welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

VIP- helységek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: VIP- helységek 22.11.12 15:59

Very Important Persons... szórakozási helyei, termei, különszobák, csakis busásan fizetett különleges és/vagy befolyásos vendégek részére.

Szivarszobák... Játékszobák (billiárd... kártya könnyebb és tiszta tétekkel... stb.)... Könnyebb szexuális szolgáltatások igénybevételének helyei...Átlagemberek számára nem látogatható, csakis kizárólagos - fizetett - engedéllyel!

Ha a helyszínen szeretnél játszani, kérlek vedd fel a kapcsolatot a bár főnökével, ergo: velem, pm-ben.Wink ]Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 25.01.13 3:44


Past & Future


Naomi & Vinnie

Mindennek rendben kell mennie! Szorongva vártam ezt a napot. Alig volt három napja, hogy megkaptam a hívást, a helyi olasz maffia új keletű, kihalásos alapon váltakozó vezérének látogatásáról, máris eljött a nap! Új ember! Még fiatal, alig 40 éves! És ő az én klubomat választotta, hogy kielégítse az ilyen-olyan igényeit! Tisztában voltam vele, hogy mekkora szó ez... A mi köreinkben egy új embert felhajtani nem kis munka, vér és veríték műve, sokszor pénz.. nem.. kevés pénz, hát még az, hogy megtartsuk az adott vendéget! A befolyásos emberek sok pénzt jelentenek, hát még a hírnév amit terjesztenek, amivel újabb vendégeket csalnak a körzetbe. Fontos volt a mai új ember! Mindennek rendben kell mennie! - tördeltem a kezem, ami amúgy.. nem volt szokásom, vagy úgy egyáltalán, hogy bármiért is ideges legyek, de ez a fickó.. ezen túl csak a rendőrfőkapitány volt nehezebb, vagy jobban kellő dió az üzletnek, mégis az olaszok.. nagy mértékben uralják a városi egyharmadot és a jó vendég-visszatérő vendég, maga után húzza a hozamot!

Már csak két óra volt.. Én a pultnál ültem.. kortyolgattam a kikért italomat.. és próbáltam meggyőzni mindenkit a környezetben, hogy minden a legnagyobb rendben, nincs miért izgulnia. Csak egyedül az én szívem ütlegelte egyre szaporodó ütemben a mellkasom. Rain? Rain jól tudta mi forog kockán, és ha az esetek többségében imádta is az orrom alá törni a borsot, most a lelkére kötöttem, ha a lányokkal bármi is hibádzni fog, én nyírom ki, nem várok a Friscó-i emberekre! Már csak egy óra.. néztem idegesen a karomon feszítő Breitling-ot, és elgondolkoztam rajta mikor is vettem.. Még kinn Salt Lake Cityben. Amikor Rain és én vagy három hónapra húztuk meg magunkat a balhé után egy kis hotelben, és az a büdös kis szuka csak megtalálta a módját, hogy lelépjen és a nyakunkra hozza a maffiás pajtásait egy időre. Akkor.. nem sokon múlott, hogy otthagyjuk a fogunkat! Akkor vettem ezt a kis.. emléket.. - mosolyodtam el a gondolatra, és örültem, hogy néhány.. legalább röpke percig sikerült elterelnie a figyelmemet a közelgő percekről.
De azután.. az idő telt.. a whisky hatott.. - folyton megnyugtatta a fejemet - én meg már képes voltam elhitetni magammal, hogy semmi baj nem lesz.. ezért ahogy hallottam a kocsit, és nyílt az ajtó a háttérben, már képes voltam egy hidegfejű üzletember képével fogadni az újdonsült vendéget.
A zene szólt.. persze soha nem üvöltött a VIP részleg közelében, de azért rendesen áthallatszott a tér elválasztását szolgáló vékony falon. Mégis alkalom jutott a beszédre..

- Üdvözlöm szerény klubomban.. Lazzaro Moretti! - biccentettem gyengén, csak ahogy a tisztesség megkívánta a mi köreinkben, és a két torony méretű német közrefogta vörös, ízlésesen elrendezett vastag függöny félrehajtására intettem - Fáradjon be a személyre szabott termeinkbe és rendelkezzék bármivel amit csak szeme-szája megkíván! - viselkedtem továbbra is udvariasan, nem zavart meg a fickó mogorva, lenéző tekintete, biztos voltam benne, hogy a lányaink kezelésbe vétele után, már nyoma sem lesz az arcán az efféle redőknek. Viszont ekkor vettem csak észre.. a szemem sarkából az őt követő karcsú szőkeséget, és furcsa-nem furcsa, a dolog szépsége, hogy ha valakinek elég pénze volt, ide bármikor-bárkit bevihetett. Volt aki szerette magával hozni a nejét.. egy számára valamiért megkapó szépséget, vagy akár egy szimpla ölebet is, errefelé a határok igen rugalmasan szabottak. A lényeg az élvezet..! Na meg hogy minél több pénzt hagyjon itt az illető legközelebb. Hogy kurválkodás?? Igen, egyesek azt mondják az egészre. Én inkább azt mondom: remek üzlet! Mutasson valaki még egy embert aki rendelkezik néhány titkos videófelvétellel arról, ahogy a rendőrfőnök csupasz seggét négykézlábon állva egy lóostorral verik véresre. Kinek mihez van gusztusa, vagy kedve! De a lényeg a lényeg.. hogy itt minden a négy fal között reked. Hisz pont ez az, amiért fizetnek!

A fickó egy morranásnyit se szólt, csak a két szeme megcélozta a hátsó helységet, és elindulva villant csak a szemembe a mögötte haladó szőkeség képe. Nem mondom, hogy nem gyökerezett a földbe a lábam! A kép ami fogadott csak egy dolog.. de hogy KI.. volt azon a képen! És a múlt, hirtelen arcomba csapó árnyéka, egy pillanat alatt rángatta elő az emlékeimet és mintha csak tegnap lett volna, jelent meg előttem.

- Clementine?? - fagytam még mindig oda a bársonyszőnyegre, és igen, eszembe jutott a dolog, hogy a fickó előtt nem kéne a lánnyal kekeckednem, de mégis... a régmúlt emléke hirtelen elővigyázatlanná tett. Nagy.. hiba! Hatalmas! És lehet hogy pont ezzel az apró lépéssel, most és itt, mindent elveszíthetek!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 28.01.13 4:15

Ez a nap más, mint a többi. Most nem azzal vagyok elfoglalva, hogy hogyan tegyek másoknak keresztbe, vagy hogy mit préseljek magamra, hogy még vonzóbb legyek és bejuthassak az előkelő helyekre, ahol a sznobokat fosztom meg ékszereiktől, mikor nem figyelnek. Az már annyira egyszerű, hogy az már nevetséges. Nem, ez a nap számomra olyan, mint egy ugródeszka, csak nehogy a víz helyett a betonba csapódjak. Kellemetlen lenne és egyáltalán nem biztos, hogy túl is élném. Darabokban pedig nem mutatok olyan jól, mint egyben. Maradnom kellett volna a bankrablásnál, ahhoz legalább értek és kevesebb is vele a macera, mint a mostani munkámmal. Earl miatt vállaltam el az egészet, ennyivel igazán tatozok neki szerinte, én pedig nem vagyok olyan ostoba, hogy vissza utasítsak egy ilyen ajánlatot, amit egy alvilági nagykutya ajánlott fel. Végül is tudok olaszul, annyira, hogy eladni azt nem fognak, még is mi baj lehetne? Remélem semmi, mert vissza megyek és Earlt tele pumpálom ólommal. Alaposan utána néztem, hogy kivel is lesz dolgom, nem fogok besétálni az oroszlán barlangjába úgy, hogy ne legyek eléggé felkészült. Sőt, azt hiszem, hogy túl sok információt is megtudtam róla, főleg azt, hogy gyengéi a szőke nők, ezért nem is vesződtem azzal, hogy parókát vegyek fel. Hajamat kiengedve hagytam, talán nem ismernek meg a rend buzgó őrei sem, mert az nagyon gáz lenne. Felkaptam magamra egy egyszerű ruhát ami valamennyit enged megmutatni magamból, de még is sok mindent a fantáziára bíz, nem akartam könnyűvérűnek tűnni, sem pedig pedig frigidnek benne. Innentől már csak annyi dolgom volt, hogy várakozzak a repülőtéren egy hatalmas fekete limuzinban ücsörögve. Meglepő, de nem voltam ideges, úgy kezeltem, mint egy rutin munkát, hiába ez az első ilyen megbízatásom. Landolt is a repülőgép, de csak vártam, hogy a testőrök átnézzék a kocsit, biztosan bombát kerestek, azért annyira elszánt nem vagyok, hogy az én életemet is kockára tegyem egy öngyilkos merénylettel, de fő a biztonság, mikor meggyőződtek arról, hogy tiszta a terep, már is lett társaságom. Egyenes háttal ültem, magabiztosságot sugározva az olasz felé. Meglepően kedves volt, sőt még egy kézcsókot is kaptam, mikor bemutatkozást megejtettük. Kérdés kérdést követett, szinte be nem állt a szája egész út közben, ezért is könnyebbültem meg valamennyire, mikor megérkeztünk, arra a helyre, ami még számomra ismeretlen. Gyanakodva néztem körül, amint beértünk, ilyenkor az első dolgom, mindig keresni egy vészkijáratot baj esetére. Feltűnésmentesen próbáltam körbe nézni, ekkora akadt meg tekintetem valakin, valakin, aki egykor sokat jelentett, de az már csak a múlt, de még is képtelen voltam arra figyelni amit mondott, annyit láttam, hogy mozog a szája, de se kép se hang, csak a régi emlékek, akik villámgyorsan pörögtek a fejemben. Legszívesebben hátat fordítottam volna, hogy kisétáljak innen, de nem tehettem meg. Ezért erőt vettem magamon és próbáltam úgy tenni, mintha nem is rázott volna meg Morris látványa. Lehet, hogy fel sem ismer, nyugtattam magam, de ekkor kimondta a nevem, amit már régen nem hallottam, még a vér is megfagyott bennem hirtelen.
- Nem, Naomi a nevem. - Hazudtam neki, úgy hogy mindvégig a szemébe néztem, még magam sem hittem el, hogy tényleg hinni fog nekem, de nem engedhettem meg, hogy az álcám széthulljon.
- Lazzaro Morettinek vagyok a tolmácsa, én fogok segédkezni a kommunikációban kettejük között. - Tértem rá egyből a lényegre, mert nekem még is csak az a dolgom, hogy az olasz minden szavát lessem és megszerezzem neki azt, amire vágyik. Magamra erőltetve egy műmosolyt fordultam az olaszhoz, hogy kitudakoljam, hogy pillanatnyilag mihez is lenne kedve.
- Kezdésnek szeretne kártyázni, és egy üveg Bourbon whiskeyt. - Újból Morris felé fordulva újságoltam el Lazzaro kívánságait. Értetlenül állok a dolgok előtt, ezért igazán felesleges volt idáig eljönnie, kártya és whisky gondolom Olaszországban is van, komolyan ki fogom lyuggatni Earlt, ha csak azért küldött ide, hogy a szórakozását felügyeljem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 30.01.13 3:09

Naomi?- hangzott vissza újra és újra a fejemben, de mozdulni még mindig képtelen voltam. A meglepettség ereje! Persze az isten verje meg, de mennyit tanultam, hogy akármi is van, ne blokkoljak le, ebben a világban ez nem melléfogás hanem már vétek! Egy pillanat alatt kinyírnak vagy alád tesznek, elég ha csak egy percig nem figyelsz! Mégsem bírtam megmukkanni. Egészen egy darabig, míg a fickó torokköszörülését nem hallottam a közegben, és ekkor húztam csak észre magam. Feszes tartás... műűűvigyoooor! - szedtem össze magam, hogy egy szemvillanás alatt bocsánatot kérjek.

- Értem. Elnézést kisasszony, összetévesztettem valakivel. - biccentettem meg kedvesen, de nagyon is tisztában voltam vele; Egy: Nem vagyok hülye. Sőt, még csak alzheimeres se, Clementine... - kellett nyelnem, ezért most nem hívtam elő a részleteket. De kettő, emellett üzletember is, akinek most AZ.. a dolga, hogy ennek a hájfejnek a kedvére tegyen, bűűűbájos mosoly, vendégszeretet, éljenek az olaszok! Viva Italia!!!

- Khm.. És akkor legyen kedves megosztani Moretti úrral, hogy a vörös függönyön belül bármi az övé lehet, amit csak szeme-szája megkíván. - dörzsöltem össze csak enyhe tudálékossággal a kezeimet, de az a szokásos magabiztos elszántság, most én is éreztem, hogy hiányzott. Nem tudom akarom e tudni. Biztos, hogy akarom? És ő? Mit akarhat ő!? Hisz több, mint nyolc év telt el.. Nyolc tetves év, akkor minden más volt, én szerettem, és ő is szeretett, de azóta.. azóta annyi minden megváltozott. - győzködtem magam fejben, ahogy azzal is, hogy ideje lenne észre térnem, és lazítani a tartásomon. Vendéglátó vagyok.. vendégszerető.. szolgálatkész.. na igen, mindez úgy együtt, amit el kellett hitetnem. Kérdés, hogy most mennyire sikerülhet.

- Értem. - biccentettem viszont ismét, ahogy úgy tűnt neki ez jobban megy, aaa.. színlelés, és én is erőt vettem magamon. Oké, most bemegy, de egyszer ki kell jönnie! És akkor... és akkor.. Akkor se érinthetem meg, vagy válthatok szót vele, talán akkor is csak kiriszál, úgy ahogy most is megtette, és csukódva az ajtó a hátuk mögött, eltűnik a semmibe. Talán meg se történt.. Igen, talán így lenne a legjobb.. Talán...

- Kisasszony, kérem legyen kedves megmondani Mr. Morettinek, hogy az itt jelenlévő hölgyek.. - intettem az éppen kilépkedő 3 szőkeség felé - mit tesznek a kapcsolatok - a rendelkezésére állnak, és elkísérik bárhova.. ahova az úr.. és egyben Ön.. - fordultam vissza a szemeibe - parancsolja. - vettem végre levegőt is, hogy a következő jelenetre egy szuszra feleljek. Vajon az olasz eltűnik a függönyök mögött.. vagy felhúzza az orrát, nem tetszik neki a terep, és lelép én meg oltári nagyot bukok és veszítek(?). Rázós helyzet! És még Clementine is.. - pillantott csak egy szemvillanásnyit felé a szemem, de aztán visszatértem az olasz arckifejezésére. Az az ami most eldönt mindent.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 31.01.13 2:09

Próbáltam leplezni az érzelmeimet. Valójában nem is tudom, hogy még mindig mit érzek iránta, de azt tudom, hogy még mindig nem közömbös számomra, hiába volt már oly sok éve, hogy kényszerből váltunk el egymástól. Hihetetlen, hogy annyi évig semmit sem tudtunk egymásról és most kell felbukkannia, mikor egy nagyon fontos akcióba kezdtem. Legszívesebben most helyben felképelném, mert most már tudom, hogy mennyire jól él, ezen nem is kellene csodálkoznom, hiszen Morrisról van szó, még a szarból is képes várat építeni, ameddig én csak napról napra élek. Magamra erőltettem műmosolyomat és igyekeztem azt a látszatot kelteni, mintha minden rendben lenne, pedig közel sincs semmi sem rendben.
- Semmi gond, bárkivel előfordul. Apropó maga is nagyon hasonlít egy férfira, aki régen nagyon sokat jelentett nekem, micsoda véletlen egybeesések. - Végig mosolyogva néztem bele egész mélyen szemébe, kihasználva, hogy az olasz ebből semmit sem ért. Csak egy egészen kicsit szerettem volna megforgatni benne a kést, csak hogy fájjon neki. Hiába, képtelen voltam befogni a számat, még akkor is, ha jól tudtam hogy egyikünk sem eshet ki az általa alakított szerepből. Nem szabadna elfelejteni, hogy én miért is vagyok most itt.
- Megnyugodhat megmondom neki, biztosan értékelni fogja. - Élvezem a kialakult helyzetet, csak kicsit sajnálom azt, hogy nem vagyok dühös Morrisra, mert erőfeszítések nélkül is meg tudnám győzni az olaszt, hogy nem ez a legmegfelelőbb hely neki, sőt ha nagyon akarnék, félre is tudnék fordítani, vagy akár bogarat ültetni Moretti fejébe. De még sem teszem meg, inkább közlöm vele amit Morris mondott. Elégedetten néz rá csillogó szemekkel perverz mosolyra húzódott ajkakkal. Egyből levágtam, hogy mire is gondolnak, de oda akkor én már nem is fogok kelleni. Még is mit csináljak addig, ameddig az olasz élvezkedik? Ezek a férfiak egyszerűen szörnyűek, mindig csak a farkukra tudnak gondolni. Morrist figyelem, hallom amit mond és feltűnik a három szőkeség is, ekkor tekintetem átvándorol Morettire, derekamnál fogva magához húzott. Jó erre nem egészen számítottam. Úgy kezdett el suttogni, hogy szájával érintette nyakamat. Egy pillanatig elgondolkoztam azon, hogy itt helyben kicsinálom, de vissza fogtam magam, gyorsan legyőztem az undort, amit iránta éreztem, vagyis sokkal inkább próbáltam nem elhányni magam a közelségétől.
- Nagyon szépen köszöni, tetszik neki ez a nagy vendégszeretet. - Ennyit tudtam kinyögni, de Moretti keze még mindig a csípőmön ólálkodott és húzott is magával be a függöny mögé, miután beértünk akkor vettem csak észre, hogy azok a nők, akik az előbb még kint voltak azok is csatlakoztak hozzánk. Látszólag sokkal felszabadultabban tudnak viselkedni, mint én. Hivatásosak, semmi kétség. Egyre erősebben éreztem a torkomban a gyomromat, minden bájamat bevetve próbáltam meggyőzően, de még is finoman közölni vele, hogy én csak a tolmácsa vagyok és nem a játékszere. Nagy nehezen megértette, aztán percekig maradnom kellett, hogy közöljem a többi nővel a különféle perverz és extra igényeit. Nem vagyok egy ártatlan szűz, de ez már nekem is sok volt, hiába próbáltam ki már sok mindent. Amint tudtam elhagytam a helységet. Kilépve a függöny mögül elveszettnek érzetem magam, most hogy nincs mit tennem és Morris is itt van, nem bujkálhatok előle, az nem is én lennék. Tekintetemmel gyorsan megtalálom, ezért el is indulok a pulthoz, mint aki nem ismerné az illemet úgy ülök le mellé, úgy sem tudna nekem nemet mondani.
- Úgy nézel rám, mintha legalábbis szellemet látnál. Nem hitted, hogy még találkozunk? - Higgadtan vontam kérdőre, pedig kedvem lenne valami nagyon keményet széttörni rajta, még is képes vagyok magamon uralkodni, egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 31.01.13 3:42

- Igen.. véletlen.. - préseltem a fogaim között, a szemeimet egy pillanatra sem mozdítva a szemeiből, de aztán az olasz szúrós tekintetét is magamon éreztem, ami eszembe juttatta, hogy ki is vagyok és mi most a feladatom. Hogy egy szarházi digónak a kedvére tegyek!
Elő is adom a szokásos szövegemet, a torkomban mégis valamiféle gombócot érzek. Annyi mindent kérdeznék! Hogy hol volt.. mi van vele.. Mi történt és hogy hogy került ide!? A legfontosabb mégis, hogy él! És ahogy elnézem.. nem is akárhogyan. - vonul rajta végig ellenőrizetlenül a szemem, de mielőtt az olasz gyanút fogna, egy pillanat alatt elemelem.

Mintegy varázsszóra érkeznek meg a függöny mögül a lányok, szőkék, mind a hárman, ahogy azt előre leellenőriztem, és visszafogott lélegzettel figyelem, az olasz mennyire elégedett. Azt mondják szarrágó egy fajta! Bármibe beleköthet, ő mégis Clementine derekát kapja el, és ahogy a nyakába suttog, nyelnem kell.
Nee már Vincent mi a jó élet az amit művelsz!? - beszélem be magamnak az egészet, és jogos.. rég volt, talán igaz se, azóta hosszú évek teltek el, mégis elém idézte a képeket, ahogy megjelent ott előttem.. a bárban.. gyönyörű volt és csodálatos, én meg elé vetődtem, egyenesen az asztalra fel és kis híján azt a vele szemben ülő tagot is kiütöttem. Réégi szép emlékek! - mosolyodtam is el talán az orrom alatt, de amikor a jelenbe visszatértem, ugyanaz a szépség, de már más viseli az oldalán az aranyat!

- Khm.. - muszáj volt megköszörülni a torkomat, de csak mert kellett, aztán igyekeztem felvenni a korábban is jól bevált, és amúgy szokásos műmosolyomat. Addig élt... Amíg Clementine eltűnt a hájfejjel a függöny mögött, én meg tudtam és éreztem, hogy most amire a legnagyobb szükségem van, az egy k*rrrrvanagy üveg... whisky!

Amúgy nem iszom.. Eleget. Mégis ha folytak az üzleti ügyek, nem pazaroltam ivászatokra a véremet, a MI.. világunkban jobb ha az ember észnél van, ha nem felejt, és főként felkészült mindenre! Kivéve erre..

Nem tudom, hogy ahogy a pultnál ülve bámultam a tükörképemet, miért pont a régmúlt emlékei köszöntek vissza a fejemben. A rablások.. de főként ami utána következett! Amikor Clementinnel egymásnak estünk egy-egy pénzkupac felett.. Amikor sétáltunk kinn az elhagyott kis tó partján, a madarak énekeltek, azelőtt soha nem tudtam élvezni az efféle helyzeteket, de vele.. vele minden más volt. Én is más voltam. Más ember. Emlékszem még a tervekre. Nagy ház.. Honolulu vagy valami egyéb felkapott helyen.. pálmafák.. medence.. kinn a tengerszélen, és nyugalom. Végtelen nyugalom, pezsgőt és koktélokat szürcsölgetve... nincs bujkálás, semmi se... Ő csak néha ránéz a már nagyokat kaszáló divatcégére.. és én.. Én meg kinn feszítek a hullámokon. Szép álom... De mindez csak álom maradt. Régen sokat gondoltam arra a napra. Hogy mit rontottam el. Hogy hol hibáztam. Mikor nem vettem észre, hogy Paul nemcsak hogy nem megbízható, de egy zöldfülű gyerek! Addig még soha nem hibáztam. Azelőtt.. Egész életemben. Akkor volt az egyetlen, és az az egy életre megtanított mindenre! - sóhajtottam fel, mélyen szürcsölve meg a whiskymet és nem engedtem, hogy arra gondoljak, ugyan mi is folyik ott most benn. Ami volt.. elmúlt. Régen. Most más van. Íme Vincent, alkalmazkodj! Fogadd el, az új helyzetet!

Aztán.. aztán újabb néma percek és elüldözött gondolatok után - a másnapi italrendelések- bevágódik mellém egy árnyék. Már épp jelezni akartam, hogy ugyan vegyen már vissza ha nem tűnne fel, a Főnök ül itt mellette, amikor irányba fordulva valahol belém fagyott a szó! Félúton.. Vagy annál sokkal lejjebb.

- I-gazá-ból.. - töröm valahogy véletlenszerűen a szavakat.. - hogy is volt az az első meglepettség?? - de aztán rendre utasítom a fejemet.

- Azt hittem benn maradsz és kiszolgálod az olasz seggfejet.. - fordulok vissza a pult felé és kortyolok bele újra a whiskymbe. Hogy nem volt jogos? Rohadtul nem! És az is igaz, hogy évek teltek el, de úgy néz ki mégsem tudok uralkodni a féltékeny véremen!

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 31.01.13 5:11

Nem mondtam semmit, csak a szemébe néztem, úgy éreztem hogy képtelen vagyok elkapni a pillantásomat, vagy akár egy szót is kinyögni a torkomon. Hirtelen torkomat olyan száraznak éreztem, mint a sivatag. Iszonyúan szükségem lenne egy italra, de még sem hagyhatom itt ezt a szerencsétlent, még a végén tömegmészárlásba kezdene, csak azért mert mások nem értenék meg a kiosztott parancsait. Figyelnem kellene az olaszra, de már a látványa is megvetéssel és undorral tölt el. Earlt le is fogom csapni ezért, azért szólhatott volna, hogy hozzak magamnak pár hányózacskót vész esetére. Addig tényleg semmi bajom sem volt vele ameddig nem kezdett el közeledni, de mikor hozzám ért és nyakamat kezdte el szájával cirógatni, na akkor még a nem létező szőr is felállt a hátamon. Már majdnem kezdtem pánikba esni, mikor tudatosult bennem, hogy most nekem is be kell mennem arra a helyre, minden porcikám maradásra akart bírni, de sajnos ilyen rövid idő alatt nem volt képes a lábam a földbe gyökerezésre. Azzal nyugtattam magam, hogy semmi olyat sem bír rám erőltetni, amit nem akarnék, nekem egyáltalán nem fontos, és ha választani kellene, akkor inkább megölném, mintsem hogy rajtam élje ki perverz vágyait. Nem vagyok az a könnyen kapható nő, viszont ha tényleg nincs más választásom, akkor fel kell áldoznom magam, de mivel most van azért pár percet töltök csak bent, hogy ismét a függöny másik oldalán tudjak fellélegezni. Bele sem merek gondolni, hogy mit fog az olasz azokkal a nőkkel bent művelni, inkább csak magammal akarok törődni és azzal a bizonyos elvarratlan szállal a múltamból. Egyedül Morris az, aki tudja rólam az igazságot, de nem hiszem, hogy veszélyt jelentene számomra. Ha még számítok neki valamit, akkor nem fog mások előtt leleplezni, hanem hagyni fogja, hogy ismét köddé váljak, mintha ez a találkozás sosem történt volna meg. Még is mi lesz velünk? Vadállat módjára egymásnak esünk és egyetlen egy szeretkezéssel próbáljuk bepótolni azt a nyolc év kiesést? Nem, nem hiszem, hogy lehetséges lenne, ahogyan azt sem, hogy okos döntés lenne ismét közel engedni magamhoz. Komolyan azt hittem, hogy túl vagyok rajta, túl akartam lenni, de most hogy látom annyi minden motoszkál a fejemben, főleg olyan dolgok, hogy mi lenne ha... De rá kell jönnöm, hogy csak áhítom magam, már semmi sem lesz olyan, mint régen.
- Moretti nem nő, szóval nem tud lázba hozni. Az évek alatt sok minden változott főleg az ízlésem. - Lábaimat keresztbe téve kényelmesen elhelyezkedtem a széken, úgy hogy félig meddig testemmel felé voltam fordulva, hagy élvezkedjen a látványomban. Akarom, hogy lássa, hogy mi is az, amit csak úgy hagyott elmenni. Mind mindig emlékszek arra a pillanatra, amikor elváltunk egymástól és minden egyes szóra, azt mondta, hogy hiányozni fogok... Biztosan bánatában iszik most is a pultnál, mert az évek alatt annyira veszettül hiányoztam neki, hogy nőkkel vette magát körbe, hogy el tudjon felejteni, most már tudom, hogy kettőnk közül melyikünk is volt, aki tovább tudott lépni.
- Ennyi év elteltével legalább hazudhatnád azt, hogy hiányoztam. Vagy esetleg még be szeretnéd pótolni az elmulasztott üdvözlő ölelést? - Még mindig nem nagyon tudok hozzá hogyan viszonyulni, mert nagy a valószínűsége, hogy ha az olasz nélkül találkoztunk volna, akkor csak a pillanatnyi fellángolásom végett kezét törtem volna, csak a poén kedvéért, legalább egyikünk ki mutatta volna, hogy jelenleg mit érez a másik iránt. Megkönnyebbülés volt látni, hogy még él, de az, hogy kiderült, hogy ennyire közel vagyunk egymásról és nem is tudtam róla, ez fájt a legjobban.
- Morris nem ártana, ha fejlesztenéd a színészi képességeidet, mert ez a meló fontos nekem, szóval ne cseszd el. Mi sosem találkoztunk egészen a mai napig, értve vagyok? - Nehéz volt még kimondani is, mert pontosan Morris azaz ember, aki a legjobban ismer. De most félre kell tennem a múltat, nem kapaszkodhatok bele azokba a szép emlékekbe, vagy a terveinkbe, ezek már mind a múlt részeivé váltak.
- Megvárod, hogy kiszáradjak, vagy esetleg meghívnál egy italra? - Felvont szemöldökkel kérdőre vonom, mert beszélni arra lesz időm, mert Moretti éppen szórakozik, de nem tudhatom, hogy meddig fog tartani, de szerintem egy ital még bőven bele fog férni. Annyi mindent szeretnék neki mondani, de valamiért nem akarom bolygatni a múltat, csak egyszerűen nem szeretnék arról beszélni, hogy mi volt közöttünk, mert csak sanyargatnám magam és még több fájdalmat okoznék, nem mintha nem lenne belőle elég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 01.02.13 17:03

Zavartan húzódott össze a két szemem, de még mindig nem engedtem a szemben feszítő tükörképet. Azzal a különbséggel, hogy már nem magamat, hanem őt néztem. Hogy mi van? - lassultak be a gondolataim a kijelentésre, de ő, mintha mi se történt volna folytatta tovább. Na, gondoltam én, hogy csak innen fúj a szél, hogy mellé beszéljen! Ekkor fordítottam csak ténylegesen felé a fejem.

- Bocs Szívi, remekül megvoltam nélküled... - préseltem ki a szavakat a fogaim között teljes, élethű átéléssel, de én jól tudtam mekkorát is hazudok. Éééévekig(!).. nem voltam úgy nővel, hogy bármit is jelentsen és eltartott egy ideig, amíg a hiánya már nem égetett. De hülye leszek ezt majd bevallani neki, nem vagyok már az a puhány.. érte lihegő seggfej a közelében, azóta minden megváltozott. Én is megváltoztam... És ahogy elnézem.. ő is. - futott rajta végig mégis, hiába nem akartam, ellenőrizetlenül a szemem. Az a tökéletes boka.. mindig is az volt a gyengém, de így.. ilyen gyönyörűségbe bújtatva, még kívánatosabbá tette az egész összképet.
A következő szavaira találtam vissza megint a szemeibe. Csak beszélt. Egyfolytában. Ugyanolyan mint régen, mégsem hagytam eluralkodni a kiütközni kívánó mosolyomat. Csak hallgattam és néztem.
Egyetlen biccentés a pultos kölyöknek és már gurult is fel a pultra egy üres pohár az orra előtt, én meg minden további szó nélkül emelve meg az üvegemet, jóóó félig töltöttem.

- Egészségedre! - szóltam oda fojtott hangon, de minden érzelemtől mentesen, vagy legalábbis igyekeztem eltakarni a lényeget, mindazt a kavalkádot ami most lejátszódott a fejemben. Hogy mit akarok? Hm. Na igen, ezek érdekes kérdések. Mindenesetre semmiképpen sem akartam, hogy nyíltan, itt mindenki előtt bárki is bármit megsejthessen.

- Menjünk az irodámba! - szólítottam fel már az üveg nyakát is elengedve és még meg sem vártam a válaszát, már szedelőzködtem, hogy ha rábólint, az irányba menjek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 02.02.13 21:51

Más. Határozottan megváltozott és nem csak a szeme körül sokasodó szarkalábak mondassák ezt velem. Rideg és távolságtartó lett, zavar hogy így viselkedik pont velem, akivel már annyi mindent megélt. Neki már az nem számít semmit? Ami volt elmúlt, csak képtelen vagyok kiverni a fejemből a hozzá fűző emlékeket. Akkor, még fiatalon úgy éreztem, hogy mi lehetünk Bonnie és Clyde, persze magunknak egészen más sorsot szántam, az én forgatókönyvemben nem szerepelt a halál, vagy az hogy esetleg valamikor is elkapnak.
- Ahogy mondtam tényleg fejleszteni kellene a színészi képességeidet, pocsékul tudsz hazudni. - Egyszerűen képtelen vagyok neki hinni, főleg mert a szemembe nézve mondta és bizony van egy apró árulkodó jel az arcán, onnan tudom, hogy mikor mond igazat és mikor hazudik. El sem hiszem, hogy még mindig emlékszek arra a bizonyos kis rándulásra, ami mindig képes volt lebuktatni. De gyorsan vissza térek a jelenben, mert már az italom csak rám vár. Nem mondtam semmit csak megemeltem a poharamat mielőtt a teljes tartalma egy húzásra landolt is bennem, végig marva közben a nyelőcsövemet. Égető egy érzés volt, viszont piszkosul szükségem volt már erre, legalább nem leszek annyira karót nyelt.
- Hűha, ez eléggé komolyan hangzik. Talán tettem volna valami rosszat, hogy a főnök látni szeretne az irodájában? - Ideges vagyok és ilyenkor előfordul, hogy fecsegek, ahogy most is. De eddigi helyemről feltápászkodva riszálva követem Morrist. Menet közben végig fút kíváncsi tekintetem a helyen, ez a hely pont a személyiségére épült. Nem is tudom rá megtalálni a helyes szót, fűtött az erotikától, pont mint a hely tulajdonosa.
- Szóval? Gondolom azért kellett ide átvándorolnunk, hogy ne hallhasson senki sem minket. Esetleg van valami mondanivalód számomra? - Nem habozva tettem fel rögtön kérdésemet, ahogy beértünk az irodába. Most túl messze vagyok az olasztól, de ilyen gyorsan három nővel nem hiszem, hogy végezne, ezért sem kapkodok, elvégre ráérek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek 03.02.13 3:45

( Folyt. ITT... )
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: VIP- helységek

Vissza az elejére Go down

VIP- helységek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Vinnie's Night-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához