welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Night Club
Ezra Lincoln
05.07.22 14:49
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2202)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Lyna Hill (914)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Desmond Drescher (694)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Cassandra Drescher (640)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Charlotte Collins (501)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Jennifer Ariadne Lively (480)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Veronica Chloe Foster (449)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Aurora Rossum (430)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Dylan Hanning (327)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Helena Nina Lemmer (306)
Dexter & Hope Vote_lcapDexter & Hope Voting_barDexter & Hope Vote_rcap 
Top posting users this month
No user

Share

Dexter & Hope

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime06.08.14 18:53

Még egy unalmas nap és még is gyikos rács mögött. Juppi! A bíróság meg majd dönt ahogyan akar, mi a mi részünket teljes mértékben elvégeztük. Vagyis majdnem teljesen ugyanis a jelentés még ránk vár. Ismét egy féltékenységből elkövetett emberölés. Hogy mire nem képes a szerelem... El sem tudtam képzelni, hogy annyira szeressek egy pasit, hogyha megüt akkor ne hagyjam el azon nyomban. Ezt a nőt is többször bántalmazta a férje mielőtt megölte volna. Legalábbis a szomszédok tanuvallomása szerint és a boncolási jegyzőkönyvek is erről tanúskodnak. Ezeknek a nőknek nyilván nincsen elég önbizalmuk sem pedig elég lelki erejük ahhoz, hogy cselekedjenek. De még csak a segítséget sem fogadják el. Számtalan ilyen esetet láttam már, s a szomszédok mindig ugyan arról számolnak be, mindig van több feljelentés, de azokat sosem a feleség teszi. A rendőrség meg nem tud mit csinálni a dologgal ha nincsen közvetlen szemtanú. És mindig ez a vége... a végén a pasi valami apróságért annyira berág, hogy kinyírja a feleséget. Szóval éljen az örök szerelem!
Fáradt vagyok, mind a lelki, mind a fizikai erőmet felemésztette ez az ügy. Na és persze az elmúlt hetek, valamiért a nyár kedves a gyikosságoknak, a tél meg az öngyilkosoké, véleményem szerint. Bár még sosem néztem erről statisztikát lehet, hogy itt lenne az ideje. Már csak morbid kíváncsiságból is.
- Helló Fredy - Köszönök fásultan az öregnek aki egy kedves mosolyt villant felém, és elém tolja az aláirandó papírokat. Elkezd erról magyarázni, hogy mindenkinek kell egy kis pihenő és én is sokkal jobban járnék ha kivennék egy-két szabadnapot. Lehet, hogy igaza van...
Aztán persze jön a kétértelmű megjegyzés, hogy Dexter bent van és nem akarom-e látni. Nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolja a kérdést vagy csak ugrat. Lesújtó pillantást vetek rá.
- Akarja látni a hóhér...- Mormogom, nem is értem miért jön folyton ezzel, és miért szórakoznak olyan jól a hátam mögött nevetve az őrök amikor meglátnak. Azt hiszem itt lenne az ideje, hogy megkérdezzem a delikvenstől...
De azt hiszem nem ma fogom, mert jelenleg az agyam kapacitása valahol a nulla és a mínusz száz között van és ehhez a pasihoz bizony jobb ha az ember csak józanul szó hozzá Félő, hogy most nem tudnék megfelelően reagálni a szurkálódó megjegyzéseire.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime08.08.14 20:11

Tévhit, hogy azt gondolják itt az emberek állatok lesznek, van aki már állatként jött be, na és olyanok is akadnak akiket az itteni körülmények változtattak meg. Ha nem akarsz préda lenni, akkor bizony rá kényszerülsz bizonyos dolgokra a túlélésért cserébe. Noha kivételek mindig vannak, mondjuk úgy száz emberből egy jó irányba képes változni, átértékelni az életét, úgymond jobb emberré válni. Ez nagyon ritka, elvégre ez egy börtön, nem pedig cserkésztábor. Most is közbe kellett avatkoznom, mikor az egyik rabnak neki ment a másik. Mindig csak a gond van abból, ha két gyilkos összebalhézik.
- Munez mi lenne ha legközelebb még ennél is jobban megveretnéd magad? Legalább ha agyon vernének egy patkánnyal kevesebb lenne. – Meg kell tanulnia elfogadni, hogy már nem odakinn van, az itteni hierarchia legalján tartózkodik jelenleg, vagyis a söpredék szintjén. Hiába is számított egy időben menőek a kinti életben, azóta már más idők járnak.
- Végezni fogok veled, ha kiszabadulok. - Ordította, miközben berángattam a cellájába. Már meg sem hatódok fenyegetése hallatán, az elmúlt évben számtalanszor hallottam ezt, de még mindig élek.
- Várni fogom azt a napot! - Rázárva a cella ajtóját indultam meg a szokásos körutamra. Szerencsére nem kell sokáig güriznem még, lassan jön a váltás. Micsoda szerencse, hogy pont erre tévedtem, ezért a látványért megérte idáig elkullogni.
- Nocsak személyesen találkozhatok ismét a bűnözök rémével, de egyben a legmocskosabb fantáziájuk főszereplőjével? - Ki ne szeretné, hogy egy ilyen nő bilincsbe verje? Mondjuk benne lennék a buliban, ha miután megbilincselne nem ide rángatna be, hanem egészen más, élvezetesebb időtöltésben lenne részem. Azt pedig sosem fogom megérteni, hogy egy ilyen alakú nőt mégis mi vitt arra, hogy letipegjen a kifutóról, hogy inkább bűnözök nyomában lihegjen. Túl jó bőr ez tagadhatatlan, na és az a sziporkázó személyisége, egyszerűen pótolhatatlan élmény vele társalogni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime10.08.14 19:44

Dexter& Hope


Türelmetlenül dobolok az ujjaimmal a pulton. Az öreg meg csak mondja és mondja a hülyeségeit. Nagyon, de nagyon elegem van már, fáradt vagyok, feldagadt a térdem, mert ez a seggfej belerúgott, és akkor még kapom itt az ívet egy hatvanvalahány évestől is. Szép...
Már éppen befejezné és már éppen venném is az irányt kifelé, amikor egy ismerős hang üti meg a fülemet. Megtorpanok és sóhaj szakad fel belőlem, gúnyos fintorgó mosollyal az ajkaimon fordulok felé, lassan és fáradtan, hogy lássa ma igazán nincs kedve hozzá... vagy inkább ma sem.
- Személyesen...- Sóhajtok, s ahogyan szemem elé kerül szemtelenül helyes pofája, kénytelen vagyok pillantásomat végigfuttatni rajta. Nem, nem kényszerít rá senki, csak ő maga, meg az a fenemód kimunkált teste. A belőle áradó szexuális kisugárzás tagadhatatlan, s nyilván pont ezért fekszik annyi nő az ágyába. És én pont ezért nem fogok.
- Mondd csak Phillips... miért ugrat minden hülye őr és egyéb hímnemű veled amikor beteszem ide a lábamat?- Összeráncolt szemöldökkel nézzek rá, na ha már itt tartunk, és ő megjelent akkor akár meg is kérdezhetem, hogy még is miféle pletykákat terjeszt rólam. Vagy csak a kollégái vettek a fejükbe valami marhaságot. Fekete hosszú, nadrágot viselek, és egy egyszerű sötétkék pólót, nem rendőregyenruhát hiszen én magam nyomozó vagyok. A következő szint az FBI viszont ahhoz még tanulnom kell pár évet. Jelenleg annyira újonc vagyok, hogy a tojáshéj még ott van a fenekemen, legalábbis a kollégák szerint. Az egyik tanárom azt javasolta, hogy kóstoljak bele egy picit az utcába még mielőtt nekifutok még pár évnek az egyetemi padokban, majd az FBInak. Hát így tettem ennek már ides-tova egy éve.
- Hallom jól felöntöttél a garatra a zsarubálon... csoda, hogy oda fegyőröket is meghívnak.- Sóhajtok, persze én nem vettem részt ezen a társadalmi eseményen. Viszont a kollégák voltak olyan kedvesek és részletesen elmesélték, hogy miről maradtam le. Én meg hálát adtam az égnek, hogy nem mentem el. Persze Dexter nőcsábász viselkedéséről, és ivós trükkjeiről is beszámolta. Ő a társaság krémje vagy éppen réme, ki hogy gondolja. Minden esetre mindenről részletes beszámolót kaptam, eléggé részleteset ahhoz, hogy most cikizzem vele. Habár ő nem az a típus akit olyan könnyen lehet piszkálni, mert szinte majdnem minden lepereg róla...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime11.08.14 0:48

Macska egér játék? Nem, mi már ezt tovább fejlesztettük. Ez már jóval több annál, ennek ellenére mégis azt lehet mondani, hogy a kezdetektől fogva űzzük egymással ezt a játékot. Vége lesz valaha is ennek a közöttünk zajló valaminek, vagy csak egy befejezése lehet, mégpedig az, hogy végre ágyba viszem? Változna is bármi is közöttünk, hogy ha megdönteném? Túl sok a kérdés, de sehol egy válasz, pedig Hope lenne az, aki ezekre a kérdésekre talán tudná a válaszokat.
- Azért nem bánnám ha ezeket a sóhajokat más körülmények között is hallhatnám. - Kell ennél egyértelműbb célzás? Bevallom az rendőrök többségét fánkzabáló idiótának gondolom, de azért abban biztos vagyok, hogy Hope érteni fogja mire is szerettem volna ezzel célozni.
- Nem hinném, hogy tényleg tudni szeretnéd, pláne az én számból nem akarhatod hallani. - Megtehetném, hogy nem mondom el neki, de akkor lemaradok minden jóról. Látni akarom miféle képet vágna, érdekel, hogy a szokásostól is tudna gúnyosabb fintort villatani?
- Ha szeretnéd kérdezd meg a kollégáimat, vagy a sajátjaidat is erről, de már egy ideje zajlik a fogadás rólunk. Mindenki azt találgatja mikor viszlek már végre ágyba, nem is értem miért hiszik azt, hogy ágyba vinnélek. - Sosem mondanám ki konkrétan azt, hogy tetszik nekem. Fene nagy büszkeségem van és nem viselem túl jól a visszautasítást. Habár már egy ideje loholok utána, de próbálok minél feltűnésmentesebb lenni.
- Na és mégis honnan hallottad? Nem bírtad ki, hogy ne kémkedj utánam? - Nagyképű dolog lenne azt hinni, hogy mindezt a féltékenység mondatja vele? Volt ott egy nőcske, akivel nagyon is össze melegedtem, a nevére nem is emlékszem már, na nem mintha lényeges lenne, de akkor ezek szerint erről is tudna? Mit kellene tennem? Cölibátust fogadni és a farkamat a nadrágomban tartani egészen addig még Raina úgy nem döntene, hogy saját kezűleg venné kezelésbe?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime13.08.14 15:04

Dexter& Hope


Nyálcsorgatóan jóképű volt, és hála kicsit sem szégyenlős természetének már volt módon a felső testét is szemügyre venni. Hazudnék ha azt állítanám, hogy ez a férfi hidegen hagy, sőt... Csak, hogy nem azok közé a luvnyák közé tartozom akiket háromszor vagy egyszer meghág aztán viszlát. Nem szeretem ezt a státuszt és pontosan tudom, hogy az olyan típusú férfiak, mint ő nem képesek többre.
- Meghiszem azt. Kár, hogy nem lehetsz részese eme megtiszteltetésnek.- Pillogok rá szépen,s ha már úgy alakult, hogy őméltósága pont akkor végez amikor én, hát megkérdezem tőle, hogy még is mi frászért ugrat például a jobbomon kíváncsian sasoló öreg.
- Pedig szeretném...- Erősködök csípőre tett kézzel állva előtte, enyhe terpeszben. Fenyegető zsarupóz. Na nem mintha nyerhetnék ellene ha kétkezi harcra kerülne a sor. Habár edzésben vagyok nagyon úgy tűnt, hogy ő sem szenved hiányt benne, és könnyen lehet, hogy mivel őr még jól is verekszik. Elvégre itt tudni kell valamit felmutatni. Azonban a szavai a teljes megdöbbenés minden fázisát kiváltják belőlem. Először padlót fognak az állaim, és kitágulnak a pupilláim, aztán úgy döntök inkább nem hiszem el és visszacsukom a szám, majd megint meglepődöm, hogy ez lehetséges és utána már azt nem tudom felfogni, hogyan lehetnek ekkora barmok a kollégák. Mind ezt egy másodperc alatt.
- Hah! Én ágyba? Veled?Gusztustalan ötlet, még elkapnék valami nemi betegséget...- Fintorgok, bár perverz és túlfűtött álmaim nem erről tanúskodtak. Sokkal inkább arról, hogy nagyon is szívesen feküdnék alatta... felette... mellette..előtte...
Elhessegetem a gondolatot.
- Kémkedni? Oh, ugyan kérlek. Csak mindenki meg akart győzni, hogy mennyire hülye vagyok, hogy nem mentem el. De a sztorikat hallva inkább örültem neki, hogy nem vettem részt a partin. Igaz, hogy az aktuális nőd lehányta a rendőrkapitányt?- Vonom fel szórakozottan a szemöldökömet. Könnyű volt megállni a vágyaimat, ugyanis sosem próbálkozott annyira nyíltan és eléggé vehemensen ahhoz, hogy túl nagy legyen a kísértés. Magam sem tudom az okát, de általában a találkozásaink könnyed szópárbajban végződtek. Talán félt, hogy nagyon csúnyán kikosaraznám. A férfiak meg az a fene nagy önérzetük. Ezen mosolyognom kell, nyilván nem sokan szokták elutasítani és látja bennem a potenciális NEM lehetőségét. Így van rendjén, ellentétben vele én be szoktam tartani az örök érvényű és szerintem remek szabályt: "házi nyúlra nem lövünk..."
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime13.08.14 19:52

Makacs, önfejű, szexi, talán ez a három tulajdonságával keltette fel az érdeklődésemet, vagy talán csak a formás hátsójával? Bevallom először tényleg a seggét vettem észre. Raina olyan nő lehet, akinek semmi és senki sem lehet elég jó, vagy csak ezt a látszatot akarná kelteni? Fogalmam sincs, de belőle simán kinézném, hogy olyan nő, aki még az ágyban is megmondja a partnerének, hogy mit műveljen vele, hogy az aktust még jobban élvezze.  
- Mindenki pótolható kis szívem. Játszhatod itt a jégkirálynőt, egyszer úgyis megtörik a jég. – Miért szeretik a nők többsége, ha egy férfi küzd értük? Erről is csak azok az átkozott Disney mesék tehetnek. Elhitetik a nőkkel, hogy még a békából is királyfi lehet, ők meg naivan tényleg várják a fehér lovon érkező szőke herceget, ezek szerint baszhatom mert motorom van és barna hajam.
Most jöhet egy kis dobpergés… Eljött az igazság pillanata. Ideje is volt már megtudnia, hogy eddig miről pusmogtak a háta mögött, valójában csodálom, hogy rendőr létére eddig nem járt utána, de az is lehet, hogy nem érdekelte annyira, hogy zsaru módra körbe szaglásszon.
- Nem vagyok nekrofil, valahogy rólad azt nézné ki az ember, hogy olyan vagy az ágyban, mint egy farönk, csak hanyatt dobod magad és néha benyögsz párat, hogy ezzel is tudasd, hogy még élsz. – Az egy dolog, hogy ezt mondom, hogy bosszantsam, de az meg egy másik dolog, hogy valójában pont az ellenkezőjét feltételezem róla. Elképzelhetem, hogy milyen lehet ágyba vinni, de egészen addig csak találgatás az egész, míg meg nem győződök róla személyesen.
- Az attól függ, hogy melyik aktuális nőmre gondolsz? – Nem vagyok a párkapcsolatok megrögzött híve, sőt iszonyodok mindentől, ami ilyen komoly elkötelezettséggel járna. Élvezni akarom az életet míg csak lehet, kinek hiányzik az, hogy egy féltékeny házisárkány legyeskedjen körülötte és állandóan kérdéseket tegyen fel? Én nem tartozok senkinek sem elszámolni valóval, szabadabb vagyok, mint bármelyik hapsi a földön és ezt élvezem, de még mennyire.
- Bevallhatod, hogy azért nem jöttél, mert még fegyverrel sem tudtál senkit sem rákényszeríteni arra, hogy elkísérjenek. Hiába jó a segged, ha borzasztó a személyiséged.- Dexter Phillips a bókok koronázatlan nagymestere ismét szép szavakkal próbál levenni a lábáról egy nőt. Őt csak úgy tudnám levenni a lábáról ha kirúgnám alóla, de ez nem lenne szép húzás részemről.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime22.08.14 21:26

Dexter& Hope


- Mi köze a pótolhatóságnak a jégtöréshez?- Kérdem édes mosollyal az arcomon, s kissé oldalra billentve a fejemet. Szerintem teljesen jogos a kérdés. Hiszen ha nem törik meg a jég, akkor majd lecserél és megdug valakit, aki lehet nehezebb eset mint az átlag, de még sem olyan nehéz , mint én. Én viszont úgy gondolom, hogy pont azért nem hagyom, hogy megtörjön a jég, hogy utána ne cseréljen le. Mert ez a pasas mindenkit lecserél, hát miért én legyek a következő? Nem szeretek sorban állni, nem szeretek hasonulni és semmi olyasmit nem szeretek ami a vele való együttléttel várhat rám.
- Aham, ha ezt hiszed miért akarsz annyira megfektetni?- Vonom fel a szemöldökömet cinikusan, mert habár nem töri a nyakát érte. Valljuk csak be azért akarja. Persze ő még a legyet is röptiben. Ha egy picit kevesebb lenne az önbizalmam akkor biztosan megsértődnék most, fájna, hogy ilyeneket mond. De valójában csak lepereg.
A kérdésére csak megforgatom a szemeimet és jól hallhatóan sóhajtok egyet.
- Az amelyik lehányta a rendőrkapitányt.- Válaszolom halálos nyugalommal, bár ki tudja, hogy a kérdést, még mennyiszer kell a szájába rágni. Valószínűsíthetően csak szívatni akar, és lehetőségszerűen minél többször az orrom alá dörgölni, hogy ő hány nőt fektet meg.
- Awh, ez fájt! Nos, most, hogy sziporkázó személyiségeddel ismét sikerült lenyűgöznöd, el kell mennem hányni.- Elindulok felé, hogy ellépve mellette egyenesen a kijáratot vegyem célba. Dexter...
- Ha megbocsájtasz!- Toppanok elé a szűk folyosón. Nyilván azért építették ilyen kis keskenyre, hogy lehetőleg ha szökést kísérel meg valaki könnyebb legyen elkapni. De ez csak az én elméletem. Igazából elférnék mellette, ha nem a folyosó közepén állna, szétterpesztett lábakkal. Még így is el tudnék menni, ha hozzá érnék vagy ha lapjával próbálnék elaraszolni mellette. Erre azonban nem vagyok hajlandó, szóval marad az, hogy követelem, hogy arrébb álljon. Próba cseresznye. Mondjuk elég nehéz keménynek lenni úgy ha valaki két vagy inkább három fejjel magasabb nálad, de nekem már egészen jól megy. ÉS persze az embernek be kell tartania a három lépés távolságot, hogy ne törjön ki a nyaka amikor felfelé néz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime24.08.14 12:35

Raina az öntudatra ébredt nő, aki nem szeretne mások játékszere lenni… Közben mégis titokban arra vágyik, hogy elszórakozzak vele. Minden nő ezt szeretné, sőt azt, hogy többet jelentsen számomra, mint puszta szórakozás. Eddig még nem találtam olyan nőt, akivel nem csak játszadozni lett volna kedvem. Egy ideig, óráig érdekesek csak, de eddig még nem kamatyoltam olyan nővel, akit érdemes lett volna hosszú távra megtartani. Ennek több oka is van. Nem szeretem a kapcsolatokat, főleg azt nem bírom ha kezdenek komolyra fordulni, mert akkor már tabunak számít mással is lefeküdni. Monogámia? Kizárt.
- Megpróbáljak egyszerűbben fogalmazni, hogy megértsed? Hát jó... - Felsóhajtottam a hatás kedvéért.
- Lassan kezded magadról elhinni, hogy te vagy a földön az egyetlen olyan nő, akit még nem farkaltam meg. Mindössze annyi  közük van egymáshoz, hogy ha nem töröm meg a jeget, akkor majd valaki másnál fogom megtenni. Hope te is pótolható vagy. - Számomra ez nagyon is logikus katyvasznak tűnik, férfi agyal gondolkozva tényleg az, de Raina vajon érti mire akarok célozni? Nem fogom kezem - lábam törni azért, hogy meghódítsam. Élvezni szoktam azt a részt, mikor becserkészem az áldozatomat, de azt sem utasítanám vissza, ha mondjuk rám vetné magát.
- Meg akarlak fektetni? - Igyekeztem meglepett pofát vágni, úgy téve mintha most értesültem volna csak erről, mert persze eddig ez meg sem fordult a fejemben. Legalábbis nem elégszer. Jó lökhárítói vannak, kell ennél több indok arra, hogy szívesen lássam vendégül a hálószobámban?
- Az már nem a nőm. Dobtam, bánatában ivott annyit. - Ennyi erővel akár nyíltan is kimondhattam volna, hogy van egy megüresedett hely, amit még egy kicsi ideig fenn tudok tartani a részére. De! Mert mindig van egy „de” ami általában semmi jót sem szokott jelenteni. Hope nem az a fajta nő, aki bele menne egy kis szórakozásba. El kellene engednie magát, élni a mának, élvezni az életet, mondjuk az én társaságomban, nem törődve azzal, hogy miféle következményekkel járna... Túl szép is lenne.
- Meg sem lepődök már, menekülj csak. - Attól tart ha túl sokáig van velem egy légtérben nem fog magával bírni és végül tényleg leteperne? Eddig maximum a vágyálmaimban volt ilyen.
- Nem férsz el? - Pofátlanul mosolygok rá, nagyon is élvezem a kialakult helyzetet. Szokásomhoz híven nem fogok úriemberként viselkedni, ezért nem is leszek hajlandó arra, hogy arrébb vonszoljam magam. Ha el akar menni mellettem bizony hozzám kell érnie, mondjuk nem bánnám ha úgy tenné, hogy közben hozzám simul, hogy azért mégis csak kapjak egy kis kóstolót.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime25.08.14 18:55

Dexter& Hope


Fintorszerű mosoly jelenik meg az arcomon, majd egyszerűen elnevetem magam. Igen, szó szerint kiröhögöm az előttem álló pasit. Még is, hogy képzeli? Hogy ennek mekkora egója van. Fogalmam sincsen, hogy honnan szerezte ezt a mérhetetlen arroganciát ami belőle árad.
- Jaaaaa!? És most azt várod, hogy pánikszerűen vessem magam a karjaidba attól rettegve, hogy nem fogsz "megfarkalni"?- Kérdem még kis idézőjelet is mutatva az ujjaimmal. Ezt veheti úgy is, hogy őt idézem, de veheti úgy is, hogy nem nevezném faroknak ami neki. Igazából mind a két értelemben teljesen megfelel nekem, úgy értelmezi, ahogyan neki csak tetszik.
- Ki kell, hogy ábrándítsalak Dexter! Én nem égek a vágytól, hogy alattad tudjam magamat, bármennyire is hihetetlen ez neked. De én igényesebb vagyok ennél!- Megvetően végigmérem. Igazság szerint oltári szexi pasi... De nem kell arról tudnia, hogy ezt én is így gondolom, több száz nővel egyetemben akik az ágyát gyarapították.
- Miért? Tán nem akarsz?- Kérdezek vissza cinikusan felvont szemöldökkel. Nah tudja kinek mesélje be, hogy nem akar az ágyában tudni. Nem véletlenül pusmognak rólunk annyian. Ha rajta múlna én rá sem néznék, főként mert szexi teste és szemtelenül helyes pofija nagy kísértést jelent. Persze az életem kevesebb lenne az élcelődéseivel, de azt hiszem, hogy kibírnám.
- Oh szegényke! Úgy járt, mint mindegyik. Nem is értem miért lepődött meg.- Mondom egy cseppnyi együttérzés nélkül a hangomban. Nem sajnálom, miért is tenném? Jó nagy hülye volt, hogy hagyta magát megfektetni ezzel az idiótával, bár még az egy dolog, de, hogy még el is hitte, hogy lehet több is belőle. Nem, a Dexter fajtáknál nem lehet, szex... kötöttségek nélkül... igen azaz ő asztala.
- Menekülni? Előled? - Horkantok cinikusan ezzel egyértelműen jelezve, hogy nem tartom őt még csak ellenfélnek sem.
Persze nem áll arrébb... Nem is ő lenne ha mutatna egy kis udvariasságot. De ő nem udvarias, ő kicsit sem... sokkal inkább bunkó. Igen ez a legjobb kifejezés rá, hogy bunkó!
- Túl széles vagy, és éppen a folyosó közepén állsz! Örülnék neki ha arrébb állnál...- Összefonom a mellkasom előtt a kezemet, s felvont szemöldökkel nézek rá, várva, hogy megtegye amit meg kell tennie...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime26.08.14 3:40

Nevet. De mindenki tudja, hogy az nevet igazán, aki utoljára nevet. Nem fér hozzá semmi kétség, hogy én leszek az, aki akkor nevet, de még milyen hangosan.
- Előbb, vagy utóbb így is úgy is a karjaimban fogod találni magad. – Nyugodtan közöltem vele a véleményemet, erről már saját magamat is sikerült meggyőznöm. Eléggé ismerem már a női nemet ahhoz, hogy náluk legtöbbször a nem is igent jelent. Hiába mondja, hogy nem feküdne le velem, ez nincs így. Miféle normális nő ne akarná élvezni a társaságomat? Vannak könnyen kapható nők és vannak olyanok akik megjátsszák azt, hogy nehezen kaphatok, de mégis arra vágynak, hogy végül egy strigulával több legyen a kis gyűjteményemben.
- Igazad van ez tényleg hihetetlen. Leginkább az a hihetetlen ebben, hogy ilyen rosszul tudsz hazudni, mert egy szavadat sem tudom elhinni. – Talán hinnék neki, de a tekintete nem arról árulkodik, hogy képes lenne kirugdosni az ágyból. Nem tenné meg. Nem tudná megtenni. Jobban vágyik rám annál, sőt még képes lenne a büszkeségét is legyőzni.
- Tudhatnád, hogy olyan vagyok, hogy még a legyet is röptében… - Nem fogok semmi olyat mondani, hogy egészen jó csajnak tartom ahhoz, hogy felpróbáljam, nehogy a végén még elbízza magát.
- Mindegyik nőcske azt hiszi, hogy vele más lesz a helyzet, csak tudnám miért hiszitek mindig ezt. Ennyire hiszékeny lenne a női nem? – Senkinek sem ígéret házasságot, sőt már az elején szokásom tudatni mindenkivel, hogy ez csak egy futó kaland, de ennek ellenére is bele mennek a játékba, aztán padlót fognak, mikor lecserélem őket. Ki érti a nőket?
- Előlem, vagy inkább a kisugárzásom, vonzerőm elől? – Lefogadom most a szemében önelégült pöcsnek tűnhetek, de mégis van abban valami, amit mondok. Mindig olyan hamar meglép, pont mikor élvezni kezdeném a vele töltött időt. Ennyire nem bírná a pofámat, vagy inkább attól tart, hogy a közelségemben elveszíti az önuralmát saját maga felett?
- Miért tenném meg, hogy arrébb állok, mit kapok cserébe? – Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy börtönben vagyunk. Itt senki sem tesz senkinek szívességet anélkül, hogy ne kérjen érte valamit. Taplónak tűnhetek, sőt most nagyon is az vagyok, hogy nem engedem távozni, de miért is tenném? Hiszen mindig úgy élvezem a kis találkozásainkat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime29.08.14 14:00

Dexter& Hope

Látványos undorral megforgatom a szemeimet. Na pontosan az ilyen megnyilvánulások miatt nem fogok soha, de soha lefeküdni vele. Mert ennyire végtelenül nagyképű. És ha jó a teste akkor mi van? A személyiség sajnos pótolhatatlan. Legalábbis az én elképzeléseim szerint. Nem vagyok az egy éjszakás kalandok híve, de ha még is besikerül egy ilyen eset, semmiképpen sem kollégával. Habár ha nem vesszük annyira szigorúan akkor ő igazándiból nem is kolléga... De pont annyira a berkekben van, hogy utána mindenki ezen verje a nyálát. Főleg ő...
- Hogy mit hiszel vagy mit nem. Az egyéni szociális probléma. Azt hiszem, hogy a tények engem igazolnak... alig várom már, hogy elfelejts és, hogy a te szavaddal éljek, mással "pótolj".- Igazság szerint valóban egyszerűbb lenne a dolog. Legalábbis a számomra, így minden nap amikor bejövök ide egy hús-vér kihívással nézek szembe. Mert bármennyire is tagadom rohadtul vonzódom hozzá, és ilyet még előtte nem igazán tapasztaltam.
- Némelyik tagja igen... amelyik lefekszik veled, mindenképpen.- Mert hát az ember gondolkozhatna. Persze én értem, hogy van az a pont amikor az emberből már csak a hormonok beszélnek. Amikor már képtelen követni a saját tetteit. Igen van olyan pillanat, hogy semmire sem tudsz gondolni csak a dobogó, vérvörös ajkakra, melyek néhány centivel a tied felett lebegve, várják kéjesen, hogy megtedd az utolsó lépéseket... De ennyi elég nekik? Kétlem, hogy Dexter képes lenne valaha is ennyire teperni egy nőért.
Persze mindenre van valami frappáns megjegyzése, nem bírja, ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó. Na ez meg a másik nagy hibája... alfa hím. Ezek nem valóak nekem, hiszen én egy határozott nő vagyok, az ilyenek nem bírják elviselni ha egy nő kemény és nem csak ők azok...
- Egyik elől sem. Mit nem értesz abból, hogy mind a kettőtől hánynom kell?- Nézek rá kérdőn felvont szemöldökeim alól.
- Mondjuk nem rúglak tökön ha megteszed.- Pislogok rá szerényen és kedvesen. - Fáj neked az udvariasság Dexter? Megtanítsalak rá, hogy a nőkkel, hogyan kell úriemberként viselkedni?- Fenyegetően összehúzom a szemöldökömet. Talán nem kéne itt a folyosó közepén összeverekedni vele. Főként mert nyilvánvalóan erősebb nálam, habár nála már nagyobb darab gyanúsítottakat is gyűrtem le a földre. Nem minden az erő meg a testsúly, csak az a lényeg, hogy ne találjon el az öklével. Mondjuk nagyon kétlem, hogy ő meg akarna ütni, azért mindennek van egy határa és nem gondolom, hogy komolyabban venné ezt egy kis játéknál. Habár én halálosan komolyan gondolom minden szavamat. Fáradt vagyok és nincs szükségem arra, hogy még ő is az utamba álljon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime31.08.14 10:20

Nem tudok neki hinni. Szeretne velem bizonyos dolgokat elhitetni, de nem olyan jó ebben, mint ahogy gondolná. Azért mégis csak már majdnem tapssal jutalmazom az alakítását, mert tényleg nagyon azon van, hogy hitelesen el tudja játszani azt a szerepét, miszerint egyáltalán nem érdeklem, sőt hidegen is hagyom. Ha minden egyes alkalom során nem izzana ennyire közöttünk a levegő, akkor még hinnék is neki, de így egyszerűen képtelen vagyok rá.
- Téged nem lesz nehéz elfelejteni, elvégre semmi maradandó emlékem nincs rólad. - Semmi olyasmi, mint például az, hogy meztelenül vonaglott felettem, vagy berángatott volna a látogatószobába egy kis huncutkodásra. Nem mondom, hogy ellenemre lenne ha begerjedve rám mászna, de addig biztosan nem lesz semmi ilyesmiben részem, míg Raina ragaszkodik a jégkirálynő szerepéhez.
- Te pedig egy határozott, magabiztos nő vagy, aki még véletlenül se akarna hiszékeny lenni... Értem én. Be vagy savanyodva. - Néha el kellene engednie magát és csak szórakozni, nem gondolva a következményekre. Nem pont a saját malmomra akarom hajtani a vizet, na jó ezzel ki akarok átverni? Pontosan azért mondom neki efféléket, hogy jobb belátásra bírjam. Mégis úgy néz ki, hogy Raina már régen elkönyvelt egy szoknyapecér macsónak, akitől minél távolabb szeretne maradni.
- Ezt csak úgy mondod, de ha nem tessék, itt az alkotom adj ki magadból mindent... - Ahhoz, hogy hinni tudjak neki minimum le kellene hánynia, de erre nem látok esélyt. Mondhatja azt, hogy rosszul van tőlem, netán undorodik is, de nekem mégsem úgy tűnik.
- Csak azért engedlek el, mert nem akarom megvárni, míg hisztizni kezdesz. - Nem nézném ki belőle, de sosem lehet tudni. Félre álltam az útból, de még előtt megtettem az első lépéseket felé, jobban mondva el is kerültem, de csak nem bírtam ki, hogy simán elmenjek mellette. Lesz, ami lesz alapon nem finomkodva csaptam hátsó felére. Ha már nem vagyok úriember ezt a viselkedést megengedhetem magamnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime03.09.14 13:33

Dexter& Hope


Ha nem lenne ekkora bunkó seggfej már régen megfektethetett volna. De hát neki muszáj önmagát adnia. Én is nőből vagyok és bizony nekem is szükségem van... arra...
Nyilván megakad a szemem egy ilyen hímpéldányon, de azért vagyunk emberek, hogy ne csak a hormonjaink irányítsanak bennünket hanem az agyunk is.
Elmosolyodom a szavait hallva, még mindig azt hiszi, hogy engem meg tud sérteni? Még érzékeny is lennék a szövegére ha éppen nem tudnám, hogy rohadtul nagy a szája, és csak a szája, semmi más...
- Helyes, pont az volt a cél, hogy ne is legyen.- a kísértés ugyan óriási, de azt hiszem ellent tudok állni. és most érzékeld a cinikus élt. Mert bizony ott van. Azt hisz, hogy ő a világ közepe, az ellenállhatatlan, pedig ez nincs így. Ő is csak egy férfi, a farkával gondolkozik és ösztönösen minél több helyre akarja a magjait elszórni. Aztán egyszer csak majd kap egy jó kis nemi betegséget aztán nézhet.
- A besavanyodásnak mi köze van ahhoz, hogy nem vagyok hiszékeny. Tudd meg, hogy a szexuális életem roppant kielégítő nélküled is.- Megforgatom a szemeimet, és elakarok haladni mellette. Persze nyilván anélkül, hogy hozzá kéne érnem. Nem akarom súrolni a testét mert még a végén valamit félre értelmezne. Megállok tőle pont olyan távolságra, hogy azért érezze menni szeretnék, de ne legyek olyan közel, hogy más is az eszébe jusson.
- Ugyan kérlek, úri nő vagyok, nem hányok nyilvánosan.- Válaszolom neki saját véleményem szerint roppant szellemesen. Igazság szerint a stílusától néha tényleg hányom kell, de ez leginkább akkor fordul elő, ha véletlen meghallom, hogyan csapja a szelet egy-egy potenciális áldozatnak. És, hogy a csaj milyen könnyedén beveszi minden szavát. Mi van a nő nemmel? Totál elhülyített minket a sok romantikus film és könyv? Vagy talán a hamburgernek van agykurtító hatása?
Aztán végre félre áll, a megjegyzését csupán egy szemforgatással viszonozom és már éppen megkönnyebbülnék, hogy túl is estem a mai tortúrán amikor tenyere a fenekem csattan. Nem vagyok egy könnyen meglepődős típus, sőt reflexből reagálok, ahogyan most is. Meg sem gondolom, s már rúgok is hátra, meg sem fordulva tökéletesen eltalálva hátulról a térdhajlatát. Amire elméletben össze kéne csuklania, megpördülök és már lendül is a kezem. Kétlem, hogy eltalálná a jobb egyenesem, de ki tudja, próba cseresznye. Itt az idő, hogy valaki megtanítsa kesztyűbe dudálni!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime07.09.14 22:50

Csak tudnám, hogy a nők miért szeretik ennyire kéretni magukat. Szeretem a kihívásokat, de azért Raina mégis csak túlzásba viszi ezt a dolgot, de persze, hogy nincs elég időm arra, hogy meghódítsam, mikor más nők úgy dobják le magukról a fehérneműt, hogy még csak kérnem sem kell. Szeretem a könnyű prédát, de néha kell egy kis változatosság is.
- Miért kell neked minden mondatomat kielemezni? - Akármit mondok bármibe képes bele kötni. Ilyenek a nők... Soha semmi sem jó nekik, imádják kiforgatni mások szavait. Ez, mintha a génjeikbe lenne kódolva.
- Csak azért hiszed azt, hogy kielégítő a szexuális életed nélkülem, mert még nem tapasztaltad meg milyen velem a szex. - Magabiztosan ejtettem ki minden egyes szavamat. Sosem volt rám panasz az ágyban, ez nem az alfa hím mondatja velem, de még tényleg soha senki sem reklamált a menet után. Általában szex után van a rinyálás, mikor véletlenül elfelejtem a gerincre vágottakat visszahívni. Van akit nem érdemes, van aki unalmas szex közben és van akit egyszer is bőven elég megdugni.
- Még, hogy úri nő... - Ezen nevetnem kellett. Egy úri nő biztosan nem viselkedik úgy, ahogy Hope. Talán nekem túl szűk a látóköröm, de egy efféle nő, akit emleget az otthon van és a seggén marad, miközben gyereket nevel egy fehér léckerítéses kertvárosi házban.
Csaknem érintette a térdem a földet, hirtelenül ért a rúgása. Gondoltam, hogy nem hagyná szó nélkül a seggre pacsimat, de erre nem számítottam, mégis tetszett, hogy ilyen kis harcias. Gyors a reakcióidőm. El is kaptam még időben a kezét, mielőtt még képen törölhetett volna. Általában ez a csajok kicsinyes bosszúja. Azt hiszik egy pofon után jobb lesz a közérzetük vagy nem is tudom, egyszerűen csak szeretnek pofozkodni. Ha meg is ütne neki jobban fájt volna a tenyere, mint nekem a pofám. Hozzá vagyok szokva az ütésekhez, elvégre a bunyó a hobbim. Maximum ha egy széket törne ketté rajtam, akkor szisszennék fel. Csuklójánál ragadtam meg a felém lendülő kezét, úgy rántottam magamhoz egészen közel.
- Ha durván szeretnél játszani csak kérned kellene. - Még mindig nem engedtem el a kezét, idő közben másik kezemmel hátsójába markoltam. Csak pár centire vagyunk egymástól. Ha lehajoltam volna hozzá, vagy ha Raina pipiskedett volna lábujjhegyre, akkor ajkaink találkoztak volna, de egy ilyen húzásom után inkább azt nézném ki belőle, hogy most legszívesebben inkább kiharapná a nyelvemet a helyéről, mint hogy megcsókolna.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime08.09.14 13:41

Dexter& Hope


Nem bírom megállni és szavaira, de leginkább az arckifejezése láttán szívből jövő kacagás csendül fel a tokromból. Na ezért szerettem vele összefutni, ezért fogtam fel ezt az egészet hülyéskedésnek. A pasas kifejezetten szórakoztató tudott lenni. Mondjuk nyilván ezzel meg az isteni testével vesz le annyi nőt a lábáról. Nem véletlen, hogy olyan sokan teszik szét neki a lábukat.
- Jézusom, honnan van neked ennyi önbizalmad?- Ha egy nőnek van ennyi azonnal leribancozzák, ha egy férfinak akkor szexinek nevezik. Még egy pipa a nemek közötti igazságtalanságoknak. De ettől függetlenül irigyeltetem a rendíthetetlen magabiztosságát.
Jó-jó, tényleg nem vagyok egy úrinő típus, de azért a mások előtt való hányás nagyon is messze áll tőlem. Meg a fingás és büfögés és egyéb olyan dolgok amiket joggal nevezünk undorítónak. Tehát nem, nem vagyok úrinő, de azért igénytelen sem.
S a következő cselekedetem, ami a fenekemet célzó csapást követi szintén arról tanúskodik, hogy nem egy hercegnő lakozik bennem. Sikerül térdhajlaton rúgnom. De hogy megpofozzam? Nem, nem .. itt félreértés történt, én egy jobb egyenessel szerettem volna kiütni. Nem vagyok az a pofozkodós fajta ha az ember üt akkor üssön rendesen. Mit ér egy pofon? A jobb egyenes sokkal hatásosabb, meg profibb is, ha már itt tartunk. Nagyon kislányos lenne tőlem a pofozkodás...
De úgy tűnik a jobb egyenest nem tudom sikerrel bevinni. Azt hinné az ember, hogy védekezni fog vagy éppen fellázad, hogy hülye p*csa vagyok... de nem.
Egy pillanat műve az egész, s már ott is találom magamat pár centire tőle. Még sosem jutott hozzám ilyen közel és ugyan ez igaz visszafelé is. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy piszkos kis fantáziáim a fejem egy rejtett zugában nem indulnak be. Kifejezetten kellemes érzés, ahogyan szikár, kemény teste az enyémnek feszül, de a felháborodás amit kivált belőlem az sokkal erősebb.
Szóval igen... tenyere a fenekemen pont annyira izgató, mint felháborító. Viszont az arcomon az utóbbi látszik meg.
- Eressz el!- Sziszegem s ezzel egyidejűleg meg is lendítem a térdemet éppen, hogy csak annyira hátra húzódva, hogy a mozdulat sikeres lehessen. És ha nem figyel, amit ki is nézek belőle akkor bizony ügyesen ágyékon térdelem. De igen is forrón eszik azt a bizonyos kását.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime10.09.14 18:29

Elég csak rám néznie ahhoz, hogy már tudja is a választ. Szerencsés génekkel rendelkezek és a sok edzésnek köszönhetően olyan testem van, ami után minden nő sóvárog. Bicepszek, kocka has, sármos mosoly, ennél több már nem is kell ahhoz, hogy egy nőnek már csak pusztán attól nedves legyen a bugyija, hogy rám néz. Biztosan Raina is így van vele, hiába is próbálja annyira erőltetve tagadni. Ez kettőnk között már hatalmi harccá fajult. Ha beadja nekem a derekát, akkor én leszek a győztes, ha pedig mindvégig ellen bír nekem állni, akkor bizony Hope nyeri a mi kis mérkőzésünket. De vajon meddig bírjuk még büszkeséggel? Azért nem feküdt le még velem, hogy nehogy még csak véletlenül is nekem legyen igazam? Még akkor sem ha vágyik rám?
- Így születtem. - Sosem voltak önértékelési problémáim, valószínűleg azért mert már kezdetektől fogva a menő csávók közé soroltak, engem sosem zártak be a suliban a szekrényben, inkább én voltam az, aki ilyenféle módon kegyetlenkedett másokkal. Mindig is az a beskatulyázott alfa hím kategóriába tartóztam, aztán meg pláne ugye mikor elkezdtem építeni a testemet.
Tetszik, hogy ilyen kis harcias a bestia. Mégis időben el tudom kapni a felém lendülő kezét. Nagy hibát követett el azzal, hogy velem kezdett. Egy pillanat alatt gyűrhetném magam alá, de mégis a móka kedvéért magamhoz rántom, hogy legalább megérdemeltem bele markoljak formás hátsójába. Nem hiszem róla, hogy tétlenkedne, ezért még időben elengedem. Szerencsém volt. Raina pontosan tudja, hogy hova kell célozni ahhoz, hogy igazán fájdalmat tudjon okozni egy férfinak, de még időben elengedtem és léptem egyet hátra, mielőtt még a családi ékszereimben kárt tudott volna tenni.
- Azt jobban hihető lett volna ha azt mondod: ne eressz el, akarlak. - Pofátlanul vigyorgok rá, mert egy pillanatig tartott volna, hogy felkapjam és bevigyem magammal mondjuk az ezen a szinten lévő raktárba, ami itt van tőlünk mindössze pár méterre. Túl könnyű is lenne, ha csak így felajánlaná magát, de nem mondanék nemet az ajánlatra az már biztos.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime11.09.14 13:21

Dexter& Hope

Ez a pasi egyébként olyan, mint egy telibek*rt mágnes. Van benne valami ami vonzza a nőket. Mondjuk annyira nem nehéz kitalálni, hogy mi lehet az. Iszonyat jó teste van, helyes, és kőbunkó, rossz fiú aki még is csak a jók oldalán áll és ez bizony iszonyatosan vonzó tud lenni egy nő szemében. Hozzáteszem, hogy teljes mértékben érthetetlenül. Magamat sem értem. Mert bizony egyáltalán nem hagy hidegem, ahogyan forró és kemény teste az enyémnek feszül még akkor sem ha az ellenkezőjét mutatom. De szerencsére pontosan tudom, hogy ezzel ő sincs másképpen. Szóval fifti-fifti... Mondjuk hazudnék ha azt mondanám, hogy még nem játszottam el a gondolattal, hogy milyen lenne ha engednék neki. Egyetlen dolog tart vissza méghozzá a félsz. Egyrészt tuti, hogy ezen csámcsogna az egész rendőrség és megint ő lenne a hős. A hős aki betörte a kőszívű amazont... na persze. Másrészről pedig mi van ha AZ után én is olyan hülye picsává változnék aki többet akar? És akkor én lennék a következő aki hívogatja meg üldözi a szerelmével... Jó persze én nem vagyok ez a fajta és szinte teljesen biztos, hogy nem történne meg ez. De ki tudja, az emberi természet kiszámíthatatlan, az enyém meg aztán főleg. Az ütésem sem talál be, és most a rúgásom se... felettébb elkeserítő a helyzet. Viszont legalább elenged, kérdés, hogy ennek örüljek vagy inkább bánkódjak miatta.
Fanyar mosoly jelenik meg az arcomon, ami egyre inkább gúnyosba megy át.
- Kicsit többet kell letenni az asztalra Mr. Phillips, ahhoz, hogy én ilyet mondjak.- Válaszalom neki szenvtelenül, aztán megfordulok, hogy elsétáljak, de útközben elmosolyodom hiszen eszembe jut még egy fricska amit odaszúrhatok, menet közben fordulok hátra éppen csak egy pillanatra megfordulva.
- Jah, de ha mondom. Akkor már nagy átéléssel...-Beharapom egy pillanatra az ajkaimat kéjesen nyögve a szavakat. Aztán egyszerűen elindulok magamban vigyorogva. Kapja be. Vagy inkább nyalja ki... hmm biztos örülne neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime14.09.14 6:56

Valójában szeretem a két végletet. Az sincs ellenemre, ha egy nő könnyen adja magát, de esetenként kell némi kihívás, ami ebben az esetben számomra Raina. Nem hiszem, hogy így viszonyulna hozzám, hogy ha tényleg olyan hidegen hagynom, mint ahogy ezt el szeretné velem hitetni. Sőt, szóba sem kellene velem állnia ennyi erővel akkor, simán elmehetne egy szó nélkül is mellettem, de nem bírja ki, azért mert élvezi. Ha bevallja, ha nem. Eddig ez csak egy kis játék, ami közöttünk zajlik, de lehetne ebből sokkal több is, hogy ha képes lenne arra, hogy beadja végre a derekát. Nem teszi. Ez ebben a kihívás. Nekem most valamivel le kellene nyűgöznöm, elhitetni vele, hogy vele minden más lesz? Nem ostoba liba, nem venné be. Még én sem tudhatom előre, hogy vele miként alakulnának a dolgok, hogy ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Ezek mindössze csak feltételezések részemről, de utálom ezt a mi lenne ha dolgot.
- Még ennél is nagyobb átéléssel fogod mondani. - Még mindig magabiztosan mondtam, hiába haladt már tőlem távolabb. Noha szememet még mindig nem bírtam levenni róla. Végig csak a hátsóját vizslattam, azt a formás feneket, amit még az előtt markolhattam. Hiába minden, ennek ellenére is határozottan állítom, hogy közeleg az a nap mikor megkaphatom.
- Ismét egy élmény volt. - Szóltam utána mielőtt még elkanyarodott volna a folyóson. Egy újabb meneten vagyunk túl. Már csak az nem tiszta számomra, hogy ezt a mentet melyikünk nyerte meg? Mert részemről győzelemként tekinthető, hogy végre tenyerem alatt érezhettem hátsófelét. Ettől jobb lett valamennyire a napom, mondhatni ez volt eddig a napom fénypontja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Dexter & Hope Dexter & Hope I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down

Dexter & Hope

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Dexter & Quinn
» Riley & Dexter
» Dexter Phillips
» In Too Deep... - Dexter & Riley
» Raina Hope Wendell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Börtön :: Börtön :: Első emelet-