welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
16.08.18 12:07
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Crystal Haynes
 
Ryan Daniel Redway
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 24.03.13 5:03


A gyárépület leghátsó, legtávolabbi része, innen nincs merre menekülés, csak a fejtetőig érő gaz szembe, nem tudod mit vagy kit rejt a mélye, rosszakarók? Drogosok? Erőszaktevők? Talán csak a pénzed kell nekik.. talán az életed. Talán nem kéne egyedül mászkálj egy ilyen kietlen helyen, de mivel mégis megtetted, nem tehetsz mást csak imádkozz az istenekhez!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 12:50

Leila és Lauren
A városba érkezésem után nem sokkal nem akartam azonnal az emberek tömegébe belerohanni, mint valami helyi szépség. Nem szeretem az embereket annyira, hogy azonnal fülig mosolyt mutassak nekik minden tulajdonságomból. Céltalan gyaloglásom közepette megláttam egy elhagyatott gyárépületet, eléggé veszélyes és régi tákolmánynak tűnt, pont tökéletes nekem egy kis üldögélésre. Valahogy tükrözi a belsőmet, kissé furán hangzik de igaz. Tengerkék szemeimet csak szegezem rá az előttem álló, félig rombolt betonfalra. Bőrkabátom szabálytalanul lóg  rajtam és latex nadrágom néha csusszanó hangot ad ki a beton rakáson ülve. Mintha egy képet akartak volna rólam készíteni az istenek, a nap pont olyan szakaszában volt, hogyha látnám magamat kívülről, mérget vennék rá, hogy a vörösen izzó hajamat vetítette ki a messzeségbe. Már csak egy üveg vodka hiányzott a kezemből és egy cigi a másik kezemből. Talán okkal nincsen nálam most semmi ilyesmi, kicsit magamhoz kell térnem és újult fejjel bemennem a város szívébe. Főleg az után, hogy lazán lekurváztak az út szélén csak mert olyan ruhában járkálok, ami kihívóbb. Igen szeretem ha észrevesznek de ne a farok kandúrok legyenek azok ha lehetséges. Több soros, magasított szárú, lakkozott bőrű bakancsaimmal rugdostam egy követ a lábaim között és elmerültem a gondolatomban lassan és hosszan.
~Vajon azért adtak nekem ilyen kivételes alakot, szemet és arcot, hogy örökkön örökké bolyongjon az életében és szenvedjen?~ Kérdeztem magamtól szüntelenül de nem kaptam választ rá még az éveim során. Démon fekete rúzsom hiába csillog vissza napfényben, ha az ajkak már a kígyó szintjére vannak emelve és hiába vagyok kivételes, ha a gondolkodásom haláli. Ugyanakkor konkrétan nem tud érdekelni, aki szeret az szeret, aki nem az meg tehet egy szívességet. Itt a semmi háta mögött üldögélve gondolkodtam ezeken, mikor megláttam egy lányt mendegélni az út mentén, mit ne mondjak igen csinoska volt. Akármilyen keményen akarom, hogy emberhez méltóan viselkedjek, sosem fog összejönni.
Nagy, tengerkék szemeimet a lányra vetettem és kissé sunyi módon nyaltam végig felső ajkam menetét, kis helyi szépség. Megkérdezem, hátha van esetleg egy szál cigi nála, vagy valami ilyesmi.
Felálltam a betonrakásról és riszáló csípőmmel együtt pont elértem a lányt, mikor odaértem a hozzám jellemző, szinte már férfias hanglejtéssel kérdeztem tőle.
-Szia, van egy szál cigid? Régen szívtam már és még új vagyok itt.
Hát beindult ismét a kígyózó csapdakészítésem, akaratlanul is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 13:45


- Brandy, vonszold ide azt a formás fenekedet, legyél olyan szíves!
Szólított meg engem, kicsit sem kedves hangnemben, majd a hátsó irodába húzott, a karomat erősen szorítva. Tisztában voltam vele, mi fog következni, azzal is, ki volt az, aki panaszt tett, viszont ő meg tudja, engem ez mennyire nem érdekel, és az, hogy ez mennyire felhúzta hatalmas vigyort kúsztatott az arcomra. Akaratlanul, de annál erőteljesebben mosolyogtam a képébe láthatóan egyre dühösebbé téve őt.
- Te ezt komolyan viccesnek tartod?!  Az egyik legnagyobb ügyfelünk volt, neked úgy kell táncolni, ahogy ő fütyül, főleg, hogy kifizette a díjadat.
Mélységesen felháborodva rántottam ki a kezemet az övéből, majd ellökve magamtól karba font kézzel meredtem rá. El sem tudom hinni, hogy ő mindezt komolyan gondolta, már több éve együtt dolgozunk, még soha nem volt rám panasz, erre jön egy azt se tudni honnan szalajtott faszi és mindjárt ő lesz itt az atyaúristen, ráadásul, mert úgy tartja kedve, még válogatót is akart tartani.
- Igen, elég mókás, hogy azt feltételezed, hogy engem érdekel… A díjam? Ha egyéb szolgáltatásokra vágyik, vidd körbe a megfelelő részeken és az útszéléről válogathat, olcsóbb is, azok majd úgy táncikálnak neki, ahogy akarja, és a lábukat se csukják össze.
Az artikulálás mellet még a kezemmel is mutogatok hozzá, bár ez inkább a magam dühének levezetése már. Ekkor vélhetően teljesen kihúztam a gyufát, egy pofont követően az ajtón kívül találtam magam, többet látni sem akar címszó alatt. Ugyan, majd jön könyörögni pár hét múlva…

Utálom, utálom, utálom… Akárhogyan győzködöm magam arról, hogy ez nekem egy jó megoldás, egyáltalán nem az. Miből gondolja ez az idióta barom, hogy felettem úgy rendelkezhet, mint a stricik az áruikról. Összekeveri a szezont a fazonnal, de rendszeresen. Szerinte, az én dolgom túlmutat azon, hogy szórakoztatom és díszelgek az emberek mellett, hát ez nem így működik. Itt mondhatok búcsút az egyik ügyfélnek vélhetően, legalábbis nagyon arra következtetek, de van még elég a világban, de egyre jobban kiábrándulok csak ezekből. Mennyivel egyszerűbb a nőkkel, bár nézőpont kérdése.
Anyagra volt szükségem, nem bírtam másképp ki, tudtam hová kell mennem, és bár nem volt ajánlatos, az érdekelt a legkevésbé mi történhet ott velem. A szokásos sarkon vártam a betonhulladékok között, majd az üzlet lebonyolítását követően kaptam be egy rám mosolygó tablettát. Másképp nem bírtam volna. Bolyongani kezdtem az elhagyatott vidéken, nem igazán figyelve a környezetre, főleg, mert nem is voltak száz százalékig jók az érzékeim. Az zökkentett ki, mikor egy számomra felcsigázóan érdekes külsejű hölgyemény keveredett a társaságomba, pillanatnyi zavar keletkezett a fejemben, amit tágra nyílt pupilláim már kevésbé jeleztek. A kérdésére csak egy félmosollyal feleltem, lágy hangon, amolyan behódolt, behízelgő jelleggel. Nem volt ellenemre a társaság, az meg csak megkoronázta a dolgot, hogy nem férfi az illető, főleg a korábbiak ismeretében. Előhúztam egy dobozt a zsebemből, bár nem mondanám, hogy dohányzom, megesett már, hogy rágyújtottam, meg a vendégek miatt szokott is nálam lenni. Felé nyújtottam.
- Tessék. Új? Nem tart sokáig, hidd el… Itt hamar elsodor az ár valamerre. Mi szél fújt erre ilyenkor?
Érdeklődik, közben lassan megállt, és leereszkedett a padkára, most a séta nem kötötte le úgy, mint a lányka külseje, amit szemtelenül mért így végig. Rendezetlen szőke tincseit félresimította, majd feltekintve rá nyújtotta oda az öngyújtót is, ami az előbb kimaradt.
- Mikor érkeztél ide?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 14:06

Kedvemre való volt a lány baráti megjelenése, de nem tudta takarni a szeme az állapotát, ugyanakkor mit törődök én ezzel, biztosan rossz napja van a szentemnek...vagy legyek kivételesen angyali és vigasztaljam meg? Végül is a kígyó vadászata olykor észrevétlen és selymes.
Elvettem a cigiét és az öngyújtót is, majd ajkaim közé téve gyújtottam meg a végét. Beleszívta megy kövéret és hallgattam a lány mondatát tovább. Tényleg szemrevaló volt, de mikor tüzetesebben megnéztem az arcát, még látszódott a pofon nyoma bár halványan. Erről beszélek itt kérem, ezért utálom a hapsikat és ezért örülök, hogy leszbikus lettem. Undorító patkány az összes egytől egyig.
-Még nem ismerlek, de megkérdezem, hogy mi történt veled? Nőből vagyok cicám, látom ha valami nem kerek.
Teszem fel neki kérdésemet kissé szurkáló lejtéssel, nem szeretem az ilyesmit és nincs ínyemre ha egy férfi jobbnak hiszi magát nálam vagy nálunk. Megigazítom a kabátomat és a szabad kezemmel kéretlenül megfogom a lány állát és oldalra döntöm kicsit a fejét, ezért csak nem kapok megtorlást. Beigazolódott a gyanúm, ez egy igen emberes legyintés eredménye és ráadásnak még be is van a csaj állva. Vajon én is idejutottam volna, ha a szüleimnél maradok?! Én megtanultam felállni, neki is meg kell még tanulnia az élet szemétségeit. Ez után körbenéztem az utcán és lám-lám sehol senki csak mi ketten. A lány fele fordulok vissza...
-Ezt hol szerezted a képedre?
Mivel senki sincs itt és ahogy látom a közelben sem, max nekem tudja kiönteni a kis ártatlan lelki világát, kivételesen angyalt játszok pár percig,lehet megbánom de már le se tojom. A szél kellemesen fújta oldalra a hajam tincseit és tekintetem határozottan meredt a lányra, állásom masszív volt még annak ellenére is, hogy láttam a lány arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 15:08


Már az eleve meglepő nekem egy ilyen helyen, hogy látok még itt valakit, főleg ha nem járatos embert a környéken, na meg még nő is. Valami kicsit sántít ebben, de ez köti le a gondolkozásom a legkevésbé. A vöröske kirívó külseje nem arról árulkodik, hogy épp rettegne, ahogyan én sem teszem, ebben a szempontban, már előre merem a rokonszenvet feltételezni. A cigaretta gazdacseréje után kicsit még ez előbbi események fordulnak meg bennem, ami egy minimális morgást eredményez, de még dühöngenem se érdemes úgy rendesen az ilyen emberek miatt. Fogalmuk sincs sokaknak, hogy kiben keltegetik az alvó oroszlánt. Márpedig azt nehéz megfékezni. A kissé sajgó arcom addig takaró tincsek eltűrésével teret engedtem némileg a gondjaimba látásra. Egyébként láttak már rosszabb állapotban is, meg van, aki úgy sem vesz róla tudomást én is pont ezért mosollyal az arcomon élek tovább, vagyis próbálok.
- Azon segíthetünk, Lauren vagyok. Na, nem mintha ettől több lenne a dolog, vagy kevesebb…
Kicsit nyersen és szúrósan mondom, bár ez inkább a mi történtnek szól, sem mint a nőnek. Egy mély levegő után fújtatva azonban, rá kell jönnöm, ha beszélek is róla, akkor se történik semmi igazából, mert az baromság, hogy beszéld ki jobb lesz. Attól még ez nem oldódik meg, ezt már tizenévesen is jól tudtam, de meg kell adni az embereknek az örömet, hogy segíthessenek, van, aki ebből táplálkozik. Nem igazán hagyom el magam az esetek többségében, az állapotomat ezúttal leszámítva, amit nem tudhat a velem szemben lévő sem, hogy nem kötődik közvetlenül az esethez.
- Munkahelyi baleset, vagy olyasmi. Ezekkel a vadbarmokkal sosem lesz kerek a dolog…
Ez aztán a kitörő lelkesedés részemről az ellenkező nem felé. Hiába van egy-két példány, akikért tudok odáig meg vissza lenni, ilyenkor azért teljes mértékben megértem, miért is kerültem közelebb a saját nememhez, nem feltétlenül lelkileg. A női módszerek kifinomultabbak, inkább a pszichikai terror az irányadó, amit jól is teszek, teszünk. Mikor felém nyúl és jobban megnézi az arcomat, csak megerősítés lehet számára is az előbb mondottakhoz, bár meg kell hagyni, ezt még egész lazán megúsztam.
- Nem egyezik tökéletesen a véleményem a főnökével, az a nagy büdös helyzet. Tudod kedves, ez az, amit nekünk, nőknek el lehet tűrni, de nem muszáj, de ők meg nem tudják mi lesz akkor, ha mi már nem tűrünk.
Filozofálásnak erős lenne nevezni, egyelőre én se tudom, mi beszél belőlem, majd felállva a lány arcán simítottam végig futólag. A beszédéből fakadó keménység ellenére, ilyenkor érződik, hogy ő is az a bársonyos külsővel rendelkező tünemény, mint a többiek. Bár szinte bármelyik pillanatban képes lenne a torkodat kettéharapni, valószínűleg...
- Erre a szép pofira vigyázz, mert szinte felhívásnak veszik…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 15:26

Mondataiból végül is lesikerült, hogy jöjjön a lényeg. Egy jelen pillanatban elveszett és tajtékos csaj, aki éppen a főnöke torkát akarná szétvágni. Tipikus női indulathalmaz, persze most magamról is beszélhetnék ebben a témában. Egyszer-kétszer a szemem önálló életet él, én csak pusztán nézek ki a fejemből de még mindig eléri a szemem, hogy többet lássanak belőlem, nem tehetek róla, hogy nagy és pont kékre sikeredett. Ennek a bizonyítékaként szolgál a lány mozdulatsora,végigsimította az arcomat és éreztem a keze bőrén az élet nehézségeit, de a selymessége jobban magával ragadott. Még külön fel is foghatnám annak, hogy törődő lélek bújt el benne, mikor a figyelmemet akarta felkelteni az utolsó mondatával, vagy tanácsával. Hófehér bőröm köszönheti színét a végeláthatatlan sminknek, de őszintén magában is hófehér színem van.
-Ahogy látom, kettőnk közül neked jobban el kellene egy kiadósabb pihenés, avagy egy kis...kikapcsolódás. Illetve a szemed állása sem feltétlen arról árulkodik, hogy 100%ban a saját testedben futkározol drága.
A kikapcsolódás szó nálam többet jelent, mint egy fürdés avagy alvás. Jobban tetszene a mondat, hogy ketten fürdünk és utána kettesben fedezzük fel az ágy titkait, de hát ez nem pornófilm...itt meg kell küzdeni a javakért. Még a végén elő kell vennem a bájaimat. Egyik lábamról át támaszkodok a másikra, egyenesre túrom a hajamat és megfogom Lauren kezét.
-Az én nevem Leila, de egyszerűbb a Foxi, ahogy tetszik.
Kezét a számhoz emelve puszilom meg kétszer is egymás után és puszta habnak a tortára nyelvem hegyével egy gyors végig ízlelést hajtok végre rajta. Első ítéletre nem lehet egy rossz ízzel rendelkező nő, az is lehetséges, hogy lecsapom a csapdám ajtaját mögötte és onnantól már csak a fantáziára kell bízni a dolgokat. Éppen elég kietlen ez a hely mindenhez, ami csak egy olyan szörnyeteg de mégis angyalnak jutna az eszébe, mint én. Lassan elengedem a kezét és kicsit összehúzom a kabátom alsó részét, gondolhatja akadálnyka...de gondolhatja kihívásnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 16:54


A mondataim vagy válaszaim, ahogy tetszik, csak úgy peregnek egymás után, nem sok tartalommal megáldva, bár önmagában elég érthető így is. Az arckifejezésből, amivel szembetalálom magam, tisztában vagyok vele, hogy értette azt, amit kellett, a többi meg nem beszédtéma, meg nem is lényeges. Eljutottam odáig, hogy ha nem vagyok passzív, vagy esetenként passzív agresszív, és nem küldök el mindenkit melegebb éghajlatra, még az is megtörténhet, hogy nyerő elfoglaltságot találok. A tanács miatt az a kacér mosolya kerül elő, amit nem szoktam túl hamar kibontakoztatni, főleg, ha olyan napom volt, amilyen most, de talán rásegít, hogy nem teljesen a magam ura vagyok, amit észre is vett Leila. Bár abban nem lennék olyan biztos, hogy amúgy nem így cselekednék.
- Kikapcsolódás, mondasz valamit. Esetleg még ötleteid is lennének hozzá?
Szélesedik ajkaimon az a mosoly, nem véletlenül, sosem voltam szégyenlős abban a tekintetben, hogy bátran kimondjam, ami a fejemben járkál, a legnyersebb módon, na meg a tettekben sem húzódom vissza. Lábammal arrébb rúgtam pár kavicsot, majd tekintetem visszaemeltem az új cicusra. Nem biztos, hogy beismerném magamnak, de megint fel-felötlik bennem a régi, egy éjszakás kaland kereső énem, mostanában egyre gyakrabban. Mindig arra gondoltam, ha valamit függőségnek kel nevezzek, az a drog lesz, de nem vagyok én függő, csak szeretem… biztos abba tudnám hagyni, ha akarnám…
- Csinos kis neved van kedves.
Igazából csak leheli a szavakat, miközben egész közel sétál a stabilan álldogáló lányhoz. Nevezzük a helyet, mondjuk megfelelőnek, a vöröske meg akár a nyeremény is lehet, vagy jutalom, abból már úgy is régen részesültem. Általában nekem kell adnom, az, hogy kapjak is valamit, amihez kedvem van, igazán ritka. Nem a munkától tartok, mert ha valamibe érdemes, abba fektetek energiát, itt is így van, bár lehet, tisztább tudattal előrébb lennék, de ez a helyzet se veszett fejsze nyel, főleg a tanácsait és a bemutatkozását tekintve. Lehet én látok bele túl sokat, de ahhoz elég jól ismerem ki magam az emberek között, hogy pontosan jól gondoljam a mögöttes tartalmakat. Szelídebb módszer, mint amiket alapból kapok, mint a „gyere ide, most megfektetlek, mert kifizettem a kíséretet”. Könyörgöm, nem kurva vagyok, mint aki többször fogdoshatnak meg és cserélhet gazdát, mint egy kilincs. A következő gesztusokon, mikor már nem érzem az érintését, csak járatom rajta szemeit, mintha a visszakozást látnám, vagy inkább azt, amit ezzel láttatni akar, ügyes lányka, de ha már elkezdte, nyilván ez sem egy olyan fal, ami ledönthetetlen lenne számomra.
- Miért érzem úgy, hogy angyali külső, ördögi belső az, amivel szemben állok?
Kezd el magasodni az egyik szemöldököm, de még mindig kacér vigyorral az ajkaimon nézek rá, semmi negatív nincs ebben, inkább amolyan incselkedés, gondolataimban az a kabát már nincs összehúzva…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 15.12.13 17:18

Angyali és ördögi? Démoni és kegyeletes? Én tudatában vagyok annak a ténynek, hogy ez nem csak egy álom és ahogy látom a helyszín és az időpont is megfelel az ördögi énem kiengedéséhez, éppen elég jó tettet csináltam az elmúlt percekben. Elvégre megkérdeztem mi baja van, tanácshoz illő mondatokat is mondtam, igazán egy szava sem lehet az isteneknek. Mikor elmentem a szüleimtől és a barátimnak is hátat fordítottam, elhatároztam, hogy a magam ura leszek az összes érzésemmel együtt. Most pedig itt a remek alkalom ezt egy kicsit villogtatni is, nem hiába kaptam a beceneveimet és a szavak béli piszkálódást. Fejétől bűzlik a hal azt kell, hogy gondolja ma múltamról. Végig mértem a lányt ismét a szememmel ,de most kicsit az erotikusabb gondolatmenetemmel. Szép lábak, szexis alkat, szép arc és megfelelő stílussal is rendelkezik. Egyszer élünk elméletemet most kell, hogy elővegyem.
Cigit eldobva kezeimmel megfogtam felső ruházatának galléri részét, magamhoz húztam teljesen az arcom aurájáig.
-Hogy van e ötletem?
Suttogva és hosszan ejtettem ki ajkaimon eme mondat felét, szinte már a számat elhagyó, szavakkal járó levegő kaparni tudta volna Lau hallójáratát és torkát. Orrom hegyével simítottam végig arcának bal részét egészen a füle tövéig.
-Vigyázz kislány, a végén még a prédám leszel.
A mondat másik felét befejezve ajkaim közé kaptam fülcimpáját és végig húztam rajta őket. Édes és mámorító íze volt a lánynak, vadító és tüzelő érzéseket keltve bennem de fő a megfelelő etikett ebben az esetben is. Nem vagyok könnyen kapható még akkor sem, ha én megyek bele a buliba, kicsit harcoljon meg az aranyért és akkor kétszer gazdagabb lesz tőle. Nyelvemmel végig simítottam a nyakát és lassan húztam vissza arcomat egészen az ő szájáig. Ilyenkor szoktam a legjobban éreztetni, hogy ki is vagyok igazából. Nyitott, méregtől tág, démoni erőt sugárzó szememmel tapadtam rá az ö szemére és közben egy fullasztó csókot adtam szájára. Minél közelebb van az ördög szeme, annál megidézőbb és tartalmasabb. Bal kezemmel végig érintettem haja hosszát és a háta aljánál kicsit rászorítottam a csípőjére de még mindig nem zárom be a csapdám ajtaját, még van esélye elfutni előlem.
A csók után a közelségemet ugyan meghagytam, de csak a kezem volt Lau hátán még.
-Nem harapok cicám, csak ha nagyon akarod és ahogy látom, akarod.
Éppen eléggé babonázott meg az illata ahhoz, hogy Viperához hasonló gyorsasággal kapjak bele fogaimmal a nyakába és ismét magamhoz ne szorítsam az egész testét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen 06.01.15 0:32

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen

Vissza az elejére Go down

Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen
» Eldugott, belső részek
» Eldugott barlang

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Magánterület: Elhagyott gyárépület-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához