welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

A tánc és vendégtér (Fő-helység)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 22.11.12 15:52

A belépés utáni tér, az ülőhelyek többsége, a tánctér, a színpad és környéke...Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 23.06.13 21:24

A U D R E Y


Derrick rám vigyorgott, ahogy lebaszta a pultra azt a kurva nagy ládát, de meg tudtam érteni. A tartalma több volt, mint az ő lakásának nevezett kis lyuk összértéke. Vinnie sosem fukarkodott a minőséggel, és ezek a piák még II. Erzsébetet is megfingatták volna, olyan erősek voltak.
- Ha nem lenne bekamerázva a hely, eskü, hogy ellopnék egy ilyen drágaságot - paskolta meg az egyik minőségi whiskys üveg oldalát végigvezetve rajtam a szemeit. Nem voltam hercegnőnek öltözve, egy combközépig érő miniszoknya és egy fekete szaggatott top takarta a melleimet, de nem is kellett több.
- Ha megtennéd, én vinnélek be a főnökhöz, hogy vágja le a farkad - néztem rá komolyan, mert amit utáltam az az, ha beleszartak az üzletbe. Régen kurvára nem voltam odáig a szabályokért és itt is csak Vincent volt az, akinek engedelmességgel tartoztam. Nem azért, mert elfogadtam őt és behódoltam neki, egyszerűen csak tiszteltem azért, aki és ami volt számomra. És ha vele baszakodtak, akkor velem is. Ilyen egyszerű. Nem kell hozzá matekozni sem. Derrick vigyorgott egy sort, de ahogy látta, hogy nem viszonzom, feszengve merevedett meg egy pillanatra.
- Utálom, ha bal lábbal kelsz fel. Félelmetes szuka tudsz lenni - erre azért már muszáj voltam vigyorogni megtartva az okokat magamnak, amihez neki semmi köze nem volt, és hogy ne érezze magát nagyon szarul, fogtam egy tiszta poharat, amit sörrel töltöttem neki tele, elé csúsztatva a pulton.
- Majd lenyugszol az esti dugástól. Biztos, hogy megint szembe jön veled egy barna, vagy szőke dudás ribanc - vontam vállat, kikapva sorra az üvegeket a ládából, hogy a helyükre tegyem azokat feltöltve estére a készleteket. Imádtam ezt csinálni. És ha nem is láttam mindent e helyiségben, de a szemem mindig a vendégeken volt éjszakánként, ha épp itt evett a szar, és dolgoztam - a legtöbb estém így telt, de nem volt ezzel gondom sosem. - Tudsz várni még pár órát nyitásig, nincs igazam? - tévedt a szemem egy vörös hajú bigére, aki akkor támolygott be a helyiségbe, lassan végig is vezettem a tekintetem rajta.
- Szerintem rossz helyen jársz, kislány. Nem az ovi ez, és még csak nem is tartunk nyakörvet a kölyköknek - szóltam oda, csak úgy fél kézzel pakolva a helyére a következő üvegeket is, mire Derrick a sörbe tolva a képét fordult a kis szuka felé.
- Hmm, nem rossz, nem rossz - pofátlanul mérte végig a kiscsajt, de nem foglalkoztam vele, inkább az üres rekeszt dobtam le a pult bejáratához, hogy azt majd a faszfej elvihesse, ha már kigyönyörködte magát.
- Mi érdekelne, Arielle? - adtam már egyből a becenevet neki, de hogy érdekelt-e, hogy megsértem vele? Kurvára nem!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 24.06.13 18:18


Raina

A forró zuhany alól kilépve, még felhevült testemmel tanácstalanul állok meg a szekrényem előtt. Oldalra biccentem a fejem, hátha segít a gondolkozásban de én magam is tudom, ez baromság. Egy átlagos hétköznapon, nem okozna ennyi feltörést kiválasztani öltözékem, de ma jó benyomást kell tegyek. Ezen áll minden. Vagy bukik. Nézőpont kérdése.
Mióta csak idekerültem, gőzerővel kutatok állás után, mondanom sem kell eddig sikertelenül. Tegnap azonban megakadt a szemem egy újsághirdetésen, miszerint felszolgálót keresnek egy éjszakai klubba. Ez lesz az első hely ahová elmegyek, ezért is nagyon fontos a megjelenés. Saját magam szempontjából is. Ha tudom, hogy jól festek, magabiztosabban tudom előadni magam és akkor talán nem néznek elveszett kezdőnek.
Hiszen nem teljesen nulláról indulok. Odahaza is magamat tartottam el, volt munkám egészen 17 éves koromtól, pontosan felszolgálói munkakörben. Bár igaz az egy békés kávézó volt, kellemes légkörrel háttérből halkan áramló dallamos zenével,de az idegen helyszín lényegi dolgokat ez nem befolyásolja. Remélem.
Végre elhatározásra jutván átkutatom szekrényem hátsóbbik felét, ahol a kevesebbet hordott ruháim tárolom. Nagyobb esélyem van rá, hogy itt találok valami csinosabb darabot, mintsem a hétköznap hordott vackaim közt. Hirtelen megakad a tekintetem egy szoknyán. Nem kifejezetten hivalkodó darab. Derekamtól indulva könnyedén omlik le a lila indiai mintás leheletkönnyű anyag egész a bokámig egyenes vonalban. Felülre felkapok egy egyszerű fekete fűzőt, majd egy szintén éjsötét színben pompázó magas sarkút. Perdülök kettőt az egész alakos tükröm előtt és szalonképesnek nyilvánítom magam.

Hajam frissen mosva lebeg utánam, ahogy apró lakásomban fel alá rohangálok, ezzel nagy port kavarva magam után ami köhögésre késztet. Mintha nem tegnap lett volna az is hogy porszívóztam. Gyorsan megfésülködöm és nem törődve egyéb külsőségekkel felkapom a kabátom, hogy végre elindulhassak. Azt írták az állásra jelentkezőket a délelőtti órákban várják, így nem késlekedhetek. Felcsatolom a bukót, a hajam szempontjából végül is édes mindegy, majd elindulok piros robogómmal a megadott címre.
Rövid kóválygás után találok egy helyet ahol le tudok parkolni és örömmel konstatálom, hogy egyre jobban kiismerem magam a városban. Kitámasztom imádott járművem és határozott léptekkel megcélzom a bejáratot. Az ajtóig megtett rövid utam során még ezernyi kétségbeejtő gondolat cikázik át a fejemen, de egy apró fejrázással mindet elhessegetem. Magabiztos vagyok. Minden jól fog alakulni.
Egy hirtelen jövő határozott mozdulattal, nagy sóhaj kíséretében tolom be az ajtót, hogy beléphessek egy óriási szemkápráztató helyiségbe. Nos, hazudnék ha azt állítanám nem akad el a szavam is a látványra de magamhoz képest meglehetősen hamar összekaptam magam és rajtam kívül két másik embert véltek felfedezni a teremben. Míg a nő a bárpultban pakolászott, látszólag volt dolga addig férfi a pult felém eső oldalát támasztott és sört vedelt. Érezem égető pillantásaikat magamon, ahogy észreveszik a jelenlétem, de próbálok tudomást sem venni róla, ahogy a nő köszönés helyett elejtett csípős megjegyzéséről sem.
’Üdv.’ Magamra erőltetek egy mosolyt ami bár korántsem hat természetesnek, nem hagyom hogy magabiztosságom vagy akár kezdeti lendületem lankadjon. ’Első sorban inkább Audrey néven ismernek. Igazából a meghirdetett felszolgálói állás miatt vagyok itt. Audrey Delon.’ Szólalok fel határozottan, s előrenyújtom a nő felé a jobb kezem egy mosoly kíséretében.
’Remélem még nem töltötték be a munkakört és van esélyem.’
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 04.07.13 21:06

Lehet, hogy Velence folyton pörög, itt az élet csak a hivatalos nyitás után indul meg, előtte meg persze Vinnie, mint a nagykutya jár-kel megvitatva Nydával, meg velem az aznapi dolgokat, már ha bent vagyunk. Szó, mi szó, imádok itt kujtorogni, és feltett szándékom, hogy a friss husikat, mint ez a vöröske itt előttem kordában tartva igyekeztem irányítgatni a hűség felé, amivel Vincent felé tartoztak, de azért néha jó volt elszakadni ettől a szartól itt. Mondjuk mert az ember nem volt robot, pihennie is kellett néha, na meg lejárni a ringbe, edzőterembe, vagy éppen levezetni a feszültséget egyéb utakon.

- Nekem Arielle maradsz. Ugyanazzal a betűvel kezdődik és vörös is vagy - vontam meg a vállaimat nem törődve azzal, ha esetleg megsértem. Na és? Akkor majd max megy Vinniehez panaszkodni, én meg majd a képébe vigyorgok. És az a kurva etikett-apáca meg feldughatja magának az illemet. - Ő itt Derrick, de hívd pöcsfejnek, én meg Raina Maddox vagyok. Vagy Rain, ha úgy jobban esik - szedtem ki a rekeszből egy újabb üveg whisky-t, amit azonnal bontottam is fel, egy tiszta pohárba töltve két ujjnyit nagyjából, majd a kiscsaj elé toltam a pulton, és ha már pacsizni akart, akkor kezet fogtam vele. Nem szokásom ennyire belemélyedni az új ismertségi dolgokba, de hát lelke rajta. Nem én fogom innen elüldözni Audrey-t, az is biztos. Majd ha nem lesz elég szívós, elbukik. Na és? Vannak még dögös csülkök a városban, egy pillanat alatt találnánk helyettest.

Megnéztem magamnak a lányt, alaposan végigjáratva a szemeimet addig a testén, ameddig a pult nem takarta, megroppantva a nyakamat pedig megráztam a fejemet is. Egyszer, mert a több az már sok lett volna. Minek törjem magam feleslegesen?

- Nem csak egy pincért/pultost keresünk, de te vagy az első, legalábbis aki nálam próbálkozik. Hogy a többieknél mivel és hogyan próbálnak bejutni mások, leszarom - adtam magam, nem foglalkozva azzal, hogy megkedvel, vagy épp, hogy az ellenkezője. Kurvára nem érdekelt. - Nem kérek hosszas preferenciát, de ha bármit is eltörsz és én itt szobrozok akkor melletted, kurva mérges leszek - egy metsző mosolyt villantottam, magamnak csak vizet töltve, amibe bele is kortyoltam. Még kell a jogsim, ittasan meg nem fogok motorra ülni hajnalban, zárás után. Derrick meg elmerülve a sörében még csendben asszisztált, de ez nem lesz mindig így. Kurva nagy pofája volt mindig is, amit néha másnak kellett befogni.

-Hogyan akadtál ránk, kislány? Csak mert hogy újságban nem hirdet a főnök, az is biztos - érdeklődtem arról, hogy mégis milyen módon jutott el hozzánk. Nem fogom megkérdezni, hogy mikor vesztette el a szüzességét, vagy hogy durván szerette-e a szexet, mert ha beválik Audrey, akkor még lesz időm a vérét szívni, amit mindennél jobban imádtam. Ha utáltak, nekem csak olaj volt a tűzre.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 14.08.13 15:41

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 26.08.13 15:34

Aishana DiMaro

Az irodámba ültem és a papírjaimat rendezgettem, Vin pénzügyleteit számoltam át, lehet, hogy van érzéke az üzletkötéshez, de a számokhoz egyáltalán nem ért, szerencséjére itt vagyok neki én. Nélkülem semmire sem megy, nemrég szabadságra mentem és mire visszajöttem beütött az őskáosz. Minden papír máshol volt mint ahová raktam ebből is láttam, hogy Vin próbált alkotni valamit, de nem járt sikerrel. Most azon vagyok, hogy a főnököm által okozott katasztrófát helyrehozzam. Pedig volt egy jó kis rendszerem amit átláttam, erre jön Vin és meggyalázza, de hát ő már csak ilyen, ha neki kell valami akkor azt azonnal akarja különben ne álljon meg előtte az ember, így nem szólok semmit csak szépen csendben rendben rakok. Holnapra mindennek meg kell lennie mivel a polgármester is kéri a kenőpénzét és a fizetéseket is ki kell osztanom, ennek a tetejébe jön az állásinterjúztatás, mivel Vin szeretne új alkalmazottakat felvenni a klubba és természetesen ez is az én dolgom. Hiába mondtam neki, hogy jobban értek a számokhoz mint az emberekhez, de ő csak legyintett, hát jó legyen így, ha megbízik bennem akkor a képességeimhez mérten megpróbálok a legjobban elvégezni a rám bízott munkát.
Mára pont vártam egy hölgyeményt aki táncosnőnek szeretne beállni és néha a pultnál is be tudna segíteni. Ez egyenlőre jól hangzik remélem rendelkezik némi tapasztalattal, mert nem szívesen vennék fel egy kezdőt. Vin nem szereti ha valaki nem ért a dolgához és mint már mondtam, hogy ő elég türelmetlen fajta szóval ha csak nem villám gyorsan tanul akkor esélye sincs arra, hogy megkapja a munkát. Viszont ha ügyes akkor még látok némi reményt, hogy megkapja az állást. Lehet, hogy megkérem tartson egy próbabemutatót a rúdon, nem a kíváncsiság hajt vagy az, hogy szeretnék élvezkedni a produkciója láttán, de ha alkalmazom akkor látnom kell, hogy mit tud, szerintem ez a logikus. Jó ha látom,hogy mit veszek meg ahhoz, hogy később el tudjam adni.
Miközben a fiókjaimban próbálok rendet rakni és az aktákat a helyére tenni hallom, hogy valaki kopog az ajtón, gondolom az interjúra érkezett lány. Még gyorsan beraktam az egyik papírt a helyére és a csípőmmel belöktem a fiókot ami hangosan nyikorogva a helyére csusszant a sínjein.

- Tessék!
Kiabáltam ki és már is a következő rendeznivaló papírkupac után nyúltam, úgy érzem sosem leszek készen ezzel a sok mindennel ha így haladok, rá kell kapcsolnom a munkára. Lehet, hogy zárás után is itt maradok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 29.08.13 18:29

* Talán nem a legelőkelőbb hely és nem is épp a város szívében van. Sőt, még csak tuti nem primadonnát keresnek. De valahol el kell kezdeni, mielőtt kifogyoka tartalékaimból. Enni kell, lakni kell, táncolni muszáj. Mert megőrülök. Még ha egy ilyen helyen, ilyen "munkakörben" is. Igaz, ha apám megtudná, tuti kitépné a maradék haját is.
Igazi fenegyerekként lépek a most még üres terembe, majd az egyik bicepszes útbaigazítását mosollyal hálálva kopogok az egyik ajtón. Tán még az "Iroda" is ki van rá betűzve, de lusta vagyok addig emelni a fejem. Inkább csípőmön dobolok bal kezemnek ujjaival, míg jobbom a kilincsre simul a bebocsájtó hang hallatán.
Kissé meglepődöm, ahogy egy nőt pillantok meg, másra számítottam. Igazából mindenképp férfira. Nem mintha a szereposztó dívány előnyeit kívánnám használni, távol álljon tőlem. Ha valakit az ágyamba engedek, azt csak is saját élvezetből, nem melóból. Vannak határok, sokáig tűröm az éhezést.
- Helló. Aisha vagyok. Úgy hallottam, táncosokat keresnek - köszönöm és tényfeltárok, mintha nem tudná a nő. De hát... Legalább haladunk, egyértelmüsítjük, miért is vagyok itt.
és csak várok, türelmesen, legalább is látszólag türelmesen álldogálva egy lépésnyire az ajtótól. Nem mintha félnék, vagy futhatnékom lenne. Csak azért az én olasz vérem is ismeri az illemet. Bár az öltözködésem talán nem ezt mutatja.
Gyorsan végigpillantok magamon, lapostalpú fekete cipőmön, szagattot farmeromon, egyszerű fehér alapon fekete mintás szűk polomon. AZtán emelem fejem, érzem, ahogy néhány kósza tincs kiszökik lófarkamból, és várom a másik nő szavait, talána leendő munkaadómét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 02.09.13 1:07

A kopogás hallatán kértem az ajtó mögött állót, hogy fáradjon be. Minden bizonnyal valaki aki az álláshirdetésre jelentkezne, amit a klub hirdetett meg. Pontosabban Vin szeretne minél több embert felvenni, mert páran elmentek és mivel megbízik bennem engem kért fel arra, hogy elbíráljam a jelentkezőket. Nem mintha könyvelőként nagyon értenék az ilyesmihez, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobb tudásom szerint döntsek.
Miután felszólítottam az egyenlőre még számomra ismeretlent, hogy kerüljön beljebb. A kilincs lenyomódott és az ajtó kinyílt majd egy csinos hölgy lépett be rajta. Azt hiszem ő az akire vártam, a külseje megfelelő, legalább is úgy tűnik, de a szakértelme egyelőre még kérdéses, arról majd most kifaggatom, hogy mire képes aztán ha tetszik visszahívom egy táncpróbára.

- Jó napot kívánok, Nyda Tayra Bewter vagyok, amint azt látja én fogom meghallgatni, és a későbbiekben eldönteni, hogy alkalmas-e arra a szerepkörre amire jelentkezett. Kérem foglaljon helyet és akkor kezdjünk is neki. Az első kérdésem az lenne, hogy miért érzi magát alkalmasnak a nálunk való munkára?
Az íróasztalom előtt lévő székre mutattam, hogy hellyel kínáljam, majd rögtön bele is vágtam a közepébe. Nem szeretném húzni egyikünk idejét sem, ha nem alkalmas akkor már mehet is a süllyesztőbe. Még rengeteg dolgom van és van pár ember aki ígéretesnek tűnik és őszintén szólva én csak a legjobbat keresem. Ez a hely mindig is arról volt híres, hogy ad a minőségre és ezt a hagyományt nem szándékozom megtörni.
Amíg várom az előttem ülő nő válaszát a tollammal játszadozok, az ujjaim között forgatom néha az ajkamhoz érintem, arra várok, hogy mondjon valami érdemleges dolgot amit feltudok jegyezni. Általában ilyenkor viselkedéskutatást is végzek, próbálok a dolgok mögé látni, hogy ne verjenek át.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 10.09.13 17:58

* Bár névmemóriában nem vagyok verhetetlen, sőt, pocsék, de azért a nőét megjegyzem. Legalább is egyenlőre és persze csaka Nydiat. A többi számomra most még lényegtelen. ha nem maradok, azért, ha meg maradok.. akkor valószínűleg lesz még időmmegtanulni a többit.
- Köszönöm - biccentek a felkínált székre és le i sülök. Nincs kedvem ácsorogni, így is kicsit olyan minden állásinterjú, mint valami árverés. Nem kell azt még végig is ülni.
Jobb lábamat keresztbe vetem a balon, nem foglalkozva vele, hogy ez nem épp egy úrinői ülésmód. Egyrészt nem szoknya van rajtam, másrészt ez a hely se a Fehér Ház. De legfőbb ok, hogy nem vagyok úrinő.
- Alkalmasnak? Azt hiszem, azt majd Ön eldönti, hogy alkalmas vagyok-e. Viszont gyerekkorom óta táncolok, igen hajlékony vagyok és elég sok stílust ismerek. Persze ha nem muszáj, balettet ne kérjenek - lövök be egy apró poént egy apró mosoly kíséretében. ha vana nőnek humorérzéke, érteni fogja. ha meg nincs.. hát akkor amúgy is problémás lesz a munkakapcsolat.
- Pontos vagyok, nem szoktam beteg lenni. Nem finnyázom a melóban, és legfőképp élvezem a táncot, tehát nem vágok közben fancsali képet. Dolgoztam már szórakozóhelyen pultban, tehát ismerem az italokat, tudom,melyik a feles és melyik a decis pohár. És legfőképp tudom tartani a határt alkoholban, főleg munkaidőben - sorolom a tényeket,amik talán pozitív képet festenek rólam. Aztán várok, vajon van-e pontosabb kérdése is a nőnek, vag yegyenlőre csak az általánosságokról beszélünk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 28.09.13 21:30

Kicsit felvonom a szemöldökömet a nő válaszára, oké, hogy ez itt nem az angol királyi palota és nem kell etikettből vizsgáznia, de egy ilyen hanyag válaszra azért még sem számítottam. Visszapofázni annak akitől a fizetését kapja nem csak, hogy vakmerő hanem pofátlanság is. Még jó, hogy egy táncosnőnek nem kell észlénynek lennie ahhoz, hogy elkápráztassa a vendégeit, mert akkor ez a nő már most repülne innen. Jobban szemügyre vettem az előttem ülő lányt, hanyag a testtartása és kurvás a ruhája, hát legalább nem szégyenlős, csak aztán nehogy nagy lazaságában rosszkor engedje el a rudat és a végén bepereljen bennünket.
- Valóban én fogom eldönteni, hogy alkalmas-e a munkára vagy sem, itt arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen indokból keresett fel minket, és miért érzi azt, hogy alkalmas a munkára, gondolom van saját véleménye vagy elképzelése a munkát illetően, a motivációt vizsgáltam volna, de hát... mindegy. Szóval azt mondta dolgozott már szórakozó helyen, tehát akkor a számokkal is jól bánik?
Ha tényleg dolgozott pultnál akkor elengedhetetlen, hogy jól tudjon visszaadni és sose csüggedjen a mosolya, és ez a tulajdonság a színpadon is elengedhetetlen kellék, lévén, hogy más nem is nagyon lesz rajta.
- Örömmel hallom, hogy sok stílusban jártas, elő tudna nekem adni itt és most valamit ebből a fantasztikus tudásskálából?
Ha valóban kiválóan táncol akkor nem probléma számára, hogy egy kis bemutatót tartson nekem. Számítania kellet rá, hogy valami hasonlót fogok kérni tőle, csak azért mert azt állítja tud táncolni még nem veszem fel, azt be is kell bizonyítani és, ha nem referenciákkal akkor máshogyan.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 04.01.14 10:03

* Indok és motiváció.. Ugyan, miért is akar az ember dolgozni, vagy miért keres munkahelyet. Mert kell a pénz, mert a szép mosolyommal nem tudom fizetni a lakbért és a boltban sem adnak enni érte.
- Nem vagyok válogatós munka terén. Kikötésem se sok lehet, lévén nekem talán nagyobb szükségem van az állásra, mint maguknak rám. Talán egy - villantom macskás tekintetem a nőre.
- Se ügyfél, se vezetőség kedvéért nem dőlök díványra... - talán nem épp a legjobb megfogalmazás, talán nem is szép. De fontos még az elején kikötnöm, csak a táncom megfizethető, a testem nem.
- Remekül számolok, elvégeztem a középiskolát. Művészeti főiskolára akartam továbbmenni, csak nem jött össze - vonom meg a vállam finoman. A fősuli drága, főképp az ilyen speciális, ezt mindenki tudja. Megengedni viszont csak kevesen engedhetik meg maguknak és én nem tartozom ebbe a kicsiny körbe...
A tesztelő kérdésre viszont csak aprót bólintok és már állok is fel a székből. Számítottam rá, végül is táncolni kell, látni akarják, mit tudok. Mert mondhatom én, hogy nyújtás nélkül lemegyek hídba vagy épp spárgába, attól még nem biztos, hogy tényleg meg tudom csinálni.
- Nem gond.. Itt? Zenével vagy zene nélkül vagy esetleg egy rúdon? Diszkós rázós, esetleg ingerlő és fejcsavaró. Tudnom kellene, főképp mit várnak el és mit szeret a vendégkkör. Azt lássák milyen hajlékony vagyok, vagy mindegy nekik, csak jól rázzam azt, amim van?
* Mert nem mindegy, hogy mi az elvárás. ha kell, tekergek én neki a rúdon úgy, hogy még nő létére is kigúvad a szeme. De ha nem erre kíváncsi, nem csinálok magamból első látszatra ribancot.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 07.03.14 19:56

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 28.03.14 23:50

The first... what?


Létezik, hogy valaki olyan szerencsétlen, hogy felcsináltatja magát, mielőtt még bármire is vihetné? Természetesen mélységesen együtt érzek szerencsétlen lánnyal, és komolyan meg is veregettem a vállát amolyan vigasztalás jeleként. Na most az, hogy ez mennyire lett hatásos azt nem tudom. Mindenesetre ő zokogva szorongatott meg és könyörgött azért, hogy vegyem át a helyét legalább addig, míg megszüli a gyereket. Soha nem voltam jótékonysági intézmény és nem is leszek. Viszont ha csak arról van szó, hogy táncolnom kell, akkor képes vagyok mindent megtenni. Nem gondoltam, hogy majd pont engem fog erre megkérni. Meglehet, hogy egy jó ideje már barátnők vagyunk - azért bocsánat, nem osztogatom csak úgy a barátságomat holmi jött ment alakoknak - mégse gondoltam, hogy majd pont én leszek az a személy akit elsőként felkeres már csak azzal, hogy gyereket vár. De ezek szerint nem bízok eléggé az emberekben, nem vetek beléjük elég hitet. Hmm... ki kellene kúrálnom magam ilyen téren. Némi emberségre lenne szükségem mert manapság az úgy ahogy van elpárolgott belőlem.
Szőke hajzuhatagomat egy könnyed mozdulattal dobom hátra, majd kapaszkodok bele a vállamon hordott táskámba miközben határozott léptekkel vágtázok előre. Magassarkúm már megszokta az iramot, így nem akar minden egyes pillanatban kiszökni a lábam alól, hogy önálló életet élhessen.
Kíváncsi tekintettel mérem fel a terepet, és jelen esetben még az se zavar, hogy a szoknya a kelleténél kevesebbet takar hosszú combjaimból. Miért zavarna? Felesleges takargatni nem igaz? A hosszú, versenyszintű tánccal töltött évek meghozták a várt eredményt, szóval ha lehetne akkor egy szál fürdőruhában rohangálnék fel és alá. De mivel nő vagyok, nem szórom el csak úgy a büszkeségemet. Ki kell érdemelni azt a bizonyos "látványt".
Annyi józanságom maradt még, hogy ne a legnagyobb csúcsban jöjjek ide, és bár tudom, hogy nem jellemző rám, hogy csak úgy leégetem magam, ki tudja, hogy milyen banda ez?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 31.03.14 17:50


" to Chanel "

Alig egy óra nyitásig. Odabenn már a szokásos a terep, új dj, hangszerelnek, én meg egy rágót tolva az arcomba biztosítom a terepet, vagyis támasztom az ajtófélfát és jár a szemem fel és alá, figyelve a gyűlő népet, és ellenőrzöm hogy semmi probléma ne legyen. Vincent.. nem venné jó néven ha valami akár a parkolókban is történne, ha kijönnének a zsaruk, ha megint fizetni kéne, vagy csorbulna az a régen felvezetett jó hírnév.
Talán el is bambultam.. egy időre. A fejem a kocsin járt, egy új, spéci cuccot rendeltem bele és már csak napok kérdése hogy befusson. Reményeim szerint tarolni fogok a pénteki versenyen, HA! Megérkezik addig, de a hajó óceánokon át és a tengeren, mindig kiszámíthatatlan.
Nem szoktam rágózni. Általában, mondjuk hogy most egyedi az eset, csámcsogok, még lufit is fújok véletlenszerűen amikor egy böndör.. hosszú combú szőke olyan vehemensen közelít, és nem is áll(na) meg, hogy utolsó pillanatban kapok a karja után.

- Helló kislány.. csak egy óra múlva nyitunk. - fűződik a kezem a felkarjára, de rá is szorítok, persze nem annyira hogy bepereljen, de azért érezze hogy nem csak szobornak vagyok itt.

- Tedd meg nekem kérlek, hogy veszel egy visszautat - mutatom a másik kezemmel - és beállsz szépen a szalag mögé, oda ahol a többiek is figyelnek, és majd AKKOR.. bemehetsz.. - nyomom meg  - amikor én azt mondom. Megegyeztünk!? - veszem elő a legbájosabb mosolyom, mert ha nem megy szépszerével, a második kör már erőteljesebb lesz.  
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 15:28

Komoly tekintettel mérem végig a környéket, majd gondolva egyet, ugyan ezzel a komolysággal, viszont sokkal könnyedebb léptekkel indulok el a bejárat felé. Nem volt soha erősségem a türelem, ha valamit el kellett érnem. Alapjáraton nagyon könnyen kezelhető nőszemély vagyok, és kivárom a sorom, viszont most, hogy gyakorlatilag száműzve lettem ide, kutya kötelességemnek érzem, hogy hamarabb bejussak a kelleténél.
Reflexszerűen rántom vissza a karomat, mikor valakinek méretes praclija arra ráfűződik.
- Hé, nagyfiú, hátrébb az agarakkal - mutatom ki nyíltan nemtetszésemet, és ezer szerencséje, hogy jelenleg nem tartok magamnál egy fegyvert se, mert gyanítom már rég a vérében fulladozna. Ja igen, nem említettem még, hogy nem szeretem a hirtelen érintéseket? Akkor most közlöm. Mondjuk, kár lenne egy ilyen példányért, ezt be kell, hogy valljam.
Melleimen összefűzött karokkal biccentem félre a fejem, majd a tőlünk nem messze ácsorgó tömegre pillantok.
- És ha azt mondom, hogy nem szórakozni jöttem? Hidd el nagyon türelmes tudok lenni de mire megvárom, míg ez a hosszú sor bemászik, addig megőszülök. És nem tudom mennyire lenne szükségetek egy vénasszonyra - ezzel már húzok is elő egy levél formátumú papirost a táskámból, amit rögtön át is adok neki. Ez egy "lemondó" levél Molly részéről, ki arra kéri a fejest, hogy ha mást nem is, legalább nézze meg mit tudok, hogy beugorjak a helyére. Nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni ez a fajta manőver amit a drága nőszemély kitalált, de... de azért egy próbát megér.
Fekete tekintetem megállás nélkül fürkészi a széles vállú pasas arcát, és igyekszek minden létező mimikát, reakciót elkönyvelni magamban. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog lépni. Tényleg ki fog dobni?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 17:22

Résnyire húzom a szemeimet. Nem mondom hogy értem is amit ez a kis fruska itt szinkronizál, de volt már dolgom egy-két.. határozottabb nővel, na meg olyannal is aki még a nagyanyámnál is hisztisebb, de a szabály az szabály. Ezen az ajtón.. SENKI nem megy be! Akármennyire is jó a melle, kemény a feneke, vagy akármit is ígér érte, nem vagyok zöldfülű, hogy bedőljek egy-két kecsegtető ígéretnek.
Pedig.. hm.. kirívó egy darab, azt meg kell hagyni...
Az viszont meglep, amikor további kötözködések helyett, egy darab papír landol a kezemben és kihajtva belenézek. Hoppááá..! Itt még problémák lehetnek.. - villan át a fejemen, és habár nem én vagyok a fő-fő illetékes ebben, de mivel Nyda jól megérdemelt szabadságát tölti, a főnök meg... na igen, Vincent nem az a típusú ember aki sokat malmozna a helyén a csupasz falat bámulva, ezért a nyakamba vettem a felmerülő terheket.

- Hm.. - szakad ki csak ennyi.. Úgy elsőre. - Szóval Molly mégis bekapta azt a legyet. - sóhajtok fel, emlékezve még a beszélgetésre, amikor Nydával egyezkedett, de ezek szerint.. - Na gyere velem..! - intek neki, és bár nem ez a hivatalos protokoll, intek Tony-nak, hogy tartsa helyettem is a terepet, és elindulok be a pult mellé, ahol Denise készíti elő a bárt ma estére.

- Csüccs! - szólok a nőszemélynek, amennyiben nem kötözködött és idáig követett, és egy darabig még vizslatom azt a papírt. - Szóval Nydával megegyeztetek? - kérdezem fel a szemeibe, és problémás, hisz a nő egyáltalán nem szólt nekem, de ő az üzletvezető.. nem kell hogy feltétlenül tájékoztassa a védelmi szerveket. Most viszont nincs.. itt...!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 17:48

Nem azt mondom, hogy olyan pimaszul vad volt ahogy hozzám ért, csak szimplán nem szeretem más tulajdonában tudni ilyen formában se a karomat, se más testrészemet. Engem ne rángassanak még akkor se, ha tényleg előre pofátlankodtam.
Viszont csak azért, hogy ne kerekedjen itt nagy veszekedés esetleg verekedés - mert igen, azt is számba kell venni, hisz nem háziasszony vagy egy elkényeztetett menyecske vagyok - inkább előkapom a táskámból a Molly által írt levelet.
- Minden bizonnyal... a könnyű nőcskéknek gyorsan megy az ilyen - vonom meg a vállam. Őszintén szólva nem érdekel, hogy mi van Mollyval. Mármint érdekel, de megmondtam neki kerek perec, hogy egy olyan fajta srácnak ne higgyen, mint amilyet összeszedett magának. Lerí róla, hogy nem a tisztesség a fő erénye és valószínűleg nem is lesz az soha, így azt is eltudom képzelni, hogy amint elmondja neki, hogy gyereket vár tőle, otthagyja. És akkor megint hol járunk? Ott, hogy nálam fog lakni mert nincs hova mennie. Azt pedig nem tehetem kockára, hogy kiderüljön mivel is foglalkozok a tánc mellett. A végén még elítélne, vagy téveszméket kergetne amivel bogarat ültet az emberek fülébe rólam. Mert alapjáraton nem vagyok én rossz kislány, csak teszem a munkámat és aprítom a népet. Persze csak azokat akiket kell.
Gondolkodás nélkül indulok el a pasas után, de azért még vetek a hátam mögött ácsorgó srácokra egy csábos kis mosolyt.
Gyanús, fürkésző tekintettel nézek végig a helyiségen, és a legtöbb szemjövő emberen is, végül ahogy a másik hozzám szól, inkább úgy cselekszek ahogy ő kér vagy utasít.
- Molly azt mondta, hogy ő már mindent elintézett nekem, már cska bizonyítanom kell ami nem tudom, hogy nálatok miből áll - nyilván ugyan abból ami a legtöbb ehhez hasonló szórakozóhelyen ahova táncosokat keresnek. Minden esetre örülhetek a tudásomnak, mint majom a farkának. Nem sok versenytáncos dönt úgy, hogy kipróbálja magát bárokban, rúdon itt ott. Mondjuk szerintem ők inkább a büszkeségük miatt... de istenem, a "szórakoztató iparnak" is kellenek emberek nem? És ha valaki sok az egyben, miért ne fordíthatná azt az előnyére?
Egyik lábamat a másikra dobom, majd kicipzározva a bőrdzsekimet, várok valami használható infót a megtermett emberünktől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 19:00

Egy kósza fintor.. ennyi ami kiül az arcomon, de így megy ez. Ez itt Vegas! Kérem szépen, ahol nem is annyira órás, de mindennapos eset, hogy egy szegény lány megesik és mindennek.. hát vége.
Az említett levél mégis valahogy felborzolja a kedélyeket, vagyishogy szükséges a tettek mezejére lépnem, ugyanis, ha nem is vagyok jártas a szórakoztatási kérdésekben, de épp ma beszéltem Sybille-el, azt mondta Molly ma fellépne, vagyis ott az a fél órás szabad hely.
Remek.. Még foglalkozhatok ezzel is. - rándult meg a szemöldököm, de ha már muszáj.. legalább csináljuk rendesen!
Be is húzom magammal a lányt, remélem követ, ha már ennyire sürgős volt az előbb belépnie, és lerakva magam a bárszékre mellette őt is hellyel kínálom.

- Értem.. - felelem kevéssé meggyőzve, de ki vagyok én, hogy kérdéseket tegyek fel, jobb lenne inkább előkerítenem Vincentet. - Nos... - rövid szünet - a helyzet az, hogy Vincent épp házon kívül van, a főnök.. - hangsúlyozom a pontosítás végett - szóval addig én vagyok itt az egyetlen góré. Ésss...! - veszek egy nagy sóhajt, a korábbi papírlapot a pultra ejtve - őszinte leszek, nem tudom mihez kezdjek veled, de ha gondolod.. - intek a színpad fele, szemöldököm megemelésével is fűszerezve, hogy az övé a terep.. győzzön meg! Aztán.. háttt.. majdcsak elrendezem valahogy Vincent-tel, habár nem az a fajta aki bárkinek is helyeselne, jobban szereti ha személyesen győzi meg a dolog.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 19:36

Nem tudom, hogy mi ül a fickó arcán. Nemtetszés, vagy a személyem ellen irányuló undor? Mindenesetre nem foglalkozhatok vele sokáig, mert ahogy ismerem magam egy idő után a fülemen át véreznék ami - természetesen nem igaz - de az biztos, hogy a hajamból nem sok maradna.
- Látom nincs ínyére a dolog - jegyzem meg menet közben és igyekszek átlesni a válla felett, hogy mégis mivel kell majd szembenéznem. A pultos dolog nem rossz hely, és őszintén szólva meg is nyugtat, hisz rajtunk kívül aligha van itt más ember. Azt hittem, hogy valami vérben forgó szemekkel rendelkező fejes fog várni karba tett kezekkel.
- Szóval igaz ami igaz, hogy nem tud megülni a hátsóján - lesek fel rá lelkes mosollyal. Nem én mondtam, Molly. És nem bántásnak szántam csak amolyan mellékes kis infónak mondván, elég sok mindent elmondtak már. Azt persze nem tudom, hogy hány százalékban igaz vagy sem, mennyire bízhatok Mollynak. És persze azt is tudom, hogy nem szórakozni jár el innen jobb esetben a főnök. Vagy ki tudja?
- Hogy mihez kezdj? Fogd be és... figyelj! Mit szólsz? - mászok le a székről. Könnyedén bújtatom k vállaimat a fekete dzsekiből majd a vékony, sötétszürke pulcsiból is, így csak egy fekete csipkés melltartó marad rajtam, valamint a fekete rövid szoknya és a magassarkú.
- Zenét tudsz mellékelni? Na nem mintha az életem függne tőle- túrok be a hajamba, hogy felborzolva azt a vállam felett hátra leshessek rá.
Fogalmam sincs, hogy tud e olyannal szolgálni, hogy zene, de hát megoldom én anélkül is, emiatt nem kell, hogy fájjon a feje. Tudtommal egész lényem zene, abban nőttem fel, táncolok amióta az eszemet tudom.
Meg se várva a választ, már indulok is a színpad felé ahol gyorsan nyújtok egy kicsit. Spárga, állóspárga, kar nyújtás és már fordulok is a még mindig ismeretlen férfi felé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 20:41

- Nem.. nem, félreértesz, egyedül csak ott a bibi, hogy nem én szoktam foglalkozni ezzel. - sóhajtom a másodikat, de nem panaszkodok én, távol álljon tőlem, pláne hogy egy ilyen nőt kell felmérnem, csak épp ez nem az ééén feladatköröm lenne. De mindig tanul az ember! - Na deeee... maradjunk a tegezésnél, még nem ütöm a hetedik ikszet. - említem meg, és úgy látszik működik, mert egészen más lesz utána a helyzet, ééés.. Na igen.. Amint elnézem hamar feltalálja magát, és elég otthonosan is mozog a terepen, szóval azt teszem amit mond. Befogom.. és figyelek... Demilyenjólteszem!

Nem kell.. tovább győzködnie hogy igenis érti a dolgát. Ha nem szokom meg.. a mindennapos ledér öltözeteket, az biztos hogy a bicska nyílna a gatyámban a lépteire, de helyette csak figyelem és követem minden mozdulatát.
Valamikor akkor térek észre, amikor említi a zenét. Na igen.. - nyelek észrevétlenül egyet, és kiáltok is Dave-nek, hogy nyomasson valami kellemeset, valamiii.. igen, azt hiszem ez a nő nem a kezdő kategória.

- Akkor lássuk azt a medvét! - engedem szabadjára, csak halkan, félig, nem is biztos hogy bármit is hallott belőle, de ahogy lassan mozogni kezd, odatapad a szemem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 21:09


- Pedig hiszem, hogy örülnének a hölgyek a hozzád hasonló férfiaknak - az biztos! Ki ne örülne egy izmos, jó megjelenésű kannak, aki nem is olyan bunkó mint amilyennek tűnik. Sőt, talán emiatt titokzatos.
- Nem kell kétszer kérned - buja mosollyal a szám szélében összecsapom a bokáimat, és már pördülök is meg, hogy a színpad felé vegyem az irányt, ami olyan hívogatóan illegeti magát előttem, hogy legszívesebben elég napokat töltenék el rajta. Először, mikor megmondom neki finoman szólva határozottan, hogy fogja be a száját és inkább figyeljen, belegondolok abba, hogy talán túlzásba viszem a dolgot és úgy vág ki innen, mint macskát tudjuk mit csinálni. Viszont ahogy nem mutat semmit, legalábbis érzelmek terén - nem morog, nem fújtat, nem puffog - csak folytatom az utam. Gyorsan nyújtok egyet, nehogy meghúzódjak, elvégre a rudas téma nem kis feladat. Azt hinné az ember, hogy bárki tud pörögni a fémen, de őszinte leszek. Nem megy az olyan egyszerűen.
Kíváncsi tekintettel várom, hogy mit indítanak, de őszintén szólva nem csalódok bennük. Pasik...
Lassú, eleinte óvatos csípőmozgásokkal állok a férfivel szemben és ahhoz, hogy teljesen átszellemüljek, el kell tüntetni fejben a zavaró tényezőket. Tehát tisztázom magamban a helyzetet. Nincs itt semmi... nincsenek felesleges személyek, nincs felesleges világítás, csak a bárszéken ücsörgő férfi van, a megvilágított színpad, valamint azon én és egy hosszú fekete rúd. Javarészt a táncpartneremmel szoktam a parketten tartózkodni ahol tangót, rumbát, más-más latin táncokat vagy modernebbet táncolunk. De az elmúlt két évben előszeretettel táncolok bárokban is. Nem tudom, hogy puszta hiúságról van szó a testemet és a tudásomat illetően, vagy tényleg szívből csinálom? Erre még nem kaptam választ, de igyekszek letudni ezt a feladatot is.
A bennem pezsgő latin vér pillanatokon belül előmerészkedik a rejtekéből, így nyomokban se található már meg bennem a feszültség egy csepp kis lehelete se. A tűz úgy forrósítja fel a testemet ahogy csak képes, így miután némi lassú, viszont annál pontosabb csípőmozgást követően oldalra pillantok, már bele is kapaszkodok a rúdba, mely jelenleg a páromként szolgál. Nem olyan rugalmas és lelkes, mint Dorian, de elég jó ahhoz, hogy egy közel három percbe beleférő "kűrt" bemutassak az ismeretlennek.
Háttal állva a rúdnak úgy dörgölőzök annak neki, mintha legalábbis a szeretőm, vagy a párom lenne. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy ilyenkor kifelé játszunk, azoknak akik figyelnek minket, mindvégig tartom a szemkontaktust a jelenlegi góréval, miközben körmeimet végighúzva a combomon feljebb húzom azon az amúgy is parányi szoknyát. Soha nem tartoztam a szégyenlősek csoportjába, de gondolom ez már feltűnt neki az elején is. Végül felkapaszkodva a rúd felsőbb részére, egyik lábammal körbefonom azt és úgy húzom fel magam, mintha pihe súlyom lenne amit nem kellene tartanom se ahhoz, hogy hasonló műveleteket vihessek végbe. Szőke hajzuhatagom az arcomba csap ahogy fordulok egyet, de már szökik is vissza a vállam mögé, hisz tudja hol a helye.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 21:49

Oooookéééé... Ez, a következő reakció ahogy belekezd, és meg kell mondjam, láttam én már rengeteg szépet, de ez.. felülmúlhatatlan egy produkció!
Valamikor fél úton.. vagy volt az még negyed is, amikor biccentettem Denise-nek, hogy dobjon meg egy üveg vízzel, és igen.. a kupakját talán túúúl gyorsan csavartam le, hogy kifutva az egész szinte az ölemben végezte, de aztán csak maradt némi kapaszkodó. Kellett is! Megmondom, megéltem én már egyet s mást, sőt! Tűröm a nehéz helyzeteket, de meg kell mondjam kirántotta a parkolópályáról a vérem, és ha én, egy laikus talán tuti biztosra menne, hogy magába falhassa az egész színpadot. Volt spiritusz benne.. A nőben, nem is kevés, ha azt nézem Molly-hoz képest.. Talán mégis létezik Isten? - teszem fel magamban a kérdést, de kétségem sincsen, hiszen én is itt vagyok. És ekkor csapja meg valami zaj, hátulról a fülemet.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 21:54

A faszom kivan! - vágtam a kesztyűmet az ablaküveghez, ahogy már közel a bár, de még mindig az a rohadék játszik a fejemben. Ward.. szemét egy alak. És a kezeiben tartott, erről kétség sincsen, rá vagyok szorulva, ha nem tejelek, jön a börtön.. Toretto.. miegymás.. és Rita.. Ekkor csattan a pohár is az üvegen, de a golyóálló ablak, nem adja magát könynen, ezért csak egy visszapattanó szilánk vág végig a szemem alatt és csordul le egyetlen vércsepp.

- Egyszer még kinyírom azt a rohadékot! - fújtatom az orrom alatt, a kocsi megáll, az ajtó nyílik, én meg kilépek, és kikerülendő a már nyitás miatt tolongó tömeget, a hátsó bejárat felé veszem az irányt.
Az irodába mennék.. de akkor tudom hogy rommá török mindent, ezért jó lesz megnézni a terepet, rendben találok e mindent, Nyda távolléte nem töltött el túl sok reménnyel, de soha nem voltam az az elveszett ember.
És most sem! Amint belépek, meglátok egy lányt, egy új szőkét tekeregni a színpad közepén, és összehúzom a szemeimet.

- Mi ez, valami privát buli amíg én leléptem? - nem takarom a rosszallást, nemsokára nyitás, és nem tűröm hogy bárki is kedvére élvezkedjen, az ÉN.. pénzemből, az ÉN.. időmből és főként az ÉN.. engedélyem nélkül!

- Rid, szedd le a kurvádat és húzzál vissza az ajtóhoz amíg szépen mondom! - köptem oda csak megemlítés jelleggel, de már veszem is célba a bárt, szükségem van most egy kiadós whiskyre. A jobbik fajtából! Az irodába már kifogyott az a fél üveg..

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 22:12

Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora embert fogok lenyűgözni... mert ugye ezt lehet annak nevezni? Kifejezetten tetszenek a reakciói, és mind ezt némi mosollyal jelzem, valamint kacsintással.
Viszont egy pillanatra se tereli el a figyelmemet arról, hogy mit is kell tennem és bár lehet, hogy neki tetszik amit lát, ki tudja, hogy mit fog szólni a góré?
És tádámm! Végszóra, ohh anyám. Mi lesz még itt? Már abban a pillanatban mikor meghallom az ismeretlen férfi hangját, lassítok és meglepve lesek a pasasra, ki még mindig a pult környékén ücsörög.
A kérdésénél viszont eleresztem a rudat, így két talpra érkezek. Melleimen összefűzött karokkal állapodok meg s csípőmet hozzáérintve a rúdhoz, csak megforgatom a szemeimet mindaddig, míg meg nem hallom a következőt. Egyik pillanatról a másikra vált át a kedvem szórakozottból undorodóvá, és csak nagyon nehezen tudom elérni azt, hogy normális, emberi hangnemet üssek meg a férfivel szemben.
- Á, szóval ha itt valaki a színpadon van egy rúd mellett - kocogtatom meg a fémet - akkor az már biztos, hogy kurva. Értem én, vettem a lapot - hangomban a férfi felé közvetített szimpla undoron kívül semmi más nincs. Na jó, talán még egy kis undor, meg még valami amit úgy neveznek "gyilkolási kényszer". Mert igen, az ilyeneknek legszívesebben kitépném a gerincét, hogy aztán azzal csapjam agyon. Lehet, hogy ő itt a fejes, és ezt tiszteletben is tartom. De az, hogy így beszéljen az alkalmazottjaival valamint egy ismeretlennel, az azért enyhén szólva is too much! Vagy csak én érzem így?
Lepattanva hát a színpadról, vadmacska módján indulok el a Rid nevű fazon felé. Kezemet a vállára simítva a füléhez hajolok.
- Kösz a lehetőséget... legalább volt egy "lelkes" nézőm - vigyorodok el miközben már nyúlok is a felsőmért.
- Ja, amúgy Molly üdvözletét küldi a fejesnek - szólok oda vigyorogva a pufogó, morgó pasasnak ahogy a pulcsit és a bőrdzsekit egy laza mozdulattal a vállamra fektetem, s akasztójánál tartom az ujjammal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység) 01.04.14 22:51

Nem számítottam rá. Már a főnökre, és ahogy elnézem nincs túl jó kedvében, ezért hirtelen vágom magam állásba - nem jó vitára kelni vele ha épp ölne - és próbálom menteni a helyzetet.

- Ssshhh.. - intem le a lányt felé mutatott ujjal, fél hangerővel, ismerem már Vincentet, annyira.. hogy még a végén baja esne, ezért inkább átveszem a szöveget.

- Vincent.. félreérted. A csaj.. - kezdenék bele, de a kis szőke gyorsabban is kerül mögém mint azt egyáltalán észreveszem, és fonódik is a hangja a fülembe. Végigszalad a hátamon a hideg, de az újabb szavak, csak valamit hatnak, mert Vincent kérdőn néz a szemeimbe, én meg csillapítva a helyzetet magyarázom meg.

- A csaj, Molly, a sztripper helyére jelentkezett. Tudod.. az a vörös, akit felcsinált valami féreg. -  térek a lényegre, de Vinnie-vel szemben jobb ha tisztázzuk a helyzetet. - Szóval a csaj.. JÓ! Mit jó?? Egyenesen tarol, ha engem kérdezel, szóval én azt javaslom.. - marad a dolog félbe, mert a szavaimba vág útközben én meg nem is csodálkozom. Vincent itt az Isten! Vagy legalábbis szereti azt hinni magáról. És nem találsz olyat aki kételkedne ebben. Vagy legalábbis errefele.


A hozzászólást Vincent"Riddick"Rodriguez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 01.04.14 22:55-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: A tánc és vendégtér (Fő-helység)

Vissza az elejére Go down

A tánc és vendégtér (Fő-helység)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Vendéglista
» Vámpír vendégház

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Vinnie's Night-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához