welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Share| .

Natasha Rhode

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
46
Join date :
2014. Mar. 14.
Age :
29
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Natasha Rhode 15.03.14 22:51

Natasha Rhode


Név: Natasha Rhode
Becenév: Naty
Születése hely, idő: U.S.A. - Nevada -  Las Vegas; 1989. 03. 09.   
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Rendőr
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Leszbikus

Ki vagyok én...?!

Miután lekerül rólam az egyenruha, ami igazán férfias viselet szeretem magam emlékeztetni arra, hogy nő vagyok, ezért leginkább törekszem a dögös megjelenésre. Olyan nőnek tartom magam, aki igazán tudja viselni a ruhákat. Gardróbomban minden megtalálható, kihívó, sokat mutató ruhákon át egészen a testhez simulós farmerektől a visszafogott kardigánokig. Elvégre mindig szeretek alkalomhoz illően öltözködni. Ami annyit jelent, hogy biztosan nem fogok kisestélyiben neki a porszívózásnak, ahhoz inkább egy szabadidő nadrágot és egy pólót kapok magamra. Szeretem az erős sminket, de munkaidőben törekszem szolid maradni. Hajamat leginkább lófarokba fogom, vagy kontyba tűzöm, de amint vége a műszakomnak szabadjára engedem hosszú fekete tincseimet.  Valójában még nekem sem sikerült arra rájönnöm mégis mi járhatott a fejemben, mikor eldöntöttem rendőr leszek. Mások így szeretnének igazságot szolgáltatni, hinni akarnak abban, hogy ezzel jót tesznek az emberiséggel, vagy meghalt szeretteik gyilkosát próbálják nyomra keríteni, akit eddig még nem sikerült elkapni és bíznak abban, hogy majd nekik menni fog. Velem nem történt semmi ilyesmi, sőt még gyerekkori traumában sem volt részem, senki sem bántalmazott. Azt hiszem, én ezt bulinak fogom fel, élvezem, hogy tombol bennem az adrenalin, miközben terepen vagyok. Nem is bírnék napi nyolc órát egy irodában lenni, volt már részem megtapasztalni, egy hónapig aktakukac munkára lettem fogva, az engedetlenségem végett. Iszonyú, sőt rettenetes volt. Képtelen is vagyok hosszabb ideig egy helyben ücsörögni. Biztosra veszem, hogy hiperaktivitásban szenvedek, habár ezt orvos még nem erősítette meg. Izgágaságom mellé még társul egy kis makacsság és akaratosság és ezzel el is értem azt, hogy a főnöknek már a nevem hallatára is összeszoruljon a gyomra. Arról pedig nem tehetek, hogy mindig bele keveredek valamiben, néha szándékosan, néha pedig teljesen véletlenül, persze az utóbbit csak a főnököm hiszi, vagyis legalábbis vele próbálom elhitetni.  
Életem, létem, világom

Ismét a főnök irodájában ülve, várakozva néztem, hogy lehiggadjon. Ismertem már annyira, hogy tudjam ilyenkor tanácsosabb csendben maradni, mert egyébként sem fogom zsebre tenni, mindazt, amit most hallani fogok tőle. Pár röpke másodperc volt mindössze a kínos, néma csend, ami uralkodott az irodában, mégis ilyenkor hosszadalmas óráknak tűnt. Majd rám pillantott összeszűkölt szemekkel, mintha én lennék az a személy, aki bűnt követett el, de francokat! Én voltam a nap megmentője. Vagyis egy röpke másodpercig azt hittem, de nem nagy dolog megakadályozni egy táskalopást.
- Natasha! Miért nem tudsz valami mást kezdeni a szabadidődben? Most több szemtanú is azt állítja, hogy erőszakosan léptél fel. Már megint rendőri túlkapás a vád ellened. – Látszott rajta, hogy minden igyekezetével azon volt, hogy szavai tekintély parancsolóan hassanak rám, holott mindketten tudjuk, hogy nem tudom komolyan venni, még ha rangban felettem is áll.
- Rendőri? Na, ne már! Nem munkaidőben kaptam el azt az anyaszomorítót! Egyébként is, elárulod mégis, hogy a fenében tudnék vele finoman bánni, ha éppen előlem menekül? Azt tettem, amit tennem kellett.  – Álltam ki az igazamért. Még akkor is, hogy tudtam, ha bólogatok és minden egyes szavára helyeslően válaszolok, előbb szabadulhatnék innen, de egyszerűen képtelen vagyok saját magamat meghazudtolni.
- Valójában ez is az egyik probléma. Nem ön bíráskodhatsz. – Akaratlanul is, de ezen elmosolyogtam magam, hirtelen felidéződött bennem, hogy mennyire tombolt bennem az adrenalin, mikor azt a pasit vettem üldözőbe, majd végül sikeresen rávetve magam terítettem le a járdára.
- Ja, bocs! Majd legközelebb, ha valaki elő veszi a jelenlétében a fegyverét is hidegvérrel lepuffant valakit, akkor csak szépen elsétálok mellette, sőt még is tapsolom, hogy ügyes volt. – Ha szolgálatban lettem volna és viseltem volna a jelvényemet, akkor nem is lett volna ebből ekkora probléma, sőt akkor el is várják tőlem, hogy így cselekedjek.
- Te is tudod, hogy nem erre szerettem volna célozni, de szolgálaton kívül nem kezdhetünk szuperhőst játszani. – Néha, mint most is megmutatkozott, hogy ha akarom nagyon is van önkontrollom, mert szavait hallva nevethetnékem támadt, de az csak olaj lett volna a tűzre.
- Szerinted én Wonder Woman-nek képzelem magam? Látsz rajtam idióta szuperhős szerkót? Bocs, hogy nem hagytam elmenekülni annak a nőnek a táskájával a fazont. – Nem fogtam semmiféle hadjáratba, hogy megtisztítsam a várost a gonoszoktól. Sőt, nem is képzelem magam Batman női kiadásának, ezért titkos barlangom sincs, sem pedig komornyikom, aki segít az elszánt hadjáratomban. De eljátszadozva a gondolattal, talán leginkább a macska nő szerepe illene hozzám, de feszülős latex ruha helyett mégis előnytelen rendőri egyenruhámban vívóm nap, mint nap harcomat.
- Natasha! – Szólt rám felemelt hanggal, amiből tudtam, hogy már elege van belőlem és ez a kellemesnek nem mondható traccspartink végét jelentette.
- Legközelebb nem akarlak ilyen ügy miatt az irodámban látni! Különben is túl elfoglalt vagyok ehhez… - Felsóhajtva mutatott az asztalon tornyosuló aktakupacra. Mégsem tudtam ez miatt szánni, hiszen elfogadta az előléptetését, ezzel a kellemetlen papírmunkával jár a főnökök élete.
- Szóval végeztünk? – Nem is tudom, vártam valamiféle ordibálásra, talán még arra is, hogy egy időre felfüggeszt a munkából, de erre aztán végképp nem számítottam, hogy csak ennyivel megúszom a dolgot, tekintve, hogy ez már nem az első eset volt.
- Igen, végeztünk. – Meg sem várta, hogy távozzak, levette a kupac tetejéről az egyik aktát, majd úgy tanulmányozta, mintha legalábbis a szent írás lenne. Felkeltem a kényelmes bőrszékből, nem törődve a formaságokkal köszönés nélkül léptem ki az irodájából, miközben arcomon végig ott volt hamiskás mosolyom, hiszen jól tudtam, fogok én még abban a bőrszékben ülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Natasha Rhode 16.03.14 0:07
Natasha Rhode!
Történeted elnyerte tetszésemet. Érdekes és egyedi történetet olvashattam.  Mindent rendben találtam benne, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Natasha! Innentől csak annyi van hátra számodra, hogy felavasd a játékteret! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Natasha Rhode

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Natasha Winmer
» Natasha Romanoff ~ Black Widow
» Natasha Romanoff - Fekete özvegy /Foglalt/
» Nightmares -[Natasha&Bucky]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Rendőrök-