welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Próbaterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Próbaterem 25.08.12 7:25A próbaterem egy egyszerű, hófehér falakkal és padlóval borított, hatalmas üvegablakokkal körbevett baletterem, hol a színészek és a darabok táncosai a tánctehetségüket tudják tovább fejleszteni. Iskolák előszeretettel bérlik ki balettpróbákra is, így ebből adódik, hogy a termet lehet bérelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 22.05.13 13:55

Nolah


Jó kis estének nézek elébe, apával egy rendezvényre megyünk. Nem szokásom őt elkísérni ilyenre, mert általában az újdonsült arájával megy, de ő jelenleg nem ért rá egyéb okokból. Így hát, én maradtam.
Felvettem egy gyönyörű, sötétkék alkalmi ruhát, amihez egy fekete cipellőt és kék-ezüst karkötőt is vettem fel, hajamat egy laza kontyba raktam...
Én már a taxinál várakoztam apára, aki biztosan valamit még dolgozik, mert olyankor késik néhány percet. Nem tud elszakadni sem a munkájától, sem pedig attól, hogy ki lesz a következő áldozata. Érdekes fickó mindenesetre. Legszívesebben egy börtöncellában látnám őt, de én is belekeveredtem már az ügyeibe, így én is ott végezném közreműködő bűntársként...
Mikor végre sikerült kijönnie, beültünk taxiba, és indultunk erre a bizonyos nagykutyák estéjére... Apa többet lóg a telefonján, mint egy tinilány. Állandóan e-mailjeit figyeli.
Odaértünk a helyszínre, ahol rengeteg ember volt már. Legtöbbjük ismeretlen számomra, de azért pár ismerős arc is befigyel. Mindenkinek köszöngetni, átsuhanni a nagy tömegen, majd a teremben én azonnal a svédasztalhoz sietek, hogy ne kelljen újból végigköszöngetni az összes embernek.
Az asztalnál álldogálok, tányérral kezembe és észrevettem pár méterrel arrébb egy fess, jól öltözött fiatalembert, aki egy idősebb emberrel van, gondolom az édesapja. Aztán valamit még suttognak egymással, utána hirtelen ott terem mellettem ez a fiatal fickó, és ő is hoz magával egy tányért, és nézegeti a finomabbnál finomabb ételeket. Én pedig kicsit elbámészkodok, és véletlenül rálépek a lábára, és emiatt kénytelen vagyok megszólalni.
- Ó, bocsánatot kérek, kicsit elbambultam - motyogtam kicsit, majd egy aprócska, szelíd mosoly is elhagyta a számat, és kicsit idiótán éreztem magam, hogy annyira figyeltem valamit, hogy észre sem vettem, hogy ő ott van közvetlen közelemben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 23.05.13 6:13

A mai estén különleges feladattal bízott meg az apám, behívatott a dolgozószobájába és elmondta nekem, hogy már egy ideje vadászik egy elvetemült bűnözőre, de ez idáig sikertelenül. Azonban rájött, hogy a lányán keresztül közelebb kerülhetnek hozzá, egyszóval férkőzzek a lány bizalmába és szedjek ki belőle mindent, amit tud. Nevetségesnek tartom ezt az egészet, én vagyok erre a feladatra a legalkalmatlanabb, semmi önfegyelmem és csak elbohóckodnám amúgy is az egészet. Azonban apám ragaszkodott hozzám, legalább a jótékonysági rendezvényen meg kell jelennem. Ezért van az, hogy most apámmal ülök egy kocsiba és a színház felé hajtunk. Egy szót sem beszélünk, de apám tekintetéből mindent megértek. Most az egyszer életem során megpróbálok keményen venni valamit, de nem ígérhetek semmit, sokszor még saját magamat sem veszem túl komoly. Látom az arcán, hogy ez igazán sokat jelent a számára, így is sok bosszúságot okoztam már neki, ideje lenne törlesztenem. Nagy kihívás lesz számomra, hogy finom úriembernek tűnjek az öltönyömben, amikor olyan idétlenül érzem magamat benne. Viszont nincs túl sok időm ezen töprengeni, mert már oda is értünk a helyszínre. Dobpergést kérek, függöny fel és show time, vagy inkább most ugrik a majom a vízbe. Néhány újságíró liheg a nyakunkban, de azokat gyorsan lerázzuk és bevágódunk a tömegbe. Leemelek egy pezsgőspoharat és felhörpintem, majd a tömeget kezdem pásztázni, aztán meg is találom a kiszemelt áldozatomat. A közelébe sétálok, és úgy teszek, mintha a kajákat válogatnám össze magamnak, de valójában a szemem sarkából figyelemmel kísérem, hogy mit csinál a lány. Éppen valami frappáns leszólító szövegen gondolkodom, amikor rálép a lábamra, ennél nagyobb szívességet régen kaptam már odafentről.
- Semmi gond, de ha ennyire éhes vagy, hogy akár még eltiporni is képes lennél akkor jobb is ha nem állok az utadba.
Tőlem megszokott módon egy poénnal próbálom elütni a kellemetlen szituációt remélem beválik és könnyed csevegésbe elegyedhetünk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 23.05.13 7:30

Tök idiótán érzem magam, ez az este nem lesz valami jó, vagy túl jó lesz. Nem vagyok oda ezekért a rendezvényekért, de hát, mégis csak egy jótékonysági est, így minimum az, hogy itt leszek. Meg apám gyógyszercége is adományoz egy nagyobb összeget...
Fogalmam sincs, de én inkább elvonultam egy időre a közönség elől, mert éhes is vagyok, meg majd úgyis ott kell lennem apám mellett majd később, amikor átadja az adományt. Lehető legrosszabb dolog, de azért próbálom kimutatni, hogy minden oké.
Miután szépen elrendeztem azt, hogy ráléptem egy srác lábára, nem tudom, mit gondol majd rólam, de mondjuk eléggé humorosra vette a figurát, és nem őrjöngött, mint ahogyan sokan tennék...
- Á. Dehogyis - mondogattam neki kissé izgatottan, és közben pedig valahogy már nem is voltam már éhes egyáltalán.
- Csak az ott nagyon gusztusosan néz ki - mutattam rá arra, amit szerettem volna kóstolni, de végül is már nem volt éhségérzetem.
Nem tudom, hogy idiótának tűnök, vagy egyszerűen dilisnek, mert kissé zavarban is voltam, mikor beszéltem hozzá, mert általában remek a kommunikációm, de jelenleg elhagyott mindez. Teszek egy próbát, és megmondom neki a keresztnevemet, hátha úgy nem fogok zavarodott lenni.
- Grace vagyok - mondtam határozott hangnemben, és letettem a tányért a kezemből, és kezemet felé nyújtottam, hogy kezet rázzunk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 24.05.13 0:04

Szelíden rámosolyogtam a lány piruló arcára, közben figyeltem a rezdüléseit, jó látni, hogy minden érzelme rá van írva a homlokára. Hihetetlennek tűnik számomra, hogy ez a lány tud az apja gyilkosságairól, de börtönőr létemre már semmin sem lepődöm meg, láttam csinosabb popsit a börtönben, szóval talán még sem olyan hihetetlen, hogy egy szép lány is gyilkolhat. Megpróbálom ezt nem elszúrni, apám nyomatékosan kifejezte, hogy megkeseríti az életemet, ha netán még is elhülyülnöm a dolgot, nem ez lenne az első ilyen eset. Nem vagyok az a vérmesen komoly ember és ezt a tulajdonságomat már a kis hölgynek is bemutattam az előbb. Úgy hiszem nem szabad túl komolyan vennünk az éltet, mert akkor az is komolyan vesz minket és akkor szenvedés lesz az életünk tele megpróbáltatásokkal.
- Arra már én is szemet vetettem, azt hiszem jobb, ha lemondok róla mielőtt a másik lábamat is letiprod. Minden pasit így veszel le a lábáról?
Kecses kezét felém nyújtotta én pedig az enyémet belecsúsztatva finom szorításba fonódva megráztam a kezét ezzel is megpecsételve ez ismeretségünket, hogy még jobban elmélyítsem gyengéden magam felé fordítottam a kézfejét és lágy csókot leheltem rá.
- Nolah vagyok, örvendek a szerencsének.
Ezután felvettem a tányérját és kimertem neki abból az ételből, amire nemrég rábökött és felé nyújtottam a tányért.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 24.05.13 17:07

Most tuti azt hiszi rólam, hogy oly módon csapok le a férfinemre, hogy rálépek lábaikra. Pedig nem. Vagyis, csak akkor, ha elbambulva álldogálok egy helyben, hosszabb ideig.
- Jajjaj. Ezt már nem mosom le magamról, ugye? - kérdeztem rá nevetve, mert hát végül is, kicsit ciki meg vicces dolog is ez az egész.
- Egyébként csak a mosolyommal... - mondtam neki mosolygósan, hogy lássa, hogy mennyire csábító ez.
Hirtelen átforgott legbelül rajtam, hogy miért éppen én vagyok az, akihez odajött. Szinte bizsergett már bennem, de aztán valahogy el is múlt. Ne fessek ördögöt a falra...
Nagyon udvariasan, és a mai fiatalokhoz képest túl illemtudó, mikor kezemet megcsókolta. Nem sokan tennék ezt.
- Örülök, Nolah! - majd átvettem a tányért kezéből, amit nekem adott, és megköszöntem neki.
- Ó, köszönöm - megköszöntem neki, hogy mert nekem abból a kajából.
El kezdtem rdeklődni felőle, hogy mit dolgozik, kivel jött, hogy picit jobban megismerhessem őt, mert hát végül is, ha már itt összefutottunk, akkor most lesz néhány óránk beszélgetni.
- Megkrdezhetném, hogy kivel jöttél ide? Vagy te is úgy voltál, hogy muszáj volt jönnöd, mert különben napokig erről lenne a szó? - mosolyogtam, majd próbáltam tudatni velem, hogy engem idecibált az apám, mert egyébként a feleségét hozta volna, de maradtam én, az utolsó láncszem.
- Ő ott az apám, Jack Warren. Biztosan láttad már néhány újságban, amikor idehozta a gyógyszercget Houstonból - mutattam az ujjammal apámra, akit jelenleg nem is gyűlölök azért, hogy itt kell lennem, mert el végre elég jó társaságba botlottam Nolah személyében.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 26.05.13 0:53

Sejtem, hogy csak véletlenül lépett a lábamra, de még is jó vele piszkálni. Tulajdonképpen szívességet tett nekem azzal, hogy letaposta a lábamat, mert nem kellett tovább azon töprengenem, hogy mivel szólítsam le. Sokkal egyszerűbb, hogy ő szolgáltatta a helyzetet, ha én lépek az lehet, hogy kissé átlátszó lett volna.
- De nem ám, soha többé, sőt még gúnynevet is kapsz.
Ádáz mosoly ült az arcomra, persze csak viccelek, de gondolatban már azon agyalok, hogy milyen nevet adhatnék neki, persze csak a vicc kedvéért.
- Azt elhiszem, hogy azzal tényleg bármelyik férfit le tudod venni a lábadról.
Valóban csodálatos a mosolya, de csak én tudom, hogy mi van mögötte, ezért nem is bűvöl el annyira. Fel nem tudom fogni, hogy egy ilyen gyönyörű teremtés aki úgy fest mint egy angyal, hogyan képes elviselni az apja önkényes gyilkolásszásait. Nem vagyok egy szent azt aláírom, de sosem vetemednék arra, hogy megöljem egy másik embertársamat, sok minden rosszban benne vagyok, de ez nekem is sok.
- Elhiheted, hogy én mennyire örülök.
Próbálom elhitetni vele, hogy mindez valóban a véletlen műve és számomra ő az egyetlen nő a teremben.
- Igazán nincs mit.
Átnyújtottam neki a tányért, Grace pedig hálás pillanatokat vetve rám átveszi tőlem. Jóízűen enni kezd, én is megkívánom az ételt ezért veszek a saját tányéromra pár falatot.
- Igen muszáj volt eljönnöm, apám kényszerített rá, de ha már itt vagyok akkor próbálom a legtöbbet kihozni belőle.
A kérdezősködésével veszélyezteti a küldésemet ezért próbálom terelni a témát. Annyit mondtam el neki amennyit feltétlenül szükséges, de ne fogjon gyanút, hogy csak érdekből vagyok mellette.
- Nem igazán olvasok újságot, de mintha hallottam volna ezt azt.
Nem tudom, hogy elmondjam-e neki ki az apám, ha megtudja, hogy a kerületi főügyész akkor sejteni fogja, hogy az ő apja után szaglászom, ezért a kilétét titokban tartom amíg lehet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 26.05.13 7:38

Ha tudná, hogy mit művel az apám olykor-olykor, azt hiszem elfutna innen. Van valamiféle megérzésem felé, hogy valami nem stimmel, de azt hiszem, csak én festem az ördögöt a falra.
- Na, és hogy fogsz becézni? Vegasi taposóakna? - nevettem el magam most már teljesen.
Közben fogyasztani kezdem a kaját, ami isteni, és még ilyet nem ettem sehol sem. Kitettek magukért azok, akik ezt idehozatták, ezt a sok ételcsodát, de mindig a cél a legfontosabb. Ez most az adományozás.
- Akkor egy csónakban evezünk. Apám legújabb neje, tudod ez a nőci a negyedik neki... Ő valamiért nem tudott eljönni, így B tervként jöttem n - olyan félmosolyt ejtek Nolah felé, majd inkább komollyá válok, mert nem mondom, hogy rossz itt lenni, csak ez a sok ember. Itt van a rendőrség, ügyészség, politikai élet nagyjai. Na, meg a sok fotós, és újságíró, akik a képed elé állnak, és szemtelenül lefotóznak.
- Nem is baj, ma úgyis beszédet mond, mielőtt átadja a pénzadományt a gyermekklinika javára. Szóval, láthatod majd... - mondtam neki nyugtatóan, na nem mintha érdekes lenne az apám, csak mégis azért jó azt is látni tőle, hogy nemcsak gyilkolni tud, hanem ilyen szép tettet is tenni. Időközben egy ugribugri fotós odajött közel hozzánk, és el kezdett fotózni minket.
- Látod, ezért nem szeretem az ilyen estéket. Több a fotós mint aki nem az - ezzel kimondva azt magamból, ami már régóta kijött volna, nem túl agresszíven, de mégis érezhető volt az, hogy legszívesebben elkergetném őt innen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 27.05.13 1:52

Kíváncsi vagyok rá, hogy mit szólna hozzá, hogy az apám a kerületi főügyész? Vajon gyanakodna? Mindegy a kétely parányi szikráját sem engedhetem meg magamnak, kockáztatná a tervem sikerét.
- Én valami egyszerűbbre gondoltam, de a te ötleted sem rossz.
Hangosan nevettünk majd mindketten elcsendesedtünk amikor tömni kezdtük a fejünket. Ez a kaja igazán finom, minden centet megért bár csak minden ilyen összejövetelen ők főznének, a legutolsó amin voltam ott a társasság fele ételmérgezést kapott, a nyuszi folyton ugrándozott a hasamban.
- hhez nem tudok mit hozzászólni az én szüleim még együtt vannak, csak általában apám engem is elhoz az ilyen eseményekre.
Félig igaz is volt amit mondtam, mert általában együtt járunk családostól ilyen eseményekre csak amióta nem fejeztem be az egyetemet azóta elengedték ezt a fajta kötelezettségemet, nem akarják, hogy ott legyek, mert akkor mindenki rólam beszélne, nem mintha amúgy nem így lenne.
- Remek, ha ez ennyire fontos neked akkor megnézem, bár én sokkal jobb programot terveztem magamnak mára. gy gondoltam fél óra múlva lelépek és csinálok valami vicceset, ha akarsz velem tarthatsz.
Nincs is más ami jobban összeköt két embert mint a közös balhé, ezt már megtanultam az évek során. Sok csínytevést követtem már el, de ha hölgy társaságban vagyok akkor azért visszafogom magamat, de támadt egy jó ötletem, hogy mit csinálhatnánk, szerintem élvezné. Legalább juttatnék egy kis élvezetet az életébe a gyilkoláson kívül.
- Ne is törődj velük, hiénák. Csak tettesd, hogy élvezd, ha menekülni akarsz annál jobban rákattannak.
Nem kifejezetten vagyok oda érte, de ha már itt vannak és fotóznak akkor a legjobb formámat hozom nekik. Kicsit jobban odabújok Grace-gez és belemosolygok a kamerába. Legyen nekik is egy jó napjuk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Próbaterem 22.07.13 3:00

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Próbaterem

Vissza az elejére Go down

Próbaterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Színház-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához