welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hard Rock Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 10.08.12 8:14

Ilyen az én szerencsém. Nem bírtam kivárni, hogy haza érjek és úgy írjak neki sms-t, nem nekem egy ilyen nyilvános helyen kellett ezt tennem. Pedig ha otthon lennék, akkor elkerültem volna ezt a találkozást vele. Nem vagyok kellőképp felkészült, hogy a történtek után már is találkozzak vele, de most nem hiszem, hogy lenne más választásom, ezért egy mosolyt erőltetek magamra és oda megyek az ő asztalához, miközben megpróbálok nem elsápadni.
- Azt nem tudom, de neked nem bizarr, hogy mostanában mindig ugyan azokon a helyeken futunk egymásba? - Valahogy eddig mindig képesek voltunk egymást elkerülni, de mostanában tényleg úton útfélen egymásba botlunk. Akármennyire is nem szeretnék hinni a véletlenekben, de úgy hiszem ez már nem véletlen. Annyi ember él még itt rajtunk kívül, és annyian fordulnak meg ebben a kávézóban, de még mi így is találkozunk. Ez nagyon különös.
- Ezt sajnálattal hallom. - Próbálom erősen vissza fogni cinikus énemet, de azt egy szóval sem mondtam, hogy sikerülni is fog. Ez a téma pedig nagyon kezd nem tetszeni, hiszen eléggé félreérhető és amit félre lehet érteni, azt félre is szokták általában.
- Inkább az ácsorgást választom. - Határozottan ejtem ki szavaimat. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy mi értelme lenne leülnöm, mert egyelőre nekem nincs számára mondani valóm. Még meg kell emésztenem a történteket, aztán pedig eldönteni, hogy mit is akarok valójában. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy hanyatt homlok meneküljek bele egy ismeretlen férfival egy románcba.
- Arra nem lesz semmi szükség. Éppen menni készültem. - Hát igen, nem a legjobb az időzítése, ami azt illeti. Tényleg menni készülök, de azt hiszem, ha felajánlaná, hogy haza kísér nem utasítanám vissza.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 19.08.12 19:49

- Ne haragudj. Nem volt betervezve. Igazán sajnálom. - Mosolyogni szeretnék de ez inkább volt fintor mint mosoly. Már kezd kicsit bántó lenni a viselkedése de igazán hozzá szokhattam volna már. Nem tudom, hogy valaha is sikerülni fog-e teljes mértékben. Nem hiszem de próbálom. Értékelendő szerintem, bár az ő mércéit meg nem ismerem. De eléggé magasan lehetnek. Csak a kezére írtam a számot... Meddig tartott volna lemosnia? Én igazán nem kényszerítettem semmire, nem kértem tőle semmit. Csak le írtam és elmentem. Még is ő volt aki jelentkezett. Tehát úgy vélem ennél azért egy fokkal jobbat és többet érdemelnék. Még is undok pedig nem tettem az ég világon semmit. De gondolom neki ilyen is a természete.
- Én nem tenném. - Azt hiszem titkon mindketten egyet értünk abban, hogy ez egy igen izgalmas és minden egyes szó több értelmű de mi csak az egyik oldalát vagyunk hajlandónak meghallani. Tehetek én róla? Bármit teszek is az neki úgy sem jó. Minek is firtatnám tovább?! Nekem is van önbecslésem amire ő már nem egyszer taposott rá.
Már inkább nem erőltetném meg magam, hogy választ adjak csak egy mélyet sóhajtok. Belefáradtam már. Szinte már előre ismerem a lehetőséges válaszait ahogyan azt is, hogy egyik sem fog tetszeni. Akkor meg mi értelme van teperem?

- Esetleg... Elkísérhetlek? - Már amolyan fél vállról veszem a dolgokat de még is csak megkérdezem. Nem vagyok faragatlan és ha igent mond szívesen meg is teszem mindenféle hátsószándék nélkül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 20.08.12 2:18

Sosem volt az erősségem az, hogy másokkal kedves legyek, mivel nálam ezt ki kell érdemelni, nem szokásom csak úgy mindenkinek osztogatni. De talán túl sokat várok el másoktól, megeshet, hogy túl magasra tettem a mércét.
- Akármennyire is meglepő lehet számodra de nem haragszok. Elvégre véletlenek lehetnek, nemde? - Egyszer-kétszer még mondható véletlennek, de a harmadik alkalom már minek számíthat? Talán csak a fentiek játsszák ezt a beteges játékot velünk, de remélem, hogy jól szórakoznak. De ha már így alakul és folyton egymásba futunk, talán lehetnék vele kicsit kedvesebb is, mielőtt még kiátkozna. Végül is nem hallnék bele, de akkor is annyira bosszantó tud lenni, hogy eddig éltük a saját életünket úgy, hogy soha sem találkoztunk egymással, most pedig ez a nagy harci helyzet, hogy még a kedvenc kávézómba és belé futok. Következő kijelentésére nem akarok válaszolni, nem azért mert nem tudnék, hanem azért, mert úgy mindkettőnknek jobb lenne.
- Te soha nem adod fel? - Érdeklődök, miközben meglepődötten veszem tudomásul, hogy mire is vállalkozna. Esküszöm még nem tudom eldönteni, hogy teljesen őrült, hogy erre vállalkozik, vagy esetleg ennyire elszánt.
- Viszont ahhoz van egy feltételem. - Talán már magától értetődő, hogy nem adom könnyen magamat és csupán egy feltételem van ahhoz, hogy haza kísérjen. Ha esetleg bele menne a dologba, akkor meg is osztanám vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 20.08.12 14:06

- Ezt döntsd el inkább te. Nem én ragaszkodom miden áron ahhoz, hogy követlek. - Nézze el nekem, hogy nem vagyok sem elragadtatva sem meglepve társasága jellegétől. Sajnos már nincs túl sok kedvem beszélgetni. Talán mert eddig minden próbálkozásom csúfos kudarcot vallott és az kinek hiányzik? Egy kettőt még elvisel az ember de sorozatjában már senkinek sem kell. Jó lenne ha evvel a ténnyel is számolna ha csak nem választja az örök magányt, de higgye el nekem vacak egy érzés de mind azon által őt nem fosztom meg tőle ha annyira vágyik rá. Én csak szerettem volna vele kellemesen elbeszélgetni már ha ez lehetséges de nem úgy fest.
- De. Rövidesen az is be fog következni. - Remélem sikerólt kellően megnyugtatnom ezzel, bár már a fene se tudja, hogy mit is akar valójában. Szerintem még ő maga is csak találgat. De én nem fogok tovább. A legközelebbi nemleges vagy visszautasító válasznál abba hagyom, békén hagyom és elmegyek. De kérdés, ha én is magára hagyom akkor marad még valaki? Aki teperjen - akivel szórakozhat - akin keresztül taposhat mikor úgy tartja kedve ? Nem hinném!
- Csak egy...? - Viszont ez már meglepett! Fél siker. Többre számítottam bár ki tudja... Lehet ez az egy is elég ütős lesz. Én belőle már mindent kinézek.
- Na és mi volna az? - Érdeklődve fordulok felé. Kissé talán kíváncsivá tett de mind ezt nem olyan nehéz kioltani szóval nem reménykednék túlságosan. Nem mintha volna miben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 21.08.12 1:20

- Jó, akkor fogjuk a véletlenekre, hogy mindig valahogy egymásba botlunk. - Se kedvem, sem erőm már arra, hogy veszekedést folytassak vele. Túl vagyok egy hosszú műszakon, nézze el nekem, hogy most nem vagyok formában. De talán ez most mindkettőnk javára válhat. Semmi másra sem vágyok, csak egy forró fürdőre és egy pihentető alvásra, csak azt nem tudom, hogy egyedül fogom végezni-e ezeket a tevékenységeket, vagy csatlakozik-e hozzám valaki.
Erre a kijelentésére már szavam sincs, tényleg azt hittem, hogy több lakozik benne és, hogy még képes lenne küzdeni, azért, amiért akar. Azt hiszem, hogy nem tévedek nagyot, ha azt hiszem, hogy az a személy, akiért küzd az most én lennék.
- Egyelőre csak egy feltételem van. - Egy napra egy feltétel is elég lesz számára, úgy hiszem. Amúgy is feltételek mindig vannak, csak olykor nem vesszük észre őket.
- Ha már felajánlottad, hogy elkísérsz, akkor úgy lenne fair, hogy legalább a nevedet tudnám, nemde? - Kérdő pillantással nézek rá. Ez már a harmadik találkozásunk, még akkor is, ha a véletlen műve, de akkor is szeretném már tudni, hogy kivel van dolgom. Nem tudok róla semmit sem a telefonszámán kívül, de még is képes volt felhívni magára a figyelmemet, még akkor is, ha eleinte nem tartottam túl szimpatikusnak. De, ahogy egyre többet sikerül vele társalognom, úgy párolog el mindenféle kétségem vele szemben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 22.08.12 12:34

- Legyen úgy... ahogy akarod. - Túl elfáradtnak érzem magam egy újabb vitához és már értelme sem volna. Ezt már megtanultam. Nem csak miatta már miattam se. Mint ahogy azt el árultam neki is nem fogok a végsőkig harcolni érte. Ez nem egy szappan opera. Hánynom is kell tőlük. Felnőtt emberek vagyunk. Én megtettem, megpróbáltam amit lehetett ő pedig majd el dönti, hogy mit akar. Én pedig majd elfogadom azt. Nem fogom zaklatni, eddig sem tettem. Csalódott sem leszek sokáig hiszen nem én tehetek róla. Ő pedig majd idővel eljátszadozhat a gondolattal, hogy mi lett volna ha? Mi változott volna ha? Bla, bla, bla...
- Akkor ki vele... - Talán... Egy egészen kicsit kíváncsivá tett ami már komoly fejlődésnek számít. Ugyan is az eddigiekben mindig volt valami sejtésem és többnyire mindig be is vált. Igazán meglephetne már valamivel. Nem csak engem, önmagát is.
Nem tudom megérteni és ez szörnyen bosszantó. Talán csak a kíváncsiságom teszi mind ezt velem de én szeretném megérteni kicsit többet tudni róla. Ezért is reméltem, hogy majd beszélhetünk. De valamiért azt érzem, hogy ő nem szeretné ha bárki is közelebbről megismerné ne talán kiismerné. Hiszen az már egy gyenge pontnak számít de itt lép közbe a bizalom. Avval mi a helyzet? újabb kérdések... Megválaszolatlan kérdések és azok is maradnak még egy jó ideig.

- Leonard vagyok de inkább maradjunk csak a Leo-nál. - Bemutatkozom de kezet már nem nyújtok az túl hivatalos lenne és én azt utálom. Viszont a későbbiekben már szívesen a kezem nyújtanám felé de ne szaladjunk annyira előre. Még az sem biztos, hogy a nevét meg tudhatom majd. Én már semmin sem lepődöm meg.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 23.08.12 6:23

- Mindig úgy van, ahogy akarom. - Cseppet sem nagyképűségből mondtam, csupán közöltem vele a puszta tényeket. Erős akarattal rendelkezek és addig nem is tudnék nyugodni, ameddig a dolgok nem úgy alakulnának, ahogy én azt elvárnám. Bár azt még nem tudhatom, hogy mennyire volt jó ötlet ez az egész. Talán a történtek után már régen elástam magam a szemében, de akkor még is mi a fenének van még mindig itt? Tényleg nem tudom, hogy ennyire kitartó, vagy túlságosan is örült ahhoz, hogy kudarcot valljon. Elvégre lesz, ami lesz. Úgy még soha sem volt, hogy sehogy sem lett volna. Majd elárulom neki az egyetlen egy feltételemet, ami azt hiszem nem is annyira nehéz. Már rég óta érdekel, hogy hogy is hívhassák, mert valljuk be, nem estünk át az első találkozásunknál a bemutatkozáson, sőt a másodiknál sem, de szerintem már éppen itt az ideje.
- Oh, szóval Leo. - Megpróbálom komolyan kiejteni a nevét, bár az ajkaim szegletében bujkáló mosoly gyorsan leleplezhet.
- De csak mert elárultad a neved, úgy hiszem, hogy úgy fair, hogy én is elárulom. Szóval Flora lennék, az a nő, aki eddig az idegeiden táncolt. - Itt már nem bírom megjátszani a komolyságot, ajkaim mosolyra húzódnak, ahogy bemutatkozok neki. Be kell vallanom így még soha senkinek sem mutatkoztam be.
- Ha még áll az ajánlatod, akkor indulhatnánk? - Kérdőn pillantok rá, lassan már mehetnékem lenne. De nem a társaságától menekülnék - kivételesen - hanem csak erről a helyről. Olykor a jóból is megárt a sok.
- Amúgy is te mondtad, hogy legyek egy kicsit spontán. Hát itt a lehetőség, hogy meglásd, hogy milyen, mikor az vagyok. - Szerintem ez egy vissza nem utasítható ajánlat volt a részemről. Innentől már csak rajta áll, hogy él-e a lehetőséggel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 26.08.12 20:39

- Hát persze. - Emelem meg poharamat előtte majd fel is hajtom a tartalmát hiszen ha minden igaz hamarosan menni készülünk és a világért sem várakoztatnám meg ha már komoly eddig eljutottunk, csak tudnám, hogy meddig. Mert úgy igazán gőzöm sincs róla, hogy most hányadán is állunk de bevallom kicsit félek is megkérdezni. Simán elképzelhető, hogy tolakodásnak venné és akkor kezdhetném az egészet előröl, azt már nem!
Mint mondtam félig meddig indulóban volnánk ezért is nem ajánlottam fel, hogy meghívom meg hát helyet sem foglalt ezt pedig már igen csak egyértelmű.
Nem panaszként te tisztára kezdem magam úgy érezni mint az oviban legfeljebb elsősként. Jól kell viselkednem és szót kell fogadnom ahhoz, hogy aztán kaphassak egy piros pontot. Remélem ez már megtörtént mert ha nem attól tartok taktikát kellene váltanom ami nem is volna olyan nagy gond mert a tanítónéni igen szemrevaló hölgyemény.

- Szóval Flora. - Hamar mosolyra húzódnak ajkaim mivel szeretem mikor valaki fair és tisztességesen játszik abból és avval ami van. Nem vettem biztosra, hogy az ő nevét is megtudhatom de ahogy Flora mondta - felpezsdítő végre mát tudni a nevét és úgy szólítani - ez így fair. De azért volna még itt valami ami nem hagy nyugodni.
- Milyen érzés az idegeimen táncolni? - Érdeklődöm miközben tekintetem kissé elkalandozik de igyekszem mi hamarabb vissza térni a földre legalább is még mielőtt ő maga térítene vissza.
- Hűha, jól hangzik! Akkor indulhatunk?! - Zsebre vágom a telefonomat mivel már találtunk egy sokkal jobb módszert az információközlésre mégpedig olyat ami mindig nálunk van.
Elveszem a felsőmet a szék hát támlájáról és felőlem akár el is indulhatunk ugyan is itt már nincs sok keresni valónk úgy érzem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 28.08.12 0:01

Már mindketten felnőttek vagyunk ahhoz, hogy ezek után hátra tudjuk hagyni a múltat. Nem mint, ha nagy múlttal rendelkeznénk, mindössze arra értem, mikor még nagyon is zavaró tényezőnek hittem. De mostanára valami még is csak megváltozott, ha már kicsivel is másként tekintek rá. Már nem zavar, inkább érdekel. Felkeltette a figyelmemet ezzel a kitartásával, szeretném megismerni, hogy milyen személyiség is lehet valójában. Az ilyen kívánságaimmal vigyáznom kellene, mert még a végén tényleg valóra vállnak, és onnan már nem lenne vissza út. Ahogy mondta néha spontánnak kell lennem, ezért meg is fogadom a tanácsát. Bár nem tudom, hogy mennyire fogja elnyerni a tetszésemet a sodródni az árral dolog, mikor minden egyes lépésemet ki szoktam számítani. Eddig mindennek oka volt amit tettem, most pedig csak hagynom kell magam és élvezni az életet és az általa nyújtott lehetőségeket. Amint túl vagyunk a név cserén, szinte már megdöbbenve figyelem, ahogy nevem hallatán elmosolyodik. Máskor is láttam már mosolyra húzódni ajkait, de abban mindig volt valami gúny, de ez annyira őszintének tűnt. Talán még sincs minden veszve és így leküzdve a kezdeti nehézségeket talán még barátok is lehetünk, annak ellenére, hogy ajkainkkal már megízleltük egymás ajkait.
- Akár hiszed akár nem, de nagyon is élvezetes. -Csalafinta mosolyom kíséretében közlöm vele, amire kíváncsi volt. Nem hittem, hogy ennyire élvezni lehet azt, ha más idegein táncolok, de inkább ez, mint hogy bárki is az én idegeimen akarjon, mert ami azt illeti nincs éppen kötélből.
- Indulhatunk, de biztos vagy benne, hogy tényleg ezt akarod? - Felhúzott szemöldökömmel kérdezősködni kezdek, egyszerűen tudni szeretném, hogy még mindig meg akarja-e tenni, amit az imént felajánlott, mert azon sem csodálkoznék el, hogy ha meggondolta volna magát. Vele vagy nélküle, de elindulok a kijárat felé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 29.08.12 1:35

- Hát ezt valahogy nem esik nehezemre el hinni. - Nagyon is fel tűnt a dolog de hagynom kellett, hogy el juthassak eddig és a cél szentesíti az eszközt. Nem volt fáradtság és remélem hiábavaló sem áldozatot hozni mert be vallom olykor már nagyon elegem volt a helyzetből is, magamból is, de még belőle is. Ezzel sikerült még ön magamat is meg lepnem. Annyiszor el döntöttem a fejemben, hogy na én most le lépek és hagyom az egészet a fenébe, de végül mégis mindig ott maradtam. Nem tudom mi fogott meg benne de most már érdekel. Az plázában csak is a szépségére hagyatkoztam de már be látom, hogy annyi bizony nem lesz elég. Pedig én csak is az igazat mondtam, el hiheti, de úgy látszik itt ennél jóval többre lesz szükség és sokkal mélyebbre kell ásnom ha bármit is el akarok érni vagy meg szeretnék tudni akár róla akár rólunk már ha használhatom ezt a kifejezést, de ebben nem volnék olyan biztos, sőt egyáltalán nem vagyok biztos, de egyelőre hagyom nyugodni ezen kérdésemet valahol mélyen az elmémben. Nem szeretnék tolakodó lenni és mégis az lennék szóval inkább választom a hallgatást.
De azt meg kell, hogy mondjam pocsék emberismerőnek bizonyultam ugyan is csalódnom kellett. Teljesen félre ismerte, és bízom benne, hogy pozitívan akármennyire ellenszenvesen indult is a dolog. Pedig nem az volt a szándékom.

- Hát persze. - Már nagyfiú vagyok. Meg tudom hozni a döntéseket és nem szokásom vissza táncolni ha nőről van szó pláne nem. De félreértés ne essék nem hátsó szándékkal ajánlottam fel, hogy haza kísérem, csak nem tartom képtelenségnek, hogy a rövid út során kellemesen el tudjuk cseverészni vagy ez annyira lehetetlenség volna? Nos, ez hamarosan ki fog derülni.
A felsőmet át dobom a vállamon a kezem pedig a zsebembe süllyesztem. Nem akarok egyetlen íratlan szabályt sem megszegni inkább megvárom a zöld jelzést.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 29.08.12 2:26

- Miért, talán te nem élvezted? - Azt viszont nekem nem esik nehezemre elhinni, hogy az idegein való táncolás számomra sokkal élvezetesebb volt. Ha már az élvezeteknél tartunk, nagyon is szeretek bármit élvezni, de talán majd szóvá is fogom tenni. Csak már annyi minden hangzott el közöttünk, hogy már nem is tudom, hogy mi lenne számunkra a tabu téma, mert az már biztos, hogy kevés olyan dolog van, amitől pír jelenne meg arcomon. Nem vagyok olyan nőcske, akit könnyen zavarba lehet hozni, sőt akkor sem voltam túlságosan zavarban, mikor elcsattant az a bizonyos csók. Az is spontán dolog volt, bár arról még fogalmam sincs, hogy mennyire nyerte el Leo tetszését. Mert ha nem lett volna neki jó, akkor gondolom már régen más nő társaságában vigasztalódna. Valami oknál fogva még is az én társaságomra vágyik. Annyira nehéz elhinni, hogy még azok után is itt van, hogy olyan gonoszul viselkedtem vele. Lassan tényleg kezd ez miatt lelkiismeret furdalásom lenni, talán kárpótolni fogom valamivel.
- Remek. - Tudom nem vagyok túl bő szavú, de ezt rá lehet fogni arra, hogy már fáradt vagyok, hiszen egy kimerítő műszak van a hátam mögött. El is indulok a bejárai ajtó felé, hogy elhagyva a kávézót elinduljunk a sétára. Most jut csak eszembe, hogy fogalmam sincs, hogy miről tudnánk beszélni, hiszen nem túl sok mindent tudok róla, de azt sem akarom, hogy beálljon a kínos csend, ezért még is előhozakodok valamivel.
- Tudom eddig nem voltam valami kedves veled, de ígérem, hogy ha meg tudsz nekem bocsájtani, akkor megpróbálok kedvesebb lenni. - Mindezt egy szelíd mosoly kíséretében közlöm vele, miközben élvezzük az éjszakai életben való sétálást Vegas forgalmas utcáin.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 03.09.12 21:11

- Erre most tényleg muszáj felelnem? - ... Mert ha nem akkor nem tenném. Nem szeretném már is a határokat feszegetni és mindketten tudjuk kinek mi volt az élvezetes hiszen ott voltunk és pontosan emlékszünk rá, hogy mi történt. De talán hagynunk kéne a történteket és a mostanra kellene összpontosítanunk mert azóta meg változott egy-két dolog. Majd idővel mér biztos nevetni fogunk az egészen akár még a plázás incidensen is, de most még eléggé két esélyes a dolog és én nagyon nem szeretném megkockáztatni. Mert nem volt könnyű dolgom sőt, most sincs... Más már régen fel adta volna és hagyta volna a fenébe az egészet. Nem tudom én miért nem, de ez már nem csupán a sikerélményről szól. Annyira azért én sem vagyok elvetemült. De valamiért, valami azt súgja... merem feltételezni, hogy megéri majd.
- Akkor vedd úgy, hogy megtörtént. - Nem akarok hallani a fülemnek. Ha most egy egészen kicsit is gyerekesen viselkednék, akkor a hátunk mögé sandítanék, hogy megbizonyosodjam róla, hogy ezt mind most tényleg Flora mondta. De annyira talán már ismerem, hogy tudjam efféle szavakkal nem dobálózik csak úgy és én nem kicsit örülök ennek. mert ez már bizony jelent valamit. Azért megpróbálok két lábban a földön maradni és nem fel szállni a fellegekbe. Nem hiszem, hogy egy komplett idiótát jobban díjazna jelenlegi énemnél. Különben sem szeretem el kiabálni a dolgokat. Tényleg érzékelek valamiféle pozitív előjelt de azt meg tudom, hogy azt nem elég csupán felkelteni. Floranal pedig soha sem tudni. A legkevésbé sem bízhatom el magam. A következő lépése ugyan is mindig kilátástalan, nem lehet előre megjósolni. Azon sem lepődnék meg ha a következő pillanatban egyszerűen meg gondolná magát aztán szépen jól faképnél hagyna.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 04.09.12 0:13

Ha már eddig sikeresen eljutottunk és képesek voltunk félre tenni az eddigi sérelmeinket, akkor már nem én fogok lenni, az, aki ezt az "új kezdetet" elszúrja. Mert nagyon is próbálom jóvá tenni a múltat, remélve hogy akár szebb jövünk is lehetne. Úgy érzem, ha már idáig eljutott és még él, akkor igazán megérdemel tőlem egy újabb esélyt, talán még azt is megengedem neki, hogy közelebb férkőzzön hozzám. Csak legyen elég bátor lebontani a magam köré épített falat.
- Nem muszáj, főleg úgy hogy szinte biztos vagyok abban, hogy a válaszod miatt már megint egymásnak feszülnénk, azt pedig már nem akarjuk, igaz? - Szám szegletében ott bujkál azaz aprócska mosoly, amit a saját kérdésem hoz ki belőlem. Valahogy már nem érzem magam olyan határozottnak mint eddig voltam, talán csak azért, mert egy pillanat alatt változott a róla kialakított véleményem. Valami nagyon is megváltozott, mert mindketten félve közelítünk egymáshoz, egyetlen egy sértő szó nélkül, ami eléggé különös tekintve, hogy még nem rég nagyon nem kíméltük egymást.
- Köszönöm. - Nagyon is hálás vagyok neki, hogy meg tud nekem bocsájtani. Ettől felszabadultabb is lettem és már nem gondolkozok, semmit sem fontolok meg, csupán hagyom hogy azt tegyem, amihez éppen kedvem szottyan. Menet közben egy röpke kis puszit adok arcára, hogy ezzel is tudassam, hogy mennyire értékelem, hogy meg tud nekem bocsájtani, nem mint ha csak én lennék hibás abban, ami történt, de azért még is örülök neki.
- Remélem, hogy te is hasonlóan zavarban érzed magad, mint én. - Ha már nincs kéznél a gumibotom és a bilincsem már nem is érzem magam annyira erős nőnek, persze még puszta kézzel is el tudnék bánni vele szerintem ha akarnék, de ameddig nem mond, vagy nem tesz semmi olyat, amivel kiérdemelné, addig nem kell attól tartania, hogy vadállat mód neki esek.
- Na és elárulod, hogy ki az a személy, akinél bent voltál a börtönben? - Ha most azt mondja, hogy a barátnője, vagy a felesége gondolkozás nélkül itt hagynám. Nem akarok egy játékszer lenni, akivel kedve szerint játszhatna, ameddig arra várna, hogy az adott személy végre ismét szabad legyen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 05.09.12 9:50

- A legkevésbé sem akarjuk. - Határozottságomat szinte lehetetlen volna megcáfolni. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy amíg egy lépést megteszek előre addig kettőt visszacsúszom. Végre úgy érzem el értem valamit és ezt most nem szeretném elrontani. Próbálok változtatni a hozzáállásomon és jó látni, hogy is próbálkozik valamivel. Tudom, változtatni nem könnyű, de nem is képtelenség. Én hajlandó volnék megtenni egy esélyért és nem szúrnám el. Nem volnék ilyen meggondolatlan épp ellenkezőleg, már most is igyekszem tapintatos lenni és nem sérteni az önérzetét, mert avval kétség kívül aláírnám a halálos ítéletem. Már látom, hogy lassabban kell haladnom mint gondoltam, de ez nem jelent problémát. Legalább lesz időm alaposan át gondolni minden egyes lépésemet és úgy általában is. Nem fogok kapkodni.
- Nem, én köszönöm. - Bevallom, már kezdtem kilátástalannak nyilvánítani a helyzetet és akkor megcsörrent a telefonom...
Talán ez nem fog kiderülni de én örökké hálás leszek ezért a lehetőségért, hogy miért? Mert én akartam minden áron és mert szeretném ezentúl úgy élni a minden napjaimat, hogy ne keljen utólag megbánnom a döntésemet.
Fél percnyi bátorsággal kicsit közelebb húzom magamhoz, hogy én adhassak egy puszit az arcára. Majd ezt követően el is engedem. Még nem tapasztaltam ki, hogy meddig mehetek el és mind addig az ő szabályai szerint jászunk és aztán majd ezen változtatunk egy kicsit, hogy mindkettőnknek jó legyen valamilyen szinten.

- Hát ha ez megnyugtat, akkor igen. - Ejtem meg vallomásomat. Normális esetben ez persze nem így szokott történni, de ez most más ahogy Flora is.
- Hát ez egy nagyon hosszú és számomra kínos történet, de ha mindenképp hallani akarod akkor elmondom?! - Akár derült égből a villámcsapás... Most bevallom, hogy evvel az eshetőséggel még számoltam, de ha minden áron ezt akarja akkor őszinte leszek, bár nem állt szándékomban sújtani evvel a történettel, de így bele gondolva azért várható volt, hogy majd érdekelni fogja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.09.12 2:28

- Milyen különös ez a nagy egyet értés, nem gondolod? - Eddig szinte mindig azon voltunk, hogy megnehezítsük a másik dolgát és ott marjunk bele egymásba, ahol csak tudunk. Most pedig ez a túlzott együtt értés nagyon is gyanús számomra. De gondolom már ő sem akar veszekedni, mert azt már tudhassa róla, hogy nagyon is keményfejű vagyok és jobb ha nekem ad igazat. Ahogy megpuszilt meglepetten néztem rá, de aztán akaratlanul is elmosolyodtam. Most már sejtem, hogy számára is mennyi meglepetés volt az, hogy a semmiből adtam neki egy puszit. Azt pedig annyira nehéz elhinnem, hogy ilyen gyerekesen viselkedünk és puszilgassuk egymást, mikor már két csók is elcsattant kettőnk között. Nem tudom, hogy mennyire voltak valódiak, vagy csak provokálni akartuk-e egymást még így is. De talán a harmadik csóknál ki fog derülni, ha egyáltalán lesz harmadik csók.
- Nem, nem nyugtat meg. - Zavaromban halkan felnevetek. Kezdem magam nevetségesnek érezni, még csak az hiányzik, hogy elpiruljak. Eddig csak játékként fogtam fel az egészet és azt hittem, hogy Leo csak bosszantásból közeledik hozzám, de így hogy kezdem érezni, hogy a helyzet komolyodik úgy érzem magam egyre elveszettebbnek.
- Talán eddig nem vetted észre, de szeretlek kínos helyzetbe hozni, ezért azt hiszem, hogy hallani szeretném azt a hosszú történetet. - Nagyon is szeretném hallani, mert azon áll vagy bukik a "kapcsolatunk" jövője. Még magam sem hiszem el, hogy milyen ötletem támadt, de félénken felé pillantok, majd erőt véve magamon ismét szóra nyitom a számat.
- Ha tényleg olyan hosszú az a történet, ahogy mondtad, akkor nem lenne kedved feljönni hozzám egy kávéra? Elvégre nem sokára elérjük a végállomást. - Jól emlékszek rá, hogy azt mondta, hogy legyek spontán, és gondolom erre nem számított, de hogy őszinte legyek, erre még én sem számítottam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.09.12 4:29

- Nem tudom, de nem gondolod, hogy ez akár még valami jót is jelenthet? - Valóban kicsit furcsa, de még attól megpróbálok örülni neki és bizakodóan tekinteni a közeljövőre. A feltevése mindazonáltal jogos, hiszen azt nézzük eddig ott mondtunk ellent és tettünk keresztbe a másiknak ahol csak módunkban állt. Mindketten élünk az utolsó szó jogával és nem adunk a saját igazunkból. Na ez az amit én érdekesnek találok. Biztosan jól megleszünk. Remélem van nála otthon felesleges tányér készlet. Én sem tudok minden egyes percben arra figyelni, hogy még véletlenül se mondjak semmi rosszat, de szívesen megpróbálkozom vele ha ő is. Nincsenek nagy elvárásaim. Nálam érvényben van az amit adsz azt kapsz játék szabályai.
- Akkor nem tudom mégis mit mondhatnék? - Kedves kis mosollyal fordulok felé várva, hogy ő majd találja el árulja nekem, hogy mit is tehetnék, de azért annyira nem reménykedem benne. Ki merem jelenteni voltam már annyi időt a közelében, hogy vannak dolgok amik még csak eszembe sem jutnak ha róla van szó. Tudom, hogy mit ne várjak semmiképpen sem és mi az amiben talán reménykedhetem. De fel vagyok készülve egy-két esetleges meglepetésre is, mert gyanítom, hogy lesz benne részem bőven... jóban is meg rosszban is.
- Ez egy nem szokványosan kínos történet a számomra, de legyen. - Kissé el húzom számat és megpróbálom össze szedni gondolataimat és kitalálni, hogy hogyan is tálalhatnám a sztorit. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy szeret kínos helyzetek elé állítani mint szóban mint tettekben, de ez most egyikre sem fog hasonlítani.
- De lenne, szóval örömmel elfogadom a meghívást. - Íme a várva várt első meglepetés. Nem gondoltam volna, hogy erre is sor kerül még ezen az estén, de azét örülök neki és igyekszem kiérdemelni mind azt amit kapok tőle és persze finoman viszonozni is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.09.12 4:48

- Hm, nem tudom. De gondolj bele, hogy a legnagyobb viharok előtt is elcsendesül minden. - Tudom, tudom ezzel nem voltam túl biztató. Csak fel szeretném készíteni az esetleges lehetőségekre. Mert talán tényleg valami jónak az előjele, vagy mindössze annak, hogy közeleg egy nagy összeveszés. Nem ringatom bele túlságosan magam abban, hogy talán ki tudunk jönni egymással, mert nem szeretnék csalódni. Tisztában vagyok azzal, hogy mindketten mennyire önfejűek vagyunk és akár elég egy rossz szó, hogy újból kitörjön kettőnk között a háború. Amit ha talán meg is nyernék lehet, hogy elveszíteném Leot még azelőtt, hogy rá tudnék jönni, hogy mennyire is kellett volna valójában. Ha úgy nézzük még mindig idegenek vagyunk egymás számára, ilyenkor a legbölcsebb az lenne, ha mindketten vissza vennénk magunkból. Elvégre azt már tudjuk, hogy milyen mikor nagyon is egymásnak feszülünk és abból már nem kérnék.
- Ha tudnám, akkor régen megmondtam volna. - Idő kérdése és biztosan el fog múlni ez a zavar, amit érzek. Már csak azért is mert muszáj lesz! Kell egy kis idő, hogy fel tudjak oldódni a társaságában. De ha vissza gondolok a csókra, ismét zavarba jövök, ezért is próbálom másfelé terelgetni gondolataimat.
- Már alig várom, hogy halljam. - Nem csak azért, mert számára kínos, hanem azért, mert tényleg érdekel, hogy még is kinél volt látogatóban a börtönben. Az is meglehet, hogy ez a történet által jobban meg fogom ismerni, amúgy is most vagyok abban a kezdetleges ismerkedős stádiumban.
- Hűha, nagyon is bátor vagy. Egy percig sem gondoltál rá, hogy esetleg meg akarlak a kávéval mérgezni? - Felcsillanó szempárral nézek rá, miközben próbálom magamban tartani nevetésemet. Persze nincs szándékomban megmérgezni, bár nincs kizárva hogy meg fogom, amennyire nem vagyok járatos a konyhában, de azért egy kávét még is meg tudok csinálni, azt hiszem. Már csak pár utca van a lakásomig, de hirtelen csökkenni kezdett a légnyomás, aminek következtében akaratlanul is reszketni kezdtem. De már olyan közel vagyunk, talán nem fagyok meg.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.09.12 21:45

- Na és mi történik a legnagyobb viharok után? - Kihangsúlyozom az " után " szócskát hiszen én kifejezetten arra volnék kíváncsi. Abban azért egyet érthetünk, hogy ez a válasz nem hangzott túl biztatóan, mint mondtam biztosra veszem, hogy ezt ő is tudja és tudta is. Ezen aztán már nem tudom meglepődni, talán mert eddig is ez ment. Valamilyen szinten már hozzá szoktam csak most sem értem. Nem lesz könnyű dolgunk azt már látom, de vajon akarja ő ezt eléggé vagy ez csak egy újabb játék és indul a szórakozás? Mert akkor nem ártana ha engem is tájékoztatna, hogy hangszínt váltsak mert így nem felelek meg egy újabb viharhoz.
- Hát ezt jó hallani. - Nem szokásom minden egyes tettemet és szavamat előre megtervezni. Nem tudom mit mondhatnék, de ha kell akkor majd kialakul, bár azt hiszem én még mindig kevésbé vagyok zavarban. Tudnék mihez kezdeni magammal csak, hogy nem tudom megtehetem-e. Így inkább türelemmel maradok még egy kicsit. Azért furcsa ez egy kicsit nekem. Akkor a börtönben nagyon úgy tűnt, hogy ő akar engem provokálni, de minden áron és úgy hiszem sikerült is most mégis ő volna zavarban? Hát ez már jelent valamit.
- Bárcsak elmondhatnám én is ugyan ezt..., hogy alig várom, hogy elmondhassam. - Nem szívesen beszélek erről. Ez már egy le futott kör, de ha kell akkor miatta fel elevenítem, de nem örömmel. Nem tudom, hogy ez majd milyen hatással lesz a kezdetleges kapcsolatunkra.
- Miért? Megakarsz?- Bevallom ezen a lehetőségem még nem gondolkodtam el. Sokkal jobban izgat az, hogy el kezdett reszketni és hogy eddig nekem miért nem jutott eszembe, hogy rá terítsem a felsőmet. Már meg sem kérdezem csak csinálom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 06.09.12 23:04

Szabad játéktér!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 07.09.12 0:30

Chad

Már elég ideje vagyunk együtt, hogy rá merjem "kényszeríteni" arra, hogy bejöjjön velem a belvárosba. Na jó, talán kicsit füllentettem neki, mikor csak azt mondtam, hogy kávézni szeretnék, de valójában azt is, de csak azért, hogy legyen erőnk egy hosszadalmas váráslásra. Mert így ősz elején kell pár dolog, amit be kell szereznem és ha mondjuk egy ruhaválasztásról lenne szó, akkor tökéletesen megbízok benne, ha én már nem tudnék dönteni. Mert nekem az is fontos, hogy neki tetszek azokban a ruhákban, amiket viselek, elvégre egyedül csak neki kell megfelelnem. Bár egy kicsit attól rettegek, hogy túl kihívó ruhadarabokra teszi majd a voksát.
- Mit is mondtál, meddig érsz rá? - Fejemet oldalra fordítom séta közben, hogy kitudakoljam, hogy mennyi időnk van. Csak remélni tudom, hogy egész nap rám ér, mert ami azt illeti, annyi mindent szeretnék venni, hogy elférne az oldalamon egy erős férfi, aki segít cipekedni. Persze nem csak ezért akartam, hogy velem jöjjön, mindössze össze kötöm a kellemest a hasznossal. Mert így együtt is vagyunk és segíteni is bír nekem. Ahogy megpillantok séta közben egy kávézót, egyből megtorpanok.
- Akkor jöhet a kávé? - Hatalmas szemekkel nézek rá, amolyan "kérlek" tekintettel, remélve hogy bele megy a kávézásba, mert nekem és az idegrendszeremnek is jó jönne most egy jó erős fekete. Miközben várok a válaszára észre veszem, hogy egy kis csitri milyen mosolyogva néz rá, ahogy elhalad mellette. Megpróbálom magam vissza fogni és nem kimutatni, hogy mennyire is zavar, hogy az a lány ennyire megbámulta. Nem akarok kétségbe esni, de tudom, hogy nem lehetek mindig mellette és talán akkor nem csak megbámulják, hanem talán le is szólítsák azok a lányok, akik a rámenősebb fajból származnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 07.09.12 18:38

Kicsit meglepett Charlotte kérése, mert itthon is tudunk kávézni, de ha ennyire elszeretne menni, amit teljesen megértek, mert mindig itthon ülünk, ha hazajön a munkából. Egy kis kimozdulás nekem sem árt, így a fürdőszobában kicsit felfrissítem magam, hogy ne aludjak el, majd kézen fogva kisétálok vele az ajtón. Megvárom, míg bezárja, majd elindulok vele az utcán. Igazából nagyon nem tudok neki mit mondani, bár érzem, hogy annyi mindent el tudnék neki újságolni, de mégsem teszem. A kérdés kicsit váratlanul ér, mert elmerültem a gondolataimban.
- Ha kapok csókot, akkor egész nap is. - Fordulok felé titokzatosan és egy mosoly bujkál ajkaim szegeltében. Szeretném megcsókolni, de annyira vissza kell fognom magam, hogy Mona előtt ne enyelegjünk, hogy nem is tudom mikor smároltunk egy igazán jót. Már kezdem feladni azt a projektem, hogy ágyba vigyem, mert nem akarom siettetni, de a csókról nem mondok le.
- Persze. Nem szeretnél utána egy cukrászdába is beülni? Vagy itt is lehet venni valamit? - Kicsit tanácstalan vagyok és bizonytalan, mert még nem voltam itt, így csak abban tudok bízni, hogy Charlotte tudja, hogy itt mit lehet kapni. Közben a szemem sarkából egy lány rám mosolyog, mire akaratlanul is odanézek. Nagyon nem értem, hogy miért mosolyog, mert nekem nem ismerős és mikor mellettem elmegy, akkor sem köszön, tehát biztos, hogy nem ismerem. Ösztönből odafordítom a fejemet, hogy megnézzem, mire hátranéz és kacsint egyet. Összevonom a szemöldököm, majd inkább Charlottera koncentrálok.
- Menjünk, mert elalszok. - Fújom ki a levegőt és, ha szerelmem is beleegyezik, akkor megindulok vele a kávézóba. Odabent egyből a pulthoz megyek és Charlottera nézek, hogy milyen kávét szeretne inni. Én még nem tudom, így addig tudok gondolkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.09.12 21:41

Azt hiszem, hogy már igazán mindkettőnkre ráfért, hogy egy kicsit kimozduljunk otthonról, elvégre még nem vagyunk hetven évesek, hogy csak egész nap otthon ücsörögjünk. Séta közben felé sandítok egy félmosollyal az arcomon, mikor utoljára össze futottunk a városban, akkor igen is, hogy nagy terveim voltak vele, de a betegsége miatt el kellett halasztanom. Mondanom sem kell, hogy azóta csak azon jár az eszem, hogy mi lett volna ha akkor nem lett volna hirtelen beteg.
- Hm, végül is azt hiszem, hogy kivitelezhető. - Elengedem a kezét, hogy derekánál fogva át tudjam ölelni. Lassan húzódok hozzá közel, szinte már kínzó lassúsággal. Először csak egy apró puszit lehelek ajkaira, mint ha annyival be tudnám érni, majd egyre szenvedélyesebben csókolom, szinte már polgárpukkasztás valakit így csókolni az utcán, de jelen pillanatban az sem érdekel, ha mások elrettenve néznék, hogy mit is művelünk. Ha engedi, akkor lassan elhajolok tőle, hogy kezét újból megfogva folytassuk sétánkat.
- Nem tudom, de nem vágyok édességre, elég édes az életem azóta, mióta ismerlek. - Teszek neki egy beismerő vallomást, bár szeretem az édességet, de Chad minden édességtől édesebb. Tökéletesen megelégszek egy kávéval is, azt ajánlom, hogy ő is tegyen így, mert tényleg kell az erő, mert hosszú napunk fog lenni, amennyire magamat ismerem. Nem szokásom elkapkodni a váráslást, remélem lesz annyi türelme, hogy a nap végére ne vesszünk össze.
- Inkább azért menjünk, mert nem viselném túl jól, ha még valaki ennyire megbámulna. - Célzok az imént történt eseményekről, amit biztosan Chad is látott. Nem akarok féltékeny lenni, de akaratlanul is az vagyok, mikor valaki ilyen pofátlanul megbámulja azt, ami az enyém. Tudom ez ellen nem tehetek semmit, viszont hozzá sem akarok szokni, hogy még akkor is megbámulják, ha vele vagyok.
- Egy eszpresszókávét kérnék. - Immár a kávézóban állva adom le a rendelésemet, megvárom, hogy Chad is kérjen valamit, majd elindulok a kávémmal a kezemben egy közeli kis kétszemélyes asztalhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 09.09.12 22:22

Nagyon vártam már, hogy kettesben legyünk, mert mostanában csak hármas programokon vettünk részt, amit nem bánok, de Charlottetal is szeretnék lenni. Most Mona nélkül jövünk el, ami nekem kicsit fura, de meghallva a kérdését, egy más válasszal kontrázok rá, hogy kapjak csókot. Annyira más fesztelenül csókolózni, mint az, hogy benned van a tudat, hogy valaki bármikor rád nyithat.
- Csak azt hiszed? – Vigyorgok, majd megfogom én is a derekát és közel hajolok hozzá. Már azt hiszem, hogy csak egy egyszerű puszit ad, mikor nyelvével engedélyt kér, hogy a számban legyen. Meg is adva ezt, nyelvemmel egyből az övét kezdem el ostromolni, mire egyre vadabbul csókol. Felveszem a tempóját és nem hagyom abba, most egy cseppet sem érdekel, hogy ki látja, nekem most nagyon is nagy szükségem van erre a csókra.
- Nem érem be ennyivel! – Titokzatoskodom, majd újból megcsókolom, mert nem akarom, hogy ennek vége legyen. Annyira szeretek vele csókolózni, olyan jól csinálja, hogy már magamat hiszem bénának, és hogy Charlotte nem is szívesen csinálja velem. Kiverve ezeket a fejemből, belemosolygok a csókba. Szívem rettentően gyorsan kezd el verni, pont azért, mert szerelmemmel lehetek. Hagyom, hogy elengedjen, majd megfogom a kezét és összekulcsolom az ujjainkat, hogy tovább menjünk.
- Ez annyira nyálas volt. – Szólalok meg, mikor meghallom, hogy mit mond. Kicsit azért szomorú is vagyok, mert eléggé édesszájú vagyok, de ha Charlotte nem eszik, akkor én sem fogok, így lemondhatok most erről. Pedig annyira szívesen megettem volna egy szelet sütit. Ahogy megállunk a kávézó előtt, egy ismeretlen lány rám mosolyog, mire megnézem, de nem ugrik be.
- Féltékeny vagy? – Mosolygok rá, ahogy visszafordulok felé, hogy a szemeibe nézzek. Hogy bizonyítsak egy puszit nyomok az arcára és továbbra is állom a szemkontaktust.
- Engem nem érdekel más, csak te! Felőlem megnézhetnek, nem érdekelnek. – Rántom meg a vállaimat, majd egy puszit nyomok az ajkaira és elindulok vele be. A pultnál, már a rendelést várom, és ha Charlotte elmondta, akkor én következek.
- Egy jeges kávét kérek. – Mondom, majd előveszem a pénzt és kifizetem. A nő elmondja, hogy nyugodtan foglaljunk helyet, ha elkészül kihozza, mire biccentek egyet és kedvesemmel leülök az egyik asztalhoz. Mellé ülök és hátradőlök a széken.
- Nem lett volna egyszerűbb, ha otthon iszunk kávét? – Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mert tudom, hogy valami terve van és kíváncsi vagyok rá. Tudom, hogy nem csak szimplán kávézni akart, így várom a válaszát, hogy mégis miért vagyunk itt és hova fogunk menni. Közben a rendelt kávék is megjönnek, mire én leszedem a cseresznyét a tejszínhab tetejéről és a kezembe fogom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 10.09.12 9:57

Az tény, hogy kijár nekünk egy kis kettesben töltött idő, most ezzel nem Mona ellen vagyok, de azért szerintem minden szerelmes pár szeret egy kicsit kettesben lenni, hogy olyan dolgot műveljenek, amit nem tennének szívesen a kíváncsi szemek előtt. Társaságban amúgy sem tudok felszabadult lenni, inkább úgy viselkedek, mint aki karót nyelt.
- Na jó, biztos vagyok benne. - Közelebb hajolva hozzá, eleinte gyengéden, majd egyre intenzívebben csókolom. Be kell, hogy valljam nem szokásom az utcán csókolózni, de túl csábító ajánlat volt, hogy visszautasítsam csak úgy. Pedig nem ártana oda figyelnem, hogy mit és hol teszek, elvégre figyelnem kellene a hírnevemre is. Túl sokan ismernek ahhoz, hogy akár egy kicsi időre is feltudjak oldódni az utcán. Egy újabb csók után már tényleg elszabadulok ajkaitól és ismét megfogom a kezét.
- Nem kellene az utcán ilyen szenvedélyesen csókolózni. - Valahogy sejtem, hogy neki nem fog annyira tetszeni a véleményem. Gondolom eddig minden barátnőjével ott enyelgett, ahol csak akart, és már megint én vagyok a kivétel.
- Sajnálom. - Kissé sértetten szólalok meg. Csak kedves szerettem volna lenni, hogy ilyet mondok, de úgy fest, hogy szándékom nem ért célba. Legközelebb várhassa, hogy bármi szépet mondjak neki. Magamat ismerve pár napig biztosan ezen fogom enni magam.
- Nem, egyáltalán nem. - Azt hiszem, hogy még ennyi hazugság bele fér, nem akarom, hogy azt higgye rólam, hogy mindig féltékeny fogok lenni, akárhányszor rámosolyog egy lány. Jó magam is elmosolyodok halványan a tőle kapott puszitól.
- Biztos? - Nem szándékosan, de azért még is megkérdőjelezem a hűségét. Chad számára úgy nézhet ki a város, mint egy svédasztal, csak válogatnia kellene a rá mosolygó lányok hadából.
- Nem. Megharagszol, ha azt mondom, hogy nem csak kávézni szeretnék? - Puhatolózok egy kicsit, még mielőtt elő állnék azzal az ötletemmel, hogy vásárolni menjünk. Még soha egyetlen barátomat sem mertem magammal vinni, tudván hogy mennyire nem szeretnek vásárolni, de remélem Chad szeret annyira, hogy egy kicsit kibírja velem azt a napot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café 10.09.12 17:43

Szeretek Charlottetal kettesben lenni, főleg, hogy végre ez meg is történhetett. Monával is jó lenni, de akkor vissza kell fognunk magunkat, nekem meg az egyre nehezebben megy. Most, hogy kettesben vagyunk – igaz az utcán -, megkapom a méltó csókomat. Annyira éheztem már rá, hogy azt el sem tudom mondani. Félmosoly jelenik meg az arcomon, ahogy biztos az előző kijelentésében. A derekát karolva magamhoz is ölelem és viszonozom a csókot, amit kapok tőle. Nem hittem volna, hogy ennyire vadul fog megcsókolni, de egy cseppet sem bánom. Mikor vége szakad, nem érem be ennyivel és újból csókot kezdeményezek. Charlotte szakítja meg, amit sóhajtva zárok.
- Felőlem csókolhatsz gyengédebben is. – Vigyorgok, bár remélem, hogy most nem azzal fog jönni, hogy az utcán nem szeret csókolózni, mert akkor falnak megyek. Egy puszit is nyomok az arcára, mert én nem szeretném, hogyha feszengene, hogyha meg kéne csókolnia az utcán. Mikor meghallom azt a kisebb nyálas mondatot, egyből ki is jelentem, hogy nekem nem tetszik. Charlottet figyelve neki meg az nem tetszik, hogy ilyet mondtam. Megállok és magamhoz húzom, majd simogatni kezdem a hátát.
- Charlotte... Ugye most nem fogsz ezen megsértődni? – Kérdezem tőle halkan, ha már a fülénél vagyok, nem szeretném, hogyha megsüketülne. Kicsit még ölelgetem, mert tudom, hogy a szívére vette, lehet rajta látni. Ha ezt tudom, akkor inkább meg sem szólalok, bár nem szeretem az ilyeneket magamban tartani, mert tudom, hogy Charlotte szereti, ha őszinte vagyok. A féltékenységre is kilyukadunk, és kicsit meglep, hogy nem az.
- Tényleg nem vagy? Mert nekem nagyon úgy tűnt, mint akit zavar. – Öltöm ki rá a nyelvemet, addig fogom szekálni, amíg be nem vallja, hogy egy kicsit féltékeny. Én is bevallottam, és ezt el is várom tőle. Biztosítom arról, hogy nekem nem kell más, csak is ő, mire hitetlenkedést hallok a szájából.
- Biztos. Nem hiszel nekem? – Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, majd beérve a kávézóba, rendelve egy asztalnál kötünk ki. Tudtam, hogy nem csak kávézni jöttünk, így kíváncsi vagyok arra, hogy mivel rukkol elő, de még csak félénk kérdést hallok tőle.
- Tudtam, hogy nem csak kávézni jöttünk. Szóval mondhatod, hova szeretnél még menni. – Halvány mosolyt villantok meg, majd belekortyolok a szívószálba, hogy kávéhoz jussak. A kezemben lévő cseresznyét felé tartom.
- Kéred? – Nézek a szemeibe, hogyha kéri, akkor odaadom neki, ha nem, akkor a kistányérra rakom a pohár mellé, hogy ne legyen útba. Azért még mindig furdal a kíváncsiság, hogy mit is tervezett mára, hogy nem tudja nyíltan elmondani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café

Vissza az elejére Go down

Hard Rock Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» Konoha kapuja
» Café de Flore
» [Event] Tükörkép
» Alois Rock School

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához