welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Night Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Night Club 28.08.14 16:37₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 19.12.14 0:21

Freddie & LaraEgy szokásos este mondhatni. Már egy jó ideje itt voltam a klubban. Egymást váltogatták a pénzes fickók az oldalamon, de igazából még semmi komoly üzlet nem jött össze ma estére. Mondjuk egy viszonylag unalmas, fellengzős, igencsak sznob, de láthatóan pénzes fickó már jó ideje boldogított. Láttam vele némi esélyt az üzletre. Nem nézett ki annyira rosszul és éppen annyira öreg sem volt, de a modora elég idegesítő ezért cserébe. Persze a munka az munka, úgyhogy bájosan mosolyogtam, ámuldoztam, ahogy kellett, egyáltalán azt az agyatlan libát játszottam, aki teljesen elhűl tőle, mert tudom, az ilyenek, mint ő, az efféle nőkre buknak többnyire. És nem is kellett csalódnom, éreztem, nem vagyunk messze attól, hogy rövidesen szobán zárjam vele a napot. Bár nem hiszem, hogy sok köszönet lesz benne. Az ilyenek nemigen szoktak érteni ahhoz, hogyan kell örömet okozni egy nőnek, noha oltári jó szeretőnek képzelik magukat. Alighanem azon ritka aktusok egyike lesz, amikor kénytelen leszek megjátszani az orgazmust. Nem szeretem az ilyet egyébként, de hát az ügyfél elégedettsége az elsődleges. Ez már csak egy ilyen szakma.
- Ó, nézd, ott az egyik jó ismerősöm. Ha jól látom, egyedül van. Idehívom kicsit. Egy elég ismert ember, szerintem kedvelni fogod. – Azzal széles mozdulatokkal integetni kezdett valakinek. Na remek. Más se hiányzott, minthogy még most a neves ismerőseivel is felvágjon. Kelletlenül kortyoltam bele az italomba, de persze mikor rám nézett, azért mosolyogtam. Mint mondtam, mindent az ügyfél elégedettségéért, még akkor is, ha egyelőre csak potenciális kuncsaft. Remélem, az ismerőse legalább egy kicsit érdekesebb beszélgetőpartner lesz, mint ő. Persze, ha hasonló kaliberű, akkor is maradni fogok. Na meg ki tudja, még akár hármas menet is lehet a dologból. Az feláras, szóval úgy még akár jól is kijöhetek ebből az egészből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 19.12.14 18:10

Fáradtan megyek haza. Egy forgatáson voltam és nagyon kifárasztott.  Mikor hazaérek ledőlök az ágyba. De még ma nem is voltam sem lánnyal sem fiúval, szóval mégiscsak kéne csinálnom még valamit. Levetkőzök majd bemegyek a kádba egy frissítő zuhanyra. Kiszállok megtörölközök majd megyek a szekrényemhez, hogy eldöntsem mit veszek fel. Egy kék kockás inge vettem fel egy farmerral. Beszálltam a kocsimba majd elmentem egy közeli klubba. Odabent sokan felismertek, hogy én vagyok az a híres színész és sokan kértek autógrammot. MÉg néhányan azt is kérték, hogy csináljunk egy közös képet. Szeretek híres lenni. Ki is használtam és becserkésztem egy lányt. Miközben csókolóztunk és már majdnem ott voltam, hogy szobára vigyem egy ismerősöm hívott. Muszáj volt odamennem, mert ő sokszor támogat és nem szeretném elveszteni a támogatóimat. Odamentem és bemutatot egy lánynak, akit jól ismertem és köszöntem is neki. Lara volt az, akivel jártam kamaszkoromban és néhány csók is elcsattant köztünk, de sosem feküdt le velem, pedig mindig arról álmodtam, hogy lefekszünk egymással, na de majd most talán. Nem tudom mit csinál ezzel a palival. Nem valami jó pasi és vele sosem fekszik le senki önszántából csak pénzért. Mikor felajánlja, hogy elmegy italért gyorsan Lara felé fordulok.
- Mit csinálsz te ezzel a palival? - Kérdem felvont szemöldökkel. Végül is nem lenne rossz, ha Lara pénzért szexelne ezzel a palival, hátha beszállhatok harmadikként és teljesülne egy régi álmom. Szerintem ő is örülne ha beszállnék, mert sokkal jobb pali vagyok, mint másik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 21.12.14 23:02

Freddie & LaraUnottan kavargattam az italomat, míg a fickó visszatérésére vártam. Amikor azonban megláttam, kit hozott magával, őszintén meglepődtem. Évek óta nem történt velem olyan, hogy egy arc feltűnjön a múltamból. Szerencsére ő még az elviselhetőbbek közül való. Nem örültem volna, ha mondjuk anyámmal vagy a húgommal vetett volna össze a balsors. Nem szeretem, ha bármi a régi életemre emlékeztet, de Freddie legalább a kellemesebb régi ismerősök közül való. Végtére is olyan sokat nem tud rólam. Nem ismerte a családomat, csak a suliban találkoztunk, mikor a nevelőapám néha-néha engedte, hogy bemenjek. Az egyik legjobb pasi volt már akkor is. Nekem azonban túl zűrös volt az életem a nevelőapám miatt ahhoz, hogy bármi komolyabba keveredjek vele, noha ő egyértelműen érdeklődött irántam. Most is, amint rám nézett, láttam a tekintetében a vágyat. Biztos voltam benne, hogy még mindig szívesen megdöntene. Végül is én nem is vagyok ellene, ha kifizeti. Azt pedig ránézésre meg tudom állapítani, hogy van mit a tejbe aprítania. Különben nem is lenne itt, ha már itt tartunk. Bájosan mosolygok hát rá, ahogy azt minden potenciális kuncsafttal is teszem.
- Dolgozom, tudod – válaszolom kérdésére, miközben felé villantok egy sokat mondó mosolyt, majd az ajkaimhoz emelem a poharat és belekortyolok. Közben a palimadár, aki eddig boldogított, fancsali képpel tér vissza az asztalhoz.
- Freddie barátom, most kaptam egy hívást az egyik üzlettársamtól, sürgősen találkoznom kell vele. Most azonnal. Szóval el kell köszönjek. Ne haragudj rám, Édesem, hív a kötelesség. De ígérem, megkereslek. – A fickón látszik, tényleg csalódott. Aligha képzelte úgy az estét, hogy nélkülem távozik. Viszont ha itt hagy, akkor már őszintén remélem, hogy Freddie benne lesz valamiben, mert nem szeretnék igazi nagy üzlet nélkül hazamenni ma este sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 22.12.14 16:02

Szóval dolgozik. Akkor tuti pénzért csinálja. Sosem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Sosem tudtam magamévá tenni most, pedig csak egy kis pénzért bárkié lehet. Biztos azért hívott ide az a pasas, mert azt akarja, hogy én is beszálljak. Egy régi álmom teljesülne, szóval miért ne.
- Freddie barátom, most kaptam egy hívást az egyik üzlettársamtól, sürgősen találkoznom kell vele. Most azonnal. Szóval el kell köszönjek. Ne haragudj rám, Édesem, hív a kötelesség. De ígérem, megkereslek. - Mondja a pasas mikor visszajön és elmegy. Akkor most mi lesz? Nem fekszünk le? Most már, hogy ilyen közel járok nem adom fel. Közelebb lépek a lányhoz.
- Most akkor mi lesz, az ügyfeled elment és nem úgy ahogy máskor szoktak. - Mondom mosolyogva és remélem észreveszi benne a poént, nem nagy vicc, de ennyi telt tőlem, nekem nem a vicceim nagyok, hanem más dolgom.
- Végül is attól még, hogy nincs itt én itt vagyok. - Mondom és bevetem a szexi fogkivillantós félmosolyomat. A szemébe nézek és megcsókolom. Nem is húzom vissza a fejem, hanem rajtahagyom a szám az övén, hogy nehogy tudjon mondani valami visszautasító szót. Még mindig nem húzom el ajkaim, de őt elkezdem húzni egészen a wc-ig. Kinyitom az egyik fülke ajtaját és beviszem. Elkezdem megszabadítani felsőjétől és közben a nyakát csókolgatom.
- Ha tudnád milyen régóta várok erre. -
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 23.12.14 18:58

Freddie & LaraA fickó tehát jól itt hagyott. Nem mintha olyan nagy veszteség lenne. Legfeljebb a pénzéért kár egy kicsit. Bár ahogy Freddie mustrálgat, van egy olyan megérzésem, talán amiatt sem kell bánkódnom. És nem is kell csalódnom. Elsüt egy ostoba poént, amin persze csak illendőségből mosolygok. De hát ez egy ilyen munka. Aztán nem is teketóriázik sokat, mielőtt bármit reagálhatnék, már a számra is tapasztja a száját. Nem mintha meglepne, elég jól láttam eddig is azt a vetkőztető tekintetét. Felszínessége nem sokat változott azóta, hogy találkoztunk. Mindig is egy üresfejű szépfiúként élt az emlékeimben. Hogy tényleg így van-e, vagy ez csak a látszat, az igazából mindegy is. A lényeg, hogy a pénztárcája legyen vastag. Na meg, hátha ő nemcsak képzeli magáról, hogy mekkora csődör. Hamarosan ez is kiderül, azt hiszem. Nem hagy időt tiltakozásra, már rángat is be a vécébe, és már vetkőztetni is próbál, miközben elfúló hangon suttog a fülemben. Szóval ilyen tüzes a kisfiú… Jól ki lehet éhezve, vagy tényleg iszonyatosan kívánhat. Esetleg a kettő elegye. Nekem mindegy. Benne is vagyok én a játékban, viszont még a szép Freddie-nek sincs minden ingyen, úgyhogy kénytelen vagyok megtörni egy kicsit a pillanatot. Megfogom a kezét még mielőtt lerángathatná rólam a ruhát.
- Akkor talán még várhat is a dolog egy kicsit. Tudod, a jó dolgokat meg kell fizetni. És ugye a moziban is előre váltasz jegyet. Itt pedig ráadásul nemcsak nézelődni fogsz – mondom fojtott, erotikus hangszínen a füléhez hajolva. Az üzlet, az üzlet. És még Freddie esetében sem kockáztatom, hogy esetleg fizetés nélkül lépjen le. Vagy fizet szépen előre, vagy elfelejtheti mindazt, amit a kis agyában már jó előre levizionált bizonyosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 24.12.14 14:31

Mikor már szedném le róla a ruhát a fülemhez hajol.
- Akkor talán még várhat is a dolog egy kicsit. Tudod, a jó dolgokat meg kell fizetni. És ugye a moziban is előre váltasz jegyet. Itt pedig ráadásul nemcsak nézelődni fogsz. - Mondja erotikusan. Na arra várhat, hogy fizessek. Elég jó pali vagyok, hogy lefeküdjön velem ingyen nem?
- Minek fizetni, élvezetből csináljuk nem? - Mondom és széttépem magamon az inget, hogy látszódjon a szexi testem, hátha így belátja, hogy puszta szórakozásból is megéri lefeküdnie velemi. Mielőtt vissza tudna utasítani ajkaimat az övéhez tapasztom és szorosan átölelem, hogy ne tudjon még ellökni se. Valami ízelítőt kéne adnom magamból, hogy ingyen meglehessen a menet. Meg is van. Az egyik kezem lecsúszik a nadrágjáig majd behatol, közben ajkaink még minidig összeérnek, nehogy elutasítson. Kezem behatol a lány bugyijába, majd elkezdem odalent izgatni. Egy kis idő után az egyik ujjam bele is hatol. Minnél gyorsabban tologatom ki-be az ujjam, ha nem sikerül elérnem egy halk nyögést sem akkor még egy ujjamat belerakom és addig míg egy halk nyögés el nem hagyja a száját. Mikor sikerült elérnem a célom kiszedem belőle az ujjam rámosolygok majd kimegyek a fülkéből. Ha utánam jön visszamegyek vele, hogy fojtassuk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 25.12.14 16:20

Freddie & LaraÚgy tűnik, a kisfiú igencsak elbízta magát. Persze, már a suliban is olyan pali volt, aki tudta, hogy bármelyik lányt megkaphatja, ha akarja. Válaszából egyből levágom, hogy neki esze ágában sincs itt fizetni. Eléggé elkényeztethette az élet. Mondjuk ilyen külsővel… Látszik rajta, mindenképp szeretné megmutatni, mennyire jól is járnék, ha hagynám magam. Meg kell hagyni, tényleg ritkán van dolgom ilyen jóképű csávóval és amit csinál a kezével, mikor a bugyimba nyúl, az azt sejteti, aligha lehet rossz szerető. Önkéntelenül is felnyögök, mikor ujjai elmerülnek bennem. Aztán viszont eltávolodik, rám mosolyog és egyedül hagy a fülkében. Biztos vagyok benne, hogy élvezetes lenne a menet. De ismerem az én képességeimet is, neki sem lenne oka panaszra. Olyan élményben tudnám részesíteni, amiben aligha volt még része. De ahogy mondják, ha jó vagy valamiben, sose csináld ingyen. Én ehhez tartom magam. Lesimogatom a ruhámat a helyére, aztán mikor pár másodperccel később normalizálódott a légzésem, kinyitom a fülkét és lazán kisétálok. Nem veszek tudomást Freddie-ről, először egyenesen a tükörhöz lépek és látszólag ügyet sem vetve rá gyorsan megigazítom a sminkemet és a hajamat. Aztán lazán felé fordulok, mintha csak akkor jutna eszembe, hogy vele is foglalkozni kéne. Mosolyogva odalépek hozza és most én csókolom meg őt szenvedélyesen, mielőtt bármit is tehetne. Hagyom, hogy fogdosson is kicsit, ha akar. Aztán azonban ellépek tőle.
- Nos, Freddie, igazán örülök, hogy ismét összefutottunk. Köszönöm az élményt! Most viszont ideje indulom. Szívesen maradnék, de muszáj keresnem valakit, aki meg is fizeti az időmet. További szép estét! – pimaszul rámosolygok, hátat fordítok neki és lassan az ajtó felé indulok. Tudom, hogy fel van izgulva, mint ahogyan én is. De aki nem fizet, annak nem jár élvezet, legyen bármilyen ügyes és helyes is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 25.12.14 19:35

Mikor kimegyek a fülkéből ő is kijön és elkezdi sminkelni magát. Direkt csinálja, úgy tesz mintha nem is érdekelném. Utána odajön hozzám és szenvedélyesen megcsókol. Mond valamit de tovább megy.
- Tudod én bárhol szerezek ingyen egy olyan lányt, mint te de veled nem sok olyan pali fog pénzért lefeküdni, mint én. - Mondom mielőtt kimenne a wc-ből. Akkor is az enyém lesz a lány, de nem én fogok neki fizetni, hanem majd ő fogja rámvetni magát. Én is kimegyek a wc-ből és gyorsan felszedek egy csajt meg keresek egy ronda hapsit. Meglátom Larát és odamegyünk hozzá.
- Nézd találtam neked fizető vendéget. - Mondom mosolyogva és a dagadt, ronda hapsira mutatok, aki két perc után el fog menni. Beülünk egy asztalhoz. Mellém ül a most szerzett lány és velünk szembe ül le a ronda pali és Lara. Rendelek mindenkinek italt. Öröm nézni, ahogy a szexi Lara mellett egy ronda hapsi ül. Na de így nem fog rám mászni, szóval legyen forróbb a hangulat. Oldalra fordulok a nő felé, akit az imént szereztem és elkezdem csókolgatni. Közben a kezem megy lejjebb és behatol a bugyijába és őt is lekezdem izgatni. Közben a lánnyal vadul csókolózunk és ő leszedi rólam a pólóm. Mikor belerakom a lányba az ujjam hangosan felnyög. Egyre gyorsabban kezdem el mozgatni benne az ujjam és meg is látszik, mert körülöttünk minden remeg. Egy kis idő múlva a lány elmegy. Felpattanok a helyemről megragadom Larát.
- Beszélnünk kell. - Mondom és behúzom a wc-be ismét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 27.12.14 1:51

Freddie & LaraOtt hagyom Freddie-t, de még a becsukódó ajtó mellett hallom, amit utánam szól. Tényleg el lehet telve magával. Vagy nagyon nem tudja, hogy is működik a prostituáltak világa. A magamfajta luxuskurváké meg még inkább. Én csak és kizárólag pénzért szexelek. Ha esetleg még vonzó is a kuncsaftom, az csak bónusz. Hozzá vagyok szokva, a finoman szólva is kevésbé megnyerő külsejű, de pénzes fickókhoz, akik sokszor nem is éppen tehetségesek, ami a lepedőakrobatikát illeti. Ez egy ilyen munka. És még ha nehezen is hiszik el az emberek, azért ennek is megvan a maga szépsége. Legalábbis ha valaki annyira szereti a szexet, mint én, akkor biztosan. Tudnék olyat mutatni Freddie-nek, amiben korábban aligha volt része, és nem is lenne ellenemre, de hogy fizetni nem hajlandó, ez világosan látszik, így pedig sajnos kénytelen leszek más után nézni. Viszont mikor már azt hiszem, hogy megszabadultam tőle, megjelenik egy csajjal és egy fickóval. Mivel más potenciális ügyfél épp nincs a közelemben, nem tudom elküldeni őket, na meg a rámenős Freddie, aki szemlátomást nincs hozzászokva ahhoz, hogy ne úgy történjenek a dolgok, ahogy azt ő szeretné, mielőtt tiltakozhatnék, már le is ülteti az egész bagázst az asztalomhoz. A rusnya fickó, akit alighanem bosszúból akasztott le, kéjsóvár pillantásokat vet felém, főleg, mikor Freddie elkezdi csókolni és fogdosni a lányt. A csaj reakciói nem bíznak sokat a képzeletre, nem nehéz kitalálni, mi is történhet az asztal alatt. Szegény Freddie nagyon próbálkozik. Közben azonban a mellettem ülő pasi kezét is megérzem a combomon matatni, egyre beljebb.
- Szex ötezer, szopás kétezer ötszáz – vetem oda neki szárazon. A fickó keze hirtelen megáll.
- Öhm… annyi készpénz nincs nálam most, de utána megyek és veszek le a számlámról… - habogja ostoba vigyorral az arcán.
- Felejtsd el – válaszolom szárazon, de olyan hangsúllyal, hogy miután lesöpröm magamról a kezét, nem mer többet próbálkozni. Közben Freddie és a csajszi is végeztek a műsorszámukkal. A srác ekkor felpattan és már megint, mielőtt lenne időm tiltakozni a vécé felé rángat. Bár elég sok „munkaidőm” bánta már, lassan kezd kíváncsivá tenni, mit is találhatott ki ezúttal, hogy megpróbáljon kicsikarni egy ingyenes menetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 27.12.14 12:50

Mikor ismét bementünk a wc-be közelebb léptem a lányhoz és megcsókoltam.
- Még most sem vagy benne egy ingyenes menetben? - Kérdem mosolyogva és a nyakát kezdtem el csókolgatni. Nem érdekel a válasza így is úgy is az enyém lesz. Ha nemleges választ ad megragadom és beviszem egy fülkébe. A fülke ajtaját bezárom és a lányt a falnak nyomva csókolgatom. Bér,hogyan is próbál elszökni előlem visszarángatom, mert sokkal erősebb vagyok. Miközben csókolgatom elkezdem levenni a pólóját. A pólója utána egyből a melltartóját veszem le. Nyelvemmel kényeztetem a melleit és közben a kezem behatol a nadrágjába. Mostmár nem finomkodok, hanem egyből belenyomom a két ujjam a lányba. A másik kezemmel beletúrok a lány hajába. Kigombolom a nadrágom és letolom. A kezemmel, amivel a hajába túrtam, megfogom a kezét és a feszülő boxeremre rakom. Odahajolok a füléhez.
- Tedd a dolgod. - Súgom a fülébe erotikus hangon. Ha nem teszi magától, akkor én szabadítom ki merev férfiasságomat az alsógatyámból. Kiszedem az ujjaim a lányból és letérdeltetem magam elé. Megfogom a két kezemmel hátul a fejét és ha ellenkezik, ha nem beleteszem a szájába a merev férfiasságomat. Kezemmel rásegítek, hogy minél jobban be tudja kapni. Egy kis idő után hájánál fogva elhúzom a farkamtól.
- Nem sok dolgod volt még 20 cm-essel igaz? - Az ilyen kurvákkal csak kisfarkúak fekszenek le, szóval ez neki kivételes alkalom. A lányt nekidöntöm a fülke falának. Így ülve pont a férfiasságommal van egy magasságba. Fejét nekidöntöm a falnak és ismét behatolok a szájába. Megpróbálom tövig lenyomni és gyorsan mozgatom a csípőmet.
- Nehogy már csak én dolgozzak. Kényeztess te is. - Mondom és, ha nem kezd el kényeztetni megfogom a haját és meghúzom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 28.12.14 17:29

Freddie & LaraFreddie berángat a vécébe és megint nekem esik. Ennyit a beszélgetésről. Érzem rajta, felbőszítette a dolog, hogy nem a számításai szerint viselkedem. Pedig azt lesheti, hogy én ingyen kényeztessem! Nem tudok ellenkezni, mikor belök a fülkébe és lerángatja a ruhámat. Úgy tűnik, a fizikai erejét kívánja ettől kezdve használni a meggyőzésre. Nem ismertem őt eddig ennyire, de ahogy látom, hiába a szép arc, meg a jó test, abban a városban minden férfi ugyanolyan tahó, ha szexet akar egy nőtől. Nem is értem, minek vesződik ilyesmivel, ha egyszer van pénze, vagy más nőt is kaphatna, ha akarna, mint az előbb ezt azzal a csajjal bizonyította is. Gyanítom, csak az egójának kell elsősorban, hogy engem megdöntsön. Természetesen tudnám fokozni a gyönyörét, ha akarnám, de eszemben sincs. Ahogy kezemet a farkára nyomja, erőteljesen szorítok rá, amivel aligha nyerem el a tetszését. Nem is szórakozik vele sokat, inkább maga rántja elő. Szép méretekkel rendelkezik, de azért nem olyan, amire ennyire fel kéne vágni. Sokan hiszik azt, hogy csak kisebb pénisszel rendelkező palik vesznek igénybe prostikat, de ez az én köreimben nem így van. Végtére is én minőségi „áru” vagyok. Nem egy ügyfelem rendelkezik akár extrém méretekkel is. Főleg a fekete bőrű üzletemberek és egyéb pénzemberek között. Na meg, egyébként még anno a kamionosok között is akadt egy pár, aki elég durva méreteket tudott felmutatni. Az más kérdés, hogy undorító volt maga az ember, aki hozzátartozott, de ez nem a farok méretének a gondja. A helyzet kísértetiesen kezd emlékeztetni arra, amit anno a nevelőapám csinált velem otthon. Még az elején, amikor ellenkeztem is a dolog ellen. Hiába erőszakolja azonban a torkomba a farkát, tőlem potyázásra nem számíthat, ezt világosan megmondtam. Tudom, hogy kell örömet okozni egy férfinek, éppen ezért azt is tudom, hogyan tegyem a lehető legkellemetlenebbé a dolgot. Fogazni kezdem a számban lévő férfiasságát, méghozzá a tőlem telhető legdurvábban. Mikor kicsit kijjebb kerül a számból, rá is harapok. Nem annyira, hogy vérezzen, de eléggé ahhoz, hogy a fájdalomtól enyhítsen a szorításon és el tudjam lökni magamtól annyira, hogy felállhassak ültömből.
- Figyelj csak, cukifiú! Felőlem játszhatunk ilyet, de sok jóra ne számíts! Erősebb vagy, de egyszer ki kell engedned innen. Rendőrséggel hülye lennék fenyegetőzni, tudom, valami neves ügyvéddel úgyis kimosatnád magad. De amennyire tudom, valami feltörekvő kis sztárocska vagy jelenleg, nem? A karrierednek annyira biztos nem tenne jót, ha esetleg valami bulvárlap megszellőztetné, hogy luxusprostikat erőszakolsz night clubok vécéjében, nem gondolod? – egészen közel állok hozzá és mélyen a szemébe nézve sziszegem az arcába a szavakat. Az erőszak ellen aligha tudok mit tenni. De ha mást nem, pár kellemetlen percet, jobb esetben néhány ínségesebb hónapot tudok neki okozni. Remélhetőleg belátja, hogy a karrierjének nagyobbat árthat ezzel, mint amennyi élvezet lehet neki a dologban. Persze, ha fizet, még akár meg is kaphatná egyszerűbben is, amit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 28.12.14 19:05

Mikor kiveszem a lány szájából a farkam ráharap a végére. A fájdalomtól elengedem és ő ellök magától.
- Ki hinne egy prostinak. - Mondom és megcsókolom a lányt. Megint közel megyek hozzá és elkezdem szívni a nyakát.
- Bármennyire is próbálod elviselhetetlenné tenni a szórakozásomat úgy se mész el míg meg nem dugtalak. - Mondom mikor abbahagyom a nyaka szívását.
- Régen szerettél, most miért nem fekszel le magadtól velem? - Kérdem és végigsimogatom a lány arcát.
- Olyan kalandot nyújthatok neked, amiben aligha volt még részed. És te ezt így eldobnád, mert nem fizetek. Ígérem, ha jó vagy legközelebb fizetek. - Mondom és kaján vigyor ül az arcomra. Annyira közel, hogy álló férfiasságom a lány hasához ér. Szenvedélyes csókot nyomok ajkaira és közben a lenti részébe beledugom két ujjam. Miközben amilyen gyorsan csak tudom ki-be húzogatom az ujjam, közben a lány füléhez hajolok.
- Csak egy ingyen menet, nem bánod meg. - Mondom és még két ujjam belehelyezem a lányba. Jól bírja, úgyhogy mehet az ötödik is.
- Mekkora farkú pasikkal fekszel te le, hogy a 20 valahány centis farkam bement tövig és meg sem kottyan az 5 ujj? - Egy kis idő után kiveszem a lányból az ujjaimat. Hátrafordulok és kinyitom az ajtót.
- Na jó menj, de tudd, hogy nagy hibát követsz el. - Mondom lehajtott fejjel. Nem hiszem el, hogy nem dughatom meg. Már régóta ez a vágyam, de tuti nem fizetek érte.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 30.12.14 17:32

Freddie & LaraMiután beleharapok, mintha kissé lohadna erőszakos kedve. Most már megint negédesebb, erotikusabb hangszínnel próbálkozik. Hogy kíván, az eddig sem volt kérdéses.
- Én nem az az útszéli fajta szajha vagyok, meglepődnél, ha tudnád, milyen magas körökben is vannak kapcsolataim – suttogom vissza neki, de egy kicsit megengedem magamnak, hogy élvezzem, amit a kezével művel odalent. Megjegyzése azonban ismét gúnyos mosolyra késztet. Hogy én szeretni? Vonzódni hozzá, azt esetleg igen. De nem hinném, hogy ennél több érzelemre képes lettem volna már akkor is. Egyedül a testvéreimet szerettem talán valamikor. Őket meg akartam menteni attól az állattól… emiatt lettem az, aki ma vagyok… de ez már régi történet. Csak a múlt. Szinte történelem. Nem is szeretek erre gondolni. Na meg végül is én elégedett vagyok a jelenlegi életemmel, távol a múltam sötét árnyaitól.
- Vicces, mennyire nem érted, hogy működnek itt a dolgok. – Szegény Freddie nagyon magas lovon ülhet. Én ebből élek, nem tudom, miért olyan nehéz ezt megérteni. A fodrásznak se mondod azt, hogy „figyelj, vágd már le a hajam ingyen, ha jó lesz, legközelebb fizetek is érte, tényleg”. Na meg ha találsz olyat, aki ebbe belemegy, akkor jó nagy balek lehet az illető. Engem meg aztán senki ne nézzen madárnak! Bár hogy jó lenne neki, afelől nincs kétségem. Kiélvezem még az ujjazását, de a kérdésére nem válaszolok. Különben is, mit mondhatnék? A testemből élek, elég sokan, sokféle mérettel és igényekkel járnak bennem. Ennyi. Végül elenged. Talán feladta, vagy reménykedik, hogy meggondolom magam.
- Sajnálom Freddie – mondom, miközben leigazgatom a ruhámat. Kinyitom a fülke ajtaját és mielőtt még távoznék, visszafordulok a lehajtott fejű srác felé, aki úgy néz most ki, mint egy kisfiú, aki nem kaphatja meg az áruházban azt a játékot, amit kinézett magának.
- Ha esetleg meggondolnád magad és nemcsak potyázni szeretnél, tudod, hol találsz. – Tényleg igazán kár, hogy ilyen sóher. Pedig anyagilag biztos megengedhetné. Biztos emlékezetes menet lenne. Neki mindenképp és valószínűleg én is élvezném. Így viszont kénytelen leszek mást keresni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 22.03.15 3:25

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 25.12.15 18:45

Phoebe & Tom

Fogalma sincs, hogy miért jött ide, ilyen zajos helyre. Talán lazítana szeretne? Fogalma sincs róla. Mindenesetre elindul a pult felé, hogy rendeljen magának egy italt. Most nincs kedve alkoholos italokat inni, ezért inkább finom gyümölcslében gondolkozik. Egy szabad helyet kiszúr magának, amit rögtön elfoglal. A zene dübörög, különösebben az énekhangot nem lehet tisztán hallani. Csak a szokásos Tud-cs-tud-cs ütem megy, ami már öt perc múlva unottá teszi. Jelez a pultosnak, aki hamarosan kicsit felszabadul annyira, hogy nála rendelhessen magának egy narancsos ivólevet. Hamarosan hallja, hogy elé rakja le,így odafordul és kifizeti neki. A pultos ezután távozik, hogy másokat szintén kiszolgáljon. Egyedül marad, teljesen magányos egy pohár narancslé társaságában.. Először körbenéz, hátha meglát valakit, akivel szívesen el lehet társalogni. Mivel körülbelül egyidőseket lát s fiatalabbakat, így kortyol az italából. Szerencsétlennek érzi magát az utóbbi időszakban, mert semmi sem jön össze. Jól esne neki egy lazulós este, de legalább lenne értelmes a beszélgető partnere. Szex szintén felötlik az agyában, így belenyúl a zsebébe, hogy ott ellenőrizze a rejtegetett gumikat, ha esetleg egy görbébb estévé változik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Dec. 24.TémanyitásTárgy: Re: Night Club 26.12.15 21:23- Arról nem volt szó, hogy koszos prolit játszok - sziszegem a képébe, már a night club bejárata előtt. Szemeim dühtől izzadnak elvégre, bár a cél nemes - kinek, mi az -, minden eszközt bevetni én sem vagyok hajlandó, főleg nem a testem.
- Ez a baj veletek, nőkkel... ne legyél már ennyire élhetetlen. Nézz körbe, a lehetőségek tárháza végtelen - sóhajt fel és még a szemét is megforgatja, mire az én agyamban is felgyullad az a bizonyos körte, és a már jól megszokott mosoly kúszik arcomra. Biccentek, és végig nézem, ahogy biztonságba húzódik.
Nos, igen... sose vagyunk egyedül, egyikünk sem. Az amire készülök épp, sokkal fontosabb annál, hogy csak úgy magamra hagyjanak. És még a zsarukra is figyelnem kell, tudom, hogy köröznek.
A grimaszt mégsem állom, arcom megrándul, ahogy végig nézek, a látszólag élvezettel vonagló, nőnek alig nevezhető valamiken, és megint felteszem magamnak a kérdést, van-e még ennél is lejjebb? Kirakatba helyezni magad? Mi ebben az élvezet? Megrázom a fejem, a pulthoz sétálok, hogy kérjek magamnak egy Martinit, de szemeimmel már a terepet mérem fel, egyetlen bizonyos illetőt keresve.
Még nincs itt, így hát... szórakozhatok kicsit én is, nem? A magam fajtának úgyis ritkán jut ki belőle.
Ki is szúrok magamnak egy srácot, és vállat vonva haladok felé. Nem vagyok kicsípve, smink sincs az arcomon, és a ruhám is csak épp annyit mutat, hogy kíváncsiságot gerjesszen, mégse legyen túl sok, elvégre... egy ilyen helyre nem lehet akárhogy jönni.
- Vigyázz, még a végén a fejedbe száll - biccentek fejemmel a narancsléje felé, majd még egy halvány mosolyt is megeresztek.
- Mit dekkolsz itt egyedül? Ennyire csak nem lehet silány a felhozatal... - bár ehhez vajmi kevésbé értek, sose vonzódtam a nőkhöz, így rangsorolni se tudom őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 27.12.15 0:51

Tom egyedül ül a helyén, kissé unva a saját magányát. Hamar eljut arra a pontra, hogy a narancsléje után távozik, amikor a sors keresztezi az útját. Megszólítják, így a hang irányába néz, így meglátja a nem túlságosan kihívóan öltözködött nőt. Hallja, hogy milyen hangnemet üt meg vele, így alapból lazára veszi a figurát.
- Hát rád vártam, örülök, hogy látlak – szól vissza, s mint ha csak régi ismerősök lennének, akkor egy baráti öleléssel próbálkozik. Mikor ez megvan, akkor továbbra sem esik ki szerepéből, hanem folytatja tovább.
- Nos a felhozatal tényleg silány, de te igazán elragadó vagy a mai este – bókol neki finoman, miközben beveti a Tomos féle kézcsókot. Mikor megteszi eme jelentőségteljes mozdulatot, akkor ő veszi magához a beszéd lehetőségét.
- Látom te sem aprózod el, csak a végén nehogy én vigyelek haza – szól hozzá, kissé pimasz hangszínnel. Kikapcsolódni van itt, s most teljesen kiereszti a fáradt gőzt. Óvatosan végignéz a másikon és rögtön felveszi őt a lehetséges esti program cimke alá. Belekortyol a narancsléjébe, majd egy kis tekintgetés után folytatja.
- Pasizni jöttél? Vagy csak Flörtölgetni? – kérdez rá szabadon, remélhetőleg nem ijeszti el maga mellől a nőt. Látszik Tomon, hogy csinosnak találja az előtte levőt, így párszor látványosan is meglesi a kellemes alakját.
- Meghívhatlak egy italra? – érdeklődik nála, mert ha már úgy alakult, hogy egymás társaságát fogják élvezni, akkor talán jó lenne valami, amivel mindkettejük feszültségét csökkentenék.
- Mit rendelhetek neked?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Night Club 12.02.16 16:59

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 07.03.16 22:37

Hannah & Andres

Mindig örülök, ha lehetőséget kapok arra, hogy azt csináljam, amit tényleg szeretek. Sajnos manapság még ritka, hogy meghívjanak fellépni. A haknizni szót nem szeretem erre használni, az olyan degradáló szerintem. Azt inkább a DJ munkáimra mondom. Mert az tényleg csak annyi. Beugrani egy buliba némi mellékesért, mert valamiből nekem is meg kell élni, míg tényleg beindul a szekér. Még ha az nem is épp a szívemhez legközelebb álló munka. Köze van ugyan a zenéhez, de én énekelni, előadni akarok, nem mások dalait mixelgetni és lejátszani.
Ezért is örültem kiváltképp a mai meghívásnak. Felléphetek, egy minikoncertnyi anyaggal, ugyanis előzenész vagyok! Persze nem épp az élvonalban, csak egy kis, kevéssé ismert együttes turnéjának egyik állomása itt Vegasban, de szerintem már ez is valami. Senki sem kezdheti úgy, hogy stadionokat tölt meg. Illetve talán lenne rá lehetőségem, ha elfogadnám a bátyám segítségét, vagy kuncsorognék nála kicsit, de én semmiképp sem szeretnék az ő farvizén evezni. Magamtól akarom kiérdemelni a sikert, a tehetségemmel, a rátermettségemmel, még ha ez kissé naivan hangzik is. Hiszem, hogy képes vagyok rá.
A színpadon azonban nincsenek efféle gondolataim, ott csak élvezem a showt, a zenét, amit a közönségemnek adhatok. Úgy érzem, tetszik nekik, amit hallanak és bár nem miattam vannak itt, jól érzik magukat, sikerül hangulatba hoznom őket, mire a banda feláll a színpadra engem követően.
Elégedetten jövök hát le a színpadról, bár szívesen folytatnám még sokkal tovább is. De hát át kell adni a helyet a fő "attrakciónak". Ma este legalábbis. Hiszem, hogy lesz ez még máshogy is. Lesz még olyan, hogy ennyi, sőt még sokkal több ember is miattam jöjjön el egy koncertre, rám várjanak türelmetlenül és nekem "hangolja majd be" őket valaki. Én tényleg hiszek ebben, hogy a siker hamarosan rám talál.
Ilyen gondolatok közepette megyek oda  a pulthoz és rendelek magamnak egy sört, hogy felfrissítsem magam az igencsak fárasztó tánckoreográfiákat is tartalmazó műsorom után, majd miután megkapom, egy félreesőbb hely felé veszem az irányt, ahol elkortyolgathatom.


✻ Remélem megteszi kezdőnek ✻ 321 ✻ She got eyes like a tiger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 10.03.16 23:45Hannah & Andres
M

ár estébe hajlott az idő, csak ültem az én kis beépített és berendezett ablakpárkányomon, kisnadrágos pandás pizsimben, kezemben az én zöld, csempe és repedt kis bögrém, kortyolgattam a kedvenc epres vaníliás teámat és bámultam a naplementét. Álmodozásomból a telefonom hosszantartó csengése szakított ki, Emily? Mi lehet az?
- Szia Em, mi a helyzet? Hadarva kezdett bele lelkes monológjába, amiből először egy szót sem értettem.
- Várj, várj, várj! Milyen banda? Hol és mikor?
- Ja, hogy a kedvenc amatőr bandánk lép ma fel, és ő meglepett engem és magát egy – egy jeggyel?
- Pont ma? Már bebújtam a pizsamámba… - Erre azt kaptam, hogy a pizsamám is szexibb egy – egy mai modern darabnál. Mondjuk van benne valami…
- Oké, oké... Hánykor? Beugrasz értem? Adtam meg a könyörgésnek magam. Kilencre itt van értem, addig már csak másfél óra van. Basszus, csaptam rá Em-re a telefont és rohantam a fürdőbe zuhanyozni és készülődni. Az én hosszú szőke loboncom sok erőfeszítésbe és időbe kerül, ami most nem igazán van… Törölközőben rohangáltam a lakásomon miközben igyekeztem időre elkészülni. Kinyitottam a gardróbom ajtaját és pánikszerűen kezdtem el kidobálni belőle a ruhákat, mire egy elég bulizós szerelést nem találtam. Egy fekete, hátul elég nyitott mini ruhára esett a választásom. Miközben pattogva próbáltam bele bújni, és felerőszakolni a cipzárt a hátamon indultam meg a fürdő felé hajat szárítani, és hatalmas loknikat formálni dús hajamból. Egy kis smink, tűsarok és már itt is van értem Em. Felkaptam a bőrdzsekim és a kulcsaim és szaladtam is le a lépcsőn. Még pont időben érkeztünk, elkaptuk az elő zenekart is. Egész ügyes a srác, nagy jövő állhat előtte, főleg, hogy a pofija sem utolsó és visszautasítandó darab. Véget ért az előadása és a koncertünk kezdete előtt még elfurakodtam a bárig, némi tequila reményében, hirtelen fel sem tűnt a mellettem álló pasi, sokan vannak, nem érdekel mindenki. Csak mikor megkaptam az italom és megfordultam vettem csak észre, hogy a helyes pofi a színpadról az. Engedtem egy kósza ám annál bájosabb mosolyt és visszaindultam Emilyhez.

Click me

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 29.03.16 1:16


To Hannah
Úgy érzem, jól sikerült a koncertem, kihoztam belőle a maximumot. Igazán megérdemeltnek tartom hát a sört, amit rendelek magamnak, ahogy a bárpulthoz érek. Üvöltve, a zenét túlkiabálva adom értésére a pultosnak, mit is szeretnék, majd míg kicsapolja a hűs nedűt számomra, várakozás közben oldalra pillantok és így éppen összeakad a tekintetem egy igencsak dögös, szőke lányéval, aki félreérthetetlenül nekem címez egy mosolyt, mielőtt kezében egy tequilával elnyelné a tömeg. De én nem felejtem el azzal a lendülettel, ahogy eltűnik a szemem elől. Nem is lehetne egy ilyen bombázót.
Sokan nem hisznek a szerelemben első látásra. Én igen. Mármint, a bátyám mindig szeretett heccelni azzal, hogy ezek az én fellángolásaim körülbelül addig tartanak, míg meg nem látok egy másik helyes pofit, formás hátsót vagy dús keblet, vagy ezek bármiféle kombinációját. Ez ellen azonban én mindig is vadul tiltakoztam. Azért, mert rövid ideig tart, attól az még igenis igazi és színtiszta szerelem.
Ezt a lányt sem tudom feledni. Úgy érzem, belegebedek, ha nem lehet az enyém. Per pillanat, itt és most vagy ő, vagy senki más. Soha többé. Na jó, legalábbis most így érzem. Alig várom, hogy megkapjam a söröm, aztán az eredeti tervem helyett, hogy félrevonultan, egy nyugis sarokban igyam meg, nekiindulok a tömegnek abba az irányba, amerre a szőkeség eltűnt.
Nem is gondolkozom azon mivel, hogyan szólítom meg, ha ráakadok. Az ilyesmi egyébként sem okozott nekem soha gondot. A kétségbeesés inkább azért szorongatja a torkomat, hogy nem találom meg. Abban a pillanatban létrejött köztünk a kötelék, hogy egymásra néztünk, ezt biztosan ő is érzi. Meghalok, ha elveszítem. Az ég is egymásnak teremtett minket. Legalábbis ma estére. De hát hajlamos vagyok kicsit a drámai túlzásokra. De csak egy kicsit. Ilyen az én latin temperamentumom, na!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 30.03.16 1:40Hannah & Andres
M

osolyom párra talált, hisz ugyan olyan széles, ha nem szélesebb vigyor volt a reakciója a helyes kis srácnak. Most az egyszer nem bánom, hogy zavaromban rámosolyogtam valakire, még ha többet nem is látom, a vigyora megmarad emlékemben. Nagy nehezen átfurakodtam a tömegen és megkerestem Em-et, már várta, hogy visszaérjek a tequilákkal. Kezébe nyomtam a sajátját, majd koccintottuk és lehúztuk. Mindig is szerettem ezt az italalt, felpörget és ellazítja a gátlásaim. Drága barátnőm kezébe adtam az üres poharakat.
- A következő kört te hozod! Visítottam fülébe, és ő készségesen meg is érkezett még három körrel, egy egész tálcányit hozott, ismeri a pultost és kiadta neki így is. Mellettünk volt épp egy kis asztal, amire lerakhattuk a poharakat. Egyiket a másik után engedtük le torkunkon, még be nem állt a felpörgött még is teljesen elengedett állapot. Szeretem ezt a bandát, annyira magával ragad a zenéjük, élvezzük a koncertet, mint két őrült, ittas tini. Nem tudtam megállni a nevetést, amikor valaki hátulról átkarolta Em-et és heves udvarlásba kezdett a szép este reményében. Úgy kellett unszolnom, hogy takarodj már és érezd jól magad, de a tequila az enyém, vegyél magadnak másikat. Táncoltam és énekeltem, jól éreztem magam, dőltem amerre a tömeg ment, figyeltem a párokat, ahogy a fiú a nyakába ülteti a lányt egy-egy romantikusabb számnál, valahogy sosem hiányoltam az életemből a csöpögést… Szenvedélyes típús vagyok, nálam, ahogy jött úgy is ment a dolog, de amíg tartott forró volt és vad. Többnyire a munkámnak élek, van, amikor napokra eltűnök, és nem lehet elérni, nincs nekem szükségem egy függelékre, egy horgonyra, aki visszahúz a kreativitásom fellegéből a hiszti rohamaival, amiért nem vettem fel a telefont tizedszer sem vagy, mert nem írtam vissza az ötvenedik üzenetére. Többnyire le van némítva a telefonom, és el vagyok veszve az én kis világomban. Oldalra pillantva látom amint Em és az illető tanulmányozzák egymás fogsorát, vagy torokmélységét, úgy őszintén nem vagyok rá kíváncsi, inkább iszok még egyet. Hátra fordultam, hogy igyak egyet, amint ledöntöttem és felnéztem a tömegben megláttam a srácot, amint engem néz. Szeme rabul ejtett, nem tudtam szabadulni tekintetétől.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 15.04.16 12:17


To Hannah
Kezemben a sörömmel lavírozok a tömegben, tekintetem vadul jár ide-oda. Meg kell találnom őt. Muszáj. Sok szép lány mellett elmegyek, némelyik felém is pillant, rám mosoly, per pillanat az én lelki szemeim előtt azonban csak egy mosoly lebeg. Nekem most nem kell más, csak az a szőke szépség. Csak egy pillanatra láttam, de beleégett az arca az emlékezetembe. Nagy a tömeg, elméletileg igen kicsi az esélye, hogy megtaláljam, de nem adom fel. Bízom a sorsban. Biztosan nem véletlenül sodorta az utamba az előbb ezt a tüneményt. És kitartásom hamarosan el is nyeri jutalmát.
Az egyik asztaltól nem messze ott áll Ő Háttal nekem, de akkor is biztos vagyok benne, hogy Ő az. Tökéletes alak, tökéletes formák. Mintha egy szobrász faragta volna. Igazi bombázó. Modell is lehetne. Művész vagyok, öntudatlanul is vonz a szépség. Nők esetében különösen. Megállok ott és egy ideig csak tanulmányozom. Nem azért, mert ne mernék odalépni hozzá, de egyszerűen muszáj megállnom egy kicsit kigyönyörködni magam. Ekkor azonban a szépség megfordul.
Tekintete pont találkozik az enyémmel. Nem nagyképűségből, de tudom, hogy én sem vagyok közömbös neki. Nem lehetek az. Ahogy visszanéz rám, ezt támasztja alá. Nem fordul el rögtön, pár másodpercig merőn tanulmányozzuk egymás tekintetét. Mielőtt azonban kínossá válna ez a szemezés és egymás bámulásába csapna át, rámosolygok és bízva abban, hogy ez a mosoly ismét párra talál, mint a pultnál, odalépek hozzá.
- Szia! Nem bánod, ha csatlakozom? – kell valami felütés és egy ilyen semleges megszólítás úgy hiszem általában célravezetőbb, mintha egy sablonos csajozós dumával rohannám le. Ami az esetek kilencven százalékában egyébként is tuti bukó. A túlzott bókolás is ijesztő elsőre. Azt majd később. A szimpátiáját akarom elnyerni, nem azt, hogy kétségbeesetten teperő baleknak tartson. Bízom benne, hogy ezzel elég jól indítok ahhoz, hogy megnyerjem őt magamnak. !Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 21.04.16 12:28Hannah & Andres
R

ég tudtam önfeledten kimozdulni és csak bulizni, a nélkül, hogy bármire is gondolnom kellett volna. Kivételesen se egy határidő, se egy iszonyat féltékeny pasi nem köt, az utóbbi után úgy döntötte jobb nekem egyedül, túlságosan szeretem ahhoz az életem, hogy lekössem magam egy ilyen mellett. Inkább kiélvezek mindent, mint mondjuk épp ezt a tequilát itt előttem. Gondolkodás nélkül hajtom le egyiket a másik után, nem törődve a következményével, és, hogy holnap iszonyat másnapos leszek. Ez a banda rögtön belopta magát a szívembe, nem, úgy, mint az emberek többsége, akik be akarnak jutni a bugyimba, sajnálom drágáim, ahogy mondani szoktam felhasználó név, jelszó. Ha nem tudod kellemetlen, így jártál bébi, mehetsz tovább. Szó se róla, van olyan pasi, hogy ránézek, és nem csúszik, olvad a bugyi, ma is láttam egy olyat, de gyorsan visszahúztam, nyilvános helyen vagy Hannah! Igaz, sosem voltam egy erkölcsös jó kislány, de igyekszem az afférjaimat a háló falai között tartani, de sajnos nem mindig jön össze, van, hogy itt és most alapon akarlak, szerencsére ritkán tud annyira megbabonázni egy pasi. Kezd zsongani a fejem a sok tequilától, de nem bánom, végre teljesen elengedhetem magam, nem kell agyalnom semmin, és csak élvezhetem a zenét, a ritmust, hagyom, hogy csípőm ösztönösen mozduljon a zenére és táncolni kezdek. Nem érdekel, ki néz, és ki csorgassa a nyálát rövid ruháim miatt. Nem nagyon zavarnak a vetkőztető tekintetek, az évek során már megszoktam, hogy megbámulnak, mondjuk ebben én is ludas tudok lenni, főleg a megjelenésem miatt. Kezd fogyni az italom, hátra fordulva egy újabb körért akadt meg a tekintetem rajta, ahogy engem néz, nem mondom, hogy nem hízeleg. Jaj istenem, ne mosolyogj így, mert elájulok itt menten, vigyorodtam el én is akaratlanul is. Kérdése meglepett, hát tilthatom én meg bárkinek is, hogy itt legyen? Főleg neki? Karom fontam nyaka köré és igyekeztem nem túl hangosan visítani fülébe.
- Mi lenne, ha inkább táncolnánk a fecsegés helyett? Hátat fordítva, tettem kezeit csípőmre és táncolni kezdtem újra a zene ütemére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Night Club

Vissza az elejére Go down

Night Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához