welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Thai masszázs szalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Thai masszázs szalon 25.06.12 0:50

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 04.07.15 14:15


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

A
Sage bárban eltöltött idő mindenképpen megadta mindkettőnknek a kezdő löketet, ahhoz ami egy fergeteges házi bulihoz kelleni szokott. Bár, kezdetben csak én voltam spicces, amint elértünk Jenni lakásához, barátnőm gondoskodva az utánpótlásról elérte, hogy ő is hasonló állapotba kerüljön, amiben én voltam. Annyira jó érzés kiütni magad, nem érzel se jót se rosszat, csak a felhőtlen boldogságot, ami körülvesz.. egészen addig, míg a józanság vissza nem tér a fejedbe a másnaposság keretein belül.
Másnap mindkettőnknek nehezére esett kikellni a pihe puha ágyikóból. Egymást támasztva tápászkodtunk fel, mint két élőhalott a koporsóból halloween éjszakáján. Olyan jól eltöltöttük az időt, hogy bennem egy pillanatra sem merült fel, hogy a rákövetkező napon fogom betölteni a 23-at. Eszembe sem jutott, egészen másnap reggelig, mikor barátnőm a ágyamba hozta a szülinapi meglepimet, azaz egy teljes napos masszázs bérletet. Azt mondta, hogy a hétvégénk maradék részére más tervei vannak.
A Thai masszázs szalon fele tartva végig ott ült az az ezer wattos mosoly az arcomon.
- Hihetetlen vagy! Annyira imádlak! - Ismételtem el már legalább századszorra, hogy mennyire meglepett az ajándékával. - Bár, nem kellett volna, hiszen a 23-at már nem kell ünnepelni. Egyre jobban vénülök.. - húztam el a számat szomorúan. Mindigis tudta, hogy mire van a legjobban szükségem, nem hiába ő a legjobb barátnőm. Amint megérkeztünk és beléptünk a szalonba, azonnal rám ragadt a hely nyugodsága. Az a kellemes légkör, ami fogadott bennünket, egyértelműen tetszett.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 04.07.15 17:21


Gen & Jenni
VVégül fergetegesen görbe estére sikeredett a miénk, de persze mindeközben nem feledkeztem meg a közelgő napról sem, vagyis az egyetlen drágaságom születésnapjáról. Ellenkezőleg, már hetek óta azon kattogok mégis mivel lephetném meg, amire még csak nem is számítana. Sok minden megfordult a fejemben, aztán mégis csak elvetettem őket, gondoltam kérek pár ötletet, de az akkor nem az enyém lenne, szóval ezt most az én kötelességem kitalálni méghozzá a legnagyobb titokban. Azt hiszem ez sikerült is a megfelelő pillanatig. Mint azt említettem jó sok mindenre gondoltam koncert, wellness hétvége, kiruccanás valamerre, shopping túra... Tényleg folyton ezen agyaltam, ha volt pár szabad percem. Végül egy egész napos masszázs szalon bérlet mellett döntöttem. Ránk fér már egy kis lazítás és ami mg a legszebb az egészben, hogy láttam az arcán, hogy erre végképp nem gondolt, de azért azt sem gondolhatta, hogy kimegy a fejemből, mert az nem fordulhat elő. Igaz, mindketten másnaposan voltunk rendesen, de van egy olyan érzésem, hogy az az este csak egy jó kezdet volt az ünnepléshez és a java még hátra van, vagyis csak most kezdődik.
- Légyszi, ezt párszor megemlítenéd a pasid bátyjának is? Nem szánt szándékkal csak úgy elszórtan néha... - Oké, ezt most nem gondoltam egészen komolyan, inkább csak poénnak szántam, sőt talán tennünk is kellene valamilyen fogadalmat erre a hétvégére, hogy beszélünk a pasikról meg a pasis problémákról, csak csajos dolgokról, pletyka meg ami belefér, de kibírnánk? Kétlem. Nekünk mindenről beszélnünk kell. Mindig.
- Ezek szerint Te nem fogsz engem meglepni a huszonharmadik szülinapomon, mert vénülök? - Húztam össze a szemöldököm. Ezt egyszerűen nem fogadom el, amúgy meg mindketten tudjuk, hogy Ő sem bírná ki. - Tádááá! Akkor készen állunk? - Egy újabb fergeteges napra, estére, hévégére... Fordultam felé egy cinkos kis mosollyal. Tudjuk, hogy ez még fájni fog.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 12.07.15 14:16


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

N
em értem, hogy mehetett ki a fejemből a saját születésnapom időpontja. Ez az év legszebb napja. Mondjuk, az is igaz, hogy immár 23-at töltöttem, amit már nem igazán kell ünnepelni. 21-ig minden szép és jó, de utána csak öregszik az ember, ugymond. Bár, annyira nem érzem magamat vénnek, de mindössze idő kérdése és hamarosan az első ráncok is megjelennek az arcomon.. Máris beleborzongok a gondolatba. Jó ötlet volt Jennitől, hogy egy masszásszalonba váltson bérletet. Egy kis kényeztetés sosem árt és a testünkre is jó hatással lesz. Ezek után még kevésbé szabad elengednem magamat, nem engedhetek a késztetésnek, hogy gyorskajákat vagy édességet fogyasszak.. csak és kizárólag edzés előtt. 21 után az ember hajlamosabb lesz az elhízásra is.
- Milyen pasim? - kérdeztem rá meglepettséget színlelve, hiszen nincsen barátom. Andres nem minősül annak, legalábbis abban az értelemben semmiképpen.. Ő nem is tudom, micsoda. Kikapcsolódás, őrültség a köbön? Bár, tény, hogy kezdek érezni iránta valamit, de azt nem igazán modhatnám rá, hogy szerelmet.. Inkább maradjunk annyiban, hogy jól érzem magam vele. És ennyi. - De oké, megemlítem neki - kacsintok rá jókedvűen.
- Ezt én csak magamra értettem! Te nem vénülsz, csak én.. a szőkéken hamarabb meglátszanak a ráncok - mutatok az arcomra, mintha már látszata is lenne a dolognak. Mondjuk, nagyon remélem, hogy egyelőre csak nevetőráncokat lehet észrevenni az arcomon, másmilyeneket nem.
- Viszont a te szülinapod még messze van. Sokkal fiatalabb vagy, mint én.. - húzom el a számat szomorúan, mondjuk az a pár hónap nem olyan sok, ha jobban belegondolunk.
- Ahha, készen - csillan fel a szemem, mikor megkérdezi, hogy készen állok-e és akkor sem hagyok fel a vigyorgással, mikor kiváltsuk a bérletünket, majd az egyik itt dolgozó a szalon szobába fele kisér bennünket.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 13.07.15 12:56


Gen & Jenni
- Milyen pasi? Már megint lemaradtam valamiről? Tudjátok, ez már kezd egy kissé sértő lenni, hogy mindenről utoljára értesülök? Most akkor van valami vagy nincs? Mert ha Max ezt megtudja lefogja rágni a nyakamat, hogy mi van az öccsével és nem fogja kibírni, hogy ne szóljon bele, szóval jó lenne, ha én is tudnék valamit, amit mondhatnék neki... - Még ha meg is kérném rá, hogy ne szóljon bele, akkor se bírná ki, de ez nem is hangzott valami biztatóan, most akkor van valami, együtt vannak vagy nem, ez azért nem olyan bonyolult dolog vagy érzek valami kis szikrát vagy nem, de egy biztos, ez nem egy olyan dolog, ami idővel vagy kialakul, a nőknél legalábbis nem, vagy megvan az első perctől fogva vagy nem is lesz soha. - Genevieve, ismerlek, jobban mint a rossz pénzt. Tudom, hogy van valami, amit nem mondasz el, ez csak még egy a listán, de nem baj, ha neked így jó... - Akkor nem fogom erőltetni, még kevésbé akarok emiatt veszekedni vele, pláne a szülinapján, bármennyire is tudni szeretném, hogy mi zajlik le a barátnőm fejében, Ő valamiért mégsem akarja megosztani velem, bármi is legyen az oka. Apropó, még arról a bizonyos okról sem tudok.
- Nyugi, csak az őrültség jön ki rajtad, semmi más. - Ma nem kellene se titkokra, se pasikra se semmi másra gondolnunk. Ellenkezőleg, ez a nap azért van, hogy vége kikapcsolódjunk és csak élvezzük, hogy milyen csodás érzés, de vajon kibírjuk? Mert ennyivel még nincs vége a napnak, ugyanis az egészet kifogom sajátítani kettőnknek vagy ki tudja, a létszám még növekedhet idővel.
- [color#9932CC=]El sem hiszem, komolyan mondom jobban vártam ezt a napot, mint Te, bár mondjuk ez biztos, mivel nem is tudtál róla... [/color]- Tettem hozzá kuncogva. Nincs olyan szerencséje és az egyszerűen nm fordulhat elő, hogy megfeledkezzek erről a napról. - Andres szerinted megfog lepni? - Így utólag belegondolva nem biztos, hogy jó ötlet volt feltenni ezt a kérdést, mert fogalmam sincs hányadán is állnak, de ha Andres nem is, Max tudja mikor van Genevieve szülinapja, mert elmondtam neki, legalábbis említettem...
- Ők biztosan jobban fogják csinálni, mint én... - Jegyeztem meg nevetve. Az én kezeim alól örülnék, ha felbírna kelni valaki, erről Ő maga is tudna mesélni, szóval most inkább bízzuk magunkat a szakemberekre és bízzunk benne, hogy nem maradunk a masszázságyon.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 14.07.15 10:26


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

O
h, ha azt én tudnám, hogy mit érzek iránta. Túlságosan is felelőtlen, mondjuk én sem igazán vagyok a felelősség mintaképe, de belőle még kevésbé tudnám kinézni, hogy megállapodjon bárki mellett is. Nem mintha házasságra vágynék, Isten őrizzen meg attól, szó sincs semmi ilyesmiről.. de néha úgy érzem, ő nem több az életemben a szórakozásnál. Az ágyban isteni, de valami mégis mintha hiányozna. Az a plusz.. Fura érzés beismernem még saját magamnak is, de Julian pillantásától a gyomrom valamiért jobban görcsbe rándul, mint Andres tekintetétől. Ez valamilyen mértékben ijesztő is.. Hiszen Julian az apám lehetne, no meg nem több egy pitiáner bűnözőnél..
- Nyugi, nincsen semmi. Nem tudom, mit mondhatnék. Valahányszor átrágom magam a történteken, újra és újra ahhoz a végkimenetelhez jutok, hogy valami hiányzik, aminek ott kellene lennie. Talán ez csak egy hirtelen szikra volt, ami immár ki is aludt. - Magyarázom el neki, amit éreztem. Nincs nis nehezebb, mint az érzéseinkről beszélni.
- És ha kialudt, akkor nincs mit erőltetni. Nem fogok küzdeni egy veszett ügyért. - Folytattam, kicsivel magabiztosabban. Tévedtem és tévedni emberi dolog. Kivel ne fordult volna még elő? Azt hittem, több van köztünk a kölcsönös vonzalomnál.. sőt, szinte láttam magam előtt a közös életünket, de be kell látnom, elhamarkodottan vontam le a következtetéseket.
- Nyugodtan megmondhatod Maxnek, hogy az öccse és köztem nincsen és nem is lesz semmii komolyabb, legalábbis a jelenlegi felállás szerint biztosan nem. - Bár, egy aprócska részem még reménykedett az ellenkezőjében, mégis tudtam, amit mondok, az igaz. Különbenis, most itt van nekem a munkám, ami jelenleg is épp elég pörgős, nincs szükségem még egy pasira is, aki felkavarja az életemet.
Egy elégedett sóhaj bukott ki belőlem, mikor Jenni megnyugtatott, hogy ő még nem lát ráncokat az arcomon.
- Fú, most megkönnyebbültem - vallottam be vidámabban.
- Hát az biztos! Valóban jó ötlet volt ide jönni, hisz mindkettőnkre ráfért már a kikapcsolódás. - Őt is biztos kimerítették már a bár idióta vendégei, akiket nap mint nap ki kell szolgálnia. A meló után szükségszerű a pihenés és a kikapcsolódás.
Aztán a téma ismét visszaterelődött Andresre, én meg legszívesebben a fejemet a falba vágtam volna.
- Dunsztom sincs, de meglepődnék, ha megtenné - állok elő a legőszintébb felelettel.
- Azt nagyon remélem - kacagom el magam, akaratlanul is eszembe jutva a legutóbbi próbálkozása.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 15.07.15 12:27


Gen & Jenni
A francba! Miért nem vagyok képes csak egyszer befogni, ahelyett, hogy jósolok? - Miért van az, hogy mindig igazam van? Tévedhetnék is egyszer vagy nem? Mert, ha valakitől idegen a rosszakarat vagy a káröröm - kivéve ha az a valaki megérdemli -, akkor az én vagyok. Tényleg örültem nekik, sőt valahol legbelül piszkosul irigy is voltam egy kicsit, amiért ilyen könnyen ment ez az egész, de úgy látszik gyorsan jött, gyorsan ment. Ez is benne volt a pakliban, bár fogalmam sincs a bátyus mit fog ehhez szólni, bár én már korábban is megemlítettem, hogy azért ehhez esküvőt még nem kell szervezni.
- A jelenlegi állás szerint? Valamit elszúrt? Komolytalan? - Igazából ez lenne az elsődleges tippem, de ez most nem egészen világos. Végül is nem én kerültem Max ágyába az öccsével bő egy óra alatt, szóval valami szikrának csak kellett lennie, nagyon is kellett. Tényleg ennyi lett volna, eddig tartott? Ezt ha valaki másról lenne szó bevallom elég nehezen tudnám lenyelni, de a legjobb barátnőmet már ismerem. Nála vagy úgy működnek a dolgok, ahogy azt Ő elképzelte vagy fel is út, le is út.
- Szóval, ki a következő? - Kíváncsiskodtam, de láthatóan nem akart válasz érkezni. - Genevieve, ismerlek már! Mindig van valaki, egy B opció, ha az A becsődölne... Szóval, ki a másik? - Biztos, hogy van másik, lennie kell, mindig van. Most is biztos, hogy van, más nem csak kialakulóban valami, de akkor is, van egy pasi. Nemár, hogy ebbe se avat be!
- Aromaterápiás masszázs, jövök! - Már csak kimondani is megnyugtató volt. Ránk fér, de még mennyire, ahogy egy problémák, teendők nélküli hétvége is. Én holnap már csak a másnaposságomat vagyok/leszek hajlandó kúrálni. Sőt, kétlem, hogy leszek olyan állapotban, hogy bármire is használható legyek.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 17.07.15 22:28


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

-N
em gond, már megszoktam és különbenis, így szeretlek! -  vonok vállat egyszerűen, hiszen nem csak ő szeretne mindig mindenről időben értesülni, én is hasonlóan érzek, ha róla van szó. Mi ilyenek vagyunk, afféle rokonlelkek vagy testvérek különböző szülőktől. Akárhányszor adja jóslásra a fejét, majdnem mindig a fején is találja a szöget.. nem tudom, hogyan csinálja. Nyugodtan elmehetne jósnőnek is, mert sikereket érne el.
- Komolytalan, de azzal még önmagában nem is lenne gond.. igazából, a lelkesedésem is csökkent az utóbbi időben, már nem hoz lázba a találkozásunk gondolata sem. Mindent természetesnek vesz, olykor túlságosan is laza.. - Itt hirtelen megálltam, ugyanis nem tudtam, mivel folytathatnám. Panaszkodhatnék még órákig róla, de mit érnék el a szavaimmal? Az ég világon semmit. Ő ilyen, ezen Max sem változtathat, hiszen Andres már egy felnőtt férfi, mégha gyerekként viselkedik, akkor is az.
A következő kérdése hallatán, kis híján tátva felejtettem a számat a meglepettségtől. Mi a..? Milyen másik pasi? Honnan tudja? Mármint természetesen nem kavarok senkivel sem, mindössze megfordult már a fejemben egyet s más egy bizonyos férfit illetően. Szégyen és gyalázat, de mégis igaz.
- Miért van az, hogy te még saját magamnál is jobban ismersz engem?? - fakadok ki, hiszen ez így nagyon nem fair.
- Na jó, tegyük fel, hogy van egy másik, de mielőtt még kombinálni kezdenél, nem, nem kavarok vele és nem is fogok összejönni vele. Ő.. nem nekem való, igazi rosszfiú.. vagyis inkább férfi, merthát.. nem egy mai csirke. - Ennél jobb magyarázatra nem futotta. Csak remélhettem, hogy Jenni majd beéri ennyivel, bár kétlem.. ő mindent tudni akar, szó szerint mindent.
- Ah, ahogy kimondtad, már el is álmosodtam.. - nyújtózkodtam egyet.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 19.07.15 17:46


Gen & Jenni
- Tudom, csak néha az az érzésem, ha befognám és kibírnám okoskodás nélkül a dolgok lehet másképp alakulnának. Őszintén? Piszkosul utáltalak, amiért nektek ez olyan gyorsan ment és minden jó és minden szép, nekem meg, ha megpusztulok se akar sikerülni, amit akarok, aztán most itt tartunk... - Még a végén bűntudatom lesz. - Én ha őszinte akarok lenni sok énedet ismerem már, de a fülig szerelmessel kétlem, hogy találkoztam volna már, arra kíváncsi is lennék. - Talán Ő is. Persze most nem gyerekkori szerelmekre kell gondolni, hanem kicsit komolyabbra már. Én komolyan kétlem, hogy lett volna ilyen vele mostanában és úgy egyáltalán nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen, hogy Ő rajongásig kapart volna valaki után. Ki tudja? Talán igaza is van és én vagyok az, aki rosszul csinálja, mert pontosan ezt csinálom, kaparok mint egy fél őrült, mégsem tudok ellene tenni, kell nekem!
- Azt hiszem értem miről beszélsz. - Bár nem gondoltam rá, hogy eddig jutunk, de tudom miről beszél, még ha nem saját tapasztalatból is, de szemem nekem is van és nem vagyok vak. Látom egyesek és mások hogyan viselkednek. Ebben az esetben egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, legalábbis ebben, mert Max minden,csak nem komolytalan, ellenkezőleg, néha... Na jó, inkább sokszor megmerem kockáztatni, hogy rosszabb, mint egy nő, ahogy képes túlgondolni bizonyos helyzeteket. Az őrületbe kerget...
- Mert ez a dolgom? - Tettem fel egyszerűen a költői kérdést? A barátnője vagyok, a legjobb barátnője, ez a dolgom, a kötelességem. Olyan oldaláról is ismerni, amit Ő talán még nem ismer és olyasféle dolgokat tudni róla, amiket Ő talán még nem is sejt, de már ott lappanganak a kis buksijában.
- Oké, akkor tegyük fel... - Egyből minden figyelmem az övé volt, amint az kezdett el kibontakozni, hogy mégis csak igazam lehet. - És? - Mi?! Ennyi?! - Ennyi?! Ennyi?! Most tényleg ennyivel akarsz lerázni? Ezt nem hiszem el... Nemár! - Én ennyivel képtelen vagyok beérni, nem fogom, nem akarom! Többet akarok tudni!  - Felejtsd el! Nem rázhatsz le ennyivel! Mostanában mindenből kihagysz, nem úszhatsz meg mindent...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 23.07.15 22:47


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

-P
ersze, hogy másképp alakúlnának a dolgok! Rá kellene vennem magam a beszédre, de szerencsére a jóslataiddal, te megkönnyíted a dolgom - nevetek, majd amint meghallom, hogy féltékeny volt ránk.. a mosolyom is eltűnik az arcomról. - Nem kell utálnod, ami gyorsan jön, hamar tova is száll. Hidd el, a lassú tempóval sokkal jobban jársz. Én, ha akarnék se tudnék lassan haladni.. ha akarok valamit, azt meg is kell kaparintanom. Egyszer ez a tulajdonságom fogja a vesztemet okozni - húzom el számat elkomorodva. Miért kell nekem mindig ennyire.. telhetetlennek lennem? Miért nem tudok várni az első ágybabújással úgy kb az ötödik randiig, mint minden normális csaj? Nem vagyok ribanc.. csak muszáj kiderítenem amilyen gyorsan csak tudom, hogy a kiszemeltem jó szerető-e. Manapság az is fontos.. Tuti, baj van a fejemmel, nem is kicsi..
- Azt az énemet én is szívesen megismerném - vallottam be neki. - De egyelőre még nem hiszem, hogy előmerészkedne az odújából - sóhajtok fel félig megjátszottan, félig őszintén. Igaz szerelem.. bárcsak tudnám, hogy az milyen érzés. Jenni minden bizonnyal így érez Max iránt, őket az ég is egymásnak teremtette, olyan szépek együtt! Olykor elgondolkozok azon, hogy vajon mindenki számára létezik-e olyan ember a bolygónk valamelyik pontján, akit a sors neki teremtett? Ha igen, az én lelkitársam vagy még nem született meg, vagy valamelyik börtöncellában poshad.. legrosszabb esetben nővé operáltatta magát.
- Pedig tényleg hittem abban, hogy jók lennénk együtt.. naív vagyok - jegyzem meg az egyértelműt. Egy naív kislány, aki azt hitte, a kiszemeltje lesz majd a szőke hercege.. bár, Andres mindennek elmondható, csak épp szőkének nem.
És mint sejtettem, nem érte be annyival, mint amit megosztottam vele. Miért? Miért kellett egyáltalán belemennem? Nem szabadna tudnia róla, még úgy sem, ha a nevét titokban tartom előtte. Julian veszélyes.. egy igazi bűnöző, rossz ember.. ám, engem mégsem hagy nyugodni az első két beszélgetésünk. Szuper, immár nem csak a komolytalanokra és cuki pofikra bukom, hanem már a rosszfiúkra is! Sirály.
- Nincs más, amit elmondhatnék róla. Ő és én nem passzolunk.. Túl öreg hozzám. - Jöttem elő a világ legidiótább dumájával. Igazából egyáltalán nem érdekelt, hogy 40 éves, a fontosabb inkább az volt, hogy rács mögé kellett juttatnom. Erről azonban nem beszélhettem neki.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 24.07.15 20:55


Gen & Jenni
- Esküszöm nem direkt van. - Tényleg nem. Maradnék inkább néha csendben, de ahhoz túlságosan ismer, hogy a sima hallgatásommal beérné vagy elhinne vele bármit is, ha pedig kinyitom a szám csakis a színtiszta igazság jön a szerénytelen véleményem formájában. Ha valamire képtelen vagyok akkor az a hazugság. Bárkinek bevallom, hogy nem tudok hazudni. Szörnyen rosszul csinálom és úgy alapból nem is vagyok rá hajlandó, ha arról van szó, hogy valaki kikéri a véleményem bármivel kapcsolatosan, Tőlem csakis az igazat várhatja, még ha nem is valami fényes.
- Ez egyáltalán nem biztos. - Vágtam rá egyszerűen. Egyik sem. Az sem, hogy ami gyorsan jön, gyorsan is megy, bár ha nagyon őszinte akarok lenni magam is ebben hiszek, de attól még egy kicsit abban is, hogy vannak dolgok, amiket sosem tudhatunk biztosan, a másik dolog pedig egyáltalán nem biztos, hogy ez a vonása annyira rossz lenne, csak még... Gyakorolnia kell. Fogalmazzunk így.
- Én sem hittem volna és még mindig nagyon utálom érte azt a szemétládát... - Igen, még mindig Kupidóra gondolok. - De ugyanakkor hálás is lehetek azért, hogy megtapasztalhattam milyen érzés. Arra gondolok, hogy biztos nem mindenkinek adatik meg az életben. Én legalább elmondhatom, hogy nekem igen. - Tényleg így gondolom. Hálás vagyok ezért, még ha nehezen is ismerem be, még ha ez az egész pokolian nehéz és bonyolult is néha, na jó, a mi esetünkben inkább mindig, mint néha.
- Az biztosan nem! - Jegyeztem meg határozottan. Ő minden csak nem naiv. Az őrület meg a naivság között azért van némi különbség és nem is annyira vékonyka az a határ, hogy ne lehetne különbséget tenni.
- És Téged ez mióta is érdekel? - Továbbra se hagyom annyiba a témát, mert nekem muszáj kutakodnom, kötelességem, amiért most szörnyen a háta közepére se kívánhat, de nem izgat, érdekelne, hogy ez mióta van így.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 26.07.15 19:48


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

-T
udom, de nem bánom. Jobb mintha össze vissza hazudoznál - mutatok rá, hogy mégis jobb, amíg őszinte, mintha sosem mondana igazat. Így legalább mindig tudom, mit gondol. Még akkor is, hogyha kicsit sem érdekel..
- Hát, az eddigi tapasztalatom azt mondja, hogy nagyon is biztos. - Sóhajtok fel beletörődve a sorsomba, hogy egyedül fogok meghalni a legény, vagyis akarom mondani leánylakásomban. A jó hír viszont az, hogy legalább izgalmas lesz az életem. Legrosszabb esetben felcsináltatom magam valami seggfejjel és legalább lesz egy gyermekem.. na jó, ez borzalmasan hangzik. Nekem nem kell gyermek. Nem akarok szingli anyuka lenni.. akkor már inkább elhitetem valakivel, hogy az övé a baba.
- Igen, Jenni, te rendkívül szerencsésnek mondhatod magad. A barátnőddel ellentétben, aki soha nem fogja megtudni, hogy milyen igazán szerelmesnek lenni. - Mondom eltorzított, férfi hanglejtéssel, mintha kupidó hangján beszélnék. Gondolom kupidó pasi.. csakis pasi lehet, ugyanis egy nő sem végezne olyan pocsék munkát, mint amit ő művel.
- Akkor bolond és beteges vagyok.. diliházban a helyem, elismerem - fakadok ki, miközben helyet foglalok egy útba kerülő széken, miközben várakozunk a sorunkra. Alig várom, hogy már köpeny legyen rajtam és masszírozzanak.. például, egy piszkosul helyes pasit tudnék elképzelni. Nem mintha látnám, hogy ki fog masszírozni.
- Azóta, hogy így döntöttem. Na jó, három szóban összefoglalom, hogy miért nem jó ötlet összegyűrnöm vele a lepedőt. - Itt rövid hatásszünetet tartottam, amíg kigondoltam, miket is mondhatnék. - Öreg, rosszfiú és titkolózik! - És tessék, kimondtam. Minden szavam igaz volt, némi elferdítéssel. Öregnek öreg volt, amennyire egy 40 éves pali kóros lehet. A rossz fiúság is rá vall, hiszen bűnöző, drogokat árul, illetve még jó pár illegális ügyben benne van ezeken kívül.. A titokzatosságról meg annyit, hogy mikor rákérdeztem a történetére, csak hárított és nem mondott semmit. Az lényegtelen, hogy igazából nagyon is tisztában voltam a történetével.. Összegezve erről a három dologról volt szó. Csak azt hagytam le a lista végéről, hogy piszkosul jól nézett ki, de az már nem is fért volna bele a háromba.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 26.07.15 21:52


Gen & Jenni
- Mintha nem tudnád milyen pocsékul megy. - Böktem oldalba. Az megy a legkevésbé. Nehezemre is esik meg az olyan nem én lennék. Én pedig nem vagyok hajlandó másnak adni magam, mint amilyen vagyok. Először is, mert nem látom semmi értelmét. Másodszor, mert tényleg nincs is.
- Akkor meg veszek neked egy cuki kiscicát, aki mindig dorombolni fog neked. - Egy cica mindig szeret. Talán ha többet lennék otthon nekem is lenne egy, de így szegényke éhen is pusztulna, legalábbis is nagyon nem szeretne és kétlem, hogy dorombolna nekem, miután Ő már eléggé hátratolódna azon a bizonyos listán. Néha már abban sem vagyok biztos, hogy hol lakom vagy hogy hol van nekem az otthon. A cuccaim is szana-szét vannak. Egy harmada a lakásomon, egy harmada nála, egy harmada Maxéknél. Csak, hogy nem kérdezem meg néha meló vagy suli után, hogy akkor most hová is kellene hazamennem, bár az utóbbi kettő esetben mindkettőnél jó esély van rá, hogy összefutok egy alsóban flangáló pasival, szóval inkább a saját lakásomra voksolok, ott legfeljebb az unokaöcsémmel futok össze, ahhoz már hozzászoktam, fogjuk rá...
- Zizi... Hagyd abba. - Nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam, olyan zizi, de én így imádom. - És dehogynem. Ne is reménykedj benne, nem fogod megúszni, ha kell akkor rá is fogok segíteni. Valakinek szó szerint a karjába lökni, ha kell, akár már ma este, de nem akarom megúszni az ettől való nyafogásokat, ha már Te sem szabadulsz az enyémtől. - Néha tényleg csak annyi kell, hogy valakinek elmondhassam, aki meghallgat, csak annyi, hogy kimondhassam valakinek és sokkal jobban leszek.
- Most, hogy így mondod... Valaki tényleg kezelésbe vehetne. - Mondjuk egy eszméletlenül iszonyúan dögös pasi. Van egy olyan érzésem, hogy másnap szemmel látható lenne az eredmény, de azért reményeim szerint addig, amíg ez nem jön össze a masszázs is megteszi.
- Abbahagytam. - Tettem lakatot a számra miután megkaptam az hőn áhított kielégítő válaszomat a miért is nem kérdésemre. - Most jó? - Tudom, hogy már eddig se akart róla beszélni, de most kijelentem, hogy befejeztem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 04.08.15 19:58


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

-H
át, ez igaz. Ahhoz nagyon nem értesz, de az csak jó. Nevetek fel hirtelen. Ő az én szabadszájú, őszinte barátnőm, aki ha akarna sem tudna megváltoni és én ezért is szeretem. A kétszínűséget mi inkább meghagyjuk a tini csajoknak.
- A kiscica jó ötlet, bár.. lehet elfelejteném megetetni. - Néha magamat is nehéz etetnem, nem hogy gondoskodnom kéne még valaki másról is.. A főzőcskézést nem nekem találták ki. Ha tehetem inkább sütögetek, vagy rendelek.. éhen így se, úgy se halok.
- Látod! Még te magad is elismered, hogy zizi vagyok - mutatok a fejemre, mintha valami nagyon nem lenne okés odabent.  És tényleg.
- Szívem, értékelem a próbálkozásodat, de az úgy nem működik, hogy neki löksz valakinek! Abból soha nem lesz szerelem - sóhajtok szomorúan, hiszen jobb lesz, ha beletörődök a szomorú sorsomba. Egyedül fogok meghalni. Néhányan azért majd eljönnek a temetésemre.
- Én benne lennék abban a kezelésben - vallottam be reménykedve, hogy a masszázságyamon két izmos kéz fog majd masszírozgatni. Kit érdekel, hogy néz ki? Ha jól végzi a munkáját és nem maradok gerincferdüléssel, maradhat!
- Szuper, köszi! - Feleltem megkönnyebbülten, mikor kijelentette, hogy abbahagyja a faggatózást. Szívesen beszélnék róla, de nem tehetem.. Julian még számomra is kész rejtély. Előbb nekem kell összeraknom a puzzle darabkákat.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 08.08.15 10:27


Gen & Jenni
- Akkor előbb kezdjük egy kis kaktusszal. - Nincsenek nagy igényei, környezetbarát, eléldegél minimális figyelem mellett is, bár épp ezért elég nehéz lenne megállapítani, hogy mikor léphetne már egy szinttel feljebb, hogy egy élő lélegző kicsi lényt is rábízzunk, plusz a kaktusz piszok sok ideig bírja, szóval kénytelen leszünk valami mást kitalálni. Talán az én cicám se szeretne eleinte, mert nagy valószínűséggel amennyit itthon vagyok és mostanság mindent észben tartok szegénykém lerágná az ajtót is a helyéről mire hazaérnék és eszembe jutna, hogy valaki bizony éhes és most nem az unokaöcsémre gondolok, bár gyakorlásnak megteszi. Történetesen addig is gondoskodom valakiről. Mondjuk nem egészen így képzeltem és őszintén bízom benne, hogy ennél már csak jobb lehet.
- Na és akkor? Mi van abban. A Normális emberek nagy része nem boldog. Te máris nagyobb esélyekkel indulsz, én pedig majd megbolondulok... - Tulajdonképp annyira messze már nem állok a dologtól, szóval még összejöhet. Zizi akarok lenni... Az olyan sok mindenre választ ad és nem kell keresni, mint például mostanság magamban. Kezd elmenni az eszem. Akkor ez már az első fázis?
- De egy próbát azért megér. - Kacsintottam rá egy mindenre elszánt bűnös mosollyal. Én megteszem, ha kell. Megteszem. Szíves örömest a karjaiba lököm annak a férfinak, aki mondjuk ma este megtetszik neki, csak szólja el magát, hogy ki az és én már intézkedem is.
- Oké, meglátom mit tehetek. - Bár nem biztos, sőt kétlem, hogy az említett kezelés alatt egyre gondoltunk, de kezdjük csak a masszázzsal, azután meg ki tudja? Hosszú még a napunk és szerencsére még előttünk az egész éjszaka is. Mázli.
- Akkor mehetünk? - Bökdöstem meg széken ücsörgő világfájdalomtól depressziós barátnőmet, ideje, hogy kimasszírozzák belőlünk ezt a sok vacak gondolatot.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 27.08.15 21:17


Birthday present from my bff part 1
Gen & Jenni

-A
z pont jó is lesz! - Nevetek, hiszen egy kaktuszt még én sem tudnék kinyírni, legalábbis gondolom, hogy nem. Vagy ki tudja.. olykor olyanokra is képes vagyok, amit ki sem néznék magamból. A hülyeség határtalan nálam. Fogalmam sincs, hogy leszek képes egyszer gyereket nevelni. Azt hiszem, az a kölyök jobban jár, ha meg sem születik, minthogy ilyen anyja legyen, mint én. Az tényleg gáz lenne, ha egy babát felejtenék el megetetni! Ah, de ne szaladjak olyan előre! Először férj jelöltet kéne találnom, nem pedig a szülésen agyalni. A szingli anyaságot alapból kizárom, olyan nincs, hogy én egyedül felneveljek egy embrióból kifejlett emberi lényt!
- Ja igen, nyugodt szívvel mehetnék el bohócnak, hogy a normális embereket felvidítsam. Apropó, annyira azért te sem állsz távol a zizi léttől, hiszen ha normális lennél, nem lenne közös témánk - nyugtatom meg, közben lazán hátba veregetve. - Bár, azért még lenne mit ellesned Tőlem, a profitól - mutatok magamra büszkén, mintha valami zseni lennék. Mondjuk, ha jobban belegondolok az őrültséget és a zseni létet nem sok válassza el egymástól. Ahha, a bolondok is valószínüleg pontosan ezzel vígasztalják magukat..
- Oké, csináld! Nem tiltakozom, de annak az esélye, hogy úgy jöjjek össze életem férfijával kisebb, mint hogy nyerjek a lottón.  - Hagyom rá, hiszen tudom, hogy így is, úgy is megtenné, ha valaha elszólnám magam. És mivel rólam van szó, naná, hogy elszólom magam.
- Hova? Ja, persze! - kapok észhez, kb olyan arcot vágva, mintha most száltam volna le a falvédőről. Olyan hirtelen pattanok fel ülő helyemből, mintha egy puskából lőttek volna ki az imént, Jennit is sürgetve az indulásra.

 music: My Hallelujah Song note:Very Happy  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 28.08.15 13:51


Gen & Jenni
- Meggondoltam magam. Ma még kapni fogsz tőlem egy bohóc orrot. - Nevettem el magam, na nem azért, mert elképzeltem, inkább azért, amit ezért még kapni fogok. Egyébként meg igaza van. Teljesen igaza. Totál zizi vagyok, mégse tehetek ellene semmit se. Zizinek születtem vagy ez a Gen hatás, fogalmam sincs, de ebből már nincs visszaút. Menthetetlen vagyok több téren és szempontból is. Ez van. Végül is már mondhatni beletörődtem. Oké, néha még egy kicsit bosszantanak a tények és a tudat, de már elbírok velük. Nem vagyok komplett. De ki akar normális lenni? Mindenki szerint uncsi.
- Az nem annyira biztos. Akartam én már neked rosszat? - Ha most bólogatni kezd várhatóan az elkövetkező öt percben fenékbe fogom rúgni, csak keljen fel onnan, nem fogom elfelejteni. Nem is olyan kicsi az esélye. - Apropó, nem is lottózol... - Tört ki belőlem ismételten a nevetés. Igen, gondolom ez volt a lényege a mondanivalójának, hogy még csak nem is lottózik, de még annak is nagyobb lenne az esélye, hogy nyerne anélkül, hogy játszana, minthogy álmai pasijának lökném a karjaiba. Áucs, Genevieve ez fájt!
- Ha már most nem emlékszel arra mit mondtam kettő perccel ez előtt mi lesz veled holnap reggel? - Kérdeztem miközben elindultunk az öltözők irányába. - Jut eszembe, nem vezetek. - Valaki meg is ölne, ha csak egy karcolás lenne az autón, először a kocsi miatt halnék meg, másodszor pedig azért, mert ittasan volán mögé mertem ülni. Hiányzik ez nekem? Egy Max féle fejmosás? Soha!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 31.08.15 22:23


it's time to relax
Gen & Jenni

-H
hé! Ez nem vicces. A bolondot nem fair kinevetni!- Nézek rá összeszűkült szemekkel, haragosan. Adok én neked bohóc orrot, meglátod..! De nem most, mert most másra kell koncentrálnom, fel kell készítenem a testemet a kényeztetésre. Úgyhogy, ahelyett hogy a dühömet rajta vezettem volna le, inkább karba tettem a kezeimet és félig elfordultam tőle.
A következő kérdése miatt azonban nem bírtam sokáig komoly maradni.
- Hm, lássuk csak.. - kezdem el direkt törni a buksimat a válaszon, mintha nem lenne annyira, de annyira egyértelmű. Persze, hogy szánt szándékkal soha nem akart ő nekem rosszat, de a véletlenekre inkább nem térnék ki. Mondjuk, fordított esetben valószínüleg én is úgy tettem volna ahogyan ő, szóval nem lett volna sok értelme az öri harinak. Ha már fordított eset, lehet meg is tettem..
- Jól van, direkt nem akartál, elismerem. - Mondom ki végül a szavakat, még mielőtt fenékbe akarna billenteni az apró füllentésemért. 
- Na igen, ide akartam kilyukadni - vigyorogtam rá gunyorosan, a lottózással kapcsolatos megjegyzésemre. Oké, ez gonosz volt tőlem, de akkoris igaz!
- Hogy mi? Kóóma! - hangsúlyozom ki az ó betűt, mikor megkérdezte, mi lesz velem másnapig, ha már most ilyen jó formában van a memóriám. Azonban nem is számítok másra, hiszen ma én vagyok az ünnepelt! A szülinaposnak meg kutya kötelessége megrészekednie a nagy napján. Időközben el is indultunk az öltözők irányába, hogy pihe puha törülközőkre cseréljük a ruházatunkat. - Akkor gyalog megyünk haza - vontam le a következtetést, ahogy beléptünk a női öltözőbe. - Ha szerencsénk lesz, nem nyúlja le senki sem - teszem még hozzá nevetve. Mondjuk, nem lenne olyan vicces, ha másnap azon kapnánk magunkat, hogy volt kocsi, nincs kocsi.. Max elevenen nyúzna meg mindkettőnket.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 01.09.15 8:45


Gen & Jenni
- Sőt, reggelre amíg alszol ki is festelek, jól leitatlak, hogy kellőképp ki legyél ütve, azután kiposztolom egy boldog szülinapot Gen címszóval! - Na jó, ezt történetesen nem csinálnám meg vele, de csak mert tisztában vagyok vele, hogy nekem is lesz még szülinapom és kamatostól visszakapnám. Áh, az a fene nagy szívem. Bár én sem túl szívesen ébrednék bohóc orral meg még egy kiló festékkel az arcomon. El is ijednék magamtól a tükörben és azt hiszem Gen is. És igen, igaz, a bohócok tényleg nem viccesek, inkább ijesztően, mint viccesek. Szóval, én voltam gyerek és felnőttem, de még mindig nem tudom, nem értem, hogy a kis kölykök mégis mi mókásat látnak a bohócokban, én halál komolyan, ha összefutnék eggyel előbb futnék el fejvesztve...
- Akkor néha eldugulhatnál és akár hallgathatnál is rám... - Fontam össze karjaimat melleim alatt. Soha, soha, de soha nem hallgat rám és komolyan mondom fel nem fogom miért, pedig én aztán a barátaimhoz vagyok a legjószívűbb, Ő mégis mindig inkább a saját feje után megy. Én olyankor annyira, de annyira tudom utálni érte, de mondhatni már beletörődtem, hogy úgyis mindig ez fog menni.
- Naaa héééé! Szemét... Undok. - Vágtam be a durcit. Ilyenkor kb másfél másodperc után elszoktam nevetni magam, de most kifogom bírni. - Én akkor sem fogom feladni. - Ezért vagyok a legjobb barátnője, nem? Milyen legjobb barátnő lennék, ha szarul végezném a munkám?
- Ugye tisztában vagy vele, hogy nem lehetsz nálam józanabb? - És mindent meg is fogok tenni annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg. Ellenkezőleg, kötelessége mindenkitől részegebbnek lenni, ebben pedig segítek persze tartva a tisztes távolságot a bevitt alkoholmennyiség terén, ha sikerül...
- Megyünk! - Javítottam ki. Együtt megyünk haza gyalog max hívunk egy taxit, ha nem leszünk túl részegek hozzá, ha meg igen, akkor még mindig ott van a macskanyávogásra hasonlító valami hazafelé, amit mi éneklésnek hívunk.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 09.09.15 21:51


it's time to relax
Gen & Jenni

A
következő megjegyzése hallatán, egy nagyon morcos pillantással ajándékoztam meg őt. - Oh, hogy úgy? Remélem tudod, hogy a december sincsen ám olyan messze! - Fenyegetem meg összeszükített szemekkel, hogy hadd ne felejtse el, hogy neki is lesz szülinapja, ahol kamatostul visszaadnám a kölcsönét. - Egy Lannister mindig visszaadja a tartozását! - Teszem hozzá, kicsit átalakítva az eredeti jelentését, ezzel is kifejezve szavaim komolyságát, plusz azt, hogy Trónok harca fanatikus vagyok. Bár, merem remélni, hogy nem gondolta komolyan, amit mondott.  A végén még józannak kellene maradnom, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy semmit nem tervez ellenem, az meg maga lenne a hét pokol! Józan maradni a szülinapomon? Nem a 42-t töltöm, még csak az hiányozna..
- Nem tudok - vallom be az igazságot. Ha nem a saját fejem után mennék, nem is én lennék. Hiába, az okos más kárán tanul, míg a bolond a sajátján sem..  
Durcis viselkedése láttán akaratlanul is elnevettem magam. Fél perccel ezelőtt még én néztem ki ugyanígy, mint most ő. - Dehogy is- legyintek, közben végig úgy mosolyogva, mint a tejbetök. - Ne is add fel, akkor csalódnék igazán benned, ha feladnád - csúszik ki egy őszinteségi roham a számon. Ezt most nem kellett volna, de már mindegy..
- Ahha, tisztában  - bólogatok szaporán, nagy, aranyos kiskutya szemekkel. Nekem meg kutya kötelességem gondoskodni róla, hogy ő se maradhasson józan, sőt! Ha seggrészegre iszom magam és másnap egy sikátorban találom magam, ő is ott lesz mellettem!
- Imádlak! - tudatom vele, miközben belépek az öltözőfülkébe a fürdőruhámmal, egy papuccsal és egy törülközővel a kezemben.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 10.09.15 14:01


Gen & Jenni
- Csak ezt ne, inkább a bohóc orrot, csak had ne keljen azt néznem... - Azzal sokkal inkább lehetne kínozni, ha lekötözne a nappaliba a Trónok harca elé, nagy valószínűséggel fél órán belül a legsötétebb titkaimat is elárulnám, mintha lennének, de most nem ez a lényeg. Történetesen lehet, hogy akadna pár olyan apró dolog, amiről Ő nem tud, de azt sem hiszem, hogy szándékosan hallgattam el előle vagy simán kiment a fejemből vagy nem volt fontos.
- Szóval számítsál rá... Tudod mit? Inkább ne! Csak igyál. - Így is-úgy is azt fogja csinálni. Én majd hozzásegítem, ha egyedül nem megy. Pokolian meggyőző tudok lenni, ha akarok valamit, ma pedig akarok valamit, mégpedig egy fergeteges napot, egy fergeteges estét és hogy bulizzuk át az éjszakát és szerintem el is fogom érni, még ha hajnali ötkor egymásba kapaszkodva is vánszorgunk haza. Na akkor meg pláne megérte.
- Ennek örülök. Mert nem is fogod ennél olcsóbban megúszni. - És ezt veheti akár fenyegetésnek is. Lefogom itatni. A sárga földig. Úgy bizony. Nem mintha más alkalomból, más napokon nem találnák okot rá, ha iszogatni támadna kedvünk, de ez most mégis csak más. Adva van az alkalom.
- Ezek szerint akkor valamit mégis csak jól csinálok, egyébként tudom. - Mosolyodtam el örömittasan. Ez az! Győzelem! Bár mikor is vallok én kudarcot? Egy könnyen? Soha.
- Én is imádlak, azért vagyunk itt. Ha már a pasid nem kényeztet, én megoldom helyette... - Magára vessen. Pasi ide-oda, senkinek sem adom a mai napot. - Amúgy gondoltam rá, hogy megint szövetkezek ellened a bátyáddal úgy, mint a huszadikon... - De aztán eszembe jutott, hogy kényeztessük együtt a hátsónkat és letettem róla, majd a huszonötödiken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 09.10.15 21:43


it's time to relax
Gen & Jenni

-H
m, ezt még át kell gondolnom, de nem is rossz ötlet - morfondírozok a hallottakon. Soha nem értettem, miért nem szereti a sorozatot, mindenesetre amit ő nem szeret, az nekem egyszer még kapóra jöhet, szóval emiatt igenis hálás vagyok neki, hogy a háta közepére sem kívánja a Lannistereket. Főleg a mostanihoz hasonló megjegyzései miatt! "Inkább a bohócorrot." Kívánságod számomra parancs, kisasszony. - Ne aggódj, felejthetetlenné fogom tenni azt a napot, efelől szemernyi kétséged se legyen! - Kacsintok rá egy sokatsejtető mosollyal az arcomon.
- Nekem azt nem kell mondani, hogy igyak, tudod jól - forgatom a szemeimet ártatlanul. Én, ha kell, ha nem, iszom. Munkaidő alatt is innék, ha lehetne. Bár, ha jobban gondolok, mostmár azt is szabad, hiszen amíg a munkaidőmet különböző klubokban töltöm Avery megfigyelésével, szinte kötelező beépülnöm és rendelnem valami erőset. Gyanút fogna az embereknek, ha egy éjjeli klubban narancslevet kérnék..
- Oké, de ne felejtsd el, majd a hajamat is fogni, miközben kiadom magamból azt, aminek már nincs hely odabent. - Juttatom eszébe nevetve, hogy az ivászatnak van egy hátulütője is. Egy nem is olyan lényegtelen hátulütője.
- Örülhetsz, de használd ki az alkalmat, mert ezt többet nem fogom elismételni - öltöttem ki rá a nyelvemet. Legyen boldog, ma szép napom van. Megérdemli, hogy egy kicsit fényezzem az egóját.
- Nincs is pasim - tiltakozom, már vagy századszorra elismételve ugyanazt a mondatot. Andres nem a barátom, ő csak Andres, egy iszonyúan jóképű pasi, akivel egy felejthetetlen éjszakát töltöttem el.
Épp az öltözőben készülődtem, mikor meghallottam, amit Jenni mondott, miszerint megint megfordult a fejében, hogy szövetkezzen Wade-el.
- Csaló! - Szólltam ki az öltözőfülkéből. Neki könnyű dolga van, mert Wade is pontosan olyan lökött, mint én, együtt hamar kiötlenek valami fergetegeset. Én maximum Max-el tudnék szövetkezni.. de vele nem akarok. A barátságot általában szeretem elkülöníteni a párkapcsolattól. Plusz, ő egész más ajándékkal akarhatja meglepni a plusz egy főjét, mint én a barinőmet. Amint elkészültem, a szexi fürdőruciban és papucsomban, egy törülközővel a derekamon sétáltam ki a fülkéből, majd a levetett ruhadarabokat bezártam az egyik öltözőszekrénybe.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 16.10.15 15:56


Gen & Jenni
- Már alig... Várom. Inkább átírom még facebookon is, csakhogy senkinek se jusson eszébe. Például, hogy ne rángassanak le megint a garázsba, hogy ja, amúgy ez a Tiéd, mert frászt kapok. - Örülök a kocsinak. Tényleg. Csak azt nem értettem, hogy miért is költött rám ennyit, hiszen akkor még alig egy hónapja, hogy ismertük egymást és maximum jó barátok voltunk, nem mintha most többek lennénk, na mindegy. - Jut eszembe, van otthon egy üveg piszok jó rumom, mit szólsz hozzá? - Tavaly arra is rájöttem, hogy becsípve a rumot is szeretem, csak az illatát ne érezzem, mert attól egy az egyben kidobom a taccsot, bele innom már nem is kell.
- igen, igaz. Gondoljunk csak vissza... Ja, neked nem megy, mert fenére sem emlékszel azokból az estékből, mert akár nyertél, akár veszítettél lehúztál egy kört. - Igen, most cukkolom egy kicsit, imádom cukkolni. Mondhatni ez az egyik kedvenc elfoglaltságunk a bátyussal is. Na szóval, itt azokra a ré el nem feledett estékre kell gondolni, amikor összeültünk társasozni vagy pókerezni a fiúkkal, ami totál bukta volt, de legalább volt bennünk elég mersz hozzá, na meg utána elég pia is.
- Alap. Ne aggódj, tudom a dolgom. - Nyugtattam meg egy alantas kis mosollyal az arcomon, ami annyit jelent, hogy semmi jóra ne számítson. Most is csak épp felkészülünk lelkiekben az estére.
- Oh, még! Még nincs. De elhiheted, hogy minden tőlem telhetőt megfogok tenni, hogy ez ma este megváltozzon és hajnalban már valaki mással és másutt ünnepelj. - Rám mindig számíthat! Tudom ebben most inkább nem szeretne, csakhogy nincs más választása.
- Valaki a vesztét érzi... - Léptem ki a fülkéből az egyik szekrényhez. - Bár azt hiszem ezzel idén már elkéstem. Sebaj, legközelebb előbb gondolkodom és ketten kiötlünk neked valami őrültséged, de addig is most az én sajátos fantáziámmal kell beérned... - Gyorsan bepakoltam a cuccaimat a szekrénybe és bezártam. - Szerinted vannak dögös pasik a medencénél? Vagy masszőrök?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Genevieve Norwood
Hozzászólások száma :
82
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 23.10.15 16:23


it's time to relax
Gen & Jenni

tírhatod nyugodtan, de semmit nem érsz el vele. Akinek tudnia kell, meg fogja tudni, ne aggódj, gondoskodom róla - biztosítom őt afelől. hogy az ő szülinapja is kellő képpen meg lesz ünnepelve. Ha esetleg Max nem tudná kívülről, hát szólok neki, bár kétlem, hogy ne emlékezne Jenni nagy napjára. - Kicsit jobban is örülhettél volna az ajándéknak! Oké, lehet egy kicsit túlzásba vitte, dehát az csak jó.. nem? - Gondolok itt arra, hogy hahó, kapott egy autót! S nem is akármilyet. Különbenis inkább Jennire költse el Max az összes a pénzét, mint valami egyéjszakás kalandra..
- Tudod jól, hogy ilyenkor semmit nem utasítok vissza, aminek alkoholtartalma is van - mondom nevetve. Nem mintha lenne mit ünnepelni, egy évet öregedtem.. még pár év és az első ráncok nyomai is feltűnnek az arcomon. A hideg ráz a gondolattól! Mindjárt 25 vagyok, aztán jön a 30, 40, 50 és az öregek otthona..! Az időszak, mikor már az alapozó sem segít a helyzeten...
- Hé, most miért kell csúfolkodj! - Vetek rá egy durcis pillantást. - Úgy beszélsz, mintha valami alkoholista lennék.. - folytatom sértődötten közben egyet egyet szipogva is a hitelesebb hatás kedvéért. A közös társasozásoknak eleve az volt a lényege, hogy jól lerészekedjünk, a játék csak kifogás volt, hogy legyen mit mondanunk a kivülállóknak! Jenni és Wade ha összeállnak, én félhetek.. a lökött testvéremnek mindig van valami a tarsolyában, amivel a frászt tudja hozni rám.
Aztán, mikor megosztotta velem a terveit, miszerint össze akar hozni engem valakivel.. az arcom is kifehéredett egy röpke pillanat erejéig. Nem, nem akarok olyan kalandban részt venni, amire másnap nem emlékszem! Andres más volt.. azt akartam is, a pia csak előhozta a "merészebb" énemet. Attól az énemtől néha még én magam is félek. Ki tudja, kivel bújna össze egy görbe estén..
- Inkább maradnék a szingli életnél, de köszi az ajánlatot. - Próbálom jobb belátásra téríteni, hátha esetleg elérhetek valamit. - Majd valamikor.. találkozok valakivel.. nem kell azt sürgetni. - Természetesen nem értettem egyet azzal, amit itt összevissza hordtam, de az most nem számít.
- Néha a te bolondos fantáziád is elég.. nem kell ide a lüke tesóm - nevetek fel, egyfajta elismerésképpen, amit azért elég ritkán szoktam osztogatni.
- Dögös pasik.. gyerünk, mire várunk még, menjünk már! - Karolok belé és kezdtem húzni a masszázs szalon irányába, azzal a reménnyel a fejemben, hogy valóban dolgoznak itt jóképű szépfiúk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon 10.11.15 12:48


Gen & Jenni
- Fogalmam sincs. Amíg mindketten egyben maradunk a kocsival, addig gondolom igen. De most komolyan, Te nem akarnád tudni, hogy miért költött rád valaki egy kisebb vagyont, akit szinte még alig ismertél akkor? Azután, mikor bemondta az unalmast a klíma átköltözteti a bulit hozzá, miért? Csak mert rendes akar lenni? És akkor erről még nem is beszéltünk... - Villantottam meg a Swarovski kristályokkal kirakott karkötőmet. - Még mindig azt mondod, hogy csak kicsit eltúlozta? - Te jó ég. És mindjárt itt van a következő. Elérek azzal bármit is, ha megkérem, hogy semmit se vegyen? Nem valószínű. Akkor mondjuk, ha közösen megszabnánk egy határt az árban? Áh, kizárt. úgysem hallgatna rám és úgyis azt venné meg nekem, amit már kiszemelt a számomra, ami nekem nem egy havi, hanem az egész évi fizetésem.
- Még ha antialkoholista is lennél, ma akkor is lenyomnék egy kör duplát a torkodon. - Ezt jobb, ha tudja. Ez egy jó barátnő dolga, hagyni, hogy ma semmi esetre se maradjon józan, bár ez a veszély nem fenyeget.
- Jajj már cicc, dehogy vagy alkoholista. Eszem ágában sincs hagyni, hogy egyedül igyál. Milyen rémes barát lennék már... - Kacsintottam rá egy bocsánatkérő "úgy is tudom, hogy szeretsz" mosollyal, bár most csak még jobban fog utálni. - Jó, akkor csak nem fogom hagyni, hogy egyedül ünnepelj. - És ebből már nem engedek.
- Hmm, köszi, de olykor kell a ráadás, a bátyád pedig verhetetlen az ilyesmiben. - Ezért is tudtunk olyan sunyi módon és profin összedolgozni. Kicsit hiányoznak azok az idők, amikor még többet lógtunk együtt.
- jól van, jól van. Jövök már! - Egy helyes, jóképű segítőkész hapsi látványától én sem fosztanám meg magam, bár nem tudom benne van-e az árban, de majd belevisszük valahogyan.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Thai masszázs szalon

Vissza az elejére Go down

Thai masszázs szalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához