welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Spencer Morrison

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Spencer Morrison 02.08.14 20:27

Spencer Morrison


Név: Spencer Morrison
Becenév: Spenc
Születése hely, idő: 1985. 06. 08. / USA - Las Vegas  
Tartózkodási hely:Las Vegas
Csoport: Rendőr (nyomozó)
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális
Avatar alany: Jennifer Carpenter

Ki vagyok én...?!

Kamionsofőröket megszégyenítő módon tudok káromkodni, mondhatni a csúnya beszéd a védjegyemmé vált. Makacs, kitartó és akaratos vagyok, ezek a tulajdonságaim miatt tartok, ott az életben, ahol lenni szerettem volna. Ez kellett ahhoz, hogy egyszerű rendőrből nyomozóvá váljak. Nem kis munkám, kitartásom van benne, de megérte. Munkamániás vagyok, ezt mindenki tudja rólam. Hajlamos vagyok háttérbe szorítani a magánéletemet a munka végett, ha jobban bele gondolok nincs is magánéletem, mert csak aludni és fürdeni járok haza. Szomorú, de ez van. Ha netalán mégis lenne egy kis szabad időm, akkor azt edzésre használom fel, kell is a kondi, hogy el tudjam kapni a menekülő rossz fiúkat. Valójában mindig is fiús lány voltam, azt hiszem ez is közre játszott abban, hogy rendőr lettem. Testalkatomat sem tartom túl nőiesnek, persze a férfi kollégák mindig azzal ugratnak, hogy milyen feszes a hátsó felem. Néha szeretném ha mellben jobban erősebb lennék, mert lapos vagyok, tisztában vagyok a testemmel, egészséges a magamról alkotott képem, de akkor is úgy hiszem, hogy kis cicikkel áldott meg a sors. Mégsem akartam sosem kés alá feküdni, nagyobb problémáim is vannak attól, mint hogy jobban érezném magam a bőrömben néhány számmal nagyobb mellekkel. Ritka számba megy, mikor valami nőiesebb ruhát veszek magamra, inkább maradok a jól bevált farmer és ing kombinációnál, sokkal praktikusabb. Ami pedig a sminket illeti, nos szempillaspirál és szemceruza, ennyivel ki is fullad a sminkes tudásom.
Életem, létem, világom

Riasztottak minket, mivel mi voltunk a helyszínhez a legközelebb ezért elsőnek értünk oda.
- A kurva életbe! – Tom a társam leparkolt a ház előtt, de parancsba kaptuk, hogy ameddig nem ér ki az erősítés maradjunk a seggünkön.
- Mi a picsa van már? Ha a lajhár osztagra várunk talán túl késő lesz! – Parancs ide vagy oda, nem bírtam tovább a kocsiban maradni. Kibiztosítottam a fegyveremet, úgy indultam el a ház felé, ahonnan jött a segélykérő hívás. Tom morogott valamit, de végül csak kivonszolta az elhízott seggét a kocsiból, hogy fedezzen. Alig pár méterre voltam a háztól, mikor az egyik ablakon át kiugrott valaki, nem volt szívbajos üvegestől együtt távozott, bizonyára sietős kedvében volt. Ettől a picsányi utcai világítástól lófaszt sem láttam a gyanúsított arcából.
- Intézem, te néz odabent körül. – Tom a menekülő pancser után eredt, én meg megindultam a ház belseje felé, még mindig magam elé tartva szolgálati fegyveremet.
- Oh, ne! Ne! Ne! Csak ezt ne! A büdös kurva életbe! – Kibaszottul durva látvány volt, ami elém tárult. A nappali közepén háton fekvő nő, ahogy fekszik a vérben, de nyaki ütőeréből csak úgy spriccel még mindig a vér. Egyszerűen ledermedtem, bepánikoltam pár pillanatra, de aztán ott térdeltem a vérben, kezemmel szorítva a vérző sebhelyet. A nő magatehetetlenül feküdt háton a földön miközben mindvégig engem nézett, már nem küzdött, úgy tűnt mintha elfogadta volna a sorsát. Én voltam az utolsó, akit életében láthatott. Mikor rendőrnek álltam senki sem szólt arról, hogy benne van a pakliban, hogy a kezeim között halnak meg az emberek. Ezt olyan valami, amit sosem lehet megszokni, még idővel sem. Megrázó.
- Szétcseszted a helyszínt. - Lépett be az egyik fazon a lajhárosztagból, végre sikerült ide tolniuk a seggüket, de már túl késő. Ez rohadtul el van cseszve!
- Mikor még ide értünk a nő még élt, talán ha előbb értetek volna ki, még mindig élne. - Se csúnya beszéd, se sértő beszólás, most nem vagyok jó kedvemben. Felálltam a holttest mellül csurom véresen.


Pár nap múlva


Fehér falak vettek körül, ahogy meresztettem a seggemet a  kopottas szófán, ahelyett hogy a dolgomat végezném, ez az előírás. Hosszú percekig a csendé volt a főszerep, míg vizslattunk egymást. Segíteni akart nekem ez a nő, de nekem kurvára nincs szükségem segítségre, jól vagyok! Az eltelt napokban vagy ezerszer kérdezték ezt tőlem, de hazudnék ha azt mondanám őszintén jól vagyok a történtek után, megrázó volt. Mégis ahogy szótlanul mered rám, ettől a falra tudnék mászni.
- Nem hibás abban, ami történt Morrison nyomozó. - Végül csak megtörte a csendet az agy kurkász.
- Most csak szívat ugye? Kibaszottul nem az én hibám! Nem én vágtam el a nő torkát. - Sosem hibáztattam magam a történtekért, mindössze most megvisel a tény, hogy az a nő úgy halt meg a kezeim között, hogy már semmit sem tehettem.
- Érez bűntudatot? - Most járok ennél a fapicsánál először, remélhetőleg utoljára is mert az idióta kérdéseivel csak bosszantani tud. Ezt nevezik segítségnek? Egy kiadós menet sokkal jobban segítene rajtam, mint az, hogy itt pofázok ezzel a tűsarkú csípőt viselő nővel.
- Persze, hogy érzek bűntudatot! Ez miféle elcseszett kérdés akart lenni? De nem azért van bűntudatom mert a nőn nem tudtam segíteni, inkább azért hogy még mindig nem sikerült elkapni a tettest. - Ez ami legjobban zavar, hogy talán az a nyamvadt rohadék megússza, ha nem akadunk a nyomára.
- Végeztem! Van ennél jobb dolgom is! - Felálltam és kisétáltam, magam után jól megszokott módon becsapva az ajtót. Eleget tettem feletteseim kérésének megjelentem az agy kurkásznál, de ennyi bőven elég is volt belőle, nincs időm lazsálni még meg kell oldanom ezt a gyilkossági ügyet is, ahogy az összes többit is. Mostanában túl sok pszichopata gyilkos rohangál az utcán arra várva hogy a rács mögé juttassam őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Spencer Morrison 02.08.14 21:25
Spencer Morrison!
Tetszett a történeted, imádtam, hogy ennyire mocskos a szád, mivel minden oké benne ezért, elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Spenc! Innentől csak annyi van hátra számodra, hogy felavasd a játékteret! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Spencer Morrison

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Rendőrök-