welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 06.10.17 19:31

A nászút után minden drámai fordulatot vett, mintha az életünket meghempergették volna pár kilónyi szappanoperában, és egy mázsa horrorban. De azóta minden jóra fordult, Ben felépült, és most már én is teljesen jól vagyok. Kaptam segítséget is, igaz utána Benjamin balesetet megint a padlóra küldött. Szerencsétlennek jó pár hétig pokollá tettem az életét, szerintem egy igazi börtönnek is jobban örült volna, mint nekem. Hm. Csak nem akartam, hogy baja essen. Olyan törékenynek tűnt, és az is volt, hiába tagadja a mai napig. Cuki, amikor játssza az erőset még akkor is, amikor alig áll a lábán. Szerencsére most már nem csak a lába áll. Na mindegy.
Ma egész nap dolgozik, nekem a munka még mindig nem a kedvenc elfoglaltságom, ráér még. Anyáméktól kapjuk a pénzt, felesleges lenne potyára megerőltetnem magam. Szeretem, ha eltartanak. Délig az ágyban döglődtem a kutyával együtt. Utálok egyedül itthon lenni, igaz ilyenkor legalább énekelhetek amennyit csak akarok, és meztelenül mászkálhatok a házban. Az utóbbit Ben jelenlétében elég nehéz véghezvinni, mivel rögtön letámad. Miután nagy nehezen elvánszorogtam zuhanyozni sikerült felöltöznöm is, aztán levágódtam a kanapéra, hogy keressek valami filmet Ben laptopján. Az enyémnek valami baja van, és még nem vettem újat.
Biztos elfelejtette kikapcsolni, mert mikor felnyitottam a laptopot rögtön ott virított a Facebookja. Már nyomtam is volna ki, mert nem kutakodok a személyes dolgaiban, de megláttam, hogy valaki küldött neki valami képet.
A glóriámat ledobván megnyitottam az üzenetet, de nem hittem annak amit láttam. - MI A FASZ?! - Valami ribanc telebaszkodta a chatablakját elég...érdekes képekkel. Meg mi az, hogy köszi a visszabökést?! Majd mindjárt megbökdösöm mindkettőt egy késsel. Ki ez a kurva?! És Ben miért nem tiltotta le, vagy legalább írta volna meg neki, hogy hagyja már békén...pfff. Kibelezem a kurvát. Leszarom, hogy nőket nem bántunk, nem érdekel. Ben meg....meg fog halni.
A filmnézésből semmi se lett, kikapcsoltam annak a köcsögnek a laptopját és a nappaliban jártam fel-alá, miközben magamban és hangosan is szitkozódtam úgy egy fél órát. Hogy tehette? Mindig adta a nagy féltékenyt, aztán ezek szerint pont ő az aki félrekefél. Ha nem is találkoztak, ez akkor is durva. Csak jöjjön haza. Pfhú.
Bementem a szobánkba és a fiókkal együtt kivágtam a ruháit a nappalira kellős közepére, ugyanezt megtettem a fürdőben lévő dolgaival, a cipőivel és az idióta közös képeinkkel is. Szerencséje, hogy a kocsija most nincs itt, mert felgyújtanám vele együtt. Még nem tomboltam ki magam, a java csak most jön. Egy nagy levegőt véve visszaültem a kanapéra és vártam, hogy hazajöjjön az a buzi, nyomorék kis geci.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.10.17 20:03

A munka szokásosan telt, unalmas volt, alig volt mit csinálni, na persze a bérezés sem fog az egekig hatolni, tisztában vagyok vele, hogy nem fognak túlfizetni egy kis felmosásért.
A kocsiban minden egyes adón valami nagy nyári slágert játszottak, már mindet ezerszer hallottam és ahelyett, hogy a fülbemászó kategóriát érték volna el, a rosszullét kerülgetett tőlük.
Leparkoltam a feljárón és úgy, ahogy voltam munkaruhában, ami egy kék overált jelentett fehér pólóban és egy a munkahely lógójával ellátott baseball sapkában beléptem az előtérbe.
-Megérkeztem! - kiabáltam be majd miután a kutya lerohant és agyonnyalta a képem beljebb is jutottam. De a nappaliban a cuccaimba botlottam. Ott volt még a használt fogselymem is.
-Ez meg mi a tököm? Költözöm és nem tudok róla? - vontam fel a szemöldököm érdeklődve.
Simon űzött tekintete jót nem jelenthet, bekattant már megint valamitől, van hogy rájön az 5 perc, ami hetekig is eltart.
-Elmondanád mitől nézel ki úgy, mint egy begőzölt feleség? - erőltettem magamra egy mosolyt és nem foglalkozva a ledobott holmijaimra, átléptem őket és a konyhába mente, hogy igyak egy pohár vizet még mielőtt rám zúdítaná a vádakat. Amikről természetesen ezúttal fogalmam sem lesz mik azok. Tudtommal nem tettem semmit.
-Hallgatlak.
Momentán túl nyugodt voltam ahhoz, hogy kiakadjak a kilakoltatásomon. Minden házasságban megesik efféle, nem? Nyilván lesz egy két szavam majd az esethez, bármi is legyen az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.10.17 21:19

Nem tudom, hogy melyik a rosszabb; az, hogy nem mondta el, vagy hogy egyáltalán megcsinálta. Szerintem mindkettő. Mindenki tudja, hogy ez a bökdösés mire fb-n, és ha ez még nem lenne elég, hagyta, hogy az a gennyes kurva olyan képeket küldjön neki. Pfff. Le is tilthatta volna, de biztos túl szép volt a látvány. Hát most majd mehet és nézegetheti Vaginipoliszt. Nem vagyok féltékeny, mert jézus, sokkal jobb vagyok annál a ribancnál. Engem az idegesít, hogy Ben máshova is belógatta, vagy be akarja lógatni. Én se lesem más faszik meg nők meztelen képeit, de ha küldenek akkor is az a minimum, hogy törlöm az összeset.
Vártam, hogy megjöjjön, és közben az összes létező végkifejletet lejátszottam a fejemben, meg azt is, hogy mikről maradhattam le. Hány embert "bökdösött" még. Eh. Mindig bizonygatja, hogy mennyire szeret. Nagyjából ennyire. Semennyire.
- Hurrá! - Még a kezeimet is a levegőbe emeltem, úgy játszottam a nagy ujjongást. Persze lehetett hallani a hangomon, hogy annyira nem örülök a jelenlétének.
- Dehogynem tudsz róla, te... - Nem fejeztem be a mondatot, próbáltam uralkodni magamon, és úgy viselkedni, mint egy kulturált emberi lény. Tudja ő, csak játssza a hülyét. Mint mindig.
- Feleség, mi? Ha már belőlem tudsz nőt csinálni akkor keresel egy igazit, ugye? - Halkan beszéltem, de éreztem ahogy egyre jobban elönt a düh miközben a laptoppal a kezemben kitrappoltam hozzá a konyhába.
- Komolyan ha véletlenül nem látom meg azt a ribancot ez sose derül ki. Valami vadidegent bökdösöl, meg nézegeted a képeit? Hm? Hogy lehetsz ennyire gerinctelen?! - Most már kiabáltam, a laptopot konkrétan lebasztam a pultra, persze kinyitva, hogy láthassa a szép beszélgetést. Ezután elővettem a fiókból a pizzavágó ollót és azzal hadonásztam. - Jobb lenne ha levágnám, akkor talán nem akarnál megcsalni. - A farka felé mutattam az ollóval, hogy tudja miről beszélek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 22.10.17 17:35

Ha úgy érzed közeleg a baj, akkor sose hagyd azt az érzést figyelmen kívül. Már a lakásba belépve is éreztem, hogy gond van, Simon akkor használ cinizmust, amikor baromira pipa, és olyankor fogalmam sincs, már megint miért.
A nappaliban talált használt fogselymem és minden más holmim azt sugallta most vagy megerőszakoltam valakit a tudtomon kívül vagy eladtam a kedvenc pulcsiját. Már nem mosolyogtam, de a helyzetet akkor sem értettem továbbra sem. Simonnál sosem lehet tudni, hogy mikor miért gőzöl be. Mondhatnám, hogy ez egyszeri eset, de nem, vannak vitáink, igaz ekkora még nem volt.
-Nem, még mindig nem tudom, örülnék, ha kifejtenéd. - Bökök a fejemmel felé és várok. Szinte már vörös az idegtől és ha nem tudnám, hogy nem az a verekedős fajta most biztos lehetnék benne, hogy bepancsolna.
-Mi bajod van? Milyen nőt keresek? Megőrültél? - kérdezek rá, mert most már kezd ez számomra a bonyolultnál is bonyolultabbá válni.
A laptopra meresztem a tekintetem és a szemöldököm a hajam tövéig szalad. Az a csaj az, aki a múltkor megbökött, visszaböktem, ez igaz, azonban ezeket a képeket én még életemben nem láttam.
-Visszaböktem és nem én kezdeményeztem, na persze tök mindegy, a képeket azonban most látom először, azt se tudom ki ez a csaj. De, ha nőzni akarnék nem vettelek volna el te majom. - fordulok felé és nézek rá komolyan. Nem vagyok gerinctelen. Nem csaltam meg, nem is igen járok fel a közösség oldalakra. Az inkább Simon reszortja.
-Nem mellesleg, kutakodsz utánam? És te papolsz a bizalomról? - nézek rá hitetlenkedve, de már majdnem fel is nevetek.
Az ollóra néztem, amit felvett. Kezdtem úgy érezni, hogy valóban megőrült a férjem. - Nem akarlak megcsalni te hülye! Hányszor kell még ezt elmondanom?! - kezdtem én is roppant ideges lenni. A vádaskodás egy dolog, de az meg egy másik, hogy meg is hazudtol.
-Nem szívesen emlékeztetlek rá, hogy te voltál az, aki egyszer megcsalt, nem én, másodszor pedig, ha megakarnálak csalni nem olyasmin járna a fejem nap, mint nap, hogy milyen szarsággal lepjelek meg...meg, hogy jó volna, ha egyszer családunk lenne, marha. - lépek el mellette, de úgy, hogy vállammal meglököm őt. Most már dühös vagyok, rohadt pipa, de eszem ágában sincs kiköltözni, térjen észhez!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 07.11.17 11:35

Utálom, játssza a hülyét. Nagyon jól tudja, hogy miről beszélek. Bár azt hittem, hogy jobban ki fog akadni, ha már egyszer lebukott. Mindegy, Ben jó színész és kész. Próbáltam legalább minimális szinten nyugodt maradni, hogy el tudjam mondani neki mekkora egy szemétláda. Én senkit se bökdösök, nem nézek meztelen képeket emberekről. Jó, a pornó kivétel, de akik rám írnak azokat simán törlöm, ha valami bajom van belük. Ben nem. Neeem, ő inkább napok óta nyáladzik arra a kurvára. Lehetne benne annyi, hogy bevallja és nem néz hülyének.
- Te őrültél meg, mert nem emlékszel arra amit egy napja csináltál. - Vágtam vissza miközben ökölbe szorított kezekkel toporogtam egy helyben. Az elmúlt hónapok hagytak bennem valamennyi nyomot, ami a viselkedésemben nyilvánul meg. Na meg engem alapból is fel lehet baszni, főleg ha megcsalásról van szó. Agyvérzést fogok kapni mindjárt.
- Blablabla. Most láttad, mi? Szerintem meg így is-úgy is elvettél volna, nem mindig derülnek ki a félrekúrásaid. - Annyira látszik rajta, hogy nem vesz komolyan. Bezzeg ha ez fordítva történt volna akkor már kaptam is volna egyet az arcomba.
- Nem kutakodtam te elmebeteg, csak be voltál jelentkezve és meg is volt nyitva az oldal. - Sose turkálok semmiben ami az övé, szóval igazán befoghatná már. - Sehányszor, mert úgyse hiszem el! - Kiabáltam az ollóval a kezemben, természetesen nem akarok semmit se levágni ami ő hozzá tartozik.
- Oh, már megint a múlttal jössz? Jó, legyen. Nem én voltam az aki annyira betegesen féltékeny volt, hogy utána megütött. - Ahogy elment mellettem és meglökött ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az ollót rábasztam a pultra, aztán mikor már háttal volt nekem Ben mindkét kezemmel löktem rajta egyet. Nem érdekelt, hogy talpon marad, vagy mivel nem számított rá orra esik. Leszarom.
Ha elesett ha nem én folytattam a lökdösést, bármit csinálhatok úgy se tudok túl nagy kárt tenni benne. Sajnos!
Valójában annyira már nem is voltam ideges, kezdett elszállni a vörös köd. Lehet, hogy tényleg nem csinált semmit, de ettől független haragszom rá chh.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.11.17 23:04

Nem egyszer kaptunk már össze, nem is egyszer azért, mert úgy véltem megcsal, rengetegszer mentünk szét és jöttünk újra össze.. De általában én vagyok a féltékenyebb, most mégis belőle tőr elő a zöldszemű szörny és a franc se tudja milyen nőről magyaráz.
A közösségi oldalak világa nem vonz, ritkán ha használom és igen, van hogy valakinek visszaírok és van hogy nem, ettől még nem leszek alávaló megcsaló faszfej.
Ez a kirohanása minimum olyan erősségű mintha megdugtam volna a csajt, felcsináltam volna és e mellé még el is akarnék válni..
-De, emlékszem, visszaböktem egy csajt, és? Kérlek fejtsd már ki hogy ez mennyiben megcsalás, mert amilyen őrült vagyok nyilván nem értem. - mondom csípősen. Kezdek és is besokallni, szar napom volt és rohadt fáradt is vagyok. Arra gondoltam, hogy majd esetleg együtt lezuhanyozunk vagy fasz tudja, erre konkrétan ki vagyok lakoltatva. Szép. Milyen boldog dolog is a házasság.
-A félrekúrásaim? Egyszer csaltalak meg, miután azt te is megtetted. azóta már bocsáss meg, de nem lógattam a pecabotot másba. - őrjöngök. Ez már kész kabaré.
Feladom, ha kitombolja magát majd lenyugszik. Ilyenkor akármit mondok az az egyik fülén be, a másikon ki.
-Szerinted ha rejtegetni akarok valamit azt úgy hagyom, hogy megtaláld? Most komolyan hülyének is nézel? - nézek rá komolyan. Be voltam jelentkezve, mert totál elfelejtettem kijelentkezni. Ha titkolnék valamit akkor erre azért csak odafigyelnék, az istenért. De nincs titkolnivalóm, mert szeretem a férjem...de kikészít ha így folytatja.
A meütéses dologra egy arcizmom megrándul, beletúrok a hajamba és legyintek lemondóan. Elegem van, majd lenyugszik. Ahogy elmegyek mellette meglököm kicsit mire válaszul taszít rajtam. Nem állok épp biztos lábon és rendesen találkozik a képem a fallal, válaszul elered az orrom vére.
-Baszd meg! - fogok oda a ruhám ujját az orromhoz ez lehet eltört. - Akkor kvittek vagyunk most már. - morgom oda neki és egy szó nélkül lépek el mellette, hogy hideg víz alá rakjam az orrom.
Már nem vagyok dühös csak csalódott. Nem csináltam semmit, tényleg, de mintha annyit hazudnék neki el sem hiszi egyetlen egy szavamat sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 17.11.17 13:25

Hogyha megcsal akkor vége, nem fogom elnézni neki. Tudom, hogy Ben anno megbocsátott, de ez nem jelenti azt, hogy nekem is meg kell. Ha másnak is belógatja mehet innen. Nem érdekel, hogy hová. Persze ebben az esetben el is válunk.
Lassan be fogok rekedni, de leszarom. Ebben az egészben az a legrosszabb, hogy teljesen hülyének néz. Nem mintha Ben valaha is okosnak tartott volna. Szerinte a cégalapítás se menne, meg úgy általában semmi se. Az a köcsög nő biztos sokkal jobb, ehh.
- Nem a megbökés a megcsalás, te idióta. Mit kell a képeit nézegetni, hm? Gondolom te is küldtél neki "valamit". Vagy csak azért nem válaszoltál neki, mert már élőben is láttad. Akkor meg minek, nem? - Egyre jobban belemélyültem ebbe a kombinálásba. Asszem innen már nincs visszaút. - Na persze. - Mondtam csak ennyit, aztán folytattam a puffogást. Együtt lehetünk mi akár száz évig is, minden egyes veszekedésünknél fel fogja hozni ezt a kurva megcsalást. Bezzeg ha én is felhoznék dolgokat rögtön besértődne és elvonulna ahogyan azt szokta. Milyen gyerekes.
- Igen. - Már direkt idegesíteni akartam, mert megérdemli. Ahogy azt gondoltam ahogy elértük a megverős témát már mindjárt nem volt akkora szája. Csak a szemeimet forgattam és nem feszegettem tovább. Miután meglökött kicsit erősebben de én is így tettem, amitől megfejelte a falat.
- Baszkiiiiii. - Gyorsan utána mentem és elkezdtem a kanapé felé ráncigálni. - Hagyd a vizet először állítsuk el a vérzést. Ülj le. - Hirtelen az összes mérgem elszállt, mert Ben megsérül akkor csak az számít. - Annyira sajnálom basszus. - Azt nem mondtam hangosan ki, hogy egyáltalán nem vagyunk kvittek, mivel ez véletlen volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 18.11.17 19:32

Kezdem úgy érezni, hogy Simon megveszett, komolyan. Olyan mintha még hab is fröcsögne a szájából ahogy változatosan küld a pokolba pedig ezúttal valóban semmit se tettem.
Már alig szólok vissza, várom a gejzír kitörését hogy aztán elolthassam a tüzet. Mert akármennyire is akar engem innen kicuccoltatni az nem lesz neki könnyű. Házasok vagyunk, ha ilyen könnyen kitudna lakoltatni akkor már rég nem lennék itt. De vele ellentétben nem csak úgy vádaskodom, elengedi a füle mellett minden mondatomat. Épp ezért nem is igazán próbálkozom megszólalni sem.
-Küldtem hát, a farkamat postán, ember nyugodj már le. - sóhajtok. Azokat a képeket még csak nem is láttam, ha észrevenné akkor küldte mikor én épp dolgoztam, de hát mindegy is. Nyilván megingathatatlan bizonyítékai vannak..jah mégsem, nincs semmi ami bizonyítaná, hogy megcsaltam, mivel NEM TETTEM ILYET.
-Naná, egyértelmű, te hülye vagy. - fogom a fejem. Természetesen dühös vagyok, de mit tudok tenni ha szamarat játszik? Meglököm kicsit mikor elmegyek mellette, de amikor meglök lefejelem a falat, az orrom pedig reccsen majd dőlni kezd belőle a vér..
Leülök a kanapéra ahogy parancsolta és amit találok azt mind az orromhoz rakom de elég hamar átitatja, még jó, hogy vérzékeny vagyok..bakker.
-Van vér alvadás gátló tabletta a fürdőben, hozzál egyet. - mondom és egy újabb zsepit rakok az orrom elé.
A fájdalom elhanyagolható, sőt annyira nem is érzem, valószínűleg befog dagadni, szép.
-Nem is sajnálod, legalább ne hazudj. - mosolyodom el kicsit aztán felszisszenek mert erősebben megnyomtam az orrom.
A mi házasságunk egy kész hullámvasút, általában valamelyikünk mindig összetörik. Nyavalyoghatnék mint egy kislány, hogy oda a szép orrom, de leszarom. Jobban idegesít, hogy a férjem azzal vádol, hogy megcsalom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 31.12.17 15:33

Nem akarom, hogy megcsaljon, pláne nem egy nővel. Az valamiért sokkal rosszabb. Nagyon elkapott az ideg a képek láttán, és amiért valami idegen nőstényt bökdös. Én megbízom benne, de egy ilyen szituációban ő is felbaszná magát. Sőt...Ben sokkal féltékenyebb típus, az is lehet, hogy megint rám verne egyet. Mert hát az mindig jó megoldás..
- Azon nem sok mindent nézegethetett. - Próbáltam gonosz lenni és megsérteni valahogy, hogy neki is fájjon. Annyira utálom, amikor ilyen. Ilyen....nem is tudom. Minden amit csinál az bicskanyitogató. Menjen vissza a frontra akkor ha ekkora bunkó. Pfff.
- Te meg fogyatékos vagy... - Vágtam vissza, aztán miután meglökött én is löktem is így tettem, de amekkora szerencsétlen rögtön megfejelte a falat. Hogy élte túl Afganisztánban?
- Hogy mi? - Értetlenül néztem rá, de azért befutottam a fürdőbe és megkerestem azt a tablettát. Nem értek az orvosos szarságokhoz. Fél perc keresgélés után megtaláltam és odaadtam neki egy pohár vízzel együtt. Ezt be kell venni, nem?
- De Beeen. - Hízelegve az ölébe másztam és onnan figyeltem az orrát. - Nem hazudok, tényleg sajnálom. - Óvatosan az arcát puszilgattam, miközben a karját cirógattam az ujjaimmal. - Nem akartalak bántani, sajnálom. - Már nem érdekelt, hogy az előbb miért voltam mérges. Nem azért löktem meg, hogy megsérüljön baszki. - Csináljak neked valami kaját? Vagy mivel tehetném jóvá? - Vehetek valami erős fájdalomcsillapítót, de talán az lenne a legjobb ha hívnék egy taxit és bemennénk a kórházba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 09.01.18 20:10

Morcosan nézek rá a beszólása után, majdnem mondok rá valamit, de inkább beleharapok helyette a nyelvembe, ami eléggé fáj, de legalább nem szítom tovább a tüzet. Annak semmi értelme nem lenne, legszívesebben mondanék pár keresetlen szót, de sokra nem mennék vele, hiszen még ennél is nagyobb hisztit levágna.
-Te viselkedsz fogyatékosan. - ami igaz az igaz, nem én vádaskodom full alaptalanul, hanem Ő, Ő akar kidobni a lakásunkból a semmiért, neki forognak vérben a szemei és nem nekem, ki is a fogyatékos? Ha már hűtlenségről van szó nem rám kellene gondolni kettőnk közül aki ezt előbb megtenné...khm.
Amikor meglök szépen leorrolom az ajtófélfát és az orromból elindul a mentsruálós Niagara...klassz.
Mikor végre hozza a kért pirulákat gyorsan beveszek egyet az majd segíteni fog. Szeretnék nem mindent összevérezni a lakásban, még akkor sem, ha lassan költözöm, mert a drága férjem kipaterol otthonról.
-Én is sajnálom, hogy kibaszott csúnyán beszéltem veled. - mondom egy halovány mosoly kíséretében.
Kezd az orrom fájni, sok jót nem jelent így sóhajtva hátradőlök a kanapén egy zsebkendőt szorongatva az orromra.
-Mit szólnál ahhoz, ha nem véreznék el akkor elmennénk vacsorázni, este pedig rendeznénk egy békülős szexet, na? - vigyorogtam, de ez fájt az orromnak így felszisszentem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.01.18 12:29

Elegedetten vigyorogtam, orultem, hogy megint betalalt ez a "kicsi a farkad" szoveg. Tudja o is, hogy nem mondom komolyan, de megis morog miatta. Milyen aranyos. Erre mår nem is mond semmit, amitol csak meg jobban vigyorgok. Megint en gyoztem, hiåba a katona mult, mindig o veszit.
- A faszt, forditott helyzetben te sokkal durvåbb dolgokat csinålnål. Szoval csitt. - Jelentettem ki hatårozottan, ezzel lezårva a temat. Tudom, hogy sokszor bunkon beszelek vele, de ugy se csinal semmit. Plusz most o is lefogyatekosozott. Pfff.
Ketsegbeesetten futottam a bogyokert, aztån vissza hozzå, hogy odaadhassam neki. Miutån bevette oket fogtam magam es az olebe masztam, onnan vizslattam a serult orråt. Ovatosan megprobåltam hozzånyulni, de ugy tunt, hogy nem torott el.
- Håt azt sajnålhatod is. - Nem mintha en sokkal szebben beszeltem volna vele.
- Hmm...attol meg, hogy megfejelted a falat nem bocsåtottam meg. Lehet, hogy hetekig nem is akarok majd veled szexelni. - Gonoszul mosolyogtam rå, mikozben feszkelodni kezdtem rajta. - Nem is biztos, hogy tudnål teljesiteni, hiszen most le vagy gyengulve, es nem akarom, hogy meg jobban megserulj. -
Annyira haragszom rå, hogy legszivesebben megfojtanåm, de kozben nagyon szivesen alå fekudnek. Utålom Bent, hogy amikor csinål valamit akkor is ilyen...nem tudok rå haragudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 03.02.18 17:00

Csak sóhajtok és megcsóválom a fejem, bár ettől csak jobban fáj az orrom és felszisszenek. Még hogy én fogyatékos, na szép. Most se tudom ki nyavalyog állandóan a semmiért. Persze abban igaza van, hogy nem kezelem jól az efféle dolgokat, de legalább nem mondok hazugságok tömkelegét ami nem is vág a témába.
-Csináltam, de már nem csinálnék, pont. - mondom morcosan. Nem csípem a múlt felhánytorgatását, mondjuk én is szoktam, de Simon szinte állandóan ezt teszi. Voltam erőszakos és csináltam sok hülyeséget, belátom, féltékeny görény vagyok, ez is igaz, na de mégse raktam ki a házból mint ahogy azt ő állandóan megtenné.
-Simon, ismerlek, jobban, mint a tenyeremet, és kizárt dolog, hogy te hetekig ne akarnál szexelni. K-I-Z-Á-R-T. - mondom vigyorogva és pökhendin. Ebben legalább teljesen igazam van, száz százalékosan, Simon nem bírja a szex megvonást ezért büntetni sem tud vele.
-Ez csak egy kis orrvérzés, alul bivaly erős vagyok, meg is mutathatom mennyire. - kacsintottam a férjemre, aki elég gyakran az agyamra megy. Szeretjük egymást de mindketten féltékenyek vagyunk, nem is kicsit.
-Bár ha megakarod vonni a szexet...ám legyen. - játszok rá egy picit. - akkor majd a fürdő lesz a meghitt társam pár hétig, nem nagy ügy. - alig bírom visszatartani, hogy ne kezdjek el röhögni. Nagyon nehéz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 04.02.18 18:58

Sose dobnám ki, ez nem csak az én házam. Sőt, technikailag egyikőnké sem, mert nem mi fizetünk érte, hanem a szüleim. Oké, a cuccait lehet kidobálnám, de azt is csak hirtelen felindulásból. Tudja, hogy szeretem, még olyankor is amikor meg akarom ölni.
Szerinte túlreagálom, de fordított helyzetben tombolna. Valószínűleg még mindig nem bízik bennem...vagyis van egy ilyen érzésem, de persze lehet, hogy tévedek.
- Aha. - Néztem rá összeszűkített szemekkel, de nem akartam tovább boncolgatni ezt a témát, mert nekem esik jól ha vissza kell emlékeznem a régi dolgokra. - Lehet, de az is megeshet, hogy kibírnám. Veszek magamnak pár "dolgot", és máris pótolva vagy. Neked meg max marad a kezed. - Gonoszul elvigyorodtam. Annyira biztos magában, meg abban amit mond. Innen lehet nagyot zuhanni. Hmm, de végignézném és közben röhögnék rajta. Szexmániás vagyok, de tudok magamon uralkodni ha kell.
- Bivalyerős? Ez az impotencia modern elnevezése? - Majdnem elröhögtem, de még időben sikerült összeszorítani a fogaimat. - Ne mutasd meg, nem akarnám, hogy beájulj a hátamon. Az milyen ciki már. - Tettem hozzá egy drámai sóhaj kíséretében.
- Hát jó. Én is ezt mondanám a helyedben, de nem szégyen, hogy most nem menne. - Közben kimásztam az öléből és kanapéra ültem. Szeretem szívatni, plusz most nem talál rajtam fogást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 02.03.18 20:34

Akárhogy is nézem az a pár év mióta együtt vagyunk jócskán tele volt marakodással, veszekedéssel, vitával és szünetekkel. Ezt persze megfejelte még jó pár igen kellemetlen esemény is. Most ha vallásos lennék erre azt mondanám, hogy Isten nem bottal ver minket...de mivel nem vagyok ezt mind a véletlennek tudom be. Egyszerűen voltak dolgok amik nem sikerültek, balul ütöttek ki, de még együtt vagyunk, házasok vagyunk ez csak számít nem?
Néha öljük egymást néha nem, ez minden párnál így van nem igaz? Maximum mi egy ilyen extrém pár vagyunk.
-Kipróbálhatod de a saját pénzed költsd ha lehet, rendben? - morranok fel a "pár dolgon". Mert Simonnal az egy fél palotát tesz ki, mostanában boltkóros lett a szentem és ettől a hideg is kiráz. Egyre több vacak van a házban, a malacoknak lassan kész hodálya van, ez a mihaszna kutya is el van látva minden szarral, és persze itt-ott egy giccses semmire se jó vacak. Ez lett Simon új hobbija, fasza mondhatom. De hát mondhatok neki nemet? Ha ez bejön neki...csak miért az én fizetésemet költi ilyen szarokra?? Ezt az egyet nem tudom elfogadni.
-Impotencia? Hírből se hallottam ilyesmit. - mondom durcásan. Még hogy nekem impotencia, na az befigyelne. Még vagy 40 évig a közelembe se jöjjön. Az kéne még, hogy fel se álljon, akkor lenne vége a világnak. Tény, nem mindent a szex irányít, de a jobb dolgokat igen, ennyi. Ez az én véleményem. Ettől pedig örülnék ha az élet még jó pár tízen évig nem fosztana meg.
-Nekem mindig megy. - vigyorgok öntelten, van is mire hogy úgy mondjam.
-De ha te nem akarod nekem úgy is jó. - Nyújtózom egyet és vigyorogva hanyatt dőlök a kanapén, elnyújtózom és vigyorgok mint a tejbetök. Simon mire három számolok rám fogja vetni magát, ha mégsem akkor megfogom tenni én.
1....2.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 11.03.18 11:45

- Mikor költöttem a te pénzed? - Ez egy tipikusan olyan kérdés, amire nem szabad válaszolni. Meg is bántam, hogy megkérdeztem. Hiába van pénzem - mármint anyáméknak -, mostanság Bentől is elveszek...egy öhm...kicsit. De csakis kizárólag fontos dolgokat veszek. Ruhát a kutyának, mert télen simán megfázhat, ez már nem a farkas generáció. Aztán...pulóvereket magamnak, amiket csak egyszer hordok, de ez is csak azért van, mert...megtehetem.
- Pedig annak a jeleit mutatod. - Feleltem lebiggyesztett szájjal. Megszívnánk, ha Ben impotens lenne, de akkor se hagynám el. Mindenre van megoldás. Nem a farkához mentem hozzá, nem az a legfontosabb. Ettől függetlenül jó lenne, ha még pár évig minden jól "állna".
Fapofával néztem végig, ahogy elterül a kanapén, figyelmen kívül hagyva az egoista kis megjegyzéseit. Azok után, hogy másokat bökdösött megérdemelné, hogy itt hagyjam és elmenjek mondjuk...vásárolni. Nem érdemli meg, hogy megdugjon. Még mindig ott tartok, hogy legszívesebben levágnám a farkát. Pff.
- Sajnálom, de mivel megsérültél nem csinálhatunk semmit. Félnék, hogy még nagyobb kárt teszek benned. - Nagyon komolyan beszéltem, miközben szépen lassan ledobáltam magamról a ruháimat és lassan, nagyon lassan elindultam a fürdő felé. - Megoldom egyedül. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 01.04.18 22:32

Rápillantottam és kihívó vigyorral karbafontam a kezeimet. Erre a kérdésre minimum ezer választ tudnék adni, de hiba volna megválaszolni. Lássuk be, Simon imádja a költekezést, ezzel addig nem is volna probléma míg rendes keretek között maradna, de ez kezd kórság lenni. És az én bankszámlám is meg megcsappan mostanság.
Már most nem is tartom akkor viccnek hogy munkát találjon, ha azt akarjuk hogy maradjanak tartalékaink.
-Igen? Azt hittem magadról beszélsz. - dörmögöm mérgesen. Még, hogy impotencia, ez kész abszurd, lassan harminc leszek, korai volna még a leengedett zászló. Ráadásul az maga volna a pokol. Ha dühös vagyok szexelek, ha boldog vagyok szexelek...letört árbóccal mit csináljak, kártyázzak?
-Szerintem jobb ha nem hergelsz fel. - küldök felé egy ragyogó vigyort, amitől belenyilal a fájdalom az orromba, de nem veszek róla tudomást. Ahogy ruha nélkül elindul a fürdő felé nem kell két perc és azonnal követem. Útközben leveszem magamról a ruhákat és szépen követem. beérve megcsap a fürdő párája, a cerkám már kezd állni, elég csak Simon pucér, formás fenekét látnom.
Hátulról ölelem át a derekát és csókolok bele a nyakába.
-Engem nem rázol le. - dörmögöm a fülébe és végig simítok a mellkasán. - Ne morcogj, nem csináltam semmit és csak téged akarlak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Simon Whitlock
Hozzászólások száma :
175
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 20.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 01.04.18 23:45

+18

Boltkóros vagyok. Megeshet. Tudom, hogy meg kéne becsülnöm a pénzt, anyámék se lesznek örökké. Ben se azért dolgozik annyit, hogy faszságokra költsem a fizetését. Igaz, csak neki akarok tetszeni. Meg magamnak. Igazából azóta se értem, hogy minek van melója, hiszen a szüleim adnak elég lét. Benci és az ő bizonyítási hülyeségei. Sokszor örülök, hogy nem vagyok lány, mert ő amilyen....fura, csadort kéne hordanom. Ez azért részben izgató, nem is kicsit. Felőlem kendőben is megdughatna, nem érdekel.
- Az én farkam olyan kemény, mint a szibériai kutya szőre. - Elég menő visszavágásnak szántam, de így kimondva elég hülyén hangzott. Sose leszek impotens, bár az a fontosabb, hogy Ben ne legyen az. Annyira imádom...térdelve szoktam imádni. Kivéve most, mert idegen kurvákat bökdös.
- Igen? Nem félek tőled, Bencike. Egyébként szeretem, amikor fel vagy hergelve. Annál csak az a jobb, amikor úgy megbaszol, hogy utána napokig nem tudok rendesen járni. - Ezzel is csak őt akartam bosszantani, de mire a végére értem elkezdett felállni. Eh, ha arra gondolok, hogy a szöszi...vagyis most sötét hajúka bennem van meghalok. Nem bírok magammal. Utálom, hogy mindenben ilyen idegesítően jó.  
A fürdő felé indultam, miközben magamban nagyokat vigyorogtam, miután hallottam, hogy követ. Kiszámítható, főleg amikor kanos. A seggemet riszáltam, úgy léptem be az ajtón, ekkorra már nem is volt rajtam semmi.
Szélesen elvigyorodtam mikor átölelt, és kicsit összerezzentem amikor a nyakamba csókolt. Imádom, és így haragudjak rá...
- Letudnálak rázni, ha leakarnálak. - Jelentettem ki tettetett morcossággal a hangomban. -Igen, eléggé nyilvánvaló jeleit mutatod annak, hogy hmm...akarsz. - Az ágyékához dörgöltem a csípőm, amit nem terveztem egyhamar abbahagyni. - De talán ezek után én is belemerülök ebbe a "bökdösésbe", meglátjuk, hogy neked hogy fog tetszeni. - Istenem, csak kefélne már meg... - Valószínűleg magadnak kell kiverned, sajnálom... - Drámaian felsóhajtottam, és megpróbáltam kiszabadulni az öleléséből, hogy a zuhanykabinba lépjek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Benjamin Tate Hunter
Hozzászólások száma :
177
Csatlakozás dátuma :
2015. Dec. 18.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 01.06.18 13:56

Az, hogy boltkóros enyhe kifejezés arra, ami valójában néha itthon zajlik. A kacatok halma beterít mindent és ha még legalább hasznosak volnának, de a fürdőben van egy csomó kence, amit én azt hittem csak a nők kennek magukra...ezek szerint tévedtem. A nappali kis dísztárgyak, ruhák stb kupacától van tele. Kicsit azért kezd ez az elviselhető határán túlmenni, hiszen már szegény Kutya se fér fel a kedvenc kanapéjára.
Engem nem zavarna a vásárolgatása, ha azok a dolgok egyszeri vagy egyszer sem használatos időt azért kicsit tovább bírnák, de van, amit szerintem ki sem csomagolt még.
-Valóban? Csak annyira kemény? - húzom fel az egyik szemöldököm és vigyorogva nézek rá. Szeretem mikor nagy bizonygatásokba kezd, olyankor a két szeme közötti rész összeráncolódik, tökre édes.
-Oh, azt én is nagyon szeretem, a megbaszós részt, a dühöt annyira nem, de gondolom te sem. - mosolyogtam rá angyalian. Egy percig sem akartam takargatni a farkam, szép kis sátor képződött már a gatyámban. Való igaz, ha feldühít az valahogy felizgat és szeretek rajta efféleképpen bosszút állni. Néha túl elhamarkodottan dönt és előbb jár a szája, mint hogy gondolkodna. Ez milliószor megtörtént már.
Követtem a fürdőbe immár ruha nélkül és a látványa most is kőkemény merevedést okozott. Basszameg, lassan 1 éve házasok vagyunk és előtte is évekig együtt voltunk mégis még mindig képes kihozni belőlem a kis kamaszt pedig közelebb vagyok már a harminchoz, mint a tizenéves koromhoz.
-Jó illatod van, csak nem be vagy gerjedve? - haraptam bele a fülcimpájába majd a kis fájdalmat nyelvem simogatásával igyekeztem csillapítani.
-Szeretem mikor bosszús vagy. - mormogom a fülébe és szorosan tarom, hogy ne tudjon megszökni. - de most nincs jogod dönteni, itt és most meg foglak kefélni, de úgy, hogy kétséged se férjen hozzá, téged akarlak.
A farkam a fenekéhez dörzsöltem és felnyögtem. - Engedelmeskedj és tedd szét szépen a lábaidat, kapaszkodj a csempének, ez durva lesz. - nevettem fel és vártam, hogy engedelmeskedjen a drága férjem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Vissza az elejére Go down

Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához