welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Mia & Mason 30.03.15 10:44
Mia & Mason

Munkavacsora. Na persze kislány... Én meg vagyok Buddha. Talán csak nekem számít furcsaságnak, hogy a kétszeri alkalomból egyszer sem esett szó munkáról vagy akár arról, hogy miről is lenne szó, miért is keresett fel. De biztosan ma este fog kiderülni a vacsoránál. Teljesen elment az eszem azon a jótékonysági esten. Kétszázezer dollár. Ez még annyira nem is bánt, sőt valamilyen szinten jobban is érzem magam, ha belegondolok a pénzgyűjtés céljába, szerintem szép kis összeg jött össze, szóval le a kalappal, szép munka. De kétszázezer dolcsi egy olyan nőért, aki... Fogalmazzunk úgy, hogy egy olyan vonatra váltottam ki magamnak jegyet, ami már húsz perce elindult. Őszintén szólva semmi kedvem idiótát csinálni magamból, ha már alapszinten értelmes, intelligens embernek születtem és szántak a szüleim nem fogok magamból bolondot csinálni még egy nő kedvéért sem akármennyire csinos, vonzó, szimpatikus, kellemes kisugárzású és néha egy kicsit szórakoztatóan esetlen. Én képes vagyok betartani a határokat és ragaszkodni ahhoz, hogy csak az ügyvédje vagyok. Képes leszek egész vacsoránál azt hallgatni csak, hogy mi lenn a szándéka, amiben a véleményemet vagy a segítségemet szeretné kérni. Sőt, azt hiszem ezt is fogom csinálni. Őszintén megvallva mindig is büszke voltam a hülyét játszani. Ő is csak egy lehetséges ügyfelem, aki kapásból fifikásan legombolt rólam kétszázezer lepedőt, hol ott azt hiszem nekem kellene róla... Mivel azt gondoltam, hogy a virágnak már túl randi szaga lenne, ezért azt inkább elvetettem és egy üveg vörösborral fogok beállítani persze csak a vacsora mellé hoztam és nincs vele semmiféle hátsószándékom, mint például leitatni vagy bármi ehhez hasonló. Ennél azért önteltebb vagyok. Mivel már nem először vagyok itt nem kellett útbaigazítást kérnem, még emlékszem rá melyik emelten merre kell fordulnom, bár most könnyebb, mint legutóbb. Párszor bekopogtattam, majd hátrébb léptem kicsivelaz ajtótól és vártam.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 31.03.15 1:18


Mason & Mia
 

Mióta egyedül élek sokkal több időt töltök a konyhában, mint azelőtt. Nem azt mondanám, hogy gasztronómiai Istennő vagyok, de azért remélem, hogy finomnak fogja találni a főztömet. Mason egyáltalán eszik-e húst, vagy esetleg allergiás-e valamire? Mivel szinte semmit sem tudok róla, ezért úgy döntöttem, hogy bolognai spagettit fogok készíteni, hiszen ezt az ételt jóformán mindenki szereti, legalábbis nagyon bízok ebben. Gyorsan elkészültem a vacsorával és az asztal megterítésével, ezért a maradék időmet azzal töltöttem, hogy kicsinosítsam magam. Ez nem egy randi. Nem randi, szinte már mantráztam magamban. Csinos akarok lenni, de nem kihívó. Nem volt könnyű megtalálni a mai napra a tökéletes ruhát. Aztán végül egy enyhén dekoltált felül mintás, alul pedig sötétkék lágy esésű, térd alá érő szoknyára esett a választásom. Ami pedig a cipőmet illeti egy zárt orrú, testszínű magas sarkú, noha a történtek fényében nem olyan magas sarkú volt, mint ami a legelső találkozásunk alkalmával volt rajtam.
Ahogy meghallottam az ajtón a kopogást még az eddiginél is idegesebb lettem, szívem pedig majd ki akart ugrani a helyéről. Szinte kényszeríteni kellett magamat arra, hogy meginduljak az ajtó irányába. Vettem egy mély levegőt mielőtt kinyitottam volna az ajtót.
- Szia. - Esküdni mernék arra, hogy ahogy megpillantottam szívem kihagyott néhány ütemet. Kellett néhány másodperc mire képes voltam összeszedni magam, s kinyitni előtte annyira az ajtót, hogy be tudjon jönni a lakásomba.
- Fáradj beljebb. Nyugodtan érezd magad otthon. - Mondtam mosolyogva miután becsuktam mögöttünk az ajtót, majd megindultam a nappali felé. Innentől pedig teljesen leblokkoltam.... Ha ez "nem egy randi" akkor mégis hogyan kellene viselkednem, vagy miről kellene társalognunk? Végül úgy döntöttem, hogy akármi is lesz hű maradok önmagamhoz, s magamat fogom adni.

ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 31.03.15 9:06
Mia & Mason

- Szép estét. - Az már biztos, hogy Ő valóban szép. Akkor ez most a nem randi ruha? Szórakoztató, ahogy szinte már látom magam előtt Miát állva a gardróbja előtt azt fontolgatva, hogy ez a ruha sok, ez kevés. ez nem randis. ez nagyon egyszerű, ez nagyon kihívó, ez nagyon visszahúzódó, míg végül megtalálta a munkamegbeszéléses vacsorához alkalmas ruhát. Én úgy két-három órát saccolnék és kevés lenne, ha azt mondanám, hogy öt, szóval inkább tizenöt ruha is volt, amit felpróbálhatott és mire mindent vissza is pakolt a ma nem nyert ruhákat, hosszú délután lehetett.
- Hű, de csinos. - Dicsértem meg elismerően mosolyogva. Azt gondolom ennyi még belefér a mi most nem randizunk, csak kettesben vacsorázunk a lakásán esténkbe.
- A Vacsihoz... - Nyújtottam át neki az üveg vörösbort. A vörösbor szinte mindenféle húsos ételhez passzol, szóval legalábbis ezzel nem nyúlhatok mellé, minden másban pedig döntöttem abban a komoly húsz perces úton, amíg ideértem. Ez egy munkavacsora, ahol én az ügyvéd vagyok, Ő pedig a leendő ügyfelem és szándékozom átlépni a korlátokat.
- Ízléses. - Sétáltam beljebb, miközben körülnéztem. Nem is hasonlít arra, ahogy legutóbb kinézett és amire emlékszem. Nincsenek dobozok. - Elismerés a lakberendezőnek. - De ha jól hiszem az is Ő volt, mindenesetre tényleg nagyon ízléses és kellemes.
- Na és milyen? Hozzászoktál már? - Érdeklődtem kicsit, bár fogalmam sincs, hogy ez előtt egyedül lakott-e vagy mi okból költözött másik lakásba, hogy kell-e még szoknia az egyedül létet agy az új környezetet vagy egyszerűen csak valami változásra vágyott az életében...

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 31.03.15 15:58


Mason & Mia
 

Mason most tényleg bókolt? Inkább szeretném azt hinni, hogy kedvesen udvarias, ezért tette azt a megjegyzést a külsőmre, nem pedig azért mert vonzódna hozzám. Szeretnék megmaradni az ügyfél – kliens szigorú munkakapcsolatnál, de nem könnyíti meg ezt az elhatározásomat az, hogy nagyon is vonzónak találom az ügyvédemet.
- Köszönöm. – Igyekeztem nem túl sokat mutatni magamból, nehogy félre értse a dolgot. Nem akartam, hogy azt gondolja, hogy akár az este végén az ágyamban kötnénk ki. Még abban sem vagyok biztos, hogy készen állok arra, hogy ismét belépjen valaki az életembe. Főleg, hogy attól is tartok, hogy mindent tud rólam… Mármint ez a felső tízezer, biztos hallott egy-két pletykát a magánéletemről és a szerelmi életemmel kapcsolatos rossz döntéseimről.
- Tökéletes. – Vettem át tőle a borosüveget. - Illik a vacsorához. – Lépkedtem az asztalhoz, hogy a kezemben lévő üveget letegyem. - Szereted a spagettit? – Vállam felett visszanéztem rá, szinte még a levegőt is visszatartottam, míg a válaszát vártam.
- Ó, még nincs minden befejezve, még szeretnék megvalósítani néhány elképzelésemet… - Mondjuk venni néhány képet, festményt a falakra, hogy ne legyenek ilyen üresek a falfelületek és néhány hasznos holmit még, ami szükséges egy egyedülálló nőnek.
- Még minden nagyon új és szokatlan. Eleinte egy kicsit rémisztő is volt, mivel most költöztem el először otthonról és így tényleg a magam ura lehetek… - Nem kapkodtam el az elköltözést, sőt a családi házban lett volna még mindig hely számomra, de a történtek fényében inkább elköltöztem. Különben is, már huszonhárom éves vagyok, ennek már itt volt az ideje. Miközben beszéltem hozzá megkerestem az egyik fiókban a digóhúzót.
- Megtennéd? – Tartottam felé a dugóhúzót, mert szerintem a férfiak ragaszkodnak ahhoz, hogy kihúzzák a dugót az üvegből. Amíg Mason kinyissa a bort, addig előkészítettem két poharat számunkra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 02.04.15 10:51
Mia & Mason

- Létezik olyan személy, aki nem szereti a spagettit? - Szerintem nem. Az nem is ember, aki nem szereti a spagettit. Őszintén fogalmam sincs mire számíthatok vagy számítsak a mai vacsorától, csak azt tudom, hogy mihez is szeretném tartani magam, az pedig a kizárólagos ügyfél kapcsolat és véleményem szerint ez menni is fog, mivel egyikünk sem szeretné, ha félreértések esnének, az olyan kellemetlen lenne... Én pedig a legutóbbi alkalommal vettem a lapot és értek is a szóból. Nos, meglátjuk mi fog kialakulni ebből az egészből. Én mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy együtt tudjunk dolgozni, méghozzá sikeresen, hiszen ez a munkám.
- Értem... Hát mindenesetre most is nagyon kellemes és csak még jobb lehet. - Van ízlése hozzá az egyszer biztos és a doboz aknamezőhöz képest minden elismerésem. Tényleg, hová bírt elpakolni annyi dobozt? Tényleg a nappali minden szegletében volt legalább egy derékig érő doboz és gondolom nem is hópelyhek vagy tollpihék voltak benne.
- Hozzáfogsz szokni és rövidesen hálás leszel magadnak a döntésért... - Én szerintem már nagyon is hozzá vagyok szokva ehhez a helyzethez és nem panaszkodom. Szeretek a magam ura lenni, bár már azon is elgondolkodtam, hogy nem ártana ezen változtatni és most ezzel persze nem egy lakótársra céloztam vagy hasonlóra, mert ahhoz viszont kétlem, hogy hozzátudnék szokni.
- Persze. - Vettem el Tőle a dugóhúzót fogtam az üveg bort, néhány másodpercig ugyan harcoltam vele, de végül megadta magát a benne lévő parafa. Ma már a legtöbb vacak, használhatatlan, mert csak morzsálja a parafát és az esetek többségében előbb adja meg magát a dugóhúzó, mint a parafadugó.
- Csak meg kell szokni, hogy Te gondolkodsz mindenről és menni fog, hidd el annyira, hogy a későbbiekben már nem is akarsz lemondani róla és vonakodni fogsz a gondolattól, hogy megint lakj valakivel. Tessék... - Egyből töltöttem is mindkét pohárba a borból, majd letettem az asztalra és az egyik poharat a kezembe fogtam.
- Hát akkor... Mire? - Most hirtelen semmi frappáns sem jut az eszembe, de hátha a bájos vendéglátómnak igen.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.04.15 1:57


Mason & Mia

- Reméltem, hogy nincs ilyen személy, máskülönben a spagettis vacsora helyett most rendelnem kellene valamit, amit te is szeretsz. – Most nyugodtan meg igazán, hiszen egész délután azért aggódtam, hogy eltaláljam az ízlését és sikerüljön olyat főznöm, amit Mason is szeret. Noha az aggodalmam megoszlott a főzés és a ruhaválasztásom között. Általában tudni szoktam, hogy kivel hányadán állok, de most teljesen össze vagyok zavarodva. Mason, mint férfi nagyon is vonzó számomra, de eredetileg azért kerestem fel, mert ügyvédre volt szükségem.
- Az a legviccesebb az egészben, hogy miután beköltöztem akkor szembesültem azzal, hogy eddig mennyi hétköznapi dolog maradt ki az életemből. – Egy pillanatig haboztam mielőtt ismét megszólalhattam volna. - Vettem néhány festményt, hogy ne legyenek olyan üresek a falak, de rá kellett jönnöm, hogy se szögem, sem pedig kalapácsom nincs… Szóval eddig nem tudtam feltenni a festményeket. – Sőt, még sosem volt a kezemben szög, nem hogy kalapács. Természetesen nem azért közöltem vele, hogy megsajnálja a gazdag lányt, aki vagyok, akinek eddig nem voltak ilyen problémái mert mindent elintézett helyette a személyzet. Sőt, nem is azért, hogy egy szép napon felbukkanjon egy szerszámos ládával nálam.
- Hozzá lehet szokni az egyedül léthez? Mikor Európában tanultam akkor is volt lakótársam, egyszerűen jó volt, hogy tudtam kihez szólni, de most el kell hagynom a lakásomat, ha társasági életre vágynék, vagy főznöm kell, hogy becsalogassam a gyanútlan áldozatokat. – Az utóbbit neki címeztem kacéran mosolyogva rá, noha nem feltétlenül tekintem az áldozatomnak.
- A mai esténkre. – Emeltem felé a poharamat koccintásra, miután összeértek a poharaink aprót kortyoltam a borból.
- Jó évjárat, ez pedig jó ízlésre vall. – Mosolyogtam rá, mielőtt ismét megízleltem volna a bort, majd letettem a poharamat az asztalra.
- Akkor találhatom a vacsorát? – Addig jó a spagetti még meleg, én pedig már egészen éhesnek érzem magam, hiszen egész nap annyira izgultam a mai találkozásunk végett, hogy a gyomoridegem végett még nem is ettem. Hihetetlen, hogy mennyire izgultam, hiszen ez nem is egy randevú.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.04.15 10:43
Mia & Mason

- Azért mert mindeddig volt, aki gondolkodjon mindenről, most pedig nincs, egyedül neked kell, de hidd el, nem nehéz, csak fel kell állítanod egy rendszert... - Én legalábbis így csinálom és időnként rendkívül hálás tudok lenni a nyugalomért és ahogy Ő is fogalmazott azért is, hogy a magam ura vagyok, ez az érzés felbecsülhetetlen.
- Cica, lemész a házmesterhez, nála biztosan van szög is meg kalapács is, csak kérni kell. Probléma megoldva. - Remélhetőleg nem fogunk megint fenn akadni a cica jelzőn, sem félreértés nem adódik belőle, mert ha jobban belegondolok a velem szemben lakó lányt is leszoktam cicázni cicázni, ahogy a kávézóban Annát is meg úgy nagyjából minden nőt, ha olyan kedvem van, kivéve persze az ügyfeleim.
- De ha nem boldogulsz szólsz és segítek. - Felszögelni a falra néhány festményt igazán semeddig se tart, de mégis valahogy nem tudnám elképzelni róla, ahogy azt sem, hogy nekiveselkedve pucolja az eldugult lefolyót a mosogatónál...
- Persze, bár ez attól is függ, hogy miért költöztél el? De szerintem előbb-utóbb mindenkinek fel kell nőnie az egyedül léthez és a feladathoz... Szerintem pont időben vagy, csak semmi pánik Menni fog ez. - Eleinte furcsa persze meg új és szokatlan, de ha jobban belegondolunk első nekifutásra minden az, de később belejövünk, csak nem szabad feladni az első akadálynál.
- Szeretem megadni a módját a dolgoknak... - Feleletem egyszerűen, miután koccintottunk és mindketten belekóstoltunk a borba. Nem vagyok túl finnyás természetű, inkább csak figyelmes, körülményes és megfontolt és ez úgy nagyjából mindenre érvényes, ha rólam van szó.
- Igen, persze. Segítsek valamit? - Tettem le a poharam az asztalra. Eddig egészen kellemesen elbeszélgettünk semleges dolgokról, remélem tudjuk is ezt tartani és persze arról se feledkezzünk meg, hogy már harmadszor alakult úgy, hogy találkozunk, de még mindig nem tudom miért is keresett fel, mint ügyvédet.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 04.04.15 1:02


Mason & Mia

- Szóval akkor neked van egy rendszered? Ez azt jelenti, hogy nincs házvezetőnőd és mindent saját magad intézel el? – Néztem rá kételkedően, mert azért nem azt mondom, hogy nem tudna megcsinálni néhány ház körüli teendőt, de azért nem nézném ki belőle, hogy miután haza megy az irodájából neki áll mondjuk a porszívózásnak.
- Bárcsak ilyen egyszerű lenne… A házmester nagyon mogorva, ezért nem szívesen kérnék tőle semmiféle segítséget. – Tisztában vagyok azzal, hogy egy házmesternek pont ez lenne a dolga, hogy a lakóknak segítsen, de olyan félelmetes az a pasas, tipikusan az olyan fajta, akivel nem szívesen tartózkodnék kettesben a lakásomban.
- Kedves tőled, hogy felajánlottad a segítségedet, de azt hiszem, hogy ez egy olyan dolog, amivel egyedül is tudnom kell boldogulni. Tudod apró lépések az önállóság felé… - Csak annyi a dolgom, hogy keresek a közelben egy barkács üzletet, ahol venni tudok néhány szerszámot. Remélhetőleg nem fog letörni a körmöm, ha fel szeretnék szögelni a falra néhány festményt.
- Nem hiszem el, hogy még nem sikerült összeraknod a képet… Biztosan hallottál már a nagy Abrams botrányról. – Ennél többet nem igazán szeretnék vele megosztani a költözésem okáról, de úgy vélem tisztában van vele miről is lehet szó… Egy ügyvéd biztosan mindig naprakész és elég sokáig volt tele a rólam és a lefújt esküvőről kapcsolatos hírekkel a média.
- Igen, Mason segíthetsz. – Mosolyogtam rá bájosan, de a következő pillanatban már kezemet hátára csúsztattam, hogy a szék felé irányítsam. - Most azzal tudnál segíteni, ha leülnél és türelmes lennél. – Továbbra is mosolyogva beszéltem, de szép lassan kezdtem hátrálni a konyha irányába. Egy nagy jénaival tértem vissza, ami tele volt spagettival, amit az asztal közepére tettem.
- Szedhetek? – Szeretnék jó vendéglátó lenni és kiszolgálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 14.04.15 18:00
Mia & Mason

- Nagyjából. Leszámítva a nagytakarítást. Azt még mindig inkább nőre bízom egy-két hetente, de lényegében mindent egyebet megoldok egyedül is. - Elvégre elég nagyfiú vagyok már hozzá, hogy menjenek ilyen alapdolgok, de ezek szerint, ha jól veszem ki a szavaiból Ő az a kicsi hercegnő volt a házban, akinek mindent, az ég világon mindent a feneke alá raktak, szóval a manikűröztetésen kívül nem igen kellett más komolyabb megerőltetőbb munkát csinálnia. Nos, ebben az esetben kicsit nehezebb lesz, de megbirkózik vele, bár mindenféle munkához nem ajánlanám azt a bizonyos balesetveszélyes cipőt.
- Biztosra veszem, hogy nem fog megenni, Te pedig ennél bátrabb nagylány vagy, elvégre felveszed újra és újra azt a balesetveszélyes cipőt. - Ezt a kínálkozó alkalmat egyszerűen nem hagyhattam ki. Talán ez már pofátlanság ennyiszer felhozni és megemlíteni, de valamiért nem mennek ki a fejemből azok a képek.
- Persze... Sok sikert. Biztosan nagyon ügyes kis ezermester leszel. - Nem látszik annak a sablonos buta szőke libának, inkább néha egy kicsit esetlennek, de aki egy ilyen sikeresen végződött jótékonysági estet képes megszervezni viszonylag nagyon is rövid idő alatt, az egyáltalán nem egy buta nőre vall, szóval biztosra veszem, hogy boldogulni fog.
- Hűű... - Persze, hogy hallottam, olvashattam is, de hogy ez eddig hogy nem ugrott be nekem? - Hát az egyszer biztos, hogy nem szokásod elaprózni a dolgokat, de nekem ehhez semmi közöm. - Az egyszer biztos, hogy ez a nő nem éri be kevesebbel, ha egyszer mindent megkaphat és abból az igen csak szaftos cikkből ítélve, ami olvashattam szeret is mindent megkapni.
- Hogyne. Tessék csak... - Ha már ennyire szeretne jó vendéglátó lenni és kiszolgálni semmi jónak sem leszek az elrontója és miután olyan illedelmesen a hátsómra utasítottak nem is fogok ellenkezni.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 15.04.15 12:53


Mason & Mia

- Valahogy nem tudom elképzelni rólad, hogy mondjuk neki állnál mosogatni… - Kénytelen voltam alsó ajkamba harapni, hogy leplezni tudjam, mégis mennyire szórakoztatónak találom már csak a gondolatát is annak, hogy Mason esetlegesen néha ráveszi magát a mosogatásra. Habár azt biztosra veszem, hogy neki még a mosogatás is jól állna.
- Mindig emlékeztetni fogsz az első találkozásunkra? – Kérdeztem felvont szemöldökkel. Úgy tűnik, hogy kettőnk közül még mindig Mason az, aki jobban szórakozik a csúnya esésemen. Viszont, ha aznap nem estem volna be az irodájában kétlem, hogy akkor most ma itt lenne nálam. Mármint ha esés mentesen megúsztam volna a kis belépőmet, akkor biztosan megbeszéltük volna azt, amiért eredetileg is felkerestem.
- Ez egészen biztatóan hangzott. – Halványan ismét rámosolyogtam. Lemerném fogadni, hogy az ismerőseim mind őrültnek hinnének, amiért saját magam akarom megoldani a problémáimat, hiszen van pénzem, meg tudnék bárkit fizetni azért, hogy helyettem végezzék el „piszkos” munkát.
- Tudom, hogy még mindig suttognak a hátam mögött. Kegyetlennek tartanak, amiért ott hagytam Alexet az oltár előtt. Valójában egyikünk sem akarta ezt az esküvőt, szerettük egymást, de nem szerelemből. Ha aznap hozzá mentem volna, akkor most egy boldogtalan házasságban élnék. De valójában nem ezért pletykálnak rólam, hanem azért, mert a vőlegényemet a mostoha testvéremért hagytam el. Nyugi semmi vérfertőző dolog, nem álltunk rokonságban. Naiv voltam, mikor azt hittem, hogy örökké együtt leszünk, de mégis megérte, volt néhány szép hónapunk együtt. – Szinte egy lélegzetvétellel magyaráztam el mindent neki. Azt akartam, hogy tudja, hogy az én számból hallja a történteket.
- Alexnak csak jót tettem, hiszen tudtam, hogy neki is másért dobogott a szíve, de velem ellentétben neki nem lett volna annyi bátorsága, hogy megtegye ezt. Elvégre a szüleink üzlettársak és inkább ők ragaszkodtak ehhez az esküvőhöz, de valami furcsa okból kifolyólag ezt egyetlen egy újság sem írta meg, inkább engem vettek nagyító alá. – Így ő lett az áldozat, én pedig a kegyetlen nő, aki az oltár előtt hagyta egy másik férfiért.
- Nem tudtam, hogy mennyire szereted a fűszereket, ezért lehet, hogy sótlan fog lenni. - Magyaráztam miközben szedtem neki a spagettiból, majd magamnak is. - De ha nem ízlik akkor csak szólnod kell és inkább rendelek valamit. - Izgultam, mivel tisztában vagyok a gasztronómiai tudásommal, de ennek ellenére nagyon is reméltem, hogy most sikerült finomat főznöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 16.04.15 11:14
Mia & Mason

- Hát mégsem halmozhatom a mosatlant egy vagy esetleg két hétig. - Szóval kénytelen vagyok elmosogatni. Utálok is rendesen, de ez van. A cuccaim is nagyrészt ott hevernek napokig, ahová ledobom, ha épp nincs rájuk szükségem, akkor Tőlem aztán akárhol elférnek, csak legyenek útban vagy abban az esetben újabb helyen landolnak. Alapjáraton nem vagyok annyira, hangsúlyozom annyira rendetlen és ha még azt is számításba vesszük, hogy férfi vagyok, akkor még elismerés is járna, mert bármekkora felfordulás is legyen mégis percek alatt megtalálom, ami épp nekem kell, szóval még nem kell mentőosztag, hogy kiássanak.
- El lehetne azt felejteni? - Bár be kell vallanom sokkal jobban élveztem, hogy Őt vittem szó szerint a karjaimban mindenhová, le a parkolóba, a parkolóból a rendelőig, onnan vissza a kocsiig és onnan pedig ide haza, szórakoztatóbb volt, mint a papírmunka, igaz másnap éreztem is ennek a jótékony hatását az izmaimban, de nem panaszkodok.
- Héhéhé... Lassíts kislány. Nekem ennek eléggé semmi közöm hozzá szaga van. Nekem nem kell magyarázkodnod, főleg nem a magánéleteddel kapcsolatban... - Emeltem fel mindkét kezem megadóan, mert kissé letámadva érzem magam ezzel a magyarázattal, mintha úgy érezné, hogy ezt neki muszáj, pedig egyáltalán nem.
- De ha esetleg meghallgatod, hogy nekem erről mi a vélemény, akkor annyit mondanék, hogy Te ettől nyugodtan járj emelt fővel, külső szemlélőként mindenki okosabb, de az életedet nem Ők élik, hanem Te. Te tudod csak igazán mit miért teszel, tettél és neked is el kell azt fogadnod, hogy ezt mások soha nem fogják megérteni, az emberek mindig azt fognak gondolni, amit akarnak, ezen nem tudsz változtatni. - Hű, de bölcs lettem én is. Mindenesetre szerintem ez így van, de még mindig nem értem, hogy ez most miért is zúdította rám.
- Így már világos miért nem lehetsz otthon szívesen látott. Gondolom ezek után a vasárnapi nagy családi ebédet is kifogod hagyni... Cassidy, az emberek nem megértőek. Ne görnyedj meg olyan ügyért, aminek nincs értelme. - Egészen közhelyesen fogalmazva egy fecske nem csinál nyarat, ergo akármennyire is szeretne nem tudna ezen változtatni.
- Én sem vagyok egy Gordon Remzi, szóval nyugi. - És annyira válogatós sem, miután magam sem vagyok egy mesterszakács. Megvártam, amíg magának is szed, csak akkor láttam neki a spagettinek, ami egészen jól sikeredett azt hiszem.
- Cassidy, ki fog hűlni. - Néztem fel rá, aki annyira elvolt foglalva azzal, hogy figyelje miként fog ízleni a vacsi, amit Ő készített, hogy közben elfelejtett enni is.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 16.04.15 17:04


Mason & Mia

- Ez igaz. – Ismertem be végül, miközben ajkaimon ott bujkált sokat mondó mosolyom, habár igyekeztem leplezni. Nagy nehezen tudtam magam annyira kontrollálni, hogy ne adjam a tudtára, hogy mennyire megnézném mosogatás közben, még akkor is, ha nem kellene ebből ekkora szenzációt csinálnom. Mégis… Mason az egyik legjobb a szakmájában és nem is hittem volna, hogy olyan átlagos dolgokra is szakít időt, mint például a mosogatás.
- Remélem, hogy igen. Máskülönben évek múltán, ha visszaemlékszel majd rám, és nem jutna eszedbe a nevem, de az emlékeidben úgy élnék, mint a lány abban a magas sarkú cipőben, aki hatalmasat esett az irodádban. – Nem akarom, hogy így éljek az emlékeiben, de azt a folyamatot, hogy felejtse el, ami történt sehogy sem tudom felgyorsítani.
- Olyan kedves és megértő vagy velem, de mégis miért? – Nem beszélve arról, hogy egy nagyon is nagy összeget adományozott a jótékonysági estémen. Mason szavaival élve: „nem azért licitáltam, hogy velem tölts egy éjszakát, hanem azért, hogy ne mással” ha nem is pontosan ezeket a szavakat használta, de számomra világossá tette, hogy nem akarta, hogy mással legyek.
- Elkövettem néhány hibát az életben, de ha tudnék, akkor sem változtatnék semmin sem, mert ha bármin is változtatnék, akkor nem valószínű, hogy most itt lennénk. – Azt pedig sajnálnám, hogy ha nem ismerhettem volna meg Masont, még akkor is, ha már zavaróan sokszor felhozza az első találkozásunk részleteit.
- Nagy volt rajtam a nyomás, azok után, hogy egy akkora összeget ajánlottál fel jótékony célra, az a minimum, hogy legalább a vacsorával levegyelek a lábadról. – Halványan mosolyogtam rá, majd a villámmal elszórakozva tekertem rá némi tésztát, hogy megkóstoljam végre a spagettit. Finomabb, mint gondoltam volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 20.04.15 17:46
Mia & Mason

- Csak őszinte. Miért? Baj? Mivel gőzöm sincs, hogy mikor épp mit akarsz hallani kénytelen vagyok az őszinte véleményemre hagyatkozni, de eddig elég jól viselted. - Hmm, én eddig nem vettem észre, hogy bármivel is másképp viszonyulnék hozzá, szimpatikus nő ezt elismerem, nagyon is, csinos, okos, van humorérzéke, mégis hatással van rám a bizonytalansága, ami viszont nem jó, nekem legalábbis nem, mert azt már nem igazán szeretem, ha dróton rángatnak, ezért is fogadtam meg magamban útközben, hogy visszafogom magam, az lesz a legjobb, mindkettőnknek. Különben is ahogy leszűrtem a lényeget neki most nagyon nem egy másik kapcsolatra lenne szüksége, épp ellenkezőleg, szerintem neki most egyedüllétre lenne szüksége, hogy megtapasztalhassa azt a szituációt is, hogy egyedül van és nincs mellette senki.
- Hm, nem tudhatod, hogy akkor mi lenne, senki sem, így ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, de ettől függetlenül ez hízelgő volt. - Mert ha nem is szó szerint így fogalmazott, de az elég tisztán kivehető a szavaiból, hogy egyáltalán nem bánja, hogy megismert. Nos, ez kölcsönös, mert én sem bánom, hogy megismerhettem, még ha ez egy kis izomlázba is került számmora, akkor is megérte, mert egy remek nő.
- Na és? Most mindenkit meghísz spagettire, aki valamivel tekintélyesebb összeget ajánlott fel? - Kétlem. - Szerintem fantasztikus este volt és nagyszerű munkát végeztél. Így véleményem szerint nem kellene ilyen nyomás alá helyezned magad, mert fölösleges. Magadnak még nem bizonyítottad be, hogy amit akarsz igen is eltudod érni kitartással. Ezt is megcsináltad. Mennyi pénz is jött össze? Van fogalmad róla, hogy azzal az összeggel hány éhes gyereknek biztosítottál ételt? - Nincs és nem is lehet, de nem is ez a lényeg. Nem a számok a fontosak, hanem az, hogy én ezért rettenetesen büszke lennék magamra és tennék mindenki másra, mert Mia má igen is letett valamit arra a bizonyos asztalra.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 21.04.15 6:25


Mason & Mia

- Dehogy baj. Szeretem, hogy mersz őszinte lenni velem. – Nem várom el tőle, hogy azt mondja, amit hallani szeretnék. Sőt, akármilyen bántó is legyen a véleménye, de inkább azzal álljon elém, mint valamiféle kegyes hazugsággal. Mason nem olyan képmutató, mint a legtöbb ember, akik ha szemtől szemben állnak velem mosolyognak rám, de amint elfordulok, máris azaz első dolguk, hogy kibeszélnek a hátam mögött.
- Tudod, csak őszinte voltam. – Vágtam vissza mosolyogva Mason szavaival élve. Azt tényleg nem tudhatjuk, hogy mi lett volna ha… Mégis szerintem nagy annak a valószínűsége, hogy sosem találkozunk akkor, ha férjhez megyek. Néha bele gondolok, hogy mi lenne velem, ha férjes asszony lennék, de inkább igyekszek nem elveszni a „mi lenne, ha” csapdájában.
- Nem hívok meg mindenkit spagettire, de gondoltam ez nyilvánvaló. Te vagy a kivétel, mivel olyan kitartóan licitáltál rám. – Senki sem kelt el azon az árverésen ilyen áron. Volt néhány nő még a pódiumon és hallottam az irigykedő jegyjegyzéseiket. Azt gondolták, hogy van közöttünk valami, ezért volt Mason hajlandó ennyit fizetni értem.
- Pontosan nem tudom, de ez még csak a kezdet volt. – Ismét nagyot kortyoltam a boromból, hogy némi bátorságra tegyek szert. - De a következő találkozásunk során majd beszámolok a hosszú távú terveimről, amiben neked is szereped lenne, feltéve, ha elvállalod, hogy az ügyvédem legyél. – Tovább folytatva az evés igyekeztem némi rálátást adni neki, hogy mire is szeretném felkérni. Még mindig izgulok kissé, ezért az étvágyam még nem az igazi, de mivel alig ettem ma ezért valahogy meg kell birkóznom ezzel a tányér spagettival, mielőtt a bortól túl jó kedvem támadna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 21.04.15 14:55
Mia & Mason

- Azért annyira kitartóan nem, mint az az úriember, aki a nagyapánk isl ehetne egy kis erőfeszítéssel. - Köszörültem meg a torkom, hogy megtudjam állni nevetés nélkül a dolgot. Hmm, meg kellett volna várnom a legutolsó licitálót és utolsóként az utolsó pillanatban ráverni egy százassal, de azért így is megvan, amit akartam, a pénzem pedig nem pókerre vertem el, azt hiszem ez így összességében nem rossz eredmény. Szerintem még soha ennyivel nem adóztam jótékony célra. Talán itt volt az ideje ennek is, viszont abban is biztos vagyok, hogy kifogom most bírni egy jó ideig.
- Elkeserítően kevés olyan ember van, aki azon dolgozna szívesen, hogy másokon segítsen, önös szándékok nélkül pedig pláne egyre kevesebben vannak, sőt szerintem kellően elég nagy hangot sem kap ez a dolog. Az emberek nem gondolkodnak. Inkább elveri azt az összeget egy kaszinóban . Totálisan fölösleges. Azzal az erővel akár az ablakon is kidobhatnám azt a pénzt, annyit értelme lenne, mint pókeren leveszíteni. - Főleg, ha egy olyan nagyságú összegről lenne szó, amivel nem két gyereknek lehetne meleg ételt, vizet és szállást biztosítani, főleg, ha valaki havonta megkeresi az egy milliót is, ha így nézzük az a kétszázezer dolcsi már nem is annyira sok, ha egyszer van mihez viszonyítani.
- Egyébként kíváncsi lennék Te miért döntöttél a jótékonyság mellett? - Kortyoltam bele a boromba. Szép, intelligens és fiatal. Annyi mindennel sokra vihetné még, de ebből is látszik, hogy a legtöbb ember túlságosan önző ahhoz, hogy magán kívül másokra is gondoljon vagy, hogy másokat önmaga elé helyezzen.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 22.04.15 6:13


Mason & Mia

Ha akarná, akkor sem tudná letagadni, hogy mennyire jól szórakozik ezen, de nem bánom, mivel Mason megmentett.
- Életem legjobb döntése volt, hogy meghívtalak. – Mr. Robinson volt az, aki nagyon nagy tétekkel licitált rám és róla köztudott, hogy gyakran olyan helyekre téved a keze, ahová nem kellene. Nem szívesen töltöttem volna el vele egy estét.
- Több olyan gondolkozású ember kellene, mint te. – Szinte már csodálattal néztem rá. Tetszik, hogy ugyan azon a véleményen vagyunk, így feltehetőleg zökkenőmentesen fog zajlani kettőnk között a közös munka. Szükségem van rá, hiszen mindenhol azt hallottam róla, hogy nagyszerű ügyvéd. Mason biztosan ért ahhoz, hogy hogyan kell beüzemeltetni egy jótékonysági szervezetet, ami minden jogi kritériumnak megfelel.
- Miért ne segíthetnék másokon, ha megtehetem? Tudom, ez olyan, mintha kérkednék a pénzemmel… De nekem csak egyszerűen szerencsém volt, gazdag családba születtem bele, de nem mindenki mondhatja el ezt magáról. - Villámmal ide-oda tologattam a tésztát a tányéron, miközben igyekeztem megértetni vele, hogy mit és miért teszek. - Nem azt mondom, hogy a gazdagok érezzék magunkat rosszul, mert van pénzük, de azért néha nyugodtan megengedhetnék, hogy egy jó cél érdekében mélyebben bele nyúljanak a zsebeikbe. De mégis leginkább a nagy többség behunyja a szemét és tudomást sem akar venni arról, hogy mi zajlik körülötte. – Ez olyan, mintha az utcán elsétálnék egy koldus mellett, de rá sem néznék, mert miért is törődnék vele? Elvégre nekem semmi közöm hozzá, nem az én problémám lenne, ha holnapra éhen halna… De én nem vagyok olyan, aki begubódzik a kis tökéletes luxus világába.
- Azt hiszem még nem említettem, de készítettem desszertet is. – Figyelmeztettem, nehogy annyira jól lakjon a spagettiból, hogy már ne legyen hely a desszertnek. Közben töltöttem mindkettőnknek a borból. Már a második pohár… Nem, mintha számolnám, de még csak nem rég jött, szóval jobb, ha aggódok magam végett és megpróbálok lassítani a tempón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 24.04.15 12:20
Mia & Mason

- Engedni mindig könnyebb, mint tenni valami ellen. Ők úgy vannak vele, hogy Ők erről nem tehetnek, ergo nem is az Ő problémájuk, szóval nem is nekik kell megoldaniuk, végzetül levonva a következtetést, akiknek nincs mit enniük, fedél a fejük felett, ruhájuk, azok így jártak. Személyi szociális problémája mindenkinek. - Gazdagék megközelítőleg valahogy így látják a világot. Eléggé elkeserítő, véleményem szerint ezek az emberiség szégyenfoltjai, de ez ellen se lehet nagyon mit tenni, ha valakinek egész egyszerűen nincs lelkiismerete, akkor nincs mit tenni, hagyni kell, akinek meg van, nős Ők majd előbb-utóbb tesznek is valami hasznosat vagy Ők is szemet hunynak, mert jobb az ilyesmire nem gondolni, mint csak belegondolni, hogy mi is lehetnénk, lehettünk volna hasonló helyzetbe.
- Senkinek sincs bőr a képén belegondolni, hogy Ő is lehetne az a csont sovány kisgyerek és milyen érzés lenne, ha rajta se segítene senki, még csak egy sajnálkozó pillantást se kapna senkitől... - Őszintén szólva nekem most is görcsbe rándult a gyomrom egy pillanatra, pedig csak beszélünk róla.
- Ha belegondolsz, hogy valaki még csak meg sem érezné annak az egy milliónak a hiányát, mert amíg valakinek kemény munkával huszonöt ezer az évi keresete, addig valakinek szintén annyi, csak millióban. - Gyomorforgató belegondolni és ezeknek a túlnyomó többsége kétlem, hogy a tisztességes munkába belegebedve keresné meg.
- Szóval, akkor ne egyem magam tele spagettiből, értem, pedig pont sikerült eltalálnod az ízlésemet. - Tényleg nagyon finom. Szerintem egy hétig is ellennék csak spagettin, mire ráunnék, csak az egyrészről ugye nem lenne valami egészséges, másrészről szempillantás alatt felszednék már plusz kilót, amivel már nem érezném olyan jól magam.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 24.04.15 13:49


Mason & Mia

Tényleg létezik ilyen férfi? Szinte ámulva néztem, s hallgattam. Csak bólogatni tudtam, mert teljesen megegyező véleményen vagyok vele. Azt hiszem, hogy vele erős párost alkothatnék, mármint ha úgy döntene, hogy segíteni szeretne nekem a kitűzött céljaim elérésében. Akármennyire is közhelyesen hangzik, de mégis minden kezdet nehéz, de ha van melletted egy ilyen férfi, mint Mason… Sokkal könnyebb dolgom lenne.
- Nem akartam ezzel előhozakodni ma, de már nem bírom tovább magamban tartani. – Tettem le a villámat a tányéron szélére. Most túl fontos témát akarok feszegetni ahhoz, hogy zavartalanul tudjam enni mellé a spagettimet.
- Szóval a jótékonysági este csak a kezdet volt. – Ott mégis kiderült, hogy mennyire tudok hatni az emberekre és egy jól megrendezett rendezvény során mennyire képesek mások előtt azzal villogni, hogy mennyi pénzt adakoznak a jól cél érdekében. Mintha azt várnák, hogy vállon veregesse mások őket, hogy milyen nagyvonalúan tudnak lenni.
- Szerinted mennyi esélyem lenne arra, hogy sikerüljön árvaházat nyitnom? – Nagyon sok gyereknek nincs hol aludnia, vagy mit ennie és akarok nyitni egy olyan intézményt, ahol biztonságban éreznék magunkat, ahol lenne fedél a fejük felett és meleg étel az asztalon.
- Te értesz ahhoz, hogy mennyi hivatalos papírt kellene beszereznem és kinek is kellene pontosan jóváhagynia a terveimet. – Ez nem olyan, hogy gondolok egyet és holnapra már lesz is egy épület, amit megnyithatok. Akármeddig is fog tartani, akármit kell megtennem, de nem fogok lemondani erről a tervemről.
- Örülök annak, hogy ízlik és remélem a desszert is fog. Ugye szereted a málnát? – Nem tartom magam konyhatündérnek, de piskótát tudok sütni, ami a torta alapja ugye és még néhány hozzávaló és máris kész a málnatorta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 28.04.15 9:49
Mia & Mason


- Nemes gondolat... - Amivel őszintén szóval alaposan meglepett. Mindenre számítottam csak aztán erre nem, de kiváló gondolat és nemes gesztus. Száz emberből százegynek nem jutna eszébe, akik pedig mindenféle probléma meg akadály nélkül megengedhetnék maguknak, akár egyből két épületet is, amit az ilyen sorsú gyereknek húznának fel, de hát ehhez már túlságosan önzőek az emberek. Nincs ebben semmi meglepő, abban viszont igen, hogy ez most éppen neki jutott eszébe. Csinos, okos, fiatal, annyi mindennel foglalkozhatna, annyi mindent csinálhatna ahelyett, hogy egy ilyen cél megvalósítására fordítsa az idejét. A legtöbben hogy úgy fogalmazzak másképp képzelik el a húszas éveiket, úgy vannak vele, hogy ráérnek még felnőni és felnőttesen gondolkodni...
- A megfelelő kezdőtőkével igen van. Miért is ne... Társtulajdonosa lenne a vállalkozásnak vagy egyedül szeretnél belevágni? - Egyedül azért nem könnyű megbirkózni egy ilyen dologgal és persze rengeteg kritériumnak meg kell, hogy feleljen, nem csak jogi szempontból. Nem kevés pénzbe és időbe telik, de abszolút kivitelezhető, ha valaki kitartó és igazán megakarja valósítani, amit eltervezett, Cassidy pedig elég elszántnak tűnik.
- Az elkövetkező időszakban nem unatkoznál, az egyszer biztos. Már meglévő épületet gondoltál átalakíttatni a célnak vagy teljesen új létesítményt szeretnél felhúzni? - Mert az nem kevés idő, nem kevés pénz. Fogalmam sincs. De ezen még nem gondolkodtam. Én azt hiszem az előbbi verziót választanám, akkor legalább nem kellene teljesen a nulláról indítani, kevesebb munka, hamarabb elkészül, mint egy vadi új épület, ebben a városban pedig rengeteg ilyen van, csak keresni kell.
- Férfiból vagyok, szóval képzelheted mennyiszer jut eszembe gyümölcsöt enni vagy vásárolni, de ettől eltekintve szeretem. - Alapjáraton szeretem a gyümölcsöket csak valahogy mindig lecsúsznak a bevásárlólistámról, amit így is hetekig írogatok fel, a hűtőre, hogy el ne felejtsem és már annak is örülök, ha a "legfontosabb dolgok" közül nem marad le semmi, mert visszaugrani valamiért meg alapból lusta vagyok. Fogalmazzunk úgy hű maradok a férfi nemhez.


music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 28.04.15 11:49


Mason & Mia

Nem azért akarok jótékonykodni, hogy visszanyerjem a jó hírnevemet, mert őszintén nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Még mindig összesúgnak a hátam mögött, de senki sem képes a szemembe mondani, amit rólam gondol. Mégis ez az én életem, nem akarok mások elvárásai szerint élni. Azt csinálok, amit csak akarok, és bizony véghez is fogom vinni az elhatározásaimat. Mindig is tudtam, hogy hogyan érjem el, amit akarok, most pedig végre valami nemes cél érdekében fogom bevetni a képességeimet.
- Inkább egyedül. Önálló döntéseket akarok hozni, nem akarom, hogy társtulajdonosok is legyenek mellettem. Szerintem egyedül is el fogok boldogulni valahogy, nem gondolod? – Szeretném tényleg egyedül véghezvinni, hogy végre úgy érezzem le sikerült valamit tennem az asztalra, de ebben kell nekem Mason szakértő hozzáértése is. Tényleg hiszek abban, hogy mi ketten ha összefognánk megállíthatatlanok lennénk együtt.
- Valójában már szétnéztem és találtam is néhány használaton kívüli épületet, amik megfelelőek lehetnének. Minél hamarabb szeretném, hogy készen legyek, ezért szó sem lehetne arról, hogy építtessek, túl sokáig tartana, mire készen lennének a munkálatokkal. – Rengetek elhagyott épület van a városban, amire ráférne egy kis felújítás, de a célnak megfelelőek lennének. Már csak az a kérdés, hogy melyik épület felelne meg a feltételeknek, de előbb annak is utána kellene néznem, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy árvaházat szeretnék nyitni.
- Akkor úgy tűnik, hogy jó választás volt a málnatorta. – Gyorsan fel is pattantam a helyemről, hogy elvegyem előle a tányért, s a sajátommal együtt megindultam a konyhába. A tányérokat a mosogatóba tettem, utána kivettem a tortát a hűtőből és jó nagy szeletet vágtam belőle neki, nekem már azért kisebbet, majd visszatértem hozzá.
- Remélem ezzel is sikerült eltalálnom az ízlésedet. – Mosolyogva tettem le elé a tányért. A torta habja cuki rózsaszín, ami pont passzol a benne lévő málnához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 02.05.15 13:10
Mia & Mason

- Rizikós, de végül is kivitelezhető minden probléma nélkül, ha számodra nem okoz gondot, hogy mindenről neked kell gondolkodnod abszolút megoldható. - A jogi kérdésekben, döntésekben pedig bármikor fordulhatna hozzám, én pedig elmondanám a véleményem. Mondjuk így jobban belegondolva szerintem nagy valószínűséggel én is egyedül vágnék bele ebbe a projektbe mindennek ellenére. Ami azt illeti én is jobb szeretek egyedül a magam eszétől döntéseket hozni a Tőlem telhető legjobban, így ebben is megtudom érteni.
- Igen, pontosan, ezért is vetettem fel ezt a fajta megoldást, de ezek szerint Te már meg is előztél, ha már utánanéztél, ami nekünk csak jó ebben az esetben, mert szűkítettük a kört. Nem kell mindegyiknek utána érdeklődni, csak a szóban forgóknak. - Mindenképp kevesebb munkát jelent, ami már magában jó, idő szempontjából is meg annyival kevesebben fognak kiborítani, amikor elmegyek utánuk kérdezni meg megpróbálom kicsit megsürgetni a dolgokat, mert rühellek valamire fél évszázadot várni, csak mert valaki lusta elvégezni a dolgát, miért elvileg oda ültették, na ezt nagyon utálom.
- Na és mennyire jár ez az ötlet még gyerekcipőben? Min gondolkodtál eddig? - Az csak jó, ha tudom eddig mire jutott, azokban a dolgokban sem kell koptatnom a számat, amikről már tudomása van.
- Te jó ég Cassiy... - Azért ennyit nem biztos, hogy meg is bírok enni ilyen spagetti után pláne nem biztos.  
- Ha mindenben ilyen jó leszel és határozott, akkor én hiszek a sikeredben. Nem lesznek akadályok. - Szavaimból érezhető az elismerés, ami valóban így van. Magamban pedig jót mosolyodtam a hű, de rózsaszín tortán, amit meg is kóstoltam. Szeretem az édeset, nagy mértékben nem vagyok édesszájú, de azért időnként el lehet vele csábítani.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 02.05.15 22:02


Mason & Mia
 

-  Vállalom a rizikót. - Nem azért akarom egyedül csinálni, mert önző lennék, és azt akarom, hogy minden dicsőség az enyém legyen… Sőt, nem is a dicsőség miatt csinálom. Engem tényleg zavar, hogy a gazdagok mennyire képesek figyelmen kívül hagyni a rászorulókat, pedig nyugodtan megtehetnék, hogy segítenek rajtuk, hiszen majd felveti őket a pénz, míg mások éheznek. Ez egyszerűen nem fair.
-  Ezek szerint el akarod vállalni, hogy az ügyvédem legyél? – Mert konkrétan erre még nem tértünk ki, igaz már voltam az irodájában, de annak egy kórházi látogatás lett a vége és még nem bólintott rá, hogy elvállalja a felkérésemet.
-  Így is van néhány épület, amit nem ártana szakembernek megnéznie, hogy a szerkezete mennyire stabil és biztonságos. Még utána kell néznem, hogy kik a város legjobb mérnökei. – Ami a legfontosabb, hogy az épület stabil legyen, nehogy bármi is leomoljon, vagy beomoljon, hiszen árva gyermekeknek biztosítana otthont és nem akarom, hogy bárki is megsérüljön csak azért, mert nem lett alaposan felmérve az épület.
-  Azt hiszem, eddig mindent megosztottam veled. Először is egy ügyvédre, vagyis rád lenne szükségem, hiszen én nem mozgok otthonosan a jogi dolgokban, de te biztosan tudod, hogy mi a teendő ilyenkor, hogy az önkormányzatnak, vagy a városnak mit is kellene jóváhagynia. – Mason lenne az én jogi szakemberem. Nem hiába pont őt akartam felkérni erre a posztra, hallottam, hogy mennyire profi a munkájában, nekem pedig pont egy ilyen erőskezű férfira van most szükségem.
-  Nem muszáj az egészet megenned. – Mosolyogtam rá sejtelmesen. Tudom kissé túlzásba vittem, mikor neki vágtam a tortaszeletet, de nem sajnálom tőle, egyen csak annyit, amennyi bele fér.
-  Ez tényleg sokat jelent nekem. Te vagy az első, aki azt mondja, hogy hisz a sikeremben, persze abban is az első vagy, hogy veled osztottam meg a terveimet először. – Konkrétan senkinek sem mondtam, hogy mit akarok, amikor utána néztem az épületeknek, szóval csak Mason tudja azt, hogy árvaházat szeretnék nyitni.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 04.05.15 16:59
Mia & Mason

- Vállalni valaminek a kockázatát félsiker. - Számolni azzal, hogy valami esetleg kudarcba fullad, mi mégis belevágunk az már félsiker, az én szememben legalábbis, mert az emberek többségében nincs meg ami ami az ilyesmihez kell, nincs bennük elég kitartás, most tapasztalatból beszélek, de benne azt gondolom, hogy ezek a dolgok már megvannak, minden ahhoz, hogy ez sikerüljön, csak rajta áll vagy bukik.
- Miért is ne, látok abban lehetőséget, amit felvázoltál. - Én hiszek benne, hogy ez megvalósulhat. Talán nem akadálytalanul, de jó eséllyel. Biztosan lesznek, akik ebbe-abba belefognak kötni, az ilyen seggnyalókkal mindig számolni kell. Még ha jótékony célt is fog szolgálni, akkor is biztosra veszem, hogy lesz akinek ez ilyen-olyan oknál fogva szúrni fogja a szemét.
- Biztosan vannak viszonylag jobb állapotban lévők is, csak alaposan szemügyre kell venni őket... - És vannak amelyekbe embert már be sem engednék annyira brutálisan le vannak pusztulva persze nem véletlenül. A lényeg az egyelőre pontosan az, amiről Cassidy beszél, kell nekünk előbb egy szilárd, stabil, biztonságos alapokon álló épület, amit aztán később tovább lehet képzelni a célnak megfelelően. - Na és miben gondolkodunk, kicsiben vagy valami nagyobban?
- Hát először is azt kell megtudnunk, hogy pontosan kinek vagy melyik városi szervezetnek a tulajdona, utána lehet megmondani, hogy mi, merre, meddig... - Milyen papírokat kell összeszedni, hová kell beadni, mennyit kell várni, esetleg van-e még aki szemet vetett arra, amire mi is, de persze a felhasználási cél sem utolsó, szóval szerint egész jó esélyekkel indulunk.
- Én hiszek benned. - Most azt is mondhattam volna, hogy szinte a munkámhoz tartozik az, hogy hiszek másoknak és másokban, de azt most én is érzem, hogy ez valamivel több. - Na és mikor akarsz belevágni?

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 05.05.15 9:39


Mason & Mia

- Eddig mindenkitől azt hallottam vissza, hogy bármit képes vagyok elérni, most kiderül mennyire volt igazuk. – Azt hiszem eddig nem is voltam tisztában azzal, hogy mennyire céltudatos vagyok, mégis most valamit saját erőmből akarom elérni. Nem akarom, hogy az Abrams családnevem miatt hajbókoljanak előttem, ahogy nem akarok apám árnyékában élni. Persze, ha férjhez mentem volna már, akkor más lenne a családnevem, de eddig minden lehetőségemet a házasságra elrontottam. Talán ez egy jel volt arra, hogy egyik férfi sem volt az igazi az életemben, de esetleg vár rám valahol egy férfi, aki szereti tud, akivel leélhetem a hátralevő életemet.
- Ez a mai nap legjobb híre. – Mosolyogtam rá bájosan. Örülök annak, hogy Mason elvállalta az ügyet, így legalább a legjobb ügyvéddel tudok a jó ügyért harcolni.
- Nem csak egy épületet akarok találni, hanem egy olyan épületre van szükségem, aminek nagy birtoka van. – Elvégre a gyerekek nem lehetnek bezárva, kell nekik mozgástér is. Ennek a kritériumoknak pont megfelelő lenne a szülői házam, de úgy, hogy ki kellene bővíteni. Egyszer talán erre is sor fog kerülni.
- Nagyban. Mernem kell nagyban álmodni, nem gondolod? – Mégis hány gyermek van ebben a nagy városban, akinek szüksége van arra, hogy gondoskodjanak róla? Mindent megteszek annak érdekében, hogy profi szakemberek vigyázzanak rájuk.
- Gondolom ez a feladat a te feladatkörödhöz tartozik. – Rá hagynám az ilyen fajta papír munkákat, elvégre kettőnk közül Mason jobban ért ehhez.
- Nehezen tudom visszafogni magam, hogy ne akarjalak megölelni, ha ilyeneket mondasz nekem. – Sőt, már régen a karjaiba vetettem volna magamat, ha nem lebegne az a szemem előtt, hogy Mason az ügyvédem lesz, ezért nem kellene kevernem a munkát a magánéletemmel.
- Minél előbb, akár már hétfőn. – Minek várni? Ez nem arról szól, hogy mennyire türelmetlen tudok lenni, ez arról szól, hogy minél előbb megnyílik az árvaház, annál jobb lesz azoknak az árva gyermekeknek, akiknek szükségük van otthonra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 05.05.15 14:59
Mia & Mason

- Hát, ez is szűkítené a kört meg nehezebb is lesz, de az is megfelelne, ha bővíthető lenne a birtok felvásárlással, persze ez az épület elhelyezkedésétől is függ, de ez még plusz munka kijárni. - De kivitelezhető. Lényegében minden megoldható, amit akar, csak idő kell hozzá na meg persze kitartás, de ahogy elnézem abból van bőven, szóval bizakodó vagyok, sőt azt gondolom, hogy lehetek is az a közös munkánkat illetően. kedvelem a pozitív gondolkodású embereket, sőt szeretek is velük dolgozni. Véleményem szerint mi jó csapat leszünk és örülök, hogy sikerült belőle kihúznom a dolgot.
- Elvileg igen, aztán meglátjuk mit tudunk belőle megvalósítani. - Tényleg tetszik a pozitív hozzáállása az egészhez. váratlan és meglepő, de látok benne lehetőséget, ahogy azt is, hogy valóban akarja, komolyan veszi, hogy neki ez fontos, számít és nem érdekli mibe kerül, de mindenképp megszeretné valósítani, hisz benne. Ritkán látni ilyet.
- Azzal még várjunk egy kicsit, rendben? Az első sikerünkig. - Mondjuk addig, amíg végre a kezébe kerül kerülnek a papírok vagyis, hogy megkapta az épületet és szabadon rendelkezhet vele. Azután már minden könnyebb lesz és minden csak idő kérdése, de véleményem szerint kedvező időn belül elkészülhetünk, ha mindenbe ilyen magabiztossággal és hévvel fog belevágni. - Csak addig maradjon meg ez a magabiztosság, oké? Még szükséged lehet rá.
- Oké, gondolom nem sikerült mindenhová bejutnod. Délután nincs dolgom, ha gondolod körülnézhetünk. - Mert ugye jó lenne belülről is látni, hogy megfelel-e az elképzeléseknek vagy komolyabb átalakításra szorulna, most még szabadon lehet tervezgetni, később pedig élőben meglátjuk hogyan lehetne megoldani.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason

Vissza az elejére Go down

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Mia Abrams lakása-