welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Kedvenc idézetek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Kedvenc idézetek 31.01.13 2:32

Hozzászólásokból való idézetek, szóval itt a helye minden olyan szövegnek, amiről úgy gondolod, hogy másoknak is látniuk kellene! Wink

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 31.01.13 5:04

Akkor kezdeném is a sort néhány kedvencemmel. Wink

"A halál mindent megváltoztat. Biztosan van káros érzelmi kihatása. De tapasztalati része is van. Ki fogja elvégezni a munkád? Ki fog a családoddal törődni? Az egyetlen jó dolog számodra, hogy nem kell aggódj miatta. Az az ember, akit soha sem fogsz ismerni, él majd a házadban, végzi a munkád. Az élet megy tovább... nélküled."
Alexey Mihail Davorov"Nem egy nagy élmény egyedül élni. Az elején talán igen. A szabadság érzete, hogy nem tartozunk senkinek sem magyarázattal, senkitől sem függünk. De mind ez gyorsan beszürkül. Gyorsabban mint ahogy azt gondolnánk. Aztán minden ugyan az a mese."
Lyna Frei


"Belekortyolok a kávémba, majd elfintorodva fordulok a pult felé. Bele dobom a tányér szélén lévő kocka cukrot, ez már a második, de még mindig keserű az életem."
Lyna Frei


"Sokszor gondolkoztam már azon, hogy vajon meddig csinálhatom ezt anélkül, hogy lebuknék, aztán rájöttem: bármeddig. Profi vagyok a szakmában, dúskálok a pénzben és nincs lelkem. Utóbbi előny, ha azt nézzük, hogy nem érzek bűntudatot, miután valakit laposra veretek az embereimmel, vagy szimplán nyomorba hajtom azzal, hogy drogot tukmálok rá. A kamaszokat elég könnyű megrontani."
Gordon Devron


"Mi rejlik egy névben? A címke, amiket az emberekre ragasztunk, vajon mindent elmond, amit tudnunk kell? Ha azt mondjuk, ő még csak egy gyerek, az azt is jelenti, hogy teljesen ártatlan? Ha drogdílernek nevezzük, az bizonyítja azt, hogy tényleg gonosz? Ha valaki prédikátor, mindig be is tartja, amit tanít? Egy férfi, akit gazembernek tituláltak, nem is viselkedhet hősként? Az igazság az, hogy egy név nem sokat árul el viselőjéről. Sokkal többet mond arról, hogy mire képes..."
Alexey Mihail Davorov"Ha egy nőnek nincsenek önértékelési gondjai attól még nem úgy tekint a testére mint egy férfi. Ezt a nők sosem fogják megérteni, pedig a válasz igazán egyszerű, ha egy nő el tudja magát fogadni olyannak amilyen akkor szép, mert sugárzik belőle a szépség. Viszont ha alul értékeli önmagát akkor mások szemében sem lesz több."
Alexey Mihail Davorov"…az idegen a legjobb, mert mindenki titkol valamit, és mindenki társat keres magának a titkaihoz, hogy legyen egy cinkosa, akivel együtt cipelhetik ezt a terhet, aki néha megfordul és emlékezteti. Erre pedig a legjobb társ mindig egy idegen, mert egy idegennek elmondani a titkainkat kicsit olyan érzés, mintha egy letakart tükörben néznénk magunkat…"
Alexey Mihail Davorov"Szeretjük azt hinni, hogy racionális lények vagyunk. Emberiek, tudatosak, civilizáltak, gondolkodók. De ha szétcsúsznak a dolgok, csak egy kicsit is, akkor egyértelművé válik, hogy nem vagyunk jobbak az állatoknál"
Alexey Mihail Davorov"Látszik rajta, hogy egy szem gyerek, de legalább is nagyon elkényeztették. Mindent akar és most azonnal. Nekem viszont keményen meg kellett dolgoznom a diplomámért és ha most rajtakapnak minket akkor nagy bajban leszek. Viszont amikor magához húzott és megcsókolt, nem tudtam tovább ellenállni. A pokolra jutok, de előbb lecsuknak kiskorú megrontásáért."
Alexey Mihail Davorov"Köztudott, hogy a férfikat megrémítik az okos nők. Mert azokkal csak akkor lehet játszadozni, ha szintén bele mennek a játékba."
Barbara Evans


"Hibázni emberi dolog, de még emberibb másra fogni."
Kathrina Miller


"Mindig is szerettem a lényegre térni, főleg úgy, ha ilyen nagy és kemény."
Kathrina Miller
:DDDD


"Szeretem ha egy nő okos és tudja használni az eszét. Persze azt már nem annyira ha még meg is próbál felvágni vele. Az még semmit sem jelent. Szájalni mindenki tud. Többet is mint amennyit kellene. Soha sem láttam értelmet az üres fecsegésbe. Alkalmakkor is kizárólag mások miatt mentem bele és csak akkor ha tudtam, hogy meg is éri. Hiába nem jó pofizok. Különben sem áll jól. Többnyire a hátsó szándék vezérel de van hogy nyíltan fel vállalom és szemből támadok akár csak most. Nem lehetetlen és nem veszett ügy. Ugyan akkor kockázatosabb ha tudják, hogy mit akarsz.
Többre tartom a megfontolt embereket akik kivárják a megfelelő alkalmat és nem lépnek meggondolatlanul. Mert vannak dolgok amik csak egyszer adódnak az életben és ott hibának nincs helye."
Adam Fell


"...maradok a sablonnál. Ez egy egyszeri alkalom amiből nem volna jó kétszerit csinálni. Mert ha az egy után van kettő is onnan már nincs visszaút. Sorban követik egymást a számok abba pedig nem akarok részt venni."
Adam Fell

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 31.01.13 5:30

"Minden csak vicceltem mögött van igazság, minden nem tudom mögött van tudás és minden már nem érdekel mögött van egy kis érzelem.."
Lorena Lefroy


" De Lyna nem tudhatja, hogy milyen, mikor egy meccs zajlik. Az az adrenalin, ami felszabadul a testedben, miközben azon vagyok, hogy a másiknak nagy fájdalmat okozzál. Aztán pedig mindenki téged ünnepel, elmondhatatlan egy érzés!"
Dexter Philips


"Az már bűn, hogy egy ilyen vonzó alakot ennyi ruha mögé bújtat. Szívesen levarázsolnék róla pár ruhadarabot, de azt hiszem, hogy ezzel az ötletemmel minden hím nemű egyed egyet értene. Ami ennyire szép azt nem illik ennyire takargatni."
Dexter Philips


"Akarni az egy dolog. Bizonyos szemszögből már fél siker de mi van a tettekkel? Szerintem akarni valamit még nem elég tenni is kell érte. De legyen... Én nagyon fogom akarni és meglátjuk mi sül ki belőle."
Lyna Frei


" Sosem szerettem azokat az unalmas ostoba nőket, amik azt hitték, ha szétteszik a lábaikat, akkor már sikerük is van nálam. Persze az is beválik egy ideig, óráig, de nekem az is kell, hogy egy nő értelmes legyen. "
Dexter Philips


"Hát persze, hogy tudom, hogy lesz legközelebb... Már, hogy is ne lenne? Még akkor is ha ő ezt nem akarja vagy csak nem tudja, hogy akarja."
Lyna Frei


"...később már hiába is bánom meg. A dolgokat nem utólag kell bánni hanem előzőleg kell megakadályozni, hogy megötrénjen. De ezt a feltevésre durván rá tudok cáfolni. Mert én inkább megteszem és megbánom ha kell mint hogy azt bánjam meg, hogy még csak meg sem próbáltam."
Lyna Frei


"Nem követem el azt a hibát, hogy kérdésre kérdéssel felelek mert az nem egy nyerő pozíció és igen csak labilis. "
Lyna Frei


"Azt már el sem tudom képzelni, hogy mi lenne velem akkor, ha rossz hírt kapnék. Nyilván egy világ törne ketté bennem. Viszont a sors furcsa fintora lenne, ha annyi intim kapcsolatból pont így kapnék el valamit. Úgy, hogy még nem is volt se intim sem élvezetes." (harapás.Wink )
Dexter Philips


" Az élet kegyetlen és olykor fájdalmas is tud lenni. Én jobb szeretem a kettőt vegyíteni. Úgy az igazi."
Adam Fell


" Lövésem sincs, hogy ez egy egyszeri alkalomnak tudható-e, egyszerűen csak szólított a természet. Szórakozni támadt kedvem és találtam is vállalkozó egyént hozzá. Kell ennél több? "
Adam Fell


" A pillanattal élni kell pláne ha már nem tart sokáig."
Adam Fell


" Rájöttem..., túl sokat meg engedek a nőknek! Lefogadom ez okozz majd egyszer a vesztemet, de azzal még várjunk! Ne siessünk annyira! Ha már egyszer ebbe törik bele a fogam akkor legalább jó mélyre harapjak."
Adam Fell


" Nagy kanállal falni az életet még nem szégyen két kézzel viszont már pofátlanság. Én megpróbálok mindig a kettő között tengődni. "
Adam FellVissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 03.02.13 0:29

"Az emberek számomra olyan lények, akiknek evolúciós rendeltetése létezni, nem jelentett sokat nekem a jelenlétük. "
Wade Moreau

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 05.02.13 2:00

Mély tisztelet az alkotónak! Wink

"Már nem festhető rá többé az élet mindent felemésztő tüze. A szív dobbanásai, a néma burgundi folyamok nem szabdalják a testet a létezés csobogásával. Helyette a csend, a szavak nélküli békesség veszi át a hatalmat. A halál fekete ködén át a rezdülések sem rajzolódnak boldogsággá vagy szomorúsággá. Vajon a mindennapi életünket megélhetjük érzelmek, átlényegülés nélkül? Tudunk úgy enni, aludni, vagy éppen beszélni, hogy nem érezzük azt, ami éppen bennünk van? Mert a környezet, a külső behatások semmit sem érnek nélkülünk. Az üresség átok, amely megmérgez minket, de mégis... miért ne érezhetnénk azt a földöntúli békét, ami tán sosem létezett? Élőként miért nem hallhatjuk a halál andalító dallamát? Apa, vajon ő is hallja még a saját, gyógyírként feltörni vágyó végítéletet?"
Wade Moreau
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 21.02.13 5:02

"A pontosság erény, és sokszor előny is, amit az emberek nem használnak ki, sőt inkább felkínálják a lehetőséget, hogy más megtegye. Mert szinte könyörögne érte, és néha olyan ostobák tudnak lenni, hogy nem látnak túl önmagukon sem, és ez, a legnagyobb előnyöm, velük szemben. Ezért tartok ott ahol, mert előre látni mások tervét jó terv, de előre kitalálni, és elébe vágni, az még jobb. "

Robert Iason Ward
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek 12.04.13 14:44

"Nem vagyok túl jártas a mesemondás tudományában. A felének értelme sincs, mégis ráerőltetnek valami tanulságot, ami a mai világban nem állja meg a helyét.
Vegyük például a hercegnős szennyet, ahol érdekes módon három napon belül, minden tróger, analfabéta liba - aki vagy tud énekelni vagy nem-, meggazdagodik, és csak az után élnek boldogan, előtte pedig nyomorban, megpróbáltatások tengerében, nélkülözve léteznek. Ha van is ezeknek tanulsága, hát nem a szerelem mérhetetlen ereje, hanem, hogy legyél gazdag, mert ha szegény vagy az élet egy orális kielégítés. Botrány!"

A nagy és hatalmas.. William Corvin "szájából" Wink Laughing
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézetek

Vissza az elejére Go down

Kedvenc idézetek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Szórakozás :: Csevegő-