welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Share| .

Christmas Time! ~ Ben & Simon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 20.07.16 19:49

Egy percre meghökkentem majd hevesen megráztam a fejem, az Én heréim jól vannak úgy ahogy vannak, szerintem tökéletesek, egyformák meg stb.
-Rendben van, szerintem vessük el ezt a témát még mielőtt megfulladok és még mielőtt bogarat ültetnél el a fejemben. - Vigyorogtam. Naná, hogy hasonlókhoz semmi kedvem, de ráijeszteni azért nem kis mulatság, olyan rémes képet tud vágni, hogy az szinte minden alkalommal pisilésig nevettet.
-Hööööö, nem nem jó, engem nem kell eltartani, akkor inkább melózom. - Egyszerűen a gondolata is viszolyogtat, hogy eltartsanak, férfi vagyok, megtudok dolgozni a megélhetésemért. Bármennyire is tetszik az ajánlat, hogy szexuálisan nyújtsak fizetséget, nem fog összejönni. Mindig is bennem volt, hogy nem fogok függeni senkitől sem, ezt pedig továbbra sincs kedvem megszegni. Szeretem Simont, nagyon is, de nem tarthat el.
A kényeztetés abbahagyása főbenjáró bűn, de azért elvigyorodom és magam folytatom, mert tudom, ezt nem szereti és nem fogja hagyni. El is üti a kezem és aztán az ajkai közé kap. Basszus, itt majdnem elsülök, egyszerűen megőrjít a szájával és a nyelvével.
-Finom, ha azt szeretnéd, hogy benned menjek el. - Suttogom, mert már hangom sincs. Csak nyögök és képtelen vagyok koncentrálni bármire is, iszonyat jó munkát végez, mint mind. Lenyűgöz minden téren, az én jegyesem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 21.07.16 8:54

+18


- Azt a fülekben szokták elültetni, de oké, abbahagyom. Nehogy megfulladj itt nekem, sokáig tartani eltüntetnem a nyomaidat. - Áh, én is tudok ám sokáig röhögni. Olyan szinten, hogy szó szerint a földön fetrengek és könnyezem. De sokkal jobb Ben farkán fulladozni, mint attól haldokolni, hogy nem tudok lecsillapodni. Már megint perverz vagyok.
- De ahj már. Nem szégyen az, ha nem dolgozol és más ad neked pénzt...nekem sincs munkám, mégsem haltam bele. - Ja, mert anyámék mindig adnak lóvét. Nem is értem Bent. Egy gazdag fasz vagyok, akit a szülei pénzelnek még mindig. Inkább utálnia kéne. Biztos azzal fogtam meg, hogy jó vagyok az ágyban...na meg a hatalmas eszemmel. Höhh.
Jól elvoltam Ben férfiasságával a számban, úgy szopogattam, mint egy cukorkát. A tövétől a farka hegyéi végig nyaltam rajta, majd újra tövig nyeltem, miközben az egyik kezemmel a golyóit masszíroztam.
- Finoman csinálom...hát technikailag így is bennem mennél el... - Elengedtem a farkát, majd újra mellé ültem, és ártatlanul pislogtam rá. - Sajnálom, hiába a gyereknap, kínozni sokkal jobb.. - Megvontam a vállamat, aztán nem csináltam semmit, csak ültem mellette. Annyira aranyos ilyenkor. Az álló farkával. Rohadt szexi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 21.07.16 21:13

-Szerintem könnyen megoldanád, telefonálnál a szüleidnek, küldenének két gerillát és azok szépen becsomagolnának és kivinnének az erdőbe elásni engem. - Vigyorogtam. Persze csak ugratom, tudom, hogy a szüleinek azért ilyen kapcsolatai nincsenek, na meg azért egy kis röhögésbe nem fogok belepusztulni, remélhetőleg legalábbis nem.
-Nekem márpedig szégyen, engem ne tartson el senki sem, független vagyok, és ha ebből az adódik, hogy híd alá kerülök, ám legyen, de nem akarok függeni senkitől sem, még tőled sem Simon. - Mondom teljesen komolyan, ebben nem ismerek tréfát. Ennek meg van a maga oka és szeretném ezt megtartani magamnak. Értem Én, hogy Simon ehhez szokott hozzá, de ha úgy gondolja ez örökké tart majd, hát nagyon téved, nem mindig fogja Őt a szülői támogatás roskadozásig megpakolni pénzzel. Egyszer a maga lábára kell állnia és úgy érzem az a pillanat lesz az, amikor kicsit összetöri magát, mert rájön, a valóság sokkal keményebb, mint gondolta.Bevallom, féltem is kissé ettől a megrázkódástól, mert ha a szülők nem pénzelik tovább, nos akkor abból kell megélnünk amit keresünk, az pedig nem lesz sok. Bár szerintem valahol mélyen ezt tudja Ő is, vagyis remélem.
A szája úgy kényeztetett, hogy csupán egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy elmenjek, pedig már nem vagyok kamasz kölyök, aki az első szexuális élményét éli át. De Simon megőrjít, amikor pedig ismét abbahagyja felmordulok csalódottságomban és kicsit dühömben is.
Morcosan néztem rá és ha tetszik neki ha nem, megmarkoltam a farkamat és intenzív munkához láttam, de persze nem akartam még csúcsra jutni, azt majd benne teszem meg, egyszerűen csak felakartam húzni Őt. Nyögtem és beleharaptam az ajkamba, mert tudom ez neki is tetszik, de még mennyire. Ha így folytatjuk egyikőnk sem megy el, mert egymást csesztetjük ahelyett, hogy keményen belepréselném a matracba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 22.07.16 11:04

+18

- Túl sok maffiás filmet néztél szerintem. - Tudom, hogy tudja, hogy az én szüleim nem élnek ilyen módszerekkel. Attól még, hogy pénzesek nem alvilági alakok. Mellesleg nem hagynám, hogy Ben megfulladjon. Én már akkor is sokkot kapok amikor megfázik, vagy felmegy a láza. Volt régebben olyan, hogy láza volt, elaludt én meg egész éjszaka ott virrasztottam mellette, figyeltem hogy lélegzik-e még. Valószínűleg erről nem is tud. Meg amúgy is sokszor próbálom nem kimutatni, hogy mennyire érdekel engem. Vagyis csak próbáltam, mert amióta visszajött a frontról teljesen körbe nyálzom.
- Sose hagynám, hogy a híd alá kerülj. Nem érdekel a véleményed, ha szükséged lesz rá kapni fogsz pénzt. Ha beléd is kell tömnöm, de odaadom. - Én még mindig vigyorogtam, miközben kiöltöttem a nyelvemet rá. Pont leszarom, hogy mit akar. Elég hülye lehet ha azt hiszi, hogy én majd végignézem ahogy éhezik előttem. Chh. Kiakaszt, hogy nem tudja félretenni a büszkeségét. Házasok leszünk, úgy is osztozni fogunk a pénzen.
Morcosan néztem, mert elkezdte magának verni, a kis mocsok. Halkan morogtam, miközben a nyögéseit hallgattam, majd mikor beharapta a száját rávetettem magam. Bemásztam az ölébe, és a fenekemet a férfiasságához dörgöltem.
- Annyira utállak... - Nyöszörögtem halkan, aztán beleharaptam a nyakába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 22.07.16 20:50

+18

-Lehet, mert jók. - Vigyorogtam édesen, amitől tudom, hogy hanyatt tud esni. Persze, hogy nem gondoltam az egészet komolyan, befolyásosak a szülei, de nem a maffia terén mozognak. Mellesleg tudom, hogy nem hagyna kínhalált halni, nem olyan Ő. Szerencsére vagy nem szerencsére olyan makk egészséges vagyok, hogy még csak a kinyiffanás esélye is messze elkerül. Simon azonban annál inkább balszerencsés és egész életem során aggódhatok majd érte. Ő képes még egy egyszerű bevásárlás során is valami olyat tenni amitől valami baja esik.
-Én pedig ha kell, akkor olyat teszek, amit megbánnék, nem fogok elfogadni egy lyukas garast sem tőled, de senki mástól sem, ezt kérlek tartsd tiszteletben Simon. - Számomra ez nagyon fontos. Szeretném, ha megértené ezt, főleg, hogy nem sokára házasok leszünk. Ohh, basszus, ettől a szótól még mindig megborzongok. Annyira szeretném már, ha ott tartanánk, ha már alá lenen írva minden nyavalyás papír és ki lenne mondva, hogy a házasság megköttetett.
Tudtam, hogy nem sokáig fogja bírni, hogy magamat elégítem ki, nem is kellett sok, hogy rám vesse magát. A fenekének hozzám dörzsölése teljesen megőrjített. Az ahogy a nyakamba harapott egyszerre volt fájdalmas és őrjítően jó. A csípőmmel felfelé bökdöstem, természetesen, hogy jelezzem, ennél azért még mindig többre vágyom. Szeretem az előjátékot, de még mennyire, viszont a türelme a farkamnak elég véges. Túlságosan feltüzelt.
-Ha tovább kínzol jegyesem, kénytelen leszek felbontani az eljegyzést. - Vigyorogtam kajánul, ez tuti befog találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 23.07.16 8:13

+18


- Egyszer láttam a Keresztapát, az tetszett...de a mostani filmek már elég gagyik. Én maradok a pornónál. - Meg a horrornál, bár eléggé félős típus vagyok. Ben rezzenéstelen arccal végigüli az Ördögűzőt, vagy a Démonok között 2-t, de én a tenyeremmel takarom a szemem végig. Ez van, ő nem olyan nyuszi típus, mint én. A szöszinek lelke sincs, biztos azért bírja ennyire jól az ilyeneket.
Ha rajtam múlik akkor Ben mostanában nem fog meghalni, sőt, sohasem. Legalábbis amíg én élek nem akarok a sírjához kijárni, mert kipurcant. Nem bírnám ki. Oké, néha lenne kedvem kinyírni, hiszen profin fel tudja baszarintani az agyamat. Szerinte én vagyok az idegesítőbb, de neki is vannak ám dolgai. Egyszer kikötözöm egy oszlophoz, aztán majd jól ott hagyom a hülye fejét.
- Ohh, tényleg? És mi lenne az, amit megbánnál? Levágnád a kezem? De nem érdekeeel...hagyjuk inkább. - Grumpy cat fejet vágva néztem fel rá, a témát itt az ideje lezárnunk. Kap majd pénzt, leszarom amit mond. Nem tartom tiszteletben a hülyeségeit, ez van.
Csak vigyorogtam azon, hogy megint mozgásba kezdett a csípőjével, és próbálta magát felfelé tolni. Höhö, ilyen könnyen nem fog betalálni.
- Nem versz át, ismerem a fajtádat.. - Vigyorogtam én is, majd megcsókoltam. Tovább dörgölőztem a farkához, aztán mikor elégnek véltem a kínzást beleültem a farkába. Hangosabban nyögtem fel, mint általában, közben a hátát karmoltam. Még nem is csinált semmit, de már bántalmazom. Szegény. Tövig ültem benne, de még nem kezdtem el lovagolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 24.07.16 10:42

18+

-A pornó nem is számít filmnek Simon, még csak film kategóriának sem. - Vonom fel a szemöldököm. Simon-nak külön kategóriái vannak ezek szerint. Biztos vagyok benne, hogy a 3 év során pornók garmadái fertőzték meg vírussal a gép memóriáját és Simon fejét is. Nem mondom, hogy Én nem éltem pornóval ez idő alatt, de biztos vagyok benne, hogy kevesebbet kerestem az efféle örömszerzésnek, mint Simon. Valahogy jobb szeretem a testközelben akciót és nem azt mikor önmagamat elégítem ki egy képernyőbámulás közben ahol a szex csak egy eszköz. nekem nem csupán egy eszköz, oké, Simon-nal kapcsolatban a szex nekem függőség is, de valamilyen kapocs is, szeretem ennyire közel tudni magamhoz.
-Ennek még itt nincs vége, komolyan mondom Simon, tegyél le a tervedről, mert se nem vagyok testi fogyatékos akinek jár a pénz, se nem vagyok hímringyó akit fizetni kell. - Tudom, hogy szavaim jéghidegek, de jobb, ha tisztán látja a dolgokat, nem vagyok hajlandó pénzt elfogadni senkitől sem. Amennyit keresek annyit keresek, mindig túl lehet élni a legkisebb dolgokból is.
Persze, hogy döfködtem felfelé, ösztönös reakció, na meg pontosan ezt is akartam, mélyen benne lenni basszus. Amikor viszont rám ült és tövig bennem voltam kitört belőlem egy hatalmas nyögés ami egyszerre volt megkönnyebbült és vágyakozással teli.
-Azistenverjemeg, lovagolj meg vagy nem állok jót magamért! - Nyögtem ki kínlódva, mert kezdtem elveszíteni a fejem. Oké, általában Én vagyok az, aki bírja ameddig lehet, de ez nem az a nap, végül is karácsony van, eljegyeztem a majmomat, különleges nap, egyszer az életben lehet Én az, aki nem bírja tovább és minél hamarabb a lényegre akar térni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 25.07.16 10:47

18

- Pff, dehogynem számít annak. Én tanultam a filmezésről az egyetemen, Benci. Ezt a csatát nem nyerheted meg, sajnálom Einstein. - Háhh, olyan jó mikor egyszer az életben én tudok valamit jól, ő meg elbénázza. Jó nagy sztereotípia lennék, ha nem tudnék semmit. A hülye, elkényeztetett gazdag kölyök. Akinek csak a szülei gazdagok.
- Inkább értelmi fogyatékos vagy.. - Morogtam halkan. - Egy kapcsolatban az a normális, ha az egyik segít a másiknak, ha az bajban van, nincs pénze kajára például. Neked pszichiáter kéne, mert rohadtul torzan látod a világot. - Kezdi felcseszni az agyamat a hülyeségeivel. Mindegy, leszarom akkor. Éljen a híd alatt. Idióta. Mindjárt kiteszem a házból és akkor majd nézhet. Phú.
- Milyen trágár vagy már megint.. - Csóváltam meg a fejemet, de azért engedelmeskedtem Bennek és lassan lovagolni kezdtem. Nem sietek én sehová. Általában én vagyok a türelmetlenebb, ezért rettentően aranyos Bennek a reakciója, ritkán látom ilyennek. El se tudom képzelni, hogy mi lesz majd a nászúton. Már ha eljutunk odáig, és nem veszünk durván össze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 02.08.16 14:16

-Ha nem haragszol inkább nézek akciófilmet, mint pornót, ezerszer eseménydúsabb. - Vigyorgok. Én nem nézni hanem csinálni szeretem. Persze, ha éppen nem lehetséges akkor elvagyok a pornóval, de az nem elégít ki csak maximum felcsigázza az így is túlfűtött szenvedélyem. A katonaságnál mondjuk az egyetlen dolog, ami még emlékeztetett arra, hogy valaha szexeltem az a pornó volt, ettől azonban még számomra továbbra sem filmkategória, punktum!
-Szerintem egy normális kapcsolatban az egyik fél nem erőlteti folyton a pénzt a másikra, ha az nem kér belőle, márpedig nem kérek belőle. Értsd meg, hogy Én ilyen vagyok és fogadd el végre. - Tudom, hogy ennek a témának nem itt van vége, ki van zárva, hogy feladja, de Én sem fogom. Majd megdolgozom érte, akkor ér valamit az egész, ha tudom tettem is érte. Hamar hozzá lehet szokni a kényelemhez Én nem akarok.
Viszont tudom, hogy Simon sose adja fel, csak nem értem honnan jön neki ez a "pénzt adok, mert szükséged van rá" dolog. Hát szenvedtem Én már különösen pénz hiányban? Nem, na hát akkor.
-Mert túlfeszíted a húrt... - Nyögöm és összeszorítom a fogaimat. Veszettül felizgatott és jól esne ha végre kiereszthetném a feszültséget. Mikor végre meglovagol egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a számat. Máskor Én vagyok az, aki türelmesen elaprózza a dolgokat, most azonban csak egy gyors menetre van igényem ami lehetőleg legyen minél szenvedélyesebb. Tetszik amikor meglovagol, még nem mondtam neki, de különösen élvezem a helyzetet.
-Bassza meg... - Oké, ennyire hamar kb 15 éves okromban álltam közel ahhoz, hogy elsüljek, legtöbbször azért jó ideig bírom, most viszont azt hiszem nem kell már sok, hogy elmenjek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 11.08.16 4:22

+18


- Erre nem vennék mérget. Vannak nagyon fasza pornók és kurva szar akciófilmek is. Bár a Mr. és Mrs. verhetetlen szerintem. Tudod, Angeline Jolie és Brad Pitt. - Világosítottam fel, hátha nem ugrik be neki, hogy kik is szerepeltek benne. - A mesék is jók amúgy....megnézhetnénk valamelyik nap a Cápamesét. - Höhö, valószínűleg ezért Benci nem fog annyira lelkesedni, dehát ez van. Ha én mesét akarok nézni akkor mesét fogunk nézni! Úgyis kikönyörögném, bemásznék az ölébe és rajta nézném végig az egészet. Az ölében ülve. A legkényelmesebb hely a világon. Ülni...lovagolni, hmm. Khm, hagyjuk. Ben öle sok mindenre jön.
- Ne beszéljünk erről, mert felbaszol. Pedig meg kéne basznod. - Néztem rá duzzogva, aztán nem is feszegettem tovább ezt a témát. Tök értelmetlen, csak felidegesítjük egymást. Ha szerinte én erőltetem...komolyan úgy állítja be ezt az egészet, mintha valami főbűnt követnék el ellene, holott csak segíteni próbálok neki. Ez ennyire szörnyű tett? Jobb, mintha nem akarnék neki semmit se adni és figyelném ahogy éhezik meg szomjazik. Nem becsül meg eléggé a kis mocsok.
- Hát sajnálom...te hozod ki belőlem a rosszaságot.. - Drámaian sóhajtottam, miközben rajta ücsörögtem. A körmeimmel végigszántottam a hátán, nem érdekelt ha tiszta véres lesz a háta mire végzünk. Nem érdekel most jelenleg. Lassan kezdtem lovagolni, hogy kínozzam egy kicsit, de ezzel persze magamat is idegelem.
- Ben... - Nyögtem a nevét hangosan, majd gyorsítottam a tempón. Most már én is el akarok élvezni, elég volt a lassúskodásból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 14.08.16 19:47

-Nem is tudom mit szerettem meg benned, de egy biztos, a film ízlésed még csak a listán sem volt. - Csóváltam meg a fejem teátrálisan, de vigyorogtam közben. Sajnos a filmek terén két külön világ vagyunk, épp ezért is tart sokáig mire közösen filmet választunk, gyakorta ebből egy parázs vita alakul ki, amit valamelyikünk meg nyer és azt a filmet nézzük.
-Héhéhéhéhé, a lótúrót, biztos lehetsz benne, hogy nem fogjuk megnézni ahogy pár tonhal valami idióta sztorival körítve úszik a vízben, nem és nem. Válasz valami kevésbé debil mesét, ha már majd muszáj lesz mesét nézni. - Úgyis azt nézzük, amit Ő akar, mindig ez van, hagyom, hogy Ő döntsön, rendjére meg is bánom ezt a döntésem, de szeretem, és szeretem nézni ahogy vidul a feje ezektől a baromságoktól.
-Jobb is, ha hagyjuk, mert nem akarok kabátot venni és a flancos karácsonyt félre dobva sörözni menni valami kihalt lebujba, mert felidegesítettél. - Ez a téma olyan, amit jobb nem feszegetni és Simon minden alkalommal megteszi, roppantul fel tud vele baszni. Ha összeházasodunk, márpedig úgy fest összefogunk, akkor remélem nem jön ezzel a szarsággal, szeretnék megmaradni önállónak. A házasság meg a kapcsolat nem teszi fixé a közös pénztárcát.
Ahogy kimondta a nevem elélveztem, mintha mind erőt kiszippantott volna belőlem, mindenem ólom nehézzé vált és csak feküdtem.
-Baszki...ez rövid volt. - Nyögöm ki vigyorogva, de teljesen kidőlve. Bőven lesz még alkalmunk folytatást generálni.
-Hmm...ezt nem tudom hogy fogjuk akkor is élvezni ha lesz kölyök a háznál. - Mondom vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
175
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
24
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 23.08.16 20:00

- Ne kritizáld már a film ízlésemet. Viselkedj, vagy megyünk az állatdokihoz és kasztrálva leszel. - Jelentettem ki teljes határozottsággal. Csak kamuzik, az én ízlésem teljesen tökéletes. Cöh.
- Heee?! Milyen tonhal? Oszkár nem egy tonhal! Legalábbis asszem nem az. De akkor teljesüljön a hercegnő kívánságai is, választok másikat. Oroszlánkirály? Szilaj? 101 kiskutya? Balto? Na? - Biztos, hogy nem látta a Cápamesét. Ben beteg családjában szerintem TV se volt. Ezt most nem úgy értem, hogy kigúnyolom az ex-csóróságát. Egyszerűen csak ez az igazság. De akkor se bántsa a meséket! Örüljön, hogy nem pornót nézetek vele. Elkezdene féltékenykedni. Jó, én is ugyanezt csinálom, de nekem szabad. Én lehetek féltékeny. Fogadok, hogyha most megkérdezném Bent arról, hogy szokta-e kukkolni a Facebook üzeneteimet akkor nemmel válaszolni. Aztán ha holnap rám írna valami vadidegen fasz, Ben szemei vérben forognának. Olyan szörnyű. De imádom.
- Hát akkor ne lépj le, ha összeveszünk.. - Sóhajtottam egy hatalmasat, miközben a szemeimet forgattam. Nem is akarok veszekedni, egyszerűen csak nem értem. Na mindegy. Ezt majd megtárgyalom magammal később.
- Bocs...a te hibád.. - Lihegtem a nyakába, ahogyan elernyedve ücsörögtem az ölében. Hát jah, rövid volt, de kurva jó. Lassan legördültem róla, és elterültem a földön. Tetszik ez a karácsony. - Khm, hogy mi? Kölyök? Milyen kölyök? - A döbbenettől rögtön fel is ültem, és hiába vigyorgott Ben, nem nagyon értettem, hogy ez most hogy jött ide. De azért elmosolyodtam én is. - Ha fiú lenne kőheterónak nevelném, ha lány, akkor meg királylánynak. - Milyen jófej vagyok, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
177
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon 01.10.16 7:11

-Ha Én kasztrálva leszek mi hasznomat veszed? – Incselkedően felhúztam a szemöldököm és vigyorogtam. Valljuk be, nehéz volna tagadni, hogy fantasztikus a szex közöttünk és ha ennek vége szakadna szépen megsínylenénk a dolgot. Plusz nem tervezem, hogy kasztráltatnám magam, ahhoz túl jó képű vagyok és így elveszne az esély, hogy ezt a jóképűséget tovább örökítsem, vétek volna, végül is még akarhatunk gyereket Simon-nal és egy béranyás dologban benne lennék.
-Már ne is haragudj, de ezek dedós mesék drágám, valami jobbra gondoltam. – Vihogtam, azért mert érdekes ábrázatot vágott és mert egyszerűen tudtam, hogy bosszantja a hozzáállásom a meséihez. A pornót nem tartom filmnek a meséket meg nem tartom egyáltalán műsornak sem, blah.
-Majd igyekszem észben tartani. – Mormogtam a megjegyzésére. Csak hogy, amit Ő még nem tud azaz, hogy jobb szeretek egyedül lenni olyan esetekben, kiszellőzik a fejem és tisztábban tudok gondolkodni. Én ilyen vagyok, nem változom és, ha eddig jó voltam így neki, legyek jó később is.
-Az..enyém? Na persze.. – Lihegtem és behunyt szemmel kicsit igyekeztem összeszedni atomjaira hullott részecskéimet. Simon-nal a rövid, a hosszú, a gyengéd, a durva szex egyaránt fantasztikus. Mi tesz azzá, azt nem tudom, de összepasszolunk.
-Kőheterónak? Mi bajod a nem heterókkal? – Vigyorogtam, csak húzom az agyát egy kicsit, természetesen Én sem akarnám másnak a gyereket, nem kell neki is átélnie azt, amit nekünk eleinte.
-De igen, ha lány lenne el lenne kényeztetve, igazi úrinő lenne, akarok egy lányt. – jelentettem ki komolyan, talán egy kicsit elhamarkodottan, de nem baj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Christmas Time! ~ Ben & Simon

Vissza az elejére Go down

Christmas Time! ~ Ben & Simon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Hunter & Whitlock Rezidencia-