welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Olivia & Stephen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Stephen O'Connell
Hozzászólások száma :
89
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 02.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Viva Las VegasTémanyitásTárgy: Olivia & Stephen 26.12.15 23:49Olivia & Stephen

Rengeteget gondolkodtam ezen a gyerek dolgon. Túl sokat is. Az igazság az, hogy fogalmam sincs. Akarok gyereket. Persze, hogy akarok és lényegileg nem is lenne olyan rossz lassan eldönteni, hogy elsőként kitől is szeretnék, másodsorban nekiállni a projektnek a gyakorlatban is, lassan harminc leszek, de még azt is képtelen vagyok eldönteni melyik nővel akarok lenni. Összegezzünk, számoljunk, van egy barátnőm, ha egyáltalán még van, még egy nő, aki megvadít minden nap, minden percében, aztán ott van a barát barátnőm, aki azt akarja, hogy felcsináljam. Mázlista disznónak kellene éreznem magam. Én ehelyett iszonyúan össze vagyok zavarodva, mert bár nagyon is tudnám élvezni a kialakult helyzetet egy nővel sosem szórakoznék, az pedig Olivia. Tehát ebben a kérdésben nagyon is komolyan kell döntenem, mert ha úgy döntök, hogy belevágunk egy gyereket mégse rakhatok félre, ha épp rossz passzban vagyok vagy elfoglalt vagyok, mert még szép, hogy nem fogom engedni, hogy egyedül nevelje a fiamat vagy a lányomat. Nem fogom magára hagyni, ha arra kérne, akkor sem. Nem fogok szórakozásból gyereket gyártani. Én nem az a fajta pasas vagyok, még ha most azt is szeretné, hogy az legyek. Nem érdekel, ha nem vonzódik hozzám, nem érdekel, ha leszbikus, egyáltalán nem érdekel milyen nő lesz még az életében, az akkor is a mi közös gyerekünk lenne mindig. Nem az az a kérdés, hogy készen állok-e az apaságra, még csak nem is az, hogy bízunk-e egymásban eléggé ahhoz, hogy végigcsináljuk, mert mindig számíthatott rám, mindig itt voltam neki, ha épp szakítottak valamelyik szukával, sőt anyagilag is eléggé biztosítva vagyok ahhoz, hogy mindent megadjak annak a gyereknek, de mi van, ha ezzel valamit elrontunk? Talán ki kéne maradnom ebből, de akkor meg jó eséllyel megbánnám. Itt már egyáltalán nem arról van szó, hogy ki rántja le a bugyiját, én vagyok egy másik férfi... Túl fontos. Erről van szó. Végül miután reggel óta hozzám se lehetett szólni, bevágtam magam a kocsiba és Olivia lakására hajtottam. Türelmetlenül csengetem be.
- Oké, vágjunk bele. - Amikor ajtót nyitott még csak meg sem kérdeztem, hogy zavarok-e vagy bármi két kezem közé fogtam arcát és megcsókoltam. - Csináljunk gyereket. Most! - Nem kis döbbenet volt látható és leolvasható az arcáról, de most még ez sem zavart különösebben. - Vagy előbb vigyelek el vacsizni? - Kétlem, hogy erről lenne szó, inkább csak még nem koppant, hogy most komolyan gondolom, ennél komolyabb már nem tudnék lenni ebben a dologban.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Olivia S. Hathaway
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 09.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 30.12.15 20:25


Stephen & Olivia


Igyekeztem a munkába temetkezni és nem gondolni az elmúlt napok eseményeire… Mégis minden erőfeszítésem ellenére csak egyetlen dolgon járt az eszem, jobban mondva inkább egy számomra nagyon is fontos személy, sorsdöntő válaszán. Mindig rácsodálkoznak arra, ha egy nő nem akar gyereket, de miért is? Először is azért, mert mindenki azt hiszi, hogy a nőkben ott lapul az anyai ösztön, és minden nő vágya az, hogy egyszer anya lehessen, másodszor pedig azért mert azok a nők, akiknek nem lehet gyerekük azok szinte bármire képesek lennének, hogy mégis csak anyai örömök elé nézzenek, még ha nem is vér szerinti az a csöppség, akit sajátjaként szerethetne. Én pedig... Semmi sem tart vissza lényegében attól, hogy anyává váljak, leszámítva azt a kis bökkenőt, hogy leszbikus vagyok és egyáltalán nem vonzódok a férfi nemhez és ugyebár ahhoz, hogy teherbe essek spermára van szükségem. És itt kezdődik az a rész, ahol nagyot koppant az állam, mikor megtudtam, hogy mennyibe is kerül egyetlen egy megtermékenyítés, ami nem garantálja a sikert, szóval lehet, hogy több beavatkozásra lenne hozzá szükség, és innentől a természetes megtermékenyítés nem is tűnt annyira vészesnek, főleg úgy, hogy tudom is, hogy ki lehetne hozzá a tökéletes "donor". Egyik bökkenő után jön a másik. Az egy dolog, hogy én tőle akarok gyereket, de az már egyáltalán nem olyan biztos, hogy ez a kijelentés fordítva is megállja a helyét. Ez komoly döntés, ami következményekkel jár, ezt mindketten jól tudjuk, ezért is adtam neki gondolkozási időt, annak reményében, hogy valahogy mégis csak rábólint arra, hogy hozzunk össze egy babát. Nem akartam siettetni, sem pedig még ennél is nagyobb nyomást gyakorolni rá, ezért is lepődtem meg, mikor ajtót nyitottam neki. Nem számítottam arra, hogy Stephen fog velem szemben állni, arra pedig pláne nem, hogy hirtelen meg is csókol, de mindez olyan lényegtelennek tűnt, hiszen csak a szavaira tudtam koncentrálni. Jól hallottam? Tényleg azt mondta, amit hallani szeretnék?
- Ez komoly? - Biztos vagyok abban, hogy az állam ismét a padlót verdeste. Tudom, hogy én akarom mindezt, de akkor is olyan váratlanul ért az egész és egyszerűen muszáj volt rákérdeznem. Biztos akarok lenni a dolgomban és nem szeretném, hogy elhamarkodott döntést hozzon. Remélem Stephen is ugyan úgy akarja ezt, s nem csak azért teszi meg, mert én annyira vágyok egy gyönyörű kis emberkére, akit a világra hozhatok.
- Engem vacsi nélkül is megkaphatsz. - Igyekeztem viccelődni, hogy ezzel is oldjam a feszültséget, hiszen iszonyatosan zavarban vagyok már csak attól is, ha arra gondolok, hogy egy férfihoz fogok nagyon is közel kerülni.
- Most? Nem várhatunk addig, míg bevonulunk a hálószobába? - Gondolom nem vadállat módjára akar a magáévá tenni a bejárati ajtónak nyomva, vagy mégis?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Stephen O'Connell
Hozzászólások száma :
89
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 02.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Viva Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 03.01.16 4:45Olivia & Stephen

- Igen. Komoly. Legyen gyerekünk. - Csak remélni merem, hogy jó apa leszek, alaposan végiggondoltam ezt a dolgot, akarom ezt a gyereket, még ha nem is szokványosak a körülmények, szeretjük egymást, megbízunk egymásban és kifogunk állni egymás mellett és egymásért. Tudom milyen fontos ez neki, és ha nem mentem volna bele valami oknál fogva, akkor is számíthatott volna rám, én pedig valószínűleg megbántam volna a döntésemet, mert Ő egy nagyszerű nő, barát és bármiben segítek, ha kell, igaz most épp egy gyerek nemzésében kérte a segítségem, ami azért nem mindennapi szívesség, de ezt is megoldjuk, ha az minden vágya, hogy végre anya lehessen.
- Bízol bennem? - Még mindig kezeim között tartottam az arcát, ez eddig nem volt kérdés közöttünk, ahogy az sem, hogy lefekszünk egymással, most viszont nagyon is az és erről még sosem beszéltünk, nem említette, nem kérdeztem, mert nem volt fontos, most viszont nem ártana pár szóban beszélni róla, hisz nem egyszer fog megtörténni és bár most nem érezzük kínosnak ezután sem kéne, mert akkor kétlem, hogy működne ez az egész kettőnk között. Oké, ez most valószínűleg kicsit kínosan fog hangzani, de tudnom kell még mielőtt a falhoz vágnám vagy bármi ilyesmi. - Oilvia... - Vettem egy mély levegőt, miközben kezem lecsúszott a derekára. Eddig csak annyit tudtam, hogy leszbikus és nőkkel bújik ágyba, de most férfival fog és hát anélkül mégse csaphatunk a lovak közé, hogy tudjam volt-e már korábban is... - Voltál már korábban, valaha férfival? - Ezt még jó lenne azelőtt letisztázni, hogy elérnénk a hálóig. Őszintén fogalmam sincs miféle válaszra számítok, mert hát pasikról nem igazán szoktunk beszélni, nekem pedig sosem jutott eddig eszembe megkérdezni. Oké, az igazat megvallva egy igenben reménykedek, de még nem zárnám ki a nemleges válasz lehetőségét sem, főleg a hosszú csendből ítélve nem...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Olivia S. Hathaway
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 09.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 04.01.16 21:15


Stephen & Olivia


Örömömben legszívesebben ugrálni kezdtem volna, de egy kis akaraterővel visszafogtam magam, s inkább örömömet úgy mutattam ki felé, hogy vigyorogtam akár a vadalma.
- Tényleg belevágunk. - Inkább magamnak mondtam, mint neki, hiszen még mindig hitetlenkedtem. Ez annyira hihetetlen, hogy alig akarom elhinni, pedig én akartam mindezt és még mindig akarom, csak pusztán kell még pár röpke másodperc mire képes leszek elhinni, hogy ez most tényleg megtörténik. Már eljátszottam a gondolattal. Mindössze csak le kell feküdnöm vele, hogy a következménye egy gyönyörű kis baba legyen, de gondolom elméletben sokkal könnyebb minden. Ma pedig a gyakorlati részt fogjuk tesztelni, ettől pedig iszonyatosan ideges vagyok, hiszen mégis csak egy férfival kell ágyba bújnom, és eddig erre még nem volt példa.
- Csak benned bízok. - Ezt pedig nem azért mondom, mert ebben a helyzetben ezt kellene mondanom, hanem azért mert tényleg így van. Stephen az egyetlen ember a világon, akiben még csukott szemmel is képes lennék megbízni. Bíznom is kell benne ahhoz, hogy tőle akarjak gyereket, ez hatalmas döntés részemről, de már én sem leszek fiatalabb és szerintem itt van már annak az ideje, hogy anyai örömök elé nézzek. Stephen pedig az a férfi, akit szeretek, még ha nem is szerelemből, de tőle ideálisabb apát el sem tudnék képzelni.
- Nem, még soha. - Megtörtem a hosszú csendet a válaszommal. Legjobb volt vele őszintének lennem, de nem hinném, hogy annyira fontos lenne ez most... Oké, az egy dolog, hogy ténylegesen Stephen lesz az első - és valószínűleg utolsó - férfi az életemben, aki ennyire közel fog hozzám kerülni. Különös, hogy a gyerekem apja fogja elvenni majd ténylegesen a szüzességemet, de remélem, hogy ez az apró kis részlet nem fogja megrémíteni annyira, hogy meggondolja magát.
- Ez problémát jelent számodra? - Idegesen haraptam bele alsó ajkamba, miközben bizakodóan próbáltam felnézni rá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Stephen O'Connell
Hozzászólások száma :
89
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 02.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Viva Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 09.01.16 20:36Olivia & Stephen

- Tényleg belevágunk. Anya leszel... - Ismételtem el és még annyiszor teszem meg a közeljövőben, amennyiszer csak hallani szeretné. Tudom milyen fontos ez neki és hogy mennyire anya szeretne lenni, nem szívességből vállaltam el. Igaz, az némileg közrejátszott benne, hogy nem szívesen aggódnék a jövőben értük, így viszont, hogy velem vág bele biztonságban tudhatom mindkettejüket a jövőben. Rám mindig számíthatnak, sosem fogom őket elhagyni, még ha ténylegesen nem is lehetek majd mindig mellettük, legalábbis igyekezni fogok tiszteletben tartani a döntését, hisz egyszer már belegyeztem, tartanom kell magam hozzá. Bor fogalmam sincs miféle hatásokkal lesz még rám az, hogy apa leszek, de bízni szeretnék abban, hogy együtt megtudjuk oldani mindig a problémáinkat, eddig is itt voltunk egymásnak, ha szakadt a film, ez ezután is így lesz.
Most az egyszer nagyon reménykedtem egy igenben, ugyanakkor sejtettem a valódi választ is. Tény, hogy sosem beszéltünk róla eddig, mert nem volt értelme vagy miértje, Ő nem említette, nem kérdeztem, így ez az apró egyáltalán nem mellékes részlet kimaradt. Ő viszont velem ellentétben már eddig is tisztában volt ezzel a dologgal, így nem fogom még egyszer megkérdezni, hogy biztos-e benne, az imént azt mondta bízik bennem.
Hosszas csend után felkaptam, kezeit a nyakam köré, lábait pedig a derekam köré fonta. Ismét megcsókoltam, miközben szorosan öleltem karjaim közé, egyik kezemmel erősen a fenekére tapadtam, a másikkal pedig a hátát simogattam. Mikor csináltam utoljára ilyet? Jó régen. Talán még emlékszem rá hogyan kell nem egyből a közepébe csapni. A hálószobához közeledve lassan letettem, finoman nekinyomtam az ajtónak és lassan elkezdtem kigombolni a felsőjét apró csókokat hagyva kezem nyomán egészen le az utolsó gombig, majd ugyanazon az útvonalon vissza fel. Fenekébe markolva kaptam fel ismét, miközben Ő egyik kezével hátranyúlt és ügyesen lenyomtam a kilincset, már csak az ágyhoz érve vele tettem le, ahová aztán szépen hátra is döntöttem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Olivia S. Hathaway
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 09.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 12.01.16 3:46
Stephen & Olivia
Go baby, go!
Még annyira hihetetlen az egész, de már annyira elképzeltem a lakásomat baba biztosan, minden veszélyesnek tűnő tárgyat elpakolva, minden konnektort bedugaszolva, majd a későbbiek során azt is, ahogy a padlón mindenhol szétszórt gyerekjátékok hevernek, én pedig morgolódva lépek rá a sötétben az egyik játékra. Persze pont akkor, mikor diadalittasan örültem annak, hogy végre sikerült elaltatnom, de a mezítlábas talpam nem igazán örült annak, hogy egy kemény legó beleállt, ezért hangosan elkáromkodom magam és a kicsi ismét hangosan felsír. Én pedig nem tehetek mást, mint azt, hogy vissza slattyogok hozzá szobapapucsba és lecsórézott köntösben, hogy ismét elaltassam. Jut is eszembe... Miatta képes lennék oda figyelni a számra is, hiszen nem szeretném, hogy az első szavacskája, valami trágárság legyen.
Anyám biztosan padlót fog fogni, mikor közlöm vele a hírt, hogy babát várok. Tudom, nagyon is előre szaladtam az eseményekben, még ott sem tartunk, hogy gyakoroltban is próbálkozzunk, de kis híján boszorkányégetést rendezett, mikor bevallottam az otthoniaknak a másságomat. Szó szerint sírva fakadt ki, azt hitte, hogy sosem lesz unokája, vagy ha mégis akkor valami számára nem is létező országból fogok örökbe fogadni. Attól, hogy a saját nememhez vonzódok, még nem zárkózók el attól, hogy kihordjak egy gyereket, hiszen az én testem is pont ideális erre a szerepre. Én is menstruálok és a méhem is működik, attól, hogy eddig nem férfiakkal osztottam meg az ágyamat.
Tartottam attól, hogy meggondolja magát. Már az is túl sok volt, hogy arra kértem, hogy csináljunk kisbabát, de azt a kis aprócska részletet eddig elfelejtettem közölni vele, hogy ha bele vágunk ebbe a projektbe, akkor bizony a szüzességemet is el kell vennie.
Be kell, hogy valljam, nem számítottam arra, hogy az események ennyire felgyorsulnak, ahogyan arra sem, hogy ennyire piszkosul jól fog csókolni. Meglepően élveztem azt, amit művelt velem. Először azt hittem, hogy rágörcsölök az egészre, de ez túl jó ahhoz, hogy ne tudjam élvezni. Aztán már csak azon kaptam magam, hogy már a hálószoba ágyamban fekszem, Stephen pedig felettem van.
- Azt hiszem, hogy most jött el az a pillanat, amikor igazán elkezdtem izgulni. - Suttogtam, nagyon nem akartam elrontani a "most bizony szexelni fogunk" pillanatot, de ez nekem mégis csak az első lesz, és ki ne lenne legalább egy kicsit ideges az első szexuális élménye előtt? De bízok benne.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Stephen O'Connell
Hozzászólások száma :
89
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 02.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Viva Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 20.11.16 20:48Olivia & Stephen

Egy igaz barátért mindent megteszünk, nemde? Oké, nem ez beszélt rá a gyerekvállalás gondolatára, sőt mindeddig még csak meg sem fordult a fejemben. Talán mert még nem éreztem magam késznek egy ilyen komoly döntés meghozatalára, nem azért, mert nem éreztem volna magam elég felelősségtudónak, még csak nem is azért, mert úgy érezném, hogy nem lennék jó apa, egyszerűen csak csak nem éreztem azt, hogy az életem elérkezett volna arra a pontjára, hogy most van itt az ideje a családalapításra, valahogy soha semmi sem volt alkalmas, lehet csak kifogásokat kerestem, sőt így utólag belegondolva ez a helyzet, csak kifogásokat kerestem, most nem alkalmas az időpont, most épp a körülmények, pedig voltaképp a nő a nem alkalmas rá, mellette sosem kerített hatalmába az a bizonyos vágy arra, hogy igazi családot akarok. Mindez most sem fog megváltozni egyik pillanatról a másikra, ellenkezőleg, csak még bonyolultabbá válik ettől minden, de ez sem érdekel. De Liv-vel mindig megtudtunk bízni a másikban, számíthattunk egymásra, oké ilyesféle szívességre nem számítottam sem mostanság, sem a közeljövőben, sőt még azért is annyira különös, mert előzőleg sem beszéltünk róla, ezért is ért olyan váratlanul, hogy anya szeretne lenni. Jobban belegondolva pedig... Egy idióta vagyok. Gondolhattam volna. Minden nő életében elérkezik legalább egyszer ez az időszak, amikor anyává szeretnének válni, csak... eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg hozzám fordulna, ha elérkezik ez a bizonyos időszak. Merész döntés mindkettőnk részéről, ami mindent összefog kuszálni kettőnk között. A legnagyobb őrültség, amire valaha is együtt a fejünket adhattuk, de csináljuk.
- Ennyire rosszul csókolok? Hmm, pedig valamikor még jól ment... - Próbáltam kicsit elpoénkodni a dolgot ezzel is próbálva elvonni a figyelmét a saját gondolatairól. - Hé, lassíthatunk is, ha akarod, pár kör tequilával. - Bújtam bele nyakába újabb és újabb csókokat nyomva puha bőrébe. Nem akarom, hogy túlságosan feszengjen és ha kell, hát leitatom előtte. - Épp egy komoly projekten dolgozom, sosem árthat. - Furcsa módon engem is kíváncsivá tett a dolog, nálunk eddig a barátság egy eléggé szoros fogalom volt, amit eddig egyszer sem léptünk át, ha én próbáltam volna megszegni az még mindig érthetőbb lenne, férfiból vagyok és nem mindig vagyok képes féken tartani önmagam, de vele szemben mindig tisztelettudó voltam, erre most Ő kér hirtelen arra, hogy rúgjunk fel minden szabályt.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Olivia S. Hathaway
Hozzászólások száma :
36
Csatlakozás dátuma :
2015. Feb. 09.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen 21.11.16 11:19
Stephen & Olivia
Go baby, go!
Idegesség és izgatottság egyvelege kavarog bennem. Jelen pillanatban is biztosan rengeteg ember készül még arra, hogy szexeljen, de azt hiszem, hogy mi még így is különcök vagyunk. Stephen ennél jobban már nem is lehetne férfiasabb és hetero, én pedig még mindig a nőkhöz vonzódok, de most mégis arra készülök, hogy lefeküdjek vele. Ennyi erővel akár azt is lehet mondani, hogy a babáért bármire képes vagyok, hogy miatta bármit megtennék. Nem akarok mártírkondi, hiszen ez nem egy áldozat a részemről, sőt talán még élvezni is fogom, ha kissé felszabadulok és végre feloldódok. Habár még sosem szexeltem a legjobb barátommal, sőt még sosem szerettem volna a legjobb barátomtól teherbe esni. Szóval ez nem csak szex fog lenni. Ez egy olyan projekt, amiből egy kis baba fog megszületni. Ketten össze hozunk egy kis csöppséget.
- Fogjuk rá, hogy tűrhetően csókolsz. - A mi kapcsolatunk azért kibír még ennyi ugratást, sőt még ennél jóval többet is. Azt azért mégis be kell, hogy valljam, hogy nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy csókolózás közben egy egészen kicsit szúrjon a partnerem borostája.
- Inkább szeretnék józan maradni. - Nem is vagyok annyira befeszülve már, mint az elején. Na meg amúgy is jobb lenne hanyagolni az alkoholt, hiszen ha sikerrel járunk, akkor nagyon sokáig nem ihatok, de ezt az áldozatot szívesen fogom meghozni. A lehető legegészségesebb életet fogom élni, ha pozitív fog lenni a terhességi tesztem.
- Most meg fogom tudni, hogy tényleg olyan jó vagy-e az ágyban, mint ahogy azt a pletykákból hallani lehet. - Ha néhány héttel ezelőtt bárki is azt mondta volna, hogy egyszer majd elfog jönni az a nap, mikor ezt fogom közölni Stephennel, akkor azt jól körbe röhögtem volna. Most pedig mégis azt akarom, hogy a magáévá tegyen.
- Készen állok. Egyszerűen csak viselkedj úgy velem, mintha nem ez lenne az első alkalom, hogy ágyba viszel. - Biztatásként nyomtam ajkaira egy gyors csókot. Persze értékelem, hogy óvatosan bánik velem, hiszen tudja rólam, hogy még nem voltam férfival, ennek ellenére remélem, hogy nem fogja magát meggondolni, mert már lelkileg és testileg is felkészültem arra, hogy szeretkezzünk egymással, és aztán legyen egy pici babánk.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Olivia & Stephen

Vissza az elejére Go down

Olivia & Stephen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához