyodok a szavain. Igen, a legjobb bele se gondolni, hogy mi lehet benne.
- Kis ideig még vegetáriánus is próbáltam lenni, ám 14 hét után feladtam.- mondtam majd szám szélét megtöröltem, mivel egy apró ketchup folt volt.
Mikor elkérte a rajzaim kinyitottam a bőrtáskám majd kivettem belőle a mappát ami tele volt a rajzaimmal. Hál' Istennek ezekhez volt tehetségem. A rajzok közt sok olyan kép volt amely végtelenig nyúló gyönyörű mezőket, vagy éppen emberek voltak lerajzolva. Öregek, fiatalok, lányok, fiúk.
- Remélem tetszenek.- mosolyodtam el.
Elnéztem a szomszédos asztalok felé. Egyre több embert nézegetett erre. Nem mintha zavart volna, de nem szoktam meg.
- Bocs, rossz szokásom magázodni.- mondtam, félmosollyal az arcomon.
- Amúgy rövid ideig, miután kijártam az iskolát, New Yorkban rövid ideig kint az utcákon, esténként lerajzoltam az embereket. Néha volt olyan mikor rég nem látott rokont kellet úgy lerajzolnom, hogy csupán elmondták, hogy néz ki. Van egy rajz amire az van írva, hogy " Joanne Kelly 2003. november. 5" Azt például fejből kellet rajzolnom.- meséltem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 15:22

-Nekem ez sokkal több, mint hobbi. Ez aféle hivatás, munka számomra. –Magyarázom neki.
-14 éves korom óta fotózok, ez a gép pedig 16 éves korom óta van velem. –Paskolom meg gyöngéden a táskát, amiben a gép lapul. Tulajdonképpen ez a fényképezőgép a legjobb barátom, mindenhová magammal hordom. Tudom, talán nem normális a tárgyakhoz való ilyenféle viszonyulás. Ez van. Mikor Sam nyújtja felém a rajzokat, elégedetten vigyorogva veszem el és elképedve nézegetem őket. Tökéletesek. Tényleg.
-Ezek zseniálisak. De tényleg. Nem mondom magam művészetszakértőnek, de van szemem hozzá. Tanultam művészettörténetet, művészetelméletet. Brilliánsan használod a színeket, szinte életre kelnek a rajzaid. Nagyon tetszenek. –Látom, hogy körbenéz az étteremben, és azt is látom, hogy az emberek ide tekintgetnek. Tény, hogy nem vagyunk mindennapi figurák, én viszont élvezem a figyelmet. Mindig is szerettem, ha rám irányul a reflektorfény, mindig is szerettem a középpontban lenni.
-Semmi gond, ha többet nem magázol, szemet hunyok felette. –Kacsintok egyet. Tényleg. Öreg nyanyának érzem magam, ha magáznak. Ráérnek még az emberek a magázódással.
-Húúúú, ez nagyon jó. Én biztos nem lennék kképes rá. Nagyon rosszul ad vissza az agyam emlékezetből dolgokat, a képzelőerőm még gyengébb. –Csodálkozok el. Aztán egy mondat megüti a fülemet.
-New Yorkban jártál iskolába? –A szám is szinte tátva maradt. Kicsi a világ, nagyon kicsi... És sok ember van itt New Yorkból. Talán ez jobb hely lenne? Ugyanolyan jó mindkettő, úgy gondolom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 15:41

- Értem.- bólintottam majd észre vettem, hogy kezem kicsit ketchupos így azt gyorsan megtörlöm. Figyelem ahogy a képeket nézi. Látszólag tetszik neki.
- Örülök, hog tetszik.- arcomon most kicsit szélesebb mosoly ül ki ám mint mindig a szokásos félénk kis jel ott van.
- Nos, tényleg nem egy könnyű dolog fejből lerajzolni az embereket, de akkoriban minden munkát elválalltam. Nem tettem kivételt.- mondtam.
Láttam, hogy mikor New Yorkot említem megcsillan a szeme.
- Nos ha úgy vesszük igen. Bár nem New Yorkban kezdtem tanulni, ott fejeztem be. Először Detroitban éltünk ám utánna apámnak New Yorkban kapott állást így ott jártam tovább iskolába. Aztán egy hangszer boltban kezdtem dolgozni, közben pedig egy zene iskolába is beiratkoztam. Ott tanultam meg gitározni.- meséltem majd az asztal alól előhúztam egy nagy gitártokot.
- Ezzel is kerestem egy ideig a kenyerem.- mondtam miközben rámutattam a hangszerre.
- Amúgy hova jártál iskolába?- kérdeztem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 21:16

Tessék, bekövetkezett az, amit legjobban utálok. Kínos csend. Miért?
-Persze, hogy tetszik, hiszen jók. Higgy nekem tényleg van szemem hozzá. -Kicsit talán öntelten hangzik, de nem érdekel. Nem fogom megjátszani magam. Ha meg nem tetszik valakinek a beszédstílusom, nem muszáj beszélgetni velem, mindig ezt mondom.
-De ez azért mégiscsak teljesítmény. Egy olyan embert, akit soha nem láttál, nem egyszerű lerajzolni. -Egyszer próbálkoztam ilyesmivel, az eredmény leírhatatlanul rossz lett, ez el is vette egy jó időre a kedvemet a rajzolásról. Ez a mai napig tart.
-Én New Yorkban születtem, ott is nevelkedtem, kábé 2 éve élek itt Las Vegasban. A kalandvágy hajtott ide, ebbe a városba.- Az a kár, hogy még nem találtam meg, amit keresek. Igazándiból magam sem tudom, mit keresek, de biztos vagyok benne, hogy ha megtalálom azt a valamit, érezni fogom.
-A New York-i Művészeti Főiskolát kezdtem el, aztán gondoltam egyet, abbahagytam a sulit és ideköltöztem. Előtte meg a Beaconba jártam. -Magyarázom. Igazából mindig is a művészetek érdekeltek, aztán... elrontottam az egészet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 10.02.12 21:29

Látom, hogy kicsit zavarta ez a nagy csend.
- Jaj, bocsánat azért, hogy hirtelen lehalkultam! Csak figyeltem a reagációdat. Tudod néha így bukkanak fel az arcok az emlékezetemből és lerajzolom őket. Ki tudja talán egyszer még Miami partjain egy szép nyári napon előugrik, az emlék, hogy én valaha beszélgettem egy lánnyal aki tényleg értékelte a rajzaim és akkor majd lerajzollak.- mondtam mosolyogva.
- Bizony nem egyszerű lerajzolni. Sokáig tartott míg tényleg nekem is sikerült ezt tökéletesre csiszolnom.- mondtam keserű mosollyal.
Figyelmesen hallgattam, ahogy az életéről beszél. Néha jó így beszélgetni az emberekkel.
- Nahát a Művészeti suliba járt egy barátom.- mosolyodok el.
Lucas volt az aki akkoriban első éves volt ott. Akárcsak én, ő is visszafogott srác volt, tökéletes jegyekkel. Stréber srác volt.
- És neked vannak híres képeid? Úgy értem amit múzeumba vagy újságokba már láthattam?- kérdeztem kíváncsian.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 11.02.12 14:48

Kissé felvonom a szemöldökömet. Érdekes... Bocsánatot kér azért, mert nem tudott mit mondani. Ilyet még nem láttam/hallottam eddigi életem során.
-Jaj, ilyen butaságokért bocsánatot kérni már tényleg butaság. Hiszen... megesik az emberrel, hogy csak elbambul vagy éppen nincs mit mondania, vagy csak éppen egyszerűen nem akar semmit sem mondani. Ne kérj bocsánatot emiatt. –Mosolygok rá biztatóan. Mikor a rajzolást említi, kicsit felderül az arcom.
-Hm, az bizony... érdekes lenne. –Tény, hogy általában megmaradok az emberek emlékezetének, ami annak tudható be, hogy bizony nem vagyok egy mindennapi személyiség, sem külsőleg, sem pedig személyiségileg. Eddig akárkivel ismerkedtem meg és utána találkoztunk, akár 2 év múltán is felismertek.
-Én alapvetően nagyon türelmetlen személy vagyok, ha valami nem sikerül elsőre, azt hagyom a fenébe. Ez is az oka annak, hogy nem rajzolok. –Magyarázom. És bizony, a türelmetlenségemből akadtak már apróbb gondjaim. A barátját említve felkapom a fejem.
-Nahát, milyen kicsi a világ. Nem sok embert ismerek itt, aki élt vagy tanult volna New Yorkban. Alapból a saját döntésemet is furcsállom, hohgy miért költöztem ide. –Tényleg, a mai napig nem értem magamat emiatt. Talán csak az volt a lényeg, hogy elköltözzek a szüleimtől, új életet kezdjek egy másik városban. Persze arra, hogy fenntartsam magam, még nem vagyok képes, még részben függök a szüleimtől.
-Talán, ha megfigyeled a plakátokat, akkor ismered pár képemet. Reklámcégeknek fotózok, főleg a New York-i Willison cégnek. –Hoppá? Willison cég? Hol van a kutya elásva? Lássuk, rájön-e Sam a turpisságra. Ha nem, az se baj...
-És te? Állítottad már ki képeidet, vagy akármi? –Érdeklődöm tőle, hiszen csak nem fair, hogy mindig magamról beszélek. Egy idő után unalmassá kezd válni az is. Ránézek a fagylaltomra és meglepetten konstatálom, hogy elolvadt.
-Hoppá. –Jegyzem meg halkan, majd egy kanálnyit megeszek belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 11.02.12 15:29

- Oké, csak nem szerettem volna azt, hogy kicsit furcsának tűnjek. A túlzott csendességem miatt már néztek különlegesnek..... rossz értelemben.- mondtam kicsit zavartan.
- Miért könnyen megeshet!- mosolyodtam el mikor belegondoltam, hogy Miami partjain ülök és egy pohár limonádé mellet Meira arcát rajzolom le.
Mikor megemlíti, hogy nem valami türelmes elmosolyodok.
- Hogy őszinte legyek én se vagyok az. Bár elég nyugodt természetű vagyok, mégis ha valami nem megy, jó ideig abba hagyom majd később folytatom. Van egy képem amin éppen egy kisfiú látszik amint a kutyájával játszik, például azt két hétig tartott megcsinálnom.- meséltem.
- Szerintem Las Vegas tökéletes hely arra, hogy kipróbáljuk a szerencsénket vagy a kalandvágyunkat. Sok helyen jártam már és volt olyan, hogy csak így magamnak elneveztem őket, például Detroitot a Rock Városának, vagy Las Vegas a Fény Otthona és hasonlók.- mondtam apró lelkesedéssel.
- Igen láttam pár képeket a Willison reklám cégnél.......- itt egy pillanatra megálltam majd elmosolyodtam.- Várjunk csak! Te vezetékneved Willison, ugye? A rokonaid működtetik azt a céget?
- Amúgy igen, Buffaloban és Seattleben voltak kiállítások ahol pár rajzom megjelent. Azt hiszem a New York Timesban tettek megemlítést ezekről a rajzokról ahol a 20 legjobb között benne volt az enyém is.- mondtam.
Sosem felejtem el azt a napot hisz mindannyian rákerültünk a képre és pont úgy voltam rajta a képen, hogy egy napszemüveg virított rajtam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 12.02.12 15:38

Hogy furcsának tűnjön? Azért, mert nem beszél sokat? Hé. Ez egyáltalán nem ritka emberi tulajdonság, rengeteg embert ismerek, akivel olyan beszélgetni, mintha vallatnám szerencsétlent.
-Furcsának? Hidd el, arról rengeteget tudnák mesélni. A suliban mindig én voltam a különc, aki kilóg a többiek közül. Persze nem állítom, hogy ezt nem élveztem. –Nevetem el magam. Igen, mindig is mániám volt kitűnni a tömegből. Talán ezt édesanyám ültette belém.
-Egy szóval se állítottam, hogy lehetetlen lenne. Csak annyit mondtam, hogy az igen érdekes lenne. –Jegyzem meg, halvány mosollyal az arcomon. Talán kicsit csípősnek hathat ez a megjegyzésem, de hát ez engem sosem érdekelt.
-Igen, az egyetlen, ami megy nekem, az az állatalakok rajzolása. A portré az sosem ment. –Általában, ha portrét akartam rajzolni, abból valami szörnyű, óvodás szintű dolog kerekedett ki. Mindenesetre jól mulattam rajta.
-Las Vegas nekem csak egy állomás. –Jegyzem meg a szerencséről szóló mondatára.
-Igen, a cég az apámé. Én vagyok az örökös, 25 évesen átveszem a székét a cégnél. Addig meg.. itt tengetem az életemet, kalandokat keresek, még mielőtt a 25. születésnapomon visszatérek New Yorkba. –Magyarázom neki. Azért az az időpont még kicsit odébb van, addig még rengeteg időm van.
-New York Times? Mikor volt ez? –Kapom fel a fejem. Protekcióval egy ideig fotóztam annak az újságnak is, aztán mikor ide költöztem, ezt is felrúgtam-mint oly sok minden mást az életemben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 12.02.12 19:13

- Én nem voltam valami nagy különc ám ahogy idősebb lettem úgy lettem csendesebb, visszafogottab.- mondtam.
- Szerintem nem lenne túl érdekes. Könnyen lehetne mindennapi.- vigyorodtam el.
Mikor a rajzolásról beszél elnevetem magam.
- Nálam meg pont fordítva van. Én állatokat nem tudok olyan jól rajzolni. Portrét viszont akármikor tudnék.
Furcsa, de igaz. Egy alkalommal leakartam rajzolni egy macskát ám a végén valami furcsa mutáns jött ki belőle.
- Én személy szerint csak sárkányt tudok rajzolni.- ezt hozzá tettem végszóként.
A Las Vegasi hozzá szóláshoz nem válaszoltam csupán a másodiknál.
- Hát akkor előre sok sikert a cég vezetéséhez!- mosolyodtam el.
Elkezdtem számolni, hogy talán mikor lehetett, de végül beugrott a dátum.
- 2004. szeptember. 15.- én volt. Egy kisseb mellék cikkben voltunk benne. Könnyen fellehet ismerni, mivel én vagyok az egyetlen akin napszemüveg volt. A fényképeszkedés előtti napon nem aludtam túl sokat és nem akartam, hogy lássák a véreres szemem, ezért volt rajtam egy napszemüveg.- meséltem majd kínosan elvigyorodtam.- Jó ormán majdnem elrontottam a képet. A negyedik sorba állok a képen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 13.02.12 14:22

-Nekem ez olyan genetikai dolog azt hiszem. A családom mindig a középpontban, valamilyen módon mindig ránk vetül a reflektorfény. Ha nem, hát teszünk róla. –Vigyorgok. Igen,a cég, a családi botrányok, az én lógási ügyeim a suliban. Igen, ezek vagyunk mi, a Willisonok.
-Neked lehet. Nekem azért ez furcsa, föőleg, hogy borzalmas arcmamóriám van. Ha tudnék portrét rajzolni, akkor se menne az emlékezetből rajzolás. –Elég nehéz úgy rajzolni emlékezetből, hogy rossz az arcmemóriád.
-Na, nekem a sárkány afféle specialitásom. Már szinte tökélyre fejlesztettem. –Mosolygok. Tényleg szeretek sárkányt rajzolni. Nagyon.
-Köszönöm, azt hiszem szükségem lesz a szerencsére is. Felelőtlen típus vagyok, nemtom apám hogy gondolta, hogy rám bízza a cég vezetését. Azt hiszem, hogy az lesz a cég utolsó napja, mikor én beköltözöm az igazgatói irodába. –Nevetek jóízűen. Tényleg komolyan gondolom azt, amit az előbb mondtam. Nem hiszem, hogy sok sikert hoznék a cégnek, de hát ahogy apu gondolja...
-Akkor biztos nem voltam ott. 2006-ban kezdtem dolgozni a New York Times-nál fotósként. –Ezt nem sokan tudják, soha nem publikáltam az igaz nevemen sem képet, sem szöveget.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 13.02.12 14:56

- Hát a híresség ezzel jár. Bár ebben azokat a szemét lesifotósokat szoktam utálni. Nagyon idegesítőek.- mondtam.
- Igazából tőlem se kérte senki, hogy emlékezetből rajzoljak.- mondtam.
Mikor a sárkányokat említi elmosolyodok.
- Az nagyszerű. Tudod mikor azt mondtam, hogy nem rajzolok jól állatokat nos kicsit hazudtam.
Itt apró szünetet tartottam majd folytattam.
- Egyáltalán nem tudok rajzolni állatot. Egy alkalommal, úgy 18 évesen elkezdtem lerajzolni a Sydne nevezetű macskánkat, de jóformán egy polipot sikerült csinálnom.- meséltem.
- Szerintem könnyen eltudnád vezetni a céget. Ha már a New Yor Timesnál voltál akkor könnyen mehet a cég vezetése.- mondtam.
- Amúgy könnyen megtudnám mutatni azt a cikket, hisz rossz szokásom, hogy pár dolgot nosztalgiából megtartok.- mondtam majd elnéztem a táskám felé.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 15.02.12 11:27

-Híresség? Nem vagyok én sztár vagy celeb. A családunk egyik tagja sem az. Inkább hírhedtnek mondanám magunkat. –magyarázom nevetgélve. Tényleg mindig van valami botrány körülöttünk, mindig kezeskedünk róla. A lesifotósokra inkább nem szólok semmit. Kábé egy éve dolgoztam lesifotósként. Valamiből fenn kellett tartani magam, mert nem beszéltem a szüleimmel, ebből következően pénzt sem voltak hajlandóak küldeni. Az emlékezetből rajzolásos mondatára reakcióként csak egy mosolyt tudok produkálni. Maj az állatrajzolásos mondatának folytatását kiváncsian várom.
-Polipot? Egy macskából? Azt hogy sikerült kreálnod? –Kérdezek rá a nevetéstől alig kapva levegőt. Majd észbe kapok.
-Jaj, ne haragudj, nem akartalak kinevetni, csak hát ez olyan vicces volt. –Mondom még mindig a nevetésből szemembe szökött könnyeket törölgetve.
-Te nem ismersz engem. Egy fotóriporteri munka és egy cég vezetése közel sem hasonlít egymásra. Ott már nem fotózgatás megy ilyesmik lesznek a feladataim, sokkal komolyabb dolgok. –Komorodok el a cég említésén.
-Hm, kiváncsi lennék arra a cikkre. –Kacsintok rá.
-Amúgy emlékeket gyűjtögetni és megtartani abszolút nem rossz szokás szerintem. –Mosolygok rá biztatóan.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 15.02.12 14:15

- Nem tudom, én mindig is híresnek véltem azokat az embereket akiknek valamilyen fontos...öö.... hogy is fogalmazzam? Rendeltetésük van aminek köze lehet a nagy sztárvilághoz.- mondtam.
Mikor a elkezd nevetni az említett rajzon elmesélem neki, hogy sikerült.
- Hát, egy barátomtól jöttem haza és mikor hazaértem nem volt kulcsom így ki voltam zárva a házból. Ott üldögéltem a lépcsőn körülbelül egy órát és figyeltem Sydnet aki pedig nem sokkal előttem feküdt elég furcsa kitekert pózban. Én úgy gondoltam lerajzolom, hisz a táskámba mindig található ceruza és papír. Úgy fél óráig rajzolgattam és mikor végeztem nagy csodálatomra egy kitekert testű polip kinézetű macska félét rajzoltam le. Sajnos azt a rajzot nem őriztem meg. Amúgy nem baj, nem vagyok sértődékeny alak.
- Igen egy cég vezetése nehezebb lesz.- jegyeztem meg majd a maradék kólának nevezett izét is megittam.
- Ahogy akarod.- mosolyodtam el majd benyúltam a táskámba és szinte azonnal ott termett a kezembe.
- Parancsolj.- mondtam miközben átnyújtottam neki a cikket.
Jól látható vagyok, hisz mindenki jól öltözött, rövidre vágott hajú, ápolt arcú, szemüveges ember, én pedig hátul, széles vigyorral az arcomon, teljesen fekete ruhába (kivéve a nyakkendőt ami vérvörös volt) és ellentétben a többiekkel én nem normál hanem napszemüveget viseltem. Ja és nekem a szokásos körszakáll helyezkedett el az arcomon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 27.04.12 2:25

Játék fagyasztva, szabad játéktér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 30.05.12 22:38

George Andrew Goodwin
Megint egy újabb nap, amikor nincs dolgom, a szalonba nem kell bemenjek, most tartják helyettem a frontot, adtak egy-két nap szabit, este meg még nincs, hogy végre elkezdjem a melót a bárban ahova épp felvettek. Sóhajtva nyomom be az üvegajtót és sétálok a pulthoz, hogy leadjam a rendelést, előttem két kis párocska áll, mire elhúzom a szám, az egyik gerlepár épp egymás szájába esik bele majdnem, de kérem ez egy kajálda! Komolyan nem értem az ilyen embereket... Megforgatom a szemeim, és kinézek a faltól falig üveg ablakon, a parkolóban lévő kocsikat mustrálom, szerencsére a kicsikém mellé még nem állt be senki, végre pár hónapja szert tettem egy '68-as Chevrolet Impalát, amire már régóta fájt a fogam, a tulaj egy vén fószer volt, aki már nem tudta fenntartani, nna meg nem is tudta már vezetni, így olcsón hozzájutottam. Ugyan ezzel elment elég spórolt pénzem, de nem hagyhattam ott, hogy senki ne vegye meg, és csak eleméssze a rozsda...neeem. Észre se veszem hogy már én következnék, asnyira lefoglalnak a gondolataim, csak a mögöttem lévő férfi türelmetlen torokköszörülése ránt ki a mélázásomból.
-Jól van megyek már...mit idegeskedik? - morgom oda neki bosszúsan, mert hát már gondolkodni se hagynak...katasztrófa! Végül leadom a rendelésem, fizetek, és amint kikapom, felkapva a tálcám beülök egy épp felszabadult boxba, áttéve egy másik félig üres asztalra a maradékot, meg az előttem ellépő lányok tálcáit. Kissé még álmos vagyok, így fejemet a kezemmel támasztom meg, nem épp nőiesen könyökölve rá az asztalra, de ez sose izgatott túlságosan, mi nőies meg mi nem. Rögtön a sült krumpli után nyúlok, mert ha az kihűl, szabályosan gumi íze van, így azt szoktam először megenni... Hirtelen megugrok ültemben, mi a...?! Ja csak a telefonom az, megkönnyebbülten sóhajtok, és a zsebembe nyúlok, mégis ki a fene keres ilyenkor? Végül látom a főnököm az,a bárból, ma később kell menjek dolgozni, van egy új csaj, akit meg akar nézni magának, így kicsit tovább lesznek zárva...aha megnézni magának mi? Vicces....szegény csaj, előre sajnálom, a főnök rendes, de néha egy segg tud lenni, főként ha a táncoslányokat válogatja...Még jó hogy nem az vagyok ott, nem is vállalnék olyat, nem vagyok szégyenlős, de egyszerűen nem...brr, hogy holmi perverz alakok előtt tekeregjek pénzért? Akkor inkább a lopás újra....igen a lopás...Jajj a látogatási idő! Kapok a telefonomhoz újra kalapáló szívvel és nézem meg a dátumot, nem...szerencsére nem ma kell bemenjek, tegnap előtt voltam bent a bátyónál, majd holnap...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: McDonald's 30.05.12 23:12

(Raktárlakás)

Csak lődörögtem az utcán. Mi legyen ma a kaja? Hamburger? Ó, ott két utcával arrébb van egy kicseszett jó hamburgeres, abból betolok hármat, és le is van rendezve a kaja mára. Aha, csak hogy bukta. Zárva - nyomja a felirat, én meg rohadtul bedühödtem. Hagytam is nekik egy kis emléket. Képzelem milyen pofát vágnak majd másnap amikor meglátják a szarrá tört üveget. Csendes környék, sehol kíváncsi tekintetek, de ha lennének is, rohadtul nem érdekel. Majd befogom a pofájukat.

Új cél, új illatok. Egyből megcsapott a McDonalds illatfelhője, és hiába utáltam azt a szemét kaját - na nem mintha az úri gyomrom ne venné be - mégis arra vettem az irányt. Ne válogass! Vasárnap van. Örülj, hogy van mit enned! És én örültem. Persze mellőztem a vigyorgó pofát amikor beléptem, és nagy ívben szartam a felém forduló kíváncsi tekintetekre, soha nem voltam az az önbizalomhiányos mimóza, aki csak úgy megretten, csak egyszerűen hoztam a formám és félretoltam a sort.

- Helló Kiscicám! Tedd már meg, hogy megdobsz vagy öt darabbal abból - mutattam - meg dobj hozzá abból is vagy négyet, és... nem. Azt hiszem ennyi elég lesz. - vigyorogtam rá még mindig véreres szemeimen keresztül és már számoltam is ki a lóvét. - Kösz, édes! - mellékeltem egy kacsintást, és belekapaszkodva a tálcába, na meg a hegybe felette kerestem valami helyet. Valami jóóó távoli helyet, mindentől és mindenkitől. Végül csak kiszúrtam egy sarkot, senki nem volt ott, sehol egy ordítozó gyerek, akinek netalán véletlenségből lecsapnám a fejét, csak egy lány ült a közvetlen közelben.

- Bocs szöszikém, ugye megengeded? - ültem is le mellé ahogy dobtam le az asztalra a kezemben lévő hegyet. Hogy akadékoskodott? Nem vettem észre. Vagy csak egyszerűen nem érdekelt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: McDonald's

Vissza az elejére Go down

McDonald's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához