welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: I do 15.04.17 23:12Ez a nap is eljött. Amikor Ben-t megláttam azon a szórakozóhelyen a nagy tömegben, miközben mindenki a tuc-tuc zenére tombolt nem gondoltam volna, hogy pár év múlva összeházasodunk. Nem, még azt is elképzelhetetlennek tartottam, hogy össze fogunk jönni. De így lett, beleszerettem, nem sokkal később már együtt laktunk. Később el kellett mennie a seregbe. Akkor eszembe se jutott a házasság, az is felért az eljegyzés örömével amikor felhívott, így tudtam, hogy nem esett semmi baja és életben van. Megcsaltam, ő is elkövetett pár hibát, de kibékültünk. Mert szeretjük egymást, szeretem, és ezen semmi és senki se tud változtatni. Az emberek valószínűleg ezután sokkal jobban fognak utálni, megvetni minket. Hiába elfogadott már az ilyesmi, sok begyöpösödött élőlény lézeng még a világon. Nem érdekel. Csak Ben számít. Más nem. Se család, se barátok. Örülök, ha kiállnak mellettem, ha meg nem, akkor elmehetnek a fenébe.
Szerencsére az előbbi igaz az én helyzetemre. Csomó haverom, a szüleim, nővéreim és még a nagyanyámék is eljönnek, pedig ők aztán egy elég régimódi világban nőttek fel.
Már a templomban kéne lennem. Ben eltűnt, vagy már ott van, fogalmam sincs. A szobámban állok, földbegyökerezett lábakkal. Félek, hogy el fogom cseszni, orra esek mindenki előtt, vagy rosszul leszek, tudja a halál. Vagy az eskü résznél nem fogok tudni megszólalni. Ezekből a rémgondolatokból a nővéreim magassarkúinak a hangos közeledése rántott ki. Le lettem szidva amiért nem vagyok még kész, de hát ők mondták, hogy segítenek az öltönynél, nem? Lezuhanyoztam, az én feladatom ezzel véget is ért. Ez a melegházasság egyik legnagyobb előnye, nem nő vagyok, hamarabb elkészülök.
Nagyjából egy óra alatt végeztünk is. Fekete öltöny, fehér ing, fekete nyakkendő és a hozzájuk passzoló szintén fekete cipő. A hajam is normálisan áll végre, nem lapul a fejemre, mint akit végignyalt egy tehén. Előbb is elkészülhettem volna, de ők azt akarták, hogy minden tökéletes legyen. Annak születtem, mit akarnak? Miután sikeresen kirugdostak a szobából, aztán a házból elindulhattunk az esküvő helyszínére. A többiek elvileg már mind ott vannak. Mind. Sose féltem a tömegtől, igaz, nincsenek is százan, de most izzad a tenyerem, teljesen kész vagyok. Mi van, ha meggondolja magát? Mégse akar összeházasodni? Rájön, hogy mit tudom én, nem engem akar? Nem én vagyok neki a nagy Ő? Jézus!
Ben látványa egyszerre nyugtatna meg és hozná rám a szívgörcsöt. De látni akarom, biztos nagyon jól néz ki. Essünk túl ezen és húzzunk nászutazni. Ott nem kell idegeskedni. Nem arról van szó, hogy az esküvő nekem csak teher, egyszerűen csak kurva ideges vagyok. Elvileg mindkettőnket az anyja kísérné be, de mivel Ben anyukája meghalt nem akartam, hogy egyedül sétáljon el a papig. Ő kapja anyámat, és én a nagymamámat. Erről is ezer évig kellett győzködnöm, de a Simon-hatás mindig győz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 19.04.17 21:01

Istenem, amennyire vártam ezt a napot annyira rettegek most. A sok előkészület, rengeteg mindent meg kellett szervezni és egyre csak nőtt bennem a félelem, hogy vajon mi lesz ezen a napon. Hogy vajon Simon meggondolja-e majd magát...igen, ez a rémálmom már pár napja. Az öltönyöm egysz3rű, semmi csicsa, semmi új flanc, régi, egyszerű, a nővérem vette mert ha rajtam múlt volna hát akkor még ma is a ruhát keresném. Sose hittem volna, hogy majd a testvéreim ilyen egyszern fogadják a hírt, hogy hivatalosak egy meleg esküvőre. Eljöttek, mind, a férjeik és a gyerekeik is, már mindegyikük családos ember. Egy kicsit lemaradtam mögöttük. Most rajtam az öltömy és ott vagyok az oltárnál. Csak percek vannak hátra és meglátom Simont. Már, ha a rémálmom valóra nem válik. Sokat veszekedtünk azon, hogy ki kísérjen be engem, hát végül beleegyeztem, hogy az anyósom tegye. Annyira rémes nem volt, csak kicsit feszengtem közben. Nincsenek sokan a meghívottak, de ez így jó, mert amúgy is olyan ideges vagyok, hogy lassan felrobbanok. Már szívesen túl lennék a dolgon. Az esküvők valóban ijesztőbbek, mint amilyennek leirják őket.
Felcsendül a zene, és én remegek, mint a kocsonya. A szemem a családom felé villan, véleten vagy akaratlan támogatásra várás, nem tudom, de őket nézem, legidősebb nővérem, karjában a pár hónapos lányával rám néz, elmosolyodik és visszamosolygok. Sose voltunk jóban, talán ezután sem leszünk, de valai változik. Egyenesen előre nézek újra, várom, hogy megjelenjen Simon és végre a lényegre térjünk, mert vár minket a Fülöjp-szigetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 23.04.17 13:21

Miután a testvéreim ott hagytak a folyosón paráztam, hogy össze fogok esni, ájultan nem tudnának sok mindent kezdeni velem. Ezt a napot nem kéne elbasznom, miért félek ennyire? Bent már számtalanszor láttam, a sok ember se szokott gondot jelenteni. Csak nehogy meggondolja magát. Ez a baj. Tudom, hogy nem fogja. Ennek ellenére alig kapok levegőt, rohadtul melegem van és azt hiszem lassan tényleg el fogok ájulni. Pár másodpercig a falnak támaszkodva próbáltam összeszedni magam, de hamarosan megjelent a nagyanyám és mennünk kellett. Nem hezitáltam, rögtön elindultam vele. Biztos ez a jó döntés? Házasság huszonkét évesen? Igen, ez minden tekintetben az, lehetek akárhány éves, Bent sose utasítanám vissza. Ez csak egy papír, ettől még nem fogunk hintaszékben kötözgetni, miközben száz macska ugrál körülöttünk. Nem, ez csak egy másik szinte emeli a kapcsolatunkat. Egy sokkal komolyabbra. Mindketten fiatalok vagyunk még, de én elég érettnek érzem magam a házassághoz. Ah, ha ezt hallaná a családom, mindenki kiröhögne.
Amikor megláttam rögtön elszállt minden félelmem. Miért néz ki ilyen rohadt jól öltönyben? Bennek minden jól áll.  Alig néztem a papra, helyette inkább a szöszit bámultam. Végig mosolyogtam, örülök, hogy eljutottunk idáig. Manapság a házasságok nem tartanak sokáig, főleg ilyen fiatal, de a miénk nem ilyen lesz. Mi örökké együtt leszünk, akármilyen nyálasan is hangzik. Nem fogom elhagyni, és remélem ő se fog sose rám unni.
A pap elmondta amit kellett, utána mi is. Igen, baromira hozzá akarok menni. Nem is kéne kérdeznie. A "megcsókolhatjátok egymást" részt meg se vártam, gyorsan Benhez léptem és megcsókoltam. Talán ennek gyengédebbnek kéne lennie, én ennek ellenére konkrétan bekaptam a fejét. De annyira örülök, nem bírok magammal. Mindenki tapsolt, de én kizártam a tömeget és csak öleltem.
- Szeretlek. - Ez volt az első amit mondtam, miután hagytam magunkat levegőhöz jutni. Imádom. Mindennél jobban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 04.05.17 22:17

Oké, ha eddig fostam, akkor nem fejeztem ki magam kellően, összeszarom magam. Mindenki vigyorog, bámul. Engem. Bámul. Mindenki. Ok, a testvéreim annyira nem zavarnak, de a Simon családja felőli pillantgatások kicsit túlmutatnak a boldogságon. Igen, Én vagyok az a fickó, aki megrontotta a kis fiacskájukat és rávezette, hogy abszolúte nem hetero a srác, tudom, tudom, tapsot nekem dögivel.
És ekkor felcsendül a zene, Simonnal közösen választottuk, ne legyen túl nyálas, de azért tudja mindenki, hogy esküvőre jöttek nem egy rocktáborba.
És ott van Simon, jó látni, hogy épp annyira beszari feje van, mint nekem, megnyugtató, vigyorogni kezdek, mint a tejbetök hátha ettől kissé nyugodtabb lesz.
A pap elmondja a szokásos dolgokat, igen, akarom, naná, hogyne akarnám, azért vagyok itt. Letesszük a fogadalmakat, közösen írtuk nehogy valami olyan legyen benne, mint amit Én akartam, hogy "jó vagy az ágyban" ez végül kimaradt legnagyobb bánatomra.
A csók heves, de nem érdekel, épp annyira hevesen csókolom vissza, nem foglalkozom a nézőközönséggel, tudták mire vállalkoztak.
-Én is szeretlek! - Vigyorgok és ez levakarhatatlan rólam, egészen addig így maradok míg repülőre nem szállunk, hogy a Fülöp-szigetekre utazzunk. Ezidáig fogalmam sem volt róla, de félek a repüléstől. A karfa nem sokára ketté roppan a szorításom alatt.
A légiutaskísérők mosolyognak, mintha mulattatná őket, hogy egy macsó srác így be van tojva, ohh, ha tudnák...
-Simon, esküszöm, ha ezt élve megússzuk akkor Én férfitangában fogok végig rohanni a tengerparton, eskü. - Szorítom össze a szemhéjaimat ahogy elkezdődik a felszállás. Turbulencia kapja el a gépet úgy megrázódunk, mint hal a konzervben, ha nem lennék férfi visítanék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 06.05.17 10:50

Eleinte biztos nehéz lesz megszokni ezt az új felállást, mert Benről már nem úgy fogok beszélni, hogy a "barátom". Most már a férjem. Aaah, napokig így fogom szólítani, ez még a nevénél is jobb. Az egyik nővérem a múltkor röhögve megkérdezte, hogy nem akarnék-e Hunter lenni. Nem. Soha. Szeretem, de nem fogom felvenni a nevét, nem vagyok nő. Meg elég hülyén hangzana, hogy Mr. és Mr. Hunter. Minket és másokat is teljesen összezavarna. A Whitlock tökéletes, nem cserélem le.
A táncot végigbénáztam, de nem zavart, mert utána mentem és bezabáltam mindenből. Imádok enni, és az esküvőkön mindig a legjobbat kapják az emberek. Csomó mindenről azt se tudtam, hogy mi volt, de akkor is eltüntettem. Megkaptuk a nászajándékokat, amikből csak párat bontottam ki, nincs erre időnk most.
A reptérre vezető úton végig vigyorogtam és szorongattam Bent. Az öltönynél sokkal kényelmesebb amiben most vagyok, átlagos utcai ruha. Nem bírtam volna ki még egy órát abban.
A Fülöp-szigetekre megyünk, de nem tudom, hogyan fogom kibírni ezt a hosszú repülőutat. Képtelen vagyok a seggemen maradni, az meg nem elég, ha elsétálok a klotyóig.
- Nyugi. - Mondtam mosolyogva, miközben végigsimítottam a kezén, majd odahajoltam hozzá és megcsókoltam. Bent ritkán látom félni, jó lenne levideózni ezeket a perceket. Rohadt aranyos. - Nem bánom, legalább majd látják, hogy te vagy az asszony. - Csak hogy megelőzzem az elkövetkezendő tíz év piszkálódását. Ha akár egyszer is kimondja kiherélem. Én mondhatom, ő nem. - De nem lesz semmi baj, nagyobb eséllyel halsz meg autóvezetés közben, mint repülővel. És egyik se maradt még fent a felhők közt, ha lezuhanunk valószínűleg már a levegőben meghalsz. - Simon féle nyugtatás. Folytattam a kéz simogatást, muszáj hozzáérnem, olyan jó. Szeretem tapogatni. Ha belegondolok, hogy mit fog velem csinálni, ha megérkeztünk..alig várom. Az se árnyékolja be az utazást, hogy a hamis útlevél készítés vezetett ahhoz, hogy Ben megütött. Már ez se izgat.
- Mi az istent fogunk csinálni tizennyolc óráig? Nem bírom ki. - Nyöszörögve hátradőltem, drámaian sóhajtottam párat. Lehet aludni, enni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni, de majdnem egy egész napig? Lehetetlen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 10.05.17 9:10

Az esküvők csak egyféleképpen zajlanak, sok vendég, töménytelen kaja, berúgott násznép és az ifjú pá táncol vagy esetünkben csetlik-botlik. Élveztem, bár a figyelmet annyira nem, táncoltam az egyik unokahúgommal, még csak 4 éves, de mindenképp megakarta mutatni a tánctehetségét, tény, jobban táncolt nálam.
A családom eléggé jó viselte a mai napot, nem kérdezősködtek és nem tettek fel meleg vicceket sem, tűrhető társaság volt. egyedül Simon családja felől vetültek rám jeges pillantások, érthető. A legkisebb nővérem férje kérdezte meg egyedül, hogy nem bánom-e, hogy pasit veszek el, mert így nem lesz családom, abszolúte nem bánom, ezt feleltem, nekem nem kell család, ott van Simon.
A repülőgépen szembesültem azzal, hogy továbbra is rettegek a repüléstől, rettentően rettegek. Simon poénjai ebben az esetben nem voltak helyénvalóak, közel álltam ahhoz, hogy kidobom a repülő ablakán.
-Simon, aludj, tévézz, netezz, bámuld a felhőket, majd elrepül az a 18 óra sitty-sutty. - Ha nem egy olyan gépen lennénk, ahol ezren vannak, akkor mondtam volna, hogy menjünk a mosdóba, tuti kiakadt volna, mert ezzel elrontanám a mai nap varázsát.
Én ahogy felszálltunk rögtön bealudtam, akárki akármit mond, egy esküvő rengeteg stresszel jár és hulla fáradt lettem tőle. Mire kinyitottam a szemet már csak pár óra volt hátra. Megböktem Simon oldalát.
-Na, élsz még Unalom király? - Nevettem majd megcsókoltam, valamivel kompenzálni kell a kötekedésem.


Azt hittem az a pár óra ami fenn maradt még sok lesz, de nekem elrepült hamar. Landoltunk és nagy nehezen leszálltunk. Hallani rémtörténeteket eltévedt csomagokról, elcserélt bőröndökről, de nekünk mákunk volt, köszi univerzum. A megrendelt taxi ott várt minket, hogy elvigyen a nászutunk helyszínére, a szállásunkra, ahol aztán ki sem kelünk az ágyból. Irdatlanul hosszú idő volt szex nélkül és igen, naná, hogy kanos vagyok basszus.
Ahogy megáll a taxi szinte ámulva nézek körbe, nem semmi a hely, te jó isten mennyibe került ez.
-Oké, egye fene, kimászhatunk néha az ágyból, hogy aztán az óceánban csináljuk. - Röhögök és az sem érdekel, hogy a sofőr hall mindent.
Részemről a pihenésé ez az idő úgyhogy remélem Simon nem tervez sziget túrát mert akkor ágyastól kell elvonszolnia szigetet nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 10.05.17 18:42

Egy kicsit tartottam attól, hogy kitör valamilyen családi dráma, de nem, minden rendben ment. Sajnos Ben anyukája nemrég halt meg, de szerencsére ez nem nyomta rá a bélyegét az esküvőre. Amúgy is inkább a szöszivel és a kajával voltam elfoglalva, nem nagyon érdekelt, hogy a családjaink mit mondanak, vagy hogy hogy néznek ránk. Le se szálltam Benről, muszáj volt mindig ölelnem, vagy fognom a kezét. Olyan hihetetlen, hogy végre összeházasodtunk. Ben a legjobb, bármit is tett a múltban. Őt szeretem, sose fog kelleni más.
A repülőn nem nagyon bírtam magammal, félpercenként fészkelődtem az ülésben. Már attól beindulok, ha elképzelem, hogy Ben nemsokára szanaszét fog döngetni, napokig nem fogunk mást csinálni csak dugni. Elég régóta nem volt már bennem, amit baromi nehezen viselek.
- De nem meeegy. - Közelebb hajoltam hozzá és a nyakába csókoltam, ez sokkal jobb elfoglaltság, mint a filmezés. Magamba szívtam az illatát, ami még mindig isteni. Utána hagytam aludni, én két óráig szenvedtem még, hol filmeztem, hol zenét hallgattam. Végül elálmosodtam a nagy unalmakban, és a szöszi vállára hajtva a fejemet én is bealudtam.
Arra keltem, hogy valami idióta bökdös, rögtön kipattantak a szemeim, de leesett, hogy csak ez a hülye volt. - Ja, asszem. - Vigyorogva viszonoztam a csókot.


Nagy nehezen, de túléltem az utat, a leszállás után megkerestük a csomagjainkat, hívtunk egy taxit és elindultunk a szálláshelyre. Annyira várom. Nem csak a szexet, nem azon jár non-stop az eszem. Vagy lehet, hogy mégis.
- Baszki, ez élőben szebb, mint a képeken. - Ez gyönyörű. Medence a tengerpart mellett, ahh. - Fúj, hogy aztán nemi betegek legyünk? Tudod mik vannak a vízben? Dzsuva, medúzák, brr. Ott nem teheted be. - Elengedtem a bőröndöm, hogy szorosan Benhez bújhassak. - De a többi hely ellen nincsen kifogásom. - Most sokkal durvábban csókoltam, mint az esküvőn. Az ajkába haraptam, miközben a hátát simogattam, néha benyúlva a pólója alá. Engem nem érdekel, ha idekint a homokban tesz a magáévá, de nem bírom tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 20.05.17 9:24

Egyet kellett értenem Simon-nal, ez élőben sokkal szebb volt, mint azokon a turistacsalogató képeken. Még mindig kicsit le vagyok hidalva ennek az egész nászútnak a költségeitől, de azon vagyok, hogy ne kapjak szívrohamot. Végül is esküvőnk volt, ennyit megérdemlünk nem? Oké, hiába próbálom győzködni magam, Simon szülei túl nagylelkűek voltak.
-De finnyás vagy asszony. - Röhögtem, de azért vagy két métert kapásból hátráltam, mert tudtam ezzel fel idegelem rendesen. A csók szenvedélyesre sikeredett, a sofőr köhintett én pedig bemutattam neki míg csókolóztunk. Neki annyi dolga volt, hozzon el, kussoljon aztán meg húzzon el, nem? Megszakítottam a csókot, odaadtam a pénzt meg egy kis borravalót, nem leszek ekkora smucig.
-Ha így folytatod itt a homokban végzed a pókok, retek és rengeteg hangya között. - Felvontam a szemöldököm, de vigyor bujkált a szám sarkában. Én is épp annyira be vagyok indulva, mint ő, lehet sokkal jobban is, de nem akarom itt a homokban, közönségre nem vágyok. Bár, még nyilvános helyen nem csináltuk, kocsiban igen, de nyílt helyen nem. Viszont, ha azt nézzük nem volna egy nászutas élmény a dutyiban végezni.
-Nézzük meg a szállást. - Felkaptam a csomagok nagy részét és elindultam, hogy becuccoljunk. Odabent, ha lehet még nagyobb luxuban részesültünk.
-Azzal a sarokkáddal vannak elképzeléseim. - kajánul vigyorogtam és a csomagokat a hálóban leraktam az ágy mellé. A hálóból egy hatalmas üvegfal nyílt az óceánra. Az egész hely bámulatosan nézett ki. Még most se hiszem el, hogy összeházasodtunk, basszus, az egész életünk fenekestül felfordul majd. De addig is, mást sem akarok, mint csókolni Őt és belétemetkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 26.05.17 12:06Simán élhetnénk itt, de nem biztos, hogy sokáig bírnám ezt a nagy csöndet. Szeretem a város zaját, szóval hiába szép ez a hely, maximum két hónapig tudnék itt lenni. De azért jó elképzelni, hogy akár itt is maradhatnánk. Kár, hogy nincs pénzünk mondjuk egy szigetre. Elnevezném Bencinek, és életünk végéig fura gyümölcsöket termesztenénk.
- Kettőnk közül nem én vagyok a lány. - Elég határozottra sikerült ez a kijelentés, de kitalálhattam volna valami jobb beszólás. Mindketten tudjuk, hogy ez hazugság, de ne asszonyozzon, felkúr vele. Muszáj lesz nekem is előjönnöm valami idegesítő jelzővel, amivel kikészíthetem. Hm. Ezen még gondolkoznom kell egy kicsit. Teljesen megfeledkeztem a sofőrről, semmi más nem érdekelt, csak Ben. Morranva elhúzódtam amiért megszakította a csókot, fektessen már meg. Kurvára kívánom, és mivel ez egy nászút még jobban ki vagyok éhezve. Dugni jöttünk, persze megnézzük a környéket és elmegyünk pár városba is, de nem ezek a legfontosabbak.
- Fúúúj, baszki. - Gyorsan abbahagytam mindent, nem akarom, hogy hangyák másszanak belém, brr. Minden ellenem van ma, várnom kell még egy kicsit, csak olyan nehéz. Az őskorban csináltuk utoljára, nem szeretem az ilyen hosszú kihagyásokat.
- Jó, csak siessünk. - Megfogtam a maradék cuccot és követtem Bent, uh, itt egyre szebb dolgok vannak. - Nem vittél át a küszöbön, bunkó. - Morogtam halkan miközben én is lepakoltam, gyorsan körbenéztem aztán levágódtam az ágyra. - Ah de kényelmes. - Elkezdtem hemperegni, valahogy muszáj levezetnem a feszültséget, ő meg nézelődjön csak. Egy ideig az ágyról lestem őt, de két perc után meguntam a tétlenséget és odamentem hozzá. Szorosan átöleltem, hozzásimultam és elkezdtem a nyakát harapdálni, nem valami gyengéden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 28.05.17 19:14

Mindig is szerettem a csendet, de azért nem hiszem, hogy hosszabb ideig képes volnék egy elszigetelt..öhm..egy elszigetelt szigeten lakni. Szeretem a változatosságot, már, ha az nem a kapcsolatunkban történik, abban az állandóságot szeretem. Talán hülyeség, de úgy érzem minket egymásnak teremtettek, egy senki, mármint Én és Ő pedig az az édes gyümölcs, amiért a pokolra is képes volnék jutni csak, hogy megkaparintsam.
Nem válaszolok a megjegyzésére, elengedem a fülem mellett direkt, de azért magamban mosolygok. Szeretem, ha hirtelen haragból vág valamit a fejemhez.
A küszöbös megjegyzésén felnevetek.
-Na, kettőnk közül nem én vagyok a lány. - mondom ugyanazt, amit az imént Ő nekem és közben végig hahotázom. Ez a házas élet viccesebb lesz, mint gondolom.
-Tudtad, hogy megkérdezték tőlem, nem bánom-e, hogy sose lesz családom? Vicces nem. - Terelem a beszélgetést másik mederbe közben pedig kibámulok az ablakokon és a lemenő napot nézem. Későn érkeztünk, de nem is bánom, a fények határtalanul szépek, a helynek van valami megnyugtató légköre. Megérzem Simon karjait ahogy körém zárja őket és átveszi egy másfajta nyugalom a testem ami mégis izzik a vágytól.
Összeszorítom a fogamat amikor harapdálni kezd, magamban csak nevetek, hirtelen kibújok az ölelésből és most magamhoz rántom.
-Mondták már, hogy kibaszott szexin nézel ki egy egész napos út után? - Röhögök, de a tekintetem komoly és ott lobog benne a vágy lángja.
Megcsókolom, keményen, birtoklóan, mert Ő az enyém, jobb, ha ezzel tisztában van. Amilyen módon csak lehet magamhoz kötöttem.
-Jól érzem, hogy elakarsz csábítani? - Felvonom a szemöldököm miközben kezemmel beletúrok selymes hajába, megragadok pár tincset és markomba szorítom. Lehet valakit ennyire szeretni? Lehet valaki iránt ilyen elemésztő vágyat érezni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 30.05.17 16:28

Készültem egy-két meglepetéssel Bencinek, de nem tudom, mennyire fog örülni nekik. Eddig még nem próbáltuk ki, de ha kiröhög mehet a teknősökhöz aludni. Baromi nehezen vettem rá magam, hogy megvegyem..azokat a cuccokat, és egy kissé parázom. De éljünk a mának, az első menethez nem kellenek előkészületek, képtelen vagyok tovább várni. Azt akarom, hogy bennem legyen, ez lesz az első szexelésünk házasként. Olyan menő.
- A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz, én nem bírlak el, azért nem vittelek át a küszöbön. - Feleltem durcásan, a szemeimet forgatva. Utálom, ha lelányoz vagy asszonyoz. Nem mintha bajom lenne a nőkkel, csak hát na. Egyedül az ágy képez kivételt, mert ott imádom, ha ilyeneket mond, rohadtul fel tud izgatni velük. Az ellentmondások embere vagyok.
- Öhm nem, nem tudtam. - Nem nagyon vágom, hogy ezt most milyen értelemben mondja. - Hát ha családod nem is lesz, de itt vagyok én. - Hamar le is zártam, mert rossz belegondolni, hogy miattam nem lesz családja. Nem értem minek kellett felhoznia, eh na mindegy.
- Jah, elég sokan. - Vigyorogtam és folytattam a harapdálást. Rögtön viszonoztam a csókot, néha beleharapva az alsó ajkába. Ha durvulok akkor ő is, és imádom, ha Ben keményen csinálja. Néha direkt felhúzom, hogy utána így vezesse le a feszültséget. Szegényke.
- Igen, és tudom, hogy nem tudsz nekem ellenállni. Senki se tud. - Halkan felszisszentem, miután a hajamba markolt, viszonzásképp elkezdtem az övéhez dörgölni a csípőmet. - Direkt húzod az időt, ugye? - Mindkét kezemmel a pólójának az alját piszkáltam, rángattam egyre erősebben és türelmetlenebbül. - Vagy félsz, hogy nem fogod bírni a tempót? - Kedvesen mosolyogtam rá, el fogom szakítani a pólóját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 05.06.17 22:23

Végül csak ki bírtuk nagy nehezen, hogy nászút előtt ne essünk egymásnak, volt benne kihívás nem mondom, próbálkoztam is rendesen türtőztetni magam, kibírtam.
-Ne zsörtölődj, amúgy sem a nászutas lakosztályba kell becipeljelek hanem a közös otthonunk küszöbén át, azt majd nem feledem akkor. - kacsintok rá és vigyorgok. Én ezt eleve marhaságnak tartom, de ha neki ez olyan fontos, akkor átviszem a küszöbön.
Még most se fogtam fel igazán, hogy házasok vagyunk, szokni kell a dolgot, azt se tudom házas emberek hogy viselkednek, ha lehet a szüleim példájából nem indulnék ki. Megvoltak egymással, de az nem volt semmi, ami szerintem képviselné a házasságot.
-Hát persze, épp azért mondtam, mi egy család vagyunk. - mosolyodtam el. Nővérem férje ezt nem tudja igazán felfogni, de az Ő baja, túlságosan maradi egy figura, kb mindegyik férje az. Nem élnek a mai világban, az Ő bajuk.
-Van okom a féltékenységre? - Vigyorgok, mint a tejbetök. A csók semmiképp sem óvatos, túl sokáig vártunk mindennel, most előtör belőlünk a frusztráció és imádom, ha Simon ennyire be van indulva.
-Igazad van, lehetetlen neked ellenállni.- értek egyet vele. Ha nem így lenne, akkor nem lett volna minden este a zuhany alatt egy kis kézimunka. Rohadt hosszú volt az esküvőig tartó idő, ezt mind szex nélkül, te jó ég, hős vagyok, hogy kibírtam.
-Én? Félni? Kizárt. - lerángattam magamról a pólót majd Simon felsője következett, imádok végig simítani a mellkasán, mondjuk az egész testén is. Megnyaltam a nyakát, hogy aztán kicsit megszívjam a bőrt. Kezem kutakodva az egyre merevebb farkára tévedt, hogy megdörzsölje nadrágon keresztül. Istenem...imádom húzni a dolgot, de vajon bírni fogom addig, amíg tervezem? Mert már most ott tartok, hogy bármikor eldurranhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 05.06.17 23:13

+18


- De a filmekben mindig úgy csinálják. - Olyan volt a hangom, mint egy durcás kisgyereké, de valójában csak hülyéskedtem. Igen, jó lenne ha küszöböznénk, de nem ez a legfontosabb. Hanem, hogy itt vagyunk, és hogy végre dughatunk. Erre való a nászút. Lehetne szextúra is a neve, de az nem túl romantikus.
A nővéremék óránkénti helyzetjelentést akartak, de szerintem ezt még ők se gondolták komolyan. Nagy az időeltolódás, valószínű, hogy egy hajnali hármas hívás lenne minden vágyuk. Amúgy sincs erre időm, most csak Benre tudok gondolni. Kettőnkre. Az ágyban. A kádban. A zuhanyzóban. A szőnyegen. A medencében  . Mindenhol. A takarítóknak sok dolguk lesz, de leszarom.
- Oh..hát ez cuki. - Szélesen vigyorogtam rá, végül is tényleg egy család vagyunk. - De a malacok és a kutya is. - Kéne egy közös fotó majd rólunk, én a kezemben fogom tartani a sertéseket, Ben pedig a kutyát ölelgeti. Tökéletes lenne.
- Nincs, csakis te érhetsz hozzám. - Olyan régóta vártam már erre. Mintha évek óta nem csináltuk volna, tényleg éveknek tűntek ezek a hetek. Nem érdekel, hogy holnap nem fogok tudni lábra állni. Sőt, nagyon remélem, hogy durva lesz. Majd teszünk róla, hogy így legyen.
- De neked se lehet, titokban a közös videóinkat néztem. Meg a képeinket. - Elég sok korhatáros cucc van a mobilomon és a laptopomon is, tiszta pornógyűjtemény. - Akkor jó. - Ő sose fél, ezt mindig csodáltam benne, olyan bátor. A szám szélét nyalogatva figyeltem, ahogy leveszi magáról a pólóját, majd az enyémet is. Vele együtt én is rögtön taperolni kezdtem, lassan végigsimítottam az izmos hasán. Ha lány lennék már eláztam volna, de így csak a farkam áll. Félredöntöttem a nyakam, hogy jobban hozzáférjen, aztán a dörzsöléstől felmorrantam. - Ne kínozz... - A hangom most egyáltalán nem volt határozott, mindig ez van, minél mélyebbre merülünk a szexből, úgy hagy el a nagy főnökösködésem.
Gyorsan elkezdtem kigombolni az övcsatját, lehúztam a sliccét és sikeresen lerángattam róla a nadrágját, a boxerével együtt. Nem kell a romantika, ráér az később. Újra megcsókoltam, most talán még durvábban, és közben próbáltam az ágy felé tolni, egyik kezemmel a farkát markolva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 10.06.17 22:25

-Oh, az örök romantikus, megígérem felejthetetlen dolgokat fogunk művelni, hogy kiengeszteljelek. - kacsintottam rá és komolyan is gondoltam. Ez a nászutunk, a közös életünk kezdete és egy percet sem akar semmi másra vesztegetni. Már sokkal régebben is készen álltam volna arra, hogy megkérjem a kezét, de annyi minden összejött, hogy valahogy az alkalmak sorjában elúsztak. A katonaságnál néha úgy éreztem, hogy a kapcsolatunk eleve nem is fogja kibírni a távolságot. De amikor hazatértem és újra láthattam mintha az a három év semmissé vált volna. Őrülten szerelmes vagyok ebbe a srácba, nem tudom mivel volt képes ennyire magához láncolni, de teljesen és véglegesen az övé lettem.
-Ha így nézzük igen, Ők is a kis családunk tagja, a gyerekeink. - itt hangosan felnevettem. A kutya elég hamar beleszokott a mindennapjainkba, a malacokat sem basztatja, ami kész szerencse, Simon kinyírna ha bajuk esett volna.
-Reméltem, hogy ezt fogod mondani.. - beharaptam az alsó ajkam, olyan régen voltunk már együtt, összevesztünk, szétmentünk aztán összejöttünk, de nem voltunk azóta sem úgy együtt. Szükségem van Simonra, jobban, mint az oxigénre vagy bármi másra. Nélküle fogalmam sincs, hogy voltam képes élni.
-Azokat a videókat, képeket? Azok nekem is megvannak és talán én is bámultam őket. - vigyorogtam kihívóan. Van pár képünk és videónk kettőnkről ami nyomdafestéket sem bírna. Imádom mikor bevadul, ha együtt vagyunk akkor képes elengedni magát annyira, hogy az már pokoli szexi és megőrjít vele.
-De még milyen jó.
Muszáj volt nyögnöm ahogy hozzámért, csupán ennyivel is olyan szintre fokozta a sürgetést.
Kicsit erősebben haraptam meg a nyakát, egészen biztos, hogy ez jó ideig meg fog majd látszani, rajta hagytam a védjegyem, az enyém, ezt tudja is mindenki. Én vagyok a férje. - Azt hittem imádod ha hozzád érek mondjuk itt. - dörzsöltem tovább. - vagy hagyjam abba? - kajánul felröhögtem, de közben pokolian feszített már a nadrágom. Ha nem szabadítja ki a farkam a legsürgősebben biztos megőrülök.
A gyors vetkőztetés nem volt ellenemre, csak vigyorogtam, hogy mennyire rohan megszabadítani engem a ruháimtól.
-Valakinek milyen sürgős... -belém fagyott a szó és felnyögtem, ahogy megmarkolta a farkamat, a pokolba is...durva lenne, ha azonnal elmennék pedig nem állok tőle messze, ha így folytatja. Az ágy felé hátrálok majd ledőlök rá és röhögve a fejem alá teszem a karjaimat és kihívóan nézek rá egy afféle "na most mit fogsz csinálni most?" pillantással. A farkam készen áll, de egy kis kényeztetésnek azért szívesen néznék elébe és én sem vetném meg, ha ezt én is megtehetném Simonnal. Rohadtul kívánom!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 13.06.17 22:05

+18

- Virág nem fog kelleni, elég lesz egy csokor sajtburger. - Nem vagyok egy romantikus típus, de néha tök jó lenne elmenni mondjuk sátrazni. Telezabálnánk magunkat valami szép kilátás mellett, aztán a sátorban csinálnánk. Egyszer kiskoromban a nővéreimmel kiültünk nyáron az udvarra és ott aludtunk egy bazi nagy sátorban. Úgy nagyjából két percig, mert annyira féltem, hogy be kellett vinniük. Ma már ettől nem parázom, de a tesóim még mindig sokkal bátrabbak nálam. Ezen kívül ugyanolyanok, mint én. Nagy a pofájuk, akaratosak és szeretnek dugni.
- Kissé perverz elgondolás, de róluk legalább tudunk gondoskodni. - Ha gyerekem lenne szerencsétlent már az első órában vízbe fojtanám akaratomon kívül. Szegény Benci, kifogta a lehető legbénább embert.
- Eh, ez a "reméltem" nagy bizalomra utal. - Sértődött arcot vágtam, utána újra kiült a vigyor a képemre. - De téged se tapogathat senki. - Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de én nem fogom megcsalni. Annak nincs semmi értelme.
- Valahogy sejtettem, túl perverz vagy. Ha feltennénk a netre a videókat milliomosok lehetnénk. Ja, már azok vagyunk, uppsz. - A szüleim, nem mi, de olyan röhögésbe kezdtem, mintha az év poénját sütöttem volna el.
A harapástól felszisszentem, de nem húzódtam el. Ezzel csak még jobban beindít, most tényleg azt akarom, hogy durva legyen, leszarom, ha fáj. Próbáltam nagyon csúnyán nézni rá, amiért ingerel, de az élvezkedésből ez inkább valamiféle grimaszba váltott át. - Igen...ne... - Feleltem halkan, miközben egyre jobban sóhajtoztam. Nem akarom, hogy abbahagyja, de ha helyette dugást kapok akkor mégiscsak siessünk.
- Fogd már be. - Gyorsan arrébb dobáltam a cuccait, pár perce vagyunk itt de a rendszeretetem meg is mutatkozott. Csak a szemeimet forgattam ahogy eldőlt az ágyon. - Tudod, hogy mennyire kivagyok, de itt kegyetlenkedsz...cserébe nagyon jónak kell majd lenned. - Gonoszul elvigyorodtam, utána az ágyra térdeltem miután a lábai közé furakodtam. Szerettem volna én is szívatni kicsit, de túl kanos vagyok. Mindenféle gyengédséget nélkülözve bekaptam és szopni kezdtem, az egyik kezemmel vertem a farkát, míg a másikkal a belső combját simogattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 15.06.17 22:02

-Egy csokor sajtburger rendel az úrnak. - kacsintok.
Ezt szeretem Simonban, hogy megtud egyezni az egyszerűséggel is, mert én maga vagyok az egyszerűség.
Még nem tudtam belegondolni a folytatásba, hogy majd ha visszatérünk hogyan folytatjuk, de még van időm elképzelni és előre szokni a dolgot bármennyire is lesz elsőre fura.
-Ez tény, tudunk róluk gondoskodni, ami azért meglepő. - nevetek.
Muszáj nevetnem, mert két ennyire felelőtlen srác, mint mi kettő nem igazán van még egy a bolygón. Csodálkozom is, hogy a malacok és a kutya is rendben vannak, élnek és virulnak, hát vannak még csodák.
-Bízom benned, már mondtam, és természetesen rajtad kívül senki sem tarthat rám igényt.
Ez így van, az övé vagyok és bár ő sem hiszi ezt el, azért igyekszem ezt bebizonyítani amennyire csak lehetséges. Már megtanultam, hogy bíznom kell Simon-ban, előbb bízni aztán kérdezni, ha valami nem össze ezek után. A féltékenykedést meg jobb elzárni és csak magam tudni róla.
-Valaki ma nagyon vicces, nem vagyunk milliomosok. - mosolyogtam.
A videós dologra direkt nem mondtam semmit, mert azért látok benne fantáziát. Na nem hiszem, hogy valaha is azt akarnám, hogy a szexvideónkat bárhol is lássa bárki. Azután a lenti kis közérbe se tudnék lemenni szégyenkezés nélkül.
-Igen ne? ez egy új szó? - vihogtam és tovább kényeztettem, hol haraptam, hol csókokkal hintettem be a bőrét. Finom volt, egyfajta különleges íze volt a bőrének és én ezt imádom, imádom Őt.
-Befoghatom, de akkor nem tudok semmit se a számba venni, kár lenne nem? - néztem rá ártatlannak tűnő kis bociszemekkel, közben pedig mind a ketten tudtuk, hogy csak húzni akarom.
-Én mindig nagyon jó vagyok.
öntelten dőltem hanyatt és vártam, hogy megérezzem forró száját a farkam körül, annál jelenleg nem lehet jobb, vagyis a dugást leszámítva, mert az fantasztikus lenne.
Ha gyengédséget vártam akkor csalódhattam volna, de tudtam, hogy ezen a pontos Simon arra már képtelen, na persze én is, felnyögtem ahogy szopni kezdett és az ahogy közben a combomhoz ért csillagokat láttatott velem. túl régen szexeltünk, ha így folytatja úgy elmegyek, hogy azt nézni is szép lesz.
Egy darabig bírtam, de végül annyira közel kerültem, hogy muszáj volt elfejtenem magamról, ha akartunk még folytatást. Megcsókoltam gyorsan, éreztem az ajkain a saját ízem és ez csak hab volt a tortán.
-Fogalmam sincs mihez kezdjek veled, leszopjalak vagy megdugjalak, mindkettő épp ugyanannyira vonz, segíts eldöntenem.
Végig nyaltam a mellkasán elidőzve azokon a pontokon ahol tudtam, hogy érzékenyebb. Úgy ismertem már a testét, mint a sajátomat.
-Tanácstalan vagyok... - sóhajtottam és magam alá fordítottam, hogy könnyebben hozzáérhessek bárhol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 17.06.17 21:07

+18

- Ja, mondtad. Ennek meg örülök. - Azért azt nem hinném, hogy teljesen megbízna bennem, de nekem már az is elég, hogy nem őrül meg ha véletlenül rá merek nézni valaki másra. Nem mintha régebben ezt csinálta volna, de akkor azért voltak kiborulásai. Ahogyan nekem is, de én megtehetem. Nála nincs jobb, de nálam...hát nem vagyok egy főnyeremény.
- Ha meglesz a cégem azok leszünk, veszünk egy házat Hawaii-on és adakozunk az összes állatmenhelynek. - Hiába vagyok nagy állatbolond, magunkra is gondolnom kell. Lenne nyaralónk Spanyolországban, Franciaországban és még valamelyik afrikai városban is. Ah. Egész évben utaznánk, bár a malacokat nem szívesen hagynám otthon. Elfelejtenének minket.
- Tudod, hogy hogy értettem... - Egyre jobban sóhajoztam, ilyenkor már nem tudok értelmesen gondolkozni és beszélni. Próbáltam eltolni magamtól, de ez az "eltolás" annyiból állt, hogy a mellkasára tapasztottam a kezeimet. Akarja a halál, hogy arrébb menjen, imádom amit csinál.
- Az öklömet fogod a szádba venni. - Ez elég gyenge fenyegetés volt, e megőrülök, amikor ilyen. Direkt idegesít és húzza az időt, pff.
Fokozatosan gyorsítottam a tempón, néha mélytorkoztam is, hogy még jobban élvezze. Teljesen belemerültem a szopásba, magamban vigyorogtam a nyögései hallatán. Kicsit meglepődtem, amikor felhúzott magához, de mosolyogva viszonoztam a csókot.
- Bassz meg, magamban akarlak érezni. Nem kell majd finomkodnod. - Vigyorogva rá kacsintottam, és miután én kerültem alulra simogatni kezdtem a hátát. Ezektől a csókoktól és nyalogatásoktól egyre türelmetlenebbé váltam, folyamatosan fészkelődtem alatta és direkt nyögtem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 17.06.17 21:43

18+


-Hát még én. - vigyorgok. Persze közel sem vagyok még ott, hogy ne legyek egy hangyányit is féltékeny, mert az lehetetlen. Szerintem örökre féltékeny típus maradok. Csak rá kell nézni Simonra, mindenben tökéletes, még a rossz tulajdonságaival együtt is az. Bolond lenne bárki is, ha nemet mondana neki, én képtelen vagyok rá. Alighanem rendesen behálózott, szerelmesebb nem is lehetnék és igen, tudom én, hogy ez mennyire csöpögős, mert az, át van itatva....
-Miért pont Hawaiin? Mondjuk Én szívesen nyaralnék gyakrabban Párizsban vagy Londonban.
Komolyan elgondolkodom a dolgon. Ha sikerülne komoly állást találnom akkor gond egy száll se lenne, de így nem tudom.
-Azért szerintem egy cég alapítása még nem út az aranyélethez Édes. - vigyorgok, de nem akarom letörni sem. - azonban nem kizárt sem, végül is egy próbát megér a dolog, de ha tárgyalásos utazásaid lesznek kénytelen leszek megtiltani neked a munkát.
Csak félig vagyok komolyan, ha sikerül a munka akkor természetesen nem kizárt, hogy elfoglalt lesz és semmi időnk nem lesz egymásra, de ez benne van a pakliban.
-Azt hiszem tudom, hogy értetted és egyet kell értsek. - imádom érinteni, ez afféle kényszer már nálam, ennyi idő után pedig létszükséglet, hogy egymáshoz érjünk.
-Az öklödet? Mást vennék a számba, de majd csak később, előttünk egy csomó nap. - kajánul elvigyorodtam.
Majd megőrjített végig mikor rajtam dolgozott, a jó istenit, rohadt tehetsége van ebben, jó, én sem vagyok rossz, de fantasztikus amit tud művelni. De muszáj volt, hogy abbahagyja, mert sokkal jobban kívántam már, hogy benne lehessek, történetesen már hetek óta erről képzelgek, csoda, hogy eddig bírtuk maradandó károsodás nélkül.
-Rohadtul értesz hozzá, hogy tudtomra juttasd mit akarsz. - röhögtem, de közben majd megőrültem, mert váni akartam még közben erre annyira se voltam képes, mint reménykedtem benne.
Felnyögtem az érintésétől, imádom ahogy érint, mindent imások benne...
-Elhiheted, ha akarnám sem tudnék finomkodni, most nem.. - nyögtem és kész, eddig bírtam, lehet gondolkodnom kellett volna, de az ilyenkor még annyira se megy mint általában. Szerencsére annyira még épp észben voltam, hogy síkosítót használjunk, mert azért ha én nem finomkodok ott alap gondok lehetnek.
Miután ez megvolt nem tudtam várni tovább, próbáltam lassan belé hatolni, de baromira nem a türelem embere vagyok, és végül ezt sutba vágva belé csusszantam teljesen.
-A kurva életbe!! Ennyit soha nem fogunk várni... - nyögtem és mozogni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 18.06.17 17:06

+18

- Mert ott dög meleg van. Veszünk házat ott is, Irakban, ahol csak akarod. - Hangosan felröhögtem. Irak persze csak hülyeség, nem akarok meghalni. Na meg Ben katona volt...baszki, lehet más országgal kellett volna poénkodnom. Na mindegy, talán Afganisztánban volt és nem ott. Néha gondolkodhatnék is mielőtt pofázni kezdek. Végül is mindegy, hogy hol vagyunk, az a lényeg, hogy együtt legyünk. Az is izgalmas lenne, ha valami hatalmas erdő közepén vennénk egy vadászházat, azok olyan szépek. Csak paráznék, hogy megtámadnak a medvék és veszett szarvasok. Plusz a szar netet se tudnám elviselni. Ehhez a "Mindegy, hogy hol csak együtt legyünk." mondathoz fel kell még nőnöm, hehe.
- Álmodozni lehet, és én mindenben profi vagyok. - Nem is tudom, hogy milyen céget akarnék. Valami menőt, amiből sok pénzünk lehet. - Most miééért? Jöhetnél velem, dughatnánk a repülőn. - Benci is kapna öltönyt, mert rajta az is olyan jól áll, hm. Az esküvőn is teljesen ki voltam miatta.
- Pedig csak azt fogom a szádba tenni, ha kínzol. - Ilyenkor még a szokásosabbnál is türelmetlenebb  vagyok, és ezt Ben nagyon jól tudja. A rohadék. Megvártam a síkosítót, aztán a gyors behatolástól hangosan felnyögtem, a körmeimet a hátába mélyesztve. - Mintha szűz lennék... - Most sokkal jobban fáj, lehet mert már régen csináltuk. De nem baj. Megcsókoltam, közben a hátát simogattam és felhúztam magam mellé a lábaim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 18.06.17 19:28

18+

Kicsit talán meg is látszik rajtam amikor megütközöm azon amit mond. Irak, teljesen mindegy hogy hol szolgáltam a háborús övezetek mind kegyetlenségről szólnak, mind fájdalmat, könnyet zárnak magukba és csak úgy árad belőlük a gyötrelem. Talán ezen régen még én is Simonnal együtt nevettem volna, de már nem tudok, azért elmosolyodom. Simon néha olyan, mint egy kis srác de én ezért szeretem és örülök, hogy semmi borzalmasat nem élt át, hogy úgymond burokban nőtt fel, sőt, azt hiszem ezért hálás is vagyok.
-Maradjunk a franciáknál, csípném, ha arra ébredhetnék reggelente, hogy az Eiffel-torony köszönt be az ablakon és te mellettem feküdnél, tökéletes lenne. - oké, ez csöppent ömlengősre sikeredett, de mindenképp igaz. Nem vagyok valami jó az érzéseim kimutatásában, talán a faternek köszönhetően vagy nem tudom, de Simon tudja, hogy szeretem, vagyis remélem, hogy tudja, mert megőrülök érte.
-Való igaz, amibe belekezdesz az jól szokott alakulni, egy ilyen szerencsétlenből is mint én faragtál egy elfogadható pasast. - nevettem. Tény, hogy az egyetemi éveim alatt én voltam a kísérletezés embere. Ráakartam találni arra, ami annyira hiányzott de nem tudtam mi az, ágyba vittem a kollégium összes csaját, azt is akinek pasija volt, ebből persze sokszor volt bunyó is. Most meg másra sem vágyom csak, hogy Simon-nal legyek, ő volt az a hiányzó pont, amit tudat alatt mindig is kerestem.
-Én nem kínozlak, eszembe sincs. - kajánul vigyorogtam. Imádom felizgatni, szeretem mikor elveszti a fejét, pokoli szexi tud lenni. És nászúton vagyok basszus, vagy két hét áll előttünk, hogy végig szexeljük azt, mi lehetne ennél is jobb? Na ugye, hogy semmi.
Leírhatatlan érzés újra benne lenni, persze kissé kényelmetlen, és csak egy apró nevetést tudok kierőszakolni magamból arra amit mond, bizony isten olyan, mintha szűz lenne. Még egyszer meggondolatlan kijelentés és tuti falba verem a fejem. Nincs több szex tilalom, a-a, soha, ez fix.
A kezdeti lassabb mozgásokat végül felváltja az a bizonyos Hunter módszer és ennyit a "gyengédségnek" minden egyes lökéssel egyre közelebb voltam ahhoz, hogy elsüljek márpedig igazán hosszú és profi teljesítést ígértem és betartom a szavaimat.
A csókot viszonozom, de nem különösebben tudok erre gondolni, az agyam olyan, mint egy adag vattapamacs. Veríték réteg ül ki a bőrömre és élvezem ahogy Simon simogatja a hátam.
A kezem a farkára téved és simogatni kezdem bár nehéz egyszerre két dologra is teljes erőbedobással koncentrálni, de azokért az édes, izgató nyögésekért megéri amiket ezzel kitudok csalni belőle.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 22.06.17 22:42

+18

Idióta poén, idióta Simontól. Nagy kiskutya szemekkel néztem fel rá, hiába mosolygott, láttam rajta, hogy kurvára nem tetszett neki a nagyon poénos viccem.
- Hmm, meztelen lennék, az első dolog amit meglátnál reggel a tornyon kívül, az a gyönyörű seggem lenne. - Hát most mit aranyoskodjak, tényleg elég jól nézek ki. Franciaország manapság már ne m valami biztonságos, de még mindig ugyanolyan. Mi meg nem vagyunk beszari alakok. Nekem Bora-Bora is bejön, vagy Portugália, esetleg Argentína. Csomó helyre elvinném Bencit, csak amilyen szerencsés vagyok rögtön elkapnék valami gyógyíthatatlan betegséget. Vagy a farkamat megmarná egy kobra. Vannak kobrák Argentínában? Lényegtelen, velem még ez is megtörténhet. Kiskoromban is én voltam a legszerencsésebb tesó, szegecses talpú cipőben eltanyáltam a jégen. Beletenyereltem a forró vízbe, összetörtem a nővérem üveg elefántját. Ez azóta sem változott, ha egyedül megyek az utcán még a saját lábamban is elesek. Ezért szoktam társaságban menni, vagy Bennel, mert ő képes normális ember módjára közlekedni.
- Inkább mellettem romlottál el. Rossz hatással vagyok rád, miattam lettél ekkora perverz. - Neeeem, tudom ám, hogy Benci én előttem se volt ártatlan. Nagyon jól tudja adni az ártatlan, csöndes kisfiút, de amikor senki nem látja....khm khm. Először a haverjaim is ezt gondolták róla, de ők már ismerik.
- A faszt nem. - Vágtam rá rögtön, miközben a szemeimet forgattam. Utálom ezt a hülye vigyorát, ahjj. Na jó, ezt még meg fogom bosszulni, úgyis csomó ideig itt leszünk még, hehe. Utána majd nem fog így vigyorogni.
Ahogy egyre durvábban és gyorsabban dugott, úgy lettem én is még hangosabb. Nem is próbáltam magam visszafogni, hangosan nyögtem minden egyes lökésnél. A kezeimmel hol simogattam, hol karmoltam a hátát, és miután sikerült eltalálnia a legérzékenyebb pontomat pár pillanatig elfelejtettem levegőt venni. Próbáltam megfogni a csípőjét, hogy kicsit lassítson, mert így rohadt gyorsan el fogok menni, és az, hogy a farkamat simogatja nem segít a helyzeten.
- Lassíts... - Szólaltam meg remegő hangon, és igyekeztem kicsit máshogy helyezkedni rajta, hogy ne azt a pontot érje mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 23.06.17 9:56

Muszáj elnevetnem magam a pillantásán, tudja, hogy hülyeséget mondott és próbálja helyrehozni...hát lehet rá haragudni mikor ilyen kivert kutya pofival pislog? Így is túl elfogult vagyok ezzel a lököttel kapcsolatban egy ilyen ábrázat és meg vagyok lőve.
-Máris biztos vagyok benne, hogy Párizsba akarok menni, ez a látvány...hm, megérne mindent. - kacsintok rá.
Igazából nekem bárhol jó, csak a hely legyen biztonságos, lakható, ennyi az összes feltételem. Az egész világot is bejárnám Simonnal és lehet be is fogjuk járni, ha a lelkem üzletembernek áll saját vállalkozással. Én pedig végre ki is használom azt, hogy diplomám van és valami értelmes, jó fizető állást guberálok össze magamnak, mert ennyi jár.
-Oh, hát én pont ellenkezőleg emlékszem, szerintem én voltam rossz hatással rád és te lettél a kelleténél is perverzebb, amit bírok. - nevetek fel.
Azt hiszem a kapcsolatunk alatt bőven átestünk mind a ketten egy jellemfejlődésen, átvettünk egymástól ezt-azt, na persze a kupleráj még mindig csak Simon személyes gondja, abban nem osztozom, de rengeteg mindenben elkezdtünk hasonlítani, amit nem bánok. Szerintem ezzel csak még közelebb vagyunk egymáshoz.
-De, lehet, hogy pont azt igen.. - röhögök és alig bírom abbahagyni a nevetést.
És igen, hamarosan a nevetésnek sincs már helye és végre, hetekkel később újra együtt vagyunk, kicsit problémásabb, de szarom le.
Nem akartam sem gyors lenni, sem lassú, sem elélvezni se nem véget vetni a dolognak, egyszerűen csak totál megőrültem érte...
Tudtam, hogy ha ebben a tempóban folytatom fix, hogy fél percen belül mind a ketten úgy elsülünk, mint a puska és akkor nem mondhatjuk, hogy az első szexünk házasként olyan fenomenális lett volna.
Alig hallom, hogy szól, de végül felfogom és lassítok, de épp annyira gyötrelmes az egész, mint ha tempósan művelném.
-Basszameg! - nyögöm és egyre lassabban csinálom, mélyen és aztán majdnem teljesen kihúzva és tövig vissza, érzem ahogy a szívem kiakar ugrani a helyéről, nem hibáztatom érte.
-Simon..- sóhajtok és a fogaimat összeszorítva igyekszem nem elmenni, mert baromira nehéz, talán nehezebb visszatartanom a kielégülést, mint harcközben túlélni, az ehhez képest piti ügy volt, de tényleg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 26.06.17 12:15

+18


A nevetése megnyugtatott, oké, nem lesz egész nap bemorculva. Én se szeretek a katonaságra gondolni, arra, hogy simán meghallhatott volna. De az a vágás a hátán mindennap emlékeztet rá. Szerintem tök jól állna neki ott egy tetkó, de Ben kétlem, hogy rajongana érte.
- Férfiak. - Csak a fejemet csóváltam, olyan tipikus. Szóba kerül a seggem és bumm. De azért aranyos, én is pont ugyanilyen vagyok. Mondjuk engem nem Ben segge izgat, hanem a farka és az izmos teste. Nekem Svájc is nagyon bejön, bérelnénk valami faházat, amiben lenne kandalló hmm. Aztán elmennénk síelni, ami annyiból állna, hogy eltörném mindkét lábam. Kurva telhetetlen vagyok, most jöttünk el Vegasból egy tök szép helyre, de már máshová akarok menni. Eh. Néha nem értem az embereket, főleg azokat, akik szidják a gazdagokat. Utaznak, kocsit vesznek stb. Igen, van az a tipikus köcsög réteg, de nem tehetünk róla, hogy gazdag családba születtünk bele. Korbácsoltassuk meg magunkat? Idióták.
- A faszt, amikor megismertelek tiszta nyuszi voltál, és úgy viselkedtél, mint egy apáca. - Imádom cukkolni. Amúgy ja, az elején tényleg elég visszahúzódó volt, de az apácaság és nyusziság azért túlzás. Nem baj, szeretem ilyenekkel idegesíteni, megérdemli amiért mindig lelányoz.
A lassabb tempó nem segített, Ben után akarok elmenni, de már alig bírom tartani magam.
Úgy szorítottam magamhoz, mintha az életem függne tőle. Végül pár perc után feladtam és hangosan elélveztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 27.06.17 12:48

-Férfiak? - röhögök fel. Szó, ami szó, megőrülök a testéért, de istenem, ez van, erről nem tehetek. Mint ahogy murisan ki is fejezte férfi vagyok és a látvány igenis számít, neki pedig jó segge van.
De ezt a segget bárhol eltudnám nézni, a hely különösebben nem dob a lantba sok mindent. Persze azért nem mondom, hogy nem örülnék egy luxus kis házra valahol az európai partoknál.
Hogy vajon mégis mennyire leszünk gazdagok a jövő zenéje, az én diplomám is sok lehetőséget rejt magában csak még nem találtam meg őket, ha Simon pedig belefog ebbe a vállalkozás dologba, nos akkor határ a csillagos ég. Nem tudom, hogy akarom-e ezt valójában,d e mindegy is nem? Már most sem élünk kispolgárként hála Simon szüleinek. Simon szerintem nem is volna képes más viszonylatban élni, amiért nem is hibáztatom.
-Hööö, ebben biztos vagyok, hogy nem így volt, az ágyban biztos nem. - kérem ki magamnak, de a végén elröhögöm magam.
Az utolsó másodpercek, éreztem, hogy ezen sem a tempó, sem a helyzetváltoztatás nem fog segíteni, mert baromira közel vagyok már és Simon is. Már ott tartottam, hogy biztosan feladom mikor elélvezett és ez megadta a lökést nekem is arra, hogy a csúcsra érjek pontosan utána. Legördültem oldalra és behunyva a szemem szaporán lélegeztem.
-Aztarohadt... - ennyit tudok kicsikarni magamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: I do 29.06.17 21:58

- Azok. - Nem baj, addig jó, amíg így rám van állva. Nyolcvan évesen valószínűleg az egyetlen dolog ami állni fog nálunk, az a járókeret lesz. Mondjuk én úgy tervezem, hogy akkor is lesni fogom a pornót. Protkóval izgatás meg ilyesmik.
- Ott talán nem, de a diszkóban amikor leszólítottalak eléggé be voltál tojva. - Vagy csak én láttam így, ez nem is lényeges. Jól esik piszkálni. De az igaz, hogyha nem megyek oda hozzá akkor nem biztos, hogy valaha is megismertük volna egymást. Emlékszem milyen nagy sokkban voltam, amikor levetkőzött, és megláttam, hogy mekkora. De túléltem.
Miután ő is elélvezett és mellém feküdt odabújtam hozzá, leszarva, hogy mindketten totál ki vagyunk melegedve. Úgy lihegtem, mint egy kutya, a szívem pedig még mindig ezerrel vert. A hajamat mintha lenyalta volna egy tehén, el kell majd mennem zuhanyozni. - Ez..kurva jó volt. - Motyogtam halkan a vállának dőlve.
- Az első dugás házasként. - Vigyorogtam, miközben a hasát cirógattam az ujjaimmal. - És a meglepetést még nem is láttad...ahhoz mindketten fel kell töltődnünk. - Egyre jobban rátehénkedtem, nem bírok betelni vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: I do

Vissza az elejére Go down

I do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához