welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Are you ready, baby?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 19:26


Nothing else matters
Apró mosollyal hallgatom, ahogy Abi ecsetelni kezdi, hogy miképp is aludt. Igen, ezt észrevettem nála, hogy teljesen mindegy meddig alszik, ha jól kialussza magát is elálmosodik az este végére. Hacsak nem kap el minket a hév, és akkor bizony alaposan egymásnak esünk. Mint a vacsi előtt is pár napja. De sokszor csak nézünk egy filmet, és elalszik az ölemben, vagy egyszerűen lefekszünk az ágyba, beszélgetünk, és egy idő után már nem is reagál, mert elnyomja az álom. A baba sok energiáját igényli, és ezt nap mint nap tapasztaljuk.
Épp ezért veszek át tőle egy csomó melót, amivel fölöslegesen strapálná magát, és ezért vállalom el teljesen egyedül a blökiket is. Akad, amikor csak jön mellettem, de pórázt mostanában nem fogott. Csak szabadon dögönyözi a kutyusokat, hogy azért érezhessék a törődést. Ők pedig hálásak ezért, látszik rajtuk. Mindegyikünkhöz ragaszkodnak, és egymásra sem morognak. Érdekes is lenne egy ekkora lakásban kerülgetnék egymást mert mindkettőnek területbirtoklási vágya van.
- Majd kipihened magad, amikor meg lesz a baba. Vagyis reméljük, hogy hagy téged majd pihenni. - magyarázom neki nagyba, míg csinálom a kávéját. Aztán az is feltűnik, hogy olyan érdekesen néz rám. Én barom még nekiállok bohócot csinálni magamból, ahogy megkérdezem, valami van-e a hajamban, vagy mire figyelt fel annyira. De ez a nézés... teljesen egyértelmű, főleg akkor válik azzá, mikor a doki is szóba kerül. Nem is tudom sírjak-e vagy nevessek ezen már kínomban. Még a lélegzetem is eláll, megdöbbenek és csak nézek rá. Mégis... honnét a ménkűből lyukadtunk már ki megint? És mióta gondolkodhat ezen? Tényleg azt hittem akkor este, amikor mellém állt, nem fogja érdekelni a dolog. Erre tessék.
- Abi... ugye nem arra gondolsz, amit apád... - nézek rá korholóan, vagy inkább csak azt várom, hogy rácáfoljon, hogy persze nem. De még a hülye is látja, hogy de.
- Azt hittem te legalább nem osztod ezt a baromságot. Itt vagyok veled a nap nem is tudom, majdnem huszonnégy órájában, és te azt gondolod, hogy nem vagyok egészen normális? - azért ez szarul esik, hogy még ő is azt gondolja, nem ártana megnézetnem magam.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 19:42


|music: Gabrielle Aplin - Power of Love | to: Colin ♥


Tudtam. Éreztem, hogy nem kellene felhoznom, mert egyből leesik neki ez az egész. Nem is válaszolok inkább a kérdésére, hiszen azt is tudja, hogy már pedig de, arra gondolok, amit apám kérdezett tőle. Mert akárhogy is vesszük az egészet, jogos volt a kérdése. Sokszor, még maga a beteg se tud ilyenkor arról, hogy beteg. Én viszont nem vettem észre semmit, épp ezért állíthatom, hogy nincs semmi baj. Azonban lehet, hogy hajlam az van rá. Ki a fene tudja, hogy működnek ezek?
-Colin. Senki sem mondta, hogy ketyós vagy, az Istenért.- sóhajtok egyet, miközben felé fordulok és kétségbeesetten rápislogok. Nem is kellett volna az egészet felhoznom. Most meg én gondoskodtam róla apám helyett, hogy szar legyen a napunk. Fantasztikus. Inkább kussolnék, komolyan mondom. Akkor most nem lesne így rám.
-Te is tudod, hogy simán előfordulhatna, hogy hajlamod van rá és még te se tudod. Lehet, hogy még észre se lehetne venni, csak később. Istenem, Colin. Nem állítom, hogy őrült vagy, kérlek, ne nézz így rám.- sétálok közelebb hozzá és az arcára simítom a tenyerem. El tudom képzelni, hogy eshet neki ez az egész, de valószínűleg ő sem örülne, ha egyik pillanatról a másikra átkapcsolna, ne adj' Isten. Sokkal jobb lenne, ha tényleg megbizonyosodhatnánk róla, hogy nincs semmi baj.
-Nem szeretnéd tudni te is biztosra, hogy nem örököltél semmi baromságot apádtól?- lesek rá aggódva, mert valójában ezt érzem. Aggódom, hogy baja esik, hogy olyasmi történik vele, amit még csak irányítani sem tud. De ez az egész is a hülye apámnak köszönhető. Ha ő nem hozza szóba, nekem eszembe se jut ilyesmi.
-Cica. Ha azt hinném, hogy őrült vagy, már nem lennék itt. Most komolyan. Tudod, hogy imádlak, épp ezért aggódom és nem akarok, hogy bármi rossz történjen veled... velünk. Miért olyan nagy kérés, ha elmész és megmondod, hogy apád skizofrén volt és szeretnéd tudni, örökölhető-e az ilyesmi vagy mi van?- lesek rá kétségbeesetten, aggódva, de közben szívem szerint visszaszívnám az egészet és csak ölelném, amíg tudom. Nem akarom, hogy egy rohadéknak nézzen most emiatt vagy, hogy eltávolodjon tőlem. Semmi rosszat nem akarok ezzel de képzelem, hogy most, hogy gondolhat rám: mint egy ellenségre.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 20:12


Nothing else matters
Komolyan kiakasztó, hogy csak mert kiderült miféle apám van, vagy egyáltalán ki az igazi apám és mi írható a számlájára, máris úgy kezelnek, mint akiben ez a személyiség zavar is lappang. Érzem a szavaiból, hogy aggódik, ugyanakkor bánt, hogy még Ő is ezt gondolja.
Tudom, hogy egy ilyen mekkora kockázattal jár. Vajon miért is beszéltem én már dokival? Na? De attól még nem kellene az orrom alá dörgölni majdnem minden nap, vagy úgy kezelni, mint egy komplett hülyét.
- Tudom, hogy mi a helyzet. Egy ilyet nem lehet félvállról venni. De áruld már el légy szíves, mégis mióta jár ez az eszedben? - pillantok rá megrökönyödve. De igazából nem is ezért. Ha most is olyan furcsán méregetett, akkor gondolom már napok óta ezt teszi. És ez az ami zavar, hogy a fene tudja már miket nézne ki belőlem, vagy miket gondol, amikor teszek olyan dolgot, ami talán nem megszokott, amiből ő bármi olyanra következtetne, ami arra utal, én is megzakkantam. És ez az, ami nagyon nem mindegy.
- Apám nem érdekel, mert ő és én ég és föld. Tudod, vele ellentétben én biztosan elmennék az orvoshoz, ha az első gyanús dolgot észrevenném magamon. Elhiszed? - kérdezek rá még mindig megütközötten. De inkább aztán megiszom a kávémat és a mosogatóba rakom. Úgy érzem, hogy nekem minél előbb friss levegőre van szükségem, mert ahogy egyre jobban azon agyalok, hogy Abi mégis mennyire tartott eddig szemmel, úgy érzem magam mint akit bezártak a négy fal közé.
- Abi, itt nem arról van szó, hogy nem akarom kivizsgáltatni magam, és hogy te mennyire tartasz most őrültnek, vagy apád, vagy bárki ebben a rohadt világban. Az esik szarul, hogy talán már napok óta direkt azt szuggerálod rajtam, mikor jelentkezik az első jel. Mert ne tagadd, fogadjunk minden nap ezen töprengsz, és azt figyeled, mikor teszek valami gyanúsat. Mégis mit várjak így? - fújok, de aztán úgy döntök az egész dolog nem érdekel. Egyikünknek sincs arra szüksége, hogy csak gerjesszük a feszültséget. Neki nem, mert nem akarom, hogy stresszelje magát a gyerek miatt, én meg majd... kiszellőztetem a fejem, igen ez lesz a legjobb.
- Na jó, most inkább megyek egyet. Majd jövök. - felnmyalábolom a kocsikulcsot a mikró tetejéről, aztán egy szó nélkül elmegyek. Nincs rossz idő, már bőven tavasz végét tapossuk. Elég csak az az egy pulcsi ami van rajtam. A többi igazolvány meg egyebek még útba esnek a nappaliban lévő egyik komód fiókjában. Ahogy akkor már a pénztárcát és az igazolványaimat is elrakom, és elmegyek. Úgy döntöttem nem fogok tovább habozni, még ma kivizsgáltatom a dokival magam. Elegem van már ebből az egész rohadt ügyből. Úgysem fog senki elnyugodni, amíg az orvostól nem hallják, hogy mi a helyzet. Még a kocsiban felhívom, tudna-e fogadni, aztán kikapcsolom a telefont és elindulok.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 20:26


|music: Gabrielle Aplin - Power of Love | to: Colin ♥


Mindenhova pislogok, csak rá nem, ahogy megkérdezi, mióta jár ez az eszemben. Őszintén szólva, már másnap reggel ezen agyaltam, ahogy anyuékkal vacsoráztunk. Ki ne agyalt volna ezen? Olyasmi dolgot hozott fel apu, amire én nem is gondoltam. És igazából, lehet, hogy Colin re gondolt rá még soha. Hiszen, tényleg teljesen normális. A fenének se jutna eszébe, hogy vizsgáltassa ki magát... csak az apámnak.
-Egy ideje. De most szerinted ez a lényeg?- lesek rá meglepetten, hiszen még most is az érdekli, mióta lesem. Nem ez a lényeg most, hanem, hogy mennyire piszkosul megnyugtatna, ha biztosan tudnám, hogy nem lesz semmi baja. Ha száz százalékos lenne, hogy nem fog soha megzakkanni és nem kell majd vele orvoshoz járkálni vagy épp bezáratni.
-Tudom.- motyogom halkan, közben megint, csak a padlót lesem. Piszkosul szégyellem magam. Akkor este még meg is köszönte, hogy kiálltam mellette, erre most hátba döföm. Legalábbis, ő most így érezheti ezt, de én most is kiállok mellette. Ha nem így lenne, akkor az apámnak jelentettem volna minden nap minden megmozdulását, hogy "hú apa, lehet igazad volt". De ez csak ránk tartozik épp ezért mondom neki én. Nem más.
-Igen, napok óta leslek, de közben azongondolkozok folyamatosan, hogy tálaljam neked ezt az egészet úgy, hogy a legkevésbé essen rosszul. Persze, közben azon is töprengtem, hogy láttam-e rajtad valaha is valami furcsát, de sosem volt ilyen. Nem azt figyeltem, hogy csinálsz-e valami szokatlan.- magyarázok kicsit dühösebben, hiszen most teljesen olyan dolgokat feltételez rólam, ami nem igaz. Figyeltem... és próbáltam elképzelni, hogy viselkedne egy zakkant ember, de ő nem olyan. Semmi olyat nem tett még, ami miatt azt gondolhatnám, hogy ketyós. Viszont suttyomban hajlama lehet rá.
-Colin. Ne már. Most hova mész?- trappolok utána az ajtóig, de aztán lelép én meg csak ácsorgok és lesek magam elé. Fújtatok egy nagyot, dühösen a hajamba túrok, aztán neki állok takarítani, csak hogy lekössem a figyelmem. Ha most ücsörögnék magamban, tuti bőgnék egy sort, azt meg nem akarok.
Viszont, miután az egész konyhát végig sikálom a fürdőszobával egyetemben, leülök a kanapéra. Pár perc után elég kecsegtetőnek tűnik és úgy döntök, ha le is dőlök rá, az lesz a legjobb, végül már, csak ásítozok és lehunyom a szemeimet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 20:58


Nothing else matters
Indulás előtt a kocsiban még kifújom a maradék morcosságomat is, mert nem lenne jó úgy vezetni, hogy közben teljesen máshol jár az eszem. Még a végén balesetet okozok, és akkor se jelvényem, se jogsim. Az meg nem hiányzik.
A doki szerencsémre ma még tud fogadni, így talán pontot tehetünk arra a bazi nagy i-re. Most már tényleg kezd elegem lenni abból, hogy a csapból is az folyik, mégis mi van ha én is kiszámíthatatléan leszek. Hát köszönöm szépen, nagyon kedves mindenki, hogy így aggódik. És szerintem tök fölöslegesen.
A magánrendelőben ücsörögve aztán van lehetőségem tovább élcelődni ezen. Míg be nem hívnak. Szerencsére csak két alany van előttem, ám így is nem tudom mégis meddig tart a kivizsgálásom. Először csak vázolom a dokinak a helyzetet. Jó fél órát elbeszélgetünk. Mist direkt próbálom figyelmen kívül hagyni azokat a vizslató tekinteteket. Utána pedig alávet egy gépi vizsgálatnak. Kielemzi az agyi működésemet, az agyhullámokat, és még tudom is mit. Aztán bead egy igazságszérum féle cuccot, és úgy tesz fel kérdéseket. Gondolom hogy ne tudjam kijátszani. Végül egy hazugságvizsgáló gépnek is alávet, és jó két és fél órás vizsgálat után előállít egy papírt. Még azt is megkérdezi, hogy elég lesz-e ha postán küldik, de csak a heves tiltakozásom ellenére töltögeti ki a lapot. És a részemről lezártnak tekintem a dolgot, hivatalosan kijelenthetem, hogy semmi probléma nincs a fejemmel.
Más kérdés, hogy megint elfog az a furcsa feszengő érzés, ahogy elindulok hazafelé. Ha ez után is árgus szemekkel figyelik minden léptemet, akkor nem tudom mit csinálok. De ennyit tehettem. És kész. Lassan begürdölök a háztömb elé a parkolóba, és kiszállok. A cuccaimat összeszedem, és felsétálok az emeletre. Utálom a liftet, szerintem egy kis lépcsőzés sosem árt a tüdőnek. De ezt mindenki döntse el maga.
Benyitok a lakásba, és azzal találom magam szemben, hogy Abi a kanapén alszik. Halkan beteszem magam mögött az ajtót, és útközben betakarom egy vékony pléddel is. Hiába van ottkint jó idő, azért a lakásban némileg hűvös van még. És az ember bizony alva előbb fázni kezd, mint hogy ébren lenne. Utána megyek csak lepakolni a cuccokat vissza a helyükre, aztán a papírral a konyhába megyek. Fogom az egyik hűtőmágnest, és rögzítem vele a lapot a hűtőre. Felül is, alul is. Aztán gondolok egyet, és a pénztárcát ismét megragadva lemegyek a sarki boltba valami nasit nézni.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 21:19


|music: Gabrielle Aplin - Power of Love | to: Colin ♥


Eleinte az ajtó felé sandítok néha, amíg még észnél vagyok, aztán egyszer felpattanok és a telefonomért sétálok. Kikeresem Colin számát és megpróbálom felhívni, de a hívott szám épp nem kapcsolható. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felhúzom ezzel. Szóba se akar most állni még velem se? Egyáltalán, fogunk még szólni egymáshoz, vagy mi a fene lesz? Mindez apám miatt. Akármennyire is magabiztos voltam, végül csak csinált valami olyat, ami miatt teljesen határozatlan lettem. Legalábbis, Colin állapotával kapcsolatban biztos. De ettől függetlenül, még mindig szeretem és semmi esetre se hagynám el. Még akkor se, ha elő jönne rajta bármi. Nem számítana.
Nagyot sóhajtva, megtörten dobom le a telefonom, aztán ismét csak az arcomat dörzsölgetem és néha a hajamba túrok aggódva. Talán baja esik. Hiszen tajtékzott, ahogy elvonult... kocsival ráadásul. Pont az ilyenekből vannak mindig azok a rohadt balesetek. De nem. Colin tisztában van ezzel, épp ezért nem fog hajtani túl gyorsan. Viszont, akkor hova ment?
Miközben tovább agyalok, visszaülök a kanapéra és ismét eldőlök szépen. Folyamatosan álmos vagyok. Olyan lagymatag és erőtlen, hogy az már dühít. Még ahhoz se lenne most erőm, hogy tovább marakodjak Colinnal.
Helyette inkább lehunyom megint a szemem, és próbálom elképzelni, ahogy haza állít és ugyanúgy elvagyunk, mint eddig is. Nem hozta föl apám a témát, nem agyaltam én se rajta és nem mondtam Colinnak se semmit.
Arra riadok fel, hogy csukódik az ajtó. Fel lesek összeszűkített szemekkel, aztán a rajtam lévő plédre lesek és óvatosan kicsúszok alóla. A hajamat igazgatva indulok el a konyha felé, de sehol senki. Aztán a hálóba battyogok, de ott sincs senki, csak a két kutya les rám a nappaliból nagy szemekkel, hogy most mi van. Elment az eszem vagy mi?
Végül visszasétálok a konyhába, kinyitom a hűtőt és elő vakarok egy kis tejet, hogy megigyam azt a reggeli kávét még, ami maradt. Csak akkor tűnik fel a fehér papír a hűtő ajtaján, amikor becsukom. Ásítva szedem le onnan és kezdem el olvasni, aztán bepárásodott szemekkel lesegetek össze-vissza. Nem hiszem el, hogy képes volt most azonnal elvágtatni a dokihoz. Ez egyrészt rohadt megható, mert azt hiszem, részben értem is csinálta, részben meg azért, hogy ne érezze magát kényelmetlenül, amiért furcsán lesem. Másrészt viszont, csak még jobban furdal a lelkiismeret, amiért ilyen egy szenny vagyok.
Nagyot sóhajtok, miközben megcsinálom magamnak a kávét, aztán leülök a konyhaasztalhoz és a papírt kezdem olvasgatni. Hatalmas kő esik le a szívemről, ahogy láthatom, hogy valóban, tényleg semmi esély az egészre. Már most rohadt nagy elégedettséggel tölt el a gondolat, hogy majd az apám orra alá dörgölhetjük ezt. És akkor már tényleg nem szólhat semmit.
Unalmamban elkortyolgatom a kávét, aztán visszamászok a nappaliba, leülök a földre törökülésben és a két kutyát kezdem dögönyözni. Talán ők még szóba állnak velem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 21:52


Nothing else matters
Míg lefelé baktatok a lépcsőn, addig fejben már sorolni kezdem, hogy mit kellene venni. Talán valami sósat is, édeset is. És a fagyi sem ártana, a vacsora óta nem volt az sem pótolva. Hogy miért épp ezen kattog most az agyam? Egyszerűen szeretném csak elfelejteni a mai nap eseményeit. Az egész betegséggel kapcsolatos dolgot lezárni végre. Nem éri meg csak ezért duzzogni, ugyanakkor már nagyon azt sem szeretném, ha szóba jönne.
Leérni nem tart tovább, mint két perc. A boltban már macerásabb, nem hogy kicsi a hely, de még akadnak is itt vásárlók. Aprókat lehet araszolni, ahogy begyűjtök némi mogyorókrémet, csokit, popcornt, chipset, és a fagyi sem maradhat ki. De ugyanakkor elemelek a helyéről egy hatos kiszerelésű üdítőcsómagot, és azzal megyek oda a kasszához, hogy beüttessem a cuccokat és fizessek is. Még utólag gyorsan odapakolok egy csomag kutyakaját is, és fizetve felnyalábolok mindent. A nasikat egy zacsiba, ahogy ugyanabban a kézben felnyalábolom a kutyatáp fülét is, másik kezembe meg az üdítőket pakolom, és már megyek is vissza a lakásig.
Beérve észreveszem, hogy Abi már nem alszik, hanem a kutyákat dögönyözi. Nem akarom az orra alá dörgölni a "na megmondtam" szöveget, csak csöndben lepakolok mindent a konyhában, a fagyit elrakom a mélyhűtőben, és a kutyáknak is öntök némi tápot a táljukba. Tegnap fogyott el az utolsó adag, jó is hogy vettem.
Csak utána állok meg az ajtóban, és nézem a kis hármast ahogy a kutyák még mindig Abit dögönyözik.
- Nem vagy éhes? - kérdezem végül némi csönd után. Elgondolkozok azon, hogy elolvasta-e a lapot, vissza is pillantok a hűtő felé, de a lap már nincs ott. Nem kezdem keresni merre van, egyszerűen csak odasétálok a kis trióhoz és leguggolok a kutyákat simogatni. Shiva majdnem fel is lök, így lepakolom a hátsóm a szőnyegre.
- Hoztam többféle nasit, ha esetleg valamelyikre fájna a fogad.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 22:14


|music: Gabrielle Aplin - Power of Love | to: Colin ♥


A két dög annyira örül annak, hogy foglalkozok velük, hogy le se lehet lőni őket. Össze-vissza nyalogatnak, csaholnak, vakkantanak párat és egyebek, én meg csak kuncogva simogatom őket. Kicsit fel is dobják a hangulatom. Nem véletlenül mondják, hogy a kutyák érzik, ha baj van. Máskor fele ennyit se szeretgetnek, most meg csupa nyál vagyok két perc után. Aztán hallom, ahogy nyílik az ajtó. Megáll bennem az ütő is, ahogy Colinra sandítok, de hála az égnek, nem tűnik annyira morcosnak. Vagyis, lepakolja a cuccokat a konyhában, amiket épp vett és végtére is, ennyi. Nem kezd el gúnyosan magyarázni, hogy igaza volt, se számon kérni, hogy miért nem bíztam benne. Semmit nem mondd pár percig, aztán megáll az ajtóban és les minket. Olykor-olykor félve rásandítok, a kérdésére pedig, csak a fejemet rázom. Hogy lennék már éhes? Mardos a bűntudat, ég a bőr a képemről és legszívesebben, saját magamat rugdosnám fejbe. Csak félő, hogy a hasam miatt most az se sikerülne.
Odasétál hozzánk, leguggol, de ugyebár abban a pozitúrában nem lehet a két nagy kutya mellett megmaradni, úgyhogy hamarosan le is ül. Alig merek ránézni, de végül, ahogy közli, hogy hozott mindenféle nasit, hátha valamelyik épp kellene majd nekem, nem bírom tovább. A nyakába borulok és úgy ölelem, hogy talán meg is fojtom idővel.
-Sajnálom cica. Az apám felhozta én meg addig agyaltam, hogy végül én is elhittem. Kérlek, ne haragudj.- sutyorgom a vállába elérzékenyülten és még akkor se ereszteném el, ha le akarna vakarni magáról.
-Bármit megteszek, csak ne haragudj rám. Soha többé nem hozom szóba ezt az egészet. Esküszöm.- motyogom tovább, közben megfordul a fejemben, hogy könyörögtem-e már valakinek valaha így, de rá kell döbbenjek, hogy nem. Mondjuk ilyen szemétláda se voltam még soha, mint ma vele. Tudom, hogy én vagyok most a bűnös, hogy én voltam az, aki nem bízott benne és én sértettem meg őt. Épp ezért próbálom most könyörgéssel kiengesztelni de, ha ezzel nem fog sikerülni, akkor majd megpróbálom mással.
-Azt a rohadt papírt meg apám orra alá dugom majd és megmondom, hogy szálljon le rólad. Vagy elfogad, vagy elbúcsúzhat tőlem. Nem érdekel tovább az egész. Veled akarok lenni, az ő véleménye meg nem ér semmit.- magyarázok neki teljesen kétségbe esve, közben már elhúzódok picit és az arcába lesek. Komolyan nem értem, hogy voltam képes ilyesmire. Viszont amiatt a rohadt lap miatt meg is könnyebbültem, mert ezáltal biztos választ is kaptunk, és az apámat is lerázhatjuk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 23:15


Nothing else matters
Nem tudom hiertelen mi ütött Abiba, de jól esik, ahogy a nyakamba borul. Úgy szornogat, mint ha az élete múlna ezen. A kutyákról meg is feledkezem picit, úgyis látják, ha útban vannak. Hektor el is vonul kajálni, a másik pedig követi. Abit pedig magamhoz ölelem egy szó nélkül, és elmosolyodok. Csak csöndben hallgatom, hogy miket mond.
Picit meglep, hogy most olyan hirtelen kée bocsánatot. Mint ha... mint ha megtört volna a jég, és most cseppet sem érdekli a büszkesége, se semmi más, csak én.
És épp ezért, mert tudom róla, hogy mennyire nehezen hajlik arra, hogy ő lépjen előbb, esik nagyon jól most ez az egész. Csak belepuszilok a nyakába, jelezvén, hogy nem haragszom. Mert tényleg nincs értelme. Csak egy idő után mosolyodok el, amikor már sokadjára ecseteli ugyanazt.
- Tss.. - illesztem az ujjam a szája elé. és adok inkább egy csókot neki.
- Nem haragszom. Csak váratlanul ért, mert vacsoránál még téged sem érdekelt. De nem érdekel már az egész. Felejtsük el, jó? - nézek rá kérlelően, ugyanakkor még mindig mosolygok.
- Apád meg üzenem neki akár fel is dughatja a seggébe a papírt. - most már a mosolyom is még szélesebbé válik, ahogy viccelődni kezdek ezzel. Tényleg nem érdekel már ez az egész, csak essünk túl a témán, felejtsük el, vagy valami. Mert most már tényleg tök fölösleges ezt az egészet erőltetni, semmi bajom és kész.
- Biztos nem kell semmi nasi? Mi lőtte azt a gyereket mára? - térek vissza az előbbi megjegyzésemre. Szerintem vagy éhes, vagy lesz, de az biztos, hogy még a kávéra semmit nem evett, az pedig csak majd kizsigereli a gyomrát.
- Hoztam fagyit is, meg... mogyorókrémet, azt a csíkosat amelyiket szereted. - kezdem számolgatni az ujjamon, mégis mi mindent hoztam. Rá pillantva azonban még mindig az jut eszembe, hogy most emészti magát a reggeli dolgok miatt.
- Cica tényleg felejtsd el, ne teljen el rosszul a nap, nincs semmi baj. Én is elfelejtettem, nekem sincs semmi bajom, és a gyerek sem fogja nagy valószínűséggel örökölni.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 23.02.13 23:52


|music: Gabrielle Aplin - Power of Love | to: Colin ♥


Nem tudom, hogy éreztem-e már magam ilyen pocsékul, mint most. Ha van olyan személy, akit sosem akarnék bántani, az Colin. Erre tessék. Pont vele teszek ilyesmit, holott meg se érdemli. Most is, csak azon agyalt, hogy én vajon mit fogok megkívánni meg mit nem. Aztán még el is hallgattat, ahogy elkezdem magyarázni, mennyire sajnálom az egészet.
-Felőlem is feldughatja. Nem érdekel már, hogy mit tesz meg mit nem vagy, hogy megfelelsz-e neki vagy sem. Nekem tökéletes vagy, veled akarok lenni és kész.- sutyorgok továbbra is, közben bújok hozzá, ahogy csak tudok és a vállába fúrom még jobban az arcom. Nem tudok mit tenni, ha a kretén apám, még ezek után is Colinba köt majd. Akkor sajnos így járt. Colinnal akarok együtt lenni, nem vele. Nem is neki kell elfogadni, hanem nekem. Ezen felül, neki semmi köze az egészhez.
-Most valahogy tényleg nincs étvágyam.- motyogom válaszul, aztán ahogy ecsetelni kezdi, milyen mogyorókrémet is hozott, elmosolyodok. Piszkosul megbántottam, dühösen elvonult, de mégis a boltban az jutott eszébe, hogy olyan mogyorókrémet hoz, ami a kedvencem? Ezek után egy rossz szavam nem lehet. Tényleg teljesen el vagyok kényeztetve és én még ilyen hülyeségekkel traktálom. Pedig jobb embert nem is kívánhatnék magamnak.
-Jól van. Nem is hozom szóba többé. A lényeg, hogy imádlak és tökéletes vagy arra, amire nekem kellesz. Más nem érdekel. És téged se érdekeljen, ha apa ezek után is húzni fogja a száját, rendben? Tegyünk rá magasról és kész. Nem kötelező neki oszlopos tagnak lenni az életünkben.- magyarázok neki teljesen komoly arccal, aztán párszor megpuszilom, de végül csak ugyanott kötök ki: jó szorosan magamhoz ölelem. Megtehetné ezek után, hogy nem is szól hozzám, de ő mégis itt van. Ha ezt nem méltányolnám, hát akkor mit kéne?
-Mit is mondtál, milyen az a mogyorókrém?- motyogom végül pár pillanattal később a vállába ártatlanul pislogva, közben elmosolyodok. Remélem, tényleg haladunk csak úgy tovább majd a mai nappal, és elfelejtjük ezt az egészet. Nem akarok gondolni se többé rá. Főleg azért nem, mert olyan idióta voltam és a lelkébe gázoltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby? 24.02.13 10:41


Nothing else matters
Úgy tűnik Abi hajlandóságot mutat arra, hogy tényleg elfelejtsük ezt az egész témát, Mert már nincs értelme tovább ragozni, a papírnál többre nem hiszem, hogy szüklség volna, és ha ő sem ezen rágódik, hogy mennyire hibás volt, még lehet jó a nap.
És hiába is olyan az apja, amilyen, én azért szeretném orvosolni ezt a problémát. Hogy ne kelljen már kettészakadnia a családnak.
- Cica, ő az apád, mégis milyen példát mutatnánk a gyereknek, ha elhidegültök egymástól? - kérdezem lágyabb hanglejtássel, közben pedig a hátát kezdem simogatni. De igazából mindegy, mégis azt hiszem ezt meg kellene úgy oldani, hogy senkinek se legyen rossz, senki se sérüljön, és valahogy felálljon az összhang.
- Azért vicces, hogy te figyelmeztettél, hogy ne figyeljek apádra, mit mond, de mégis benned ragadt meg valami, amire felfigyeltél. - kuncogok. Vicces, hogy elméletileg nekem kellett volna esetlegesen paráznom, vagy felszívnom magam azon amit mond. De mégis Abi kezdett el az apja szavára hajlani. De már nem is érdekel. Inkább arra figyelek, hogy mi legyen most.
- Csíkos, a kedvenced. - adok még egy rövid csókot neki, kibontakozok az ölelésből és kézen fogva a konyhába viszem. Előszedem a zacsiból az üveget, és megmutatom neki, mire gondoltam. Következő pillanatban már a kanalat ásom elő a fiókból, és eddig úgy fest, hogy a kezdeti zökkenőkkel tarkított nap után végre elfeledkezünk minden paranoiáról, és társairól.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Are you ready, baby?

Vissza az elejére Go down

Are you ready, baby?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához