welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nextdo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 16.04.15 10:04


Chad & Zooey

- Csak nagyon elvagyok gondolkodva. - Akkor is elvoltam, amikor épp nem néztem a lábam elé és megbotlottam, még szerencse, hogy nem vágódtam el, na az aztán szép látvány lett volna, na és persze milyen ciki, ha ráeszmélek, hogy nem is voltam egyedül. Le is fordult volna a padról a nevetéstől és amint azt a mellékelt ábra is bizonyítja igen is lehetek annyira ügyetlen esetenként.
- Egyszer már a frászt hoztad rám, másodszor már nem fog menni. - Vagy mégis? Fogalmam sincs. Igaz, nincs nálam semmi önvédelemhez használható eszköz sem, ha csak ez a féltégla méretű nagyon okos telefon nem minősíthető annak.
- Tudod szerintem azok a park belsejében is így szokták ezt csinálni... - Oké, persze nem gondoltam komolyan, de Ő kezdett el nekem papolni, mintha nem is tudom, lenne egy bátyám és épp arról oktatna, hogy ne álljak szóba idegenekkel, sötétben ne mászkáljak egyedül, mindig legyen a táskámban paprika spray, stb. - Na jó, csak vicceltem. - Emeltem fel rá a tekintetem egy halvány mosollyal, miközben már a hátlapot pattintottam rá a készülékre. - Voilà! - Ez most felér egy kisebb sikerélménnyel, mert a telefonom nélkül nem élek.
- Tulajdonképp nem vagyok egy nagy sörívó, de ma hosszú napom volt, szóval elfogadom az ajánlatot... - Tényleg hálás vagyok a szüleimnek mindenért, de még mindig azt gondolom, hogy bőven elég nekik a sulit fizetni, a lakásbérlést meg már simán bírnám én is fizetni meg amire itt szükségem van és igazság szerint rosszul is érzem magam emiatt, mert tudom, hogy nem kevés pénzről van szó.
- De közben elindulhatnánk? Mert engem a lakótársam megfog ölni. Elképzelése se lehet hol vagyok már eddig. - Plusz fogalmam sincs mekkora ez a park. Rövidebb útnak látszott, aztán ki tudja, lehet hosszabb távot fogunk megtenni, mintha nem a parkon keresztül indultam volna.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 18.04.15 13:16

Csak mosolygok a válaszára, és egyrészt megkönnyebbültem. Bár nem bírom megállni azt, hogy ne kérdezzek vissza. Annyira kíváncsi vagyok, hogy már most furdalja az oldalamat, hogy mi volt annyira fontos, hogy így pórul járt miatta.
- És min gondolkozol ennyire? - Lesz, ami lesz alapon rákérdeztem. A szemeimből láthatja, hogy kíváncsi vagyok és a hangomból, hogy izgatott. Akarom tudni, bár tudom semmi közöm hozzá, mégis tudni akarom. De legalább jó humora van és könnyedén veszi azt, amit csinálok.
- Nem is szeretném többször rád hozni a frászt. - Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, mert nem szándékozom még egyszer megijeszteni. Így is bűntudatom van, hogy megijedt, mikor hozzászóltam. Alapjáraton amúgy is kedves vagyok és a légynek sem tudnék ártani.
- Igaz. - Biccentek egyet, bár nem értem, hogy miről van szó, de csak egyetértek vele. Inkább átsiklok ez felett és hagyom, hogy tovább menjünk a témában.
- Ügyes vagy. - Aprókat tapsolok is, ahogy sikerült az aksit belerakni a telefonba. Volt vagy 5 perces művelet, amit napfény alatt egy mozdulat. Sebaj, inkább nem jegyzem meg ezt neki. Átnyújtom neki a bontatlan sörömet, mert nem is biztos, hogy megittam volna, haza meg nem akartam vinni. Charlotte lehet ki is akadna, ha sört találna a hűtőben.
- A sör mindig megnyugtatja az idegeket. - Örülök, hogy legalább elfogadta, így nem érzem magam bunkónak, hogy mellette egyedül iszok. Felállok a padról indulásra készen vagyok.
- Természetesen. - Mondom mosolyogva, és elindulok, ha Zooey is csatlakozott hozzám.
- És tanulsz vagy dolgozol? - Kortyolok bele a sörömbe, miután feltettem a kérdésemet. Igazából sétálhatnánk egymás mellett csendben is, de az nem az én műfajom lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 21.04.15 17:05


Chad & Zooey

- Azon, hogy örülnék neki, ha mi előbb sikerülne valami munkát kapnom. Ma voltam pár helyen... Ezen voltam annyira elgondolkodva, hogy elfelejtettem a lábam elé nézni. - Magyaráztam egyszerűen. Nem nagyon akarnám ezzel is a szüleim vállát nyomni. Bőven elég, hogy a sulit fizetik, a lakbért én is kitudnám fizetni meg az itteni dolgaimra is tudnám állni, ha lenne valami könnyebb munkám, ami mellett még azért lenne időm meg energiám a vizsgákra készülni.
- Vicces... Inkább néha kétbalkezes, de azért köszi. - Mosolyodtam el ismét. A lényeg, hogy működik. Ennél ügyetlenebb már csak akkor lehettem volna, ha úgy ejtem le, hogy az oldalára essen vagy az előlapjára, mert akkor a képernyőjének most biztosan annyi lenne, én meg agyvérzést is kapnék, ha újat kellene vennem, azért olyan jól nem állok épp, szóval vegetálnék egy ideig a laptopommal. Na jó, nem. Én is azon sokaság közé vagyok sorolható, akik nem bírnák a mobiljuk nélkül...
- Tényleg? Ezt eddig nem is tudtam. - Még, hogy a sör nyugtatja az idegeket? Valahogy kétlem, hogy a legtöbb férfi ebből az okból kifolyólag vedelné, mint mások a vizet, sőt szerintem még csak nem is a benne lévő vitamin miatt.
- Nemrég jöttem a városba. Tanulni... De mivel nem szeretném a szüleim vállát nyomni még a lakbérrel is meg a rezsivel, így arra az elhatározásra jutottam, hogy dolgozni se lenne rossz. Talán még lenne is olyan hely, ami bőven megfelelne, egy klassz kis pizzéria, az még menne is. - Bontottam fel az üveget és kortyoltam bele a sörbe. Hát, ez sem lett jobb ízűbb. Nem kell attól félni, hogy ráfogok kapni. Bár még soha nem dolgoztam sehol sem, mert ugye nem kellett, valahol viszont most jó lenne, szerintem ez nem fogna ki rajtam, de ha mondjuk egy gyorsétterembe kellene ugrálnom, az kezdetnek kicsit sok lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 27.04.15 23:26

- És milyen munkák? - Érdeklődök tovább, legalább addig is megmarad a beszélgetésünk. Kíváncsi vagyok, hogy mikre jelentkezett, mert nekem van egy pár olyan ismerősöm, aki keres is valakit, de addig nem akarom mondani, amíg nem tudom, hogy mi jöhet nála szóba. Talán tudnék neki segíteni.
- Szerintem ez csak részletkérdés. - Mosolygok vissza, mert igaz, hogy nem ismerem, de egyáltalán nem mondanám kétbalkezesnek. Ha tudná, hogy velem eddig mik történtek... Jó kis mese délután lenne és jókat röhögnénk rajta. Átnyújtom neki az üveget, hogy azzal is haladjunk. Szerintem nagyon is ráfér egy kis alkohol ekkora balszerencse után. Legalábbis nekem mindig jól esik, hogyha valamit le tudok utána húzni.
- Mindig tanul valami újat az ember. Amúgy meg szerintem igen. Főleg, ha el tudod magad engedni és nem kezdesz el pörögni mindenen. - Mondom el a véleményemet, hogy miért vagyok ezen az állásponton. Miután meghallgatom, hogy hogyan is került ebbe a városba pörögni kezd az agyam.
- És diákmunka? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mert én is azon vagyok, és elég jól el lehet élni a fizetésből, mert keveset vonnak azért, mert diák az ember. Arról nem is beszélve, hogy én még ösztöndíjas is vagyok, így még több pénzem is van.
- Én egy áruházban tudok munkát, mint kasszás, ha az neked jó lenne. - Ezt az egyet tudom, talán be tudnám ajánlani oda, ahol én vagyok. Azt tudom, hogy keresnek kasszásokat, bár nem tudom, hogy neki mennyire lenne testhez álló feladat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 02.05.15 10:23


Chad & Zooey

- Olyasfélék, amik egy kezdőnek sem okoznak gondot és ami nem köti le az egész napot, mert első mindenképp a suli, de leginkább kávézókban voltam, egy pizzériában... Láttam az egyik gyorsétteremnél is hirdetést, de az nekem kezdetnek szerintem kicsit sok lenne. - Ott gyorsnak kell plusz jól dolgozni, ez a lényeg. Üzletek, butikok nem igazán jöhetnek szóba, mert azok, hogy pontosan lekötnék a napom, amit nagyon nem akarok, épp csak kellene valami, ami megleszek, nem akarom agyonkeresni magam, csak legyen valami meg oda kezdőket nem is igazán vesznek fel meg annyira nem is vonzanak az ilyen helyek. Egyszer mindenféleképp emberekkel fogok dolgozni, igaz nem így, hanem sokkal másképp, de addig is legalább fejlesztem a kommunikációs készségem, szóval mindenféleképp jól fog jönni, ártani nem fog, nagyon remélem.
- Én mindig pörgök mindenen. Nőből vagyok. - Emlékeztetem erre a lényeges apróságra az említett témában. - Alapból sokat agyalok, amiken sokszor nem kellene, de ilyen vagyok. De nézzük a jó oldalát, ha lesz munkám nem lesz annyi szabadidőm. - És akkor talán nem fogok mindent túlgondolni.
- Ezen még nem gondolkodtam. - Tulajdonképp édes mindegy, csak kezdhessek magammal valamit. Oké, unatkozni így sem fogok, de nem lóghatok örökké a szüleim nyakán, hogy segítsenek. Egyszer fel is kell nőnöm. Most elkezdhetem, ha sikerül.
- Hát ez nagyon messze áll Tőlem, mármint alapból a szakma. Nem csak korábbi tapasztalatom nincs, de semmilyen se. - Szóval nem csak betanítani kellene, hanem mindenre megtanítani, mert gőzöm sincs mit hogyan kell, hogyan mennek a dolgok, ez pedig mind idő lenne, sok idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 08.05.15 13:02

Ahogy hallgatom, elkezdek gondolkozni, hogy végül is milyen munka lenne jó neki. Nagyon nem tudok mondani semmit, mert én is ahol vagyok az inkább fiúknak van és szerintem lányokat fel sem vennének oda. A gyorsétterem említésére felkapom a fejem. Szerintem az pont egy olyan dolog, ahol belerázódik az ember. Ha ott túl él, akkor bárhol túl fogja.
- Szerintem a gyorséttermet simán kipróbálhatod. Maximum ott hagyod, de legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad. Meg lehet pár órára is beugrani, nem kell rendes műszakokat dolgozni. - Nem akarom rábeszélni, csak szerintem simán megpróbálhatja. Maximum ott hagyja, nem történik semmi ezzel. Ha meg megszereti, mert mást kapott, mint amire számított, akkor meg marad a helyén és talán még feljebb is lépked a ranglétrán. De persze ez az ő döntése, sajnos nincs ismerősöm, aki gyorsétteremben dolgozna, így még csak tippeket se tudok adni, vagy valami információt, hogy valójában milyen is lehet.
- Igen, tudom. Barátnőm is mindig túl gondolja a dolgokat. - Legyintek egyet mosolyogva, mert ismerem az ilyet. Tudom, hogy a nők bonyolultak, de azt hittem, hogy legalább van egy kivétel. De ahogy Charlotte, úgy Zoeey is túlkomplikálja a dolgokat. Nem vitás, ez a női nem hibája.
- Ez igaz. - Egyetértek vele, bár nem tudom, hogy ő milyen mert Charlotte is éjjel-nappal melózik és mégis hülyeségeken gondolkozik.
- Tudok egy szövetkezetet, ha gondolod. Ott mindenféle munkák vannak, akár azonnali kezdéssel. Szerintem ha elmondod, hogy milyen munkára is gondolsz, simán segítenek olyat szerezni. - Felajánlom ilyen szinten a segítségemet, mert nekem ez nem nagy dolog, és ha amúgy is még nem volt erre felé, akkor pláne jó ha tud ilyen dolgokat.
- Az nem szokott gond lenni, mert minden áruház más és más és mindig van előtte tréning és persze közben is segítenek azért. Azt hiszem 1 vagy 2 hétig ott lesz melletted valaki, betanítani. - Nem vagyok benne biztos, mert én sem próbáltam még azt ki, de ha jól láttam akkor így működik. Viszont ezt is csak akkor tudja meg, ha kipróbálja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 13.05.15 9:16


Chad & Zooey

- Meglátjuk. Nem akarok semmi stresszeset bevállalni, bőven elég stresszes lesz nekem az anatómia is. Mindig utáltam, erre tessék... Szinte főtantárgy. - Bár a részmunkaidő nem hangzik rosszul, de még csak pár napja vagyok itt, szóval még eléggé gyerekcipőben jár ez az elhatározás, hogy dolgozni akarok, azért is, mert még sosem kellett, most viszont szeretnék. Tényleg nem akarom, hogy minden a szüleim nyakába szakadjon. Segíteni szeretnék és erről aligha tudna bárki is lebeszélni. Úgy is szinte már hallom, hogy ez butaság, semmi szükség rá, inkább csak összpontosíts a tanulásra... Az is meglesz, de ez még nem jelenti azt, hogy mást ne tudok csinálni közben. Vannak akiknek teljes munkaidőben kell dolgoznia, mert nincs igazán választása, nekik is megy. Nekem miért ne menne? Igaz, én nyugodtabb lehetek, hiszen, ha nem jön össze elsőre, akkor sem veszítettem sokat, mindössze nyertem egy pocsék tapasztalatot, de földhöz nem vágott  pillanatnyi kudarc, hogy egy helyen nem váltam be. Még pontosan nem tudom miben is lennék jó, de azt hiszem itt az ideje lassan kideríteni. Jó lesz ez.
- A sok gondolkodás hátulütője. - Ha meg nem gondolkodnánk el dolgokon, akkor meg buta libának lennénk elkönyvelve és még azt mondják, hogy ez a női nem hibája, fenéket... Csak a pasik képtelenek eldönteni mi a jó vagy a jobb nekik, bár tény, hogy néha eltúlzok dolgokat, de hát ez van, nobody's perfect.
- Hű, hát ez már több is, mint amire számítottam munkakeresés terén, de ha ez most nem jön össze, akkor jó lenne. - Abban bízom, hogy még ebben a hónapban lesz valami, maximum a jövő hónapban és akkor legfeljebb kérnék kölcsön a szüleimtől, amit aztán persze vissza is fizetnék, mert én már csak ilyen makacs vagyok, de szerencsére ezt tudják is rólam.
- Igen igaz, bár kétlem, hogy egy nulla tapasztalattal rendelkező kezdőt szeretnének bedobni a mély vízbe, amikor van aki ezt tanulta. Ez kb. olyan, mintha nulla tapasztalat nélkül vennének fel mondjuk egy kórházba, ahol két hét gyakornokság után beosztanának rehabilitáció, több rosszat csinálnék szegény embernek, mint jót. - Nagyjából így tudok elképzelni minden szakképesítést igénylő állást, ahol az ember kellő hozzáértés vagy tudás nélkül több kárt csinál, mint hasznot.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 23.05.15 14:00

Érdekes az, amit mond és kíváncsi is leszek tőle. Az arcomon is ez lesz látható.
- És mit tanulsz? - Kíváncsiskodok, persze akkor sem sértődök meg, ha nem árulja el, de gondoltam, ha már beszélgetünk, akkor miért is ne tehetném fel ezt a kérdést. Talán olyasmit mond, amivel könnyebb lesz a munka terén. Persze érdekel, hogy mit tanul, mert talán tudnék a szakmáját segítően állást szerezni.
- Tudom. Megtapasztaltam már. - Nevetem el magam, mert Charlotte is mindig hülyeségeken gondolkozik, amivel néha idegesít, de szerencsére van annyi türelmem, hogy ezt lekezeljem. Szerintem, ha értelmes dolgokon gondolkoznának, akkor nem lenne ennyi konfliktus.
- Meg tudom adni a számukat, ha szeretnéd. - Ajánlom fel neki még ezt, hátha fel akarja őket hívni, hogy legyen valami munka neki. Szerintem hamar találnának, mert mindig kellenek betanított diákmunkások. Valahogy a cégek jobban szeretik őket, mert alacsonyabb díjat kell utánuk fizetni.
- Mindenki elkezdi valahol. A suliban is csak az alapokat tanulod meg, aztán a való életben jön az igazi megpróbáltatás. - Próbálok belé lelket önteni, de talán nem úgy megy, ahogy kéne. Igaz, hogy mindenki a való életben jön rá arra, hogy amit tanult azt voltaképpen nem is tudja alkalmazni, mert nem úgy van. Majd rájön, ha kipróbálja.
- De látom, neked nincs nagyon önbizalmad. - Jegyzem meg, de nem bántásképp, csak ahogy elnézem, hogy sok minden miatt keres kifogásokat, szerintem egyáltalán nem bízik magában és ez ezért van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 03.06.15 13:51


Chad & Zooey

- Gyógy- és sportmasszőrnek tanulok. Tudom nem épp szokványos... - Az orvosihoz úgy éreztem, hogy nincs bennem elég meg annyira igazán nem is vonzott, viszont így is valami hasznosat és értékeset csinálhatok, ami számomra fontos és annyi mindent kihozhatok még ebből. Én nem tudnék csak úgy beülni egy hatalmas épület csinos kis ordájába nyolc órára dirigálni, az nem én lennék, sőt meg is őrülnék. Sokat gondolkodtam azon mi az, amiben jó vagyok, mi az, ami a legközelebb állna hozzám és nem utolsó sorban mi az, amit szívesen csinálnék, szeretnék is csinálni, hát ez lett belőle. Úgy érzem, hogy ezt a döntésemet nem bánhatom meg.
- Öhm persze, miért is ne. Még jól jöhet. - Ha besokallok. És tényleg jó lenne valami meg kellene is. Sokkal jobban érezném magam, ha lenne némi keresetem, amiből el lehetek és nem kellene mindenért a szüleimhez fordulnom nagy boci szemekkel. Oké, tudom, hogy ez lenne a dolgok rendje, de elég nagylány vagyok már ahhoz, hogy kipróbálhassam magam, nem? Mert szerintem igen.
- Igen, ez igaz. Kár, hogy az emberek nagy része nem így látja, pedig fontos lenne. - A "nagy" emberek általában elfelejtik Ők maguk honnan is kezdték, ami eléggé nagy baj, mégsem tehetünk ellene semmit, maximum megpróbálhatunk bizonyítani hátha észreveszik...
- Inkább csak makacs vagyok és elég nehéz valamiről meggyőzni, amiben bizonytalan vagyok. - Ennyi az egész. Erről pedig kb. mindenki mesélhetne, aki elég jól ismer hozzá, de aki kevésbé, még az is tudhatja rólam, hogy nem könnyű velem. De ezt én soha nem is állítottam.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 04.07.15 23:35

Amint meghallom, hogy minek is tanul egyből beugrik valami ötlet. Talán tetszeni fog neki, talán nem, de ezt majd ő úgyis el fogja dönteni.
- A barátnőm orvos.. Ha gondolod megkérdezhetem, hogy nincs-e kisegítői állás a kórházban. - Van a kórházban gyógy- és sportmasszőr részleg szerintem lehet, hogy be tudna ott segíteni. Ha nem is teljes állásban, mert még nincs meg a hozzá szükséges papírjai, de talán gyakornokként is el tudna helyezkedni és utána még könnyebb is lenne, hiszen lesz már gyakorlata. Persze nem akarom rábeszélni, szóval a döntés joga az övé, de nekem tényleg nem esik nehezemre megkérdezni Charlottet.
Előveszem a telefonomat, majd elkezdem nyomkodni, hogy megkeressem a közvetítő számát. Amint megtaláltam odaadom neki a telefonom, hogy beletudja írni a sajátjába.
- Hát igen. Én majd a főnök leszek, sosem fogom elfelejteni, hogy honnan kezdtem. - Rántom meg a vállaimat, bár nem tudom, hogy ezt miért osztom meg vele, de most már elmondtam. Nem tudom, hogy fogunk-e még találkozni, vagy sem, de mindegy is.
- Pedig jó kipróbálni új dolgokat, mert nem tudhatod, hogy meddig tart az életed. - Halványan elmosolyogtam, persze nem vagyok pesszimista, mindössze csak ilyen a világnézetem. Közben ki is érünk a parkból és a telefonomon megnézem az időt.
- Nekem most már muszáj hazamennem, mert a barátnőm megöl, ha sokáig vagyok távol így este. - Mosolygok közben, mert viccelek, hiszen Charlotte sosem bántana, és úgy is alszik még. Most azért majd próbálok óvatosabban közlekedni a házban.
- Remélem még összefutunk azért. Ha megadod a számod, akkor fel is tudlak hívni a munkaügyben, ha gondolod. - Adok neki egy másik választást. Ha megadja a számát, akkor elmentem a telómban, biztos, hogy nem fogom elfelejteni és fogok neki üzenetet küldeni. Ha meg úgy dönt, hogy nem él a lehetőséggel, akkor már csak a sors dönthet úgy, hogy találkozunk-e valaha. Hamar el is búcsúzok, majd elindulok hazafelé, hogy kicsit pihenjek, mert már érzem, hogy fáradt vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 08.07.15 11:12


Chad & Zooey

- Húú, az viszont szuper lenne. - Annyira otthonosan azért még nem mozgok a városban, elvégre még csak pár napja vagyok itt és már annak is örülök, hogy nem tévedek el és zavartalanul hazatalálok na meg persze be a suliba. Tudom, hogy kezdetben válogatni nem olyan jó dolog, de mégis csak jobban örülnék valami testhez állónak, amiben tényleg feltudom találni magam és elboldogulok anélkül, hogy valakinek mindig a sarkamban kéne lennie, hogy igazgasson, egy kórházi kisegítő állásnak viszont nagyon tudnék örülni, mert ott tényleg arról tanulhatnék, amit később csinálni szeretnék.
- Köszi... - Vettem el a mobilját pár másodpercre, amíg beírtam a szóban forgó számot az enyémbe, amit szerencsésen leejtettem a mi előbb, de a hálás kis készülékemnek semmi baja. - Miféle főnök? - Kérdeztem érdeklődve, miközben visszaadtam a telefonját. Nem tudom. Én eddig még sosem vágytam arra, hogy főnök lehessek valahol, igaz, nem is gondolkodtam még rajta, egyszerűen csak szerintem az nem nekem való. Kell hozzá egy bizonyos vezetői érték, hogy mindig mindent egyben tudj tartani a körülményektől függetlenül, mert az a Te dolgod. szerintem ez bennem nincs meg, legalábbis még nincs.
- Ez is igaz. - Fogalmam sincs, hogy ezt a sör mondatja vele vagy tényleg így gondolja, de ebben most nagyon is igaza van. Ez az egy bizonyos dolog, amiben sosem lehetünk biztosan, nem tudhatjuk mikor lesz vége, viszont egy valamit megtehetünk, élhetünk minden egyes nap lehetőségeivel és kell is, hogy aztán megérje.
- Azt elhiszem. - Őszintén? Én sem örülnék neki, ha a barátom este más lányokat kísérgetne haza. Nem azért, mert féltékeny volnék, hanem mert inkább legyen velem. Na jó, egy kicsit talán mégis, de hát nők vagyunk.
- Persze és még egyszer nagyon köszönöm. - Gyorsan bepötyögtem a számot és már vissza is adtam a telefont. Ideje menni... Ricky megfog ölni, hogy hol a csodában voltam eddig és miért nem tudtam szólni és miért volt kikapcsolva a mobilom meg hasonlók...  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Park 08.07.15 11:45

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 16.07.15 0:20

Charlotte  I love you
Nemrég arra ébredtem, hogy üzenetem jött. Igaz, nem aludtam, csak elbóbiskoltam, mert mindenképp meg akartam várni, míg Charlotte hazajön. A telefonomhoz nyúlok, hogy elolvassam az üzenetet, ami történetesen pont tőle jött. Bár nem nagyon értem, hogy mit írt, mert nem igazán találta meg a betűket, de még is kiveszem belőle, hogy szeretné ha érte mennék, mert fél egyedül hazajönni az utcán. Megértem, mert a belváros nem nőknek való, akik egyedül vannak. Fel is öltözök, majd elindulok a szórakozóhelyhez, amit mondott még józanul. Mert, hogy most már nem józan azt is kivettem az sms-éből. Kicsit izgulok, mert még nem láttam őt ittasan, de mindennek el kell jönnie. Az utcán végig sétálok, már messziről hallom a dübörgő zenét és egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy szerelmemet lássam. Be is nyitok, majd szemeimmel végig fürkészem az amúgy sötét helyet. Mivel nem látok semmit, ezért a pult felé kezdek el araszolni, bár ebben a tömegben, ahogy éreztem még a lábamra is rá léptek. Csodálom, hogy még nem öntöttek le. Mikor végre átvágom magam a tömegen, csak az tűnik fel, hogy Charlotte barátnője is ott van, akihez sikeresen csatlakozok. Mosolyogva fogja meg a kezemet, hogy odavezessen, ahol ülnek és így ne szakadjunk el. Mikor megérkezünk az asztalhoz egyből ő kezd el beszélni.
- Nézzétek mit találtam! - Derekamnál fogva ölel, ő sem józan, ezt már észrevettem. A sok nevetgélés és jó kedv közt - mert tudom, hogy a barátnői, akik itt vannak, kedvelnek -, nem tart ez sokáig, egyből Charlottera nézünk.
- Lotty, neked hoztam! Gondoltam tetszeni fog! - És el is enged, így oda tudok menni szerelmemhez, akinek végig simítok az arcán.
- Mehetünk, vagy még szeretnél maradni? - Mellette állok, megtámaszkodom a box támlájában, így egy kicsit lejjebb hajolva, hogy értsem mit mond. Azt látom, hogy előtte van még ital, de ha akarja akkor megvárom, míg megissza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 26.07.15 16:52

Először sem tűnt ez nekem túl jó ötletnek, de akkor voltam teljesen biztos abban, hogy hiba volt eljönni, mikor beléptünk a szórakozóhelyre. Valahogy ez az egész nem az én világom. Hangos zene, és hatalmas tömeg, ahol a részeg fiatalok szedik fel egymást. Mégis mit keresek én itt? Ebből már régen kinőttem, vagyis valójában fiatal koromban sem voltam arról híres, hogy party állat lennék, akkor is már jobban szerettem a nyugisabb estéket, de most mégis sikerült a barátnőimnek rábeszélni arra, hogy egy kis csajos kikapcsolódás igazán ránk férne már. Így hát bele mentem, különben sem lett volna túl sok értelme ellenkeznem. Nem szokásom inni, de túlerőben voltam és végül beadtam a derekamat. Elég volt ahhoz egy-két pohárka is, hogy megfogjon ennek hála. Valami iszonyat erős koktélt itattak velem, ami szinte már szó szerint marta a torkomat, ahogy lassacskán kortyolgattam. Aztán végül éreztem, hogy baj fog lenni, ezért írtam egy sms-t a barátomnak, amiben megkértem, hogy jöjjön értem. Nem akartam semmi hülyeséget sem művelni és igazság szerint fogalmam sincs, hogy ilyen ittas állapotban mit is csinálhatnék, ezért jobbnak láttam, ha szólok neki. Legalább tudom, hogy Chad vigyázni fog rám és biztonságban haza fog majd vinni.
- Mégis miből gondoltad Kate? - Nevetve kérdezek vissza, de valamennyire meg is vagyok könnyebbülve attól, hogy Chad tényleg eljött, habár jól tudtam, hogy szeret annyira, hogy ne hagyjon cserben.
- Mehetünk. - Ordibálom túl a hangos zenét, de barátnőim arcán látom a csalódottságot. Gyorsan felkeltem, s mindenkit megölelek búcsúzóul, esélyt sem adva nekik, hogy tovább marasztaljanak. Oda lépkedek a barátom mellé, csak egy egészen kicsit érzem azt, hogy mozog körülöttem minden, de az egyensúly érzetem sem a régi már.
- Olyan aranyos vagy, hogy eljöttél értem. - Fülig ér a szám úgy mosolygok rá miközben karjába karoltam, hogy ne veszítsük el egymást, ahogy kifelé tartunk a szórakozóhelyről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 26.07.15 19:29

Amint megkaptam Charlotte üzenetét, felöltöztem és elmentem érte. Először fura volt egy ilyen helyre menni, el is gondolkoztam rajta, hogy valóban itt van-e, de aztán bementem és mikor a barátnőjével találkoztam, már csak követtem.
- Gondoltam a te stílusod. De ha neked nem kell, én elviszem. - Nevet ő is, bár én azért egy kicsit furán nézek a barátnőmre is és Kate-re is. Azért azt hittem, hogy egy kicsit ragaszkodni fog hozzám, hogy egyből örülni fog nekem, de látom rajta, hogy már sokkal többet ivott, mint amennyit bír. De nem baj, mert még nem láttam így, hogy alkoholtól csillognak szempárjai.
- Fura, hogy nincs felzselézve a hajad. - Mondja egy másik barátnője, próbálva túlkiabálni a zenét. Csak mosolygok, majd én is válaszolok.
- Mert Charlotte nem vett nekem hajzselét. - Nem szeretem, ha nincs felzselézve a hajam, de majd veszek és megcsinálom. Kicsit félrelépek, hogy el tudjon köszönni a barátnőitől, remélem nem neheztelnek rám, hogy elviszem Charlottet. De szerintem neki pont elég volt ennyi alkohol, nem kell neki több. Mikor felém tart, épphogy van időm elkapni, valahogy nem sikerül neki az egyensúlyát érzékelni vagy én nem tudom.
- Mennyit ittál? - Kérdezem mosolyogva, fülébe suttogva, ahogy a karjaimban tartom. Még az sem érdekel, hogy rálépett a lábamra, mert tudom, hogy ilyenkor elég nehéz egyenesen menni. De nagyon aranyos. Csak mosolygok, főleg, mikor megköszöni, hogy eljöttem érte.
- Én mindig aranyos vagyok, ezért szerettél belém! - Önelégülten vigyorgok és természetesen segítek neki átverekedni a tömegen. Amint kiérünk a szórakozóhelyről a friss levegőre, sokkal jobban megkönnyebbülök.
- Hogyhogy nem kocsmába mentetek? - Azt hittem, hogy kocsmázni fognak, de mikor megtudtam, hogy szórakozóhely, kicsit meglepődtem, mert Charlotte nem szokott ilyen helyre járni. Pláne nem ennyit inni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 27.07.15 12:47

Hangosan felnevettem, valószínűleg hangosabban, mint egyébként szoktam, de ezt hozta ki belőlem az alkohol. Addig persze nincs semmi gond, még nem kezdem el érezni, hogy minden forog körülöttem és a szervezetem inkább úgy dönt, hogy jobb lesz nekem, ha színeset ásítok. Csak remélni tudom, hogy ez nem a hazafelé vezető úton fog bekövetkezni, mert milyen barátnő lennék, ha esetleg sikerülne a barátomra rókázni, miközben csak segíteni szeretett volna rajtam? Ebben az esetben biztosan nem nyerném el az év legjobb barátnője díjat. De remélem, ha kimegyünk innét jobban fogok lenni már csak a friss levegő végett is. Egy kis idő kell, hogy kijózanodjak valamennyire.
- Foglalt préda. - Mindössze ennyit mondtam Kate-nek. Habár mindenki jól tudja, hogy mi egy párt alkotunk, mióta is? Azt hiszem, hogy túl rég óta.
- Nem is mondtad. - Nevetve csóválom meg a fejemet, hiszen nekem nem rémlik, hogy kérte volna tőlem, hogy vegyek neki hajzselét, különben is kettőnk közül Chad sűrűbben fordul meg a boltokban. Nekem általában az ilyesmire már nincsen időm, hiszen túl sokat dolgozok és már nekem az a napom fénypontja, hogy beeshetek az ágyba, miután hazaértem.
- Nem sokat. - Nem is tudom, úgy egy- két pohárkával, esetleg hárommal, de mindegyiket nyomás hatására, hiszen a barátnőim nagyon szerették volna, hogy ne maradjak ki a jóból. Csak az a bökkenő, hogy nem szoktam inni, ezért nem igazán bírom az alkoholt. Gyorsan legyőzött.
- Persze, persze... - Mondtam miközben egyik kezemmel még szorosabban kapaszkodtam belé. Kezdem magam egészen különösen érezni. Tudom, hogy mit akarok mondani, de a nyelvem nem úgy mozog, ahogyan kellene.
- A többség győzött. - Nem mindegy? Kocsmázni sem szoktam járni, ahogy efféle szórakozóhelyeken sem szoktam megfordulni.
- Messze vagyunk még? - Kezdek álmosodni és a lábam ebben a cipőben csak azért nem fáj, mert ittam annyit, hogy ne érezzem a fájdalmat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 27.07.15 23:08

Nem láttam még szerelmemet ilyen állapotban, így nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e a látvány vagy sem. De nem fogom neki szóvá tenni, mert nem akarom, hogy ez miatt ne menjen a barátnőivel sehova. Kate arcán a mosoly egyből lefelé görbül, bár én nem látom, mert nem arra figyelek.
- Kár. - Szomorkás hangon mondja, de egyáltalán nem gondolja komolyan, szerintem ő a legnagyobb rajongónk, aki imádja, hogy mi együtt vagyunk. De ezt csak én gondolom így, aztán lehet, hogy más van a háttérben.
- Felírtam neked egy cetlire. - Bólogatok, bár abban már nem vagyok biztos, hogy a kezébe is vette. Az tény, hogy furán érzem magam, hogy nincs megcsinálva a hajam, ez olyan lehet, mint mikor a nők nem sminkelik ki magukat. Szeretek mindig jól kinézni, de most nem jött össze.
- Részeg vagy baby. - Karolom át a nyakát, ahogy egy puszit nyomok a fejére és mosolygok. Tudom, hogy alig áll a lábán, hiszen látom, bármit is mond, nagyon is sokat ivott. Vagy tényleg erős volt a pia.
- Nem volt túl meggyőző... - Forgatom a szemeimet, így legalább tudom, hogy biztosan igazat mond, mert ha valaki részeg, akkor igazat beszél. Bár nem tudom, hogy mennyire fognak fájni most a szavai, amiket esetleg nekem mond.
- És legalább táncoltál is? - Nézek rá, mert egyáltalán nem zavar, ha mással táncolt, csak egy-két dolgot nem tudnék tolerálni, amit bizok, hogy nem történt meg. Kérdése meglepett, mert igazából most léptünk csak ki a szórakozóhelyről és azért nem itt lakunk.
- Még csak most indultunk el. - Egy puszit nyomok az arcára, bár ahogy a lábára nézek, nem lehet kényelmes a cipő. Ilyenkor kár, hogy nincs jogsim, mert autóval gyorsabb és kényelmes lett volna, de úgy vélem, hogy szerelmemnek most szüksége van a friss levegőre.
- Mi a baj? Fáj valamid? - Nézek rá, mert ha igen, akkor kitalálok valamit, hogy gyorsabban hazaérjünk, de nem vagyok biztos benne, hogy a gyomrának jót tenne, ha valamire felszállnánk vagy épp taxiba ülnénk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 07.09.15 12:34

Nagy szemekkel néztem rá, hirtelen fel sem tudom fogni, hogy mégis miről beszél. Milyen cetli? Hová tehette, hogy észre sem vettem? Áh, már mindegy, talán én voltam túl figyelmetlen, vagy Chad szólhatott volna személyesen, hogy szüksége lenne valamire. Lényegtelen, erről már lekéstem, de talán kárpótolhatom valamivel.
- Hé, alig ittam. - Hevesen tiltakoztam, miközben felemeltem mutató ujjamat felé, mintha valami nagyon fontos és komoly mondandóm lett volna hozzá. Nem szokásom inni, ezért már egy-két pohárka után ilyen állapotba kerülök. Mi lenne velem a barátnőim nélkül? Akkor most biztosan otthon ücsörögnék a barátommal a kanapén filmet nézve, de köszönve a barátnőimnek holnapra iszonyú másnaposságban lesz részem.
- Bocsi. - Nagy szemekkel néztem rá, meg ismét rá. Hé! Hogy lett belőle hirtelen kettő? - Próbálok arra koncentrálni, hogy ne essek el most ebben a cipőben. - Ez már eléggé meggyőző volt? Szerintem igen, inkább a mozgásomra koncentrálok, mint a kimondott szavaimra.
- Nem. - Csóváltam meg fejemet kérdése hallatán.
- Nem mintha nem tudnék táncolni, de erre a zenére... - Inkább a páros táncokat kedvelem, de a szórakozóhelyen amolyan mosógép zene szólt, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet. Különben sem akartam magam annak kitenni, hogy valami pasi rám nyomuljon a tánctéren és mondjuk elkezdjen fogdosni.
- Sosem fogunk oda érni. - Hangosan felsóhajtottam. Annyit sikerült innom, hogy egyensúly problémáim legyenek, de annyit már nem, hogy ne érezzem, hogy egy idő után mennyire kényelmetlen tud lenni a cipőm.
- Még csak a lábam, de biztos vagyok benne, hogy holnap mindenem fájni fog. - Nem mintha túl sok tapasztalatom lenne a másnapossággal kapcsolatban, de van egy olyan érzésem, hogy holnapra nagyon is meg fogom bánni, hogy hagytam a barátnőimnek, hogy rávegyenek a mai estére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 08.09.15 21:49

Nem számít, hogy nem vett hajzselét, bár így nem szeretem a hajamat, de ha Charlotte-t nem zavarja, akkor lényegében nekem sincs bajom. Majd holnap veszek egyet, és megcsinálom a hajam, ahogy szoktam. A heves tiltakozása mosolyt csal az arcomra.
- Látom, Cica! - Mondom mosolyogva, miközben megfogom az ujját, amivel mutogat, majd egy puszit nyomok a halántékára. Annak ellenére, hogy alig ivott, nagyon is látszik rajta, hogy berúgott. Főleg, hogy alig bírunk egyenesen menni, pedig én nem is ittam. De aranyos, hogy ilyen, én még nem láttam ennyire ittasan.
- Miért ezt vetted fel? - Nézek le a lábára és azért megsajnálom, de mondtam neki, hogy valami kényelmes cipőt vegyen fel, de ezt akarta. Gondoltam, hogy ez lesz a vége, de mivel nem értek nagyon a cipőkhöz, ezért inkább ráhagytam. Kicsit furcsállom, hogy nem táncolt, de talán jobb is így, mert legalább most nem követ minket egy részeg férfi, aki Charlotte-tól egy éjszakát vár cserébe a táncért.
- Ha részeg az ember, akkor szerintem mindegy. - Rántom meg a vállaimat, és azért mosolygok még mindig, mint aki szintén ivott. De annyira vicces a látvány, és tényleg aranyos, ahogy hisztizik közben.
- De igen, csak ne nyafogj. - Simítok végig az arcán és megállok egy kicsit, hátha jobb lesz, ha a lábát is pihenteti. Közelebb lépek hozzá és megölelem, megsimogatva a hátát.
- Nem fázol? Reszketsz! - Annyira eltávolodok tőle, hogy a szemeibe nézzek. Tuti, hogy fázik, le is veszem a kabátom és a hátára terítem, ha akarja, akkor felveszi, ha nem, akkor így marad. Még a végén az hiányozna, hogy megfázzon.
- Így jár, aki többet iszik, mint amennyit bír. - Nyomok egy puszit az arcára, majd felveszem a karjaimba, hogy ne keljen mennie. Persze mindezt, azért kicsit lassabban, mert nem akarom, hogy forogjon vele a világ még jobban, mert szerintem van elég baja így is. Ha akarja leveszi a cipőjét, ha nem akkor mindegy. Így kezdek el vele sétálni.
- De hidd el, utána már jobb lesz. De igazából rád fért ez a kis összejövetel a barátnőiddel. Jól érezted magad? - Nézek rá, majd megpuszilom a homlokát, ahogy a karjaimban tartom. Nem mondom, most már igazán elmehetnék gyúrni, de nem olyan rossz, így cipelni, még.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 22.09.15 23:13

Minek is iszik az, aki nem bírja, ugye? Erre több okom is van. Az első az lenne, hogy nem mondhatom el magamról, hogy minden nap, vagy legalábbis minden hétvégén megiszok ennyi alkoholt. A második pedig az lenne, hogy a barátnőim sok mindenre képesek rávenni. Lényegében ez a két ok vezetett ahhoz, hogy most forogjon velem a világ. Szokatlan. Nem is tudom, hogy mikor éreztem ilyen érzést utoljára, talán ez az első ilyen élményem, de szerencsémre van az oldalamon egy hűséges, odaadó barát, aki még ilyen alkalmakkor is képes eljönni értem, s megmenteni saját magamtól.
- Mert ez illet a ruhámhoz. - Na és tudtam, hogy mindegyik barátnőm mennyire ki fogja magát csípni a mai estére, ezért én sem akartam alul maradni, habár hiányoznak a laposabb sarkú cipőim, de az már biztos, hogy holnap nem fogok arra vágyni miközben sajog a lábam, hogy ennyi centivel járjak a föld felett.
- Nem is vagyok részeg. - Továbbra is erősködök, de már csak azt nem tudom, hogy mégis minek. Talán ez nevezhető a részeg makacsságnak, vagy csak nem szeretném beismerni nyíltan, hogy a kelleténél többet ittam, de nem mintha ez nem lenne így is nyilvánvaló számára.
- Nyafognék? - Hatalmas szemekkel néztem rá, mintha nem is tudnám, hogy miről is volt szó az imént. Én csak már kezdek fáradni és minden bajom van már így. Minél hamarabb szeretnék haza érni, főleg, hogy már fájnak rendesen a lábaim, sőt mi több, már érzem, ahogyan sajog, már a bennem lévő alkoholmennyiség sem tompított.
- De, egy kicsit. - Vallottam be, miközben bele bújtam a kabátjába. Egy kissé lelkiismeret furdalásom támadt miatta, mert most akkor Chad fog fázni helyettem.
- És mi lesz veled? - Igaz, rétegesebben van felöltözve nálam, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem fázhat. Még csak az kellene, hogy miattam legyen beteg, azért, mert nekem akar jót.
- Nem vagyok túl nehéz? - Annyira lovagias, hogy a karjai között visz, csak mert nem igazán napra kész az egyensúly érzékem, s a lábaim is sajognak ebben a cipőben.
- Igen, de egy darabig ennyi szórakozás nekem bőven elég. - Motyogtam, miután vállára döntöttem fejemet, miközben hagytam, hogy vigyen lépésről lépésre közelebb az otthonunk felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 25.09.15 16:59

Aranyos most különösen, így ittasan. Legalábbis nekem tetszik, a mosolya és amúgy az öltözéke is. Az, hogy így különösebben ragaszkodik hozzám, még jobban tetszik, de legalább tudom, hogy valóban szeret még mindig, mert a részeg ember általában igazat mond. Gondoltam, hogy ez lesz a válasza, hogy inkább csinos, de kényelmetlen legyen, tipikus nő. Az előző barátnőm is ilyen volt, és neki is hallgathattam utána a nyafogását, hogy mennyire fáj a lába. Ezért is csak megforgatom a szemeimet és elmosolyodok.
- Legalább hozhattál volna egy váltócipőt, vagy szólhattál volna nekem, hogy hozzak. Itt már úgysem számít, hogy hogyan néz ki a cipőd. - Nézek rá nagy szemekkel, mert nem akarom megbántani. Tudom, hogy ad a külsőjére, de most csak ketten vagyunk és este van. Aligha nézné meg most bárki is a lábát, hogy illik-e a ruhájához vagy sem. Nem utolsó sorban, meg tudna járni. Azért megsajnálom, mert biztos nagyon fáj a lába szegénynek.
- Persze, hogy nem... - Szinte el is nevetem magam, látom, hogy milyen. Azt is tudom, hogy a részegek mit szoktak és hogy, ilyen helyzetben csinálni és ő pont ugyanazt teszi. Ha nem is részeg valóban, akkor is többet ivott a kelleténél, de ez miatt nem szidom le, hisz én is elmegyek a barátokkal inni, többször mint ő. Igaz a jutalmam, hogy aludhatok a kanapén, de szerintem muszáj velük is lenni és ha ez az ára, hát legyen.
- Egy kicsit. - Mutatom az ujjaimmal azt a mértéket, majd egy puszit nyomok az arcára. Nem akarom, hogy megsértődjön, de valóban nyafog, bár tudom, hogy csak a fáradtság miatt van. Viszont látom rajta, hogy fázik, hiába nem mondja, ezért is adom neki a kabátomat.
- Hát, tudod... Szeretem mikor ápolgatsz! - Vigyorgok, mert tényleg jó, ha épp körülugrál, babusgat, simogat és hozzám bújik. Igaz utálom a betegség részét, de nem leszek most az, mert van rajtam egy vastag pulcsi, így nem hiszem, hogy fázni fogok.
- Majd ha elfáradtam leraklak. - Nézek a szemeibe, tényleg nem nehéz még, de elképzelhető, hogy lefogom rakni, hogy pihenjek, mert hazáig nem fogom tudni cipelni. Maximum ha a hátamra veszem.
- Akár otthon is tarthatsz ilyet. Mondjuk kártyaparti vagy hasonlók. - Puszit nyomok a fejére, látom raja, hogy álmos is, de nem tudok vele mit csinálni, azért kell még sétálni, hogy hazaérjünk.
- Felveszed a táskád az öledbe? Mert fáj már a kezem, hogy dörzsöli. - Nem tudom mi van benne, de már fáj tőle a kezem és zavaró is volt. Ha az ölébe veszi, legalább ennyivel könnyebb lesz nekem. Azt nem mondom, hogy nem kezdek fáradni, de még bírom és viszem is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 25.11.15 13:16

- Nem gondolkoztam előre na. - Én csak egy kicsit ki szerettem volna kapcsolódni a barátnőimmel, és azzal igazán nem foglalkoztam, hogy mi fog rám várni az este végén. Ez nem is csoda, lényegében nem sokat járok el szórakozni és ezért nem hittem volna, hogy ennyire fájni fognak a lábaim.
- Tényleg nem vagyok részeg! Na jó, talán egy egészen kicsikét. - Most minek tagadjam? De azért azt is el kell ismernie, hogy csak piás vagyok, részegnek még nem nevezném magam, elvégre meg tudok állni a saját lábaimon, van némi egyensúly érzékem is, na meg tudok normális, érthető mondatokban kommunikálni vele.
- Oké, akkor befejeztem. - Magam előtt összefontam karjaimat, mintha annyira pukkadnék rá, amiért azt mondta az imént, hogy nyafognék. Fáradt vagyok, álmos, már szomjas is, de most persze nem alkoholra vágyok, arról nem is beszélve, hogy egész nap rohantam és alig ettem valamit, ezért iszonyúan éhes is vagyok már. Így az este végére azért szépen minden összejött.
- Oh, de még mennyire, hogy tudom. Ezt le sem tudnád tagadni, még ha akarnád sem. - Látszik is rajta, hogy élvezi, hogy olyankor az övé az összes figyelmem és lesem minden óhaját, sóhaját. Végül is, ha együtt vagy valakivel, akkor az természetes, hogy mikor beteg a tőled telhető legtöbbet meg akarsz tenni annak érdekében, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.
- Majd egyszer a közeljövőben talán elő is fog fordulni, csak legyen végre egy kis időm. - Mert az a fő gondom, hogy nagyon elfoglalt vagyok, ez nem is titok, mindenki tudja, hogy a munkám eléggé időigényes tud lenni, ezért nem igazán foglalkozok azzal, hogy vendégeket hívjak meg az otthonunkba.
- Persze. - Megtettem, amit kért tőlem, de tényleg nem akartam neki fájdalmat okozni, ha előbb szólt volna, akkor már előbb megtettem volna ezt neki.
- Nagyon fáradt vagyok már. - Lehunyt szemekkel suttogtam, habár Chad is panaszkodhatna, végül is ő az, aki engem visz a karjai között, de persze én vagyok már megint az, aki nyafog, de persze nem szándékosan, csak tényleg hosszú nap van a hátam mögött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 27.11.15 22:14

Megsimítom az arcát, persze, hogy nem gondolt róla, mert tudta, hogy érte fogok jönni. Persze ezért nem is fogom leszidni, mert szeretek vele lenni és inkább eljövök érte, minthogy bármi baja essen a hazafele vezető úton.
- Aranyos vagy! Leszámítva, hogy ráléptél a lábamra. - Megpuszilom az arcát, bár nem fáj, de nem gondoltam volna, hogy ennyire nem bír megállni. Igaz, ez még benn volt a szórakozóhelyen, de muszáj volt megjegyeznem neki.
- Nem is láttalak még ittasan. Ellenben veled. - Szerintem pontosan tudja, hogy mire célzok, mert mikor legelsőnek találkoztunk, akkor is részeg voltam. Bár még mindig ostorozom magam, hogy akkor nem fogadtam el a csókját, hanem elfordítottam a fejem, de azóta sok minden történt és már 3 éve akkor csókolom meg mikor akarom, és ennél felemelőbb érzés nincs a világon.
- Gyere ide! - Tárom ki a karjaimat, ha már duzzog, akkor az ölelésemben tegye. Félre is döntöm a fejem, és egyik ajkam szegletében mosoly is bujkál. Tudom, hogy nem tud ellenállni ennek, így ha már a karjaimban van, akkor megölelgetem és egy puszit nyomok a fejére.
- Semmit se tudok letagadni, amihez közöd van. Ezt teszed velem, látod? - Nem leszúrásként mondom, de azzal, hogy ennyire szerelmes vagyok belé, ki is használja és persze, hogy nagyon sok minden meglátszik rajtam. Szeretem mikor mellettem van és gondoskodik rólam, de ugyanezt szeretem is visszaadni neki.
- Ugyan! Mindig arra van időd, amire akarod, hogy legyen! - Rántom meg a vállaimat, majd még hozzáfűzök egy valamit, aminek tudom, hogy nem fog örülni, ha csajos estét szervez otthon.
- Én örülnék neki. Csajos kártya party. Mindenkit megvernék! - Magabiztos vagyok, elég jól tudok kártyázni, csak szerintem Charlotte nem engedné meg, hogy velük játsszak. Pedig úgy szeretnék. Érzem a hangján és a fején, hogy már nincs ébren, aminek nem nagyon örülök, mert szerintem hamarosan le kell tennem, azért nekem is véges erőm van. És mindemellett azért álmos is vagyok ugyanúgy.
- Cica? - Szólok neki, kíváncsi vagyok, hogy ébren van-e még. Ha nem, akkor muszáj lesz felkeltenem. Igaz, hogy már hamarosan otthon vagyunk és élvezheti a kényelmes ágyat, vagy a felsőtestem, amelyik jobb neki. De most még ki kell tartania.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 02.01.16 0:46

Hangosan felsóhajtottam Chad szavait hallva. Az egy dolog, hogy ráléptem a lábára, de most az is szerencse, hogy ebben az állapotomban csak megúszta a dolgot ennyivel. Érzem, hogy a gravitáció bizony lefelé húz, most még az átlagosnál is jobban gyakorolja rám a hatását.
- Hát igen, az biztos, hogy van a felejthetetlen részeg emlékem rólad. - Ha pedig jól emlékszem, akkor az is biztos, hogy akkor csúnyán össze is vesztünk. Én még akkor nem tudtam, hogy mit akarok, de az is biztos, hogy akkor már tudtam, hogy nem közömbös a számomra. Csak ugye még akkor minden olyan bonyolult volt, a körkülönbség és az végett, hogy akkor még én voltam az orvosa. Nehéz volt, iszonyúan nehéz számomra ez az időszak, mikor még én sem tudtam, hogy mi is fog történni közöttünk valójában, hiszen akkor még nem tudhattam, hogy ennyire komolyak a szándékai.
Abba hagytam a duzzogást, és inkább úgy döntöttem, hogy mégis csak jobb őt ölelgetni, de inkább ezt nem árultam el neki, minek is tettem volna, úgyis tudja. Erről szól a szerelem, felesleges bármit is mondani, hiszen már tudjuk, vagy csak a véremben lévő alkohol mennyiség miatt gondolom ezt. Egy kicsit már zavarosak a gondolataim, de holnapra már kitisztul a kép, persze miután átvészeltem a másnaposságomat.
- Na és bánod? - Az tény, hogy le sem tudná tagadni, hogy mennyire szereti mikor ápolgatom, de én inkább úgy vagyok vele, hogy jobban szeretem, mikor nem kell ápolgatnom, hiszen ez azt jelenti, hogy valami baja van, vagy beteg, én pedig akkor vagyok boldog, mikor a párom egészséges mellettem.
- Persze, de úgy érzem néha nagyon is kevés a huszonnégy óra egy napban, többre lenne szükségem. - Igyekszem megállni a helyemet a munkámban, na meg persze a kapcsolatunkban is, de iszonyú nehéz, de azért tényleg igyekszem, ahogy erőmből telik.
- Pont az a lényeg, hogy csajos kártya party lenne, szóval nincs esély arra, hogy részt vegyél benne. - Remélem azért, hogy nem fog megsértődni, de a lényeg az lényeg.
- Hm? - Közel vagyok ahhoz, hogy tényleg elaludjak a karjai között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 04.01.16 22:00

Elmosolyodok és már épp megszólalnék, hogy de nagyot sóhajtott, mégsem teszem. Inkább hagyom, hogy gondolkozzon, tudom, hogy mi fog következni úgyis.
- Sosem voltam részeg! Csak egy kicsit sok volt a pia. - Húzom ki magam büszkén, bár utána kicsit helyesbítek. Tudom, hogy Charlotte szótárában ez a részegség, de akkor sem fogom bevallani. Igazából mindig is jól éreztem magam, amikor ittas állapotban voltam, szerintem nem vetheti a szememre. Pontosan persze nem tudom, hogy mire gondol a felejthetetlen részegségem alatt, de ha akarja akkor majd megosztja velem. Amúgy nem kíváncsiskodok most, mert látom rajta, hogy hulla fáradt és az évek alatt már megtanultam, hogy ilyenkor hagyni kell, mert hisztis.
- Egyáltalán nem. - Halvány mosoly ül ki az ajkaimra, én csak örülök neki, ha ennyire kiismert, mert így legalább félszavakból is megértjük egymást és őszintén, ez a szerelem. Nem is akarom előtte titkolni, hogy mennyire oda vagyok érte és mennyire belé vagyok zúgva még mindig. Viszont az ápolgatását mindig is imádtam, mert akkor 100%-os figyelmet fordított rám. Rám, csakis rám! És ezen van a hangsúly.
- Azért nem mindenkinek kéne több. - Nevetem el magam halkan, én beleőrülnék, ha többet kéne lennem az egyetemen vagy a munkahelyemen, mint amúgy. Már pedig, ha egy nap több mint 24 órából áll, tuti, hogy növekedne az óraszámom, aminek egyáltalán nem örülnék.
- Háhh... Akkor felveszem a ruhád, kisminkelem magam és nőnek fogom kiadni magam és te nem fogsz rájönni, hogy én vagyok. - Zseniális ötletemet nem is tudom, hogy minek osztom meg vele, hiszen most árulom el magam, de a pillanat hevében, ahogy büszkélkedek, hogy mit találtam ki, ez fel se tűnik. Igazából vállon veregetném magam ez miatt, mert briliáns.
- Muszáj lerakjalak. - Állok meg és kifújom a levegőt. Ha készen áll, akkor le is rakom, de nem engedem el, ölelem. Egy puszit is nyomok a fejére, bár próbálom magam türtőztetni, hogy kezem ne csússzon lejjebb, így inkább elterelem a figyelmem.
- Szexi vagy a kabátomban! - Jelentem ki neki, bár én mindig is annak látom, ha a ruháimat hordja. Attól valahogy beindulok, a fantáziámat teljesen felkorbácsolja ahogy a vágyaimat is. De most erről szó sincs, csak muszáj volt megjegyeznem neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Park

Vissza az elejére Go down

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
9 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához