welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Elhagyatott gyár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott gyár 29.11.15 22:00

Ariel és Éva
Jó rég nem alkottam már, jó ideje annak, hogy egy graffitit se alkottam, mióta itt vagyok, amit sajnálok is, hisz nagyon van hozzá tehetségem, ami azt illeti. Nem nagyképüségből gondolom ezt, hisz tényleg van hozzá tehetségem. Ezért is pattanok az új motoromra, és elöszőr egy festék szórót veszek, meg festéket, hogy alkothassak valami szépet. Miután, meg vannak amik kellenek nekem, majd kifelé egy rendőrbe botlok, egy járőrbe. Ráadásúl, eléggé paprikás állapotában van, ami szerintem valahol érthető is, de ez engem most nem érdekel.
- Elnézést. - Mondom, majd hallom, hogy mogyog valamit, én pedig gyorsan el iszkolok, hogy ne legyek egy légtérben vele. Majd, ismét a motoromra pattanok a motor be inditom, és szépen komótosan indulok el, mert a kocsiban ha jól látom, van valaki. Aztán, csak akkor gyorsitok fel, mikor a rendőr autó tól már látótávolságón kivűl legyek. Utam, egy elhagyatott gyár hoz vezet, ahol legalább kedvemre alkothatok. Leszállok a motoromról, és az alkotásomhoz keresni kezdek egy jó felületett, majad az alkotásba kezdek. A remek műm felénél tartok, mikor hallok valamit, de nem foglalkozok vele. De, mintha egy autót hallanék, de nem biztos. Nem is foglalkozom vel, hisz abban a reményben vagyok, hogy az csak egy szimpla autó, ami hozott valakit. A kébzeletem, hamar meglódul, és vadabb nál vadabb elkébzeléseim lesznek arról, hogy pontosan mi is fog itt lenni. Majd, eszembejut, hogy talán zenét kéne hallgatnom, így nem lennék semmi tőrvénybe ütkzés fűltanuja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Nov. 29.
Age :
28
Tartózkodási hely :
εïз Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott gyár 03.12.15 11:24

To; Éva


A mai nap már ott rossz volt, hogy felébredtem. Én azt hittem, hogy a reggeli rosszullétek, csak mendemondák. De mekkorát tévedtem. Még ki se nyitottam a szemem már a mosdókagyló felett görnyedve adtam ki magamból, amit előző este megettem.
De ennyit a reggelemről, most már szolgálatban vagyok. Nagyon féltem, hogy mi lesz velem. Mert attól, hogy dolgozom, még felelősséggel tartozom a gyerekem felé, aki a pocakomba növekszik. Mikor elmondtam Avalonnak, hogy terhes vagyok, ő azonnal azt mondta, hogy hagyjam ott a munkát, mert baj lesz.
- Semmi baj, legközelebb nézzen az orra elé. – mosolyodom el, ma már ő a második ember, aki belém ütközik. Nem mintha olyan kistermetű lennék, hogy nem vesznek észre, egyszerűen csak sodródnak az árral, ha nem lenne, rajtam egyenruha még talán elnézést se kérnének.
Nem is foglalkozom vele, addig a percig, míg nem érzek valami furcsát belül, hogy követnem kell. Ezért tisztes távolságból, meg is teszem. Furcsa, hogy ennyire kimegy a városból, itt már nem igen vannak, sőt inkább csak csődbe ment gyárak és elhagyatottépületek. Ide csak a drogosok és a bűnözők járnak.
Rossz érzés kerít hatalmába, de még nem nyúlok a telefonért, vagy a rádióért, hogy segítséget kérjek. Még várok, hát, ha csak másik városba tart.
Ám mikor megáll, én is lehúzódom, halkan kiszállva a kocsiból lépkedek utána. Nem tűnik drogosnak, ahhoz túl drága az a motor és egészen újnak tűnt.
Amikor lehajol a festék szóróért, megkönnyebbülök, legalább nem valami pszichopata gyilkosba futottam bele. A cb-be beszólok, hogy rongálás van folyamatban, majd elindulok a nő felé.
- Elnézést, St. Johns rendőr vagyok, tegye le a flakont. Igazolja magát. – állok meg előtte és kezemet a derekamra rögzített övön pihentetem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott gyár 03.12.15 16:25

Hallom, hogy a rendőrnő mond valamit nekem, de aztán én csak egy bólintással letudom, hogy értettem. Akkor is elnézést kértem volna, ha nem lenne rendőr, vagy ha nem lenne szolgálatban. Nem tűnik fel, hogy követne bárki, mondjuk azt látom néha, hogy egy rendőr autó mögöttem halad, de ez számomra nem azt jelenti, hogy engem követne. Bennem, csak annyi fordul meg, hogy ő is arra halad, amerre én. De, az én utam, a alkotás szabadsága felé vezet, hisz ezekkel az elhagyatott épületekkel, a kutya se foglalkozik, én legalább is, ezt hittem. Nos, rosszul hittem, és neki álltam az alkotásnak, majd egy női hang szólalmeg mögöttem, hogy tegyem le a festék szórót, és azonosítsam magam. A dolgok egy része, nem az ő kérésének megfelelően tőrténik, hisz ahelyet, hogy leraknám, inkább kiesik a kezemből a festék szóró, majd a nő felé fordulok, akivel annál a boltnál is találkoztam.
~ Na, ennyit arról, hogy itt a kutya se foglalkozik azzal, hogy mitis csinálok. - Jegyzem meg magamban, majd meg indulok felé, és közben a motoros dzsekim belső zsebéből elő halászom az irataimat.
- Tudtommal, ez egy elhagyatott gyár, így nem követtem el birtok hboritást. - Mondom a nőnek, majd ha oda érek hozzá, át nyújtom neki az irataimat, hogy azzal igazoljam magam. Nekem aztán mindegy, hogy mi lesz a sorsom, csak anyujék ne tudják meg, mert akkor nekem annyi az tuti. Nekem, csak annyi a bűnöm, hogy csak békésen akartam egyet alkotni, hogy valahol ott hadjam a kreativitálomat, és lebuktam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott gyár 28.03.16 12:44

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott gyár

Vissza az elejére Go down

Elhagyatott gyár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Elhagyatott bánya
» Elhagyatott város
» Elhagyatott edzőterem
» Az elhagyatott Dokk
» Elhagyatott gyárépület

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához