welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Fyron Akadémia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Fyron Akadémia 25.11.12 20:10


Üdvözöllek az Akadémia Falai között!
http://fyron.hungarianforum.net

A Fyron egy fantasy akadémia, egyben azonban sokkal több ennél: noha a középpontjában a varázslóiskola áll, folyamatosan igyekszünk egyre több lehetőséget adni az iskolán kívüli életnek is. Fair Isle élete, külföld, és két hamarosan nyíló, új dimenziókat felvető játéktér... Ez mind nyitva áll, és csak arra vár, hogy élővé tegyük! A lehetőségek tárháza végtelen, és az oldal legfontosabb célja, hogy szárnyaljon a fantáziátok, erre minden tőlünk telhető eszközt megadunk, a meséktől kezdve az egyszerű játékokat is színesítő faji viszonyokig. Ahhoz pedig, hogy fejleszd a karakteredet, több karaktert nyithass, képességeket szerezz, semmi mást nem kell tenned mint játszanod és részt venned az oldal életében! A fejlődés folyamatos, állandóan új ötletekkel, képességekkel, tárgyakkal, mesékkel, helyszínekkel várunk titeket.

Fontosnak tartjuk a felhasználói kapcsolatok építését is, évi minimum három találkozással, skype-os beszélgetésekkel, és azzal, hogy igyekszünk személyesen kapcsolatot teremteni minden taggal. Céljaink között van, hogy ne csak szerepjátékos, hanem összetartó baráti közösséget is létrehozzunk.

A karakterek élnek, és a nagy világon belül mindenkinek van egy saját dimenziója. Amikor pedig ezek az univerzumok összetalálkoznak... Ki tudja mi történik a középső pontban?
Elmerülnél a titokzatos lények világában? Létrehoznál egy olyan életet, amelyet te alakíthatsz? Szeretnéd megismerni a lidérceket, szeretnél angyalok és démonok között mozogni? Kipróbálnád a vámpír vagy a vérfarkas létet? Felfedeznéd Fair Isle mágikus szigetét, és felderítenéd a Fyron Akadémia hatalmas kastélyának minden pókhálóját?
Itt a lehetőség!
Szökj le az elhagyatott Fyron faluba, kutasd át a sziget barlangjait, kóborolj a végtelen folyosókon, térj be egy falatra az étkezőbe, próbáld meg kijátszani a könyvtár vagy a fegyvertár őrét, kerülj be az iskola bajkeverői közé, vegyél részt órákon, csatlakozz be az izgalmas kalandokba!
Pihenni akarsz, szórakozni? Itt a legjobb lehetőség: hozz létre egy karaktert, vesd bele magad az Akadémia életébe, fedezz fel egy új világot.
A határ csak a csillagos ég!
Vissza az elejére Go down

Fyron Akadémia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Akadémiai edzőterek
» Ninja akadémia
» Ninja-akadémia
» Ninja Akadémia
» Ninja Akadémia

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Társoldalak :: Társoldalak :: inaktívnak tűnő oldalak-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához