welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Raina Hope Wendell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
41
Join date :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Raina Hope Wendell 15.03.14 18:26

Raina Hope Wendell


Név: Raina Hope Wendell
Becenév: Nem nagyon szokták becézgetni és csak a családja hívhatja Hopenak.
Születése hely, idő: 1989-10- 03 / USA - Los Angeles  
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport:  Rendőr
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális

Ki vagyok én...?!

Nem szeretek magamról beszélni. És nem szeretem ha kiismernek. Ennek alapján mondom, hogy semmi kedvem ehhez az egészhez. De ha már nagyon muszáj rendben van. Kezdjük az egyszerűbbel, hogy is nézek ki. Szőke haj, nagy barna szemek, mindössze százhatvan centis vagyok, és kifejezetten vékony, így néhány nem éppen eszes férfi úgy gondolja, hogy a "cuki" avagy az "édes" jelzővel illethet. Nem, ugyanis senkinek sem vagyok a babája, édese, picikéje és közel sem vagyok cuki.
Kemény vagyok, évekig gyakoroltam a tükör előtt a kemény nézést, és bizony már elég hiteles ahhoz, hogy elhiggyék. Na jó, leginkább akkor veszik komolyan ha pisztoly is van a kezemben, de ez csak részletkérdés. Általában nadrágot hordok, kosztümöt meg hasonlókat, a szoknyát nagy részben kerülöm.
Igen, szeretek keménykedni, és utálom ha kislányként kezelnek. Általában ez beválik abban is, hogy távol tartsam magamtól a férfiakat. Nem vagyok feminista, egyáltalán nem. Csupán nincs szükségem férfira, pech, hogy nem vonzódom a nőkhöz.
Sokszor bántok meg embereket, csípős, pattogós megjegyzéseimmel, nem mindig tudok vigyázni a számra, ettől függetlenül nem fecsegek fölöslegesen és nem vagyok egy pillangók között repkedő édeske. Soha nem is leszek az, én erre nem vagyok képes, anyám nagy bánatára. A húgom egészen más, ő kedves és aranyos és szűzies, de most nem róla van szó.
Persze van egy másik énem is, saját beismerésem szerint kifejezetten szerethető, aki igazából szeretne normális lenni. Mármint inkább átlagos lány, aki férjhez megy, meg gyerekeket szül, akinek van kiről gondoskodnia. Ami valószínű sosem fog megvalósulni. Aki segít a barátainak ha kell, és mindig ott van amikor szükség van rá, aki sír ha fáj a szíve, és szívből nevet a vicceken. De ezt az oldalát csak ritkán mutatja, és csak válogatott személyeknek, ugyan így van a gyengéd női oldalával, ritkán tudják kihozni belőle az érzékeny, gyenge nőt. Habár már erre is volt példa.
Életem, létem, világom

A húgom szőke tincsei úgy szálltak fel s alá a levegőben, mintha külön életet élnének, miközben felém szaladt a reptéren. Levettem a napszemüvegemet, s halvány mosoly került az arcomra. Hiába ő már egy olyan családban nőtt fel, amilyenben egy gyereknek kell. Ő nem ismerte anyánknak azt az oldalát amit én igen. És nem is avattam még be a titokba, habár volt mikor megkérdezte, hogy én miért vagyok olyan amilyen.
Karjaimba zártam a tizenöt éves húgomat, ahogyan ledobta a táskáját előttem. Aligha lett volna más választásom tekintve, hogy a nyakamba vetette magát.
Évekkel ezelőtt amikor ő még meg sem született anyámat kicsit sem lehetett mintha anyának mondani, de igazából a születése után sem, de erre az időszakra ő meg nem emlékszik. Én viszont tisztán, hogy milyen volt tíz évesen a húgomat cumisüvegből etetni, vagy később suli után még érte menni a bölcsibe. Emlékszem, hogy mennyire nem tudott magáról részegen. Ahogyan az a pillanat is tisztán a fejemben van, amikor bocsánatot kért mindenért. Amikor már tiszta volt, egy erős férfival az oldalán. Amikor már hirtelen anya lett vagy legalábbis akként akart viselkedni. A húgomnál ez be is vált, hiszen ő olyan kicsi volt még, nem rendelkezett előítéletekkel, áhítozott anyám szeretete után, és amikor megkapta hajlandó volt, minden rosszat elfelejteni. Én nem, tizenévesen, tinédzserként és nagyon sok pokoli évvel a hátam mögött nem voltam ilyen elnéző. S bár a kapcsolatunk most már egészen emberi, közel sem lehetne ideális anya-lánya viszonynak nevezni. Még mindig próbálkozik, nem adta fel...
- Nah, hova menjünk? Éhes vagy?- Mosolyodom el miközben lefejtem magamról.
- Aham, uuuh annyi mindent kell mesélnem. Van egy pasim!- Lelkendezve tapsikolt, miközben én felvettem a csomagjait.- És majd éhen halok, ezen az átkozott repülőn nincs egy szem normális kaja sem!- Hagytam, hogy fecsegjen és jó időben bólogattam, miközben beszálltunk a taxiba.
De éppen, hogy csak elhagytuk az utcát a telefon megrezzent a zsebemben.
- Wendell!- Vakkantottam bele kurtán. Évekkel ezelőtt a rendőrségnél dolgoztam, de éppen, hogy csak egy évig, majd visszamentem tanulni, s most a nyomozóknál vagyok. Nem, még nem az FBI habár lehet egyszer oda is eljutok. Egyenlőre csak Las Vegasi helyszínelők, s bűnügyi osztály csapatát gyarapítom a tudásommal. Így hát nem lep meg, hogy egy halott miatt hívnak, habár éppen a szabadnapomon vagyok.Rövid hümmögés és bólogatás után szólalok meg.
- Hamarosan ott vagyok.- Rá sem kell néznem Jessicára, hogy tudjam lefittyedt ajakkal, durcásan mered rám. Megígértem neki, hogy ez a nap csak az övé.
- Most elviszlek hozzám, rendelj kaját, amit csak akarsz, ígérem, hogy két óránál nem leszek el tovább, és utána minden pasidat részletesen kielemezheted nekem.
- Mosolyt erőltetek az arcomra, szerencsére a húgom könnyen kiengesztelhető teremtés.
- Rendben, de tartozol nekem egy pizzával azon kívül amit rendelek, és be kell vinned a munkahelyedre, hátha megakad valami helyes zsernyák szeme rajtam.- Sóhajtva forgattam meg a szemeimet.
- Még ha meg is akadna, te ehhez túl fiatal vagy. Másrészt én nem zsernyák vagyok, hanem nyomozó és ez...
- Nagy különbség!- Fejezi be gúnyosan engem imitálva.- Tudom, tudom. És két órát kapsz ha egy perccel később érsz haza öri hari!- Összeráncolta a szemöldökét és igyekezett nagyon szigorúan nézni. De ez neki nem ment, elmosolyodtam és a fejemre biggyesztettem a szemüvegemet.
- Viszont amíg a lakásomhoz érünk belekezdhetsz a szövegelésbe.- Javaslom pár perces csend után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Raina Hope Wendell 15.03.14 21:49
Raina Hope Wendell!
Kellemes olvasmány volt, szívesen olvastam volna még tovább is, kíváncsian várom azt, hogy kibontakozz a játéktéren is. Tetszett a stílusod, nagyon érdekesre sikeredett történeted. Mivel mindent rendben találtam benne, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Raina! Kérlek foglalj avit, majd ezután robbanj be a játéktérre! Jó szórakozást kívánok! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Raina Hope Wendell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Rendőrök-